Bælum Butikshus ApS. Arbejdsgruppens beretning til den stiftende generalforsamling og som oplæg til den kommende bestyrelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bælum Butikshus ApS. Arbejdsgruppens beretning til den stiftende generalforsamling og som oplæg til den kommende bestyrelse"

Transkript

1 Bælum Butikshus ApS Arbejdsgruppens beretning til den stiftende generalforsamling og som oplæg til den kommende bestyrelse

2 Stiftelsen af Bælum Butikshus ApS Formålet med dette selskab er: At sikre den fremtidige dagligvarehandel i Bælum Visioner og mål for selskabet: Gennem medejerskab at skabe både rammerne og kundepotentialet for at drive dagligvarehandel i Bælum Aktiviteter i selskabet: Bælum Butikshus ApS er et ejendomsselskab, som står for opførelsen af en bygning, som lejes ud til et driftsselskab, der driver dagligvarehandelen i byen.

3 Forudsætningen for projektet Bælum Butikshus ApS : Bælum er en fantastisk dejlig by : Folkeskole til 9 kl., nyt børneunivers på vej, populær efterskole, velfungerende ældrecenter, flotte idrætsfaciliteter, rigt forenings- og kulturliv, arbejdspladser, en ufattelig flot natur omkring os og ikke mindst en god beliggenhed ift. Aalborg og turiststederne Lille Vildmose, Øster Hurup og Als.

4 Forudsætningen for projektet Bælum Butikshus ApS er også: Bælum og omegn har en masse fantastiske mennesker, der også i denne proces har: Vist vilje til at ville udvikling i vores by. Vist sammenhold i dén grad. Vist stolthed over vores by og det vi kan sammen.

5 Der er et kæmpestort ønske om at bevare og fremtidssikre dagligvarehandelen i Bælum!! Den nuværende købmandsbutik er utidssvarende og uden fremtid som dagligvarebutik. OG vi er så heldige at have en købmand, der vil være med til at realisere projektet. OG en dugfrisk markedsanalyse fortæller, at der er et stort vækstpotentiale for dagligvarehandelen i Bælum.

6 Processen November 2014 blev arbejdsgruppen nedsat Februar 2015 blev der for første gang orienteret om projektets idégrundlag på et borgermøde. 5. marts 2015 blev 2. borgermøde afholdt med præsentation af projektet og deltagelse af godt 200 mennesker og så gik vi i gang: 5. marts 2005 startede anpartstegningen Der blev lavet og uddelt brochurer Der blev etableret facebookside Der blev etableret hjemmeside Der blev etableret en tegningsgruppe på 12 mand Spar Nord i Terndrup etablerede lånetilbud og har bistået utroligt stærkt i hele processen. Projektet har fået masser af medieomtale i Nordjyske og lokale aviser. Der blev lavet en flot målestander der stod og blev opdateret hos Købmanden Der blev lavet et flot stort skilt med bolde til byggegrunden, som løbende er blevet opdateret for hver ,- der løb ind. Der blev holdt styr på hver krone der kom ind og alle har fulgt og bakket op om processen 31. marts 2015 kunne Bælum og omegn fejre at målet på 2,5 mio. netop på dagen var så godt og vel opfyldt Fantastisk!!!

7 Egenkapitalen er sikret til den planlagte investering i Bælum Butikshus ApS Fra borgermødet den 5. marts 2015 og frem til den 7. maj 2015 har i alt 375 anpartstegnere - tilsammen tegnet 1132 anparter for i alt: ,- Det er så vanvittigt godt gået Bælum og Omegn!!! En kæmpestor TAK til alle Til tegningsgruppen, Til Spar Nord, Til Spar Bælum, Til alle andre virksomheder og institutioner, der har bakket op om projektet og altafgørende til alle jer der har tegnet anparter og derved sikret, at vi er her i aften.

8 Siden den 31. marts 2015 Har arbejdsgruppen arbejdet videre med bl.a.: Projektgrundlaget Fonds og LAG ansøgninger. Selskabsdokumenter Lejekontrakt & Lejegaranti. Finansiering. Advokatvalg. Revisionstilbud. Og kan herved overlevere de følgende oplæg til den kommende bestyrelses behandling og beslutninger.

9 Forarbejdet til den kommende bestyrelse Støtte-ansøgninger Der er ansøgt og givet tilsagn om ,- i LAG-midler Disse midler er ikke egenkapital, men vil nedbringe investeringssummen. Byggeriet Der er: Foretaget en granskning, af det omfangsrige projektmateriale, der allerede ligger til projektet. ansøgt og opnået ny byggetilladelse den ved hjælp fra BK NORD A/S. Indhentet den nødvendige dokumentation i forbindelse med byggeriet, som var krævet for at få del i LAG-midlerne. Skabt tryghed for at den budgetsatte byggepris kan holde. Skabt tryghed for at byggeriet også til den budgetsatte pris, kan ende ud i et flot og tidssvarende kvalitetsbyggeri. Stadigt er en realistisk chance for at nå, at få bygget vores butikshus i 2015.

10 Forarbejdet til den kommende bestyrelse Entreprenør: Det er arbejdsgruppens indstilling at byggeriet bydes ud i totalentreprise til fx 5 firmaer, der har erfaring med butiksbyggeri, og hvor de bydende så opfordres til at inddrage lokale virksomheder. Det er den kommende bestyrelse, der skal beslutte udbudsprocessen og hvem der styre den og hvem skal inviteres til at give bud. Byggegrunden: Forudsætningen for byggeriet er, at det skal ligge på Vestergade 24 E mellem skolen og ældrecentret. Der er oplyst en samlet salgspris for grunden samt for det byggearbejde og projektmateriale der allerede er lavet herpå, som indgår i budgettet. Det er den kommende bestyrelse, der skal forhandle og beslutte købet af grunden.

11 Forarbejdet til den kommende bestyrelse Vedtægter Arbejdsgruppen har udarbejdet forslaget til vedtægterne for Bælum Butikshus ApS. Forslag til vedtægter er gennemset og kommenteret af Advokatfirmaet STORM v. Camilla Vinter Hansen og Hans Peter Storvang. Forslag til vedtægter er således klar til gennemgang og beslutning på denne stiftende generalforsamling. Forretningsorden Arbejdsgruppen har udarbejdet udkast til forretningsorden. Udkast hertil er ligeledes gennemset og kommenteret af STORM Advokater. Det er den kommende bestyrelse der skal drøfte og beslutte forretningsordenen. Lejekontrakt Arbejdsgruppen har arbejdet med udkast til lejekontrakten. Udkastet er gennemset og kommenteret af STORM Advokater i forhold til det juridiske. Udkastet til lejekontrakten skal forhandles mellem den kommende bestyrelse og lejer samt dennes garantistiller.

12 Forarbejdet til den kommende bestyrelse Finansieringen Investeringen i inkl. Byggeri, Grund og øvrige følgeomkostninger er budgetteret til max. 10 mio. Der er nu via anpartstegning skabt en egenkapital på ,- Der er givet tilsagn om LAG-midler på ,- der nedbringer investeringsomkostningerne. Der skal stadigt arbejdes for flere anpartstegninger og for flere støttekroner. Det betyder at vi skal finansiere max. ca ,- Arbejdsgruppen har haft positive drøftelser med Spar Nord Arbejdsgruppen har haft positive drøftelser med DLR. Arbejdsgruppen har haft positive drøftelser med Nykredit. Det er den kommende bestyrelse der foretager den endelige forhandling og aftaleindgåelse ift. finansieringen. Det er den kommende bestyrelse der skal sikre at udgifter og indtægter hænger sammen.

13 Tidsplanen: Idet alle ender skal nå sammen, er der sammenhæng mellem: Lejegaranti Lejekontrakt Finansiering Investeringssum Derfor kan der komme forlængede beslutningstagninger. Også i byggeprocessen kan der opstå udfordringer: Forsinket udbud - leveranceproblemer Forbehold for tidsplan hos bydende Forsinkelser pga. uforudsete hændelser Forsinkelser på grund af vejrlig Men hvis endelige forhandlinger og beslutningstagninger går optimalt så kan det se sådan ud:

14 Tidsplan hvis huset skal stå færdigt til jul 2015 Uge Stiftende generalforsamling med valg af bestyrelse Bestyrelsen afholder konstituerende møde og gennemgår og vedtager forretningsordenen Uge Bestyrelsen holder møde med følgende punkter på dagsordenen Møde med revisor og aftaler om det fremtidige samarbejde. Lejekontrakt og lejegaranti Grundkøb Finansiering herunder byggekredit. Byggeproces herunder bygherrerådgiver. Uge Endeligt projektforslag udarbejdes, på baggrund af det konkrete byggeri, til godkendelse af bestyrelsen. Der skal udarbejdes udbudsmateriale og projektet sendes i udbud.

15 Tidsplan hvis huset skal stå færdigt til jul fortsat Uge De bydende regner tilbud Der fremsendes rettelsesbreve til de bydende (dvs. bestyrelsen kan stadigt arbejde med projektet) Uge Bestyrelsen gennemgår de indkomne tilbud og beslutter sig for den udførende Bestyrelsen beslutter endelig finansiering. Bestyrelsen indgår entrepriseaftale Bestyrelsen tegner entrepriseforsikring Ultimo juni 2015 ultimo November 2015 Byggeriet pågår

16 Tidsplan hvis huset skal stå færdigt til jul fortsat November 2015 Købmanden påbegynder indretning af butikken 30. november 2015 afleveringsforretning på totalentreprisen December 2015 Bælum Butikshus og den nye Spar i Bælum har indvielse!!!

17 Overlevering Arbejdsgruppen håber hermed at have leveret et godt og seriøst arbejdsgrundlag til den kommende bestyrelse Arbejdsgruppen siger et stort tak til tegningsgruppen og til hele Bælum og Omegn for den kæmpestore opbakning til projektet Vi glæder os til at se den nye Spar Butik i Bælum rejse sig TAK

Bælum Butikshus ApS. Nyhedsbrev fra Bestyrelsen den 25. maj 2015

Bælum Butikshus ApS. Nyhedsbrev fra Bestyrelsen den 25. maj 2015 Bælum Butikshus ApS Nyhedsbrev fra Bestyrelsen den 25. maj 2015 Stiftelsen af Bælum Butikshus ApS blev en realitet den 7. maj 2015 Formålet med selskabet er: At sikre den fremtidige dagligvarehandel i

Læs mere

Bælum Butikshus ApS. Nyhedsbrev nr. 2 ( uge 25) fra Bestyrelsen

Bælum Butikshus ApS. Nyhedsbrev nr. 2 ( uge 25) fra Bestyrelsen Bælum Butikshus ApS Nyhedsbrev nr. 2 ( uge 25) fra Bestyrelsen Bælum Butikshus ApS blev en realitet den 7. maj 2015 Formålet med selskabet er: At sikre den fremtidige dagligvarehandel i Bælum Visioner

Læs mere

Ny dagligvareforretning i Bælum?

Ny dagligvareforretning i Bælum? Ny dagligvareforretning i Bælum? Potentialerne - Bælum er en by til vækst Ca. 800 indbyggere Renoveret folkeskole med overbygning Nyt børneunivers på vej Populær efterskole i byen Store flotte idrætsfaciliteter

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 22. april 2015

Referat fra generalforsamling den 22. april 2015 Referat fra generalforsamling den 22. april 2015 1. Indledning med andagt v/dagmar Bjerregaard 2. Valg af dirigent a. Kaj Ove Søe blev valgt. 3. Bestyrelsens beretning og visioner i punktform a. Året der

Læs mere

Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde

Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde Denne vejledning er udarbejdet på baggrund af de erfaringer, der blev gjort i forbindelse med hjemsøgning af midler til nyt klubhus

Læs mere

Ejendomsselskabet Volden 2 ApS. Orienteringsmøde & Forberedelse af Stiftende generalforsamling

Ejendomsselskabet Volden 2 ApS. Orienteringsmøde & Forberedelse af Stiftende generalforsamling Ejendomsselskabet Volden 2 ApS Orienteringsmøde & Forberedelse af Stiftende generalforsamling historik Historisk bygning for Skelhøje by, som bør bevares. En flot placering. Vi ønsker ikke en moderne bolig

Læs mere

Få overblik over byggeprocessen

Få overblik over byggeprocessen Fra ide til beslutning er den allerførste del af byggeprocessen. Sygehuset eller regionen har konstateret et behov for nybygning eller renovering og går i gang med at undersøge mulighederne. Hvis undersøgelsen

Læs mere

i foreninger En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om...

i foreninger En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om... i foreninger En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om... I DATEA leverer vi skræddersyede løsninger til andels- og ejerforeninger

Læs mere

ENDELIG UDKAST. Handlingsplan for gennemførelsen af totalentreprisen. Rebild Kommune Nyt rådhus i Nørager. Formål. De anførte forkortelser er:

ENDELIG UDKAST. Handlingsplan for gennemførelsen af totalentreprisen. Rebild Kommune Nyt rådhus i Nørager. Formål. De anførte forkortelser er: ENDELIG UDKAST Handlingsplan for gennemførelsen totalentreprisen 1. juli, rev. 2. juli, rev. 28. juli Rebild Kommune Nyt rådhus i Nørager Formål Den efterfølgende handlingsplan vil i den videre proces

Læs mere

GODT GANG I BYGGERIET - En værdiskabende byggeproces. Anders Bech Carsten Aarup Bente Søgaard

GODT GANG I BYGGERIET - En værdiskabende byggeproces. Anders Bech Carsten Aarup Bente Søgaard GODT GANG I BYGGERIET - En værdiskabende byggeproces Anders Bech Carsten Aarup Bente Søgaard Kom godt fra start Men hvordan får du startet op: Entreprenør? Bank? Rådgiver?? 2 8. februar 2018 Bruges ressourcerne

Læs mere

En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om...

En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om... ger n i n e r o if En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om... I DATEA leverer vi skræddersyede løsninger til andels- og ejerforeninger

Læs mere

5 steps til nybyggeri Dette skal du huske, når du bygger nyt hus

5 steps til nybyggeri Dette skal du huske, når du bygger nyt hus GUIDE 5 steps til nybyggeri Dette skal du huske, når du bygger nyt hus 1 Drømmer du om et nybygget hus, hvor du kan skabe trygge rammer for din familie? Vi giver dig her en række gode råd om nybyggeri

Læs mere

Kære forældre, skolekreds, støtteforening, samt personale på Mammen Friskole og nu også fribørnehave/frivuggestue Tak for sidst, ellers skulle jeg

Kære forældre, skolekreds, støtteforening, samt personale på Mammen Friskole og nu også fribørnehave/frivuggestue Tak for sidst, ellers skulle jeg Kære forældre, skolekreds, støtteforening, samt personale på Mammen Friskole og nu også fribørnehave/frivuggestue Tak for sidst, ellers skulle jeg starte med at sige tusind tak for året 2012, hvor vi kan

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Hvordan skal vi udvikle Skjoldelev?

Hvordan skal vi udvikle Skjoldelev? LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i SKJOLDELEV Indledning: Landbyrådsrepræsentanten fra Skjoldelev inviterede i samarbejde

Læs mere

Handlingsplan for gennemførelsen af erstatningsbyggeri for Rådhuset på Hobrovej i Støvring

Handlingsplan for gennemførelsen af erstatningsbyggeri for Rådhuset på Hobrovej i Støvring Handlingsplan for gennemførelsen erstatningsbyggeri for Rådhuset på Hobrovej i Støvring 24. oktober _Rev. 31.oktober _Rev. 12. november Rebild Kommune Erstatningsbyggeri for Rådhuset på Hobrovej i Støvring.

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Marts 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Marts 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

Bestyrelsens beretning på BLG s Generalforsamling 2013

Bestyrelsens beretning på BLG s Generalforsamling 2013 Bestyrelsens beretning på BLG s Generalforsamling 2013 Den generelle udvikling på lånemarkedet for detailhandel siden sidste generalforsamling i Brugsforeningernes Låne og Garanti fond: Helt overordnet

Læs mere

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016.

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Lykken vokser på vor egen ager og kan ikke plukkes i fremmede haver, dette skrev Douglas Jerrold. En sætning som jeg synes står meget godt for det arbejde der

Læs mere

Dirigenten kunne konkludere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt og bestemmelserne i vedtægterne er opfyldet.

Dirigenten kunne konkludere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt og bestemmelserne i vedtægterne er opfyldet. Referat af generalforsamlingen den 9. juni 2013 Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent Erik Søgaard takker for valget som dirigent. Dirigenten kunne konkludere at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER NYINDRETNING TAGETAGE

UDBUDSBETINGELSER NYINDRETNING TAGETAGE 30025 BIRKEDALSVEJ 27, PRØVESTENEN UDBUDSBETINGELSER NYINDRETNING TAGETAGE Fagentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 07.04.2017 Indhold Side : 2/6 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling...

Læs mere

Skåde Skole Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg

Skåde Skole Mantziusvej 5, 8270 Højbjerg Afbud: Morten Damgaard Fraværende: Niels Brix Skolebestyrelsesmøde Skåde Skole Torsdag den 25. august 2016 kl. 17-19:30 Sted: Personalerummet Kort velkomst til Mogens og præsentation af bestyrelsen. 1.

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 14. marts 2010 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Det er jo en særlig begivenhed i dag, idet vi fejrer 10 års jubilæum

Læs mere

I dette bilag beskrives de to typer af byggeprocesser nærmere.

I dette bilag beskrives de to typer af byggeprocesser nærmere. KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Boligkontoret NOTAT Til Socialudvalget Bilag 1: i byggeproces I dette bilag beskrives de to typer af byggeprocesser nærmere. For de almene byggerier er der anvendt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst.

Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 20. februar 2018 I Bramdrupdam sports- og mødecenter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Ny Roskilde Idrætspark

Ny Roskilde Idrætspark Ny Roskilde Idrætspark Superliga stadion i Roskilde? Idrættens Analyseinstitut, Royal Arena 11. april 2018 v/amir Nuspahic, FB Gruppen A/S Agenda: Indledning Kort om FB Gruppen og hvad vi står for Ny Roskilde

Læs mere

Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF

Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF Projekt kunstgræsbane i Bælum Solbjerg IF Indhold Behov... 2 Motivation... 2 Banens placering... 2 Økonomi ved etablering... 5 Drift... 5 Rebild kommunes tilskud og hjælp til projektet... 6 Tidsplan...

Læs mere

THISTED VAND A/S. Lukket Dagsorden

THISTED VAND A/S. Lukket Dagsorden THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Thisted Renseanlæg A/S Hanstholm Renseanlæg A/S Øsløs, Tåbel og Vilsund Renseanlæg A/S Lukket Dagsorden

Læs mere

Sbsys dagsorden preview

Sbsys dagsorden preview Side 1 af 6 04.21.05-P20-1-10 4. Byens Hus i Vrensted - status og frigivelse af bevilling Resumé Der foreligger en status på projektet Byens Hus i Vrensted og Økonomiudvalget skal tage stilling til bevilling

Læs mere

Tidsplan for Femern Bælt-projektet kyst-kyst, april 2012

Tidsplan for Femern Bælt-projektet kyst-kyst, april 2012 Tidsplan for Femern Bælt-projektet kyst-kyst, april 2012 1. Baggrund Femern A/S har i april 2012 udarbejdet en revideret tidsplan for Femern Bælt-projektet, som tager højde for de udfordringer, der er

Læs mere

Generelforsamling 2014

Generelforsamling 2014 Generelforsamling 2014 Formandens indledning: På bestyrelsens vegne, bydes alle fremmødte hjerteligt velkommen til Andelsselskabet Ølsted Strand Vandværks ordinære generalforsamling 2014 Jeg vil tillade

Læs mere

Bestyrelsens beretning på BLG s Generalforsamling 2014

Bestyrelsens beretning på BLG s Generalforsamling 2014 Bestyrelsens beretning på BLG s Generalforsamling 2014 Den generelle udvikling på lånemarkedet for detailhandel siden sidste generalforsamling i Brugsforeningernes Låne og Garanti fond: Helt overordnet

Læs mere

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget.

2.1 Formålet med Udbygningsaftalen er at fastsætte bestemmelser om, at Selskabet skal gennemføre og afholde omkostningerne forbundet med Anlægget. mellem CVR.nr. 64 50 20 18 Stengade 59 3000 Helsingør ( eller Kommunen ) og ALDI KARLSLUNDE K/S CVR.nr. 59260715 Rørgangen 1-5 2690 Karlslunde ( Selskabet ) hver for sig betegnet Part og sammen betegnet

Læs mere

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 08. februar 2012 kl. 14:00 i Aars 1

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 08. februar 2012 kl. 14:00 i Aars 1 åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 08. februar 2012 kl. 14:00 i Aars 1 Indholdsfortegnelse 007. Lanternen - Ansøgning om frigivelse af midler til projekteringsarbejde 18 008. Orientering

Læs mere

Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal

Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal BESLUTNING Tiltrådt med bemærkning om at ønsket om tilskuerfaciliteter indgår i det videre arbejde med programoplægget. Styregruppen udvides, så der er to brugerrepræsentanter:

Læs mere

SØNDERHO HAVN - en undergruppe under Sønderho Borgerforening Projektforslag til genopførelse af sømærket æ Kaaver i Sønderho

SØNDERHO HAVN - en undergruppe under Sønderho Borgerforening   Projektforslag til genopførelse af sømærket æ Kaaver i Sønderho SØNDERHO HAVN - en undergruppe under Sønderho Borgerforening www.soenderhohavn.com Projektforslag til genopførelse af sømærket æ Kaaver i Sønderho December 2007 Robert Peel Kåvervej 13, 6720 Sønderho,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Da Øster Hornum fik sin børnehave

Da Øster Hornum fik sin børnehave Da Øster Hornum fik sin børnehave Da Støvring Kommune blev dannet 1. april 1970, var der kun en børnehave i Støvring, nemlig Doktorvænget, som lå tæt på stationen. I såvel Suldrup som Øster Hornum var

Læs mere

Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening

Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening Side 2 til 5: De nuværende vedtægter Side 6 til 8: Forslag til nye vedtægter Bestyrelsen ønsker at fremsætte forsag om nye vedtægter som beskrevet

Læs mere

en landsby i stærk udvikling

en landsby i stærk udvikling Lyne en landsby i stærk udvikling Ansvarlig: Arbejdsgruppen Lyne December 2009 Foto: Gunnar Schmidt Indhold Indhold 2 Lyne s lokal historie 3 Lokal analyse...3 Befolkningsanalyse..4 Input.4 Hvad viser

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

1. Tidsplan og deadlines... 1

1. Tidsplan og deadlines... 1 November 2015 Vejledning Processen fra invitation til kontraktforhandling til kontraktindgåelse Projekter som i starten af november 2015 har fået invitation til kontraktforhandlinger om en investering

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Fejl i udbudsmaterialet

Fejl i udbudsmaterialet Fejl i udbudsmaterialet 14. november 2015 Christian Molt Wengel Advokat, partner PRÆSENTATION 2 Hvad? Rådgiveren i byggeriet Krav til projekteringen Ansvar for projekteringen Krav til udbudsmateriale 3

Læs mere

Guldborgsund Kommune Ny folkeskole Vurdering af udbuds- og samarbejdsform

Guldborgsund Kommune Ny folkeskole Vurdering af udbuds- og samarbejdsform Guldborgsund Kommune Ny folkeskole Vurdering af udbuds- og samarbejdsform Baggrund Nærværende notat vil søge at afklare forhold omkring udbuds- og samarbejdsformer i forbindelse med det forestående skolebyggeri.

Læs mere

Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010.

Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010. Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010. I året der er gået har bestyrelsen arbejdet med mange spændende opgaver. Vores største opgave har været projekt udvikling

Læs mere

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen.

KTH startede mødet med at byde de 10 fremmødte velkommen. Herefter gennemgik han kort dagsordenen. Afdelingsmøde for Vilh. Jensensvej/Højdevej afdeling 11. Onsdag, den 16. september 2015 kl. 17.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP)

Læs mere

Status på projekt nyt misionshus

Status på projekt nyt misionshus Status på projekt nyt misionshus Generalforsamling Hvide Sande IM 18/3-2015 Et projekt der skal være Gud til ære & os til gavn Status på projekt nyt misionshus 18.03.2015 1 Tilbageblik 2010 De første drøftelser

Læs mere

SIKUKI NUUK HARBOUR A/S

SIKUKI NUUK HARBOUR A/S Nuuk 4. juli 2014 GENOPSLAG PRÆKVALIFIKATION Ny Containerterminal, Nuuk Sikuki Nuuk Harbour A/S inviterer hermed interesserede til at ansøge om prækvalifikation med henblik på at deltage i en konkurrence,

Læs mere

TOTALENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER

TOTALENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER TOTALENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER Skorpeskolen Princip illustration Udbudsbetingelser Dateret: 04.01.2017 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

UDBUDSBETINGELSER OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYGGERI, STRANDVEJEN 131A UDBUDSBETINGELSER OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 12.06.2018 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser...

Læs mere

Generalforsamling 19. april 2016.

Generalforsamling 19. april 2016. Generalforsamling 19. april 2016. 1. Valg af ordstyrer og referent John Refsgaard valgt til ordstyrer og Finn Moesborg valgt til referent. Det konstateres at generalforsamlingen er lovligt varslet, og

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. HG s vision og værdier

Læs mere

Velkommen )l Borgermøde

Velkommen )l Borgermøde Velkommen )l Borgermøde Program Velkomst Status på anpartssalget Hvorfor bygge en ny bu)k? Bu)kkens mulige beliggenhed Hvordan har vi tænkt ejerskabet )l den nye bu)k kan organiseres? Økonomien i Ejendomsselskabet

Læs mere

Dagsorden. Dato: :00: stk. 4 - udvalg om projekt fællesskabets hus Sted: 1.S.04 1/5

Dagsorden. Dato: :00: stk. 4 - udvalg om projekt fællesskabets hus Sted: 1.S.04 1/5 Dagsorden Dato: 2-11-2016 15:00:00 Udvalg: 17. stk. 4 - udvalg om projekt fællesskabets hus Sted: 1.S.04 1/5 Indholdsbetegnelse Dagsorden Indholdsbetegnelse 7 Godkendelse af dagsorden 2-11-2016 8 Meddelelser

Læs mere

Bestyrelsens Beretning til generalforsamling 2019

Bestyrelsens Beretning til generalforsamling 2019 Tørring Kraftvarmeværk Bestyrelsens Beretning til generalforsamling 2019 Danmark er et foreningsland. Vi har i Danmark en lang tradition for at danne foreninger - med alle mulige forskellige formål. Det

Læs mere

Udkast til udbygningsaftale

Udkast til udbygningsaftale Udkast til udbygningsaftale Mellem Lejre Kommune CVR-nr: 29 18 85 48 Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø ( Lejre Kommune eller Kommunen ) Og B.B Byg A/S CVR-nr: 30589998 Københavnsvej 5 4000 Roskilde ( Selskabet

Læs mere

Dagsordenpunkt. Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen

Dagsordenpunkt. Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen Dagsordenpunkt Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling Beslutning Tiltrådt. Gennemgang af sagen På Sundheds- og Handicapudvalgets møde 03.05.2017, punkt 41, blev projektforslag

Læs mere

Er der nogle der er interesseret, kontakt venligst bestyrelsen på bestyrelse@aalborgklatreklub.dk

Er der nogle der er interesseret, kontakt venligst bestyrelsen på bestyrelse@aalborgklatreklub.dk Aalborg Klatreklub Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 07-11-2013 kl.19 Antal til stede: 38 1) Valg af dirigent: Flemming N. valgt Valg af referent: Hanne R. R. valgt Den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk Referat Emne: Ordinær generalforsamling Dato/tid: 26. maj 2013 kl. 10-11 Sted: Eventyrkroen, Melby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 1.1. Bestyrelsen foreslår Lennart Ricard, Rosenstien 10 2. Valg af referent

Læs mere

Formanden aflagde beretning om lokaludvalgets arbejde i perioden maj 2016 april Rasmus kom i sin beretning ind på følgende:

Formanden aflagde beretning om lokaludvalgets arbejde i perioden maj 2016 april Rasmus kom i sin beretning ind på følgende: Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, tirsdag den 25. april 2017, kl. 19.30 Generalforsamlingen foregik i Båring Forsamlingshus Dagsordenen var følgende: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Ny Roskilde Idrætspark

Ny Roskilde Idrætspark Ny Roskilde Idrætspark En hed drøm eller virkelighed? Idrætssektorens Udviklingsforum, Royal Arena 22. feb. 2018 v/amir Nuspahic, FB Gruppen A/S Agenda: Indledning Kort om FB Gruppen og hvad vi står for

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Årsrapport 2014-2015 Side 2 Bestyrelsens beretning 1. Foreningens start OW Bunker gik konkurs den 7. november 2014 efter at have været introduceret på børsen 28. marts 2014. Kort tid derefter samlede Dansk

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER RENOVERING AF SVALEGANGE

UDBUDSBETINGELSER RENOVERING AF SVALEGANGE Udbudsbetingelser Side : 1/7 KLOSTERPARKEN, RINGSTED UDBUDSBETINGELSER RENOVERING AF SVALEGANGE Totalentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 12.04.2018 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang...

Læs mere

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 1. Navn Foreningens navn er Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland. Foreningen har hjemsted i Holstebro

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 Så er der gået endnu et år, på trods af, at der stadig er 365 døgn med 24 timer i hvert døgn, føles det som om det var i går vi havde generalforsamling 2009.

Læs mere

Økonomiudvalget. Dagsorden til ekstraordinært møde

Økonomiudvalget. Dagsorden til ekstraordinært møde Økonomiudvalget Dagsorden til ekstraordinært møde Dato: Onsdag den 24. juni 2015 Mødetidspunkt: 16:15 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Vallensbæk Stationstorv 100 2665

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015

HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015 HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. Endnu et godt år for

Læs mere

Retningslinje nr. 6 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 6 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 6 til afdelingsbestyrelserne Aftaler med 3. part - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører Denne retningslinje beskriver, hvordan det foregår, når afdelingen indgår en

Læs mere

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT?

KLAR TIL NÆSTE SKRIDT? RENOVERING AFD. 3 NR. 1 AUGUST 2015 04 TEKNIKERNES DOM Dårligt isolerede ydervægge er årsagen til fugt- og kuldeproblemer. VIADUKTVEJ - RINGHOLMSVEJ - FRANK RYGÅRDS VEJ STATIONSVEJ - BAKKEVEJ - LINDHOLM

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frøbjerg Festspil

Vedtægter for foreningen Frøbjerg Festspil Vedtægter for foreningen Frøbjerg Festspil Gældende fra 19. marts 2015. 1. Foreningens navn og organisation. Foreningens navn er Frøbjerg Festspil. Foreningen har siden 1. januar 2007 været hjemmehørende

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 17 Vestergade/Lillegade Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP. Delprojekt Alken Købmandshandel

ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP. Delprojekt Alken Købmandshandel UDKAST FORENINGEN LIV I LANDSBYEN - et socialøkonomisk projekt - ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP Delprojekt Alken Købmandshandel Foreningen Liv i Landsbyen Foreningen Alken Mejeri Alken,

Læs mere

Vedtægter for Klub 2000, vedtaget ved ordinær generalforsamlingen d. 2014-03-15:

Vedtægter for Klub 2000, vedtaget ved ordinær generalforsamlingen d. 2014-03-15: Vedtægter for Klub 2000, vedtaget ved ordinær generalforsamlingen d. 2014-03-15: 1 Medlemskab Stk. 1. Fællesklubben i Danfoss Power Solutions, Klub 2000 er en sammenslutning af faglige tillidsrepræsentanters

Læs mere

Vildrose II Bestyrelsesmøde

Vildrose II Bestyrelsesmøde Vildrose II Bestyrelsesmøde Mandag d 5. oktober 2009. Sted: Mette Referat : Mette Tilstede: Heidi, Camilla, Mette, Line, Rasmus og Anders Dagsorden 1. Godkendelse af referater mv. a. Referat fra Ordinær

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps

V E D T Æ G T E R. Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps 1 V E D T Æ G T E R for Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps Selskabets navn, hjemsted og formål: 1 Selskabets navn er SELSKABET TIL UDVIKLING AF SDR. FELDING OG OMEGN APS. Selskabets hjemsted

Læs mere

Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Idom-Råsted Borgeforening den 14/6-2017

Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Idom-Råsted Borgeforening den 14/6-2017 Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Idom-Råsted Borgeforening den 14/6-2017 Baggrund: Der er i Råsted opstået en pludselig modstand blandt et ukendt antal borgere, mod Vindteams vindmølleprojekt i Blæsbjerg.

Læs mere

12.05 Status Energi Viborg Kraftvarmes projektgruppemøder Orientering

12.05 Status Energi Viborg Kraftvarmes projektgruppemøder Orientering Vedr. : Ordinært møde Referat af 12. møde 2019 Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Tirsdag den 27. august 2019 kl. 16.00-19.00 Deltagere : Kristian Brøns Nielsen KBN Ole Anders

Læs mere

FAGENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER

FAGENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER FAGENTREPRISE UDBUDSPROJEKT UDBUDSBETINGELSER Nordsjællands Brandskole Udbudsbetingelser Dateret: 06.06.2017 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling... 5

Læs mere

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 13. onsdag d. 29. august 2018 kl. 18:00

Dagsorden. for. Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø. Møde nr. 13. onsdag d. 29. august 2018 kl. 18:00 Dagsorden for Fonden Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø Møde nr. 13 onsdag d. 29. august 2018 kl. 18:00 Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kongens Lyngby Medlemmer: Erik Jæger Andreas Christensen Jakob Juul

Læs mere

UDBUDSBETINGELER PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE

UDBUDSBETINGELER PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE NORDVESTSKOLEN UDBUDSBETINGELER PCB SANERING, NYE VINDUER OG DØRE Fagentreprise Princip illustration Udbudsbetingelser Dateret: 20.03.2017 Udbudsbetingelser Side : 2/7 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser...

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

ekstrabevilling på kr

ekstrabevilling på kr Vesthimmerlands Kommune Att. ØK-udvalget Aalestrup den 29. maj 2019. På vegne af Initiativgruppen til opførelse af et læge- og sundhedshus i Aalestrup skal vi hermed ansøge om, at VHK vil finansiere en

Læs mere

UDBUDSBETINGELER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

UDBUDSBETINGELER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE AKTIVITETSCENTRET HAMLET UDBUDSBETINGELER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE Fagentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 07.06.2017 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling... 5 1.3 Aflevering

Læs mere

Hvordan skal vi udvikle Selling?

Hvordan skal vi udvikle Selling? LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i SELLING Indledning: Landbyrådsrepræsentant Jesper Dissing Henckel fra Selling inviterede

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Hovedbyer på forkant Ansøgningsskema

Hovedbyer på forkant Ansøgningsskema 2. oktober 2018 Hovedbyer på forkant Ansøgningsskema Side 1 6 Den samlede ansøgning må højst fylde 10 sider (A4), dertil kan vedlægges bilag. Under hvert enkelt punkt er det forventede indhold og omfang

Læs mere

PROTOKOL. til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. tirsdag d.11. marts 2014 kl. 8.30. Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde

PROTOKOL. til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. tirsdag d.11. marts 2014 kl. 8.30. Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde PROTOKOL til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN tirsdag d.11. marts 2014 kl. 8.30 Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde 1. Formanden orienterer 2. Administrationen orienterer 3. J.nr. 18

Læs mere

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning Åben - Referat d. 13. januar 2015, kl. 19.00-22.00 Indbudte: Sven Wortmann, Bonnie Zimmer Klosterskov, Lene Halkier, Dagmar Knudsen, Thomas Grølsted, Johanne Heinsen, Anni Wulff, Jette Pedersen, Tina Beck,

Læs mere

side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 339. Fremtidens Børnehjem...

Læs mere

UDBUDSBETINGELER OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN

UDBUDSBETINGELER OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN HELSINGØR RÅDHUS UDBUDSBETINGELER OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN Fagentreprise Udbudsbetingelser Dateret: 01.11.2017 Udbudsbetingelser Side : 2/6 Indhold: 1. Omfang... 3 1.1 Betingelser... 3 1.2 Tildeling...

Læs mere

Notat vedrørende planlægning og gennemførelse af anlægsprojekter, herunder forhold der kan påvirke tid og pris.

Notat vedrørende planlægning og gennemførelse af anlægsprojekter, herunder forhold der kan påvirke tid og pris. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Økonomistaben NOTAT 29-11-2011 Notat vedrørende planlægning og gennemførelse af anlægsprojekter, herunder forhold der kan påvirke tid og pris. Følgende

Læs mere

Informationsmøde. AGU og AB. Vedrørende planerne for sammenlægning af. Den 20 januar 2011

Informationsmøde. AGU og AB. Vedrørende planerne for sammenlægning af. Den 20 januar 2011 Informationsmøde Vedrørende planerne for sammenlægning af AGU og AB Den 20 januar 2011 Agenda for mødet Velkomst Præsentation af dirigent Præsentation af sammenlægningsplanerne Spørgsmål til planerne Kaffe/te/øl/vand

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) København Maj 2015 Sagsnr. 028156-0082 ham/liz Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom

Læs mere

Borgmester Uffe Jensens tale ved Nytårskur 2015

Borgmester Uffe Jensens tale ved Nytårskur 2015 Borgmester Uffe Jensens tale ved Nytårskur 2015 Odder Parkhotel, den 12. januar 2015 Velkomst Velkommen til nytårskur. Det er dejligt at se den store opbakning til den traditionsrige nytårskur i Odder

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN 3, 2620 ALBERTSLUND

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN 3, 2620 ALBERTSLUND UDKAST II 5. juli 2018 Søren Stenderupd Jensen partner, advokat (H) Frederiksberggade 11 1459 København K Sag 22541 ssj/jbz 5. juli 2018 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE VEDRØRENDE EJENDOMMEN BELIGGENDE KANALGADEN

Læs mere

Multihus Hjortshøj. Informationsmøde den 25. april 2016

Multihus Hjortshøj. Informationsmøde den 25. april 2016 Multihus Hjortshøj Informationsmøde den 25. april 2016 Dagsorden Velkomst v. Bjarne Bendtsen, fmd. Støtteforeningen Multihusprojektets historie Hvorfor et multihus i Hjortshøj? Placering og arkitektur

Læs mere