Kommunikationsplan for Færgesekretariatet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kommunikationsplan for Færgesekretariatet"

Transkript

1 Kommunikationsplan for Færgesekretariatet (Opdateret Marts 2018) Færgesekretariatet er et samarbejde, der startede med etablering af sekretariatet pr. 1. marts Sekretariatet er etableret af landets 18 ø-kommuner. Hovedformålet er at sikre en effektiv, omkostningsbevist og driftssikker færgefart. Der er udstukket tre hovedspor for Færgesekretariatet: 1) fremme af tiltag, der kan optimere og billiggøre selve driften af færgerne samt 2) etablering af et godt netværk for erfaringsudveksling og samarbejde kommunerne imellem. 3) skabe værdi med færgen. Sidstnævnte følger af at udover effektivisering mv. er det vigtigt også at skabe fremgang og mere omsætning.

2 1. Hvem er vi Sejlads til og fra de danske småøer er en vigtig del af infrastrukturen og sammenhængskraften i Danmark. En femtedel af landets kommuner har ø-færger, som betjener borgerne. Til stadighed er der ø-færger i drift. Fra samfundets side har der de senere år været god opbakning til disse vigtige færgeaktiviteter og der er blevet ydet både drifts-og investeringstilskud. Aktuelt er der gennemført reduktion af godstaksterne med op mod 80 pct. for at gøre erhvervsvirksomhederne på øerne mere konkurrencedygtige. Samtidig er det politisk vedtaget løbende at introducere det såkaldte landevejsprincip, således at transport med færge omkostningsmæssigt svarer til prisen på transport ad landevej. Når denne plan gradvis gennemføres, vil det blive betydelig billigere at besøge de danske øer. I den forbindelse ønsker kommunerne også at sikre en effektiv, omkostningsbevist og driftssikker færgefart til gavn ikke mindst for kunderne. Til det formål har 18 af landets kommuner etableret et fælles Færgesekretariat med kontor i Ærøskøbing, som - uanset placeringen hos et af de større danske færgerederier; Ærøfærgerne - skal betjene alle 18 ø- færgekommuner.

3 2. Overordnede budskaber Kommunikationsmålet er at opnå en positiv holdning til færgerne i offentligheden og ikke mindst i Folketinget. Samtidig sikre at kommunerne i forbindelse med større drifts-og investeringsbeslutninger søger fælles konsultation og inspiration. Eksternt og mere politisk: Der sikres en positiv holdning til færgefarten i offentligheden. Denne og ikke mindst de politiske beslutningstagere skal oplyses om vigtigheden og mulighederne i forbindelse med færgesejladsen i forhold til at sikre positiv udvikling på øerne. Det er vigtigt at fastholde og udbygge samfundets støtte til færgeaktiviteterne. Det er helt afgørende at samfundet fortsat støtter op om færgetrafikken til øerne, som uden assistance, ville blive prohibitiv dyr. I relation til de midler, der skal afsættes på finansloven såvel som drifts- og investeringsstøtte, er det samtidig vigtigt at kommunerne og færgefarten hele tiden viser, at der arbejdes på optimering og udbud af et konkurrencedygtigt produkt. Endvidere er det afgørende, at der etableres backup til færger, som skal til eftersyn i dok eller rammes af driftsuheld. Færgetrafikken skal fungere kontinuerligt. Der er mange mennesker som er helt afhængige af en effektiv ø-færgepolitik (mere end er fastboende på de 26 småøer, mange har

4 sommerhuse på øerne og der kommer årligt tusindvis af besøgende og turister til de mindre danske øer). Kommunernes færgesektor er dog også en vigtig industri i sig selv; den giver, alene i relation til småøerne, direkte job til i størrelsesordenen tusinde mennesker, sikrer lokale indkøb af næsten alle varer til driften og er en vigtig krumtap i opretholdelsen af danske nybygnings- og reparationsværfter. Det må antages at de fleste beslutningstagere er bekendt med at færgerne er nødvendige for at opretholde livet på øerne og sikre turiststrømmen. En supplerende del af budskabet må derfor for at nå medierne være, at vi gør det på en optimal, kvalitetssikret måde etc. Internt og mere fagligt: De involverede kommuner skal samtidig orienteres om mulighederne for fælles aktiviteter og stordriftsfordele. Netværksetablering vil kunne fremme samarbejdet om eksempelvis fælles indkøb, efteruddannelse og reservefærger. På en lang række områder vil erfaringsdeling og samarbejde kunne føre til bedre resultater end mange af de mere isolerede drifts-og investeringsbeslutninger, som tages i dag. Kommunikationen på den interne front vil udover hjemmesideinformationer, være baseret på kurser, seminarer og fælles udvikling i relevante kommunale arbejdsgrupper. Der skal sikres

5 en målrettet information til ejerne samt til de daglige færgeoperatører, som skal være deres rederansvar helt bevidst. Ligeledes skal der findes relevante områder for egentligt samarbejde og fælles indkøb eller i det mindste for indgåelse af en slags løsere musketér-ed om fælles hjælp ved eksempelvis driftsforstyrrelser. 3. Målgrupper Primære eksternt: Politikere på Christiansborg og dele af centraladministrationen. Deres interesse i sagen vil være, at der kan opnås politisk goodwill/stemmer, hvis færgefarten placerer sig som et positivt udviklingsområde, der sikrer vækst og beskæftigelse. I det omfang de kan nås gennem landsdækkende medier, skal historierne være veldokumenterede, ligge i klar forlængelse af de prioriterede arbejdsopgaver og koordineres på landsplan eksempelvis gennem KL. Primære internt: De ansvarlige kommunale repræsentanter samt overfartslederne. Kan der findes områder, som giver besparelser og mere effektiv drift vil det have interesse for denne gruppe. Forsøge at gøre den maritime indsats mere synlig også lokalt i kommunerne.

6 4. Medier/kanaler De nationale medier vil primært være interesserede i det store billede for færgerne; økonomisk og om færgernes nødvendighed, herunder hele den aktuelle diskussion om landets landdistrikter og øer. Kun hvis en enkelt færge havarerer eller må tages ud af drift og eksempelvis efterlader en ø helt isoleret, kan det påregnes at de nationale medier vil interessere sig for en enkelt færgeoverfart. De lokale medier vil i sagens natur være mest interesserede i livet omkring deres egen færge og ikke mindst fremtidsudsigterne både sejlads-og beskæftigelsesmæssigt samt økonomisk. Det kan diskuteres hvor meget Sekretariatet skal gå ind i mediedækningen af de enkelte færger eller om det skal overlades til de respektive ejere/kommunerne. Sekretariatet kan dog assistere med at skabe fokus og formidle historier også til de lokale medier. a) Maritim fagpresse b) Kommunal presse c) Lokalpresse d) Landsdækkende. Faktisk er der i denne tid en del mere generelt om færgerne i medierne ikke mindst i forbindelse fokus på landdistrikterne.

7 e) Pressemeddelelser i forbindelse med årsmøder og lignende. Vigtigt at de gøres så konkrete og nyhedsorienterede som muligt. f) Fælleskronikker eksempelvis med formanden når aktuelt/relevant g) Færgesekretariatet hjemmeside påtænkes primært anvendt til den interne kommunikation, herunder rapportering fra årsmøder mv til kommunerne, men eksterne meddelelser vil naturligvis også løbende blive lagt på. Der er produceret både færgefilm og information, der beskriver initiativet med Færgesekretariatet. h) Endvidere gennemførelse af events, udstillinger, seminarer etc. med fokus på ø-færgefarten.

8 5. Hvem er berørt Der er mange interessenter i forhold til ø-færgefarten. De er selvsagt ikke alle lige vigtige, men det veksler over tid og afhængigt af emnet. Der kan tages udgangspunkt i nedenstående bruttoliste, hvor ekstern kommunikation er særlig relevant: - Folketinget - Søfartsstyrelsen/Erhvervsministeriet - Social- og Indenrigsministeriet - Øvrige ø-støtte myndigheder - Danske Maritime/værfter/underleverandører - Sammenslutningen af Danske Småøer - Søfartsskolerne - Dansk Metal/Søfartens Ledere/FOA - Danske Havne - Forskningsinstitutioner - Erhvervs/Turistorganisationerne De interne samarbejdspartnere er selvsagt medlemskommunerne, KL, Småøernes Færgeselskaber, Rederiforeningerne, De blå Klyngeorganisationer mv.

9 6. Hidtidige initiativer Der gennemføres løbende en række interviews særlig i forhold til de maritime fagblade samt lokalpresse og TV i det sydfynske område, hvor sekretariatet ligger. Formanden og sekretariatslederen har gennemført en række interviews særlig i forbindelse med årsmøderne og Færgesekretariatets arrangementer i øvrigt med lokalaviser og maritime fagblade. Der udarbejdes fra tid til anden mindre pressemeddelelser samt kronikker/indlæg om aktuelle emner. Der er løbende forespørgsler/artikler særlig i de lokale og de maritime medier. 7. Kommende initiativer Udover besvarelse af løbende henvendelser påtænkes konkrete indlæg i kommunernes magasiner, afholdelse af temadage med relevante beslutningstagere samt forskellige indstik om ø- færgerne. Det er som udgangspunkt formanden og sekretariatslederen, som varetager pressekontakten på Færgesekretariatets vegne, men særlig i relation til lokalpresseinitiativer vil de respektive kommunale repræsentanter fra regionen blive inddraget.

10 Der er gennemført en fotosession af medlemsfærgerne for at få et mere ensartet illustrationsmateriale. En central opgave bliver statistik og dataopsamling. Sekretariatet vil søge at indsamle relevant statistik og data for alle ø-færgerne. Denne statistik kan danne baggrund for mange historier i medierne og bruges som dokumentation overfor ikke mindst politikerne. Det kan være alt fra udviklingen i passagerer, godstransport (særlig efter de nye tilskud), reparationer til værftstid, antal sejladser etc. Sekretariatet søger at samle et overblik over alle færgerne, deres økonomiske struktur, udfordringer og arbejdsforhold. En del af oplysningerne vil kunne findes gennem eksisterende materiale, men en vis indberetning/besvarelse af spørgeskemaer kan næppe undgås. Færgesekretariatets hjemmeside opdateres løbende, medlemsbladet Ø-Færgerne udkommer to gange årligt, et nyhedsbrev udsendes 3-4 gange årligt og Færgesekretariatet er oprettet på sociale medier (LinkedIn). En helt kortfattet oversigt over nogle af de forskellige aktiviteter kan ses i de løbende månedsrapporter samt på Færgesekretariatets kalender på

11 8. Evaluering Kommunikationsplanen tages løbende op i forbindelse med styregruppemøderne.

Kommunikationsplan for Færgesekretariatet

Kommunikationsplan for Færgesekretariatet Kommunikationsplan for Færgesekretariatet Færgesekretariatet er et samarbejde, der startede med etablering af sekretariatet pr. 1. marts 2015. Sekretariatet er etableret af landets 18 ø-kommuner. Hovedformålet

Læs mere

Kommunikationsplan for Færgesekretariatet

Kommunikationsplan for Færgesekretariatet Uddrag af Kommunikationsplan for Færgesekretariatet Færgesekretariatet er et nyt samarbejde, der startede med etablering af sekretariatet pr. 1. marts 2015. Sekretariatet er etableret af landets 18 ø-kommuner.

Læs mere

Færgesekretariatets Årsmøde maj 2016, Ærø

Færgesekretariatets Årsmøde maj 2016, Ærø Notat Færgesekretariatets Årsmøde 26.-27. maj 2016, Ærø Til konferencedelen af Årsmødet den 26. maj var der 50 deltagere (Bilag 1). Programmet fremgår af (Bilag 2) og der er udarbejdet en overordnet meddelelse

Læs mere

Det fælles Færgesekretariat Årsmøde 2015

Det fælles Færgesekretariat Årsmøde 2015 Referat fra Årsmødet 6. maj 2015 kl. 10-16 på Hotel Stella Maris, Kogtvedvænget 3, 5700 Svendborg Deltagere: Direktør Thomas Barfoed Sekretariatsleder Jan Fritz Hansen Teknisk chef Lars-Bo Johansen Færgeansvarlig

Læs mere

Referat fra Færgesekretariatets Styregruppemøde 10. marts 2017 i Kalundborg

Referat fra Færgesekretariatets Styregruppemøde 10. marts 2017 i Kalundborg Til Hjemmesiden Referat fra Færgesekretariatets Styregruppemøde 10. marts 2017 i Kalundborg Formanden bød kl. 9.30 velkommen til mødet. Udover formanden, Michel van der Linden, Kalundborg deltog Kim T.

Læs mere

REFERAT Færgesekretariatets interne Årsmøde 4. maj 2017 kl , Scandic Copenhagen

REFERAT Færgesekretariatets interne Årsmøde 4. maj 2017 kl , Scandic Copenhagen REFERAT Færgesekretariatets interne Årsmøde 4. maj 2017 kl. 8.30-12.00, Scandic Copenhagen Der var godt 40 deltagere til mødet og 14 af medlemskommunerne var repræsenteret, jfr. vedlagte deltagerliste.

Læs mere

A. Færgesekretariatets hovedopgaver og projektarbejde 2018/19

A. Færgesekretariatets hovedopgaver og projektarbejde 2018/19 1 Opdateret udgave som vedtaget på Årsmødet 9. maj 2018 A. Færgesekretariatets hovedopgaver og projektarbejde 2018/19 Der er udstukket tre hovedspor for Færgesekretariatets arbejde: 1) Fremme af tiltag,

Læs mere

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN Kommunikationsstrategi for Kommunikationsstrategien beskriver, hvordan vi kommunikerer ud fra hvilke principper og med hvilke mål. Kommunikationsstrategien er et redskab, der skal medvirke til at udvikle

Læs mere

Referat fra Færgesekretariatets Styregruppemøde 6. september 2016 i Svendborg

Referat fra Færgesekretariatets Styregruppemøde 6. september 2016 i Svendborg Referat fra Færgesekretariatets Styregruppemøde 6. september 2016 i Svendborg Formanden bød kl. 9.30 velkommen til mødet. Udover formanden, Kjeld Bussborg Johansen, Svendborg deltog Michel van der Linden

Læs mere

- Afdække potentialet og i givet fald facilitere konkrete indkøbsaftaler, herunder også samdriftsmuligheder.

- Afdække potentialet og i givet fald facilitere konkrete indkøbsaftaler, herunder også samdriftsmuligheder. Færgesekretariatets arbejdsprogram 2016-17 Bilag 1 Arbejdet i Projektgrupperne Færgesekretariatets arbejde er især koncentreret om seks indsatsområder og til disse er der tilknyttet Projektgrupper med

Læs mere

Udviklingsplan for KomUdbud I Udviklingsplanen for KomUdbud er der rettet fokus på 7 udviklingsområder.

Udviklingsplan for KomUdbud I Udviklingsplanen for KomUdbud er der rettet fokus på 7 udviklingsområder. Udviklingsplan for KomUdbud 2016-2019 I Udviklingsplanen for KomUdbud er der rettet fokus på 7 udviklingsområder. Udviklingsplanen skal opfattes som en ramme, der beskriver, hvordan visionen for KomUdbud

Læs mere

Udkast til lovforslag om udvidelse af landevejsprincippet m.v.

Udkast til lovforslag om udvidelse af landevejsprincippet m.v. Enhed Opgaver og Struktur Sagsbehandler Mona Boel Østergaard Koordineret med Sagsnr. 2017-237 Doknr. 441314 Dato 27-02-2017 Udkast til lovforslag om udvidelse af landevejsprincippet m.v. Forslag til Lov

Læs mere

Kommunikationspolitik

Kommunikationspolitik BORNHOLMS VÆKSTFORUM Ullasvej 23 3700 Rønne Tlf.: 5692 0000 Fax: 5692 0001 E-mail: regionaludvikling@brk.dk Kommunikationspolitik Bornholms Vækstforum Vedtaget den 4. april 2011 Indledning Vækstforum er

Læs mere

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi Social-, Børne- og Integrationsministeriet Kommunikationsstrategi 2 KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Social-, Børne- og Integrationsministeriet arbejder for at skabe reelle fremskridt for den enkelte borger. Det

Læs mere

Referat fra Færgesekretariatets Styregruppemøde 14. marts 2018 i Odense

Referat fra Færgesekretariatets Styregruppemøde 14. marts 2018 i Odense Referat fra Færgesekretariatets Styregruppemøde 14. marts 2018 i Odense Formanden bød velkommen til mødet kl. 9.30. Udover formanden, Michel van der Linden, Kalundborg, deltog Kim T. Jensen (KJ), Norddjurs,

Læs mere

FÆRGESEKRETARIATETS NYHEDSBREV FORMAND FOR FÆRGESEKRETARIATETS STYREGRUPPE, MICHEL VAN DER LINDEN: POSITIVE NYHEDER I KØ

FÆRGESEKRETARIATETS NYHEDSBREV FORMAND FOR FÆRGESEKRETARIATETS STYREGRUPPE, MICHEL VAN DER LINDEN: POSITIVE NYHEDER I KØ FÆRGESEKRETARIATETS NYHEDSBREV MAJ 2017 FORMAND FOR FÆRGESEKRETARIATETS STYREGRUPPE, MICHEL VAN DER LINDEN: POSITIVE NYHEDER I KØ Der er rigtig meget, der lykkes lige nu så meget, at begivenheder og løsning

Læs mere

Kommunikationsstrategi for Bornholms Vækstforum

Kommunikationsstrategi for Bornholms Vækstforum BORNHOLMS VÆKSTFORUM Landemærket 26 3700 Rønne Tlf.: 5692 0000 Fax: 5692 0001 E-mail: vaekstforum@brk.dk Kommunikationsstrategi for Bornholms Vækstforum Erhvervslivets vilje og evne til vækst er en grundforudsætning

Læs mere

Gladsaxe en kommunikerende kommune

Gladsaxe en kommunikerende kommune Økonomiudvalget 18.01.2011 Punkt 14, bilag 1 Gladsaxe en kommunikerende kommune Kommunikationsstrategi for Gladsaxe Kommune 11.01.2011 Baggrund Gladsaxe Kommune ønsker en fælles kommunikationsstrategi,

Læs mere

Færgeudvalget Grenaa - Anholt færgefart BESLUTNINGSPROTOKOL

Færgeudvalget Grenaa - Anholt færgefart BESLUTNINGSPROTOKOL BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Stena Line Dato: Fredag den 2. juni 2017 Start kl.: 11:00 Slut kl.: 13:29 Medlemmer: Fraværende: Jens Johan Richardy (A) (formand) Steen Therkel Jensen (O) Erik Knudsen (F) Tommy

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi Kommunikationsstrategi November 2014 Byggesocietetet ønsker løbende at udvikle og styrke kommunikationen internt og eksternt. Vi vil overfor vores interessenter fremstå som en åben og demokratisk landsorganisation,

Læs mere

Udfordrings- og handlingsskema

Udfordrings- og handlingsskema Udfordrings- og handlingsskema Udfordrings- og handlingsskema Marts 2016 Skema: Øernes udfordringer kort sigt Transport og sejlads: For lang transporttid og ufleksible afgange med færgen Fleksibel sejlads

Læs mere

A. Færgesekretariatets hovedarbejdsopgaver og Projektgrupper 2017/18

A. Færgesekretariatets hovedarbejdsopgaver og Projektgrupper 2017/18 Tekst som vedtaget på Årsmødet 4. maj 2017 A. Færgesekretariatets hovedarbejdsopgaver og Projektgrupper 2017/18 Der er udstukket tre hovedspor for Færgesekretariatets arbejde: 1) Fremme af tiltag, der

Læs mere

ULØ høring om trafikal ligestilling af øerne

ULØ høring om trafikal ligestilling af øerne Udvalget for Landdistrikter og Øer 2014-15 (2. samling) ULØ Alm.del Bilag 18 Offentligt ULØ høring om trafikal ligestilling af øerne 1. September 2015 V 59 om konkurrencevilkår for økommuner og småøer

Læs mere

Der er ikke på noget møde truffet endelig beslutning om at iværksætte den påtænkte tre-kantsejlads.

Der er ikke på noget møde truffet endelig beslutning om at iværksætte den påtænkte tre-kantsejlads. Vedr. evt. færgesejlads Rudkøbing - Strynø - Marstal Udvalget for Trafik, Teknik og Miljø behandlede på sit møde den 20. april 2015 første gang et forslag om at undersøge muligheden for etablering af sejlads

Læs mere

Forslag til kommunikationspolitik for dannelsen af Viborg Storkommune, gældende fra 1. januar 31. december 2006

Forslag til kommunikationspolitik for dannelsen af Viborg Storkommune, gældende fra 1. januar 31. december 2006 Forslag til kommunikationspolitik for dannelsen af Viborg Storkommune, gældende fra 1. januar 31. december 2006 Denne kommunikationspolitik er en revideret udgave af den kommunikationspolitik, der er godkendt

Læs mere

1.0 Kommunikationsstrategiens formål og grundlag

1.0 Kommunikationsstrategiens formål og grundlag UDKAST Indhold 1. Formål og grundlag 2. Platform 3. Mål 4. Målgrupper 5. Kommunikationsprincipper 6. Budskaber 7. Kanaler 8. Governance 9. Prioriterede indsatser 2 1.0 Kommunikationsstrategiens formål

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi NETOP netværk for oplysning Kommunikationsstrategi for lokalforeninger - 2011 Martin T. Hansen 1 Intro NETOPs medlemsforeninger er meget forskellige og har meget forskellige måder at kommunikere på. Som

Læs mere

KLIKOVANDs kommunikationsstrategi. forberedt på skybrud

KLIKOVANDs kommunikationsstrategi. forberedt på skybrud s kommunikationsstrategi forberedt på skybrud Januar2014 Indhold Hvad går KLIKOVAND ud på?... 3 Målsætninger for kommunikationen... 3 Hvad vil vi sige?... 4 Hvem vil vi sige det til? (Målgrupperne)...

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK FOR REGION HOVEDSTADEN

KOMMUNIKATIONSPOLITIK FOR REGION HOVEDSTADEN Region Hovedstaden KOMMUNIKATIONSPOLITIK FOR REGION HOVEDSTADEN GOD KOMMUNIKATION - I REGION HOVEDSTADEN FORORD Regionsrådet er en politisk organisation, hvis medlemmer er demokratisk valgt til at sikre

Læs mere

Kommunikationsplanen er opdelt i forhold til de kanaler, som nyheder, status og andre informationer spredes på.

Kommunikationsplanen er opdelt i forhold til de kanaler, som nyheder, status og andre informationer spredes på. Kommunikationsplan for projekt Viden og Innovation i SMV ere via Studerende (VIIS) vers. 2 (jan. 2013) Introduktion Kommunikationsplanen er opdelt i forhold til de kanaler, som nyheder, status og andre

Læs mere

Velkommen til. TURISMEseminar. den 27. marts Projektet er støttet med midler fra:

Velkommen til. TURISMEseminar. den 27. marts Projektet er støttet med midler fra: Velkommen til TURISMEseminar den 27. marts 2014 Projektet er støttet med midler fra: TURISMEseminar 27. marts 2014 Program: Kl. 10.00 10.15 Velkomst v/formand Dorthe Winther Kl. 10.15 11.00 Præsentation

Læs mere

Kommunikationsplan. Smil(e)-projektet 2011-2013

Kommunikationsplan. Smil(e)-projektet 2011-2013 Kommunikationsplan Smil(e)-projektet 2011-2013 Revideret 13. juli 2011 1 Kommunikationsplan Smil(e) Skandinaviska Metoder för Innovativt Lärande (Europa) Baggrund Smil(e) er et Interreg IV A finansieret

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Kommunikationspolitik Denne politik beskriver de overordnede tanker om god kommunikation i Region Hovedstaden

Kommunikationspolitik Denne politik beskriver de overordnede tanker om god kommunikation i Region Hovedstaden 24. juni 2012 Kommunikationspolitik Denne politik beskriver de overordnede tanker om god kommunikation i Region Hovedstaden Forord Regionsrådet er en politisk organisation, hvis medlemmer er demokratisk

Læs mere

Kommunikationsstrategi 2022

Kommunikationsstrategi 2022 Dansk Firmaidrætsforbund Kommunikationsstrategi 2022 Sådan vil vi skabe Et sjovere Danmark i bevægelse. I KOMMUNIKATIONSSTRATEGIEN KAN DU LÆSE: 1 Introduktion 2 2 Formål med vores kommunikationsstrategi

