Livsstil på kryds og tværs

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Livsstil på kryds og tværs"

Transkript

1 2014 Livsstil på kryds og tværs Uge 32 Dato 3/8-9/8 2014

2 Side 2 Livsstil på kryds og tværs Din sunde hverdag Kurset henvender sig til dig, der har lyst til at gøre noget godt for dig selv og blive mere fokuseret på, at de ting du gør i hverdagen også hænger sammen med den livsstil, du gerne vil have. Vi vil beskæftige os med livsstil ud fra flere aspekter: det psykologiske, kosten, motionen og kreativiteten. Både enkeltvis og i fælles samspil har disse emner stor indflydelse på kvaliteten af vores liv. For mange er det en kunst i dag at kunne nyde, sanse og tanke op i en hverdag, som er spækket med mange udfordringer. Du får i ugens løb mulighed for at bruge tid på dig selv og fordybe dig i, hvad der hæmmer og fremmer vejen mod det, du gerne vil opnå. Kort om ugens indhold. Formiddage: Livsstilspsykologi 2 formiddage: Igennem årene vænner vi os til at overhøre kroppens signaler! Det skyldes bl.a. de krav, opgaver og udfordringer vi bliver stillet overfor. For at leve op til vore egne og andres forventninger sætter vi vore egne behov i baggrunden, og henover tid er vi ikke længere i stand til at lytte kvalificeret efter, hvad det er kroppen fortæller os. Denne diskurs er ofte kimen til ubalance i krop og sind. Hvis du skal ændre livsstil og selv tage ansvaret for din egen trivsel, så er det afgørende for dig, at du oplever at krop, følelser, tanker og dine omgivelser er ét komplekst samhørende system. Vi vil i undervisningen tage afsæt i et holistisk grundsyn på trivsel. En ny vane starter ikke med en ny handling, men med en ny tænkning. Motivation skal styres af lyst og ikke af bør og burde. Vi vil bl.a. lege med at vende vores selvkritiske tænkning til omsorgstænkning og genoptræne evnen til at mærke og lytte til kroppen. Dermed bliver livsstilsændringen nemmere at implementere i krop og sjæl og dermed nemmere at få succes med på lang sigt. Du vælger selv, hvilket hold du vil på Livsstil, jeg starter nu (1) eller: Jeg er i gang (2).

3 Side 3 Ernæring (A) 2 formiddage: Ernæringsundervisningen vil tage afsæt i de vigtigste ernæringsprincipper, og her igennem får du skabt et fundament, som kan gøre dig i stand til at træffe de valg, som er vigtige i forhold til den mad, du ønsker at spise og de mål, du evt. har sat. I forbindelse med de berørte emner, vil der være en kobling til, hvordan valg af mad indvirker på vores fysiske og psykiske velbefindende. Kinesisk sundhedsopfattelse (B) 2 formiddage: Undervisningen vil tage udgangspunkt i det traditionelle kinesiske syn på sundhed. Der fokuseres på balance mellem ydre og indre påvirkninger såsom omgivelserne, vejret, den mad vi spiser, sociale og følelsesmæssige relationer samt åndelige og mentale udfordringer. Endvidere fokuseres der på, hvordan vi trækker vejret og på den daglige bevægelse og motion. Både de indre og ydre påvirkninger forplantes til et meridiansystem et energisystem der cirkulerer i kroppen og influerer på bl.a. sener, muskler og organer. Du vælger selv, om du vil deltage i Ernæring (A) eller Kinesisk sundhedsopfattelse (B). Eftermiddage: En sund livsstil indbefatter naturligvis også bevægelse og motion. Eftermiddagene i ugens løb lægger op til, at du kan snuse til forskellige motionsformer udendørs og indendørs og på forskellige niveauer. Her vil du selv kunne vælge det, du har lyst til og det, du føler du har behov for. Foruden motion har du også mulighed for at udfordre din kreativitet i vort Kreativ hus. Her har du mulighed for at male eller lave andre kreative aktiviteter. Der vil være oplæg til forskellige projekter i ugens løb. Desuden har du også mulighed for at deltage i en lille udflugt i området eller få rørt stemme og lattermuskler til musik. Øvrigt: Udover den daglige undervisning vil dagene også bestå af morgen- og aftensamlinger. Det kan være foredrag, sange fra højskolesangbogen og historiske udflugter i vores skønne og alsidige natur.

4 Livsstilsændring Søndag Mandag Tirsdag 7.00 Gåtur /badetur Gåtur /badetur På egen hånd Morgenmad Morgenmad Incl. formiddags pause Ca Morgensamling Intro af ugen Opdeling af hold Vælges. Livsstilspsykologi: 1. Jeg starter nu 2. Jeg er i gang Morgensamling Vælges. 1.Ernæring helt fra bunden 2. Kinesisk sundhedsopfattelse Middag Middag Ikke obligatorisk: Afspænding og meditation Ikke obligatorisk: Motion Eftermiddagspause Eftermiddagspause Ankomst & Kaffe Valgfag: Yoga og tibetanere med afspænding Kreativ *Lille Udflugt til fjorden Valgfag: Balance og styrke Kreativ *Lille Udflugt I skoven Aftensmad Aftensmad Aftensmad Velkomst Kort intro af ugen Gåtur i området med guide. Højskoleaften Sang med Karen Højskoleaften

5 3/8-9/ Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Gåtur/badetur Gåtur/badetur Gåtur/badetur på egen hånd på egen hånd på egen hånd Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgensamling Intro til udflugt eftermiddag Kl Foredrag om livsstil. Det gode liv! Jerk W. Langer Se bilag Middag kl Morgensamling Morgensamling Afrejse kl Fortsat fra tirsdag: 1.Ernæring helt fra bunden 2. Kinesisk sundhedsopfattelse Middag Fortsat fra mandag Livsstilpsykologi: 1. Jeg starter nu 2. Jeg er i gang Middag Eftermiddag Udflugt til Bovbjerg og Lemvig by Afgang kl Ikke obligatorisk: Syng dig glad Eftermiddagspause Valgfag: Træning m. stor bold og elastik Kreativ Ikke obligatorisk: Motion- sjov i salen kl Eftermiddagspause Forberedelse til fest- Kursister står for underholdning *Lille udflugt til søen Aftensmad Aftensmad Festmiddag Friaften Højskoleaften kursisterne Spil i haven Foredrag Gitte laver underholdning Koldtoft. Se bilag

6 Med vores fantastisk skønne natur lige uden for døren vil vi i -og uden for undervisningstimerne udforske og bruge området og opleve den gode kombination af motion og natur. Motion i naturen er en af de bedste måder at få det godt på. Kroppen producerer bl.a. mere serotonin og flere endofiner, som er tæt forbundet med velvære, afslapning og lykkefølelse. Praktiske info: Du får eneværelse og mad tilpasset ugens emne. Til aftensmaden kan der købes øl, vand og vin. Hver morgen har du mulighed for en gåtur eller tage en tur til fjorden for at få en morgendukkert (5 km. til fjorden). Skolens trænings faciliteter (fitness) må bruges, såfremt du på forhånd har kendskab til brug af maskinerne. Medbring træningstøj og fodtøj der passer til det danske sommervejr, ude og inde. Hvis du er morgensvømmer evt. også badesko, håndklæde og morgenkåbe.. Nærmeste købmand ligger 5 km. fra skolen. Nærmeste dankortautomat er i Struer eller Lemvig. Noget af undervisningen ud af huset vil foregå i private biler. Det er på frivillig basis og med kørselstilskud. Kurset er også egnet for tidligere kursister. Ret til ændringer forbeholdes.

7 Side 7 Ugens faste undervisere Kursusleder Birgit Vendelboe Underviser i motion. Ansvarlig for udflugter og festen. Elsebeth Bak Underviser i kinesisk sundhedsopfattelse og meditation. Mette Krohn Underviser i Ernæring, helt fra bunden. Karen Skalkhøj Underviser i musik, motion og lille udflugt. Flemming T. Jacobsen: Underviser i kreativ og naturliv. Gitte Bitch: Psykoterapeut. Underviser i Jeg starter nu. Vinni Balle: Ansvarlig for udflugter og festen.

8 MERE ENERGI -FYSISK, MENTALT, SPIRITUELT Publikum beskriver Gitte Koldtoft som et sprudlende energibundt, der spreder glæde og optimisme. Gittes hensigt er at efterlade dig med simple værktøjer, der kan højne den mentale og fysiske energi massivt i hverdagen. Hun formår at tryllebinde og underholde sit publikum, så en time føles som 10 minutter. Gitte har været professionel foredragsholder i 13 år og bruger i dag alt sin tid på at formidle om personlig udvikling via de sociale medier, foredrag, coaching og ved at skrive artikler og bøger. Gitte har skrevet bøgerne Wauwefften (sammen med Pernille Aalund), Mere energi og Hjælp, jeg har stadig migræne. Du vil få mulighed for at købe Gittes bøger med rabat på selve dagen, så hvis du ønsker en bog, skal du have kontanter med. Normal pris 249,- dagens pris 200,- Sælger også bogen Mere energi på lyd. gitte@koldtoft.dk Tlf På bagsiden kan du læse om Gittes bog, som også vil være udgangspunktet for hendes foredrag Fra energikrise til energiekstase. Har du altid så meget energi?, bliver jeg ofte spurgt. Og ja, det har jeg for det meste. Okay, min energi er ikke helt i top hver eneste dag året rundt. Nogle minutter, timer og endda dage er bedre end andre. Men jeg har dedikeret mit liv til at skabe energi, og det meste af tiden lykkes det faktisk ganske godt. Men sådan har det absolut ikke altid været.

9 Når jeg holder foredrag, er der mange, der bagefter spørger, hvordan min egen energi fungerer. De ser mig, når jeg er hundrede procent på, og derfor vil de naturligvis gerne vide, om jeg altid er sådan. Sandheden er, at energi desværre ikke bare er noget, der kommer leveret med pakkeposten, heller ikke for mig. Jeg har ikke meget energi, jeg skaber meget energi. Faktisk har jeg gjort det til mit livs vigtigste opgave at skabe energi både fysisk, mentalt og spirituelt. Hvorfor? Fordi jeg i en længere periode af mit liv levede med foden på spee deren fra mandag til fredag for derefter at falde om på sofaen som en zombie med fysiske smerter i weekenden. Sådan nægter jeg at leve mit liv i dag, og derfor står emnet energi mig så nært. Når jeg står på scenen og formidler mit budskab om energi, har jeg det som en fisk i vandet. Det er min passion, og det føles nemt og ubesværet at levere den bedste udgave af mig selv. Hvad publikum ikke umiddelbart ser, er den lange rejse, det har krævet at nå dertil, hvor jeg har energi også når jeg ikke står på sce nen. Du kender det sikkert selv. Det er ikke svært at blomstre i ny og næ, men det kan være udfordrende at få hele sit liv til at stå i flor på én gang og hele tiden. I mange år kørte jeg med olielampen tændt. Bevares, jeg levede rimelig sundt som aerobicinstruktør og kostvejleder, men på trods af gulerødder og løbeture befandt jeg mig alligevel i en indre energikrise. Og hvad var det grundlæggende problem? Det var min manglende evne til at være min egen energimanager. Jeg skulle lære, hvordan jeg kan styre min mentale energi ved at ændre fokus. Hvordan jeg kan bruge min krop på en måde, så jeg er robust nok til at klare de belastninger, jeg ud sætter mig selv for dagligt. Og jeg skulle lære, hvordan jeg kommer i samklang med den spirituelle energi i stedet for at lade mig styre hundrede procent af egoet. Alt sammen er en del af den rejse, som jeg inviterer dig til at tage med på om lidt. Jeg ved, hvor ondt det gør, når energien er i bund, og lamperne lyser rødt. Jeg har erfaringer med at slæbe fysisk og psykisk rundt på overvægt, at vokse op med en alkoholisk far, at lide af så mange migræneanfald, at jeg til tider drøm mer om en hjernetransplantation. Det er smertefulde oplevelser, der dagligt inspirerer mig til at booste min egen fysiske, mentale og spirituelle energi bedst muligt. Jeg har nu endelig lært, at intet er vigtigere end, at jeg har det godt. Egoistisk? Ikke i min verden, for jeg synes heller ikke, at der er noget vigtigere, end at du har det godt. Når du og jeg har det godt, kan vi gøre en langt større forskel for andre end, hvis vi slæber os igennem livet. Men processen begynder altid hjemme hos os selv. Vi kan ikke hælde fra en tom kande.

10 Denne bog er skrevet med den hensigt at fylde din kande op. Et stort løfte? Absolut. Men jeg føler mig sikker på, at du vil føle dig inspireret og finde værk tøjer til at få mere energi for hvert kapitel, du arbejder med. Jeg har brugt år på at studere andres bøger, film og seminarer for at samle det mest brugbare til dig og mig. At arbejde med energi er min største passion i livet, og der går ikke en dag, hvor jeg ikke lærer noget nyt om, hvad der dræner, og hvad der nærer. Når jeg bliver begejstret for noget, der virker, så glæder jeg mig vildt til at formidle det videre. Energien vokser, når den bliver delt, så det vil jeg gøre i denne bog. Jeg vil dele mine egne oplevelser, historier fra det virkelige liv, værktøjer, jeg selv har så umådelig meget gavn af i min hverdag, og inspiration og glæde, der rører mig dybt ind i sjælen. Jeg skriver fra et åbent hjerte og håber, at du vil læse med et åbent sind. Bogen er bygget på min livsfilosofi, som er: Du har ansvaret for din egen mentale, fysiske og spirituelle energi. Du er hverken mere eller mindre heldig end andre. Held forekommer, når udefrakommende muligheder og din indre energi mødes. Det er ikke nødvendigvis din skyld, når der sker smertefulde begivenheder i dit liv, men du er selv ansvarlig for at vende energien fra at kæmpe mod strømmen til at flyde med strømmen. Alt, hvad der sker i dit liv, giver dig mulighed for at lære at styre din energi endnu bedre. Det, du fokuserer på med mest energi, er det, du skaber. Det kaldes den selvopfyldende profeti, og min erfaring viser, at det virker. Livet er simpelt, men ikke altid nemt. Det handler om at yde, nyde, give og modtage positiv energi. Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan gøre det samme. Det Gode Liv - Lev 15 år længere med bevægelse, motion og verdens sundeste kostpyramide Er du også træt af løftede pegefingre om alt det vi bør gøre for at holde os sunde? Både på jobbet, i fritiden og hjemme. Selvfølgelig vil vi gerne passe godt på kroppen og bevare helbredet. Men junglen af kostfanatikere, motionsnørder og livsstilseksperter vildleder ofte mere, end de

11 vejleder. Hvem kan indpasse de mange råd om kostvaner og motion i en travl hverdag? Det kan du! Jeg viser dig, hvordan du med små justeringer sniger mere bevægelse ind i hverdagen, både på arbejde og hjemme. Hvordan du optimerer spisevanerne uden afsavn. De bedste kosttilskud. Hvorledes du udnytter gevinsten ved god søvn og mindre stress. Med min PLAN A får du ny energi, præsterer mere, sover bedre, bliver slankere, samt erstatter alskens sygdomme og skavanker med 15 ekstra leveår i fuld vigør. Hør om min egne trængsler med at komme i gang, og om hvad jeg selv gør i det daglige. Undervejs kommer du op at stå, får masser af praktiske råd, forhåbentlig et par gode grin, samt et venligt skub bagi. Slip for tomme løfter og alternativ snik-snak, og få i stedet reel viden og konkrete løsninger, samt god lejlighed til at stille en masse spørgsmål. Om Jerk W. Langer Oplægsholderen Jerk W. Langer er læge, forfatter, marathonløber og en af Danmarks mest benyttede kommentatorer om sundhed, sygdom, motion og ernæring. Jerk opfandt udtrykket KRAM for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år. Kendt fra bl.a. Go Morgen Danmark, Aftenshowet, radioens P3 og P4, magasinet Iform, samt brevkassen i ugebladet Ude & Hjemme. Forfatter til bl.a. Politikens Store Lægebog og Politikens Bog om Kosttilskud. Hjemmeside:

12

Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan

Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan forord 13 Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan gøre det samme. 14 Fra energikrise til energiekstase

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Trivsel og velvære - en mulighed?

