KCW - Lukket køkkenventilationsloft med Water Wash og Capture Jet teknologier KCW

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KCW - Lukket køkkenventilationsloft med Water Wash og Capture Jet teknologier KCW"

Transkript

1 KCW Lukket køkkenventilationsloft med Water Wash og Capture Jet teknologier KCW/0/DK WWW ALLIED MEMBER R LISTED HACCP* certificeret (PE-567-HM0I) Opfylder DIN konstruktionsnormerne (fraluftskamre beskyttet imod flammegennemtrængning) Automatisk rengøring af fedtfiltre og fraluftskamre (Water Wash teknologi) Reduceret vedligeholdelse og mindre arbejde for personalet med rengøring af filtre Op til 5 % energibesparelse pga. Capture Jet TM teknologien Maksimal termisk komfort og luftkvalitet, perfekt visuel og akustisk komfort hvilket medfører behagelige arbejdsforhold Perfekt helhedsindtryk Turn Key projekter: fra design til installering af Halton specialister Fleksibelt i forhold til ændringer i køkkenet Mange muligheder for kundetilpasning. Det lukkede KCW køkkenventilationsloft med Water Wash og Capture Jet TM teknologier, er en fleksibel og æstetisk behagelig løsning, som kombinerer mange funktioner: fraluft, tilluft, lys samt nedhængt loft. Alle komponenter er designede til at opfylde et optimalt hygiejneniveau og let vedligeholdes i overensstemmelse med HACCP kravene. Loftet er velegnet til centralkøkkener men er også velegnede til lukkede og åbne køkkenarealer. Det lukkede køkkenventilationsloftet er designet og udført fuldstændigt i rustfrit stål, og produktet er yderligere udstyret med den sidste nye dobbelte Capture Jet TM teknologi. Kombineret med et tilluftssystem af lavimpulstypen opnår man en reducering af fraluftsmængderne på mindst 5 % sammenlignet med traditionelle ventilationslofter. Desuden opnås maksimal luftkvalitet og komfort for brugerne. Køkkenarealet er friholdt for store emhætter. Hele køkkenet kan således drage fordel af dagslyset i forbindelse med den integrerede og direkte belysning. Den visuelle komfort og indtrykket af plads er uforlignelig. Endvidere medvirker køkkenloftet til brandbeskyttelse og forhindrer brandspredning i bygningen. Fraluftskamrene er udstyret med højeffektive FC filtre. De er designede, så deres antal og placering kan ændres i forhold til nye udnyttelser af køkkenarealet. FC filtrene som er anbragt inde i fraluftskamrene med Water Wash, opfylder DIN normerne. I tilfælde af brand forhindrer de ilden i at nå fraluftskammeret og dermed sprede sig til køkkenets fraluftskanaler og bygningen. * Hazard Analysis Critical Control Point

2 KCW/0/DK Drift Køkkenudstyret genererer store konvektive strømninger af varm luft, som indeholder aerosoler: fedtpartikler, fedtdampe, vand, lugte, brændte partikler etc. Disse konvektive strømninger () stiger naturligt imod køkkenloftet. Fraværet af emhætter i et køkkenloft medfører utilsigtede arbejdsforhold og de konvektive strømme er ude af kontrol. Kombinationen af Capture Jets () og lavimpuls tilluftssystemet () medfører, at de konvektive strømme stiger frit og kan fjernes af fraluftskammeret så hurtigt som muligt uden opblanding med køkkenets erstatningsluft. Filtrene, afløbsrenden og fraluftskamrene bliver automatisk rengjort vha. Water Wash teknologien. Fraluftskammeret er udstyret med dyserækker () som er tilsluttet et kontrolpanel der leverer opvarmet vaskevand i passende mængde til dyserne (). Vaskecyklussen bliver automatisk styret af kontrolpanelet. Køkkenets driftstid bliver optimeret og køkkenpersonalet bliver friholdt fra det store rengøringsarbejde og vedligeholdelsen er begrænset til rengøring af køkkenloftets overflader. Fraluftskamre og kanaltilslutninger er omhyggeligt designet og dimensioneret til maksimum fleksibilitet og fremtidige ændringer i køkkenets layout og udnyttelse.

3 KCW/0/DK Dobbelt Capture Jet TM teknologi (patenteret) 5% højere effektivitet end traditionelle lofter Forøget opfangning Eliminering af risikoen for recirkulation af kogedampe Energibesparelser med optimal luftkvalitet Capture Jet TM teknologien består af to sæt dyser, et lodret og et vandret. - De vandrette dyser skubber dampene imod fraluftskammeret. - De lodrette dyser forøger forureningsvolumet og forhindrer dampe fra kogearealet i at opblandes med erstatningsluften. Kombinationen af lavimpulserstatningsluft og Capture Jet TM teknologien reducerer den udsugede luftmængde med op til 5 % ved fjernelse af den samme varmebelastning sammenlignet med traditionelle køkkenventilationslofter. MED Capture Jets UDEN Capture Jets Lavimpuls tilluftsmoduler Trækfri erstatningsluft Meget høj brugerkomfort Tilluftsmodulerne er designede til at indblæse friskluft til køkkenet med en ekstrem lav hastighed. Fraværet af træk forhindrer ikke blot spredningen af de konvektive strømme fra kogeudsyret, men medvirker også til bedre indeklima. Modulerne indeholder en fordelingscylinder, som reducerer strømningshastigheden og friskluften bliver således fordelt ensartet i kammeret. Strømningshastigheden udjævnes takket være den indre honeycombstrukturen og den perforerede front. Induktion er et almindeligt problem ved alle standard indblæsningsenheder da der skabes en sugeeffekt langs med enhedernes omkreds. Dette medfører opblanding og recirkulation af kogedampe med friskluften inde i enhederne, og en del af den forurenede rumluft bliver derfor tilført sammen med erstatningsluften. Takket være honeycombstrukturen i Haltons tilluftsmoduler opstår denne recirkulering ikke og luftkvaliteten bliver derfor forbedret. Desuden forbliver enhedernes frontplader rene i længere tid. Honeycombstrukturen medfører også et lavere lydniveau i køkkenet pga. de lyddæmpende egenskaber. Eksempel på loft CFD. UDEN Capture Jets, De termiske plumens bliver ikke straks fjernet og spredes derfor langs med det ventilerede loft. Den termiske plumen opblandes derefter med erstatningsluften som tilføres gennem tilluftsenhederne.

4 KCW/0/DK ] C Højde af komfortzone Total kontrol af luftkvalitet i arbejdsområdet Øget trivsel og produktivitet Lavimpuls tilluftsmoduler indblæser erstatningsluft efter fortrængningsprincippet. Friskluften falder naturligt mod gulvet og når arbejdsområdet fra dette niveau. Reduceringen af træk forhindrer den friske luft i at sprede de konvektive strømme fra kogeudstyret. En højdebegrænsning for komfortområdet opstår naturligt i køkkenet pga. temperatur gradienten. Under denne højde er luftkvaliteten optimal. Den forurenede luft ovenover bliver fjernet gennem køkkenventilationsloftets udsugningskamre. Høj filtreringseffektivitet Konstruktionen opfylder DIN Forhindrer flammerne i at nå fraluftskammeret Total brandsikkerhed FC filteret består af to lag aerodynamisk udformede profiler hvilket giver en stor centrifugaleffekt og dermed en meget effektiv udskilning af forureninger fra kogeudstyret. Fedtansamlinger indvendig i kanalsystemet bliver derfor betydeligt reduceret. Med FC filtre installeret inde i Water Wash fraluftskammeret opfyldes DIN I tilfælde af brand forhindrer det flammerne i at nå fraluftskammeret og dermed sprede sig til køkkenets kanalsystem og videre til bygningen. Filterantallet bestemmes vha. den beregnede luftmængde baseret på de konvektive strømninger. Filtrene kan også erstattes med blindplader for at optimere effektiviteten af hvert filter. Som mulighed kan enkelte blindplader erstattes med glasplader for at gøre vaskeprocessen synlig. Højde af komfortzone CFD eksempel på loft i forbindelse med den mest effektive løsning: Capture Jet TM teknologi og væg og loftsmonterede fortrængningsenheder. Opfangningen af de termiske plumens er på maksimumniveau og brugerkomforten er perfekt. Effektivitet Efficiency [%] m 0 /h m 80 /h 80 Pa Pa Partikkelstørrelse Particle size [µm] [µm] Effektivitetskurve vedr. FC filtre baseret på VDI 05 metoden (del ) «Ventilationsudstyr til køkkener. Fastlæggelse af opfangningseffektiviteten af Aerosol Separatorer i Køkkenfraluft»

5 KCW/0/DK Water Wash teknologi Reducerer rengøringsintervaller og vedligeholdelsesomkostninger Omkring to års tilbagebetalingstid sammenlignet med et almindeligt ventilationsloft Især egnet til større køkkener med lang driftstid Automatisk daglig vask af FC filtrene og fraluftskamrene Rengøring af ventilationsloftet er begrænset til de synlige overflader (anbefales to gange årligt) Det lukkede KCW ventilationsloft vasker automatisk filtrene. Vaskeprocessen udføres med fraluftsventilatoren kørende således, at vandet når helt ind i filtret med den samme cykloneffekt som luften. Vaskeintervallet kan derfor styres samtidig med, at køkkenet er i drift. Hvert fraluftskammer er udstyret med en unik række af dyser. De fjernes nemt uden brug af værktøj, så rørsystemet hurtigt kan afblændes under opstarten. Dyserne, som er anbragt foran filtre og blindfiltre kan erstattes med en hætte. Dyseantalet er optimeret af hensyn til et lavere vandforbrug. Hver dyserække er udstyret med en magnetventil for at reducere kontrolboksens størrelse. Fraluftskamrene kan være tilsluttet en opsamler (forsynet med en vandlås) eller et afløb for at fjerne vandet under hver rengøringsproces. Hele rørsystemet skal være udført i rustfrit stål AISI 0. * Det anbefales at rengøre filtrene to gange årligt i opvaskemaskine. Hygiejne, sikkerhed og vedligehold HACCP certificeret (PE-567-HM0I) Minimalt behov for vedligeholdelse, reducerer arbejdet med rengøring af filtre Nem adgang til komponenter for rengøring Maksimal hygiejne og brandsikkerhed Pga. af den regelmæssige filtervask (Water Wash teknologi), forhindres uhygiejniske fedt og kondensatansamlinger i fraluftskamre og filtre (særlig vigtig ved kogeudstyr som friture og grills). Alle Capture Jet lukkede ventilationslofter er designet med et minimum antal rustfrie stålkomponenter. Dette reducerer antallet af samlinger, der skal rengøres og forøger hygiejnen. De nederste kantsamlinger er fuldsvejsede og tætte. Den buede form af panelerne imellem fraluftskamrene er aerodynamisk udformede for at begrænse kondensrisikoen. Panelerne er designet således, at kogedampe ikke kan passere gennem loftet og er også lette at vedligeholde. T.A.B. TM Måle og reguleringsstudser medfører hurtig kontrol af fralufts og tilluftsmængder gennem opstartsfasen og vedligeholdelsen gennem hele køkkenets livscyklus. Lavimpuls tilluftsmoduler forhindrer recirkulation af forurenet luft sammen med erstatningsluften. Dette minimerer fedtansamlinger på kogeudstyr og gulve (fedtede gulve medfører stor faldrisiko) samt i bygningskonstruktionen. Alle disse features giver KCW køkkenventilationsloftet et af de højeste hygiejne og sikkerhedsniveauer samt letter vedligeholdelsen. 5

6 KCW/0/DK Water Wash kontrolenhed Automatisk styring af vaskeintervaller med begrænset personaletilsyn Vanddrevet doseringspumpe med reducerede krav til vedligehold Kan tilsluttes bygningens overvågningssystem Viser alle systemfejl Udført i rustfrit stål Hver kontrolenhed skal tilsluttes blødt varmt vand (TH<7,0 e eller,5 mmol/l). Den er udstyret med en tank til rengøringsmiddel og et automatisk doseringssystem som fungerer uden elektricitet og kun drives vha. vandgennemstrømningen. Den høje doseringspræcision fjerner helt risikoen for overdosering og mindsker miljøpåvirkningen. Haltons Trykfølsomme Skærm danner en vigtig og intuitiv brugerflade mellem kontrolsystemet og brugerne. Vaskeintervallerne(forvask, vaskreaktionstid og skyllesekvenser) er fuldautomatiske og programmerbare så de passer til de forskellige driftsforhold. Vaskeprocessen kan manuelt overstyres efter behov. Systemet kan udstyres med en interface til bygningens overvågningssystem CTS/BMS. Brugerflade med Haltons Trykfølsomme Skærm Intuitiv og let at bruge Kan anvendes af køkkenpersonalet uden oplæring Hurtig og enkel indstilling ved opstart Kompatibelt med alle teknologier i Haltons High Performance Kitchen koncept En unik brugerflade til alle Haltons teknologier Haltons Trykfølsomme Skærm er udviklet til høj brugervenlighed gennem indregulering og opstart af systemet. Den indeholder følgende funktioner: - Navngivning af de enkelte fraluftskamre, som er tilsluttet kontrolboksen; - Intuitiv ugentlig programmering af vaskeintervaller. Op til to vaskeintervaller pr. dag og pr. vaskezone. Systemet indeholder som standard indstilling af tre vaskeintervaller i forhold til tre forskellige driftstilstande af køkkenet. - Mulighed for at styre og tilslutte alarmer afhængig af krav, især brandalarmer. - Mulighed for styring af boosterpumpe ved for lavt vandtryk. Skærmen er fuldt kompatibel med alle andre Halton teknologier. Kontrolboksen kontrollerer ventilatorens status, vandtemperaturen og niveauet af rengøringsmiddel før start af enhver cyklus. Den kan også forsynes med en boosterpumpe til forbedring af vaskeprocessen. 6

7 Water Wash styringer er en del af Halton Foodservice Control Platform (FCP) KCW/0/DK Halton Foodservice Control Platform (FCP) er udviklet til at behandle og styre alle de nyskabende løsninger vedr. Haltons High Performance Kitchen (HPK) koncept. Uanset type og antal af tekniske installationer i køkkenet kan de alle styres på samme tid med dette unikke kontrolsystem. Standardbrugerfladen for hver teknologi er i dette tilfælde erstattet på en genial måde med: Haltons Trykfølsomme Skærm. Haltons Trykfølsomme Skærm kan ikke blot behandle adskillige teknologier på samme tid, den er også en vigtig kommunikation imellem enhederne. Den kan styre GSM funktioner, være styret af en computer et andet sted, samt forsyne Halton F.O.R.M. (Facilities Optimization and Resource Management) systemet med generelle informationer så F.O.R.M. systemet bliver i stand til at vise udstyrets generelle tilstand, energieffektivitet og behov for vedligeholdelse. Haltons Trykfølsomme Skærm: En nyskabende komplet brugerflade til kommunikation Halton F.O.R.M.* system Fjernforbindelse GSM alarmer y consumption on controlled tion installation Capture Jets Airflow Intuitiv Total fleksibel perating Day Operating Day M.A.R.V.E.L. styringer Capture Ray TM styringer ure Jets R.V.E.L. Airflow Save this Fjernstyring Consume only this rating Day Operating Day Pollustop styringer Alt i en KGS styringer Water Wash styringer * Facilities Optimization and Resource Management 7

8 KCW/0/DK Buet design Bedre opfangningseffektivitet En æstetisk tiltalende løsning Lettere vedligehold og forbedret hygiejne Den buede form af panelerne imellem fraluftskamrene forbedrer opfangningsvolumet. De største dampudslip bliver tilbageholdt her, inden de styres imod fraluftskammeret. Buerne er designet, så de sammenføjes med overlap for god lufttæthed. De neutrale plader monteres på stedet vha. specielle L-profiler. Buer og plader forbliver på plads under rengøring, uden risiko for ulykker ved demontering. Dette forhindrer også kogedampe i at passere gennem køkkenloftet. Alle komponenter kan demonteres, og systemet kan samles igen uden værktøj hvilket giver hurtig og let vedligehold samt adgang til pladsen over loftet. Lys Ensartet belysning Stor visuel brugerkomfort Med fire modeller at vælge imellem, kan lyset fordeles jævnt over køkkenarealet uanset køkkenloftets tilpasning. Alle modeller er udstyret med elektroniske ballaster og et Siteco strømskinnesystem, således at antallet af tilsluttede lysarmaturer kan reguleres for at opnå energibesparelser. Belysningen er ensartet og tilpasset aktiviteten i køkkenet til forbedret visuel brugerkomfort. 8

9 KCW/0/DK Højde af komfortzone Yderkant af termisk plumen C Generelle principper Fraluftskamre udført i rustfrit stål AISI 0, korn 0, uden synlige skuer og nitter. T.A.B. Test og Reguleringstudser til tryk og luftmængdemåling af fraluftsmængder. Sider med.5 mm svejsede samlinger og kammersvøb i mm rustfrit stål. Kammer forsynet en vaskedyserække og magnetventil. 8 - Enkeltkammer 9 - Enkeltkammer med integreret lysarmatur Lavimpuls tilluftsmodul 8 - Tilluftsmodul kombineret med et Capture Jet TM modul Lysarmatur med dobbeltrør, IP5, lamineret 6 mm sikkerhedsglas med plastikopdeling. Trefaset strømskinnesystem Lysarmatur integreret i fraluftskamrene Lysarmatur integreret i paneler imellem kamre Højeffektive FC filtre. Konstrueret i rustfrit stål AISI 0 med konstant tryktab. - FC filter: 500 x x 50 mm Ventilerede lofter udstyret med dobbelt Capture Jet TM - Lysarmatur integreret i neutrale zoner - plant eller buet loft mellem kamre: standard konstruktion i rustfrit stål AISI 0, korn 0. - Passive arealer (udenfor kogeområder): standard teknologi. Modulkonstruktion i rustfrit stål AISI 0, korn 0, konstruktion med aluminiumsdele eller paneler uden synlige skruer og nitter. - Capture Jet TM modul 5 - Buet Capture Jet TM modul med integreret Capture Jet TM ventilator understøttet af aluminiumsprofiler, med lys eller integrerede spots. Som mulighed kan aluminiumsdele eller paneler pulverlakeres (standard hvid RAL 900, andre farver på forespørgsel) eller udføres i rustfrit stål. KBO fraluftskammer konstrueret i rustfrit stål AISI 0, udstyret med højeffektive FC filtre. T.A.B. Test og Reguleringsstudser til tryk og luftmængdemåling af fraluftsmængder 6 - KBO fraluftskammer Lavimpuls tilluftsmoduler. Konstrueret i rustfrit stål AISI 0, korn 0, uden synlige skruer og nitter. Frontplade i rustfrit stål eller aluminium, udstyret med en honeycomb indsats. 9

10 KCW/0/DK * Anbefalet installationshøjde 5 i henhold til BGN (a German-based 6 institution for food processing and restaurant operations) Konstruktion og komponenter Installationshøjde (underside af kammer) Gulvareal Minimum BGN* < 50 m 00 mm 0 mm 5 00 m 500 mm 750 mm 0 00 m 500 mm 000 mm > 00 m 500 mm mm De følgende vejledninger og tegninger henviser til standardkonstruktion og komponenter. De kan tilpasses særlige krav og installationsforhold. Fraluftskamre Standard filter højde: mm høje FC filtre Maksimum kammerlængde: 500 mm Større længder kan opnås ved at sammenbygge kamrene på montagestedet Konstrueret i rustfrit stål AISI 0, korn 0, uden synlige skruer og nitter. Stærke svejsede kantsamlinger med en tykkelse på.5 mm for perfekt stabilitet og vandtæthed. T.A.B. TM studser til tryk og luftmængdemåling af fraluftsmængder for hurtig og nøjagtig kontrol af luftmængder. - WEP/S standard enkelt fraluftskammer uden lysarmatur - WEP/SF ekstra-fladt enkeltkammer uden lysarmatur Rækker med vaskedyser: Hvert fraluftskammer, er forsynet med et rørsystem af rustfrit stål. Det er udstyret med plastiktilslutninger jævnt fordelt i hele kammeret designet til enten spraydyser eller hætter, afhængig af filterplaceringen. Systemet tillader hurtig tømning af rørsystemet uden risiko for blokering af dyserne. Magnetventil: En magnetventil er monteret i vandtilslutningen til hver dyserække. Nem adgang til ventilen, som er tilsluttet kontrolboksen for at koordinere vaskecyklussen kammer for kammer. Afløb for spildevand: Ventilationsloftet er forsynet med flere opsamlingsenheder med dræn (DN 70) udført i rustfrit stål til opsamling af spildevand fra de forskellige områder. 0

11 KBO fraluftskammer Ø00 85 Ø00 85 Ø00 85 Fraluftskamrene er beregnet til mindre kogeudstyr med lav belastning, der er anbragt udenfor det areal som er dækket KCW/0/DK 560 af køkkenloftet (det aktive areal), i form af små gryder, mindre varmluftsovne og induktionskogeplader. Kammer i galvaniseret stål. Højeffektive FC filtre i højglanspoleret mm rustfrit stål AISI 0. Tæthedsafslutning i anodiseret aluminium. Tre størrelser Maksimumlængde: 500 mm (7 filtre) kan leveres: - KBO/B50 FC filter, 500 x 500 mm, 600 m/h 55 Pa - KBO/B5 FC filter, 500 x 50 mm, 50 m/h 55 Pa - KBO/B5 FC filter, 500 x mm, 00 m/h 55 Pa Option: Andre tilslutningsstørrelser Capture Jet TM system (patenteret) Separate Capture Jet TM moduler 90 Ø00 Konstrueret i mm rustfrit stål AISI 0. To sæt dyser, et Ø00 Ø00 lodret og et vandret. - CJ/B Capture Jet TM modul - CJ/D Buet Capture Jet TM modul Ø00 Ø00 Ø00 - CJ/DM Buet Capture Jet TM modul med integreret Capture Jet TM ventilator Capture Jet TM moduler kombineret med et lavimpuls Ø00 Ø00 tilluftsmodul Med samme design som enhederne beskrevet herefter. Ø00 Ø00 Capture Jet TM modul udført i mm rustfrit stål AISI 0. To sæt dyser, et lodret og et vandret. - CJ/LFU Lavimpuls tilluftsmodul kombineret med Capture Jet TM modul 670

12 Aktive lofter (fraluftsarealer) KCW/0/DK Standardkonstruktion i mm rustfrit stål AISI 0, korn tre paneltyper kan leveres: - AC/F rustfrit stål, plant loft (mulighed for aluminium) - AC/D rustfrit stål, buet loft - AC/HC buet loft med højt opfangningsvolumen (Til kogeudstyr med stor belastning eller brug i fødevareindustrien) Option: Pulverlakerede paneler (standard hvid RAL 900, andre farver på forespørgsel) eller af rustfrit stål. Lavimpuls tilluftsmoduler Bjælke Beam Fritstående Stand alone Fritstående LFU/A Modulopbygget lavimpulsmodul - LFU/S Fritstående lavimpulsmodul / 500 / 800 / 00 Ø00* Ø00* / 500 / 800 / 00 Ø80* Modulopbyggede lavimpulsmoduler: Designet til integrering i et neutralt loft med et system af paneler. Kammer i galvaniseret stål. Buet luftfordelingssystem i perforeret galvaniseret stål. Integreret skydespjæld. Anodiseret frontplade i aluminium med honeycombstruktur. Ramme i anodiseret aluminium. Støddæmpende montagebeslag. Fritstående lavimpulsmoduler i rustfrit stål: Design identisk med enkelt tilluftsmodulet. Kammer i rustfrit stål AISI 0, korn 0. * Antallet af tilslutninger afhænger af tilluftsmængde pr. enhed og kan reguleres i forhold til lufthastigheden gennem tilslutningerne og dermed lydniveauet. Option: - Ø8 og mm tilslutninger - Front i pulverlakeret aluminium (standard hvid RAL 900, andre farver på forespørgsel) - Front i børstet rustfrit stål (fritstående lavimpulsmodul) eller pulverlakeret rustfrit stål (standard hvid RAL 900, eller andre farver på forespørgsel) - Ekstern termisk isolering

13 Lysarmaturer KCW/0/DK Lysarmatur med rør, IP5, 6 mm lamineret sikkerhedsglas. Elektronisk balast og trefaset strømforsynings system. - IL/EP standard enkeltkammer med lysarmatur - IL/EP dobbeltkammer med lysarmatur - IL/FC lysarmatur plan med loft - IL/DC lysarmatur plan med buet loft 5 - IL/NA lysarmatur plan med neutralt loft. Siteco systemet medfører, at køkkenbelysningen kan reguleres vha. et trefaset strømskinnesystem, som giver mulighed for at tænde et lys af tre (natbelysning), to af tre eller alle samtidig. Option: IP65 beskyttelse, T5 lysarmaturer Neutrale lofter Neutrale lofter i områder uden kogeudstyr. - Panel system, med ophængningsprofiler i aluminium - Underlagssystem med vinkelophæng i aluminium NC/PLA aluminiumsunderlag () NC/PAA aluminiumspaneler () NC/PAS paneler i rustfrit stål () Option: - Underlag eller paneler udført pulverlakeret(standard hvid RAL 900, andre farver på forespørgsel) eller i rustfrit stål. - Vinkler i rustfrit stål (panelsystem) - Lyddæmpende materiale (panelsystem) FC filtre Anbefalet luftmængde Luftmængde pr. filter Tryktab 0 < Qe < 50 m/h 5 < DP < 0 Pa Udført i poleret rustfrit stål AISI 0 (EN.0), med konstant tryktab og to håndtag. FC filtrene, som er installeret inde i fraluftskammeret med Water Wash, opfylder DIN normerne. I tilfælde af brand forhindres flammerne i at nå fraluftskammeret.

14 Hurtigvalgsdata Kode Beskrivelse Standardlængde Hældning Anbefalede luftmængder* [mm] [mm] [m /h/ml] [l/s/ml] KCW/0/DK WEP/S Enkelt fraluftskammer FC WEP/D Dobbelt fraluftskammer FC CJ/B Capture Jet TM modul LF/A Lavimpuls tilluftsmodul * Til mm filterhøjder Vægt af ventilationslofter: CNS 6 kg /m, aluminium kg/m² Standard CCW kontrolenhed med integreret Trykfølsom Skærm A 550 Ø0 0 B Water Wash kontrolenhed består af to selvstændige enheder således at de hydrauliske og elektriske funktioner af sikkerhedsgrunde er klart adskilt. A Styring og elektrisk enhed B Hydraulisk enhed Hydraulisk enhed Vand indløb - Udvendig gevind DN 0 tilslutning 5 Vand udløb - Udvendig gevind DN 0 tilslutning 6 Kontraventil- vand udløb - Udvendig gevind DN 50 tilslutning Styring og elektrisk enhed Nødafbryder Haltons Trykfølsomme Skærm Kabelgennemføring Almindelige krav: Indløbstemperatur vand: Vaskekapacitet: Vandmængde pr dyse: Krævet dysetryk: CCW boks tryktab: Strømforsyning (max): C CCW 0 l/mn maks., bar,0 -,0 bar,5 0 l/mn 0V/50Hz

15 Standard CCW kontrolenhed med integreret Trykfølsom Skærm og boosterpumpe 600 KCW/0/DK 0 90 A 550 Ø0 Ø7 70 B C Ø7 Ø Water Wash kontrolenheden består af tre selvstændige enheder således at de hydrauliske og elektriske funktioner af sikkerhedsgrunde er klart adskilt. A Styring og elektrisk enhed B Hydraulisk enhed C Boosterpumpeenhed Styring og elektrisk enhed Nødafbryder Haltons Trykfølsomme Skræm Kabelgennemføring Hydraulisk enhed Vand indløb - Udvendig gevind DN 0 tilslutning 5 Vand udløb - Udvendig gevind DN 0 tilslutning 6 Kontraventil- vand udløb - Udvendig gevind DN 50 tilslutning Almindelige krav: Indløbstemperatur Vand: C CCW vaskekapacitet: 0 l/mn maks. vandmængde pr dyse:, bar Krævet dysetryk:,0 -,0 bar CCW boks tryktab:,5 0 l/mn Strømforsyning (max): 0V/50Hz Som mulighed kan den trykfølsomme skærm fjernes fra CCW kontrolenheden og indbygges i en boks til montering i køkkenet. Skærmen kan også indbygges i en væg. 5

16 KCW/0/DK WWW Halton A/S Husby Allé 7, mf., 60 Taastrup Tel Fax Halton Foodservice International Asia France Pacific Halton SAS Group Asia Sdn Bhd PT Zone 606 Technoparc Futura Persiaran CS 800 Teknologi Subang Germany Middle-East Halton Foodservice Middle-East GmbH FZE Tiroler Jebel Ali Str. Free 60 Zone 8 Office/Warehouse Reit im Winkl SBWH08 Subang 60 Béthune Hi-Tech Cedex Industrial Park Tel. P.O. +9 Box Tel. + Subang (0) 80 Jaya, Fax Dubai Selangor Fax + (0) Malaysia info.de@halton.com United Arab Emirates Tel. foodservice@halton.fr Tel (0) Fax Fax + 97 (0) sales@halton.com.my sales@halton.ae Japan Korea representative United Kingdom Japan Halton Co. Ltd. Le Meilleur Jongno Town Halton Foodservice Ltd Halton Co. Ltd. Hatagaya ART-II F #89 Jongno Ga, Laker Road Hatagaya ART-II F -0- Hatagaya Jongno-gu Seoul, Airport Industrial Estate -0- Hatagaya Shibuya-ku Korea Rochester, Kent ME QX Shibuya-ku Tokyo Tel.: Tel Tokyo Tel Fax: Fax Tel Fax sales@halton.com.my foodservice@halton.co.uk Fax salestech.jp@halton.com salestech.jp@halton.com India USA Halton India Co. Pvt. Ltd. No Industrial Fremont Drive Terraces Lower Scottsville, Ground KY Floor, 6 th Tel. Cross, + 70th G Main, Indiranagar, Fax + 70nd Stage Bangalore info@haltoncompany.com Tel. : Fax: sales@halton.com.my Canada Halton Indoor Climate Systems, Ltd. 0 Brevik Place Mississauga, Ontario LW R7 Tel Fax info@haltoncanada.com China Asia Pacific Halton Halton Ventilation Group Co., Asia Ltd Sdn Bhd 浩 盾 PT 通 风 606 设 备 ( 上 海 ) 有 限 公 司 Block Persiaran 0,No 600 Teknologi South Xinyuan Subang Rd Lingang Subang New Hi-Tech City,Pudong Industrial Park Shanghai, Subang Jaya, The Selangor People s Rebublic Malaysiaof China Tel.: Tel (0) Fax: (0) sales@halton.com.my Middle-East Halton Middle-East FZE Jebel Ali Free Zone Office/Warehouse SBWH08 P.O. Box 86 Dubai United Arab Emirates Tel (0) Fax + 97 (0) sales@halton.ae Da firmaet har en politik om løbende produktudvikling forbeholder vi os derfor retten til ændringer i design og specifikationer uden yderligere varsel. For mere information, venligst kontakt nærmeste Halton agentur. Findes på: 6

KCJ Lukket ventilationsloft med Capture Jet teknologi KCJ. Lukket ventilationsloft med Capture Jet teknologi

KCJ Lukket ventilationsloft med Capture Jet teknologi KCJ. Lukket ventilationsloft med Capture Jet teknologi KCJ Lukket ventilationsloft med Capture Jet teknologi KCJ/303/DK WWW ALLIED MEMBER R LISTED HACCP* certificeret (PE-567-HM02I) Op til 5 % energibesparelse på grund af Capture Jets TM system Højeffektiv

Læs mere

KGS - Sikkerhedssystem til kanaler KGS. Sikkerhedssystem til kanaler

KGS - Sikkerhedssystem til kanaler KGS. Sikkerhedssystem til kanaler KGS Sikkerhedssystem til kanaler KGS/0/DK WWW LISTED HACCP* certificeret (PE--HM0I) Monitorerer fedtopbygningen i kanalerne Øger hygiejnen og brandsikkerheden Tillader personalet at foretage kanalrengøring

Læs mere

JES fremmer følesen af åbenhed i forhold til almindelig Energibesparelse takket være lav fraluftmængde

JES fremmer følesen af åbenhed i forhold til almindelig Energibesparelse takket være lav fraluftmængde JES Vortex - Højeffektiv Jet filtreringssystem til Showkøkkener WWW ALLIED MEMBER Højeffektiv cyklon med fantastisk opfangningsevne JES fremmer følesen af åbenhed i forhold til almindelig Energibesparelse

Læs mere

Højeffektive KSR emhætter fjerner forurenet luft og overskudsvarme som afgives af kogeudstyret og medfører sammenlignet med traditionelle emhætter

Højeffektive KSR emhætter fjerner forurenet luft og overskudsvarme som afgives af kogeudstyret og medfører sammenlignet med traditionelle emhætter KSR/111/DK KSR Bagvægsemhætte med eller uden Capture JetTM styrestråler WWW ALLIED MEMBER R LISTED Specielt udviklet til friturer og mindre grills og installeret i lavere højde over Højeffektive KSR emhætter

Læs mere

Halton MobiChef Uudforskede forretningsmuligheder! INNOVATION 2014 Patent Pending

Halton MobiChef Uudforskede forretningsmuligheder! INNOVATION 2014 Patent Pending Halton MobiChef Uudforskede forretningsmuligheder! INNOVATION 2014 Patent Pending Halton MobiChef: Uudforskede forretningsmuligheder! Catering er ikke kun et spørgsmål om at få stillet sulten, det er en

Læs mere

KVF - Capture Jet Emhætte med Tilluft og Side-Jet Teknologi KVF. Capture Jet Emhætte med Tilluft og Side-Jet Teknologi

KVF - Capture Jet Emhætte med Tilluft og Side-Jet Teknologi KVF. Capture Jet Emhætte med Tilluft og Side-Jet Teknologi KVF Capture Jet Emhætte med Tilluft og Side-Jet Teknologi WWW ALLIED EBER R LISTED HACC* certificeret (E-567-H02I) 30 til 40% reduktion af fraluftsmængder ved brug af Capture Jet teknologi Høj-effektive

Læs mere

UWF - Capture Jet emhætte kombineret med Capture Ray TM og automatisk filtervask UWF

UWF - Capture Jet emhætte kombineret med Capture Ray TM og automatisk filtervask UWF UWF Capture Jet emhætte kombineret med Capture Ray T og automatisk filtervask WWW ALLIED EBER R LISTED HACCP* certificeret (PE-67-H02I) 30 % til 40 % reduktion af fraluftsmænger ved brug af Capture Jet

Læs mere

UVF - Capture Jet Emhætte kombineret med Capture Ray UV-C teknologi og tilluft UVF

UVF - Capture Jet Emhætte kombineret med Capture Ray UV-C teknologi og tilluft UVF UVF Capture Jet Emhætte kombineret med Capture Ray UV-C teknologi og tilluft UVF/1307/DK WWW ALLIED MEMBER R LISTED HACCP* certificeret (PE-567-HM02I) 30 to 40% reduktion af fraluftsmængder ved brug af

Læs mere

FSS - Ansul R-102 TM automatisk brandslukningssystem til professionelle køkkener FSS

FSS - Ansul R-102 TM automatisk brandslukningssystem til professionelle køkkener FSS FSS Ansul R-102 TM automatisk brandslukningssystem til professionelle køkkener FSS/10/DK WWW Dimensioneret og monteret fra fabrik Kan integreres i alle Haltons løsninger, fra emhætter til køkkenventilationslofter

Læs mere

Halton M.A.R.V.E.L. Intelligent behovsstyret ventilation til professionelle køkkener. Enabling Wellbeing

Halton M.A.R.V.E.L. Intelligent behovsstyret ventilation til professionelle køkkener. Enabling Wellbeing Halton M.A.R.V.E.L. Intelligent behovsstyret ventilation til professionelle køkkener Enabling Wellbeing M.A.R.V.E.L. : Revolutionerer bæredygtighed i køkkenet. M.A.R.V.E.L. systemet* er en nyskabelse som

Læs mere

KVI - Capture Jet Køkkenemhætte med Side-jet Teknologi KVI. Capture Jet Køkkenemhætte med Side-jet Teknologi

KVI - Capture Jet Køkkenemhætte med Side-jet Teknologi KVI. Capture Jet Køkkenemhætte med Side-jet Teknologi KVI Capture Jet Køkkenemhætte med Side-jet Teknologi WWW ALLIED EBER R LISTED HACCP* certificeret (PE-567-H02I) 30 to 40% reduktion af fraluftsmængder ved brug af Capture Jet teknologi Højeffiektive KSA

Læs mere

KVX - Fraluftemhætte KVX. Fraluftemhætte

KVX - Fraluftemhætte KVX. Fraluftemhætte KVX Fraluftemhætte WWW ALLIED EBER R LISTED Fås med integreret eller nedhængt lysarmatur (ekstraudstyr) Hvis der kræves yderligere fraluft fra køkkenområdet, kan der indbygges et ekstra fraluftsmodul (GE)

Læs mere

KWF - Capture Jet TM Emhætte med tilluft og automatisk filtervask KWF. Capture Jet TM Emhætte med tilluft og automatisk filtervask

KWF - Capture Jet TM Emhætte med tilluft og automatisk filtervask KWF. Capture Jet TM Emhætte med tilluft og automatisk filtervask KWF Capture Jet TM Emhætte med tilluft og automatisk filtervask WWW ALLIED MEMBER R LISTED HACCP* certificeret (PE-567-HM02I), DS/E ISO 2200 30 til 40% reduktion af fraluftsmænger ved brug af Capture Jet

Læs mere

JES - Højeffektiv Jet filtreringssystem til Showkøkkener JES. Vortex - Højeffektiv Jet filtreringssystem til Showkøkkener

JES - Højeffektiv Jet filtreringssystem til Showkøkkener JES. Vortex - Højeffektiv Jet filtreringssystem til Showkøkkener JES Vortex - Højeffektiv Jet filtreringssystem til Showkøkkener WWW ALLIED MEMBER Højeffektiv cyklon med fantastisk opfangningsevne Energibesparelse takket være lav fraluftmængde Flot design Maximum termisk

Læs mere

KWI - Capture Jet TM Emhætte med styreluft og automatisk filtervask KWI. Capture Jet TM Emhætte med styreluft og automatisk filtervask

KWI - Capture Jet TM Emhætte med styreluft og automatisk filtervask KWI. Capture Jet TM Emhætte med styreluft og automatisk filtervask KWI Capture Jet TM Emhætte med styreluft og automatisk filtervask WWW ALLIED MEMBER R LISTED HACCP* certificeret (PE-57-HM02I) % til 40% reduktion af fraluftsmænger ved brug af Capture Jet teknologi Automatisk

Læs mere

Kvaliteten af luft = livskvalitet!

Kvaliteten af luft = livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav til udluftning stiger markant og derfor er det energirigtig at

Læs mere

TS-filtersystem. Overlegen høj fedtudskilning - også ved variable luftmængder

TS-filtersystem. Overlegen høj fedtudskilning - også ved variable luftmængder TS-filtersystem Overlegen høj fedtudskilning - også ved variable luftmængder TS er et filtersystem i topklasse med markedets højeste fedtudskilningsgrad. TS-filtrets konstante og høje udskilningsgrad er

Læs mere

Kvaliteten af luft er livskvalitet!

Kvaliteten af luft er livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte DV-300T ventilationsaggregatet er et anlæg med energieffektiv huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav

Læs mere

UWI - Capture Jet emhætte kombineret med Capture Ray TM fedtfjerningsteknologi og automatisk filtervask UWI

UWI - Capture Jet emhætte kombineret med Capture Ray TM fedtfjerningsteknologi og automatisk filtervask UWI UWI Capture Jet emhætte kombineret med Capture Ray T fedtfjerningsteknologi og automatisk filtervask WWW ALLIED EBER R LISTED HACCP* certificeret (PE-57-H02I), DS/EN ISO 2200 30 til 40% reduktion af fraluftsmænger

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation >

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation > INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt VEX35DV til decentral boligventilation > Energi VEX35DV til decentral boligventilation > Konstruktion Generelt VEX35DV, ventilationsaggregat til

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE Climawin bruger varme, normalt tabt gennem et vindue, til at forvarme den friske luft som konstruktionen tillader at passere gennem vinduet. Dette giver en

Læs mere

Tilbehør DEL MATERIALE FINISH BEMÆRKNING

Tilbehør DEL MATERIALE FINISH BEMÆRKNING Halton SLL Spaltediffusor til lofts eller vægmontage Horisontal eller vertikal tilluft, også egnet til fraluft. Lofts eller væginstallation, også egnet til sammenhængende motage fra væg til væg. Regulerbart

Læs mere

THD - Rund, perforeret diffusor til loftsmontage. Rund, perforeret diffusor til loftsmontage. Halton THD

THD - Rund, perforeret diffusor til loftsmontage. Rund, perforeret diffusor til loftsmontage. Halton THD Halton THD Rund, perforeret diffusor til loftsmontage Halton Horisontal tilluft, også egnet til fraluft. Installation direkte til kanal eller til trykfordelingsboks. Sektorblænder for 1, 2, 3, eller 4

Læs mere

DFA - Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter. Halton DFA. Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter

DFA - Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter. Halton DFA. Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter Halton DFA Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter Horisontal indblæsning, også egnet til fraluft. Installation i plan med loft, fremstillet i aluminiuml. Oplukkelig midtersektion for nem

Læs mere

BE HEAT AC serie Kalorifere

BE HEAT AC serie Kalorifere AC serie Kalorifere Typer: AC 15 AC 25 AC 35 AC 45 AC 55 AC 65 AC 75 AC kalorifereserien er velegnet til opvarmning af større bygninger som butikker, lagerhaller, produktionsfaciliteter, logistikcentre,

Læs mere

VENTILATOREN DER KOLIBIRI SEINER KLASSE: KLEIN LEISE KOMPLETT ETA... KOMPAKT VENTILATIONSAGGREGAT PLUG & PLAY EFFEKTIV FLEKSIBEL

VENTILATOREN DER KOLIBIRI SEINER KLASSE: KLEIN LEISE KOMPLETT ETA... KOMPAKT VENTILATIONSAGGREGAT PLUG & PLAY EFFEKTIV FLEKSIBEL VENTILATOREN DER KOLIBIRI SEINER KLASSE: KLEIN LEISE KOMPLETT ETA... KOMPAKT VENTILATIONSAGGREGAT PLUG & PLAY EFFEKTIV FLEKSIBEL ETA... KOMPAKT VENTILATIONSAGGREGAT ETA... V VENTILATION, VARMEGENVINDING,

Læs mere

Tilbehør DEL MATERIALE FINISH BEMÆRKNING

Tilbehør DEL MATERIALE FINISH BEMÆRKNING Halton SLM Spaltediffusor til lofts eller vægmontage Horisontal eller vertikal tilluft, også egnet til fraluft. Lofts eller væginstallation, også egnet til sammenhængende motage fra væg til væg. Regulerbart

Læs mere

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft lindab vi forenkler byggeriet Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft Lindab InDomo et komplet kanalsystem, som er designet til integration i boligens konstruktion Lindab InDomo Lindab

Læs mere

Spaltearmaturer LD-13, LD-14

Spaltearmaturer LD-13, LD-14 Comfort: LD-, LD- Spaltearmaturer LD-, LD- LD- LD- LD- LD- LD- LD- RAL RAL RAL CD CD CD Anvendelse: Spaltearmaturerne LD- og LD- er designet til indblæsning i rum med en loftshøjde fra,5 m til m. De er

Læs mere

TCV - Rund diffuser til montering under nedhængt loft. Halton TCV

TCV - Rund diffuser til montering under nedhængt loft. Halton TCV Halton TCV Rund diffuser til montering under nedhængt loft Halton Horisontal indblæsning, også egnet til fraluft. Integreret cirkulær trykfordelingsboks med måle og indreguleringsfunktion. Effektiv lyddæmpning.

Læs mere

JDB - Rund diffuser til loftsmontage. Halton Jaz JDB. Rund diffuser til loftsmontage

JDB - Rund diffuser til loftsmontage. Halton Jaz JDB. Rund diffuser til loftsmontage Halton Jaz JDB Rund diffuser til loftsmontage Rund, diffuser til loftsmontage Egnet for både tilluft og fraluft Installation direkte til kanal eller til trykfordelingsboks Aftageligt frontpanel for nem

Læs mere

TSB - Hvirveldiffusor med faste lameller til loftsmontage. Halton TSB. Hvirveldiffusor med faste lameller til loftsmontage

TSB - Hvirveldiffusor med faste lameller til loftsmontage. Halton TSB. Hvirveldiffusor med faste lameller til loftsmontage Halton TSB Hvirveldiffusor med faste lameller til loftsmontage Horisontal indblæsning, også egnet til fraluft. Hvirvelstrøm med høj induktion sikrer effektiv opblanding og sænkning af lufthastigheden.

Læs mere

TCV - Rund diffuser til montering uden nedhængt loft. Halton TCV. Rund diffuser til montering uden nedhængt loft

TCV - Rund diffuser til montering uden nedhængt loft. Halton TCV. Rund diffuser til montering uden nedhængt loft Halton TCV Rund diffuser til montering uden nedhængt loft Horisontal indblæsning, også egnet til fraluft. Integreret cirkulær trykfordelingsboks med måle og indreguleringsfunktion. Effektiv lyddæmpning.

Læs mere

ECO 190. Kompakte indbygningsmål velegnet til nedsænket loft. Ekstremt høj kapacitet og lavt energiforbrug. Overholder bygningsklasse 2020

ECO 190. Kompakte indbygningsmål velegnet til nedsænket loft. Ekstremt høj kapacitet og lavt energiforbrug. Overholder bygningsklasse 2020 ECO 19 Kompakte indbygningsmål velegnet til nedsænket loft Ekstremt høj kapacitet og lavt energiforbrug Overholder bygningsklasse 22 ECO 19 er et ventilationsaggregat til varmegenvinding med en højeffektiv

Læs mere

DFB - Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter. Halton DFB. Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter

DFB - Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter. Halton DFB. Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter Halton DFB Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter Horisontal indblæsning, også egnet til fraluft. Installation i plan med loft, fremstillet i aluminiuml. Alle størrelser kan leveres i et

Læs mere

KICKSPACE 500, 600 og 600-12V Ventilatorkonvektor

KICKSPACE 500, 600 og 600-12V Ventilatorkonvektor 1371141-01 KICKSPACE 500, 600 og 600-12V Ventilatorkonvektor Instruktion for installation, vedligeholdelse og brugervejledning. Tekniske data Læs vejledningen grundigt igennem inden installationens påbegyndelse.

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

MKJ VENTILATION. Brandventilation. mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme

MKJ VENTILATION. Brandventilation. mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme MKJ VENTILATION Brandventilation mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme Omfattende løsninger til brandventilations systemer Sikring

Læs mere

Perforeret diffusor til loftsmontage

Perforeret diffusor til loftsmontage Halton DTR Perforeret diffusor til loftsmontage Halton Horisontal tilluft i 4 retninger, også egnet til fraluft. Installation i plan med loft, lav indbygningshøjde. Leveres i størrelser 300, 450 og 600.

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Modstrøms Varmevekslere - mere end funktionel P e r p e t u a l E n e r g y A p S drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører af løs ninger til ventilationsbranchen.

Læs mere

Fremtidens luftfordelingssystem

Fremtidens luftfordelingssystem Fremtidens luftfordelingssystem NilAIR by NILAN NilAIR by NILAN Maksimal luftkvalitet på minimal plads og tid 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Om NilAIR... 03 Sådan fungerer NilAIR... 04 Det unikke NilAIR Klik-System...

Læs mere

Drain Back-systemer. Made in Germany

Drain Back-systemer. Made in Germany Drain Back-systemer Made in Germany Førende teknologi Made in Germany Udover højtydende solfangere producerer STI Drain Back-systemer. Mange års erfaring inden for solvarme viser, at det ikke er alle solvarmeanlæg,

Læs mere

Konstant volumenstrøms-reguleringsspjæld RPK / RPK-I

Konstant volumenstrøms-reguleringsspjæld RPK / RPK-I Type RPK Type RPK-I RPK konstant-flow reguleringsspjæld er beregnet til at opretholde den ønskede volumenstrøm i udvalgte afsnit at klimaanlæg. RPK spjældene er manuelt betjent, og er fremstillet i galvaniseret

Læs mere

MicroVent Home System

MicroVent Home System MicroVent Home System MicroVent Home system Beregningseksempel 2 l/s 2 l/s 5 l/s 5 l/s 2 l/s 15 l/s Emhætte 20 l/s Fig. 1 Grundventilation MicroVent i boliger Mikroventilation dimensioneres således at

Læs mere

Modstrøms Varmevekslere

Modstrøms Varmevekslere Modstrøms Varmevekslere - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

Udsugningsarm til arbejdsbord FX2 75 Original

Udsugningsarm til arbejdsbord FX2 75 Original Den bedste og mest kost effektive løsning for applikationer hvor der kræves små, fleksible og letanvendelige arme. Nederman FX2 letvægtsarme består af anodiserede aluminiumssektioner med tre justerbare

Læs mere

DCS. DCS - Loftsdiffusor - Komfort. Cirkulær kanaltilslutning med integreret tætning Indreguleringsboks har luftmængdemåler

DCS. DCS - Loftsdiffusor - Komfort. Cirkulær kanaltilslutning med integreret tætning Indreguleringsboks har luftmængdemåler DCS Loftsdiffusor - Komfort DCS/C DCS/A Horisontal indblæsning, også velegnet til fraluft Produceret til 5 forskellige,udskiftelige frontpaneler, passer i 600X600,625X625 og 675X675 modulloft. Herved kan

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE Brugsanvisning emhætte KD 9570.0 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at sikre maksimal ydeevne

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

DKS - Firkantet loftsdiffusor med flere dyser. Halton DKS. Firkantet loftsdiffusor med flere dyser

DKS - Firkantet loftsdiffusor med flere dyser. Halton DKS. Firkantet loftsdiffusor med flere dyser Halton DKS Firkantet loftsdiffusor med flere dyser Horinsontal indblæsning, vertikalt strømningsmønster er også muligt. Indblæsningsmønstret kan frit vælges i op til 4 retninger eller alternativt som radial

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

2.0.0 Illustrationer. 1.0.0 Indhold

2.0.0 Illustrationer. 1.0.0 Indhold Turbovex TX 30 2.0.0 Illustrationer 1.0.0 Indhold 3.0.0 Generel information 3.1.0 Forord Denne monterings- og driftsvejledning indeholder teknisk information, og informationer om installation og vedligeholdelse

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER VIST FORFRA VIST FRA SIDEN 297 286 50,8 52,2 Tykkelse af vask/bordplade Maks. 57 Min. 3,5 Afstand fra luftblander til enden af vandhanen Maks. 835,5 / Min. 631,5 Vand indføring 266 Kabelindgang bagfra

Læs mere

ENERGY ECO 180. Kan indbygges i 60x60 skab. Velegnet til lavenergiklasse 2020 op til 160 m 2. Kan leveres både som stående og liggende model

ENERGY ECO 180. Kan indbygges i 60x60 skab. Velegnet til lavenergiklasse 2020 op til 160 m 2. Kan leveres både som stående og liggende model ENERGY ECO 180 Kan indbygges i 60x60 skab Velegnet til lavenergiklasse 2020 op til 160 m 2 Kan leveres både som stående og liggende model Energy Eco 180 overholder de skærpede krav i BR20 for bygningsreglement

Læs mere

LAD NATUREN KOMME INDENFOR

LAD NATUREN KOMME INDENFOR LAD NATUREN KOMME INDENFOR AUGUST 2014 2 TX BOLIG Decentral ventilation med en kapacitet på 35 til 350 m³/h, kan eventuelt anvendes følgende steder: Privatbolig/lejligheder kontorer mødelokaler undervisningslokaler

Læs mere

FDV -Fire Valve. Halton FDV. Brandventil

FDV -Fire Valve. Halton FDV. Brandventil Halton FDV Brandventil Kombineret fraluftsventil og brandspjæld til runde kanaler Typegodkendt i henhold til DS/EN 1366-2 og DS/EN 13501-3 Brandmodstandsklasse ES120/EIS15 ved installation i lette vægge

Læs mere

SLN - Spaltediffusor til lofts eller vægmontage. Halton SLN. Spaltediffusor til lofts eller vægmontage

SLN - Spaltediffusor til lofts eller vægmontage. Halton SLN. Spaltediffusor til lofts eller vægmontage Halton SLN Spaltediffusor til lofts eller vægmontage Horisontal eller vertikal tilluft, også egnet til fraluft Lofts eller væginstallation, også egnet til sammenhængende motage fra væg til væg Regulerbart

Læs mere

GASFYRET STRÅLEVARMEPANELER

GASFYRET STRÅLEVARMEPANELER GASFYRET STRÅLEVARMEPANELER Landbrugsvej 6 5260 Odense S Tlf.: 66 14 34 00 Fax: 66 14 59 28 recent@recent.dk www.recent.dk 0063AR4570 INFRA gasstrålevarmepanel designet og fremstillet af SYSTEMA S.r.l.

Læs mere

AKRALUX GRECA. Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat

AKRALUX GRECA. Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat AKRALUX GRECA OVENLYS Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat Havnepladsen 12 DK-9 Frederikshavn Tlf. (+45) 98 43 02 44 Fax (+45) 98 43 82 44 info@lumex.dk www.lumex.dk AKRALUX GRECA Profilerede

Læs mere

Udsugningsarm til arbejdsbord FX2 100 Original

Udsugningsarm til arbejdsbord FX2 100 Original Den bedste og mest kost effektive løsning for applikationer hvor der kræves små, fleksible og letanvendelige arme. Nederman FX2 letvægtsarme består af anodiserede aluminiumssektioner med tre justerbare

Læs mere

Den optimale sugearm for industrielle miljøer.

Den optimale sugearm for industrielle miljøer. Den optimale sugearm for industrielle miljøer. Ny teknik i kombination med nye materialer og fokus på design giver sugearm, type PR, mange nye og vigtige fordele: - Unikt letmanøvreret. - Ekstremt positionsstabil.

Læs mere

Halton TLB Tilluftsarmatur til vægmontage

Halton TLB Tilluftsarmatur til vægmontage Page 1 of 20 Halton TLB Tilluftsarmatur til vægmontage Version: 06.01.2016 Horisontal tilluft, også egnet til fraluft. Installation af diffusoren i væg nær loft. Modul for luftmængdemåling og regulering.

Læs mere

Naturlig termisk røgudluftning og brandventilations system mcr PROLIGHT brandventilationslemme og kontinuerligt ovenlys mcr LAM lamel ventilatorer

Naturlig termisk røgudluftning og brandventilations system mcr PROLIGHT brandventilationslemme og kontinuerligt ovenlys mcr LAM lamel ventilatorer Naturlig termisk røgudluftning og brandventilations system mcr PROLIGHT brandventilationslemme og kontinuerligt ovenlys mcr LAM lamel ventilatorer mcr PROSMOKE røgbarrierer mcr PROLIGHT BRANDVENTILATIONSLEMME

Læs mere

Emhætte P602WH/P602SS

Emhætte P602WH/P602SS Emhætte P602WH/P602SS HN 10166/10167 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Installation Denne emhætte kan anvendes enten med aftræk eller recirkulation. Emhætten

Læs mere

CAR - Fast konisk tilluftsdiffusor til loftsmontage. Halton CAR. Fast konisk tilluftsdiffusor til loftsmontage

CAR - Fast konisk tilluftsdiffusor til loftsmontage. Halton CAR. Fast konisk tilluftsdiffusor til loftsmontage Halton CAR Fast konisk tilluftsdiffusor til loftsmontage Horisontal indblæsning, også egnet til fraluft. Efektiv køling med temperaturforskelle på op til 16 C. Velegnet til opvarmning. Velegnet også til

Læs mere

OPTIMAL YDELSE TAKKET VÆRE DOBBELT UDSKILLERFUNKTION. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart

OPTIMAL YDELSE TAKKET VÆRE DOBBELT UDSKILLERFUNKTION. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart OPTIMAL YDLS TAKKT VÆR DOBBLT UDSKILLRFUNKTION Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart fantastisk nyskabelse Der findes altid luftbobler og smudspartikler i varme- og kølesystemer. Smudset

Læs mere

Fremtidens luftfordelingssystem

Fremtidens luftfordelingssystem Fremtidens luftfordelingssystem NilAIR by NILAN NilAIR by NILAN Maksimal luftkvalitet på minimal plads og tid 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Om NilAIR.................................................................................................

Læs mere

Modstrøms Varmevekslere

Modstrøms Varmevekslere Modstrøms Varmevekslere - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

Montagevejledning. CTS 602 by Nilan. Comfort CT150. Version: 10.00 13-04-2015 Software-version: 2.30

Montagevejledning. CTS 602 by Nilan. Comfort CT150. Version: 10.00 13-04-2015 Software-version: 2.30 Montagevejledning CTS 602 by Nilan Comfort CT150 Version: 10.00 13-04-2015 Software-version: 2.30 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Figuroversigt... 2 Generelle oplysninger før montage... 3

Læs mere

LTD. Lineær spaltediffuser. lindab vi forenkler byggeriet

LTD. Lineær spaltediffuser. lindab vi forenkler byggeriet 07.2019 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og produktbetegnelser

Læs mere

TSR/TSS - Hvirveldiffusor med faste lameller til loftsmontage. Halton TSR/TSS. Hvirveldiffusor med faste lameller til loftsmontage

TSR/TSS - Hvirveldiffusor med faste lameller til loftsmontage. Halton TSR/TSS. Hvirveldiffusor med faste lameller til loftsmontage Halton TSR/TSS Hvirveldiffusor med faste lameller til loftsmontage Radial horisontal indblæsning Hvirvelstrøm med høj induktion sikrer effektiv opblanding og sænkning af lufthastigheden Rund kanaltilslutning

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Brugsanvisning emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at

Læs mere

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber ARCA vægskabe NYHED Moderne og robust design i Polycarbonat Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber Fibox ARCA Fibox ARCA 100 % korrosionsfri vægskabe til hårde og krævende miljøer Enestående

Læs mere

Technote. CirCon/TemCon - termostatiske brugsvandsventiler. Anvendelse. Fordele. Funktioner. www.frese.eu

Technote. CirCon/TemCon - termostatiske brugsvandsventiler. Anvendelse. Fordele. Funktioner. www.frese.eu Side 1 af 8 Anvendelse CirCon og TemCon er reguleringsventiler til varmt brugsvandsanlæg med cirkulation. Ventilerne regulerer automatisk temperaturen på det cirkulationsvand, som gennemstrømmer dem. Derved

Læs mere

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Rev.04 april 2013 Side 1 af 18 1.0.0 Indhold MONTAGE, DRIFT OG...1 VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING...1 1.0.0 INDHOLD...2 2.0.0 ILLUSTRATIONER...2 3.0.0 GENEREL

Læs mere

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel HRV 501 1 Generel beskrivelse 3 2 Tekniske data 5 3 Tilbehør 7 Forbehold for ændringer og trykfejl. September 2014. Generel

Læs mere

GRUNDFOS PUMPEGUIDE SOLOLIFT2 VELKOMMEN TIL DEN NYE GENERATION

GRUNDFOS PUMPEGUIDE SOLOLIFT2 VELKOMMEN TIL DEN NYE GENERATION GRUNDFOS PUMPEGUIDE VELKOMMEN TIL DEN NYE GENERATION 1 INDHOLD, PUMPEGUIDE Inspireret af fagfolk og lavet til fagfolk. opfylder dine krav og dine kunders behov. Denne vejledning er et hurtigt og nemt værktøj,

Læs mere

BE HEAT EC serie Kalorifere

BE HEAT EC serie Kalorifere 1 B HAT C serie Kalorifere Typer: B HAT C 15 B HAT C 25 B HAT C 35 B HAT C 45 B HAT C 55 B HAT C 65 B HAT C 75 2 B HAT C kalorifereserien er velegnet til opvarmning af større bygninger som butikker, lagerhaller,

Læs mere

Lufttæppe Zephyr D ATA B L A D W W W. N E O T H E R M. D K

Lufttæppe Zephyr D ATA B L A D W W W. N E O T H E R M. D K Lufttæppe Zephyr Beskrivelse Zephyr lufttæpper leveres med varmeflader for temp.sæt. 80/70-80/60 eller 60/40 og ydelserne er baseret på luft ind. 20 C. Zephyr lufttæppe fungerer også perfekt om sommeren,

Læs mere

DUKA PLUS L180E. DUKA Ventilation. din tryghed for et sundt indeklima

DUKA PLUS L180E. DUKA Ventilation. din tryghed for et sundt indeklima DUKA PLUS L180E DUKA Ventilation din tryghed for et sundt indeklima DUKA PLUS L180E Beskrivelse DUKA PLUS L180E er et fuldautomatisk ventilation aggregat med varmegenvinding, der tilføjer frisk filtreret

Læs mere

TRH. TRH - Trykfordelingsboks til diffusorer. Trykfordelingsboks til diffusorer

TRH. TRH - Trykfordelingsboks til diffusorer. Trykfordelingsboks til diffusorer TRH Trykfordelingsboks til diffusorer Halton reserves the right to alter products without notice 07/15 Sikrer ensartet tilstrømning til armatur, samt korrekt tilslutning til kanalsystem. Fleksibel indstilling

Læs mere

Varmeovne til tromler & IBC-tanke Præsentation. Horsens - Marts 2014

Varmeovne til tromler & IBC-tanke Præsentation. Horsens - Marts 2014 Varmeovne til tromler & IBC-tanke Præsentation Horsens - Marts 2014 1 1. AMARC Varmeovne» NEWTRONIC er leverandør af varmeovne fra Italienske AMARC, der har stor erfaring i at designe og producere varmeovne

Læs mere

Fancoil. Installationsmanual Dansk

Fancoil. Installationsmanual Dansk Fancoil Installationsmanual Dansk Vedligeholdelse Advarsel: Fancoilen er tilsluttet strømforsyning og et vandkredsløb. Personer uden de påkrævede tekniske færdigheder, kan komme til skade eller påføre

Læs mere

BE HEAT AC serie Kalorifere

BE HEAT AC serie Kalorifere B HAT AC serie Kalorifere Typer: B HAT AC 15 B HAT AC 25 B HAT AC 35 B HAT AC 45 B HAT AC 55 B HAT AC 65 B HAT AC 75 B HAT AC kalorifereserien er velegnet til opvarmning af større bygninger som butikker,

Læs mere

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Vægmonteret anlæg

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Vægmonteret anlæg Vægmonteret anlæg Vægmonteret anlæg Et væghængt anlæg kan monteres både ude- og indendørs og leveres med forskellige størrelser brevkasser, afhængig af vægplads og hvor mange lejligheder, der er i opgangen.

Læs mere

KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk

KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner - anbefalet af fagfolk KEN DW 410 Manuel model KEN DW 412 Automatisk model KEN DW 410/412 industriopvaskemaskiner KEN DW 410 Manuel model Varenr.: 901410-2 programmer.

Læs mere

Den optimale sugearm for industrielle miljøer.

Den optimale sugearm for industrielle miljøer. Den optimale sugearm for industrielle miljøer. Ny teknik i kombination med nye materialer og fokus på design giver sugearm, type PR, mange nye og vigtige fordele: - Unikt letmanøvreret. - Ekstremt positionsstabil.

Læs mere

INSTRUKTION KRYDSVEKSLER

INSTRUKTION KRYDSVEKSLER INSTRUKTION Type KV DANHEAT A/S Niels Ebbesens Vej 9, DK-7500 Holstebro Tlf.:+45 97 42 30 99 Fax:+45 97 40 27 70 E-mail: danheat@danheat.dk Internet: www.danheat.dk Udgave 2009.03 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.

Læs mere

Tænk grønt det betaler sig

Tænk grønt det betaler sig Tænk grønt det betaler sig I årtier er bygninger blevet opvarmet og ventileret uden hensyntagen til energiforbrug og CO2-udledning. I dag står verden over for klimaudfordringer, som gør, at måden, hvorpå

Læs mere

Verdens første - The principle

Verdens første - The principle Verdens første - The principle 2 Helheden er mere end summen af delene Det samme gælder for Rittal - The System. Med dette i tankerne har vi samlet vores innovative produkter indenfor indkapslinger, strømfordeling,

Læs mere

MICRO STATIONER TIL OVER- OG UNDERJORDISK INSTALLATION

MICRO STATIONER TIL OVER- OG UNDERJORDISK INSTALLATION MICRO STATIONER TIL OVER- OG UNDERJORDISK INSTALLATION MICRO PUMPESTATIONER Flygt Micro Pumpestationer til dræning og spildevand Flygt Micro pumpestationer findes i flere forskellige størrelser og udførelser,

Læs mere

WH45, WH25, WK45, WK25 & WKS25 Brandspjæld, Røgspjæld & Røgevakueringsspjæld PRISLISTE

WH45, WH25, WK45, WK25 & WKS25 Brandspjæld, Røgspjæld & Røgevakueringsspjæld PRISLISTE WH45, WH25, WK45, WK25 & WKS25 Brandspjæld, Røgspjæld & Røgevakueringsspjæld PRISLISTE Brandspjældsautomatik Egenudviklet REGIN styring til alle spjældtyper Alle spjæld fra AIR2TRUST er DS/EN 13501-3 og

Læs mere

Kinetic Varmegenvinding

Kinetic Varmegenvinding Kinetic Varmegenvinding Bor du i en plastikpose? Et ventilationsanlæg tager frisk luft udefra. Den selvsamme luft som vi indånder når vi er ude i naturen. Inden luften føres ind i boligen overføres varmen

Læs mere

DDA - Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter DDA. Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter. Produktmodeller og tilbehør

DDA - Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter DDA. Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter. Produktmodeller og tilbehør DDA Kvadratisk diffusor til montering i nedhængte lofter Horisontal indblæsning, også egnet til fraluft. Installation i plan med loft, lav indbygningshøjde. 4 vejs indblæsningsmønster med alternativt 1,2,3

Læs mere

GRUNDFOS PUMPEGUIDE SOLOLIFT2 VELKOMMEN TIL DEN NYE GENERATION

GRUNDFOS PUMPEGUIDE SOLOLIFT2 VELKOMMEN TIL DEN NYE GENERATION GRUNDFOS PUMPEGUIDE VELKOMMEN TIL DEN NYE GENERATION 1 INDHOLD, PUMPEGUIDE Inspireret af fagfolk og lavet til fagfolk. opfylder dine krav og dine kunders behov. Denne vejledning er et hurtigt og nemt værktøj,

Læs mere

Blæstkølere - 7/15 kg

Blæstkølere - 7/15 kg Ved blæstkøling kan temperaturen på tilberedt mad nedbringes fra +90ºC to +3 C på kort tid og dermed forhindres bakterievækst. Electrolux Blæstkølere sænker kernetemperaturen fra +90ºC til +3 C på mindre

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere