MØDEREFERAT. Jens Chr. Skous Vej Aarhus C ADRESSE COWI A/S. TITEL Referat fra Informations- og spørgemøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MØDEREFERAT. http://gsforsyning.dk/om-os/udbud. Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C ADRESSE COWI A/S. TITEL Referat fra Informations- og spørgemøde"

Transkript

1 MØDEREFERAT TITEL Referat fra Informations- og spørgemøde DATO 13. november 2014 STED Erhvervscentret, Korskildelund 6, 2670 Greve DELTAGERE Ole Vestergaard Meldgaard Miljø A/S Frank Meyer RenoNorden A/S Thorbjørn Rosenkilde RenoNorden A/S Hans Ole Pedersen Marius Pedersen A/S Kenneth Schneider Marius Pedersen A/S Brian Thrige Marius Pedersen A/S Klaus Engelbreth Poul Tarp A/S Torben Forskov Solrød Kommune Anne-Mette Jansen Solrød Kommune Marianne Andersen Greve Renovation A/S Malene Rasmussen Greve Renovation A/S Jakob Egede Hansen Greve Renovation A/S Tina Braunstein Greve Renovation A/S REFERENT Mette Norengaard, 13. november 2014 FORDELING Offentliggjort på hjemmesiden: PROJEKTNR A /003 ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej Aarhus C TLF FAX WWW cowi.dk SIDE 1/8 Indledning I forbindelse med udbud af indsamling af affald i Greve og Solrød Kommuner, samt drift af genbrugspladsen MiljøCenter Greve blev der den 13. november 2014 kl afholdt et informations- og spørgemøde. Mødet blev afholdt på Erhvervscentret, Korskildelund 6, 2670 Greve. Hermed foreligger referat fra mødet. Referatet er lagt ud på hjemmesiden hvorfra også alt andet information om udbuddet kan downloades. Referat Tina Braunstein bød velkommen til alle fremmødte og fortalte om de udbudte opgaver, og hvordan opgaverne bliver fordelt på tre separate kontrakter, som er fælles afhængige. Desuden oplyste Tina Braunstein, hvilken Ordregiver, der vil være ansvarlig for henholdsvis de to indsamlingsopgaver og opgaven med drift af genbrugspladsen MiljøCenter Greve. Tina Braunstein oplyste desuden, at Ordregiver vil forsøge at besvare skriftlige spørgsmål til udbudsmaterialet hurtigst muligt, således at dialogen op til tilbudsafgivelsen kan blive så effektiv som mulig. Som afslutning på mødet præciserede Tina Braunstein, at tilbud skal sendes/afleveres til Solrød Kommune, Teknik og Miljø, Solrød Center 1, 2680 Solrød Strand, jf. Udbudsbetingelsernes pkt. 1.5.

2 SIDE 2/8 Under informations- og spørgemødet blev der stillet følgende spørgsmål: 1. Spørgsmål vedr. adgang til genbrugspladsen: Ved indkørslen er der opsat et bomsystem, som kan åbnes med kort (sygesikring eller erhvervskort). Vil det sige, at uvedkommende er forbudt adgang og at evt. uvedkommende, som ønsker at aflevere affald på genbrugspladsen, skal afvises? Ja. Uvedkommende er forbudt adgang og skal afvises, hvis de ønsker at aflevere affald. Ofte vil afvisningen ske allerede ved bommen og inden en eventuel uvedkommende er kommet ind på pladsen. Ordregiver har udarbejdet en procedure, som beskriver hvordan medarbejderne skal håndtere situationer, hvor brugeren ikke har gyldigt adgangskort. 2. Spørgsmål vedr. adgang til genbrugspladsen: Er varetagelse af adgangsbegrænsning ikke et konfliktområde? Det kan det være, men Ordregiver har som nævnt udarbejdet en procedure, som beskriver hvordan medarbejderne skal håndtere situationer, hvor brugeren ikke har gyldigt adgangskort. Vi håndterer adgangskontrollen sådan, at hvis medarbejderen ikke kan afvise brugeren uden at få en større konflikt, så får brugeren lov til at aflevere affald, hvorefter Renovatøren skal registrere hændelsen i logbogen og indberette til Greve Renovation A/S, som følger op på hændelsen. Det skal præciseres jf. ydelsesbeskrivelsen, at alle hændelser skal registreres i logbogen, og at væsentlige hændelser skal indberettes til Greve Renovation A/S. 3. Spørgsmål vedr. materiel på genbrugspladssen: Hvem ejer de store gravemaskiner? Gravemaskinerne ejes af den nuværende Renovatør. Renovatøren skal selv stille de fornødne entreprenørmaskiner til rådighed til udførsel af opgaver på genbrugspladsen. 4. Spørgsmål vedr. mængdebegrænsning: Skal medarbejderne kontrollere at mængdebegrænsningerne bliver overholdt, og hvordan gør man det? Ja, medarbejderne skal kontrollere at mængdebegrænsningerne overholdes, og dette skal medarbejderne gøre ved at observere brugerne. Hvis en bruger

3 SIDE 3/8 afleverer større mængder affald(ét stort læs eller flere læs) end foreskrevet, skal medarbejderen oplyse brugeren om, at dette ikke er lovligt og brugeren skal afvises. 5. Spørgsmål vedr. aflevering af farligt affald: Skal der udstedes kvittering ved aflevering af farligt affald? Ja, og ved udstedelse af kvittering for aflevering af farligt affald skal mængden af farlig affald anslås. Det er kun erhvervsvirksomheder, som skal have udstedt en kvittering, behovet er således ikke så stort, da der anslået er ca. 150 tilmeldte virksomheder i Greve og Solrød Kommuner. 6. Spørgsmål vedr. udenbys håndværkere: Skal udenbys håndværkere rekvirere et adgangskort for at kunne benytte pladsen? Og hvad koster det? Ja. Kortet koster ca kr. ekskl. moms/år for håndværkere og ca kr. ekskl. moms/år for andre typer af erhvervsvirksomheder. Derudover er det muligt at købe et klippekort, hvor hvert klip koster 185 kr. ekskl. moms. 7. Spørgsmål vedr. aflevering af farligt affald: Skal der ske en registrering, når virksomheder afleverer farligt affald? Nej, kun hvis virksomheden beder om det. En virksomhed må maks. aflevere 200 kg farligt affald pr. år og denne begrænsning kontrolleres af medarbejderne ud fra kendskab til de enkelte virksomheder. 8. Spørgsmål vedr. åbningstid: På hverdage åbner genbrugspladsen (først) kl. 12, har Ordregiver overvejet at udvide åbningstiden? Nej. Åbningstiden er tilrettelagt efter de private brugeres behov, som typisk er i eftermiddagstimerne.

4 SIDE 4/8 10. Spørgsmål vedr. antal besøg: Er det korrekt at pladsen har mange besøgende? Ja. Pladsen er blandt de 20% mest besøgtei Danmark. 11. Spørgsmål vedr. ombytning af containere: Er det korrekt, at Renovatøren i dag efterlader en lastbil på pladsen i weekenden, så medarbejderne kan foretage ombytning af containere? Ja. Ordregiver har valgt at oplyse dette, så potentielle tilbudsgivere er oplyst om hvordan arbejdet p.t. er tilrettelagt, men det står tilbudsgiver frit for selv at tilrettelægge arbejdet. Det skal dog præciseres, at det er vigtigt for pladsens drift, at der i sker den nødvendige ombytning af de opstillede containere. 12. Spørgsmål vedr. ombytning af containere: Skal der kun ske ombytning af containere, som indeholder de fraktioner, som er nævnt på s. 17 i Ydelsesbeskrivelsen (Bilag 5.2), og vil en ombytning blive afregnet efter tilbudslistens D3? Ombytning vil blive afregnet efter tilbudslistens pkt. D3. Der skal ske ombytning efter behov. Renovatøren skal selv organisere arbejdet og har således selv direkte indflydelse på hvilke containere/fraktioner, som skal ombyttes. 13. Spørgsmål vedr. definition af transport og tømning: Er transport af container og tømning af container den samme ydelse? Ja. 14. Spørgsmål vedr. fejlsortering: Der må ikke forekomme fejlsortering, men det kan vel forekomme, at fejlsorterede emner gemmer sig i en container under andet affald? Medarbejderne skal være meget ansvarlige og skal opdage, hvis der sker fejlsortering, Fejlsorterede emner skal fjernes maskinelt ved at anvende det materiel, som er til rådighed på pladsen. Renovatøren bestemmer selv, hvilket materiel han indsætter på pladsen til at løfte de i Ydelsesbeskrivelsen (bilag 5.2) beskrevne opgaver.

5 SIDE 5/8 15. Spørgsmål vedr. skader: Hvem er erstatningspligtig overfor skader på puller og/eller træværk? Ordregiver har overleveret pladsen i Renovatørens varetægt, så som udgangspunkt er det Renovatøren, som er erstatningspligtig overfor skader. Hvis der sker skader på træværket skal Renovatøren udbedre dette, da det normalt vil være Renovatøren som har forvoldt skaden. Hvis en bruger laver en skade på pladsen, og Renovatøren har indhentet kontaktoplysninger/dokumentation, så bortfalder erstatningskravet overfor Renovatøren. Da pladsen er videoovervåget, kan Greve Renovation A/S bidrage med opklaring af en eventuel hændelse. 16. Spørgsmål vedr. materiel: Er det materiel, der står på pladsen, brugbart og kan det eventuelt overtages? Det er den nuværende Renovatørs materiel, så en eventuel forespørgsel om overtagelse af materiellet kan/skal ske til denne. Dele af materiellet er lejet materiel. 17. Spørgsmål vedr. nedknusning: Hvordan udføres nedknusning af stort brændbart? Stort brændbart placeres i en container, som er udpeget til formålet. Maskinføreren knuser stort brændbart i containeren med skovlen. Efterfølgende placeres det nedknuste brændbare affald i en anden container. Ordregiver finder af hensyn til pladsens drift, at det er mest hensigtsmæssigt, at stort brændbart knuses på pladsen. 18. Spørgsmål vedr. overdragede medarbejdere: Er det korrekt at medarbejder nr. 1 til nr. 13 varetager opgaver på genbrugspladsen, mens medarbejder nr. 14 til nr. 48 varetager opgaver med indsamling af affald? Ja.

6 SIDE 6/8 20. Spørgsmål vedr. 2-holdsskift: Vil Ordregiver begrunde hvorfor der ikke må indsamles affald i 2-holdsskift? Indsamling af affald i 2-holdsskift må ikke ske af hensyn til især de arbejdsmiljømæssige forhold. Ordregiver lægger vægt på, at en medarbejder har én fast arbejdsplads, og derfor er det et krav, at hver indsamlingsbil har én fast besætning over dagen og over året. Det er desuden Ordregivers erfaring, at man ved 2-holdsskift risikerer, at medarbejderne i 2. hold starter med at samle til bunke, inden indsamlingsbilen overdrages, og denne risiko ønsker Ordregiver ikke. Endelig er det Ordregivers opfattelse, at 1-holdsskift giver større fleksibilitet og bedre beredskab, da en indsamlingsbil, efter at have færdiggjort sin egen rute, kan anvendes som reservebil. 21. Spørgsmål vedr. indsamlingsdag: Fastholder Ordregiver, at alle fraktioner i fortovsindsamlingen inkl. dagrenovation skal indsamles på den samme ugedag ved husstanden? Ja. Det er vigtigt, at fraktionerne indsamles samme dag af hensyn til den tilbudte service overfor borgerne. 22. Spørgsmål vedr. 2-holdsskift: Har Ordregiver tænkt på, hvad det koster at fastholde kravet om 1- holdsskift? Ja. Ordregiver vil gerne betale en merpris for de fordele, som Ordregiver opnår ved at fastholde kravet om 1-holdsskift på indsamlingsbilerne. 23. Spørgsmål vedr. Ressourceplanen: Hvordan forholder Ordregiver sig til de opstillede krav i Ressourceplanen? Ordregiver har valgt en kontraktlængde på 4 år for evt. at kunne etablere nye ordninger i 2019, som imødekommer Ressourceplanens krav. Ordregiver vil eventuelt gennemføre forsøg i kontraktperioden. P.t. kan Ordregiver ikke opfylde kravene i Ressourceplanen, og som andre kommuner i Danmark kan Ordregiver sandsynligvis kun opfylde kravet, hvis der indføres indsamling af organisk affald. Inden der indføres en ny ordning for indsamling af organisk affald, skal der etableres et anlæg, som kan modtage og behandle organisk affald. Ordregiver har igangsat et udredningsarbejde vedr. dette.

7 SIDE 7/8 24. Spørgsmål vedr. dataoverførsel: Skal daglige driftsdata overføres via et excel-ark? Nej. Daglige driftsdata vedr. manglende tømning og andre forhold på tømningsadressen skal løbende indberettes via RenoWeb. Driftsrapporten skal indeholde diverse oplysninger, og disse skal indberettes i et excel-ark. 25. Spørgsmål vedr. dataoverførsel: Har Ordregiver et ønske om at dataoverførsel sker direkte fra indsamlingsbilerne til RenoWeb? Nej. Ordregiver har et krav om, at indberetninger om fejl og mangler m.m. skal være indberettet i RenoWeb senest kl den følgende hverdag. Ordregiver har fokus på selve opgaven med at indsamle affaldet i marken og sekundær fokus på indberetning af fejl. Ordregiver ønsker en høj kvalitet ved indsamling af affald i marken og ønsker, at det sker uden fejl eller med så få fejl som muligt. 26. Spørgsmål vedr. snitflade til automatisk dataoverførsel: Stiller Ordregiver en snitfladebeskrivelse til rådighed, som Renovatøren kan anvende til automatisk dataoverførsel?? Ordregiver ønsker spørgsmålet konkretiseret og tilsendt skriftligt, hvorefter Ordregiver undersøger, hvorvidt Ordregiver kan/vil stille en snitfladebeskrivelse til rådighed for tilbudsgiverne i tilbudsfasen og vender tilbage med svar i en senere svarskrivelse. Det skal præciseres, at Ordregiver ikke stiller krav om automatisk dataoverførsel. P.t. modtager Ordregiver i alt ca. 500 klager om året samlet, og disse indtastes manuelt. Med det omfang af klager er automatisk dataoverførsel måske knap så relevant. Ordregiver lægger også stor vægt på, at indberetningsmetoden i marken kan anvendes af medarbejdere med begrænsede danskkundskaber (ordblinde m.m.). 27. Spørgsmål vedr. chassisvejning af affald: Det fremgår af Ydelsesbeskrivelsen (Bilag 5.1) pkt at ved chassisvejning, er kravet til mindste deling 1 kg. Dette krav er ikke muligt at opfylde. Den opnåelige mindstedeling på chassisvægte er 5 kg, og det anbefales, at der anvendes en mindstedeling på 10 kg.

8 SIDE 8/8 Ordregiver undersøger, om kravet skal ændres og vender tilbage med svar i en senere svarskrivelse. 28. Spørgsmål vedr. forhåndstilsagn: Det fremgår af Forhåndstilsagn Tilkendegivelse om sikkerhedsstillelse, at sikkerhedsstiller (bank, pengeinstitut eller kautionsforsikringsselskab) inden underskrift på tilkendegivelsen skal have forelagt den udfyldte tilbudsliste. Dette er ikke hensigtsmæssigt. Ordregiver opfordres til at ændre ordlydende. Ordregiver anmoder stilleren af spørgsmålet om at indsende spørgsmålet skriftlig og gerne med et forslag til ny formulering. Efterfølgende vil Ordregiver overveje spørgsmålet og vender tilbage med svar i en senere svarskrivelse. Stilleren af spørgsmålet har efterfølgende pr. mail meddelt, at vedkommende ønsker at trække spørgsmålet tilbage, og dette har Greve Renovation A/S og Solrød Kommune naturligvis imødekommet.

Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelene Vesterbro/Kgs. Enghave, Amager Øst og Amager Vest i Københavns Kommune

Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelene Vesterbro/Kgs. Enghave, Amager Øst og Amager Vest i Københavns Kommune KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Drift 08-07-2015 Sagsnr. 2015-0161277 Dokumentnr. 2015-0161277-4 Sagsbehandler Ilonka Domela Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelene

Læs mere

Svarbrev nr. 1 vedr. "Drift af genbrugspladserne i Måde og Tarp i Esbjerg Kommune".

Svarbrev nr. 1 vedr. Drift af genbrugspladserne i Måde og Tarp i Esbjerg Kommune. Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 3. april 2013 SIDE 1/5 REF meno PROJEKTNR A024730-007 Svarbrev

Læs mere

Rettelsesbladet er offentliggjort den 29. november 2014 på http://gsforsyning.dk/om-os/udbud. På hjemmesiden findes også al anden information

Rettelsesbladet er offentliggjort den 29. november 2014 på http://gsforsyning.dk/om-os/udbud. På hjemmesiden findes også al anden information Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 29. november 2014 SIDE 1/7 REF meno PROJEKTNR A053762-001/003

Læs mere

INDSAMLING AF AFFALD I GREVE OG SOLRØD KOMMUNER SAMT DRIFT AF GENBRUGSPLADSEN MILJØCENTER GREVE

INDSAMLING AF AFFALD I GREVE OG SOLRØD KOMMUNER SAMT DRIFT AF GENBRUGSPLADSEN MILJØCENTER GREVE OKTOBER 2014 GREVE RENOVATION A/S OG SOLRØD KOMMUNE INDSAMLING AF AFFALD I GREVE OG SOLRØD KOMMUNER SAMT DRIFT AF GENBRUGSPLADSEN MILJØCENTER GREVE BILAG 4 Udbudsbetingelser_end2.docx ADRESSE COWI A/S

Læs mere

Udbud af indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune

Udbud af indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen 24. april 2018 Sagsnr.: 2017-0318478 Dokument: 2017-0318478-17 Sagsbehandler Iben Carlsen Svarskrivelse nr. 3 Udbud af indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns

Læs mere

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune. 16. august Sagsnr.: Dokument:

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune. 16. august Sagsnr.: Dokument: Teknik- og Miljøforvaltningen 16. august 2018 Sagsnr.: 2018-0083881 Dokument: 2018-0083881-7 Sagsbehandler Iben Carlsen Svarskrivelse nr. 1 Udbud af behandling af glasemballage for Københavns Kommune Affald

Læs mere

Udbud af indsamling af bioaffald fra etageboliger mv. på Nørrebro/Østerbro

Udbud af indsamling af bioaffald fra etageboliger mv. på Nørrebro/Østerbro Teknik- og Miljøforvaltningen 22. december 2017 Sagsnr.: 2017-0326920 Dokument: 2017-0326920-3 Sagsbehandler Cathrine Schultz-Quist Udbud af indsamling af bioaffald fra etageboliger mv. på Nørrebro/Østerbro

Læs mere

Svarbrev nr. 1 vedr. "Levering af beholdere og miljøkasser til Esbjerg Kommune"

Svarbrev nr. 1 vedr. Levering af beholdere og miljøkasser til Esbjerg Kommune Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 26. marts 2013 SIDE 1/5 REF meno PROJEKTNR A024730-010 Svarbrev

Læs mere

Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af bioaffald fra etageboliger mv. på Nørrebro/Østerbro

Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af bioaffald fra etageboliger mv. på Nørrebro/Østerbro Teknik- og Miljøforvaltningen 12. januar 2018 Sagsnr.: 2017-0326920 Dokument: 2017-0326920-4 Sagsbehandler Cathrine Schultz-Quist Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af bioaffald fra etageboliger mv. på Nørrebro/Østerbro

Læs mere

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af storskrald for Københavns Kommune. 20. april Sagsnr.: Dokument:

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af behandling af storskrald for Københavns Kommune. 20. april Sagsnr.: Dokument: Teknik- og Miljøforvaltningen 20. april 2016 Sagsnr.: 2016-0075819 Dokument: 2016-0075819-11 Sagsbehandler Iben Carlsen Svarskrivelse nr. 1 Udbud af behandling af storskrald for Københavns Kommune Affald

Læs mere

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER 24. APRIL 2015 RENO DJURS I/S EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk EU-UDBUD

Læs mere

Indsamling af dagrenovation

Indsamling af dagrenovation Odsherred kommune Indsamling af dagrenovation Offentligt EU-udbud Udbuds- og tilbudsbetingelser Marts 2015 Indholdsfortegnelse 1 Orientering 2 1.1 Forventet tidsplan for udbuddet 2 1.2 Ordregiver 3 2 Udbudsbetingelser

Læs mere

Emne: Orienteringsmøde vedr. genudbud af driftsopgaver 2018

Emne: Orienteringsmøde vedr. genudbud af driftsopgaver 2018 Mødereferat Projekt: Odsherred Kommune. Genudbud 2018 Udfærdiget af: Erling Kristiansen Projektnummer: 22.0073.14 Dato: 29. maj, 2018 Projektleder: Henrik Kubel Dato/ Tid : 17. april 2018, kl. 14.30-16

Læs mere

Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelen Indre By i Københavns Kommune

Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelen Indre By i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen 10. juli 2015 Sagsnr.: 2015-0161277 Dokument: 2015-0161277-6 Sagsbehandler Ilonka Domela Svarskrivelse nr. 1 Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelen Indre By i

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-0032198

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-0032198 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2012-0032198 (Katja Høegh, Allan Åge Christensen) 2. november 2012 K E N D E L S E Nykøbing Dag- og Industrirenovation v/bjørn Filtenborg (advokat Jeppe Svenning, Aarhus) mod

Læs mere

NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 - NYBORG SYD

NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 - NYBORG SYD Til Nyborg Forsyning & Service A/S Dokumenttype Spørgsmål og svar Dato December 2016 NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 - NYBORG SYD NFS A/S INDSAMLING AF AFFALD I DISTRIKT 3 - NYBORG SYD Revision

Læs mere

18. august 2015. Sagsnr.: 2015-0161277. Dokument: 2015-0161277-7. Sagsbehandler Ilonka Domela. Svarskrivelse nr. 2

18. august 2015. Sagsnr.: 2015-0161277. Dokument: 2015-0161277-7. Sagsbehandler Ilonka Domela. Svarskrivelse nr. 2 Teknik- og Miljøforvaltningen 18. august 2015 Sagsnr.: 2015-0161277 Dokument: 2015-0161277-7 Sagsbehandler Ilonka Domela Svarskrivelse nr. 2 Udbud af indsamling af husholdningsaffald i Indre By i Københavns

Læs mere

Rammekontraktbilag C Tilbudsbesvarelse

Rammekontraktbilag C Tilbudsbesvarelse Rammekontraktbilag C Tilbudsbesvarelse 1 1 Indledning I nærværende kontraktbilag indføres de udbedte forhold jf. annonceringsmaterielet. Tilbudsgiver skal således indføre besvarelser til de enkelte elementer

Læs mere

Herlev Kommune udbud af affaldsindsamling Svar på spørgsmål

Herlev Kommune udbud af affaldsindsamling Svar på spørgsmål Herlev Kommune udbud af affaldsindsamling Svar på spørgsmål Den 2. juni 2015 Journal nr. 163-2014-19987 Dokument nr. 163-2015-76353 Til Tilbudsgiverne Fra Herlev Kommune 1. Indledning Udbyder har i overensstemmelse

Læs mere

Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune Tilbudslister til udbud af Indsamling og transport af affald i Ringkøbing-Skjern Kommune Indholdsfortegnelse 1 Tilbud Delområde Nord 2 1.1 Tilbudsliste Nord R1 R3 3 2 Tilbud Delområde Syd 6 2.1 Tilbudsliste

Læs mere

AFTALE OM FÆLLES UDBUD AF INDSAMLNG AF RENOVATION

AFTALE OM FÆLLES UDBUD AF INDSAMLNG AF RENOVATION Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 162945 AFTALE OM FÆLLES UDBUD AF INDSAMLNG AF RENOVATION MELLEM OG SOLRØD KOMMUNE GREVE

Læs mere

5. december Spørgsmål og svar. Indsamling af dagrenovation og ressourcer udført med kranbil Revas

5. december Spørgsmål og svar. Indsamling af dagrenovation og ressourcer udført med kranbil Revas 5. december 2017 Spørgsmål og svar Indsamling af dagrenovation og ressourcer udført med kranbil Revas Spørgsmål 1 Særlige Arbejdsbetingelser og beskrivelser Pkt. 3 Indsamling med ad-hoc liste Mail med

Læs mere

Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune

Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen 24. april 2018 Sagsnr.: 2017-0318478 Dokument: 2017-0318478-15 Sagsbehandler Iben Carlsen Rettelsesblad nr. 1 Indsamling af husholdningsaffald med kran i Københavns Kommune

Læs mere

Udbud - kørsel med affaldscontainere. Kontrakt

Udbud - kørsel med affaldscontainere. Kontrakt Udbud - kørsel med affaldscontainere Kontrakt Dato: 6. januar 2015 Udarbejdet af: OFD, PJH Kontrol: PJH Version: 1.0 Godkendt af: MEL side 2 af 9 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

I/s Reno-Nord Analyseopgaver på affaldsanlæg

I/s Reno-Nord Analyseopgaver på affaldsanlæg I/s Reno-Nord Analyseopgaver på affaldsanlæg Oplysninger som tilbudsgiver skal aflevere som en del af tilbuddet samt formularer til brug for indsendelse af dokumentation for den vindende tilbudsgiver 15.

Læs mere

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse Udbud og tildeling Indholdsfortegnelse Dato: Marts 2018 UDBUD OG TILDELING Indholdsfortegnelse Side 1 ORIENTERING...1 1.1 VINTERTJENESTE RUTENUMMEREREDE VEJE...1 1.2 VINTERTJENESTE - KOMMUNEVEJE...1 1.3

Læs mere

Storskraldsordningen omfatter to forskellige ordninger, målrettet de forskellige boligtyper:

Storskraldsordningen omfatter to forskellige ordninger, målrettet de forskellige boligtyper: GLADSAXE KOMMUNE Forsyningsafdelingen Bilag 2 - Udbud af storskrald NOTAT Dato: 25. september 2015 Af: Lenette Møller Jensen, Anja Hoff Hansen og Malene Matthison-Hansen Introduktion og lovgrundlag Gladsaxe

Læs mere

INDSAMLING AF AFFALD INDHOLD. 1 Tilbud 2

INDSAMLING AF AFFALD INDHOLD. 1 Tilbud 2 OKTOBER 2017 RINGSTED KOMMUNE INDSAMLING AF AFFALD EU-UDBUD - TILBUDSLISTE - BILAG 1 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56400000 FAX +45 56409999 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Tilbud 2 2 Tilbudsliste

Læs mere

BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Maj 2012

BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Maj 2012 J.nr. 050784-0003 BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Maj 2012 Annoncering med prækvalifikation af ejendomsmæglerbistand til salg af erhvervsejendomme Bech-Bruun Advokatfirma Frue Kirkeplads 4 8100 Århus

Læs mere

Udbudsbrev. Udbud på Vintertjenester 2014 Fredericia Kommune. Offentligt udbud. Juni 2014

Udbudsbrev. Udbud på Vintertjenester 2014 Fredericia Kommune. Offentligt udbud. Juni 2014 Udbud på Vintertjenester til Fredericia kommune Offentligt udbud Juni 2014 Tovholder for udbuddet: Fredericia Kommune: Att.: Malene Frederiksen Gothersgade 20 DK-7000 Fredericia Danmark malene.frederiksen1@fredericia.dk

Læs mere

Notat. Holbæk Forsyning - Indsamling af dagrenovation mv. Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere. : Tilbudsgiverne. : Holbæk Forsyning 1 INDLEDNING

Notat. Holbæk Forsyning - Indsamling af dagrenovation mv. Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere. : Tilbudsgiverne. : Holbæk Forsyning 1 INDLEDNING Notat Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F +45 4396 4414 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Holbæk Forsyning - Indsamling af dagrenovation mv. Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere 18. december

Læs mere

Udbud af beholderservice for Københavns Kommune. Referat fra informations- og spørgemøde afholdt den 25. februar

Udbud af beholderservice for Københavns Kommune. Referat fra informations- og spørgemøde afholdt den 25. februar Teknik- og Miljøforvaltningen 1. marts 2016 Sagsnr.: 2016-0049505 Dokument: 2016-0049505-7 Sagsbehandler Ilonka Domela Udbud af beholderservice for Københavns Kommune Referat fra informations- og spørgemøde

Læs mere

NOTAT. Spuling/vask af affaldsbeholdere

NOTAT. Spuling/vask af affaldsbeholdere 30 Spuling/vask af affaldsbeholdere Dette notat opsummerer Swecos erfaringer vedrørende spuling/vask af affaldsbeholdere ifm. ruteindsamling af husholdningsaffald. Der er taget kontakt til en række leverandører

Læs mere

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION INDHOLD. 1 Indledning. 2 Rettelse til udbudsmaterialet. 2.1 Rettelse til pkt. 7.3 og 8.5 i udbudsmaterialet

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION INDHOLD. 1 Indledning. 2 Rettelse til udbudsmaterialet. 2.1 Rettelse til pkt. 7.3 og 8.5 i udbudsmaterialet TØNDER AFFALD A/S EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk RETTELSESBREV - SPØRGSMÅL OG SVAR INDHOLD 1 Indledning

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag Tilbudsliste (TBL) Tilbudslisten skal suppleres med besvarelse af bilag 1-8. Tilbudsgiver er bekendt med indholdet af udbudsmaterialet af 1. oktober 2012 samt eventuelt udsendte rettelsesblade og spørgsmål

Læs mere

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11 Bilag 2 Tilbudsskema Udbud af indsamling af dagrenovation Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Udvælgelseskriterier... 3 2.1. Oplysninger om virksomheden, jf. udbudsmaterialets punkt

Læs mere

N O T A T. Dato: 12. august 2019 Vedrørende: Ændring af afhentningsfrekvens i kontrakt om affaldstømning

N O T A T. Dato: 12. august 2019 Vedrørende: Ændring af afhentningsfrekvens i kontrakt om affaldstømning N O T A T Til: Fors A/S Fra: Bird & Bird Dato: 12. august 2019 Vedrørende: Ændring af afhentningsfrekvens i kontrakt om affaldstømning 1. INDLEDNING Fors A/S har anmodet Bird & Bird om en kort udbudsretlig

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S

PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S 15. maj 2018 Revideret d. 8. januar 2019 PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Greve Renovation A/S, som betjenes af KLAR Forsyning tager behandling af dine persondata

Læs mere

Notat. Holbæk Forsyning - Transport fra genbrugspladser Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere. : Tilbudsgiverne. : Holbæk Forsyning 1 INDLEDNING

Notat. Holbæk Forsyning - Transport fra genbrugspladser Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere. : Tilbudsgiverne. : Holbæk Forsyning 1 INDLEDNING Notat Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F +45 4396 4414 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Holbæk Forsyning - Transport fra genbrugspladser Svar på spørgsmål fra tilbudsgivere 20. januar

Læs mere

Rettelsesblad 1 inkl. spørgsmål besvarelse

Rettelsesblad 1 inkl. spørgsmål besvarelse Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 9. december 2016 SIDE 1/10 REF JNAN PROJEKTNR A079946 Rettelsesblad 1

Læs mere

Ny ordning for virksomheders adgang til MiljøCenter Greve fra 1. januar 2012

Ny ordning for virksomheders adgang til MiljøCenter Greve fra 1. januar 2012 Notat Dato: 6. oktober 2012 Vedrørende: Virksomheders adgang til MiljøCenter Greve fra 1. januar 2012 Notat udarbejdet af: Forvaltningerne i Solrød og Greve Kommune samt Greve Solrød Forsyning Ny ordning

Læs mere

Udbud af indsamling af dagrenovation med mobilsug i Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune

Udbud af indsamling af dagrenovation med mobilsug i Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen 06. april 2017 Sagsnr.: 2016-0248025 Dokument: 2016-0248025-19 Sagsbehandler Iben Carlsen Svarskrivelse nr. 3 Udbud af indsamling af dagrenovation med mobilsug i Københavns

Læs mere

Rebild Kommune Udbud af indsamling af genanvendelige materialer Svar på spørgsmål fra tilbudsgiverne

Rebild Kommune Udbud af indsamling af genanvendelige materialer Svar på spørgsmål fra tilbudsgiverne Svar på spørgsmål Til tilbudsgivere Rebild Kommune Udbud af indsamling af genanvendelige materialer Svar på spørgsmål fra tilbudsgiverne Indledning På vegne af Rebild Kommune udsendes hermed udbyders svar

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 13.07.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Udbud af indsamling af farligt affald i Københavns Kommune

Udbud af indsamling af farligt affald i Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen 06. oktober 2016 Sagsnr.: 2016-0233485 Dokument: 2016-0233485-7 Sagsbehandler Ilonka Domela Udbud af indsamling af farligt affald i Københavns Kommune Referat fra Informations-

Læs mere

Tilbud på indsamling og behandling af tøj

Tilbud på indsamling og behandling af tøj I/S Amager Ressourcecenter Tilbud på indsamling og behandling af tøj Tilbudsbetingelser Juni 2018 Sagsnr. 14/190 Dok.nr. 2456/18 Side 2 af 6 Indholdsfortegnelse 1 Indledning...3 2 Ordregiver...3 3 Tilbudsmaterialet...3

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2011-0025210

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2011-0025210 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2011-0025210 (Michael Kistrup, Jan Eske Schmidt) 10. oktober 2012 K E N D E L S E Søndersø Entreprenør og Vognmandsforretning A/S (advokat André Rouvillain, København) mod

Læs mere

Til tilbudsgiverne. 16. juni 2016 Vores reference: Rebild Kommune, udbud vedr. dagrenovation Svar på stillede spørgsmål nr.

Til tilbudsgiverne. 16. juni 2016 Vores reference: Rebild Kommune, udbud vedr. dagrenovation Svar på stillede spørgsmål nr. Sweco Danmark A/S Kokbjerg 5 6000 Kolding Danmark T +45 7220 7207 F +45 7242 8900 www.sweco.dk Til tilbudsgiverne CVR-nr. 48233511 Vores reference: 31.3030.16 Rebild Kommune, udbud vedr. dagrenovation

Læs mere

Aalborg Forsyning, Renovation - Udvidelse af åbningstid for erhvervsvirksomheder på Genbrugsplads Sundsholmen.

Aalborg Forsyning, Renovation - Udvidelse af åbningstid for erhvervsvirksomheder på Genbrugsplads Sundsholmen. Punkt 1. Aalborg Forsyning, Renovation - Udvidelse af åbningstid for erhvervsvirksomheder på Genbrugsplads Sundsholmen. 2013-657. Forsyningsudvalget indstiller, at byrådet godkender, at der - som en forsøgsordning

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Erhverv på de kommunale genbrugspladser 2013

Erhverv på de kommunale genbrugspladser 2013 Erhverv på de kommunale genbrugspladser 2013 5978901234 Jensen VVS Sahara 6 6700 Esbjerg Nyt betalingssystem med Gen Bizz i forruden På genbrugspladsen modtager vi ikke dagrenovation kommer køretøjer med

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

Indsamling af dagrenovation med mobilsug i Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune

Indsamling af dagrenovation med mobilsug i Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune Indsamling af dagrenovation med mobilsug i Københavns og Frederiksberg / Iben Carlsen TMF, Affald og Genbrug 22. februar 2017 Program for mødet 1. Velkommen og kort gennemgang af dagsorden 2. Præsentation

Læs mere

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser

Udbud Olie- og benzinudskillere. Udbudsbetingelser Udbud Olie- og benzinudskillere Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Svar på spørgsmål til udbud

Svar på spørgsmål til udbud 1. Spørgsmål: Side 7 afsnit 2.3 Tildelingskriterier Det er angivet, at priserne skal være eksklusive moms og forbrændingsafgift. I dag beregnes og afregnes afgift ud fra brændværdi mm. dvs. at disse afgifter

Læs mere

Tilbudsliste for indsamling af affald i Solrød Kommune

Tilbudsliste for indsamling af affald i Solrød Kommune Tilbudsliste for indsamling af affald i Solrød Kommune Tilbudsliste for indsamling af affald i Solrød Kommune Undertegnede tilbyder at indsamle affald for Ordregiver på det i Udbudsbetingelser, Ydelsesbeskrivelser

Læs mere

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af beholderservice for Københavns Kommune. 9. marts 2016. Sagsnr.: 2016-0049505. Dokument: 2016-0049505-10

Svarskrivelse nr. 1. Udbud af beholderservice for Københavns Kommune. 9. marts 2016. Sagsnr.: 2016-0049505. Dokument: 2016-0049505-10 Teknik- og Miljøforvaltningen 9. marts 2016 Sagsnr.: 2016-0049505 Dokument: 2016-0049505-10 Sagsbehandler Ilonka Domela Svarskrivelse nr. 1 Udbud af beholderservice for Københavns Kommune Affald og Genbrug

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S

PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S 15. maj 2018 PRIVATLIVSPOLITIK FOR GREVE RENOVATION A/S 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV Greve Renovation A/S, som betjenes af KLAR Forsyning tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig

Læs mere

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation i Assens Kommune

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation i Assens Kommune NOVEMBER 2013 ASSENS AFFALD & GENBRUG A/S EU-udbud - Indsamling af dagrenovation i Assens Kommune VURDERINGSNOTAT 2 SIDEORDNEDE BUD ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45

Læs mere

Generelle vilkår for tilbudsafgivelse

Generelle vilkår for tilbudsafgivelse Generelle vilkår for tilbudsafgivelse Beskæftigelsesmin., sagsnr. 2010-0003721 17. maj 2010 1. Indledning/generelle forhold 1.1. Konkurrenceudsat udbud Dette udbud gennemføres i henhold til afsnit 2 i

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER JAMMERBUGT KOM- MUNE UDBUD AF CONTAINERE, KOMPRIMATORENHEDER OG BEHOLDERE

UDBUDSBETINGELSER JAMMERBUGT KOM- MUNE UDBUD AF CONTAINERE, KOMPRIMATORENHEDER OG BEHOLDERE UDBUDSBETINGELSER JAMMERBUGT KOM- MUNE UDBUD AF CONTAINERE, KOMPRIMATORENHEDER OG BEHOLDERE INDHOLD 1. Indledning 1 2. Den ordregivende myndighed 1 3. Udbudsmaterialet 2 4. Tidsplan for udbudsforretningen

Læs mere

ÆRØ KOMMUNES AFFALDSANLÆG

ÆRØ KOMMUNES AFFALDSANLÆG ÆRØ KOMMUNES AFFALDSANLÆG BETINGELSER VEDR. UDBUD AF DRIFT AF ÆRØ KOMMUNES AFFALDSANLÆG Husmarken 2A, Tranderup, 5970 Ærøskøbing. 09.06.2016 Betingelser vedr. udbud af drift af Ærø Kommunes Affaldsanlæg

Læs mere

Kontraktbilag C Tilbudsbesvarelse

Kontraktbilag C Tilbudsbesvarelse Kontraktbilag C 1 1 Indledning I nærværende kontraktbilag indføres de udbedte forhold jf. annonceringsmaterielet. Tilbudsgiver skal således indføre besvarelser til de enkelte elementer som foreskrevet.

Læs mere

ODENSE RENOVATION A/S. Udbud vedr. indkøb af 1 stk. gummihjulslæsser. UB Udbudsbetingelser. September Side PAGE 1 af 10

ODENSE RENOVATION A/S. Udbud vedr. indkøb af 1 stk. gummihjulslæsser. UB Udbudsbetingelser. September Side PAGE 1 af 10 ODENSE RENOVATION A/S Udbud vedr. indkøb af 1 stk. gummihjulslæsser UB Udbudsbetingelser September 2013 Sag J.nr. Udarb. OFD Udg. 01 Kontrol EP Dato 2013-09-23 Godk. Side PAGE 1 af 10 Udbudsbetingelser

Læs mere

Samlet bilagsmateriale til revurdering og miljøgodkendelse til Jernløse Genbrugsplads

Samlet bilagsmateriale til revurdering og miljøgodkendelse til Jernløse Genbrugsplads Samlet bilagsmateriale til revurdering og miljøgodkendelse til Jernløse Genbrugsplads Bilag 1 Miljøteknisk beskrivelse Bilag 2 Indretningsplan Bilag 3 - Forventede affaldsmængder og affald der ikke må

Læs mere

Ansøgningsskema Privatinstitution

Ansøgningsskema Privatinstitution Ansøgningsskema Privatinstitution Sendes til: Mariagerfjord Kommune Dagtilbud Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro Mrk. Anmodning om godkendelse Privat daginstitution Kan også sendes elektronisk på raadhus@mariagerfjord.dk

Læs mere

Godkendelsesmateriale m. godkendelsesanmodning

Godkendelsesmateriale m. godkendelsesanmodning Godkendelsesmateriale m. godkendelsesanmodning Madservice - februar 2015 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 4 1.1 Baggrund... 4 1.2 Organisering... 4 1.3 Materialets opbygning... 4 1.4 Opgavens omfang...

Læs mere

Godkendelsesanmodning TRÆNING

Godkendelsesanmodning TRÆNING Godkendelsesanmodning TRÆNING 2014 Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning Potentielle leverandører skal udfylde nedenstående skema til godkendelsesanmodning elektronisk Anmodninger om godkendelse

Læs mere

Kontrakten vedrører udlicitering af regelmæssig gennemførelse af uddannelser indenfor AMU kurser rettet imod transporterhvervet i Region MIDT.

Kontrakten vedrører udlicitering af regelmæssig gennemførelse af uddannelser indenfor AMU kurser rettet imod transporterhvervet i Region MIDT. Indledning: DEKRA AMU CENTER MIDTJYLLAND ApS inviterer hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at afgive tilbud på undervisning i specifikke AMU transportuddannelser. Baggrund og formål

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER TRYKNING AF NYHEDSBREV

UDBUDSBETINGELSER TRYKNING AF NYHEDSBREV KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen 07.02.2013 Sagsnr. 2011-21692 Dokumentnr. 2013-119937 UDBUDSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Ordregivende myndighed 3 3. Udbudsmaterialet

Læs mere

BETINGELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)

BETINGELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) JULI 2014 BRØNDERSLEV KOMMUNE BETINGELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) UDBUD AF SNERYDNING 2014 ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JULI 2014 BRØNDERSLEV

Læs mere

GENUDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2019

GENUDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2019 JUNI 2014 LEJRE KOMMUNE GENUDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2019 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JUNI 2014 LEJRE KOMMUNE GENUDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Bilag 7. 2. Afhentningsvilkår

Bilag 7. 2. Afhentningsvilkår 6. februar 2014. 27 Nr. 130. Bilag 7 Retningslinjer for samarbejdet mellem producenter samt kommunalbestyrelserne ved indsamling af elektrisk og elektronisk udstyr fra de kommunale indsamlingssteder Reglerne

Læs mere

Kommunens nuværende affaldsordninger

Kommunens nuværende affaldsordninger 7 Kommunens nuværende affaldsordninger Ordninger for private husstande Lejre Kommune er forpligtet til, at etablere indsamlingsordninger for affald fra private husstande. De private husstande er samtidig

Læs mere

Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk

Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk KARA/NOVEREN Udbudsbetingelser for stilladsarbejder på Roskilde Kraftvarmeværk KARA/NOVEREN I/S Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Ordregiver... 2 3. Kontraktperiode... 3 4. Udbudsform og forhandlingsforløb...

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 02.05.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil. Udbudsbetingelser

Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil. Udbudsbetingelser Udbud - 1 stk. lille 2-kammer skraldebil Udbudsbetingelser Dato: 11-12-2017 Dokument id: 79424 Version: 1.1 Udarbejdet af: OFD Kontrol: ANS Godkendt af: LTH side 2 af 9 Odense Renovation A/S Snapindvej

Læs mere

Kontrakt om levering af glatførebekæmpelse og snerydning 2016-2019, Norddjurs Kommune

Kontrakt om levering af glatførebekæmpelse og snerydning 2016-2019, Norddjurs Kommune Kontrakt om levering af glatførebekæmpelse og snerydning 2016-2019, Norddjurs Kommune 1 Parterne Mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenå CVR: 29 18 99 86 (herefter: Ordregiveren) og [Leverandør] [Adresse]

Læs mere

Udbud Behandling af tungt affald

Udbud Behandling af tungt affald Udbud Behandling af tungt affald r maj 2014 Sag 14/89 Dok. nr. 1633/14 1 1 TILBUD Et tilbud skal omfatte alle ydelser som nævnt i kravspecifikationerne. For hver fraktionsgruppe, der afgives tilbud på,

Læs mere

Spørgsmål og svar til annoncering af Danskundervisning af udlændinge

Spørgsmål og svar til annoncering af Danskundervisning af udlændinge Spørgsmål og svar til annoncering af Danskundervisning af udlændinge Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på www.fredericia.dk For

Læs mere

FAXE AFFALD A/S' AFGIVELSE AF KONTROLBUD I FORBINDELSE MED RE- NOVATIONSUDBUD

FAXE AFFALD A/S' AFGIVELSE AF KONTROLBUD I FORBINDELSE MED RE- NOVATIONSUDBUD Advokat Annelouise Dalgaard Pedersen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 Bilag 5b J.nr. 176757 25. oktober 2017 Faxe Affald A/S Jens Chr. Skous Vej 1 4690 Haslev FAXE AFFALD A/S' AFGIVELSE

Læs mere

Udbudsbetingelser til begrænset udbud - Prækvalifikationsfasen. Sekretariat for administration af tilskudsordning

Udbudsbetingelser til begrænset udbud - Prækvalifikationsfasen. Sekretariat for administration af tilskudsordning Udbudsbetingelser til begrænset udbud - Prækvalifikationsfasen af Sekretariat for administration af tilskudsordning 1 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3 1.3 Beskrivelse af projektet...

Læs mere

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne.

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Generelle betingelser I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Tilbudsindhentningen sker iht. til Tilbudslovens afsnit II vedr. Annonceringspligt. Side 1 af 6 1. Indledning 1.1 Generel beskrivelse

Læs mere

Hvis det viser sig, at der er behov for en modtageplads for olie- og kemikalieaffald på Materielgården, kan den etableres igen.

Hvis det viser sig, at der er behov for en modtageplads for olie- og kemikalieaffald på Materielgården, kan den etableres igen. Pkt.nr. 6 Modtagepladsen for olie- og kemikalieaffald på Materielgården 670221 Indstilling: Teknisk Forvaltning indstiller til Teknik- og Miljøudvalget: 1. at tage stilling til hvorvidt den eksisterende

Læs mere

BUT. Udbud AD-AG.R04. Ortofoto og højdemodel på strækningen Sdr. Borup - Assentoft. November 2014

BUT. Udbud AD-AG.R04. Ortofoto og højdemodel på strækningen Sdr. Borup - Assentoft. November 2014 BUT Udbud AD-AG.R04 Ortofoto og højdemodel på strækningen Sdr. Borup - Assentoft November 2014 2 af 6 Indhold AD-AG.R04 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3 2.

Læs mere

Vejledning og vilkår for udbud

Vejledning og vilkår for udbud Vejledning og vilkår for udbud Indhold 1. Indledning... 2 Udbyder... 2 Hosted løsning eller In-house-løsning... 2 Tidsplan... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 Behandling af spørgsmål... 4 Vedståelsesfrist...

Læs mere

Annoncering. af kontrakt om opsætning af rottespærrer samt løbende kontrolbesøg på private institutioner

Annoncering. af kontrakt om opsætning af rottespærrer samt løbende kontrolbesøg på private institutioner Annoncering af kontrakt om opsætning af rottespærrer samt løbende kontrolbesøg på private institutioner Betingelser for tilbudsafgivelse 1. Generel beskrivelse af annoncering Lyngby-Taarbæk Kommune, herefter

Læs mere

Svarskrivelsen er offentliggjort den 29. november 2014 på http://gsforsyning.dk/om-os/udbud. På hjemmesiden findes også al anden information

Svarskrivelsen er offentliggjort den 29. november 2014 på http://gsforsyning.dk/om-os/udbud. På hjemmesiden findes også al anden information CVR 44623528 Til potentielle tilbudsgivere ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk DATO 29. november 2014 SIDE 1/30 REF meno PROJEKTNR A053762-001/003

Læs mere

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang?

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang? MEMO TITEL Spørgsmål og svar til udbudsmateriale vedr. kommunal kørsel i Faxe Kommune DATO 24. juni 2013 TIL KOPI FRA PROJEKTNR Tilbudsgivere Faxe Kommune COWI A039863 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 17.08.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Til alle tilbudsgivere. Den 8. juni Aarhus Kommune

Til alle tilbudsgivere. Den 8. juni Aarhus Kommune Til alle tilbudsgivere Den 8. juni 2011 Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Besvarelse af afklarende spørgsmål udbud på indsamling og transport af dagrenovationslignende affald mv. fra Aarhus Kommunes

Læs mere

Udbud Tømning af olie- og benzinudskillere samt sandfang

Udbud Tømning af olie- og benzinudskillere samt sandfang Udbud Tømning af olie- og benzinudskillere samt sandfang November 2016 Udgivelsesdato : Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Maho, Karc, Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE

Læs mere

Rettelsesbrev nr. 1 11-08-2014

Rettelsesbrev nr. 1 11-08-2014 Rettelsesbrev nr. 1 Der er indkommet følgende spørgsmål til udbudsmaterialet. Kopi af forsikringspolice skal vedlægges tilbuddet. Er det nok med en kopi af forsikringscertifikat, som viser, at forsikringen

Læs mere

Udbuddene gennemføres som udbud med forhandling efter Udbudsdirektivets art. 30, stk. 1, litra 1.

Udbuddene gennemføres som udbud med forhandling efter Udbudsdirektivets art. 30, stk. 1, litra 1. UDBUDSBETINGELSER FOR UDBUD MED FORHANDLING Region Nordjylland Region Midtjylland Region Syddanmark Region Sjælland Region Hovedstaden 1. Indledning Disse udbudsbetingelser gælder for Region Nordjylland,

Læs mere

Godkendelse af container til restaffald og madaffald

Godkendelse af container til restaffald og madaffald Punkt 7. Godkendelse af container til restaffald og madaffald 2015-038690 Miljø- og Energiforvaltningen fremsender til Miljø- og Energiudvalgets godkendelse, at de containere, der fra 2017 anvendes til

Læs mere

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation EU-udbud - Indsamling af dagrenovation Maj 2016 Udgivelsesdato : Vores reference : 31.3030.16 Dokument nr. : 010 Udarbejdet : BER Kontrolleret : BHS Godkendt: : BHS Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Svarskrivelse nr. 2. Udbud af indsamling af farligt affald i Københavns Kommune. 20. oktober Sagsnr.: Dokument:

Svarskrivelse nr. 2. Udbud af indsamling af farligt affald i Københavns Kommune. 20. oktober Sagsnr.: Dokument: Teknik- og Miljøforvaltningen 20. oktober 2016 Sagsnr.: 2016-0233485 Dokument: 2016-0233485-11 Sagsbehandler Ilonka Domela Svarskrivelse nr. 2 Udbud af indsamling af farligt affald i Københavns Kommune

Læs mere

Indsamling af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund Kommuner

Indsamling af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund Kommuner Nykøbing Falster, rev 1, februar 2017 J.nr. 07.01.05G-00 Indsamling af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund Kommuner Entreprisekontrakt Delentreprise 1 Februar 2017 1 Indhold 1. PARTERNE... 3 2. Aftalegrundlaget...

Læs mere

Udbudsbetingelser September 2014

Udbudsbetingelser September 2014 Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040704-0003 SBJ/MGL Udbudsbetingelser September 2014 Holst, Advokater Advokatpartnerselskab Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus C T, +45

Læs mere