Referat ordinært afdelingsmøde (budgetmøde) 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat ordinært afdelingsmøde (budgetmøde) 2015"

Transkript

1 Referat ordinært afdelingsmøde (budgetmøde) 2015 Afdeling 25, torsdag den 20. august 2015 kl. 19:00 Beboerhuset på Arendalsvej Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde 4. Forelæggelse af budget for år Godkendelse af vedligeholdelsesreglement a. Forslag til ændring: Haver til 2-etages blokke skal også gælde 3-etages blokke. Nogle af disse har træer, som i dag er over 2 meter, og dem har vi ikke mulighed for at få skåret ned, hvis vi ikke laver dette tillæg. (Afdelingsbestyrelsen) 6. Indkomne forslag a. Indkøb af anlæg med to løse mikrofoner, så alle kan høre, hvad der bliver talt om. (Anders Dyhr Kristensen) 7. Valg af: 2 afdelingsbestyrelsesmedlemmer, på valg er: Jan Bo Andersen (genopstiller ikke) Maybritt Nielsen (genopstiller) 1 afdelingsbestyrelsesmedlem (1 år) 2 suppleanter 8. Eventuelt 3. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde Bestyrelsesformand Jan, fremlægger bestyrelsens beretning for året. (vedlagt). 4. Forelæggelse af budget for år 2016 Aage fremlægger budgettet for Som alle er informeret om er der varslet en huslejeforhøjelse pr. 1. januar 2016 på 1,49%. Afdelingen ligger på et rimeligt niveau vedr. fraflytninger. Der bliver et lille løft i ejendomsskatterne. Fradraget for grundforbedringslånet er udløbet og derfor stiger ejendomsskatten. Posten for renovation falder fremad ved oprettelse af undergrundscontainere på P-pladserne. Forsikringerne havde varslet en 100% stigning, men efter udbudsrunde i EU spares der kr. i forhold til det budgetterede beløb i Der sker et lille fald i udgiften til ejedomsfunktionærerne efter en ændret fordelingsmodel.

2 Vask af trapperne er justeret lidt ned. Der er sat et højere beløb af til igangsætning af helhedsplan. Der har været en indtægt på ca i husleje fra de boliger, der har fået lavet nyt bad eller køkken. Alt i alt kommer vi ud af 2015 med en ubalance på der gør at vi stiger med de 1,49%. Silas informerede om Langtidsplanerne er der budgetteret med til undergrundscontainere, men lige nu, hvor de allerede er langt i processen er der brugt lidt under kr. og det forventes derfor at projektet bliver billigere end planlagt. De penge der evt. vil være tilovers vil blive brugt til renovering af de nuværende containerpladser i gårdene er sat af til renovering af vinduer og døre. Dette sker i prioriteret rækkefølge; Altså, dem med de vinduer der er i dårligst stand får først skiftet. Der er i 2016 sat penge af til at 10 køkkener og 5 badeværelser kan renoveres. Her kommer der brev ud når det er tid til at søge. Silas oplyste at har man søgt ét år og fået ned, så er det naturligt, at hvis man søger igen året efter, så bliver man prioriteret det pågældende år. Aage oplyste at i 2018 vil alle bygninger blive gennemgået for skader. Dette gælder facader, tage m.m. Dette vil være en del af den Fysiske Helhedsplan og medføre en totalrenovering af facaderne. Dette vil blive gjort af én omgang og efterlade os med en betalelig husleje hvilket må siges at være glædende for alle parter. Aage fortalte i øvrigt om Multibanen og om en udvidelse af aktiviteterne. Der skal samles mange millioner ind, men AAB har valgt at give kr. til dette. Pengene venter indtil det endelige projekt bliver skruet sammen. Han kunne endvidere oplyse at det er opfattelsen at vores unge er rigtig gode til at passe på Multibanen. Social Helhedsplan for afd. 22 Mia Butler er udnævn projektchef i forbindelse med den Sociale Helhedsplan. Landsbyggefonden kommer med der gælder bl.a. Arendalsvej, Resedavej og Lupinvej. Disse penge skal være med til at skabe flere aktiviteter for områdernes beboere. Kommunen bidrager også økonomisk til dette. AAB giver i en periode over 4 år. Man vil bl.a. ansætte en Social Vicevært der kan sendes rundt til familier der er i nød. Dette kunne evt. forebygge nogle af de fraflytninger som ender med store tab for afdelingen. Der skal ansættes nogle fuldtidsansatte til at skabe aktiviteter såsom fællesspisninger m.m. Tidsplanen for hele den Sociale Helhedsplan skal godkendes 7. oktober i år og vil skulle opstarte 1. november. Mila Butler vil komme og informere om hvad der skal ske for os på Arendalsvej og

3 der vil også være afstemninger. Vi anbefaler, at så mange som muligt møder op så vi alle kan få indflydelse på de ting der sker i vores nærområde. 5. Godkendelse af vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglementet: Der er en fejl i reglementet som det er nu. I punkt 6 s. 15 omkring loftbehandling i badeværelserne burde der stå glans 25 og ikke glans 5. Dette rettes. Der blev stillet forslag omkring en ændring i punktet omkring haver og nedskæring af træer. Der skal ikke stå haver til 2-etagers huse, men blot haver. Derved gælder det for alle der har en have, at man skal sørge for at beskære de eventuelle træer/buske så de ikke dækker udsynet for overboerne. Det er beboerne selv der har ansvaret for at dette sker. Der var snak omkring klipningen af hækkene. Flere har bemærket at der i afdelingens gruppe på Facebook har været kommenteret på at hækkene var klippet for langt ned og at det så frygteligt ud. Grunden til denne lidt voldsomme klipning i år har været, at ved at klippe ned til hvor de er nu, overholdes Arbejdsmiljø reglerne som siger at man ikke må udsættes for vedvarende løft på højere end 120 cm. Det er jo mange hække der skal klippes, og alle ved vi at det er fysisk belastende for ryg og arme at holde hækklipperen oppe i lang tid ad gangen. Derfor vil der fremover blive klippet i den omtalte højde. Det er dog op til beboerne selv om de helleres vil have en højere hæk, men så bliver ansvaret for at klippe indvendig, højde og udvendig beboerens eget ansvar. Silas skal blot informeres såfremt man ønsker at klippe sin hæk fremad. Der blev kommenteret på problemerne med fugt og kulde i gavl-husene. Aage tager problematikken omkring husene med sig og vi håber på at høre nærmere hvad han finder ud af. Der er gjort hvad man lige umiddelbart kan men problematikken gør at det er en uholdbar situation hvis der skal ventes til facaderenoveringen i 2018!! Nogle husstand har sågar værelser der ikke er beboelige. Der var ros til havefolkene og denne blev bakket op. Vi har efterhånden fået nogle fantastiske gårde med hvor sommerfuglebuske, Sankt Hans Urt m.m. pynter og bringer glæde. Det ser godt ud. Et spørgsmål gik på om der evt. kunne skaffes flere nye lejemål som nedlæggelsen af gæstelejligheden i 78, for at undgå huslejeforhøjelsen, men der er ikke flere lejemål at tage af. Så ender vi med at stå uden gæstelejligheder. Regnskabet og Langtidsplanen blev godkendt. Silas fortæller at den grønne farve på træværket i gårdene, mellemgange osv. vil blive malet Antracit-grå. Har man noget træværk der trænger til en opfrisker, så kan man hente maling i den korrekte grå farve hos ham. Hos MAF på Tietgensvej oplyser Silas at vi som beboere i AAB kan opnå rabat på maling.

4 Der var ønsker om, at Husordenen m.m. skulle udgives på andre sprog end dansk. Det bliver lidt omfattende, men bestyrelsen vil kontakte en beboer, der også er engageret i Venligboerne Silkeborg og evt. samarbejde med hende om hvad man kan gøre. 6. Indkomne forslag Der var kommet et forslag fra Anders Dyhr Kristensen omkring indkøb af anlæg med løse mikrofoner så alle kan høre hvad der bliver sagt. I den forbindelse havde bestyrelsesformanden lånt et anlæg og det hjalp da også de personer der har høreproblemer. Det koster dog min kr. for et tilsvarende anlæg og da det er ret mange penge endte det med, at bestyrelsen sender forslag til boligforeningen om at de kan købe det, og vi kan leje det!! Kirsten Andersen stiller spørgsmål om hvorfor Café Solskin skal betale rengøringsmidler for lån af fælleshuset. Aftalen går helt tilbage til da Caféen startede nemlig at Caféen ikke betaler for leje af salen men kompenserer for strøm, vand osv. ved at indkøbe rengøringsmidlerne. Silas sørger for at firmaet der rengør vores trapper også tager barnevognsrummene med næste gang der er hovedrengøring. Én kommenterede på tiden der bliver brugt på trappevask. Der er ikke indkommet klager over kvaliteten og der er derfor ikke grund til at ændre på noget. Der blev snakket om indkøb af en hjertestarter der kan hænge i vaskerierne. Bestyrelsen søger TRYG-Fonden om tilskud. 7. På valg Bestyrelsesformand Jan Bo Andersen Han modtog ikke genvalg. Maybritt Nielsen Hun blev valgt til endnu en periode. Desuden blev Kenneth Østergaard, nr. 62 st. th. valgt ind i stedet for Stefan. Brian Johansen, nr. 24 blev også valgt ind. Jeanette Hansen og Jeanetta Mikkelsen fortsætter som hidtil. Bestyrelsen fortsætter i en periode uden suppleanter. Skulle du stå med et ønske om at deltage i bestyrelsens arbejde, så er du meget velkommen til at henvende dig. 8. Eventuelt Der bliver om kort tid udsendt invitation til AABs 75 års Jubilæumsfest. Det bliver en dag hvor der sker noget for alle lige fra optræden af Lis og Per, Tryllekunstner, dans samt lidt mad og drikke. I kan godt glæde jer. Bestyrelsesformanden Jan, takker af samt takker Aage for godt samarbejde idet Aage nu går på efterløn.

5 Afdelingsbestyrelsens beretning Udsigtshøjen er etableret, der er også blevet lavet bålplads og brændeskur. Det bliver brugt, men man skal huske på at der også bor folk tæt på, så der skal ikke larmes for meget efter kl og alle skal huske at rydde op efter sig selv. Under markvandring snakkede vi om campingparkering, det har vi nu fået oprettet. Vi havde også et hegn ved det gamle cykelværksted, som vi har fået fjernet, så der er mere plads. Der er kommet legehuse i gård 6 og 7 og nu er de i gang med molokker, så her en lille opfølgning til beboerne kom med jeres ønsker til, hvad pladsen i gården evt. skal bruges til. Forslag modtages i postkassen ved bestyrelsen i nr. 70. Der har i øvrigt ikke været ret meget i den i løbet af året. Vi har indkøbt telefon og computer til vores udlejning og har ændret procedurer for leje af værelse og sale til onsdag fra Så har vi også mulighed for at tjekke med afd. 22, hvis vores er udlejet. Arrangementer: - Juletræsfest med afd. 22 aflyst - Fastelavn med afd. 22 aflyst - Sommerfest i afd. 22 var besøgt af beboere fra afd : Skt. Hans blev afholdt på vores nye bålplads og det var rigtig godt besøgt også af folk fra afd. 22.Vi havde købt pølser/brød og bagt kage til alle. Der var også indkøbt snobrøds pinde og bålfade : Årets udflugt gik igen til Jesperhus Blomsterpark sammen med afd. 22. Der var stor deltagelse og hele 2 busser afsted : Vi afholdte morgenbord i gårdene dagen efter udflugten, men ikke alle havde læst på bagsiden af indkaldelsen til beboermødet. Men dette er da sikkert noget som vil blive gentaget. I maj afholdte vi et fælles beboermøde med afd. 22 og Mia vedr. helhedsplanen der vil nok komme flere møder. Det har også fyldt meget i bestyrelsens arbejde. Vi må også beklage at det planlagte efterårsmøde vedr. husorden og råderet ikke er blevet til noget. Adm. har ikke haft tid til rettelserne. Vi håber der er mere tid nu. Vi har også haft afgang i bestyrelsen. Først gik Henrik N. Johansen som 1. supp. Senere på året flyttede Stephan Bager Andersen og Jeanetta Mikkelsen overtog hans plads. Vi har holdt fællesmøde/spisning med afd. 22 som der er kommet et godt samarbejde med, det er rigtig godt for fællesskabet mellem de to afdelinger. Café Solskin har spisning i nr. 74 om tirsdagen. Nogle gange er det godt besøgt, andre gange ikke. Vi vil gerne opfordre mange flere til at besøge caféen og også at hjælpe til. Når vi nu er ved hjælpe til så skal der også lyde en bøn fra os KOM OG HJÆLP OS, NÅR VI KALDER, det gør arbejdet lidt sjovere. Til slut vil vi gerne takke alle som har hjulpet os, på den ene eller anden måde i løbet af året.

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 8. september 2016 Deltagere: Antal beboere: 70 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Grethe Hviid Anders Nielsen Jf. Administration:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 13AB

AAB Silkeborg Afdeling 13AB AAB Silkeborg Afdeling 13AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 16. september 2019 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: 19 stemmeberettiget 38 stemmer 21 deltagere Joan

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 17. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 20 fra starten 2 forlod mødet inden

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 07.09.2017 Deltagere: Antal beboere: 30 1 forlod senere mødet Organisationsbestyrelse: Grethe Hviid Driftskontor: Administration:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 26.08.19 Deltagere: Antal beboere: 32 Organisationsbestyrelse: Joan Nielsen Driftskontor: Administration: Flemming Jensen og Claus

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014

Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014 ALMENBO AFDELING 14 Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014 Benny bød velkommen 1. Valg af dirigent og referent Flemming blev valgt til dirigent. Hanne referat 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 21. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 22 (18 husstande) Joan Nielsen Britta

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 18

AAB Silkeborg Afdeling 18 AAB Silkeborg Afdeling 18 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 30. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen og Hans Ole Zacho Allan

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 9

AAB Silkeborg Afdeling 9 AAB Silkeborg Afdeling 9 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 7. september 2016 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Poul Rosenkvist

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 04.09.2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 65 1 forlod senere mødet Grethe Hviid

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 11. september 2019 kl. 17.00 Deltagere: Antal beboere: 7 Organisationsbestyrelse: Susse Ibsen Driftskontor: Administration: Flemming

Læs mere

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015

Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Referat fra Afdelingsmøde Torsdag den 27.08.2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 18

Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 18 Sted: Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade 21A Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: 43 beboere, fordelt på 34 lejemål

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Referat ordinært afdelingsmøde afholdt torsdag den 18. oktober 2012 kl. 16:30 i fælleslokalet beliggende Bragesvej, Væggerløse.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 4

AAB Silkeborg Afdeling 4 AAB Silkeborg Afdeling 4 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt mandag d. 29/8 2016, kl. 18.00, i gildesalen, Læssøgade 33 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2016 kl. 18.30 i Beboerhuset. Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 16 beboere

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 1

AAB Silkeborg Afdeling 1 AAB Silkeborg Afdeling 1 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 14. september 2017 Deltagere: Antal beboere: 18 16 lejligheder var repræsenteret. Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004. Referat af beboermøde d. 14. september 2004

Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004. Referat af beboermøde d. 14. september 2004 Til samtlige beboere i afdeling 20 Brandholms alle 1A-3K Den 21. september 2004 Referat af beboermøde d. 14. september 2004 Tilstede: 11 beboere samt Finn Nielsen fra Hovedbestyrelsen Astrid Anthonisen,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 18

AAB Silkeborg Afdeling 18 AAB Silkeborg Afdeling 18 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen og Hans Ole Zacho

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 21

AAB Silkeborg Afdeling 21 AAB Silkeborg Afdeling 21 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 8. september 2016 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 21 beboere fremmødt Joan

Læs mere

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018 Afdelingsmøde - Afdeling 1 mandag d. 30. april 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Inden den officielle velkomst, bad formand Inge Haüser forsamlingen om at holde 1 minuts stilhed for afdøde bestyrelsesmedlem

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Referat af afdelingsmøde afholdt den 10. oktober 2017 Så mange beboere deltog: 67 beboere fordelt på 41 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef Lars

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Valg af dirigent Det blev driftschef Svend Aage Hansen, som kunne konstatere, at indkaldelsen var sket

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 20

AAB Silkeborg Afdeling 20 AAB Silkeborg Afdeling 20 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 10. september 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen Claus Hansen (teamleder

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 7

AAB Silkeborg Afdeling 7 AAB Silkeborg Afdeling 7 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12 september 2016 Deltagere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Teddy Pedersen Poul Rosenkvist Flemming Jensen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 37

AAB Silkeborg Afdeling 37 AAB Silkeborg Afdeling 37 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 28. august 2018 kl. 16.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 6 beboere Hans Ole Zacho

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117).

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 6/5-2013. Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). Afbud: Ernst (nr. 259) og Jørgen (nr. 157). Referent: Thora.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Britta Michelsen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 17. august 2016 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 11 husstande repræsenteret

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 5. september 2017 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 19. september 2012 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016

Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016 Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 22. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 24 husstande Joan Nielsen Anders

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Stemmeudvalg: Gert Larsen og Jesper Futtrup fra administrationen, Jens Christensen, 137. mf.

Stemmeudvalg: Gert Larsen og Jesper Futtrup fra administrationen, Jens Christensen, 137. mf. Afdelingsmødereferat Dato: 24. marts 2015 76 husstande repræsenteret. Valg af dirigent Ole Davidsen valgt. Stemmeudvalg: Gert Larsen og Jesper Futtrup fra administrationen, Jens Christensen, 137. mf. Referent:

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 8. september 2016, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 22 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 13 beboere fra 11 husstande Der

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 1. september 2010. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 1 september 2010 kl. 19.00 i følleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 1. september 2010. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 1 september 2010 kl. 19.00 i følleshuset. Referat Afdelingsmøde september 2010 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 1 september 2010 kl. 19.00 i følleshuset. Til stede var: 20 beboere + Georg Jensen Christel Halberg Johnny Ford

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 28 Mølleparken, Horsens Referat af beboermødet den 30. august 2018 Så mange beboere deltog: 31 Fra administrationen deltog: Andre der deltog: Michael Meldgaard

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent.

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent. Ordinært afdelingsmøde i afd. 6, Boelholm II 28. september 2016 Afholdt den: 30. august 2016 Til stede: 20 husstande ved 27 beboere Fra SØB: Torben Tingstrup og Bo Mølgaard Espenhain Fra KAB: Christian

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 9 14. MAJ 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning for

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 6. onsdag den 20. april 2016

Afdelingsmøde Afdeling 6. onsdag den 20. april 2016 Afdelingsmøde Afdeling 6 onsdag den 20. april 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 25. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 25. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 117 - Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18.30

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 117 - Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18.30 Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 117 - Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18.30 Mødt: 21 husstande var repræsenteret. Fra afdelingsbestyrelsen: Anna Birkemose, Susanne Vesterbirk, Liselotte Wienberg

Læs mere

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Ved mødet deltog 65 lejemål, i alt 130 stemmer. 38,01 % lejemål deltog. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Stemmeudvalg og referent.

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 25. august 2016 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Leif Erik Nielsen Eva Jensen Jørgen Mortensen

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Materiale til ordinært afdelingsmøde i afd.1-43 Tingbjerg I og 1-50 Tingbjerg II

Materiale til ordinært afdelingsmøde i afd.1-43 Tingbjerg I og 1-50 Tingbjerg II Materiale til ordinært afdelingsmøde i afd.1-43 Tingbjerg I og 1-50 Tingbjerg II Den 28. september 2016 kl. 19.00 SAB s selskabslokaler Ruten 6R 2700 Brønshøj Kære beboer Her får du det materiale, du skal

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 23. Onsdag den 1. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 23. Onsdag den 1. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 23 Onsdag den 1. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 11

Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 11 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: Pkt. 2: 25 beboere

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 13 (113) Gartnervangen i Brædstrup Referat af beboermødet den 15. september 2016, kl. 19. Så mange beboere deltog: 14 husstande i alt 17 personer. Fra administrationen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 9. maj 2016 Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Der var fremmødt 20 husstande svarende til 40 stemmer. Ad 1 Velkomst

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Bredagergården 28.2.2017 1 2 Der var 17 boliger repræsenteret på mødet. På mødet deltog: Fra afdelingsbestyrelsen: Sisse Ewert, Gitte Laursen. Fra administrationen: Torben

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 30. september 2018 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 48

AAB Silkeborg Afdeling 48 AAB Silkeborg Afdeling 48 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 63 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Joan Nielsen Allan Oldenburg Jf. Administration:

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 19.2.2015 1 Der var 38 boliger repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 36

AAB Silkeborg Afdeling 36 AAB Silkeborg Afdeling 36 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 29. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 23 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Britta Michelsen

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 24. august 2015 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

Referat af beboermøde tirsdag den 1. september 2009

Referat af beboermøde tirsdag den 1. september 2009 Referat af beboermøde tirsdag den 1. september 2009 med følgende dagsorden: 1. a) Valg af dirigent. b) Valg af 4 stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde for a) Foreningen.

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 30.3.2016 1 2 Der var 30 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 27,8 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 14 Østbyparken. Onsdag den 1. februar 2012 kl. 19.00 Den blå harmoni, Østerled 10. Referat

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 14 Østbyparken. Onsdag den 1. februar 2012 kl. 19.00 Den blå harmoni, Østerled 10. Referat Onsdag den 1. februar 2012 kl. 19.00 Den blå harmoni, Østerled 10 Referat Deltagere: Mette H. Jensen, formand. Margit Pedersen, bestyrelsesmedlem Linda Beck, bestyrelsesmedlem Jens Schmidt, organisationsbestyrelsen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 35

AAB Silkeborg Afdeling 35 AAB Silkeborg Afdeling 35 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 25. august 2016, kl. 14.00 i pavillionen i gården i afdeling 35. Deltagere: Antal beboere: 14 Organisationsbestyrelse: Driftskontor:

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 19. onsdag den 4. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 19. onsdag den 4. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 19 onsdag den 4. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere