Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl."

Transkript

1 Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som virkeligt kan sparke gang i 2014 kommunikation for fotografer er årets tema for Kick Off arrangement som er arrangeret i samarbejde med Art Studio Colour Art Photo dff/dansk Fotografisk Forening. Vi har alle 3 valgt at afholde generalforsamling søndag den 16. marts således der er mulighed for at deltage i de relevante generalforsamlinger og yderligere deltage i nogle spændende foredrag. Omgivelserne er velkendte, Hotel Comwell Middelfart (ved den nye Lillebæltsbro), centralt placeret tæt på motorvejen og midt i Danmark. Du kan vælge at deltage i den enkelte generalforsamling ganske gratis eller du kan vælge imellem 2 forskellige pakker. Programmet er en skøn blanding af faglige indslag og fag-relevante indlæg fra personer som arbejder med mennesker & kommunikation hver dag. Du har mulighed for at møde en dansk fotograf som har arbejdes sig til tops i den internationale mode verden og som i dag arbejder primært i London og Paris, hvor han også har slået sig ned med sin familie. Yderligere kan du opleve en fotograf som er på vej op en af de nye stjerner som lyser over Danmark, hvilket Canon Danmark har set og derfor sponsorer ham. I alle pauser vil der være mulighed for at få en faglig snak med diverse leverandører og se billeder fra bl.a. dff billedkonkurrence 2013 som netop er gået ind i sidste fase, bedømmelse af finalebilleder og diplom uddeling samt udnævnelsen af Årets Fotograf. Søndag aften vil der være netværksmiddag hvor du har mulighed for at møde dine kollegaer og opleve fordelen ved det personlige møde, det er her du har muligheden for at opbygge venskaber som er til gavn for dig, både menneskeligt og fagligt. Mandagen står i kommunikationens tegn. Vi starter med grundbegreberne i kommunikation og kropssprog, hvordan opfatter andre dig og hvordan bruger og læser du kropssprog. Det er nogle af de ting som skuespiller, instruktør og leder af Odense Skuespillerskole kommer ind på i formiddagens foredrag inden du selv skal i gang i workshoppen kend din model.

2 Efter frokost tager vi en tur op i helikopteren og ser ned på vores branche og reklameverdenen piloten er den kreative direktør hos reklame bureauet Nørgård Mikkelsen og efter hans indlæg kommer vi helt ind i sindet.. vi skal længere ind, helt ind til vores egen kommunikation. Vi skal hører om kommunikation for fotografer, forretningskommunikation få nye input til hvordan du kan løse udfordringen. Program: Ankomst & registrering søndag kl. 09:00 10:00 Vi møder ind til morgen/formiddag buffet, leverandør og billedudstilling Art Studio Generalforsamling søndag kl. 09:00 Art Studio afholder generalforsamling for deres medlemmer. Fotograf Peter Christian Christensen søndag kl. 10:00 12:00 Jeg er glad for at blive spurgt om at komme og vise lidt af mine billeder og tale om dem og om mit forløb. Jeg har ikke vundet nogle store foto priser, ej heller udgivet bøger med mine billeder, men jeg er en fotograf som mange af jer, hvor det at tage billeder er en passion som startede meget tidligt og som blev min levevej. Den passion har så taget mig væk fra Danmark, og jeg lever nu i Paris og London, Det jeg vil tale om er vejen til nogle af billederne, prisen som vi nogen gange betale for at prøve at følge vores passion. og det at leve af vores håndværk i dag. Frokost & billede / leverandør udstilling søndag kl. 12:00 13:15 Fælles frokost for alle som har tilmeldt sig søndag/mandag event. Fotograf Martin Bubandt søndag kl. 13:15 15:15 Martin Bubandt er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalist Højskole i 2008, og er i dag en af landets mest benyttede magasin & reklamefotografer. Med en markant stil og personlig signatur i sine fotografier har han slået sit navn fast, og vundet flere nationale og internationale priser. Martin Bubandt vil fortælle om og vise udvalgte billeder fra tidligere opgaver.

3 På Martin s levende måde, vil han give et indblik i hele den måde hans arbejde bliver til på (sponsoreret af Canon). Kaffepause & billede / leverandør udstilling søndag 15:15 16:00 Selvom du måske ikke har tilmeldt dig hele Kick Off 2014, er en rigtig god idé at benytte denne pause til at blive registreret hvis du skal med ind til dff s generalforsamling, så vi kan starte kl. 16:00 dff generalforsamling søndag 16:00 Vi starter med resultatet af årets billedkonkurrence samt informationer fra dff inden den egentlige dagsorden på den ordinære generalforsamling i dff / Dansk Fotografisk Forening. Art Studio netværk søndag kl. 16:00 Medlemmer af Art Studio arbejder videre i deres netværksgrupper ifa. Colour Art Photo generalforsamling søndag kl. 18:00 CAP afholder generalforsamling for deres medlemmer. Netværksmiddag søndag kl. 19:00 01:00 Der er bestilt 2 retters middag samt Winums OneManBand Peder Dahlgaard mandag kl. 09:00 10:00 Kropssprog for fotografer - KROPPEN SLADRER så du må hellere vide hvad den siger! Hvordan opfatter jeg mig selv og hvordan opfatter mine omgivelser mig? I mange tilfælde er der ikke helt overensstemmelse mellem de to ting, fordi meget af vores kropssprog fortæller historier om os selv til de andre, uden at vi egentlig er klar over det. Kaffepause & billede / leverandør udstilling mandag kl. 10:00 10:30

4 Peder Dahlgaard mandag kl. 10:30 12:00 På en morsom og letforståelig måde giver skuespilleren Peder Dahlgaard et indblik i skuespillerens redskaber for på den måde at åbne vores øjne for, at en større bevidsthed om kroppens signaler kan hjælpe os til at kommunikere bedre i mange situationer både i jobsammenhæng og privat. Frokost & billede / leverandør udstilling mandag kl. 12:00 13:00 Viggo Thomsen mandag kl. 13:00 13:45 Som kreativ direktør og partner i et af danmarks største reklamebureauer skal der hele tiden tænkes anderledes, nye krav ser dagens lys og helst inden da skal Viggo Thomsen have set lyset. Hvorfor virker reklame, hvorfor virker kommunikation imellem mennesker og hvordan kommunikerer man i dag et budskab bedst ud til sine kunder? Vi kommer langt rundt på kort tid med Viggo som bl.a. står bag det ikk så ringe endda -reklamen med Gunnar og Minna for fiskebranchen. Intet er umuligt det er kun spørgsmål om vilje - næsten al kommunikation bygger på viden - indsigt - kan man ændre unges holdning til spritkørsel og at køre for stærkt, kan man ændre folks spisevaner, kan man ændre holdning til en virksomhed med et nyt navn og et purpose, der kan svare på hvorfor den er sat i verden. Kaffepause & billede / leverandør udstilling mandag kl. 13:45 14:00 Bent Tilsted mandag kl. 14:00 16:00 Foto & kommunikation - Kommunikation & foto - Især alle professionelle fotografer ved, at et billede siger mere end 1000 ord. Men ikke alle professionelle fotografer ved, hvordan det kommunikeres. Hvordan får vi målgruppen til at forstå, at det professionelle billede er bedre - og er pengene værd? Plus lidt mere.. Kommunikatør, fotograf, billedjournalist Bent Tilsted vil sammen med tre-fire dygtige professionelle fotografer fortælle og vise, hvordan de gør for at opnå succes. Kom til Kick Off 2014 og få input til, hvordan du kan løse udfordringen.

5 Kick Off 2014 Middelfart 16. & 17. marts kommunikation for fotografer Program: Søndag den 16. marts 09:00 Ankomst registrering & morgenkaffe samt billede / leverandør udstilling 09:00 Generalforsamling Art Studio 10:00 Seminar med den danske modefotograf fra Paris, Peter Christian Christensen 12:00 Frokost & billede / leverandør udstilling 13:15 Foredrag med fotograf Martin Bubandt (sponsoreret af Canon) 15:15 Kaffepause & billede / leverandør udstilling 16:00 dff generalforsamling; årets fotograf & info fra dff 16:00 Art Studio netværk 18:00 Generalforsamling Colour Art Photo 19:00 Netværksmiddag med musik & dans 01:00 Tak for i dag Mandag den 17. marts dagens tema; Personlig, krop & forretnings-kommunikation for fotografer 09:00 Peder Dahlgaard inst./leder af skuespillerskolen i Odense kropssprog foredrag 10:00 Kaffepause & billede / leverandør udstilling 10:30 Peder Dahlgaard kropssprog s workshop kend din model 12:00 Frokost & billede / leverandør udstilling 13:00 Reklame & kommunikation m. kreativ direktør Viggo Thomsen, Nørgård Mikkelsen 13:45 Kaffepause & billede / leverandør udstilling 14:00 Forretningskommunikation; Hvordan kommer DU videre? m. Bent Tilsted, tilsted&co 16:00 Tak for denne gang

6 Tilmelding: Der er i år 2 forskellige muligheder for at deltage i Kick Off, hvor alle er velkomne også ikke medlemmer af hverken Art Studio, Colour Art Photo eller dff altså; det er ikke et krav at man skal være medlem af nogen af de 3 arrangører for at kunne deltage. Tilmelding kan kun ske online på Du kan vælge imellem 2 pakker Ønsker du at deltage søndag & mandag = stor pakke Ønsker du at deltage søndag eller mandag = lille pakke Du bestiller én pakke pr. person som ønsker at deltage. Du kan selv bestemme om du vil bestille enkelt eller dobbeltværelse. Din deltagelse er først gældende når du har bestilt på hvor du modtager en bekræftelse på din bestilling og betaler med konto overførsel eller betale via PayPal. Derefter vil du modtage en faktura fra dff når betalinger er registreret. Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte dff / Bent Nygaard på telf Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Pris: Lille pakke søndag indeholder: Deltagelse søndag 16/3 Kaffebuffet med brød, juice og frugt (søndag) Frokost inkl. 1 øl ell. vand (søndag) Kaffebuffet med kage, juice og frugt (søndag) Konferencemiddag 2 retter efter køkkenchefens valg inkl. 2 glas vin (søndag) Kaffe/the med sødt (søndag) Samlet kr

7 Medlemmer kan søge kr. 500,- i tilskud hos dff - anvend denne formular Stor pakke indeholder: Deltagelse søndag 16/3 og mandag 17/3 Kaffebuffet med brød, juice og frugt (søndag) Frokost inkl. 1 øl ell. vand (søndag) Kaffebuffet med kage, juice og frugt (søndag) Konferencemiddag 2 retter efter køkkenchefens valg inkl. 2 glas vin (søndag) Kaffe/the med sødt (søndag) Overnatning (søndag til mandag) Stor morgenbuffet (mandag) Kaffebuffet med brød, juice og frugt (mandag) Frokost inkl. 1 øl ell. vand (mandag) Kaffebuffet med kage, juice og frugt (mandag) Samlet kr inkl. overnatning i enkelt eller delt dobbeltværelse Medlemmer kan søge kr. 500,- i tilskud hos dff - anvend denne formular Art Studio medlemmer som deltager begge dage kan søge kr. 500,- i tilskud direkte hos Art Studio. Lille pakke mandag indeholder: Deltagelse mandag 17/3 Kaffebuffet med brød, juice og frugt (mandag) Frokost inkl. 1 øl ell. vand (mandag) Kaffebuffet med kage, juice og frugt (mandag) Samlet kr Medlemmer kan søge kr. 500,- i tilskud hos dff - anvend denne formular Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Hvornår og hvor: Kick Off 2014 afholdes søndag den 16. marts kl. 09:00 01:00 mandag den 17. marts kl. 09:00 16:00 på Hotel Comwell Middelfart a-s, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE!

DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE! S. 46 / SIGNATUR #2 BREVKASSEN B / BREVKASSE DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE! Tekst/ Michael Hansen, Mindset Trainer og indehaver af bymichaelhansen Mine udviklingsforløb starter næsten altid med ét eller flere

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

Hvordan skaber vi som ledere engagement? Hvordan anerkender vi, at medarbejderne tager imod forandringen i forskellige hastigheder?

Hvordan skaber vi som ledere engagement? Hvordan anerkender vi, at medarbejderne tager imod forandringen i forskellige hastigheder? 1 Hvilken forandring skal vi gennemføre? 1 Hvordan skaber vi som ledere engagement? 1 Hvordan får vi sat læringen i system? 2 3 Hvilke vilkår er der for forandringen? Hvordan gør vi? 2 3 Hvordan anerkender

Læs mere

Brug hinanden 11 historier om frivillighed

Brug hinanden 11 historier om frivillighed Brug hinanden 11 historier om frivillighed Redaktion: Frivilligafdelingen Tekst: Gitte Roe Eriksen Foto: Stefan Kai Nielsen, EKKO Pressefoto Grafisk design: Lotte Rask Tryk: KLS Grafisk Hus A/S Oplag:

Læs mere

Ernæringsassistenter professionelle madhåndværkere gør en forskel

Ernæringsassistenter professionelle madhåndværkere gør en forskel Ernæringsassistenter professionelle madhåndværkere gør en forskel Ernæringsassistenter tilbereder hver dag sund, lækker, velsmagende og ernæringsrigtig mad. Mad, som gør en stor forskel for dem, som spiser

Læs mere

(0) Udret mere bliv ikke kun flere. Header. Sideheader. En guide til et styrket og mere mangfoldigt foreningsliv. Header. Rubrik. Rubrik.

(0) Udret mere bliv ikke kun flere. Header. Sideheader. En guide til et styrket og mere mangfoldigt foreningsliv. Header. Rubrik. Rubrik. Header Udret mere bliv ikke kun flere En guide til et styrket og mere mangfoldigt foreningsliv Rubrik Header (0) Rubrik Citat Reference Sideheader Udret mere - bliv ikke kun flere En guide til et styrket

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

En god behandling begynder med en god dialog

En god behandling begynder med en god dialog En god behandling begynder med en god dialog På www.hejsundhedsvæsen.dk kan du finde flere eksempler på, hvad du kan spørge om. Du kan også finde inspiration, videoer, redskaber og gode råd fra fra læger,

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Skab plads til det gode arbejdsliv! Skab plads til det gode arbejdsliv! Kære medlem! Vi ved det godt. Det talte ord har stor betydning. Vi ved også, at der findes gode og dårlige måder at håndtere for eksempel et problem eller travlhed på.

Læs mere

Klub-building- Spil din klub i form

Klub-building- Spil din klub i form Klub-building- Spil din klub i form Temahæfte - Kommunikation - positive historier fra din klub Vær åben og fortæl de gode historier - så opleves klubben mere attraktiv Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger

Læs mere

Refleksionskema Den dybere mening

Refleksionskema Den dybere mening Refleksionskema Den dybere mening - den forskel du vil være, i verden Der ligger en dybere uselvisk mening bag beslutninger og valg vi træffer, som alle er dybt manifesteret i den måde vi ser verden på,

Læs mere

Bilag 2. Transkribtion af interview med Jens Kofoed, trykker på Eks-Skolens Trykkeri. d. 14.05.2013

Bilag 2. Transkribtion af interview med Jens Kofoed, trykker på Eks-Skolens Trykkeri. d. 14.05.2013 Bilag 2 Transkribtion af interview med Jens Kofoed, trykker på Eks-Skolens Trykkeri. d. 14.05.2013 R (respondent) = Jens Kofoed I (interviewer) = Mikkel Andersen I2 (interviewer 2) = Simon Schonenberg.

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder 2012 Mike Wenøe og Jacob Høedt Larsen Grafisk tilrettelæggelse, Louise Maj Hansen ISBN: 978-87-92918-00-0

Læs mere

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark De, der drog ud AVALANNERIT - om grønlandske studerende i Danmark Jeg trives, hvor jeg bor, men jeg savner mit hjem i det kolde nord (frit efter Natasja) De, der drog ud - AVALANNERIT 1. udgave, 2. oplag,

Læs mere

Fædrehjælpen. Jeg har kontaktet Mødrehjælpen, fordi det er forfærdeligt, hvis min søn skal igennem en retssag og til psykolog.

Fædrehjælpen. Jeg har kontaktet Mødrehjælpen, fordi det er forfærdeligt, hvis min søn skal igennem en retssag og til psykolog. I dette nummer: Mødrehjælpen kan give noget, jeg ikke kan få andre steder Vi var ikke sammen i dag, hvis det ikke var for Mødrehjælpen Parrådgivning skaber luft i hverdagen Fædrerådgivning til ethvert

Læs mere

Hvordan kan man kende en leder?

Hvordan kan man kende en leder? Hvordan kan man kende en leder? Susanne Teglkamp, er konsulent og direktør i Teglkamp & Co. Hun er uddannet jurist og reserveofficer og har et bredt erfaringsgrundlag fra ansættelser i det private erhvervsliv

Læs mere

Sådan opstarter du et ungdomsråd

Sådan opstarter du et ungdomsråd Sådan opstarter du et ungdomsråd Unge, sociale aktiviteter, indflydelse, fester og mulighed for at blive hørt af kommunen er essens af et ungdomsråd. Mangler I et sted at være, vil I gerne have flere penge

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

workshops konferencer

workshops konferencer seminarer 6 spørgsmål der sikrer processen workshops konferencer en del af Lære- og dialogforum i Norden INDHOLD 04/ Hvad er målet med dit arrangement? 06/ Hvem inviterer du hvem kommer? 08/ Hvordan skaber

Læs mere

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid.

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid. 95 14 STØTTE OVER TID Det tager tid at erkende, at ægtefællen er død og indrette sig i det nye liv. Derfor ønsker efterladte støtte over tid, en vedholdende opmærksomhed og interesse fra omgangskredsen.

Læs mere

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE Guide til jul - med et barn med autisme af Janni Pilgaard Guide til jul med et barn med autisme Janni Pilgaard Forside og layout: Marie Olofsen Forsideillustration: Jeppe Pilgaard Sørensen KÆRE LÆSER Du

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere

Kom i dybden med arbejdsglæden. 3-5 timer

Kom i dybden med arbejdsglæden. 3-5 timer Kom i dybden med arbejdsglæden 3-5 timer Det skal vi tale om i dag Vi skal tale om, hvordan vi kommer i dybden med arbejdsglæden. I de næste timer laver vi et fremtidsværksted, hvor vi undersøger, hvad

Læs mere

HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser

HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser INTRODUKTION Alle har en historie at fortælle. Oftest giver en personlig historie os et billede af, hvem den fortællende

Læs mere

Venskaber der gør en forskel for livet

Venskaber der gør en forskel for livet Venskaber der gør en forskel for livet 1 Til alle der vil gøre en livsafgørende positiv forskel for et barn Alt for mange børn har alt for lidt voksenkontakt og dermed mangel på rollemodeller og fortrolige.

Læs mere

Trap ned. lær at takle konflikter

Trap ned. lær at takle konflikter Trap ned lær at takle konflikter Indholdsfortegnelse 1. Konfliktfyldte kundesituationer Side 3 2. Konflikttrappen Side 7 3. Redskaber til konflikthåndtering Side 12 4. Ikke alle konflikter kan løses Side

Læs mere