Program AARHUS BØRNETEATERFESTIVAL BILLET: Fra onsdag d. 16. september kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program AARHUS BØRNETEATERFESTIVAL 2015. BILLET: WWW.BOERNEKULTURAARHUS.DK Fra onsdag d. 16. september kl. 10.00"

Transkript

1 AARHUS BØRNETEATERFESTIVAL 2015 Program BØRNE- TEATER FESTIVAL 15 Mandag d. 28. september - søndag d. 4. oktober 2015 Børnekulturhuset, Frederiks Allé 20A, 8000 Aarhus C BILLET: Fra onsdag d. 16. september kl

2 Arrangør Børnekulturhuset Frederiks Allé 20A 8000 Aarhus C Redaktion Astrid Guldhammer Layout Mie Bjerrisgaard Frydensbjerg Forside Teaterværkstedet Madam Bach Tak til vores samarbejdspartnere

3 Rabih Azad-Ahmad Rådmand for Kultur og Borgerservice Kære børn og voksne! Så er det igen blevet tid til Aarhus Børneteaterfestival. Det er en begivenhed, som jeg hvert år glæder mig særlig meget til. Teatret giver os spændende oplevelser. De giver os noget at tænke over. Det er en oplevelse, som jeg synes, alle børn skal have muligheden for at vokse op med. Kunst og kultur er en del af en sund opvækst, som gør os til mere hele mennesker. Det handler om indlæring, kreativitet og mødet med andre kulturer. Det skal læres, fra vi er helt små. Vi har nogle af Danmarks bedste børneteatre i Aarhus. På festivalen har Børnekulturhuset inviteret nogle af de andre gode børneteatre i Danmark til at vise et udpluk af deres forestillinger. Aarhus Børneteaterfestival viser scenekunst i børnehøjde på højt kunst nerisk niveau. Det er mit håb, at de mange spændende oplevelser vil lokke endnu flere til at stifte bekendtskab med børneteatret. Jeg glæder mig over at kunne byde børn i alle aldre velkommen til Aarhus Børneteaterfestival.

4 Praktiske informationer Billetbestilling Bestilling på nettet foregår via Billetten printes ud og medbringes til forestillingen. Det er også muligt at reservere telefonisk hos Børnekulturhuset på telefon mellem kl Her kan man også komme på venteliste til en udsolgt forestilling. Reserverede billetter afhentes ca. ½ time før forestillingens start på Børnekulturhuset. Vi gør opmærksom på, at aldersangivelserne skal overholdes. Pris (hverdage) Der er gratis adgang for kommunens børn og voksne på hverdage - gælder både for skoler, institutioner og private. Der er et begrænset antal billetter pr. skole/institution. Pris (weekend) I weekenden er prisen 30 kr. pr. billet for både børn og voksne. Afbestilling Hvis I bliver forhindrede, vil vi bede jer om at afbestille pr. telefon i god tid, så vi har mulighed for at tilbyde billetterne til andre. Billetbestilling FRA 16. SEPTEMBER KL ELLER TLF

5 Madam Bach har repræsenteret Danmark på mange festivaler fra Brasilien til Japan samt på Verdensudstillingen i Shanghai. Verdensbilleder er en teaterforestilling, som fører publikum på en rejse fra storbyens puls med metroer, der får skinnerne til at synge, til kridhvide saltørkener, der får alt til at tørre ind. Fra frøer der kvækker, og gekkoer der gnækker til nordlys og slæder, der trækkes af hunde med snefnug på tungen MADAM BACH Verdensbilleder Verdensbilleder er en rejse gennem forskellige stemningsbilleder, atmosfærer og land skaber, som samles til et farverigt landkort, der giver et lille glimt af alt det fantastiske, som findes i verden omkring os. Torsdag d. 1. oktober kl og 11.00: For de 2-6-årige Fredag d. 2. oktober kl og 11.00: For de 4-6-årige Lørdag d. 3. oktober: kl og 11.45: For de 2-6-årige (babyer er velkomne) Varighed: 30 min.

6 LUNA PARK SCENEKUNST Hukommelsespaladset ET SCENOGRAFISK OG SENSORISK UNIVERS Hukommelsespaladset er et scenografisk univers, hvor I på egen hånd kan gå på opdagelse i skuffer, skabe og æsker, og hvor alt må røres. Den gamle Zacharias Hjernøe har samlet, genskabt og kategoriseret erindringerne fra et langt liv, og her kan I blandt andet finde Erindringen om at holde vejret under vand side om side med Erindringen om at falde i søvn inden historien er læst til ende. Zacharias datter tager imod jer, og hun fortæller historien om sin far og Hukommelsespaladset, og derefter går I selv på opdagelse. Er det overhovedet muligt at huske alt? Luna Park Scenekunst har skabt installationen i et poetisk telt.

7 Mandag d. 28. september fredag d. 2. oktober Kl og år / min. Hukommelsespaladset foregår på Godsbanens Åbne Scene. Alle de øvrige forestillinger spiller på Brobjergskolen. Hukommelsespaladset sansemætter i kraft af alle de ting, installationen er fyldt med. Teateravisen

8 TEATER SPORENSTREGS Stakkels teenager Teateravisen: [Et nyt teater med en] afgjort vellykket forestil ling, hvor de to unge spillere, Aske Ebbesen og Caspar Samsøe Clausen, fortæller om og gestalter noget af alt det pinlige, man som teenager udsættes og udsætter sig selv for. Torsdag d. 1. oktober kl og år og op / 50 min. Teenagere dummer sig. Fordi de vil være seje. Og vil have en kæreste. Og fordi de ikke ved noget. Og tror, de ved alt. Velkommen til teenagerens slagmark: Klasselokalet, dansegulvet og middagsbordet. Til kampen om forelskelsen, venskabet og identiteten. Aske og Caspar beretter med fuld fart på vej mod nye katastrofer. Der bliver spillet direkte til publikum, og du bliver hevet med ind til forvirring, forelskelse og fumleri i hovederne på to helt almindelige teenagedrenge.

9 GRØNNEGADE TEATER om ikke at blive ædt Den søde og velopdragne Rødhætte bliver kastet ud i et surrealistisk eventyr, hvor hun møder ikke bare ulven, men også Hans og Grete, Askepot og mange andre eventyrlige figurer. Forestillingen leger frit med eventyrenes figurer og fantasifulde verdener for til sidst at blive til vores helt eget eventyr en historie om at blive vred og finde modet til at tage sagen i egen hånd. Torsdag d. 1. oktober kl og Fredag d. 2. oktober kl og Lørdag d. 3. oktober kl og år og op (Hverdage: Kun for skoler) / 40 min.

10 GLIMT Empty Steps Torsdag d. 1. oktober kl Fredag d. 2. oktober kl og år og op / 40 min. Jeg så mange forestillinger på festivalen, men Empty Steps var den bedste. Skoleelev fra Frederikssund under Aprilfestivalen 2015 To gadebørn har barrikaderet sig mod verden bag dynger af gammelt tøj. Alle deres dage ligner hinanden. Med næsen dybt nede i limposerne forsvinder de ind i drømmetåger, der holder dem oppe et kort øjeblik. Men hvad er der på den anden side af rusen? Og er det værd at vente på? Tit er der ingen mad, men et stykke brød med ost bliver det bedste festmåltid Forestillingen bruger dans, fysiske færdigheder, humor og drama for at få publikum til at føle og reflektere over millioner af børns virkelighed verden rundt.

11 TEATER BLIK Hov! Livet er fyldt med overraskelser. Ingenting bliver som vi forventer, og alt er hele tiden i bevægelse og forandring. HOV! er et origami-inspireret univers, hvor papir er centralt både i scenografi, kostume og handling. Og bag folderne gemmer sig verdener af finurligheder, poesi og musik for de allermindste og deres voksne. ET STYKKE HVIDT PAPIR ET BLAD EN BLOMST ET BJERG EN FRØ EN KJOLE Fredag d. 2. oktober kl og Lørdag d. 3. oktober kl og Søndag d. 4. oktober kl og år / 30 min. Teateravisen: vitterlig en scenekunstner, der både åbner børnenes øjne og ører. Og som får dem til at længes efter at mærke et stykke papir med fingrene - og til at stryge det hen over kinden.

12 HIMMERLANDS TEATER Sigurt Skallesmækker Teateravisen: tilskuerne bliver tydeligvis fanget ind af den gode og sjove energiske spillestil og hænger på hele vejen i den forrygende historie. Danmarkshistorien får et ordentligt drag over nakken med fortællingen om Sigurt Skallesmækker, der af den tyske konge bliver sendt til Danmark for at holde øje med kampen om kronen mellem Svend, Knud og Valdemar. Et af historiens største kongedramaer, der ender i slaget på Grathe Hede. Sammen med sin medsammensvorne, musikeren Jakob Brødløs, forsøger Sigurt at finde hoved og hale i krige, kongeslægter, intriger og kærlighed. Historieberetningen er så morsom og levende, at man tror, det er løgn, så snyd ikke jer selv for årets oplevelse. Fredag d. 2. oktober kl og Lørdag d. 3. oktober kl år / 50 min.

13 Søndag d. 4. oktober kl. 9.45, og år / 35 min. Hvalens Sang hylder venskabet som en skat, vi skal beskytte, og den handler samtidig om menneskets ubetænksomhed, som gør livet farefuldt for havets dyr. Du sidder inde i hvalens bug og får den finurlige fortælling med en intensitet og sanselighed, som kun opstår, når du er helt tæt på. Historien fortælles i et fint undersøisk univers akkompagneret af skyggebilleder, skuespil, sang, musik og havets mange lyde. Hvalens sang er en nærværende, sjov og spændende forestilling for børn og barnlige sjæle. TEATER OM Hvalens sang Hvalens sang er en slags opsang til menneskene [ ] alt sammen serveret på underfundig vis helt nede i børnehøjde.' Jonas Vester, Dagbladet Ringkøbing-Skjern

14 Dato Tid Teater Forestilling Målgruppe Varighed Mandag 9.00 Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min. Tirsdag 9.00 Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min. Onsdag 9.00 Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min. Torsdag 9.00 Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min Madam Bach Verdensbilleder 0-6 år 30 min Teater Sporenstregs Stakkels teenager 12 år og op 50 min Grønnegade Teater om ikke at blive ædt 6 år og op 40 min Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min Madam Bach Verdensbilleder 0-6 år 30 min Teater Sporenstregs Stakkels teenager 12 år og op 50 min Grønnegade Teater om ikke at blive ædt 6 år og op 40 min Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min Glimt Empty Steps 9 år og op 40 min. Spillesteder Forestillingerne spilles på scenerne ved Børnekulturhuset, hvis ikke andet er angivet. Adressen er: Børnekulturhuset, Brobjergskolen, Frederiks Allé 20A, 8000 Aarhus C

15 Fredag 9.00 Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min Madam Bach Verdensbilleder 4-6 år 30 min Teater Blik Hov! 1-4 år 30 min Grønnegade Teater om ikke at blive ædt 6 år og op 40 min Glimt Empty Steps 9 år og op 40 min Himmerlands Teater Sigurt Skallesmækker 9-13 år 50 min Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min Madam Bach Verdensbilleder 4-6 år 30 min Teater Blik Hov! 1-4 år 30 min Grønnegade Teater om ikke at blive ædt 6 år og op 40 min Glimt Empty Steps 9 år og op 40 min Himmerlands Teater Sigurt Skallesmækker 9-13 år 50 min Luna Park Scenekunst Hukommelsespaladset 4-10 år min. Lørdag 9.30 Teater Blik Hov! 1-4 år 30 min Himmerlands Teater Sigurt Skallesmækker 9-13 år 50 min Madam Bach Verdensbilleder 2-6 år 30 min Grønnegade Teater om ikke at blive ædt 5 år og op 40 min Teater Blik Hov! 1-4 år 30 min Madam Bach Verdensbilleder 2-6 år 30 min Grønnegade Teater om ikke at blive ædt 5 år og op 40 min. Søndag 9.30 Teater Blik Hov! 1-4 år 30 min Teater Om Hvalens sang 5-9 år 35 min Teater Om Hvalens sang 5-9 år 35 min Teater Blik Hov! 1-4 år 30 min Teater Om Hvalens sang 5-9 år 35 min.

16 J HERNINGVEJ DE SALT GADE VESTERBRO Madpakkerum TORV På hverdage er der madpakkerum i Børnekulturhusets Søjlerum. Frk. Ella Fant vil bestyre saftevandsuddelingen. Værksteder og café I weekenden er der kreative værksteder og café i Børnekulturhusets Søjlerum. Her vil der være mulighed for at få malet ansigt eller at arbejde i billedværkstedet. Værkstederne og caféen har åbent i weekenden fra kl ARL BLO HS GADE Godsbanen LØN- GEBAUERS- GADE JERI HAUS- GADE LUNDBYESGADE E KERSBERGSGADE BISSENSGADE GADE HR. KØBKES VEJEN DE VESTERBROGADE TH ORVALDSENSGADE JANUS LA VESTERGADE OURS GADE SØGADE VALDEMARSGADE VESTER- MUSEUMS- GADE AROS ALL VESTER ALLE Billetbestilling SKOVGAARDSGADE Indgang Åbne Scene SONNESGADE SKT. NI OLAUS GADE PORT TELEFON- THOMAS ALLE JENSENS KRIEGERSVEJ MØLLEGADE EMAN UEL SEJRS GADE VESTER ALLE JOHANNES BJERGS GADE M ØLLESTIEN MANNS ALLE DAMMEN K NYGADE J. M. MØRKS GADE HRISTIANSGADE GRØNNEGADE FRA 16. SEPTEMBER KL MARSTRANDSGADE MORTEN BØRUPS ARoS Musikhuset Aarhus Børnekulturhuset (Brobjergskolen) BØRNE- TEATER FESTIVAL 15 FREDERIKS ALLE BANEGÅRDSGADE RÅDHUS PLADSEN PARK ALLE VESTERGADE ÅBOULEVARDEN Rådhus M. BØDKER EMIL BALLES GÅRD SEEDORFFS HANS HARTVIG GÅRDS- BANE- MARGRETHE- PLADSEN BLEG- RYESGADE VE TTS FREDERIKSGADE STRÆDE PLADSEN Aarhus Børneteaterfestival Børnekulturhuset Frederiks Allé 20A 8000 Aarhus C PASSAG E BUSGADEN SKT. KNUDS TORV KLOSTE TORVE ORLA LEH- T T SMØGEN SØNDERG SØND ROSENKRAN NY BAN

Program FESTIVAL 16. Torsdag d søndag d. 9. oktober 2016 Børnekulturhuset, Frederiks Allé 20A, 8000 Aarhus C

Program FESTIVAL 16. Torsdag d søndag d. 9. oktober 2016 Børnekulturhuset, Frederiks Allé 20A, 8000 Aarhus C Program BØRNE- TEATER FESTIVAL 16 Torsdag d. 6. - søndag d. 9. oktober 2016 Børnekulturhuset, Frederiks Allé 20A, 8000 Aarhus C Billetter: www.boernekulturaarhus.dk Fra tirsdag d. 20. september kl. 10.00

Læs mere

PROGRAM BØRNE- TEATER FESTIVAL 19. Torsdag d søndag d. 6. oktober 2019 Børnekulturhuset, Valdemarsgade 1F, 8000 Aarhus C

PROGRAM BØRNE- TEATER FESTIVAL 19. Torsdag d søndag d. 6. oktober 2019 Børnekulturhuset, Valdemarsgade 1F, 8000 Aarhus C PROGRAM BØRNE- TEATER FESTIVAL 19 Torsdag d. 3. - søndag d. 6. oktober 2019 Børnekulturhuset, Valdemarsgade 1F, 8000 Aarhus C Billetter: www.boernekulturaarhus.dk fra tirsdag den 17. september 2019 Arrangør

Læs mere

PROGRAM TEATER. Aarhus Børneteaterfestival 2012

PROGRAM TEATER. Aarhus Børneteaterfestival 2012 PROGRAM BØRNE- TEATER FESTIVAL 12 Aarhus Børneteaterfestival 2012 Torsdag d. 4. oktober 2012 - mandag d. 8. oktober 2012 Børnekulturhuset, Frederiks Allé 20A, 8000 Aarhus C www.boernekulturaarhus.dk Velkommen

Læs mere

Program. Aarhus Børneteaterfestival 2013

Program. Aarhus Børneteaterfestival 2013 Program Aarhus Børneteaterfestival 2013 BØRNE- TEATER FESTIVAL 13 Torsdag d. 3.-søndag d. 6. oktober 2013 Børnekulturhuset, Frederiks Allé 20A, 8000 Aarhus C www.boernekulturaarhus.dk Arrangør Børnekulturhuset

Læs mere

Program. Aarhus Børneteaterfestival 2014

Program. Aarhus Børneteaterfestival 2014 Program Aarhus Børneteaterfestival 2014 Torsdag d. 2. - søndag d. 5. oktober 2014 Børnekulturhuset, Frederiks Allé 20A, 8000 Aarhus C www.boernekulturaarhus.dk Arrangør Børnekulturhuset Frederiks Allé

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 16. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 16 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 16 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge16_Eventyr.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 16 l Eventyr Det har sneet, og alt er hvidt. Hipp

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge

Vinterferieaktiviteter for børn og unge Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2016 Børn Biblioteket 1 VELKOMMEN Vi glæder os til at byde dig velkommen til bibliotekets arrangementer. Husk at hente en gratis billet. Får du ikke brug for den, så kontakt

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Hej børn. Vinduesboblerne kan I klippe ud og hænge op, så der bliver flot og festligt, der hvor I skal se teater.

Hej børn. Vinduesboblerne kan I klippe ud og hænge op, så der bliver flot og festligt, der hvor I skal se teater. Hej børn Jeg hedder Kuk, og jeg er en kat. Hvis du har skarpe øjne, har du måske set mig på plakaten for Aprilfestival? Ellers må du lede efter mig næste gang du ser plakaten. Bare kig efter den lækre

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge24_superhelte_prinsesser.indd 1 06/07/10 11.41 Uge

Læs mere

præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015

præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015 præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015 Søndag den 28. september 2014 kl. 14.30 og kl. 16.00 ÅBENT HUS Ragnhilds kjole er fuld af lommer med ting i. Og hun har også et dukkehus, som er fuld af ting. I

Læs mere

Kokkedal Gadeteaterfestival 2.-7. august 2010

Kokkedal Gadeteaterfestival 2.-7. august 2010 Kokkedal Gadeteaterfestival 2.-7. august 2010 Dans i hus & lejlighed - Paloma Madrid (S) 2.-7. august Sted: Hjemme hos dig selv Henvender sig til: Alle Om forestillingen: Lån en danseforestilling med hjem

Læs mere

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

Historielaboratoriet. Pris: Voksne 200 kr. Børn 150 kr. (inkl. frokost fra Anemonens cafe) Bilag: Projektetsaktiviteter

Historielaboratoriet. Pris: Voksne 200 kr. Børn 150 kr. (inkl. frokost fra Anemonens cafe) Bilag: Projektetsaktiviteter Historielaboratoriet Selv om man kender hinanden, er der altid historier, der ikke er blevet fortalt. Et minde fra en særlig begivenhed, en dagdrøm eller en oplevelse, der bragte noget helt uventet med

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE

GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE 25.-31. AUGUST FILMFESTIVAL.DK GRATIS FILMTILBUD TIL BØRN OG UNGE Odense Internationale Film Festival er stolte over at kunne præsentere et stærkt og fantasifyldt tilbud til børn og unge. Workshops, foredrag

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 14. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY

Kursusmappe. HippHopp. Uge 14. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY Uge 14 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 14 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge14_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 12.04

Læs mere

-0. klasse. WaUW2 år PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE

-0. klasse. WaUW2 år PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE 2018 2019-0. klasse WaUW2 år PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE PRAGTFULD SCENEKUNST FOR BØRN I DAGINSTITUIONER, WaUWDAGPLEJE OG SKOLE Kære børn og voksne Så står endnu en ny sæson med fantasiske

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Mødet med Dansen Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Bonnie Spliid Jeg er uddannet lærer med liniefag i billedkunst og

Læs mere

DATO & TID KUNSTNER/TEATER AKTIVITET. Heksen Børne-og dukketeaterværksted, København Janne Kjærsgaard

DATO & TID KUNSTNER/TEATER AKTIVITET. Heksen Børne-og dukketeaterværksted, København Janne Kjærsgaard DATO & TID KUNSTNER/TEATER AKTIVITET Fredag 3.10.08 kl. 15.00-17.00 Lørdag 4.10.08 Kl. 14.00-16.00 Søndag 5.10.08 Dukkemager og spiller, scenograf og forfatter Morten Grue RECEPTION LUKKET ARRANGEMENT

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 Uge 26 Emne: Eventyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge26_eventyr.indd 1 06/07/10 11.43 Uge 26 l Eventyr Hopp er øm i hele kroppen, da hun

Læs mere

SANGE M SAMVITTIGHED

SANGE M SAMVITTIGHED UNDERVISNINGSMATERIALE - Tilgodeser de fælle mål i Dansk, Billedkunst, Kristendom & Musik for Mellemtrinnet 7 SANGE M SAMVITTIGHED - hvor ren er din klang? ELEVARK hvid støj sceneproduktion +45 6171 9017

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Mandag d. 2. maj starter 81 nye medlemmer i Klub Viadukten. Stort Velkommen til jer alle sammen. Vi glæder

Læs mere

Oplevelser for hele familien i vinterferien

Oplevelser for hele familien i vinterferien Find alle oplevelser på oplev.odense.dk Oplevelser for hele familien i vinterferien Side 2 Besøg Vandkongens Dukkeværksted Side 3 Eventyrligt mange tog Side 4 Kamelen kom til sidst Side 5 Voksenfri Zone

Læs mere

Historien bag Papageno og Papagena

Historien bag Papageno og Papagena Papageno & Papagena Historien bag Papageno og Papagena Børneoperaen Papageno og Papagena er inspireret af Mozarts opera Tryllefløjten. Det er en meget gammel historie, der handler om en prins, en prinsesse,

Læs mere

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune AKTIV VINTER er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune I år kan vi i vinterferien byde velkommen til Aktiv Vinter med en række

Læs mere

Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts

Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts [deadline mandag kl. 8.30] Årsopgavefremlæggelsen Tirsdag den 12. marts 18 elever har i det forløbne år arbejdet med hver deres emne og den 12. marts fremlægger de deres arbejde. Kom og oplev denne fantastiske

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE

WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE 2019 2020 WaUW PRAGTFULD SCENEKUNST FOR DAGTILBUD OG SKOLE Pris 25 kr. pr. barn pr. forestilling. Kære dagplejere og pædagoger i Næstved Kommune. Så er

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Kun den fattige ved hvad kærlighed er.

Kun den fattige ved hvad kærlighed er. Kun den fattige ved hvad kærlighed er. Prædiken til den 29. juni (som i kirkens kalenderår hedder 2. trinitatis) 2012 i Havdrup Kirke Salmer: 752,604,685,681,367 Prædikenteksten er taget fra Lukasevangeliet

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14

Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14 Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14 Abonnementer for private og institutioner 13//14 Abonnement 1 (2-4 år) 120 kr. pr. stk. jeg skal nok finde den skab besat Af æbler Abonnement 2 (4-6 år) 120

Læs mere

Amager. Børneteater Festival. En fælles oplevelse i EFTERÅRSFERIEN 11. til og med 17. OKTOBER

Amager. Børneteater Festival. En fælles oplevelse i EFTERÅRSFERIEN 11. til og med 17. OKTOBER Amager Børneteater Festival 015 En fælles oplevelse i EFTERÅRSFERIEN 11. og med 17. OKTOBER Billetkøb og spillesteder Billetkøb: Billetter købes online på www.kvarterhuset.dk eller via Amager Børneteaterfestivals

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11. Uge 21 Emne: Dyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.39 Uge 21 l Dyr Det er tidligt om morgenen og stadig mørkt. Hipp

Læs mere

Workshop - optakt til Aprilfestival

Workshop - optakt til Aprilfestival TILBUD Workshop - optakt til Aprilfestival I dette hæfte finder du tilbud om workshops for børnehavebørn, børn i indskolingen, børn på skolernes mellemtrin samt kurser for lærere og pædagoger Formålet

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

ARV. Luciaoptog. www.furbib.dk. barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner. klassikere brætspil rim & remser sanglege

ARV. Luciaoptog. www.furbib.dk. barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner. klassikere brætspil rim & remser sanglege Luciaoptog Nattergalen skal findes sæsonprogram børn efterår 2015 furesø bibliotek & borgerservice Zebra-ze-ze ARV Brætspilscafé Mis med de blå øjne R barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner

Læs mere

PROGRAM DECEMBER

PROGRAM DECEMBER PROGRAM 2-16. DECEMBER WWW.LANDSBYLABORATORIET.DK SEAHORSES - MYTER OG HALMBALLER LANDSBY LABORATORIET IDOM-RÅSTED - WWW.LANDSBYLABORATORIET.DK - FIND OS PÅ 14 dages kulturelt festfyrværkeri på industrihavnen

Læs mere

Kong Arthur. Det Kongelige Teater og Moesgaard Museums ACTIONBRAG OM KAMPEN MELLEM DET GODE OG DET ONDE DEN 20.JUNI OG DEN 21 JUNI 2019

Kong Arthur. Det Kongelige Teater og Moesgaard Museums ACTIONBRAG OM KAMPEN MELLEM DET GODE OG DET ONDE DEN 20.JUNI OG DEN 21 JUNI 2019 Vi gentager successen fra 2017 og laver 2 ture til Moesgaard Museums flotte scene på taget af museumsbygningen. Husker I Røde Orm? Så spænd sikkerhedsbæltet! Nu kommer legenden om MEDLEMSTILBUD MEDLEMSTILBUD

Læs mere

HVERDAGSAVISEN TORSDAG

HVERDAGSAVISEN TORSDAG TORSDAG BANKRØVERI!! Bankrøveri! Onsdag kl. ca. 10:50, blev banken røvet af to forbrydere. Forbryderne havde taget pengekassen, og de flygtede! Flemming Hansen ved ikke, hvor meget de har taget, og de

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Havfruernes verden - En sanserejse Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

- fritidsinstitutionen ved Tingbjerg skole

- fritidsinstitutionen ved Tingbjerg skole - fritidsinstitutionen ved Tingbjerg skole Det kommer I til at høre om Generelt om fritidshjemmet Generelt om pædagogerne Mål og principper for perioden med Maj-børn Organisering og aktiviteter Praktiske

Læs mere

Potentiale. Struktur. Konference Den 19. november kl. 12-19 Godsbanen, Aarhus. Udviklingsmiljøer. Videncenter. Kreativitet. Crossovers.

Potentiale. Struktur. Konference Den 19. november kl. 12-19 Godsbanen, Aarhus. Udviklingsmiljøer. Videncenter. Kreativitet. Crossovers. Konference Den 19. november kl. 12-19 Godsbanen, Udviklingsmiljøer Invitation City of Arbejder du med talent? Kunne du tænke dig at få talentudvikling på dagsordenen i din virksomhed? Eller synes du, at

Læs mere

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling Børnehavkl. Se teater hør historier mal og tal Mine monstre - interaktiv teaterfortælling. Jeg guider jer gennem historien og børnene tager aktivt del i hele forestillingen og spiller alle rollerne, samtidig

Læs mere

Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical.

Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical. Hold øje - uge 45 Denne uge har stået på musik, dans, teater, håndværk i årets Musical. Zebraer, Ørne og Ulve har de sidste 3 uger arbejdet med temaet sociale medier. Onsdag formiddag var det BØF- børn,

Læs mere

Vuggestue området. Bevægelse og leg. Muse workshop for de helt små

Vuggestue området. Bevægelse og leg. Muse workshop for de helt små Vuggestue området Vi har i år lavet et separat område kun for vuggestuer, så alle vuggestueaktiviteter r samlet et sted og de små ben ikke skal bruge al deres energi på at gå mellem de sjove aktiviteter.

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 29. maj 2009 Kære 9. og 10. klasse. Så er problemerne overstået i denne

Læs mere

Nr. 4 Januar årgang. Halfdans A B C. musik. lsk. ende. billedska. teater. abaret

Nr. 4 Januar årgang. Halfdans A B C. musik. lsk. ende. billedska. teater. abaret infomasion Nr. 4 Januar 2017 44. årgang g Halfdans A B C musik billedska teater lsk ende abaret Kode Kære MAS-medlem! Nu kan vi købe billetter til vores forestillinger online. Gør det via MAS hjemmeside

Læs mere

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 vordingborg.dk Mandag 01. 10.00-12.00 Vi går tur i Liselund park, sammen med Projekt Den grønne port Gå tur med vennerne hvis vejret tillader Tirsdag

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 8. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 8 Emne: Familie og arbejde side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 8. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 8 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 8 Emne: Familie og arbejde Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 8 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge8_familie.indd 1 06/07/10 11.25 Uge 8 l Familie og arbejde Ved

Læs mere

Udkast læringsmål det ca. 6 årige barn

Udkast læringsmål det ca. 6 årige barn De pædagogiske processer, i samarbejde med barnets forældre, skal lede henimod, at barnet ved slutningen af tiden på Spilopstuen, med lyst, har tilegnet sig færdigheder og viden, som sætter barnet i stand

Læs mere

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E 2014, Uge 8 Ugens Avis År H A L G Å R D S F H F O R 2. 3. O G 4. K L A S S E O p s t a r t e n a f d e t n y e t i l b u d U G E N S R E D A K T I - ON: Mia 2.B Anna 2.B Ida M. 2.B Oliver 4.A Louise 2.B

Læs mere

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00

Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 1 Kirke for børn og unge afslutningsgudstjeneste for minikonfirmander og deres familier 22.06.14 kl. 17.00 Præludium 290 I al sin glans 46 Sorrig og glæde 70 Du kom til vor runde jord 42 I underværkers

Læs mere

Aprilfestival teater for små & store 19.-26. april 2015. Information til teaterkontaktlærere, pædagoger og serviceledere

Aprilfestival teater for små & store 19.-26. april 2015. Information til teaterkontaktlærere, pædagoger og serviceledere Aprilfestival teater for små & store 19.-26. april 2015 Information til teaterkontaktlærere, pædagoger og serviceledere Hvad er Teatercentrum? Et kompetencecenter under Kulturministeriet Arbejder for synliggørelse

Læs mere

Teatret Møllen Haderslev. Møllepladsen 4 B Ø R N E T E A T E R S Æ S O N P R I S G R U P P E A P R I S G R U P P E B.

Teatret Møllen Haderslev. Møllepladsen 4 B Ø R N E T E A T E R S Æ S O N P R I S G R U P P E A P R I S G R U P P E B. Teatret Møllen er en del af teatersamarbejdet i www.teatersyd.dk Teatret Møllen støttes økonomisk i sæson 2018 2019 af: Haderslev Kommune, Kulturministeriet, Slots -og Kulturstyrelsen og Møllens Venner.

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Inspirationsmateriale til

Inspirationsmateriale til Inspirationsmateriale til Til de voksne: Vi har lavet dette inspirationsmateriale, som kan hjælpe til at forberede børnene på forestillingen Min farmors spøgelse og på oplevelsen i teatret. I skal ikke

Læs mere

TRANS FORMATOR I OKTOBER DECEMBER 2013

TRANS FORMATOR I OKTOBER DECEMBER 2013 Foto: Mathies Brinkmann Jespersen TRANS FORMATOR I OKTOBER DECEMBER 2013 Featuring Borgerscenen JERNBANEGADE 9-9000 AALBORG Foto: Mathies Brinkmann Jespersen TRANSFORMATOR ER AALBORG TEATERS EKSPERIMENTE-

Læs mere

Hold Øje uge 4-2015. God weekend. Hilsen Peter

Hold Øje uge 4-2015. God weekend. Hilsen Peter Hold Øje uge 4-2015 Torsdag formiddag var skolens børn og voksne samlet til projekt- fortællinger. Det går i sin enkelthed ud på, at vi sammen lytter til en af projektgruppernes arbejde fra projekttimerne.

Læs mere

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 Mine damer og herrer. I dag er en ganske særlig dag. I dag er en dag vi har ventet på længe. En dag vi har set frem til med stor

Læs mere

Den farefulde færd. Skrevet af Emil og Frederik

Den farefulde færd. Skrevet af Emil og Frederik Den farefulde færd Den 24. april 2014 øvede Rønnebæk skoles musicalhold på deres stykke den farefulde færd, som Therese Flensbak har skrevet, både manuskript og sange. Skuespillet handlede om tre dovne

Læs mere

Inspirationsmateriale til

Inspirationsmateriale til Inspirationsmateriale til Til de voksne: Vi har lavet dette inspirationsmateriale, som kan hjælpe til at forberede børnene på forestillingen Min farmors spøgelse og på oplevelsen i teatret. I skal ikke

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen SFO Bakkeskolen Personale: Vi får 2 nye medarbejdere: Velkommen til PAU-uddannet Tony Dyreby og pædagog Line Johanne Schmidt, som skal være med i Miniklub fra 1.april. Miniklub

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO oktober 2013

Nyhedsbrev SFO oktober 2013 Nyhedsbrev SFO oktober 2013 Kære forældre Mange tak for jeres tålmodighed med Min institution. Vi synes allerede det går stærkt fremad. Vi glæder os til, at alle forældre har fået lagt billeder ind og

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Vejen Hjem. Inspiration. Personlig og social udvikling Venskab, ensomhed, nysgerrighed, fantasi, leg

Vejen Hjem. Inspiration. Personlig og social udvikling Venskab, ensomhed, nysgerrighed, fantasi, leg Vejen Hjem Inspiration VEJEN HJEM kan anbefales som et fint supplement til en række pædagogiske læringstemaer. Materialet her er tænkt som en inspiration til det pædagogiske arbejde, der ligger i forbindelse

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

DET SKER. for børn. Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne

DET SKER. for børn. Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne DET SKER for børn Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne Sammen med landets børnebiblioteker, DR Ramasjang og DR Ultra, kan børn i Danmark igen i år hjælpe børn rundt i verden ved at gøre gode gerninger.

Læs mere

GENERALFORSAMLING I STØTTEFORENINGEN TIRSDAG DEN 21 FEBRUAR KL PÅ SKOLEN. ALLE ER VELKOMMEN!

GENERALFORSAMLING I STØTTEFORENINGEN TIRSDAG DEN 21 FEBRUAR KL PÅ SKOLEN. ALLE ER VELKOMMEN! Syddjurs Friskole Ugebrev 7 19. februar 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 21/2 kl. 19.30: Generalforsamling

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 11: Dyr. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Dyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 11: Dyr. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Dyr side 1 Uge 11: Dyr Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Dyr side 1 HIPPY HippHopp uge_11_guidevejl_dyr.indd 1 06/07/10 11.09 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om.

og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om. Prædiken Pinse på Herrens Mark 2. pinsedag. og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om. Rikke: Sådan tror jeg egentlig,

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Uge 15: Verden omkring mig. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Verden omkring mig side 1 HIPPY

Uge 15: Verden omkring mig. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Verden omkring mig side 1 HIPPY Kursusmappe Uge 15: Verden omkring mig Vejledning til HippHopp guider Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp uge_15_guidevejl_verden_omkring_mig.indd 1 06/07/10

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 28. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 28 Emne: Familie og arbejde Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 28 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge28_familie_arbejde.indd 1 06/07/10 11.44 Uge 28 l Familie og

Læs mere

Kort om forestillingen Om materialet Om Teater Fluks

Kort om forestillingen Om materialet Om Teater Fluks Tak fordi du har valgt at se og arbejde med forestillingen Flygtning Transportable med dine elever. Vi håber du får stor glæde af både forestillingen og dette materiale. Kort om forestillingen I forsøget

Læs mere

Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser

Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Uge 24: Superhelte og prinsesser Vejledning til HippHopp guider Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp uge_24_guidevejl_superhelte_og_prinsesser.indd

Læs mere

SÆSON 2015-2016. Teater for børn og unge. www.frederikssund-borneteater.dk FREDERIKSSUND BØRNETEATER

SÆSON 2015-2016. Teater for børn og unge. www.frederikssund-borneteater.dk FREDERIKSSUND BØRNETEATER SÆSON 2015-2016 FREDERIKSSUND BØRNETEATER Teater for børn og unge www.frederikssund-borneteater.dk VELKOMMEN TIL VORES 25 ÅRS JUBILÆUMSSÆSON I foråret 1991 begyndte Frederikssund Teaterforening planlægningen

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset!

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset! DRAMU-weekend Velkommen på DRAMU-Weekend! Alle enheder er velkomne på denne weekend, der står i musikken og teatrets tegn! Måske mangler flokken lige noget for at kunne tage musiker eller skuespillermærket,

Læs mere