Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad"

Transkript

1 Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad DECEMBER JANUAR FEBRUAR 2014/2015

2 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Nyvej 49, 4600 Køge Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: Tlf.: (Ølby Kirke) Sognepræst Kristina Bay Højelse Præstegård Højelsevej 10B, 4623 Lille Skensved Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: Sygehus- og Sognepræst Linda Ishøj Frederiksen Tlf.: Kirkekontoret for Højelse, Ølby, Lellinge Ølby Center 79-81, Ølby Lyng, 4600 Køge Kordegn Anna-Marie Petersen Kordegn Kit Darum Åbningstid: Tirsdag fredag kl Torsdag tillige kl Mandag lukket Tlf.: Fax: Ølby Kirke og Sognegård Kirketjener Randi Nørholt Kirketjener Kenneth Pedersen Tlf.: / kirketjeneroelbykirke@gmail.com Organist Roger Munck-Fairwood Tlf.: Kirke- og Kulturmedarbejder i Ølby Hanne Juel Salomon Tlf.: oelbykirke@gmail.com Højelse Kirke og Margrethegården: Kirketjener Helle H. Nielsen Tlf.: kirketjener_hoejelse@mail.dk Organist Anne Bjerre Braüner Tlf.: annebb@mail.dk Kirkesanger: Kim Valbum Kirke- og Kulturmedarbejder i Højelse og Lellinge Louise Keiniche Rasmussen Tlf.: Træffes man. og tirs. kl louisekeiniche@gmail.com Højelse Kirkegårdskontor Højelsevej 10A, Højelse, 4623 Ll. Skensved Graver Niels Larsen Træffes mandag fredag kl Tlf.: Fax hoejelsekirkegaard@mail.tele.dk Lellinge Kirke Graver Henning Mathiesen Ringstedvej 119, Lellinge, 4600 Køge Tlf.: lellingekirke@mail.dk Organist og sanger: Se Højelse Kirke Menighedsrådene: Højelse Menighedsråd (Højelse og Ølby) Formand: Liselotte Nyboe Ringen 1, 4600 Køge Tlf.: l.nyboe@mail.dk Kirkeværge Højelse Kirke Preben Petersen Tlf.: / Kirkeværge Ølby Kirke Johan Dyrløv Tlf.: / johan.dyrloev@mail.dk Lellinge Menighedsråd Formand: Peer Kristjansen Nørreledet 16, Lellinge, 4600 Køge Tlf.: Kirkeværge: Bjarne Pedersen Tlf.: Resurrection International Christian Center Pastor Jacques Musungay Kalala Tlf Gudstjeneste hver søndag kl i Ølby Sognegård

3 NY PRÆST I SOGNET Efter at have arbejdet et år som vikar på Køge Sygehus er jeg pr. 1/11 fastansat som 75 % sygehuspræst og 25 % som sognepræst i Højelse- Lellinge Sogne. Det vil sige at jeg holder en gudstjeneste ca. en gang om måneden i hhv. Højelse, Lellinge og Ølby kirker. Jeg er 38 år og har været præst siden Jeg har mange forskellige erfaringer med mig: både som almindelig sognepræst, men også som præst i psykiatrien og som tilkaldevagt i arresten i Roskilde. Privat er jeg gift med Peter, som er gymnasielærer. Sammen med vores to børn, Hannah på 9 år og Jakob på snart 4 år, bor vi på Islands Brygge i København. Jeg glæder mig til at tage del i kirkens liv og til at skulle holde gudstjenester i jeres dejlige kirker. Derudover glæder jeg mig rigtigt meget til at møde menigheden og lære jer at kende. Vi ses ude i sognet! Linda Ishøj Frederiksen Vi byder Linda velkommen i vores 3 kirker. Aktiviteter for børn i Højelse Kirke - Lellinge Kirke - Margrethegården Julegudstjeneste for børnehavebørn og deres familier Søndag d. 14. december kl Højelse kirke Så er der igen julefamiliegudstjeneste i Højelse kirke vi skal synge julesalmer, høre julehistorier og tænde julelys, og efter gudstjenesten julehygger vi med lidt juleknas. Man må i øvrigt gerne tage nissehue på, hvis man har lyst. Gud og spaghetti med pandekager Torsdag d. 29. januar kl Højelse kirke Så er det tid til årets Gud og Spaghettigudstjeneste i forbindelse med kyndelmisse. Kirkernes børne- og ungdomskor medvirker også, og så skal vi ned og spise pandekager i Margrethegården, når gudstjenesten er slut. Husk tilmelding til spisning senest mandag den 26. januar til louisekeiniche@gmail.com.

4 Babygospel i Højelse-Lellinge Nyt hold mødes første gang i Margrethegården i Højelse torsdag d. 15. januar kl Herefter mødes vi hver anden torsdag og afslutter med kravlegudstjeneste v/ Kristina Bay lørdag d. 11. april kl i Højelse Kirke. Vi synger og leger med de små ca. 45 minutter, og så hygger vi os med lidt at spise og drikke. Tilmelding til Anne Bjerre Braüner, tlf Korstævne på Silkeborg Højskole Af Anne Bjerre Braüner Takket være et stort tilskud fra Højelse Menighedspleje har ungdomskoret været på korstævne med FRIK (Forum for Rytme i Kirken) på Silkeborg Højskole i oktober. Koret fik en stor oplevelse med undervisning af komponister til 10 spritnye salmer, og stævnet blev afsluttet med en flot koncert. Hjemturen var præget af forsinkelser, men børnene sang sig igennem også de 7 timer. Som de sagde: Så længe man har nok at synge, taber man jo ikke modet Aktiviteter i Højelse Kirke Lellinge Kirke Margrethegården Torsdagscafé Margrethegården Torsdag d. 11. dec. kl Juleafslutning ved Bente Hatting Gjelten. Bente vil fortælle om julen i litteraturen og vi vil synge julesalmer og spise julegodter denne eftermiddag. Bente Hatting Gjelten har været tilknyttet FOF Gentofte i årtier og er i sin tid uddannet i litteratur på universitetet. Med foredrag, udflugter, historiske arrangementer, teater og rejser beriger Bente fortsat sine tilhører med sin store viden inden for kultur og historie. I 2011 blev hun udnævnt til årets kulturformidler i FOF Gentofte. Kaffe og kage 20 kr.

5 Julekoncert i Højelse Kirke Søndag d. 14. december kl Lasse & Mathilde Duoen Lasse & Mathilde har i snart fyrre år glædet hele Danmark med deres musik. De fleste af sangene i deres repertoire er egne kompositioner, men Mathilde har også indspillet et album med julesalmer og to albums med sange fra Højskolesangbogen. Ved julekoncerten i Højelse Kirke vil vi bl.a. høre nogle af disse julesange, og publikum får også mulighed for at synge med. Julekoncert i Lellinge Kirke Søndag d. 21. december kl Højelse-Lellinge Kirkers Korskole og Børne-Ungdomskor Kom i julestemning tre dage før jul med vores egne dejlige korbørn! De vil synge danske, engelske og tyske julesange og vi vil alle synge nogle af vores elskede julesalmer. Morgensang i Højelse Kirke Tirsdag d. 6. januar og tirsdag d. 3. februar kl I gamle dage begyndte skoledagen altid med en sang eller to. Her synger vi så mange sange, vi orker, og herefter går vi i Margrethegården og spiser morgenmad sammen. Alle er velkomne det koster 20 kr. Torsdagscafé Margrethegården Torsdag d. 12. februar kl Orøpræsten Kirsten Schmidt kommer og holder foredrag om det at være præst samt om livet på en lille ø. Kirsten Schmidt (født i 1958), er forfatter og sognepræst på Orø siden Kaffe og kage 20 kr. Højskoledage på Tisvilde Højskole med temaet Film som øjenåbner Fra mandag d. 2. marts kl til onsdag d. 4. marts efter morgenmad Tisvilde Højskole Disse højskoledage er for alle filminteresserede, som gerne vil udfordres af film, fordi gode film kan overraske og åbne vort blik for nye dimensioner af tilværelsen. Der vil komme til at ligge foldere i kirkerne med oplysninger om tilmelding, detaljeret program mv., men det kan allerede nu oplyses, at prisen er 1.595,- kr. inkl. fuld forplejning (tillæg for enkeltværelse kr. 350,-). Kirke- og kulturmedarbejder Louise Rasmussen (tlf ) er medarrangør af kurset og koordinator for Højelse, Lellinge og Ølbys menigheder og kan f.eks. være behjælpelig med at arrangere samkørsel, hvis dette ønskes.

6 Aktiviteter for børn i Ølby Kirke og Sognegård Juniorkonfirmander Torsdag d. 5. februar Fra kl til kl Juniorkonfirmander er et tilbud til børn i 3. klasse, hvor de hver uge får en ny historie fra Bibelen og laver forskellige aktiviteter med omdrejningspunkt i både historien og deres egen hverdag. Undervisningen afholdes af sognepræst Ruth og kirkeog kulturmedarbejder Hanne og forløber over ca. 11 uger. I foråret tilbydes juniorkonfirmander til børn fra Køge private realskole. Foldere vil blive delt ud på skolen og stå i kirken. Tilmelding til Hanne på oelbykirke@gmail.com. Babysalmesang Fredag d. 9. januar kl Babysalmesang er et tilbud til babyer i alderen ca måneder. Babysalmesang kombinerer babyrytmik og børnesange med kirkens fine salmer og dejlige atmosfære. En sæson er ca. 10 fredage med en efterfølgende kravlegudstjeneste for hele familien. Foldere med yderligere information står i kirken. Tilmelding og spørgsmål skal ske til kirke-og kulturmedarbejder Hanne på oelbykirke@gmail.com. Betweens Betweens er en børneklub for børn i klasse. Vi mødes den sidste fredag i januar, februar og marts fra kl De 3 fredage hænger sammen som et forløb, og tilmelding gælder derfor til alle tre gange. Betweenklubben ledes af sognepræst Ruth og kirke-og kulturmedarbejder Hanne. Foldere med yderligere information om forløbet vil stå i kirken og komme ud på skolerne efter jul. Tilmelding og yderligere information skal ske til Hanne på oelbykirke@gmail.com. Familiegudstjeneste Søndag d. 7. december kl Anden søndag i advent er der traditionen tro familiegudstjeneste i Ølby kirke. Vi vil høre om adventstiden, og synge nogle af de kendte julesalmer. Børnekoret vil deltage og juniorkonfirmanderne vil få overrakt deres juniorkonfirmanddiplom. Efter gudstjenesten er der æbleskiver og varm kakao. Tilmelding senest torsdag d. 4. december til Hanne på oelbykirke@gmail.com. Gud og spaghetti Torsdag d. 12. februar kl Vi afholder fastelavnsgudstjeneste, så kom gerne udklædt! Gudstjenesten begynder kl , men hvis I har lyst kan I komme allerede kl , hvor der vil være en kreativ workshop. Efter gudstjenesten spiser vi sammen. Arrangementet er gratis for alle.

7 Tilmelding senest tirsdag d. 10. februar kl til Hanne på og meddel gerne hvor mange voksne og børn over 1 år I kommer. Landsindsamling for Folkekirkens nødhjælp Igen til foråret vil vi deltage i Folkekirkens nødhjælps landsindsamling søndag d. 8. marts. I år vil der være indsamlingsstation i Ølby Sognegård og måske også i Margrethegården, Højelse. Yderligere information om indsamlingen vil være at finde i kirkerne og på hjemmesiden op til indsamlingen. Der vil igen i år både være mulighed for at tilmelde sig på forhånd og afgive ønsker om ruter, eller tilmelde sig på selve indsamlingsdagen. Spørgsmål og tilmelding kan ske til Hanne på oelbykirke@gmail.com eller tlf Aktiviteter i Ølby Kirke og Sognegård Adventsgudstjeneste 1. søndag i advent Søndag d. 30. november kl En professionel sangkvartet medvirker med adventsmusik, herunder solo- og korsatser fra Händels oratorie Messias. Der bliver blandt andet lejlighed til genhør med sopran Trine Vestergaard og bas Lasse Bach - der tidligere på året medvirkede ved en operakoncert i Ølby Kirke - sammen med alt Karin Norrinder og tenor Peter Hindsberger. til eftermiddagens lotteri, og kl. 12 serveres en let frokost. Om eftermiddagen kl er der kaffebord med underholdning og lotteri kl vil kirkens kor og spirekor gå Lucia. Indtægten går ubeskåret til Ølby Kirkes Menighedspleje. Julearrangement Tirsdag d. 2. december Vi begynder ved 9-tiden med morgenkaffe og fremstiller dekorationer

8 Foredrag og lysbilleder Ølby Sognegård Tirsdag d. 27. januar kl Et år ved Sirius Ved Erik B. Sørensen Koncert Ølby Kirke Torsdag d. 11. december kl Adventsmusik for kvartet En professionel sangkvartet synger adventsmusik, herunder solo- og korsatser fra Händels oratorium Messias. Der bliver blandt andet lejlighed til genhør med sopran Trine Vestergaard og bas Lasse Bach - der tidligere på året medvirkede ved en operakoncert i Ølby Kirke - sammen med alt Karin Norrinder og tenor Peter Hindsberger. Kvartetten akkompagneres på orgel/klaver af Roger Munck-Fairwood. Christmas Carols - syng med! Tirsdag d. 16. december kl Velkommen til den traditionsrige Christmas Carol Concert ved kirkens organist Roger Munck-Fairwood, hvor vi synger kendte engelske julesalmer og hører læsninger på engelsk. Bagefter serveres traditionelle engelske mince pies. Oplev den fantastiske natur og det utrolige dyreliv. Hør om de personlige udfordringer, der er forbundet med at være 26 måneder på Grønland uden at komme hjem. Kun to mand på patruljer i op til 4 måneder. Hør om vores vigtige følgesvende, hundene, som man aldrig glemmer. Oplev basecamp i Nordøst Grønland, hvor vi ser, hvordan man arbejder om sommeren, man skal lære, at bygge slæde, køre hundeforspand og passe hunde, selvhjælp, navigation og overlevelse. Hvad gør du når du møder isbjørnen og møder du den? Vi tager på den første slæderejse fra november til december. To måneder i den mørke tid. Alt er nyt når man som ny, skal uddannes af en erfaren makker. Aftengudstjeneste Torsdag d. 15. januar kl Vi skal synge salmer, høre fortælling og tænde lys i vores smukke lyskors. Britt Dürr, fagot, medvirker sammen med kirkens organist Roger Munck- Fairwood.

9 Koncert i Ølby Kirke Søndag d. 8. februar kl Vinterstemning med fagot og orgel Velkommen til en stemningsfuld vinterkoncert, hvor man kan stifte nærmere bekendtskab med den klassiske fagot - et instrument, der med sin flotte basklang er kendt for både smukke lyriske passager og overraskende humoristiske effekter. Fagotten har sin faste plads i symfoniorkestre og blæse-ensembler men høres sjældent solo. Ved denne koncert spiller Britt Dürr musik af Vivaldi og Telemann akkompagneret af Roger Munck-Fairwood på orgel og klaver. Britt Dürr er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og University of Minnesota og har blandt andet spillet i Det Kongelige Kapel og DR Symfoniorkester. Sogneeftermiddag Ølby Sognegård Tirsdag d. 24. februar kl Foredrag ved Sognepræst Poul Joachim Stender Samfundet ser en stor interesse i at holde folk sunde. Derfor er der blevet skabt en historie om, at det gode liv handler om at dyrke motion, spise fedtfattigt og tælle genstandene. Den historie er de fleste hoppet på. Men det gode liv handler meget mere om et liv med spænding, morskab og åndelighed. Der er mere liv i en portion dampende, velsmagende hønsekødssuppe, hvor fedtprocenten skvulper omkring de 40 procent og som spises langsomt sammen med den elskede, end at sidde alene foran fjernsynet og fortære en økologisk råkostsalt garneret med kold, fedtfattig kvarksovs. Tiden er inde til at satse på et højt liv, fremfor et langt liv. Aftengudstjeneste Torsdag d. 26. februar kl Vi skal synge salmer, høre fortælling og tænde lys i vores smukke lyskors. Clara Thomsen, sopran, medvirker sammen med kirkens organist Roger Munck-Fairwood

10 Årsmøde i Højelse Kirkes Menighedspleje Hermed indkaldes til årsmøde i Højelse Kirkes Menighedspleje Torsdag d. 22. januar kl Dagsorden iflg. vedtægterne (se Højelse kirkes hjemmeside) Forslag der ønskes behandlet på årsmødet, indgives skriftligt til formanden senest 14 dage før mødet. Ølby Kirkes Menighedspleje Ønsker alle en glædelig jul, og vi takker på forhånd for din støtte. Kirkefrokost søndag: 25. januar og 22. februar Menighedsrådsmøder i Højelse Sogn Menighedsrådsmøder i Lellinge Sogn Onsdag d. 14. januar kl i Margrethegården, Højelse Torsdag d. 12. marts kl i Ølby Sognegård Møderne er offentlige og dagsorden vil være fremlagt i kirkekontorets åbningstid ca. 1 uge før mødet. Torsdag d. 8. januar kl Torsdag d. 12. februar kl i Servicebygningen ved Lellinge Kirke. Der er mulighed for lørdagsdåb i alle tre kirker på følgende datoer: Højelse Kirke: 24. januar kl februar kl marts kl Lellinge Kirke: 24. januar kl februar kl marts kl Ølby Kirke: 24. januar kl februar kl marts kl For yderligere oplysninger, kontakt venligst Kirkekontoret på tlf i kontoret åbningstid. Akvarel udstilling i Ølby Sognegård Ole Andersen bor her på egnen. De fleste af hans billeder er akvareller. Mange af dem er fra Ølsemagle, men der er også nogle fugle- og dyremotiver. Hold øje med vores hjemmeside via Højelse Kirke: - Ølby Kirke: Lellinge Kirke:

11 Julens gudstjenester i vore kirker Højelse Kirke Juleaften den 24. december, kl og kl ved sognepræst Kristina Bay Juledag den 25. december, kl ved sognepræst Kristina Bay Nytårsaften den 31. december, kl ved sognepræst Kristina Bay Juleaften den 24. december, kl ved sognepræst Kristina Bay Juledag den 25. december, kl ved sognepræst Kristina Bay Nytårsaften den 31. december, kl ved sognepræst Kristina Bay Lellinge Kirke Juleaften den 24. december, kl , og ved sognepræst Ruth Boysen Juledag den 25. december, kl ved sognepræst Ruth Boysen 2. Juledag den 26. december kl ved sognepræst Ruth Boysen Ølby Kirke Nytårsdag den 1. januar 2014, kl ved sognepræst Ruth Boysen

12 Gudstjenester Dato Højelse Lellinge Ølby 07. dec. 2. s. i advent KB KB RB 1) 14. dec. 3. s. i advent LR 1) Ingen LF 21. dec. 4. s. i advent LF Ingen Ingen 24. dec. Juleaften KB KB KB RB RB RB 25. dec. Juledag KB KB RB 26. dec. 2. juledag Ingen Ingen RB 28. dec. Julesøndag Ingen KB Ingen 31. dec. Nytårsaften KB KB Ingen 01. jan. Nytårsdag Ingen Ingen RB 04. jan H3K søndag KB KB ingen 11. jan. 1. s. e. H3k Ingen KB LF 15. jan. Torsdag Ingen Ingen RB 2) 18. jan. 2. s.e. H3K RB Ingen Ingen 25. jan. S. s. e. H3K KB KB RB 01. feb. Septuagesima KB KB RB 08. feb. Seksagesima LF LF RB 15. feb. Fastelavn RB Ingen Ingen 22. feb. 1. s. i fasten Ingen KB RB 26. feb. Torsdag Ingen Ingen RB 2) RB = Ruth Boysen, KB = Kristina Bay, LF= Linda Frederiksen, LR= Louise Rasmussen 1) Familiegudstjeneste 2) Aftengudstjeneste Lellinge Sogn: Der er kirkebil til alle møder og foredrag i Ølby og Højelse Kirker samt Margrethegården i Højelse. Højelse Sogn: Der er kirkebil til samtlige gudstjenester, koncerter, møder og foredrag i Ølby og Højelse Kirker samt Margrethegården i Højelse. Kirkebil kan bestilles på kirkekontoret, tlf senest fredag inden kl eller man kan bestille direkte hos Dan Taxi, tlf Deadline for indlæg til næste kirkeblad, som dækker marts - april - maj er d. 28. januar.

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad FEBRUAR MARTS APRIL 2014 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Nyvej 49, 4600 Køge Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: 56 63 87 01 Tlf.:

Læs mere

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad MARTS - APRIL - MAJ 2015 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Nyvej 49, 4600 Køge Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: 56 63 87 01 Tlf.:

Læs mere

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2014 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Nyvej 49, 4600 Køge Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: 56 63 87 01

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad MAJ JUNI JULI - AUGUST 2014 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Nyvej 49, 4600 Køge Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: 56 63 87 01 Tlf.:

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad JUNI JULI AUGUST - SEPTEMBER 2015 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Nyvej 49, 4600 Køge Træffes hver dag undtagen mandag. Tlf.: 56 63 87

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00

Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00 AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December, Januar, Februar 2015 Det sker... Adventsgudstjeneste i As kirke søndag d. 30. november kl. 14.00 meget blandet program med julens sange og salmer, både de kendte,

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling

KIRKEBLADET. Fausing Auning Ø. Alling V. Alling KIRKEBLADET Fausing Auning Ø. Alling V. Alling Skoledag i Vester Alling Advent, jul og nytår Konfirmandgudstjeneste Indvielse af graver-faciliteter i Øster Alling December 2013 - Februar 2014 5. årgang

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

AS-KLAKRING-JUELSMINDE

AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December 2015, Januar, Februar 2016 AS-KLAKRING-JUELSMINDE Det sker... Ny maleriudstilling i Kirkebakkehuset Frem til midt i januar udstiller Gerda Blåbjerg. Vi kender jo alle Gerda Blåbjergs

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Til samtlige husstande Kirkeblad 1. Karrebæk og Fodby SogneD december Januar Februar 2012-13

Til samtlige husstande Kirkeblad 1. Karrebæk og Fodby SogneD december Januar Februar 2012-13 Til samtlige husstande Kirkeblad 1 Karrebæk og Fodby SogneD december Januar Februar 2012-13 Sognepræst Jakob Grandjean Jul Kirkeåret har drejet en omgang, og vi skal fejre julen det går hele december i

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirke & Sogn. aunslev bovense

Kirke & Sogn. aunslev bovense Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 1 december 2013 - marts 2014 Det kimer nu til julefest Synger vi juleaften i kirken så taget er nær ved at løfte sig. Juleaften skal vi synge de salmer vi kender.

Læs mere

VIL DU SYNGE MED? SANGAFTENER KORDEGN KONTORET ER FLYTTET, MEN KIRKEN ER STADIG ÅBEN!... SE UNDER TRÆFFETIDER

VIL DU SYNGE MED? SANGAFTENER KORDEGN KONTORET ER FLYTTET, MEN KIRKEN ER STADIG ÅBEN!... SE UNDER TRÆFFETIDER KORDEGN KONTORET ER FLYTTET, MEN KIRKEN ER STADIG ÅBEN!... SE UNDER TRÆFFETIDER ANNA SOGNS KIRKEBLAD JANUAR - APRIL 2014 VIL DU SYNGE MED? Her i foråret vil vi som noget nyt holde fælles sangaftener i

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje december - januar - februar 2010-2011 Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14 (Matthias, Kasandra, Mette Marie, Nikolaj, Mikkel, Line, Christian,

Læs mere

Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015

Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015 Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015 Julehjælp Det er igen i år muligt at søge julehjælp fra Asnæs sogns menighedspleje. Julehjælpen består af en række udvalgte madvarer til julemiddagen

Læs mere

November 2017 januar 2018

November 2017 januar 2018 November 2017 januar 2018 Friluftsgudstjeneste i Vester Nebel september 2017 Babysalmesang Et nyt hold begynder den 10. januar 2018 kl. 10 i Bryndum Kirke og fortsætter til den 7. marts Vi danser, leger

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad December Januar Februar 2018-2019 Gudstjenesteliste Køng Svinø 2/12 1. s. i advent 10.30 MP 19.00 MP Lucia 9/12 2. s. i advent 15.30 MP Lucia 16/12 3. s. i advent 9.00 MP 23/12 4.

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Vinterens rim og sne synliggør mange af naturens bygningsværker. Foto: Bent Thøgersen Brug en formiddag for verdens fattigste Søndag den 8. marts 2015 deltager

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR GUDSTJENESTER DECEMBER 2014 Lørdag d. 6. december Julemarkedsgudstjeneste 10.30 Lundtofte Kirke v. Pernille Bach- og Julie Rebel Efterfulgt af julemarked i Sognegården Søndag d. 7. december 2. søndag i

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet December 2013, Januar, Februar 2014 Nyt fra menighedsrådet Indvielse af Kirkebakkehuset Når dette kirkeblad udkommer, er ombygningen af Kirkebakkehuset (forhåbentlig)

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 3 - F e b ru a r 2 0 1 4

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 3 - F e b ru a r 2 0 1 4 ASKOV SOGN kirkeblad December 2013 - Februar 2014 Glædelig Jul Københavns tidligere biskop, Erik Norman Svendsen, udgav for nogle år siden en rigtig fin bog om vores danske salmebog:»syng for livet«. Han

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Kirken,miljøet og julen.

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Kirken,miljøet og julen. NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kirken,miljøet og julen. Årets sidste måned vil for mange blive præget af, at vi vil høre enormt meget om klimatopmødet i København og så bagefter kan vi slappe af efter et forhåbentlig

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Sommeren er tiden, hvor vi kan glæde os over naturens farvestrålende sommerfugle - her ses dagpåfugleøje. Foto: Bent Thøgersen Første maj Mig først! Tilbage i

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Kirkebladet for Skælskør-Eggeslevmagle Pastorat

Kirkebladet for Skælskør-Eggeslevmagle Pastorat Kirkebladet for Skælskør-Eggeslevmagle Pastorat December 2013 Januar 2014 Indholdsfortegnelse: Side 2 Meditationsgudstjeneste Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Gudstjenestelisten Kirkebil,

Læs mere

Lumby Sogns Nr. 4 37. årgang November - Februar 2006/07

Lumby Sogns Nr. 4 37. årgang November - Februar 2006/07 Lumby Sogns Kirkeblad Nr. 4 37. årgang November - Februar 2006/07 Til samtlige husstande Hvor henvender man sig? Ved dåb, vielser og begravelse/ bisættelse, sjælesorg m. m. henvender man sig til én af

Læs mere

oktober november december

oktober november december Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2017 oktober november december Indhold: Ny præst 2 Lutherkoncert 2 Hvad forsker de i? 3 Har du lyst til at synge i kor? 3 Kalender 4-5 Alle Helgen 6 Eftermiddagsgudstjenester

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr. 1 2015-2016 December Januar Februar »Hvad laver I egentlig til hverdag?«det spørgsmål fik vores præst af en dåbsgæst for nylig. Det enkle svar ville være:»følg

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad

Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad Højelse, Ølby og Lellinge Kirker Kirkeblad OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER - JANUAR 2015/2016 Kirkelig vejviser Præster Sognepræst Ruth Boysen (kbf) Studieorlov 1/9-30/11-2015 Sognepræst Lisbeth Larsen (Vikar

Læs mere

September i Tagensbo Kirke

September i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organistvikar:

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d d e c e m b e r f e b ru a r

ASKOV SOGN k i r k e b l a d d e c e m b e r f e b ru a r ASKOV SOGN kirkeblad december 2018 - februar 2019 Julen - en stor glæde Frygt ikke, se jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket. Sådan siger englen til hyrderne på marken julenat.

Læs mere

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev Efterår 2013 Hørning Mesing Veng Blegind Adslev Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne Aktivitetsprogram August Konfirmandindskrivning søndag den 18. august kl. 11.00 i Veng kirke Gudstjeneste,

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD. Bryndum Vester Nebel kirker

Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD. Bryndum Vester Nebel kirker Foto: Claus Danielsen KIRKEBLAD Bryndum Vester Nebel kirker Gudstjenester i Bryndum og Vester Nebel kirker i december, januar, februar og marts Søndag den 7. december 2. s. i advent Bryndum Kirke kl. 10:30

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN DECEMBER-FEBRUAR 2019 Familietorsdag Foredrag om Lykke-Per DE NI LÆSNINGER Salmeworkshop

KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN DECEMBER-FEBRUAR 2019 Familietorsdag Foredrag om Lykke-Per DE NI LÆSNINGER Salmeworkshop KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN DECEMBER-FEBRUAR 2019 Foredrag om Lykke-Per DE NI LÆSNINGER Salmeworkshop Familietorsdag Kirkefrokost FOREDRAG OM SKAM KYNDELMISSE Strikke- og hæklecafé Mød kirken på facebook.com/

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 45. ÅRGANG NR. 1 DECEMBER 2014 - MARTS 2015 Saml på livets stjernestunder! Der var engang en mand. Han boede i et lille hyggeligt hus. Rundt om hele huset var der et stakit.

Læs mere

Nr. 1. januar/februar årg.

Nr. 1. januar/februar årg. Nr. 1. januar/februar 2018 27. årg. 1 Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Orø Menighedsråd. Deadline for næste nr. af Orø Kirkeblad marts / april 2018 er mandag d. 5. februar. vedligeholdelse af gravsteder

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Nørklere: Strik og gør en forskel Ønske- og rockgudstjeneste Nr. Herlev kirke skal være grøn Accessories

Nørklere: Strik og gør en forskel Ønske- og rockgudstjeneste Nr. Herlev kirke skal være grøn Accessories September 2013 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Nørklere: Strik og gør en forskel Ønske- og rockgudstjeneste Nr. Herlev kirke skal være grøn Accessories Hvem finder jeg hvor? Sognepræst Lyngevej

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Orø Kirkeblad. nr. 1 januar/februar årg.

Orø Kirkeblad. nr. 1 januar/februar årg. Orø Kirkeblad nr. 1 januar/februar 2006 15. årg. Den bidende blæst der hvirvler omkring os, som bød den til fest, men verden er nøgen, den svøbes i sne, og livet er lænket, kun død er at se, det blomstrende

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 117 DEC. - JAN. - FEB. 2016 Om at begynde på ny Nu nærmer sig julen. Et nyt kirkeår er netop begyndt og der er tid til at se tilbage og tænke

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 4 - F e b ru a r 2 0 1 5

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 4 - F e b ru a r 2 0 1 5 ASKOV SOGN kirkeblad December 2014 - Februar 2015 Julens gave Om knap fire uger er det juleaften. Så kan freden sænke sig over land og by. Ro på nu! Det er næsten som om virkeligheden går lidt i stå juleaften.

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Lunde Nyt Januar 2019

Lunde Nyt Januar 2019 Lunde Nyt Januar 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted Lunde 29. dec. 18.30 Julebal Lunde Kro Sogneforening 9. jan. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 15. dec. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 20. jan. 09.30

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere

Vinteren 2014/2015 HÅRSLEV SOGNS KIRKEBLAD

Vinteren 2014/2015 HÅRSLEV SOGNS KIRKEBLAD Vinteren 2014/2015 HÅRSLEV SOGNS KIRKEBLAD Babysalmesang Babysalmesang har spredt sig til mange danske kirker gennem de seneste år, og nu prøver vi for første gang at afholde babysalmesang i Hårslev og

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Godt nytår og god arbejdslyst!

Godt nytår og god arbejdslyst! R K E B T L A D E J a n u a r - A p r i l 2 0 K I 1 5 Godt nytår og god arbejdslyst! I Anna Kirke er det ikke kun erindringsbilleder af en fin jul og et hæsblæsende nytår, der er på nethinden. Vi fejrede

Læs mere