DEN RØDE TRÅD. Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DEN RØDE TRÅD. Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd"

Transkript

1 DEN RØDE TRÅD Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF Den Røde Tråd Vi har i Vallensbæk IF fodbold valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød tråd, er at sikre sig den bedste løsning for klubben, årgangen og den enkelte spiller. Vi vil gerne sikre, at vi sammen får det bedste ud af fodbolden i Vallensbæk. Den røde Tråd vil samtidig være et godt redskab for trænere, forældre og spillere i klubben.

2 3 mands (U7-U6-U5) Målet for 3 mands er, at det skal være sjovt at spille fodbold og fange det enkelte barns interesse. Dette skal ske ved leg, hvor hele årgangen er samlet, og der vil så være rotations/stationstræning med små grupper. Forældretrænere 1 skal være træneransvarlig og dertil skal der være det antal assistent trænere, som det kræver, i forhold til antal spillere der er på årgangen. Derudover 1 forældre, som er årgangsleder for årgangen, og danner bindeled mellem årgang og bestyrelse. Træning og kamp skal være sjov/leg, og ikke resultat orienteret. Stor forældre inddragelse forældre skal hjælpe, hvor der er behov Være til stede ved træning 1 x træning pr uge som er aldersrelateret iht. DBU's bedre børnefodbold Ingen niveau opdeling, kamphold stilles ud fra sociale hensyn. Alle spillere skal til kamp min. spille halvdelen af spilletiden

3 5 mands (U9-U8) Målet med 5 mands er først og fremmest det samme som 3 mands, at det skal være sjovt at spille fodbold med rotations/stationstræning. Forældretrænere: 1 skal være træneransvarlig, og dertil skal der være det antal assistent trænere, som det kræver i forhold til antal spillere der er på årgangen. Derudover 1 forældre, som er årgangsleder for årgangen, og danner bindeled mellem årgang og bestyrelse. Stor forældre inddragelse: Forældre skal hjælpe, hvor der er behov, og være til stede til træning. 2 x træning pr uge, som er aldersrelateret iflg. DBU's bedre børnefodbold Træning og kamp skal være sjov/leg, og ikke resultatorienteret Ingen niveau opdeling, kamphold ud fra sociale hensyn. Dog skal der ½ år før overgang til 7- mands gøres klar til niveau opdeling. Dette gøres ved at lave 1-2 A-kamphold, alt efter årgangens størrelse, og resten som B-kamphold. Når niveau opdelingen til 7mands påbegyndes, skal dette ske i samarbejde med den pågældende afdelingsformand, som vil sørge for, at der bliver stillet en neutral træner til rådighed - som ikke har præferencer til forældre/spillere. Følge SBU opdeling i 5/7 mands og får ikke mulighed for at spille 7 mands i DGI. Dog er det ok at gøre klar til 7 mands det sidste ½ år i f.eks. privat turneringer/vinterturneringer. Alle spillere skal til kamp min. spille halvdelen af spilletiden

4 7 mands (U11-U10) Målet med 7 mands er, at det stadig skal være sjovt, men med en niveau opdeling, hvor lige børn leger bedst. På den måde får vi en hel årgang, hvor der er plads til både elite og bredde. Forældretrænere : 1 træner og 1 trænerassistent eller evt. juniortræner pr. hold, samt 1 holdleder. Derudover en forældre som er årgangsleder for årgangen, som er bindeled mellem årgang og bestyrelse. Niveau opdeling, hvor vi har en stor 1-holds-trup med kamphold 1 og 2 (22-24 spillere, alt efter møde stabilitet) 3-4 holds trup osv. Holdtræning hvor der trænes i de store trups med 1-2 hold 2-3 hold osv. Når niveau opdelingen til 9-mands påbegyndes, skal dette ske i samarbejde med den pågældende afdelingsformand, som vil sørge for, at der bliver stillet en neutral træner til rådighed, som ikke har præferencer til forældre/spillere. Hvis der er spillere/niveau til det, er det klubbens målsætning at have et hold i række 1 hos SBU på alle årgange. 2 x træning pr uge, som er aldersrelateret iflg. DBU's bedre børnefodbold Spillere rykker op og ned 1-2 måneder før sæsonstart forår/efterår. Alle spillere skal til kamp min. spille halvdelen af spilletiden, ingen spillere er uundværlige. Spillere på 1. holdene, som kan bruge større udfordringer og gøre sig gældende på 1.holdet på årgangen ældre, skal have mulighed for at prøve at træne med. Kan spilleren gøre sig gældende her, skal der laves en aftale mellem trænerne på de 2 årgange, om spilleren skal rykkes op, eller blot træne med en gang imellem. Vigtigt er det, at hvis spilleren rykker op, og skal sidde over i en kamp, skal spilleren spille med på den årgang som spilleren oprindelig er fra.

5 9 mands (U13-U12) Målet med 9 mands er, at gøre dem klar til at spille 11 mands Juniortræner + vejleder fra U hold eller forældretræner. Træner som ikke er forældre vil prioriteres på 1. hold først, samt 1 holdleder pr. hold Derudover en forældre som er årgangsleder for årgangen, som er bindeled mellem årgang og bestyrelse. Niveau opdeling, ca. 14 pr. Hold Når niveau opdelingen til 11-mands påbegyndes, skal dette ske i samarbejde med den pågældende afdelingsformand, som vil sørge for, at der bliver stillet en neutral træner til rådighed, som ikke har præferencer til forældre/spillere Hvis der er spillere/niveau til det, er det klubbens målsætning at have et hold i række 1, hos SBU på alle årgange. Holdtræning 2-3 x træning pr uge, som er aldersrelateret iflg. DBU's bedre børnefodbold Spillere rykker op og ned 1-2 måneder før sæsonstart forår/efterår. Alle spillere skal til kamp min. spille halvdelen af spilletiden, ingen spillere er uundværlige. Oversiddere SKAL spille med 2. holdet. Spillere på 1. holdene, som kan bruge større udfordringer og gøre sig gældende på 1.holdet på årgangen ældre, skal have mulighed for at prøve at træne med. Kan spilleren gøre sig gældende her, skal der laves en aftale mellem trænerne på de 2 årgange, om spilleren skal rykkes op, eller blot træne med en gang imellem. Vigtigt er det, at hvis spilleren rykker op, og skal sidde over i en kamp, skal spilleren spille med på den årgang som spilleren oprindelig er fra.

6 11 mands U14 Målsætningen er at styrke årgangens sammenhold, sideløbende med at førsteholdet skal forsøge at påbegynde arbejdet med skabe spillere der kan begå sig på Vallensbæks U17/1 og på sigt 1 senior. 11-mands fodbold skal implementeres på alle hold Træner U14,1: B-licens træner. + 1 assistent træner (B1) + 1 holdleder. U14,2,3,4 osv. En træner + en holdleder pr. hold. 1 Årgangsleder for hele årgangen Uddannede trænere prioriteres på højst rangerende hold først, ligesom det tilstræbes at der findes, ikke forældretrænere om muligt. Træningsform Holdtræning 2-3 x træning pr. uge, ud fra aldersrelateret træning iflg. DBU. U14,1 minimum 3x træning Trup U14,1 16 markspillere + 2 målmænd. Øvrige hold spillere pr hold. Spillere rykker op og ned 1-2 måneder før sæsonstart forår/efterår. Turnering U14 tilmeldes i mesterrækken / række 1. Øvrige hold tilmeldes ud fra trænerens skøn.

7 Oversiddere Til kampe er alle underliggende hold, forpligtet til at modtage op til 2 oversiddere fra højere rangerende hold. Dog er U14,2 forpligtet til at modtage op til 3+1 oversiddere fra U14,1 til hver kamp. Ligeledes skal alle nedenstående hold afgive op til 2 spiller til kamp, hvis det er nødvendigt. Senest to dage før en kamp skal træneren, meddele hvor mange spillere han ønsker og afgive/modtage. Note U14,1 U14,1 træneren har mulighed for at rykke 2 spillere op fra U13,1 til deres kampe, efter eget ønske, hvis de mangler spillere. Ligesom U14,1 vil kunne skulle afgive 2 spillere til U15,1 Permanent oprykning af spillere, aftales mellem trænerne og den sportslige ansvarlige. 11 mands U15 Målsætningen er at styrke årgangens sammenhold, sideløbende med at førsteholdet skal videre føre arbejdet med at skabe spillere der kan begå sig på Vallensbæks U17/1 og på sigt 1 senior. Træner: U15,1: B-licens træner. + 1 assistent træner (B1) + 1 holdleder. U15,2,3,4 osv. En træner + en holdleder pr. hold. 1 Årgangsleder for hele årgangen Uddannede trænere prioriteres på højst rangerende hold først, ligesom det tilstræbes at der findes, ikke forældretrænere om muligt.

8 Træningsform Holdtræning 2-3 x træning pr uge, ud fra aldersrelateret træning iflg. DBU. U15,1 minimum 3x træning Trup U15,1 16 markspillere + 2 målmænd. Øvrige hold spillere pr hold. Spillere rykker op og ned 1-2 måneder før sæsonstart efterår/forår Turnering U15,1 skal spille i minimum række 1. Øvrige hold tilmeldes ud fra trænerens skøn. Oversiddere Til kampe er alle underliggende hold, forpligtet til at modtage op til 2 oversiddere fra højere rangerende hold. Dog er U15,2 forpligtet til at modtage op til 3+1 oversiddere fra U15,1 til hver kamp. Ligeledes skal alle nedenstående hold afgive op til 2 spiller til kamp, hvis det er nødvendigt. Senest to dage før en kamp skal træneren, meddele hvor mange spillere han ønsker og afgive/modtage. Note U15,1 U15,1 træneren har mulighed for at rykke 2 spillere op fra U14,1 til deres kampe, efter eget ønske, hvis de mangler spillere. Ligesom U15,1 vil kunne skulle afgive 2 spillere til U17,1 Permanent oprykning af spillere, aftales mellem trænerne og den sportslige ansvarlige.

9 11 mands U17 Målsætningen er at samle det bedst mulige U17,1 som helst skal begå sig i 3 division. Spillerne skal trænes målrette mod 1 senior. U17,2 ses som et semielite hold, med spillere fra tidligere første hold (U15/1+U17/1). Vigtigt med tæt samarbejde de to hold i mellem. På de øvrige hold i årgangen fokuseres på socialfodbold. Træner U17,1: B-licens træner eller højere + 1 assistent træner (B1) + 1 holdleder, og 1 årgangsleder for hele årgangen. U17,2: B-licens træner. + 1 assistent træner (B1) + 1 holdleder. U17,3,4 osv. En træner + en holdleder pr. hold. Uddannede trænere prioriteres på højst rangerende hold først, ligesom det tilstræbes at der findes, ikke forældretrænere om muligt. Træningsform Holdtræning 2-3 x træning pr uge, ud fra aldersrelateret træning iflg. DBU. U17,1 og U17,2 minimum 3x træning Trup U17,1 16 markspillere + 2 målmænd, heraf % førsteårsspillere, her i blandt 1 målmand. Øvrige hold spillere pr hold. Spillere rykker op og 1-2 måneder før sæsonstart forår/efterår. Turnering U17,1 søger om 3 division, alternativt mesterrækken. U17,2 minimum række 1. Øvrige spiller i rækker efter trænerens skøn.

10 Oversiddere Til kampe er alle underliggende hold, forpligtet til at modtage op til 2 oversiddere fra højere rangerende hold. Dog er U17,2 forpligtet til at modtage op til 3+1 oversiddere fra U17,1 til hver kamp. Ligeledes skal alle nedenstående hold afgive op til 2 spiller til kamp, hvis det er nødvendigt. Senest to dage før en kamp skal træneren, meddele hvor mange spillere han ønsker og afgive/modtage. Note U17,1 U17,1 træneren har mulighed for at rykke 2 spillere op fra U15,1 til deres kampe, efter eget ønske, hvis de mangler spillere. Ligesom U17,1 vil kunne skulle afgive 2 spillere til U19,1 Permanent oprykning af spillere, aftales mellem trænerne og den sportslige ansvarlige. 11 mands U19 Målsætningen er at samle det bedst mulige U19,1 som helst skal begå sig i 3 division. Spillerne skal trænes målrette mod 1 senior.

11 U19,2 ses som et semielite hold, med spillere fra tidligere første hold (U17/1+U19/1). Vigtigt med tæt samarbejde de to hold i mellem. På de øvrige hold i årgangen fokuseres på socialfodbold. Træner U19,1: B-licens træner eller højere + 1 assistent træner (B1) + 1 holdleder, og 1 årgangsleder for hele årgangen. U19,2: B-licens træner eller højere + 1 assistent træner (B1) + 1 holdleder U19,3,4 osv. En træner + en holdleder pr. hold. Uddannede trænere prioriteres på højst rangerende hold først, ligesom det tilstræbes at der findes, ikke forældretrænere om muligt. Træningsform Trup Holdtræning 2-3 x træning pr uge, ud fra aldersrelateret træning iflg. DBU. U19,1 minimum 2x3 træning U19,1 16 markspillere + 2 målmænd, heraf % førsteårsspillere, her i blandt en målmand. Øvrige hold spillere pr hold Spillere rykker op og ned 1-2 måneder før sæsonstart forår/efterår. Turnering U19,1 søger om 3 division alternativt mesterrækken. Øvrige spiller i rækker efter trænerens skøn Oversiddere

12 Til kampe er alle underliggende hold, forpligtet til at modtage op til 2 oversiddere fra højere rangerende hold. Dog er U19,2 forpligtet til at modtage op til 3+1 oversiddere fra U19,1 til hver kamp. Ligeledes skal alle nedenstående hold afgive op til 2 spiller til kamp, hvis det er nødvendigt. Senest to dage før en kamp skal træner, meddele hvor mange spillere han ønsker og afgive/modtage. Note U19,1 U19,1 træneren har mulighed for at rykke 2 spillere op fra U17,1 til deres kampe, efter eget ønske, hvis de mangler spillere. Ligesom U19,1 vil kunne skulle afgive 2 spillere til senior 1 Permanent oprykning af spillere, aftales mellem trænerne og den sportslige ansvarlige. Vi forventer at alle trænere bakker 100% op og efterlever Den Røde Tråd i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd skal sættes i gang senest 1. April 2013 Hvis vi alle støtter op om Den Røde Tråd, er vi sikre på at..

13 Det bliver ENDNU sjovere at spille fodbold i Vallensbæk IF

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov DEN RØDE TRÅD Seriøs fodbold for sjov Sportsafdelingen har i Svogerslev Boldklub valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød tråd, er at sikre sig den bedste

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt

SIF-Fodbold - Sport. Sport. Ansvarlig for området Sportschef Mogens Schuldt SIF-Fodbold - Sport Organisation Overordnede opgaver/ansvar Sport Ansvarlig for området Mogens Schuldt Birger M. Nielsen ass. Mogens Schuldt Ungsenior: U21 Herre- og kvindesenior Old Boys - Veteran Mogens

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

Blå Tråd for børnefodbold i Ringe Boldklub

Blå Tråd for børnefodbold i Ringe Boldklub Blå Tråd for børnefodbold i Ringe Boldklub Udgangspunktet for Den Blå Tråd er: Ringe Boldklubs værdigrundlag og målsætning DBU s Holdninger og Handlinger Aldersrelateret træning koncept (ATK) DBUs Børnetræningsmanual

Læs mere

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD

VRI Fodbold DEN GULE TRÅD VRI Fodbold DEN GULE TRÅD Politik for VRI Fodbold... 2 Den gule tråd i arbejdet med VRI-børnefodbold og VRI B&U... 3 Holdninger, mål og temaer... 4 Årgangene U5, U6 og U7... 4 Årgangene U8 og U9... 5 Årgangene

Læs mere

3... Målsætningen er en hensigtserklæring som alle i HG Fodbold forpligter sig til at opfylde.

3... Målsætningen er en hensigtserklæring som alle i HG Fodbold forpligter sig til at opfylde. Målsætning for HG Fodbold i perioden 2010-2012. 1... Hensigten med denne målsætning er: At alle i HG Fodbold - fra yngste til ældste, spillere, ledere, venner og forældre arbejder med de samme mål i hele

Læs mere

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Alder afdeling (skoleåret fra august til juni) 4/5/6 år U6 3-mands Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Fodbold Træning og opdeling Kamp og opdeling Værdier 6/7 år U7 3-mands 7/8 år U8 5-mands Fællestræning

Læs mere

Præsentation af U-center og konsulent gruppen.

Præsentation af U-center og konsulent gruppen. Præsentation af U-center og konsulent gruppen. Formålet med konsulent team og etablering af U-center: 1. 2. 3. 4. At skabe en elite BSF tråd med et godt trænings og udviklingsmiljø. Skabe en større fælles

Læs mere

Nyt bud på en Vision

Nyt bud på en Vision Nyt bud på en Vision I år 2015 har vi i samarbejde med skoler og institutioner i Nørresundby skabt en stabil og omfattende tilgang af medlemmer, således at der opstår et så tilpas stort antal børnespillere,

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Præsentation af U-center og konsulent gruppen

Præsentation af U-center og konsulent gruppen Præsentation af U-center og konsulent gruppen Formålet med konsulent team og etablering af U-center: 1. At skabe en elite BSF tråd med et godt trænings og udviklingsmiljø. 2. Skabe en større fælles forståelse

Læs mere

Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet?

Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet? Ønsker I et skifte til en kalenderturnering? 1. Hvilken turneringsstruktur ønsker du fremadrettet? 10 9 8 7 6 5 4 1 47.2% 45.8% 1 2 3 6.9% 1 Jeg ønsker at bevare den nuværende turneringsstruktur (efterår-forår)

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

Børnefodbold i Randers Freja. September 2013

Børnefodbold i Randers Freja. September 2013 Børnefodbold i Randers Freja September 2013 Generelle Retningslinjer Børnefodbold i Randers Freja omfatter alle drenge- og pigehold fra U5 U12. Alle retningslinjer for børnefodbold i Randers Freja er baseret

Læs mere

VSF Drengeungdom. Den gule tråd version 2.0 Mere for de øvede. VSF Fodbold Drengeungdom 2014

VSF Drengeungdom. Den gule tråd version 2.0 Mere for de øvede. VSF Fodbold Drengeungdom 2014 VSF Drengeungdom Den gule tråd version 2.0 Mere for de øvede Den gule tråd version 2.0 U7 U13 Fastholdelse af 11-mands kultur i VSF Drengeungdom, gerne 2 hold i alle årgange. 1 e hold der spiller med i

Læs mere

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter.

Ansættelsespolitik. i SIF-fodbold, således at ansættelses- og aftaleforhold er klare for begge parter. Ansættelsespolitik 1. Formål Formålet er at fastlægge retningslinier for alle; aftaler med ulønnede trænere, ansættelse / aftaler med andre, Fodboldafdelingen i SIF-fodbold, således at ansættelses- og

Læs mere

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM KOLDING IF FODBOLD UNGDOM ELITE 1 Indledning Organisering af Kolding IF Fodbold Dette hæfte har til formål at skabe transparens ift. klubbens samlede organisation,

Læs mere

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold August 2013 Indhold Forord... 3 Klubbens organisation... 4 Faste aktiviteter... 5 Organisation af en årgang, roller og opgavefordeling... 6 De 10 forældrebud (DBU)... 7

Læs mere

AFK - storegruppen piger målsætninger

AFK - storegruppen piger målsætninger Vision Visionen for AFK pige/ kvindefodbold er at skabe Danmarks bedste tilbud til piger/ kvinder der gerne vil spille fodbold. Det gælder både for fodboldspillere der er eliteog breddeorienterede. Fodbold

Læs mere

Dragør Boldklub: Venner og vindere, "Den Gule tråd"

Dragør Boldklub: Venner og vindere, Den Gule tråd Dragør Boldklub - Den gule tråd - en holdningsguide til en god årgang i Dragør Boldklub Dragør Boldklub: Venner og vindere, "Den Gule tråd" - En holdningsguide til en god årgang i Dragør Boldklub Indhold:

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold August 2013 Indhold Forord... 3 Klubbens organisation... 4 Faste aktiviteter... 5 Organisation af en årgang, roller og opgavefordeling... 6 De 10 forældrebud (DBU)... 7

Læs mere

I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks.

I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks. Børnefodbold i Nørresundby FB Holdninger ver. Juli 2018 I Nørresundby Forenede Boldklubber går vi ind for DBU s Holdninger og Handlinger og DBU s Fair Play kodeks. Afsnit A Vores vison om Børnefodbold;

Læs mere

Retningslinjer for Ungdomsafdelingen. 1. udgave, 2013

Retningslinjer for Ungdomsafdelingen. 1. udgave, 2013 Retningslinjer for Ungdomsafdelingen 1. udgave, 2013 Holluf Pile - Tornbjerg Idrætsforening (HPTI) Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ www.hpti.dk Stiftet 27. juni 1980 Børnefodbold og træning af børn:

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Kristrup Boldklub fodbold MÅLSÆTNING FOR. Version Dato / Initialer Kommentar /JB Dokument frigivet

Kristrup Boldklub fodbold MÅLSÆTNING FOR. Version Dato / Initialer Kommentar /JB Dokument frigivet MÅLSÆTNING FOR Kristrup Boldklub fodbold Version Dato / Initialer Kommentar 1.0.0 250412/JB Dokument frigivet 1 1 Generelt om målsætninger for KB Fodbold... 3 2 Overordnet struktur i KB fodbold:... 3 3

Læs mere

Børne- og ungdomsfodbolden i Tuse IF

Børne- og ungdomsfodbolden i Tuse IF Børne- og ungdomsfodbolden i Tuse IF Forord Fodbold er den største idrætsgren i Danmark. Dette betyder, at spillet og klubberne har en stor samfundsmæssig betydning i forhold til hvordan børn og unge udvikler

Læs mere

Den røde tråd. RIK s ishockey program for alle aldre

Den røde tråd. RIK s ishockey program for alle aldre RIK s ishockey program for alle aldre Den røde tråd Indeværende dokument danner rammen om hvordan der skal spilles ishockey i vores klub, hvilke sociale værdier vi ønsker, skal opretholdes og ikke mindst

Læs mere

Værdier, Holdninger og Handlinger i Nibe Boldklub

Værdier, Holdninger og Handlinger i Nibe Boldklub Værdier, Holdninger og Handlinger N.B. 1919 i Nibe Boldklub ndholdsfortegnelse 2 Forord 3 Værdier i Nibe Boldklub 4 Målsætning - Uddannelse 5 Organisation i Nibe Boldklub 6 God børne- og ungdomstræning

Læs mere

Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne.

Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne. 0 Nykøbing FC sætter dialog og samarbejde i centrum både i forhold til omverdenen og medlemmerne. Præcis, troværdig og målrettet kommunikation er en forudsætning for at leve op til vores mål, og derfor

Læs mere

Håber, at have vækket jeres interesse.

Håber, at have vækket jeres interesse. Bliv Sponsor i HPTI Er du firmaet der ønsker at have dit navn promoveret gennem fynsk fodbold? Har du brug for at få dit produkt eksponeret gennem en stærk sportsgren? Hvis dette er tilfældet vil et sponsorat

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

Børneungdomstrænermøde

Børneungdomstrænermøde Børneungdomstrænermøde FBI Fredensborg Stadion August 2014. Agenda 1. Indledning. 2. Nyt fra Bestyrelsen. 3. Udvikling fremfor resultat. 4. Lidt praktiske tema er (nyt fra sportsudvalget). 5. Kommunikation.

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Eliteafdelingen generalforsamling 2010

Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Turbulent start på 2009 Slutningen af 2008 og starten af 2009 startede meget turbulent. Flere af de bærende trænere og kræfter omkring Eliteafdelingen havde valgt

Læs mere

Målsætning og årsplan for FC-Sønderborg U13 talent træning 2015/2016. Gustavo Molina, Rassmus Holm Nielsen og Preben Holm Nielsen 2015-09-18

Målsætning og årsplan for FC-Sønderborg U13 talent træning 2015/2016. Gustavo Molina, Rassmus Holm Nielsen og Preben Holm Nielsen 2015-09-18 Målsætning og årsplan for FC-Sønderborg U13 talent træning 2015/2016 Gustavo Molina, Rassmus Holm Nielsen og Preben Holm Nielsen 2015-09-18 Trænere Gustavo Molina Preben Holm Nielsen Mobil: 20677759 E-Mail:

Læs mere

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold Kampklar til træner/leder Som Træner /leder i Dalum IF skal du fra foråret 2015 til at bruge kampklar Dette er en kort vejledning til hvordan du opretter hold i kampklar Man starter med at gå ind på www.dbu.dk

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold

DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold DEN BLÅ TRÅD Karlslunde Fodbold August 2013 Indhold Forord... 3 Klubbens organisation... 4 Faste aktiviteter... 5 Organisation af en årgang, roller og opgavefordeling... 6 De 10 forældrebud (DBU)... 7

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

Dansk Boldspil-Union En Del Af Noget Større

Dansk Boldspil-Union En Del Af Noget Større Videnbaseret udvikling af børnefodbolden - fra tro til viden Dansk fodbold i 2005 Elite Mangel på landsholdsprofiler Ingen slutrundedeltagelse Dårlige klubresultater i europæisk sammenhæng For få danske

Læs mere

AFK - Ungdom Yngst Målsætninger og udførelse

AFK - Ungdom Yngst Målsætninger og udførelse Mission At tiltrække, udvikle og fastholde flest mulige spillere i AFK UY frem til overgang til AFK UÆ. At udvikle hver spillers fodboldmæssige færdigheder bedst muligt under hensyntagen til den enkelte

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Skive fh Holdningshæfte

Skive fh Holdningshæfte Indholdsfortegnelse Vision:... 2 Breddeidræt:... 2 Eliteidræt:... 2 Branding:... 2 Skive fh ønsker:... 3 Dette kræver:... 3 Målsætning:... 3 Samarbejde med lokale skoler og ungdomsuddannelser:... 3 Skive

Læs mere

Optag i idrætstalentklassen

Optag i idrætstalentklassen Pkt. 150 Optag i idrætstalentklassen Sagsnr. 277126 Kultur- og Idrætsudvalget Åbent punkt Resume Venstre har bedt om, at sag om optag i talentklassen sættes på dagsordenen. Indstilling Forvaltningen indstiller,

Læs mere

Version Børnefodbold

Version Børnefodbold Version Børnefodbold Velkommen til alle drenge og piger og deres forældre! Netop nu tager Nørresundby Forenede Boldklubber imod mange nye medlemmer. Græsset er grønt, vejret godt, og udendørsaktiviteter

Læs mere

INVITATION FUTSAL 2015/16

INVITATION FUTSAL 2015/16 INVITATION FUTSAL 2015/16 Turneringsopbygning Futsal turneringen 2015/16 udbydes i 2 niveauer i nedennævnte rækker. Vi tilstræber med inddelingen på at få så jævnbyrdige kampe som muligt. Hvis den enkelte

Læs mere

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indefodbold 2015/16 I Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indholdsfortegnelse Tilmeldingsgebyr... 1 Datoplan for indefodbold på bane med håndboldmål... 2 Turneringer på bane med håndboldmål

Læs mere

Vedr.: Indkaldelse til delegeretmødet

Vedr.: Indkaldelse til delegeretmødet Roskilde, den 22. december 2016 jeje@dbusjaelland.dk, direkte 4634 0739 Til Sjællandske fodboldklubber Vedr.: Indkaldelse til delegeretmødet Hermed fremsendes indkaldelse og bilag til DBU Sjællands delegeretmøde,

Læs mere

GODE FODBOLDFORÆLDRE

GODE FODBOLDFORÆLDRE 2018 Danske medier om forældre og foreningsliv: Fyns Stiftstidende 12.03.18 Politiken 18.03.17 FORMÅL At skabe en bevidsthed om hvem klubben er At bibringe en forståelse for sammenhængen mellem ressourcer

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

INFORMATION ÆNDRINGER AF U7, U9 & U11 TURNERINGERNE FOR 2019/ august 2019

INFORMATION ÆNDRINGER AF U7, U9 & U11 TURNERINGERNE FOR 2019/ august 2019 INFORMATION ÆNDRINGER AF U7, U9 & U11 TURNERINGERNE FOR 2019/20 23. august 2019 Kære trænere, ledere og istidskoordinatorer På Ungdomsmødet i foråret vedtog vi en del større ændringer på især U9 og U11

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

MISSION VISIONER VÆRDIGRUNDLAG DEN RØDE TRÅD

MISSION VISIONER VÆRDIGRUNDLAG DEN RØDE TRÅD MISSION VISIONER VÆRDIGRUNDLAG DEN RØDE TRÅD 1 Januar 2015 Indholdsfortegnelse. Mission for IF Skjold Sæby....3 Visioner for IF Skjold Sæby...3 Værdigrundlag....3 Børnefodbold årgang U5-U7....5 Børnefodbold

Læs mere

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan.

Derfor opfordres både medlemmer og deres forældre til at støtte foreningen aktivt, der hvor de kan. VELKOMMEN TIL BRØNDBY IF TIL MEDLEMMER OG DERES FORÆLDRE Historie Brøndbyernes Idrætsforening blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening (stiftet

Læs mere

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle.

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle. FODBOLD for begyndere Når du skal lære at spille fodbold, er der mange nye regler og begreber, der kan være svære i starten. Heldigvis kan de nemt læres og derfor har vi lavet den her infografik, der forklarer

Læs mere

MSI Research. har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området.

MSI Research. har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. Trænerundersøgelse MSI Research har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. I dag er vi derfor blandt de foretrukne

Læs mere

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

Et bud på Tjæreborg Idrætsforenings værdier. Rapport fra Udvalget. December 2011

Et bud på Tjæreborg Idrætsforenings værdier. Rapport fra Udvalget. December 2011 Et bud på Tjæreborg Idrætsforenings værdier Rapport fra Udvalget December 2011 Side 1 af 9 Indhold Indledning... 3 Baggrund.... 3 Forældremøder... 4 Synlighed... 5 Kommunikation... 5 Opgaver... 5 Ungdomsfodbolden...

Læs mere

Ny Turneringsstruktur til sæson

Ny Turneringsstruktur til sæson Niveaustævne for U-18 pige og drenge 1. division Niveaustævne for U-18 pige og drenge A: Der tilbydes niveaustævner for hold som tilmeldes i A-rækken, disse Turneringen for U-18 pige og drenge 1. division.

Læs mere

DBU Breddestrategi. v/bent Clausen Medlem af DBUs bestyrelse Formand for DBU Jylland. DHF Breddeseminar Nyborg 2. februar 2013

DBU Breddestrategi. v/bent Clausen Medlem af DBUs bestyrelse Formand for DBU Jylland. DHF Breddeseminar Nyborg 2. februar 2013 DBU Breddestrategi v/bent Clausen Medlem af DBUs bestyrelse Formand for DBU Jylland DHF Breddeseminar Nyborg 2. februar 2013 Passion, udvikling og fællesskab - Strategi for videreudviklingen af dansk fodbold

Læs mere

Børnefodboldens organisation i Næstved IF

Børnefodboldens organisation i Næstved IF Børnefodboldens organisation i Næstved IF Bestyrelsen har fra 1/7-2013 vedtaget en ny organisation, som betyder, at det tidligere børneudvalg nedlægges. I stedet genopstår Sportsligt Udvalg, som overtager

Læs mere

Holdninger til børnefodbold

Holdninger til børnefodbold Holdninger til børnefodbold Information Holdninger til Børnefodbold i KHIF Forord I KHIF er børne- og ungdomsfodbold højt prioriteret og ungdomsudvalget har derfor udarbejdet en børne- og ungdomspolitik,

Læs mere

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00

Generalforsamling i Lystrup IF Fodbold. mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Generalforsamling i mandag den 27. marts 2017 klokken 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab og redegør for klubbens økonomi.

Læs mere

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig)

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) KONTRAKT FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) Ved underskrivelsen af denne aftale har bestyrelsen i Fredensborg Boldklub og Idrætsforening (FBI) indgået aftale med nedenstående frivillig

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk

JYDSK BOLDSPIL-UNION REGION 3. Indefodbold 2010/11. Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Indefodbold 2010/11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Yderligere oplysninger kan fås hos: JBU Region 3 Forum Horsens Langmarksvej 53 8700 Horsens Tlf. 8939 9930 Fax 75610915 E-mail: region3@jbu.dbu.dk

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Visoner og handlingsplan for Odder IGF Fodbold (Supplement til Visionsplan)

Visoner og handlingsplan for Odder IGF Fodbold (Supplement til Visionsplan) Den BLÅtråd Visoner og handlingsplan for Odder IGF Fodbold 2013-2017 (Supplement til Visionsplan) Forord Odder IGF Fodbold er en fodboldklub, der med sine 113 år, har mange traditioner. Med sine 996 medlemmer

Læs mere

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub Fusionsaftale Mellem Nordbornholms Golf Klub Bornholms Golf Klub Gudhjem Golfklub Nexø Golf Klub Om fælleshold i Danmarksturneringen fra 2012 frem til og med 2014. Holdnavn: FH Team Golfbornholm 1 & 2

Læs mere

Træningen er blevet en tand sjovere for U-9-holdet i Givskud GUF, der har haft begge trænere på børnetrænerseminar.

Træningen er blevet en tand sjovere for U-9-holdet i Givskud GUF, der har haft begge trænere på børnetrænerseminar. B&U-konsulenten sikrer I Hjortshøj-Egå IF havde man mistet fokus på de yngste årgange det blev der rettet op på med ansættelsen af en børne- og ungdomskonsulent og nu er målet at etablere blivende kompetencer,

Læs mere

Uddannelse vejen til den gode træning

Uddannelse vejen til den gode træning Hold kurset i klubben Alle DGI Fodbolds kurser kan arrangeres i klubben Der behøves kun 8 deltagere for at gennemføre et trænerkursus, inspirationsdag eller klubkursusaktivitet. DGI idræt & fællesskab

Læs mere

TPI Odense - Håndboldafdelingen

TPI Odense - Håndboldafdelingen TPI Odense - Håndboldafdelingen Vision Vi skal være lokalområdets bedste håndboldklub Derefter skal vi være Odenses bedste håndboldklub Til sidst er målet at være Fyns bedste håndboldklub Målsætning Vi

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

B 1908 Børn & Ungdom. Velkommen hos. Værdier hos Boldklubben

B 1908 Børn & Ungdom. Velkommen hos. Værdier hos Boldklubben Værdier hos Boldklubben 1908.. Praktisk info til forældre omkring deres børns muligheder... Spil fodbold hos Amagers bedste fodboldklub sammen med 700 glade piger og drenge... Velkommen hos B 1908 Børn

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

FAQ. Retningslinier. for. sportslige afdelinger. Taastrup FC. Ver. 1.0

FAQ. Retningslinier. for. sportslige afdelinger. Taastrup FC. Ver. 1.0 FAQ Og Retningslinier for sportslige afdelinger i Taastrup FC Ver. 1.0 Nedenstående forsøger i alfabetisk orden at besvare mange af de spørgsmål der opstår i hverdagen samt udstikke rammer for arbejdet

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

7-MANDS BANE 7-MANDS BANE KAMPLEDERENS OPGAVER

7-MANDS BANE 7-MANDS BANE KAMPLEDERENS OPGAVER 7-mands fodbold U13 og ældre 7-mands fodbold U-13 og ældre 7-mands fodbold U-13 og ældre S OPGAVER S OPGAVER S OPGAVER SPILLETID I U17 Drenge,, U19 Drenge, Herre, SPILLETID I U17 Drenge,, U19 Drenge, Herre,

Læs mere

MORSØ FC Den blå tråd Fodboldorganisation og arbejdsbeskrivelser

MORSØ FC Den blå tråd Fodboldorganisation og arbejdsbeskrivelser Indholdsfortegnelse Organisationsdiagram for MorsØ FC Fodbold... 2 Årskalender MorsØ FC... 3 Arbejdsbeskrivelser MorsØ FC - Fodbold... 4 Fodboldudvalgsformand arbejdsopgaver... 4 Seniorudvalgsformands

Læs mere

Info fra trænerdag 11. April

Info fra trænerdag 11. April Udskriv Luk Info fra trænerdag 11. April Fra: Lene Laungaard (lenelaungaard@hotmail.com) Sendt: 28. april 2015 14:32:38 Til: neg@stofanet.dk (neg@stofanet.dk); ft@direction marketing.com (ft@directionmarketing.com);

Læs mere

Fodboldmøde i Silkeborg Kommune. Dagsorden. Deltagerliste. Den 17. marts 2014

Fodboldmøde i Silkeborg Kommune. Dagsorden. Deltagerliste. Den 17. marts 2014 Fodboldmøde i Silkeborg Kommune Den 17. marts 2014 Dagsorden DBU Jylland 1. Velkomst og præsentation 2. Nyt fra DBU Jylland 3. Årets Jyske Kommune 4. Fodbold Fitness Pause Silkeborg Kommune 1. Kommunen

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Udarbejdet af Sportsudvalget i TPI 30-01-2013

Udarbejdet af Sportsudvalget i TPI 30-01-2013 Hvid tråd Udarbejdet af Sportsudvalget i TPI 30-01-2013 Indholdsfortegnelse Struktur og organisation... 3 Vision og målsætning... 6 Spillere i TPI... 7 Oprykning af spiller og hold... 8 Kontakt til spillere...

Læs mere

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017

Kolding Boldklub Visionsplan. År r 2017 Kolding Boldklub Visionsplan År r 2017 VISION Visioner uden handling er blot en drøm. Handling uden visioner får blot tiden til at gå. Visioner sammen med handling kan bevæge verden. KB er en verden fuld

Læs mere

Målmandstræning i FA Målmandsakademiet FA 2000

Målmandstræning i FA Målmandsakademiet FA 2000 Målmandsakademiet FA 2000 Målmænd i FA 2000 Indholdsfortegnelse FORORD... 3 BAGGRUND... 4 MÅLMANDSAKADEMIET I FA 2000... 5 I FA 2000 ER VORES KEEPERNE OPDELT I FØLGENDE ÅRGANGE:... 5 MÅLMÆNDENE VURDERES

Læs mere

BØRNETURNERING FORÅR 2012

BØRNETURNERING FORÅR 2012 God børnetræning Et godt fodboldmiljø sikrer, at... så mange som muligt, så længe som muligt, får adgang til miljøer, som har betydning for deres udvikling. Klubberne skal skabe gode fodboldmiljøer, hvor

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere