Fuld fart på svømningen - hver dag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fuld fart på svømningen - hver dag"

Transkript

1 Fuld fart på svømningen - hver dag Sæsonen er i fuld gang, både i U- og K-afdelingen, og masser af glade svømmere er i vandet hver uge. I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om HSK fik årets Handicappris i Horsens Kommune Nyt klubtøj til alle medlemmer Støt svømmeklubben, når du træner og handler Sponsorevent i k-afdelingen REMA 1000 Cup i Forum Horsens Julestævne i u-afdelingen 17. december Klubmøde med auktion og julehygge i k-afdelingen Svømmeklubben fik Årets Handicappris Horsens Svømmeklub blev 5. december hædret med Handicapprisen 2017 i Horsens Kommune. En pris, der gives til lokale klubber eller initiativer, som har ydet en særlig indsats for, at børn, unge og voksne med et handicap kan deltage i samfundslivet på lige fod med andre. Vi er naturligvis meget stolte af prisen, som ikke kun er et stort skulderklap, men også ansporer os til at fortsætte arbejdet med at udvikle på tilbuddene til para-svømmerne i Horsens for selvfølgelig skal de også have glæde af svømningen. Indstillingen kom fra en af svømmernes forældre, Bettina Fisker, som bl.a. skrev i sin begrundelse: Horsens Svømmeklub gør en kæmpe indsats for para(handicap)-svømmere. Klubben tilbyder som den eneste almene svømmeklub i Danmark para-svømmere deres eget hold med mulighed for træning tre gange ugentligt. Klubben er fænomenal til at inkludere de para-svømmere, der er til det, på almenholdene i klubben. Klubbens trænere er fantastiske til at have plads til alle og samtidig sikre træning på højt niveau dette under kyndig vejledning af Thomas Sønderskov.

2 Klubben tjener som inspiration for andre svømmeklubber landet over, og giver børn og unge med handicap i Horsens en enestående mulighed for at dyrke idræt. At få mulighed for at være en del af en klub kan være svært, når man er handicappet Horsens Svømmeklub har gjort det muligt, og er et forbillede for andre klubber. Det er stort og meget prisværdigt. Vi takker for prisen og de pæne ord og lover fortsætte arbejdet! Nyt klubtøj til alle medlemmer Horsens Svømmeklub har indgået en eksklusiv aftale med SPORTMASTER og Adidas om køb og brug af klubtøj. Det giver alle medlemmer adgang til vores helt egen klubkollektion af Adidas-produkter til attraktive priser. De lave priser hænger sammen med en samarbejdskontrakt, hvor Horsens Svømmeklub loyalt og eksklusivt repræsenterer SPORTMASTER og Adidas. Du kan se hele kollektionen på klubbens hjemmeside under fanen Klubtøj. Her kan du også læse mere om reglerne for brug af tøjet det er primært rettet mod svømmerne i K-afdelingen. Men husk: Kollektionen er for alle vores medlemmer. Vi anbefaler, at I lader jer inspirere på hjemmesiden og derpå finder de helt rigtige størrelser ved at besøge SPORTMASTER på Søndergade i Horsens. Du kan købe både t-shirts, træningssæt, hættetrøjer, shorts og badehætter til meget stærke priser. Måske finder du et par oplagte julegaver?

3 Kom i form og støt svømmeklubben! Nu kan du komme i form hos Fit&Sund Horsens og støtte Horsens Svømmeklub, mens du træner. Hvis du eller dit barn er medlem af svømmeklubben, kan I nu træne billigere. Hos Fit&Sund Horsens kan du nu træne frit for kun 249 kr. pr. måned du sparer en 50 er. Samtidig støtter Fit&Sund Horsens Svømmeklub. For hvert nyt medlem med tilknytning til svømmeklubben, refunderer Fit&Sund Horsens et fast beløb direkte til klubben. Du skal blot henvende dig i receptionen hos Fit&Sund, Grønlandsvej 5, 2. sal så er du i gang! Støt svømmeklubben, når du handler i SPORTMASTER Du kan støtte Horsens Svømmeklub, hver gang du køber ind i SPORTMASTER Horsens. Det kræver blot, at du melder dig ind i Klub SPORTMASTER det er gratis! og oplyser, at du vil støtte Horsens Svømmeklub. Ved hvert køb donerer SPORTMASTER Horsens fem pct. af det samlede køb til nyt tøj eller udstyr til klubben. Det kan hurtigt blive til mange penge, som kan gøre en stor forskel. Indtil 1. februar kan du melde dig ind online via vores hjemmeside. Herefter skal indmelding foregå i butikken på Søndergade. Sponsorevent torsdag 8. marts sæt X! Også i 2018 holder K-afdelingen stort sponsorevent med en spændende foredragsholder. Du kan allerede nu sætte x ved datoen denne gang bliver foredraget et fyraftensmøde for sponsorer og medlemmer torsdag 8. marts i Insero Atrium ved Forum Horsens. Det præcise klokkeslæt får du besked om senere, og vi vil også snarest løfte sløret for den spændende gæst. Forinden skal alle K-svømmerne i januar og februar på sponsorjagt, hvor vi håber at overgå sidste års flotte resultat. Yderligere info om sponsoreventen vil blive givet på klubmødet 19. december, men vi kan allerede afsløre, at proceduren kommer til at minde meget om de to seneste år.

4 K-afdelingen: Flotte resultater ved mesterskaberne Siden sidst har der været danske juniormesterskaber i Aarhus, og Horsens Svømmeklub havde et forrygende stævne med en PR-procent helt i toppen af dansk svømning. Desuden fik vi en samlet 9.plads i medaljestatistikken plus en masse A-, B- og C-finaler. Endvidere blev Rasmus Udbye udtaget til de Nordiske Juniormesterskaber på Island den første weekend i december. Her imponerede han med en bronzemedalje og PR i 200 m fri (1:48:56) og var desuden en del af den holdkap, der vandt 4 x 200 m fri i ny dansk juniorrekord. Rasmus kom også hjem med en bronze i 100 m fri samt fire sølvmedaljer i holdkapper og Danmark vandt nationskonkurrencen. Flot svømmet af Rasmus! De danske seniormesterskaber i Greve i november var det vigtigste kortbane-dm i fire år, med EM-billetter på spil. Også her var PR-procenten helt i top og mere end 20 pct. over gennemsnittet for danske klubber. Vi kan fremhæve Nicklas Steen Hansen, som kom i B-finale i 50, 100 og 200 m bryst; alle gange med PR. Tais Andkjær Christensen svømmede suverænt og rykkede sig til et nyt niveau med flere fantastiske PR, og Christian Koch kom også hjem med PR i 50, 100 og 200 m bryst. Medaljemæssigt blev Esben Vad Arentoft nummer tre i 100 m bryst i ungdomskonkurrencen, lige foran Nicklas Steen Hansen. Og som kronen på værket kvalificerede Daniel Steen Andersen sig til EM som dobbelt guldvinder i 50 og 100 m fly og supplerede endda med en flot bronzemedalje i 100 fri. Vi glæder os til at følge Daniel ved EM i København midt i december. Vi havde også en stor flok svømmere til Vestkyst Cup i Esbjerg. De vendte hjem med masser af personlige rekorder og flotte præstationer. Fem af dem kom endda hjem med DÅM-kravtider det var Kristian Sabroe Sørensen, Clara Mathilde Carstensen, Christian Johannesen, Arthur Rytter Jacobsen samt Mads Berthold Schultz. Alt i alt en toppræstation, hvor vi kan mærke, at især den tekniske træning bærer frugt.

5 K-afdelingen: Ny struktur godt fra start Den nye struktur har nu været i gang i et lille halvt år, og vi er glade for, at alle er gået ind til den nye hverdag med en positiv lyst til at arbejde igennem og det er virkelig en fed oplevelse. Vi er især opmærksomme på, at holdene ikke har været lige store: Vi har en pæn seniortrup, en meget stor juniortrup, en antalsmæssigt lidt tynd A-trup, en stor B-trup (især på pigesiden) og en enorm C-trup. Det betyder, at vi skal rykke rigeligt med svømmere op. Samtidig bør k-afdelingen i løbet af kort tid have flere årgangshold for ikke at blive for sårbare. Desuden bliver vi nødt til at flytte nogle svømmere opad i systemet et halvt år før planlagt, så alle kan få den bedst mulige træning. Vi tager fat i dem, det drejer sig om, direkte på mail i løbet af de kommende uger. I løbet af kort tid vil alle k-svømmere få et lille skema, som vi beder jer udfylde og returnere. Jeres feedback er meget vigtig for at kunne forbedre strukturen, så vi håber, at I vil tage jer tid til at svare. U-afdelingen: Klar til oprykning Vi har indbudt nogle af de nye talenter i Horsens Svømmeklub til at rykke op fra u-afdelingen til k- afdelingen. De er pt. i gang med prøvetræningen, og kan se frem til at blive en del af landets bedste talentskoler inden for svømning. Vi er meget stolte af vores konkurrence-svømmere og med rette. Gang på gang leverer alle aldersgrupper nogle rigtig flotte resultater både regionalt, nationalt og internationalt. Derfor håber vi meget, at talenterne fra u-afdelingen har lyst til at fortsætte på konkurrenceniveau. REMA 1000 Cup med svømmere fra hele landet Fra december er vi værter for Danmarks måske mest traditionsrige stævne, REMA 1000 Cup (tidligere kendt som Forum Horsens Cup). Her dyster et udsnit af landets dygtigste svømmere; fra Aabybro i nord over Esbjerg i vest til Kastrup i øst. At få en medalje eller blot en finaleplads ved et sådant stævne vil kræve noget ekstra. Samtidig er stævnet en vigtig indtægtskilde for Horsens Svømmeklub, og det hjælper til at opretholde vores høje aktivitetsniveau derfor er vi helt afhængige af den store opbakning fra alle forældre, familie samt venner og bekendte. Har du ikke allerede meldt dig til en frivillig tjans, kan du stadig nå det via klubbens hjemmeside. Ud over god mad og høj service er stævnet ikke mindst kendt for de spændende finaler. Klimaks er de utrolig spændende og krævende udskillelsesfinaler i 50 m løbene. De finaler kan du opleve live lørdag fra 17:30 og søndag fra 17:00.

6 U-afdeling: Julestævne 17. december U-afdelingen inviterer alle medlemmer til julestævne 17. december, med masser af sjove løb og mulighed for at vinde masser af medaljer. Husk at tilmelding er senest 12. december. Der er plads til 200 børn efter først-til-mølle-princippet. Du kan læse mere her: /cms/clubswimhorsens/clubimages/thomas mappe/julestaevne 2017.docx OBS: U-afdelingen går på juleferie umiddelbart efter stævnet. Tilmelding til den nye sæson begynder mandag 18. december og den nye sæson i u-afdelingen begynder 8. januar. K-afdelingen: Klubmøde med kåringer og sponsorevent K-afdelingen inviterer alle k-svømmere med forældre til klubaften tirsdag 19. december fra kl. 18 til 20. Det foregår i loungen i Forum Horsens. Husk kontanter til auktionen, for der er virkelig mulighed for at lave supergode handler til gavn for klubben. Aftenen rummer: Præsentation af sponsorevent 2018 (med mulighed for spørgsmål) Kåring af årets svømmere Præsentation af klubkollektion samt info om private sponsorater (med mulighed for spørgsmål) Uddeling af nåle til svømmerne samt hædringer Auktion med gaver og gavekort fra tidligere arrangementer Kaffe, kage og saft kan købes Husk MEGET GERNE at tilmelde jer via eventen på klubbens hjemmeside. Skolesvømning: Måske lokalt Skole-OL Dansk Svømmeunion har kontaktet os for at spørge, om vi vil arrangere et lokalt Skole-OL-stævne. Lige nu er vi i gang med at samle informationer og vurdere mulighederne. Vælger vi at sige ja, vil det give en, måske to, pladser til finalestævnet i Aarhus i juni I den nærmeste fremtid holder vi et møde med svømmeunionen og så vender vi tilbage med mere info.

7

Svømmeklubben klar med dansk idrætslegende og mange andre gode nyheder

Svømmeklubben klar med dansk idrætslegende og mange andre gode nyheder Svømmeklubben klar med dansk idrætslegende og mange andre gode nyheder Den positive udvikling i Horsens Svømmeklub fortsætter heldigvis for fuld kraft. I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om: Sponsorevent

Læs mere

Vejledning til svømmere/forældre

Vejledning til svømmere/forældre Sponsor-event 2018 Vejledning til svømmere/forældre Hvad er Sponsor-event og hvorfor afholdes det? Formålet med Sponsor Event er at skaffe sponsorater til Horsens Svømmeklub samt til den enkelte svømmers

Læs mere

Vejledning til svømmere/forældre

Vejledning til svømmere/forældre Sponsor-event 2018 Vejledning til svømmere/forældre Hvad er Sponsor-event og hvorfor afholdes det? Formålet med Sponsor Event er at skaffe sponsorater til Horsens Svømmeklub samt til den enkelte svømmers

Læs mere

Velkommen. Klubaften 9. januar 2019

Velkommen. Klubaften 9. januar 2019 Velkommen Klubaften 9. januar 2019 Sponsor-event Torsdag den 25. april 2019 Kl. 17.00-20.00 i Insero Atrium Sæt X i kalenderen allerede nu! Hvad er Sponsorevent kort fortalt: K-svømmere/forældre indsender

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Nyhedsbrev september 2017

Nyhedsbrev september 2017 Et spændende år er i gang Nyhedsbrev september 2017 En ny svømmesæson er godt i gang, med mange spændende ting i horisonten. I K-afdelingen debuterer Horsens Svømmeklub i Svømmeligaen, og vi skal være

Læs mere

Vejledning til svømmere/forældre. Formålet med Sponsorevent er at skaffe sponsorater til Horsens Svømmeklub samt til den enkelte svømmers svømmekonti.

Vejledning til svømmere/forældre. Formålet med Sponsorevent er at skaffe sponsorater til Horsens Svømmeklub samt til den enkelte svømmers svømmekonti. Sponsor-event 2019 Vejledning til svømmere/forældre Hvad er Sponsor-event og hvorfor afholdes det? Formålet med Sponsorevent er at skaffe sponsorater til Horsens Svømmeklub samt til den enkelte svømmers

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION

REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION Stævne: REMA 1000 CUP Horsens 2019 Kort beskrivelse: Stævnet afholdes i Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens 25 m bassin og 8 baner. Elektronisk tidtagning.

Læs mere

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling 1. Ekstra sponsorat fra EDC - Haslev EDC Haslev er hovedsponsor for Haslev svømmeklub. For at støtte yderligere fokus på teknik træning har EDC-Haslev valgt at støtte K og T-afdelingen med yderligere kr.

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på:

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på: Nu er sæsonen for de fleste AGF-svømmeres vedkommende ved at være slut med flotte præstationer til mesterskaber og stævner. Læs og se billeder her i Bobler fra AGF Svømning om og fra bl.a. Danbolig Aarhus

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 Nyhedsarkiv 2010 Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 I den netop afsluttede weekend har seks svømmere deltaget ved de vestdanske årgangsmesterskaber på kortbane i Ålborg. I alt blev det til 7 medaljer

Læs mere

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad inviterer til REMA 1000 cup d. 20. 22. september 2019 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad Side 1 For 16. år i træk gentager vi succesen Rema 1000. Endnu engang vil Aqua

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad inviterer til Rema 1000 Cup 2017 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Side 1 For 14. år i træk gentager vi den kæmpe succes Rema 1000 Cup 2017. Endnu engang

Læs mere

REMA 1000 CUP HORSENS 2018

REMA 1000 CUP HORSENS 2018 inviterer til REMA 1000 CUP HORSENS 2018 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Side 1 For 15. år i træk gentager vi den kæmpe succes Rema 1000 Cup 2018. Endnu

Læs mere

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold.

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Under hele stævnet har Watery.dk en bod i hallen 1. - 3. MARTS DRONNING DOROTHEA CUP Stævnet giver årgang/junior/

Læs mere

Sponsor-event. Lørdag den 25. februar 2017 Kl

Sponsor-event. Lørdag den 25. februar 2017 Kl Sponsor-event Lørdag den 25. februar 2017 Kl. 16.15-21.00 Informationsmøde 4. januar 2016 Dagsorden: Velkomst (Jan) Køb af sandwich, kaffe og kage Sponsor-event (Vivi og Pia) Demonstration af sponsor-registrering

Læs mere

inviterer til Forum Horsens Cup 2016

inviterer til Forum Horsens Cup 2016 inviterer til Forum Horsens Cup 2016 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Stop for tilmelding ved 2.200 individuelle starter Side 1 Horsens Svømmeklub har hermed

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014

Nyhedsbrev december 2014 Nyhedsbrev december 2014 Glædelig jul og godt nytår - svømmeskolen starter igen den 6. januar. Svømmeskolebørnene og instruktørerne holder en velfortjent juleferie, mens konkurrencesvømmerne fortsætter

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Officials og Holdlederopgaver

Officials og Holdlederopgaver og lederopgaver MIDT-ØST - Skovbakken 28-10-2017 - Lørdag Mathijs Broersma Jacob Skjelmose Christian søndergaard Thomas Nymann Sørensen Deltager.: S/J lokal+årgang A,B,C 1,2 Feline Broersma Årgang A (Na)

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere.

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Nyhedsarkiv 2012 Mærkesvømning 2012-12-28 I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Svømmere med og uden svømmebælte svømmede tilsammen ca. 194.250 meter. Korteste

Læs mere

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin.

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin. har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne i et 8 baners stort konkurrencebassin! For 5. år i træk gentager vi denne kæmpe succes Dronning Dorothea Cup. Endnu en gang vil Slotssøbadet

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

JANUAR DDC20. Watery.dk. 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Stævne i fantastiske rammer

JANUAR DDC20. Watery.dk. 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Stævne i fantastiske rammer 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Watery.dk har en bod i hallen 10.-12. JANUAR DDC20 DRONNING DOROTHEA CUP 2020 Stævne i fantastiske rammer Skyd 2020 i gang med

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring, skruer og saltoer. Gennem

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage i denne konkurrence

Læs mere

STÆVNEINFORMATION. Stævne: Kort beskrivelse: Dato: Hvem kan deltage: Trænere: Pris: Deltagelse: Tilmelding: Tilmeldingsfrist: Kørsel:

STÆVNEINFORMATION. Stævne: Kort beskrivelse: Dato: Hvem kan deltage: Trænere: Pris: Deltagelse: Tilmelding: Tilmeldingsfrist: Kørsel: STÆVNEINFORMATION Stævne: Kort beskrivelse: Dato: Hvem kan deltage: Trænere: Pris: Deltagelse: Tilmelding: Tilmeldingsfrist: Kørsel: Hjørring Park Vendia Swim Cup Vandhuset Park Vendia Hjørring Børge Christensens

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2009.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2009. Konkurrenceafdelingens beretning for 2009. Det er tid at gøre status over sæsonen 2009 i Aalborg Svømmeklubs konkurrence-afdeling. En afdeling med mange meget talentfulde svømmere i mange forskellige aldersgrupper.

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Sommeren er over os, og det betyder normalt at aktivitetsniveauet i klubben flader lidt ud i nogle af afdelingerne, men ikke denne sommer. Sikken en måned.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 18.-20. NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2016 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: Vestkyst

Læs mere

-Nyhedsbrev november 2018

-Nyhedsbrev november 2018 -Nyhedsbrev november 2018 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er det muligt at købe Vinding Ungdoms- og Idrætsforenings nye klubdragt til en særdeles favorabel pris.

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere REGIONS- MESTERSKABER 2018-2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

Sponsorstævne 2013 informationsmøder

Sponsorstævne 2013 informationsmøder Sponsorstævne 2013 informationsmøder 19-08-2013 1 Hvornår? Årets sponsorstævne afholdes lørdag den 5. oktober 2013 kl. 17.00 til 21 i Aqua Forum Netværksarrangement med indlagt foredrag er for alle sponsorer

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse

Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Informationsfolder Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2019, åben klasse Adresser Svømmehal: Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg. Mødelokaler: Idrættens Hus (OL-lokalet), Gl. Vardevej

Læs mere

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene.

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene. FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/ ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

Nyhedsbrev ÅRETS PRISFEST Nr. 7 December 2016

Nyhedsbrev ÅRETS PRISFEST Nr. 7 December 2016 Nyhedsbrev Nr. 7 December 2016 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Silkeborg Sportscenter Århusvej 45 8600 Silkeborg www.idraet-silkeborg.dk mail@idraet-silkeborrg.dk Forretningsfører Eigil Rasmussen Tlf.:6091

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til Vestdanske Kortbane Mesterskaber, som finder sted den 5. til 7. oktober 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars Hededal udtaler:

Læs mere

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen -

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen - Sådan rykker vi svømmere op - konkurrenceafdelingen - Oprykninger i Hovedstadens Svømmeklubs konkurrenceafdeling I Hovedstadens Svømmeklub arbejder vi struktureret med en langsigtet udvikling af vores

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup d.22. & 23. September 2018 Et stævne med fantastisk stemning, DJ s og lækre præmier, samt deltagelse af både EM, VM samt PARASVØMMERE Gustav Friberg og Signe

Læs mere

Tak til alle for en vellykket udspringssæson

Tak til alle for en vellykket udspringssæson Tak til alle for en vellykket udspringssæson Ikke alt til udspring handler om at springe, nogle gange kan man bare lægge sig ned og få lov at rutsche i vandet, som denne forøvelse til baglæns hovedspring.

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 37. gang. Det bliver et stævne med intensitet og

Læs mere

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT Præsentation af VEJLE SVØMMEKLUB TRITON Triton i tal Ca. 1.900 medlemmer Hvoraf ca. 1.800 er tilknyttet svømmeskole og ca. 100 er konkurrencesvømmere Fuldtidsansat

Læs mere

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DELTAGELSE: VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 22. 24. SEPTEMBER 2017 FORUM HORSENS LANGMARKSVEJ 53, 8700 HORSENS Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2003 og ældre Deltagende herrer skal

Læs mere

Forældremøde Konkurrenceafdelingen

Forældremøde Konkurrenceafdelingen Forældremøde Konkurrenceafdelingen vær den bedste udgave af dig selv August 2017 Lidt om mig selv Aktiv i Kalundborg svømmeklub både som svømmeskoleinstruktør, k-træner og svømmer 2007- nu Holdadministrator

Læs mere

Gallafest Sæsonen fortsætter. Velkommen DANS FEST LIVE MUSIK VM DANS INSTRUKTØRSHOW KUN FOR VOKSNE. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten

Gallafest Sæsonen fortsætter. Velkommen DANS FEST LIVE MUSIK VM DANS INSTRUKTØRSHOW KUN FOR VOKSNE. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten Velkommen Sæsonen fortsætter Det er os en stor fornøjelse, at kunne invitere til VM Dans 13. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten Gallafest. Denne dag er VM Dans elevernes fest, og vi ser som altid

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 20. - 23. NOVEMBER 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: Åben for

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub er mennesker med overskud, der går op i deres børns engagement i klubben. De kommer

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis April 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis April 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis April 2016 Så skal der være fest!!!!! I morgen holder North Baltimore Aquatic Club (NBAC) sin traditionelle Galla som optakt til OL i Rio.. Countdown to Gold

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER

REGIONS- MESTERSKABER REGIONS- MESTERSKABER 2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2006 og 2007, samt for drenge årgang 2005

Læs mere

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen -

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen - Sådan rykker vi svømmere op - konkurrenceafdelingen - Opdateret: januar 2019 Oprykninger i Hovedstadens Svømmeklubs konkurrenceafdeling I Hovedstadens Svømmeklub arbejder vi struktureret med en langsigtet

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere.

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere. tildegrafisk.dk den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Bedste præsentation efter Finas pointtabel: Svøm stærkt og vind... 1. 5.000 kr. / 2. 3.000 kr. / 3. 2.000

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) 31. maj - 2. juni 2019

Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) 31. maj - 2. juni 2019 Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) 31. maj - 2. juni 2019 Hovedstadens Svømmeklub inviterer til langbanestævne for årgangssvømmere på Bellahøj Svømmestadion. Stævnet i hovedtræk: To teknik videooptagelser

Læs mere

Officials og Holdlederopgaver 2017/2018

Officials og Holdlederopgaver 2017/2018 og lederopgaver 2017/2018 REG. MESTERSKABER Deltager.: Senior + Årgang B 09-09-2017 - Lørdag leder leder skal overnatte & være der når stævnet starter 10-09-2017 - Søndag leder leder skal overnatte & være

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere