Arkitektfirmaet 78. Præsentation. Gør det nemmere at være bygherre. afsender. Trondhjemsvej Rødekro Tel Fax

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arkitektfirmaet 78. Præsentation. Gør det nemmere at være bygherre. afsender. Trondhjemsvej 16 6230 Rødekro Tel. 74 66 14 56 Fax 74 69 31 06"

Transkript

1 Arkitektfirmaet 78 Præsentation Trondhjemsvej Rødekro Tel Fax afsender Kastanieallé Augustenborg Tel Fax Slogsherredsvej Bylderup-Bov Tel Fax Spikergade Tønder Tel Fax Haderslevvej Kolding Tel Fax Herstedvang 2B 2620 Albertslund Tel Fax

2 arkitektonisk udformning af 12 boligblokke Boligselskabet Kolding og Lejerbo Agtrup Lejerbo Agtrup For Lejerbo s byggeafdeling har vi udarbejdet et forslag til nyopførelse af 28 almene familieboliger og et fælleshus på en m2 grund, beliggende i Agtrup. Boligerne opføres både som 1- og 2-eta ges. Bygningerne tænkes opført i tegl i rødbrunt med svagt tilbagetrukket bånd og partielle facadepartier, udført med cedertræsbeklædning. Tagene udføres med ensidigt fald, og tagbeklædningen udføres med tagpap som listedækning. Boligselskabet Kolding Hjorth & Poulsen A/S skal forestå den arkitektoniske udformning af 12 boligblokke, et butikscenter samt en børnehave og et fritidshjem ved Boligselskabet Kolding afd. 2, Skovvejen 2 84, 6000 Kolding. Projektet omfatter en renovering og opretning samt udførelse af forbedringsarbejder, med det formål at give bebyggelsen et æstetisk og visuelt løft.

3 Lunderskov Boligforening Lunderskov Boligforening 16 almene familieboliger, projekteret for Lunderskov Boligforening og beliggende på en kuperet grund i Lunderskov. Boligerne placeres i fire enheder langs skråningen, således at der fra alle primære opholdsrum er udsigt over de flotte engarealer. Boligerne er opført med gule teglstensfacader og papdækket tagflade med ensidig hældning mod indgangssiden indretningen har fundet sted under hensyntagen til, at boligerne skal kunne bebos af kørestolsbrugere.

4 Mumletekst måske indsættes tekst her? Kløverbo, Børkop Kløverbo, Børkop 12 almene boliger, 12 andelsboliger og fælleshus, udviklet sammen med boligselskabet Lejerbo. I samspil med Foreningen SENIORBO er målet at opnå en optimal og fleksibel seniorbolig. Den enkelte enhed kan derfor let ændres, hvis en beboer får funktionstab eller særlige plejebehov. Bebyggelsen er udformet som et firkløver, hvor hvert blad udgør en boliggruppe på seks boliger. Centralt i bebyggelsen er opført et pyramideformet fælleshus med sal, værksteds- og gæsterum.

5 18 ældrevenlige andelsboliger Kongensgade, Christiansfeld Kongensgade, Christiansfeld Huustoft består af 18 ældrevenlige andelsboliger på hver ca. 100 m2, beliggende tæt ved Christianfeld centrum. Her er skabt et hyggeligt landsbymiljø, som i materialevalg matcher Christiansfelds intime byggestil. Således er både tegl, mure og vinduesprofilernes mørke træsort i tråd med omgivelserne. Et byggeri i pagt med sin beliggenhed

6 udbygning af alminde-viuf Fællesskole Alminde-Viuf Fællesskole Alminde-Viuf Fællesskole For Kolding Kommune har vi projekteret en udbygning af Alminde-Viuf Fællesskole, der rummer ca. 850 m2 fordelt på tre primære funktioner: Et pædagogisk servicecenter, et område for udskolingsklasserne (8.-9. klasse) samt lokaler for fysik/kemi og natur/ teknik. Bygningen opføres i to etager, og i udtrykket er der lagt vægt på den visuelle kontakt med de grønne arealer syd for skolen. Materialerne er valgt med tydelig reference til de eksisterende skolebygninger facader af røde teglsten, papdækket tag samt varierede facadeudtryk, præget af partier med lette træbeklædninger.

7 renovering og udbygning Mariesminde børnehave, Kolding Mariesminde børhenave, Kolding Projektet indeholder dels en renovering af den eksisterende børnehave, dels en udbygning på ca. 675 m2 i forbindelse med en kapacitetsforøgelse fra 40 til 80 børn. Ud over nyindretning af to stuer med plads til 40 børn er der etableret fællesfaciliteter såsom samlingslokale, rytmikrum, sanserum og vandlegerum, ligesom kontor- og personalefaciliteter er samlet ved fællesarealerne. Dermed bindes det eksisterende og nye børnehaveafsnit sammen. Materialevalget er en videreførelse af det eksisterende, med gult facadetegl og røde tagsten.

8 totalrådgiver i bramdrupdamhallerne Bramdrupdam, Kolding Bramdrupdam, Kolding Hjorth & Poulsen A/S har i mere end 15 år været tilknyttet Bramdrupdam Hallerne som totalrådgiver. Således har vi forestået rådgivningen i forbindelse med hal 1 og 2 samt den seneste nybygning, afsluttet i sommeren Den indeholder en minihal på 12 x 20 m med tilstødende foyér, toiletter, møderum og omklædningsrum. På 1.sal er indrettet et stort møderum med foldevæg, et klublokale samt toiletter. I kælderen er indrettet syv omklædningsrum med toiletter og bad. Bygningen er opført med vedligeholdelsesfrie materialer facader af teglsten og stålplader. Hjorth & Poulsen A/S som totalrådgiver i mere end 15 år hos Bramdrupdam Hallerne

9 nordkajen 16, Kolding Administrationsbygning for DHL Bramdrupdam, Kolding Nordkajen 16, Kolding For virksomheden DLH er der opført ca. 500 m2 administrationsbygning med kontorfaciliteter for hhv. indkøbere, sælgere og supportmedarbejdere. Bygningen er beliggende, hvor Nordkajen møder Jens Holms Vej, og danner afslutningen på et længere forløb, bestående af lagerhaller. Bygningen består af en rektangulær bygningskrop med kontor- og kantinefaciliteter, beklædt med metalplader. Den brydes på tværs af et træbeklædt indgangsparti og mødelokaler. På langs forefindes chefkontorer, beklædt med samme plader som hovedbygningen, blot i en mørkere nuance.

10 forarbejdning, lager og administration Distribution af træ forarbejdning, lager og administration Distribution af træ forarbejdning, lager og administration Nordkajen 5 11, Kolding Med Kolding Havneterminaler som bygherre er der til virksomheden DLH opført ca m2 opskæringscentral, finérhaller og administration. I den bærende stålkonstruktion er der anvendt præfabrikerede facadeelementer med ståloverflade både udvendig og indvendig. Den lange facade er opblødet via farveskift i beklædningspladerne samt store vinduespartier, der giver forbipasserende et kig indenfor. Administrations- og personaleafsnittet er udført som to mindre bygningskroppe, der skyder sig ind i hinanden. Ved Kolding Kommunes prisuddeling i 2003 blev byggeriet tildelt hædrende omtale.

11 rådgivningsopgave Tag- og facaderenovering af 162 almene boliger Tag- og facaderenovering af 162 almene boliger Lejerbo afd. 140, Finlandsparken, Vejle Tag- og facaderenovering af tre stk. fem etagers boligblokke med i alt 162 lejligheder. Rådgivningsopgaven omfattede udarbejdelse af en førsynsrapport og inkluderede møder med Landsbyggefonden for tilførsel af økonomisk bistand til projektet. Derudover stod Hjorth & Poulsen A/S for fremlæggelse af projektet for afdelingsbestyrelsen samt på beboermøder. Herefter udarbejdelse af detailprojekt for en samlet gennemførelse som hovedentreprise.

12 Lastvognscenter på kokholm Lastvognscenter Lastvognscenter Kokholm, Kolding For at opfylde firmaet Kaj Madsens ønske om at flytte sine aktiviteter til nyudbygget industriområde i det nordlige Kolding er der udført et nyt lastvognscenter på Kokholm. Det består af administrationsog personalebygning samt vaskehal. På grund af skrånende terræn er bygningen delvis opført i to etager og bygget op omkring det store kontorlandskab, som fremstår med facader af røde teglsten. Tilknyttede funktioner er koblet på hovedbygningskroppen, såsom mødelokale, foyér/indgang og personalefaciliteter alt sammen beklædt med lette metalplader.

13 totalrådgiver for kolding kommune Kolding Hallen Kolding Hallen Som totalrådgiver for Kolding Kommune har Hjorth & Poulsen A/S stået for opførelsen af en multihal på 50 x 50 m med mange anvendelsesmuligheder. Hallens primære formål er at give mulighed for afvikling af store sportsbegivenheder med mange tilskuere. Langs hallens sider er der installeret el-betjente teleskoptribuner med plads til ca tilskuere. I det daglige brug er der på tværs af hallen plads til to håndboldbaner, som adskilles med en hejsevæg. I samarbejde med Danmarks Radio er der indrettet faciliteter for optagelse af tv, og DR har siden kåret Kolding Hallen som den bedst egnede hal til tv-optagelser.

14 kombineret bolig- og erhvervsbyggeri Enfamiliehus i to plan Enfamiliehus i to plan Gl. Færgevej, Snoghøj, Fredericia Ejendommen er beliggende ved det gamle færgeleje i Snoghøj, hvorfra der tidligere var overfartssted til Fyn. En 150 år gammel bygning, der tidligere rummede Den Gamle Færgekro, er nedrevet og erstattet med kombineret boligog erhvervsbyggeri på ca. 435 m2. Der er fra grunden uhindret udsigt over Lillebælt og store dele af Middelfart. Ejendommen er med murede facader og indvendige vægge, som fremstår vandskurede og malerbehandlede. Taget er belagt med røde, glaserede tagsten de store kviste er med kobber.

15 gennemgribende renovering og udbygning Center for telekommunikation Center for telekommunikation butik, administration og værksted Vejlevej, Kolding Bygningen rummede tidligere et campingcenter med tilhørende bolig. Der er med henblik på indretning til TDC Telecom Center foretaget gennemgribende renovering og udbygning af ejendommen, således at den i dag rummer såvel udsalgs-, administrations- og værkstedsfaciliteter på i alt ca m2. Udformning og udtryk er sket med udgangspunkt i det koncept, som øvrige TDC-centre er opført efter beklædt med TDC s markante blå farve.

16 totalrenovering Lindegade, Christiansfeld Lindegade, Christiansfeld Her har vi forestået totalrenovering af et gammelt byhus både udvendig og indvendig. Der er nyindrettet fire lejligheder, og desuden er der opført udhusfaciliteter.

17 almene familieboliger Kærtoften, Jordrup Kærtoften, Jordrup Der er her opført seks almene familieboliger på 102 m2 i Jordrup, udført for Lunderskov Boligforening. De er opført efter et kommunalt ønske om også at tilgodese mindre bysamfund. Boligerne er udført parvis i tre enheder omkring en central parkeringsplads, hvor der ligeledes forefindes udhus og redskabsrum til hver enkelt bolig. Almene familieboliger

bilag 1 nybyggeri af almene boliger

bilag 1 nybyggeri af almene boliger bilag 1 nybyggeri af almene boliger Maj 2017 Danske Funktionærers boligselskab afd. svanen, 37 ungdomsboliger og 7 familieboliger Indhold: oversigt s. 2 baggrund OG Økonomi s. 3 projektet, bebyggelsen

Læs mere

PARKVÆNGET ROSKILDE SKITSEFORSLAG NYBYG

PARKVÆNGET ROSKILDE SKITSEFORSLAG NYBYG PARKVÆNGET ROSKILDE SKITSEFORSLAG NYBYG FORELØBIG HELHEDSPLAN ARKITEKTBILAG 02 AUGUST 2017 UDDRAG AF UDVALGTE SIDER KONTEKST 3-4 etagers boligblokke Røde/gule murede facader Røde saddeltage Hvide vinduer

Læs mere

Domea Rødekro. afdeling 38-19

Domea Rødekro. afdeling 38-19 C r b im n e k r a P ia 102 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte Domea Rødekro l afdeling 38-19 Cimbria Parken - dit nye

Læs mere

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling 058-28 8 nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Rev.: 12.07.2018 Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen BEBYGGELSEN

Læs mere

Nyt markant byggeri i Randers midtby

Nyt markant byggeri i Randers midtby Situationsplan Den eksisterende ejendom nedbrydes til fordel for en ny og mere markant bygning. Bygning I forbindelse med opførelsen af bygningen udføres den nye vej til det bagvedliggende område i henhold

Læs mere

SØNDERSKOVVEJ, AABENRAA 4 BYNÆRE GRUNDE SÆLGES

SØNDERSKOVVEJ, AABENRAA 4 BYNÆRE GRUNDE SÆLGES SØNDERSKOVVEJ, AABENRAA 4 BYNÆRE GRUNDE SÆLGES 74 62 12 32 Idegrundlaget & Vision På det sydvendte areal ved Sønderskovvej kan der nu opføres 4 attraktive boliger med en fornem beliggenhed nær by, skov

Læs mere

SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND. Juni 2017

SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND. Juni 2017 SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND Juni 2017 INDHOLD INTRO 05 SITUATIONSPLAN 07 PERSPEKTIVER 08 FACADER 12 SNIT 14 AREALOVERSIGT 16 OVERSIGTSPLANER

Læs mere

FIOMA Bygningsggennemgang af FIOMA den 15.10.20144. Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund

FIOMA Bygningsggennemgang af FIOMA den 15.10.20144. Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund FIOMA Bygningsggennemgang af FIOMA den 15.10.20144 Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund rikssund jernstøberi j og maskinfabrik. Besigtigelsen er fooretaget

Læs mere

Boligselskabet NordBo Stormgade og Nyhavnsgade Ansøgning om støtte til opførelse af 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger (skema A).

Boligselskabet NordBo Stormgade og Nyhavnsgade Ansøgning om støtte til opførelse af 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger (skema A). Punkt 21. Boligselskabet NordBo Stormgade og Nyhavnsgade Ansøgning om støtte til opførelse af 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger (skema A). 2012-43871. By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Dansborgskolen. Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Sollentuna Allé 6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Dansborgskolen er udført 1963, skolen er senere udvidet i 1997 samt i 2001 og

Læs mere

Ny bebyggelse, Søborg Hovedgade DISPOSITIONSFORSLAG HERNING, D SAG NR

Ny bebyggelse, Søborg Hovedgade DISPOSITIONSFORSLAG HERNING, D SAG NR SAG NR. 06.125 HERNING, D. 27.05.2009 DISPOSITIONSFORSLAG Ny bebyggelse, Søborg Hovedgade INDHOLDSFORTEGNELSE 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 Indholdsfortegnelse Arkitektonisk Beskrivelse Situationsplan

Læs mere

Bygningsgennemgang af FIOMA den 28.06.2013

Bygningsgennemgang af FIOMA den 28.06.2013 af FIOMA den 28.06.2013 Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund jernstøberi og maskinfabrik. Besigtigelsen er foretaget ved en visuel gennemgang og der er foretaget

Læs mere

Grønjords Ager. Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger. Udlejning og administration Læs mere på

Grønjords Ager. Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger. Udlejning og administration Læs mere på Grønjords Ager Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk Grønjords Ager De nye almene boliger opføres som rækkehuse, der

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia Frederikshuset, Kanalbyen

Boligselskabet Futura Fredericia Frederikshuset, Kanalbyen 13.02.2017 Boligselet Futura Fredericia, Kanalbyen 41 almene boliger med attraktiv beliggenhed i forbindelse med kanalen i Oldenborggade Boligselet Futura Fredericia BEBYGGELSEN Futuras41 almene familieboliger

Læs mere

thurøvej

thurøvej thurøvej 13-15 Skitseforslag 03.02.2015 1 EKSISTERENDE FORHOLD Frederiksberg er en tæt og stort set færdig bygget by, og kommunegrænsen er hele vejen omkranset af København. Derfor er det på Frederiksberg

Læs mere

STARTBO HOLBÆK SLOTSHAVEN STARTBO STARTBO STARTBO

STARTBO HOLBÆK SLOTSHAVEN STARTBO STARTBO STARTBO STARTBO HOLBÆK SLOTSHAVEN 1-11-2017 STARTBO STARTBO STARTBO BYGGEGRUNDEN Beskrivelse af arkitektur Vores teams forslag og hovedgreb tager udgangspunkt i det, som er beskrevet i Startbos idéoplæg: Startbo-konceptet

Læs mere

KONTOR-/LAGERLEJEMÅL VED E45 I TAULOV. C.F. Tietgens Vej 25, 7000 Fredericia Sag 8807

KONTOR-/LAGERLEJEMÅL VED E45 I TAULOV. C.F. Tietgens Vej 25, 7000 Fredericia Sag 8807 KONTOR-/LAGERLEJEMÅL VED E45 I TAULOV C.F. Tietgens Vej 25, 7000 Fredericia Sag 8807 BELIGGENHED OG OMRÅDET Beliggende i ét af Danmarks mest betydende områder for logistikvirksomhed ved Taulov i Trekantsområdet.

Læs mere

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER PRÆSENTATION Præstøvej 65, 4700 Næstved Ejendommen Præstøvej 65 i Næstved, som oprindeligt i 1976 er bygget som hjem for nonner af Skt. Elisabeth

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

Bygningspræmiering 2017

Bygningspræmiering 2017 Bygningspræmiering 2017 Nominering Foto: Claus Helveg Slagelse Kommune Plan og Udvikling September 2017 Nominering Indledning Slagelse Kommune har siden 1988 uddelt en bygnings- og arkitekturpris til byggeri

Læs mere

BILAG 2 UNGDOMS- OG FAMILIE- BOLIGER I CARLSBERG BYEN

BILAG 2 UNGDOMS- OG FAMILIE- BOLIGER I CARLSBERG BYEN BILAG 2 UNGDOMS- OG FAMILIE- BOLIGER I CARLSBERG BYEN JUNI 2019 Indhold: OVERSIGT s. 2 UNGDOMS- OG FAMILIEBOLIGER I CARLSBERG BYEN s. 3-4 BAGGRUND OG ØKONOMI s. 5 Ungdomsboliger ved AAB Illustration: JJW

Læs mere

CERESVEJ 19. enfamiliehus

CERESVEJ 19. enfamiliehus CERESVEJ 19 enfamiliehus Den eksisterende villa har ingen hoveddør ud til vej, men en nedkørsel til carport og høje mørke kældervinduer. Vinduerne er 70 er lavformats ruder og teglen er industriel i sit

Læs mere

r 0 1 te 0 k /2 je 9 o 0 r 0 P 2

r 0 1 te 0 k /2 je 9 o 0 r 0 P 2 Projekter 2009/2010 Kongsberg Kongsberg A/S Kongsberg A/S har siden etableringen i 2001, forestået udvikling og gennemførelse af en række ejendomsprojekter i eget og fremmed regi. Samlet er mere end 250

Læs mere

ZENI arkitekter A/S Rådhusgade 6 6200 Aabenraa. Tel.: 7462 0369 Fax : 7362 0088. www.zeni.dk

ZENI arkitekter A/S Rådhusgade 6 6200 Aabenraa. Tel.: 7462 0369 Fax : 7362 0088. www.zeni.dk ZENI arkitekter A/S Rådhusgade 6 6200 Aabenraa Tel.: 7462 0369 Fax : 7362 0088 www.zeni.dk ZENI arkitekter A/S (tidligere Aaskov & Østergård A/S) ZENI arkitekter udfører arkitekt- og totalrådgivningsopgaver

Læs mere

tidligere kjellerup sygehus - 20 nye lejeboliger

tidligere kjellerup sygehus - 20 nye lejeboliger tidligere kjellerup sygehus - 20 nye lejeboliger Boligselskabet Sct. Jørgen Afdeling 576 - Byggeforretningsfører: Boligkontoret Danmark - Udlejningsprospekt - September 2012 s 2 kjellerup tidligere sygehus

Læs mere

Restejendomme på Augustenborg

Restejendomme på Augustenborg Restejendomme på Augustenborg Skitseforslag til: Hotel Vandrehjem Kontor Bolig JUNI 2018 Side 2 Side 3 Indholdsfortegnelse Oversigtskort.... 5 Lokalplan 2.1-6 Augustenborg Slot... 6 Ny situationsplan....

Læs mere

ANSØGNING OM FACADE MED TRÆBEKLÆDNING NYT PSYKIATRISK SYGEHUS I AABENRAA

ANSØGNING OM FACADE MED TRÆBEKLÆDNING NYT PSYKIATRISK SYGEHUS I AABENRAA FACADER MED TRÆBEKLÆDNING, DISPENSATIONS-ANSØGNING VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 39 Region Syddanmarks hensigt om at tilføre Aabenraa sygehus en psykiatrisk funktion betyder, at det eksisterende somatiske sygehus

Læs mere

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø.

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø 47 nye lavenergiboliger i størrelsen 73-108 m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø BEBYGGELSE Boligselskabet

Læs mere

Beliggenhed og Lokalplan

Beliggenhed og Lokalplan Aarhus tekniske Skole Beliggenhed og Lokalplan Midtvejsprojekt Stenaldervænget 39 28 06 2011 Hovedforløb Aarhus Tech Beliggenhed og Lokalplan 1 Indhold Valg af hus... 2 Beliggenhed... 3 Lokalplan... 6

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Odense Havn Fyns almennyttige Boligselskab Fyns almennyttige Boligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

23. PARKSKOLEN. Skolen i dag. I forbindelse med tidligere fysisk udviklingsplan fra 2006 er der gennemført

23. PARKSKOLEN. Skolen i dag. I forbindelse med tidligere fysisk udviklingsplan fra 2006 er der gennemført Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014-2021 Bind III 23. PARKSKOLEN Fynsvej 51, 6000 Kolding Parkskolen er opført i 1966 og har fået en omfattende renovering af hovedbygningens klimaskærm

Læs mere

SCHERFIGSHAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND

SCHERFIGSHAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND SCHERFIGSHAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND INDHOLD INTRO 05 SITUATIONSPLAN 07 PERSPEKTIVER 08 FACADER 12 SNIT 14 AREALOVERSIGT 16 OVERSIGTSPLANER 20 BOLIGTYPEPLANER

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

Ny præstebolig i Tistrup Indbudt arkitektkonkurrence

Ny præstebolig i Tistrup Indbudt arkitektkonkurrence kirke parkeringsområde Tistrup kirkevej Beliggenhed Der er med planen søgt at skabe en helhed i mellem kirke og præstegården samtidig med har det med den overordnede planlægning været vigtigt at præstegården

Læs mere

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I PLUMS BOLIGER VI LEVER I GÅRD Moderne boliger midt i Assens Nyt spændende boligområde midt i Assens FAB bygger 55 moderne lejligheder ved træ laden i Plums Gård. Tæt på gågade / sivegade og i gåafstand

Læs mere

Stevns kommune. Lokalplan nr, 46, Magleby Alderdomshjem

Stevns kommune. Lokalplan nr, 46, Magleby Alderdomshjem Stevns kommune Lokalplan nr, 46, I I J Magleby Alderdomshjem STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NFt. 46. Lokalplan for ejendommen Magleby Alderdomshjem. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund Lokalplanens område

Læs mere

VIL DU SE DIT DRØMMEHUS, FØR DU BYGGER?

VIL DU SE DIT DRØMMEHUS, FØR DU BYGGER? ? VIL DU SE DIT DRØMMEHUS, FØR DU BYGGER? HVAM ARKITEKTER & INGENIØRER Tegnestue med 30 års erfaring Ungt team af arkitekter, ingeniører og konstruktører samlet under ét tag Arbejder med den nyeste teknologi

Læs mere

BOLIGER I HÅRBY FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB BOLIGER I HÅRBY SAGS. NR

BOLIGER I HÅRBY FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB BOLIGER I HÅRBY SAGS. NR SYRENVEJ CYKELSTI SYRENVEJ EKSIST. LAR BLOMMEHAVEN BOLIGER I HÅRBY 2 26 almene familieboliger med fælleshus Generelt: I forbindelse med skema A beskrives byggeriet til opførelse af 26 almene familieboliger

Læs mere

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen er bygget i 1978 i 2 etaper, og er renoveret i 2003. Bygningerne

Læs mere

FLOT OG VELINDRETTET LEJEMÅL I AALBORG

FLOT OG VELINDRETTET LEJEMÅL I AALBORG 542 m2 KULHUSET GASVÆRKSVEJ 26B, 1. SAL 9000 AALBORG FLOT OG VELINDRETTET LEJEMÅL I AALBORG INDHOLD 3 Beliggenhed 4 Ejendommen 6 Lejemål 8 Plantegninger 9 Lejevilkår 11 Kontaktinformation 2 C.W. OBEL EJENDOMME

Læs mere

Roskilde Projektgrund til boliger. Projektgrund til 6-7 rækkehuse. Grundareal: m 2 heraf vej: 62 m 2. Kontantpris kr

Roskilde Projektgrund til boliger. Projektgrund til 6-7 rækkehuse. Grundareal: m 2 heraf vej: 62 m 2. Kontantpris kr St. Valbyvej 224B 4000 Roskilde Sag nr. ERH16001/jd Roskilde Projektgrund til boliger. Projektgrund til 6-7 rækkehuse Grundareal: 2.345 m 2 heraf vej: 62 m 2 Kontantpris kr. 2.500.00,00 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK

Læs mere

STARTBO STARTBO NÆSTVED

STARTBO STARTBO NÆSTVED STARTBO STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ 19-05-2017 BYGGEGRUNDEN Beskrivelse af arkitektur Vores teams forslag og hovedgreb tager udgangspunkt i det, som er beskrevet i Startbos idéoplæg: Startbo-konceptet er

Læs mere

nord for disse fløje fløj ligger tre klassefløje, alle med klasselokalerne orienteret omkring et større fællesrum.

nord for disse fløje fløj ligger tre klassefløje, alle med klasselokalerne orienteret omkring et større fællesrum. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 MUNKHOLMSKOLEN 16. MUNKHOLMSKOLEN Bymarksvej 16, Stevnstrup, 8870 Langå Munkholmskolen er beliggende i Stevnstrup sydvest for Randers by. Skolen har i

Læs mere

ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013

ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013 ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013 Indledning Boligselskabet Sct. Jørgen har indrettet 32 ungdomsboliger i tilknytning til Asmildkloster Landbrugsskole.

Læs mere

KONTORHUS OLOF PALMES ALLÉ 39

KONTORHUS OLOF PALMES ALLÉ 39 KONTORHUS OLOF PALMES ALLÉ 39 Infrastruktur Fundamentet for Skejby s erhvervsmæssige vækst fi ndes i områdets gode infrastruktur samt den umiddelbare kontakt til Århus midtby (6 km til Århus Hovebanegård)

Læs mere

STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ REV STARTBO

STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ REV STARTBO STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ REV 29-09-2017 STARTBO BYGGEGRUNDEN Beskrivelse af arkitektur Vores teams forslag og hovedgreb tager udgangspunkt i det, som er beskrevet i Startbos idéoplæg: Startbo-konceptet

Læs mere

I 1980 blev opført tilbygning i to etager ved den vestlige gymnastiksal indeholdende to børnehaveklasselokaler.

I 1980 blev opført tilbygning i to etager ved den vestlige gymnastiksal indeholdende to børnehaveklasselokaler. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 NYVANGSSKOLEN 17. NYVANGSSKOLEN Rindsvej 2, 8900 Randers Nyvangsskolen er beliggende i den nordlige del af Randers midtby. Skolen har i skoleåret 2012/13

Læs mere

Studielejligheder i Holbæk

Studielejligheder i Holbæk Lundestrædet 55, Studielejligheder i Holbæk Perfekt ramme for dig der studerer i Holbæk Klar til indflytning M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst: Pantone 389 M.

Læs mere

Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt

Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Skovby, Galten Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt EJERBOLIGER - Skovby, Galten Perspektiv af bebyggelsen Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.:

Læs mere

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej Projektudvikling entreprenør arkitekt Domicil på Skanderborgvej 2 Domicil på Skanderborgvej 3 ÅRHUS CENTRUM ÅRHUS H RINGVEJEN O2

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

Højloftet lejemål velegnet til showroom, butik og kontor

Højloftet lejemål velegnet til showroom, butik og kontor Højloftet lejemål velegnet til showroom, butik og kontor Præsentabelt lejemål på 1.500 m 2 med markant synlighed på indfaldsvejen til city. Lokalerne ligger i stueetagen og på 1. sal med udsigt til Nyboder

Læs mere

Attraktivt butikslejemål på gågaden i Odense

Attraktivt butikslejemål på gågaden i Odense Attraktivt butikslejemål på gågaden i Odense Vestergade 20 5000 Odense C Yderst markant og repræsentativt butikslejemål med mange anvendelsesmuligheder på Odenses bedste gadestrøg. 1 Central beliggenhed

Læs mere

RENOVERING AF AFDELING 305 OG 306, BJERRINGBRO ANDELSBOLIGFORENING

RENOVERING AF AFDELING 305 OG 306, BJERRINGBRO ANDELSBOLIGFORENING RENOVERING AF AFDELING 305 OG 306, BJERRINGBRO ANDELSBOLIGFORENING DISPOSITIONSFORSLAG 09.03.2015 - REV. 16.06.2016 BOLIGSTRUKTUR AFDELING 305 Renoveringen af afdeling 305 er omfattende. På boligetagerne

Læs mere

GODSBANEGADE 4, 6 & 8. Eksklusive lejligheder i Horsens centrum

GODSBANEGADE 4, 6 & 8. Eksklusive lejligheder i Horsens centrum GOSBNEGE 4, 6 & 8 Eksklusive lejligheder i Horsens centrum Boligselskabet omea Horsens fdeling 60.09 Boligselskabet Godsbanegade 4, 6 og omea 8 i Horsens Horsens Boligselskabet fdeling 60.09 omea opfører

Læs mere

Cimbria Parken. Boligselskabet Domea Rødekro

Cimbria Parken. Boligselskabet Domea Rødekro Boligselskabet Domea Rødekro Byggeriet udføres i 2 etaper: 1. etape består af 66 boliger med 2- og 3-rums boliger (udlejet) 2. etape består af 40 boliger med 2, 3- og 4-rums boliger 1. UDGAVE JUI 2019

Læs mere

Skovlunden

Skovlunden Skovlunden 19.03.18 18 Skoven vil sammen med en allerede eksisterende skovsø, skabe en helt unik stemning i området SKOVBRYNET Slagelse Boligselskabs 22 nye seniorboliger er beliggende som den første etape

Læs mere

14 NYE BOLIGER PÅ KJELDING HØJ

14 NYE BOLIGER PÅ KJELDING HØJ 14 NYE BOLIGER PÅ KJELDING HØJ 17.03.2011 boligbebyggelse på kjelding høj i struer 2 OVERORDNET DISPONERING Den udbudte, smukt placerede storparcel på Kjelding Høj er karakteriseret ved et fint kuperet

Læs mere

Rymarken 2, 2. sal th, 8210 Aarhus V. Afdelingschef. Direkte:

Rymarken 2, 2. sal th, 8210 Aarhus V. Afdelingschef. Direkte: Spændende kontorlokaler med facade direkte mod Ringvejen Kontorejendommen er yderst markant i dens udtryk med den specielle arkitektur, hvor ejendommen svæver i fundamentet og med den flotte mørke aluprofil

Læs mere

Afd Bjerggården

Afd Bjerggården Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent 2. Orientering om mulighederne for tagboliger: - Gennemgang af skitseoplæg. - Hvad kommer det til at betyde for afdelingen? - Spørgsmål og input fra beboerne

Læs mere

21. VESTER NEBEL SKOLE

21. VESTER NEBEL SKOLE Bind III 21. VESTER NEBEL SKOLE Koldingvej 2, 6040 Egtved Vester Nebel Skole udgøres af en række sammenbyggede ældre skolebygninger samt en nyere indskolingsafdeling. Endvidere har skolen en række nyindrettede

Læs mere

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² 15. august 2018 Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 14, 16, 18 og 20 8700 Horsens

Læs mere

Skitseprojekt. Oktober 2012 Dagligvarebutik i Slangerup

Skitseprojekt. Oktober 2012 Dagligvarebutik i Slangerup Skitseprojekt. Oktober 2012 Dagligvarebutik i Slangerup Ny dagligvarebutik i Slagerup. Skitseprojekt 1. oktober2012 Udviklingsselskab DPI Strandvejen 171, 2 Dk-2900 Hellerup www.dpi.dk Arkitekt Gottlieb

Læs mere

Tage Lyneborg Tegnestue

Tage Lyneborg Tegnestue Tage Lyneborg Tegnestue St. Annæ Plads 7 1250 København K tlf. 33 15 29 18 fax. 33 15 29 08 e-mail: lyneborg@pc.dk SE: 76 865 213 bank: Nordea 2102 8420107898 Fremtidens Foreningshus 1 Facade mod syd 1:200

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

FAB - 20 FAMILIEBOLIGER I HAARBY FAB - Boliger i Hårby, Udvikling af boliger / sags. nr

FAB - 20 FAMILIEBOLIGER I HAARBY FAB - Boliger i Hårby, Udvikling af boliger / sags. nr FAABORGVEJ SYRENVEJ SYRENVEJ SYRENVEJ BLOMMEHAVEN FAB - 0 FAMILIEBOLIGER I HAARBY FAB - Boliger i Hårby, Udvikling af boliger / sags. nr. 70-07.0.0 FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB HAARBY 0 almene familieboliger

Læs mere

bolig erhverv undervisning kultur sport & fritid sundhed renovering planlægnig bygherrerådgivning LÆNGE LEVE ARKITEKTUREN

bolig erhverv undervisning kultur sport & fritid sundhed renovering planlægnig bygherrerådgivning LÆNGE LEVE ARKITEKTUREN Prisme arkitekter Prisme arkitekter a/s blev stiftet i Aarhus i 1992. Prisme arkitekter a/s indehaves af arkitekt m.a.a. Lars Christensen og er medlem af Danske Arkitektvirksomheder. Prisme arkitekter

Læs mere

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER NYT INDGANGSPARTI BESKRIVELSE / PLAN 1:350 Baggrund for udvidelsen Eksisterende hal 1194,3 m² Eksisterende omklædning Sdr. Omme Idrætscenter er efterhånden blevet 40 år gammelt. Der er sket to mindre tilbygninger

Læs mere

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE. Lokalplanens baggrund Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

Nørresundby Boligselskab, Afd. 73, Vesterbro 102, 9000 Aalborg - 84 alm. ungdomsboliger

Nørresundby Boligselskab, Afd. 73, Vesterbro 102, 9000 Aalborg - 84 alm. ungdomsboliger Punkt 3. Nørresundby Boligselskab, Afd. 73, Vesterbro 102, 9000 Aalborg - 84 alm. ungdomsboliger (skema A). 2012-46430. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender, at der gives tilsagn om

Læs mere

24 eksklusive lejligheder fra m 2 Velkommen til Solrød Strandvej

24 eksklusive lejligheder fra m 2 Velkommen til Solrød Strandvej 24 eksklusive lejligheder fra 113-219 m 2 Velkommen til Solrød Strandvej Vejledende tegning med forbehold for ændringer 24 attraktive ejerlejligheder centralt placeret ved Solrød Centret, togstation og

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 2, 4, 6 og 8-8700 Horsens Udlejning og

Læs mere

12. HORNBÆK SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers

12. HORNBÆK SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 12. HORNBÆK SKOLE HORNBÆK SKOLE H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers Hornbæk Skole er beliggende i den vestlige del af Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13

Læs mere

BILAG 1: FASTE BATTERI

BILAG 1: FASTE BATTERI BILAG 1: FASTE BATTERI ALMENE UNDGDOMSBOLIGER I EN BLANDET BEBYGGELSE INDHOLD: PLACERING I BYEN OG BAGGRUND S. 2-3 PROJEKTBESKRIVELSE BYGGEFELT J S. 4-5 ALMENE UNGDOMSBOLIGER ØKONOMI S. 6 1 PLACERING I

Læs mere

På baggrund af høringen foreslår forvaltningen nedenstående ændret i lokalplanen

På baggrund af høringen foreslår forvaltningen nedenstående ændret i lokalplanen KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Bilag 9 Forslag til ændringer På baggrund af høringen foreslår forvaltningen nedenstående ændret i lokalplanen 5 præcisering af fordeling

Læs mere

P L E J E C E N T E R B A N E B O

P L E J E C E N T E R B A N E B O PROJEKT OG STED BAGGRUND Boligselskabet Skt. Jørgen og Viborg Kommune har taget initiativ til at opføre Plejecenter Banebo, som en del af Viborgs nye bydel Banebyen. Viborg Baneby er et ældre bynært erhvervsområde,

Læs mere

5. FÅRUP SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. Skolebakken 5, 8990 Fårup

5. FÅRUP SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. Skolebakken 5, 8990 Fårup Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 FÅRUP SKOLE 5. FÅRUP SKOLE Skolebakken 5, 8990 Fårup Fårup Skole er beliggende i Fårup nordvest for Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13 270 elever

Læs mere

Lindevej 5, 5750 Ringe SALGSOPSTILLING 2014

Lindevej 5, 5750 Ringe SALGSOPSTILLING 2014 Lindevej 5, 5750 Ringe SALGSOPSTILLING 2014 Side 2 Kortet en del tættere på Beliggenhed Midt i Ringe by ligger sygehuset bygget ind i en stærkt skrånende grund med udsigt over Ringe Sø. Bygningsmassen

Læs mere

Det Maritime Museum AQUARIUS. Tungevågen AQUARIUS MARITIMT VITENSENTER I TUNGEVÅGEN

Det Maritime Museum AQUARIUS. Tungevågen AQUARIUS MARITIMT VITENSENTER I TUNGEVÅGEN 1 Det Maritime Museum AQUARIUS Tungevågen INDHOLDSFORTEGNELSE 3 4. ARKITEKTONISK, URBANT OG LANDSKABELIGT KONCEPT 5-7. CONCEPTUELLE DIAGRAMMER 8. MASTERPLAN OG TVÆRSNIT 9. PLAN -1, +1 10. ARKITEKTUR OG

Læs mere

OLAV de LINDE. Kontor butik restaurant 721 m 2. - til leje... Særdeles inspirerende lokaler direkte ved kajen. Fiskerivej 2 8000 Århus Havn

OLAV de LINDE. Kontor butik restaurant 721 m 2. - til leje... Særdeles inspirerende lokaler direkte ved kajen. Fiskerivej 2 8000 Århus Havn - til leje... Kontor butik restaurant 721 m 2 Fiskerivej 2 8000 Århus Havn Særdeles inspirerende lokaler direkte ved kajen Unikt beliggende ved de bynære havnearealer, træskibs-, fiskeri- og lystbådehavnen

Læs mere

Moderne byggeri i centrum af Silkeborg

Moderne byggeri i centrum af Silkeborg Borgergade 105-107 Moderne byggeri i centrum af Silkeborg Arbejdernes Andels-Boligforening og Silkeborg Boligselskab har i samarbejde været drivkraften bag dette toneangivende byggeri i centrum af Silkeborg.

Læs mere

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 HENRIKSGÅRDEN S. 3-5 1 PLACERING OG PROJEKTINDHOLD HENRIKSGÅRDEN, ANLÆGSSUM TILGÆNGELIGHED (fx elevatorer, niveaufri

Læs mere

VINKELGAARDEN. Frederikshavn Boligforening. OPLÆG TIL RENOVERINGSSTRATEGI Maj 2013

VINKELGAARDEN. Frederikshavn Boligforening. OPLÆG TIL RENOVERINGSSTRATEGI Maj 2013 VINKELGAARDEN Frederikshavn Boligforening OPLÆG TIL RENOVERINGSSTRATEGI Maj 2013 IND HOLD: OVERSIGTSBILLED...1 SITUATIONSPLAN...2 LEJLIGHED A & B...3 LEJLIGHED C & D...4 TAGLEJLIGHED...5 FACADE...6 FACADE...7

Læs mere

Byrådet Møde den kl Side 1 af 5. Punkt

Byrådet Møde den kl Side 1 af 5. Punkt Punkt 11. Boligselskabet Nordbo, afd. 45, Stormgade 11, 9000 Aalborg - 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger - ansøgning om godkendelse af projekt og anskaffelsessum (skema B) 2015-011050

Læs mere

Familieboliger Amtsvej 9-11, Allerød. Skitseforslag

Familieboliger Amtsvej 9-11, Allerød. Skitseforslag Familieboliger Amtsvej 9-11, Allerød Skitseforslag 2 25.04.2017 Områdekort Situationsplan 1:500 Arealbeskrivelse Arealet ligger på Amtsvej 11 i Allerød. Bebyggelsen i området er af meget forskellig karakter,

Læs mere

Referenceliste. Mejlgade, Aarhus C. Fredens Torv, Aarhus C

Referenceliste. Mejlgade, Aarhus C. Fredens Torv, Aarhus C Referenceliste Mejlgade, Aarhus C Den bevaringsværdige ejendom er oprindeligt fra 1845 og anvendt dels til bolig og dels til erhverv. Ejendommen har de seneste år lidt under manglende vedligeholdelse,

Læs mere

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Sønderkærskolen Adresse Placering Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Sønderkærskolen er bygget i etaper, bygningen mod gaden er fra 1926, i 1949

Læs mere

ARKITEKTURPRIS 2016 VINDER PSYKIATRISK SYGEHUS

ARKITEKTURPRIS 2016 VINDER PSYKIATRISK SYGEHUS ARKITEKTURPRIS 2016 PSYKIATRISK SYGEHUS Psykiatrisk Sygehus Kresten Philipsens Vej 15 Efterår 2015 Bygherre: Region Syddanmark White Arkitekter DEVE Architecture ARKPLAN Det nye psykiatriske sygehus er

Læs mere

Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt

Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Stenbjergvej, Aalborg Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Billeder fra næsten tilsvarende bolig. Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Billederne

Læs mere

Kongsberg. Et team med mange års erfaring inden for projektudvikling og byggeri

Kongsberg. Et team med mange års erfaring inden for projektudvikling og byggeri Søparken, Borup 2006 Kongsberg Et team med mange års erfaring inden for projektudvikling og byggeri Selskabet Kongsberg A/S er et ejendoms- og byggefirma med gode resultater inden for fast ejendom: ejendomsudvikling,

Læs mere

BÜLOWSVEJ 10 - NYE BOLIGER. Bülowsvej 10, Frederiksberg

BÜLOWSVEJ 10 - NYE BOLIGER. Bülowsvej 10, Frederiksberg BÜLOWSVEJ 10 - NYE BOLIGER INDLEDNING I det Frederiksbergske villakvarter omkring den sydlige del af Bülowsvej er det ønsket at nedrive en eksisterende gammel erhvervsbygning som er nedslidt og som arkitektonisk

Læs mere

19. VESTER NEBEL SKOLE

19. VESTER NEBEL SKOLE Bind III 19. VESTER NEBEL SKOLE Koldingvej 2, 6040 Egtved Vester Nebel Skole udgøres af en række sammenbyggede ældre skolebygninger samt en nyere indskolingsafdeling. Senest er skolen som led i den forudgående

Læs mere

Teglværkskrogen. Nye, lækre boliger i Asnæs. Afdeling og Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej Holbæk Telefon

Teglværkskrogen. Nye, lækre boliger i Asnæs. Afdeling og Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej Holbæk Telefon Teglværkskrogen Nye, lækre boliger i Asnæs 12 familieboliger og 6 ungdomsboliger centralt i Asnæs Afdeling 1225-0 og 1225-1 Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej 75 4300 Holbæk Telefon 7012 1310

Læs mere

BILAG 1. BOLIGVURDERINGER OG GÆLDSOVERSIGT

BILAG 1. BOLIGVURDERINGER OG GÆLDSOVERSIGT BILAG 1. BOLIGVURDERINGER OG GÆLDSOVERSIGT Fagsekretariatet Teknik og Miljø/Byg og Ejendom har pr. ult. februar 2015 foretaget en vurdering af hvert enkelt botilbud/bofællesskab til fysisk og psykisk handicappede

Læs mere

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 SØNDERVIG FERIEPARK Søndervig Sag. r1901 Nybolig Ringkøbing & Søndervig Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 Søndervig Feriepark - bolig 60 m2. 02 Søndervig Feriepark - her opføres Danmarks ubetinget

Læs mere

bilag 2 nybyggeri af almene boliger

bilag 2 nybyggeri af almene boliger bilag 2 nybyggeri af almene boliger NOVEMBER 2018 Indhold: OVERSIGT s. 2 STORE SOLVÆNGET s. 3 baggrund OG ØKonomi s. 4 Illustration: Store Solvænget, 3B ONV Arkitekter / JAJA Architects oversigt Intro

Læs mere

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015 DGI Faciliteter & Lokaludvikling Tirstruphallen tilbygning og ombygning Marts 2015 DGI Faciliteter og Lokaludvikling Indledning DGI Faciliteter & Lokaludvikling er en afdeling i DGI, som har en fælles

Læs mere

OPFØRELSE AF ET NYT BESØGSCENTER SAMT NYINDRETNINGER I EKSISTERENDE BYGNINGER VED RYEGAARD OG TRUDSHOLM GODSER - LEJRE KOMMUNE DECEMBER 2014

OPFØRELSE AF ET NYT BESØGSCENTER SAMT NYINDRETNINGER I EKSISTERENDE BYGNINGER VED RYEGAARD OG TRUDSHOLM GODSER - LEJRE KOMMUNE DECEMBER 2014 OPFØRELSE AF ET NYT BESØGSCENTER SAMT NYINDRETNINGER I EKSISTERENDE BYGNINGER VED RYEGAARD OG TRUDSHOLM GODSER - LEJRE KOMMUNE 1 DECEMBER 2014 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE DET NYE BESØGSCENTER GENERELLE

Læs mere