Uddybende projektbeskrivelse: Koncertforeningen Hovedstolen og Festival of Endless Gratitude 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddybende projektbeskrivelse: Koncertforeningen Hovedstolen og Festival of Endless Gratitude 2015"

Transkript

1 Uddybende projektbeskrivelse: Koncertforeningen Hovedstolen og Festival of Endless Gratitude 201 Om Koncertforeningen Hovedstolen Koncertforeningen Hovedstolen blev oprettet i 2008 som en frivillig forening. Koncertforeningens hovedaktivitet er at afholde kunst- og musikfestivalen Festival of Endless Gratitude (FoEG), der i november 2014 løb af stablen for sjette gang. Koncertforeningen arrangerer sideløbende enkeltstående koncerter og arrangementer fordelt over hele året, som blandt andet har som formål at promovere festivalen og skabe et solidt netværk af og samarbejder med kunstnere, spillesteder, relevante medier mv. Koncertforeningen Hovedstolen er en almennyttig forening, der drives af 21 unge mennesker, de fleste i midten af tyverne/starten af trediverne. Koncertforeningen Hovedstolen er udelukkende et non-profit foretagende dens medlemmer lever ikke af musikken, men for musikken, og alle medarbejdere er frivillige. Om Festival of Endless Gratitude Den første Festival of Endless Gratitude blev afholdt i 2007 i Brattleboro, Vermont i USA. Den var centreret omkring områdets toneangivende og eksperimenterende musikmiljø, der under tiden kaldes New Weird America, og som har stor international bevågenhed. En række stærke danskamerikanske forbindelser gjorde, at festivalen i 2009 emigrerede til København sammen med en ambition om at præsentere det danske koncertpublikum for musik, som ellers ikke ville finde vej til hovedstadens scener. Formål, visioner og kunstnerisk profil Koncertforeningens visioner og formål med Festival of Endless Gratitude kan opdeles i seks punkter: At præsentere det københavnske koncertpublikum for en række kunstnere, som ellers ikke ville finde vej til hovedstadens scener blandt dem navne fra den danske musikscenes vækstlag. At give kunstnere fra ind- og udland mulighed for at mødes i nye og anderledes konstellationer, der kan være med til at udvikle dem som kunstnere samt bidrage til dannelsen af! 1/!

2 nye netværk, der kan være kunstnerne til gavn f.eks. i forbindelse med distribution af deres musik. At skabe unikke koncertrum som publikum kan interagere og opleve musikken i, f.eks. gennem visuals, installationer, specialdesignede publikumsfaciliteter og udsmykninger. At præsentere musik i samspil med andre kunstarter på en måde, så de forskellige udtryk integreres, og det samlede udtryk bliver mere end summen af delene. At skabe synlighed omkring de deltagende kunstnere både i ind- og udland At hjælpe til at profilere København som en kreativ og fremsynet storby, der fungerer som springbræt for og inspiration til musikscenens vækstlag. Koncertforeningens musikalske profil er sammen med dens omfavnende, åbne og integrerende tilgang til festivalen det bærende element for opnåelse af formål. Profilen kan udefra betragtet virke bred. Men når det musikalske program på én gang udgøres af f.eks. folk, freejazz, lydkunst, rock, moderne kompositionsmusik og elektronisk musik, så bindes det samtidigt sammen af en fælles approach til det at være udøvende musiker. Eksperimenter, improvisation og innovation, en ikke-kommerciel tilgang, gør-det-selv-ånd og åbenhed og nysgerrighed i forhold til samarbejder på tværs af de klassiske, musikalske skel er sammenholdt med et fokus på høj kunstnerisk kvalitet og integritet nogle af de dyder, Koncertforeningen tillægger stor vægt. Eller sagt på en anden måde: Koncertforeningen tilstræber at booke kunstnere, uanset om de er fra de danske vækstlag eller etablerede udenlandske kunstnere, der ønsker at bidrage aktivt til gensidig, og evt. tværmedial, kunstnerisk udveksling samt nedbrydning af skellet mellem udøver og tilskuer. Det kommer bl.a. til udtryk i det bevidste valg af en lav scene, fraværet af et backstage-område og at de optrædende kunstnere inviteres til at blive under hele festivalen og ikke kun den dag, de optræder. Det er Koncertforeningens fokus at fremme dannelsen af netværk og relationer både indbyrdes i mellem kunstnerne og i mellem kunstnere og publikum. Målsætning for 201 Helt konkret har Koncertforeningen væsentligste mål er i 201: At sikre festivalens gennemførelse og videreudvikling, herunder sikring af både festivalen og de danske bands, der spiller på den, større international bevågenhed. Det skal især ske vha. to tiltag: Øget fokus på udenlandsk pressedækning/indflyvning af udenlandske musikskribenter og bookning af et eller to bands med større og bredere mediemæssig gennemslagskraft.! 2/!

3 Koncertforeningen betragter de to tiltag som sammenhængende: Koncertforeningen har tidligere, iblandt de øvrige optrædende, præsenteret en god håndfuld musikalske legender på festivalen, bl.a. Roedelius, Jean-Hervé Péron, Steffen Basho-Junghans, Richard Pinhas og Charlemagne Palestine. De har, udover at bidrage med kunstnerisk interessante optrædener, vist sig nemmest at 'sælge' til pressen som historier, der har medvirket til at skabe positiv opmærksomhed ikke bare omkring deres egne koncerter, men også festivalen mere generelt og dermed ultimativt for alle optrædende. Den effekt mærkedes allerstærkest i år, hvor krautrock-legenderne Faust optrådte om torsdagen, hvad dels afstedkom en god og bred pressedækning, dels medvirkede til et markant større fremmøde på en torsdag end sædvanligt og vel at mærke et fremmøde af gæster, der ikke normalt ville have haft besøgt festivalen. Ud over festivalen som ét hele, kom det især de øvrige musikere, der optrådte før og efter Faust om torsdagen, til gavn i form af en øget tilstrømning til deres koncerter. Koncertforeningen vil, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller integriteten, i 201 arbejde aktivt for at booke ét eller to navne i samme kaliber som Faust eller endnu større. De skal dels generere omtale og publikum, dels og vigtigst, fungere som et brohoved i forhold til den udenlandske presse. En øget udenlandsk medieomtale af København som en kreativ og innovativ storby, som vil kunne tiltrække flere storbyturister i aldersgruppen år. Foreningen forventer i 201 bl.a. at inddrage følgende: The Wire, England, thewire.co.uk, et højt respekteret musikmagasin, m/k 2-4 år. Foxy Digitalis, USA, foxydigitalis.com, væsentligt musikmagasin for nyere, alternativ musik, m/k 2-4 år. Pitchfork TV, USA, online video station, m/k 20-3 år. Vice, Skandinavien, livstilsmagasin med online forlængelse, m/k år. Ecstatic Peace!, USA, uomgængeligt magasin for undergrundsmusik, m/k, m/k 2-60 år. Radio Beograd 2, Serbien, på foranledning af radiostationen selv, mulighed for at få udbredt kendskab på Balkan, m/k, 2-4 år. David Keenan, The Wire (har skrevet den artikel, New Weird America, der navngav scenen). Dave Miller, Foxy Digitalis (journalisten har base i Tyskland). Sean Fennessey, Pitchfork. Ikke navngivet, Vice. Byron Coley, Ecstatic Peace! (legendarisk amerikansk journalist og musikkritiker, der siden 1978 har været den vel nok mest toneangivende stemme i store dele af undergrunden, har senest i 2011 udgivet en bog med sine artikler fra perioden ) Milenko Micanovic, Radio Beograd 2. Vi forventer mindst én side som feature, interview, anmeldelse, reportage pr. inviterede medie eller tilsvarende dækning på radio/online magasiner.! 3/!

4 Udover at journalister fra de internationale magasiner dækker festivalen, forventer vi, at nogle af de gallerier og nichebutikker med internationalt potentiale inden for især kunst og musik, vi samarbejder med, vil blive omtalt i dækningen. Foreningen arbejder for at inddrage flere af følgende mulige samarbejdspartnere: Arkitektur og byrum: Landskabsarkitekterne SLA, Arkitektfirmaet BIG og Dansk Arkitektur Center. Kunst: Nicolai Wallner, MOHS, Statens Museum for Kunst, Charlottenborg, Bolsjefabrikken, Mayhem. Mode: Wood Wood, Henrik Vibskov, Stine Goya. Butikker: Kaffe & Vinyl, Insula, Stereo Studio mv. Sport: Københavns havnebade, Christiania Bikes. Design: Hay House, Royal Copenhagen, ILLUMs Bolighus, Normann Copenhagen, Stilleben. Markedsføring Koncertforeningen markedsfører sine koncerter bredt og på flere platforme. Centralt blandt dem er hjemmesiden, og festivallens Facebook-profil. Derudover har Koncertforeningen profiler på diverse musikfora på internettet, udsender nyhedsbreve, pressemeddelelser mv. Flere af Koncertforeningens medlemmer arbejder professionelt med kommunikation og markedsføring inden for kulturbranchen og har et bredt netværk inden for både brede og smalle medier. Til hver koncert udsendes pressemeddelelser, og Koncertforeningen har tidligere opnået omtale i de skrevne medier (Politiken, Information, Berlingske), radio (DR P1 og P6) og tv (TV 2 Lorry) samt online medier (Undertoner, Gaffa, Geiger) og blogs. Til Festival of Endless Gratitude produceres plakater og flyers, som bliver distribueret til udvalgte caféer, barer, forretninger, koncertsteder og uddannelsesinstitutioner i København. Målgrupper I al Koncertforeningens kommunikation lægges vægt på at præsentere koncerterne som inkluderende og indbydende begivenheder, der også henvender sig til et publikum, som ikke allerede er bekendt med de optrædende kunstnere. Et mantra for Koncertforeningen er, at den skal servere nyskabende og udfordrende musik i øjenhøjde med publikum. Målet er ikke bare at underholde, men også at give publikum kunstneriske oplevelser, som flytter deres opfattelser af, hvad musik kan være. Overordnet skelnes mellem to publikumsgrupper: 1) Et såkaldt kernepublikum, som er kendetegnet ved at være meget musikinteresseret og allerede kender til de præsenterede! 4/!

5 kunstnere, Festival of Endless Gratitude og Koncertforeningen. 2) Et såkaldt bonuspublikum, som er kendetegnet ved at være generelt kulturelt nysgerrige, men ikke nødvendigvis normalt interesserer sig for de typer af musik, som præsenteres til Koncertforeningens arrangementer og festivallen. I kommunikationen til kernepublikummet, der primært foregår via foreningens egne kanaler (hjemmeside, Facebook, nyhedsbrev), fokuseres på omtale af kunstnere, mens der i kommunikationen til bonuspublikummet, der primært foregår via pressen, fokuseres på festivalen som en samlet begivenhed og koncerterne som totaloplevelser med alle de gode historier, de gemmer på. Frivilligt engagement Koncertforeningen er et non-profit foretagende og drives udelukkende af frivillige. Det overordnede ansvar for Koncertforeningens aktiviteter ligger hos bestyrelsen, som består af fem unge musikentusiaster. Derudover tæller Koncertforeningen yderligere 16 kontingentbetalende medlemmer, som er aktive i Koncertforeningen året rundt og står bag afviklingen ved de forskellige arrangementer. I forbindelse med afviklingen af Festival of Endless Gratitude engagerer Koncertforeningen yderligere 3-40 frivillige, der både gives mulighed for at påvirke planlægning og udformningen af festivalen samt varetager en lang række praktiske opgaver. Koncertforeningen er en åben forening, hvor den enkeltes indflydelse, ansvar og mulighed for at sætte egne fingeraftryk stiger med det arbejde, der lægges i foreningen. Det er et af foreningens mål hele tiden at invitere nyt medlemmer ind og dermed videregive oparbejdet erfaring og sikre en fortsat drift og udvikling af Koncertforeningens aktiviteter.! /!

Projektbeskrivelse for Festival of Endless Gratitude 2019

Projektbeskrivelse for Festival of Endless Gratitude 2019 Projektbeskrivelse for Festival of Endless Gratitude 2019 Resumé Festival of Endless Gratitude er en musik- og kunstfestival, der henover tre dage i september præsenterer ca. 25 danske og udenlandske musiknavne

Læs mere

Projektbeskrivelse: Koncertforeningen Hovedstolen og Festival of Endless Gratitude 2017

Projektbeskrivelse: Koncertforeningen Hovedstolen og Festival of Endless Gratitude 2017 Projektbeskrivelse: Koncertforeningen Hovedstolen og Festival of Endless Gratitude 2017 Koncertforeningen Hovedstolen Koncertforeningen Hovedstolen ("Koncertforeningen") blev oprettet i 2008 som en frivillig

Læs mere

Projektbeskrivelse: Koncertforeningen Hovedstolen og Festival of Endless Gratitude 2017

Projektbeskrivelse: Koncertforeningen Hovedstolen og Festival of Endless Gratitude 2017 Projektbeskrivelse: Koncertforeningen Hovedstolen og Festival of Endless Gratitude 2017 Koncertforeningen Hovedstolen Koncertforeningen Hovedstolen ("Koncertforeningen") blev oprettet i 2008 som en frivillig

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 2 Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig Undersøgelse

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

Det samlede budget for festivalen er på DKK, hvor af de DKK søges hos jer, fonde og sponsorer.

Det samlede budget for festivalen er på DKK, hvor af de DKK søges hos jer, fonde og sponsorer. Til Albertslund Kommune, Igen i 2019 afholdes endagsfestivalen i Friluftsbadet Badesøen i Albertslund. Her vil kunstnere fra vidt forskellige musikalske miljøer give koncerter og skabe små, musikalske

Læs mere

Gladsaxe Jazzfest

Gladsaxe Jazzfest Unge og mere erfarne musikere optræder hvert år side om side under Gladsaxe Jazzfest. Birgitte Soojin Band underholdt i 2014 på Pladsen i Søborg. 01-10- 2014 Evaluering af rammeaftalen mellem: Gladsaxe

Læs mere

Norddjurs Kommune. Kunst- og kulturpolitik Inddragelse, engagement og mangfoldighed. Høringssvar

Norddjurs Kommune. Kunst- og kulturpolitik Inddragelse, engagement og mangfoldighed. Høringssvar Norddjurs Kommune Kunst- og kulturpolitik 2017 2020 Inddragelse, engagement og mangfoldighed Høringssvar Velkommen til Kunst- og kulturpolitik 2017 2020 (Side 4) Kunst- og kulturpolitikkens mål - Alle

Læs mere

På baggrund af drøftelsen vil forvaltningen udarbejde en vision. Bilag: Notat: Formelle musikalske udviklingsveje januar 2017

På baggrund af drøftelsen vil forvaltningen udarbejde en vision. Bilag: Notat: Formelle musikalske udviklingsveje januar 2017 Musikby 2020 Udvalget By, Kultur og Miljø Sekretariatet Sagsnr. 285228 Brevid. 2446325 Ref. ANNEBJ Dir. tlf. 46 31 31 04 annebj@roskilde.dk Dagsorden for 3. møde i Musikby 2020 Udvalget den 30. januar

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPENS STRATEGI OVERORDNET STRATEGI FOR ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPENS STRATEGI OVERORDNET STRATEGI FOR ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN OVERORDNET STRATEGI FOR ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN FORMÅL Roskilde Festival-gruppen er en almennyttig virksomhed: Bag alt hvad vi foretager os ligger vores overordnede formål, om at støtte humanitært, andet

Læs mere

Ansøgningsskema Mærk Næstved

Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskemaet udfyldes og indsendes som e-mail til: Mærk Næstved, Center for Strategi og Innovation Mrk: Ansøgning Mærk Næstved Mail: maerk@naestved.dk Har du spørgsmål

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Festival of Endless Gratitude '14 SNYK

Festival of Endless Gratitude '14 SNYK 1 af 5 24-11-2014 20:38 (http://snyk.dk/) LOGIN (/USER) RSS (/RSS.XML) FORSIDE (/NODE) DANSK MUSIKLIV (/NODE/3) INTERNATIONALT (/NODE/1) OM SNYK (/NODE/4) KONTAKT (/NODE/5) Festival of Endless Gratitude

Læs mere

BIBZOOM 2014 & DET MODERNE MATERIALEVALG

BIBZOOM 2014 & DET MODERNE MATERIALEVALG BIBZOOM 2014 & DET MODERNE MATERIALEVALG Statsbiblioteket Herning Bibliotekerne Odense Centralbibliotek Aabenraa Bibliotekerne Biblioteket Sønderborg Silkeborg Bibliotekerne Frederiksberg Biblioteket DET

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 1 Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig

Læs mere

København, 11. august 2014. Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune,

København, 11. august 2014. Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, København, 11. august 2014 Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, CHART ART FAIR er en unik kulturbegivenhed, der præsenterer samtidskunst af højeste kvalitet og i international særklasse

Læs mere

EN PROGRESSIV STORBYHØJSKOLE I DIALOG MED KØBENHAVN, NORDEN OG VERDEN

EN PROGRESSIV STORBYHØJSKOLE I DIALOG MED KØBENHAVN, NORDEN OG VERDEN VORES VISION DET VI DRØMMER OM AT OPNÅ VISION EN PROGRESSIV STORBYHØJSKOLE I DIALOG MED KØBENHAVN, NORDEN OG VERDEN > at være et førende ud- og dannelsessted for unge fra hele Norden > at fremme den interkulturelle

Læs mere

få din idé til at spille

få din idé til at spille få din idé til at spille Slip idéerne løs Hos Gramex kan store og små idéer med musik blive realiseret. Når du vil spille musik offentligt og kopiere musik fra et medie til et andet, skal du henvende dig

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt Kultur-, fritids- og idrætspolitik 2013-2016 Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik 2013-2016 Indledning Kultur-, fritids- og idrætslivet er med til at gøre Gladsaxe

Læs mere

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL.

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL. . 29. - 31. MAJ 2015 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL

Læs mere

Projektbeskrivelse af Copenhagen Reggae Festival 2014

Projektbeskrivelse af Copenhagen Reggae Festival 2014 Projektbeskrivelse af Copenhagen Reggae Festival 2014 Kontakt: Amir Ghomi Mobil: 2223 7537 Mail: amir.ghomi@gmail.com 1 Formål Copenhagen Reggae Festival har til formål at forene og synliggøre kunstnere

Læs mere

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projekt Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projektbeskrivelse maj 2006 Springflod en kulturfestival i Vadehavsregionen Kortfattet beskrivelse af projektet Målet er at skabe en kulturfestival,

Læs mere

Oversigt over indkomne ansøgninger til nyt regionalt spillested. I det følgende gennemgås de 3 indkomne ansøgninger på baggrund af følgende kriterier:

Oversigt over indkomne ansøgninger til nyt regionalt spillested. I det følgende gennemgås de 3 indkomne ansøgninger på baggrund af følgende kriterier: NOTAT Bilag 1 Sagsnr. 292082 Dok.nr.: 1859265 Oversigt over indkomne ansøgninger til nyt regionalt spillested I det følgende gennemgås de 3 indkomne ansøgninger på baggrund af følgende kriterier: Aktivitetsniveau

Læs mere

Dokumentarfilm Publikumsanalyse. Det Danske Filminstitut Juni 2015

Dokumentarfilm Publikumsanalyse. Det Danske Filminstitut Juni 2015 Dokumentarfilm Publikumsanalyse Det Danske Filminstitut Juni 2015 HVEM SER DOKUMENTARFILM I BIOGRAFEN? Eksisterer der et kernepublikum til dokumentarfilm, eller henvender vi os til nye målgrupper for hver

Læs mere

Ansøgningsskema Mærk Næstved

Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskemaet udfyldes og indsendes som e-mail til: Mærk Næstved, Center for Strategi og Innovation Mrk: Ansøgning Mærk Næstved Mail: maerk@naestved.dk Har du spørgsmål

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017 Danmark i de internationale medier VisitDenmark 2017 Internationale omtaler øger rejselysten til Danmark International PR- og pressebearbejdning medvirker til at øge kendskabet og rejselysten til Danmark

Læs mere

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION 1. KUNSTSTRATEGI 2018-2020 PRÆSENTATION 1 KUNSTSTRATEGI 2018-2020 København har et rigt kunstliv med masser af etablerede gallerier, udstillings- og undervisningssteder, kunsthaller og museer, og nye er

Læs mere

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse

Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse Tønder Festival som kulturelt Fyrtårn 2015-16: Grænseoverskridende kulturmøde i børnehøjde og Talentudvikling i verdensklasse 1. Baggrunden for projektet På baggrund af et ekstremt bæredygtigt samarbejde

Læs mere

KØGE EN KULTURBY EN KULTURSTRATEGI ÉN AFSTEMNING MED TIDLIGERE PLANER OG EN OPDATERING EN TILPASNING TIL VIRKELIGHEDEN OG ET REALITETSTJEK

KØGE EN KULTURBY EN KULTURSTRATEGI ÉN AFSTEMNING MED TIDLIGERE PLANER OG EN OPDATERING EN TILPASNING TIL VIRKELIGHEDEN OG ET REALITETSTJEK KØGE EN KULTURBY EN KULTURSTRATEGI ÉN AFSTEMNING MED TIDLIGERE PLANER OG EN OPDATERING EN TILPASNING TIL VIRKELIGHEDEN OG ET REALITETSTJEK EN FASTHOLDELSE AF ALT DET DER GÅR GODT OG EN HURTIG SCANNING

Læs mere

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evaluering Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evalueringen er udarbejdet i samarbejde mellem Ungdomshuset Walker (Middelfart Kommune), Ungdommens Hus (Fredericia Kommune) og Kolding Kommune. Plakaten

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

CPH Harbour Festival

CPH Harbour Festival Internt oplæg CPH Harbour Festival Kulturhavn vokser! Udarbejdet af: Have PR & Kommunikation Intro Idéen bag CPH Harbour Festival er at skabe en international, lokalt forankret kulturfestival i byens nye

Læs mere

K-Town Hardcore Fest 2017 Ansøgning til Københavns Musikudvalg

K-Town Hardcore Fest 2017 Ansøgning til Københavns Musikudvalg K-Town Hardcore Fest 2017 Ansøgning til Københavns Musikudvalg K-TOWN HARDCORE FEST er en Do It Yourself (D.I.Y.) musikfestival med fokus på punk og hardcore-genrerne. K-Town Hardcore Fest har siden 2012

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 Roskilde Festival-gruppens donationsstrategi 2018-2020 beskriver Festival-gruppens donationsarbejde i de kommende tre år.

Læs mere

FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område

FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område Forord...4 Den overordnede vision...6 Bærende principper...8 Understøttelse af frivilligheden...10 Mangfoldighed og respekt...12 Synliggørelse af det frivillige

Læs mere

3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT

3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT 3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT Run to the beat powered by Bang & Olufsen Run to the beat tilbyder jeres virksomhed en mulighed for at linke til Danmarks eneste motionsløb med musikken som omdrejningspunkt.

Læs mere

DANMARK SOM NORDENS FØRENDE KONCERTAKTØR

DANMARK SOM NORDENS FØRENDE KONCERTAKTØR FØRENDE KONCERTAKTØR HANDLINGSPLAN HANDLINGSPLAN DISPOSITION I. SUCCESFORTÆLLING II. HVAD HAR VI FÅET UD AF DET? III. IV. VISION: DANMARK SOM NORDENS DEN BRÆNDENDE PLATFORM V. SEND FLERE PENGE! HANDLINGSPLAN

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 Roskilde Festival-gruppens donationsstrategi 2018-2020 beskriver Festival-gruppens donationsarbejde i de kommende tre år.

Læs mere

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling Handlingsplan 2009-2011 Kunststyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3374 4500 Telefax 3374 4545 ks@kunst.dk

Læs mere

VORES FÆLLES FESTIVAL

VORES FÆLLES FESTIVAL VORES FÆLLES FESTIVAL INVITATION COPENHAGEN Fashion WEEK ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG I DEN FORBINDELSE VIL VI invitere JER TIL AT DELTAGE I Københavns mest fashionable event - COPENHAGEN FASHION Festival!

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4...

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... Page 1 of 1 02-06-2015 From: KFFKP Sekretariat og Presse Sent: 27-05-2015 09:43:21 To: Stine H i S rensen CC:

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

PARTNERSKABS- PROGRAM

PARTNERSKABS- PROGRAM / PARTNERSKABS- PROGRAM VORES KULTUR HOVEDSTADSÅR BLIVER EN GAME CHANGER I SAM SPILLET MELLEM FORRETNINGSLIVET OG KULTUREN. ADMINISTRERENDE DIREKTØR REBECCA MATTHEWS FONDEN AARHUS 2017. EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

Grønlands store stemme og shamansanger, akkompagneret af Kristoffer Jul Reenberg på piano og hammondorgel.

Grønlands store stemme og shamansanger, akkompagneret af Kristoffer Jul Reenberg på piano og hammondorgel. 1 af 5 30-01-2017 14:54 Forward this email to a friend *** Unsubscribe / Change Profile *** Problem med mailen, tryk her og se den i din browser Kære Du inviteres til en forrygende koncert på, Odense.

Læs mere

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 MAJ 2008 NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 Vision Dansk musik skal udfolde sit fulde potentiale. Både nationalt og internationalt. Kulturministeriets

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 Aftale af 16. november 2011 Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 1. Indledning Der er enighed mellem regeringen og Enhedslisten, Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative

Læs mere

Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation

Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation Malene Schrøder Foreningen for Troldefestival i Næstved Maglemølle 25, 1. 4700 Næstved Tlf. 2112 2103 E-mail: ms@visitnaestved.com

Læs mere

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968 1 - Rabbit Hole Festival, ansøgning om tilskud ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN 2017 - BLANKETNR:10968 INFORMATIONER Historik: 26-08-2016 22:25 Arbejdsgang startet af System 05-09-2016 12:14 Udfyldt af Julie

Læs mere

De næste tre år arrangerer vi tre store kulturprojekter for og med unge mellem 13 og 20 år

De næste tre år arrangerer vi tre store kulturprojekter for og med unge mellem 13 og 20 år Hygge Factory er en non profit organisation, der laver kunst og kulturprojekter med unge i København. Vi tager unge seriøst som aktive kulturskabere, og udfordrer deres kreative potentialer igennem procesog

Læs mere

KULTURHAVN NÅR KØBENHAVN VISER SIG FRA SIN BEDSTE SIDE

KULTURHAVN NÅR KØBENHAVN VISER SIG FRA SIN BEDSTE SIDE KULTURHAVN NÅR KØBENHAVN VISER SIG FRA SIN BEDSTE SIDE KULTURHAVN KORT Kulturhavn er Danmarks største havnefestival med over 200 forskellige kultur- og idrætsoplevelser i Københavns Havn. På bare 12 år

Læs mere

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST I løbet af den danske vinter byder døgnet på mange mørke timer, hvilket gør København til en perfekt udstillingsplatform, hvor

Læs mere

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af Dacapo Edition-S' virksomhed i 2013-2014

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af Dacapo Edition-S' virksomhed i 2013-2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af Dacapo Edition-S' virksomhed i 2013-2014 Denne evalueringsrapport indeholder Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musiks vurdering

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi NETOP netværk for oplysning Kommunikationsstrategi for lokalforeninger - 2011 Martin T. Hansen 1 Intro NETOPs medlemsforeninger er meget forskellige og har meget forskellige måder at kommunikere på. Som

Læs mere

Alternativ markedsføring

Alternativ markedsføring Alternativ markedsføring Kom/IT Projekt HTX Roskilde Joachim K. Bodholdt 05-05-2009 Indholdsfortegnelse Alternativ markedsføring online.... 3 Projekt beskrivelse:... 3 Case: Projekt 'Mørk & Juhl'... 4

Læs mere

CROSS SKAL LIVE STREAMES! - DAF Atletik TV. Arrangørkonference. Lørdag 18. November 2017 Fruens Bøge - Kl

CROSS SKAL LIVE STREAMES! - DAF Atletik TV. Arrangørkonference. Lørdag 18. November 2017 Fruens Bøge - Kl Arrangørkonference Lørdag 18. November 2017 Fruens Bøge - Kl. 11.45 12.15 Disposition Oplæg Målsætning Hvorfor? Udbyttet? God live dækning? Hvad kræver det? Kan det lade sig gøre? NM Cross 11. Nov: U20

Læs mere

ROSKILDE IN THE MAKING ROSKILDE FESTIVAL 2018

ROSKILDE IN THE MAKING ROSKILDE FESTIVAL 2018 ROSKILDE IN THE MAKING ROSKILDE FESTIVAL 2018 Velkommen til Roskilde Festival 2018 in the making tidspunktet, hvor vi for alvor åbner op for, hvad der skal ske på næste Roskilde Festival, hvad vi vil arbejde

Læs mere

Programmet. KLANG Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik.

Programmet. KLANG Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. 2018 KLANG Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. Det er her, den danske og internationale

Læs mere

Orientering om Aalborg Festivals

Orientering om Aalborg Festivals Punkt 9. Orientering om Aalborg Festivals 2015-062178 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen om rapport om Aalborg Festivals 2015 samt planer for

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

UNIKKE PARTNERSKABER UNGDOMMENS FOLKEMØDE

UNIKKE PARTNERSKABER UNGDOMMENS FOLKEMØDE UNIKKE PARTNERSKABER UNGDOMMENS FOLKEMØDE HVAD ER UNGDOMMENS FOLKEMØDE? Ungdommens Folkemøde (UFM) er en demokratisk ungdomsfestival, der samler unge mellem 15 og 30 år fra hele Danmark til at engagere

Læs mere

Kommunikation, der engagerer. - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016

Kommunikation, der engagerer. - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016 Kommunikation, der engagerer - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016 Vision Skanderborg Kommune er på én og samme tid myndighed, servicevirksomhed og fællesskab med 60.000 borgere. Det er ledere og

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

3. Udbredelse af kendskabet til kunst og kultur i Furesø Kommune specielt med fokus på skolesøgende børn.

3. Udbredelse af kendskabet til kunst og kultur i Furesø Kommune specielt med fokus på skolesøgende børn. Skovhusets bestyrelse 19.03.2015 Skovhusets oplæg til brug for møde med KFIU d. 14.4.15. 1. KFIU`s beslutning Uddrag af KFIU-referat af møde d. 6 nov. 2014: Forvaltningen indstiller: 1. At udvalget godkender

Læs mere

Kulturstrategi. for Næstved Kommune Mærk Kulturen

Kulturstrategi. for Næstved Kommune Mærk Kulturen Kulturstrategi for Næstved Kommune 2012-2016 Mærk Kulturen 2 Foto: Lasse Bartholin / Næstved Ungdomsskole Mærk Kulturen I Næstved tror vi på kultur. Vi tror på, at den gør noget særligt ved mennesker.

Læs mere

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her Projekt: Ud-over-KANten-puljen Ansøgt: 21-08-2017 (Kulturkanten.dk) Status: Ansøgning modtaget ID #: 68-60 Sådan søger du Ud-over-KANten-puljen KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2017-2020 er et

Læs mere

Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018

Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018 J.nr. 15/1666 Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018 Aftale om tilskud til drift af Forbrændingen mellem Forbrændingen og Albertslund Kommune for perioden 1. januar 2015 31. december

Læs mere

Teatret Svalegangens vision og strategi for

Teatret Svalegangens vision og strategi for Teatret Svalegangens vision og strategi for 2019-2029 MISSION Teatret Svalegangen sætter tidens tanker og følelser i bevægelse HVORFOR? Vi tror på at kunst, der reflekterer og debatterer vores samtid nedbryder

Læs mere

Henrik Rass Rasmussen

Henrik Rass Rasmussen Roskilde Festival Henrik Rass Rasmussen 62 år Cand.merc. Roskilde Festival første gang som publikum i 1971 Frivillig siden sidst i 70 erne Valgt som kasserer i 1987 Deltidsansat oktober 1987 og fuldtidsansat

Læs mere

PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN

PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN Indholdsoversigt 1. Projektbeskrivelse...3 2. Visuelle referencer...4 3. Inviterede kunstnere og links til deres ardejde...5 4. Budget og dokumentation...6+7 HASSE BRUUN

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

UDVIKLING AF DATA STRATEGI

UDVIKLING AF DATA STRATEGI UDVIKLING AF DATA STRATEGI 1 VISION Hvilken vision har I og hvilke målsætninger har I om visionen? Visionen udtrykker, hvilken forskel I ønsker at gøre i verden. Målsætninger bør være SMARTe: Specifikke

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT

KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering - Copenhagen Games 2018 Københavns Kommune har modtaget en ansøgning fra Copenhagen Games om 1 mio. kroner til afvikling

Læs mere

Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg. Vordingborg den 13. febr. 14

Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg. Vordingborg den 13. febr. 14 Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Vordingborg den 13. febr. 14 Ansøgning om tilskud til FORTÆLLEFEST på 30.000,00 Vordingborg Fortællekreds og STARS

Læs mere

ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL

ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL 25.-27. MAJ 2012 ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL Odense Havnekulturfestival fungerer som et kulturelt mødested for vækstlagene og det professionelle i Odense og på Fyn, og derudover

Læs mere

MÅL MISSION VÆRDIER SDMK

MÅL MISSION VÆRDIER SDMK MÅL MISSION VÆRDIER SDMK MISSION Syddansk Musikkonservatorium har til opgave på kunstnerisk og, hvor det er relevant, videnskabeligt grundlag at give uddannelse i musik og musikpædagogik og tilgrænsende

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Begivenhedsstrategier

Begivenhedsstrategier Begivenhedsstrategier Begivenhedsstrategi Region Hovedstaden Begivenhedsstrategi Region Hovedstaden I dag står et af hovedslagene i storbykonkurrencen om metropolernes evne til at tiltrække og fastholde

Læs mere

Skal du være Sponsor?

Skal du være Sponsor? COPENHAGEN MELA 2015 Skal du være Sponsor? Vi søger Sponsor i alle størrelser Hvad er Copenhagen Mela 2015? Copenhagen Mela er et Pakistansk Kulturarrangement som bliver afholdt den 14. August 2015 Copenhagen

Læs mere

Oplev Øresund inviterer til

Oplev Øresund inviterer til Oplev Øresund inviterer til Nordic Taste På Carlsberg den 25. og 26. august 2012 Fra kl. 12-18 begge dage Har tilbuddet din interesse så kontakt Lisbeth Færch Gjerulff, tlf 41 72 10 24, lfg@ucr.dk Senest

Læs mere

ARTREBELS VS. ØRESTADEN STREET ART

ARTREBELS VS. ØRESTADEN STREET ART ARTREBELS VS. ØRESTADEN STREET ART INdledning Københavns Kommune og Grundejerforening Ørestad Citys vision om at forære København et kunstværk er et beundringsværdigt initiativ, som kan gå verden rundt

Læs mere

Puppet Junior Hermed fremsendes fondsøgning til. Ansvarlig for ansøgningen Conni Humeniuk M: T:

Puppet Junior Hermed fremsendes fondsøgning til. Ansvarlig for ansøgningen Conni Humeniuk M: T: Hermed fremsendes fondsøgning til Puppet Junior 2016 Forestillinger og publikum på den Røde Plads i 2014 Børnekulturformidler og leder af Børnekulturhuset Sokkelundlille Utterslev Torv 9 2400 Kbh. NV Puppet

Læs mere

Be Nordic event, Milano 8-11 maj 2014

Be Nordic event, Milano 8-11 maj 2014 Be Nordic event, Milano 8-11 maj 2014 Baggrund, målgruppe og partnere Baggrund: Ønsket om et stærkere nordisk samarbejde blandet med den nordiske kultur og livstils popularitet i Italien, blev Be Nordic

Læs mere

Rockjournalister er folk, som ikke kan skrive, der interviewer folk, som ikke kan tale, for folk som ikke kan læse.

Rockjournalister er folk, som ikke kan skrive, der interviewer folk, som ikke kan tale, for folk som ikke kan læse. Rockjournalister er folk, som ikke kan skrive, der interviewer folk, som ikke kan tale, for folk som ikke kan læse. Frank Zappa 190 191 De trykte medier Dagblade Dagbladene, eller det man i daglig tale

Læs mere

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse 2200 Børn & Musik Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en udendørs børnemusikfestival på Nørrebro, der løber af stablen d. 18.-21. maj 2017. Arrangementet er non profit og tilbyder gratis musik

Læs mere

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR Folkelig forankring handler om opbakning til og engagement i det internationale udviklingsarbejde. Kommunikation og oplysning kan hjælpe jer

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Fermaten

Rammeaftale om det regionale spillested Fermaten Rammeaftale om det regionale spillested Fermaten 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Herning Kommune og Foreningen Fermaten. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål

Læs mere

Vi vil markedsføre kommunen som et område med muligheder for:

Vi vil markedsføre kommunen som et område med muligheder for: Et godt sted at leve I den nye politik er visionen for profilering og bosætning: Vi vil i samarbejde med borgere og virksomheder gøre Ringkøbing-Skjern Kommune, Naturens Rige, kendt som et godt sted at

Læs mere

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2016

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2016 Danmark i de internationale medier VisitDenmark 2016 Udgivet af VisitDenmark Maj 2017 Kontaktperson Janne Grønkjær Henriksen, Marketingdirektør E-mail: jgh@visitdenmark.com tlf. +45 32 88 99 50 Mob. +45

Læs mere

Lektier Online GYM: Bilag 1

Lektier Online GYM: Bilag 1 Statsbiblioteket Lektier Online GYM: Bilag 1 Aktiviteter i projektet Pernille Holm Lindhardt 18-12-2013 Indhold Indhold... 1 Aktiviteter i projektet... 1 Rekruttering af frivillige lektiehjælpere... 1

Læs mere

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Eventens anatomi Et 360 blik på event som strategi og i praksis Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Michael Radmer Johannisson Seniorrådgiver i Seismonaut

Læs mere

Kultur skaber identitet. Det handler om mennesker. - hele mennesker - hele livet!

Kultur skaber identitet. Det handler om mennesker. - hele mennesker - hele livet! Kultur skaber identitet. Det handler om mennesker. - hele mennesker - hele livet! Når vi mennesker mødes, opstår kultur. Vi skaber i fællesskab værdier og bånd, som gennem livet er bestemmende for vore

Læs mere