INSTALLATIONS OG OPSÆTNINGS MANUAL SOL INVENTER

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INSTALLATIONS OG OPSÆTNINGS MANUAL SOL INVENTER"

Transkript

1 INSTALLATIONS OG OPSÆTNINGS MANUAL SOL INVENTER Indholdsfortegnelse OVERSIGT... 3 INSTALLATION... 5 KONTROLPANELSFUNKTIONER INVERTER START-UP OG DRIFT KOMMUNIKATION VEDLIGEHOLDELSE FEJLFINDING SPECIFIKATIONER JFY-tech GARANTI GEM DISSE INSTRUKTIONER GENERELLE FORHOLDSREGLER For din egen sikkerhed og af enheden, skal du læse og forstå instruktioner, der er indeholdt i dette dokument, før du begynder at arbejde. Opbevar disse instruktioner på et tilgængeligt sted for alle de medarbejdere, der arbejder med enheden, således at denne kan benyttes. Kun professionel tekniker kan installere og drive vores enheder. ADVARSEL: For at undgå risiko for elektrisk stød fra oplagret energi i kondensator, bedes vente mindst 5 minutter for at få adgang til lederdelen af input-eller output terminaler for vekselretteren efter at den er afbrudt fra udgangen af PV panel og AC nettet. Der er en sikring i vores enheder. For fortsat beskyttelse mod risiko for brand, kun udskiftes med samme type og ratings af sikringen. Udskiftningen skal udføres af kvalificeret servicepersonale.

2 Installationen af frekvensomformeren skal udføres i fuld overensstemmelse med Stærkstrøms Regler for Standard AS / NZS 3000 og andre relative lokale standarder og forskrifter. Ingen reservedele i boksen. For at undgå risiko for elektrisk stød, må der ikke fjernes maskine dækslet. Heller ingen dele fra indeni. Overlad alt reparationsarbejde til kvalificeret servicepersonale. Kontakt din forhandler, hvis du har brug for at kende nærmeste autoriserede værksted eller faguddannet personale. Som faguddannet personale, bør du kende både AC og DC spænding kilder afsluttes inde i enheder. Hvert kredsløb skal være individuelt afbrudt før servicering. Læs og forstå alle instruktioner i denne manual og bliv bekendt med de sikkerhedsmæssige symboler i de relevante afsnit før du installere og idriftsætter udstyr. Forbindelsen til AC nettet må kun udføres efter at have modtaget godkendelse fra den administrerende myndighed i overensstemmelse med national og statslig sammenkobling regler, og kan kun gøres af kvalificeret personale. Hold hele overfladen af solcelle panelet dækket med uigennemtrængeligt materiale for solstråling, før du tilslutter panelet til udstyr, hvilket vil sikre, at ingen farlig høj spænding er til stede ved kabler. Denne enhed er designet til at give strøm til det offentlige el-net (nytte) kun. Tilslutte ikke denne enhed til en AC-kilde eller generator. Tilslutning af Inverter til eksterne enheder kan resultere i alvorlige skader på dit udstyr. Vi har særlige typer for disse applikationer. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte din lokale forhandler. Selvom at det er designet til at imødekomme alle sikkerheds foranstantninger, så er der stadigvæk nogle dele og overflader som vil være varme under benyttelse. For at reducere risikoen for skade, bør der ikke røres på kølelegemet på bagsiden af sol inverteren eller nærliggende overflader, imens Inverter er i drift. Hold den ligeledes væk fra brændbare genstande. Denne version af JSI invertere skal anvendes med paneler forbundet i en "Flydende" måde, dvs positive og negative terminal ikke er forbundet til jorden. Udstyret er forsynet med flere etiketter, nogle af dem med en gul baggrund, som er relateret til sikkerhedsspørgsmål. Sørg for at læse etiketter og fuldt ud forstå dem, før du installerer udstyr. Symbolerne er:

3 Udstyr jordleder (Main jordforbindelse beskyttende jord, PE) Vekselstrøm (AC) værdi Jævnstrøm (DC) værdi Fase Jordforbindelse (Jorden) OVERSIGT Maskine oversigt

4 Efter åbning af pakken, bedes du kontrollere indholdet af kassen. Det bør indeholde følgende tilbehør:

5 Vare Navn Antal 1. Sol inventer 1 stk 2. Monteringsramme 1 stk 3. Monteringsskruer og blokke 6 stk/9 stk 4. Sikkerheds skruer og blok 2 stk/4 stk 5. Skrællenøgle 1 stk 6. DC stik samling 1 sæt 7. RS-485 stik, det ene med 120 ohm terminal Valgfrit - ekstraudstyr modstand 8. Specielt RS-232 kabel 1 stk 9. Brugsanvisning 1 stk 10. Monitor software (CD) 1 stk 11. Garantibevis 1 stk JSI-xxxxTL serien omfatter JSI-1500TL, JSI-1500TL-S, JSI-2000TL, JSI-2000TL-S, JSI-3000TL, JSI-3000TL-S, JSI-5000TL, JSI-5000TL-S JSI-6000TL og JSI-6000TL-S. Den-S suffikset angiver inverteren med en integreret DC tænder INSTALLATION ADVARSEL: Den elektriske installation på JSI inverter skal udføres i overensstemmelse med gældende lokale og nationale standarder og love. ADVARSEL: Tilslutning af JSI inverter til AC-nettet må kun udføres efter at have modtaget tilladelse fra en autoriseret som kan operere på nettet. Pakke kontrol Kunden opfordres til at udføre følgende kontroller: Undersøg pakke boksen for synlige skader, såsom huller, revner eller tegn på mulig skade på dets indhold. Beskriv eventuelle skader eller mangler på de modtagende dokumenter og få transportøren til at underskrive hans / hendes fulde navn. Åben pakken/kassen og inspicer indholdet for indvendige skader. Mens udpakning, vær forsigtig med ikke at smide noget udstyr, reservedele eller manualer. Eventuelle skader registreres. Gem alle shipping materiale til når transportøren sender en inspektør til at kontrollere skader! Hvis inspektionen afslører skader på inverteren, bedes du kontakte dit lokale leverandør eller den autoriserede forhandler. De vil afgøre, om udstyret skal returneres til reparation. De vil også give anvisninger på, hvordan udstyret repareres; Det er kundens ansvar at indgive en klage til transportøren. Manglende klage til transportøren kan ugyldiggøre alle garantiservice rettigheder for eventuelle skader;

6 Gem den originale emballage af JSI inverter, da det skal anvendes hvis det er nødvendigt at sende den til reparation. At vælge det rette sted til at installerer Stedet til installation bør vælges baseret på følgende overvejelser: JSI invertere fastsættes til en passende højde fra jorden til at gøre det nemt for aflæsning af displayet og lysdioderne. Vælg et godt ventileret sted, beskyttet mod direkte sol stråling. Vælg et sted, der tillader flydende luftstrøm rundt om enheden. Sørg for tilstrækkelig plads omkring enheden for at muliggøre nem installation og fjernelse af objektet fra dens monteringsoverflade. Nedenstående figur viser de anbefalede minimumsafstande rundt om inverter:

7 Fastgørelse på væggen Trin 1: Bor 6 eller 9 huller som vist i figur 3 Trin 2: Fastgør monteringsrammen som vist i fig.4 af skruerne, så hæng inverteren på monteringsrammen. Trin 3: Fix sikkerheds skruer på venstre og højre side som vist i figur 5 med den vedlagte skrællenøgle Trin 4: Kontroller installationsforhold.

8 Kunden opfordres til at udføre følgende kontroller: Installer ikke sol inverteren på en gradient overflade. Kontroller de øverste stropper af sol inverter og sikre, at det passer på beslaget. Sørg for sikkerheds skruer (M5 stik hoved cap skruer) til at indsætte i monteringsrammen gennem frekvensomformerens køleplade. Kontroller sikker montering af sol inverter ved at forsøge at hæve det fra jorden. Sol Inverteren skal forblive solidt fastgjort. Vælg en stærk monterings væg for at forhindre vibrationer under omformerens drift. System Diagram og forbindelses etiketten JSI-serien er en enkelt fase Sol Inverter. De er ansvarlige for konvertering af jævnstrøm genereres af solceller i enfasede 230Vac 50Hz vekselstrøm til levering i AC nettet. JSI-serien kan bruges i en ongrid PV-system til at producere elektricitet. Installationen af JSI serien og dennes tilslutning til AC-nettet skal ske i overensstemmelse med lokale regler, og kan kræve installation af tilstrækkelige elforbrug måleinstrumenter. JSI-serien fungerer kun, når den er tilsluttet til AC nettet og kan ikke fungere som en stand-alone enhed. Den forenklede koblingsdiagram for inverteren er som følger.

9 A. PV Paneler: Giv jævnstrøm til inverter. B. Sol inverter: Konverterer DC (Direkte strøm) strøm fra PV-panel (r) til AC (Vekselstrøm) magt. Fordi Inverter er net tilsluttede det styrer strømamplitude ifølge PV panelet strømforsyningen. Inverter forsøger altid at konvertere den maksimale effekt fra PV-panel (r). C. DC Switch og AC Switch: "DC switch" er imellem solceller og sol inverter imens "AC Switch" er imellem AC Grid (Utility) og sol Inverter. De forenkles i dette diagram. Faktisk kan de bestå af elektrisk en afbryder, sikring og tilslutningsklemmer. For at overholde lokale sikkerhedsstandarder og koder, skal forbindelses systemet udformes og gennemføres af en kvalificeret tekniker. JFY-tech giver også sol inverter med en integreret DC switch vist i stiplet grænse i Fig.6. -S suffiks angiver, at inverteren er integreret en DC-afbryder i PV inputsiden. D. AC Grid (Utility): Henvist til som "net" i denne manual, er den måde din el el-selskab leverer strøm til din plads. Bemærk venligst, at en Inverter kan kun oprette forbindelse til lavspændingssystemer (nemlig, 220/230Vac, 50Hz). Bemærk: JFY-tech giver en integreret switch boks, der indeholder DC switch, AC switch, DC sikring, AC sikring, DC SPD og AC SPD-enheder som en mulighed. Selvfølgelig kan man få lignende omskifterboks fra din lokale marked.

10 Fig.7 Connections available on inverter bottom and relevantmarking E. PV INPUT: Forbundet til PV paneler ved MC4 terminaler. F. RS232: Forbindelse til overvågnings computer ved særlig RS232-kabel af JFY-tech. G. RS485: Daisy-chain kommunikation til en eller flere invertere. H. AC Terminal (tre blokke i højre hånd): Tilsluttet til AC Grid. Tilslutning til AC net (Uti heden) A. Mål AC nettet (nytte), spænding og frekvens. Det bør være 230VAC (eller 220 VAC), 50Hz og enkelt fase. B. Åben AC Skift mellem sol inverter og AC Grid (Utility). C. Åbne AC terminaler dækkes og forbinder AC ledninger på AC terminaler som følger:. Fig. 8 AC terminals under AC terminals cover

11 Tilslutning til PV Panel (DC input) A. Under alle omstændigheder: Sørg for, at den maksimale tomgangsspænding (VOC) i hvert PV streng er mindre end 550VDC til JSI-6000TL og JSI-5000TL, mindre end 500Vdc for JSI-2000TL og JSI-3000TL, mindre end 450VDC for JSI-1500TL. Længden af input ledning skal være mindre end 30m. Ved den måde, generelt i den laveste omgivende temperatur på din installation område, VOC af PV streng er den højeste. B. Brug MC4 (Multi-kontakt) stik til PV array-terminaler. C. Åben DC Skift og Forbind de positive og negative terminaler fra PV panel til DC switch, derefter positive (+) terminaler og negative (-) terminaler på Sol inverteren. Hver DC terminal på inverter kan modstå 20Adc. D. Ved tilslutning af solceller til DCSwitch, da DC Skift til terminalerne af inverter, skal du sørge for at polariteten er korrekt. Forkert polaritet tilslutning kan beskadige enheden. Bekræft kortslutningsstrøm af PV strengen. Den samlede kortslutning strøm af PV strengen skal være mindre end inverterens maksimale DC-indgang strøm. E. Høje spændinger eksisterer, når PV-panelet er udsat for solen. For at reducere risikoen for elektrisk stød, undgå at røre spændingsførende dele og behandle forbindelse terminaler nøje. Bemærk: Sørg for, at solceller feltet spænding polaritet matcher "+" og "-" symboler. Før du tilslutter JSI invertere med solcelle felt, JFY-tech anbefaler at kontrollere, ved hjælp af en passende tykkelse, at polariteten værdi og spændingens tilladte værdi mellem positive og negative kontakter er korrekte.

12 KONTROLPANELSFUNKTIONER Der er en LCD-skærm, to LED'er og en funktionstast på forsiden af sol inverteren. LCD og LED giver dig oplysninger om status for din Inverter. Du kan også bruge denne funktionstast som en simpel kontrol. Control panel A. LCD Skærm: Visning af de operationelle data og situationer, advarsel / fejl koder og information. B. Model inverter (for eksempel JSI-3000TL) C. ALARM LED: Angiver skyld inverteren. D. POWER LED: Indikerer at frekvensomformeren kører normalt. E. Funktions nøgle: Bruges til at indstille forskellige parameter og displaysprog forinverter. F. Beskrivelse af inverter. Bemærk: For at spare strøm, LCD-skærmens baggrundslys automatisk slukker efter 10 sekunder. Fig.9 Betjen Funktion Key For at se de operationelle data i inverteren, kan du trykke på funktionstasten. Data vil også automatisk og regelmæssigt vise sig. For at indstille forskellige kontrast og displaysprog for inverteren, bedes du omhyggeligt referer til nedenstående skema.

13

14 TILSTANDSBESKEDER I LCD TILSTAND INDHOLD KOMMENTAR Vente tilstand Standby PV indgangsspænding lav Venter Venter Initial Tilslut i xxs Checker system Tilslut igen i xxs Checker system Inventers forbindelses tilstand Tilslut OK Tilslut net Fejl tilstand Exx System fejlkode Wxx Systems adversels kode Auto test tilstand Auto testning Beskytter auto test Program tilstand Programmer Updater software VIGTIGSTE BETJENINGSSYSTEMER I BESKEDER I LCD TILSTAND INDHOLD KOMMENTAR Normal betjening JFY-TECH Firmanavn JFY-TECH hjemmeside JSI-xxx TL Inventer model Ver Jxx FW-version SN: xxxxxxx Serienummer Etoday = xx.xkwh Energi idag Etotal = xxxxkwh Den samlede energi i levetid Pac = xxxx.xw Den udgangseffekt inverter IAC = xx.xa Udgangsstrømmen af inverter Vac = xxx.xv Nettet spænding Fgrid = xx.xhz netfrekvensen Vdc = xxx.xv PV indgangsspænding AS4777 Comply withmain standard Engelsk Nuværende valgte sprog Kontrast x LCD kontrast Fgrid=xx Hz Netfrekvensen

15 Bemærk: Etoday vil vise output energien i sidste dag inden inverteren uafbrudt arbejder indtil 30 minutter i de tidlige morgentimer. INVERTER START-UP OG DRIFT ADVARSEL: Anbring ikke nogen genstande på JSI inverter under drift. Når frekvensomformeren er i drift, må du ikke berøre køleplade da nogle dele kan blive meget varme. Trin 1: Sørg for at AC-kablet og DC-kablet er tilsluttet korrekt, ubrugt DC stik og AC stikdækslet er forseglet. Trin 2: Tilslut DC og AC switche. Frekvensomformeren starter automatisk når DC-strøm fra de PV strengene er tilstrækkelig. Når sol inverteren starter, går den i en af de følgende 3 tilstande igen: Standby: PV streng kan kun give lige nok spænding til minimum kravene til det indre styreenheden. Venter: Når PV strengen DC spænding er større end 100V, vil frekvensomformeren gå i "vente" tilstand og forsøger at oprette forbindelse til nettet. Normal: Når PV streng DC spænding er større end 150V, Inverter opererer i normal tilstand. Inverteren vil holde MPPT funktion og levere strøm til AC Grid, når det er i normal drift. Måske det vil stoppe i den pågældende situation for lavt input DC-strøm, Den genstarter automatisk igen, når DC-strøm fra PV strengen er tilstrækkelig. Fejl eller advarsel status Inverteren er designet til at være brugervenlig, derfor fejlen eller advarslen status inverteren kan let forstås ved at læse de oplysninger, der vises på frontpanelets display. Alle mulige meddelelser er vist i den følgende tabel.

16 Kommunikation Data kommunikation med RS232 Fig.10 RS232 serial portand special RS232 cable Åbn dækslet til RS232 seriel port, Tilslut sol Inverter og computer ved JFY-tech særlig RS232 kabel. Af den måde, bør kommunikationen afstanden være under 10m. BEMÆRK: Kun JFY-tech special RS232 kabel kan arbejde. Hvis længden ikke er nok, kan du kan købe "udvidet RS232 kabel" på dit lokale marked. KOMMUNIKATION Datakommunikation med RS485 (valgfrit) RS485 serie port

17 Det RS485 bruges til flere invertere. Ethernet-kabel anvendes til at forbinde hver omformer. Kun tre kabler i Ethernet-kabel, der anvendes: to signal og ét for jordforbindelse. Fig.11 The waterproof RJ45 socket and connectors for RS485 port For at hjælpe installation, inverteren er udstyret med to RJ45-stik til separat indgang Ethernet-kabel fra udgang Ethernet-kabel. RJ45-stik RS485 serie forbindelse, hvad enten enkelt enhed eller flere invertere som Daisy kæde, kan udføres ved hjælp af RJ45 stik (se figur 11). Det gør ingen forskel, hvis dens stik er nr.1 eller nr.2, da de er forbundet parallelt, og signaler er således de samme. Et stik er for input ethernet-kabel med RJ45-stik, et andet stik er output ethernet-kabel med RJ45- stik.udgangen Ethernet-kabel når følgende enhed. RS485 pin definition er som følger: Pin # Signal navn Beskrivelse 1 Ikke brugt 2 Ikke brugt 3 RTN Signal return Fælles reference for logiske signaler. 4 Ikke brugt 5 Ikke brugt 6 Ikke brugt 7 -TR -Data Line Kræves til RS485 kommunikation. 8 +TR + Data Line Kræves til RS485 kommunikation.

18 BEMÆRK: Du kan købe T-568B standard Straight Through Ethernet-kabel til at forbinde to tilstødende invertere på dit lokale marked. Du kan selvfølgelig også gøre det selv, bare du husker at etherntet kablet er Straight-Through. RS485 Daisy Kæde RJ45 stik kan bruges til at tilslutte en enkelt JSI inverter eller flere JSI invertere daisy lænket sammen. Op til 31 frekvensomformere kan blive Daisy koblet. Anbefalet er maximum Daisy kædelængde er 1000m. Med multi daisy-kæder lænket til invertere, vil hvert enkelt automatisk blive tildelt en RS485 adresse med JFY software. RJ45 stik med120ω terminal modstand skal installeres på den sidste inverter i kæden. JFY-tech giver en specialrj45 sokkel med terminal modstand og et ledigt RJ45 stik i den vedlagte tilbehør. Når frekvensomformeren ikke er den sidste i kæden, bedes drawout terminalen modstand og bruge det som en ledig RJ45 stik. For at sikre, at kommunikationen på RS485 linje er meget sikker, JFY-tech anbefaler tilslutning af en isolerende RS adapter mellem den første inverter i Daisy kædens system og computeren. Selvfølgelig kan ikke-isolerende RS adapter også arbejde. Følgende diagram viser hvordan man kobler flere invertere i en Daisy kæde konfiguration.

19 Fig.12 Multiple daisy-chain connection BEMÆRK: RS485 link understøtter op til 31 frekvensomformere. BEMÆRK: RJ45socket med120ω terminal modstand skal installeres på den sidste inverter i kæden. Selv om der kun er én inverter den 120Ω terminal modstand er også nødvendig. Kontroller Inverter Efter RS232 eller RS485-linket er tilsluttet korrekt, åben JFY kontrol software "JFY Communicator", der er installeret fra den medfølgende CD. Med den kan brugeren overvåge inverterne. Den højre side af den primære grænseflade, er detaljerede oplysninger om inverter. Med hensyn til mere detaljerede indstillinger metoder og andre funktioner, henvises til "JFY Communicator brugsanvisning" på CD. VEDLIGEHOLDELSE Inverteren er vedligeholdelsesfri. FEJLFINDING I de fleste situationer kræver inverteren meget lidt service. Hvis inverteren ikke er i stand til at fungere perfekt, henvises til de følgende instruktioner, før du ringer din lokale forhandler eller service personale. Hvis der opstår problemer, vil "Alarm" LED på frontpanelet være rød og LCD viser de relevante oplysninger. Der henvises til nedenstående tabel for en oversigt over potentielle problemer og deres løsning DISPLAY Ingen visning i LCD eller LED check PV-input tilslutninger W01 Intet net W02 Vin overspænding E01 Isolering fejl E02 Udslip fejl E03 Net fejl HVAD SKAL DER GØRES? Check PV input forbindelsen Check net forbindelses kabler Kontroller Voc af PV streng, se om det er større end eller for tæt på max. input jævnspænding på relative inverter type. Kontroller impedans er mellem PV (+) & PV (-) Og PV-Inverter er jordet. Impedans skal være større end 2MΩ Udslippet er for højt.unplug den input fra PV streng og kontroller perifere AC system. Tjek at net spænding og frekvens opfylder specifikationer

20 BEMÆRK: I perioder med lidt eller ingen sollys, sol inverter kan løbende starte op og lukke ned. Dette skyldes utilstrækkelig strøm genereret til at drive styringskredsløbene. Hvis du ikke kan løse problemer med ovennævnte procedurer, venligst kontakt din lokale forhandler eller service personale. Inden du kontakter den autoriserede forhandler eller service personale, kan du finde og holde ved hånden følgende oplysninger: Oplysninger om JSI inverter 1. Inverter Model 2. Serie Nummer 3. Uge fremstilling 4. Hvilken LED er rød? 5. Hvilken advarsel / fejl vises? 6. Har du mærke, om advarsel / fejl kan gentages? Oplysninger om PV række 1. Modellen og producent af solceller 2. Antallet af strenge i PV række og antallet af paneler pr streng.

21 SPECIFIKATIONER

22

23

24 JFY-tech GARANTI Garanti Politik: Garantiperiode: JSI Series PV net-bundet invertere leveres af Shenzhen JingFuYuan Tech. Co, LTD. (Forkortet JFY-tech) har 60-måneders reklamationsfrist. Systemtilbehøret fra JFY-Tech har 24-måneders reklamationsfrist. Garanti Tid Start: Fra den dato, du får varer fra vores distributører. Garanti Dokumentation: Fakturaen fra distributørerne og Produktets Series Nummer. Bemærk: JFY-tech vil tælle fra 2 måneder senere i henhold til ex -fabriks dato som Garantiens starttidspunkt, hvis kunden ikke kan give fakturaen og andre dokumenter. Anvendelsesområde: Eventuelle skader, der opstår under garanti perioden vil være evalueret af Distributør og JFY-tech til at definere dets anvendelsesområde og ansvar. Garanti principper: For at yde bedre service til JFY-techs slutbrugere, er alle JFY-tech autoriseret distributører bliver bedt om at reagere på brugers garanti krav, og autoriserede distributører vil erstatte eventuelle produkter eller dele af produktet i garantiperioden. Hvis der er vist sig at være defekt i design eller fremstilling. Følgende tilfælde vil blive udelukket fra garantien (distributørerne er ansvarlige for undersøgelse af det følgende): 1) "Garanti kort" ikke at blive sendt tilbage til forhandleren eller JFY-tech. 2) Produkt ændrede eller design ændret eller dele, der udskiftes ikke er godkendt af JFY-tech. 3) Forandringer, ændringer eller forsøg på reparationer og sletning af serie nummer eller sæler ved en ikke JFY-Techs tekniker. 4) Forkert installation eller indkøring 5) Manglende overholdelse af gældende sikkerhedsbestemmelser (AS4777 standarder osv.) 6) Produktet har været forkert opbevaret og beskadiget under oplagringen af slutbrugeren. 7) Transportskader, ødelæggelse af maling som er forårsaget af skibsfarten pumpning. Det bør erklærer, at forsikringsselskab, så snart containere losser med nok beviser. 8) Manglende overholdelse af brugermanualen, installation guide, og vedligeholdelse regler 9) Forkert brug eller uhensigtsmæssig drift 10) Utilstrækkelig ventilation af enheden 11) De vedligeholdelse procedurer i forbindelse med et sådant produkt ikke har været observeret eller udført til en acceptabel standard. 12) Force majeure (f.eks. lynnedslag, overspænding, storm, brand) Påstande, der går ud over de rettigheder, der er nævnt i de garantibestemmelser principper, navnlig krav om erstatning for direkte eller indirekte skader som følge af defekt apparat, om erstatning for omkostninger i forbindelse med demontering og installation, eller tab af fortjeneste, er ikke

25 omfattet af JFY-tech garanti, for så vidt JFY-tech er ikke underlagt lovpligtige ansvar. Garanti henvendelse Procedure: Vær venlig at rapportere defekte enheder med en kort fejlbeskrivelse til JFY-Tek distributører. Hvis vi er enige om at en udskiftning, vil vi normalt sende en tilsvarende udskiftning ifølge model og alder, resten af garantiperiodens ret vil blive overført til udskiftning indretningen. I dette tilfælde, modtager du ikke et nyt certifikat, da din ret er dokumenteret på JFYtech. Den udskiftningen vil blive pakket passende til transport og sendt ud inden for 2 arbejdsdage. Det defekte skal emballeres i denne transportemballage for returtransport til distributøren. Hvis on-site service af re-installation er nødvendigt, de endelige kunder skal til at forhandle med de distributører på forhånd. Alle garantiservice i garantiperioden er gratis.

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Tevion Powerbank. Manual

Tevion Powerbank. Manual Tevion Powerbank Manual Indhold Din Universal Tevion Powerbank... 3 Hvad er inkluderet i pakken?... 3 Advarsler... 5 Delenes navne... 6 Pleje og Vedligeholdelse... 6 Betjening... 7 Fejlfinding... 10 2

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

DC/AC-OMFORMER EFFEFT: WP 150 W (SOFTSTART) WP 300 W WP 600 W. Vejledning 1. BESKRIVELSE

DC/AC-OMFORMER EFFEFT: WP 150 W (SOFTSTART) WP 300 W WP 600 W. Vejledning 1. BESKRIVELSE DC/AC-OMFORMER EFFEFT: WP 150 W (SOFTSTART) WP 300 W WP 600 W Vejledning 1. BESKRIVELSE 2. FORBINDELSER Den røde ledning forbindes fra batteriets plusklemme til omformerens plusklemme (rød forbindelse)

Læs mere

Monterings og brugervejledning For laderegulator type CML 5/10/15/20

Monterings og brugervejledning For laderegulator type CML 5/10/15/20 Phocos CML serie 5 20 A Laderegulator for 12/24 volt Monterings og brugervejledning For laderegulator type CML 5/10/15/20 Side 1 Din nye CML laderegulator er en state-of-the-art regulator, som er udviklet

Læs mere

BRUGSANVISNING MODEL

BRUGSANVISNING MODEL BRUGSANVISNING MODEL Tillykke med Deres nye multimeter, før De går igang med at bruge produktet, bedes De læse denne brugsanvisning grundigt. I. ANVENDELSE Dette kategori III multimeter kan anvendes til

Læs mere

Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual

Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual OM Solceller Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual Læs venligst denne instruktion grundigt igennem, før du bruger den. 1 Produkt introduktion: Denne controller er en slags intelligent

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

www.blackanddecker.eu BDPC10USB

www.blackanddecker.eu BDPC10USB www.blackanddecker.eu BDPC10USB Dansk Anvendelsesområde Din Black & Decker USB-omformer er beregnet til at omforme 12 Vdc til 5 Vdc. Med den kan en bils 12 Vdc levere 5 Vdc til udstyr, som normalt skal

Læs mere

Plena Easy Line Udgangsforstærker. Installations- og brugsanvisninger PLE-1P120-EU PLE-1P240-EU

Plena Easy Line Udgangsforstærker. Installations- og brugsanvisninger PLE-1P120-EU PLE-1P240-EU Plena Easy Line Udgangsforstærker da Installations- og brugsanvisninger PLE-1P120-EU PLE-1P240-EU Plena Udgangsforstærker Installations- og brugsanvisninger da 2 Vigtige beskyttelsesforanstaltninger Før

Læs mere

Mean Well, LCM-serie installations vejledning.

Mean Well, LCM-serie installations vejledning. Egenskaber: 180 -> 295 VAC (LCM-25: 180 277 VAC) Indbygget aktivt power factor funktion Udgangsstrøm indstilles med DIP kontakter Indbygget DALI interface og simpel kontakt dæmpning (DA version) Indbygget

Læs mere

BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE KRYSTAL

BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE KRYSTAL BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE KRYSTAL SILVERLINE VÆGEMHÆTTE Tillykke med Deres nye Silverline emhætte. For at De kan få størst mulig glæde af emhætten og sikre den længst mulige levetid,

Læs mere

GSM Dørtelefon. Installation manual. Bruger manual. Gennemlæs omhyggeligt denne manual før installation og ibrugtagning af dette produkt.

GSM Dørtelefon. Installation manual. Bruger manual. Gennemlæs omhyggeligt denne manual før installation og ibrugtagning af dette produkt. GSM Dørtelefon Installation manual Bruger manual Gennemlæs omhyggeligt denne manual før installation og ibrugtagning af dette produkt. Tlf.: +45 86161617 Mobil: +45 40200001 Side 1 GSM Dørtelefon Version

Læs mere

TECHCONNECT TC2 USBTP2 BRUGERMANUAL

TECHCONNECT TC2 USBTP2 BRUGERMANUAL TECHCONNECT TC2 USBTP2 BRUGERMANUAL www.visionaudiovisual.com/techconnect/tc2_usbtp 1 KONFORMITETSERKLÆRING Når relevant, er Vision-produkter certificerede og overholder alle kendte lokale regulativer

Læs mere

SP-1100P POWERED SPEAKERS BRUGERMANUAL. www.visionaudiovisual.com/techaudio/sp-1100p. SP-1100P_manual_dk

SP-1100P POWERED SPEAKERS BRUGERMANUAL. www.visionaudiovisual.com/techaudio/sp-1100p. SP-1100P_manual_dk SP-1100P POWERED SPEAKERS BRUGERMANUAL www.visionaudiovisual.com/techaudio/sp-1100p 1 KONFORMITETSERKLÆRING Når relevant, er Vision-produkter certificerede og overholder alle kendte lokale regulativer

Læs mere

TECHCONNECT TC2 VGATP BRUGERMANUAL

TECHCONNECT TC2 VGATP BRUGERMANUAL TECHCONNECT TC2 VGATP BRUGERMANUAL www.visionaudiovisual.com/techconnect/tc2_vgatp 1 KONFORMITETSERKLÆRING Når relevant, er Vision-produkter certificerede og overholder alle kendte lokale regulativer iht.

Læs mere

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 Version 3.00 Inkl. PC program: ENG110 Version 3.00 Betjeningsvejledning 1/11 Generelt: ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 er et microprocessor styret instrument til

Læs mere

Advarsel før installation. Pakkeindhold DA - 136. Sluk for Netværkskameraet så snart røg eller unormale lugte opdages.

Advarsel før installation. Pakkeindhold DA - 136. Sluk for Netværkskameraet så snart røg eller unormale lugte opdages. Advarsel før installation Sluk for Netværkskameraet så snart røg eller unormale lugte opdages. Der henvises til brugermanualen for anvendelsestemperaturer. Placér ikke Netværkskameraet på ujævne overflader.

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

Brugsanvisning Brugervejledning til digital multimeter 57806 1.0. Artikel-nr. / Article No.: Sprog / Languages: Version / Version:

Brugsanvisning Brugervejledning til digital multimeter 57806 1.0. Artikel-nr. / Article No.: Sprog / Languages: Version / Version: Brugsanvisning Brugervejledning til digital multimeter 57806 Artikel-nr. / Article No.: 57806 Sprog / Languages: da Version / Version: 1.0 BERNER_71167.pdf 2012-12-13 Art-Nr.: 57806 Multimeter DK Digitalt

Læs mere

Din brugermanual ZANUSSI ZV230MR http://da.yourpdfguides.com/dref/665675

Din brugermanual ZANUSSI ZV230MR http://da.yourpdfguides.com/dref/665675 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i ZANUSSI ZV230MR i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Manual. Transportabel energistation. Opbevar denne vejledning til fremtidig brug.

Manual. Transportabel energistation. Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Manual Transportabel energistation Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER Dette elektriske produkt må kun anvendes til de formål der er i overensstemmelse med disse

Læs mere

Vejledning til GSM alarm sender

Vejledning til GSM alarm sender 1 Vejledning til GSM alarm sender SSIHuset Svane Electronic 2 Sikkerheds tips Brug kun dette produkt som foreskrevet her i vejledningen. Installer ikke senderen tæt på vand, fugt eller direkte varme. Forbind

Læs mere

Advarsel før installation. Pakkeindhold DA - 136. Monteringsplade/Skruetrækker. Dobbeltklæbende tape/gummi forseglingsprop/gummivasker

Advarsel før installation. Pakkeindhold DA - 136. Monteringsplade/Skruetrækker. Dobbeltklæbende tape/gummi forseglingsprop/gummivasker 5000020G Advarsel før installation Sluk for Netværkskameraet så snart røg eller unormale lugte opdages. Der henvises til brugermanualen for anvendelsestemperaturer. Placér ikke Netværkskameraet på ujævne

Læs mere

Brugervejledning. Fjernbetjening display MT-5

Brugervejledning. Fjernbetjening display MT-5 Brugervejledning Fjernbetjening display MT-5 OVERSIGT Det digitale fjernbetjening display, der viser dig anlæggets driftsinformation, system fejl og selvdiagnostik udlæsning. Oplysningerne vises på et

Læs mere

XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650

XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650 XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 0.0 Symboler 2 1.0 Indledning 2 2.0 Sikkerhed 3 3.0 Sædesystem 3 4.0 Montering 4 5.0 Tilpasninger/indstilling 4

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Brugsvejledning DRINK-38/SE Vigtige instruktioner: De i dette dokument beskrevne kølere, er udelukkende designet til opbevaring og afkøling af drikkevarer

Læs mere

trådløs dørklokke brugervejledning yderligere information på www.phonicear.dk

trådløs dørklokke brugervejledning yderligere information på www.phonicear.dk trådløs dørklokke DK brugervejledning yderligere information på www.phonicear.dk indholdsfortegnelse DETECT DOOR funktion.......................... 1 DETECT DOOR indstillinger....................... 2

Læs mere

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus Babyalarm MBF 8020 DK 1.. INDHOLD 1 x sender med integreret oplader, 1 x modtager, 1x ladestation for oplader 2 x strømforsyninger, 2 x specielle opladte batteri pakker 1 x Bruger manual 2.. KOMPONENTER

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Solar Inverters Sensor Interface Option

Solar Inverters Sensor Interface Option SMA Solar Technology AG Solar Inverters Sensor Interface Option Installationsvejledning FLX series www.sma.de Sikkerhed Sikkerhed Typer af sikkerhedsmeddelelser ADVARSEL Advarsler (med symbol) anvendes

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG

INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG TV Formålet med denne guide Læs dette først Inden du kan anvende dine høreapparater sammen med Connectline Tv-adapter, skal adapteren først tilsluttes fjernsynet og en

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

O2 STYRING. Fra version 7 og version 10.033

O2 STYRING. Fra version 7 og version 10.033 O2 STYRING Fra version 7 og version 10.033 Indholds fortegnelse: Side 3 Advarsel om brug af produktet. Installation af lambda sonde. Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 El diagram. Beskrivelse af

Læs mere

INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG

INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG telefon Formålet med denne guide Læs dette først Inden du kan anvende dine høreapparater sammen med ConnectLine telefon- adapter og en fastnettelefon, skal adapteren først

Læs mere

The Bose 251 TM Environmental Speakers. Owner s Guide. Brugervejledning. Bedienungsanleitung. Guía del usuario. Notice d utilisation

The Bose 251 TM Environmental Speakers. Owner s Guide. Brugervejledning. Bedienungsanleitung. Guía del usuario. Notice d utilisation The Bose 251 TM Environmental Speakers Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Guía del usuario Notice d utilisation Manuale di istruzioni Gebruiksaanwijzing Bruksanvisning Til Deres optegnelser

Læs mere

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter.

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Dansk Dansk Keepower Lader Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Læs betjeningsvejledningen inden opladning.

Læs mere

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde SPIDER Quick guide DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S Langebjergvænget 18 4000 Roskilde +45 7221 7979 Indhold Om SPIDER... 3 Funktioner ved SPIDER... 3 Spændingsforsyning... 3 Installation og fysiske

Læs mere

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Bemærk venligst! Udsæt ikke Sweex Wireless 300N Adapter USB for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller

Læs mere

DCC digital dekoder til magnetiske produkter

DCC digital dekoder til magnetiske produkter Viessmann 5212 Digital Dekoder Dansk Brugervejledning DCC digital dekoder til magnetiske produkter med fire udgangsgrupper Indhold 1. Vigtige oplysninger... 2 2. Indledning / Egenskaber... 3 3. Montering...

Læs mere

Brugsanvisning til Poda SMS Alarm

Brugsanvisning til Poda SMS Alarm Brugsanvisning til Poda SMS Alarm Varenummer 19512. Version 1, oktober 2014 Tillykke med din nye Poda SMS Alarm. Poda SMS Alarm er en alarmboks, der sluttes til et elhegn og sender en SMS og/eller en e-mail

Læs mere

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING 1 Indhold Indhold 2 General information 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtin information vedrørende sikkerhed. 3 Sådan bruges apparatet 4 Rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

XVR optager med 8 kanaler (1080N) Varenr

XVR optager med 8 kanaler (1080N) Varenr XVR optager med 8 kanaler (1080N) Varenr. 2100.0461 Bruger / Installations vejledning Side 1 af 20 Indhold 1. Indikator... 2 2. Tilslutninger... 3 3. Harddisk Installation... 4 4. Opstart... 6 5. Fjernforbindelse

Læs mere

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIOER LÆS OG FØLG INSTRUKTIONERNE VIGTIGT: Først når bundsugeren er helt under vand tilsluttes en til strømstikket og der tændes

Læs mere

Dansk El-montage manual Portautomatik

Dansk El-montage manual Portautomatik Dansk El-montage manual Portautomatik (med fysiske ende stop) Terminaler: Power Portstyring 1 2 Power input 220/230Vac. Kabeldim. 3x1.5 PVIKJ eller lign. 3 4 Advarselslampe. Udgang 230Vac/20W. Signalet

Læs mere

Installationsvejledning PLA Option FLX series

Installationsvejledning PLA Option FLX series MAKING MODERN LIVING POSSIBLE SOLAR INVERTERS Installationsvejledning PLA Option FLX series www.danfoss.com/solar Sikkerhed og overensstemmel... Sikkerhed og overensstemmelse Typer af sikkerhedsmeddelelser

Læs mere

Genius laderegulator Monterings og brugervejledning

Genius laderegulator Monterings og brugervejledning Genius laderegulator Monterings og brugervejledning Laderegulatorens opbygning Genius er en avanceret laderegulator for solceller/solpaneler der kontroller, overvåger og styrer indladning og afladning

Læs mere

Alarmsender. Brugervejledning. yderligere information på www.phonicear.dk

Alarmsender. Brugervejledning. yderligere information på www.phonicear.dk Alarmsender DK Brugervejledning yderligere information på www.phonicear.dk indholdsfortegnelse DETECTs funktion.............................. 1 DETECT indstillinger............................ 2 DETECT

Læs mere

K 6050. Digital fejlstrømsafbryder/ loop-tester. El-nr. 63 98 720 737

K 6050. Digital fejlstrømsafbryder/ loop-tester. El-nr. 63 98 720 737 K 6050 Digital fejlstrømsafbryder/ loop-tester El-nr. 63 98 720 737 Kyoritsu K6050 Side 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 1. Sikkerhed...3 2. Beskyttelseslåg...3 3. Beskrivelse...4 3.1. Instrumentbeskrivelse...4

Læs mere

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Brugervejledning Rørventilator Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Læs venligst manualen grundigt igennem inden brug. Må kun installeres af en autoriseret elinstallatør. Sikkerheds instruktioner ADVARSEL

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL

BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL BRUGERVEJLEDNING BETJENINGSPANEL Side 1 til betjeningspanel Introduktion Du kan betjene din alarm med det trådløse betjeningspanel. Det placeres ved hjemmets hoveddør, så det er let at slå alarmen til

Læs mere

(2 DØRE, 100 NØGLER)

(2 DØRE, 100 NØGLER) BESKRIVELSE Vprox 100 er et avanceret adgangskontrol-system baseret på Videx unikke Coded Key, der giver mere end 4 milliarder kombinationer. Systemet kan kontrollere to uafhængige døre og gemme op til

Læs mere

DiSEqC-Positioner. Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361)

DiSEqC-Positioner. Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361) DiSEqC-Positioner Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361) DiSEqC 1.0/1.2 Positioner DiSEqC-omformer, som gør at man kan styre en parabolmotor 36-Volts type med alle digital modtagere som har standard

Læs mere

HN Brugervejledning. Læs brugervejledningen omhyggeligt før multimeteret tages i brug, og gem brugervejledningen til senere brug.

HN Brugervejledning. Læs brugervejledningen omhyggeligt før multimeteret tages i brug, og gem brugervejledningen til senere brug. DIGITAL MULTIMETER HN 7364 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt før multimeteret tages i brug, og gem brugervejledningen til senere brug. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Introduktion 1.1 Sikkerhedsanvisninger

Læs mere

Brugsvejledning For Frithængende emhætte

Brugsvejledning For Frithængende emhætte Brugsvejledning For Frithængende emhætte MODEL EN 6335-2-31 Kære kunde, Vi er overbeviste om I vil blive glade for Jeres nye emhætte og det bliver en fornøjelse at bruge denne. Dette produkt er produceret

Læs mere

Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning

Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning Olympia Canny Babyalarm Brugsvejledning 1 Kære kunde Vi er meget glade for, at du valgt at købe Olympia Canny hos os. Skulle der imod alt forventning være en teknisk fejl, bedes du bemærke dig følgende

Læs mere

SAS816WHB-0-RF TRÅDLØS RUMTERMOSTAT

SAS816WHB-0-RF TRÅDLØS RUMTERMOSTAT TRÅDLØS RUMTERMOSTAT SAS816WHB-O-RF SAS816WHB-0-RF TRÅDLØS RUMTERMOSTAT SAS816WHB-0-RF er en ikke-programmerbar termostat, Den kan erstatte de mest almindelige termostater i boligen og er konstrueret til

Læs mere

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen

Anvend en MAX 6 A sikring i din emhætte for din egen sikkerheds skyld. Advarsel om fragt og transport Hvis du behov for transport igen 1 4 2 3 *Denne emhætte er produceret for almindelig brug i privat husholdning. *Dette produkt skal installeres af en autoriseret montør. *Produktet skal bruges med en jordet stikkontakt. * Installation

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

Brugermanual AC/DC 2 AC/DC 4 AC/DC 6 AC/DC 9 DC IP68 AC IP65

Brugermanual AC/DC 2 AC/DC 4 AC/DC 6 AC/DC 9 DC IP68 AC IP65 Brugermanual AC/DC 2 AC/DC 4 AC/DC 6 AC/DC 9 DC IP68 AC IP65 2 Hvad indeholder denne pakke? 1 1 2 2 3 Hvad har jeg ellers brug for? 9V 1-9 Fugtsensor (valgfri) DC IP68 AC IP65 Brugermanual M i r a c l

Læs mere

SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre

SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre 1 SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre Vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang mail: ssi@svane-el.dk http: svane-el.dk 2 System for

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang kunde@svane-el.com Tlf.: 70253010 www.svane-el.dk

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang kunde@svane-el.com Tlf.: 70253010 www.svane-el.dk 29.9.2015 Vejledning for brug og installation GSM dørklokke med mobil samtale SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang kunde@svane-el.com Tlf.: 70253010 www.svane-el.dk 1 Sikkerheds

Læs mere

KING-METER. Bruger manual J-LCD. Indhold

KING-METER. Bruger manual J-LCD. Indhold KING-METER Bruger manual J-LCD Indhold 1. Forord 2. Udseende og størrelse 2.1. Materiale og farve 2.2. Display størrelse og installation 3. Funktionsoversigt og knap funktion 3.1. Kort introduktion til

Læs mere

KUMMEFRYSER MODEL NO: SB 153 A++

KUMMEFRYSER MODEL NO: SB 153 A++ KUMMEFRYSER MODEL NO: SB 153 A++ SPECIFIKATIONER A+ Nettoliter frys 98 ltr. Kurve 1 Lås Nej Indfrysningskapacitet pr. 5,0 kg Energiforbrug pr. år 168 kw Energiforbrug pr. 0,46 kw Energiklasse A+ Produktmål

Læs mere

Installationsvejledning. devireg 130, 131 og 132

Installationsvejledning. devireg 130, 131 og 132 DK Installationsvejledning devireg 130, 131 og 132 Indhold: 1. Anvendelsesområde og funktion. 2. Installationsvejledning. a. Installation af føler for devireg 130, 131 og 132. b. Placering af devireg 130,

Læs mere

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem

Brugervejledning. AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem Brugervejledning AirQlean High et loftsmonteret luftfiltreringssystem . Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 KAPITEL 1 Sikkerhedsoplysninger 1.1. Indledning Dette kapitel indeholder oplysninger om sikkerhed.

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING

MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING MEN-001-B GARAGEPORTÅBNER MONTERINGSVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsforanstaltninger.....1 Nødvendigt værktøj...1 Montering af garageportåbneren...2-6 Montering af skinnerne..7-8 Stramning af

Læs mere

TECHCONNECT TC2-HDMIAUD BRUGERMANUAL

TECHCONNECT TC2-HDMIAUD BRUGERMANUAL TECHCONNECT TC2-HDMIAUD BRUGERMANUAL www.visionaudiovisual.com/da/techconnect/tc2-hdmiaud 1 KONFORMITETSERKLÆRING Når relevant, er Vision-produkter certificerede og overholder alle kendte lokale regulativer

Læs mere

AR280P Clockradio Håndbogen

AR280P Clockradio Håndbogen AR280P Clockradio Håndbogen Index 1. Anvendelsesområde 2. Sikkerhed o 2.1. Piktogrammer i denne håndbog o 2.2. Almindelige sikkerhedsanvisninger 3. Klargøring til brug o 3.1. Udpakning o 3.2. Pakkens indhold

Læs mere

Advarsel om en potential fare, betjeningsvejledningen skal følges. Forsigtig! Farlig spænding. Fare for elektrisk stød.

Advarsel om en potential fare, betjeningsvejledningen skal følges. Forsigtig! Farlig spænding. Fare for elektrisk stød. DANSK: Indhold 1. Introduktion / Produktpakke 2. Sikkerhedsforanstaltninger 3. Fare for elektrisk stød og andre farer 4. Anvendelsesformål 5. Testerinformation 6. Forberedelse til test 7. Udførelse af

Læs mere

Kontrollér SBP'en ved modtagelse. Gør fragtmanden og forhandleren opmærksom på eventuelle skader.

Kontrollér SBP'en ved modtagelse. Gør fragtmanden og forhandleren opmærksom på eventuelle skader. Oversigt Service-bypasspanelet (SBP) fra APC by Schneider Electric giver netværksstrøm til tilsluttet udstyr under UPS-vedligeholdelse. Indhold Læs sikkerhedsvejledningen, før UPS'en installeres. Kontrollér

Læs mere

KØLEBOKS 12/24/230V Brugsanvisning HN nr. 8896

KØLEBOKS 12/24/230V Brugsanvisning HN nr. 8896 KØLEBOKS 12/24/230V Brugsanvisning HN nr. 8896 Tillykke med deres nye køleboks husk at læse brugsanvisningen grundigt igennem inden brug, og gem den til evt. senere brug. Køleboksen må kun tilsluttes et

Læs mere

Planlægning af systemet

Planlægning af systemet Planlægning af systemet Grundig planlægning af systemopsætningen giver det bedst mulige resultat og den højest mulige ydeevne. Hvis du planlægger opsætningen omhyggeligt, kan du undgå situationer, hvor

Læs mere

MULTIFUNKTIONSTESTER K 6010A. El.NR: 63 98 720 067

MULTIFUNKTIONSTESTER K 6010A. El.NR: 63 98 720 067 MULTIFUNKTIONSTESTER K 6010A El.NR: 63 98 720 067 INDHOLDSFORTEGNELSE K6010A side 2 1. Sikker Test...3 2. Introduktion...3 3. Instrument Beskrivelse...4 3.1 Front Panel (fig. 1)...4 3.2 Test Terminaler

Læs mere

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk

Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk Generelle sikkerhedsforanstaltninger Generelle sikkerhedsforanstaltninger Dansk 1 Generelle sikkerhedsforanstaltninger 1 Generelle sikkerhedsforanstaltninger 1.1 Om dokumentationen Den oprindelige dokumentation

Læs mere

Installationsmanual IP-Kamera Integration

Installationsmanual IP-Kamera Integration IP-Kamera Integration Kom godt i gang Tillykke med dit nye SuperSail produkt. Vi håber at du bliver tilfreds med det og vi står til rådighed med support hvis du måtte have behov for det. Du kan kontakte

Læs mere

Ren sinus inverter YK-PSW 700w og 1000w

Ren sinus inverter YK-PSW 700w og 1000w Ren sinus inverter YK-PSW 700w og 1000w Installations og brugervejledning en oversættelse af den originale engelske version uden ansvar. 1. Funktioner Ren sinus spænding (THD mindre end 3 %) ved ren R

Læs mere

Monterings og brugervejledning For Fjerndisplay CXM

Monterings og brugervejledning For Fjerndisplay CXM Phocos CXM Fjerndisplay for laderegulator CXN Monterings og brugervejledning For Fjerndisplay CXM Side 1 Generelle funktioner. CXM Fjerndisplayet er designet til visning Panel strøm, forbrugs strøm og

Læs mere

VENTILATOR PRO S Ø100 STANDARD

VENTILATOR PRO S Ø100 STANDARD VENTILATOR PRO S Ø100 STANDARD INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 300210 EAN nr 5709133300333 Læs venligst denne manual grundigt igennem inden brug af ventilatoren. MÅ KUN INSTALLERES AF EN AUTORISERET ELINSTALLATØR!

Læs mere

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45 Instruktions- og betjeningsmanual SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-0, CEL-0-M, CEL-5, CEL-40 & CEL-45 Indholdsfortegnelse. Håndtering & transport Side. Montering / samling Side. Opstilling

Læs mere

Betjeningsvejledning. DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40. denver-electronics.com

Betjeningsvejledning. DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40. denver-electronics.com denver-electronics.com Betjeningsvejledning DAB+/DAB FM Radio DENVER DAB-40 COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics DA-1 VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER

Læs mere

DAB+ adaptor. Kære kunde,

DAB+ adaptor. Kære kunde, Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

Fancoil. Installationsmanual Dansk

Fancoil. Installationsmanual Dansk Fancoil Installationsmanual Dansk Vedligeholdelse Advarsel: Fancoilen er tilsluttet strømforsyning og et vandkredsløb. Personer uden de påkrævede tekniske færdigheder, kan komme til skade eller påføre

Læs mere

DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller

DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller Danish DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller Dansk betjeningsvejledning www.denver-electronics.com SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER For ikke at beskadige denne enhed bør den ikke opbevares på steder

Læs mere

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE Animo Denne instruktion er for brugere af Animo vandopvarmningsbeholder, type WKT-Dn. Læs denne instruktion omhyggeligt, da det bevirker bedst og mest sikker brug af maskinen. 1. GENEREL BESKRIVELSE Vandopbevaringsbeholderen

Læs mere

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Brugervejledning Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Indholdsfortegnelse Functions and features... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Package contents... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Product overview...

Læs mere

KCG 17-001. Brugermanual - installationsmanual

KCG 17-001. Brugermanual - installationsmanual KCG 17-001 Brugermanual - installationsmanual Indholdsfortegnelse Installation... 3 Test... 3 Klimaanlæggets model... 3 Nulstil GSM modulet tilbage til fabriksindstilling... 3 Fejlmelding... 3 Sikkerhed...

Læs mere

NMT - /40, 60, 80 NMT ER - /40, 60, 80 EGHN SMART - /60

NMT - /40, 60, 80 NMT ER - /40, 60, 80 EGHN SMART - /60 NMT - /40, 60, 80 NMT ER - /40, 60, 80 EGHN SMART - /60 Instruktion Installation 7340041 IMP Pumper erklære at disse produkter er i overensstemmelse med følgende EU-direktiver: CE Overensstemmelseserklæring

Læs mere

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S)

BRUGERMANUAL. Isterningmaskine (IM-006S) BRUGERMANUAL Isterningmaskine (IM-006S) Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsinstruktioner 1 Forbered din isterningmaskine til brug Vigtige sikkerhedstips 2 Lær din maskine at kende 3 Brugervejledning

Læs mere

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt.

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. OB115N DA For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. ELEKTRISK HÅNDTØRRER INSTALLATIONSVEJLEDNING VIGTIGT!

Læs mere

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system SSI-9001 IP65 GSM fjern kontrol og alarm system Installations vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Vejledning Kontakt Tænd/sluk 1 - Strømforsyning: Forbundet til egen 12V / 1.5A strømforsyning (*)

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING Model: CL-338H 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede rullegardin med fjernbetjening... 3 1.1 Generelle egenskaber...

Læs mere