LOKALPLAN NR. 53 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 2. Fanø Kommune. For redningsstation i Sønderho

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN NR. 53 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 2. Fanø Kommune. For redningsstation i Sønderho"

Transkript

1 LOKALPLAN NR. 53 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 2 Fanø Kommune For redningsstation i Sønderho Oktober 1996

2 2 Lokalplan 53 Fanø Kommune HVAD ER EN LOKALPLAN? Ifølge Planloven fra 1991 skal der udarbejdes en lokalplan inden der igangsættes et større byggeri eller anlægsarbejde, foretages større nedrivninger eller væsentlige ændringer i anvendelse af en ejendom. I øvrigt kan der altid udarbejdes lokalplan, når byrådet skønner at det er nødvendigt. Byrådet kan i en lokalplan fastsætte bindende bestemmelser om f.eks. et areals anvendelse, bebyggelse og materialer, veje og stiers placering og udformning, friarealers placering og indretning samt bevaring af huse, bymiljøer og landskabstræk m.v. Sådanne bestemmelser skal medvirke til, at et område anvendes og udformes under hensyntagen til de eksisterende omgivelser og i overensstemmelse med den øvrige planlægning i kommunen. En lokalplan er desuden byrådets redskab til at sikre gennemførelsen af kommuneplanen. Lokalplanen kan dog indskrænke de muligheder for anvendelse og bebyggelse som kommuneplanen angiver. OFFENTLIG HØRING Inden byrådet vedtager en lokalplan endeligt, offentliggøres et forslag til lokalplan i 8 uger. På den, måde er det muligt for den enkelte borger at vurdere forslaget og eventuelt fremkomme med bemærkninger eller ændringsforslag inden byrådet vedtager lokalplanen endeligt. Lokalplanen tinglyses herefter på de ejendomme den omfatter og får bindende virkning for grundejere og brugere i området. HANDLEPLIGT Tilvejebringelse af en lokalplan betyder ikke forbud mod fortsættelse af en eksisterende lovlig anvendelse af en ejendom, ligesom en lokalplan heller ikke medfører handlepligt til at realisere de anlæg, som er indeholdt i planen. Derimod skal ændringer af eksisterende forhold, f.eks. ved om- og nybyggeri eller ved ændret anvendelse af bestående ejendomme, være i overensstemmelse med lokalplanen. FREMLÆGGELSE M.V. Dette lokalplanforslag har været offentligt fremlagt i perioden: fra den 2. november 1995 til den 2. januar 1996 (begge dage inkl.) på Fanø Rådhus, teknik- og miljøkontoret, på biblioteket i Nordby og på biblioteket i Sønderho.

3 Lokalplan 53 Fanø Kommune 3 REDNINGSSTATION I SØNDERHO INDHOLDSFORTEGNELSE. 1.0 BESKRIVELSEN 1.1. Fremtidige forhold s Nuværende forhold s REDEGØRELSEN 2. l. Lokalplanens forhold til regionplanen s Lokalplanens forhold til Fanø kommuneplan s Zonestatus s Lokalplanens forhold til naturbeskyttelse s Lokalplanens forhold til kystnærhedszone s Lokalplanens forhold til stormflodssikring s Andre myndigheder s Teknisk forsyning s LOKALPLANEN l Lokalplanens formål s. 9 2 Områdets afgrænsning og zonestatus s. 9 3 Områdets anvendelse s. 9 4 Udstykninger s Vejforhold s Tekniske anlæg s Bebyggelsens omfang og placering s Bebyggelsens udformning og ydre fremtræden s Ubebyggede arealer s Forudsætninger for ibrugtagning af ny bebyggelse s Servitutter s Retsvirkninger s Tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder s Påtaleret s. 13 Vedtagelsespåtegning s. 13 Kortbilag Kortbilag nr. 1: Matrikelkort 1:4000 s. 14 Kortbilag nr. 2: Matrikelkort 1:1000 s. 15 Kommuneplantillæg Kommuneplantillæg nr. 2 s. 16 Kortbilag nr. 1 s. 19 Lokalplanen er udarbejdet af landinspektørgården i Bramming i samarbejde med Fanø Kommunes Teknik- og Miljøkontor. Udsnit af Kort- og Matrikelstyrelsens kort er gengivet med KMS s tilladelse, copyright KMS 1993/KD

4 4 Lokalplan 53 Fanø Kommune 1.0. BESKRIVELSEN 1.1 LOKALPLANENS BAGGRUND OG INDHOLD Fremtidige forhold. Med lokalplanen er det hensigten at skabe det planlægningsmæssige grundlag for opførelsen af en redningsstation til Kystredningstjeneste med tilhørende udenomsfaciliteter udformet med størst mulig hensyntagen til de landskabelige forhold. Efterfølgende kortudsnit og skitser illustrerer de nuværende og fremtidige forhold: Kortskitse med lokalplanområdets afgrænsning, med indtegnet påtænkt bebyggelse og med sigtepunkter for skitser som visualiserer den påtænkte bebyggelse i forhold til omgivelserne. 1.2 BESKRIVELSE AF LOKALPLANOMRÅDET Nuværende forhold Lokalplanområdet, som udgør ca 0,3 ha, benyttes idag landbrugsmæssigt, idet arealet sammen med restarealet på ca. 8,2 ha af matr.nr. 7h Sønderho By, Sønderho udgør en del af en landbrugsejendom. Arealet benyttes til vedvarende græsning. Lokalplanområdet er beliggende i det sydøstlige hjørne af matr.nr. 7 h, mod øst grænsende til kommunevejen Gammeltoft Vej, mod syd grænsende til en privat fællesvej og mod vest og nord grænsende til restejendommen af matr.nr. 7 h. Området som helhed er mod vest afskærmet mod Postvejen af klitformationen Gammeltoft Bjerge og mod øst af et lidt højere liggende areal med en eksisterende landbrugsbebyggelse omgivet af spredt beplantning. De umiddelbart tilgrænsende arealer benyttes til vedvarende græsning. De nærliggende delområder 5.L.9 og 5.L 24 benyttes til fritidsformål, campingplads m.m. Lokalplanområdet vejbetjenes idag fra den offentlige vej Gammeltoft Vej.

5 Lokalplan 53 Fanø Kommune 5

6 6 Lokalplan 53 Fanø Kommune 2.0. REDEGØRELSEN 2.1. LOKALPLANENS FORHOLD TIL REGIONPLANEN. Lokalplanen er i overensstemmelse i overensstemmelse med regionplanen for Ribe Amt LOKALPLANENS FORHOLD TIL KOMMUNEPLANEN. Lokalplanområdet er indeholdt i rammeområde 5.L.l i Fanø kommuneplan. Lokalplanen er ikke i overensstemmelse med kommuneplanens rammer for området, idet der ikke er tale om erhvervsmæssigt nødvendige driftsbygninger for ejendommens drift som landbrugsejendom. Dog må der planlægges for anlæg i landzone, såfremt der er en særlig planlægningsmæssig eller funktionel begrundelse for kystnær lokalisering. For at bringe overensstemmelse mellen lokalplanen og det overordnede plangrundlag, har det derfor været nødvendigt at udarbejde et tillæg til kommuneplanen. I forbindelse med fremlæggelsen af lokalplanforslaget fremlægges derfor samtidig tillæg nr. 2 til Fanø kommuneplan ZONESTATUS Lokalplanområdet er beliggende i landzone ved lokalplanens endelige godkendelse, og forbliver i landzone LOKALPLANENS FORHOLD TIL NATURBESKYTTELSE Lokalplanområdet er registreret som engareal jvf. lov om naturbeskyttelse. Nuværende forhold set fra punkt 2, området set fra øst med vest.

7 Lokalplan 53 Fanø Kommune LOKALPLANENS FORHOLD TIL KYSTNÆRHEDSZONE I henhold til planlovens bestemmelser er hele Fanø beliggende i kystnærhedszonen. Ved udformning og i materialevalg søges den påtænkte bebyggelse udformet med størst mulig hensyntagen til det omgivende landskab. Som følge af, at størstedelen af Farvandsvæsenets redningsoperationer foregår i farvandet øst og syd for Sønderho, og til at der fra redningsstationen med den påtænkte placering er gode muligheder for overvågning af netop dette farvand, findes kommuneplanens bestemmelser om særlig funktionel begrundelse for den kystnære lokalisering at kunne bringes i anvendelse STORMFLODSSIKRING Kystinspektoratet anbefaler en laveste sokkelkote på 4,10 m D.N.N af hensyn til oversvømmelser forårsaget af stormflod ANDRE MYNDIGHEDER Området er undergivet landbrugspligt jf. Landbrugsloven. Den vil blive søgt ophævet i forbindelse med udstykningen. Jordbrugskommissionen for Ribe Amt har meddelt tilladelse til landbrugspligtens ophævelse. Området er omfattet af naturbeskyttelseslovens TEKNISK FORSYNING - Områdets bygninger opvarmes individuelt. - Området vandforsynes fra Fanø vandværk. - Området el-forsynes fra forsyningsvirksomhederne i Esbjerg. - Området er omfattet af spildevandsplanen for Fanø kommune, der foreskriver nedsivning efter individuel rensning. Fremtidige forhold set fra punkt 2.

8 8 Lokalplan 53 Fanø Kommune

9 Lokalplan 53 Fanø Kommune LOKALPLANEN FANØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 53 FOR ET OMRÅDE TIL REDNINGSSTATION I SØNDERHO. I medfør af lov om planlægning (miljøministeriets lov nr. 388 af 6. juni 1991) med senere ændringer fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område, 1. Lokalplanens formål. 1.1 Lokalplanen har til formål at sikre: at tilvejebringe det planmæssige grundlag for anvendelse af området til opførelse af ny bebyggelse til redningsstation for Kystredningstjeneste at sikre, at ny bebyggelse får et udseende og en placering så der opnåes en god helhedsvirkning i området at fastlægge bebyggelsesregulerende bestemmelser, hvad angår bebyggelsens omfang og placering at fastlægge retningslinjer for udenomsfaciliteter at sikre at området forbliver i landzone. 2 Område og zonestatus. 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag nr. 1 og omfatter en del af matr.nr. 7h Sønderho By, Sønderho samt alle delarealer der efter 31. juli 1995 udstykkes fra det nævnte delareal. 2.2 Området er beliggende i landzone. 2.3 Området er undergivet landbrugspligt. Landbrugspligten skal dog ikke være til hinder for, at byrådet kan tillade, at arealet tages i brug til det i lokalplanen angivne formål, men indtil da skal arealet drives landbrugsmaessigt efter landbrugslovens regler. (Fodnote: Ophævelsen af landbrugspligten sker i forbindelse med jordbrugskommissionens godkendelse af udstykning. Jordbrugskommissionen kan i forbindelse med ophævelse af landbrugspligten stille betingelser i medfør af landbrugsloven vedrørende jordenes drift eller om afhændelse af ejendommens øvrige jorder til sammenlægning med anden landbrugsejendom.) 3 Områdets anvendelse. 3.1 Områdets anvendelse fastlægges til opførelse af redningsstation med tilhørende udenomsfaciliteter til brug for Farvandsvæsenet. 3.2 I bygningen må der indrettes faciliteter såsom omklædning, bad og ophold til redningsvæsenets tilknyttede personale.

10 10 Lokalplan 53 Fanø Kommune 3.3 Anden anvendelse må kun finde sted med byrådets særlige tilladelse. 4 Udstykninger. 4.1 Indenfor området må alene udstykkes med henblik på det i 3 nævnte formål. 5 Vejforhold. 5.1 Området vejbetjenes ved etablering af fornødne overkørsler til kommunevejen -Gammeltoft Vej. Ændring og etablering af overkørsel skal godkendes af byrådet. 6 Tekniske anlæg. 6.1 Området er omfattet af spildevandsplanen for Fanø kommune, der foreskriver nedsivning efter individuel rensning. 6.2 Vandforsyning kan ske fra Fanø vandværk. 6.3 Elforsyning sker fra Forsyningsvirksomhederne i Esbjerg. 6.4 Ejendommen opvarmes individuelt. 6.5 Alt forsyning til området skal fremføres i jordledninger. 7 Bebyggelsens omfang og placering. 7.1 Ny bebyggelse må kun opføres indenfor de på kortbilag 2 viste byggefelter. 7.2 Oversvømmelse forårsaget af stormflod. 7.3 Ny bebyggelse skal være sammenhængende og må kun indrettes til opbevaring af Farvandsvæsenets redningsmateriel. 7.4 Bebyggelsen må ikke gives en bygningshøjde som overstiger 8.5 m. 7.5 Tagets vinkel med det vandrette plan skal være ca. 45 grader. 7.6 Der må ikke bygges nærmere naboskel end 5 m og nærmere vejskel end 10 m. 7.7 Mindre bygninger samt småbygninger under 10 m2 som nævnt i bygningsreglementet 1995 kapitel 3, stk tillades ikke opført på grunden. 7.8 Byrådet fordrer sig ret til godkendelse af bebyggelsens placering, samt ret til at fastlægge gulvkoten i forhold til omgivende terræn.

11 Lokalplan 53 Fanø Kommune 11 8 Bebyggelsens udformning og ydre fremtræden. 8.1 Ny bebyggelse skal med hensyn til proportioner og facadeudformning tilpasses så der opnås en arkitektonisk og miljømæssigt tilfredsstillende helhedsvirkning i området. Planer herfor skal godkendes af Fanø Byråd. 8.2 Bygninger skal udvendig fremtræde som gedigne bygninger opført i træ eller røde blødstrøgne mursten. Murstensfabrikat/type skal forinden godkendes af byrådet. Udvendige bygningssider i træ, skal udføres af brædder, bjælker o.lign., men ikke trælignende plader såsom krydsfiner med udfræsede spor. 8.3 Vinduer, døre, skodder o. lign. udvendige bygningsdele skal udføres i træ og males med dækkende maling. Udformning og detaljer skal godkendes af byrådet. 8.4 Udvendige bygningssider må kun fremtræde i farver dannet af hvidt, sort eller jordfarverne (okker, terra de siena, umbra, italiensk rødt, dodenkop) eller sidstnævntes blanding med hvidt, gråt eller sort. Farvevalg skal godkendes af Fanø Byråd. 8.5 Tagmateriale og tagudformning skal godkendes af byrådet. 8.6 Tagrender, nedløbsrør, inddækninger m.v. skal udføres af zink. 8.7 Ingen form for skiltning og reklamering må finde sted, undtaget herfra er almindelig nummer- og navneskilte. 8.8 Indenfor området må der kun med byrådets særlige tilladelse opsættes nødvendige antenner eller paraboler for bygningens drift. 9 Ubebyggede arealer. 9.1 Grunden må ikke befæstes eller gives anden udseende end uberørt naturområde. Kun den nye adgangsvej samt området til oplagsplads for vagere må befæstes med grusbeklædning. 9.2 Der må ikke uden byrådets godkendelse foretages terrænreguleringer på mere end 1m i forhold til eksisterende terræn. Der må ikke opbygges voldanlæg og lignende. 9.3 Eksisterende beplantning må kun fjernes eller ændres i væsentligt omfang med tilladelse fra Fanø byråd. 9.4 Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende være holdt i en renholdt og ryddelig stand.

12 12 Lokalplan 53 Fanø Kommune 9.5 Oplagring udenfor bygninger eller udenfor dertil indrettede tæt hegnede pladser må ikke finde sted. Indenfor lokalplanområdet må der ikke henstilles uindregistrerede campingvogne, kystbåde og lignende. 9.6 Indenfor området må der ikke uden byrådets godkendelse opstilles fast hegn. 9.7 Der må kun plantes og vedligeholdes et beplantningsbælte i 4-6 meters bredde jfr. kortbilag 2. Beplantningsbæltets udformning og sammensætning skal godkendes af byrådet. 9.8 Udendørs belysning må kun etableres på bygninger. 10 Forudsætning for ibrugtagning af bebyggelse Ny bebyggelse må ikke tages i brug før: at den i 5 angivne 4 m brede adgangsvej og tilslutning til Gammeltoft Vej er anlagt, jvf. kortbilag nr. 2 at det i 9 angivne beplantningsbælte er etableret jvf. kortbilag nr. 2 at bebyggelsen er tilsluttet de i 6 nævnte forsynings- og afløbsledninger. 11 Servitutter Privatretlige servitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, foretrænges af planen jvf. planlovens Retsvirkninger Lokalplanen gælder fra den dag, det er offentliggjort, at byrådet har vedtaget planen endeligt. Bebyggelse, udstykning og anvendelse af ejendomme i lokalplanområdet skal efter dette tidspunkt være i overensstemmelse med planen. Eksisterende lovlig bebyggelse og arealanvendelse kan opretholdes, men ændringer skal ske i overesstemmelse med lokalplanens bestemmelser. Lokalplanen indebærer ikke, at de anlæg m.v., der er indeholdt i planen skal etableres. Lokalplanen kan kun ændres ved en ny lokalplan. Byrådet kan dog give dispensation fra lokalplanen, hvis dispensationerne ikke er i strid med principperne i planen.

13 Lokalplan 53 Fanø Kommune Tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder Nærværende lokalplan erstatter de tilladelser efter lov om planlægning 35, stk. 1 (landzonetilladelser), som er nødvendige til planens virkeliggørelse En realisering af projektet forudsætter dispensation i forhold til Naturbeskyttelsesloven Lokalplanområdet omfatter landbrugspligtigt areal. Ved skrivelse af 21. april 1994 (j.nr ) har Jordbrugskommissionen for Ribe Amt meddelt tilladelse til landbrugspligtens ophævelse. 14 Påtaleret Påtaleberettiget ifølge nærværende lokalplan er Fanø Byråd. Vedtagelsespåtegning. Således foreløbigt vedtaget af FANØ BYRÅD i møde den 11/ Kjeld Nielsen Borgemester / Poul Nystrup Christensen kommunaldirektør I henhold til lov om planlægning vedtages foranstående lokalplan endeligt. FANØ BYRÅD i møde den 19/ / Poul Nystrup Christensen kommunaldirektør Kjeld Nielsen Borgemester Dato for byrådets offentlige bekendtgørelse af den endeligt vedtagne lokalplan-den 28/ Tinglyst den 23/

14 14 Lokalplan 53 Fanø Kommune

15 Lokalplan 53 Fanø Kommune 15

16 Tillæg nr. 2 til Kommuneplan Område nr. 5.L.29 for redningsstation i Sønderho Fanø kommune, Teknik- og miljøkontoret

17 Lokalplan 53 Fanø Kommune 17 FANØ KOMMUNE Tillæg nr. 2 til Fanø kommuneplan for redningsstation i Sønderho. Formålet med tillægget er, at tilvejebringe det kommuneplanmæssige grundlag for at opføre de fornødne bygningsfaciliteter til opbevaring af Farvandsvæsenets redningsmateriel på en del af landbrugsejendommen matr.nr. 7h Sønderho By, Sønderho. Ejendommen er beliggende i landzone - jordbrugsområde. Den nuværende bebyggelse i området består af landbrugsbebyggelse på matr.nr. 7h, en enligtliggende driftsbygning til landbrugsejendommen matr.nr. 5s, bebyggelse ved campingplads og feriecenter indenfor kommuneplanens delområde 5.L.9 og 5.L.24. Det afgrænsede område, som fremgår af omstående kortbilag, benævnes som rammeområde 5.L.29. Det nye rammeområde vil fortsat være beliggende i landzone. Ved godkendelse af nærværende kommuneplantillæg nr. 2 overgår kompetancen til at meddele tilladelser indenfor rammeområdet fra Ribe Amtsråd til Fanø kommune. I en lokalplan for området er det fastlagt, at der ikke skal søges tilladelse efter planlovens 35, stk. 1 (zonetilladelse) til virkeliggørelse af planen. Tidligere rammebestemmelser for område 5.L.1 i Fanø kommuneplan område til jordbrugsformål. For områderne fastlægges følgende rammer for lokalplanlægningen: a. Områdets anvendelse fastlægges til ekstensive jordbrugsformål, med særlige hensyn til naturbeskyttelsesinteresserne. b. Der må kun opføres bebyggelse eller andre anlæg, som er nødvendige for skov- og landbrugsdriften, dog kan byrådet anbefale etableret de i hovedstrukturen nævnte anlæg. c. Eksisterende boliger må ikke overgå til fritidsformål. d. Bebyggelse må ikke opføres i mere end 1 etage med udnyttelig tagetage, og bygningshøjden må ikke overstige 7 m, dog 8,5 m ved landbrugsbygninger, e. Anlæg skal placeres og udformes med størst mulig hensyntagen til de landskabelige interesser. f. Områderne er beliggende i landzone. *Dele af området er omfattet af lokalplan nr. 24C, 25, 38, 15, 40 og 41.

18 18 Lokalplan 53 Fanø Kommune Med kommuneplantillæg nr. 2 fastsættes følgende nye rammebestemmelser for område 5.L.29 i Fanø Kommuneplan for redningsstation i Sønderho. a. Områdets anvendelse fastlægges til opførelse af redningsstation. b. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 20. c. Bebyggelsen må ikke opføres i mere end 1 etage med udnyttet tagetage og bygningshøjden må ikke overstige 8,5 m, d. Bygninger og anlæg skal placeres og udformes med størst mulig hensyntagen til de landskabelige interesser. e. Området er beliggende i landzone. Fremlæggelse Forslaget til tillæg nr. 2 til Fanø kommuneplan har været offentligt fremlagt i 8 uger fra den 2/ til den 2/ på Rådhuset, teknik- og miljøkontoret, på biblioteket i Nordby og Sønderho. Vedtagelsespåtegning: Således foreløbigt vedtaget af Fanø Byråd på møde den 11/ FANØ BYRÅD, den 11/ P.b.v. Kjeld Nielsen Borgemester Endelig vedtaget af Fanø Byråd på møde den 19. februar / Poul Nystrup Christensen kommunaldirektør P.b.v. Kjeld Nielsen Borgemester / Poul Nystrup Christensen kommunaldirektør

19 Lokalplan 53 Fanø Kommune 19

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.72 FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT o GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 72 Lokalplan for et område til campingplads på Anholt. l jss J E2 *S ' ' : ' -"^ 2J

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning LOKALPLAN 63 MARIENLYST BØRNEINSTITUTION INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning REDEGØRELSE - Eksisterende forhold - Lokalplanens baggrund og indhold - Forhold til anden planlægning - Tilladelser fra andre myndigheder

Læs mere

LOKALPLAN NR. 41. Fanø Kommune. Lokalplan for et område til yderlig stormflodssikring af Sønderho by

LOKALPLAN NR. 41. Fanø Kommune. Lokalplan for et område til yderlig stormflodssikring af Sønderho by LOKALPLAN NR. 41 Fanø Kommune Lokalplan for et område til yderlig stormflodssikring af Sønderho by Oktober 1989 2 Lokalplan 41 Fanø Kommune LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL YDERLIG STORMFLODSSIKRING AF SØNDERHO

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42. Fanø Kommune. Centerområde ved Rindby strand

LOKALPLAN NR. 42. Fanø Kommune. Centerområde ved Rindby strand LOKALPLAN NR. 42 Fanø Kommune Centerområde ved Rindby strand Oktober 1989 2 Lokalplan 42 Fanø Kommune LOKALPLAN FOR ET CENTEROMRÅDE VED RINDBY STRAND. 1. udkast udarbejdet i maj 1989. Indholdsfortegnelse.

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

LOKALPLAN NR. 76 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 19 FANØ KOMMUNE. For omdannelse af Rindby Vandland til forskellige turistrelaterede aktiviteter

LOKALPLAN NR. 76 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 19 FANØ KOMMUNE. For omdannelse af Rindby Vandland til forskellige turistrelaterede aktiviteter LOKALPLAN NR. 76 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 19 FANØ KOMMUNE For omdannelse af Rindby Vandland til forskellige turistrelaterede aktiviteter Oktober 2004 Hvad er en lokalplan? Ifølge Planloven fra 1991 skal

Læs mere

LOKALPLAN NR. 30. Fanø Kommune. Centerområde ved Fanø bad

LOKALPLAN NR. 30. Fanø Kommune. Centerområde ved Fanø bad LOKALPLAN NR. 30 Fanø Kommune Centerområde ved Fanø bad Oktober 1987 2 Lokalplan 30 Fanø Kommune LOKALPLAN FOR ET CENTEROMRÅDE VED FANØ BAD l. udkast udarbejdet i januar 1987. Indholdsfortegnelse. LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4

Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplan for et område ved Hovedgaden, Hårlev BRANDSKILDEGÅRDEN Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens tekst Side

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

For et kunstmuseum ved Sønderho LOKALPLAN NR. 40. Fanø Kommune

For et kunstmuseum ved Sønderho LOKALPLAN NR. 40. Fanø Kommune For et kunstmuseum ved Sønderho LOKALPLAN NR. 40 Fanø Kommune Oktober 1989 2 Lokalplan 40 Fanø Kommune FANØ KOMMUNE - LOKALPLAN NR. 40 FOR ET OMRÅDE TIL KUNSTMUSEUM VED SØNDERHO INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 SOMMERHUSOMRÅDE VED MÅRUP ØSTERSTRAND 1 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan nr. 35 skal danne grundlag for udstykning af et ca. 4.500 kvm område af matr. nr. 1 ac, Nordby Hede,

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

LOKALPLAN NR. 62 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 9. Fanø Kommune. For et område til individuelle rekreative ferieboliger, Fanø Bad

LOKALPLAN NR. 62 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 9. Fanø Kommune. For et område til individuelle rekreative ferieboliger, Fanø Bad LOKALPLAN NR. 62 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 9 Fanø Kommune For et område til individuelle rekreative ferieboliger, Fanø Bad Oktober 1999 2 Lokalplan 62 Fanø Kommune HVAD ER EN LOKALPLAN? Ifølge Planloven

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold 2 Hvad er en lokalplan 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Område til erhvervsformål; planteskole i Hals

Lokalplan nr Område til erhvervsformål; planteskole i Hals Lokalplan nr. 5.35 Område til erhvervsformål; planteskole i Hals Fremlagt fra onsdag den 20-02-2002 til onsdag den 17-04-2002 Endelig vedtaget den 22.05.2002 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN N R for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup.

LOKALPLAN N R for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup. LOKALPLAN N R. 079 for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup. Skanderborg Kommune 1996 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 079 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling Lokalplan 40 For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling November 1998 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et forslag til lokalplan er

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue

Lokalplan 48. For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue Lokalplan 48 For et område til opførelse af præstebolig og konfirmandstue i Thorsø Januar 2002 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 78 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 22 FANØ KOMMUNE. For et boligområde ved Haralds Toft og Peder Jessens Toft i Nordby

LOKALPLAN NR. 78 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 22 FANØ KOMMUNE. For et boligområde ved Haralds Toft og Peder Jessens Toft i Nordby LOKALPLAN NR. 78 og KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 22 FANØ KOMMUNE For et boligområde ved Haralds Toft og Peder Jessens Toft i Nordby Juni 2005 Hvad er en lokalplan? Ifølge Planloven skal der udarbejdes en lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52. Fanø Kommune. For et sommerhusområde i Sønder Gregerses dal ved Torp plantage

LOKALPLAN NR. 52. Fanø Kommune. For et sommerhusområde i Sønder Gregerses dal ved Torp plantage LOKALPLAN NR. 52 Fanø Kommune For et sommerhusområde i Sønder Gregerses dal ved Torp plantage Oktober 1995 2 Lokalplan 52 Fanø Kommune GÆLDENDE FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE I SØNDER GREGERSES DAL VED TORP PLANTAGE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

Lokalplan nr. 104 SUNDSØRE KOMMUNE. - Furcentret. December 2003

Lokalplan nr. 104 SUNDSØRE KOMMUNE. - Furcentret. December 2003 Lokalplan nr. 104 - Furcentret December 2003 SUNDSØRE KOMMUNE Lokalplan nr. 104 - Furcentret. Indhold Lokalplanens baggrund...side 3 Lokalplanområdet...side 3 Lokalplanens indhold...side 4 Lokalplanens

Læs mere

Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26

Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26 Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26 Boligområde ved Nordmarken Vedtaget af Vallø Kommunalbestyrelse den 16. december 2004 1 Lokalplan 1-26 Boligområde ved Nordmarken Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse

Læs mere

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf.

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. 87 58 59 30 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E.01.01. Visborgvej Glerup By, Visborg Hadsund By, Hadsund N58 Hadsund By, Hadsund 28 Hadsund By, Hadsund Dalsgård Hgd., Vive N57 HADSUND BYRÅD AUGUST 2002 1 Område til erhverv

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/6 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2003 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby. Lokalplanens redegørelse

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse Stølgård Strøby. Lokalplanens redegørelse -1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 2 Tillæg til Valløs kommuneplan 3 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. LOKALPLAN 6.1 FOR GENBRUGSPLADS PÅ KALKVÆRKSVEJ Genbrugsplads og omlasteplads for farligt affald

THYHOLM KOMMUNE. LOKALPLAN 6.1 FOR GENBRUGSPLADS PÅ KALKVÆRKSVEJ Genbrugsplads og omlasteplads for farligt affald THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 6.1 FOR GENBRUGSPLADS PÅ KALKVÆRKSVEJ Genbrugsplads og omlasteplads for farligt affald FREMLAGT FRA DEN 26. JUNI 2002 TIL DEN 21. AUGUST 2002. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 2. OKTOBER

Læs mere

LOKALPLAN NR. 138 STØVRING KOMMUNE GRANGÅRDSVEJ I I OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 STEMPELMÆRKE.

LOKALPLAN NR. 138 STØVRING KOMMUNE GRANGÅRDSVEJ I I OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 STEMPELMÆRKE. LOKALPLAN NR. 138 OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING GRANGÅRDSVEJ I I STEMPELMÆRKE Anmelder : STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse: Indledning Forhold

Læs mere

TINGLEV KOMMUNE. Tinglev Svømmebad Nørreagervej. Tinglev. LOKALPLAN NR a

TINGLEV KOMMUNE. Tinglev Svømmebad Nørreagervej. Tinglev. LOKALPLAN NR a TINGLEV KOMMUNE Tinglev Svømmebad Nørreagervej. Tinglev LOKALPLAN NR. 1.04.a 19.12.2002 TINGLEV KOMMUNE Svømmehal i Tinglev by LOKALPLAN NR. 1.04 a 19. december 2002 Lokalplan nr. 1.04a Svømmebad med Svømmehal

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

Lokalplan nr. 857/5. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/5. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/5 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2002 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 15 Lokalplan for et boligområde i Valløby by. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4 for en campingplads og ferielejligheder i Gedser 1 Gedser Indledning... 3 Beskrivelse af lokalplanområdet... 3 Baggrunden for lokalplanens tilvejebringelse...

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere

LOKALPLAN NR. 59. Fanø Kommune. For et område til jordbrugsparceller ved Storetoft -Nordby

LOKALPLAN NR. 59. Fanø Kommune. For et område til jordbrugsparceller ved Storetoft -Nordby LOKALPLAN NR. 59 Fanø Kommune For et område til jordbrugsparceller ved Storetoft -Nordby Oktober 1999 2 Lokalplan 59 Fanø Kommune HVAD ER EN LOKALPLAN? I følge planloven fra 1991 skal der udarbejdes en

Læs mere

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende håndværkerområde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indhold Lokalplan nr. 1.4-4 for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr Område til idrætsformål i Vester Hassing. Nord. Fremlagt fra den. FORSLAG IRISVEJ KROGENSVEJ KROKUSV

Lokalplan nr Område til idrætsformål i Vester Hassing. Nord. Fremlagt fra den. FORSLAG IRISVEJ KROGENSVEJ KROKUSV Lokalplan nr. 2.22 Område til idrætsformål i Vester Hassing Nord Fremlagt fra den. FORSLAG IRISVEJ KROGENSVEJ KROKUSV HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre område i kommunen. Formålet

Læs mere

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by.

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by. Kirkegård Lokalplanstillægsgrænse Sdr. Jernløse by Jernløse Kommune Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr. 4.1. For et område i Sdr. Jernløse by. Tillæg nr. 9 til kommuneplan 1997-2009 For et område i Sdr.

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup. Februar Natur og Udvikling

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup. Februar Natur og Udvikling Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup Februar 2018 Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er

Læs mere

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

NAKSKOV KOMMUNE JERNBANEAREAL VED NAKSKOV BANEGARD LOKALPLAN NR. D 14. Lokal planlægning MAJ 87

NAKSKOV KOMMUNE JERNBANEAREAL VED NAKSKOV BANEGARD LOKALPLAN NR. D 14. Lokal planlægning MAJ 87 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. D 14 JERNBANEAREAL VED NAKSKOV BANEGARD MAJ 87 6. UDGAVE Den 21.05.1987. NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. D14. Jernbaneareal ved Nakskov Banegård. Hæftet omfatter

Læs mere

Lokalplan nr. 65. For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse

Lokalplan nr. 65. For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse Lokalplan nr. 65 For boligområde ved Ydunsvej i Væggerløse 1 VÆGGERLØSE B Stamvej A1 A2 C 1. Indledning:... 2 2. Lokalplanens indhold... 3 3. Forholdet til den øvrige planlægning... 3 Forholdet til regionplanen:...

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017 Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 84 for en golfbane ved Torup August 2017 Natur og Udvikling Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at vi skal lave en lokalplan. Det er

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål oktober 2010 Lokalplanforslag 045 og forslag til regionkommuneplantillæg

Læs mere

Videbæk i oktober 2000 J. Nr Lokalplan nr For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg.

Videbæk i oktober 2000 J. Nr Lokalplan nr For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg. Videbæk i oktober 2000 J. Nr. 27-11-48.1 Lokalplan nr. 48.1 For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg. Videbæk Kommune Tillæg nr. 8 til Videbæk Kommuneplan 1997. Lokalplan nr. 48.1 for et boligområde

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

Lokalplan nr. 857/2. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/2. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/2 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Purhus Kommune Marts 2000 VEJLEDNING Lov om Planlægning trådte i kraft den 1. januar 1992.

Læs mere

~,n KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN 35 FOR SOMMERHUSBEBYGGELSEN STENENE

~,n KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN 35 FOR SOMMERHUSBEBYGGELSEN STENENE ~,n KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 FOR SOMMERHUSBEBYGGELSEN STENENE 101-113. SEPTEMBER 1990 Indhoidsfortegnelse.: Hvorfor en lokalplan ~ 1. Hvad er en lokalplan 9 1. Forhold til anden planlægning

Læs mere

Lokalplan nr. 210.16

Lokalplan nr. 210.16 okalplan nr. 210.16 Udvidelse af Super Best i Tårs Vedtaget 2. udkast, august 2003 Nord OKAPANOMRÅDE Bredgade Johs. Hansens Vej Vrejlev Klostervej HJØRRIN KOMMUNE TEKNISK FORVATNIN Den kommunale planlægning

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980

LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980 LDKALPLAN NR. 4.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN LL1 CAMPINGPLADS VED TARUP STRAND I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. jüni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE September 2000 VEJLEDNING Purhus Kommune, Rådhuset Teknisk Forvaltning Bakkevænget

Læs mere

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse Lokalplan nr. 3.50.D Område til offentlige formål i Gørløse 24.09.2003 Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.50.D Område til offentlige formål i Gørløse Juni 2003 HVORFOR LOKALPLAN? l en kommune skal der normalt

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

Lokalplan nr. 857/1. Om overførsel af areal fra landzone til byzone for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/1. Om overførsel af areal fra landzone til byzone for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/1 Om overførsel af areal fra landzone til byzone for et område til erhvervsformål i Purhus Purhus Kommune Juni 1998 VEJLEDNING Lov om Planlægning trådte i kraft den 1. januar 1992. Loven

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.5 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979

LDKALPLAN NR. 1.5 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 LDKALPLAN NR. 1.5 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 . 1. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.5 FOR LANGÅ BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune Lokalplan Nr. 80 For et blandet boligområde i Næsbjerg Helle Kommune Toften 2 6818 Årre telf. 76774600 Juli 2002 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning...

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

Lokalplan nr. 88 for et område til erhverv ved Trøstrup.

Lokalplan nr. 88 for et område til erhverv ved Trøstrup. Videbæk i februar 2001 Revideret i november 2001 J.nr. 8188 Trøstrup Lokalplan nr. 88 for et område til erhverv ved Trøstrup. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 88 med tilhørende tillæg nr. 10 til Videbæk Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by.

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. ÆRØSKØBING KOMMUNE 1 Indhold Redegørelse side 3 Tillæg til kommuneplan 5 Lokalplan 7 Formål 8 Område og zonestatus 8 Områdets anvendelse 8 Udstykninger

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplan for Kragemosegaard. Lokalplan nr. F.7.4. Lokalplan forslag, den 30. april Lokalplan vedtaget, den 27. august 2003.

Lokalplan for Kragemosegaard. Lokalplan nr. F.7.4. Lokalplan forslag, den 30. april Lokalplan vedtaget, den 27. august 2003. PLATANVEJ HOLMEGAARD KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Lokalplan for Kragemosegaard Lokalplan nr. F.7.4. GRANVEJ A B TJØRNEVEJ Lokalplan forslag, den 30. april 2003. Lokalplan vedtaget, den 27. august 2003.

Læs mere

Lokalplantillæg 55.1 og kommuneplantillæg nr. 14

Lokalplantillæg 55.1 og kommuneplantillæg nr. 14 Lokalplantillæg 55.1 og kommuneplantillæg nr. 14 Gammelmark Strand Camping Område til campingformål Indholdsfortegnelse 1 Broager kommune Lokalplantillæg 55.1 Område til campingformål Indledning Hvad er

Læs mere

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL.

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. LØKKEN -VRÅ KOMMUNE v M LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. ~~ LBKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.2.1.2. Lokalplan for et område

Læs mere

LOKALPLAN 42 ØLSTYKKE KOMMUNE RÅDHUSET FREDERIKSBORQVEJ 5 WSTITUTKDN FOR FYSISK OQ PSYKISK HANDI- CAPPEDE 3650 ØLSTYKKE

LOKALPLAN 42 ØLSTYKKE KOMMUNE RÅDHUSET FREDERIKSBORQVEJ 5 WSTITUTKDN FOR FYSISK OQ PSYKISK HANDI- CAPPEDE 3650 ØLSTYKKE LOKALPLAN 42 WSTITUTKDN FOR FYSISK OQ PSYKISK HANDI- CAPPEDE ØLSTYKKE KOMMUNE RÅDHUSET FREDERIKSBORQVEJ 5 3650 ØLSTYKKE OVERSIGTSKORT OVER LOKALPLANOMRADETS AFGRÆNSNING HAMPELANDSKOLEN rt-n HAMPELAND STENBUKKEN

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, AABYBRO KOMMUNE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANREDEGØRELSE... 3 INDLEDNING / BESKRIVELSE... 3 BAGGRUND OG FORMÅL... 4 TILLADELSER I ØVRIGT... 5 SAMMENHÆNG

Læs mere

Lokalplan nr C. Bolig- og centerområde i Skævinge

Lokalplan nr C. Bolig- og centerområde i Skævinge Lokalplan nr. 01.53.C Bolig- og centerområde i Skævinge 25.08.2004 LOKALPLAN NR. 01.53.C Område til bolig- og centerformål i Skævinge Arkitektfirma Jørgen Groth & Max Brüel A/S i samarbejde med Teknisk

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

LOKALPLAN SEJLFLOD KOMMUNE. Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf

LOKALPLAN SEJLFLOD KOMMUNE. Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 96779900 SEJLFLOD KOMMUNE LOKALPLAN 50.33.04 t?ttitm(*ii logrio^ o" nnoo nn?o 10.12,2004- TÅ - FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VEST FOR STORVORDE

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere