Bestyrelsen vil gerne rette en tak til alle, der på en eller anden måde har hjulpet til i vores forening. Uden dette kunne opgaverne ikke klares.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen vil gerne rette en tak til alle, der på en eller anden måde har hjulpet til i vores forening. Uden dette kunne opgaverne ikke klares."

Transkript

1 Referat generalforsamling den 28. februar 2017 Årets generalforsamling blev afholdt i RIF s klubhus kl Der var 14 fremmødte medlemmer. Mødet blev afholdt i henhold til vedtægterne og dagsordenen. Dagsorden 1. Valg af dirigent Mogens Madsen valgt. 2. Formandens beretning Formanden aflagde sin beretning som blev godkendt. Indledning Så er der igen gået et år med stor aktivitet. De gode forhold vi har fået med kunststofbane, multibane m.v. betyder, at der så at sige er aktivitet året rundt, når vi snakker fodbold. Gymnastikken kører vi videre med sammen med RSU uændret. Det halter lidt med at skaffe frivillige til det fælles gymnastikudvalg og ligeledes halter det med at skaffe frivillige ledere til atletikafdelingen, der kører på lavt blus. Økonomi Vi lider stadigvæk af det træk på økonomien, som vor byggeri af tribune, omklædningsrum og kunstgræsbane bevirkede i 2013/14. Selv om vi også i år kommer med overskud på kr. før afskrivninger og ender i ca kr. efter afskrivninger, vil der i perioder på året være brug for, at vi låner i banken. Det vil senere blive gennemgå, når vi kikker på vort regnskab for De frivillige Jeg nævnte ved sidste års generalforsamling, pat det var blevet lettere at få frivillige, som ville gøre en indsats. Den tendens er stadig gældende for nogle områder i vores klub. Her tænker jeg særlig på fodboldafdelingen. Servicehold til hjemmekampe, vagthold, tanterne og klub 1900 til servicering for sponsorer m.v. og vor tirsdags hold, der ordner alt små som store opgaver både uden og inden for klubhus og omklædningsrum, samt de unge piger som hjælper i kantinen om lørdagen. Bestyrelsen vil gerne rette en tak til alle, der på en eller anden måde har hjulpet til i vores forening. Uden dette kunne opgaverne ikke klares. Fastholdelse En klub som os har altid brug for en masse frivillige til store som mindre opgaver. Lige nu går det godt med at finde folk hertil på visse områder. Men vi skal blive bedre hertil. Vi mangler folk i gymnastikudvalg og atletikudvalg. Og vi skal også passe på alle de frivillige vi har. Vi må ikke drive rovdrift på dem, så har vi dem hun på lånt tid. Derfor skal vi hele tiden arbejde på at kredsen af frivillige øges, så det ikke bliver træls for de enkelte hele tiden at skulle træde til.

2 Jeg vil opfordre til, at man i afdelingerne 1-2 gange om året drøfter, om der er tegn på, at der kan blive problemer med at skaffe frivillige. Når man er nået helt derud hvor der næsten ingen er tilbage, er det som regel op ad bakke at komme på rette vej ingen. Ringkøbing Fodbold Vi vil gerne sige Ringkøbing Fodbold tak for et godt samarbejde. Jeg mener det er fornuftig, at vi tog beslutningen om at skille 2. division fra. Det skaber arbejdsro til fodboldafdelingen, som så kan koncentrere sig dels om bredden og også udvikle spillere, der ad åre kan spille sig på 1. holdet. Karsten Lauridsen fra fodboldudvalget er repræsenteret i bestyrelsen for Ringkøbing Fodbold, ligesom jeg selv er indbudt til alle møder. Vi arbejder i øjeblikket på at lave en gruppe, der kan skabe bedre dialog mellem fodboldafdelingen og Ringkøbing Fodbold. Det skulle gerne bidrage til en bedre kommunikation og fælles strategi. Ringkøbing-Skjern Kommune Der skal lyde en stor tak til Ringkøbing-Skjern Kommune. Kommunen har i 2016 fastholdt deres sponsorat på kr. til vort 1. hold. Det tager vi som et bevis på, at selv om holdet desværre rykkede ned, er fodbolden i Ringkøbing kommet på landkorter og har gjort Ringkøbing kendt flere steder. Så vi må sige, at der har været kommunal opbakning. Vi har endnu ikke overtaget de gamle omklædningsrum. Siden sidste års generalforsamling har jeg ikke hørt mere om det. I september var jeg sammen med Spjald, Tarm og Skjern inviteret til dialog om kunststofbaner med formanden for fritid og kultur. Emnet som vi 4 klubber havde bragt på bane var større tilskud til kunstgræsbaner. Det er jo sådan at kunstgræsbaner har gjort, at kommunen ikke har så store udgifter til slåning af græs, gødskning og lignende, idet det er klubbernes eget ansvar at vedligeholde kunstgræsbaner. Dialogen endte i en god forståelse og man ville arbejde for højere tilskud samt en model til kommunal andel når kunstgræsset engang skal udskiftes. Samarbejde med Rindum SU Tak til Rindum SU for et godt samarbejde. Vi arbejder jo sammen både på gymnastiksiden og til dels også på fodboldsiden. Samarbejdet skulle gerne udbygges til gavn for fodboldspillerne i Ringkøbing. North Sea Beach Marathon og Fjordløbet Atletik har som sædvanlig afholdt North Sea Beach Marathon og Fjordløbet. Fjordløbet med DGI og ROFI løbeafdeling som løbearrangør. Tak til DGI og Rofi for et godt samarbejde Sponsorarbejdet I april tog vi afsked med Lars Bræmer som sponsorchef. Lars blev ansat tilbage i 2011 og har en meget stor ære for, at vores sponsorater er vokset betydelig, og at vi fik samlet mange penge ind til vore projekter så som kunstgræsbane, tribune og nye omklædningsrum. Vi har sammen med Ringkøbing Fodbold vurderet, at vi have behov for en lidt anden profil end Lars og besluttede sammen, hvad denne profil skulle indeholde.

3 Pr. 1. mj 2016 blev Michael Hansen ansat. Michael Hansen er primært ansat til at skaffe sponsorer, men er også ansat til at koordinere det sportslige i begge klubber. Jeg ved Michael har arbejdet hårdt med begge dele. Jeg vil gerne sige Michael tak for arbejdet ind til videre, og vi ser frem til at begge områder sponsorater og det sportslige får et løft. Rock i Ringkøbing Desværre blev Rock i Ringkøbing en økonomisk fiasko i 2016 og gav ingen penge til de foreninger, der hjalp til. Der er ingen der er mere ked af denne situation end Rock i Ringkøbings bestyrelse. Vi må erkende, at både regn og et for stort musikbudget var årsagen. I 2017 er musikbudgettet sat ned med kr. og man satser meget på at få solgt flere billetter på forhånd. Det skulle gerne resulterer i at foreningerne i 2017 kan få noget for deres indsats. Tak til Rock i Ringkøbing for et godt samarbejde. Klubhuset 2016 blev året, hvor vi tog afsked med Karin, der havde valgt at gå på efterløn. Vi holdt en afskedsreception for Karin i juni, hvor der kom rigtig mange forbi. Bestyrelsen siger tak til Karin for 20 års godt arbejde. Vi kunne derefter byde velkommen til Torben Sandsberg, der blev ny klubhusbestyrer. Torben har gjort det godt, men valgte desværre allerede i november, at opsige sin stilling med fratrædelse 31. januar her i Bestyrelsen siger tak til Torben for et godt stykke arbejde, i den periode han nåede at være klubhusbestyrer. Og så kunne vi den 1. februar byde velkommen til Karsten Lauridsen som ny klubhusbestyrer. Vi håber Karsten vil blive i stillingen i mange år frem og ser frem til et godt samarbejde. Omklædningsrum Samtidig med at Karin holdt i klubhuset, tog vi afsked med Carsten Winther. Carsten nåede sat være ansat ca. 17 år, som rengøringsassistent i omklædningsrummene, der ført 14 år som ansat ved kommunen og de sidste 3 år som ansat af RIF. Bestyrelsen siger tak til Carsten for et godt samarbejde. Vi kunne så byde velkommen til Vesterhavshallen og Bent Smidt, som vi antog til at gøre omklædningsrummene rene. Der skal yde et stor til Bent og Vesterhavshallen for samarbejdet. Kontingentopkrævning Kontingentsystemet Conventus fungerer upåklagelig når vi snakker kontingentindbetalinger men har givet nogle udfordringer med hensyn til medlemsindberetninger til kommunen og til hovedorganisationer. Det betød at vi måtte igennem en manuel optælling af medlemmer i forbindelse med indberetningerne af edlemmer ved årsskiftet.. Derfor undersøger vi i øjeblikket sammen med RSU om DBUs system kan anvendes til flerstrengede foreninger og om vi evt. skal skifte. Bestyrelsen takker Jette Vestergård, Jette Beltoft for en stor indsats med opkrævningen og systemet.

4 Hjemmeside Vi mangler en Webmaster efter at Frank valgte at stoppe ved udgangen af Min søn Peter har i 2016 assisteret med at få nyheder lagt på hjemmesiden samt fået kontingentsystemet til at køre op mod hjemmesiden. Denne ordning vil nok fortsætte, ind til vi finder en ny Webmaster. Kunstbane Kunststofbane er en succes. Den er fuldstædig booket. Endda er der ønsker om tid på banen, som ikke har kunnet opfyldes. Så fik vi sidste sommer vore ønske om en multibane og en pannabane opfyldt. Projekterne der løb op i godt kr. bliver nu benyttet flittigt. Der skal lyde en stor tak til torsdagsholdet, der sørger for at banerne altid er klar til spillerne. Tribune, omklædning, mødelokale og tagterrasse. Vi har optimale forhold, og jeg kan ikke komme i tanker om ret meget, som ikke fungerer. Mange besøgende er helt overvælde over vores anlæg, og det er vi selvfølgelig stolte af. Vi håber med de fine forhold, at de sportslige resultater følger med i de kommende år. Afslutning Afslutningsvis vil jeg gerne takke alle ledere, trænere og frivillige hjælpere, sponsorer med flere som i 2016 har ydet en indsats stort som lille. Det er en støtte, som vi også i fremtiden får brug for. En særlig tak til alle frivillige, der har bidraget i meget stort omfang. Tak til medlemmer af bestyrelsen og udvalg for deres indsats i Bestyrelsen håber, at det kommende år vil give positive oplevelser både idrætslig samt økonomisk. Henning Bro 3. Afdelingsformændenes beretning Atletik: Henning Bro aflagde beretning for Torben Elmertoft. Beretningen blev godkendt. Vi har ikke haft samme så mange medlemmer og deltaget i helt så mange stævner som tidligere år af samme årsag, men der er også i 2016 vundet medaljer og haft udøver med på Regionsholdet. Vi har i samarbejde med Hv. Sande KFUM afholdt Skole OL på atletikbanerne her i Ringkøbing med ca. 125 udøvere og ligeledes sammen med Hv. Sande KFUM afholdt North Sea Beach Marathon igen i år og i 2016 første år uden Bjarne Elmertoft i arbejdet om North Sea Beach Marathon pga. hans sygdom, men vi klarede det flot. Vil sige en stor tak til vores medhjælpere ved Skole OL og ved North Sea Beach Marathon samt til alle vores samarbejdspartner og sponsorer. I 2017 arbejder vi på at skaffe flere trænere, så vi kan starte ny atletik ungdom op, så er der nogle som har tid og lyst til at give en hjælpende hånd, så kontakt mig venligst.

5 I år har vi allerede fået 132 tilmeldinger fra Hv. Sande til vores Skole OL, så vi håber på at skolerne i Ringkøbing og andre byer vil bakke op, så vi får et stort stævne og måske på denne måde måske finde flere talenter i atletikken. Torben Elmertoft Fodbold: Lissa Klausholt aflagde formandens beretning som blev godkendt. Først vil jeg gerne beklage at jeg ikke kan deltage i Generalforsamlingen, grundet arbejdsrejse til Frankrig har også i år været et rigtig spændende år, det har ligesom foregående år været fuld af udfordringer og gode fodbold oplevelser 2016 har også været året hvor Ringkøbing fodbold har ekspanderet på såvel administrationen og træner/spillerstaben. vi har nu rigtig meget tro på at det nok skal lykkes at spille sig op i 2 Division igen, udgangspunktet er i hvertfald til stede og en af fodboldudvalgets opgaver er jo på sigt at kunne levere nogle kompetente og dygtige spiller til Ringkøbing fodbold. Når vi kigger ned i rækkerne, har vi en klub med masser af potentiale til kommende divisionsspillere. Vi vil gerne takke Ringkøbing fodbold for et godt samarbejde, som er blevet styrket i det forgangne år. Blandt andet ved at kunne tilbyde noget Elitetræning samt Camp i Efterårsferien. Klubhuset omklædning & Arena. Hvor vi bare alle nyder de super rammer vi har om klubben et kæmpe tak skal lyde til Tirsdagsholdet det er jeres fortjeneste at alt er vedligeholdt, og står snore lige. I er en god opfindelse. Karin har valgte at gå på pension til sommerferien vi vil gerne takke Karin for det gode samarbejde med ønsket om at hun og Knud må nyde deres otium. Efter en kort ansættelse af Torben, har vi nu pr. 1 Feb fået ansat Karsten Lauridsen som den nye klubhusbestyrer Karsten har igennem rigtig mange år været en stor del af RIF, og vi tror og ser frem til samarbejde i mange år. Det bliver super godt. Trænere og frivillige Der skal lyde en stor tak, til vores store flok af trænere og holdledere, vi har ca 50 mand/kvinder, der hver uge bruger ufattelig mange timer på træning, forbedredelse, og kampe hvis ikke vi havde jer var der ikke nogen klub. I har med åbne arme taget imod de udfordringer vi som klub har givet jer. Og i har i den grad været med til også i dette år at styrke både klubben og sammenholdet. En af vores mål er stadig at bakke op omkring uddannelse af Vores trænere, og i har været gode til at tage imod. Klubben er herudover beriget med en kæmpe flok af andre frivillige som giver en hjælpene hånd med til arrangementer som blandt andet sportsfesten. Stor tak til alle er også året hvor vi har fået etableret et godt samarbejde med Martin Bigum omkring målmandstræning i udvalgte årgange tak for at du vil tage kampen op. Per Christensen fra kommende U14 vil bistå Martin i nogle af træningerne.

6 FCM-Samarbejdsklub/Licensklub. Vi har i 2016 haft fornøjelsen at fortsætte som licensklub for FCM dette indebærer bland andet at vi er værter for ca 55 træninger for alle de drenge i U11 & U12 fra hele område 2 som ikke kommer gennem nåleøjet til FCM-Talentholdet FCM stiller Licentræner til rådighed for alle træningerne. Vi syntes dette er et godt tilbud, både til Vores egne, men også til de spillere som spiller i mindre omkringliggende klubber i område. Dette er i høj grad med til at sætte RIF på landkortet i område 2. Udover dette har vi også i aftalen mulighed for at tilbyde 3 inspirationsaftener for vores trænere hvor der kommer en Licenstræner og laver nogle træninger som inspiration for vores træning i hverdagen. Vi har besluttet at forlænge aftalen med FCM. Da det at være Licensklub ikke bare er noget man gør på 5 min i ugen, har vi i Fodbold/ungdomsudvalget fået fat på Martin Johansen, som tiltræder som frivillig med ansvar for alt der omhandler Licenssamarbejdet velkommen til Martin. Samarbejde mellem Rindum SU/RIF. Vi har nu over de sidste 2 sæsoner sammenført 2 årgange i samarbejde med Rindum SU sidst er dame/pige afdelingen på senior sammenført vi håber den gode udvikling vil fortsætte, og ser frem til forsat tæt og god dialog med Bestyrelsen i Rindum SU Efterskoleudvalg. Der er i den forgangne sæson nedsat en gruppe som skal forsøge at fastholde de unge mennesker i U16 & U17 i samarbejde med Skjern GF og Ringkøbing Fodbold, arbejdes der hårdt på at finde en konstellation, som kan være behjælpelig med denne fastholdelse. Projektet kører fortsat, og vi håber på videre udvikling af dette. Sportsfesten 2016 blev året hvor sportsfesten igen blev rykket hen i Vesterhavshallen for at afhjælpe arbejdsbyrden med en sådan fest for de unge mennesker sportsfesten blev en meget stor succes, og der er besluttet at sportsfesten også i 2017 også afholdes i Hallen. Kæmpe tak for hjælpen til alle frivillige. Og Bent Schmidt & co. Vi vil gerne opfordre alle forældre som har lyst til at være med i et projekt, om at henvende sig til en i bestyrelsen, der er altid brug for ekstra hjælp husk i flok kan vi løfte mere. Fodboldskolen. Igen i 2016 var fodboldskolen en kæmpe succes med ca. 160 deltagende glade børn kæmpe tak til Poul Jensen for igen at tage tjansen som ansvarlig, selvfølgelig også en tak til de resterende frivillige, som vil bruge en uge af deres ferie på dette fantastiske arbejde. Multibane. Det var med meget stor glæde at vi i foråret startede byggeriet af Vores nye Multibane dette er blevet et kæmpe aktiv, som alle klubbens medlemmer store som små har meget stor gavn af dette har kun kunne gennemføres fordi en kæmpe flok frivillige har været villige til at komme og give en hånd med. en særlig tak til Buller som har og er tovholder på projektet. I 2017 vil det sidste område blive etableret, hvor den gamle legeplads lagde.

7 Nordea Cup. Igen i 2016/17 blev Nordea cup en kæmpe succes stort tak til Kurt & Bent og alle de frivillige som hjalp til. Indendørsfodbold. Der skal lyde en stor tak til Bent & Jette for at have taget tjansen, med koordinering af indendørsfodbolden i RIF. Sponsorer. Stort tak til alle sponsorer uden jer ville vi ikke have mulighed for at gennemføre de mange aktiviteter for de unge mennesker i klubben. Tak til Kommunen, tilskuere, frivillige og ikke mindst til alle forældre for at vi må låne jeres børn. Rock i Ringkøbing Der skal lyde en stor tak til alle som var med til at yde frivilligt arbejde til Rock gennem Rif. Bestyrelsen En helt speciel tak skal lyde til Fodboldudvalget for endnu et fantastisk år i er sgu gode også et stort tak til Ungdomsudvalget, det uvurderligt det store arbejde i yder. Ungdomsudvalget er i 2016 blive styrket af 2 Forholdsvis unge damer, som hovedsagligt vil styrke pige/kvindefodbold i klubben. Det sidste nye er at vi har fået Brødrene Borch med i Ungdoms/fodboldudvalget vi siger tak for at i vil tage kampen op. Der skal lyde en særlig stor tak til Lissa, for hendes styring af at vi ikke bruger flere penge end vi har og en stor tak fordi du ville fremlægge min beretning Der skal lyden en stor tak til Gitte Carlsen & Polle, som har valgt at stoppe i udvalgene. Tak for frivilligheden og bestyrelses arbejdet. Sidst vil Jeg gerne takke Henning Bro for det gode samarbejde, vi har en tæt og god dialog, som er med til at tingene fungere. Også en tak til bestyrelsen i Ringkøbing Idrætsforening. Brian Skovgaard Gymnastik: Der var ingen deltagere fra gymnastik og der var ikke afleveret beretning men Henning Bro kunne orientere om at det kører planmæssigt i gymnastikafdelingen. 4. Hovedkassereren aflagde regnskab for det sidst forløbne kalenderår og fremlagde det af hovedbestyrelsen godkendte budget for det efterfølgende regnskabsår. Herunder også regnskab 2016 for Sportsfonden. Henning Bro fremlagde regnskabet som blev godkendt. Budgettet til efterretning.

8 5. Indkomne forslag Ingen forslag. 6. Valg til bestyrelsen På valg: Henning Bro modtager genvalg Jesper Jensen modtager genvalg Jette Vestergaard modtager genvalg Øvrige medlemmer Anders Agger Jette Beltoft 7. Valg til suppleant Niels Kornberg modtager genvalg. 8. Valg af afdelingsmedlemmer Atletik På valg: Torben Elmertoft modtager genvalg Zarko Zavrag modtager genvalg Fodbold: På valg: Brian Skovgård modtager genvalg Karsten Lauridsen modtager genvalg Lissa Klausholt modtager genvalg Lars Skovgård modtager ikke genvalg men fortsætter på lavt blus i ungdomsudvalget Forslag fra fodbold Majbritt Søndergaard blev valgt Jonas Borch - blev valgt. Øvrige medlemmer Poul Kristensen træder ud ved generalforsamlingen efter eget ønske. Stig Nørgaard Jane Kamp Jensen

9 Gymnastik: På valg: Alice Fjordside ønsker ikke genvalg Forslag fra gymnastik Charlotte Helsinghoff blev valgt. 9. Valg af suppleanter Atletik ingen Fodbold Jens Fisker Christensen Gymnastik - ingen 10. Valg af 2 revisorer Søren Mortensen modtager genvalg Søren Behrmann modtager genvalg 11. Eventuelt Der er nyt emne til ny webmaster. Torben Dahl undersøger nærmere. Forslag om at indkaldelse til generalforsamlingen annonceres på hjemmesiden. Jette Beltoft Referent Mogens Madsen Dirigent

Referat generalforsamling den 29. februar 2016

Referat generalforsamling den 29. februar 2016 Referat generalforsamling den 29. februar 2016 Årets generalforsamling blev afholdt i RIF s klubhus kl. 19.30. Der var 16 fremmødte medlemmer. Mødet blev afholdt i henhold til vedtægterne og dagsordenen.

Læs mere

Det tager vi som udtryk af, at Ringkøbing Idrætsforening er et godt sted at være, og vi har det rigtige koncept.

Det tager vi som udtryk af, at Ringkøbing Idrætsforening er et godt sted at være, og vi har det rigtige koncept. Referat generalforsamling den 23. februar 2015 Årets generalforsamling blev afholdt i RIF s klubhus kl. 19.30. Der var 14 fremmødte medlemmer. Mødet blev afholdt i henhold til vedtægterne og dagsordenen.

Læs mere

Økonomisk blev 2013 et år på det jævne med et lille overskud. Alle 3 afdelinger har styr på økonomien. Det er glædeligt.

Økonomisk blev 2013 et år på det jævne med et lille overskud. Alle 3 afdelinger har styr på økonomien. Det er glædeligt. Referat generalforsamling den 24. februar 2014 Årets generalforsamling blev afholdt i Vesterhavshallen kl. 19.30. Der var 23 fremmødte medlemmer. Mødet blev afholdt i henhold til vedtægterne og dagsordenen.

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Mogens Madsen blev valgt som dirigent og kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

Mogens Madsen blev valgt som dirigent og kunne konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat generalforsamling den 25. februar 2013 Årets generalforsamling blev afholdt i klubhuset på Alkjær Stadion kl. 19.30. Der var 23 fremmødte medlemmer. Mødet blev afholdt i henhold til vedtægterne

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2019, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer.

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011 Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Dagsorden: Valg af dirigent Aflæggelse af beretning Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor.

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Indledning Tak til alle fremmødte i dag. I 2012 har vi haft et flot aktivitets niveau i HGF fodbold. Udover træning og kampe har

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018

Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018 Generalforsamlingen i Idræts- og Kulturcenter 7080 Referat 5. april 2018 1. Valg af dirigent, referent og to stemmetællere Dirigent: Carl Harbo Referent: Mette Platz Stemmetællere: 1: Henning Borbjerg

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Velkommen til Hammel GF Fodbold Generalforsamling 2017 Året der gik Fodbold året 2016 har været travlt for bestyrelsen. Der har været den normale drift,

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 2011 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 28. februar 2011. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj.

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj. Referat af medlemsmødet torsdag den 19.03.2009 kl. 19.00 i klubhuset på Spraglehøj. Dagsorden for medlemsmødet: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Orientering om JFC s økonomiske resultat på

Læs mere

Fredericia - Vejle Håndbolddommerklubs sponsor Statsautoriserede Revisorer

Fredericia - Vejle Håndbolddommerklubs sponsor Statsautoriserede Revisorer Velkommen til Generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen 2. Formandens beretning Det forløbne år Vi er kommet længere men savner større opbakning til arrangementer

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Valg af dirigent Jens Schmidt tager ordet og leder mødet. Dagsorden godkendes og generalforsamlingen erklæres gyldig. Valg af

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere