oktober 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "oktober 2018"

Transkript

1 Med Mads Fuglede til Foreløbigt program: oktober 2018 Søndag d. 14. oktober Kl Afrejse fra Billund via London Heathrow med British Airways til Philadelphia Kl Afrejse fra København via LHR med British Airways til Philadelphia 17.40/19.59 Ankomst Philadelphia efter ankomst transfer til hotel nær lufthavnen, 2 overnatninger inkl. morgenmad Mandag d. 15. oktober Dagen er tilegnet Philadelphia, en af USA's mest historiske byer, da det var her, man erklærede sig for uafhængige i 1776 og i 1787 vedtog USA's grundlov. Byens centrum rummer over 60 nationale historiske vartegn/seværdigheder og repræsenterer på mange måder det ældste af USA som nation. Philadelphia er med 1,5 mio indbyggere ca. dobbelt så stor som København - med opland kommer man op på 6,5 mio indbyggere. Pennsylvania som helhed stemte i 2016 overraskende til fordel for Trump - dog ikke Philadelphia, hvor 82 % stemte for Clinton.

2 - rejser siden 1986 Tirsdag d. 16. oktober Vi forlader Philadelphia og kører vi igennem Lancaster County, kendt for sine store Amish samfund. Vi forsøger at blive klogere på denne religiøse bevægelse, der tæller ca medlemmer primært i det nordøstlige USA. Herfra videre til Gettysburg, der er kendt for 2 begivenheder i USA's historie: Slaget ved Gettysburg d juli 1863, der betød et vendepunkt for borgerkrigen og Abraham Lincolns Gettysburg Address d. 19. november 1863, der betragtes som en af de mest berømte taler i USA's historie. Vi overnatter i området omkring Gettysburg, Onsdag d. 17. oktober I nærheden af Gettysburg finder vi også Dwight D. Eisenhowers hjem en gård, der i dag er museum. Gården blev købt som weekendbolig i 1950 og blev hans hjem efter præsidenttiden. Måske kan vi ligesom flere statsledere komme til at besøge gården! Vi fortsætter derefter mod syd ind i staten Virginia og Blue Ridge Mountains, en af kontinentets største bjergkæder, der strækker sig fra New York i nord til South Carolina. Her finder vi også Shenandoah National Park, der blev etableret i 1935 og dækker 805 km2. Vi bor i nærheden af nationalparken i 2 nætter.

3 Torsdag d. 18. oktober Gennem nationalparken strækker sig en 105 miles lang Skyline Drive en vej langs Blue Ridhe Mountains højderyg med mere en 75 udsigtspunkter. Hvis vejret tillader det, vil vi om formiddagen tage en del af turen og medbringe picnic til frokost i det fri. Om eftermiddagen besøger vi en af de mindre, men vigtige bjergbyer, fx Staunton, der var på sydstaternes side under borgerkrigen, har stemt republikansk til alle præsidentvalg siden 2. verdenskrig, men til de 3 sidste valg har stemt demokratisk. Hvorfor denne ændring? Det kan lokale meningsdannere måske fortælle os om. Fredag d. 19. oktober Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Washington DC. På vor vej kører vi gennem Virginias landbrugsområder, der både huser vin- & mælkebønder måske tid til et besøg? Inden vi nærmer os DC (District of Columbia) besøger vi Pentagon, USA's Forsvarsministerium der hører hjemme i en af verdens største kontorbygninger. En guidet tur viser os ikke alt, men sikkert rigeligt til, at vi kan blive imponeret. Herfra over til Arlington krigskirkegården, en af USA's ældste og største på 253 ha beliggende ned til Potomac floden vest for DC. Her ligger over faldne begravet bl.a. John & Robert F. Kennedy. Sidst på dagen ankommer vi til Washington DC 3 overnatninger inkl. morgenmad.

4 Lørdag d. 20. & søndag d. 21. oktober DC, som amerikanerne kalder byen, er et yndet turistmål særligt i weekenderne. Byen er spækket med seværdigheder, hvor de vigtigste er koncentreret omkring The National Mall med Capitol Hill (der har åbent om lørdagen) i den ene og Washington Memorial i den anden ende. Længere mod vest finder vi Vietnam Veterans Memorial og Lincoln Memorial alt et must at se, hvis man ikke tidligere har besøget DC. The Mall er flankeret af flere af Smithsonians museer på begge sider og ikke mindst Det hvide Hus, som ligger lidt tilbagetrukket på den nordlige side. Man kan få en hel eller flere dage til at gå i DC og det bedste er, at mange af seværdighederne har gratis adgang. Hver dag lægger vi et fælles program en del af dagen, hvorefter man sidst på dagen selv kan vælge, hvad man gerne vil se derudover. Mandag d. 22. oktober Om formiddagen besøg på Den danske Ambassade for at blive orienteret om den politiske situation i USA efter snart 2 år med Trump forud for det nært forestående midtvejsvalg. Hvordan har man mærket de sidste års skiftende politiske vinde og hvordan ser fremtiden ud?

5 Herefter fortsætter vi til et af de mange universiteter i DC for at få en analyse af den politiske situation i USA set med amerikanske øjne. Og hvis der er tid og mulighed for det, kan vi slutte vores USA-besøg af med et besøg hos en af de store nyhedskanaler (ABC, CBS, CNN el. FOX), hvis ellers de tør lade os komme på besøg. Hen under aften kører vi til Dulles lufthavnen vest for DC for at påbegynde hjemrejsen. Kl Afrejse fra Dulles International med British Airways via London til Danmark Tirsdag d. 23. oktober 15.40/19.00 Hjemkomst København/Billund Programmet er foreløbigt ret til ændringer forbeholdes. Priser pr. person: Grundpris i dobbeltværelse: Medlemspris: Tillæg for enkeltværelse: Rabatter pr. person: Ved tilmelding inden 1. juli 2018: Indkvartering på værelse, 3 personer: Indkvartering på værelse, 4 personer: ,- kr ,- kr ,- kr ,- kr. (kun ab København) 2.000,- kr.* 3.000,- kr.* *) Indkvartering sker på værelser med 2 store king-size senge, dvs. brede dobbeltsenge med masser af hovedpuder men fælles sengetæppe. Det kræver, at deltagerne kender hinanden godt og tilmelder sig samlet. Grundprisen inkluderer: Flytransport København/Billund-USA og retur på økonomiklasse Transport i USA som beskrevet i program 8 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad* Program og besøg som beskrevet Dansk rejseleder Alle obligatoriske afgifter *) Se under hotelkvalitet Om Mads Fuglede: Mads Fuglede, medlem af Folketinget siden 1. oktober Er cand.mag. i historie og filosofi og har undervist i historie og international politik med speciale i USA på højskoler og universiteter. Erfaren USA-ekspert og har i forbindelse med de 3 seneste præsidentvalg været fast kommentator hos TV2. Er rejsevant i hele USA også med grupper, som denne.

6 Praktiske oplysninger: Tilmelding/betaling: Til Fogt Studie- & Grupperejser nemmest på Find den ønskede rejse og udfyld blanketten. Hvis du er medlem af Venstre, så husk at skrive dit medlemsnummer nederst på blanketten under Bemærkninger. Så deltager du til medlemspris. Medlemsnummer finder du på dit indbetalingskort for kontingent eller på bagsiden af Liberalt Overblik. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os telefonisk på tlf eller på mail til Efter modtagelse af din tilmelding fremsender vi faktura på depositum, kr. samt evt. sygdomsafbestillingsforsikring. Restbeløbet faktureres til betaling 61 dage før afrejsen. Afbestilling: Bemærk venligst, at ved afbestilling senere end 61 dage før afrejse ydes ingen refusion af det indbetalte beløb. Det tilrådes derfor at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker afbestilling i tilfælde af sygdom hos deltageren eller dennes nærmeste familie. Rejseforsikring: Det gule sundhedskort dækker kun i Danmark. Det er derfor påkrævet at have en rejseforsikring, der dækker sygdom & hjemtransport. Inden afrejse bedes oplyst policenummer og selskab. Begge forsikringer kan tegnes hos dit forsikringsselskab eller hos os. Pas/visum: Kopi af pas bedes fremsendt ved tilmelding. Som dansk statsborger kræves ikke visum til USA. Det kræves dog, at man har registreret og får godkendt sin ankomst via ESTA på internettet. Dette koster 10 US$ per person. Det påhviler den rejsende selv at registrere sig vi fremsender de oplysninger, som skal bruges ca. 1 måned før afrejsen. Har man indenfor de sidste par år været i USA og allerede registreret sig på ESTA skal denne blot fornys med de aktuelle oplysninger. Er du ikke dansk statsborger kontakt da Fogt Rejser. Valuta: US$ bør medbringes hjemmefra. Veksling er meget besværligt i USA. Betalings- & kreditkort (Visa og Master Card, evt. Diners Club og American Express) kan benyttes på hoteller, i stormagasiner og i de fleste forretninger. Hæveautomater forefindes. British Airways: Flyvningerne til og fra USA gennemføres via London Heathrow. På strækningen over Atlanten flyves med fly af typen Boeing 747 el Alle flyvninger er røgfrie. 1 stk. håndbagage + 1 kuffert (max 23 kg) er inkluderet. Ønsker du at forsætte på egen hånd i USA kan hjemrejsen med BA ændres mod tillæg, såfremt dette oplyses ved bestilling af rejsen. Afhængigt af tilmeldingstidspunkt tages forbehold for ændrede flytider og flyselskab.

7 Hotelkvalitet: Gode mellemklassehoteller måske ikke beliggende lige midt i smørhullet men så tæt på som muligt. I USA er det endnu ikke udbredt med morgenmad inkluderet i overnatning, men vi bestræber os på at levere det også. Indkvartering: Ønsker man som enerejsende at dele værelse med en anden, er dette muligt såfremt en anden enerejsende af samme køn har samme ønske. Ellers opkræves enkeltværelsestillæg også såfremt den ene af personerne melder fra p.g.a. sygdom eller lignende. Turen rundt i USA foregår afhængigt af deltagerantal enten i minibusser eller ved en større gruppe i normal turistbus der i USA ikke altid er af helt samme standard, som vi kender til her i Europa. Strømforsyning: 110 v, adapter bør medbringes! Drikkepenge: I USA er drikkepenge langt mere udbredt end hos os. Hav derfor altid småpenge (gerne i mindre sedler) ved hånden og husk på, at i USA er lønnen ofte sat efter, at kunden betaler % i drikkepenge. Vejret: Som august-vejr i Danmark, dvs. lidt varmere end vi kender det i oktober. Rejsen arrangeres i øvrigt i.h.t. vore almindelige betingelser FOGT STUDIE- & GRUPPEREJSER, VINGEVEJ 2, DK 4760 VORDINGBORG TLF./PHONE FAX: REJSMED@FOGTREJSER.DK WEB: CVR-NR.: REG.NR. 400 I REJSEGARANTIFONDEN

oktober 2018

oktober 2018 Med Mads Fuglede til Revideret program pr. 14. august 2018: 14. - 23. oktober 2018 Søndag d. 14. oktober Kl. 10.25 Afrejse fra Billund via København til Washington Kl. 12.20 Afrejse fra København ned SAS

Læs mere

oktober 2019

oktober 2019 Med Mads Fuglede til Foreløbigt program: 13. - 22. oktober 2019 Søndag d. 13. oktober Kl. 11.00 Afrejse fra Billund via Frankfurt til Washington Dulles ankomst ca. 16.00 Kl. 11.05 Afrejse fra København

Læs mere

Letland & Estland september 2018

Letland & Estland september 2018 Med Anton Yding til Letland & Estland 25. - 30. september 2018 De baltiske lande var selvstændige i mellemkrigstiden og blev annekteret af Sovjetunionen efter 2. verdenskrig. Balterne betragter de 45 år

Læs mere

Serbien & Ungarn september 2018

Serbien & Ungarn september 2018 Med Kirsten Bruun og Noa Jankovic til Serbien & Ungarn 4. - 11. september 2018 Tirsdag d. 4. september Kl. 12.25 Anbefalet mødetid Københavns Lufthavn afrejse kl. 14.25 med Norwegian Kl. 12.35 Anbefalet

Læs mere

Paris & Normandiet juni 2018

Paris & Normandiet juni 2018 Med Anton Yding til Paris & Normandiet 24. - 29. juni 2018 Søndag 24. juni kl. 06.15 Seneste mødetid i Billund Lufthavn. Individuelt check-in. kl. 07.15 Afrejse fra Billund med Air France til Paris CDG

Læs mere

REJSE TIL SKOTLAND 2017

REJSE TIL SKOTLAND 2017 REJSE TIL SKOTLAND 2017 MED ELLER UDEN BREXIT INKL. ISLE OF ARRAN Skotland 25.-29. juni 2017 med fly ab København 6.845 kr. Brexit og Skotland hvordan hænger det sammen eller gør det? Se det bedste af

Læs mere

FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM

FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM PROGRAM FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM 15.-17. JUNI 2017 Torsdag d. 15. juni Kl. 16.30 Afrejse fra Olesens Busser: Hobrovej 172, 9530 Støvring Mulighed for parkering! Udrejse via Storebælt mod Køge. Undervejs mulighed

Læs mere

REJSETILBUD TIL VENSTRE

REJSETILBUD TIL VENSTRE REJSETILBUD TIL VENSTRE I SAMARBEJDE MED FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM PROGRAM Torsdag d. 15. juni Kl. 16.30 Afrejse fra Olesens Busser: Hobrovej 172, 9530 Støvring Mulighed for parkering! Udrejse via Storebælt

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Æventyrlige Italien September 2018

Æventyrlige Italien September 2018 Æventyrlige Italien 11.-18. 18. September 2018 - rejser siden 1986 Tidligere var det populært blandt kulturpersonligheder fra mange lande at tage på dannelsesrejse til Italien. Landets glorværdige historie

Læs mere

Taiwan. det andet Kina 17.990, 15.990,- kr.

Taiwan. det andet Kina 17.990, 15.990,- kr. Forlænget og forbedret - men samme pris! Taiwan det andet Kina 15. - 26. februar 2017 Mange har gennem de sidste 25-30 år besøgt Kina riget i Midten. Men i den sydlige del af det kinesiske hav ligger det

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Dag & dato: Fredag 10-Oct

Dag & dato: Fredag 10-Oct Eastern USA 2008 Fredag 10-Oct Ferien er i gang! Lang dag forude: Vi bliver hentet af en taxa kl. 05:30, så med tog til København, fly til Paris og først om eftermiddagen med fly fra Paris til New York.

Læs mere

Taiwan det andet Kina

Taiwan det andet Kina Taiwan det andet Kina 24. februar 5. marts 2016 Mange har gennem de sidste 25-30 år besøgt Kina riget i Midten. Men i den sydlige del af det kinesiske hav ligger det andet Kina, som de færreste vesterlændinge

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Island New York Washington DC. Niagara Falls 30. september til 10. oktober 2016

Island New York Washington DC. Niagara Falls 30. september til 10. oktober 2016 Island New York Washington DC. Niagara Falls 30. september til 10. oktober 2016 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder,

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK Thisted Gymnasium og HF-Kursus Ringvej 32 7700 Thisted Att: Michael Søndergård Faktura / Depositum Dossier : 52385/3230 Kundenr. Dato : 0003692 : 29/08/2014 Salgskonsulent : Vibeke Arrangement Antal Stk.

Læs mere

Iford Manor!!" #$ %$ & '

Iford Manor!! #$ %$ & ' Iford Manor!!" #$ %$ & ' () Fakta Transport: Fly fra Kastrup til London Heathrow med SK503 11. maj klokken 12:00 Hjemrejse fra Heathrow med SK506 den 16. maj klokken 16:50 I England bliver vi transporteret

Læs mere

Julegave/Konfirmationsgave? Med børn & børnebørn til Berlin Fra København med fly: april rejser siden 1986

Julegave/Konfirmationsgave? Med børn & børnebørn til Berlin Fra København med fly: april rejser siden 1986 Julegave/Konfirmationsgave? Fra Jylland med bus: 14.-18. april 2019 Med børn & børnebørn til Berlin Fra København med fly: 14.-17. april 2019 Har du/i et barn/barnebarn i teenagealderen, som fortjener

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

17.990,- kr. Taiwan. det andet Kina

17.990,- kr. Taiwan. det andet Kina Taiwan det andet Kina 26. feb.-8.. marts 2020 Mange har gennem de sidste 25-30 år besøgt Kina riget i Midten. Men i den sydlige del af det kinesiske hav ligger det andet Kina, som de færreste vesterlændinge

Læs mere

Biler, fly, teknik udvidet tur 14.-18. februar 2016

Biler, fly, teknik udvidet tur 14.-18. februar 2016 Biler, fly, teknik udvidet tur 14.-18. februar 2016 Er du født med benzin i blodet og interesserer dig for alt, der har med biler og teknik at gøre, så er dette næsten drømmerejsen for dig. På denne rejse

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016

New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016 New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016 Tag med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Sørens Rejser og OurWorld A/S på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum.

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

Island Washington DC. New York Boston maj 2017

Island Washington DC. New York Boston maj 2017 Island Washington DC. New York Boston 08. - 19. maj 2017 Læserklubben ved Herning Folkeblad, Midtjyllands avis, Sørens rejser og OurWorld A/S, har fornøjelsen at tilbyde denne rejse. Tag med på denne fantastiske

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid.

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid. Ordebekræftelse Windpower 2011 21. 26. maj 2011 i Anaheim Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej 20a 1. / Rosenørns

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Har du lyst l at opleve både landbrug og storslået natur i Californien, Nevada og Arizona, er chancen der nu. Vi kører fra San Francisco

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 12. marts 2018 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Canada. 27.5.-18.6.2017.

Læs mere

PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN

PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN 2018 PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN Torsdag 13.9. Fredag 14.9. Lørdag 15.9. Søndag 16.9. Mandag 17.9 07.30: Mødetid i Billund, som I selv kommer til. 10.10: Afgang fra Billund HUSK:

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika februar 2017 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika februar 2017 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika 19. - 28. februar 2017 (begge dage inkl.) Kort om turens indhold mm (se også dagsprogrammet for detaljerne):

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 Tag en bid af the big apple Oplev det brusende Niagara Falls Oplev Washington DC. En flot og interessant rundrejse Med rejseleder hele

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

USA's østkyst i autocamper

USA's østkyst i autocamper USA's østkyst i autocamper Oplev det bedste af USA's østkyst på en tur fra New York til Orlando i Florida. En tur med kultur i New York og Washington D.C., natur i Shenandoah, Blue Ridge Parkway og Great

Læs mere

Holstebro RejseCenter byder velkommen til Sudirman Cup d. 10. 17. maj 2009 i Guangzhou, Kina

Holstebro RejseCenter byder velkommen til Sudirman Cup d. 10. 17. maj 2009 i Guangzhou, Kina Holstebro RejseCenter byder velkommen til Sudirman Cup d. 10. 17. maj 2009 i Guangzhou, Kina Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

FLY 2018 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger. Billund Varna Hjemrejse natten efter onsdag.

FLY 2018 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger. Billund Varna Hjemrejse natten efter onsdag. FLY 2018 Side 1/5 Rute 1. Direkte TORSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 31.05 07.06 14.06 21.06 28.06 05.07 12.07 19.07 26.07 02.08 09.08 16.08 23.08 30.08 06.09 13.09 Udrejse

Læs mere

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER Afrejse den 27.marts - 5. april 2014 Lorem et kr. 2.916.795 Spændende rundrejse til Østkysten's historiske landemærker REJSEPLAN På denne tur besøger I 3 stater i USA og

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen er planlagt, så den både har spændende faglige

Læs mere

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Lørdag,23/4 tirsdag,3/5 2016. Pris:kr.10.298,- Pilgrimme fra Portugal har i mange år fulgt denne rute hele vejen op gennem landet. Ruten går igennem forskellige

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Studietur til Washington Præsidentvalg - digitale medier - politisk kommunikation

Studietur til Washington Præsidentvalg - digitale medier - politisk kommunikation Studietur til Washington Præsidentvalg - digitale medier - politisk kommunikation Danske Medier inviterer til studietur Washington/New York 23. 29. september 2012 I samarbejde med Lasse Jensen (radioprogrammet

Læs mere

Balatonfüred Cup 2017

Balatonfüred Cup 2017 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold - For piger & drenge årgang 97 til og med 04 Søndag d. 02/7 til søndag d. 09/7 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold deltager for første gang i det dansk

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012

New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012 New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige

Læs mere

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Med 2a til New York Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Praktiske oplysninger: Adresse i New York The West Side YMCA 5 West 63rd Street New York, NY 10023 Tlf.: +001 212 875

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Tæt på tjekkerne udenfor Prag Cesky Brod, Tjekkiet august 2017

Tæt på tjekkerne udenfor Prag Cesky Brod, Tjekkiet august 2017 Tæt på tjekkerne udenfor Prag Cesky Brod, Tjekkiet 18.-23. august 2017 - rejser siden 1986 Tjekkiets hovedstad, Prag har i årtier med god grund tiltrukket turister fra hele verden. Men der er også en verden

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 235/2007 afsagt den 23. juni 2008 ****************************** KLAGER P T (3 pers.) 2630 Tåstrup SALGSBUREAU ARRANGØR Stjernegaard Rejser A/S Stjernegaard

Læs mere

Studietur til Californien

Studietur til Californien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - fredag 7. november til tirsdag 18. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen med højst 12 deltagere er planlagt med både spændende faglige

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019

Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019 Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019 Du nok set fotos af Frihedsgudinden i New York rig g mange gange. Men aldrig stået klods op

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger FLY 2017 Side 1/5 Rute 1. Direkte TIRSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 30.05 06.06 13.06 20.06 27.06 04.07 11.07 18.07 25.07 01.08 08.08 15.08 22.08 29.08 05.09 Udrejse 895 2395

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

New York Washington 2. juni til 10. juni 2012

New York Washington 2. juni til 10. juni 2012 New York Washington 2. juni til 10. juni 2012 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige liv. Vi bevæger

Læs mere

Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa februar juni 2016

Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa februar juni 2016 Ordrebekræftelse Triton Ballerup Svømmeklub Club La Santa 14. - 26. februar 2017 17. juni 2016 Kl. Tirsdag den 14. februar 2017 Fly nr.: 05.35 Vi anbefaler seneste mødetid i Københavns lufthavn til min.

Læs mere

Afgang: Flyselskab: British Airways Dato Klokkeslæt Hvad Hvor torsdag 8.10.09 05:15 mødes Herning Kirke. Hjemrejse

Afgang: Flyselskab: British Airways Dato Klokkeslæt Hvad Hvor torsdag 8.10.09 05:15 mødes Herning Kirke. Hjemrejse Afgang: Flyselskab: British Airways Dato Klokkeslæt Hvad Hvor torsdag 8.10.09 05:15 mødes Herning Kirke torsdag 81009 8.10.09 06:00 00 Afgang Herning Fra Herning Kirke torsdag 8.10.09 11:50 Check in færdig

Læs mere

Faktura. Lis Theisen Engløkken Dragør Danmark. Fakturanr. SF Folke Bernadottes Allé København Ø

Faktura. Lis Theisen Engløkken Dragør Danmark. Fakturanr. SF Folke Bernadottes Allé København Ø Telefon +45 33 320 320 E-mail travel@nyhavn.dk Bank Danske Bank, 3100-3100290499 s Rejsebureau Forening 1 Rejsearrangement.. New Zealand fra nord til syd i god New Zealand i godt selskab med AAT Kings

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017

Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017 Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017 Rejseinformation for tillægsrejse. Rejse for Astronomisk Selskab www.astronomisk.dk og Amatør-Astronomisk Forening www.aaf.dk Rejse til USA fra

Læs mere

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger FLY 2017 Side 1/5 Rute 1. Direkte TIRSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 30.05 06.06 13.06 20.06 27.06 04.07 11.07 18.07 25.07 01.08 08.08 15.08 22.08 29.08 05.09 Udrejse 995 2295

Læs mere

Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna tur-retur. 1 og 2 uger. Primera Air - Boeing Primera Air - Boeing

Rute 1. Direkte fly TORSDAG fra Billund og Kastrup til Varna tur-retur. 1 og 2 uger. Primera Air - Boeing Primera Air - Boeing FLY 2016 Side 1/5 Dato 26.05 02.06 09.06 16.06 23.06 30.06 07.07 14.07 21.07 28.07 04.08 11.08 18.08 25.08 1 uge 2295* 2295* 2295* 2395 2495 2695 2795 2795 2695 2695 2695 2495 2495 2 uger 2295* 2295* 2295*

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger FLY 2017 Side 1/5 Rute 1. Direkte TIRSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 30.05 06.06 13.06 20.06 27.06 04.07 11.07 18.07 25.07 01.08 08.08 15.08 22.08 29.08 05.09 Udrejse 3395

Læs mere

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts Studietur Berlin mandag d. 9 - Fredag d. 13 Mandag d. 9 Afrejse fra Horsens Gymnasium Kl. 08.00 Forventet ankomst i Berlin kl. 15.00 Indkvartering på værelser Tirsdag d. 10 Onsdag d. 11 9-11 Besøg i bydelen

Læs mere

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto www.frdk.dk Nr. 4 Side 1 af 5 25. marts 2015 1. Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studieturen har mest

Læs mere

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & TOSSERNES KLUB - AFLYST I 2018 DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018 Rejsen er det helt rigtige match for livsnydere, som finder glæde i både aktiv udfoldelse på asfalten

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere