Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014"

Transkript

1 Afdeling 19 Tilstandsrapport 2014

2 Afdeling 19 Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget side 42 Udarbejdet: december 2014 Forelagt afdelingsbestyrelsen Der er ikke valgt afdelingsbestyrelse Fremlagt afdelingsmøde 10. september 2015 Udarbejdet: Bo42 Inspektør Michael Jensen

3 side GENERELLE OPLYSNINGER Nærværende tilstandsrapport, omhandler Afdeling 19. Der er opført i 1991, rapporten har til formål at fastlægge bygningernes vedligeholdelsestilstand samt at fastlægge et vedligeholdelsesinterval for de enkelte bygningselementer. Endvidere på baggrund af tilstandsrapporten at fastlægge et løbende vedligeholdelsesbudget for perioden GRUNDLAG OG METODE FOR UDARBEJDELSE AF TILSTANDSRAPPORT - Primære bygningsdele, som: Ydervægge Indvendige vægge - Kompletterende bygningsdele, som: Vinduer Døre Fuger Tagrender- og nedløb - Belægninger, som: Arealer med SF-sten Arealer med asfalt Gulve Tage overflader Gavlbeklædninger - VVS-installationer, som: Kloakledninger Rensebrønde Nedløbsbrønde Sanitet kloset Blandingsbatterier Brugsvandsrør Varmerør Varmeunits Radiatorer Radiatorventiler Ventilationskanaler/riste - Elektriske og mekaniske anlæg, som: Gruppeskabe Afbrydere og stikkontakter Lampesteder Belysningsarmaturer - Inventar, som: Komfurer Køleskabe/Frysere Køkkener Undersøgelserne er gennemført som visuelle undersøgelser uden destruktive indgreb i bygningsdelene.

4 0.3 SAMMENFATNING side Ydervægge: Facaderne fremstår generelt i god stand, uden store revner og afskallinger, dog skal defekte dilatationsfuger udskiftes. Helhedsindtryk: Facaderne er med de forslåede reparationer i rimelig stand Indervægge: Væggene fremtræder med mindre revner, der foretages løbende udbedring af revner i forbindelse med fraflytninger Vinduer: Vinduer er i god stand og uden tegn på svigt eller nedbrydning. Tætningslister bør udskiftes Døre: Døre er i god stand og uden tegn på svigt eller nedbrydning, dog bør der foretages årlig smøring og justering af funktioner. Malerbehandling bør, for at hindre råd, foretages hvert 4-5 år Tætningslister er generelt nedslidte, og bør udskiftes Fuger omkring vinduer og døre: Eksisterende fugebånd omkring vinduer og døre, er i dårlig stand, med begyndende fugeslip mod omgivende bygningsdele. Det må påregnes at fuger udskiftes i starten af den 10 årige vedligeholdelses periode Tagrender og tagnedløb: Tagrender og tagnedløb af pvc, er udført som synlige render. Render og nedløb er i god stand, årlig rensning og reparation af småskader udføres løbende og rendejern er generelt angrebet af rust pga. vinden fra havet med større salt indhold og ved udskiftning bør de monteres plast rende jern, som ikke nedbrydes af vinden fra havet og der må påregnes en udskiftning i 10 års planen Arealer belagt med fliser: Forpladser og terrasser belagt med 50x50 cm betonfliser fremstår i god stand, sætninger kan dog forekomme. Almindeligt vedligehold med opretning/ omlægning af mindre områder foretages løbende Arealer belagt med asfalt: Arealerne er i rimelig stand, dog forekommer mindre sætninger og nedbrydninger ved kanter, for at hindre større nedbrydning foretages løbende reparation.

5 side Gulve: Gulve i entre, værelser og stuen er massive bøge parket gulve. I køkkener er pålagt linoleum og i baderum klinkegulve. Alle gulve er generelt i god stand Tagbelægning af vingeteglsten: Tagbelægning, fremstår i god og vedligeholdt stand, dog er gennemføringer i monarfol undertag ikke udført håndværksmæssigt korrekt, hvorfor tagrum skal holdes under observation, og inddækning udbedres ved tegn på fugt gennemtrængning Kloakledninger i jord: Kloakledningerne fremstår i god vedligeholdt stand men bør ved gentagne tilstopninger undersøges med TV-inspektion Kloakbrønde: Kloakbrønde er i god stand, pumpebrønd skal regelmæssigt afprøves Toiletter: Toiletter er ældre lavtskyllende kombinations klosetter, enkelte steder er udskiftet til nyere klosetter med 2-skyl. Det anbefales af hensyn til vand besparelse, at udskifte resterende til nye klosetter Brugsvandsrør: Ledninger for koldt og varmt brugsvand er udført med pex rør. Ledningsnettet er monteret skjult i rørkanaler og fordelt under gulve. Rør i kanaler er tilgængelige fra boligernes entreer. Tæringer i rør forekommer, disse udskiftes løbende Centralvarme: Synlig del af centralvarmerørene er i god stand og uden synlige tegn på tæringsskader. Skjulte rør vurderes, at være i god stand. Radiatorer: Radiatorerne er i forhold til alder i god stand. Ved evt. udskiftning af radiatorer bør nye radiatorer, efter overgang til fjernvarme, vælges med effektforøgelse på min. 100%. Termostatventiler er fundet i god stand Ventilation: Lejligheder er forsynet med mekanisk ventilation fra bad og udsugning via emhætte i køkken. Løbende vedligeholdelse foretages ved konstatering af defekter.

6 side El-installationer: Gruppetavler er ældre tavler med HFI relæer. El-installationerne lever op til dagens standard og gældende lovgivning Belysningsarmaturer: Skure: Belysningsarmaturer er generelt i god stand. Løbende vedligeholdelse og udskiftning af defekte komponenter foretages. Skure med facadebeklædning af krydsfiner, fremstår i god vedligeholdt stand. Malerbehandling udføres hvert 4-5 år. Ved genetablering anbefales at udskifte beklædninger til en vedligeholdelses fri beklædning Hårde hvidevarer: Komfurer og køle/fryseskabe er i god stand og skiftes løbende Økonomi/budget: De i eftersynskortene og budgetterne anvendte priser er baseret på V&S-pris-kalkulation og er inkl. moms og ekskl. honorarer. Ved igangsætning af større renoveringer kan det anbefales at der udarbejdes udbudsprojekt og indhentes tilbud fra flere tilbudsgivere, hvilket vil medføre de fordelagtigste priser på det udbudte arbejde.

7 0.4 KONKLUSION side Gennemgang: Efter vor gennemgang af afdelingen, som er foretaget som stikprøver kan konstateres at afdelingen findes i god vedligeholdt stand. Dog kan konstateres en del skader forårsaget af ælde og uhensigtsmæssig konstruktion. Disse skader vil blive gennemgået (21)01 Ydervægge: Facader opført af røde teglsten, er i god stand og kræver ikke store vedligeholdelsesomkostninger. Defekte dilatationsfuger skal snarest udskiftes. Gavle på klynge husene er malet eternit pladser som afskaller og smuldrer og gavl beklædning bør skiftes til ikke malet materiale og som kan holde til luften fra havet med salt i Tagbelægning af vingeteglsten: Tagbelægning, fremstår i god og vedligeholdt stand. Gennemføringer i monarfol undertag er ikke udført håndværksmæssigt korrekt, hvorfor tag rum skal holdes under observation, og inddækning udbedres ved tegn på fugt (52)02 Toiletter: Toiletter er ældre lavtskyllende kombinations klosetter, enkelte steder er udskiftet til nyere klosetter med 2-skyl. Det anbefales at lade resterende klosetter udskifte Samlet vurdering: Med ovenstående bemærkninger til eftersynskort og vedligeholdelsesbudget for årene er det efter vor vurdering en god bygning, der med de foreskrevne udbedringer og vedligeholdelse vil være sund og med gode konstruktioner der svarer til nutidig standard. Der er ikke i gennemgangen taget stilling til indvendig vedligeholdelse og indretning i lejlighederne.

8 side 8 (12) Fundamenter (12) Fundamenter Totalmængde: m 2. Registrering: December 2014 Indbygningsår: 1991 Restlevetid: år Udbedres senest år: 2108 Eksisterende fundamenter støbt på stedet, med kantisolering af leca-blokke, fremstår uden væsentlige tegn på nedbrydning af skadelig karakter. Enkelte ubetydelige revner samt afskallinger af sokkelpuds kan iagttages. MB: Revner og afskallinger udbedres af æstetiske årsager. Løs puds afhugges og pudsreparationer udføres. Pudsreparation af sokler. kr

9 side 9 (21) 01 Ydervægge (21) 01 Ydervægge Totalmængde: m 2. Registrering: december 2014 Indbygningsår: 1991 Restlevetid: år Levetid Vedligehold 1 % Udbedres senest år: 2108 Facader fremstår generelt uden tegn på store revner og afskalninger. I henhold til tegninger er facaderne udført som skalmurede letbeton elementer med 125 mm. mineralulds isolering i kanal. K1: Facader fremstår med mindre revner. Dilatationsfuger fuget med elastisk fugemasse skal jævnligt udskiftes, flere steder ses tegn på store bevægelser med revner til følge. K2: Ved indmuring af limtræ bjælker deformerer mørtelfuger, med fugtskader til følge. K1: Gavle på klynge husene er malet eternit pladser som afskaller og smuldrer og gavl beklædning bør skiftes til ikke malet materiale og som kan holde til luften fra havet med salt i. Gennemgang af facader, udbedring af løse og defekte fuger. Udskiftning af dilatationsfuger udføres ca. hvert 10 år. Årlig gennemgang, udkradsning af løse og defekte fuger samt omfugning af samme. kr Udskiftning af dilatationsfuger i kr Udkradsning af mørtelfuger ved indmurede bjælker og etablering af elastiske fuger i Udskiftning af gavlbeklædning på 6 stk. gavle i kr. kr

10 side 10 (22) 01 Indervægge (22)01 Indervægge Totalmængde: Registrering: december 2014 Indbygningsår: 1991 Restlevetid: År Udbedres senest år: 2080 Indervægge er 100 mm. letbetonelementer i 1. etages huse og letbeton- eller beton elementer i etageboliger. KO: Mindre revner forekommer i skillevægge. Revnerne skønnes ikke at have betydning for bygningens stabilitet, men udbedres af æstetiske årsager. Revner udbedres i forbindelse med istandsættelse af lejligheder. Malerbehandling efter behov udføres af lejer eller i forbindelse med fraflytninger

11 side 11 (31) 01 Vinduer (31)01 Vinduer Totalmængde: 100 stk. Registrering: december 2014 Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 7-27 År Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2041 Eksisterende vinduer er af pvc, monteret med 2-lags termoglas. Vinduer fremstår i god stand med intakt funktion. K1: Tætningslister er flere steder defekte, med trækgener til følge. Almindelig rengøring, smøring og udskiftning af defekte beslag, tætningslister m.v. foretages ved fraflytning af lejemål. Ved udskiftning af vinduer bør overvejes udskiftet til vedligeholdelsesfrie elementer af træ/aluminium. Udskiftning af vinduer 100 stk. kr Gennemgang, justering og smøring. kr Udskiftning af tætningslister 375 mtr. á kr. 57. kr

12 side 12 (31) 02 Døre (31)02 Døre Totalmængde: 39 stk. Registrering: december 2014 Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 7-27 år Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2041 Eksisterende døre af malerbehandlet træ, monteret vinduer med 2-lags termoglas. Justering og smørring, udskiftning af defekte tætningslister. Malerbehandling foretages hvert 5 år. Udskiftning/nye døre. kr Årlig justering og smøring udført sammen med vinduer. kr Malerbehandling af døre hvert 5 år. kr Udskiftning af defekte tætningslister 235 mtr. á kr. 57 i kr

13 side 13 (31) 04 Fuger (31)04 Fuger Totalmængde: 660 lbm. Registrering: december 2014 Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 0-7 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2021 Eksisterende fuger omkring vinduer og døre, er udført med Ilmod fugebånd. Fugeslip mod omgivende bygningsdele, kan forekomme. Speciel opmærksomhed iagttages ved vestvendte facader, der er stærkt påvirket af vejrlig. Tilstandsvurdering K1: Ilmo bånd er begyndende på at blive nedbrudt og med slip på murværk og dermed revner hvor fugt og vind kan trænge ind og derfor bør de skiftes snarest. Årlig inspektion af fuger/udskiftning af defekte fuger. Eksisterende Ilmo bånd udkradses, ny stopning udføres og nye Ilmo bånd monteres. Årlig inspektion af fuger/udskiftning af defekte fuger. kr Udskiftning af fuger ved døre og vinduer, 660 m á kr. 90. kr

14 side 14 (37) 01 Tagrender og nedløbsrør (37)01 Tagrender og nedløbsrør Totalmængde: 175 m. rende. 66 m. rør. Registrering: dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2024 Tagrender og nedløb er Plastmo pvc render og nedløb, ført til afløbsbrønde i terræn. Tilstandsvurdering MB: Tagrender skal oprenses for blade og tag rester en gang årligt. K0: Metal rendejern er generelt angrebet af rust pga. vinden fra havet med større salt indhold og ved udskiftning bør de monteres plast rende jern, som ikke nedbrydes af vinden fra havet. Tagrender oprenses 1 gang pr. år. Oprensning af tagrender 1 gang årligt samt Vedligehold af render og nedløb. Samlet omkostning pr. år. kr Etablering af nye tagrender 175 m. á kr. 440 i 2018 kr Etablering af nye nedløb 66 m. á kr. 175 i 2018 kr

15 side 15 (37) 02 Ovenlys vinduer (37)02 Ovenlys vinduer. Totalmængde: Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2014 Tilstandsvurdering MB: Facader i væksthus vaskes for alger og smuds hvert år og tagflade efter behov. Vask og polering af facader. kr

16 side 16 (40) 01 Arealer med fliser (40)01 Arealer med fliser Totalmængde: 500 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 1-2 % Udbedres senest år: 2024 Cykelparkering, gangstier og terrasser er belagt med 50x50 cm beton fliser. Løbende vedligeholdelse ved udskiftning af defekte og nedbrudte fliser. Rodskæring af træer ved belagte arealer. Total udskiftning af belægninger kr. 495 pr. m 2. kr Årlig vedligehold. kr

17 side 17 (40) 02 Arealer med asfaltbelægning (40)02 arealer med asfaltbelægning Totalmængde:700 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 0-17 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2031 Adgangsvej og p-plads er belagt med asfalt. Tilstandsvurdering IB: Arealer med asfalt fremstår i rimelig god stand. Løbende vedligeholdelse ved reparation af huller og sætninger. Total udskiftning af belægninger. 700 m 2. á kr kr Årlige udgifter til vedligehold iht. V&S. kr

18 side 18 (43) 01 Gulve (43)01 Gulve: Totalmængde:1.586 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 7-27 år Levetid år Vedligehold 1-2 % Udbedres senest år: 2041 Bøge parket, linoleum og flise gulve. Gulve i entre, værelser og stuen er massive bøge parket gulve. I køkkener er pålagt linoleum og i baderum klinkegulve. Løbende vedligeholdelse ved reparation af skader, gulve vedligeholdes af lejer i bo periode, det vil sige at trægulve bør slibes og lakeret ca. hver 4-5 år. Ved misligholdelse af trægulve afhøvles disse og genlakeres, ved gennem slid af brædder må der etableres nye gulve. Ved misligholdelse af linoleums gulve eller ved gennem slid af linoleums belægningen må der etableres nye gulve. Årlig genopretning af træ, linoleum og flise gulve over 10 år. Genopretning af træ gulve (56-69 m² i en bolig) total m² Genopretning af linoleums gulve(7,7 m² i en bolig) total 178 m² Genopretning af flise gulve (4,6 m² i en bolig) total 106 m² kr kr kr kr. Årlig reparation og vedligehold ved slibning og lakering af gulve ved fraflytning kr

