City Parkeringsservice klarer effektivt dette problem.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "City Parkeringsservice klarer effektivt dette problem."

Transkript

1 Vi udfører parkeringskontrol på private parkeringspladser Erfaringer viser desværre, at mange ikke har den mindste respekt for private parkeringspladser. Alt for mange kører ind på private områder, og benytter parkeringspladserne uden hensyn til de lovlige brugere. Desværre er denne form for ulovlig parkering helt uden risiko, med mindre et privat parkeringsselskab administrerer området City Parkeringsservice klarer effektivt dette problem. Ring, eller skriv for et uforpligtende tilbud og vi vil sende Dem Vores infopakke allerede i dag! De kan også rekvirere en af Vores parkeringskonsulenter, som kan vejlede, rådgive og svare på eventuelle spørgsmål.

2 Alt er gratis Ingen forpligtigelse Medbestemmelse Effektivitet Service Sikkerhed Fleksibilitet Dansk produkt Hurtigt ude Synlighed City Parkeringsservice betaler alle til ordningen forbundne udgifter, herunder skiltning, parkeringstilladelser til brugerne, gæstekort o.lign., samt den daglige kontrol af parkeringspladserne. Enhver aftale med City Parkeringsservice kan uden begrundelse opsiges fra dag til dag. De har medbestemmelse på, om en afgift eventuelt skal annulleres. Alle parkeringspladser, der kontrolleres af City Parkeringsservice besøges mange gange dagligt. På samtlige skilte og parkeringstilladelser er der et direkte telefonnummer, hvor igennem man kan kontakte City Parkeringsservice ved generende parkering. Herefter vil der straks blive sendt en parkeringsvagt til stedet. Den hyppige kontrol og skiltning betyder, at risikoen for hærværk og indbrud falder betydeligt. Vi løser alle former for parkeringsproblemer, og finder altid en løsning der er tilpasset den enkelte kunde. Vi er en ren dansk virksomhed - ikke styret efter udenlandske normer. Ved anmeldelse af ulovlig parkering er vi på stedet indenfor minutter Vi optræder meget synligt, derfor har Vores tilstedeværelse også en meget stor præventiv virkning. Vores vagter er tydeligt uniformerede, bærer ID og er naturligvis uddannede i branchen. I forbindelse med Frederiksberg Kommunes ændring af parkerings restriktioner, blev TV2 Lorry nødt til at gøre noget tilsvarende aktivt for at holde uvedkommende parkering ude fra området. Vi var på forhånd skeptiske over for at entrere med et privat parkeringsselskab. Dette må siges at være gjort til skamme, samarbejdet virker upåklageligt og effekten af ordningen effektiv.

3 City Parkeringsservice er et firma, der er oprettet med henblik på at yde parkeringskontrol på private parkeringspladser, hvor det offentlige parkeringskorps ikke kan føre tilsyn. Vi er i dag det største Danskejede parkeringsselskab og kan tilbyde Vores service overalt i landet. Virksomheden udøves ved, at City Parkeringsservice påser, at offentligheden eller de som har adgang til at benytte de pågældende parkeringspladser, overholder de vilkår, som ejeren eller rådighedsindehaveren har fastsat for parkering på stedet. Der kan på det enkelte parkeringsanlæg etableres forskellige løsninger som f.eks. tidsbegrænset parkering eller opdeling i kunde- og beboerparkering. Vores service er gratis og Vores kunder bliver ikke hængt op på lange uopsigelige kontrakter, men derimod samarbejdsaftaler som kan opsiges fra dag til dag. Vi tilbyder mange daglige kontrolbesøg, der sikrer at p-bestemmelserne overholdes. Hvis ikke disse bestemmelser overholdes, pålægges der en kontrolafgift der pt. udgør 590,00 Kr. Dersom afgiften ikke indbetales inden en given frist, vil der i centralregistret for motorkøretøjer blive indhentet personoplysninger på køretøjet til brug for retslig inddrivelse af det skyldige beløb. Ligeså vigtigt er det, at de som lovligt har adgang til at benytte de pågældende parkeringspladser, oplever en massiv kontrolindsats, hvilket i øvrigt også nedsætter risikoen for hærværk og tyveri fra bilerne betydeligt. Hver enkelt bruger med parkeringstilladelse har adgang til vor service telefon, hvortil man til hver en tid kan ringe for at gøre opmærksom på ulovlig parkering. I sådan en situation vil der straks blive sendt en parkeringsvagt til stedet. Således vil et væsentligt irritationsmoment blive håndteret på en effektiv og professionel måde. En samarbejdsaftale med City Parkeringsservice kan uden videre opsiges fra dag til dag, og man binder sig således ikke til lange kontrakter. Samarbejdsaftalen er helt gratis for kunden. City Parkeringsservice fremstiller og opsætter de nødvendige skilte og parkeringstilladelser, ligeledes helt uden udgift for kunden. Vi leverer det antal parkeringstilladelser kunden ønsker, samt det nødvendige antal gæstekort.

4 City Parkeringsservice kan tilbyde totalløsninger indenfor betalingssystemer. City Parkeringsservice har forskellige totalløsninger der er tilpasset den enkelte kunde, således at deres indtjening bliver så optimal som overhovedet muligt. Uanset hvilket system kunden ønsker at benytte, er denne ordning, ligesom meget andet vi tilbyder, gratis og omkostningsneutral for kunden, hvad enten der er tale om et parkeringshus, en åben parkeringsplads, parkeringskælder eller andet. Vi har markedets bedste systemer, herunder parkometre og betalingsanlæg med eller uden bom. Vores parkometre, samt betalingssystemer er sammensat således, at de er opbygget i moduler, så kunden får et system skræddersyet de egenskaber der er behov for. Dette kunne f.eks. være forskellige betalingsmuligheder i form af mønter, sedler, de gængse kreditkort, Euro osv. Med et betalingssystem fra City Parkeringsservice, har kunden mulighed for, at opdele parkeringsan - lægget i korttidsparkering, abonnementsparkering, samt gratisparkering. City Parkeringsservice står naturligvis for opsætning, programmering, daglig drift, samt parkeringskon - trol, service og vedligeholdelse af systemet. Der er mulighed for at kunden kan få udskrifter af statistikker og kurver over belægningsprocenten pr. time eller dag osv. Kunden har således et særdeles godt overblik over sine parkeringspladser og omsætningen på disse. City Parkeringsservice tilbyder betalingssystemer og parkometre gratis for kunden. Det vil sige, at vi betaler ordningens omkostninger. Det er således en forudsætning, at kunden på intet tidspunkt har udgifter i forbindelse med en aftale med City Parkeringsservice. Tværtimod er denne form for parkeringsbetaling en genial måde for kunden, at tjene penge på sin parkeringsplads. Indtægter fra systemet deles mellem kunden og City Parkeringsservice efter nærmere aftale, afhængig af arealets størrelse og prisniveauet pr. parkeringstime. Uanset om der vælges et bom eller et parkometersystem, lægger vi vægt på stor brugerven - lighed, samtidig med at de bilister der benytter systemet også betaler for den tid de har holdt parkeret. Et Bom-system fungerer på den måde, at bilisten kører hen til indkørslen ved bommen, trykker på en knap og får en billet. Når bilisten så skal ud igen, stikker vedkommende billetten ind i automat - en, hvorefter systemet registrerer hvor længe der er parkeret og oplyser pris. Først efter betaling bliver bommen aktiveret. En anden løsningsmodel er et almindeligt parkometer, hvor bilisten fra starten betaler for den tid vedkommende ønsker at holde parkeret. Efter betaling modtages en billet med tid og denne skal placeres i bilens forrude. City Parkeringsservice påser, at biler der holder parkeret, har billet og at de overholder tidsbe - grænsningen. Såfremt dette ikke er tilfældet, pålægges bilisten en kontrolafgift.

5 CITY /0-!2+%2).'!& 0!2+%2).'3"Â3% City Parkeringsservice tilbyder opmærkning og etablering af parkeringsbåse. Vi kan lave opmærkede båse, der eventuelt er nummererede. Der er også mulighed for at få markeret invalide, cykel/motorcykelparkering eller kunde og personaleparkering etc. Vi benytter kun det bedste og mest slidstærke materiale der findes på markedet. Vi skal gøre opmærksom på, at dette ikke er en del af Vores gratiskoncept og at kunden således selv må påregne omkostninger i forbindelse med etablering af opmærkningen. Vi fører naturligvis meget konkurrencedygtige og rimelige priser. Ring og hør nærmere.

6 I henhold til gældende ret er der tale om en almindelig momspligtig ydelse i lighed med alle andre momspligtige ydelser. Virksomhedens drift hviler således på et civilretligt grundlag og følger de almindelige aftaleregler i dansk ret. Ifølge den almindelige ejendomsret kan ejeren eller rådighedsindehaveren frit fastsætte vilkår for anvendelse af de parkeringsfaciliteter, der måtte høre til ejendommen. Ejeren eller rådighedsindehaveren kan naturligvis lade et privat firma administrere parkeringsfaciliteterne, og herunder påse at de fastsatte vilkår bliver overholdt. En bruger der benytter parkeringsfaciliteterne uden tilladelse eller i strid med de fastsatte vilkår, kan i overensstemmelse med aftaleretten, pålægges at betale en kontrolafgift til dækning af administrationen af ordningen. Forudsætningen for at den pågældende bruger bliver juridisk forpligtet er dog, at der er opsat tydelig skiltning, hvoraf det dels fremgår, hvilke vilkår der er gældende for området, dels hvilke konsekvenser en uberettet parkering vil medføre. I givet fald udstedes et giroindbetalingskort, som placeres under vinduesviskeren. På bagsiden af indbetalingskortet forefindes en vejledning, hvoraf det fremgår, hvilke konsekvenser der må påregnes ved manglende indbetaling. Dersom afgiften ikke bliver indbetalt inden udløbet af den anførte frist, retter City Parkeringsservice henvendelse til centralregisteret for motorkøretøjer, der herefter udleverer oplysninger om navn og bopæl på ejer/bruger. Det juridiske grundlag for på denne måde at indhente personoplysninger findes i justitsministeriets forskrifter af 20. Okt for centralregisteret for motorkøretøjer 31 stk. 1, nr. 3. City Parkeringsservice opfylder naturligvis de i forskriften anførte betingelser. City Parkeringsservice Postbox Rødovre Tlf: Fax: Website: w.cityp

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv.

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv. Net-tjek Introduktion Net-tjek er en guide, som henvender sig til dig, der vil oprette din egen web-butik med salg af varer og tjenesteydelser, og til dig, der allerede har en web-butik, men vil tjekke,

Læs mere

Hjemmeservice. Værd at vide om hjemmeservice. Regler og vejledning

Hjemmeservice. Værd at vide om hjemmeservice. Regler og vejledning 2004 Værd at vide om hjemmeservice Regler og vejledning Hvem kan få tilskud? Hjemmeserviceydelser Start af egen virksomhed Tilbud og kundekontakt Fakturering og betaling Bogføring og kontrol Hjemmeservice

Læs mere

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2014-15 L 118 Bilag 1 Offentligt

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2014-15 L 118 Bilag 1 Offentligt Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2014-15 L 118 Bilag 1 Offentligt Dato: 28. januar 2015 Høringsnotat vedrørende forslag til lov om alternativ tvistløsning i forbindelse med forbrugerklager (forbrugerklageloven)

Læs mere

Vejledning i udfærdigelse af parkeringsafgifter

Vejledning i udfærdigelse af parkeringsafgifter Vejledning i udfærdigelse af parkeringsafgifter Udgivet af Københavns Politi i samarbejde med Københavns Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning...4 2. Fremgangsmåden ved pålæggelse af parkeringsafgifter...5

Læs mere

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet Få ret til mere rabat kredit frihed Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort det rette supplement til Dankortet 1. Om LO Plus Guldkort generelt 2 2. Brug og betaling 3 3. Om kreditkort 6 4. Ansvarsfuld långivning

Læs mere

Bekendtgørelse om god skik for finansielle virksomheder

Bekendtgørelse om god skik for finansielle virksomheder BEK nr 729 af 12/05/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 1. juni 2015 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Finanstilsynet, j.nr. 122-0020 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Private daginstitutioner

Private daginstitutioner Ver. 1.1, juni 2011 Private daginstitutioner - en minihåndbog MDI Enghavevej 31, 1 1674 København V www.mdi.dk info@mdi.dk 3324 8100 Om håndbogen Formålet med denne lille minihåndbog i oprettelse af private

Læs mere

Eksempel: Brændstofaftale er indgået Dato DD.MM.ÅÅÅÅ Side 1 Vers. X Sælger Jyffi-ordre nr. 1234567890123 A.-nummer A1234567JF.

Eksempel: Brændstofaftale er indgået Dato DD.MM.ÅÅÅÅ Side 1 Vers. X Sælger Jyffi-ordre nr. 1234567890123 A.-nummer A1234567JF. Side 1 Vers. X Anbefalet af FDM (Forenede Danske Motorejere) og Finans og Leasing Interesseorganisation for danske finansieringsselskaber Denne kontrakt er udarbejdet på grundlag af en standardkontrakt

Læs mere

Vilkår og Betingelser

Vilkår og Betingelser Vilkår og Betingelser 1 Generelt For at kunne tegne et abonnement hos ininova kræves det, at kunden er myndig. 1.1 Brug af Persondata ininova registrerer kundens person- og firmaoplysninger i forbindelse

Læs mere

Den indeholder langtfra alle familierettens finesser og vil derfor aldrig kunne erstatte en advokats professionelle viden og bistand.

Den indeholder langtfra alle familierettens finesser og vil derfor aldrig kunne erstatte en advokats professionelle viden og bistand. Vejledning fra Advokatsamfundet Når det ikke længere er så yndigt af følges ad Ud over det rent menneskelige er en skilsmisse forbundet med en masse praktiske problemer. Denne vejledning forsøger at løse

Læs mere

Bekendtgørelse om god skik for finansielle virksomheder 1

Bekendtgørelse om god skik for finansielle virksomheder 1 Bekendtgørelse om god skik for finansielle virksomheder 1 I medfør af 43, stk. 2, og 373, stk. 4, i lov om finansiel virksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 705 af 25. juni 2012, fastsættes: Kapitel 1 Anvendelsesområde

Læs mere

Lovtidende A. 2013 Udgivet den 9. juli 2013. Bekendtgørelse om god skik for finansielle virksomheder 1) 28. juni 2013. Nr. 928.

Lovtidende A. 2013 Udgivet den 9. juli 2013. Bekendtgørelse om god skik for finansielle virksomheder 1) 28. juni 2013. Nr. 928. Lovtidende A 2013 Udgivet den 9. juli 2013 28. juni 2013. Nr. 928. Bekendtgørelse om god skik for finansielle virksomheder 1) I medfør af 43, stk. 2, og 373, stk. 4, i lov om finansiel virksomhed, jf.

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst en spørgeskemaundersøgelse om indbrud

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst en spørgeskemaundersøgelse om indbrud Den 13. januar 2013 en spørgeskemaundersøgelse om indbrud På Grundejerforenings generalforsamling i 2012 blev det besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe, som skulle arbejde med mulighederne for at imødegå

Læs mere

Øresundsvej 130G 2300 København S

Øresundsvej 130G 2300 København S Kundeinformation (faktureringsadresse): Grundejerforeningen Øresundsgården Øresundsvej 130G 2300 København S Att.: Kristian Næsted Tlf.: 24 29 74 95 Mail: knaested@hotmail.com E.ON Danmark A/S CVR-nr.

Læs mere

Vilkår for. Udlejningsbiler

Vilkår for. Udlejningsbiler Vilkår for Udlejningsbiler 5583-10 Oktober 2009 Indhold Fælles vilkår Et par ord til indledning 5 1. Hvem er omfattet? 6 2. Hvor dækker forsikringen? 6 3. Øvelseskørsel, motorløb mv. 6 4. Forsikringens

Læs mere

Bibeskæftigelse som selvstændig og dagpenge

Bibeskæftigelse som selvstændig og dagpenge Juli 2011 Bibeskæftigelse som selvstændig og dagpenge Her kan du læse om mulighederne for at have en bibeskæftigelse som selvstændig, mens du er på dagpenge Få en samtale med ASE Det kan være svært at

Læs mere

OVERHOLDER DIN VIRKSOMHED KONKURRENCE- REGLERNE

OVERHOLDER DIN VIRKSOMHED KONKURRENCE- REGLERNE ? OVERHOLDER DIN VIRKSOMHED KONKURRENCE- REGLERNE Hvorfor skal jeg overholde konkurrencereglerne? Det kan have alvorlige konsekvenser at overtræde konkurrencereglerne. Hvis du ikke ved, hvad reglerne går

Læs mere

Vejledning om certificeringsordning og byggesagsbehandling

Vejledning om certificeringsordning og byggesagsbehandling August 2014 Byggeri og energieffektivitet Vejledning om certificeringsordning og byggesagsbehandling af transportable telte og konstruktioner: Telte, tribuner, scener mm. Side 1 1 Indhold DEL 1 JURIDISKE

Læs mere

standardkontrakter Konkurrence- og Forbrugeranalyse 04

standardkontrakter Konkurrence- og Forbrugeranalyse 04 standardkontrakter Konkurrence- og Forbrugeranalyse 04 2011 Indholdsfortegnelse 1. Resumé og konklusioner 4 2. Standardkontrakter 7 2.1. Hvad er en standardkontrakt? 7 2.2. Fordele og ulemper ved standardkontrakter

Læs mere

Bilag til notat om en SMV-venlig udbuds- og indkøbspolitik. 1. Udarbejd retningslinier for udbud og indkøb

Bilag til notat om en SMV-venlig udbuds- og indkøbspolitik. 1. Udarbejd retningslinier for udbud og indkøb Bilag til notat om en SMV-venlig udbuds- og indkøbspolitik 1. Udarbejd retningslinier for udbud og indkøb Kommunen bør udarbejde et sæt retningslinier for, hvordan den tilrettelægger sine udbud, således

Læs mere

Flyt pensionen til Luxembourg

Flyt pensionen til Luxembourg Flyt pensionen til Luxembourg Der kan være mange penge at tjene ved at flytte pensionsordningen til Luxembourg. Mange får endnu i dag at vide i deres pensionsinstitut, at det ikke er muligt med fordel

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter forbrugere gældende pr. 01.01.2010.

Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter forbrugere gældende pr. 01.01.2010. Almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter forbrugere gældende pr. 01.01.2010. De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder

Læs mere

Økonomicenteretøkonomicenteretøk onomicenteretøkonomicenteretøkon omicenteretøkonomicenteretøkonom icenteretøkonomicenteretøkonomice

Økonomicenteretøkonomicenteretøk onomicenteretøkonomicenteretøkon omicenteretøkonomicenteretøkonom icenteretøkonomicenteretøkonomice Økonomicenteretøkonomicenteretøk onomicenteretøkonomicenteretøkon omicenteretøkonomicenteretøkonom icenteretøkonomicenteretøkonomice Samarbejdsbetingelser ø k o n o m i c e n t e r e t nteretøkonomicenteretøkonomicente

Læs mere

Spørgsmål og svar, udbud af DAB-blok 3

Spørgsmål og svar, udbud af DAB-blok 3 Senest opdateret den 20. februar 2015 Spørgsmål og svar, udbud af DAB-blok 3 Radio- og tv-nævnet Lill-Jana Vandmose Larsen Juridisk specialkonsulent lvl@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Spørgsmål

Læs mere

UNDERSØGELSE AF RAMMERNE FOR DEN VIRKSOMHEDSRETTEDE BESKÆFTIGELSESINDSATS

UNDERSØGELSE AF RAMMERNE FOR DEN VIRKSOMHEDSRETTEDE BESKÆFTIGELSESINDSATS UNDERSØGELSE AF RAMMERNE FOR DEN VIRKSOMHEDSRETTEDE BESKÆFTIGELSESINDSATS UDARBEJDET FOR ARBEJDSMARKEDSSTYRELSEN NOVEMBER 2011 Undersøgelse af rammerne for den virksomhedsrettede beskæftigelsesindsats

Læs mere

Overvejelser og faldgruber ved Bring Your Own Device

Overvejelser og faldgruber ved Bring Your Own Device SIDE "12 HR JURA SOMMER 2014 Overvejelser og faldgruber ved Bring Your Own Device KATJA BRUNBJERG MUFF ADVOKAT ANDREAS EMDAL SØRENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG Bring your own device eller BYOD er et begreb, som

Læs mere

KEND SPILLEREGLERNE. Om sagsbehandling på det sociale område. 13 rigtige svar til mennesker med handicap og deres nærmeste

KEND SPILLEREGLERNE. Om sagsbehandling på det sociale område. 13 rigtige svar til mennesker med handicap og deres nærmeste KEND SPILLEREGLERNE Om sagsbehandling på det sociale område 13 rigtige svar til mennesker med handicap og deres nærmeste Indhold Indledning 3 Den rigtige afgørelse 3 1. Vejledningspligten hvad går den

Læs mere

Metoder i indsatsen mod social snyd i Middelfart kommune. Værktøjskassen

Metoder i indsatsen mod social snyd i Middelfart kommune. Værktøjskassen Metoder i indsatsen mod social snyd i Middelfart kommune Værktøjskassen Der er i Middelfart Kommune en grundlæggende opmærksomhed på at sikre, at de sociale ydelser udbetales på et korrekt grundlag. Det

Læs mere

økonomicenteretqwertyuiopåasdfghj klæøzxcvbnmqwøkonomicenteretyui opøkonomicenteretåasdfghjklæøzxcv bnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbn

økonomicenteretqwertyuiopåasdfghj klæøzxcvbnmqwøkonomicenteretyui opøkonomicenteretåasdfghjklæøzxcv bnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbn økonomicenteretqwertyuiopåasdfghj klæøzxcvbnmqwøkonomicenteretyui opøkonomicenteretåasdfghjklæøzxcv Samarbejdsbetingelser bnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbn ø k o n o m i c e n t e r e t mqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmq

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere