Releasenote August 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Releasenote August 2014"

Transkript

1 Releasenote August 2014 Releasenote August 2014 Moduler Aftaler - fortsat fra juli release Aftale pladsholder Aftaleserier Medcom Tilføj DGOP (genoptræningsplan) til eksisterende forløb Indlæggelsesrapport Kalender Visninger baseret på bestilte og ikke visiterede ydelsers status og organisationsleverandør i borgerkalenderen Tekstboks til adresser på breve Ændring af placering Leverandørfilter i indsatskatalog Boligydelser og indberetning til Danmarks statistik Time out Tilknyttede brugere Data Tags Alle brugerens organisationer Afdød borgers stamdata Udskriv af mange aktiviteter Klik for liste forbedring Opdaterede manualer Aftaler - fortsat fra juli release I sidste release tilføjede vi en række ændringer, til måden aftaler vises. Vi har nu tilføjet yderligere tre ændringer.

2 Vi har tilføjet en rullemenu til registrering af status for hver borger. Borgerens telefonnummer vises nu. Hvis Telefon - hjem er angivet vises det, ellers vises Telefon - mobil. Feltet noter vises nu nederst. Aftale pladsholder Tilføjelse af aftale pladsholdere til forløb er nu ændret, så det stemmer overens med ændringer af aftaler i øvrigt. Aftaleserier Vi har ændret måden aftaler i serier redigeres, så ændringer nu kan gælde alle de følgende aftaler eller kun den enkelte, der redigeres. Det foregår ved, at du, når du gemmer ændringer, vil blive spurgt, om de kun skal gælde denne eller alle følgende aftaler:

3 Ændringer til datoen og borgeres status på aftalen kan ikke gælde de følgende aftaler, derfor vil du ikke blive tilbudt at ændre de kommende aftaler. Det vil samtidig sige, at hvis du har ændret flere ting, og en af dem er en borgers status eller datoen, vil det ikke være muligt at gemme til de følgende aftaler, da du slet ikke får muligheden for det. Hvis der ingen borgere er tilknyttet aftalerne, er det ligeledes muligt at slette de følgende aftaler. Hvis en ændring i tidspunktet på alle følgende aftaler medfører en dobbeltbooking af lokalet, medarbejderen eller borgeren, vil du blive gjort opmærksom på dette. Medcom Tilføj DGOP (genoptræningsplan) til eksisterende forløb Det er nu muligt at tilføje en DGOP-besked til eksisterende forløb ved at klikke på knappen Accepter og tilføj forløb.

4 Når du vælger Acceptér og tilføj forløb, vises borgerens eksisterende forløb, så genoptræningsplanen kan tilføjes til et af dem. Acceptér og start forløb fungerer som hidtil. Når du har valgt forløbet sendes du til borgerens aktive forløb. Indlæggelsesrapport I forbindelse med modulet DMS Hjælpemidler har vi tilføjet flere detaljer på hjælpemiddelydelser i indlæggelsesrapporten under overskriften Hjælpemidler/behandlingsredskaber. For kunder uden integration til DMS Hjælpemidler vil startdatoen for ydelserne med paragrafgruppen Hjælpemiddel nu ligeledes vises, og for kunder med integrationen vil HMI nr, type og navn på hjælpemiddel vises (70 karakterer i alt) Hjælpemidler/behandlingsredskaber Kalender Visninger i borgerkalenderen En fejl har gjort at visninger på bestilte og ikke visiterede ydelsers status og organisationsleverandør hidtil ikke har virket korret - dette er nu ændret, så borgerkalenderen kun viser eventuelt valgte status og organisationsleverandører. Bemærk dette vil ændre dine visninger, så det ikke længere er alle leverandører og status, der vises, så kig de opsatte visninger igennem. Breve Tekstboks til adresser på breve Vi har ændret måden hvorpå breves adresser vælges, så adressen nu vises i en redigerbar tekstboks. Dermed er det nu muligt at redigere den valgte adresse, hvis der for eksempel skal tilføjes en att. linje eller et stednavn. Hvis du sletter al teksten, eller trykker på krydset til højre for modtagertagget, kan du selv skrive hele adressen, og dermed sende breve til modtagere der ikke er oprettet i systemet. For at kunne vises i kuvertruden, kan brevhovedet max indeholde 4 linjer.

5 Ved at klikke på krydset fjernes modtageren og tekstboksen kan frit redigeres Modtagerens adresse vises i tekstboksen. Når brevets detaljeskærm åbnes vises nu hele modtagerens adresse:

6 Ydelser Ændring af placering Sidste release tilføjede vi muligheden for at redigere de enkelte ydelser fra deres detaljeskærm, så det ikke er nødvendigt at gå ind i borgerens indsatsfolder for at ændre den visiterede ydelse. I forlængelse af dette er det nu muligt at ændre placering af den visiterede ydelse fra detaljeskærmen. Dette er introduceret specifikt i forbindelse med forestående Borgerportal hvor borgeren vil kunne ansøge om ydelser i én indsatsfolder men hvor den videre behandling af disse skal finde sted i en anden indsatsfolder. Derfor skal visitator have mulighed for at flytte disse ydelser. Funktionen skal benyttes i starten af visitationsprocessen og fungerer derfor ikke i følgende tilfælde: Det er ikke muligt at ændre placeringen af ydelser som: Allerede er blevet bestilt Er i en slutstatus såsom Annulléret eller Afsluttet Som har arbejdsgangen Fordelingsarbejdsgang og deri blevet Ansøgt og erstattet af andre ydelser Sidstnævnte tilfælde er vigtigt at notere, da dette betyder at ydelsen ansøgt af borgeren skal flyttes til den korrekte indsatsfolder inden visitator viderebehandler ansøgningen. OBS: Ændring af placering kan ligesom ændring af ydelsen fra detaljeskærmen ikke benyttes på ydelser bestilt til Uniq Omsorg/Uniq Liv leverandører. Leverandørfilter i indsatskatalog

7 En fejl har gjort at man i indsatskataloget ikke kunne gemme et leverandørfilter på en ydelse, der var blevet oprettet uden. Fejlen er nu rettet. Boligydelser og indberetning til Danmarks statistik En checkboks kaldet Skal tælle med i L3 til Danmarks Statistik er tilføjet i ydelsesmodellerne Caseflow ressourcemodel" og "Betalingsressourcemodel". Denne skal markeres hvis ydelsen skal medregnes i leverancen L3 ved indberetning af ældredokumentation til Danmarks Statistik. Det er vigtigt at denne checkboks markeres på de relevante boligrelaterede ydelser inden næste års indberetning af L3. Time out Grundet borgerportal har vi været nødsaget til at lave vores system time out (tidsrummet for hvor længe en bruger kan være logget ind uden at arbejde i systemet) om fra 60 minutter til 30 minutter. Overblik Tilknyttede brugere Det er nu muligt at se den tilknyttede brugers arbejdstelefonnummer samt organisationer på borgerens overblik, ligesom det vises på borgerens forløb. Ydelser under ydelser Når der benyttes en fordelingsarbejdsgang, hvor en ydelse på et højt niveau bliver erstattet med specifikke ydelser, vil de specifikke ydelser ligge inde under den oprindelige ydelse. Disse specifikke ydelser blev forhen ikke vist på borgerens overblik, hvilket med denne release nu er rettet.

8 Data Tags Valg af tags i datavisningerne har forhen været sådan, at skemaet skulle tilføjes én gang for hvert tag der ville ses. At tilføje de mange skemalinjer for at vælge flere tags var meget tungt, hvorfor vi nu har videreudviklet dette område. Det er nu muligt at vælge flere tags pr. skemalinje i visningen, ved benyttelse af det klassiske søgefelt som kendes fra mange andre steder i systemet. Dette gøres ved at vælge Udvalgte i rullemenuen Tags under det valgte skema. Hvorefter søgefeltet vil komme frem til højre for rullemenuen. Her kan de ønskede tags enten indtastes i feltet, eller vælges i listen som viser sig ved klik på Vælg her : De valgte tags vil være synlig under feltet, hvor de kan fjernes igen ved at klikke på det tilhørende kryds. Alle brugerens organisationer At oprette den samme datavisning på tværs af borgere specielt til hver enkeltstående organisationsenhed, samt vedligeholdelse af disse visninger, er både tidskrævende og tungt for systemadministratorer. Med dette i tankerne er endnu en valgmulighed tilføjet i rullemenuen med organisationer, nemlig: Alle brugerens organisationer. Når denne er valgt vil visningen altid tilpasse sig til den enkelte slutbruger, og vise data fra de organisationer som brugeren på pågældende tidspunkt er en del af.

9 Dertil er en hurtigvælger tilføjet i værktøjslinjen på datalisten, som altid vil vise alle slutbrugerens organisationer. Når slutbrugeren tilgår datavisningen vil den med opsætningen ovenfor vise data fra borgere i alle organisationer som brugeren er en del af, og slutbrugeren kan derefter hurtigt og let vælge fra præcis den organisation som brugeren ønsker at se data fra. Denne hurtigvælger vil være at finde på alle datalister på tværs af borgere. Er specifikke organisationsenheder valgt inde i visningen vil rullemenuen være sat til Udvalgte organisationer (og visningen kan derefter åbnes for at se præcis hvilke). Er organisationer ikke specificeret inde i visningen vil Ingen organisationer valgt være at se (hvilket er den eneste mulighed for at se data fra borgere uden organisationstilknytning).

10 Det vil dog altid være muligt for slutbrugeren at vælge mellem hans/hendes organisationer, hvilket giver slutbrugeren en meget større kontrol over den data der vises. Status for handleplansskemaer I forbindelse med forberedelse til diverse moduler såsom Diagnose og Triage er status tilføjet som kriterie i datavisningerne på skemaer som er bygget på den nye skemamodel i CaseFlow. Denne nye model understøtter mere fleksible status end de 3 standard Kladde, Udfyldt, Slettet - hvilket på nuværende tidspunkt blot er alle handleplansskemaerne. Dette betyder i praksis at status på de forskellige handleplansskemaer skal vælges når disse tilføjes i datavisningerne. For at sikre brugervenligheden er disse tilføjet som checkbokse i stedet for rullemenuer: For standardskemaerne gælder det fortsat at datalisten viser data fra skemaer i Kladde, Udfyldt og Låst. Afdød borgers stamdata Når borgeren får status Død af integrationen til folkeregistreret har systemet førhen fjernet borgerens adresse. Dette er nu rettet så adressen bibeholdes. Udskriv af mange aktiviteter Efter ønske fra brugerne er det nu muligt at udskrive flere aktiviteter fra en borgers forløb på én gang. I første omgang er følgende aktiviteter understøttet: Skemaer, Handleplaner, Breve og uploadede PDF dokumenter. Når flere aktiviteter vælges til print dannes én samlet PDF med disse samt en indholdsfortegnelse som giver overblik over indholdet af printet. Funktionen er at finde i værktøjslinjen på borgerens forløb, hvor der ses en ny Udskriv knap:

11 Ved at klikke på menupilen til højre for Udskriv vises muligheden Aktiviteter. Andre printmuligheder vil i fremtiden blive tilføjet til denne rullemenu. Aktiviteter refererer til de skemaer, handleplaner, breve og PDF er som brugeren kan se på borgerens forløb når knappen klikkes, og det er disse aktiviteter som brugeren kan vælge mellem i print dialogen som vises: Øverst angives en titel som vil vises ovenfor indholdsfortegnelsen på det endelige print. De ønskede aktiviteter vælges i listen og knappen Generér PDF klikkes når dette er gjort. Jo flere aktiviteter som er valgt desto længere tid vil systemet være om at generere filen - ved udskrift af en borgers fulde sag kan dette tage adskillige minutter. Når filen er genereret vil denne vises på normal vis i browseren:

12 Da print dialogen kun vil vise de aktiviteter som er synlige på borgerens forløb har brugeren fuld kontrol over hvilke aktiviteter fra hvilke forløb der ønskes. OBS: Aktiviteter som er skjult under et sammenfoldet forløb vil derfor ikke optræde i printdialogen. Ønskes et print af alle dokumenter i borgerens sag anbefaler vi at en passende visning opsættes, hvor alle de understøttede aktiviteter er valgt og hvor alle forløb er sat til at være udfoldet. Hvis filen ønskes gemt på et forløb er det altid muligt at tilføje PDF en som dokument (så længe denne fil fylder mindre end 10 mb) Klik for liste forbedring På tværs af systemet hvor en eller flere elementer fra en liste skal vælges, har det været muligt enten at søge direkte i et tekstfelt eller klikke på tekstfeltets navn for at få listen frem. Eksempler på dette er tags i skemaer, lokation på aftaler, leverandør på ydelser etc. Navnet på tekstfeltet har førhen blot været sort tekst uden nogen indikation på at dette var klikbart. For at forbedre brugervenligheden i systemet er dette nu ændret, så navnet er blåt med understregning hvis det kan klikkes på:

13 Nye moduler Integration til DMS Hjælpemiddelsystem Det er nu muligt at integrere direkte med DMS Hjælpemiddelsystem for et lettere og mere smidigt samarbejde mellem visitation og hjælpemiddeludlevering. Kontakt salgsafdelingen for at høre nærmere. Diagnoser Caseflow understøtter nu tilknytning af diagnoser til borgere ved hjælp af klassifikationerne ICD-10 samt ICPC-2. Kontakt salgsafdelingen for at høre nærmere. Doc2Mail CaseFlow har nu integration til Doc2Mail, som letter kommunens arbejde med at sende breve til borgere. Kontakt salgsafdelingen for at høre nærmere. Opdaterede manualer Manual DATA version 1.6 Manual MEDCOM version 1.4 Manual KALENDERAKTIVITETER version 1.2

Releasenote September 2014

Releasenote September 2014 Releasenote September 2014 Generelle funktioner Inaktive rullemenuer vises nu som inaktive Aktivitetslisten Visninger baseret på bestillinger Oprydning af Medcom visninger Skemastatus i aktivitetslistens

Læs mere

Release note - Juni. Sikkerhed

Release note - Juni. Sikkerhed Release note - Juni Sikkerhed Log in Af sikkerhedsmæssige hensyn er det nu ikke længere muligt for browseren at gemme brugeres password til CaseFlow. Browserne vil dermed heller ikke automatisk foreslå

Læs mere

Releasenote november 2014

Releasenote november 2014 Releasenote november 2014 Generelle funktioner Leverandørfelt påkrævet på ydelser Linjeskift i datavisninger Printknap Filtre på indsatskataloget MedCom Autosignatur på medcom Indlæggelsesrapport Kalender

Læs mere

CaseFlow Releasenote april 2015

CaseFlow Releasenote april 2015 CaseFlow Releasenote april 2015 Generelle funktioner Kalender Skift til næste periode i kalenderen Sammenkædning af besøg Fakturering af SMS-påmindelser Medicin Egne præparater Fejlbesked ved print Tekstrettelse

Læs mere

Historikken viser ikke organisationens tilknyttede aktiviteter, roller eller brugere og ændringer af disse.

Historikken viser ikke organisationens tilknyttede aktiviteter, roller eller brugere og ændringer af disse. Caseflow releasenote CaseFlow version 3.27 Maj 2015 Generelle funktioner Historik på organisationsenheder Medicin Medicinprint Fast medicinprint Egne præparater Ret tilknyttede planlagte ydelser Flytning

Læs mere

Release note februar 2015

Release note februar 2015 Release note februar 2015 Generelle funktioner Datafletning af ydelser med frekvens hver Inaktive ægtefæller nu aktiveret til forebyggende hjemmebesøg Medcom Print af udskrivningsrapporten Medicin Dosering

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

Mobil Omsorg v4. - køreliste og faglig dokumentation. Marts 2015 / version 1.9

Mobil Omsorg v4. - køreliste og faglig dokumentation. Marts 2015 / version 1.9 Mobil Omsorg v4. - køreliste og faglig dokumentation Marts 2015 / version 1.9 1 Revisionshistorik Revisionsnummer Dato Opsummering af ændringer 1.0 Okt. 2013 Version 1.0 frigivet. 1.1 Nov. 2013 Tilføjet

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

Oktober Dokumentpakker

Oktober Dokumentpakker Oktober 2017 Dokumentpakker Dokumentpakkerne er et værktøj til at udskrive dynamiske breve, som har en standardtekst i brevet, og hvor der automatisk sættes blandt andet patientens navn, adresse og aftaletid

Læs mere

Oprettelse og afslutning af Henvendelser ved Træning og Aktivitet

Oprettelse og afslutning af Henvendelser ved Træning og Aktivitet Oprettelse og afslutning af Henvendelser ved Træning og Aktivitet Udføres på PC. Indhold Oprettelse og afslutning af Henvendelser ved Træning og Aktivitet...1 Oprettelse af en henvendelse...1 Håndtering

Læs mere

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet Fra ansøgning til godkendelse V. 1.0 28/4 2011

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet Fra ansøgning til godkendelse V. 1.0 28/4 2011 2. Sådan kommer du fra ansøgning til godkendelse Før du kan komme i gang med at arbejde på en miljøgodkendelse, skal du have åbnet den tilhørende ansøgning. Det gør du enten ved at indtaste skemanummer

Læs mere

Brugervejledning Book et kommunalt lokale

Brugervejledning Book et kommunalt lokale Brugervejledning Book et kommunalt lokale Når foreningen ønsker at benytte et lokale, skal bookingforespørgslen laves på: www.foreningsportalen.esbjergkommune.dk Start med at logge på siden med brugernavn

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Tips & Trick. Indhold. Autosignatur Hjælpemiddel oversigt Besøgsnotat og Observation PN-medicin Medicin...

Tips & Trick. Indhold. Autosignatur Hjælpemiddel oversigt Besøgsnotat og Observation PN-medicin Medicin... Indhold Autosignatur... 2 Hjælpemiddel oversigt... 3 Besøgsnotat og Observation... 4 PN-medicin... 4 Medicin... 4 Advis / opgave... 4 Log-in overblik... 7 Pneumoni sygepleje intervention (Task force pneumoni)...

Læs mere

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent 1 Filupload Tips! Vi har forberedt nogle sider til dig med et filupload-komponent. Blandt andet siden Møder. På den måde kan du nemt uploade filer, fx referater, vedtægter eller husorden til jeres hjemmeside.

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet V E J L E D N I N G Sådan bruger du din Joblog på Jobnet Indhold: Side: Registrering Åbn Joblog 2 Hvilket job? 3 Hvilken arbejdsplads? 3 Hvor langt er du med at søge dette job? 4 Huskeliste 4 Mine egne

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Status på igangværende projekt

Status på igangværende projekt Status på igangværende projekt Dette skema er til brug for status på igangværende projekter, som har modtaget en bevilling fra en af de 6 praksisfonde. Projekt i skemaet dækker også uddannelse. Hvis den

Læs mere

I denne vejledning kan du lære, hvordan du arbejder med ændringer af oplysninger på en tjenestemand i PENSAB.

I denne vejledning kan du lære, hvordan du arbejder med ændringer af oplysninger på en tjenestemand i PENSAB. PENSAB Ændring af oplysninger i PENSAB I denne vejledning kan du lære, hvordan du arbejder med ændringer af oplysninger på en tjenestemand i PENSAB. Når du har søgt på en tjenestemand i PENSAB, er oplysningerne

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende afholdelse af kursus/efteruddannelse (organisation) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende efteruddannelse Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til fonden. Er et ansøgningsskema

Læs mere

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul Version 1.0 Indhold UMS SharePoint Portal... 1 Ny opgave... 2 Rediger opgave... 4 Office dokumenter... 5 Kursisters besvarelser... 6 Sådan ser kursister opgaven...

Læs mere

Kort introduktion til Avaleo CaseFlow. Privatpraktiserende fysioterapeuter

Kort introduktion til Avaleo CaseFlow. Privatpraktiserende fysioterapeuter Kort introduktion til Avaleo CaseFlow Privatpraktiserende fysioterapeuter Indhold 3 Kort introduktion til CaseFlow 4 Dine egne stamdata 5 Eksempel på korrekt oprettet borger 6 Oprettelse af et træningsnotat

Læs mere

Online.bane.dk. Før du starter på selve afmeldingen, skal der oprettes en serviceregistrering, som du kan afmelde på.

Online.bane.dk. Før du starter på selve afmeldingen, skal der oprettes en serviceregistrering, som du kan afmelde på. afmeld på sordre med Brugervejledning Generelt om aktiviteten: Formål: Udvælg kontrakt, indkøbsordre, position og opret Service registrering og afmeld på tilbudsliste via leverandørportalen. Anvendelse:

Læs mere

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018)

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) 2018 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Kladder...5 Setup... 6 Køretøjer... 6 SKAT kørselssatser...

Læs mere

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk Administrator manual INDHOLD 1. Registration Overblik Dashboard Medarbejder 2. Opret ny medarbejder Navn og oplysninger Legitimation Rediger / slet medarbejder 3. Opret ny kunder Navn og oplysninger Legitimation

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner)

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings- og forskningsprojekter (Regioner) Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Brugervejledning AmbuFlex

Brugervejledning AmbuFlex Brugervejledning AmbuFlex En online ambulant patientjournal Understøtter fleksible patientforløb Følger patienten over sektorgrænser Integrerer patientrapporterede helbredsdata Online visning af patient-registerdata

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

Brugermanual SÅDAN GØR DU:

Brugermanual SÅDAN GØR DU: Brugermanual SÅDAN GØR DU: Uanset hvad du skal lave i Klubcms, skal du altid logge dig på og det gør du ved at indtaste følgende i din browser: http://klubcms.dbu.dk/admin/login.aspx Indtast dit brugernavn

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser April 2015 Version 2.0 Log ind i systemet Login i systemet 3pkontrol.sik.dk Undlad www i adressen! Log ind med din mailadresse og det password

Læs mere

Indberetning af tvang ved somatisk behandling af varigt inhabile

Indberetning af tvang ved somatisk behandling af varigt inhabile ersttt BRUGERVEJLEDNING 2019 Indberetning af tvang ved somatisk behandling af varigt inhabile Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk

Læs mere

MANUAL - NEXUS OPRETTELSE AF BORGERJOURNAL. Oprettelse af ny borger. Stamdata. Emne Beskrivelse Sådan ser det ud i Nexus

MANUAL - NEXUS OPRETTELSE AF BORGERJOURNAL. Oprettelse af ny borger. Stamdata. Emne Beskrivelse Sådan ser det ud i Nexus OPRETTELSE AF BORGERJOURNAL Emne Beskrivelse Sådan ser det ud i Nexus Oprettelse af ny borger Stamdata For alle borgere, der modtager indsatser fra Sundheds- og omsorgsområdet i Norddjurs Kommune, gælder

Læs mere

HåndOffice Foreningsopgaver

HåndOffice Foreningsopgaver HåndOffice Foreningsopgaver Foreningsopgaver... 3 Rediger opgave... 6 Udskriv PDF og Excel... 12 Min side Foreningsopgaver... 16 Håndbold app.... 18 Side 2 af 20 Foreningsopgaver Oprettelse af aktiviteter

Læs mere

MountainSite Guide: Kalender

MountainSite Guide: Kalender MountainSite version 2.6 Kalender Modulet Kalender findes som en mappe i boxen Rediger hjemmeside. Når du åbner mappen vil du finde fire en lang række underpunkter. Den første Rediger tekst giver dig mulighed

Læs mere

Visitation af pleje/praktisk hjælp, kropsbårne- og genbrugshjælpemidler

Visitation af pleje/praktisk hjælp, kropsbårne- og genbrugshjælpemidler Visitation af pleje/praktisk hjælp, kropsbårne- og genbrugshjælpemidler Der tages udgangspunkt i en ny henvendelse på en ny borger. I Syddjurs Kommune visiteres hjælpemidler samt pleje/praktisk hjælp i

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Dette er en vejledning til Medarbejderfondens webbaserede ansøgningssystem på følgende adresse: https://vkr.onlinelegat.dk/brugerlogon.aspx?bruger.

Dette er en vejledning til Medarbejderfondens webbaserede ansøgningssystem på følgende adresse: https://vkr.onlinelegat.dk/brugerlogon.aspx?bruger. Ansøgere kan nu selv lave ansøgninger elektronisk (som fortsat skal vurderes af indledningsvist indstillingsudvalget og herefter af Medarbejderfondens bestyrelse). Såfremt en ansøger har brug for hjælp

Læs mere

VITAS Versionsnote pr. 21. august 2017 Indhold

VITAS Versionsnote pr. 21. august 2017 Indhold Indhold 1 Mulighed for at oprette tillægsbevillinger til hjælpemidler i VITAS... 2 2 I supporterede ansøgningskladder sættes flueben automatisk i feltet Vil du sættes ansvarlig på ansøgningen...'... 3

Læs mere

For at logge ind i PURE, skal du gå til siden medarbejdere.au.dk/pure. Tryk på det blå loginfelt i højre side.

For at logge ind i PURE, skal du gå til siden medarbejdere.au.dk/pure. Tryk på det blå loginfelt i højre side. CV i PURE I dette dokument finder du en vejledning til, hvordan du: 1) logger ind i PURE 2) opretter et CV i PURE 3) vedligeholder dit CV Der er desuden megen hjælp at hente i disse to videoer: Opret CV:

Læs mere

Vejledning til oprettelse og korrektion af brevskabeloner i TAS 1

Vejledning til oprettelse og korrektion af brevskabeloner i TAS 1 VEJLEDNING Koncern It 6. april 2011 Pernille Sünksen Support Vejledning til oprettelse og korrektion af brevskabeloner i TAS Vejledning til oprettelse og korrektion af brevskabeloner i TAS 1 Brevskabelon

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra   klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 5 Principper... 6 Opbygning... 7 Projektinfo - Entreprenør... 7 Opsummering

Læs mere

Søgning på patienter med kræft

Søgning på patienter med kræft Søgning på patienter med kræft Herunder finder du en vejledning til, hvordan du via dit elektroniske journalsystem (Novax) laver et udtræk over patienter fra din praksis, som i de seneste 3 år har haft

Læs mere

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Quick guide Dynamicweb 9 Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Indholdsfortegnelse Sådan logger du på... 3 Opbygning... 4 Beskrivelse af

Læs mere

Login og introduktion til SEI2

Login og introduktion til SEI2 BRUGERVEJLEDNING 2019 Login og introduktion til SEI2 Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk beskriver, hvordan man logger på Sundhedsdatastyrelsens

Læs mere

Vejledning til Jobloggen

Vejledning til Jobloggen Vejledning til Jobloggen Indhold: Hvad finder du på jobloggens forside? s. 2 Sådan opretter du en log om jobsøgning s. 3 Sådan ændrer du status på en log s. 7 Sådan vedhæfter du en ansøgning til en log

Læs mere

Mamut Enterprise Abonnementsfakturering

Mamut Enterprise Abonnementsfakturering Mamut Enterprise Abonnementsfakturering Mamut Enterprise Abonnementsfakturering er et værktøj til fakturering af kunder, som har faste aftaler eller abonnementer. Løsningen er inkluderet i Mamut Enterprise

Læs mere

Vejledning Rapportbanken

Vejledning Rapportbanken Vejledning Rapportbanken Version 1.2 (opdateret 18. november 2013) Support KL yder kun begrænset support på anvendelse af Rapportbanken. Brug derfor gruppen KOMHEN 2.0 på Dialogportalen (http://dialog.kl.dk)

Læs mere

Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning

Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning August 2017 Vejledning om tilmelding til Register for køb af ammoniumnitratgødning August 2017 Denne vejledning er udarbejdet af:

Læs mere

Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer

Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer August 2017 Vejledning om tilmelding til Leverandørregister for gødningsleverancer August 2017 Denne vejledning er udarbejdet af:

Læs mere

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at:

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: - rette i stamdata og tilføje medarbejdere til institutionens/dagplejegruppens side - tilmelde medarbejdere til kurser

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

HåndOffice Foreningsopgaver

HåndOffice Foreningsopgaver HåndOffice Foreningsopgaver Foreningsopgaver... 3 Rediger opgave... 5 Kopier fra år til år... 10 Udskriv PDF og Excel... 10 Min side.foreningsopgaver... 14 Håndbold app.... 16 Side 2 af 17 Foreningsopgaver

Læs mere

Vejledning i indberetning til registreringsnettet i alm. rajgræs, engrapgræs og strandsvingel 2014

Vejledning i indberetning til registreringsnettet i alm. rajgræs, engrapgræs og strandsvingel 2014 Vejledning i indberetning til registreringsnettet i alm. rajgræs, engrapgræs og strandsvingel 2014 Du finder siderne til registreringsnettet på LandbrugsInfo Planteavl Planteværn Varsling/registreringsnet

Læs mere

Vejledning til kommunerne om kontrol af elever indskrevet på en fri grundskole 5. september Indholdsfortegnelse

Vejledning til kommunerne om kontrol af elever indskrevet på en fri grundskole 5. september Indholdsfortegnelse Vejledning til kommunerne om kontrol af elever indskrevet på en fri grundskole 5. september Indholdsfortegnelse Log på systemet... 2 Navigation mellem skærmbilleder og på skærmbillede... 3 Godkendelse

Læs mere

Indledning. Adgang til systemet

Indledning. Adgang til systemet Indledning For at komme i gang med GIAS modulet i programmet skal kirkegården være knyttet sammen med provstiet, således at de varer, der er valgt fra provstiet, vises på kirkegården. Kontakt Skovbo Data

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.39

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.39 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.39 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 6 Principper... 7 Opbygning... 8 Projektinfo - Entreprenør... 8 Opsummering

Læs mere

HåndOffice Foreningsdata

HåndOffice Foreningsdata HåndOffice Foreningsdata Indledning...3 Stamdata...3 Spillesteder...4 Foreningshverv...5 Hold...8 Personer...11 Side 2 af 13 Indledning Denne vejledning gennemgår de menuer, der ligger i HåndOffice (HO)

Læs mere

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. april 2016 Version 1.3 JobManager supporten Jobmanager@vd.dk 7244 7300 KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE ENTREPRENØR Guldalderen 12 2640 Hedehusene vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

Nexus Guidelines Dokumentation Plan - Fælles Sprog III. Version 1

Nexus Guidelines Dokumentation Plan - Fælles Sprog III. Version 1 Nexus Guidelines Dokumentation Plan - Fælles Sprog III Version 1 Indhold KLs procesmodel... 3 Tilføj Grundforløb... 4 Tilføj Forløb... 5 Opret Organisationsenhed... 6 Tilknyt bruger... 7 Opret Årsager

Læs mere

MUS Opsætning af spørgeramme

MUS Opsætning af spørgeramme MUS Opsætning af spørgeramme 1. Vælg Opsætning 2. Vælg MUS 3. Søg den afdeling frem, som du vil redigere (rød pil) eller vælg fra listen (grøn pil) 4. Aftaleprioritet: Systemet er født med den fremhævede

Læs mere

Qmanagers WebApp løsning

Qmanagers WebApp løsning Qmanagers WebApp løsning Ordbog Ydelse(r) Felt(er) Kontrakt Leverandør Tekniker Opgavepulje Status En eller flere handlinger der skal foretages, en ydelse kan være VVS, EL, eller et andet overordnet emne

Læs mere

Manual til administration af online booking

Manual til administration af online booking 2016 Manual til administration af online booking ShopBook Online Med forklaring og eksempler på hvordan man konfigurerer og overvåger online booking. www.obels.dk 1 Introduktion... 4 1.1 Formål... 4 1.2

Læs mere

Indberetning af rituel omskæring

Indberetning af rituel omskæring BRUGERVEJLEDNING 2019 Indberetning af rituel omskæring - Foretaget uden for klinikker og sygehuse Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugervejledning (1. udgave),

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

Brugervejledning Joomla

Brugervejledning Joomla Brugervejledning Joomla Denne brugervejledning vil guide dig gennem de funktioner, som du skal bruge for at redigere indhold på dit website. Indholdsfortegnelse LOG- IN:... 2 OPRET ARTIKEL:... 3 INDSÆT

Læs mere

Vejledning: AMUUDBUD.DK

Vejledning: AMUUDBUD.DK Vejledning: AMUUDBUD.DK Henvendt til uddannelsesinstitutioner Websiden amuudbud.dk bruges af uddannelsesinstitutioner til at ansøge om godkendelse til at udbyde AMU. Du skal have modtaget en e-mail med

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice

Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice Vejledning i arrangementsstyring i Spejdernes Medlemsservice Introduktion til arrangementsdelen i det fælleskorpslige medlemssystem Spejdernes Medlemsservice Spejdernes Medlemsservice I/S December 2016

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende forskningsprojekter i personcentreret almen medicin Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes

Læs mere

Brugervejledning til EasyBusiness

Brugervejledning til EasyBusiness Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: 1. Sådan logger man på EasyBusiness 2. Sådan foretager man en søgning 3. Hvordan gemmes og åbnes en søgning? 4. Hvordan downloader man gemte søgninger?

Læs mere

VEJLEDNING TIL EUNOMIAS FRIPLADSSYSTEM

VEJLEDNING TIL EUNOMIAS FRIPLADSSYSTEM April 2015 Version 01 2015 VEJLEDNING TIL EUNOMIAS FRIPLADSSYSTEM 1. Årets gang i friplads... 3 2. Adgang til Eunomia... 3 3. Forældreansøgninger... 4 3.1. Ansøgningsskemaer til forældrene... 4 3.2. Fordelingsnøgler...

Læs mere

DAGSORDENPUNKTER I ACADRE CM

DAGSORDENPUNKTER I ACADRE CM DAGSORDENPUNKTER I ACADRE CM Med opgraderingen til Acadre 18 er der sket ændringer i visningen af dagsordenskabelonens overskrifter og redigeringsmuligheder i teksten. En væsentlig redigeringsændring er,

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

Manual til Dynamicweb Februar 2010

Manual til Dynamicweb Februar 2010 Manual til Dynamicweb Februar 2010 Login... 2 Skabeloner og formater... 3 Filarkivet... 4 Lav en PDF... 5 Opret en ny side... 7 Navngiv siden... 9 Aktiver siden... 9 Sorter sider... 9 Flyt siden... 11

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra  klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

http://www.tinglysningsretten.dk/tinglysning/nyvejledninger/documents/generelle/upload%20og%20vedh%c3%a6ft% 20bilag.pdf

http://www.tinglysningsretten.dk/tinglysning/nyvejledninger/documents/generelle/upload%20og%20vedh%c3%a6ft% 20bilag.pdf Start på Tinglysningens hjemmeside tinglysning.dk. Tinglysningen er en noget lang proces, som forløber over 10 trin med diverse udflugter undervejs. Samtidig bliver man automatisk logget af systemet, hvis

Læs mere

Afrapportering på et afsluttet projekt eller uddannelse

Afrapportering på et afsluttet projekt eller uddannelse Afrapportering på et afsluttet projekt eller uddannelse Dette skema er til brug for den afsluttende afrapportering på et afsluttet projekt, som har modtaget en bevilling fra en af de 6 praksisfonde. Ved

Læs mere

Brugervejledning til. Videreuddannelsessekretariatet

Brugervejledning til. Videreuddannelsessekretariatet Brugervejledning til Videreuddannelsessekretariatet UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 MIN PROFIL... 2 ÆNDRING AF KODEORD... 3 SKIFT PROFIL/ BRUGERRETTIGHEDER... 4 BRUGERE... 6 NULSTIL LOGIN... 11

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter

Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Vejledning til udfyldelse af ansøgningsskema vedrørende Kvalitetsudviklings og forskningsprojekter Det er vigtigt, at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt. Kun fyldestgørende ansøgninger kan indsendes til

Læs mere

CANVAS - VEJLEDNING TIL ANSATTE

CANVAS - VEJLEDNING TIL ANSATTE CANVAS - VEJLEDNING TIL ANSATTE Canvas er Filmskolens nye læringsplatform og stedet, hvor alle informationer og undervisningsforløb findes. Det er her, ændringer i planerne annonceres, og alle elever skal

Læs mere

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 17. december 2015 Version 1.2 JobManager supporten Jobmanager@vd.dk 7244 7300 KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE ENTREPRENØR Guldalderen 12 2640 Hedehusene vd@vd.dk EAN

Læs mere

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Til Tutorlægen Velkommen til den elektroniske portefølje. Den er blevet til i dialog mellem Dansk selskab for almen medicin og

Læs mere

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument...

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument... Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter Indhold Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter... 1 Generelt... 1 Windows tidligere

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Adgang... 4 3 Menu... 4 3.1 Ret mine data... 4 3.2 Opret opgave...

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

Tilknyt/agé r som tjénéstéydér

Tilknyt/agé r som tjénéstéydér Tilknyt/agé r som tjénéstéydér En virksomhed/klient kan vælge at tilknytte en tjenesteyder til at varetage opgaverne i LER. Tjenesteyderen kan indberette forsyningsområder og svare på graveanmodninger

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til FeedbackSystem.net. Lidt om systemet, s. 1 Almene begreber i systemet, s. 2 Support, s. 4

Indholdsfortegnelse. Velkommen til FeedbackSystem.net. Lidt om systemet, s. 1 Almene begreber i systemet, s. 2 Support, s. 4 Manual Indholdsfortegnelse Velkommen til FeedbackSystem.net Lidt om systemet, s. 1 Almene begreber i systemet, s. 2 Support, s. 4 Facilitator i FeedbackSystem.net Guide til evaluering af feedbackmodtagere

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner, så du hurtigt kan komme i

Læs mere

SDBF EN GUIDE TIL DET DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGERE -

SDBF EN GUIDE TIL DET DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGERE - SDBF EN GUIDE TIL DET DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGERE - INTRODUKTION TIL DET DIGITALE BLANKET FLOW På nuværende tidspunkt består systemet af 26 blanketter, der er placeret i 7 kategorier - se nedenfor.

Læs mere

Vejledning til datatræk i Novax på ICPC-koder

Vejledning til datatræk i Novax på ICPC-koder Vejledning til datatræk i Novax på ICPC-koder Herunder finder du en vejledning til, hvordan du laver udtræk over patienter fra din praksis baseret på ICPCdiagnosekoder. Tjek her nogle vigtige overvejelser

Læs mere