Læs mere

DANSKE FÆRGER A/S KOMMUNIKATIONSPOLITIK - EJERNE - KUNDER - SAMARBEJDSPARTNERE - MEDIER & OFFENTLIGHED - MYNDIGHEDER - MEDARBEJDERE - HJEMMESIDE

DANSKE FÆRGER A/S KOMMUNIKATIONSPOLITIK - EJERNE - KUNDER - SAMARBEJDSPARTNERE - MEDIER & OFFENTLIGHED - MYNDIGHEDER - MEDARBEJDERE - HJEMMESIDE DANSKE FÆRGER A/S KOMMUNIKATIONSPOLITIK - EJERNE - KUNDER - SAMARBEJDSPARTNERE - MEDIER & OFFENTLIGHED - MYNDIGHEDER - MEDARBEJDERE - HJEMMESIDE Færgens kommunikation bygger på åbenhed, og skal opfattes

Læs mere

Kommunikation, der engagerer. - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016

Kommunikation, der engagerer. - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016 Kommunikation, der engagerer - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016 Vision Skanderborg Kommune er på én og samme tid myndighed, servicevirksomhed og fællesskab med 60.000 borgere. Det er ledere og

Læs mere

Udkast til Udbudspolitik for. Kommunalt Udbudsfællesskab af 2012 u

Udkast til Udbudspolitik for. Kommunalt Udbudsfællesskab af 2012 u Udkast til Udbudspolitik for Kommunalt Udbudsfællesskab af 2012 u 12. december 2011 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Afgrænsning... 3 1.3 Miljø og sociale klausuler... 3 2. Overordnede mål...

Læs mere

Fødevareministeriets kommunikationspolitik

Fødevareministeriets kommunikationspolitik Fødevareministeriets kommunikationspolitik 2 Fødevareministeriets kommunikationspolitik Indhold Indledning... 5 Formål... 6 Målsætninger... 7 Principper for god kommunikation... 8 Målgrupper... 9 Roller

Læs mere

Udvalget for Landdistrikter og Øer ULØ Alm.del Bilag 35 Offentligt

Udvalget for Landdistrikter og Øer ULØ Alm.del Bilag 35 Offentligt Udvalget for Landdistrikter og Øer 2016-17 ULØ Alm.del Bilag 35 Offentligt Udvalget for Landdistrikter og Øer Til: Dato: Udvalgets medlemmer 13. december 2016 Oversigt over svar fra kommuner m.fl. om anvendelsen

Læs mere

Gladsaxe en kommunikerende kommune

Gladsaxe en kommunikerende kommune gladsaxe.dk Kommunikationsstrategi Gladsaxe en kommunikerende kommune Strategi for Gladsaxe Kommunes eksterne kommunikation Hvorfor en ekstern kommunikationsstrategi Gladsaxe Kommune ønsker at styrke kommunikationsindsatsen

Læs mere

Bosætning - Handleplan

Bosætning - Handleplan Bosætning - Handleplan Arbejdsopgaverne er opdelt i flg. grupper: Økonomi er opdelt i flg.: Status er opdelt i flg.: 0. arbejdsopgaver på bosætningsområdet 1. Indsatsområder på tværs af målgrupperne 2.

Læs mere

Færgesejladsens rolle i fremtidens infrastruktur v/ Mikkel Sune Smith. Transportministeriet

Færgesejladsens rolle i fremtidens infrastruktur v/ Mikkel Sune Smith. Transportministeriet Færgesejladsens rolle i fremtidens infrastruktur v/ Mikkel Sune Smith Samfundsbegrundede ruter Staten () er ansvarlig for de samfundsbegrundede færgeruter: Rønne-Ystad og Rønne-Køge Samsø-Kalundborg Bøjden-Fynshav

Læs mere

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014 25. marts 2014 Kommunikationsplan for Naturvejlederforeningen - udkast Forslag til konkrete tiltag, der kan sættes i værk for at føre kommunikationsstrategien ud i livet. Nedenstående tiltag skal løbende

Læs mere

Udvalget for Landdistrikter og Øer ULØ Alm.del Bilag 37 Offentligt

Udvalget for Landdistrikter og Øer ULØ Alm.del Bilag 37 Offentligt Udvalget for Landdistrikter og Øer 2014-15 ULØ Alm.del Bilag 37 Offentligt Til Økonomi- og Indenrigsminister Morten Østergaard Minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen Udvalget for Landdistrikter

Læs mere

Kommunikations- politik. December 2017

Kommunikations- politik. December 2017 Kommunikations- politik December 2017 Indhold En kommunikationspolitik for alle Fem principper for god kommunikation Målgrupper Kommunikationskanaler Det daglige kommunikationsansvar Ekstern kommunikation

Læs mere

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Skarp og målrettet kommunikation af en sag Når I har overvejet, hvilke sager der kan være interessante for jer at skabe debat om i forbindelse

Læs mere

forbedrede rammevilkår

forbedrede rammevilkår FÆRGESEKRETARIATETS NYHEDSBREV september 2018 Formand for Færgesekretariatets Styregruppe, Michel van der Linden: forbedrede rammevilkår Det har været en god sommersæson for de danske ø-færger med fremgang

Læs mere

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi 2016-2018. fordi vedligehold er mennesker

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi 2016-2018. fordi vedligehold er mennesker Netværk for optimering af drift og vedligehold Strategi 2016-2018 fordi vedligehold er mennesker Strategi 2016-2018 DDV strategien for 2016-2018 er en opdatering af strategien fra 2015. Den endelige udgave

Læs mere

Rev. maj Strategiplan 2016

Rev. maj Strategiplan 2016 Rev. maj 2016 Strategiplan 2016 Navn med payoff Business Slagelse - Sammen er du bedst Visionen Slagelse skal være Danmarks bedste Erhvervsliv Visionen udtrykkes i 5 fokusområder, hvor hvert fokusområde

Læs mere

Strategisk lederkommunikation

Strategisk lederkommunikation Strategisk lederkommunikation Introduktion til kommunikationsplanlægning Hvorfor skal jeg lave en kommunikationsplan? Med en kommunikationsplan kan du planlægge og styre din kommunikation, så sandsynligheden

Læs mere

Byggeriets Arbejdsmiljøbus Projektbeskrivelse 2012-2014

Byggeriets Arbejdsmiljøbus Projektbeskrivelse 2012-2014 27. september 2011 Byggeriets Arbejdsmiljøbus Projektbeskrivelse 2012-2014 Byggeriets Arbejdsmiljøbus er en mobil konsulenttjeneste, som har til formål at formidle god arbejdsmiljøpraksis og viden om udvikling

Læs mere

Projekt Forskel gør en forskel

Projekt Forskel gør en forskel Projekt Forskel gør en forskel Resumé Projekt Forskel gør en forskel sigter mod at optimere processen mht. at få flere højtuddannede nydanskere i arbejde i små og mellemstore virksomheder (SMV). Det gøres

Læs mere

Bilag 1 Driftsmål 2010 Havnen

Bilag 1 Driftsmål 2010 Havnen Bilag 1 Driftsmål 2010 Havnen Driftsresultaterne er opdelt i forskellige typer af resultater: Bruger- og borgerresultater Medarbejderresultater Samfundsresultater Resultater i forhold til produktivitet

Læs mere

Kommunikationsstrategi for KulturKANten 2013-2016

Kommunikationsstrategi for KulturKANten 2013-2016 Kommunikationsstrategi for 2013-2016 Mål Internt: Sikring af ejerskab, vi-følelse og gejst Sikring af kendskab til og at der arbejdes efter - vedtaget vision og mål sikring af interne informationsstrømme

Læs mere

Velkommen. Workshop den 7. januar 2016

Velkommen. Workshop den 7. januar 2016 Velkommen Projektet er støttet af LAG Småøerne med midler fra den Eupæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikter (ELFUL) http://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020/index_da.htm

Læs mere

INSTRUKTØRNETVÆRK Måske noget for dig?

INSTRUKTØRNETVÆRK Måske noget for dig? INSTRUKTØRNETVÆRK Måske noget for dig? Instruktørnetværket er foreningens ambassadører Som instruktør får du en central rolle i Skole og Forældres organisation. Gennem kursusaktivitet på de enkelte skoler

Læs mere

Emne: Besøg hos den Sekretariet for den færøske Forskningsråd (Granskingarrađiđ)

Emne: Besøg hos den Sekretariet for den færøske Forskningsråd (Granskingarrađiđ) Rapport Emne: Besøg hos den Sekretariet for den færøske Forskningsråd (Granskingarrađiđ) Dato: Mandag, den 30. januar, 2017 Tid: Kl. 09.00-17.00 Sted: Granskingarrađiđ, The Faroese Research Council, Bryggjubakki

Læs mere

Agenda. Baggrund. Vision. Analyser: Markedsanalyse og trafikanalyse. Situation for medarbejdere. Krav til en ny Læsøfærge

Agenda. Baggrund. Vision. Analyser: Markedsanalyse og trafikanalyse. Situation for medarbejdere. Krav til en ny Læsøfærge Oktober 2017 1 Agenda Baggrund Vision Analyser: Markedsanalyse og trafikanalyse Situation for medarbejdere Krav til en ny Læsøfærge Tidsplan for byggeri af ny færge Konklusion 2 Baggrund Der er stort potentiale

Læs mere

Side 1 - Kommunikationsstrategi Foreningen af Kliniske Diætister For alle ernæringsprofessionelle

Side 1 - Kommunikationsstrategi Foreningen af Kliniske Diætister For alle ernæringsprofessionelle Side 1 - Kommunikationsstrategi 2016-18 Foreningen af Kliniske Diætister For alle ernæringsprofessionelle Side 2 - Indhold INDHOLD Indledning Målgrupper Mål Principper Budskaber Kanaler Partnerskaber Side

Læs mere

Kommunikationspolitik 2014

Kommunikationspolitik 2014 Kommunikationspolitik 2014 Vedtaget af Greve Byråd 25. august 2014 Indholdsfortegnelse Forord Afgrænsning Proces Værdier i kommunikation Intern kommunikation Kommunikation med borgere, virksomheder og

Læs mere

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbølls talepapir

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbølls talepapir Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 2016-17 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 320 Offentligt Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbølls talepapir Anledning Samråd i Transport-, bygnings-

Læs mere

Beskriv baggrund for at implementer FlexRegnskab. Hvad skal implementeringen resultere i for kunden, de ansatte og rådgivningscentret?

Beskriv baggrund for at implementer FlexRegnskab. Hvad skal implementeringen resultere i for kunden, de ansatte og rådgivningscentret? Tjekliste for udarbejdelse af minikampagner. Tjeklisten er en skabelon for implementering af FlexRegnskab på et lokalt rådgivningscenter. Tjeklisten er opbygget som et skema med tre kolonner: 1. Planlægningsprocessen.

Læs mere

VELKOMMEN Inspirations- og netværksaften på Orø

VELKOMMEN Inspirations- og netværksaften på Orø VELKOMMEN Inspirations- og netværksaften på Orø Torsdag den 29. september Sune Abelgren Nielsen og Britta Leth Hvordan kommer man i gang? Hvad virker? Samarbejde er afgørende? Hvordan tiltrækkes turister

Læs mere

EJERSTRATEGI 2014-2017 FOR VIRKSOMHEDER INDEN FOR TEKNIK- OG MILJØOMRÅDET M.M.

EJERSTRATEGI 2014-2017 FOR VIRKSOMHEDER INDEN FOR TEKNIK- OG MILJØOMRÅDET M.M. EJERSTRATEGI 2014-2017 FOR VIRKSOMHEDER INDEN FOR TEKNIK- OG MILJØOMRÅDET M.M. Teknik- og Miljøforvaltningen Dato Sagsnummer Dokumentnummer 6-1-2014 2012-26903 2013-183605 Baggrund og afgrænsning Køge

Læs mere

[ENERGI VIBORG - KOMMUNIKATIONSPOLITIK] Energi Viborg A/S. Af: Kunde- & kommunikationschef Inge B. Borggaard

[ENERGI VIBORG - KOMMUNIKATIONSPOLITIK] Energi Viborg A/S. Af: Kunde- & kommunikationschef Inge B. Borggaard 2018 Energi Viborg A/S Af: Kunde- & kommunikationschef Inge B. Borggaard [ENERGI VIBORG - KOMMUNIKATIONSPOLITIK] Energi Viborg A/S kommunikationspolitik har det formål at øge organisationens interessenter

Læs mere

- Tale til besvarelse af spørgsmål V, W og X den 18. december Ministeren bedes redegøre for fordelingsprofilen

- Tale til besvarelse af spørgsmål V, W og X den 18. december Ministeren bedes redegøre for fordelingsprofilen Skatteudvalget 2017-18 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 144 Offentligt 13. december 2017 J.nr. 2017-8243 Kontor: Økonomisk Politik og Analyse SAU samrådsspørgsmål V, W og X - Tale til besvarelse

Læs mere

CENTER FOR FOREBYGGELSE I PRAKSIS

CENTER FOR FOREBYGGELSE I PRAKSIS CENTER FOR FOREBYGGELSE I PRAKSIS APRIL 2019 CENTER FOR FOREBYGGELSE I PRAKSIS STRATEGI STRATEGI 2 INDLEDNING Center for Forebyggelse i praksis er en faglig enhed etableret i KL s Kontor for Sundhed og

Læs mere

Vi vil medvirke til at skabe attraktive arbejdspladser, der fremmer et sikkert, sundt og meningsfuldt arbejdsliv.

Vi vil medvirke til at skabe attraktive arbejdspladser, der fremmer et sikkert, sundt og meningsfuldt arbejdsliv. BAR SoSu s vision: Vi vil medvirke til at skabe attraktive arbejdspladser, der fremmer et sikkert, sundt og meningsfuldt arbejdsliv. BAR SoSus mission BAR SoSu mission er, at: Kvalificere arbejdspladserne

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Brandingproces kombineret med Vision 2021:

Brandingproces kombineret med Vision 2021: Vedrørende: branding proces version 3 Sagsnavn: Branding.Randers.2014 Sagsnummer: 00.13.02-G01-3-14 Skrevet af: Karen Balling Radmer E-mail: karen.balling.radmer@randers.dk Forvaltning: Kommunikation Dato:

Læs mere

Etablering af Færgesekretariat

Etablering af Færgesekretariat Udvalget for Landdistrikter og Øer 2013-14 ULØ Alm.del Bilag 29 Offentligt 2012-06-14 Notat Etablering af Færgesekretariat Gennem en årrække har foreningen Småøernes Færgeselskaber og samarbejdspartnere

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

Strategi for kommunikation om EPJ

Strategi for kommunikation om EPJ Regionshuset Viborg Koncern Kommunikation Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kommunikation@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Strategi for kommunikation om EPJ I løbet af 2010

Læs mere

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune

Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune Kommunikationspolitik for Aabenraa Kommune Udvikling & Kommunikation Godkendt af byrådet august 2010 Kommunikationspolitik Aabenraa Kommune er en stor arbejdsplads, hvor alle medarbejdere kommunikerer

Læs mere

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING PR Målgruppe Officielt er PR en forkortelse af det engelske Public Relations, der fokuserer på forholdet

Læs mere

Dansk kvalitetsmodel på det sociale område Olof Palmes Allé 15 8200 Aarhus N. Standardprogram - Trin for trin

Dansk kvalitetsmodel på det sociale område Olof Palmes Allé 15 8200 Aarhus N. Standardprogram - Trin for trin Standardprogram - Trin for trin Standardprogrammet: Denne folder henvender sig til regionale og kommunale, sociale tilbud, der påbegynder arbejdet med standarder i Dansk kvalitetsmodel på det sociale område.

Læs mere

TEKNIQ-råd Sjælland Handlingsplan 2014

TEKNIQ-råd Sjælland Handlingsplan 2014 TEKNIQ-råd Sjælland Handlingsplan 2014 Handlingsplanen tager udgangspunkt i de to primære opgaver for TEKNIQ-rådene: Politisk interessevaretagelse og synlighed via pressekontakt til lokale og regionale

Læs mere

UKLASSIFICERET FAGPLAN

UKLASSIFICERET FAGPLAN UKLASSIFICERET FAGPLAN 1. FAG Intern og ekstern kommunikation Kontaktofficerskursus 3081. Udgivelse April 2014. 2. FAGETS MÅL Faget skal give kursisten en sådan viden, færdigheder og holdninger, at den

Læs mere

Strategipapir for udmøntning af Limfjordsrådets vision: En ren og bæredygtig Limfjord

Strategipapir for udmøntning af Limfjordsrådets vision: En ren og bæredygtig Limfjord Strategipapir for udmøntning af Limfjordsrådets vision: En ren og bæredygtig Limfjord Indhold Baggrund... 2 Vandoplandsstyregruppen for Limfjorden Vådområde- og ådalsindsatsen... 2 Øvrige vandplanindsatser...

Læs mere

Kommunikationsstrategi for Regionernes Fælles Indkøb

Kommunikationsstrategi for Regionernes Fælles Indkøb Kommunikationsstrategi for Regionernes Fælles Indkøb Indhold 3 Formål 5 Ansvarsfordeling og samarbejdsflader 6 Interessenter 8 Mål for kommunikationen 10 Kanaler 11 Handlingsplan og evaluering Kommunikationsstrategi

Læs mere

KLIKOVANDs kommunikationsstrategi. forberedt på skybrud

KLIKOVANDs kommunikationsstrategi. forberedt på skybrud s kommunikationsstrategi forberedt på skybrud November 2012 Indhold Hvad går KLIKOVAND ud på?... 3 Målsætninger for kommunikationen... 3 Hvad vil vi sige?... 4 Hvem vil vi sige det til? (Målgrupperne)...

Læs mere

Orientering om tiltag på baggrund af Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

Orientering om tiltag på baggrund af Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser Dato: 5. september 2012 Brevid: 1841112 Orientering om tiltag på baggrund af Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser På møde i Forretningsudvalget den 29. maj 2012 blev udvalget orienteret

Læs mere

Analyse af fiskerihavnens erhvervsøkonomiske betydning for lokalsamfundet

Analyse af fiskerihavnens erhvervsøkonomiske betydning for lokalsamfundet Analyse af fiskerihavnens erhvervsøkonomiske betydning for lokalsamfundet Udarbejdet af GEMBA Seafood Consulting til Danske Havne 26. April 2007 1 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. BAGGRUND...

Læs mere

Bilag 3A: Oplæg til organisering og involvering UDKAST 31. januar 2019

Bilag 3A: Oplæg til organisering og involvering UDKAST 31. januar 2019 Organisering Fundamentet for BRN s samarbejdsmodel er en netværksorganisation, der består af en fast kerne af aktører samt en ad-hoc baseret organisering og involvering fra sag til sag, hvor vi sammensætter

Læs mere

Projektskema egne projekter

Projektskema egne projekter Projektskema egne projekter Titel BRANDING AF LOKALUDVALGET OP TIL OPSTILLINGSMØDE 2014 Kort beskrivelse af Efter afholdelsen af kommunalvalget den 19. november 2013, skal der etableres nye lokaludvalg

Læs mere

Budgetark for boligsocial indsats inden for midlerne (OBS: hele tusinde kr. i t.kr.)

Budgetark for boligsocial indsats inden for midlerne (OBS: hele tusinde kr. i t.kr.) Budgetark for boligsocial indsats inden for 217-2-midlerne (OBS: hele tusinde kr. i t.kr.) Start boligsocial indsats 1-2-217 Slut boligsocial indsats 31-1-221 Boligområde/områdenavn Helhedsplan AlabuBolig/Lejerbo

Læs mere

NY_Formidlingsplan - Projekt 500. Version:

NY_Formidlingsplan - Projekt 500. Version: NY_Formidlingsplan - Projekt 500 Version: 1.0 149155 Redigeret 21-06-2016 Handlingsplan for formidling Projekt 500 Dato 26. maj 2016 Nr. Formål: At udbrede kendskabet til metoder og resultater fra Projekt

Læs mere

Strategi for Horsens Erhvervshavn 2015-2020

Strategi for Horsens Erhvervshavn 2015-2020 Strategi for Horsens Erhvervshavn 2015-2020 Indhold: Baggrund.3 Vision.4 Strategi..5 Handlingsplan..7 Opfølgning..9 Baggrund Horsens by og havnen hører sammen og har gjort det i hundredvis af år. Havnen

Læs mere

Et stærkt studenterfællesskab

Et stærkt studenterfællesskab Et stærkt studenterfællesskab Danske Mediestuderende blev stiftet til foreningens første seminar i november 2014. Formålet med at samle alle de studerende i DJ Medier og Kommunikation var at gøre det nemmere

Læs mere

Analyse. Bilag til strategi for kommunikation 2015-17

Analyse. Bilag til strategi for kommunikation 2015-17 Analyse Bilag til strategi for kommunikation 2015-17 Om analysen For at kunne udvikle kommunikation fra Nordfyns Kommune, er det nødvendigt at have indblik i kommunikationen, som den praktiseres i dag.

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK. for Jammerbugt Kommune

KOMMUNIKATIONSPOLITIK. for Jammerbugt Kommune KOMMUNIKATIONSPOLITIK for Jammerbugt Kommune KOMMUNIKATIONSPOLITIK for Jammerbugt Kommune Vi kommunikerer hele tiden med kolleger, borgere, virksomheder, samarbejdspartnere og mange andre. Det sker via

Læs mere

Kommunikation - strategi og praksis hos Odense Letbane. v. Benthe Vestergård Kommunikationschef Odense Letbane P/S

Kommunikation - strategi og praksis hos Odense Letbane. v. Benthe Vestergård Kommunikationschef Odense Letbane P/S Kommunikation - strategi og praksis hos Odense Letbane v. Benthe Vestergård Kommunikationschef Odense Letbane P/S Fakta om Odense Letbane Tidslinje Linjeføringen Kommunikationsstrategi Mål og succeskriterier

Læs mere

S T Y R E G R U P P E M Ø D E I D E T F Æ L L E S P R O J E K T O M P I L O T J O B C E N T R E

S T Y R E G R U P P E M Ø D E I D E T F Æ L L E S P R O J E K T O M P I L O T J O B C E N T R E REFERAT 2007 S T Y R E G R U P P E M Ø D E I D E T F Æ L L E S P R O J E K T O M P I L O T J O B C E N T R E Dato : 9-11-07 Tidspunkt: 12.30 Sted: COK / Den Kommunale Højskole i Grenå KL s mission Varetage

Læs mere

Vision, strategi og handlinger for de kommende 4 år. ( )

Vision, strategi og handlinger for de kommende 4 år. ( ) Vision, strategi og handlinger for de kommende 4 år. ( 2014-2018) Dette papir skal ses i sammenhæng med skolens virksomhedsplan, og betragtes som supplement, udvidelse og præcisering af bestyrelsens mål

Læs mere

Den fælles kommunikationsstrategi... 2. Åbenhed og dialog kommunikationsstrategiens værdier... 3. Kommunikationsstrategiens fem kriterier...

Den fælles kommunikationsstrategi... 2. Åbenhed og dialog kommunikationsstrategiens værdier... 3. Kommunikationsstrategiens fem kriterier... Kommunikation Den fælles kommunikationsstrategi......................................... 2 Åbenhed og dialog kommunikationsstrategiens værdier..................... 3 Kommunikationsstrategiens fem kriterier....................................

Læs mere

Kampagnemanual for Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Forår 2010

Kampagnemanual for Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Forår 2010 Kampagnemanual for Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Forår 2010 Indholdsfortegnelse Indledning I kampagneplanlægningen er der mange forskellige ting, der skal tænkes igennem inden man gennemfører

Læs mere

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi fordi vedligehold er mennesker

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi fordi vedligehold er mennesker Netværk for optimering af drift og vedligehold Strategi 2017-2019 fordi vedligehold er mennesker Strategi 2017-2019 Side 2 DDV strategien for 2017-2019 er en opdatering af strategien fra 2015, revideret

Læs mere

Indsamling og dokumentation af viden

Indsamling og dokumentation af viden 1 Indsamling og dokumentation af viden Fonden skal opsamle og systematisere tilgængelig viden og målrettet formidle den videre til måltidsproducenter etc. Viden kan bestå i forskningsresultater, opskrifter,

Læs mere

Nextstop small islands. Stockholm den 12. marts, 2015

Nextstop small islands. Stockholm den 12. marts, 2015 Udvalget for Landdistrikter og Øer 2014-15 (Omtryk - 14-04-2015 - Præsentationer fra konferencen vedlagt) ULØ Alm.del Bilag 76 Offentligt Nextstop small islands Stockholm den 12. marts, 2015 Projektets

Læs mere