Trivsel og velvære - en mulighed? 2016 Trivsel og velvære - en mulighed? Uge 32 7/8-14/8-2016 Side 2 En uge med fokus på livskvalitet i forhold til hormonelle og stofskiftebetingede sygdomme. Du kan i ugens løb lære om: - sundhed og balance

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro 2016 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 3/7-9/7-2016 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro og indre balance Kurset er for dig, der gerne vil nå lidt længere

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro. Uge 27 28/6-4/7-2015

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro. Uge 27 28/6-4/7-2015 2015 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 28/6-4/7-2015 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du i ugens løb blive præsenteret

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Motion skal der til. En inspirerende uge om motion. Uge 30. Dato 24/7-30/7

Motion skal der til. En inspirerende uge om motion. Uge 30. Dato 24/7-30/7 2016 skal der til En inspirerende uge om motion Uge 30 Dato 24/7-30/7 Side 2 Side 11 MOTION SKAL DER TIL, uge 30 Et liv uden motion kan udvikle sig til at blive et liv fyldt med fysiske skavanker i stedet

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Stress af! - Få energien tilbage Dette er en light version Indholdet og indholdsfortegnelsen er STÆRKT begrænset Køb den fulde version her: http://stress.mind-set.dk 2 Stress af! - Få energien tilbage

Læs mere

Så spiser vi. Træf de rigtige valg når du vil være på toppen og ha det godt i kroppen. Af Hanne Svendsen

Så spiser vi. Træf de rigtige valg når du vil være på toppen og ha det godt i kroppen. Af Hanne Svendsen Så spiser vi Træf de rigtige valg når du vil være på toppen og ha det godt i kroppen Af Hanne Svendsen Kunsten er ikke at tabe sig Kunsten er at tabe det rigtige! Der er ALTID et alternativ, så du spiser

Læs mere

Livsstilskursus for jeres medarbejdere

Livsstilskursus for jeres medarbejdere 2013 Livsstilskursus for jeres medarbejdere Jobrotation Vægttab Livsstil Personlig udvikling Stresshåndtering Side 2 Livsstilskursus - Jobrotation Livsstilshøjskolen tilbyder jeres ansatte et livsstilskursus

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Din indre Pilgrimsvandring

Din indre Pilgrimsvandring 2015 Din indre Pilgrimsvandring En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 5.7-11.7. 2015 Side 2 Din indre Pilgrimsvandring 2015 - med nye ture og nye temaer! En vandre-uge

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Indholdsplan. Sommerkursus 2. Uge 27-28 2016

Indholdsplan. Sommerkursus 2. Uge 27-28 2016 splan Sommerkursus 2 Uge 27-28 2016 Om KursusCenter Struer (KCS) KCS er en del af Struerskolen. Vores kursister er i aldersgrupper 16 år og opefter. Vi driver sundhedskurser inden for rammerne af de gældende

Læs mere

Gode råd om hvordan man kommer af med stress

Gode råd om hvordan man kommer af med stress Gode råd om hvordan man kommer af med stress Først skal du erkende, at du har et problem, at du ikke har det godt og ikke kan gøre det, du gerne vil, og som du plejer at gøre. Din familie, venner og veninder

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Livsstilskursus. Jobrotation. Vægttab Livsstil Personlig udvikling Stresshåndtering

Livsstilskursus. Jobrotation. Vægttab Livsstil Personlig udvikling Stresshåndtering 2016 Livsstilskursus Jobrotation Vægttab Livsstil Personlig udvikling Stresshåndtering Side 2 Livsstilskursus - Jobrotation Livsstilshøjskolen tilbyder jeres ansatte et livsstilskursus med fokus på sund

Læs mere

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015 2015 Hamonika og højskole Uge 31 26/7 2/8 2015 Side 2 Harmonika og højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi skal spille

Læs mere

Re-born Retreat i Dubais ørken

Re-born Retreat i Dubais ørken Re-born Retreat i Dubais ørken Om retreat Drømmer du om selvforkælelse og udrensning på 1. klasse? Et ophold der giver dig synlige resultater her og nu og hjælper dig med at arbejde videre på at blive

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere

Livstilskursus for jeres medarbejdere. Kompetencefonden. Kompetenceudvikling Vægttab Personlig udvikling Stresshåndtering

Livstilskursus for jeres medarbejdere. Kompetencefonden. Kompetenceudvikling Vægttab Personlig udvikling Stresshåndtering 2014 Livstilskursus for jeres medarbejdere Kompetencefonden Kompetenceudvikling Vægttab Personlig udvikling Stresshåndtering Side 2 Livsstilskursus - Kompetenceudvikling Livsstilshøjskolen tilbyder jeres

Læs mere

Livsstilskursus for dig, som er afskediget fra en Kommune

Livsstilskursus for dig, som er afskediget fra en Kommune 2014 Livsstilskursus for dig, som er afskediget fra en Kommune Tryghedspuljen Kompetenceudvikling Vægttab Personlig udvikling Stresshåndtering Side 2 Livsstilskursus - Tryghedspuljen Livsstilshøjskolen

Læs mere

ugepraksis et billede på dit liv

ugepraksis et billede på dit liv Daisy Løvendahl Personlig rådgiver ugepraksis et billede på dit liv www.daisylovendahl.dk #1. En guide til refleksion og handling Om ugepraksissen Denne ugepraksis er resultatet af megen refleksion og

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er til for at hjælpe dig til at finde indre balance,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Malekursus, akryl. Uge 30 20/7 26/7-2014

Malekursus, akryl. Uge 30 20/7 26/7-2014 2014 Malekursus, akryl Uge 30 20/7 26/7-2014 Side 2 Livsstilshøjskolen afholder igen et spændende og inspirerende kursus i akrylmaleri. Denne gang med overskriften: Vestjylland i maleriets ånd. Med pensel

Læs mere

Livsstilskursus til dig som medarbejder

Livsstilskursus til dig som medarbejder 2013 Livsstilskursus til dig som medarbejder Jobrotation Vægttab Livsstil Personlig udvikling Stresshåndtering Side 2 Livsstilskursus - Jobrotation Livsstilshøjskolen vil gerne som led i jobrotation tilbyde

Læs mere

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Invitation til SUNDHEDSDAG Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Kunne du tænke dig en hel dag med forkælelse og tid til dig selv, sund

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

Landsmøde Unge & kræft 2014

Landsmøde Unge & kræft 2014 Landsmøde Unge & kræft 2014 Er du ung? Har du kræft? Du er ikke alene! Så er det tid til DRIVKRÆFTENS Landsmøde Unge og kræft 2014! Og du er inviteret! Kom med og få ny inspiration, energi og selvfølgelig

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

Livsstilshold (vægttab) Individuel coaching. Kostvejledning

Livsstilshold (vægttab) Individuel coaching. Kostvejledning Livsstilshold (vægttab) Individuel coaching Livsstilshold på arbejdspladsen Kostvejledning Som coach vil jeg hjælpe dig til at optimere dit liv ved at få dig til at tage det fulde ansvar og indse, hvad

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2018 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Kontakt dit nærmeste Center for Sundhed og Livsstil for yderligere oplysninger samt aftale

Kontakt dit nærmeste Center for Sundhed og Livsstil for yderligere oplysninger samt aftale sfortegnelse Sundhedsprofil Motion i en travl hverdag Sund kost i en travl hverdag Ny livsstil - ny vægt Stresshåndtering Sundhed i 4D Food for Brains - Hjernemad Kostvejledning Individuel coaching Sundhedsambassadør

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Sommer-slank. vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE

Sommer-slank. vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE Sommer-slank vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE Sommer-slank vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? Kick-start dit vægttab og din sunde livsstil på vores 7 dages intensive kom-godt-i-gangmed-vægttabet-kursus.

Læs mere

360 PERSONLIG LEDELSE

360 PERSONLIG LEDELSE 360 PERSONLIG LEDELSE NYT OG ANDERLEDES 360 UDVIKLINGSKONCEPT TIL PERSONLIG LEDELSE: IMKB GØR DIG STÆRKERE I BÅDE KROP OG SIND Som det første 360 personlige udviklingskoncept herhjemme kombinerer IMKB

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

1. Fortolkning af interview med Rolf (bilag_rt)

1. Fortolkning af interview med Rolf (bilag_rt) BILAG_rf: 1. Fortolkning af interview med Rolf (bilag_rt) Forskningsspørgsmål: Hvordan forholder ældre sig til motion og hvordan kan Ældre Sagen i Rudersdal styrke inaktive medlemmers mulighed for et godt

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018 Camp Unge Pårørende 28.-30. september 2018 5 Fredericia Vandrerhjem En weekend med fællesskab, faglige og personlige oplæg, aktiv udfoldelse og mad i det fri 5 Camp Unge Pårørende Fredericia Vandrerhjem

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE fra Gigtforeningen

PRESSEMEDDELELSE fra Gigtforeningen PRESSEMEDDELELSE fra Gigtforeningen Foredrag med læge Jerk Langer om antiinflammatorisk kost. Mange mennesker med gigt spørger: Hvordan skal jeg spise for at dæmpe mine smerter og bremse sygdomsprocessen

Læs mere

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 Familiehøjskolen er et tilbud til beboere, som bor i KAB-fællesskabet. Formålet er at give børn og

Læs mere

30. årgang - NR. 7-2013 September

30. årgang - NR. 7-2013 September 30. årgang - NR. 7-2013 September Jess, handicapstrandens skræk - alias den romerskre gud Neptun Lavuks tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk Voksenklubben Lavuk Pibergården Skolen på Borgervænget Kørselsændringer

Læs mere

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Mindtools Coaching Livsmestring Forventningsafstemning Tankens kraft Det personlige ansvar Transitioner

Læs mere

kunsten at fotografere

kunsten at fotografere kunsten at fotografere 07.08.16 13.08.16 Se verden i billeder! Vi gentager successen fra sidste år, med en uges fotografisk fordybelse på Askov Højskole! Kurset er for dig, der hverken er nybegynder eller

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

WORKSHOP. 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES 1/6 BENTE TROMBORG

WORKSHOP. 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES 1/6 BENTE TROMBORG WORKSHOP 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES BENTE TROMBORG 1/6 MERE ENERGI, RO OG FOKUS Det er mandag aften, klokken er 19.05, og jeg sidder på mit træningsunderlag i det lokale fitnesscenter.

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Nyhedsbrev, Yogarejse

Nyhedsbrev, Yogarejse Nyhedsbrev, Yogarejse Her følger flere informationer om vores yogarejse til Andalusien: Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til Pulgarin Bajo, en traditionel, renoveret gård i Axarquia, Malaga.

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

Tank op! Sommerkurser 2015

Tank op! Sommerkurser 2015 Tank op! Sommerkurser 2015 Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrej

Læs mere

Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen

Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen Passion-for-life.dk - handler om at få eller beholde den fulde appetit på livet. At udleve sit fulde potentiale. Her er værktøjer til at tage det første skridt

Læs mere

Anni Rasmussen fra Diabetesforeningen og Hanne Yderstræde type 1-diabetiker. Program:

Anni Rasmussen fra Diabetesforeningen og Hanne Yderstræde type 1-diabetiker. Program: Højskoleophold for voksne med type 1-diabetes Mandag d. 22. september. 2014 til lørdag d. 27. september. 2014 Kursussted: Ryslinge højskole, Højskolen 1, 5856 Ryslinge. Kursusledere: Anni Rasmussen fra

Læs mere

Evaluering af Styr Livet Kursus

Evaluering af Styr Livet Kursus Evaluering af Styr Livet Kursus 1. Skriv på et blad, hvad du har fået ud af kurset sæt det på plakaten! Jeg synes kurset indeholder mange gode redskaber til at lære sig selv at kende Jeg er blevet mere

Læs mere

Yderligere omtale af enkelte foredrag på messen:

Yderligere omtale af enkelte foredrag på messen: Foredrag på Helsemessen I Parkhallen, Kolding 29. og 30. oktober 2011. Åbningstider: kl. 10-17 begge dage ENTRE: kr. 60,- /dag incl. alle foredrag. 40 behandlerstande og 20 foredrag herunder med bl.a.

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet -

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

familieliv Coach dig selv til et

familieliv Coach dig selv til et Coach dig selv til et fantastisk familieliv At have børn fylder dit liv med mening og kærlighed men det kan være sin sag at bevare overskuddet og lykkefølelsen midt i en hektisk hverdag med job, alt for

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

Stress og Coaching. I følge WHO vil stress og depression blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020.

Stress og Coaching. I følge WHO vil stress og depression blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020. Stress og Coaching Stress og coaching I følge WHO vil stress og depression blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020. Ca. 200.000 mennesker på det danske arbejdsmarked har psykiske problemer og

Læs mere

Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før.

Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før. Kald 3 - The Power of why. I dag skal vi tale om HVORFOR du ønsker det, du ønsker. Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før. Derfor er det super vigtigt, at du har god

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Kostdagbog til 1 uge

Kostdagbog til 1 uge Kostvejleder Hanne Andersen, Lærkevej 3, 8781 Stenderup Kostdagbog til 1 uge Navn: Fødselsdato: Mandag (side 1 af 2) Mad & drikke Ud for alle måltider skal du skrive ALT, hvad du spiser og drikker Morgenmad

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

Livsstilskursus for kommunale medarbejdere 6 uger fra 18. maj til 28.juni 2014

Livsstilskursus for kommunale medarbejdere 6 uger fra 18. maj til 28.juni 2014 2014 Livsstilskursus for kommunale medarbejdere 6 uger fra 18. maj til 28.juni 2014 Tryghedspuljen Kompetenceudvikling Vægttab Personlig udvikling Stresshåndtering Side 2 Livsstilskursus - Tryghedspuljen

Læs mere

Program. Onsdag 18. september kl : Suppe og kort velkomst

Program. Onsdag 18. september kl : Suppe og kort velkomst 1 2 Fri Vill Glad Kurs & retreat fra onsdag 18. september til søndag 22. september på det magiske Tranøy Fyr med den danske forfatter og coach Gitte Jørgensen kvinnen bak Pippi Power og den nye bok Når

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

LIVSSTILSFORLØB STARTEN PÅ EN VARIG LIVSSTILSÆNDRING MED FOKUS PÅ VÆGTTAB

LIVSSTILSFORLØB STARTEN PÅ EN VARIG LIVSSTILSÆNDRING MED FOKUS PÅ VÆGTTAB XXXXXXXXL LIVSSTILSFORLØB STARTEN PÅ EN VARIG LIVSSTILSÆNDRING MED FOKUS PÅ VÆGTTAB 1 Vejen til et sundere liv - invester i din medarbejder eller i dig selv Overvægt er et voksende problem i det danske

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

Fagkongres for ledende sygeplejersker Torsdag den 19. april 2012. Copyright Tina Hein

Fagkongres for ledende sygeplejersker Torsdag den 19. april 2012. Copyright Tina Hein Fagkongres for ledende sygeplejersker Torsdag den 19. april 2012 Copyright Tina Hein Velkommen til Leder med hjerne og hjerte en workshop om personligt lederskab og energiforvaltning Præsentation at workshop

Læs mere

Har du et eller flere overvægtige børn i alderen 8 13 år og er du interesseret i at ændre på den situation, er dette kurset, du har ventet på.

Har du et eller flere overvægtige børn i alderen 8 13 år og er du interesseret i at ændre på den situation, er dette kurset, du har ventet på. Familie, filosofi og outdoor (6. juli - 12. juli 2008) Familie Har du et eller flere overvægtige børn i alderen 8 13 år og er du interesseret i at ændre på den situation, er dette kurset, du har ventet

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre.

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre. KURSUS Igennem mange år har Bob Moores energiøvelser og meditationer været til stor glæde for mennesker i deres psykologiske og spirituelle udvikling. Det energiarbejde, som han udfoldede og videregav

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Skriv din livshistorie. 13.-19. november 2016

Skriv din livshistorie. 13.-19. november 2016 Skriv din livshistorie 13.-19. november 2016 Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

Velkommen )l onlineforedraget. Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d.

Velkommen )l onlineforedraget. Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d. Velkommen )l onlineforedraget Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d. Cand. negot. og Coach Mor )l Sebas)an og Oliver Gi< med Morten Specialist i stresshåndtering siden

Læs mere

FOR ALLE MED INTERESSE FOR VELVÆRE PÅ- OG UDEN FOR ARBEJDSPLADSEN

FOR ALLE MED INTERESSE FOR VELVÆRE PÅ- OG UDEN FOR ARBEJDSPLADSEN FOR ALLE MED INTERESSE FOR VELVÆRE PÅ- OG UDEN FOR ARBEJDSPLADSEN www.redminkrop.dk Tlf.: 40 222 395 MOTIVATIONS FOREDRAG PÅ ARBEJDSPLADSEN REDMINKROP gør en forskel inden for trivsel, sundhed og arbejdsmiljø

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 En weekend for dig, hvor vi sætter fokus på

Læs mere

Guide. mental u-vending. Sådan laver du en. sider. Styrk dit liv med Chris MacDonald Guide: Sådan skal du tænke for at ændre livsstil

Guide. mental u-vending. Sådan laver du en. sider. Styrk dit liv med Chris MacDonald Guide: Sådan skal du tænke for at ændre livsstil Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan laver du en mental u-vending 12 sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Guide: Sådan skal du tænke for at ændre livsstil Mental u-vending

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere