Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013"

Transkript

1 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Fredag den 25. oktober Kl scene 1 Kl scene 2 Creativ Company præsenterer deres seneste designserie Paris fra Vivi Gade. En klassisk serie i sort, hvid og grå, der består af papir i mange varianter, stickers og knapper med motiver, viskestykker osv. Virkelig en ener i udtrykket, sammenholdt med de andre populære serier, der alle er kulørte. Paris kan mikses med dem alle eller bruges i sig selv. Det er seriens helt store styrke! Deltagerne på workshoppen får fornøjelsen af at få demonstreret en ny-klassiker en 7-takket stjerne af kvadratisk papir. Og naturligvis kommer deltagerne selv til at lave et eksemplar, som de får med hjem. Man syr ikke sit tøj i dag, fordi det skal tjene sig ind! Man syr, fordi det er sjovt fordi det er ens hobby fordi man vil skabe noget unikt - fordi man vil præge sine ting personligt Kom og oplev Conny og Dorte fra Husqvarna Viking og Pfaff optræde med deres Kuffertshow. De vil forsøge at overgå hinanden i en uhøjtidelig og sjov battle, hvor de skiftes til at trække spændende og kreative syprojekter op af hver deres kuffert. Kl scene 1 Kurveflet for alle ved Else Marie Pedersen, Tempa Håndværk. Kl scene 1 Kl scene 2 Kl scene 1 Nisser ved Ulla Paaske. Signe Eriksen er uddannet dameskrædder, og har mere end 10 års erfaring med syning og tøjproduktion. Gennem sit firma Skaberlyst holder hun online sykurser og udgiver ebøger om syning, som hjælper kvinder, der syr selv, med at udleve deres tøjdrømme. På Kreative Dage løfter Signe sløret for, hvordan du får meget mere ud af din syning og din dyrebare sy-tid. På Skaberlyst's stand kan du prøve at sy efter de video vejledninger, der er kernen i kurserne, og du kan se Signe demonstrere nogle af de mest efterspurgte syteknikker. Gavlhuset viser Skæve huse i nyt perspektiv Små billeder med 3D-effekt, lavet på malerplader med selvhærdende modellermasse. De sjove skæve huse springer ud af rammen og giver en helt speciel oplevelse i rummet. En super nem teknik til dekoration, som alle kan være med til, store som små.

2 Kl scene 1 Oplev Lotte Dandanell kvinden bag Olsen Bandens tøj og Yvonnes fabelagtige dress. Lotte har nu kastet sig over gamle stramajbroderier, og ud af gamle broderier fundet på lofter og i kældre eller på loppemarkeder skabes skønne og anderledes jakker, frakker, veste m.v. Kreationerne vil være udstillet på Kreative Dage, og man kan møde designeren under hele messen. Kl scene 2 Trædrejning uden grænser ny drejebog og ny drejebænk præsenteret af Tage Pedersen Kl scene 1 Indretning skal være en leg, der står på hele livet. Sådan er det for Nicola Kragh Riis, Boligredaktør på Alt for Damerne og forfatter til bogen Forvandlinger i boligen. Nicola viser eksempler og giver gode idéer til, hvordan du kan forny din bolig uden at sprænge budgettet. Kl scene 2 Kl scene 2 Prøv at lave en "Københavnerstjerne". En ny Quillingteknik, hvor der vikles papirstrimler på en kam - det er sjovt, nemt og gratis at prøve. Denne stjerne er en af stjernerne i den nye bog "Karen-Maries 24 Paperstars". Karen-Marie instruerer selv på scenen, og Hanne og Else hjælper kursisterne. Moderne Flet inspirerende og anderledes flet der udfordrer den traditionelle pileflet og bringer den ind i kunstens verden med Eli Greve

3 Kl scene 1 Kl scene 1 Kl scene 2 Strik fra tiden til tiden ved Lene Randorff, Lillestrik Med ord og billeder fortæller jeg om min inspiration til min nyeste strikkebog: STRIK FRA TIDEN TL TIDEN, udgiv. august Matador og gamle strikkebøger har givet mig inspirationen til moden gennem 30érne 40érne og 50érne. Efterfølgende har jeg gjort modellerne tidssvarende så de passer til kvinder i dag. Hans barndoms Emil-snitterier er aldrig stoppet. I dag foregår det blot med en kædesav, der bider spændende og fantasifulde skulpturer ud af store træstykker mød Niels Ejnar Petersen også kendt som SaveNiels. Punktum punktum komma - den kreative streg Steen Andersen fra AKA Design giver med speeddrawing en øjenåbner til, hvordan fantasi kombineret med tegning og streg kan blive til udtryksfuld kunst og billeder. Det er nemlig ikke så svært at tegne. Bare man tør lade fantasien få frit spil og ikke lade sine fingre gå i kramper, bare fordi man får en tegneblyant i hånden. Mange tror nemlig, at det at tegne er meget svært og især med farver. Lørdag den 26. oktober Kl scene 1 Kl scene 2 Creativ Company præsenterer deres seneste designserie Paris fra Vivi Gade. En klassisk serie i sort, hvid og grå, der består af papir i mange varianter, stickers og knapper med motiver, viskestykker osv. Virkelig en ener i udtrykket, sammenholdt med de andre populære serier, der alle er kulørte. Paris kan mikses med dem alle eller bruges i sig selv. Det er seriens helt store styrke! Deltagerne på workshoppen får fornøjelsen af at få demonstreret en ny-klassiker en 7-takket stjerne af kvadratisk papir. Og naturligvis kommer deltagerne selv til at lave et eksemplar, som de får med hjem. Man syr ikke sit tøj i dag, fordi det skal tjene sig ind! Man syr, fordi det er sjovt fordi det er ens hobby fordi man vil skabe noget unikt - fordi man vil præge sine ting personligt Kom og oplev Conny og Dorte fra Husqvarna Viking og Pfaff optræde med deres Kuffertshow. De vil forsøge at overgå hinanden i en uhøjtidelig og sjov battle, hvor de skiftes til at trække spændende og kreative syprojekter op af hver deres kuffert. Kl scene 1 Kurvefletfor alle ved Else Marie Pedersen, Tempa Håndværk. Kl scene 1 Nisser ved Ulla Paaske.

4 Kl scene 2 Signe Eriksen er uddannet dameskrædder, og har mere end 10 års erfaring med syning og tøjproduktion. Gennem sit firma Skaberlyst holder hun online sykurser og udgiver ebøger om syning, som hjælper kvinder, der syr selv, med at udleve deres tøjdrømme. På Kreative Dage løfter Signe sløret for, hvordan du får meget mere ud af din syning og din dyrebare sy-tid. På Skaberlyst's stand kan du prøve at sy efter de video vejledninger, der er kernen i kurserne, og du kan se Signe demonstrere nogle af de mest efterspurgte syteknikker. Kl scene 1 Kl scene 1 Gavlhuset viser Skæve huse i nyt perspektiv Små billeder med 3D-effekt, lavet på malerplader med selvhærdende modellermasse. De sjove skæve huse springer ud af rammen og giver en helt speciel oplevelse i rummet. En super nem teknik til dekoration, som alle kan være med til, store som små. Mød vejrpigen og Vild med Dans-vinderen Cecilie Hother, der nu slår sine folder som vært på hobby og gør-det-selv kanalen TV 2 Fri. Hvad mange ikke ved er, at Cecilie også er kreativ smykkedesigner og indehaver af smykkefirmaet Blæst. Kl scene 2 Trædrejning uden grænser ny drejebog og ny drejebænk præsenteret af Tage Pedersen Kl scene 1 Brodøsen Bettina Andersen fortæller om sine håndlavede unikatasker, tekstile malerier og netværk, som er alt andet end trådløse. Hvor kommer inspirationen mon fra? Og hvordan forvandles iltslanger, gamle broderier og brugte nylonstrømper til nye tasker og billeder? Bettina Andersen har værksted/galleri på Islands Brygge i København, og det er her hun skaber sine tekstile værker og driver brodøsens liv.

5 Kl scene 2 Kl scene 1 Kl scene 2 Kl scene 1 Kl scene 1 Kl scene 2 Prøv at lave en "Københavnerstjerne". En ny Quillingteknik, hvor der vikles papirstrimler på en kam - det er sjovt, nemt og gratis at prøve. Denne stjerne er en af stjernerne i den nye bog "Karen-Maries 24 Paperstars". Karen-Marie instruerer selv på scenen, og Hanne og Else hjælper kursisterne. Strik fra tiden til tiden ved Lene Randorff, Lillestrik Med ord og billeder fortæller jeg om min inspiration til min nyeste strikkebog: STRIK FRA TIDEN TL TIDEN, udgiv. august Matador og gamle strikkebøger har givet mig inspirationen til moden gennem 30érne 40érne og 50érne. Efterfølgende har jeg gjort modellerne tidssvarende så de passer til kvinder i dag. Moderne Flet inspirerende og anderledes flet der udfordrer den traditionelle pileflet og bringer den ind i kunstens verden med Eli Greve Niels Ejnar Petersens forunderlige fantasiskulpturer i træ kan man støde på mange steder. De står ved vejkanter, i private haver, i børneinstitutioner og mange andre steder. Der er også jævnligt mulighed for at se ham i aktion, når han optræder med motorsaven til byfester, udstillinger, motorsavstræf og lignende. Både herhjemme og i udlandet. Mød ham på scenen på Kreative Dage, se de udstillede værker og oplev ham i aktion udenfor messens hovedindgang. Hold fast i strikkepinden i en travl hverdag og få mentalt overskud på bundlinjen - Hvorfor er det vigtig at holde fast i sin kreativitet selvom man har et travlt job og hvordan skaber man tid til det? - Hvordan skaber man et netværk omkring sin kreativitet og skaber det også værdi karrieremæssigt? - Hvordan integrerer du kreatid, når du har små børn og ikke synes du har tid til det. Sine Larsen: knit O`nista, modenørd og projektleder på Danish Entrepreneurship Award. Hun blogger på om businessnetværk, sit hemmelige Odense og livet som DIYwoman. Punktum punktum komma - den kreative streg Steen Andersen fra AKA Design giver med speeddrawing en øjenåbner til, hvordan fantasi kombineret med tegning og streg kan blive til udtryksfuld kunst og billeder. Det er nemlig ikke så svært at tegne. Bare man tør lade fantasien få frit spil og ikke lade sine fingre gå i kramper, bare fordi man får en tegneblyant i hånden. Mange tror nemlig, at det at tegne er meget svært og især med farver.

6 Søndag den 27. oktober Kl scene 1 Kl scene 2 Creativ Company præsenterer deres seneste designserie Paris fra Vivi Gade. En klassisk serie i sort, hvid og grå, der består af papir i mange varianter, stickers og knapper med motiver, viskestykker osv. Virkelig en ener i udtrykket, sammenholdt med de andre populære serier, der alle er kulørte. Paris kan mikses med dem alle eller bruges i sig selv. Det er seriens helt store styrke! Deltagerne på workshoppen får fornøjelsen af at få demonstreret en ny-klassiker en 7-takket stjerne af kvadratisk papir. Og naturligvis kommer deltagerne selv til at lave et eksemplar, som de får med hjem. Man syr ikke sit tøj i dag, fordi det skal tjene sig ind! Man syr, fordi det er sjovt fordi det er ens hobby fordi man vil skabe noget unikt - fordi man vil præge sine ting personligt Kom og oplev Conny og Dorte fra Husqvarna Viking og Pfaff optræde med deres Kuffertshow. De vil forsøge at overgå hinanden i en uhøjtidelig og sjov battle, hvor de skiftes til at trække spændende og kreative syprojekter op af hver deres kuffert. Kl scene 1 Kurvefletfor alle ved Else Marie Pedersen, Tempa Håndværk. Kl scene 1 Kl scene 2 Nisser ved Ulla Paaske. Signe Eriksen er uddannet dameskrædder, og har mere end 10 års erfaring med syning og tøjproduktion. Gennem sit firma Skaberlyst holder hun online sykurser og udgiver ebøger om syning, som hjælper kvinder, der syr selv, med at udleve deres tøjdrømme. På Kreative Dage løfter Signe sløret for, hvordan du får meget mere ud af din syning og din dyrebare sy-tid. Kl scene 1 Gavlhuset viser Skæve huse i nyt perspektiv Små billeder med 3D-effekt, lavet på malerplader med selvhærdende modellermasse. De sjove skæve huse springer ud af rammen og giver en helt speciel oplevelse i rummet. En super nem teknik til dekoration, som alle kan være med til, store som små.

7 Kl scene 1 Briller, grå stænk i håret og gang i strikkepindene sådan kender strikkeentusiaster verden over den norske designduo og kæresteparret Arne & Carlos. Mød strikkeguruerne, der har gjort det cool at hive strikketøjet frem, og som nærmest er blevet verdenskendte for deres strikkede julekugler. Parret har bl.a. udgivet bøgerne Julekugler, Strikkedukker og senest Håndarbejde i haven. Kl scene 2 Trædrejning uden grænser ny drejebog og ny drejebænk præsenteret af Tage Pedersen. Kl Kl scene 2 Kl scene 2 Kl scene 1 Kl scene 1 Strikkeguruerne Arne & Carlos signerer bøger. Prøv at lave en "Københavnerstjerne". En ny Quillingteknik, hvor der vikles papirstrimler på en kam - det er sjovt, nemt og gratis at prøve. Denne stjerne er en af stjernerne i den nye bog "Karen-Maries 24 Paperstars". Karen-Marie instruerer selv på scenen, og Hanne og Else hjælper kursisterne. Moderne Flet inspirerende og anderledes flet der udfordrer den traditionelle pileflet og bringer den ind i kunstens verden med Eli Greve Strik fra tiden til tiden ved Lene Randorff, Lillestrik Med ord og billeder fortæller jeg om min inspiration til min nyeste strikkebog: STRIK FRA TIDEN TL TIDEN, udgiv. august Matador og gamle strikkebøger har givet mig inspirationen til moden gennem 30érne 40érne og 50érne. Efterfølgende har jeg gjort modellerne tidssvarende så de passer til kvinder i dag. Hans barndoms Emil-snitterier er aldrig stoppet. I dag foregår det blot med en kædesav, der bider spændende og fantasifulde skulpturer ud af store træstykker mød Niels Ejnar Petersen også kendt som SaveNiels.

8 Kl scene 2 Punktum punktum komma - den kreative streg Steen Andersen fra AKA Design giver med speeddrawing en øjenåbner til, hvordan fantasi kombineret med tegning og streg kan blive til udtryksfuld kunst og billeder. Det er nemlig ikke så svært at tegne. Bare man tør lade fantasien få frit spil og ikke lade sine fingre gå i kramper, bare fordi man får en tegneblyant i hånden. Mange tror nemlig, at det at tegne er meget svært og især med farver. Oplev alle dage Strik en ko Se den strikkede 2CV og vær med til at strikke en ko når Gitte Skovmand og Eva Holm laver strikkegraffiti-workshop på stand A Medbring gerne forhåndslavede små broderede citater, stykker i strik og hækling, og andet hæklet pynt efter fri fantasi. Det bliver IKKE kedeligt! Maler workshop Kom og vær med til spontantegning. I år vil malerworkshoppen arbejde med zendoodle tegning, som er stærk inspireret af telefontegninger - tegninger der bliver til, mens man snakker i telefon, er til møde hvor man keder sig. Vi vil have en masse idéer og inspiration. Vi vil arbejde stort og småt. Sort/hvid og med mange farver. Alle kan være med uanset alder. Lav dit eget Art-kort du kan sende til en ven. Traditionen tro vil du kunne male dit eget maleri med vejledning af lokale kunstnere. Stand A-1402 & Vi har pensel, maling og staffeli.

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Alle dage Strik en ko Se den strikkede 2CV og vær med til at strikke en ko når Gitte Skovmand og Eva Holm laver strikkegraffiti-workshop på stand A-1424.

Læs mere

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Alle dage Strik en ko Se den strikkede 2CV og vær med til at strikke en ko når Gitte Skovmand og Eva Holm laver strikkegraffiti-workshop på stand A-1424.

Læs mere

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Fredag den 25. oktober Kl. 11.00 scene 1 Kl. 11.30 scene 2 Creativ Company Man syr ikke sit tøj i dag, fordi det skal tjene sig ind! Man syr, fordi det er

Læs mere

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Fredag den 25. oktober Kl. 11.00 Creativ Company Kl. 12.00 Signe Eriksen er uddannet dameskrædder, og har mere end 10 års erfaring med syning og tøjproduktion.

Læs mere

PROGRAM for scenerne - Kreative Dage 2014

PROGRAM for scenerne - Kreative Dage 2014 PROGRAM for scenerne - Kreative Dage 2014 Lørdag den 25. oktober kl. 14.00 Fra krimivært til kunstner om at turde realisere sine drømme ved Trine Panum. Trine Panum er autodidakt billedkunstner og af de

Læs mere

Foreløbige programpunkter SCENERNE - Kreative Dage 2014

Foreløbige programpunkter SCENERNE - Kreative Dage 2014 Lørdag den 25. oktober kl. 14.00 Foreløbige programpunkter SCENERNE - Kreative Dage 2014 Fra krimivært til kunstner om at turde realisere sine drømme ved Trine Panum. Trine Panum er autodidakt billedkunstner

Læs mere

KATALOG. dage STØRSTE. MESSE C, Fredericia. Danmarks. kreative messe 25.-27. oktober 2013

KATALOG. dage STØRSTE. MESSE C, Fredericia. Danmarks. kreative messe 25.-27. oktober 2013 dage 2013 Danmarks STØRSTE kreative messe 25.-27. oktober 2013 MESSE C, Fredericia KATALOG 2013 Vestre Ringvej 101 Tlf. 7592 2566 www.messec.dk messec@messec.dk PROGRAM PÅ SCENEN... Kl. 11.00 Creativ Company

Læs mere

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK 24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK på Nakskov Bibliotek 24. 25. oktober Kursusforløb i foråret har vist, at der på Lolland findes en fantastisk masse rigtig dygtige strikkere. En fantastisk masse meget

Læs mere

STRIKKEFESTIVAL 2017

STRIKKEFESTIVAL 2017 STRIKKEFESTIVAL 2017 Nakskov Bibliotek 4. - 5. november 2017 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel weekend med workshops. Som tidligere år, er det de strikkeglade kvinder, der bruger biblioteket

Læs mere

KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2014 FORÅR 2015. Speich Design. Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk. www.speichdesign.

KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2014 FORÅR 2015. Speich Design. Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk. www.speichdesign. KURSUSPROGRAM A R B E J D E N D E VÆ R K S T E D EFTERÅR 2014 FORÅR 2015 Speich Design Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk www.speichdesign.dk Kære alle kursister og kunder.

Læs mere

Tina Dalbøge Gitte Jensen. Sløjfestjerner, Gavestjerner & Pynteæsker

Tina Dalbøge Gitte Jensen. Sløjfestjerner, Gavestjerner & Pynteæsker Tina Dalbøge Gitte Jensen Sløjfestjerner, Gavestjerner & Pynteæsker Sløjfestjerner, Gavestjerner & Pynteæsker 2013 forlaget LOOKmyBOOK Modeller: Gitte Jensen Tekst, foto og forlagsredaktion: Tina Dalbøge

Læs mere

Hækling. Krea. lær nem. guide til stockholm. tunesisk. tryl ur om til skab. Knyt de fedeste armbånd. kender du. 10 nye. bedste fra os til dig

Hækling. Krea. lær nem. guide til stockholm. tunesisk. tryl ur om til skab. Knyt de fedeste armbånd. kender du. 10 nye. bedste fra os til dig 10 nye strikmodeller Nr. 2 April - Juli 2015 Kr. 49,95 lær nem macramé Knyt de fedeste armbånd Håndarbejde Strik Sy Hækl Bolig Inspiration ideer det bedste fra os TASKE MED BRODERI til dig TOP MED BLONDERYG

Læs mere

BØRNS GRAFISKE UDTRYK og TEGNESPROGLIGHED

BØRNS GRAFISKE UDTRYK og TEGNESPROGLIGHED BØRNS GRAFISKE UDTRYK og TEGNESPROGLIGHED I-tegnesættelse af børns kultur og symboler Projektforløb for ældstegruppen Sommerfuglen i Børnehuset Bagterp, Hjørring. Udformet og afviklet af Lina Franke Hedegaard

Læs mere

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15 Garn og Tråd Festival 2018 3. November kl. 13-15 og 16-18 4. November kl. 10-12 og 13-15 Strikkefestival på Nakskov Bibliotek 3. - 4. November 2018 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel

Læs mere

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR Katalog 2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR ØMME KÆRTEGN H = 18 cm Januar Lene Purkær Fabriksparken 9 9230 Svenstrup J Tel: 9831 8081 www.lenepurkaer.dk Skulpturer, der afspejler en kærlighed til livet.

Læs mere

SÆSON B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2018-2019 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Årsplan for kreafag (her håndarbejde og billedkunst) i 3.4.5.kl for skoleåret 2013/2014 på Herborg Friskole

Årsplan for kreafag (her håndarbejde og billedkunst) i 3.4.5.kl for skoleåret 2013/2014 på Herborg Friskole Uge Emne Trinmål for faget Læringsmål for emnet 48-51 52 1 2-12 IT og broderi Evt. opstart på strik af sutsko se uge 2. Sy, strikke og væve symaskinekørekort, der bliver til en brugsting. Strikke et par

Læs mere

Alle patchworkkurser er fremover på 4 timer da vi har erfaret at man ikke kan nå det på 3 timer

Alle patchworkkurser er fremover på 4 timer da vi har erfaret at man ikke kan nå det på 3 timer Kursusprogram foråret Januar 2013 Hermed fremsendes forårets spændende kursusprogram. Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside roskilde@symaskineshoppen.dk eller på tlf. 46 35 12 71. Du er selvfølge altid

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Mødet med Dansen Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Bonnie Spliid Jeg er uddannet lærer med liniefag i billedkunst og

Læs mere

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding Hvem Siden foråret 2003 har skolen været drevet af Charlotte Wiegand. Charlotte er uddannet beklædningsformgiver og har tidligere undervist på Tekstilskolen i Holte, Teknisk skole i Ishøj og Håndarbejdets

Læs mere

Bestyrelse Egon Knudsen Kulepilevej 48 Kulepile Tlf. 62 51 26 41 Mail: egon.knudsen@hotmail.dk Erik Max Andersen Møllemosevej 10 Simmerbølle Tlf. 40 42 31 13 Mail: chief.erik.max@gmail.com Birgit Heldbo

Læs mere

SaBInE L emire. ting, DU KaN LAVe MEd DIt barn

SaBInE L emire. ting, DU KaN LAVe MEd DIt barn SaBInE L emire 365 ting, DU KaN LAVe MEd DIt barn Til Philip, Florian, Manon og Inès Tak for masser af inspiration 365 ting, DU KaN LAVe MEd DIt barn er en idé-bog til ting, du enten kan lave til dit barn

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015 Overordnet formål med Håndværk og Design. På 4., 5. og 6., 7. klassetrin arbejder vi med Håndværk og Design. I 4. klasse inkluderer faget også et kvartalsforløb

Læs mere

Workshops. Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage

Workshops. Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage s med billedkunstner Jane Klostergaard Sculpture by the Sea 2009 Aarhus - Denmark Foto: Niels Toftegaard Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage Sculpture

Læs mere

2014-2 015. Gelsted Kreativ Aktivitets forening. GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet.

2014-2 015. Gelsted Kreativ Aktivitets forening. GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet. Side 12 GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet får du: 10 % rabat på kurser dog ikke på materialeudgifter Stemmeret på den årlige generalforsamling Modtagelse af kursusprogram

Læs mere

Nordens største, med god grund MESSE C, FREDERICIA

Nordens største, med god grund MESSE C, FREDERICIA Kreativedage Nordens største kreative messe den 25. - 27. oktober 2019 MESSE C, FREDERICIA Gæst fra Godmorgen Danmark Søndagsrabat Markedsføring der ses Nordens største, med god grund Med omkring 250 udstillere

Læs mere

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013 En lærerguide ENTROPIA - en soloudstilling med Marianne Jørgensen 13. april 19. maj 2013 Introduktion I perioden 13. april til 19. maj 2013 kan du og din klasse opleve udstillingen ENTROPIA en soloudstilling

Læs mere

- for trivsel og velvære i virksomheden...

- for trivsel og velvære i virksomheden... - for trivsel og velvære i virksomheden... - EN OPLEVELSE I Få et spændende kreativt indspark i dagligdagen - få nye sjove oplevelser og ryst kollegaerne sammen på en anderledes måde. Hyr én, to eller

Læs mere

Langelands Husflidsforening Program

Langelands Husflidsforening Program Langelands Husflidsforening Program 2016-2017 Husflidsforeningen har også et kursus for dig Bestyrelse Egon Knudsen Kulepilevej 48 Kulepile Tlf. 62 51 26 41 Mail: egon.knudsen@hotmail.dk Erik Max Andersen

Læs mere

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Undervisningsmateriale 0.-4. klasse Lidt om Museum Ovartaci Museum Ovartaci er et lidt anderledes kunstmuseum, fordi kunsten her er lavet af kunstnere,

Læs mere

Blackout Poetry en anderledes måde at arbejde med digte på

Blackout Poetry en anderledes måde at arbejde med digte på Metodikk Blackout Poetry en anderledes måde at arbejde med digte på Thea Marie Munk Pedersen uddannet folkeskolelærer ved UCL Lillebælt i Odense med linjefagene dansk, engelsk og samfundsfag Som lærer

Læs mere

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi 10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi -følg guiden trin for trin og kom i mål 1. Find ud af, hvor du befinder dig At kende sit udgangspunkt er en vigtig forudsætning for at igangsætte en succesfuld

Læs mere

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål.

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål. Film og spørgsmål Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål. Spørgsmål til 2 sider af samme sag Nikolajs version Hvad tænker

Læs mere

Bjergmarkskolens fagplan for håndarbejde Udarbejdet af GL, AA, RJ, TP og SK 06-04-11 Side 1 af 6

Bjergmarkskolens fagplan for håndarbejde Udarbejdet af GL, AA, RJ, TP og SK 06-04-11 Side 1 af 6 Side 1 af 6 Indledning Håndarbejde Håndarbejde er et fag der lægger vægt på elevernes skabende håndværksmæssige arbejde. Der tages udgangspunkt i elevernes ideer, kreativitet og nysgerrighed. Samtidig

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16

LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16 LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16 L.H.F.s Aftenskole - DIN LOKALE AFTENSKOLE Formand: Birthe Jacobsen Skoleleder: Ole Schuldt-Larsen Tlf: 40

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Sjællandsstævne Håndværk og Design. På Brøndbyvester Skole. Fredag d. 4. oktober kl til Lørdag d. 5. oktober kl

Sjællandsstævne Håndværk og Design. På Brøndbyvester Skole. Fredag d. 4. oktober kl til Lørdag d. 5. oktober kl Sjællandsstævne Håndværk og Design På Brøndbyvester Skole Fredag d. 4. oktober kl. 12.00 til Lørdag d. 5. oktober kl. 15.00 Stævnet indledes med foredrag om de nye tiltag i faget håndværk og design. I

Læs mere

Filtning Broderi collage. Nordisk Husflidslejr. Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark. Pilefletning 28/6-4/7 2009. Birkebark.

Filtning Broderi collage. Nordisk Husflidslejr. Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark. Pilefletning 28/6-4/7 2009. Birkebark. Filtning Broderi collage Nordisk Husflidslejr Pilefletning Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark 28/6-4/7 2009 Birkebark Trædrejning Aktivitetstilbud Der tilbydes 15 forskellige værkstedsaktiviteter,

Læs mere

Undervisningsmateriale Grundskolen: Mellemtrin. SOLO Rita Kernn-Larsen 7. feb maj 2019

Undervisningsmateriale Grundskolen: Mellemtrin. SOLO Rita Kernn-Larsen 7. feb maj 2019 Undervisningsmateriale Grundskolen: Mellemtrin SOLO Rita Kernn-Larsen 7. feb 2019-5. maj 2019 Om udstillingen Udstillingen SOLO: Rita Kernn-Larsen kan ses på Kunsten i Aalborg fra den 7. februar til 5.

Læs mere

hurtige juleideer ı dekoration

hurtige juleideer ı dekoration hobby ı dekoration 10 hurtige juleideer Står du og mangler en hurtig venindegave? En dekoration til første søndag i advent? Eller har du glemt at købe kalenderlys? Læn dig tilbage, og lad dig inspirere

Læs mere

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Valgfag i 7.-9. klasse 2013-2014

Valgfag i 7.-9. klasse 2013-2014 1 Valgfag i 7.-9. klasse 2013-2014 Kære alle elever i kommende 7.-9.klasse 2013-14 Her i denne brochure kan du læse om de valgfag, vi udbyder på Byskovskolen Afd. Benløse i skoleåret 2013-14. Her er noget

Læs mere

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber B I R G I T T E T H O R L A C I U S F R E D E I N G E T R O E L S E N L I N D H O L M 21.09.13-18.10.13 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk

Læs mere

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE KØBENHAVN FOR BØRN OG UNGE AKADEMIET FOR WWW.VlSUEL-lNNOVATlON.DK børnenes design INSPIRERENDE SOMMER SommerCampus på AVI er det mest kreative og inspirerende

Læs mere

Fotos: Lissy Boesen, Heine Pedersen

Fotos: Lissy Boesen, Heine Pedersen Fotos: Lene K LISSY BOESEN Lissy Boesens værker står overalt i det offentlige rum, i ind- og udland, på torve og gågader, i skolegårde, boligområder og parker. Men hvem er kvinden bag de kendte og populære

Læs mere

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30] [deadline mandag kl. 8.30] Lørdag den 1.november: Den lille Basararbejdslørdag. Tirsdag den 4.november: Foredrag - Teknologi, medier og menneskelighed. Torsdag den 6.november: Åben Skole Lørdag den 15.november:

Læs mere

Evaluering af introugen 2014

Evaluering af introugen 2014 Evaluering af introugen 2014 Evaluering Mad på introturen Aktiviteter på introturen Jyttetid Modtagelse 9,0 8,0 7,0 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0 Præsentation af

Læs mere

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen 18. aug. 18. okt. 2 0 1 2 Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen Velkommen til udstillingen Art Together Udstillingen præsenterer værker af Billedkunstner Marianne Johansen og arkitekt og billedkunster

Læs mere

Danmarks STØRSTE. kreative messe 25.-27. oktober 2013. MESSE C, Fredericia

Danmarks STØRSTE. kreative messe 25.-27. oktober 2013. MESSE C, Fredericia dage 2013 Danmarks STØRSTE kreative messe 25.-27. oktober 2013 MESSE C, Fredericia SuCCESEN vokser. Knap 200 udstillere var med på tre travle og intensive messedage, da Kreative Dage i 2012 satte besøgsrekord

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

Forestillinger 2004 - Værk i kontekst

Forestillinger 2004 - Værk i kontekst INSPIRATIONSMATERIALE Forestillinger 2004 - Værk i kontekst Esbjerg Kunstmuseum 07.05.-15.08.2004 INTRODUKTION TIL UNDERVISEREN: Forestil dig Asger Jorns Lykkens have (1947) indgå i hele fem forskellige

Læs mere

Kreative. dage 18. Nordens største kreative messe

Kreative. dage 18. Nordens største kreative messe Kreative dage 18 Nordens største kreative messe 26.-28. OKTOBER 2018 den 10. kreative dage Velkommen som udstiller på jubilæumsudgaven af Kreative Dage den 10. i rækken. Det skal naturligvis fejres, så

Læs mere

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE KØBENHAVN FOR BØRN OG UNGE AVI AKADEMIET FOR WWW. VlSUEL - lnnovatlon. DK designskole for børn INSPIRERENDE SOMMER SommerCampus på AVI er det mest

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

Billeder. psykiatri. på fremtidens. Verdens Mentale Sundhedsdag 10.10.2013. Rønnebæksholm

Billeder. psykiatri. på fremtidens. Verdens Mentale Sundhedsdag 10.10.2013. Rønnebæksholm Billeder på fremtidens psykiatri Verdens Mentale Sundhedsdag 10.10.2013 Rønnebæksholm Du står med et kunstkatalog i hånden! Kataloget er udgivet i forbindelse med kunstudstillingen på Verdens Mentale Sundhedsdag

Læs mere

Svarprocent og fordeling

Svarprocent og fordeling 1 Svarprocent og fordeling 80% 60% 40% 20% 0% 64 % Svar 82,6 % 36 % Ikke svar 17,4 % 70 60 50 Serie1 Svar Serie2 Ikke svar 40 30 20 10 0 6. årgang 7. årgang 8. årgang 9. årgang 2 Spørgsmål til eleverne:

Læs mere

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm.

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm. Medlemmerne i panelet i Annes Atelier www.annes-atelier.dk Peter Rasmus Lind Gallerist Gitte Albertsen Revisor Jesper Christophersen Medievejleder/kunstskribent mm. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter,

Læs mere

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR GRETHE MARIANN MAURSETH Billedkunstner Medlem af Billedkunstnernes Forbund PROFIL UDDANNELSE 2003-2006 Aarhus Kunstakademi, Fagskolen for maleri v/jon Gislason, Max Parylewicz,

Læs mere

Abstrakte og unikke malerier med lys og dybde

Abstrakte og unikke malerier med lys og dybde www.artvesta.dk Abstrakte og unikke malerier med lys og dybde Vibeke Vesta varierer sine maleriers udtryk via individuel komposition, struktur og brug af effekter. Det giver hvert maleri sin egen historie.

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

Farver i en grå tid. En fællesoplevelse på Børneskolen Bifrost

Farver i en grå tid. En fællesoplevelse på Børneskolen Bifrost Farver i en grå tid En fællesoplevelse på Børneskolen Bifrost Vi kender ikke fremtiden, og derfor må vi lære vores børn at kæmpe med det ukendte og at klare sig i hvilket som helst miljø i hele spektret

Læs mere

Ideer til undervisning - med inspiration fra Hammershøi. I min morfars kones stue - Hammerhøj

Ideer til undervisning - med inspiration fra Hammershøi. I min morfars kones stue - Hammerhøj Ideer til undervisning - med inspiration fra Hammershøi I min morfars kones stue - Hammerhøj Bogen tager afsæt i et af Vilhelm Hammershøis billeder Interiør. Åbne døre. Strandgade 30. 1905. Sammen med

Læs mere

På Vej. Lisbeth P. Gro Klaus Olsen. Klaus Olsen. 30. nov. 2012 30. jan. 2013

På Vej. Lisbeth P. Gro Klaus Olsen. Klaus Olsen. 30. nov. 2012 30. jan. 2013 På Vej 30. nov. 2012 30. jan. 2013 Klaus Olsen Lisbeth P. Gro Klaus Olsen Velkommen til udstillingen På Vej Udstillingen På Vej kan ses hos GL-arkitekter MAA & gallerier på vej ud af det gamle år 2012

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

Langelands Husflidsforening Program

Langelands Husflidsforening Program Langelands Husflidsforening Program 2019-2020 Husflidsforeningen har også et kursus for dig 1 Bestyrelse Egon Knudsen Kulepilevej 48, Kulepile Tlf. 62 51 26 41 Mail: egon.knudsen@hotmail.dk Erik Max Andersen

Læs mere

KREA gruppen fra den 6/ til den 24/3-2015

KREA gruppen fra den 6/ til den 24/3-2015 KREA gruppen fra den 6/1-2015 til den 24/3-2015 Program fra den 6/1 til den 31/3-2015 6/1-2015 Nytår 13/1-2015 Snak om vinter og bagefter tegne vinter 20/1-2015 Pingviner af æggebakker 27/1-2015 Fastelavns

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

Tusnelda. Marie Kongsted Møller. christian@vonbaden.dk jonasandreas@gmail.com

Tusnelda. Marie Kongsted Møller. christian@vonbaden.dk jonasandreas@gmail.com Tusnelda Af Marie Kongsted Møller Station Next Roden 2010 marie_moeller@hotmail.com christian@vonbaden.dk jonasandreas@gmail.com INT. - S ATELIER - DAG //Dag 1// Tusnelda maler på sit kunstværk, og hendes

Læs mere

ideer Til baby Lær stri Strik & hækl lissabon kom til porcelænsmalings-party Hæklede klassikere fra Håndarbejde Strik Sy Hækl Bolig Inspiration

ideer Til baby Lær stri Strik & hækl lissabon kom til porcelænsmalings-party Hæklede klassikere fra Håndarbejde Strik Sy Hækl Bolig Inspiration r e e l y l n e d 5 1 kmo stri Nr. 3 juli - oktober 2015 Håndarbejde Strik Sy Hækl Bolig Inspiration Kr. 49,95 Lær To-farvet patentstrik Moderne kakkelbord Tryl med bøger lissabon 20. juli - 18. oktober

Læs mere

H.C. ANDERSEN FESTIVALS

H.C. ANDERSEN FESTIVALS Inspireret af: Kære lærere! H.C. Andersen Festivals inviterer jeres 3.-6. klasser til Building Games, hvor leg og læring forenes i en inspirerende konkurrence. Her får eleverne muligheden for at være kreative

Læs mere

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30] [deadline mandag kl. 8.30] TAK! På arbejdslørdagen d. 1. november blev der klippet og klistret, lavet søde og salte lækkerier, snedkereret og ikke mindst holdt vigtige møder om basarmad, salgsbod med mere.

Læs mere

SÆSON 2015-2016 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2015-2016 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2015-2016 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

HVOR KOMMER DU FRA? Video og tekstcollage. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser

HVOR KOMMER DU FRA? Video og tekstcollage. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser HVOR KOMMER DU FRA? Video og tekstcollage Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser INTRODUKTION Hvornår er man egentlig dansker? Når man ser dansk ud? Når man har dansk pas? Eller danske forældre? Er man

Læs mere

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR leverer spændende og funktionelt byrumsinventar. ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i holdbare,

Læs mere

Street Art på Vesterbro

Street Art på Vesterbro Street Art på Vesterbro! Byens Netværk 05.05.11 Tekst og foto: Stine Vejen Eriksen På Vesterbro gemmer der sig overalt skjulte visuelle skatte. Disse skatte består i gadekunst, også kendt som Street Art,

Læs mere

Invitation til at bidrage

Invitation til at bidrage Invitation til samskabelse af bogen INNOVATIV UNDERVISNING I DEN DANSKE FOLKESKOLE -den første samskabende konference for innovativ undervisning 21.-22. januar 2016 i København Invitation til at bidrage

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik EFTERÅR 2014 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

SKRIV DIN BOG - ROCK DIN FORRET- NING!

SKRIV DIN BOG - ROCK DIN FORRET- NING! SKRIV DIN BOG - ROCK DIN FORRET- NING! FØRST TAGER 5 VI LIVET AF SEJLIVEDE VRANG- FORESTILLIN- GER 2 GÅR DU RUNDT MED EN BOG I MAVEN? Drømmer du om at løfte din karriere med en bog? Kan du ikke få det

Læs mere

introduktion tips og tricks

introduktion tips og tricks Tips & tricks 1 tips og tricks Indhold side introduktion Denne vejledning indeholder gode formidlingsråd og er målrettet 7. klassetrin. En Xciter er én som formidler naturvidenskab på en sjov og lærerig

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR P-FAG 2013

UNDERVISNINGSPLAN FOR P-FAG 2013 UNDERVISNINGSPLAN FOR P-FAG 2013 Overordnet formål med P-Fag På 4., 5. og 6. klassetrin arbejder vi med faget P-Fag, som omfatter Billedkunst, Håndarbejde og Madlavning. Undervisningen i de tre fag følger

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

ideer Hækl lun strik til efteråret Kreaguide til amsterdam moderne broderi sjovt genbrug til børn taske grydelapper trøje

ideer Hækl lun strik til efteråret Kreaguide til amsterdam moderne broderi sjovt genbrug til børn taske grydelapper trøje r e e l l y e n d 20kmo ts ri Nr. 4 August 2016 - Oktober 2016 Håndarbejde Strik Sy Hækl Bolig Inspiration Kr. 49,95 lun strik til efteråret Hækl taske grydelapper trøje ideer sjovt genbrug til børn moderne

Læs mere

ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG

ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG Katalog 2014 ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG Freja H=80 cm x B=70 cm NB! Ift. årets kunstværk er der frit valg af ramme fra Skipperens Rammeværksted til en pris af max. 800 kr. Lidt om årets kunstner UDSTILLER

Læs mere

Kurser September 2015 - Juni 2016

Kurser September 2015 - Juni 2016 Kurser September 2015 - Juni 2016 27/9-14 28/2-15 25/10-14 Ternede kuber -16/4-2016 Lær at sy ternede kuber og arrangér kuberne i et tæppe enten naturalistisk eller i en umulig figur. Du skal bruge en

Læs mere

Evaluering af Styr Livet Kursus

Evaluering af Styr Livet Kursus Evaluering af Styr Livet Kursus 1. Skriv på et blad, hvad du har fået ud af kurset sæt det på plakaten! Jeg synes kurset indeholder mange gode redskaber til at lære sig selv at kende Jeg er blevet mere

Læs mere

café crea Vil du arbejde med kreative projekter? Vi glæder os til at byde dig velkommen! På arbejde i NSV?

café crea Vil du arbejde med kreative projekter? Vi glæder os til at byde dig velkommen! På arbejde i NSV? På arbejde i NSV? Har du lyst til at gå på arbejde? Og være en del af en arbejdsplads, hvor opgaverne giver mening og der er mulighed for at lære nyt? Som medarbejder får du mulighed for at arbejde og

Læs mere

Kunst på Hvalsø Skole

Kunst på Hvalsø Skole Kunst på Hvalsø Skole 1 Hvad skal der til, for at ens tanker begynder at vandre? Det spørgsmål stillede billedkunstner Torgny Wilcke sig selv, da han fik til opgave at skabe kunst til Hvalsø Skole. Wilcke

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Hvordan gør jeg, hvis jeg ikke kan tegne mit motiv over på lærred? Kan jeg arbejde med grove detaljer?

Hvordan gør jeg, hvis jeg ikke kan tegne mit motiv over på lærred? Kan jeg arbejde med grove detaljer? 1 Svaret skal skrives som et spørgsmål til dig selv! Jeg maler efter foto, men er låst fast i motivet, kan jeg gå ud i den virkelige verden se mit motiv på ny og måske male billedet i enkle former kun

Læs mere

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kunstforeningen Brundur Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kære kollega Ansatte ved Brønderslev Kommune stiftede for mange år siden en kunstforening. Du kan læse mere om foreningen på kommunens

Læs mere

Børnekulturuge 2015 Vilde Væsner

Børnekulturuge 2015 Vilde Væsner Børnekulturuge 2015 Vilde Væsner Kære dagtilbud, Børnekulturugen 2015 har temaet Vilde Væsner og lægger sig tæt op ad den fabelagtige udstilling på Gentofte Hovedbibliotek Doktor Proktors sensationelle

Læs mere

NATURLIGHEDER TAGE STØRUP & PETER LUNDBERG 28. MARTS - 29. APRIL 2009 SILKEBORG KUNSTNERHUS. Nygade 24, 8600 Silkeborg

NATURLIGHEDER TAGE STØRUP & PETER LUNDBERG 28. MARTS - 29. APRIL 2009 SILKEBORG KUNSTNERHUS. Nygade 24, 8600 Silkeborg NATURLIGHEDER TAGE STØRUP & PETER LUNDBERG 28. MARTS - 29. APRIL 2009 SILKEBORG KUNSTNERHUS Nygade 24, 8600 Silkeborg naturligheder der er natur lighed ulig nat erna ertur erturnat der hed ertan turlihed

Læs mere

SAVANNENS DYR. Med 2. - 3. klasse. Lavet af : Marcus Ankerdal, Philip Olrik, Asbjørn Arp og Silas Valentin

SAVANNENS DYR. Med 2. - 3. klasse. Lavet af : Marcus Ankerdal, Philip Olrik, Asbjørn Arp og Silas Valentin SAVANNENS DYR. Med 2. - 3. klasse. Lavet af : Marcus Ankerdal, Philip Olrik, Asbjørn Arp og Silas Valentin Børnene laver bøger, der er formet som dyr. Som i det her tilfælde en elefant. Hvis man åbner

Læs mere