Fraværende: Julia Vasnel, Sara Henriksen, Cecilie K. Hansen, Line Guldbrandsen. Fratrådt: Carsten Funder, Jette Gram og Bettina Loffredo

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fraværende: Julia Vasnel, Sara Henriksen, Cecilie K. Hansen, Line Guldbrandsen. Fratrådt: Carsten Funder, Jette Gram og Bettina Loffredo"

Transkript

1 Referat af brugerrådsmøde den 3. januar 2006 Til stede: Ulla Flyvholm, Sussi Lorenzen, Mogens Hemmingsen, Kathrine Hejl, Lis Marding, Hanne Guldbrandsen, Brit Andersen, Anne Maagaard, Sara Kock, Mia Just Bertelsen, Karina Østerkryger, Anne Nielsen, Jeanne Johannesen, Kaj Buch, Charlotte Hansen, Jette Krølbøll Hansen Fraværende: Julia Vasnel, Sara Henriksen, Cecilie K. Hansen, Line Guldbrandsen Fratrådt: Carsten Funder, Jette Gram og Bettina Loffredo Ulla bød velkommen til alle og specielt til Mogens Hemmingsen, som deltog på mødet grundet ændringer på ridecentret. Meddelelser fra formanden Intet nyt fra formanden. Meddelelser fra ARK ARK afholder generalforsamling onsdag den 15. marts 2006 i Hjerter 2. Alle, udover Mia, ønsker at genopstille. Kaj og 2 suppleanter er på valg. Efterårets stævner har været gode der har været mange deltagere. Der er en god bund i ridehallen for hestene. Både dommere og banebyggere roser forholdene. Sidste stævne var langt, men kørte godt. Kantineforhold i forbindelse med stævner er problematisk. Det giver bl.a. manglende indtjening samt uro i hallen, da al handel foregår derude. Højtaleranlæg fungerer også godt dog mangler udendørshøjtalerne stadig. Tingostalden vill holde kursus i horsemanship og ville have lejet hallen, men meldte fra, da det var for dyrt (5.000 kr). Kaj er ved, at undersøge hvorledes vi kan få forbedret den gamle rytterstue. Det er lidt vanskeligt, da de kr, der er givet, ikke rækker så langt. Gulvene kan laves det gamle skal af, som koster kr. Maling til begge rum er gratis, idet der laves skilte med reklame i ridehallen. Loftet i slyngelstuen skal sænkes, hvilket der er fundet en tømmer til. Der skal brækkes en mur ned, hvilket i sig selv ikke er et problem, men det medfører, at der skal sættes en tværbjælke op, så en murer er nødvendig, og dette er lidt vanskeligt at få indenfor det givne beløb.

2 Mogens fortalte her om den EU støtteordning, der er i år Der forhandles i øjeblikket med skoven omkring Langagergaard (stuehus til spejderhytte) for at få 50 % i EU støtteordning. I forbindelse med naturskolen ved Herstedhøje har skoven nemlig modtaget 50 % EU støtte. Mogens havde håbet på, at ridehuset kunne komme ind under det samme, men det er desværre ikke tilfældet. Til gengæld er det aftalt med Eigil fra skoven, at der i aktivitetsplanen medtages, at der skal etableres ride- og trampespor i skoven. Bag om ridehuset har der tidligere været ridesti, men krattet er i dag så forvokset, så ridestien er væk. Mogens anmoder Eigil, om at kontakte brugerrådet med henblik på et møde, hvor nye ridestier mm kan drøftes. Mogens gjorde også opmærksom på, at klubben kan søge tipsmidler der giver til fremme af børn og unges naturoplevelser (se friluftrådets hjemmeside). Charlotte Hansen undersøger muligheden for dette. Meddelelser fra ridecentret Mogens indledte med en orientering omkring ridecentret: De resterende midler fra byggeriet ( kr) bruges til at brandsikre de gamle stalde med. Med hensyn til vandningsanlæg, så skulle vedligeholdelse holdes indenfor egne midler men Mogens forsøger at hente lidt fra den store pulje. I forbindelse med budgettet var der 3 budgetønsker: P-Plads Gårdsplads Rytterstue kr kr kr Politikkerne prioriterede gårdspladsen vi indstillede P-Plads så bevillingen er kr. Eftersom vi helst vil have en rytterstue, så har Mogens bedt arkitekten om at vurdere, hvor meget rytterstue vi kan lave for kr. Ridecentrets økonomi for 2005 har ikke været god der var regnet med et overskud, og endte ud med et underskud på 1 million kr. (Derudover er der kr i underskud fra 2004.) Mogens er i øjeblikket ved at undersøge, hvad der har givet underskuddet, og kan fordele det mellem overforbrug af løn og vedligeholdelse. Der har været taget en del dispositioner, som ikke var helt i tråd med budgettet. Der er bl.a. flere ansatte end forventet (budget 1 leder og 4 ansatte der har været 10), hvilket snarest vil medføre en personalereduktion.

3 Ridefysioterapien har givet underskud mod et forventet overskud ( kr i indtægter 1,2 millioner kr i lønomkostninger). Der modtages tilskud fra sygeforsikringen i 23 timer, men udgifterne til fysioterapein har været på 37 timer pr uge. For at få balance i driften må de enkelte processer på ridecentret genmmengåes, hvilket Sara og Mogens pt. arbejder med. Der vil her bl.a. blive set på: 1. Personalereduktion 2. Hvad er rimeligt at betale for en ridetime? 3. Hvad er en rimelig pris for opstaldning? 4. Skal der være differentieret pris på spåner/halm? 5. Skal opstaldning inkludere at hesten lukkes på fold i løbet af dagen? I denne forbindelse foreslog Carina, at ridecentret fik bedre instruktører, hvilket kunne medføre en stigning i ridekontingentet.. Der har været samarbejdsvanskeligheder med fysioterapien trods adskillige forsøg så samarbejdet med Carsten Funder er opsagt med udgangen af januar. Carsten er imidlertid stoppet til jul, så indtægterne er ophørt, men omkostningerne er der stadig! Mogens har en forventning om, at fysioterapien kan genoptages. Beslutningen træffes indenfor den næste uge. Samarbejdet med Jette Saltoft Gram ophørte i starten af december, så der skal ansættes en ny leder. Stillingen vil blive opslået i: 1. Landsbladet Heste 2. Hest og Rytter 3. Ridehesten 4. Hestenettet (www) Og samtaler afholdes den 22. og 23. februar I forbindelse med personalereduktionerne samt Jettes fratræden vil ridecentrets regnskab blive ekstra belastet af feriepenge. Der vil blive søgt om dækning af kommunen. Sara orienterede om, at der var købt 3 nye heste, hvoraf den ene Rosa var kommet til skade. De 2 andre er købt med en 1 årig forsikring. Der arbejdes på at få byttet Montana, og muligvis også Karel. Frække skal have en dyrlæge på han har været halt for at få en vurdering. Frække er trods alt 23 år. Bernhard må så småt komme i gang igen skridt samt lidt trav. Freja er erklæret uegnet til ridebrug så Sara prøver på, om handlen kan gå tilbage.

4 Budget Mogens udleverede budgettet for Der er budgetteret med en nettobevilling på kr. Skal der for eksempel satses på kurser for at uddanne eksisterende personale, så må der spares på andre poster i budgettet Kaj havde medbragt en artikel fra 3F angående nogle lønindplaceringer, som ikke var OK på ridecentret. Mogens fortalte, at bestyrelsen for ridecentret hænger ikke på de eventuelt manglende lønudbetalinger, og at aflønning fremover vil være efter de gældende regler. I forbindelse med budgettet blev der stillet spørgsmål til, hvorfor der hvert år skal søges om optagelse på Albertslund Ridecenter. I andre foreninger er man medlem, indtil man melder sig ud. Mogens noterede punktet. Virksomhedsplan Virksomhedsplanen vil blive opdateret i løbet af de næste 14 dage, hvorefter den vil blive udsendt til kommentering. Aktiviteter Mia orienterede om kommende aktiviteter: januar: Dressur for pony og hest (2. runde klubmesterskab) januar: Dressurkursus berider fra Vallensbæk 12. februar: Springstævne (klub) marts: Dressurstævne (klubstævne) 7. maj: Springstævne (klub) 10. juni: Langdistancestævne (distrikt Michelle står for det) 1. oktober: Distriktsstævne Herudover kommer der kurser. Arrangementer såsom fastelavn og lignende udskydes indtil forholdene bliver mere stabile på ridecentret. Endvidere vil der ultimo februar være et mini rideskolestævne.

5 Politikker Sussi har lavet et oplæg omkring hestevelfærd samt renskrevet alle politikkerne. Desværre var der mange, som ikke havde afhentet kuverten på ridecentret, og dermed ikke havde læst dem igen. Når en politik er færdig vil Ulla og Sara signere den, hvorefter politikken er gældende. Da tiden igen var fremskredet, vil alle politikker tages op næste gang. Vi talte dog om hundepolitikken og hestevelfærd. Hundepolitik Skiltning skal aftales med skoven, og herefter er den vedtaget. Sussi tager det med på næste hesteejermøde som en henstilling. Hestevelfærd Der var lidt diskussion omkring omregningsfaktor, men det blev vedtaget, at en hest højst må springe 2 timer på en dag. Timer, som rytteren selv melder afbud til, giver ikke erstatningstime. Daglig rensning af hove ændres til, på arbejdsdage får hestene renset hovene. Med ovennævnte rettelser blev politikken vedtaget. Eventuelt Kaj havde fået en henvendelse fra friserne om at leje ridecentret til kåring sidst i juni. Det drejer sig om 40 til 50 heste samt 20 føl. Inden der tages beslutning om udlejningen af centeret undersøger Kaj lidt nærmere, specielt med henblik på, antallet af heste, samt hvor meget arbejde klubben skal lægge i det, og hvad står friserne selv for. Festival skal der være arrangement i den forbindelse? Udskydes til næste møde, hvor der er mere afklaring omkring ARK s drift.

6 Næste møder 8. marts kl Dagsorden: 1. Politikker 2. Eventuelt 27. april kl

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside).

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside). Referat af brugerrådsmøde den 27. april 2006 Til stede: Ulla Flyvholm, Sussi Lorenzen, Mogens Hemmingsen, Kathrine Hejl, Lis Marding, Anne Maagaard,, Mia Just Bertelsen, Charlotte Hansen, Cecilie K. Hansen,

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6.

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 1. Ad. 1 Godkendelse af referat. Godkendt. Pkt. 2. Punkter til dagsordenen. Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 3 Ad. 3 Nyt fra formanden. For at få indblik i drivkraften

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter - Brugerundersøgelsen Tid : Torsdag den 20. juni 2019 kl. 17-19 Sted : Cafeen, Ridecenteret Deltagere: Katja Lindblad (Brugerrådsformand), Morten Schou

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Winnie er gået igennem handelsundersøgelse, og hun har fået forsko på.

Winnie er gået igennem handelsundersøgelse, og hun har fået forsko på. Referat bestyrelsesmødet d. 20-05-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 20-05-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

Solrød Rideklub generalforsamling

Solrød Rideklub generalforsamling Solrød Rideklub generalforsamling 27.02.2018 Dagsorden: 1) Fejring af championats vindere 2017 2) Fejring af æresmedlemmer 2017 3) Valg af dirigent 4) Formandens beretning 5) Godkendelse af regnskab for

Læs mere

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl. 19.00 i Landsbysalen på Bredekærgård Referat: 1. Valg af dirigent + stemmetællere - Cecilie Pedersen blev valgt som dirigent. Pia

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE. Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter. Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Onsdag den 9. januar 2019 kl.

VALLENSBÆK KOMMUNE. Brugerråd for Vallensbæk Ridecenter. Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Onsdag den 9. januar 2019 kl. Vedr. : Brugerrådsmøde for Vallensbæk Ridecenter Tid : Onsdag den 9. januar 2019 kl. 17-19 Sted : Mødelokalet på 1. sal, Vallensbæk Ridecenter Deltagere: Katja Lindblad, Morten Schou Jørgensen, Sissel

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Onsdag. 22/2 kl. 18 i rytterstuen på Skovsbogaard. Der vil være en let anretning efter Gf. 1 Valg af dirigent. 2 Bestyrelsen aflægger beretning. 3 Det reviderede regnskab

Læs mere

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer Deltagere: Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl. Fraværende: - Kopi til: Referent: Bestyrelse og hjemmeside Pia Knudsen Mødedato: 31. januar 2019 Emne: Generalforsamling Karina bød velkommen til TBR s generalforsamling

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

Deltagere: Knud Musaeus, Olaf Irgens, Marianne Steenberg, Tina Olsen, Werner Klindt, Christina Birkedal, Anders Hansen, Ann Finch Lorett, Nina Jensen

Deltagere: Knud Musaeus, Olaf Irgens, Marianne Steenberg, Tina Olsen, Werner Klindt, Christina Birkedal, Anders Hansen, Ann Finch Lorett, Nina Jensen Deltagere: Knud Musaeus, Olaf Irgens, Marianne Steenberg, Tina Olsen, Werner Klindt, Christina Birkedal, Anders Hansen, Ann Finch Lorett, Nina Jensen Tid og sted: den 08. april hos Olaf på Fjordgaarden.

Læs mere

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a.

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a. Referat for bestyrelsesmøde Deltagere: Tine, Signe, Pernille, Helle, Sille og Povl Fraværende: Lars, Cecilie 1. Valg af dirigent. TINE VALGT 2. Gennemgang og godkendelse af forrige referat. GODKENDT 3.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016 KARENS MINDE KULTURHUSFORENING Wagnersvej 19 2450 København SV Referat af bestyrelsesmøde den 06. juni 2016 Deltagere: Dorthe, Ann, Rie, Steen E., Harry, Inger, Steen K, Marianne, Gunilla og Flemming.

Læs mere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere

:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere 15-08-2016 18:30 Susanne Biltoft Møde indkaldt af: Referent Deltagere Susanne Biltoft Anne Marie With Susanne Biltoft Tina Jensen John Mikkelsen Kirsten Bjørklund Mixi Troels-Smidt Birgit Winkel Hanne

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 2765 Ledøje-Smørum Referat af: Bestyrelsesmøde Tid og sted: 07.11.1 kl. 19.0 hos Lis Referent: Susan Holmboe Deltagere: Torben, Lena, Hanne, Mai, Birthe, Claus, Ole,

Læs mere

Dirigenten byder velkommen og meddeler at generalforsamlingen er lovligt varslet.

Dirigenten byder velkommen og meddeler at generalforsamlingen er lovligt varslet. REFERAT AF HOLTE RIDEKLUBS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 10. MARTS 2014 HOLTE RIDE-KLUB Velkomst ved formand Niels Andersen. Dagsorden: Punkt 1: Valg af dirigent. Punkt 2: Bestyrelsens beretning ved formanden.

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af Referent 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Det reviderede regnskab forlægges til godkendelse 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 2. juni 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Referat fra bestyrelsesmøde d. 17. september 2014 Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Afbud: Nina Jensen, Ulla Bjørn Poulsen,

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 9. oktober 2012 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 9. oktober 2012 Kl Idrættens Hus, Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 9. oktober 2012 Kl. 17.00 20.45 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Troels Ullerup

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2.

1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2. Referat bestyrelsesmødet d. 26. april 2016 Fraværende: 0 1. Godkendelse af referat fra generalforsamling. Referatet er godkendt og lagt på nettet. 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 2.

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen From: Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar 2017 10:05:48 +0200 To: Lone Klinge Christensen Subject: VS: Ansøgning til Talentpuljen i Syddjurs Kommune Attachments: DSC00224.JPG,

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Referat Haludvalget's møde Onsdag den Kl. 18:00 Ridehuset, Porthusvej 106

Referat Haludvalget's møde Onsdag den Kl. 18:00 Ridehuset, Porthusvej 106 Referat Haludvalget's møde Onsdag den 21032018 Kl. 18:00 Ridehuset, Porthusvej 106 Deltagere: Frank MüllerBøgh, Kim Larsen, Kim Nielsen, Bjarne Egeberg, Bo Madsen, Bo Tune, Niels Thrysøe, Anne Strømkjær,

Læs mere

ledelse fra sfo og skole. Projekt Space Skolen (4. og 5. årg.) er blevet udtrukket til at være sammenligningskole.

ledelse fra sfo og skole. Projekt Space Skolen (4. og 5. årg.) er blevet udtrukket til at være sammenligningskole. REFERAT EMNE: Skolebestyrelsesmøde SKOLE / INSTITUTION: Søndersøskolen MØDEDATO: 30. november 2009, kl. 18.00 på Afdeling Søndersø Mødet starter med en lille let julefrokost DELTAGERE: Kurt Rene Eriksen,

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Onsdag den 21. september 2016 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Frank

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Referat af Generalforsamling Fredag den 12. februar kl. 17.00 i rytterstuen på Nordjysk Ridecenter. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Velkomst Lars byder velkommen 2. Valg af dirigent Hans Hovmøller blev

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent). Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 27. januar 2016 Til stede: Bestyrelsen: Jais Tindborg (formand), Pernille K. Skude, Ann Mortensen, Hanne Tange, Jan Jacobsen (kasserer) og Jeanette Helmer (referent).

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010 Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Bestyrelsens beretning er en status af året der er gået. Igen i år har klubben og

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet:

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet: Emne for mødet: Formål med mødet: Forbered inden mødet: Medbring: Til stede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Tina

Læs mere

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben.

Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96 medlemmer i klubben. Dato: 20/9-2014 kl. 15.00 Sted: hos Helle. Deltagere: Alice, Heidi og Helle Afbud: Daiga og Søs. Punkter: 1. Økonomi 2. Medlemssystemet Foreløbig regnskab for 2014, gennemgået og godkendt, pt. er der 96

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Oversigt i partshåndbogen: Forældrenes rolle Side 2 Staldvagter Side 2 Stævner og fold-/ arbejdsdage Side 2 Hiri s partsudvalg og tanter

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Referat fra Bestyrelsesmøde i brugerbestyrelsen for Vallensbæk kommunale Ridecenter og Rideskole den 1. december 2014. Deltagere: Søren

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den

Referat fra bestyrelsesmøde den Referat fra bestyrelsesmøde den 12.09.2017 Tilstede fra bestyrelse: Troels, Nis, Lene, Lone, Pernille, Thomas, Tommy, Anne og Carina Fraværende fra bestyrelsen: Lars og Mia Dagsorden: 1. Dagens sang 2.

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl.) Deltagere: Fraværende: - Bestyrelse og hjemmeside. Kopi til: Pia Knudsen.

Mødereferat. Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl.) Deltagere: Fraværende: - Bestyrelse og hjemmeside. Kopi til: Pia Knudsen. Deltagere: Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl.) Fraværende: - Kopi til: Referent: Bestyrelse og hjemmeside Pia Knudsen Mødedato: 19. februar 2018 Emne: Generalforsamling Karina bød velkommen til TBR s

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden: Tid og sted: 21. oktober 2014 hos Olaf, Fjordgaarden. Afbud:. Johnny Olsen, Kasper Arleth Nielsen, Lene Adser, Referent: Nina

Dagsorden: Tid og sted: 21. oktober 2014 hos Olaf, Fjordgaarden. Afbud:. Johnny Olsen, Kasper Arleth Nielsen, Lene Adser, Referent: Nina Deltagere: Knud Musaeus, Hanne Kirk Nielsen, Nina Jensen, Olaf Irgens, Tina Olsen, Ulla Desafio, Werner Klindt, Ann Finch Lorett, Ulla Bjørn Poulsen, Pia Kielstrup Tid og sted: 21. oktober 2014 hos Olaf,

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg.

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl 18.00 (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Deltagere: Christian Jacobsen (CJ), Aase Jacobsen (AaJ), Steen

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Bålfest Bålfest deltager vi traditionelt i hvert år, i det forgangne år kom vi ved arrangementet igennem med stor succes,der var bred forældre opbakning af både børnehave forældre,

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Dagsorden og referat D. 23. februar 2012 kl. 17.00 Ortenvej 180, 6800 Varde Fraværende: Birthe 1. Godkendelse referat fra sidste møde Godkendt 2. Pårørendenetværk. Drøftelse af pjece samt indhold i øvrigt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

STÆVNEPROGRAM. Albertslund Ridtet 2012 Søndag den 12. august

STÆVNEPROGRAM. Albertslund Ridtet 2012 Søndag den 12. august STÆVNEPROGRAM Albertslund Ridtet 2012 Søndag den 12. august Albertslund rideklub takker mange gange følgende: Københavns skovdistrikt Albertslund ridecenter Vores flinke dyrlæger, som vil kigge på alle

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

FORMANDS/ BESTYRELSES BERETNING BRK

FORMANDS/ BESTYRELSES BERETNING BRK Referat Generalforsamling BRK d. 28/3-2019 1. valg af dirigent pog referent. Britt Lynnerup er valgt til referent. Torben Bruun er valgt til dirigent. 2. Formandens beretning for 2018. Jette fortæller:

Læs mere

Årsberetning FKR 2007/2008

Årsberetning FKR 2007/2008 Årsberetning FKR 2007/2008 FKR fik en ny bestyrelse på den ekstraordinære generalforsamling d 29. marts 2007. BST konstituerede sig samme aften. BST konstituerede sig således: Formand: Troels Wenzel Næstformand:

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

OFFENTLIGT REFERAT. af bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND

OFFENTLIGT REFERAT. af bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND OFFENTLIGT REFERAT af bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid: Sted: Afbud: Tirsdag den 21. september 2010 kl. 18.00 Køgevej 46A, kld., Roskilde Per Pedersen 10.09.01 Opfølgning fra sidste møde Indledningsvist

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med.

Proces/Tid (hvordan behandler vi emnet) Diskussion, 15 min. Tina tager et eksempel på funktionsbeskrivelser med. Dagsorden og referat Emne: Bestyrelsesmøde Medbring: Tina finder forplejning Dato: 07.03.14 Tid: 16.00 Sted: Bellinge Mødedeltagere: Tina, Michael, Søs, Anso, Dorte Afbud: Referent: Lone Forbered: Læs

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. april 2010

Referat Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. april 2010 Referat onsdag den 21. april 2010 Kl. 18:30 i Mødelokale 2 på Allerslev Rådhus, Lejrevej 15, 4320 Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagorden...1 2. FOU - Orientering...2 3. FOU - Tider

Læs mere

ROR Generalforsamling blev afholdt mandag d. 16. februar 2015 på Kildegården, Helligkorsvej5, Roskilde.

ROR Generalforsamling blev afholdt mandag d. 16. februar 2015 på Kildegården, Helligkorsvej5, Roskilde. ROR Generalforsamling blev afholdt mandag d. 16. februar 2015 på Kildegården, Helligkorsvej5, Roskilde. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Revideret regnskab til godkendelse (fremsendes

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 11. oktober 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015/2016.

Bestyrelsens beretning for 2015/2016. Side 1 Nysted, den13. september 2016 Bestyrelsens beretning for 2015/2016. 1 Værket Regnskabsåret er meget tæt på et vejrmæssigt normalt år det vil sige et salg på 11.727 MWh. Det er kun 73 MWh mindre

Læs mere