NR.02 Februar ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NR.02 Februar 2011 37.ÅRGANG"

Transkript

1 NR.02 Februar ÅRGANG foto: Lars Petersen

2 Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf henrikhelle@live.dk ASA Aktivitetsudvalget (G19) Gitte Christensen Tlf Gitte.erling@youmail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf askasserer@gmail.com Ungdoms udvalget Marc Hintze Tlf mrh@ib.sdu.dk Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft Larsen Tlf famhhansen@hotmail.com Materiale udvalget ( G32) Knud Hansen Tlf knud 55@jubii.dk KU Kapsejlads (Z Erik Kulavig Tlf kul@hist.sdu.dk Klubhus udvalget Lizzi Plauborg, ( F71) Tlf arli@kabelmail.dk Forside: Woodstock onsdagskapsejlads

3 Indholdsfortegnelse. Classic Regatta Side 04 Besøg hos LUFFE Side 05 Lørdagskaffe Side 06 Svømmehallen Side 07 Motorbåde på kanalerne Side 08 Kielerkanalen Side 09 Piger tager kegler Side 12 Torskespisning Side 13 Hvad laver sejlerne om vinteren Side 15 SMS service Side 16 Godt Nyt År. Næste Deadline 15. februar Den nye brandmur bag tavlen i undervisningslokalet Så ligger et nyt klubår parat til at blive taget i brug på den positive måde, dels på mange gode timer på havnen og dels på ny oplevelser til søs både de planlagte og de uforudsete. Bådene står i deres nye stativer og ser kolde og ubrugelige ud, men forude venter den sædvanlige overraskelse over vinteren igen gik, uden at vi fik ordnet de småforbedringer vi havde gået og ønsket os, når båden skulle på land. Den nye bestyrelse har holdt sit andet møde, og diverse udvalg kunne berette om de planlagte aktiviteters gennemførelse ( se kalenderen på hjemmesiden ). Fra mødet skal det nævnes, at vi endnu ikke har modtaget forslag om brug af køkkenfaciliteterne, men det ligger helt fast at alle medlemmer kan få udleveret en blå nøgle og er således velkommen til at låse sig ind og bruge opholdsrummet. Forsøgsvis opstilles en kaffemaskine og engangsbægre således, at det vil blive muligt at brygge kaffe/te. Den blå nøgle udleveres af Kirsten Hasseltoft Larsen. Nogle har måske bemærket, at vi har håndværkerbesøg i klubhuset. Det er af brandsikringshensyn nødvendigt at opføre brandmure mellem de forskellige lejemål i bygningen og det betyder en brandmur mod Ambaets baderum og en brandmur / branddør mod restaurant Willemoes. Arbejdet skulle være afsluttet medio januar og vi kan derefter genetablere vore depotrum. Julen er hjerternes fest citat slut. D. 26. december kl. 01 forsvandt hjertestarteren fra sin plads på Marinakontorets væg. Der forligger ingen tilbagemelding om evt. brug, så giv lyd hvis nogen har set eller hørt om en billig hjertestarter. Ambaet afholder generalforsamling i marts og har meddelt stor udskiftning i bestyrelsen. Jeg vil opfordre andelshaverne til at møde frem, og give deres mening til kende her og få vendt evt. spørgsmål inden de bliver til problemer. Hans L. Petersen 3.

4 Classic Regatta Classic Regatta i Svendborg er jo ikke et totalt ukendt begreb blandt sejlerne i Assens sejlklub. Men det har måske nok haft et strejf af, at være en eksklusiv samling nørder der mødes i deres antikverede både for at mindes lystsejladsens begyndelse. Dette lidt tvivlsomme ry har arrangørerne nu ville rette op på ved, at lancere Tema 2011, hvor man invitere Ti meter kuttere specielt til at deltage. Så med et slag er Classic Regatta blevet et nutidigt og relevant stævne, hvor vi med de berørte bådtyper Ylva, BB 10 M, Safir, Karavel og Molich X naturligvis bør vise flaget. Stævnet løber over dagene d august 2011 og der kan læses mere på Sæt allerede nu kryds i kalenderen, så vi fra Assens sejlklub kan blive nogle stykker der kan følges ad til sommerens festligheder i Svendborg. Mvh. Per Rasmussen foto. Reila frost foto: frost Pan Bern Kjær Duen Ole Nielsen 4.

5 ASA indbyder til besøge hos: LUFFE YACHTS Hesselly 10 DK 6000 KOLDING Tirsdag den 1. marts kl Oluf er vært ved en kop kaffe han viser os bådene og fortæller lidt om bygning rep. mm Rundvisningen forventes at vare ca. 2 timer Foto: Luffe tilmelding senest tirsdag d. 22 februar til mh@krogslund.dk eller Mogens Hvass 5.

6 HUSK at det efter nytår er hyggeligt at kunne mødes over en kop kaffe i klubhuset lørdag eftermiddag fra HUSK at vi skal være nogle stykker til at sikre kaffebrygningen og smøring af ostemadder eller kagebagning. Så derfor: HUSK at skrive dig på listen i klubhuset, hvis du har lyst til at brygge kaffe en lørdag eftermiddag i januar, februar eller marts. Hilsen lørdagskaffe koordinator Kirsten Steensgaard Tlf Køb professionel maling direkte hos: Østergade 89, 5610 Assens Tlf Åben 9 17, lørdage Vestfyns Tømrerforretning A/S Løimarksvej Assens Tlf e mail: vtf@vtf.dk mobiltelf Døgnåbent hver dag heleugen 6. Østergade 1. tlf Assens

7 Svømning i Tommerup svømmehal foto: frost. Vi startede Søndag den. 23 januar kl Og så skulle det være hver søndag til den 27. marts. Kom og vær med der er stadig plads til dig og din familie, så mød op til en forfriskende svømmetur og en snak om hvad den nye sæson måske bringer. Assens Sejlklub har fået en klubaftale med Fitness World Assens En aftale hvor du kan spare op til 24%, aftalen er kun gældende i Assens. Er du medlem i forvejen kan du konvertere til klubaftalen for kr. 99. for at få glæde af aftalen skal du købe dit medlemskab via her skal du indtaste en kode, som er: dm9ks. Næsvej Assens Tel Mobil mail@nautica ys.dk ys.dk 7.

8 FTLF & Frem inviterer alle sejlklubbens Motorbådssejlere mm. til foredrag Tirsdag den 15. februar kl i Frem s klubhus. Med Albin 25 ad tyske og polske vandveje, og over Østersøen hjem. Mød Morten Edvardson, som fik orlov fra sit arbejde i 3 måneder og tog sin kone, datter og hund med på eventyr. Oplev livet ombord på en Albin 25 ad de tyske og polske vandveje. Sejl og motorbådsklubben Frem Gammelsø Odense C Ivan Frost Ag Fyn 8.

9 En tur til Kiel er en god oplevelse. Selve Kiel fjorden har en del marinaer, her er også mange sejlere, men det som man lægger mest mærke til, er trafikken af store skibe. Her er nok at se på, men også at tage sig i agt for i sin sejlads. Vi valgte at gå til Laboe hvor der er 2 marinaer. Den nordligste er delt i 2, men den lå tættest på marinemuseet som vi ville besøge. Her er en ubåd placeret på stranden neden for det høje udsigtstårn, som er varetegnet for museet 57 meter over Kiel fjorden et flot panorama. tekst & foto Bifrost Vi ville en tur på Kielerkanalen så til Holtenauer slusen. Der var flere både på vej ud, da vi ankom, så ingen problemer med af finde ud af, hvor vi skulle ind, men ellers kalder man slusen over VHFen. Så er det med af få fortøjet og komme op og betale ca. 14 for en 10 m. båd, hvis man skal til Brünsbuttel. Skal man kun til Rendsburg ca. det halve, og det gælder også hvis man vil til Eideren. Man må ikke sejle på kanalen når det er mørkt og tåget, ellers er det vigtigt at holde øje med signalerne. Der kan være et signal der fortæller, at selv en lystbåd ikke må sejle, men skal blive på vigepladsen. Museet fortæller om den tyske marine gennem 200 år nok mest om 2. verdenskrig. Ubåden på stranden er interessant når man tænker på, at den blev bygget under krigen. Så er den godt lavet set i sammenligning med det russerne byggede meget senere. Hvis man vil se mere af Kiel så sejl ind i bunden af havnen. Her er den gamle bydel, færger og skibsværfter. Man kan også tage med en færge, der sejler mellem forskellige steder. Der må kun sejles med sejl, hvis motoren er i gang, husk trekanten, 0 spiritus og max 7 8 knob. Der er både, der er blevet mødt af politiet når de kom til slusen, det kan koste, ikke at overholde reglerne. Hvis man sejler hele vejen til Brünsbuttel, er der en marina lige ved slusen, her er det praktisk at vente på tidevandet passer, inden man vil ud i Elben. 9.

10 Det er ikke noget problem at sejle til Hamburg. Der er 41 sømil fra slusen, og tager man af sted lige før laveste tidevand, så passer det med, at der er medstrøm hele vejen ind. Her kan strømmen være 4 5 knob, så det går stærkt, og husk at sejle i den rigtige side af floden, ellers kan du få besøg af Wasserpolizei Her ved U banen er den gamle tunnel under Elben Alter Elbtunnel åben. Der er god trafik på Elben med mange store skibe, men også andre noget anderledes spændende typer Men der er mange steder at besøge. De gamle pakhuse, som rummer bl.a. Marinemuseet og Miniature Wunderland moderbane. Området kan minde lidt om Venedig med de mange kanaler mellem pakhusene. Her er mange marinaer, men City Sportshafen Hamburg er god hvis man vil se noget af byen. Der er 10 min. til centrum og ikke langt til U banen og St. Pauli. Miniatur Wunderland moderbane Lidt overraskende er her også en del danske både. Men husk tidevandet når i vil tilbage, det er en flot tur. Nå men tilbage til kanalen. 10.

11 Man kan ligge bag duc d albe hvis man vil ligge i kanalen, men der er en sø Flemhuder See hvor kan man ligge for anker og se på trafikken. Da vi var der, lå vi som på en skovsø sammen med 2 3 tyske både. Rendsborg er en hyggelig by, og en tur hertil giver prøver på lidt kanalsejlads. En rundtur på cykel er fin. Prøv hængefærgen, det er gratis og så rundt i byen, her er gode indkøbsmuligheder og med en 10 liters dunk, fik vi også noget diesel. Der er flere muligheder for at lægge til. Vi valgte at gå ind i en lille marina til bagbord, her var faktisk 3. Men her var der flinke folk der tog imod os, og tilmed billigt 9 med bad. Hvis vi sejlede ind i bunden var det 4 dyrere. Her kom en del Hollændere der var på vej ud eller hjem. De skiftede konen ud med nogle mænd, hvis de var på vej hjem, eller omvendt hvis de var på vej til Østersøen, damerne ville ikke med ud i Tyskebugt. Resten af sejladsen var uden problemer, men man skal være opmærksom på de store skibe, for de trækker en stor bovbølge. Selv om det ikke ser sådan ud, så mangler der lige pludselig 1 meter vand, det er lidt kritisk hvis man er langt inde ved bredden. Godt tilbage i Holtenau, op og betale og så ud i fjorden igen. Vi fulgte kysten nordpå med en fin vind, Damp 2000 var vores næste mål. 11.

12 Skal vi piger bare sidde hjemme og vente på at mændene bliver færdige med at spise torsk, nej vel. Vi skal da til pige eftermiddag i Assens Bowling Center lørdag den 5. marts kl Der bowles fra kl.14 til kl.15, hvorefter der er buffet med 3 slags kød, 2 slags kartofler, salat bar, fri softice eller 1 Irish coffee, Det koster 199 kr. tilmelding til Jette Møller, jetmoller@gmail.com eller tlf Tilmelding senest lørdag d. 26.februar Hilsen ASA Assens Damgade 12, 5610 Assens assens@home.dk Tlf

13 Menu: Den obligate 3 retters hvor torsk. indgår. Gå hjem mad. Pris: 125 kr. pr deltager Øl, snaps og andet drikkelse kan købes til favorable priser. Lørdag d. 5. marts 2010 kl i klubhuset. NB: Årets traditionsrige, legendariske, velfortjente, kulinariske, maskuline, arrangement for klubbens rigtige mænd og dem der ligner nærmer sig med hastige skridt. Igen i år dækker vi bordet pænt op og servere veltillavet lækker torsk med hele svineriet Nyere forskning har vist, at fisk er sundt og væske skal man have rigeligt af. Derfor er vores motto: Torskespisning for et aktivt og sundhedsfremmende klubliv Tilmelding og betaling: P.g.a. vinterferien og risiko for fiskestop skal vi have Tilmelding senest lørdag d. 12 februar til køkkenholdet (telefon eller mail) eller ved lørdagsåbent i klubhuset. Husk betaling ved tilmelding. Kontant eller til Jens på konto (Sparekassen Fåborg. Skriv navn og Torsk på overførslen. Køkkenhold: Arne Pedersen, Drejervænget 5, 5610 Assens, tlf arneer@hotmail.com Knud Andersen, Åbjergvej 3, 5464 Brenderup, tlf knudtrea@mail.dk Karl Erik Havndrup, Aborgvej 42, 5610 Assens, tlf kamea@dlgmail.dk Karsten Madsen, Viesøvej 8, Assens, tlf marianne.madsen@privat.tele.dk Jens Engstrøm, Blomstervænget 26, Assens, tlf hvalborg@live.dk 13.

14 Åbningstider Hverdage kl Lørdag Søndag kl Strandrestaurant Willemoes Assens Marina Næsvej 23 tlf Assens Assens Trælast Sdr. Ringvej 25. tlf Tank Tæt på Marinaen Søndre Ringvej 10 Tlf Assens 14.

15 LØRDAG den 5. februar Aflyst! Vi ser os desværre nødsaget til at aflyse på grund af manglende tilmeldinger. Vi tror at årsagen til den manglende interesse er årstiden og at man har haft for kort tid til at forberede sig. Derfor vil vi allerede nu melde ud at vi prøver igen sidst i november Så håber vi at rigtig mange har lyst og tid til at stille op. På ASA s vegne Gitte Christensen Fra formanden for kapsejladsudvalget : Til sejlklubbens medlemmer! Hvis i er interesseret i at købe Erik Kulavigs nye bog Kan i ved at sende Erik en mail få en rabatkupon på 60 kr. til bogen kul@hist.sdu.dk Den russiske revolution 1917 'Den russiske revolution 1917' er den dramatiske historie om det russiske folks kamp for frihed, der endte med en tragedie. I 1917 var Rusland i oprør og scenen for to revolutioner. Den første i februar var indledningen på en euforisk tid i Rusland med håb om bedre tider en periode, hvor Rusland blev kaldt verdens frieste stat. Det skulle hurtigt ændre sig. Første Verdenskrig rasede fortsat, og uroen steg. I oktober var det slut. Med Lenin i spidsen tog bolsjevikkerne magten. Lenins løfter om fred, jord, arbejde og indflydelse, viste sig hurtigt at være tomme. Men da folket protesterede blev de mødt af bolsjevikkernes jernhånd. Det var begyndelsen på mere end 70 års diktatur, der først sluttede med den kommunistiske stats sammenbrud i Illustreret med en række hidtil ukendte fotografier. Erik Kulavig 15.

16 SMS servicen giver dig information om: Prognoser for strøm*, bølger* og vind Seneste målinger af strøm*, temperatur* og vandstand Aktuelle advarsler (farvandsefterretninger inkl. skydeøvelser i dag og i morgen) *) kun for udvalgte områder. Se i tabellen nedenfor i hvilke områder. Sådan modtager du sejladsinformation på SMS Send en sms til 1231 med følgende oplysninger: frv mellemrum Farvandsområde (se i tabellen hvilke valgmuligheder du har, f.eks. sun) mellemrum Type (skriv p for prognoser, m for målinger eller a for advarsler ) Gratis SMS service Vi tager ikke betaling for servicen. Det betyder, at SMS servicen kun koster almindelig SMS takst. 16.

17 Kender du alle sømærkerne og hvad de betyder, gå ind på Farvandsvæsnets hjemmeside der er mange nyttige oplysninger Farvandsvæsenet Overgaden oven Vandet 62 B Postboks København K Telefon: Fax: E mail: frv@frv.dk EAN:

18 Februar Marts T 1 T 1 Besøg på Luffe Værftet O 2 Bestyrelsesmøde O 2 Bestyrelsesmøde T 3 PS T 3 PS F 4 F 4 Bådmesse L 5 AFLYST Hvad laver L 5 Torskespisning sejlerne om vinteren Pige Kegle S 6 Svømning S 6 Fastelavn AMBA! M 7 M 7 T 8 T 8 O 9 O 9 T 10 PS T 10 PS F 11 F 11 L 12 lørdagskaffe L 12 lørdagskaffe Bådmesse S 13 Svømning S 13 Svømning M 14 M 14 T 15 T 15 O 16 O 16 T 17 PS T 17 PS F 18 F 18 L 19 lørdagskaffe L 19 Lørdagskaffe Bådmesse S 20 Svømning S 20 Svømning M 21 M 21 T 22 T 22 O 23 O 23 T 24 PS T 24 PS F 25 Bådmesse I Fredericia F 25 L 26 lørdagskaffe L 26 lørdagskaffe S 27 Svømning S 27 Svømning Sommertid M 28 M 28 T T 29 O 30 T 31 PS 18.

19 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhuset: Lizzi Plauborg tlf Carsten Hansen tlf Adresseændringer og indmeldelse: Hans Kristian Mors tlf Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud tlf (G 63). Navigationsundervisning & Speedbådskørekort : Henrik Helle tlf henrikhelle@live.dk Handicapmåler: Bjarne Simonsen. tlf bibja@webspeed.dk Optagning og isætning af både er nu Assens A.M.B.A. Så kontakt havnekontoret for nærmere Havnekontoret tlf marina.dk Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Klubhusets telefon: Hjemmeside: Webmaster : Kirsten Mølgaard sejlklub.dk kirstenmoelgaard@webspeed.dk Reservation af klubhus: Ivan Frost tlf ivan.frost@mail.dk Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf ivan.frost@mail.dk

20 Afs: Assens Sejlklub c/o Hans Kristian Mors Årøvænget Assens Returneres ved varig adresseændring

Skal man krydse Kattegat og måske en tur til Anholt så husk, at her er kommet en stor vindmølle park.

Skal man krydse Kattegat og måske en tur til Anholt så husk, at her er kommet en stor vindmølle park. foto: frost I år er der 25 års jubilæum, og denne gang har tursejlerne også en chance, uden målerbrev Gå ind på : http://www.palbyfyncup.dk/ og læs om mulighederne, man kan også se hvem der er tilmeldt,

Læs mere

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost

Assens Sejlklub. NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG. foto: Frost Assens Sejlklub NR.2 Februar 2010 36.ÅRGANG foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013

Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013 foto. Lars NR. 1 FEBRUAR 2013 39. ÅRGANG Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG. foto: Henrik

Assens Sejlklub. NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG. foto: Henrik Assens Sejlklub NR.01 januar 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG

NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG NR.1 Januar 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10.

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87

Læs mere

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost NR.10 December 2011 37.ÅRGANG foto: frost Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf. 30493209 askasserer@gmail.com Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft

Læs mere

NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG. Svanen i frisk vind. foto: Henning

NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG. Svanen i frisk vind. foto: Henning NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG Svanen i frisk vind foto: Henning Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG NR.04 April 2011 37.ÅRGANG foto: Mac Hintze Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG NR.7 September 2012 38.ÅRGANG foto. Lars Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen Her ses danmarksmesteren i Ylvaklassen 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG foto: Reila Frost Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

360 Grader 1. januar 2015 Blad nr. 120. Vi ønsker alle et rigtig god nytår.

360 Grader 1. januar 2015 Blad nr. 120. Vi ønsker alle et rigtig god nytår. 360 Grader 1. januar 2015 Blad nr. 120 Vi ønsker alle et rigtig god nytår. 1 Indholdsfortegnelse Forsiden Se det er en havn, der vil nytår Side 2 Indholdsfortegnelse Side 3 Formanden Side 4 Formanden fortsat

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost

Assens Sejlklub. NR.4 April 2010 36.ÅRGANG. Foto. Reila Frost Assens Sejlklub NR.4 April 2010 36.ÅRGANG Foto. Reila Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente Nr2. 23 Årgang April 2019 Kaj Poulsen mener Det er der hårdt stadig a tage er bøjer langtid op til Sct Hans Så Olivia må vente 1 Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen.

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget.

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget. 2016 Sidste tur Fredag Så er vi startet på årets sidste tur. Efter et laaangt kryds til Oddesundbroen, hvor vi ventede et kvarter, krydsede vi videre til Jegind Tap, hvor vinden nu var øget fra 7-9 til

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019 Læs inde i bladet: ÅRETS ARRANGEMENTER INVITATION TIL GENERALFORSAMLING VIL DU MED EN TUR TIL MECKLENBURG? 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 SEPTEMBER Søndag 10. Lørdag 30. OKTOBER Lørdag 7. KLUBKALENDER Fjordens Dag. Bestyrelsesmøde. Klubarbejdsdag. KALENDEROMTALER Fjordens

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG

NR.7 August 2008 34.ÅRGANG NR.7 August 2008 34.ÅRGANG Foto: Bernt DFÆL s sommertræf i Assens Foto: Bernt Bestyrelsen Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.:

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.: Februar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.1 Januar 2010 36.ÅRGANG Foto: Bo G. Jørgensen Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk 2010 Kursus udvalget (A 17) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NYHEDSBREVET GAMMELBY GRUNDEJERFORENING

NYHEDSBREVET GAMMELBY GRUNDEJERFORENING NYHEDSBREVET Bowlingaften Fredag den 4. november indbyder vore medlemmer til at deltage i en hyggelig aften, hvor vi bowler en time og spiser i Søgaards bowling restaurant. UDGAVE 72 OKTOBER 2016 www.gammelby6600.dk

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG Skoleskibet Danmark i Assens foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

Aktivitetsudvalget orienterer

Aktivitetsudvalget orienterer Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub Januar, 2017 Her kommer, lidt forsinket, månedsbrevet for januar. Det har været en travl måned for kassereren (der også står for

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL MARINETELEGRAFEN Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL Nr. 28 2009 Opråberen!!! Har du fået overrakt dit medlemsemblem? Vi har stadigvæk nogen medlemsemblemer liggende, som det

Læs mere

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG

Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Assens Sejlklub NR.7 August 2009 35.ÅRGANG Foto: Frost Bestyrelsen Formand ( A37) Bent Damsbo Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Nyvang 13 5610

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret Aktiviteter 1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret 02-06-2009: Intromøde omkring Marselisløbet med følgende aktiviteter - Konditionstest - Smoothie bar og info omkring sund kost - Generel

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Frederiksværk Sejlklub

Frederiksværk Sejlklub Kære Venner. 2016 er nu blot historie, tiden flyver og vi er nu på vej mod sol og sommer. Inden det kommer så vidt har Aktivitetsudvalget dog endnu en perlerække af aktiviteter under det såkaldte vinterprogram!

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

December 2014 15. Årgang Nr. 2

December 2014 15. Årgang Nr. 2 December 2014 15. Årgang Nr. 2 Formanden har ordet Så er endnu en sommer gået med en masse aktiviteter. Vi har netop sejlet julemanden til Dyreborg i frisk vind. Nok lidt for frisk, men det gik, og det

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG Foto: Frost Foto: Lotte Foto: Frost Sæsonen er slut Formand Bent Damsbo (A 37) Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Bestyrelsen

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

SEPTEMBER: Lad os lige løbe programmet igennem måned for måned: SENIORERNE STARTER TIRSDAGSMØDERNE

SEPTEMBER: Lad os lige løbe programmet igennem måned for måned: SENIORERNE STARTER TIRSDAGSMØDERNE Igen i år har Aktivitetsudvalget lagt sig i selen for at planlægge nogle aktiviteter, der kan have en bred interesse for os alle i klubben. Vi har lyttet til gode råd fra medlemmerne og derfor er antallet

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017 Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro 27. maj 9. juni 2017 Sejlplan Afsejling fra Lemvig, lørdag den 27. maj 2017 kl. 10.00 1. destination Glyngøre Afsejling Glyngøre, søndag den 28. maj kl. 9.00

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Skibsfart på Flensborg Fjord 2014

Skibsfart på Flensborg Fjord 2014 Skibsfart på Flensborg Fjord 2014 M/S Möwe Havn- og fjordrundturen med skibet M/S Möwe starter i Flensborg og fører langs den danske kyst, rundt om Okseøerne og tilbage til Flensborg langs den tyske kyst.

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Referat træf Wendelboes Veteraner 2. september 2015 på Christianshavn ORLOGSMUSEET - RAVELINEN. første klasse. Vi mødtes kl. 1000 2115 Sanny Hansen 1

Referat træf Wendelboes Veteraner 2. september 2015 på Christianshavn ORLOGSMUSEET - RAVELINEN. første klasse. Vi mødtes kl. 1000 2115 Sanny Hansen 1 Referat træf Wendelboes Veteraner 2. september 2015 på Christianshavn ORLOGSMUSEET - RAVELINEN Kære alle Endnu en gang Medl. Navn Bet. 2015 var Vorherre med os, og 1780 Ib Olsen 1 leverede vejr af første

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Dan Per Steen Normann Ingolf Øjvin. Bestyrelsesmøde d: 03-09-18 1/ Evt. Foretræde: Der kom et medlem

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Maj 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand & kontaktperson til DT: Steen Andersen, Højensvej 129, Egense Tlf. 2066 2026 Næstformand : Ebbe Jørgensen, Magnavej

Læs mere

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid).

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Festen slutter med, at vi spiser sammen. Alle bedes bidrage med en lille ret til den fælles buffet. Hanne

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/

BOAS indbyder til opstartsdag den 16/ BOAS indbyder til opstartsdag den 16/1 2010. Bestyrelsen i BOAS indbyder hermed gamle samt nye medlemmer til en Opstartsdag som vil gå ud på at vi laver et lille let oringteringsløb på ca. 20 km med forudgående

Læs mere

AktivCenter Møllevang

AktivCenter Møllevang Der spilles om klubmesterskabet i hele september måned Den 26. oktober er der krolfafslutning på Møllevang, med fejring af klubmesteren samt nr. 2 og 3 Vi er en forening af ca. 35 60+ere i Store Merløse.

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen.

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Klubmesterskab og fest for Optimist og Feva Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Dagen startede ved middagstid for trænere og medhjælpende

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Indbydelse. Tursejlere. 5.-7. juni 2015 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B

Indbydelse. Tursejlere. 5.-7. juni 2015 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B Indbydelse Tursejlere 5.-7. juni 2015 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Velkommen til Kerteminde Kerteminde Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til Classic Fyn Rundt 2015 Kerteminde Sejlklub indbyder

Læs mere