DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL I TAL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL I TAL"

Transkript

1 DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL I TAL Når der er festival i Skanderborg i august 2013, vil op mod mennesker potentielt have adgang til at feste med i skoven. Det maksimale antal gæster inkluderer alle der kan befinde sig i skoven samtidigt, hvad de naturligvis ikke gør. Når vi er flest regner vi med, at max mennesker befinder sig på festivalarealet på én gang og med de ændringer og udvidelser af publikumsarealerne vi har arbejdet på siden 2011, er der skabt et meget bedre flow og væsentligt mere plads til publikum. Det drejer sig primært om en større ændring omkring Capri Indgangen, hvor hele området omkring den gamle hovedindgang, incl. bodgaden der fører ned til RytmeHans, nu inddrages i selve festivalen. Vi laver her et stort spisetorv, laver direkte adgang ned mod RytmeHans og skaber i det hele taget meget mere plads og luft. I det nye område af skoven kaldet Sherwood, mellem Sølund-indgangen og det store cafeteria Rasses Skovpølser, gør vi arbejdet helt færdigt her i Dels med en ny bodgade og dels ved at skabe et helt nyt medhjælperområde. Det gamle medhjælperområde lå inde på selve festivalpladsen og flytningen af det, betyder yderligere publikumsplads i området ved Bøgescenerne. Sherwood byder igen velkommen lige der hvor shuttle-busserne stopper og her finder publikum både tjek-ind center, hvor billetter kan ombyttes til armbånd, flere nye barer og spisesteder og ikke mindst festivalens nye hovedindgang. ØKONOMI & GÆSTER Omsætning 2012 ca. 116 mio. kr. Omsætning 2011 ca. 107 mio. kr. Omsætning 2010 ca. 98 mio. kr. Omsætning 2009 ca. 87 mio. kr. Omsætning 2008 ca. 84 mio. kr. (Alle omsætningstal er ex. moms) Danmarks Smukkeste Festival bruger omkring 49 % af entré-indtægten alene på musikindkøb. Billetsalget gav i 2012 ca. 57,4 mio. kr. i kassen (når momsen var betalt), mens årets musikbudget var på 28,3 mio. kr. Danmarks Smukkeste Festival svarer moms af sine indtægter, hvilket vil sige, at man i realiteten kun har kr af billettagen tilbage at lave festival for, når momsen er betalt i modsætning til eks. Roskilde Festival, der har sin fulde billetpris på 1910 kr. (2013) til at bruge på arrangement og velgørenhed. I 2012 betalte Smukfest ca. 11 mio. kr. i moms. Danmarks Smukkeste Festival havde i 2012 et samlet overskud på 3 mio. kr. og havde sidste år også tilskud fra vores Legekammerater (andre ville måske kalde dem sponsorer ) på omkring 9,7 mio. kr. Det betyder, at vi laver festival for flere penge end publikum lægger på festivalen og vidner om, at Danmarks smukkeste publikum får meget for deres penge!

2 Udviklingen i Den Smukkestes musikbudget er i øvrigt (som alle andre arrangørers) eskaleret voldsomt de seneste år. I 1998, hvor Björk var på programmet, var musikbudgettet dengang det største nogensinde med omkring 8 mio. kr. Syv år senere, i 2005 var musikbudgettet vokset til ca. 10,5 mio. kr. og så er det ellers gået rigtig stærkt de seneste år. I 2007 var budgettet på 15,5 mio. kr. I 2008 var musikbudgettet på omkring 17 mio. kr. og altså på over 28 mio. kr. i (Tallene er ex. moms.) Musikbudgettet i 2013 slår alle rekorder og lander på lige omkring 37 mio. kr. Udviklingen i betalende gæster 1980: (år 1 med fri entre) man regner med mellem tilskuere, 1987: tilskuere, 1998: tilskuere, 2003: tilskuere. Gæsterne på festivalen fordeler sig i 2013 med ca betalende partoutgæster, ca betalende enkeltdagsgæster (fordelt på de fem dage med entré), svarende til ca betalende gæster i skoven pr. dag. Det gør Danmarks Smukkeste Festival til Danmarks næststørste, kun overgået af Roskilde Festival. Dertil kommer omkring medhjælpere og omkring kunstnere, gøglere, medie- og musikbranchefolk, legekammerater, leverandører og handlende. Mere end 160 optrædende af alle slags er på lønningslisten i Omkring 55% af festivalens gæster kommer fra Jylland, ca. 6% fra Fyn og hele 39% kommer fra Sjælland og øerne. Danmarks Smukkeste Festival kunne i år melde udsolgt af partoutbilletter den 5. juni to måneder før festivalstart. Det er vel nærmest en slags Danmarksrekord i 2013, hvor Northside kunne melde udsolgt 29/4 (godt halvanden måned før deres start), mens hverken Roskilde eller de øvrige store danske festivaler havde udsolgt. OPSTILLING OG MEDHJÆLPERE M.M. I april måned bruger festivalen 3 uger på at omplante stk. 35-årige bøgetræer og er på den måde med til konstant at vedligeholde skoven. Ca. seks uger før festivalen starter vi i skoven med at bygge vores by op en by der svarer til at skulle kunne rumme hele Roskilde bys befolkning. Vi lejer mere end 300 telte i alle størrelser. Lægger m² gulv. Opsætter omkring 40 km. hegn. Opstiller omkring 200 boder og barer Klargør 169 sanitetsvogne med i alt 1317 vandskyllende toiletter Laver vores egen skov-børnehave til de medhjælpere der arbejder før og efter festivalen Har ca opstillere i arbejde. Vores gæster stiller omkring egne telte op (mens festivalen selv sætter ca Hotelte op på 3 dage!)

3 Det tager omkring seks uger at bygge festivalen men bare en uge efter festivalen er slut, er det hele væk fra bøgeskoven i Skanderborg Dyrehave. Størrelse på festivalen: Selve festivalpladsen = 2,5 hektar (incl. det nye område) Hele området inkl. camping = 25 hektar Udviklingen i medhjælpere: Dvs. at der i 2012 var ca. 1 medhjælper pr. 2,5 betalende gæster. Omtrent hver fjerde medhjælper er beskæftiget med vagt og sikkerhed mens andre ca. 25 % arbejder med at drive barerne i skoven. Lidt forskellige tal på festivalens arbejdshold (2012): Adgangsvagter (hegn, indgang etc.) 352, Parkeringsvagter 312, Campingvagter 655. Der var 202 på arbejde med morgenrengøring i bodgaderne, der var 121 m/k på toiletholdet, 167 var beskæftiget med hoteltopstilling, 26 personer arbejde med at indsamle skraldestativer, 111 personer var på arbejde i returflaskeboderne og der var 48m/k på holdet med det vigtige ansvar for, at der altid er isterninger nok! De mange medhjælpere på festivalen skal også have mad, og det betyder at festivalens egen medhjælperbespisning hvert år producerer omkring måltider mad. For at blive medhjælper på Danmarks Smukkeste Festival skal man dels være betalende medlem af Skanderborg Festivalklub (kontingent 125 kr. årligt) og dels yde mindst 24 timers arbejde på årets festival. Der er også andre typer af medhjælpere der arbejder før og efter festivalen, med eks. opstilling og nedtagning og disse yder mindst 42 timers frivilligt arbejde. Af vores medlemmer kommer omkring 2000 af dem fra postnummer otte seks seks nul. Tæller vi hele stor-skanderborg, Århus, Horsens og dermed det meste af Skanderborg og opland med, kommer omkring 58% af vores medhjælpere herfra. Men det betyder så også, at omkring 4500 af vores frivillige medhjælpere kommer fra resten af landet. Der lægges hvert år omkring frivillige medhjælpertimer i at lave Danmarks Smukkeste Festival. Sagt på en anden måde hvis et enkelt menneske var fuldtidsbeskæftiget med at lave Smukfest, ville det tage vedkommende omkring 220 år at få den bygget op (og det har vi jo ikke rigtig tid til at vente på )

4 APP & EDB App. Første udgave af festivalens Smart Phone-applikation så dagens lys i 2010 og i 2011 afløste den helt det trykte program. I 2012 blev app en hentet omkring gange. Den blev brugt 38 min. i gennemsnit pr. bruger. Programoversigten blev åbnet 1,4 mio. gange og kunstnerbeskrivelserne blev vist gange. Der blev hentet omkring kort til Bar-Spil-Bar spillet. 71% af brugerne åbnede for app ens nyhedssektion og i alt blev der åbnet for nyhederne 2,9 mio. gange. Kortet blev vist omkring gange. Flaskehalsen blev drejet over 5,4 mio.! gange (ca. dobbelt så mange gange med uret som mod!) og gange blev der pustet til vindmøllen. Festival EDB Smukfests EDB system er en pæn stor operation. Fem kilometer kabel trækkes hvert år rundt i træerne, og dertil kommer de fire kilometer fiber, der er gravet ned i jorden. Det er ikke småting, men båndbredden er også på 85 megabit. EDB holdet består af omkring 25 medhjælpere med 2 3 mand på vagt i døgndrift, og holdet har et nødberedskab af servere, hvis det hele skulle brænde sammen. Festival EDB opstiller 125 computere, der er placeret over alt - lige fra Presseteltet og Medhjælperkontoret til Walther Nyt redaktionen og Spritlageret. Det er Festival EDB der sørger for, at uundværlige ting som medlemskartoteket, gæstekartoteket og økonomisystemet fungerer 24/7 under hele festivalen. ORGANISATION, VELGØRENHED & STØTTE OG SAMARBEJDE MED LOKALE FORENINGER SMUKFEST EN VIRKSOMHED MED EJERE Siden starten i 1980 har Danmarks Smukkeste Festival været ejet af foreningen Skanderborg Festivalklub. Foreningen har omkring medlemmer, der alle har stemmeret på den årlige generalforsamling. Medlemmerne er primært de mere end frivillige, der hvert år søger for at det hele kan lade sig gøre. Der er ingen investorer eller aktionærer der står og venter på at stoppe et overskud ned i lommen eller stiller krav til forringelser og besparelser, der kan give dem selv mere i lommen. Et evt. overskud går først og fremmest til at sikre og udvikle festivalen fremover - og er økonomien til det, har Danmarks Smukkeste Festival som sine sekundære formål, at støtte gode sociale og kulturelle tiltag, fortrinsvist i Skanderborg Kommune.

5 Støtte til den lokale musikscene Noget Danmarks Smukkeste Festival meget gerne støtter op omkring, er den lokale musikscene. I 2012 startede vi Walthers Musikcafé på Adelgade i Skanderborg og åbnede dermed det spillested, som det har været ønsket, at Danmarks Smukkeste Festival var med til at skabe lige siden den første festival. Walthers Musikcafé er startet uden nogen form for offentlig støtte med levende musik mindst to gange om ugen, med lave entré-priser, åbne rammer og vide muligheder for at publikum kan være med til at skabe programmet. Og med ambitionen om, at have et sted hvor unge med festivalinteresse har mulighed for at prøve talenterne af i praksis. Der er puttet langt over en million kr. i Walthers Musikcafé og det er også fremover en af festivalens store prioriteter at støtte dette lokale spillested. Udover at støtte Walthers Musikcafé, har festivalklubben også lagt mere end 1,5 millioner gode danske støttekroner over de sidste syv år i bl.a. gode øvefaciliteter til bands fra Skanderborg og omegn, støtte til Sølund og Mosstock festivalerne, støtte til ungdomskor, indkøb af mobilscene til brug ved lokale udendørs koncerter, støtte til enkeltstående musikarrangementer og ikke mindst støtte til udgivelser fra lokale kunstnere. Støtte til organisationer og til det lokale foreningsarbejde Det nyeste humanitære projekt der støttes af Danmarks Smukkeste Festival hedder Smukfest & Globetown og her har vi bl.a. Royal Unibrew, Hummel og NGOen Globetown som partnere. Smukfest & Globetown financieres fortrinsvist med 2 kr. for hver eneste liter fadøl der sælges på festivalen - og det gav i 2012 en samlet donation på kr., der bruges til skolebyggeri i et slumkvarter i Santo Domingo, hovedstaden i Den Dominikanske Republik (læs meget mere om Smukfest & Globetown og alle de øvrige aktiviteter i projektet på under menupunktet Andet ). Blandt de øvrige humanitære projekter og initiativer festivalen har støttet gennem årene kan nævnes Læger Uden Grænser, Støt Asien indsamlingerne i 2005 og Danmarks Indsamlingen i 2010 og Dertil kommer de store beløb der hvert år går til foreningsarbejdet i Skanderborg og omegn, fortrinsvist som tak for det store arbejde foreningerne gør ved at stille frivillige til rådighed for opgaver som oprydning og forskellige former for vagttjeneste. Det har betydet en millionindtægt til de lokale foreninger og klubber og oveni skal lægges de store beløb flere af foreningerne tjener ind, via de boder og servicefunktioner de selv driver på festivalen. Værdi mindst 350 millioner kr. - men ikke til salg Analyse instituttet Rambøll udarbejdede i 2009 en rapport, der påviste at festivalen har en værdi på kr. 350 millioner kroner og genererer et årligt provenu til Skanderborg på cirka 42 millioner kroner. Skanderborg Kommune har samlet set kun ca. kr i direkte kommunale udgifter forbundet med festivalen og til sammenligning giver Horsens kommune og erhvervsliv kr. 6 millioner kr. i årligt direkte tilskud til lokale koncertaktiviteter. Skanderborg kommune og erhvervsliv støtter med 0 kr.

6 Polka Verner Legatet Polka Verner Legatet er Smukfests store hæderspris, der uddeles hvert år på Danmarks Smukkeste Festival. Kirsten Lehfeldt og Søs Egelind var med til at starte Polka Verner Legatet, da de i 2002 modtog Smukfestprisen og valgte at bruge en del af pengene på at hylde Polka Verner, sygdomsramt trommeslager i den mangeårige Skanderborg-institution Erling Erlang & Trio. Året efter besluttede festivalen, i samråd med Søs & Kirsten, at gøre Polka Verner Legatet til en fast tradition. Siden har en legatbestyrelse på syv personer hvert år udpeget en eller flere årlige prismodtagere. Pengene til Polka Verner Legatet fremkommer via donationer fra samarbejdspartnere og via en række auktioner over billetter og boformer til Danmarks Smukkeste Festival. Blandt de tidligere prismodtagere af Polka Verner Legatet kan nævnes: Otto Brandenburg, Thomas Winding, MC Einar, Annisette, Tina Dickow, Peter Sommer, Leif Skov, Mikael Bertelsen og Povl Dissing. I 2012 blev legatet delt mellem Sanne Salomonsen og Jørgen de Mylius. SMUK EVENT Smuk Event A/S tilhører organisationen omkring Danmarks Smukkeste festival. Selskabet har til opgave at bruge festivalens brand og erfaringer på nye forretningsområder. for derved at generere midler til at gøre smukfest endnu smukkere Smuk Event A/S har siden starten i 2008 bl.a. afholdt flere koncerter, Rock n Roll Teambuilding for EDB Gruppen, Arla, Royal Unibrew og Coop Danmark, har lavet firmafester for bl.a. Vestas, Clear Channell, Atea, Jem & Fix og Bestseller - og har i både 2009 og 2010 lavet Smukfestuge for Århus Festuge, på hhv. Klostertorv og Bispetorv, samt afviklet U21 EM Fan-zone på Bispetorv for UEFA. Smuk Business administrerer også forlystelsespavillonen Capri i Dyrehaven, som Festivalklubben har erhvervet sig. Her afholdes der koncerter, firmafester, julefrokoster, konference m.m. for op til 500 personer.

7 DIVERSE FORBRUGSTAL SMUKFEST flasker øl liter fadøl fl Cocio fl. æblemost 130 fl. snaps flasker spiritus (heraf flasker vodka, flasker rom, flasker gin og 1000 fl. Whisky) 2000 fl. Champagne 60 fl. Ribena 60 tons isterninger 24 kasser Royal Free rør med Fishermans Friend, Sorte Svin etc. 26 fl. Pisang Ambon 133 fl. snaps! 3 fl. Arnbitter 3 fl. Ratzeputz 3 fl. Westerhawsolie 250 l hånd desinfektion 70 % styks skraldespande potteplanter meter toiletpapir! sorte affaldssække 2000 hovedpinepiller 6000 par arbejdshandsker kaffekrus 95,5 tons appelsiner liter mælk 5,75 tons oksekød 550 kg.oliven 5 tons pommes frites 1,5 tons bønner tarteletter! 2,5 tons løg 398 kg. asparges 134 kg. hvidløg 850 kg. bacon Omsætningen i festivalens boder var (ex. moms) ca. 46 mio. kr. i 2012, ca. 44 mio. kr. i 2011, ca. 40 mio. kr. i 2010, mens tallet for 2009 var ca. 36 mio. kr.

SMUKFEST 2014 FACTS & FIGURES

SMUKFEST 2014 FACTS & FIGURES SMUKFEST 2014 FACTS & FIGURES Danmarks Smukkeste Festival - og al tilknyttet virksomhed og virke (herunder Smukfest Copenhagen) - er ejet 100% af Skanderborg Festivalklub, der igen er ejet af sine mere

Læs mere

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL I TAL NOVEMBER 2009

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL I TAL NOVEMBER 2009 DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL I TAL NOVEMBER 2009 Da der var flest mennesker i Dyrehaven til festivalen i 2009, havde omkring 48.000 mennesker potentielt adgang til at feste med i skoven. På peak-tidspunktet

Læs mere

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL I TAL

DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL I TAL DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL I TAL Da der var flest mennesker i Dyrehaven til festivalen i 2011, havde omkring 50.000 mennesker potentielt adgang til at feste med i skoven og det tal er det samme i 2012.

Læs mere

SMUKFEST 2015 FACTS & FIGURES

SMUKFEST 2015 FACTS & FIGURES SMUKFEST 2015 FACTS & FIGURES Danmarks Smukkeste Festival - og al tilknyttet virksomhed og virke - er ejet 100% af Skanderborg Festivalklub, der igen er ejet af sine mere end 14.000 medlemmer, der alle

Læs mere

SMUKFEST 2017 FACTS & FIGURES

SMUKFEST 2017 FACTS & FIGURES SMUKFEST 2017 FACTS & FIGURES Danmarks Smukkeste Festival - og al tilknyttet virksomhed og virke - er ejet 100% af Skanderborg Festivalklub, der igen er ejet af sine mere end 14.000 medlemmer, der alle

Læs mere

Smukfest 2019 facts & figures

Smukfest 2019 facts & figures Smukfest 2019 facts & figures Danmarks Smukkeste Festival - og al tilknyttet virksomhed og virke - er ejet 100% af Skanderborg Festivalklub, der igen er ejet af sine mere end 17.000 medlemmer, der alle

Læs mere

Smukfest facts & figures

Smukfest facts & figures Smukfest 2018 - facts & figures Danmarks Smukkeste Festival - og al tilknyttet virksomhed og virke - er ejet 100% af Skanderborg Festivalklub, der igen er ejet af sine mere end 14.000 medlemmer, der alle

Læs mere

Matematik D. Almen forberedelseseksamen. Skriftlig prøve. (4 timer)

Matematik D. Almen forberedelseseksamen. Skriftlig prøve. (4 timer) Matematik D Almen forberedelseseksamen Skriftlig prøve (4 timer) AVU092-MAD Mandag den 7. december 2009 kl. 9.00-13.00 Danmarks Smukkeste Festival Matematik niveau D Skriftlig matematik Opgavesættet består

Læs mere

Matematik D. Almen forberedelseseksamen. Skriftlig prøve. (4 timer)

Matematik D. Almen forberedelseseksamen. Skriftlig prøve. (4 timer) Matematik D Almen forberedelseseksamen Skriftlig prøve (4 timer) AVU092-MAD Mandag den 7. december 2009 kl. 9.00-13.00 Danmarks Smukkeste Festival Matematik niveau D Skriftlig matematik Opgavesættet består

Læs mere

Publikumsundersøgelse Smukfest

Publikumsundersøgelse Smukfest Publikumsundersøgelse Smukfest 2015 Undersøgelsens formål: Undersøgelsens overordnede formål var at afdække partoutgæsternes tilfredshed/ oplevelse med Smukfest 2015. På baggrund af gæsternes adfærd, kendskab

Læs mere

SMUKFEST 2016 FACTS & FIGURES

SMUKFEST 2016 FACTS & FIGURES SMUKFEST 2016 FACTS & FIGURES Danmarks Smukkeste Festival - og al tilknyttet virksomhed og virke - er ejet 100% af Skanderborg Festivalklub, der igen er ejet af sine mere end 14.000 medlemmer, der alle

Læs mere

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS PÅ SMUKFEST 2015 ANDEN UDSENDING CROWD SAFETY SØGER 5 MEDHJÆLPERE TIL AT SKABE TRYGHED HVAD: Opgaven består i at være en del af det gående crowd safety. Vi skaber tryghed og sikkerhed

Læs mere

SMUKFEST APP 2011 EVALUERING

SMUKFEST APP 2011 EVALUERING 1 SMUKFEST APP 2011 EVALUERING UDBREDELSE Fordeling på enheder Over 37.800 downloads Festivalen havde 48.000 gæster 38 minutter brugt i app en gennemsnitligt pr. bruger 68% ios og 32% Android Android 32%

Læs mere

Den grønne håndbog. Grøn Stue informerer... BLØDT HÅRDT

Den grønne håndbog. Grøn Stue informerer... BLØDT HÅRDT Den grønne håndbog Grøn Stue informerer... BLØDT HÅRDT Sortering af affald = værdi DETTE ER SMUKFESTS GRØNNE HÅNDBOG Det er den første udgave, og vi håber du vil tage godt imod initiativerne som bliver

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN. 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014 DET ORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE TIRSDAG DEN 6. JAN. 2014 KL. 20 I ERFOREN REP Gør en forskel! Dagsorden 1 Valg af mødedirigent 2 Godkendelse af referat for Repræsentantskabsmøde den 3.december 2014

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB

22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB 22 JUNI 2019 PURHUSHALLEN, 8990 FÅRUP SPONSOR 2019 BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB BLIV EN DEL AF DET LOKALE FÆLLESSKAB VÆR MED TIL AT SKABE EN GOD STEMNING OMKRING BANEROCK Nu er det blevet tid til

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt)

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt) Furesø Kommune og (31. august til 2. september) Kontakt www.furesoefestival.dk eller ring til Benny(20207339) eller Jakob(26147007) Politisk og økonomisk støtte - Til Furesø Kommunes 10 års jubilæums fest,

Læs mere

Projektbeskrivelse af SAFT 2015

Projektbeskrivelse af SAFT 2015 Projektbeskrivelse af SAFT 2015 SAFT-gruppen Marts 2015 1 Indhold Formål 3 Hvad..................................... 3 Hvorfor................................... 3 Struktur 3 Hvornår...................................

Læs mere

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl.

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Nyhedsbrev #1, side 1 ud af 5 #1, 2014/15 HÅNDBOLD Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Hermed et forsinket nyhedsbrev fra denne sæson, men stadig vigtige informationer for dig, som har et

Læs mere

Personaleguiden 2014

Personaleguiden 2014 Personaleguiden Update september 2014 Personaleguiden 2014 Lidt om frivillighed www.fermaten.dk Smallegade 4 7400 Herning tlf. 9722 5510 mail@fermaten.dk Velkommen på Fermaten Du læser denne personalehåndbog

Læs mere

Personaleguiden Opdateret marts Personaleguiden. Om at være frivillig på Fermaten

Personaleguiden Opdateret marts Personaleguiden. Om at være frivillig på Fermaten Personaleguiden Opdateret marts 2018 Personaleguiden Om at være frivillig på Fermaten www.fermaten.dk Smallegade 4 7400 Herning tlf. 9722 5510 mail@fermaten.dk Velkommen som frivillig på Fermaten Fermaten

Læs mere

Personaleguiden Opdateret august Personaleguiden. Lidt om frivillighed

Personaleguiden Opdateret august Personaleguiden. Lidt om frivillighed Personaleguiden Opdateret august 2017 Personaleguiden Lidt om frivillighed www.fermaten.dk Smallegade 4 7400 Herning tlf. 9722 5510 mail@fermaten.dk Velkommen på Fermaten Denne personalehåndbog omhandler

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Bestyrelsens anbefalinger 2019

Bestyrelsens anbefalinger 2019 Bestyrelsens anbefalinger 2019 Formål & kerneværdier For Skanderborg Festivalklub står foreningens formålsparagraf til enhver tid over alt andet. Derfor skal alt arbejde, planlægning og afvikling, med

Læs mere

BLIV FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP GØR EN FORSKEL!

BLIV FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP GØR EN FORSKEL! BLIV FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP GØR EN FORSKEL! FORORD AF CHRISTIAN BARRET Vil du være en del af det berømte fælleskab i Brøndby IF, så har du muligheden nu. Meld dig som frivillig og vær med til at gøre

Læs mere

Tilbage til www.sdrfelding.dk. Bestyrelsens beretning v. Leif Jørgensen

Tilbage til www.sdrfelding.dk. Bestyrelsens beretning v. Leif Jørgensen Tilbage til www.sdrfelding.dk Bestyrelsens beretning v. Leif Jørgensen Jeg vil starte min beretning med et lille tilbageblik For 10 år siden helt nøjagtig den 28. juli 2004 var der stiftende generalforsamling

Læs mere

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere.

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere. Formandsmøde i Tunø Festival Tid: Lørdag den 27. feb. 2016 kl 12:00 Sted: På Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C lokale 0.5 Velkomst Formanden byder velkommen og giver en status på festivalen.

Læs mere

Dyrehaven: Rekreative muligheder og fremtidens festival

Dyrehaven: Rekreative muligheder og fremtidens festival Dyrehaven: Rekreative muligheder og fremtidens festival Primære debatemner på Borgermøde 1. Juni samt input fra 2 borgerhenvendelser efter borgermødet: Støj: Bekymring om øget støj under festival Kan der

Læs mere

Instruktion til brug af prognosemodellen for events

Instruktion til brug af prognosemodellen for events Instruktion til brug af prognosemodellen for events 1.0 Introduktion Modellen kan bruges både før en begivenhed (pre-event), og efter en begivenhed har fundet sted (post-event). Pre-event kan modellen

Læs mere

HSO info seddel marts 2017

HSO info seddel marts 2017 Kære HSO er I får lige en aktivitets seddel, så I og ikke mindst jeres forældre kan se hvornår vi har de næste aktiviteter her før, under og efter sommerferien. Vi kommer til at have et travlt forår med

Læs mere

L O K A L E R N E. Photos: Rasmus Slotø

L O K A L E R N E. Photos: Rasmus Slotø S P E C S & P I C S L O K A L E R N E I KPH VOLUME er der højt til loftet - både fysisk og kulturelt. Den gamle sporvognsremise på Enghavevej ligger på grænsen mellem Vesterbro og Sydhavnen, og har med

Læs mere

BLIV FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP GØR EN FORSKEL!

BLIV FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP GØR EN FORSKEL! BLIV FRIVILLIG TIL BRØNDBY CUP GØR EN FORSKEL! FORORD AF CHRISTIAN BARRETT Kunne du tænke dig, at gøre en forskel til glæde for Brøndby IF og vores mange ungdomsmedlemmer. Så er det muligt nu. Meld dig

Læs mere

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS PÅ SMUKFEST 2015 HEGNSHOLDET SØGER MEDHJÆLPERE TIL OPSTILLING OG NEDTAGNING HVAD: Vi søger fysisk stærke folk, der ikke er bange for at tage fat og blive beskidte til en hård og drøj

Læs mere

Smuk Fest afholdes over 2 weekender med samme program i begge weekender, se figur 1, hvor model 2 er vist til højre:

Smuk Fest afholdes over 2 weekender med samme program i begge weekender, se figur 1, hvor model 2 er vist til højre: NOTAT Dato: 16. oktober 2014 Sagsnr.: Myndighedsvurdering af Smuk Fest efter nyt koncept Smuk Fest har ansøgt om at kunne afholde festival efter et nyt koncept, hvor festivalen afkortes til færre dage

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe

REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe REFERAT FRA KELLERSMINDE d. 26 juni 2014. tilstede: Trine, Jens, Kirsten, Laila, Hanne F. Jens (Basse), Anne-Dorthe 1: Godkendelse af dagsorden. godkendt uden tilføjelse 2: opfølgning af referatet fra

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer Bårehold i felten Uddrag af noter fra observationer 1: Vi får et kald til Holst Camping-området, og springer i bilen. Det er en ung pige, de har svært ved at komme i kontakt med. Vi får et fix-punkt at

Læs mere

Nord Als Musikfestival Forening

Nord Als Musikfestival Forening Information om festivalen Nord-Als Musikfestivalforening afholder for 33. gang Nord-Als Musikfestival på Nordborg Slot. Festivalen er kendetegnet ved at tælle hele familien. Her kommer både børn og voksne,

Læs mere

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr.

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena Med World Cup Copenhagen ønsker ansøger at afvikle et World Cup kvalifikationsstævne

Læs mere

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival BAGGRUND UDLEJNING Tekst: Peter Hyldahl, phy@monitor.dk Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival Skal man lave en konference, holde festival eller andet, som kræver AV, lyd, lys og scener i den absolutte

Læs mere

Solgte billet og billetpris gennem årene: ( ) ( )

Solgte billet og billetpris gennem årene: ( ) ( ) Solgte billet og billetpris gennem årene: ( ) ( ) Solgte billet og billetpris gennem årene: 1 Billet 1.1 Kenneth skal på Roskilde Festival Sommeren 2010. En fuld festivalbillet koster 1675 kr. Kenneth

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor

Mødereferat. Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor Mødereferat fra Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor Tilstede: Alle aktive medlemmer i koret Afbud: Ingen Dato for møde: 24.01.2011 Sted: Holmens kirke Mødeleder og referent: Ordstyrer: Anni Mogensen

Læs mere

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold Nyrernes Dag inspirationskatalog Nyrernes Dag er en fast tradition i Nyreforeningen. Siden starten i 2006 har dagen udviklet sig og markeres i dag på forskellig vis rundt om i landet. Dette katalog er

Læs mere

væ r d at v i d e frivillig på musik i lejet 2017

væ r d at v i d e frivillig på musik i lejet 2017 væ r d at v i d e frivillig på musik i lejet 2017 Velkommen til musik i lejet 2017 Værd at Vide er din frivillig guide til Musik i Lejet. I denne guide finder du alle de nødvendige oplysninger om det at

Læs mere

Støtte-konkurrence: Udvikl en skarp visuel identitet til Sølund Musik Festival

Støtte-konkurrence: Udvikl en skarp visuel identitet til Sølund Musik Festival Støtte-konkurrence: Udvikl en skarp visuel identitet til Sølund Musik Festival Du der! Dig, der er mester i at udvikle visuelle identiteter, der brander i verdensklasse. Dig, der kan omsætte 31 års succes

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

SPOT Festival Vester Allé 15 8000 Århus C. - +45 86 12 84 44

SPOT Festival Vester Allé 15 8000 Århus C. - +45 86 12 84 44 ARBEJDSOPGAVER PÅ SPOT FESTIVALEN Vi glæder os over, at du vil være med til at skabe de hyggelige og intime rammer omkring festivalen som en uundværlig del af en stor gruppe frivillige. Og det er igennem

Læs mere

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. Den 5.maj 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C.

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. Den 5.maj 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C. DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG Den 5.maj 2008 kl. 19.00 Jægergårdsgade 107 Århus C. 1) Velkomst ved formanden. 2) Navnerunde. Nellie & Kim formænd for cafeen. Johnny, næstformand. Gert, konventformand,

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

-z.---- ASSENS KOMMUNE

-z.---- ASSENS KOMMUNE Gem en kopi Udskriv ansøgning -.14 f.t -z.---- ASSENS KOMMUNE Ansøgningen sendes til: Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens E-mail: kulturogfritid(ffiassens.dk Dato: 131216 ANSØGNING OM TILSKUD TIL

Læs mere

OM SKANDERBORG FESTIVALKLUB OG SMUKFEST Udarbejdet i forbindelse med dialog om ny helhedsplan for festivalskoven

OM SKANDERBORG FESTIVALKLUB OG SMUKFEST Udarbejdet i forbindelse med dialog om ny helhedsplan for festivalskoven OM SKANDERBORG FESTIVALKLUB OG SMUKFEST Udarbejdet i forbindelse med dialog om ny helhedsplan for festivalskoven Om foreningen Skanderborg Festival Klub Skanderborg Festival Klub er lige så gammel som

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi.

Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Plan indtil nu. Leverandører. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Økonomi. Hvad er Hals Erhvervsforening. Hvorfor Tall ships race. Organisation. Plan indtil nu. Leverandører. Kort over havn og p-områder. Hovedsponsorer. Sponsor eksponering. Markedsføring. Økonomi. Hvad er Hals

Læs mere

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C

Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Tunø Festivalforening 33. ordinære generalforsamling 8.november 2018, kl. 19.00 på Frivillighuset, Trøjborg Kirkegårdsvej 53, 8000 Århus C Dagsorden jf. vedtægternes paragraf 6,stk 5: 1. Valg af dirigenter

Læs mere

Storformandsmøde lørdag d. 21. maj 2011 kl. 10.00

Storformandsmøde lørdag d. 21. maj 2011 kl. 10.00 Storformandsmøde lørdag d. 21. maj 2011 kl. 10.00 Formanden bød de cirka 250 formænd velkommen. Tak for det store fremmøde! Uddybning af de mange ændringer i år Åbningstider på pladsen og på scenerne 2011

Læs mere

PUBLIKUMSUNDERSØGELSEN

PUBLIKUMSUNDERSØGELSEN PUBLIKUMSUNDERSØGELSEN PUBLIKUMSUNDERSØGELSEN 2016 2016 PUBLIKUMSUNDERSØGELSE 2016 1 INDHOLD PUBLIKUMSUNDERSØGELSE 2016 Undersøgelsens formål s. 3 Indsamlingsmetode/datagrundlag s. 3 GENERELLE FORHOLD:

Læs mere

JULEFESTEN Mørke tider bliver lyse til årets julefest

JULEFESTEN Mørke tider bliver lyse til årets julefest JULEFESTEN 2019 Mørke tider bliver lyse til årets julefest PRIVAT JULEFEST Hold årets julefest i flot opdækket festlokale med mulighed for at høre taler, lave underholdning og selv bestemme musikken. MENU

Læs mere

Økonomisk kortlægning af koncerter i Aarhus

Økonomisk kortlægning af koncerter i Aarhus Økonomisk kortlægning af koncerter i Aarhus Tekst: Stefan Rasmussen Udgiver: Arrangørgruppen Aarhus / Promus Foto: Bertand Ønsker du yderligere oplysninger om undersøgelsen kontakt: info@promus.dk 1 0.

Læs mere

2. marts 2017, udarbejdet af Benny Buxbom, Makis Knaake og Jakob Seierø(Bestyrelsen) 10 år som Furesø Kommune fejres ved det gl.

2. marts 2017, udarbejdet af Benny Buxbom, Makis Knaake og Jakob Seierø(Bestyrelsen) 10 år som Furesø Kommune fejres ved det gl. Furesø LIVE 2. marts 2017, udarbejdet af Benny Buxbom, Makis Knaake og Jakob Seierø(Bestyrelsen) Furesø Festival 2017(31. august til 2. september) 10 år som Furesø Kommune fejres ved det gl. Furesøbad

Læs mere

DU FÅR: MÅLRETTEDE TILBUD STØRRE FLEKSIBILITET STØRRE INDFLYDELSE

DU FÅR: MÅLRETTEDE TILBUD STØRRE FLEKSIBILITET STØRRE INDFLYDELSE MEDLEMSKAB RA 2018 DU FÅR: MÅLRETTEDE TILBUD STØRRE FLEKSIBILITET STØRRE INDFLYDELSE NY KONTINGENTSTRUKTUR FRA 2018 Fra 1. januar 2018 Vindmølleindustrien du får tilbud, der er bedre tilpasset din virksomheds

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Regnskabet er opdelt i 3. Den første er selve regnskabet, hvor udgifter og indtægter, bankkonto og saldo

Læs mere

DEN KULTURELLE OG ØKONOMISKE BETYDNING

DEN KULTURELLE OG ØKONOMISKE BETYDNING Til FestivalDanmark Dokumenttype Rapport Dato Marts, 2011 DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL DEN KULTURELLE OG ØKONOMISKE BETYDNING DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL DEN KULTURELLE OG ØKONOMISKE BETYDNING Rambøll Hannemanns

Læs mere

VM STAFETTEN RUDERSDAL

VM STAFETTEN RUDERSDAL VM STAFETTEN RUDERSDAL CYKLING FOR ALLE SLIDE BAGGRUNDEN Cykling i Danmark anno 205 Mødet med Borgmester Jens Ive VM 20 og aktivering af VM Ruten Ønsket om Ruderdals eget store cykelevent Cykling i Rudersdal

Læs mere

Overblik over det danske arenamarked

Overblik over det danske arenamarked Overblik over det danske arenamarked Søren Bang Idrættens Analyseinstitut Frederikshavn, 24. februar 2009 Idrættens Analyseinstituts fokus på arenabyggerier: To undersøgelser af stadion- og arenabyggerier

Læs mere

MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014

MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014 PROSPEKT PÅ MERMAID BOWL XXVI JUNIOR BOWL XXIII 2014 & MERMAID BOWL XXVII JUNIOR BOWL XXVII 2015 Dansk Amerikansk Fodbold Forbund er medlem af: Side 1 af 6 De to hold, der spiller henholdsvis Mermaid Bowl

Læs mere

Instruktion til brug af prognosemodellen for events

Instruktion til brug af prognosemodellen for events Instruktion til brug af prognosemodellen for events 1.0 Introduktion Modellen kan bruges både før en begivenhed (pre-event), og efter en begivenhed har fundet sted (post-event). Pre-event kan modellen

Læs mere

Julefrokost. Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert

Julefrokost. Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert Julefrokost 2017 Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert Lad os gøre det nemt for jer... Uanset om I bliver 10, 100 eller 1000 personer til jeres julefrokost, så har vi konceptet der passer. NEMT

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Publikumsundersøgelse Smukfest 2014

Publikumsundersøgelse Smukfest 2014 Publikumsundersøgelse Smukfest 2014 Undersøgelsens formål har primært været at: Afdække de betalende gæsters kendskab til/tilfredshed med en række festivalrelaterede forhold. Systematisk beskrivelse af

Læs mere

Arrangørmanual. Udarbejdet for og i samarbejde med. kulturilanddistrikterne.dk. 1. udgave. 2010, kulturilanddistrikerne.dk

Arrangørmanual. Udarbejdet for og i samarbejde med. kulturilanddistrikterne.dk. 1. udgave. 2010, kulturilanddistrikerne.dk Arrangørmanual Udarbejdet for og i samarbejde med kulturilanddistrikterne.dk 1. udgave Alle er velkommen til at udskrive og kopier denne publikation til eget brug. Ved citering eller videredistribution

Læs mere

Velkommen til Tom Dåses Returskole

Velkommen til Tom Dåses Returskole Velkommen til Tom Dåses Returskole Hej, jeg hedder Glas-Mads. Velkommen til vores opgavebog. Mit navn er Petra Plast. Vi skal både regne og tegne og gætte. Jeg hedder Tom Dåse. Har du lyst til at blive

Læs mere

1 HvOrNår BlEv kulturproduktionscentret GODSBANEN indviet? SVAR 1: BlEv indviet DEN 30. marts 2012. GODSBANEN youtube kanal. SE mere på GODSBANENS

1 HvOrNår BlEv kulturproduktionscentret GODSBANEN indviet? SVAR 1: BlEv indviet DEN 30. marts 2012. GODSBANEN youtube kanal. SE mere på GODSBANENS 1 Hvornår blev kulturproduktionscentret GODSBANEN indviet? SVAR 1: GODSBANEN blev indviet den 30. marts 2012. Se mere på godsbanens youtube kanal. 2 Hvad var godsbanen indtil år 2000? Godsbanen var godsbanegård

Læs mere

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Børne- og Kultursekretariat Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2014-2015 Roskilde Kunstforening 30. maj 2013

Læs mere

Festivalen begynder onsdag kl. 17:00 og slutter natten mellem lørdag og søndag kl. 02:00.

Festivalen begynder onsdag kl. 17:00 og slutter natten mellem lørdag og søndag kl. 02:00. "Hej Matematik" på Samsø Festival Den første Samsø Festival blev afholdt i 1989. Festivalen har været afholdt i juli måned hvert år siden.»tf**''* r Hvor mange gange har der været afholdt Samsø Festival?

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Sted Informationen Turneringsledelse Kridteholdet Boder(5

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere

NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015

NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015 NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015 Ovenpå en yderst vellykket Roskilde Festival 2014 med godt vejr og masser af glade festivalgæster, håber vi at kunne præstere endnu en fantastisk festival, når

Læs mere

Historisk mulighed for at effektivisere i kommunerne

Historisk mulighed for at effektivisere i kommunerne Organisation for erhvervslivet 1. december 2008 Historisk mulighed for at effektivisere i kommunerne AF CHEFKONSULENT MORTEN GRANZAU NIELSEN, MOGR@DI.DK I 2015 har kommunerne behov for fem en halv mia.

Læs mere

I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02

I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02 I år afholdes julefrokosten i Ringsted Sportscenter, fredag den 4. december 2015, fra kl. 15 til kl. 02 Julestue fra kl. 15 Arrangementet starter med julestue i cafeområdet fra kl. 15 til kl. 17, hvor

Læs mere

WALTHERS MUSIKCAFE ARTIST INFORMATION

WALTHERS MUSIKCAFE ARTIST INFORMATION WALTHERS MUSIKCAFE ARTIST INFORMATION KORT OM CAFEEN Stedet er både en cafe, med kaffe, kage og sandwichs for hele byen og et spillested et par aftener om ugen, med drinks, øl og livemusik. Som udgangspunkt

Læs mere

JULEHJÆLPEN og ERHVERVSLIVET - en vindersag

JULEHJÆLPEN og ERHVERVSLIVET - en vindersag JULEHJÆLPEN og ERHVERVSLIVET - en vindersag Find 1 person i jeres lokalområde... Find 1 person i jeres lokalområde, som har et stort netværk. Det kan være en fremtrædende erhvervsleder, borgmester eller

Læs mere

VISIONER DANSK LIVE 1

VISIONER DANSK LIVE 1 DANSK LIVE VISIONER 1 DANSK LIVES VISIONER Fokus- og indsatsområder for Dansk Live i generalforsamlingsperioderne 2016/17, 2017/18 og fremadrettet Dansk Live er en ledende og samlende aktør i den danske

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Regulativ for Bodegaen

Regulativ for Bodegaen Regulativ for Bodegaen Regulativ af d. 4.02.2014 Vedtaget i sin nuværende udformning til repræsentantskabsmødet den 4. februar 2014 1. Almindelige bestemmelser 2 1.1 Formål 2 1.2 Organisation 2 1.3 Åbningstider

Læs mere

12. ORDINÆRE IT-AKTIVITETER GENERALFORSAMLING I S TØTTEFORENINGEN FOR H OSPICE S ØNDERJYLLAND DEN 18. NOVEMBER 2008.

12. ORDINÆRE IT-AKTIVITETER GENERALFORSAMLING I S TØTTEFORENINGEN FOR H OSPICE S ØNDERJYLLAND DEN 18. NOVEMBER 2008. F ORMANDSBERETNING FRA DEN 12. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I S TØTTEFORENINGEN FOR H OSPICE S ØNDERJYLLAND DEN 18. NOVEMBER 2008. I det forløbne år har vi holdt 8 bestyrelsesmøder og 2 dage med at pakke

Læs mere

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968 1 - Rabbit Hole Festival, ansøgning om tilskud ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN 2017 - BLANKETNR:10968 INFORMATIONER Historik: 26-08-2016 22:25 Arbejdsgang startet af System 05-09-2016 12:14 Udfyldt af Julie

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

JULEFESTEN ECH Park. Stormgade Esbjerg tel mail. web.

JULEFESTEN ECH Park. Stormgade Esbjerg tel mail. web. JULEFESTEN 2018 ECH Park Stormgade 200 6700 Esbjerg tel. 88 82 16 00 mail. info@ech.dk web. www.ech.dk JULEFEST I EGET FESTLOKALE PRIVAT JULEFEST Hold årets julefest i flot opdækket festlokale hvor der

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Organisationen bag 1st World Outgames skønner, at der var mere end 500.000 tilskuere til hele arrangementet.

Organisationen bag 1st World Outgames skønner, at der var mere end 500.000 tilskuere til hele arrangementet. Bilag 1 Evaluering af 1st World Outgames Rammen for begivenhederne 1st World Outgames i Montreal blev gennemført med 11 aktivitetsdage (4 dage til den internationale konference om menneskerettigheder og

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

NOTAT. Benchmark af nøgletal for Det Københavnske Teatersamarbejde overfor landsdelsscenerne for perioden 2010/ /18. Version: 25.

NOTAT. Benchmark af nøgletal for Det Københavnske Teatersamarbejde overfor landsdelsscenerne for perioden 2010/ /18. Version: 25. Benchmark af nøgletal for Det Københavnske Teatersamarbejde overfor landsdelsscenerne for perioden 2010/11 2017/18 Version: 25. januar 2019 NOTAT s. 1/ 14 Baggrund, generelle bemærkninger og kilder Det

Læs mere