UGE 30 SOMMERKURSUS. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 1. august udviklet i samarbejde med

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UGE 30 SOMMERKURSUS. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 30 26. juli 1. august 2010. - udviklet i samarbejde med"

Transkript

1 UGE 30 SOMMERKURSUS Uge juli 1. august udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole

2 VELKOMMEN TIL SOMMERKURSUS PÅ EGMONT HØJSKOLEN For mange af os er det svært at forestille sig en sommer uden en uge 30 på Egmont Højskolen. Vi, der har prøvet det før, ved, at når ugen er omme, er kroppen og sindet fyldt med dejlige indtryk, der varer langt ind i fremtiden. Det er derfor med stor glæde, at vi igen i år kan invitere til en indholdsrig uge, fyldt med gode tilbud fra morgen til aften. Også i år er der nye fag, så læs folderen og vælg de fag, der passer til dig. Alle, uanset handicap, kan vælge alle fag. Undervisningen er tilrettelagt således, at halvdelen er almendannende. På enkelte hold er det nødvendigt at opkræve egenbetaling til materialer etc, se fagbeskrivelserne. Børn og unge har deres eget program, så forældrene har ro til at deltage i undervisningen, hvor børn og unge ikke kan deltage. Programmet laves, så der tages hensyn til de forskellige aldersgrupper, og alle får mulighed for at komme med forslag til ugens program. Hver dag starter med morgensang i spisesalen, og som det fremgår af programmet, er der aftenarrangementer i form af undervisning, underholdning og socialt samvær. Traditionen tro slutter vi ugen af med en fest lørdag aften. Sommerkurset er et højskoleophold, og derfor er der mødepligt for alle til undervisningen. Bekræftelse: Tilbagemelding, om man er optaget på kurset vil ske sidst i maj. Med bekræftelsen vil der efter behov komme oplysninger vedr. særlige forhold omkring de enkelte hold. Vi glæder os rigtig meget til at se jer! På kursusudvalgets vegne Vibeke Sørensen, Kasper Rander og Karin Busk Sørensen

3 FAGTILBUD IDRÆT OG PERSONLIG MÅLSÆTNING COACHING v/tanja Christensen, Cand.Scient. Idræt Vi skal have en udfordrende uge med du gerne vil forsøge at opfylde i løbet en bred vifte af forskellige aktiviteter. af ugen. Det kan være på det personlige Hvis vejret tillader det, skal vi på heldags-kajaktur. Vi skal afprøve nyere ak- Hovedformålet er at alle uanset hvilket plan såvel som på det idrætslige. tiviteter som kinball, mørkehochey, alternativ femkamp og mange andre spil fysisk og mentalt. niveau du er på bliver udfordret både og aktiviteter. Har du lyst til at udvikle dig idrætsligt, Udover at beskæftige os med fysiske aktiviteter skal vi også stifte bekendtskab pen, føle glæden og fællesskabet ved såvel som mentalt, svede, mærke krop- med begrebet coaching. Vi vil arbejde idræt, så er»idræt og personlig målsætning - coaching«et fag for dig. med coaching i en form, hvor du som kursist sætter dig nogle målsætninger, som SEJLADS v/poul Erik Fink, højskolelærer for den erfarne søulk eller den ægte landkrabbe. De første par dage afprøver vi vores 3 bådtyper: 2,4 meteren, hvor du sejler alene, Olsen Twin, hvor der er plads til to, og den 3-5 personers racer Sonar. Herefter beslutter vi, hvilken bådtype der skal være dit sats. Vi vil studere vigeregler, sejltrim og sømandsskab på vandet og på broen. Når trygheden, teknikken og den nødvendige viden er på plads, vil vi gå fra øvelsessejladser til små kapsejladser. Som en del af undervisningen kommer vi også ind på konkurrence, team-samarbejde og personlig forberedelse. Vi låner dig en båd og en redningsvest, men du må selv medbringe godt tøj til hav og vind. FART OG TEKNIK v/john M. Hinrup samt gæstelærere Vil du bryde fartgrænser, så er det her, det foregår! Vi skal gi hinanden baghjul i GoCarts på Løvelbanen. Vi skal lære at køre orienteringsløb i egne biler, samt køre stærkt som passagerer i Zulu Djævleræs-biler på Nysumbanen ved Hobro. Vi skal dyste i mindre skala med at bygge og programmere Lego Mindstorms robotter til konkurrencer i både styrke, fart og funktioner. NB. Justeringer i programmet kan forekomme og det endelige program bliver sendt ud sammen med bekræftelsen på tilmeldingen. Påregn udgift til brændstof til egne biler samt et deltagergebyr på max. 300 kr. udover kursusafgiften.

4 »MAD Á LA ANNE«KAN SUND MAD SMAGE SÅ GODT? v/ulla Rasmussen Det bliver en spændende uge, hvor vi di farvede madvarer indeholder mange prøver mange forskellige retter. Lige fra sunde næringsstoffer. slow food, som står og simrer på komfuret i flere timer, så den intense smag ter og krydderier, som kan få enhver ret Vi går i dybden med råvarer, krydderur- træder frem, til de hurtige retter, som til at dufte og smage fantastisk. du laver på dage, hvor du ikke har tid til En af dagene tager vi på tur til nogle at være i køkkenet i flere timer. spændende butikker, hvor vi finder både Alle vore sanser skal stimuleres, og vi danske og udenlandske råvarer. Vi vurderer kvaliteten og forsyner os til de næ- skal se, dufte og smage os gennem de mange sunde retter, vi i fællesskab får ste par dages madlavning. skabt. Der bliver mange farver på maden, Mad og liv hører sammen, og du vil tage både fordi det ser indbydende ud, og for- herfra med skærpet livsappetit. TONER I LIVET v/iben Lautrop, højskolelærer Med en god blanding af moderne og traditionel kormusik vil vi synge os igennem uge 30. Mange tror, at man ikke har en tone i livet, hvis ikke man kan synge som dem i x-faktor og pop-stars. Vi tror på, at alle kan synge, og at sang handler om meget andet, end at stå på en scene i spotlight. Med hovedvægt på sangens smittende glæde og energi skal vi synge i kor, hvor der er plads til alle. Vi skal synge rytmisk kormusik inden for genrer som; pop, rock, gospel, folkesang og lækre soul ballader. Kom og syng med! STREET ART v/michael Bredtved, billedkunstner Vi vil undersøge og stifte bekendskab med kunstbegreberne Street Art / Land Art = oplevelser, overraskelser og provokationer i det offentlige rum, by, skov og strand. Vi vil sammen skabe objekter og lignende, store som små, som vi vil bygge og udføre i ydmyge og let anskaffelige materialer, såsom vitawrap, tape, modellérvoks og aviser m.m, som vi vil placere på strategiske rigtige steder i det offentlige rum og derefter dokumentere via foto og video. Kurset kræver ingen forudsætninger andet end lysten til at undersøge og kommunikere.

5 GLAS v/sine Bøndergaard, glaskunstner Her kan du udfordre dine kunstneriske evner og designe dine egne fade, vaser, figurer, smykker og meget andet. Vi skal arbejde med vinduesglas, som kombineret med diverse metaller kan få et rustikt udtryk og med»bull s eye«glas, som giver mulighed for mange spændende farvekombinationer. Vi vil se på, hvordan andre kunstnere arbejder med glasset og se på teknikken og historien bag. Der vil også være mulighed for at besøge Ebeltoft Glasmuseum. Egenbetaling af materialer afhængig af materialevalg og produktivitet.»rustfrie ORD«SKRIVEVÆRKSTED v/majken Graver Blohm og Kasper Rander, højskolelærere Mange af os skriver rigtig meget i hverdagen mails, facebook, twitter, enkelte har måske deres egen blog. I disse hverdagsagtige griflerier kan der hentes meget stof. Vi skal samle ind og støve ordene af, og binde dem sammen på ny. I løbet af denne uge skal vi have åbnet op for sluserne og samlet sammen til små KULTURBUSSEN v/nina Numan, højskolelærer Kultur & bus = Oplevelse. Det er et regnestykke, der hurtigt går op. Vi skal ud og opleve forskellige kulturelle tilbud og former, der kan udfordre eller bekræfte vore forestillinger om, hvordan verden er eller kan være. Vi skal besøge mennesker, der har valgt en atypisk måde at leve på, vi skal se på kunst og vi skal ud at gå i det danske sommervejr. Vi skal diskutere kultur og kultur-begrebet, for hvad er kultur egentlig? Engang var kultur alt, der vedrørte kunstens verden. I dag taler vi om kø-kultur, skole-kultur, sprog-kultur, ungdoms-kultur, tekster. Vi skal benytte forskellige metoder til at løsne op for kreativiteten. Vi skal zoome ind og ud. Jeg opretter en»uge 30 blog«, hvor tekster og tanker kommer til liv. Bloggen vil forhåbentlig leve videre, båret frem af jeres indledende ord og tanker. Det hele fremstillet af 100 % rustfrit materiale. mad-kultur og samlivs-kultur. Dét vi kan afgrænse til en form for gentagen sædvane, betragtes som en kultur. Er kultur blevet et udvandet begreb, som vi bare kan forklare hele verden med? Eller er det blevet et aktivt og dynamisk mulighedsfelt, der demonstrerer det moderne menneskes enorme potentiale? Det er bare et par af de spørgsmål, vi vil diskutere sideløbende med de dejlige oplevelser, det østjyske byder på. Så spænd sikkerhedsselen og tag med ud og find kulturen.

6 HVERDAGSPSYKOLOGI EN VÆRKTØJSKASSE v/lisbeth Sørensen, psykoterapeut Kommer du til kort overfor autoriteter, offentlige instanser, sagsbehandkationkologi, assertionstræning og kommunilere, læger m.v.? Vi fylder en værkstøjskasse af hverdagspsykologi, med simple virkemidler, for- Søger du redskaber til bedre at kunne forstå dine medmennesker og dig ståelse og indsigt. selv? Værktøjer vi arbejder med gennem hele Eller er du bare smadder nysgerrig på kurset suppleret med teori. psykologi? - og værktøjskassen den må du få med På kurset beskæftiger vi os med teorier indenfor grundlæggende/almen hjem. psy- DEN INNOVATIVE BRUGER v/bertil Sidenius, højskolelærer Drømmer du om at få større indflydelse på, hvordan hjælpemidler til mennesker med handicap skal se ud og fungere? Har du lyst til at forandre og tænke nyt og synes du, at design og funktionalitet godt må gå op i en højere enhed? Gennem aktiv og skabende beskæftigelse med innovation skal undervisningen være med til at udvikle dig kreativt, logisk og intellektuelt. Den skal fremme din evne til nytænkning, skærpe din iværksætterånd og sætte dig i stand til at tænke skævt og anderledes. Producenterne af hjælpemidler mangler tit og ofte viden om brugernes behov. De har derfor brug for den ekspertviden, du som bruger af hjælpemidlerne sidder inde med, for at blive bedre til at udvikle deres produkter. Drømmer du om at udnytte din ekspertise gennem deltagelse i de såkaldte User Communities omkring brugerdreven udvikling af hjælpemidler? Så er dette fag et godt sted at starte! Vi skal: se os om i verdenen af hjælpemidler og tage på inspirationstur, beskæftige os med alt fra badestole over mobiltelefoner og lænestole til fremtidens robot-teknologi, arbejde i kreative fremtids- og idéværksteder, hvor vi brainstormer, opfinder, tegner, designer og produktudvikler næste generation af hjælpemidler, afprøve forskellige metoder til at fremme den kreative og innovative tænkning, video-dokumentere manglende eller utilstrækkelig tilgængelighed og anvendelighed, arbejde med design af hjælpemidler.

7 Ԁ ሀጀࠀȀ ЀЀԀༀကༀက ᄀ ࠀ ĀȀ ЀԀ Ȁ ༀက ᘀጀᨀጀࠀᨀ ᔀༀ ᘀᜀ ᤀༀ Ȁ Ȁ Ԁ ᔀ Ԁ ᰀᴀ ḀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ ᰀἀ!! ḀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ "#Ā $%& ḀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā'( ḀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀༀ ĀကԀЀᄀሀԀЀ ጀĀĀĀĀĀ ĀᔀᄀĀĀĀĀ Āᘀᜀ ࠀ ĀĀȀ ĀЀԀ!)ᰀ*' ḀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ +" 0ḀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ ЀԀ./ ࠀ Ȁ -ࠀ Ԁ ༀ ࠀ Ȁ ЀԀ Ȁ, Ḁ ༀ//ԀࠀԀ Ȁ %9 ࠀ ĀȀ ЀԀ Ȁ ᔀ: Ḁ +/ Ḁ ᔀ: Ḁ +/ Ḁ 1ᰀ ἀᄀ!ā 1ᰀ ἀ*+ᰀ"ḁ Āᔀᄀ Āᘀᜀ 1ᴀ* 2ᰀ3 1ᴀ*'4!ĀḀĀ

8 * ἀ4ᴀᰀ Ā! * 5 ĀᔀሀĀ1 )Ā )ԀЀ"Ԁ ĀᔀሀĀ1 )Ā )ԀЀ"ԀĀ,ကĀሀЀĀ/ᄀက ЀᨀԀЀĀ-ЀԀԀ"ሀጀĀ) Ā233'ࠀĀ). ĀᔀሀĀ1 )Āကᨀ//ԀЀ"ԀĀᄀ,, Ā,ကጀĀ Ā4"ԀሀĀ/!ᨀĀĀ ᨀ/ Ā,ကĀ"Ԁ ကЀ ሀጀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ 128'"!)*ἀ'! ĀᔀሀĀ!ᄀĀ/ ሀĀ ᨀĀԀ ሀĀ-ԀᜀĀ) Ā233Āༀ Ā ሀ. Ԁကࠀ Ԁ ကԀᤀ ЀԀ ;Ȁࠀ! Ā ĀᔀሀĀ!ᄀĀ/ ሀĀ ᨀĀԀᨀ ЀԀ Ѐ ĀᔀሀĀ!ᄀĀ/ ሀĀ ᨀĀ Ā ᨀ!1ᜀЀĀ ሀ ĀᔀሀĀ!ᄀĀ/ ሀĀ ᨀĀ/ᄀက/ ĀᔀሀĀ!ᄀĀ/ ሀĀ ᨀĀ/ᄀက"က 4#Ā ĀᔀሀĀĀሀЀᄀ ĀᔀሀĀ)ᄀԀĀ!ᄀĀ"ԀሀĀԀ"ሀᨀက ЀĀ)ᨀЀ Ā+Ԁ) ጀĀ Āᴀ ကЀጀĀ. Āက Ā!ᄀĀကЀĀᄀ,,Ā ᄀሀĀ!ԀĀ ሀ ࠀĀༀᨀЀЀĀ ĀᨀሀĀ2 ) Ā ' ᰀ5ᴀᰀ'5ḀĀ-ᄀ ሀĀ5 ) ᨀ /ȀȀԀ ᘀ /ȀȀԀ ሀ /ȀȀԀ Ā*က"Ѐ Ā*က"Ѐ Ā*က"Ѐ

9 Ԁက > Ѐᔀᤀ Ԁ ကԀ >= Ȁ 19ᤀက Ԁ Ѐࠀ! ကᔀ :<Ԁ ԀԀ က; ᔀࠀ ĀȀ ЀԀ Ȁ Ԁက > Ѐᔀᤀ Ԁ ကԀ >= Ȁ 19ᤀက Ԁ Ѐࠀ! ကᔀ :<Ԁ ԀԀ က; ᔀࠀ ĀȀ ЀԀ Ȁ 4 ကĀ/Ԁᄀ )ЀЀ ĀЀԀጀ 4 ကĀ/Ԁᄀ )ЀЀ ĀЀԀጀ ᤀሀ,ᨀ ЀĀ+1ᜀ)ᨀԀ ᤀሀ,ᨀ ЀĀ+1ᜀ)ᨀԀ <ԀԀᄀᜀĀ(&ĀࠀĀ+ᨀ <ԀԀᄀᜀĀ(&ĀࠀĀ+ᨀ =233ĀĀ>ကက =233ĀĀ>ကက. Āက Ā!ᄀĀကЀĀᄀ,,Ā ᄀሀĀ!ԀĀ ሀ ࠀĀༀᨀЀЀĀ ĀᨀሀĀ2 ) Ā ' ᰀ5ᴀᰀ'5ḀĀ-ᄀ ሀĀ5 ). Āက Ā!ᄀĀကЀĀᄀ,,Ā ᄀሀĀ!ԀĀ ሀ ࠀĀༀᨀЀЀĀ ĀᨀሀĀ2 ) Ā ' ᰀ5ᴀᰀ'5ḀĀ-ᄀ ሀĀ5 ) ᨀ /ȀȀԀ ᘀ /ȀȀԀ ሀ /ȀȀԀ ᨀ /ȀȀԀ Ā*က"Ѐ Ā*က"Ѐ ᘀ /ȀȀԀ ሀ /ȀȀԀ Ā*က"Ѐ Ā*က"Ѐ Ā4ᜀԀᄀက Ā*က"Ѐ Ā4ᜀԀᄀက Ā*က"Ѐ Ā4ᜀԀᄀက Ā4ᜀԀᄀက Ā6ᄀЀĀᨀሀĀ7) ) Ā4ᜀԀᄀက Ā6ᄀЀĀᨀሀĀ7) ) Ā4ᜀԀᄀက Ā6ᄀЀĀᨀሀĀ7) ) Ā6ᄀЀĀᨀሀĀ7) ) ĀȀᄀက Ā6ᄀЀĀᨀሀĀ7) ) ĀȀᄀက Ā6ᄀЀĀᨀሀĀ7) ) ĀȀᄀက ĀȀᄀက Ā7ᨀ ĀĀԀЀ ĀȀᄀက Ā7ᨀ ĀĀԀЀ ĀȀᄀက Ā7ᨀ ĀĀԀЀ Ā7ᨀ ĀĀԀЀ Ā4ЀЀĀᴀЀ Ā7ᨀ ĀĀԀЀ Ā4ЀЀĀᴀЀ Ā7ᨀ ĀĀԀЀ Ā4ЀЀĀᴀЀ Ā4ЀЀĀᴀЀ Ā8Ԁᄀ Ā4ЀЀĀᴀЀ Ā8Ԁᄀ Ā4ЀЀĀᴀЀ Ā8Ԁᄀ Ā8Ԁᄀ Āᰀ Ѐ Āᨀက Ā8Ԁᄀ Āᰀ Ѐ Āᨀက Ā8Ԁᄀ Āᰀ Ѐ Āᨀက Āᰀ Ѐ Āᨀက Ā9 ԀЀ / Āᰀ Ѐ Āᨀက Ā9 ԀЀ / Āᰀ Ѐ Āᨀက Ā9 ԀЀ / Ā9 ԀЀ / Ā+ကᄀሀༀ:)ᨀԀᨀሀ Ā9 ԀЀ / Ā+ကᄀሀༀ:)ᨀԀᨀሀ Ā9 ԀЀ / Ā+ကᄀሀༀ:)ᨀԀᨀሀ Ā+ကᄀሀༀ:)ᨀԀᨀሀ Ā; Ā ᨀᄀЀĀ/ ሀ Ā+ကᄀሀༀ:)ᨀԀᨀሀ Ā; Ā ᨀᄀЀĀ/ ሀ Ā+ကᄀሀༀ:)ᨀԀᨀሀ Ā; Ā ᨀᄀЀĀ/ ሀ Ā; Ā ᨀᄀЀĀ/ ሀ Ā; Ā ᨀᄀЀĀ/ ሀ Ā; Ā ᨀᄀЀĀ/ ሀ

10 1ᴀ* 2ᰀ3 1ᴀ*'4!ĀḀĀ % ᄀ5! ἀᄀḁāāāāāā ĀᤀԀЀᨀԀĀĀĀĀĀĀ ĀȀᄀ ԀĀЀᨀԀĀĀĀĀĀĀ ĀᰀᨀԀԀᄀЀᨀĀĀĀĀĀĀ Āᴀ ကЀጀ % ᄀ5! ἀᄀḁāāāāāā ĀᤀԀЀᨀԀĀĀĀĀĀĀ ĀȀᄀ ԀĀЀᨀԀĀĀĀĀĀĀ ĀᰀᨀԀԀᄀЀᨀĀĀĀĀĀĀ Āᴀ ကЀጀ! ἀᄀ %!1ᰀ ἀ'! $ "6 7! ἀ!ḁ Āᔀᄀ Āᘀᜀ! ἀᄀ %!1ᰀ ἀ'! $ "6 7! ἀ!ḁ Āᔀᄀ Āᘀᜀ 1ᴀ* ἀᄀ 1ᰀ!5! 128'"! )!ἀ3 ᰀ 5*ᴀḀ 1ᴀ* ἀᄀ 1ᰀ ĀḀἀᴀĀ Ā!ᜀ"Ԁༀᨀက ሀĀ#$%Ā!5! 128'"! Ā#Ā$&'(ĀĀĀࠀĀ)Ā!ᜀ"Ԁༀ Ā ᄀ ጀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ )!ἀ3 ᰀ 5*ᴀḀ Ā* ሀ Ā!ᜀ"Ԁༀᨀက ሀ ĀḀἀᴀĀ Ā!ᜀ"Ԁༀᨀက ሀĀ#$%Ā Ā#Ā$&'(ĀĀĀࠀĀ)Ā!ᜀ"Ԁༀ Ā ᄀ ጀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā* ሀ Ā!ᜀ"Ԁༀᨀက ሀ 1ᴀ* ἀᄀ *44! 1ᰀ!5! 128'"! )!ἀ3 ᰀ 5*ᴀḀ 1ᴀ* ἀᄀ *44! 1ᰀ!5! 128'"! )!ἀ3 ᰀ 5*ᴀḀ +ᜀ,,Ā ĀᜀሀĀ!ᜀ"ԀༀĀЀԀĀ-ᄀ ሀĀ!ᄀက.ጀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā Ā +ᜀ,,Ā ĀᜀሀĀ!ᜀ"ԀༀĀЀԀĀ-ᄀ ሀĀ!ᄀက.ጀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Āᄀ Ā-ᄀ ሀĀᄀ Ā!,.ጀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀࠀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Āᄀ Ā-ᄀ ሀĀᄀ Ā!,.ጀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀࠀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā Ā ĀĀ-ᄀ ሀĀᄀ ЀᄀԀĀЀ,Āᨀ,Āကᄀሀ.ጀĀࠀ ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ ĀĀ-ᄀ ሀĀᄀ ЀᄀԀĀЀ,Āᨀ,Āကᄀሀ.ጀĀࠀ ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā Ā ᴀ ሀĀᨀሀ Āᨀ,Āက ĀĀ ᨀ/ ကԀĀ,ကĀ က ሀĀ)ᄀԀĀ!ᄀĀༀᄀ)Ѐ)Ā!ᜀ"ԀༀĀЀԀĀ 0ĀᄀЀ )ᨀ,,Ā ကĀᨀሀĀᨀༀĀ ᄀĀ/ က ᴀ ሀĀᨀሀ Āᨀ,Āက ĀĀ ᨀ/ ကԀĀ,ကĀ က ሀĀ)ᄀԀĀ!ᄀĀༀᄀ)Ѐ)Ā!ᜀ"ԀༀĀЀԀĀ 0ĀᄀЀ ሀ Ԁ'Ā ကĀᨀሀĀ ကĀᄀ Ā/ ĀԀԀĀᄀ ကЀጀ )ᨀ,,Ā ကĀᨀሀĀᨀༀĀ ᄀĀ/ က ሀ Ԁ'Ā ကĀᨀሀĀ ကĀᄀ Ā/ ĀԀԀĀᄀ ကЀጀ ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ Ā Ā ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ ἀᰀā# ᄀ ἀ! 4 *(Ā ἀᰀā# ᄀ ἀ! 4 *(Ā VEND >

11 FÆLLESARRANGEMENTER Udover den daglige morgensamling og undervisningen i fagene byder ugen på masser af fællesarrangementer og aktiviteter: MANDAG KL. 20:00 Velkomstarrangement Årets velkomstarrangement, der sørger for at nye som gamle kursister får en god start på kurset. TIRSDAG KL. 20:00 FOREDRAG Guldhornene v/hans Ole Matthiesen»Et spændende og blodigt foredrag«hans Ole Matthiesen er museumsleder ved Kongernes Jelling og er en fremragende og engageret formidler, så der venter jer en både morsom og interessant aften. ONSDAG KL. 14:00 FOREDRAG Hjerneforskning v/milena Penkowa Milena Penkowa er en komet i dansk sundhedsforskning, og hun fokuserer i sin forskning på alvorlige hjerneskader og sygdomme så som sclerose, Alzheimers og epilepsi. Hun er internationalt anerkendt og besidder et enestående talent for forskningsformidling, undervisning og vidensspredning, hvormed hun bidrager væsentligt til oplysning og debat i det danske samfund.

12 ONSDAG AFTEN Midtvejs-temafest: Julefrokost Årets julefrokost i Egmondo I/S vil blive afholdt onsdag den 28/7 i kantinen på firmaets hovedsæde, Villavej, Hou. Vi har inviteret hele staben, dvs.: - Direktion - sekretærer - IT- afdeling - Servicepersonale - Kantinepersonale - Sælgere/ key account managere - Alle ansatte i produktionen Vi vil, som vi gjorde sidste år parre to hold, f.eks. idræt og glas, som bliver til en personalegruppe, der deltager i julefrokosten. Grupperne vil få tid til at koordinere udklædning, stil og underholdning inden festen, og vil få gruppens personalebetegnelse tilsendt sammen med holdlisten inden kurset,. Vi glæder os til at se jer. Venlig hilsen Ledelsen Egmondo I/S - fordi du fortjener det bedste! TORSDAG KL. 10:00 Workshops der rykker Igen forsøger vi os med et antal workshops, hvor du får lejlighed til at høre om og diskutere et aktuelt emne. Der vil være både politiske, etiske og mere konkrete emner at vælge imellem.

13 FREDAG KL. 14:00 Vanddag Den traditionsr i- ge vanddag, hvor du kan prøve kræfter med fx kajak, sejlads, badering/ banan efter speedbåd eller aktiviteter på land som tennis eller petanque. Det hele foregår ved højskolens nye badebro, hvor der også vil være telte med kaffe, kage og andet godt. FREDAG KL. 20:00 Sang og bål-aften Fredagen slutter af med en sang- og bålaften, hvor vi - med udsigt over havet - synger fællessange akkompagneret af guitar og måske DIT instrument LØRDAG KL. 14:00 Ugens overraskelse Et kunstnerisk/kulturelt/helt-andet indslag, som vi ikke fortæller mere om her... LØRDAG AFTEN Afslutningsfest Som altid - med god mad, for høj musik og dans til den lyse morgen!

14 ANKOMST Mandag den 26. juli mellem kl. 14:00 og 17:00 AFREJSE Søndag den 1. august kl. 12:00. Værelser forlades senest kl. 10:00. HJÆLPERE RYK har samlet sin dygtige stab af hjælpere, der yder praktisk hjælp; dog ikke sygepleje. Har du BPA / hjælperordning, skal du selv medbringe hjælper. SYGEPLEJE Har du brug for sygepleje, skal du snakke med hjemmeplejen i din kommune med henblik på aftale med Odder Kommunes hjemmesygepleje. HJÆLPEMIDLER Skolen har 18 værelser med loftlift, som fordeles efter behov. Sejl skal medbringes. Højskolen har ikke særlige hjælpemidler, derfor skal man selv medbringe lift, badestol, spiseredskaber etc. El-seng kan lejes for 300 kr pr uge. Husk at krydse af på tilmeldingsblanketten om du har brug for loftlift og/ eller el-seng. KONTOR Skolens kontor er åbent alle hverdage mellem kl. 8:00 og 15:00. Her findes bl.a. dankortterminal, busplaner, togplaner, frimærker mv. MØNTTELEFON Der findes én mønttelefon ved spisesalen. Tlf.nr SENGETØJ, LINNED, HÅNDKLÆDER Du skal ikke medbringe dyne, pude, sengelinned og håndklæder. Da skolens håndklæder ikke må medbringes til stranden, kan du eventuelt tage dit eget med. VÆRELSER Skolens værelser er af meget forskellig standard. Det skyldes, at værelserne er bygget i løbet af en årrække, og at krav og behov har ændret sig. Vi håber, at I vil have forståelse for, at værelsesfordelingen sker efter kriterierne: behov og først-til-mølle. Indkvarteringen vil almindeligvis ske på dobbeltværelser (hvis du vil bo på værelse med en bestemt, angives det på tilmeldingsblanketten under Indkvartering ). Der rådes endvidere over få enkeltværelser (nogle med bad/toilet på gangen). På tilmeldingsblanketten kan angives, hvis man ønsker enkeltværelse med eget bad (merpris: 300 kr), og vi vil, så vidt det er muligt forsøge at imødekomme dette. Det kan ved henvendelse til Egmont Højskolen 3 uger før kursusstart, oplyses om man har fået enkeltværelse. GÆSTER Gæster er velkomne torsdag eftermiddag og aften. Der kan ikke arrangeres overnatning. KÆLEDYR Kæledyr må ikke medtages, undtaget er dog servicehunde.

15 KURSUSPRIS Voksne over 18 år kr. 96/95.2 hjælpere kr. Kursister under 18 år kr. Børn mellem 7 og 18 år kr. Børn mellem 0 og 6 år Gratis BETALING Ansøgere som optages på kurset, vil sammen med bekræftelsen modtage et girokort med beløb svarende til kursusafgiften. Girokortet skal være indbetalt senest den 11/6-2010, ellers vil pladsen tilfalde en anden. Betaling for el-seng og enkeltværelse sker ved ankomsten. Ved afbud pga. sygdom får du alle penge retur - vi kan kræve lægeerklæring. HENVENDELSE Karin Busk Sørensen kb@egmont-hs.dk Egmont Højskolen Villavej 25, Hou tlf Odder fax mail@egmont-hs.dk Yderligere spørgsmål vedrørende personlig hjælper og praktisk hjælp: Vibeke Sørensen viso@ryk.dk TILSKUD Der er mulighed for at søge økonomisk tilskud til kursus og kørsel gennem hjemkommunen. Kontakt din sagsbehandler for yderligere oplysninger, eller se på under Rådgivning. Endvidere kan Bevica Fondens ferie-legat søges. Yderligere oplysninger på tlf TILMELDING Send vedlagte tilmeldingsblanket til Egmont Højskolen senest den 7. maj. Tilmelding kan også ske via vores hjemmeside: Billund Esbjerg Århus Ålborg Tirstrup Hou København Kastrup

16 Ugeprogram Sommerkursus - Uge juli 1. august 2010 Tid Mandag 26/7 Tirsdag 27/7 Onsdag 28/7 Torsdag 29/7 Fredag 30/7 Lørdag 31/7 Søndag 1/8 8:00-9:15 9:30-12:00 Morgenmad Morgensang Morgenmad Morgensang Fag Fag Morgenmad Morgensang 10:00 Workshops - der rykker! Morgenmad Morgensang Fag Fag Morgenmad Morgensang 8:00-11:00 Mokost & afrejse 12:30 Frokost Frokost Frokost Frokost Frokost 14:00-17:00 14:00-17:00 Ankomst & indkvartering Fag Foredrag v/milena Penkowa Fag Vanddag 18:00 Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad 20:00 Foredrag v/hans Ole Matthiesen Midtvejsfest Julefrokost Fag Sang- og bålaften Fællesarrangement Velkomstarrangement Afslutningsfest Med forbehold for ændringer.

UGE 30 SOMMERKURSUS. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 30 25. 31. juli 2011. - udviklet i samarbejde med

UGE 30 SOMMERKURSUS. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 30 25. 31. juli 2011. - udviklet i samarbejde med UGE 30 SOMMERKURSUS Uge 30 25. 31. juli 2011 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL SOMMERKURSUS PÅ EGMONT HØJSKOLEN For mange af os er det svært at forestille sig en

Læs mere

UGE 30 SOMMERKURSUS. Danmarks mest rummelige højskole. 20. 26. juli 2009. - udviklet i samarbejde med

UGE 30 SOMMERKURSUS. Danmarks mest rummelige højskole. 20. 26. juli 2009. - udviklet i samarbejde med UGE 30 SOMMERKURSUS 20. 26. juli 2009 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL SOMMERKURSUS PÅ EGMONT HØJSKOLEN For mange af os er det svært at forestille sig en sommer

Læs mere

UGE 30 SOMMERKURSUS. Uge 30 21. 27. juli 2014. - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole

UGE 30 SOMMERKURSUS. Uge 30 21. 27. juli 2014. - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole UGE 30 SOMMERKURSUS Uge 30 21. 27. juli 2014 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL SOMMERKURSUS Vi glæder os til igen at byde velkommen til uge 30 på Egmont Højskolen.

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

20 års jubilæum! UGE 30 SOMMERKURSUS. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 30 23. 29. juli 2012. - udviklet i samarbejde med

20 års jubilæum! UGE 30 SOMMERKURSUS. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 30 23. 29. juli 2012. - udviklet i samarbejde med 20 års jubilæum! UGE 30 SOMMERKURSUS Uge 30 23. 29. juli 2012 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL SOMMERKURSUS PÅ EGMONT HØJSKOLEN For mange af os er det svært at

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 5. 11. juli 2010 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig Velkommen til en uge, hvor du bliver beriget fagligt, og

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion MIDSOMMER I ASKOV 17.06.19 21.06.19 i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion PROGRAM På kurset får du indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Dagsrytme

Læs mere

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE SØLVSMYKKER 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 13.05.18 19.05.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 16. - 22. august 2009 Le, leg og lev vel! Sommerhøjskole arrangeret i samarbejde med Fountainhouse k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN 25.11.18 01.12.18 PROGRAM Hos Grundtvig havde historiefortællingen en kolossal betydning i udviklingen af os som individer og som folk, i dannelsen af nationen og i historiens

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE og lidt flere 30. juni 6. juli 2008 - udviklet i samarbejde med HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig Velkommen til en uge, hvor du bliver beriget fagligt, og hvor du er med til at

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 20.08.17 26.08.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 11.08.19 17.08.19 Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV SOMMERJAZZ PÅ ASKOV 02.06.19 08.06.19 Åbn saxofonkassen, børst støvet af bassen, få rørt tangenterne og find trommestikkerne frem! På dette jazzkursus spiller vi en god gang jazzmusik! Vi dyrker glæden

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Sommerkurser 2014 Kære elev Vi har hermed fornøjelsen at fremsende de praktiske oplysninger for dit ophold på Djurslands Folkehøjskole. Har du behov for at der tages specielle kosthensyn

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

UGE 30 SOMMERKURSUS. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli udviklet i samarbejde med

UGE 30 SOMMERKURSUS. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli udviklet i samarbejde med UGE 30 SOMMERKURSUS Uge 30 22. 28. juli 2013 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL SOMMERKURSUS PÅ EGMONT HØJSKOLEN Nu med VANDHALLA For mange af os er det svært at

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 19.08.18 25.08.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre.

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. VIDEO VIDEO 05.07.20 11.07.20 Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. På dette praktiske filmkursus kan du lære at lave korte, skarpe og interessante små film, som kan bruges i privat,

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 6. december 15.00 Indkvartering 17.00 Rundvisning ved højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour 18.15 Aftensmad 19.00 Velkommen og introduktion

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 15.05.17 21.05.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 29. juni - 5 juli 2014 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på efterskole.

Læs mere

JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE

JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE 22. 28. december 2013 UDKAST - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL JULEKURSUS PÅ EGMONT HØJSKOLEN For første gang i Egmont Højskolens nyere

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion 19.06.17 23.06.17 ASKOV HØJSKOLE Mandag 19. juni 10.00 Ankomst med kaffe i spisesalen og indkvartering 11.30 Rundvisning ved kursuslederne Ulla

Læs mere

juni Sommer Sang Samvær. Sommerhøjskole i samarbejde med SIND. et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND

juni Sommer Sang Samvær. Sommerhøjskole i samarbejde med SIND. et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND 22. - 28. juni 2008 Sommer Sang Samvær Sommerhøjskole i samarbejde med SIND et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde med Landsforeningen

Læs mere

Kirstinebjergskolen. Havepladsvej

Kirstinebjergskolen. Havepladsvej Havepladsvej Linjer - Fremtidens Skole 7. 9. årgang 2014 2015 Fællesskab Læring Velkommen til fremtidens skole blev skabt i august 2013 og består af 3 basisafdelinger med elever fra 0.-6. klasse og en

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2018 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

UGE 30 SOMMERKURSUS. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole

UGE 30 SOMMERKURSUS. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole UGE 30 SOMMERKURSUS Uge 30 24. 30. juli 2017 udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL SOMMERKURSUS Velkommen til uge 30 på Egmont Højskolen. Til dig, der både vil opleve,

Læs mere

We Are Family 2.0. - kirke for børn, teenagere og unge

We Are Family 2.0. - kirke for børn, teenagere og unge We Are Family 2.0 - kirke for børn, teenagere og unge 16.-17. april 2010 We Are Family 2.0 kirke for børn, teenagere og unge Velkommen til PBU-døgn 2010! Vi tror så meget på det, at vi gør alvor af det

Læs mere

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 8. november 15.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe i Spisesalen 18.15 Aftensmad i Spisesalen 19.00 Velkomst ved højskoleforstander Jørgen Kløve

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet -

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans 02.09.18 08.09.18 ASKOV HØJSKOLE Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 17.09.17 23.09.17 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov I sommeren 2016 fandt tre heldige og ihærdige amatørarkæologer den hidtil største guldskat fra Danmarks vikingetid.

Læs mere

Tank op! Sommerkurser 2015

Tank op! Sommerkurser 2015 Tank op! Sommerkurser 2015 Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrej

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 10.11.19 16.11.19 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2017 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug Sammen skaber vi engagement Højskole for genbrug Mandag d. 14. marts - fredag d. 18. marts 2016 1 Forsidefoto: Mikkel Østergaard Dato Kurset afholdes fra mandag den 14. til fredag den 18. marts 2016. Pris

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans 03.09.17 09.09.17 ASKOV HØJSKOLE Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne.

Læs mere

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 15. november 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Ulla Henningsen du hører lidt

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

20 års jubilæum! UGE 30 SOMMERKURSUS. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli udviklet i samarbejde med

20 års jubilæum! UGE 30 SOMMERKURSUS. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli udviklet i samarbejde med 20 års jubilæum! UGE 30 SOMMERKURSUS Uge 30 23. 29. juli 2012 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole 20 års jubilæum! VELKOMMEN TIL SOMMERKURSUS PÅ EGMONT HØJSKOLEN For mange af os

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Vores land er et fantastisk forrådskammer. Fra havet, markerne og den vilde natur får vi nogle af verdens fineste råvarer. Dette kursus er for

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Julekursus ASKOV HØJSKOLE

Julekursus ASKOV HØJSKOLE Julekursus 21.12.17 27.12.17 ASKOV HØJSKOLE Jul handler om fællesskab og nye håb. På Askov Højskoles julekursus får du mulighed for begge dele. Vi inviterer til seks dage med foredrag, værksteder, ture

Læs mere

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019 - cubansk dans, musik og sang 2019 Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 8.00-9.00 - Morgenmad 9.00-9.45 Morgensamling Morgensamling (9.00-9.15) 10.00-11.45 Workshop A + afrejse sammenspil

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,-

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,- Sommer Kurser 2014 SOMMERH Puls 14 Er du til sjov og latter, fordybelse og refleksion, god mad og godt selskab, så er det her du skal være. Kom og vær med til en højskoleuge i nysgerrighedens og oplevelsens

Læs mere

SPORTSJOURNALISTIK VEJLE IDRÆTSHØJSKOLE

SPORTSJOURNALISTIK VEJLE IDRÆTSHØJSKOLE SPORTSJOURNALISTIK VEJLE IDRÆTSHØJSKOLE 11. ok tober 2017-3. mar ts 2018 Et ophold på Vejle Idrætshøjskoles sportsjournalistlinje kan hjælpe dig med at få drømmen om journaliststudiet til at gå i opfyldelse.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Skriv din livshistorie februar 2017

Skriv din livshistorie februar 2017 Skriv din livshistorie 19.-25. februar 2017 Skriv om dit liv - for når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Kunst Litteratur Historie 18.10.15 24.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Kunst Litteratur Historie 18.10.15 24.10.15 ASKOV HØJSKOLE Kunst Litteratur Historie 18.10.15 24.10.15 ASKOV HØJSKOLE KUNST LITTERATUR HISTORIE TURE Heldagsturen går til Slesvig. Vi besøger det interessante Gottorp Slot Museum - hører den spændende historie om

Læs mere

Kurser 2014-2015. Drammelstrupvej 15 - Tirstrup 8400 Ebeltoft tlf. 87 52 91 20 e-mail: post@djfh.dk www.djfh.dk

Kurser 2014-2015. Drammelstrupvej 15 - Tirstrup 8400 Ebeltoft tlf. 87 52 91 20 e-mail: post@djfh.dk www.djfh.dk Kurser 2014-2015 LANGT HØJSKOLEOPHOLD Kursus 2-14 fra den 10. august 2014 i 12 eller 18 uger Kursus 1-15 fra den 4. januar 2015 i 12 eller 22 uger Kursus 2-15 fra den 9. august 2015 i 12 eller 18 uger

Læs mere

Velkommen på NYT LIVs BIBELLEJR 2017

Velkommen på NYT LIVs BIBELLEJR 2017 Velkommen på NYT LIVs BIBELLEJR 2017 15.-22. juli 2017 på Djurslands Efterskole, Kanneshøjvej 43, 8585 Glesborg PROGRAM MED ÆNDRINGER FOR HERREN VISTE IKKE FORAGT OG AFSKY FOR DEN HJÆLPELØSES NØD; HAN

Læs mere

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted DANS DANS DANS 01.09.19 07.09.19 i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne. Her kan alle være med både

Læs mere

Kunst Litteratur Historie 10.04.16 16.04.16 ASKOV HØJSKOLE

Kunst Litteratur Historie 10.04.16 16.04.16 ASKOV HØJSKOLE Kunst Litteratur Historie 10.04.16 16.04.16 ASKOV HØJSKOLE TURE - Heldagsturen går til Århus. Vi besøger Den Gamle By, hvor guider viser os udstillingsbyen 1974 din egen tid på museum. Byen er en tidsrejse,

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

NORDIC CULTURE CAMP 2018!

NORDIC CULTURE CAMP 2018! 19.-26. august Nykøbing Mors NORDIC CULTURE CAMP 2018 www.rn.dk/nordicculturecamp VÆR MED PÅ NORDIC CULTURE CAMP 2018! Er du ung kunstner? Og kunne du tænke dig at opleve Kulturmødet Mors og deltage i

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i sommeren/efteråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration, tegneserier og animation nu bliver

Læs mere