19 side 19 (47) 01 Tage-overflader (47)01 Tage overflader Totalmængde:1.330 m 2. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2051 Tagflader er belagt med røde vingetagsten, oplagt på lægter med Monarfol undertag. Taghældninger er med ca. 20 graders hældning. Undertag er fastgjort i lægte underside midt i hvert spærfag, sandsynligvis for at hindre støj fra undertag. Gennemføringer er ikke udført håndværksmæssig korrekt med egnede kraver. Dette medfører fugtgennemslag til tag og loft konstruktion. Tilstandsvurdering K2: Hvor der konstateres fugt i tagrum skal undertag udbedres og egnede kraver monteres. Tagflader eftergås årligt og eventuelle skader udbedres. Forskubbede, knækkede og defekte tagsten tilrettes/udskiftes. Opmærksomhed overfor afskallinger iagttages. Montering af kraver på undertag. Anslået 9 stk. á kr kr Etablering af nye tegl tage incl. undertag 1325 m 2. á kr kr Årlig vedligeholdelse. kr

20 side 20 (50) 01 Kloakledninger (50)01 Kloakledninger Totalmængde: 260 lbm. spildevand. 454.lbm. regnvand. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 0-½ % Udbedres senest år: 2065 Kloaksystem for spildevand og regnvand (separatsystem) er udført med pvc rør. Tilstandsvurdering IB: Kloakrørene kan ikke umiddelbart inspiceres, men må i påkommende tilfælde undersøges med TV-inspektion. Der forekommer ikke, i henhold til varmemesters oplysninger, hyppige stop i kloakanlæget. Ledninger gennemspules efter behov. Retablering af kloakanlæg skønnet 714 m. á kr kr Årligt vedligehold. kr

21 side 21 (50) 02 Rensebrønde (50)02 Rensebrønde Totalmængde: Ø stk. Ø stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 0-½ % Udbedres senest år: 2071 Rensebrønde er udført som nedgangsbrønde i beton med bundløb af flækket lerrør. Alle brøndene er forsynet med dæksel af støbejern. IB: Brøndene er generelt i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Rensebrønde renses/spules hvert 3 år. Udskiftning af brønde 4 stk. á kr kr Udskiftning af brønde Ø stk. á kr kr Årligt vedligehold. Rensning af rensbrønde hvert 3 år. kr. kr

22 side 22 (50) 03 Nedløbsbrønde (50)03 Nedløbsbrønde Totalmængde: TB 13 stk. RB 11 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 0-½ % Udbedres senest år: 2071 Nedløbsbrønde for terræn afvanding er udført i ø 315 mm. pvc brønd med rendestensrist. Nedløbsbrønde for tagafvanding er udført i ø 200 mm. beton med beton dæksel. IB: Nedløbsbrønde er efter alder i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. K1: Brønddæksler og riste er generelt i god stand med nogle enkelte undtagelser, hvor hængselstiften er knækket. Nedløbsbrønde oprenses hvert 3. år, evt. ved slamsugning. Retablering af: Ø 200 tagbrønde 11 stk, ø 315 bt. Rendest. Brønde 13 stk. kr Årligt vedligehold. kr Rensning af nedløbsbrønde hvert 3 år. kr

23 side 23 (50) 04 Pumpebrønd (50)04 pumpebrønd Totalmængde: TB 1 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 10% Udbedres senest år: 2071 Pumpebrønd placeret i kælderskakt, betjener teknikrum og sikringsrum beliggende i kælder IB: Pumpebrønd er efter alder i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Der skal foretages løbende inspektion af pumpebrønd (1. gang pr. måned), funktion afprøves, ved svigt kontaktes reperatør. Retablering af: Pumpe brønd anslået. kr Årligt vedligehold. kr

24 side 24 Bo42 (52) 01 Toilet (52)01 Toilet Totalmængde: 23 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2031 Toiletter er nyere lavtskyllende kombinations klosetter med 1-skyl. Enkelte steder er klosetter udskiftet. MB: Toiletter fremtræder generelt i pæn stand efter alder. Toiletcisterner serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Omkostning til udskiftning af 23 klosetter. kr Løbende vedligehold af klosetter. Samlet omkostning pr. år. kr

25 side 25 (52) 02 Blandingsbatterier (52)02 Blandingsbatterier Totalmængde: 69 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 1-3 % Udbedres senest år: 2031 Blandingsbatterier i køkken og bad er overalt monteret som traditionelle 2-grebs armaturer. Armeturer er løbende udskiftet ved defekt. IB: Blandingsbatterier er generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved nedslidning/defekt. Blandingsbatterier serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Blandingsbatterier foreslås udskiftet til termostat blandingsbatterier i takt med nedslidning. Nye blandingsbatterier 69 stk. á kr kr Løbende vedligehold/udskiftning. kr

26 side 26 (53) 01 Brugsvandsrør (53)01 Brugsvandsrør Totalmængde: lbm. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2041 Ledninger for koldt og varmt brugsvand er udført med pex rør. Ledningsnettet er monteret skjult i rørkanaler og fordelt under gulve. Rør i kanaler er tilgængelige fra boligernes entreer. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Løbende vedligehold af rør ved gennemtæring o. lign. kr

27 side 27 (56) 01 Varmerør (56)01 Varmerør Totalmængde: lbm. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2031 Ledninger for centralvarme er udført med stålrør Wirsboflex Plus. Ledningsnettet er placeret tilgængeligt i rørkanaler, med fordeling under stø gulve. IB: Ledningsnettet fremtræder, hvor det kan inspiceres, i pæn stand uden synlige tegn på begyndende tæringsskader. Almindeligt vedligehold med maling, af stk. fra gulv til radiator. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Løbende vedligehold af rør ved gennemtæring o.lign. kr

28 side 28 (56) 02 Varmecentral (56)02 Varmecentral Totalmængde: 1 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 1-3 % Udbedres senest år: 2029 Varmecentral der er placeret i kælder, er forsynet fra fjernvarme forsyningen. IB: Årlige reparationer/eftersyn anslået iht. V&S 3% af nypris. Det anbefales at foretage udskiftning af pumper, vekslere og styringer ved defekter. Årlige vedligeholdelse/reparationer. kr

29 side 29 (56) 03 Radiatorer (56)03 Radiatorer Totalmængde: 115 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 7-21 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2034 Radiatorer er pladejernsradiatorer fabrikat RIO. MB: Radiatorerne vurderes til at være i god stand efter deres alder. Der var ingen synlige tegn på begyndende tæring. Almindeligt vedligehold med maling. Ved evt. udskiftning af radiatorer, f.eks. i forbindelse med tæringsskader, bør ny radiator, efter overgang til fjernvarme, vælges med en effektforøgelse på min. 100% i forhold til eksisterende radiator (hvis pladsforholdene tillader det). Udskiftning af alle radiatorer. kr Løbende udskiftning af radiatorer ved gennemtæring o.lign. kr

30 side 30 (56) 04 Radiatorventiler (56)04 Radiatorventiler Totalmængde: 115 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 3-7 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2021 Radiatorventiler- og termostater er fabrikat Danfoss. Termostater generelt er med indbygget føler. IB: Termostater og ventiler fremtræder generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved defekt. Ved lækage i forbindelse med ventilspindel skiftes pakdåse. Ved defekt termostat udskiftes denne. Total udskiftning af ventiler 115 á kr kr Løbende vedligehold af defekte komponenter samt fornyelse. kr

31 side 31 (57) 01 Ventilationsanlæg (57)01 Ventilation. Totalmængde: 23 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 0-17 Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2031 Aftræk fra køkkener og baderum er udført som mekanisk udsugning ført over tag i det enkelte lejemål. Kanal system eftergås og udbedres løbende, samt rensning af kanaler hvert 5 år. Eftersyn og reparationer. kr Rensning af kanaler hvert 5 år. kr

32 side 32 (63) 01 Gruppeskabe (63)01 Gruppeskabe Totalmængde: 23 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 7 27 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2041 Gruppetavler er fabrikat LK, monteret med HFI-relæ, for lys- og kraftgrupper. el-måler er afregningsmåler.(østkraft) HFI-relæ skal afprøves mindst 1 gang pr. år. Ved montering af nye gruppetavler, monteres HPFI relæer. Løbende vedligehold af gruppetavle og komponenter. kr

33 side 33 (63) 02 Afbrydere og stikkontakter (63)02 Afbrydere og stikkontakter. Totalmængde:. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 7-27 år Levetid år Vedligehold ½-1 % Udbedres senest år: 2041 Afbrydere og stikkontakter er fabrikat LK. IB: Afbrydere og stikkontakter er efter deres alder generelt i god stand. Antallet af stikkontakter opfylder dagens standard.(1 stikkontakt pr. 4m 2 gulvareal) Ved defekt udskiftes den pågældende komponent. Nyinstallation. kr Løbende udskiftning af defekte komponenter. kr

34 side 34 (63) 04 Belysningsarmaturer (63)04 Belysningsarmaturer Totalmængde: 15 stk. parklamper i terræn 23 stk. pendler ved hoveddør 10 stk. skot lamper på skure og overdækninger Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: 2024 Belysningsarmaturer forekommer i lejemålenes badeværelser og køkkener, i fælles adgangsveje (trapperum) samt udvendigt på facader og ved veje og stier. K1: Belysninger er generelt i god stand, lamper bliver løbende vedligeholdt/udskiftet. Belysninger med lang og konstant brændtid (terræn- og glashuset) er forsynet med lavenergipære. Ved defekt udskiftes armatur/komponent. Ny etablering af Udvendige Væg lamper 23 stk. á kr kr Ny etablering af Parklamper 15 stk. á kr Ny etablering af Indvendige armaturer 46 stk. á kr kr Ny etablering af Skotlamper 10 stk. á kr kr Vedligehold af belysningsarmaturer. kr

35 side 35 (70) 01 Skure (70)01 Skure Totalmængde: 23 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 7-27 år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2041 Skure opført som træ konstruktion. Facade beklædning er udført med vandfast krydsfiner. Tagdækning er udført som tagpap. Skure Krydsfiner malerbehandles hvert 4 5 år. Der foretages løbende vedligehold af døre ved justering og smøring af døre. Det bør overvejes at udskifte beklædninger til en vedligeholdelses fri facadebeklædning. Malerbehandling af skure anslået. kr Årlige justeriger mv. anslået. kr

36 side 36 (71) 01 Komfurer og emhætter (71)01 Komfurer og emhætter Totalmængde: 23 stk. komfurer 23 stk. emhætter Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 0-20 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: IB: Generelt set er komfurerne i pæn og funktionsdygtig stand. Ved defekt udskiftes komfurer og emhætter løbende såfremt reparation ikke er muligt. Komfurer nyanskaffelse 23 stk. kr Emhætter nyanskaffelse 23 stk. kr Løbende vedligehold/udskiftning af komfurer og emhætter. kr

37 side 37 (72) 02 Køleskab/fryser (71)02 Køleskab/fryser Totalmængde: 23 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 0-20 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: Fabrikat er varierende. Ved defekt, udskiftes køle-fryseskabe løbende såfremt reparation ikke er mulig. Nyanskaffelse af køleskabe 23 stk. kr Løbende vedligehold/udskiftning af køleskab/fryser. kr

38 side 38 (73) 01 Køkkener (73)01 Køkkener Totalmængde: 23 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 1991 Restlevetid: 5-17 år Levetid år Vedligehold ½-1½% Udbedres senest år: 2031 MB: Ved udskiftning af køleskabe bør det overvejes at fjerne bundskabe, dels for at skabe øget plads og dels undgå fugt i skabe. Reparation udføres, hvor låger etc. er defekte. Ved renovering af køkkener foreslå det at gøre dem mere handicap egnede. Løbende vedligeholdelse af køkkener. kr Renovering af køkken elementer 23 stk. á kr. i kr

39 side 39 (79)01 Postkasseanlæg (79)01 Postkasseanlæg Totalmængde: 23 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2024 Metal postkasser monteret på væg og anlæg. Postkasser Lynghøjen 29 til 45 er placeret ved hver bolig på væg ude mod fælles sti og Lynghøjen 1 til 27 er postkasser placeret i et fælles postkasseanlæg ud mod offentlig vej. MB: Postkasser er af varierende fabrikater og alder. Postkasser bliver serviceret ved konstatering af defekter. Reparation foretages ved konstatering af defekter. Årlig reparation. Nye Postkasser 23 stk kr kr Bo42

40 side 40 (79) 02 Låsesystem (79)02 Låsesystem Totalmængde: 69 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2024 Ruko låsesystem varierende systemer. Der er låse til entredøre, skure/kælderrum og postkasser. Reparation udføres ved defekter. Hvor lejer ikke afleverer alle nøgler ved fraflytning, skal cylindre til lejemålet omlægges af låsesmed, omkostning dækkes af fraflytter Årlig reparation. Nyt låsesystem kr kr Bo42

41 side 41 (90) 01 Generelt (90)01 Generelt Totalmængde: 2 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-5 år Levetid 5 år Vedligehold Udbedres senest år: Tilstandsrapport og energimærke Lovpligtig energimærkning er foretaget i 2009, levetid er 5 år, men er forlænget til Energimærkning er inkluderet i afdelingens varmeregnskab. Lovpligtig tilstandsrapport, udarbejdes hver 5. år. Rapporter fornyes i henhold til gældende love og regler. Rapporter er tilgængelige på Bo42 s hjemmeside Udarbejdelse af tilstandsrapport Kr Udarbejdelse af nyt energimærke kr

42 Afdeling 19 Side 42 Vedligeholdelsesbudget Nr. Bygningsbasis (12) 01 Fundamenter I alt Nr. Primære bygningsdele (21) 01 Ydervægge (22) 01 Indvendige vægge I alt Nr. Kompl. bygningsdele (31) 01 Vinduer (31) 02 Hoveddøre (31) 04 Fuger (37) 01 Tagrender og nedløb (37) 02 Ovenlys vinduer I alt Nr. Belægninger (40) 01 Arealer med fliser (40) 02 Asfalterede arealer (43) 01 Gulve (47) 01 Tagdækning I alt Nr. VVS (50) 01 Kloakledninger (50) 02 Rensebrønde (50) 03 Nedløbsbrønde (50)04 Pumpebrønde (52) 01 Toiletter (52) 02 Blandingsbatterier (53) 01 Brugsvandsrør (56) 01 Varmerør (56) 02 Varmecentral (56) 03 Radiatorer (56) 04 Radiatorventiler (57) 01 Ventilation I alt Nr. El og mekaniske anlæg (63) 01 Gruppeskab (63) 02 Afbrydere og stikkontakter (63) 04 Belysningsarmaturer I alt Nr. Inventar (70) 01 Skure (71) 01 Komfurer og emhætter (71) 02 Køleskabe/frysere (73) 01 Køkkener (79) 01 Postkasseanlæg (79) 02 Låsesystem I alt Nr. Generelt (90) 01 Generelt I alt Nr. Oversigt (10) Bygningsbasis (20) Primære bygningsdele (30) Kompl. bygningsdele (40) Belægninger (50) VVS (60) El og mekaniske anlæg (70) Inventar (90) Generelt I alt

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side

Læs mere

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side

Læs mere

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014 Tilstandsrapport 2014 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-60/Holger Lundgrens Vej 1-54 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Strandgården

Knudsker Boligselskab. Strandgården Knudsker Boligselskab Strandgården Tilstandsrapport 2007 Knudsker Boligselskab Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger

Læs mere

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014 Støberigården Tilstandsrapport 2014 Støberigården Østergade 72 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4. side 7 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle

Læs mere

Bo42. Ågården. Ågården 1-34

Bo42. Ågården. Ågården 1-34 Ågården Tilstandsrapport 2012 Ågården Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget side 41

Læs mere

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014 Midgården II Tilstandsrapport 2014 Midgården II Midgårdsvej 20-66 / Asavej 27-37 / Willumsvej 2-12 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Midgården I

Knudsker Boligselskab. Midgården I Midgården I Tilstandsrapport 2007 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4.

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Pakhuset

Knudsker Boligselskab. Pakhuset Knudsker Boligselskab Pakhuset Tilstandsrapport 2006 Knudsker Boligselskab Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2006 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 side 2 Bo42 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Rosenvej 1-15/Rosenvej 2-24 Thorkildsvej 35-43/Gartnervangen 16-22 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning

Læs mere

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 9 4.

Læs mere

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64 Afdeling 7 NordParken Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Søndergården II

Bo42. Søndergården II Bo42 Søndergården II Tilstandsrapport 216 Søndergården II Bådsmandsstræde 1-26 & Curdtslund 1-41 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side 9

Læs mere

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 3 3. Konklusion side 6 4. side 7 5.

Læs mere

Bo42. Højvangsparken

Bo42. Højvangsparken Bo42 Tilstandsrapport 217 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-6/Holger Lundgrens Vej 1-54 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Thorkildsvej 59-65 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Møllegården Statusrapport 2018

Møllegården Statusrapport 2018 Møllegården Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 7 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 217 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 og Blykobbevej 4-52 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 217 Møllegården Hedebovej 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Afdeling 4 Statusrapport 2018

Afdeling 4 Statusrapport 2018 Afdeling 4 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 9 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Rosenlunden Statusrapport 2018

Rosenlunden Statusrapport 2018 Rosenlunden Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017 Afdeling Tilstandsrapport 27 Afdeling Fabriksvej 3-25 og 28-42 Almindingsvej 5 - Indholdsfortegnelse. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 4 3. Avendelsesbudget

Læs mere

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Gartnervangen 66-88 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 215 Afdeling 11 St. Torvegade 78-82 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017 Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 217 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Afdeling 3 Statusrapport 2018

Afdeling 3 Statusrapport 2018 Afdeling 3 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Søndergården I

Bo42. Søndergården I Bo42 Søndergården I Tilstandsrapport 216 Søndergården I Styrmandsstræde 1-28, Jungmandsstræde 2-2 & Lodsstræde 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 215 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 215 Afdeling 14 Thorkildsvej 45-51 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 215 Afdeling 3 Byvangen 26-4 & 23-33 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 Større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet:

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

Afdeling 12 Statusrapport 2018

Afdeling 12 Statusrapport 2018 Afdeling 12 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Midgården I Statusrapport 2018

Midgården I Statusrapport 2018 Midgården I Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39

Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39 Afdeling 2 Pæretræsdalen 26-40 & 25-39 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 2 Pæretræsdalen 26-40 & 25-39 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015 BYGNINGSGENNEMGANG A/B Lindbjergparken 107-420 6200 Aabenraa Udført marts 2015 Kunde Andelsboligforening Lindbjergparken II 61-99 v. fmd. Axel Plougsbæk Lindbjergparken 79 6200 Aabenraa Ejendom A/B Lindbjergparken

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Andet: Andre dokumenter

Læs mere

Afdeling 8 Statusrapport 2018

Afdeling 8 Statusrapport 2018 Afdeling 8 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

Højvangsparken Statusrapport 2018

Højvangsparken Statusrapport 2018 Højvangsparken Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn Ejerforeningen Infanterivej v/ Jimmy Christiansen Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn marts 2008 Udgivelsesdato : 6. marts 2008 Projekt : 12.8964.01 Udarbejdet : Peter Frilund Kontrolleret : Godkendt

Læs mere

Afdeling 2 Statusrapport 2018

Afdeling 2 Statusrapport 2018 Afdeling 2 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 4 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN TAGET 1.1 TAGDÆKNING Er der huller i tagdækning fx på grund af afblæste tagsten eller tagplader eller smuldrer

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen er bygget i 1978 i 2 etaper, og er renoveret i 2003. Bygningerne

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Forsikringspolicenr:

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING

8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING 8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 2 Skolen består af 10 selvstændige bygninger og 2 udhuse. 7 af bygningerne er opført på samme tid, hvoraf de 6 plus en senere tilbygning er

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Esbjerg Kommune Sundhed & Omsorg - Den kommunale Boligforsyning Torvegade 74 6700 Esbjerg Tlf.: 76 16 16 16 Esbjerg Kommune Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Gl. Vardevej Gl. Vardevej 57-71 6700

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Præstemoseskolen Adresse Placering M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Præstemoseskolen er bygget i 1959 og er udbygget i henholdsvis 1980 og 2010.

Læs mere

AB Rosenhave, Tranbjerg

AB Rosenhave, Tranbjerg AB Rosenhave, Tranbjerg Trankær Vænge 117, 8310 Tranbjerg elsesplan Den 25. juni 2018 ÅF Buildings Denmark Telefon +45 97 22 11 33 www.afconsult.com/dk Herning Viborgvej 1 DK-7400 Herning Aarhus Søren

Læs mere

Likviditetsbudget / Langtidsplan

Likviditetsbudget / Langtidsplan Side 1 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 Side 2 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 218 219 22 221 222 223 224 225 226 227 Saldo primo 7.358.59 9.657.211 9.626.211 4.727.711 6.536.211 8.419.711

Læs mere

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 83 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM

Bygningsgennemgang. IIIn. Ø.Hornum Børnehave. Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang Ø.Hornum Børnehave IIIn Sagsnr.: 0906 Dato: 01.07.2009 Udført af: PEM Bygningsgennemgang, Øster, Hornum Børnehave Indhold INDLEDNING... 3 EJENDOMMENS DATA... 3 DOKUMENTER... 3 KONKLUSION...

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Grønnemose Alle 59, 2860 Søborg 26. august 2015 H-15-02235-0186 159-50742 2235-Olekjølhede Som sælger

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Skelbrovej 8 2650 Hvidovre Dato : 2010-06-25 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16767719 Matr. nr./ejerlav 6GG / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr. 72427

Læs mere

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapport Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapporten omhandler bebyggelsen Willemoesgade 32-36, matr.

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården I Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening EF Infanterivej 14 32 8930 Randers NØ Att: Jimmy Christensen Vor sag Vor ref Dato 11156 Infanterivej 14-32 JHJ/jhj 18. november 2011 Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening MultiConsulting

Læs mere

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Ellebuen 1 2950 Vedbæk Dato: 15-05-2015 Lb nr. H-15-02710-0150 Kommunenr./Ejendomsnr.: 230/10967 Matr. nr./ejerlav 9fa/TRØRØD BY, GL. HOLTE Botjek sags

Læs mere

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til:

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Eftersete bygningsdele Indledning: På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Opbygning Tilstand Tiltag Nedenfor er listet, de enkelte bygningsdele der er blevet

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Hædersdalvej 64 2650 Hvidovre Dato : 2010-08-27 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16736899 Matr. nr./ejerlav 4DF / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr.

Læs mere

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del

BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del BEMÆRKNINGER TIL BYGNINGSGENNEMGANGEN Bygn Bygn. 1. Er der bygningsdele som er gjort utilgængelige? del JA: NEJ: Bygn Bygn. 2. Er der normalt tilgængelige bygningsdele som ikke har del JA: NEJ: kunnet

Læs mere

Oldenborggade 7 7000 Fredericia

Oldenborggade 7 7000 Fredericia Oldenborggade 7 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

E/F Gammel Ladegaard

E/F Gammel Ladegaard E/F Gammel Ladegaard Åboulevarden 7 13, 1635 København V Julius Thomsens Gade 16 22, 1632 København V Herman Triers Plads 2 6, 1631 København V Kleinsgade 2, 1633 København V Tilstandsrapport Tag Marts

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Valborghus 03.2095.40

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Valborghus 03.2095.40 VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Valborghus 03.2095.40 Bygningsdel/foranstaltning 01 - Tag I forbindelse med besigtigelsen den 17. september 2010 vurderes det, at den udførte tagfod ikke er tæt, hvilket medfører

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Notat Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Vurdering af renoveringsprioritering Haller i Assens Kommune Følgende vurdering er udelukkende udført på baggrund af DAI s tilstandsrapporter

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT 0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE l.0 Indledning side 2 2.0 Konklusion side 3 3.0 Konstruktioner og materialer side 4

Læs mere

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre skole Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre Skole er oprindelig bygget i 1960 i 3 etaper.

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bjarne Jensen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Themstrupvej 49 4690 Haslev Dato: 15-6-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-3068 Matr. nr./ejerlav 11fh Haslev By, Haslev EBS sagsnr. 55424 Rådgiver:

Læs mere

Haslev Svømmehal. Bygningsgennemgang. Udført D Af: Laurits Lykke Jensen

Haslev Svømmehal. Bygningsgennemgang. Udført D Af: Laurits Lykke Jensen Haslev Svømmehal Bygningsgennemgang Udført D. 28-9-2016 Af: Laurits Lykke Jensen Haslev svømmehal Svømmehal: Tagkonstruktion: Tagbelægning (Metaltag).. Udvendigt træværk: K2: Stern og underbeklædning stedvis

Læs mere

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Sønderkærskolen. Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Sønderkærskolen Adresse Placering Kettegård Allé 2, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Sønderkærskolen er bygget i etaper, bygningen mod gaden er fra 1926, i 1949

Læs mere

6 LILLEBÆLTSKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING

6 LILLEBÆLTSKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING 6 LILLEBÆLTSKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 5 bygninger fra perioden 1980 til 2000, hvoraf 3 er sammenbyggede. Én bygning er sammenhængende med denne med en forbindelsesgang

Læs mere

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Ejerforeningen Mejlgade 67-69 VChristian Ratenburg Mejlgade 67 *""- 8000 Århus G Århus den 19.10.99 21219/SHa/ltr Vedr.: Tilstandsvurdering

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

Teknisk bygningsgennemgang Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand

Teknisk bygningsgennemgang Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand Udgivelsesdato : 5. juli 2018 Projekt : 12.8591.22 Udarbejdet : Christian Holm Jørgensen, Andreas Schrøder Kristiansen og Hans Jørgen Gjerløv 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere