Der skelnes mellem rejser inden for et takstområde og rejser gennem flere takstområder.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der skelnes mellem rejser inden for et takstområde og rejser gennem flere takstområder."

Transkript

1 6-1 6 Bus & Tog har en aftale med DSB og Arriva Tog om at busbilletter og kort i mange tilfælde kan bruges i togene og omvendt at togbilletter og kort kan bruges i bussen. Der skelnes mellem rejser inden for et takstområde og rejser gennem flere takstområder. Rejser i et takstområde Til rejser, hvor man holder sig inden for et takstområde, udstedes der kun busbilletter og kort, der gælder både til busser og tog, og prisen er den samme, uanset om man rejser med bus eller tog. Rejser gennem to eller flere takstområder Der kan udstedes både bus- og togbilletter til rejser gennem to eller flere takstområder. Hvis hele rejsen foregår i bus, er der ingen problemer, så kan billetten altid udstedes i bussen. Hvis noget af rejsen skal foretages i tog er reglerne mindre enkle. Krydse grænse i tog En hovedregel, er at hvis en kunde, der vil rejse i tog, vil krydse en takstområdegrænse i toget, skal kunden altid købe en togbillet. Togbilletten gælder også i mange tilfælde i bussen, hvis trafikselskabets zonenummer står på billetten. På kortet nedenfor vises med de røde streger, hvornår man krydser en takstområdegrænse på togstrækningerne.

2 6-2 Kortet ovenfor viser togstrækningerne og hvor toget krydser takstom- rådegrænserne.

3 6-3 Som det ses på kortet krydser man takstgrænsen mellem: Ølgod og Tarm Brande og Thyregod Vejle og Hedensted Vejen og Lunderskov Hviding og Rejsby Vamdrup og Vojens Fredericia og Middelfart Taulov og Middelfart Tilslutningsbus En anden hovedregel er, at togbilletten altid er gyldig til bus i togbillettens fra- og til-zone, hvis buszonerne er angivet på billetten. Det betyder, at hvis kunden, når han stiger ind i bussen viser en togbillet eller -kort, der er gyldig i den zone hvor busrejsen starter eller slutter, skal kunden ikke betale for den zone, der allerede er betalt for på togbilletten (det kaldes gratis tilslutningsbus). 6 typer rejser For at få et overblik over hvornår busbilletten gælder i toget og omvendt, kan man dele rejserne op i 6 rejsetyper: 1. Rejser indenfor ét takstområde: o Busbillet/kort gælder i toget o Togbillet/kort gælder i bussen (togbilletten/-kortet er udstedt efter samme takster som busbilletten). 2. Hele rejsen med tog gennem flere takstområder: o Kun togbilletten er gyldig. 3. Hele rejsen med bus gennem flere takstområder o Togbillet/kort gælder i bussen hvis: der er tale om en direkte busrute, mellem de angivne stationer og busrejsens endepunkter ligger i de byer, som togbilletten (kortet) gælder fra eller til. Se nærmere i afsnit 6.3.

4 Både bus og tog på samme rejse gennem flere takstområder. o Busbillet/kort gælder i toget, hvis man ikke krydser grænsen mellem to takstområder i toget. o Togbillet/kort gælder i bussen, hvis: der er tale om en direkte busrute, og busrejsens ene endepunkt skal svare til ét af togbillettens(kortets) endepunkter, og busrejsens andet endepunkt skal ligge på den strækning, som togbilletten (kortet) gælder til. Se nærmere i afsnit Tilslutningsbus hvor togrejsen fortsætter i bus i togbillettens/kortets start- og slutzone. o Togbillet/kort giver ret til gratis omstigning (til f. eks. bybusser) i slutzonen. PS: Hvis kunden vil rejse udover billettens slutzone, skal du udstede tilkøbsbillet, da der ikke skal betales for omstigningszonen. Se nærmere i afsnit Tog+ billet o Kunden køber en samlet togbillet til både bus- og togrejse og rejser i bus på den del af strækningen, hvor der ikke kører tog. Se nærmere i afsnit 6.6. I det følgende behandles de seks rejsetyper i ovennævnte rækkefølge.

5 I bus eller tog inden for et takstområde Togoperatøren udsteder billetten efter s rejseregler og takster, og billetten gælder både i bus og tog (som omtalt i kapitel 4) 6.2 Kun tog i flere takstområder Her gælder DSB s og Arrivas takster og rejseregler. 6.3 Busrejse parrallelt med toget Kunden kan i nogle tilfælde vælge at bruge sin togbillet eller -kort til en busrejse. Det er tilladt, hvis der er tale om en busrejse, der er foregået mellem billettens til- og frazone - at bussen altså kører parallelt med toget. Det er ligegyldigt hvilken rejsevej, der står på togbilletten, når blot busrejsens endepunkter ligger i de zoner, som er nævnt som til- og frazoner. Eksempel: Hvis en kunde har et DSB-kort fra Sønderborg til Vejle, er der frit valg mellem bus (rute 900X) og tog på strækningen. En DSB-billet fra Vojens til Ribe via Bramming giver også mulighed for at rejse med rute 135 direkte mellem Vojens og Ribe, hvor bussen altså ikke passerer Bramming. Det er altså ligegyldigt, hvilken rejsevej, der står på togbilletten, når blot busrejsen sker mellem togbillettens til- og frazone. En kunde med et DSB-kort fra Kolding til Tønder via Bramming har også mulighed for at tage med rute 146, der kører direkte fra Kolding til Tønder.

6 Både bus og tog gennem flere e takstområder I tog på busbillet Hvis kundenn køber en busbillet, må han ikke krydse en takstområde- han godt grænse i toget, men inden for det enkelte takstområde kan rejse med tog. Eksempel: En kunde køber i rute 900 X en busbillet fra Haderslev til Fredericia. Kunden passerer takstområdegrænsen i bussen og i Kolding stiger hun om til toget mod Fredericia. Dette er tilladt, fordi hele togrejsen sker i Takstområde ØST. I bus på togbillet Man kan rejse i bus på en del af rejsen hvis: der er tale om en direkte busrute der kører parallelt med toget (se evt. ruterne i afsnit 6.3) busrejsens ene endepunkt skal svare s til ét aff togbillettens(kortets) endepunkter (til- eller frazone) og busrejsens andet endepunkt skal ligge i en stationszone på den strækning, som togbilletten (kortet) gælder til. Dette betyder, at kunden kan afbryde togrejsen og fra den zone, hvor togrejsen er af- brudt, kan kunden tage bus- sen videre til bestemmelses- stedet, eller kunden kan beog ta- gynde rejsen med bus ge toget det sidste stykke. Det er dog kun zoner, som stationerne ligger i, der kan bruges som påstigningszone.

7 6-7 Eksempler: En kunde har en DSB-billet fra Fredericia til Gråsten. Toget standser i Takstområde SYD i Vojens, Rødekro, Tinglev, Kliplev og Gråsten. Skal der benyttes bus på strækningen, skal Gråsten-zonen være start- eller slutzone, fordi Gråsten er til-zone. Der findes en direkte busrute fra Rødekro til Gråsten (915 X). Det er derfor tilladt på togbilletten at stige om til bus i Rødekro-zonen og tage bussen videre til Gråsten. En anden kunde køber hos Arriva Tog en togbillet fra Silkeborg til Christiansfeld via Skanderborg Fredericia Kolding. Kunden tager toget Silkeborg Skanderborg Vejle, hvor han stiger af toget for at køre resten af vejen med rute 900X. Billetten er udstedt med henblik på at kunden tager toget til Kolding (da billetten er udstedt via Kolding) og her stiger om til en bus, da strækningen Kolding-Christiansfeld er en tog+ strækning. Men da Vejle station ligger på den strækning, billetten gælder til, kan kunden også vælge at tage den direkte busrute 900X fra Vejle til Christiansfeld. Omvendt kan kunden på togbilletten også begynde rejsen i bus frem til en togstation på den strækning, som billetten gælder til, og herfra fortsætte med toget til bestemmelsesstedet Eksempel På en togbillet Sønderborg København kan kunden rejse med rute 900X fra Sønderborg til Kolding og herfra rejse videre med toget til København.

8 Tilslutningsbus på togbillet Når en kunde med en togbillet til to eller flere takstområder når frem til den togstation, som på billetten er anført som til-zone, kan kunden inden for samme zone frit stige om til bus (tilslutningsbus), uden at der skal løses ny billet. Hvis kunden har købt togbilletten på forhånd (f.eks. ved telefonisk bestilling hos DSB - eller hvis kunden har et klippekort eller periodekort), kan kunden begynde rejsen på togbilletten i bus i den fra-zone, hvor togstationen ligger. Retten til tilslutningsbus i fra- og til-zone gælder hele det døgn, togbilletten er udstedt til eller den dato, klippekortet er afstemplet. Hvis en kunde f.eks. har en DSB-billet fra Odense (01) til Esbjerg (10), kan kunden efter at være ankommet til Esbjerg rejse med bybussen resten af dagen i alle retninger inden for zonen. F.eks. køre hjem og så om aftenen tage bussen retur til biografen i Esbjerg uden at skulle købe en ny billet. Du skal kontrollere, at enten billettens fra- eller til-zone ligger på din rute, da tilslutningsbussen kun kan bruges i fra- og til-zonerne. Hvis kunden vil gøre tilkøb til en togbillet, skal til-zonen fratrækkes, da den jo allerede er betalt. Du kan ikke sælge billet til togrejser i flere takstområder. Hvis kunden skal have billet til en togrejse, der starter med bus til stationen og fortsætter med tog over takstområdegrænsen, kan du gøre opmærksom på muligheden for på forhånd at købe billet, klippekort eller mobilbillet. Nogle kunder tror, at de også kan få refunderet den sidste zone af busbilletten, hvis de køber en togbillet efter busrejsen, det er dog en misforståelse.

9 Tog+ billet Hvis en kunde i forlængelse af en togrejse vil rejse med bus i flere zoner end start- og slutzonen, skal kunden betale et tillæg for denne del af rejsen. Det kan gøres ved at kunden køber en normal tilkøbsbillet, men på visse strækninger kan det gøres billigere ved, at kunden køber en togbillet eller kort, hvor busstrækningen er inkluderet (kaldet Tog+ billet). Billetten kan købes hos DSB eller Arriva Tog. Billetten giver ret til at stige om til bus på udvalgte strækninger, hvor der ikke kører tog. Der kan også foretages flere skift mellem bus og tog. Tog+ billetter kan også bruges efter reglerne omtalt i afsnit 6.3 og 6.4. Ordningen gælder for billetter, klippekort periodekort og grupperejser. Billetten/kortet kan kun købes hos DSB, og det betyder, at hvis kunden vil begynde rejsen i bussen, skal billetten eller kortet være købt i forvejen. Eksempel En kunde køber hos DSB en billet fra Aabenraa til Skive via Kolding - Fredericia - Langå. Da Aabenraa Kolding er en tog+ strækning. kan kunden rejse med bus 900X fra Aabenraa til Kolding. På strækningen Kolding - Fredericia - Langå - Skive kører tog, hvorfor billetten gælder hertil. I Skive er der gratis tilslutningsbus i zone 40. En kunde køber en tog+ billet Århus Billund via Vejen. Billetten gælder til tog Århus Vejen og bus fra Vejen til Billund. Kunden kan imidlertid også vælge at benytte toget fra Århus til Vejle og herfra tage den direkte busrute 44 til Billund (i denne forbindelse er togbillet-

10 6-10 tens endepunkt Billund og busrejsens andet endepunkt, Vejle ligger på togstrækningen) Specielle aftaler har indgået nogle aftaler med DSB, hvor kunden ikke nødvendigvis skal følge den rute, der står på togbilletten: Med en togbillet København Haderslev via Vojens kan kunden stå af toget i Kolding og rejse med bussen direkte til Haderslev (reglen gælder også den modsatte vej) Med en togbillet København Aabenraa via Rødekro kan kunden stå af toget i Kolding og rejse med bussen direkte til Aabenraa (reglen gælder også den modsatte vej)

11 10-3 Rejseregler Rekvisition ; 4-42 Ringzonesystem Rulleskøjter ; 3-18 Rygning ; 2-17 Skolekort 2-1; 2-2; 2-17; 3-8; 4-2; 4-36; 4-37 Skolerejsebillet SMS billet ; 4-13 SMS-billetter og mobilbilletter. 3-3 Soldaterkort Springe stoppested over Stamkortnummer ; 4-32 SVP Sygesikringsbevis Takster ; 2-13; 3-2 Takster for grupper Takstområde SYD Takstområde VEST Takstområde ØST Tastatur, DC Taxi TCP Tidsgyldighed ; 5-2 Tilbagebetaling af billet Tilbagebetaling af klippekort Tilbagebetaling af periodekort. 7-3 Tilbagebetaling af periodekort på mobil Tilbagebetaling og erstatning Tilkaldetaxi Tilkøb ; 4-7; 4-18; 4-20; 5-5; 8-41; 8-51 Tilslutningsbus Tjek ind Tjek ud TOG+ billetter Togbillet ; 6-8 Togstation Trafikoplysningen Tro og love erklæring Turvalg Uddannelseskort Uniform ; 2-18 Ustemplede klippekort Værnepligtige Zonegyldighed Zoneoptælling Zoner Øvrige rejseregler Årskort

5 Flere takstområder i bus

5 Flere takstområder i bus 5-1 5 Flere takstområder i bus 5.1 Takstområdekoder På billetmaskiner på lokale og regionale ruter i Takstområde ØST og Vest angives ved et tal i hvilket takstområde, en billet eller et kort er udstedt.

Læs mere

Tjek om dit kort skal ændres. & zone. Nye takster og nyt zonesystem

Tjek om dit kort skal ændres. & zone. Nye takster og nyt zonesystem Tjek om dit kort skal ændres Takst & zone Nye takster og nyt zonesystem Nye zoner & nye takster Den 15. januar ændrer Sydtrafik sit zonesystem. Mange zoner ændrer størrelse, og i nogle områder bliver der

Læs mere

SYDTRAFIKS TAKSTER GÆLDER FRA DEN 19. JANUAR

SYDTRAFIKS TAKSTER GÆLDER FRA DEN 19. JANUAR SYDTRAFIKS TAKSTER GÆLDER FRA DEN 19. JANUAR 2014 Prisen for en rejse med Sydtrafik afhænger af mange forskellige ting. Den letteste vej til den billigste billet er rejseplanen.dk. Når du vælger din rejse,

Læs mere

GÆLDER FRA DEN 20. JANUAR

GÆLDER FRA DEN 20. JANUAR takster GÆLDER FRA DEN 20. JANUAR 2013 Prisen for en rejse med Sydtrafik afhænger af mange forskellige ting. Den letteste vej til den billigste billet er rejseplanen.dk. Når du vælger din rejse, kan du

Læs mere

Kør aldrig tidligere fra et stoppested end det tidspunkt, der står i køreplanen.

Kør aldrig tidligere fra et stoppested end det tidspunkt, der står i køreplanen. 2-1 2 Chaufførens ABC 2.1 Afgang, tidspunkt for Du skal sørge for at være i bussen så tidligt før afgang, at du kan nå at billettere før planmæssig afgang. Ved opstart om morgenen og efter pause skal du

Læs mere

TAKSTER GÆLDER FRA DEN 18. JANUAR 2015 TA MIG MED I TASKEN

TAKSTER GÆLDER FRA DEN 18. JANUAR 2015 TA MIG MED I TASKEN TAKSTER GÆLDER FRA DEN 18. JANUAR 2015 TA MIG MED I TASKEN Prisen for en rejse med Sydtrafik afhænger af forskellige ting. På rejseplanen.dk finder du let den billigste billet. Når du vælger din rejse,

Læs mere

4 Billetteringsregler

4 Billetteringsregler 4-1 4 Billetteringsregler administrerer rutetrafikken i den jyske del af Region Syddanmark, dvs. i Varde, Billund, Vejle, Esbjerg, Vejen, Kolding, Fredericia, Tønder, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg

Læs mere

priser 2017 Gælder fra den 15. januar 2017

priser 2017 Gælder fra den 15. januar 2017 priser 2017 Gælder fra den 15. januar 2017 1 Tjek rejseplanen.dk Prisen for en rejse med Sydtrafik afhænger af forskellige ting. På rejseplanen.dk finder du let den billigste billet. Når du vælger din

Læs mere

3.1 Gyldighed 3-1. Sydtrafik. det juridiske. Sydtra- kort, om. 3 Rejseregler. Øvrige rejseregler. Takster. Sydtrafiks rejseregler er.

3.1 Gyldighed 3-1. Sydtrafik. det juridiske. Sydtra- kort, om. 3 Rejseregler. Øvrige rejseregler. Takster. Sydtrafiks rejseregler er. 3-1 3 Rejseregler s rejseregler er det juridiske grundlag for rejser med Sydtra- fiks busser og tog. Du kan læse om de forskellige billetter og kort, om takstsystemer, om tilbagebetaling og erstatning

Læs mere

Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes. Information. Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230. pris er20 13. midttrafik.

Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes. Information. Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230. pris er20 13. midttrafik. Information Priser Gyldig fra 20. januar 2013 til ny prisliste udsendes Midttrafik Kundecenter Telefon 70 210 230 pris er20 13 midttrafik.dk Indhold Side Priser Øst, Syd og Midt 3 Favrskov Hedensted Horsens

Læs mere

Takstgrænserne er markeret med en rød streg på DSB zonekortet.

Takstgrænserne er markeret med en rød streg på DSB zonekortet. Gyldig fra 0. januar 0 Om priser og rabatter DSB Zonekort DSB Pendlerkort til og fra Hovedstadsområdet Om priser og rabatter Priserne for billetter og kort til rejser med DSB s tog afhænger af, om du på

Læs mere

På rejser, der foretages inden for et amt, anvendes det amtslige trafikselskabs takst- og billetsystem.

På rejser, der foretages inden for et amt, anvendes det amtslige trafikselskabs takst- og billetsystem. Indlæg på Trafikdage på AAU, 24. aug. 1998 Af Jens Elsbo, COWI DSB og de regionale kollektive trafikselskaber uden for hovedstadsområdet indledte pr. 28. september 1997 et takstsamarbejde, der gør det

Læs mere

Særkøreplan 20. juni - 12. juli 2015

Særkøreplan 20. juni - 12. juli 2015 Særkøreplan Tegnforklaring Hvor intet er anført under køredage, kører toget alle dage. 1 Mandag 1 2 Tirsdag 1 3 Onsdag 1 4 Torsdag 1 5 Fredag 1 6 Lørdag 1 7 Søndag 1 b g i 1 eller nat efter... (for de

Læs mere

Kontrolafgift på 750 grundet manglende rejsehjemmel. Klageren troede, at hun kunne rejse med bybussen i Århus på en DSB-billet.

Kontrolafgift på 750 grundet manglende rejsehjemmel. Klageren troede, at hun kunne rejse med bybussen i Århus på en DSB-billet. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0173 Klageren: XX 8220 Brabrand Indklagede: Midttrafik CVRnummer: 29 94 31 76 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 grundet manglende

Læs mere

Buschaufførens afvisning af klageren i to tilfælde for rejse på Ungdomskort med FynBus. Ønsker kompensation på 1500 kr.

Buschaufførens afvisning af klageren i to tilfælde for rejse på Ungdomskort med FynBus. Ønsker kompensation på 1500 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0230 Klageren: XX 9000 Ålborg Indklagede: FynBus CVRnummer: 29979944 Klagen vedrører: Buschaufførens afvisning af klageren i to tilfælde

Læs mere

Principper for kollektiv bustrafik af regional betydning. Region Syddanmark, 29. januar 2009

Principper for kollektiv bustrafik af regional betydning. Region Syddanmark, 29. januar 2009 Principper for kollektiv bustrafik af regional betydning Region Syddanmark, 29. januar 2009 BAGGRUNDEN FOR REGIONSRÅDETS PRINCIPPER Regionen skal sikre kollektiv trafik af regional betydning og kommunerne

Læs mere

FAKTA ark 3 Takst Sjælland Pendlerkort

FAKTA ark 3 Takst Sjælland Pendlerkort Trafik- og Byggestyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S www. tbst.dk FAKTA ark 3 Takst Sjælland Pendlerkort Korte rejser - udstedes med påtrykte zoner til og med 8 zoner Pendlerkort, eksempel

Læs mere

FAKTA ark 1 Takst Sjælland - Enkeltbilletter

FAKTA ark 1 Takst Sjælland - Enkeltbilletter Trafik- og Byggestyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S www.tbst.dk FAKTA ark 1 Takst Sjælland - Enkeltbilletter For enkeltbilletters vedkommende hviler Takst Sjælland på principperne i Den Landsdækkende

Læs mere

REJSEPLANEN Juli

REJSEPLANEN Juli REJSEPLANEN 2 2-2 8. Juli Rejseplaner til Intensiv Dette er fællesafgangene til og fra Brejninggaard Efterskole den 22. og 28. juli. Tjek selv rejseplanen for at finde en rejse til og fra en af nedenstående

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse med Midttrafik-klippekort i København

Kontrolafgift på 750 kr. for rejse med Midttrafik-klippekort i København 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0164 Klageren: XX 2200 København N Indklagede: Movia CVR.nr.: 28896569 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for rejse med Midttrafik-klippekort

Læs mere

Notat: Overslag over gratis kørsel i Tønder Kommune

Notat: Overslag over gratis kørsel i Tønder Kommune Notat: Overslag over gratis kørsel i Tønder Kommune Den 14. januar blev der afholdt møde mellem Sydtrafik og Tønder Kommune vedr. gratis kørsel for skolesøgende elever under 18 år. På mødet blev det besluttet

Læs mere

Budget 2007 Trafikselskab SYD (1000 kr.)

Budget 2007 Trafikselskab SYD (1000 kr.) Budget 2007 Trafikselskab SYD (1000 kr.) note Indtægter 1 Indtægt i bussen 134.099 2 Indtægt på Vestbanen 2.906 3 Indtægt på kortsalgssteder 72.754 4 Uddannelseskort og SU-kort 38.489 5 Skolekort 29.695

Læs mere

900X | Vejle - Sønderborg | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK

900X | Vejle - Sønderborg | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK KØREPLAN GYLDIG FRA 30. JUNI 2019 Trafikoplysning: 7010 4410 900X Vejle Trafikcenter Kolding Busterminal Tog fra Odense/Kbh Kolding Busterminal Christiansfeld, Omfartsvejen Haderslev Busstation Haderslev

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende forevisning af billet. Indsendt efterfølgende

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende forevisning af billet. Indsendt efterfølgende AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0112 Klageren: XX 8700 Horsens Indklagede: Midttrafik CVRnummer: 29 94 31 76 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

Jernbanesikkerhedsinstruktion Side 1

Jernbanesikkerhedsinstruktion Side 1 Jernbanesikkerhedsinstruktion Side 1 01/11 2018 05.12.2018 1. Arbejdsopgave Vedligehold/rengøring samt mindre reperationer på bygninger og apteringen så som venterum. Arbejde med vand med tryk, på steder

Læs mere

Punkt 2: Antallet af kørte tog. Transportudvalget (Omtryk Yderligere materiale vedlagt) TRU Alm.del Bilag 201 Offentligt (01)

Punkt 2: Antallet af kørte tog. Transportudvalget (Omtryk Yderligere materiale vedlagt) TRU Alm.del Bilag 201 Offentligt (01) Transportudvalget 2013-14 (Omtryk - 12-03-2014 - Yderligere materiale vedlagt) TRU Alm.del Bilag 201 Offentligt (01) Punkt 2: Antallet af kørte tog 4. kvartal 2013 Strækning Planlagt Realiseret Realiseret

Læs mere

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben tillægsdagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 23. marts 2012 kl. 09.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Forslag til takstnedsættelser 1 1 1-25-1-11

Læs mere

Bilag 1. Antallet af kørte tog. Transportudvalget TRU Alm.del Bilag 149 Offentligt

Bilag 1. Antallet af kørte tog. Transportudvalget TRU Alm.del Bilag 149 Offentligt Transportudvalget 2014-15 TRU Alm.del Bilag 149 Offentligt Bilag 1 Antallet af kørte tog 3. kvartal 2014 Strækning Planlagt Realiseret Realiseret % Planlagt København H - Kbh Lufthavn 5.830 5.577 95,7%

Læs mere

ESBJERG > NIEBÜLL. Esbjerg. Niebüll. Gyldig fra 13.12.2015 til 10.12.2016

ESBJERG > NIEBÜLL. Esbjerg. Niebüll. Gyldig fra 13.12.2015 til 10.12.2016 ESBJERG > NIEBÜLL Gyldig fra 13.12.2015 til 10.12.2016 Esbjerg Skærbæk Døstrup Sønderjylland Bredebro Visby Tønder Nord Tønder Süderlügum Uphusum Tjæreborg Bramming Sejstrup Gredstedbro Ribe Nørremark

Læs mere

Handicapkørsel. Vejledning til brugere og chauffører

Handicapkørsel. Vejledning til brugere og chauffører Handicapkørsel Vejledning til brugere og chauffører Gældende fra 1. november 2007 Denne vejledning forklarer om vilkårene for at bruge Sydtrafiks handicapkørsel og opdateres en gang årligt i forbindelse

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0010 Klageren: XX 8200 Aarhus N Indklagede: Midttrafik CVRnummer: 29943176 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. grundet manglende

Læs mere

Esbjerg - Niebüll: Gyldig 10.12.2017 til 08.12.2018 (Arriva)

Esbjerg - Niebüll: Gyldig 10.12.2017 til 08.12.2018 (Arriva) ESBJERG > NIEBÜLL Gyldig 10.12.2017 til 08.12.2018 Esbjerg Døstrup Sønderjylland Bredebro Visby Tønder Nord Tønder Süderlügum Uphusum Tjæreborg Bramming Sejstrup Gredstedbro Ribe Nørremark Ribe Hviding

Læs mere

OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015.

OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015. OVERSIGT OVER KØREPLANSÆNDRINGER PÅ REGIONALE RUTER PR. 13. DECEMBER 2015. ÆNDRET LINJEFØRING ØGET FREKVENS Rute 43, Vejle Billund Lufthavn Billund. Nuværende frekvens: 17/8/7 (hverdage/lørdage/søndage)

Læs mere

Banegårdspladsen 5, 6600 Vejen, www.sydtrafik.dk. I talte til 25 millioner

Banegårdspladsen 5, 6600 Vejen, www.sydtrafik.dk. I talte til 25 millioner post sydtrafik Nummer 2 september 2008 PS Banegårdspladsen 5, 6600 Vejen, www.sydtrafik.dk det er da synd! side 11 billig bus og lavere skat side 7 ny rutebilstation side 9 I talte til 25 millioner side

Læs mere

FAKTA ark 1 Takst Sjælland - Enkeltbilletter

FAKTA ark 1 Takst Sjælland - Enkeltbilletter Trafik- og Byggestyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S www.tbst.dk FAKTA ark 1 Takst Sjælland - Enkeltbilletter For enkeltbilletters vedkommende hviler Takst Sjælland på principperne i Den Landsdækkende

Læs mere

Jernbanesikkerhedsinstruktion Side 1

Jernbanesikkerhedsinstruktion Side 1 Jernbanesikkerhedsinstruktion Side 1 21/09 2016 29-09-2016 1. Arbejdsopgave Vedligehold/rengøring samt mindre reperationer på apteringen så som venterum. Arbejde med vand med tryk og der i øvrigt er risiko

Læs mere

Principper for kollektiv bustrafik af regional betydning

Principper for kollektiv bustrafik af regional betydning Principper for kollektiv bustrafik af regional betydning Indhold Baggrund for forslaget Formål hvad vil vi nå med principperne? Et regionalt rejsemål hvad er det? 2 Overordnede principper Den kollektive

Læs mere

Region Midtjylland. Takster for øvrige billettyper. Bilag. til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 24. november 2006 Punkt nr.

Region Midtjylland. Takster for øvrige billettyper. Bilag. til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 24. november 2006 Punkt nr. Region Midtjylland Takster for øvrige billettyper Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabets møde 24. november 2006 Punkt nr. 8 Bilag 1 Takster på øvrige billettyper Indledning og baggrund

Læs mere

PENSIONIST FÅ RABAT NÅR DU REJSER

PENSIONIST FÅ RABAT NÅR DU REJSER PENSIONIST FÅ RABAT NÅR DU REJSER 1 Kære pensionist Rabat Når du er 65 år eller derover, kan du få rabat, når du rejser. Det samme gælder også hvis du er førtidspensionist. Hvilken billettype der er bedst

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. To kontrolafgifter på 750 kr. for rejse i bus på Orange DSB-billetter.

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. To kontrolafgifter på 750 kr. for rejse i bus på Orange DSB-billetter. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0029 Klageren: XX og YY 6000 Kolding Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: To kontrolafgifter på 750 kr. for rejse i

Læs mere

ESBJERG > NIEBÜLL. Esbjerg. Niebüll. Gyldig

ESBJERG > NIEBÜLL. Esbjerg. Niebüll. Gyldig ESBJERG > NIEBÜLL Gyldig 09.12.2018-14.12.2019 Esbjerg Døstrup Sønderjylland Bredebro Visby Tønder Nord Tønder Süderlügum Uphusum Tjæreborg Bramming Sejstrup Gredstedbro Ribe Nørremark Ribe Hviding Rejsby

Læs mere

Jernbanesikkerhedsinstruktion for SR/ORF/ORS

Jernbanesikkerhedsinstruktion for SR/ORF/ORS Strækning: strkn.flere SR/ORF/ORS: SR Sted:Syd jylland-fyn Godkendt af: Brian Petersen (BPTS) Dato: 30-01-2019 Udfærdiget af: Ulrik Jensen Kompetence SR/ORF/ORS: SR-arbejdsleder 2 Firma: DSB Bygherre:DSB

Læs mere

Vogntype 6 (med trappetjener) Pris køretid i kr.: mandag - Opstartsgebyr / 60 kr. fredag 06.00-18.00. Antal vogne

Vogntype 6 (med trappetjener) Pris køretid i kr.: mandag - Opstartsgebyr / 60 kr. fredag 06.00-18.00. Antal vogne Midttrafik og Sydtrafiks 1. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark (minus Fyn) Tilbud med vogngrupper Der tages forbehold for eventuelle ændringer samt endelig

Læs mere

Takst Vest. Møde med transportordførerne. Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, 6. juni 2017

Takst Vest. Møde med transportordførerne. Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, 6. juni 2017 Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2017-18 TRU Alm.del Bilag 226 Offentligt Takst Vest Møde med transportordførerne Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, 6. juni 2017 Agenda 1. Resumé 2. Hvor

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: 2011-0240. Klageren: 8220 Brabrand. Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Journalnummer: 2011-0240. Klageren: 8220 Brabrand. Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0240 Klageren: Indklagede: XX 8220 Brabrand Midttrafik Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet Ankenævnets sammensætning:

Læs mere

Sydtrafiks trafikplanoplæg - Regionsrådets høringssvar

Sydtrafiks trafikplanoplæg - Regionsrådets høringssvar Sydtrafik Regional Udvikling Direktørområdet Kontaktperson: Erik Ørskov Erik.Oerskov@regionsyddanmark.dk regional.udvikling@regionsyddanmark.dk Direkte tlf. 76631989 28. maj 2009 Side 1 / 5 Sydtrafiks

Læs mere

(1.000 kr.) Årets priser Budget 2009 Budget 2008 Regnskab 2007

(1.000 kr.) Årets priser Budget 2009 Budget 2008 Regnskab 2007 Budget 29 Region (1. kr.) Årets priser Budget 29 Budget 28 Regnskab 27 Indtægt busruter i alt 5.254 52.354 5.198 Indtægt Vestbanen 2.723 2.653 2.559 Kortsalgssteder 46.97 47.173 44.383 Uddannelses- og

Læs mere

FORORD. I begge tilfælde er bedre kollektiv trafik en naturlig del af løsningen.

FORORD. I begge tilfælde er bedre kollektiv trafik en naturlig del af løsningen. FORORD Den kollektive trafik i Danmark har det skidt. Passagerne fravælger bus og tog til fordel for stigende privatbilisme. Det er en udfordring for os at få vendt denne udvikling. Danske Regioner har

Læs mere

Trafikplan 2009-2012 for kollektiv trafik i Sydtrafiks område. Bilagsrapport. Maj 2009. Høringsudgave

Trafikplan 2009-2012 for kollektiv trafik i Sydtrafiks område. Bilagsrapport. Maj 2009. Høringsudgave Trafikplan 2009-2012 for kollektiv trafik i Sydtrafiks område Bilagsrapport Maj 2009 Høringsudgave Indholdsfortegnelse Bilag 1: A-A relationer med afstand på maksimalt 50 km...3 Billund Lufthavn Vejle...

Læs mere

Notat om gratiskørsel, 0-takst

Notat om gratiskørsel, 0-takst Bestyrelsesmøde, den 8. maj 2008 Dagsordensnr.: 34/08, bilag nr.: 1 J.nr.: 50-50-01-2-07 Jørgen Kannerup Notat om gratiskørsel, 0-takst I løbet af det sidste års tid har en række kommuner henvendt sig

Læs mere

Særkøreplan 1. maj - 13. maj og 18. maj - 19. juni 2015

Særkøreplan 1. maj - 13. maj og 18. maj - 19. juni 2015 Særkøreplan 1. maj - 13. maj og 18. maj - 19. juni 2015 Tegnforklaring Hvor intet er anført under køredage, kører toget alle dage. 1 Mandag 1 2 Tirsdag 1 3 Onsdag 1 4 Torsdag 1 5 Fredag 1 6 Lørdag 1 7

Læs mere

FAKTA ark 1 Takst Sjælland - Enkeltbilletter

FAKTA ark 1 Takst Sjælland - Enkeltbilletter Trafik- og Byggestyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S www.tbst.dk FAKTA ark 1 Takst Sjælland - Enkeltbilletter For enkeltbilletters vedkommende hviler Takst Sjælland på principperne i Den Landsdækkende

Læs mere

Skjern - Esbjerg: Gyldig 10.12.2017 til 08.12.2018 (Arriva)

Skjern - Esbjerg: Gyldig 10.12.2017 til 08.12.2018 (Arriva) SKJERN > ESBJERG Gyldig 10.12.2017 til 08.12.2018 Skjern Tarm Ølgod Gårde Tistrup Sig Varde Nord Varde Varde Kaserne Guldager Gjesing Spangsbjerg Esbjerg INFORMATION GYLDIGHED Køreplanen er gyldig 10.12.2017-08.12.2018.

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune 5610 Assens 5642 Millinge 5683 Haarby 5620 Glamsbjerg 5631 Ebberup 5690 Tommerup 7190 Billund 6823 Ansager 7260 Sønder Omme 7250 Hejnsvig 7270 Stakroge 6740 Bramming 6710 Esbjerg V 6760 Ribe 6683 Føvling

Læs mere

Finansiering af Vestbanen og Trafikplanen fra 2012 Beskrivelse af finansieringsmuligheder Beskrivelser af berørte ruter

Finansiering af Vestbanen og Trafikplanen fra 2012 Beskrivelse af finansieringsmuligheder Beskrivelser af berørte ruter Bestyrelsesmøde, den 28. januar 2011 Dagsordenspunkt nr.: 02/11, bilag nr. 10 J. nr.: 70-19-01-10 H. C. Bonde Finansiering af Vestbanen og Trafikplanen fra 2012 af finansieringsmuligheder r af berørte

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. SMS-billet ikke modtaget inden bussen kørte ud af periodekortets gyldighedsområde.

Kontrolafgift på 750 kr. SMS-billet ikke modtaget inden bussen kørte ud af periodekortets gyldighedsområde. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0071 Klageren: XX 2300 Kbh. S Indklagede: Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. SMS-billet ikke modtaget inden bussen kørte

Læs mere

ESBJERG > NIEBÜLL. Esbjerg. Niebüll. Gyldig til

ESBJERG > NIEBÜLL. Esbjerg. Niebüll. Gyldig til ESBJERG > NIEBÜLL Gyldig 11.12.2016 til 09.12.2017 Esbjerg Døstrup Sønderjylland Bredebro Visby Tønder Nord Tønder Süderlügum Uphusum Tjæreborg Bramming Sejstrup Gredstedbro Ribe Nørremark Ribe Hviding

Læs mere

Vejledning brug af kort og billetter Bus, tog og metro i Hovedstadsområdet

Vejledning brug af kort og billetter Bus, tog og metro i Hovedstadsområdet Vejledning brug af kort og billetter Bus, tog og metro i Hovedstadsområdet Indholdsfortegnelse Pris- og zonesystemet Billetter og kort Billetsamarbejde Andet Her kan du læse om de forskellige typer rejsehjemmel,

Læs mere

Kontrolafgift på 375 kr. for manglende zone på periodekort.

Kontrolafgift på 375 kr. for manglende zone på periodekort. 1 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2013-0042 Klageren: XX på vegne YY 3460 Birkerød Indklagede: Movia CVR.: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Kontrolafgift på 375 kr. for manglende

Læs mere

Principper for natbusbetjening - Høringsudgave. Oktober 2010

Principper for natbusbetjening - Høringsudgave. Oktober 2010 Principper for natbusbetjening - Høringsudgave Oktober 2010 Høringsudgave oktober 2010 Resumé Natbuskørsel er en lille, men vigtig del af Sydtrafiks tilbud af kollektiv trafik. Knap 500 personer benytter

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse på DSBbillet i metroen

Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse på DSBbillet i metroen AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0334 Klageren: XX 8200 Aarhus N Indklagede: Metro Service A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for at rejse på DSBbillet i metroen

Læs mere

VILKÅR FOR ERHVERVSKORTAFTALER HOS SYDTRAFIK

VILKÅR FOR ERHVERVSKORTAFTALER HOS SYDTRAFIK VILKÅR FOR ERHVERVSKORTAFTALER HOS SYDTRAFIK 1. Erhvervskortaftalens indhold Når der er indgået en aftale om bestilling og udstedelse af Erhvervskort i henhold til disse vilkår (Erhvervskortaftale), berettiger

Læs mere

Orientering om rejsekortet 10 maj 2012. Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S

Orientering om rejsekortet 10 maj 2012. Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S Orientering om rejsekortet 10 maj 2012 Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S Rejsekortsystemet - fakta Rejsekort A/S er ejet af trafikvirksomheder i Danmark og kravene til rejsekortsystemet udspringer

Læs mere

SKJERN > ESBJERG. Skjern. Esbjerg. Gyldig

SKJERN > ESBJERG. Skjern. Esbjerg. Gyldig SKJERN > ESBJERG Gyldig 09.12.2018-14.12.2019 Skjern Tarm Ølgod Gårde Tistrup Sig Varde Nord Varde Varde Kaserne Guldager Gjesing Spangsbjerg Esbjerg INFORMATION GYLDIGHED Køreplanen er gyldig 09.12.2018-14.12.2019.

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. for manglende tillægsbillet til Ungdomskort

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. for manglende tillægsbillet til Ungdomskort AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0141 Klageren: XX 6920 Videbæk Indklagede: Arriva Tog A/S CVRnummer: 12245904 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

Xbus: 900 - Vejle, Kolding, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg & Gyldig: 10 December 2017

Xbus: 900 - Vejle, Kolding, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg & Gyldig: 10 December 2017 KØREPLAN GYLDIG FRA 10. DECEMBER 2017 Trafikoplysning: 7010 4410 900X Vejle Trafikcenter Kolding Busterminal Tog fra Odense/Kbh Kolding Busterminal Christiansfeld, Omfartsvejen Haderslev Busstation Haderslev

Læs mere

Bus & Tog. Vesttælling 2010. Hovedrapport. Juli 2011

Bus & Tog. Vesttælling 2010. Hovedrapport. Juli 2011 Bus & Tog Vesttælling 2010 Hovedrapport Juli 2011 1 Bus & Tog Vesttælling 2010 Hovedrapport Juli 2011 Dokument nr.: 74174-A-1 / A013119 Revision nr.: 2 Udgivelsesdato: 28. juli 2011 Udarbejdet: Kontrolleret:

Læs mere

900X Vejle - Kolding - Christiansfeld - Haderslev - Aabenraa - Sønderborg & Sydtrafik Gyldig 2018/19

900X Vejle - Kolding - Christiansfeld - Haderslev - Aabenraa - Sønderborg & Sydtrafik Gyldig 2018/19 KØREPLAN GYLDIG FRA 1. JULI 2018 Trafikoplysning: 7010 4410 900X Vejle Trafikcenter Kolding Busterminal Tog fra Odense/Kbh Kolding Busterminal Christiansfeld, Omfartsvejen Haderslev Busstation Haderslev

Læs mere

Tidspunkt : : :59 (420 dag(e))

Tidspunkt : : :59 (420 dag(e)) Indstillinger Tidspunkt 25-10-2010 13:03 Periode 01-09-2009 00:00-25-10-2010 23:59 (420 dag(e)) Mest besøgte sider Total: 4898078 Forside 1484091 30% RSS Trafikinfo Trekanten 421448 9% KØREPLANER 292113

Læs mere

Fyn og Sydjylland BESØG REJSEPLAN EN.DK DEN ER OPDATERET VISIT JOURN EYPLANNER.DK IT S UPDATED AARHUS H FREDERICIA ODENSE

Fyn og Sydjylland BESØG REJSEPLAN EN.DK DEN ER OPDATERET VISIT JOURN EYPLANNER.DK IT S UPDATED AARHUS H FREDERICIA ODENSE Fyn og Sydjylland 09.12.2018-14.12.2019 AARHUS H FREDERICIA ESBJERG ODENSE SØNDERBORG SVENDBORG FLENSBURG BESØG REJSEPLAN EN.DK DEN ER OPDATERET VISIT JOURN EYPLANNER.DK IT S UPDATED Holstebro Bur Fyn

Læs mere

OPDATERET | Fyn og Sydjylland | Åbning af København - Køge - Ringsted banen den 1 Juni | K19 | DSB

OPDATERET | Fyn og Sydjylland | Åbning af København - Køge - Ringsted banen den 1 Juni | K19 | DSB Fyn og Sydjylland 09.12.2018-14.12.2019 AARHUS H FREDERICIA ESBJERG ODENSE SØNDERBORG SVENDBORG FLENSBURG BESØG REJSEPLAN EN.DK DEN ER OPDATERET VISIT JOURN EYPLANNER.DK IT S UPDATED Holstebro Bur Fyn

Læs mere

Strategi for fremtidig betjening og billettering på Vestbanen.

Strategi for fremtidig betjening og billettering på Vestbanen. Bestyrelsesmøde, den 29. juni 2011 Dagsordensnr.: 46/11, bilag nr.: 1 J.nr.: 30 90 01 2 11 Troels Keilgaard Strategi for fremtidig betjening og billettering på Vestbanen. Formålet med dette notat er at

Læs mere

05. Takst 2008-1. behandling. Indstilling: Direktionen indstiller, at:

05. Takst 2008-1. behandling. Indstilling: Direktionen indstiller, at: Politisk dokument med resume 05. Takst 2008-1. behandling Indstilling: Direktionen indstiller, at: 1/5 Bestyrelsen der gennemføres en gennemsnitlig takststigning på 3,0 pct. i Movia s tre takstområder

Læs mere

Strækningslængder. Bilag 6.6

Strækningslængder. Bilag 6.6 Banedanmarks Netredegørelse 2015 Bilag 6.6 Strækningslængder Afstandstabellen angiver den kilometerafstand, som infrastrukturafgifterne beregnes efter. Afstanden mellem Sjælland og Fyn er redurceret med

Læs mere

Handicapkørsel. i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR

Handicapkørsel. i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR Handicapkørsel i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR 2015 Handicapkørsel i Sydtrafik (5. udgave) 05 Velkommen 06 Bestilling sådan gør du! Ture i bil/liftbus Lange rejser og landsdækkende rejser Oplysninger

Læs mere

1. Udbud af Flextrafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark

1. Udbud af Flextrafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark Vogntype 1 Vogntype 2 Vogntype 3 Vogntype 4 Vogntype 5 Vogntype 6 - trappemaskine Antal vogne i vogngruppen i alt: Angiv pris for hverdage (ma-fr 06.00-18.00) / Opstartsgebyr (hverdage): Angiv pris for

Læs mere

18 Vejle Trafikcenter - Ibæk - Munkebjerg - Andkær & Sydtrafik Gyldig 2018/19

18 Vejle Trafikcenter - Ibæk - Munkebjerg - Andkær & Sydtrafik Gyldig 2018/19 KØREPLAN GYLDIG FRA 1. JULI 2018 Trafikoplysning: 7010 4410 TILKALDETAXI 18 Vejle Trafikcenter - Ibæk - Munkebjerg - Andkær Vejle Trafikcenter Ibæk Strandvej v Mågevej Ibæk Strandvej v Ibækvej Munkebjergvej

Læs mere

%XV 7RJ7DNVWVDPDUEHMGHW

%XV 7RJ7DNVWVDPDUEHMGHW N O T A T %XV 7RJ7DNVWVDPDUEHMGHW 1LHOV0RUWHQVHQ%XV 7RJ6HNUHWDULDWHW Takstsamarbejdet er et af målene med Bus & Tog Samarbejdet, der blev etableret som projekt i foråret 1996. Foruden takst- og billetsamarbejdet

Læs mere

Notat: Udvidet gratis transport i Tønder Kommune

Notat: Udvidet gratis transport i Tønder Kommune Notat: Udvidet gratis transport i Tønder Kommune Dato: 11. juni 2014 Journal nr.: 50-50-01-1-09 Kontaktperson: Andreas Hårde Baggrund Tønder Kommune har bedt om en redegørelse for mulighederne for at gennemføre

Læs mere

Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69

Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0329 Klageren: XX 2450 København SV Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende tillægszone til mobilperiodekort.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende tillægszone til mobilperiodekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0178 Klageren: XX 2820 Gentofte Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes krav:

Læs mere

2 kontrolafgifter på hver 600 kr. for at rejse med bus i København på en DeutscheBahn-togbillet.

2 kontrolafgifter på hver 600 kr. for at rejse med bus i København på en DeutscheBahn-togbillet. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0198 Klageren: XX og YY 2300 København S Indklagede: Movia Klagen vedrører: 2 kontrolafgifter på hver 600 kr. for at rejse med bus i København

Læs mere

HAUFFØR EJLEDNING. Gyldig fra maj 2014

HAUFFØR EJLEDNING. Gyldig fra maj 2014 HAUFFØR EJLEDNING Gyldig fra maj 2014 Gå til det ønskede kapitel, ved at klikke på dem i listen: Kapitel 1 Billettyper, regler m.v. Kapitel 2 Bus-Tog samarbejde Kapitel 3 Kommuner Kapitel 4 Andre trafikselskaber

Læs mere

Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune

Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune 1/5 Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune Hvem kan blive medlem af ordningen? Sydtrafiks handicapkørselsordning er et kørselstilbud til svært bevægelses - handicappede borgere,

Læs mere

Jernbanesikkerhedsinstruktion Side 1

Jernbanesikkerhedsinstruktion Side 1 Jernbanesikkerhedsinstruktion Side 1 27/11 2013 Rev. 12/05 2015 7. januar 2016 1. Arbejdsopgave Vedligehold/rengøring samt reperationer. 2. Arbejdsområde Alle perroner på : Fjernbanestationer. TIB 33 Brande

Læs mere

Information til chauffører og salgssteder

Information til chauffører og salgssteder I dette nummer: For chauffører i ØST Beklagelse vedr. billetautomater i Århus side 1 Passagertælling i bybusserne i Århus side 2 For alle chauffører Læs Midttrafiks nyhedsbreve side 1 Kvittering og farve

Læs mere

227 | Aabenraa - Tinglev - Kliplev - Aabenraa | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK

227 | Aabenraa - Tinglev - Kliplev - Aabenraa | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK KØREPLAN GYLDIG FRA 30. JUNI 2019 Trafikoplysning: 7010 4410 227 Aabenraa - Stubbæk - Tinglev - Kliplev - Stubbæk - Aabenraa Aabenraa Busstation Kystvej (Aabenraa) Flensborgvej v Kallemosen Lundsbjerg

Læs mere

Tabel 1: Opgørelse af den effektive sagsbehandlingstid i måneder for afgørelser meddelt efter husdyrgodkendelseslovens 11, 12 og 16.

Tabel 1: Opgørelse af den effektive sagsbehandlingstid i måneder for afgørelser meddelt efter husdyrgodkendelseslovens 11, 12 og 16. Bilag 1 Tabel 1: Opgørelse af den effektive sagsbehandlingstid i måneder for afgørelser meddelt efter husdyrgodkendelseslovens 11, 12 og 16. Kommunens effektive sagsbehandlingstid er sagsbehandlingstiden

Læs mere

43 | Vejle - Billund Lufthavn - Billund | Gyldig 05~08~19 | SYDTRAFIK

43 | Vejle - Billund Lufthavn - Billund | Gyldig 05~08~19 | SYDTRAFIK Rute 144 mod Esbjerg Billund, Kornmarken 3.33 3.35 3.41 4.02 4.15 4.10 4.33 4.35 4.41 5.02 5.03 5.05 5.11 5.32 5.40 5.33 5.35 5.41 6.02 6.15 6.03 6.05 6.11 6.32 6.40 6.45 6.33 6.35 6.41 7.02 7.15 7.10

Læs mere

43 | Vejle - Billund Lufthavn - Billund | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK

43 | Vejle - Billund Lufthavn - Billund | Gyldig 30~06~19 | SYDTRAFIK Rute 144 mod Esbjerg Billund, Kornmarken 3.33 3.35 3.41 4.02 4.15 4.10 4.33 4.35 4.41 5.02 5.03 5.05 5.11 5.32 5.40 5.33 5.35 5.41 6.02 6.15 6.03 6.05 6.11 6.32 6.40 6.45 6.33 6.35 6.41 7.02 7.15 7.10

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift grundet for få zoner på mobilbillet. Klageren købte forkert startszone

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift grundet for få zoner på mobilbillet. Klageren købte forkert startszone AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0024 Klageren: XX 2200 Kbh. N Indklagede: Movia CVRnummer: 29896569 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift grundet for få zoner

Læs mere

Kontornotits. Emne: Gratis busser til skole og institutionsbørn - Odense model

Kontornotits. Emne: Gratis busser til skole og institutionsbørn - Odense model Kontornotits By- og Udviklingsforvaltningen Trafik Dato 7. april 2017 Sagsnr. 16/16880 Løbenr. 189611/16 Sagsbehandler Karina Mortensen Direkte telefon 79 79 14 26 E-mail moka@kolding.dk Emne: Gratis busser

Læs mere

Køreplan Djurs Sommerland. Gyldig fra 29. juni 2014-27. juni 2015 DIREKTE BUSRUTE DJURSBILLETTEN: BUS OG ENTRÉ MED RABAT DJUR SOMME LAND

Køreplan Djurs Sommerland. Gyldig fra 29. juni 2014-27. juni 2015 DIREKTE BUSRUTE DJURSBILLETTEN: BUS OG ENTRÉ MED RABAT DJUR SOMME LAND Køreplan Djurs Sommerland Gyldig fra 29. juni 2014-27. juni 2015 DIREKTE BUSRUTE DJURSBILLETTEN: BUS OG ENTRÉ MED RABAT DJUR SOMME LAND 1 Composedato: 11.04.2014 Kl. 10.57 2 3 TURE TIL DJURS SOMMERLAND

Læs mere

Sådan påvirker regeringens boligudspil husejerne i Region Syddanmark

Sådan påvirker regeringens boligudspil husejerne i Region Syddanmark Sådan påvirker regeringens boligudspil husejerne i Region Syddanmark Regeringens boligudspil vil have betydning for den bolig, boligejerne i Danmark skal betale. I denne oversigt præsenteres effekterne

Læs mere

PRISER 2019 GÆLDER FRA 20. JANUAR 2019

PRISER 2019 GÆLDER FRA 20. JANUAR 2019 PRISER 2019 GÆLDER FRA 20. JANUAR 2019 1 Velkommen i bussen hos Sydtrafik Vigtig viden Tak, fordi du rejser med os. Sydtrafik er en del af et fælles takstsystem, der dækker rej ser i Jylland og på Fyn.

Læs mere

Handicapkørsel med kørselskuponer

Handicapkørsel med kørselskuponer Handicapkørsel med kørselskuponer Vejledning til brugere og chauffører Gældende fra 1. november 2008 Denne vejledning forklarer om vilkårene for at bruge Sydtrafiks handicapkørsel og opdateres en gang

Læs mere

DSB Pendler Rejsetidsgaranti. Gyldig fra 17. januar 2012

DSB Pendler Rejsetidsgaranti. Gyldig fra 17. januar 2012 DSB Pendler Rejsetidsgaranti Gyldig fra 17. januar 2012 DSB Pendler Rejsetidsgaranti Er du pendler og rejser med DSB fjerntog, regionaltog eller S-tog med et togkort, som gælder i mindst 30 dage, så gælder

Læs mere

Den behovsstyrede kørsel omfatter telekørsel, den individuelle handicapkørsel (lovpligtige), Midttur og kan-kørsel for Midttrafik.

Den behovsstyrede kørsel omfatter telekørsel, den individuelle handicapkørsel (lovpligtige), Midttur og kan-kørsel for Midttrafik. Bilag 2: Behovsstyret kørsel Den behovsstyrede kørsel omfatter telekørsel, den individuelle handicapkørsel (lovpligtige), Midttur og kan-kørsel for. Telekørsel Telekørslen er en del af den offentlige servicetrafik

Læs mere

Handicapkørsel. i Sydtrafik

Handicapkørsel. i Sydtrafik Handicapkørsel i Sydtrafik Gældende fra marts 2010 05 Velkommen til Handicapkørsel i Sydtrafik 06 Bestilling sådan gør du! Bestillingsfrist Oplysninger til Sydtrafik Jul og nytår Flere i én vogn Kirke,

Læs mere

Retningslinjer for anvendelse og omfang af - Kortvarige Sporspærringer Jævnfør SR

Retningslinjer for anvendelse og omfang af - Kortvarige Sporspærringer Jævnfør SR Retningslinjer for anvendelse og omfang af - Kortvarige Sporspærringer Jævnfør SR 73 4.8.1 Det Trafikale Driftansvar Retningslinjer for anvendelse og omfang af - Kortvarige Spor-spærringer Jævnfør SR 73

Læs mere