Denne handleplan er dog ikke alene rettet mod Albertshøj, men de skitserede tiltag vil blive gennemført både på Albertshøj og i Humlehusene.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Denne handleplan er dog ikke alene rettet mod Albertshøj, men de skitserede tiltag vil blive gennemført både på Albertshøj og i Humlehusene."

Transkript

1 Handleplan for anførte krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed ved tilsyn på Albertshøj d. 14. juni 2016 Indledning: Styrelsen for Patientsikkerhed har gennemført besøg på Albertshøj 14. juni 2016 hvilket har medført disse 11 krav. Denne handleplan er dog ikke alene rettet mod Albertshøj, men de skitserede tiltag vil blive gennemført både på Albertshøj og i Humlehusene. Det er et grundlæggende udgangspunkt at handleplanen ikke alene skal imødekommen de opstillede krav, men at processen skal sikre at manglerne ikke opstår igen. Det gøres ved at flytte både opgave og ansvar til den enkelte kontaktperson og sikre kompetenceudvikling hos de medarbejdere der ikke umiddelbart er parate til at løfte opgaven. At opgaven lægges hos kontaktpersonen er et udtryk for at opgaver skal løses bedst hvor de opstår men det fjerner ikke ansvaret fra ledelsen for at opgaven udføres. Der vil blive foretaget intern ledelseskontrol og opfølgning for at kvalitetssikre opgaveløsningen og at kravene er opfyldt. Vi ved at denne handleplan vil udfordre nogle kontaktpersoner der ikke er dokumentationsvante. Det er derfor et grundlæggende udgangspunkt at dette skal være et forhold der positivt skal klarlægges så vi kan sikre mulighed for den målrettede kompetenceudvikling. Afhængigt at udgangspunkt og behov vil sidemandsoplæring og erfaringsudveksling med kollegaer kunne suppleres med undervisning ved omsorgssystemkonsulent og fag- og udviklingssygeplejerske I nedenstående handleplan vil Styrelsen for patientsikkerhed få en tilbagemelding på: Hvilke løsninger, der vil blive iværksat Hvornår kravene vil være imødekommet Hvordan effekten af de iværksatte løsninger vil blive vurderet Dokumentet er et levende dokument. Status, Næste milepæl og Bemærkninger vil derfor være felter der vil blive udfyldt når indsatser er udført Bemærkning til handleplan. Der er i forløbet blevet tydeligt at vi i langt højere grad end det indtil nu har været tilfældet skal fokuserer på dokumentation i tilknytning til indflytningssamtalen. En række at de opgaver der er løst i arbejdet med at bringe dokumentationen i orden ville have været overflødige hvis vi i forbindelse med indflytning får dokumenteret de informationer vi modtager. Dette vil nu blive indskrevet i indflytningsproceduren og blive sat på de arbejdslister der knytter sig til proceduren Vi er også blevet opmærksomme på at dokumentation af forflytningsvejledning hos den enkelte beboer skal skærpes. Det er gjort i forbindelse med det andet arbejde og vil blive ført ind i vores procedure.

2 Krav nr. 1 at der foreligger en skriftlig instruks, der beskriver hvordan personalet i tilstrækkeligt omfang anmoder om en lægelig vurdering af patienterne med hensyn til fravalg af livsforlængende behandling, herunder genoplivningsforsøg, og om afbrydelse af behandling. Indholdet skal være i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens vejledning. Indsats Den gældende instruks bearbejdes så det stillede krav imødekommes. Instruks udsendes til personalet efter normal procedure Ansvarlig: Tina Mundberg Sundstrøm / Bjarne Webb Opfølgning/deadline: Status Næste milepæl Bemærkning August 2016: Procedure er udarbejdet Procedure udsendes og lægges på nettet : I de situationer hvor det har været aktuelt, har personalet fuldt retningslinjerne. Samarbejdet med lægerne er af varieret kvalitet men vi dokumenterer konkret i hvert enkelt tilfælde : Proceduren er udarbejdet og vi bruger den i det daglige arbejde og har den med på beboerkonferencer som beskrevet. På ledermødet vil gruppelederne give samlet tilbagemelding fra beboerkonferencerne siden med proceduren i fokus. Det bemærkes at der allerede ved tilsynet forelå instruks men denne er nu skærpet som ønsket. Der vil blive foretaget intern ledelseskontrol og opfølgning for brugen af denne vejledning på beboerkonferencen.

3 Krav nr. 2 at de problemområder, der er angivet i målepunktet, er vurderet og beskrevet i den sygeplejefaglige dokumentation. Krav nr. 3 at der foreligger en aktuel oversigt over patienternes sygdomme og handicap, som er af betydning for pleje og behandling Krav nr. 4 at det fremgår hvilke aftaler, der er indgået med de behandlende læger om kontrol og behandling af patienternes kroniske sygdomme Krav nr. 5 at aktuel pleje og behandling og indikation for denne er beskrevet for alle patienternes sundhedsproblemer Krav nr. 11 at det fremgår af den sundhedsfaglige dokumentation, i hvilket omfang patienten er i stand til at give et habilt samtykke til behandling/at varetage sine helbredsmæssige interesser, eller om disse interesser varetages helt eller delvist af pårørende eller værge Indsats Alle beboeres elektroniske omsorgsjournal gennemgås med henblik på at imødekomme de 5 krav. Kontaktpersonen gennemgår og udarbejder som minimum: 1. Stamdata (bl.a. sikring af mailadresser til pårørende + gruppe + personalekontaktperson) 2. Specialark 2.1 Helhedsvurdering (krav 2 og 3 og 4 og 5) 2.2 Helbredsmæssige interesser (krav 11) 2.3 Døgnplan 3. Fokusområder (afslutning af uaktuelle) Der vil være beboere hvor andre områder end de her nævnte skal gennemgås og udarbejdes. Ansvarlig: Hver enkelt kontaktperson gøres ansvarlig for at gennemgå og udarbejde beboerens elektroniske journal. Gruppelederne er ansvarlig for at koordinere hvilke kontaktpersoner der er ansvarlig for hvilke beboere. Gruppelederne vil foretage intern ledelseskontrol og opfølgning løbende for at sikre opgavens udførsel. Opfølgning/deadline: Status Næste milepæl Bemærkning Fordeling kontaktperson / beboerne deadline Gennemgang af journal og opdatering på indhold deadline Krav opfyldt se konkret status herunder Vi arbejder fortsat på oplære de medarbejdere der er dokumentationssvage ved sidemandsoplæring og har afsat ressourcer til dette året ud Fordeling udført og plan for gennemgang lagt På ledermødet vil gruppelederne give samlet tilbagemelding på status Der vil være kontaktpersoner for hvem opgaven vil være svær. Det er afgørende vigtigt for den langsigtede målsætning at vanskeligheder kan beskrives og fortælles åbent og at gruppen, gruppelederen og fagog udviklingssygeplejersken samt omsorgssystemkonsulent tilbyder hjælp til oplæring.

4 Konkret status vedrørende krav 2, 3, 4, 5 og 11 Generel status : Vi har opfyldt de 5 krav stillet af Styrelsen for patientsikkerhed. Arbejdet med dokumentation overgår nu til almindelig drift For at understøtte dette, indføres en rutine hvor vi - indtil alle personaler har været igennem indkalder personalet i par til 1 times opfølgning med gruppeleder hvor de konkrete beboeres journaler gennemgås med henblik på at skærpe dokumentation og status. Herefter vil ledergruppen tage stilling til om der fortsat skal være særlige aktiviteter ud ovre normal procedure Albertshøj 3. sal Alle helhedsbeskrivelser er opdaterede 1 beboer mangler oprydning i fokusark. Dette gøres i denne uge. Få beboere mangler opdatering på helhedsbeskrivelsen. 10 beboere mangler at der ryddes op i fokusark Albertshøj 4. sal Alle helbredsmæssige oplysninger er opdateret Der mangler nogle tilbagemeldinger fra læger vi rykker lægerne for disse. Forholdet er dokumenteret. Der er reduceret i fokusområder så alle er aktuelle og Døgnplanerne er opdateret så de svarer til aktuel status. For den store gruppe på 4 sal, hænger det med at få de helbredsmæssige oplysninger på plads. Der er nogle læger vi afventer tilbagemelding fra mht. delegering af helbredsmæssige opgaver og hvordan lægen ønsker at blive orienteret. Albertshøj 5 sal Alle journaler er gennemgået 1 assistent har været tovholder og har for hver borger haft kontaktpersonen med når journalen er gennemgået Alle krav er blevet tjekket igennem hver enkelt borger og er imødekommet I de journaler hvor der mangler tilbagemelding fra egen læge om sundheds faglige ting er dette dokumenteret i journalen.

5 Humlehusene 1 1 døgnplan mangler 1 mangler helbredsmæssige interesser Begge ovenstående forhold vil være udbedret i denne uge Stamdata; alle opfyldt. Helhedsvurdering; enkelte mangler få punkter og nogle skal uddybes. 7 beboere mangler at få døgnplan revurderet. 6 beboere mangler at få helbredsmæssige interesser beskrevet Fokusområder skal for alle gennemgås igen for at få ikke-aktuelle afsluttet Humlehusene 7 Alle er gennemgået og rettet til og kravene opfyldt For 17 af 24 er alle krav opfyldt 2 mangler opdatering af helhedsvurdering 2 mangler max dosis på pn medicin 1 mangler dok af hvem følger bb s BT behandling 1 mangler helbredmæssig ansvarlig og hvem følger bb s forhøjede kolesterol og blodtryk 1 manglende fokusområde på psykisk tilstand Der skal generelt arbejdes med: - dokumentation af ønske om livsforlængende behandling. - opfølgning på fokusområder. - hvem der følger op på specifikke helbredsmæssige problemer (forhøjet BT, forhøjet Kolesterol mm) Uge 45/46 Journaler og handleplanspunkter gennemgås med kontaktperson af gruppeleder for yderligere at kvalificere dokumentationen selv om kravene umiddelbart er opfyldt.

6 Krav nr. 6 at de sygeplejefaglige optegnelser føres overskueligt og systematisk Krav nr. 7 at personale, der deltager i observation, behandling og pleje, har adgang til at indføre notater i den sundhedsfaglige dokumentation at den sundhedsfaglige dokumentation føres i én journal, at patientens navn og personnummer er anført i den sundhedsfaglige dokumentation at der er dato på alle notater i den sundhedsfaglige dokumentation at alle notater i den sundhedsfaglige dokumentation indeholder oplysninger om, hvem der har skrevet i dem Indsats For at sikre systematik udarbejdes vejledninger til journalføring hvor rammer og struktur beskrives. Det skal samtidigt sikres at vejledningen beskriver hvor i journalen hvilke data noteres. Der skal også etableres rammer for hvordan ikke-fast personale har mulighed for at dokumentere Ansvarlig: Omsorgssystemkonsulent Susanne Elmsted + arbejdsgangsgruppen Opfølgning/deadline: Næste milepæl Bemærkning Arbejdet sættes umiddelbart i gang. 1. opfølgning i uge opfølgning i uge 47 Deadline Status Opfølgende møde torsdag (uge 8) vedrørende status og plan for det videre arbejde Arbejdsgangsgruppen har afholdt 3 møder Struktur for dokumentation er fastlagt. Gruppelederne vil med Susanne Elmsted planlægge undervisning i CSC for både nyansatte og allerede ansatte. Det betyder at Vi overgår til at bruge Helhedsbeskrivelsen som arbejdsredskab i stedet for specialarket Helhedsvurdering Et væsentligt argument er at data fra Helhedsbeskrivelsen automatisk overføres og indgår i indlæggelsesrapporten. Vi nedlægger ca. 20 specialark for at mindske mulige dokumentationssteder. Vi sikrer dokumentation i observationsskema Vi ændrer på Fokusområder så dokumentation bliver mere overskueligt. Ovenstående forudsætter tekniske tilretninger af systemet hvilket umiddelbart muligt.* Herefter vil der blive planlagt undervisning af personalet. Dette forventes færdig-gennemført

7 Krav nr.8 at der er angivet enkeltdosis og maksimal døgndosis for p.n. medicin Krav nr. 9 at ikke aktuel medicin er adskilt fra aktuel medicin Krav nr. 10 at der er anbrudsdato på medicinske dråber, hvor holdbarheden er forringet efter anbrud Indsats: Hver enkelt beboers kontaktperson (social- og sundhedsassistent) gøres ansvarlig for at gennemgå beboerens medicinliste og medicinskab i forbindelse med næste dosering. Medicinskabet mærkes så det tydeligt fremgår hvor aktuel / pn-medicin / ikke-aktuel medicin opbevares. Procedure revideres så dette fremgår. Ansvarlig: Beboerens kontaktperson (social- og sundhedsassistent) + fag- og udviklingssygeplejerske Opfølgning/deadline: Status Næste milepæl Bemærkning Det skal på særskilt liste dokumenteres at medicinskab er gennemgået og at ovenstående krav efterleves og at øvrige gældende procedurer er fuldt. Det skal på særskilt liste dokumenteres hvor mange steder krav 8 ikke er opfyldt og hvorfor Egenkontrol har vist 1 mindre fejl der umiddelbart er rettet. September 2016: Alle krav opfyldt Næste interne egenkontrol er planlagt til januar 2017 Egen læge har ansvar for ordination af pn medicin herunder angivelse af enkeltdosis og maksimal døgndosis. Når dette ikke er angivet er det en fejl fra egen læges side. Dette vil blive dokumenteret i EOJ Vi har et allerede udarbejdet skema til intern egenkontrol. Dette vil være gruppeledernes arbejdsdokument i forhold til intern ledelseskontrol og opfølgning

Denne handleplan er dog ikke alene rettet mod Albertshøj, men de skitserede tiltag vil blive gennemført både på Albertshøj og i Humlehusene.

Denne handleplan er dog ikke alene rettet mod Albertshøj, men de skitserede tiltag vil blive gennemført både på Albertshøj og i Humlehusene. Handleplan for anførte krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed ved tilsyn på Albertshøj d. 14. juni 2016 Indledning: Styrelsen for Patientsikkerhed har gennemført besøg på Albertshøj 14. juni 2016 hvilket

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejecenter Toftehaven Adresse: Nygårdsvej 35, 2750 Ballerup Kommune: Ballerup Leder: Plejehjemsleder Torben Østergård Nielsen Telefon: 44 77 31 35 E-post: fra@balk.dk Dato

Læs mere

Bilag, /1: Handleplan udarbejdet på baggrund af plejehjemstilsynet 17. marts 2015 på Områdecenter Søhusparken KRAV Fra embedslægen

Bilag, /1: Handleplan udarbejdet på baggrund af plejehjemstilsynet 17. marts 2015 på Områdecenter Søhusparken KRAV Fra embedslægen 1 of 5 KRAV Fra embedslægen Instrukser: at ledelsen sikrer, at personalet er introduceret til instrukserne, og at personalet følger instrukserne i det daglige arbejde Sygeplejefaglige optegnelser: at de

Læs mere

Oversigt over embedslægetilsynets konklusioner og krav til de enkelte plejecentre 2014

Oversigt over embedslægetilsynets konklusioner og krav til de enkelte plejecentre 2014 Plejecenter Konklusion Krav Søkilde Tilsynet har fundet mindre fejl og mangler, som samlet kun indebærer ringe risiko for Næste tilsyn vil, hvis der modtages en fyldestgørende handleplan og skriftlig oplysning

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2016

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2016 Plejecenter Lundehaven d. 10.06.2016 Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2016 Tilsynet fandt sted d. 3.3.2016 Handleplan er udarbejdet d. 11.4.2016 2016 af Plejecenterleder Charlotte Harbou og

Læs mere

KRAV HANDLING TIDSPLAN EVALUERING at de problemområder, der er angivet i målepunktet, er vurderet og beskrevet i den sygeplejefaglige dokumentation

KRAV HANDLING TIDSPLAN EVALUERING at de problemområder, der er angivet i målepunktet, er vurderet og beskrevet i den sygeplejefaglige dokumentation Notat Sagsnr.: 2016/0001468 Dato: 2. februar 2016 Titel: Handleplan - Hundested Plejecenter Sagsbehandler: Olai Birch Specialkonsulent Dato for tilsyn 1. december 2015 KRAV HANDLING TIDSPLAN EVALUERING

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015 Plejecenter Kirstinehaven den 3/9 2015 Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015 Tilsynet fandt sted d. 15/6 2015 Handleplan er udarbejdet d. 3/9 2015 af Udviklingssygeplejerske Stine Briand og

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015 Bilag 1 Plejecenter Sønderhaven d.26.10.2015 Handleplan for Embedslægetilsyn 2015 Tilsynet fandt sted d. 09.09 2015 Handleplan er udarbejdet d. 26.10 2015 af 1 Krav Sundhedsadministrative forhold: At der

Læs mere

Handleplan. Tema opfølgning på krav fra Embedslæge rapport. Baggrund. mål. Krav fra embedslæger rapport

Handleplan. Tema opfølgning på krav fra Embedslæge rapport. Baggrund. mål. Krav fra embedslæger rapport Handleplan Tema opfølgning på krav fra Embedslæge rapport Handleplan Redaktør Maj-Britt Toft Ledelsesansvar Maj-Britt Toft Baggrund Opfølgning på embedslæge rapport der gav anledning til tilsyn igen 2015

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2012

Opfølgende tilsynsrapport 2012 J. nr.: 5-2211-233/1 SST-id: PHJSYN-00003417 P-nr.: 1003352707 Opfølgende tilsynsrapport 2012 Områdecenter Søhusparken Adresse: Søhusvej 8, 8400 Ebeltoft Kommune: Syddjurs Leder: Centerchef Lis Kjems,

Læs mere

Handleplan - Embedslægens tilsyn v. Møllegården Plejecenter d. 28. juli 2014

Handleplan - Embedslægens tilsyn v. Møllegården Plejecenter d. 28. juli 2014 KONKLUSION Tilsynet har fundet fejl og mangler, som indebærer risiko for patientsikkerheden. Det var Sundhedsstyrelsens vurdering, at ledelsen og personalet arbejdede for at imødekomme Sundhedsstyrelsens

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejeboligcenter Fælledgården Adresse: Drejøgade 3, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Centerchef Anne Birgitte Østergaard Telefon: 23 27 78 71 E-post: at1r@suf.kk.dk

Læs mere

Handleplan på baggrund af plejehjemstilsyn Distrikt Fanefjord sagsnr /1

Handleplan på baggrund af plejehjemstilsyn Distrikt Fanefjord sagsnr /1 Handleplan på baggrund af plejehjemstilsyn 30.11.15 Distrikt Fanefjord sagsnr. 5-2211-2531/1 Udarbejdet af * Distriktsleder Ulla Hilt Sygeplejefaglig vejleder I samarbejde med sygeplejersker og sosu.assistenter

Læs mere

Tilsynsrapport 2011 Midgården

Tilsynsrapport 2011 Midgården Tilsynsrapport 2011 Midgården Opfølgende tilsyn Den 19. december 2011 j.nr. 4-1214-22/1 ALW/mat Embedslægerne Hovedstaden Borups alle 174, 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Opfølgende tilsynsrapport 2015 Ringkøbing Plejehjem Adresse: Bellisvej 19, 6950 Ringkøbing Kommune: Ringkøbing-Skjern Ledere: Forstander Kirsten Staun Christiansen, afdelingssygeplejerske Maritta Eline

Læs mere

Handleplan udarbejdet på baggrund af embedslægetilsynet på Terndrup Ældrecenter den 2 juli 2014.

Handleplan udarbejdet på baggrund af embedslægetilsynet på Terndrup Ældrecenter den 2 juli 2014. Handleplan udarbejdet på baggrund af embedslægetilsynet på Terndrup Ældrecenter den 2 juli 2014. KRAV At de problemområder, der er angivet i målepunktet, er vurderet og beskrevet i den At det fremgår hvilke

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015 Plejecenter Egely den 3/9 2015 Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015 Tilsynet fandt sted d. 2/6 2015 Handleplan er udarbejdet d. 24/9 2015 af Afdelingssygeplejerske Jannie Brøndal og Plejecenterleder

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav. Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav. Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet har

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Hune Plejecenter

Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Hune Plejecenter J. nr.: 1-17- 134/6 P nr.: 1003381649 Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Hune Plejecenter Adresse: Hansensvej 2, 9492 Blokhus Kommune: Jammerbugt Leder: Gruppeleder/ social og sundhedsassistent Jonna

Læs mere

Handleplan udarbejdet på baggrund af embedslægetilsynet på Rørbæk Ældrecenter den 8 maj 2014.

Handleplan udarbejdet på baggrund af embedslægetilsynet på Rørbæk Ældrecenter den 8 maj 2014. Handleplan udarbejdet på baggrund af embedslægetilsynet på den 8 maj 2014. KRAV kompetence, ansvars- og opgavefordeling, herunder beskrivelse af regler for delegation af sundhedsfaglige opgaver, hvor indholdet

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet mindre fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 1-17-140/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 28-10-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere Solgården,,Aggersundvej 31,

Læs mere

grethe.jorgensen@fredericia.dk

grethe.jorgensen@fredericia.dk Jr. nr.: 5-2211-1116/1 P-nr.: 1003429171 SST-id: PHJSYN-00003016 Tilsynsførende: Ulla Smith Ansvarlig embedslæge: Henrik Kirkeby Embedslægeinstitution: Embedslægerne Syddanmark Besøgsdato: 26. marts 2012

Læs mere

Elisabeth Tornberg Hansen. Embedslægerne Hovedstaden. Fredensborg kommune

Elisabeth Tornberg Hansen. Embedslægerne Hovedstaden. Fredensborg kommune Jr. nr.: 5-2211-809/1 P-nr.: 1003257099 SST-id: PHJSYN-00002524 Tilsynsførende: Ansvarlig embedslæge: Embedslægeinstitution: Sonja Aasted Elisabeth Tornberg Hansen Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato:

Læs mere

Furesø Kommune Center for Social og Sundhed 7. februar Rapport fra kommunalt uanmeldt tilsyn. Plejecentret Lillevang - Syrenhaven

Furesø Kommune Center for Social og Sundhed 7. februar Rapport fra kommunalt uanmeldt tilsyn. Plejecentret Lillevang - Syrenhaven Furesø Kommune Center for Social og Sundhed 7. februar 2017 Rapport fra kommunalt uanmeldt tilsyn Plejecentret Lillevang - Syrenhaven 1 1. Baggrund, mål og metode for at gennemføre det uanmeldte tilsyn.

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj Sagsnummer 1-17-134/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 17-05-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere 18 Hune Plejecenter,,Hansensvej

Læs mere

Dronning Ingrids Hjem. Carl Jacobsens Vej 6A KØBENHAVNS KOMMUNE

Dronning Ingrids Hjem. Carl Jacobsens Vej 6A KØBENHAVNS KOMMUNE Jr. nr.: 5-2211-680/1 P-nr.: 1007809278 SST-id: PHJSYN-00002384 Tilsynsførende: Kirsten Thornval Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato:

Læs mere

BIRKELSE PLEJECENTER. Jammerbugt kommune

BIRKELSE PLEJECENTER. Jammerbugt kommune Jr. nr.: 5-2211-1852/1 P-nr.: 1003057914 SST-id: PHJSYN-00003044 Tilsynsførende: Ulla Birgit Paludan Ansvarlig embedslæge: Henrik Bøggild Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato: 20.

Læs mere

Plejecenter Knud Lavard Centret

Plejecenter Knud Lavard Centret Jr. nr.: 5-2211-1175/1 P-nr.: 1011938090 SST-id: PHJSYN-00002156 Tilsynsførende: Lizet Jorck Ansvarlig embedslæge: Claus Iversen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Sjælland Besøgsdato: 16. april 2012

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj Sagsnummer 5-17-101/5 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Claus Iversen Besøgsdato 18-03-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 329 Region Antal beboere 109 Knud Lavard

Læs mere

Tilsynsrapport Ekstra tilsyn Følstruphusene Hus A. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen

Tilsynsrapport Ekstra tilsyn Følstruphusene Hus A. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Tilsynsrapport 2016 Ekstra tilsyn Følstruphusene Hus A Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Telefon: 72 32 60 08 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for

Læs mere

sikkerpost@frederikshavn.dk

sikkerpost@frederikshavn.dk Jr. nr.: 5-2211-2023/1 P-nr.: 1013556683 SST-id: PHJSYN-00004261 Tilsynsførende: Henrik Bøggild Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Nord

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2016

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Opfølgende tilsynsrapport 2016 Århus Friplejehjem Adresse: Slet Møllevej 12, 8310 Tranbjerg J Kommune: Århus Ledelse: Forstander Kristian Bräuner, afdelingssygeplejerske Marianne Brandstrup Telefon: 76

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2016

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2016 Plejecenter d. 2.03.16 Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2016 Tilsynet fandt sted d. 2.03 2016 Handleplan er udarbejdet d. 14.06. 2016 af Torben Østergaard Nielsen og Anette 1 Krav Sundhedsadministrative

Læs mere

Plejecenter Solbakken

Plejecenter Solbakken Jr. nr.: 5-2211-1062/1 P-nr.: 1004354521 SST-id: PHJSYN-00002155 Tilsynsførende: Lotte Petersen Ansvarlig embedslæge: Claus Iversen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Sjælland Besøgsdato: 15. februar

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport

Opfølgende tilsynsrapport Opfølgende tilsynsrapport 2011 Plejecentret Humlehaven J.nr. 4-17-56/6/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Oversigt over fund ved det risikobaserede tilsyn af Bostedet Nybrogård Dato: 25. juni 2018 Af: Katrine Stenild

Oversigt over fund ved det risikobaserede tilsyn af Bostedet Nybrogård Dato: 25. juni 2018 Af: Katrine Stenild GLADSAXE KOMMUNE Social- og Handicapafdelingen NOTAT Oversigt over fund ved det risikobaserede tilsyn af Bostedet Nybrogård Dato: 25. juni 2018 Af: Katrine Stenild Oversigten indeholder hovedpunkterne

Læs mere

Lone Husted ASP PLEJECENTER Struer. Midtjylland. Struer kommune.

Lone Husted ASP PLEJECENTER Struer. Midtjylland. Struer kommune. Jr. nr.: 5-2211-132/1 P-nr.: 1003057641 SST-id: PHJSYN-00003447 Tilsynsførende: Lone Husted Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Midtjylland Besøgsdato: 26. marts 2012

Læs mere

Karen Marie Dencker. Kaas Plejecenter Pandrup. Nordjylland. Jammerbugt kommune. P-nr.: SST-id: PHJSYN

Karen Marie Dencker. Kaas Plejecenter Pandrup. Nordjylland. Jammerbugt kommune. P-nr.: SST-id: PHJSYN P-nr.: 1010330536 SST-id: PHJSYN-00002227 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Henrik Bøggild Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato: 22. november 2012 Plejehjem:

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Seniorcenter Kildegården

Birthe Margrethe Pedersen. Seniorcenter Kildegården Jr. nr.: 5-2211-940/1 P-nr.: 1003263992 SST-id: PHJSYN-00003899 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Marianne Presskorn-Thygesen. Seniorcentret Rosenlund

Marianne Presskorn-Thygesen. Seniorcentret Rosenlund Jr. nr.: 5-2211-1146/1 P-nr.: 1009230951 SST-id: PHJSYN-00002735 Tilsynsførende: Marianne Presskorn-Thygesen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Tagenshus

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Tagenshus Jr.nr.: 5-2211-121/1 P-nr.: 1017009210 SST-id: PHJSYN-00003608 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Hanne Juhl Pedersen. Hiort Lorenzen Center. 6100 Haderslev. Syddanmark. Haderslev kommune. dikmiv@haderslev.dk

Hanne Juhl Pedersen. Hiort Lorenzen Center. 6100 Haderslev. Syddanmark. Haderslev kommune. dikmiv@haderslev.dk Jr. nr.: 5-2211-1250/1 P-nr.: 1009677824 SST-id: PHJSYN-00003987 Tilsynsførende: Hanne Juhl Pedersen Ansvarlig embedslæge: Henrik Kirkeby Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Marianne Presskorn-Thygesen. Ældrecenter Æblehaven

Marianne Presskorn-Thygesen. Ældrecenter Æblehaven Jr. nr.: 5-2211-911/1 P-nr.: 1004680016 SST-id: PHJSYN-00002464 Tilsynsførende: Marianne Presskorn-Thygesen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden

Læs mere

Handleplan udarbejdet på baggrund at plejehjemstilsyn d. 19. september og 22. september 2014 på Plejecentret Krogstenshave Hvidovre Kommune

Handleplan udarbejdet på baggrund at plejehjemstilsyn d. 19. september og 22. september 2014 på Plejecentret Krogstenshave Hvidovre Kommune D.13.10.2014 Handleplan udarbejdet på baggrund at plejehjemstilsyn d. 19. september og 22. september 2014 på Plejecentret Hvidovre Kommune Krav Indsats Ansvarlig Tidsplan Evaluering Samtlige problemområder

Læs mere

Tilsynsbemærkninger til drøftelse Handplans bemærkninger Noter fra Tilsyn Mangler ved fokusområder: Problembeskrivelse, mål og evaluering

Tilsynsbemærkninger til drøftelse Handplans bemærkninger Noter fra Tilsyn Mangler ved fokusområder: Problembeskrivelse, mål og evaluering Anmeldt tilsyn af plejecentrene 2016 Med udgangspunkt i handleplaner for det anmeldte tilsyn, er følgende områder behandlet på tilsynet, hvor ledere og repræsentanter fra alle plejecentre deltog. Det anmeldte

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Plejeboligcenter Fælledgården Adresse: Drejøgade 3, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Hannah Hjorth Telefon: 23277871 E-post: b54e@suf.kk.dk c630@suf.kk.dk

Læs mere

Jr. nr.: 5-2211-4449/1 P-nr.: 1003422724 SST-id: PHJSYN-00004449 Tilsynsførende: Ellen Breddam Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Syd Besøgsdato: 09. december 2013 Plejehjem:

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig GRØNNEGÅRDSCENTRET INTEGRERET PLEJE SYD Adresse: Grønnegården 25, 4500 Nykøbing Sj Kommune: Odsherred Leder: Centerleder Bodil Jacobsen Telefon: 59665900/ 59665913

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Endelig

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Endelig Opfølgende tilsynsrapport 2016 Endelig Holbergcenteret - Rosenhuset Adresse: Holbergvej 18, 4180 Sorø Kommune: Sorø Leder: Gitte Bernhard Telefon: 57 87 66 22 E-post: gi@soroe.dk Dato for tilsynet: 16.juni

Læs mere

Tilsynsrapport Opfølgende tilsyn E - huset. Adresse: Thorsgade , 2200 København N. Kommune: København.

Tilsynsrapport Opfølgende tilsyn E - huset. Adresse: Thorsgade , 2200 København N. Kommune: København. Tilsynsrapport 2011 Opfølgende tilsyn E - huset 12. januar 2012 J.nr. 5-2911-36/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post

Læs mere

Bofællesskaberne i Brønderslev. Brønderslev kommune.

Bofællesskaberne i Brønderslev. Brønderslev kommune. J-nr: 5-2911-320/1 P-nr.: 1003376580 SST-id: PHJSYN-00004595 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Nord

Læs mere

Embedslæge rapport Handling Tidshorisont Kommentar Personalet følger ikke instruksen. Juli 2014. September oktober. Fra november.

Embedslæge rapport Handling Tidshorisont Kommentar Personalet følger ikke instruksen. Juli 2014. September oktober. Fra november. Handleplan for opfølgning på embedslægens tilsyn Embedslæge rapport Handling Tidshorisont Kommentar Personalet følger ikke instruksen Øjeblikkeligt på medicinhåndteringsområdet Til alle assistenter rundsendes

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 4-17-128/4 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 4 Helle Lerche Nordlund Elisabet T. Hansen Besøgsdato 30-06-2009 Navn og adresse på plejehjem Kommune 183 Region Antal beboere

Læs mere

Furesø Kommune Center for Social og Sundhed 23. januar Rapport fra kommunalt uanmeldt tilsyn. Plejecentret Lillevang - Kornelhaven

Furesø Kommune Center for Social og Sundhed 23. januar Rapport fra kommunalt uanmeldt tilsyn. Plejecentret Lillevang - Kornelhaven Furesø Kommune Center for Social og Sundhed 23. januar 2017 Rapport fra kommunalt uanmeldt tilsyn Plejecentret Lillevang - Kornelhaven 1 1. Baggrund, mål og metode for at gennemføre det uanmeldte tilsyn.

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Skærpet tilsyn for tilbud efter Servicelovens 83 og 84 i plejeboliger. Indledning. Godkendte leverandør: Ældrecentret Sydvestvej

GLOSTRUP KOMMUNE. Skærpet tilsyn for tilbud efter Servicelovens 83 og 84 i plejeboliger. Indledning. Godkendte leverandør: Ældrecentret Sydvestvej GLOSTRUP KOMMUNE Skærpet tilsyn for tilbud efter Servicelovens 83 og 84 i plejeboliger Godkendte leverandør: Ældrecentret Sydvestvej Dato for tilsynsbesøg: 3. december 2013 Start- og sluttidspunkt for

Læs mere

Overordnede temaer fra Styrelsen for patientsikkerhed 2017: Medicinhåndtering og prøvesvar i patientforløb.

Overordnede temaer fra Styrelsen for patientsikkerhed 2017: Medicinhåndtering og prøvesvar i patientforløb. Tjekliste for Risikobaseret tilsyn-akut Tilbud. Overordnede temaer fra Styrelsen for patientsikkerhed 2017: Medicinhåndtering og prøvesvar i patientforløb. Forkortelser: MVV: Medarbejdernet-Værktøjer-vejledninger.

Læs mere

Tilsynsrapport 2016 Albertshøj

Tilsynsrapport 2016 Albertshøj Tilsynsrapport 2016 Albertshøj Endelig rapport Adresse: Stationsporten 4, 2620 Albertslund Kommune: Albertslund Leder: Bjarne Webb Telefon: 43 68 65 19 E-post: bjarne.webb@albertslund.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Handleplan vedr. embedslægetilsynet på Haversdal Ældrecenter 2014.

Handleplan vedr. embedslægetilsynet på Haversdal Ældrecenter 2014. Handleplan vedr. embedslægetilsynet på Haversdal Ældrecenter 2014. ANBEFALING AKTIVITET PERIODE (TID) EVALUERING ANSVARLIG Embedslægetilsynet på Haversdal Ældrecenter den 27/3-14, gav anledning til nedenstående

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Embedslægeinstitutionen Øst. Plejecentret Kristinehøj HELSINGØR KOMMUNE

Birthe Margrethe Pedersen. Embedslægeinstitutionen Øst. Plejecentret Kristinehøj HELSINGØR KOMMUNE P-nr.: 1003057823 SST-id: PHJSYN-00002550 Tilsynsførende: Ansvarlig embedslæge: Embedslægeinstitution: Birthe Margrethe Pedersen Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitutionen Øst Besøgsdato: 12. april

Læs mere

Tilsynsrapport Botilbuddet Dronninggårdsallé Adresse: Dronninggårds Allé 24-26, 2840 Holte. Kommune: Rudersdal

Tilsynsrapport Botilbuddet Dronninggårdsallé Adresse: Dronninggårds Allé 24-26, 2840 Holte. Kommune: Rudersdal Tilsynsrapport 2016 Botilbuddet Dronninggårdsallé 24-26 Adresse: Dronninggårds Allé 24-26, 2840 Holte Kommune: Rudersdal Leder: Konstitueret daglig leder Allan Steen Vilhelmsen Telefon: 46 11 37 30 E-post:

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejehjemmet Søndervang Adresse: Nyelandsvej 87, 2000 Frederiksberg Kommune: Frederiksberg Leder: Lene Wichmann Telefon: 61 18 92 74 E-post: lewi01@frederiksberg.dk Dato

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Blomstergården og Mølleparken Adresse: Ventemøllevej 32A og B, 4293 Dianalund Kommune: Sorø Leder: Susanne Piil Telefon: 57 87 66 68 E-post: aeldreplejen@hotmail.com

Læs mere

Tilsynsrapport 2016 Endelig

Tilsynsrapport 2016 Endelig Tilsynsrapport 2016 Endelig Omsorgscenter Pedershave Adresse: Pedershave Alle 4, 3600 Frederikssund Kommune: Frederikssund Leder: Henriete Thomsen Telefon: 23 20 36 10 E-post: hasth@frederikssund.dk Dato

Læs mere

Årsrapport for embedslægernes tilsyn på ældrecentre 2015

Årsrapport for embedslægernes tilsyn på ældrecentre 2015 Social- og Sundhedsforvaltningen Park Alle 160 2605 Brøndby Årsrapport for embedslægernes tilsyn på ældrecentre 2015 Embedslægernes tilsynsresultater Leverandørens opfølgning Ældrecenter Nygårds Plads

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2013

Opfølgende tilsynsrapport 2013 J. nr.: 5-2211-1919/1 SST-id: PHJSYN-00004270 P-nr.: 1013556845 Opfølgende tilsynsrapport 2013 Ældre Aalbæk Adresse: Stationsvej, 9 9982 Ålbæk Kommune: Frederikshavn Leder: Områdeleder Helle Kooij Gruppeleder:

Læs mere

PLEJEHJEMMET SOLGÅRDEN. Jammerbugt kommune

PLEJEHJEMMET SOLGÅRDEN. Jammerbugt kommune Jr. nr.: 1-17-140/7 P-nr.: 1003377423 SST-id: PHJSYN-00001085 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Karen Marie Dencker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato:

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Foreløbig

Opfølgende tilsynsrapport 2016 Foreløbig Opfølgende tilsynsrapport 2016 Foreløbig Plejecentret Arresø - Afdeling Løvdalen Adresse: Karlsgavevej 1, 3300 Frederiksværk Kommune: Halsnæs Leder: Centerleder Tina Olsen Telefon: 47784000/21178819 E-post:

Læs mere

Embedslægetilsyn 2011 En samlet oversigt over de krav embedslægeinstitutionen anbefaler, så plejecentrene følger gældende regler på sundhedsområdet:

Embedslægetilsyn 2011 En samlet oversigt over de krav embedslægeinstitutionen anbefaler, så plejecentrene følger gældende regler på sundhedsområdet: Embedslægetilsyn 2011 En samlet oversigt over de krav embedslægeinstitutionen anbefaler, så plejecentrene følger gældende regler på sundhedsområdet: Plejecentre September 2011 Tullebølle Humble Lindelse

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Aabybro Plejecenter

Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Aabybro Plejecenter J. nr.: 1-17- 132/6 P nr.: 1003057616 Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Aabybro Plejecenter Adresse: Vestergade 30, 9440 Aabybro Kommune: Jammerbugt Leder: Forstander/ social og sundhedsassistent Gitte

Læs mere

Tids- og handleplan i forbindelse med uanmeldt Embedslægetilsyn i Bøgelunden den 22. maj 2012.

Tids- og handleplan i forbindelse med uanmeldt Embedslægetilsyn i Bøgelunden den 22. maj 2012. Psykiatri og Handicap Psykiatri og Handicap Bøgelunden Sophie Magdelenes Vej 12 3460 Birkerød Tids- og handleplan i forbindelse med uanmeldt Embedslægetilsyn i Bøgelunden den 22. maj 2012. Nedenstående

Læs mere

Tilsynsrapport Bofællesskabet Valhalla. Adresse: H. P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Lotte Kragelund

Tilsynsrapport Bofællesskabet Valhalla. Adresse: H. P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Lotte Kragelund Tilsynsrapport 2017 Bofællesskabet Valhalla Adresse: H. P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør Kommune: Helsingør Leder: Lotte Kragelund Telefon: 49 28 12 05 E-post: lok43@helsingor.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Plejecentre. Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017

Plejecentre. Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 Maj 2018 Kolofon Titel på udgivelsen: Plejecentre - Erfaringsopsamling fra det risikobaserede tilsyn 2017 Udgivet af: Styrelsen for Patientsikkerhed

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 Endelig

Tilsynsrapport 2015 Endelig Tilsynsrapport 2015 Endelig Byageren Adresse: Byageren 2, 2850 Nærum Kommune: Rudersdal Leder: Plejehjemsleder Jane Hald Telefon: 46 11 38 52 E-post: hald@rudersdal.dk Dato for tilsynet: 08. december 2015

Læs mere

Tilsynsrapport Plejeboligerne Lyngparken. Adresse: Lyngevej 3, 8420 Knebel. Kommune: Syddjurs. Leder: Teamleder Laila Hedegaard

Tilsynsrapport Plejeboligerne Lyngparken. Adresse: Lyngevej 3, 8420 Knebel. Kommune: Syddjurs. Leder: Teamleder Laila Hedegaard Tilsynsrapport 2016 Plejeboligerne Lyngparken Adresse: Lyngevej 3, 8420 Knebel Kommune: Syddjurs Leder: Teamleder Laila Hedegaard Telefon: 87 53 61 15 E-post: syddjurs@syddjurs.dk Dato for tilsynet: 01.

Læs mere

Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport

Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport Deborah Centret Adresse: Bryggergade 1, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Centerleder Helle Røssel Telefon: 82 32 51 00 E-post: br09@suf.kk.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport Følstruphusene. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen

Tilsynsrapport Følstruphusene. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Tilsynsrapport 2016 Følstruphusene Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Telefon: 72 32 60 08 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet: 26. april

Læs mere

Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport

Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport Tilsynsrapport 2016 Endelig rapport Bispebjerghjemmet Adresse: Tagensvej 186, 2400 København NV Kommune: København Leder: Forstander Helle Ravn Telefon: 35 30 28 90 / 27 11 06 02 E-post: Q947@SUF.kk.dk

Læs mere

Handleplan efter opfølgende embedslægetilsyn.

Handleplan efter opfølgende embedslægetilsyn. 1 Handleplan efter opfølgende embedslægetilsyn. 1. Institutionen Tilbuddets navn E-huset Thorsgade 61 2200 København N Drifts- og udviklingskontor for Udsatte grupper, misbrug og bolig Dato for handleplan

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. A. Sundhedsfaglige instrukser

Overordnet konklusion på tilsynet. A. Sundhedsfaglige instrukser Sagsnummer 3-17-186/3 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 3 Besøgsdato 16-10-2008 Navn og adresse på plejehjem Kommune 480 Region Antal beboere 26 Sundhedsfaglig konsulent Karen Prahl

Læs mere

Formål og lovgrundlag for Plejehjemstilsynet

Formål og lovgrundlag for Plejehjemstilsynet Tilsynsrapport 2016 OMSORGSCENTRET KÆRBO Endelig rapport Adresse: Ishøj Boulevard 2, 2635 Ishøj Kommune: Ishøj Leder: Områdeleder Susanne Jørgensen Telefon: 43 57 96 00 E-post: SUS@ISHOJ.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

sikkerjob-velfaerd@viborg.dk

sikkerjob-velfaerd@viborg.dk Jr. nr.: 2-17-335/6 P-nr.: 1014716935 SST-id: PHJSYN-00001397 Tilsynsførende: Lone Husted Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Midtjylland Besøgsdato: 24. oktober 2011

Læs mere

Tilsynsrapport 2015. Plejecenter Marienlyst. Adresse: Marienlystvej 11, 7800 Skive. Kommune: Skive

Tilsynsrapport 2015. Plejecenter Marienlyst. Adresse: Marienlystvej 11, 7800 Skive. Kommune: Skive Tilsynsrapport 2015 Plejecenter Marienlyst Adresse: Marienlystvej 11, 7800 Skive Kommune: Skive Leder: Theresa A. Wollenberg (siden 1. november 2014) Telefon: 99 15 67 00 E-post: sk@skivekommune.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport Skovly Centret. Adresse: Horsensvej 38, 8732 Hovedgård. Kommune: Horsens. Leder: Birthe Pedersen. Telefon:

Tilsynsrapport Skovly Centret. Adresse: Horsensvej 38, 8732 Hovedgård. Kommune: Horsens. Leder: Birthe Pedersen. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Skovly Centret Adresse: Horsensvej 38, 8732 Hovedgård Kommune: Horsens Leder: Birthe Pedersen Telefon: 76 29 78 53 E-post: myndighed@horsens.dk Dato for tilsynet: 09. november 2015

Læs mere

Tilsynsrapport 2015. Plejecenter Kirstinehaven. Endelig rapport. Adresse: Kirstinelundsvej 12, 2750 Ballerup. Kommune: Ballerup

Tilsynsrapport 2015. Plejecenter Kirstinehaven. Endelig rapport. Adresse: Kirstinelundsvej 12, 2750 Ballerup. Kommune: Ballerup Tilsynsrapport 2015 Plejecenter Kirstinehaven Endelig rapport Adresse: Kirstinelundsvej 12, 2750 Ballerup Kommune: Ballerup Leder: Birgitte Züricho Telefon: 25 22 81 51 E-post: biz@balk.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 Endelig

Tilsynsrapport 2015 Endelig Tilsynsrapport 2015 Endelig Plejehjemmet Birkebo Adresse: Hellebo Park 98, 3000 Helsingør Kommune: Helsingør Leder: Forstander Marit Fox Telefon: 49 25 00 00 / 25 31 17 01 E-post: birkeboadm@aruphvidt.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 Endelig

Tilsynsrapport 2015 Endelig Tilsynsrapport 2015 Endelig PLEJEHJEMMET ROSENVANG Adresse: Sankelmarksvej 6, 4760 Vordingborg Kommune: Vordingborg Leder: Distriktsleder Ulla Krøger Telefon: 55 36 22 00 E-post: ulkr@vordingborg.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport Fynsgadecentret. Adresse: Fynsgade 13-15, 9800 Hjørring. Kommune: Hjørring. Leder: Judith Høgh. Telefon:

Tilsynsrapport Fynsgadecentret. Adresse: Fynsgade 13-15, 9800 Hjørring. Kommune: Hjørring. Leder: Judith Høgh. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Fynsgadecentret Adresse: Fynsgade 13-15, 9800 Hjørring Kommune: Hjørring Leder: Judith Høgh Telefon: 72 33 53 30 E-post: sikkerpost@hjoerring.dk Dato for tilsynet: 17. juli 2015 SST-id:

Læs mere

Tilsynsrapport Distrikt Midt Sundbygruppen. Adresse: Linde Alle 50, 4800 Nykøbing F. Kommune: Guldborgsund. Leder: Anette Wihlborg Sørensen

Tilsynsrapport Distrikt Midt Sundbygruppen. Adresse: Linde Alle 50, 4800 Nykøbing F. Kommune: Guldborgsund. Leder: Anette Wihlborg Sørensen Tilsynsrapport 2015 Distrikt Midt Sundbygruppen Adresse: Linde Alle 50, 4800 Nykøbing F Kommune: Guldborgsund Leder: Anette Wihlborg Sørensen Telefon: 25 18 10 73 E-post: aws@guldborgsund.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport Egestadshus Plejehjem. Adresse: Prinsensgade 36, 9000 Aalborg. Kommune: Aalborg. Leder Tina Møller. Telefon:

Tilsynsrapport Egestadshus Plejehjem. Adresse: Prinsensgade 36, 9000 Aalborg. Kommune: Aalborg. Leder Tina Møller. Telefon: Tilsynsrapport 2016 Egestadshus Plejehjem Adresse: Prinsensgade 36, 9000 Aalborg Kommune: Aalborg Leder Tina Møller. Telefon: 99 31 65 85 E-post: aeldre.handicap@aalborg.dk Dato for tilsynet: 11. marts

Læs mere

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Tilsynsrapport 2016 Boligerne på Skovstien Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Telefon: 40 34 00 25 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet: 27. april

Læs mere

Tilsynsrapport 2015. Område Øst, Sejs Plejecenter. Adresse: Lyngvej 2, 8600 Silkeborg. Kommune: Silkeborg. Leder: Lokalleder Annette Jørgensen

Tilsynsrapport 2015. Område Øst, Sejs Plejecenter. Adresse: Lyngvej 2, 8600 Silkeborg. Kommune: Silkeborg. Leder: Lokalleder Annette Jørgensen Tilsynsrapport 2015 Område Øst, Sejs Plejecenter Adresse: Lyngvej 2, 8600 Silkeborg Kommune: Silkeborg Leder: Lokalleder Annette Jørgensen Telefon: 89 70 46 30 E-post: sikkerpost@silkeborg.dk Dato for

Læs mere

Sundhedsstyrelsens standarder for plejehjemstilsyn

Sundhedsstyrelsens standarder for plejehjemstilsyn Sundhedsstyrelsens standarder for plejehjemstilsyn Formålet med embedslægernes tilsyn med plejehjem er at medvirke til at sikre den sundhedsfaglige indsats over for de svage ældre i plejehjem. For at opnå

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig

Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Opfølgende tilsynsrapport 2015 Endelig Ældrecentret Vintersbølle Strand Adresse: Vintersbølle Strand 1, 4760 Vordingborg Kommune: Vordingborg Leder: Distriktsleder Jette Schultz Telefon: 55363939 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen Tilsynsrapport 2017 Boligerne på Skovstien Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen Telefon: 40 34 00 25 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 Endelig

Tilsynsrapport 2015 Endelig Tilsynsrapport 2015 Endelig Lions Park Søllerød Adresse: Lendemosevej 4, 2850 Nærum Kommune: Rudersdal Leder: Birte Jexen Telefon: 40 71 35 75 E-post: bjx@lionspark.dk Dato for tilsynet: 08. september

Læs mere

Tilsynsrapport Sengeløse Plejecenter. Endelig rapport. Adresse: Landsbygaden 4, 2630 Taastrup. Kommune: Høje-Taastrup. Leder: Ulla Dedenroth

Tilsynsrapport Sengeløse Plejecenter. Endelig rapport. Adresse: Landsbygaden 4, 2630 Taastrup. Kommune: Høje-Taastrup. Leder: Ulla Dedenroth Tilsynsrapport 2016 Sengeløse Plejecenter Endelig rapport Adresse: Landsbygaden 4, 2630 Taastrup Kommune: Høje-Taastrup Leder: Ulla Dedenroth Telefon: 40 47 58 01 E-post: ulladed@htk.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Embedslægetilsyn 2012

Embedslægetilsyn 2012 Embedslægetilsyn 2012 I sommer og efteråret har der været uanmeldt Embedslæge tilsyn på Rudkøbing plejehjem samt kommunens fem plejecentre. Sundhedsområdet blev gennemgået med meget fokus på dokumentation.

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Bøgehøjgård HELSINGØR KOMMUNE

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Bøgehøjgård HELSINGØR KOMMUNE Jr. nr.: 5-2211-705/1 P-nr.: 1003279764 SST-id: PHJSYN-00003604 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 Endelig

Tilsynsrapport 2015 Endelig Tilsynsrapport 2015 Endelig MUNKEBOCENTRET DISTRIKT ØST Adresse: Farimagsvej 44-52, 4700 Næstved Kommune: Næstved Leder: Birgitte Ettrup Telefon: 55 88 19 04 E-post: biett@naestved.dk Dato for tilsynet:

Læs mere