City Parkeringsservice klarer effektivt dette problem.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "City Parkeringsservice klarer effektivt dette problem."

Transkript

1 Vi udfører parkeringskontrol på private parkeringspladser Erfaringer viser desværre, at mange ikke har den mindste respekt for private parkeringspladser. Alt for mange kører ind på private områder, og benytter parkeringspladserne uden hensyn til de lovlige brugere. Desværre er denne form for ulovlig parkering helt uden risiko, med mindre et privat parkeringsselskab administrerer området City Parkeringsservice klarer effektivt dette problem. Ring, eller skriv for et uforpligtende tilbud og vi vil sende Dem Vores infopakke allerede i dag! De kan også rekvirere en af Vores parkeringskonsulenter, som kan vejlede, rådgive og svare på eventuelle spørgsmål.

2 Alt er gratis Ingen forpligtigelse Medbestemmelse Effektivitet Service Sikkerhed Fleksibilitet Dansk produkt Hurtigt ude Synlighed City Parkeringsservice betaler alle til ordningen forbundne udgifter, herunder skiltning, parkeringstilladelser til brugerne, gæstekort o.lign., samt den daglige kontrol af parkeringspladserne. Enhver aftale med City Parkeringsservice kan uden begrundelse opsiges fra dag til dag. De har medbestemmelse på, om en afgift eventuelt skal annulleres. Alle parkeringspladser, der kontrolleres af City Parkeringsservice besøges mange gange dagligt. På samtlige skilte og parkeringstilladelser er der et direkte telefonnummer, hvor igennem man kan kontakte City Parkeringsservice ved generende parkering. Herefter vil der straks blive sendt en parkeringsvagt til stedet. Den hyppige kontrol og skiltning betyder, at risikoen for hærværk og indbrud falder betydeligt. Vi løser alle former for parkeringsproblemer, og finder altid en løsning der er tilpasset den enkelte kunde. Vi er en ren dansk virksomhed - ikke styret efter udenlandske normer. Ved anmeldelse af ulovlig parkering er vi på stedet indenfor minutter Vi optræder meget synligt, derfor har Vores tilstedeværelse også en meget stor præventiv virkning. Vores vagter er tydeligt uniformerede, bærer ID og er naturligvis uddannede i branchen. I forbindelse med Frederiksberg Kommunes ændring af parkerings restriktioner, blev TV2 Lorry nødt til at gøre noget tilsvarende aktivt for at holde uvedkommende parkering ude fra området. Vi var på forhånd skeptiske over for at entrere med et privat parkeringsselskab. Dette må siges at være gjort til skamme, samarbejdet virker upåklageligt og effekten af ordningen effektiv.

3 City Parkeringsservice er et firma, der er oprettet med henblik på at yde parkeringskontrol på private parkeringspladser, hvor det offentlige parkeringskorps ikke kan føre tilsyn. Vi er i dag det største Danskejede parkeringsselskab og kan tilbyde Vores service overalt i landet. Virksomheden udøves ved, at City Parkeringsservice påser, at offentligheden eller de som har adgang til at benytte de pågældende parkeringspladser, overholder de vilkår, som ejeren eller rådighedsindehaveren har fastsat for parkering på stedet. Der kan på det enkelte parkeringsanlæg etableres forskellige løsninger som f.eks. tidsbegrænset parkering eller opdeling i kunde- og beboerparkering. Vores service er gratis og Vores kunder bliver ikke hængt op på lange uopsigelige kontrakter, men derimod samarbejdsaftaler som kan opsiges fra dag til dag. Vi tilbyder mange daglige kontrolbesøg, der sikrer at p-bestemmelserne overholdes. Hvis ikke disse bestemmelser overholdes, pålægges der en kontrolafgift der pt. udgør 590,00 Kr. Dersom afgiften ikke indbetales inden en given frist, vil der i centralregistret for motorkøretøjer blive indhentet personoplysninger på køretøjet til brug for retslig inddrivelse af det skyldige beløb. Ligeså vigtigt er det, at de som lovligt har adgang til at benytte de pågældende parkeringspladser, oplever en massiv kontrolindsats, hvilket i øvrigt også nedsætter risikoen for hærværk og tyveri fra bilerne betydeligt. Hver enkelt bruger med parkeringstilladelse har adgang til vor service telefon, hvortil man til hver en tid kan ringe for at gøre opmærksom på ulovlig parkering. I sådan en situation vil der straks blive sendt en parkeringsvagt til stedet. Således vil et væsentligt irritationsmoment blive håndteret på en effektiv og professionel måde. En samarbejdsaftale med City Parkeringsservice kan uden videre opsiges fra dag til dag, og man binder sig således ikke til lange kontrakter. Samarbejdsaftalen er helt gratis for kunden. City Parkeringsservice fremstiller og opsætter de nødvendige skilte og parkeringstilladelser, ligeledes helt uden udgift for kunden. Vi leverer det antal parkeringstilladelser kunden ønsker, samt det nødvendige antal gæstekort.

4 City Parkeringsservice kan tilbyde totalløsninger indenfor betalingssystemer. City Parkeringsservice har forskellige totalløsninger der er tilpasset den enkelte kunde, således at deres indtjening bliver så optimal som overhovedet muligt. Uanset hvilket system kunden ønsker at benytte, er denne ordning, ligesom meget andet vi tilbyder, gratis og omkostningsneutral for kunden, hvad enten der er tale om et parkeringshus, en åben parkeringsplads, parkeringskælder eller andet. Vi har markedets bedste systemer, herunder parkometre og betalingsanlæg med eller uden bom. Vores parkometre, samt betalingssystemer er sammensat således, at de er opbygget i moduler, så kunden får et system skræddersyet de egenskaber der er behov for. Dette kunne f.eks. være forskellige betalingsmuligheder i form af mønter, sedler, de gængse kreditkort, Euro osv. Med et betalingssystem fra City Parkeringsservice, har kunden mulighed for, at opdele parkeringsan - lægget i korttidsparkering, abonnementsparkering, samt gratisparkering. City Parkeringsservice står naturligvis for opsætning, programmering, daglig drift, samt parkeringskon - trol, service og vedligeholdelse af systemet. Der er mulighed for at kunden kan få udskrifter af statistikker og kurver over belægningsprocenten pr. time eller dag osv. Kunden har således et særdeles godt overblik over sine parkeringspladser og omsætningen på disse. City Parkeringsservice tilbyder betalingssystemer og parkometre gratis for kunden. Det vil sige, at vi betaler ordningens omkostninger. Det er således en forudsætning, at kunden på intet tidspunkt har udgifter i forbindelse med en aftale med City Parkeringsservice. Tværtimod er denne form for parkeringsbetaling en genial måde for kunden, at tjene penge på sin parkeringsplads. Indtægter fra systemet deles mellem kunden og City Parkeringsservice efter nærmere aftale, afhængig af arealets størrelse og prisniveauet pr. parkeringstime. Uanset om der vælges et bom eller et parkometersystem, lægger vi vægt på stor brugerven - lighed, samtidig med at de bilister der benytter systemet også betaler for den tid de har holdt parkeret. Et Bom-system fungerer på den måde, at bilisten kører hen til indkørslen ved bommen, trykker på en knap og får en billet. Når bilisten så skal ud igen, stikker vedkommende billetten ind i automat - en, hvorefter systemet registrerer hvor længe der er parkeret og oplyser pris. Først efter betaling bliver bommen aktiveret. En anden løsningsmodel er et almindeligt parkometer, hvor bilisten fra starten betaler for den tid vedkommende ønsker at holde parkeret. Efter betaling modtages en billet med tid og denne skal placeres i bilens forrude. City Parkeringsservice påser, at biler der holder parkeret, har billet og at de overholder tidsbe - grænsningen. Såfremt dette ikke er tilfældet, pålægges bilisten en kontrolafgift.

5 CITY /0-!2+%2).'!& 0!2+%2).'3"Â3% City Parkeringsservice tilbyder opmærkning og etablering af parkeringsbåse. Vi kan lave opmærkede båse, der eventuelt er nummererede. Der er også mulighed for at få markeret invalide, cykel/motorcykelparkering eller kunde og personaleparkering etc. Vi benytter kun det bedste og mest slidstærke materiale der findes på markedet. Vi skal gøre opmærksom på, at dette ikke er en del af Vores gratiskoncept og at kunden således selv må påregne omkostninger i forbindelse med etablering af opmærkningen. Vi fører naturligvis meget konkurrencedygtige og rimelige priser. Ring og hør nærmere.

6 I henhold til gældende ret er der tale om en almindelig momspligtig ydelse i lighed med alle andre momspligtige ydelser. Virksomhedens drift hviler således på et civilretligt grundlag og følger de almindelige aftaleregler i dansk ret. Ifølge den almindelige ejendomsret kan ejeren eller rådighedsindehaveren frit fastsætte vilkår for anvendelse af de parkeringsfaciliteter, der måtte høre til ejendommen. Ejeren eller rådighedsindehaveren kan naturligvis lade et privat firma administrere parkeringsfaciliteterne, og herunder påse at de fastsatte vilkår bliver overholdt. En bruger der benytter parkeringsfaciliteterne uden tilladelse eller i strid med de fastsatte vilkår, kan i overensstemmelse med aftaleretten, pålægges at betale en kontrolafgift til dækning af administrationen af ordningen. Forudsætningen for at den pågældende bruger bliver juridisk forpligtet er dog, at der er opsat tydelig skiltning, hvoraf det dels fremgår, hvilke vilkår der er gældende for området, dels hvilke konsekvenser en uberettet parkering vil medføre. I givet fald udstedes et giroindbetalingskort, som placeres under vinduesviskeren. På bagsiden af indbetalingskortet forefindes en vejledning, hvoraf det fremgår, hvilke konsekvenser der må påregnes ved manglende indbetaling. Dersom afgiften ikke bliver indbetalt inden udløbet af den anførte frist, retter City Parkeringsservice henvendelse til centralregisteret for motorkøretøjer, der herefter udleverer oplysninger om navn og bopæl på ejer/bruger. Det juridiske grundlag for på denne måde at indhente personoplysninger findes i justitsministeriets forskrifter af 20. Okt for centralregisteret for motorkøretøjer 31 stk. 1, nr. 3. City Parkeringsservice opfylder naturligvis de i forskriften anførte betingelser. City Parkeringsservice Postbox Rødovre Tlf: Fax: Kontakt@cityparkering.dk Website: w.cityp

Samarbejdsaftale. mellem. Solbakken II v/ Køge Boligselskab Langelandsvej 32 4600 Køge CVR-nr.: 18 23 49 47. Herefter kaldet kunden

Samarbejdsaftale. mellem. Solbakken II v/ Køge Boligselskab Langelandsvej 32 4600 Køge CVR-nr.: 18 23 49 47. Herefter kaldet kunden Samarbejdsaftale mellem Solbakken II v/ Køge Boligselskab Langelandsvej 32 4600 Køge CVR-nr.: 18 23 49 47 Herefter kaldet kunden og ParkZone A/S Valhøjs Allé 174-176 2610 Rødovre CVR-nr.: 27 39 66 82 Herefter

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. Grundejerforeningen Øresund Strandpark Øresund Parkvej/Sundby Parkvej 2300 København S

Samarbejdsaftale. mellem. Grundejerforeningen Øresund Strandpark Øresund Parkvej/Sundby Parkvej 2300 København S Samarbejdsaftale mellem Grundejerforeningen Øresund Strandpark Øresund Parkvej/Sundby Parkvej 2300 København S Herefter kaldet kunden og ParkZone A/S Valhøjs Alle 174-176 2610 Rødovre CVR-nr.: 27 39 66

Læs mere

Notat om registrering af data i forbindelse med parkering

Notat om registrering af data i forbindelse med parkering KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Parkering NOTAT Bilag 5: Notat om registrering af data i forbindelse med parkering Dette notat beskriver baggrunden for og effekten af den registrering

Læs mere

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Parkering Danmark Postboks 301 1502 København V Tlf. 31148908 Mail: info@parkeringdanmark.dk Side 1 af 18 Kontortid: Mandag - Torsdag 14-16 Indhold Tilfredshedsanalyse... 3 Analysens

Læs mere

NYT FRA Q-PARK. Q-Park Partner // #03 // november 2013

NYT FRA Q-PARK. Q-Park Partner // #03 // november 2013 NYT FRA Q-PARK Q-Park Partner // #03 // november 2013 P-TILLADELSER - nu og i fremtiden Læs om vores nye HÅNDTERMINALER Q-PARK AFGIFTSSERVICE - er til for at hjælpe Forbedret SKILTNING på P-arealer NYT

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. E/F Teglholmen Waterfront Teglholm Tværvej 3 29 2450 København SV. Herefter kaldet kunden

Samarbejdsaftale. mellem. E/F Teglholmen Waterfront Teglholm Tværvej 3 29 2450 København SV. Herefter kaldet kunden Samarbejdsaftale mellem E/F Teglholmen Waterfront Teglholm Tværvej 3 29 2450 København SV Herefter kaldet kunden og ParkZone A/S Valhøjs Allé 174-176 2610 Rødovre CVR-nr.: 27 39 66 82 Herefter kaldet leverandøren.

Læs mere

Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning

Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning E/F Ejerforeningen Birkelund Bestyrelsen Parkeringsvagtordning i Topperne Brugervejledning September, 2015 Side 1 Indholdsfortegnelse Indledning og baggrund... 3 Information om skilte... 4 Særligt vedr.

Læs mere

Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K

Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Retsudvalget 2013-14 L 54 endeligt svar på spørgsmål 8 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Dato: 2. december 2013 Kontor: Færdselskontoret Sagsbeh: Marie Louise Skibsted

Læs mere

Standardaftale - Ørestad. P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM

Standardaftale - Ørestad. P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Ørestad P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1259 København K (Herefter kaldet UB&H eller Udlejer) OG Firmanavn

Læs mere

D O M. Afsagt den 2. maj 2014 af Østre Landsrets 8. afdeling (landsdommerne Lone Dahl Frandsen, Frosell og Lone Kerrn-Jespersen).

D O M. Afsagt den 2. maj 2014 af Østre Landsrets 8. afdeling (landsdommerne Lone Dahl Frandsen, Frosell og Lone Kerrn-Jespersen). D O M Afsagt den 2. maj 2014 af Østre Landsrets 8. afdeling (landsdommerne Lone Dahl Frandsen, Frosell og Lone Kerrn-Jespersen). 8. afd. nr. B-2850-13: City Parkeringsservice v/peter Eliassen (advokat

Læs mere

P-afgifter. - en forklaring

P-afgifter. - en forklaring P-afgifter - en forklaring Ja, det er rigtig irriterende at få en parkeringsbøde. Er der overhovedet nogen fornuftig grund til det, eller er det bare for at genere? I denne folder forsøger vi at besvare

Læs mere

NOTAT OM KOLDING KOMMUNES MULIGHEDER FOR AT ANVENDE PRIVAT PARKERINGSKONTROL MV.

NOTAT OM KOLDING KOMMUNES MULIGHEDER FOR AT ANVENDE PRIVAT PARKERINGSKONTROL MV. ANDERS VALENTINER-BRANTH ADVOKAT HENRIK SAUER ADVOKAT FREDERIKSBERGGADE 16 1459 KØBENHAVN K TEL +45 33 11 45 45 FAX +45 33 11 80 81 AVB@NNLAW.DK HS@NNLAW.DK 17. SEPTEMBER 2018 REF. 67.803 NOTAT OM KOLDING

Læs mere

Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K

Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Retsudvalget 2013-14 L 54 endeligt svar på spørgsmål 19 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Dato: 9. januar 2014 Kontor: Færdselskontoret Sagsbeh: Marie Louise Skibsted

Læs mere

VILKÅR & BESTEMMELSER. 1.3 Det er en forudsætning, at Abonnenten har firmaadresse i Ørestad Syd eller Ørestad City.

VILKÅR & BESTEMMELSER. 1.3 Det er en forudsætning, at Abonnenten har firmaadresse i Ørestad Syd eller Ørestad City. Applikation for parkeringsabonnement v. Udviklingsselskabet By & Havn I/S Område: Ørestad Type: Erhverv (fastpris) Abonnementet tegnes af: Virksomhed CVR-nr. Adresse Postnr./By E-mail (kontaktperson) Tlf.

Læs mere

Standardaftale - Nordhavn. P-aftale Erhverv MELLEM

Standardaftale - Nordhavn. P-aftale Erhverv MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Nordhavn P-aftale Erhverv MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1259 København K (Herefter kaldet UB&H eller Udlejer) OG Firmanavn CVR-nr.

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 12. marts 2014

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 12. marts 2014 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 12. marts 2014 Sag 16/2013 (1. afdeling) Forenede Danske Motorejere som mandatar for A (advokat Lennart Fogh) mod City Parkeringsservice A/S (tidligere City Parkeringsservice

Læs mere

Notat - Strategi for ladestandere i det offentlige rum. På Byrådets møde den 7. januar 2015 blev sagen behandlet som punkt nr. 5 på dagsordnen.

Notat - Strategi for ladestandere i det offentlige rum. På Byrådets møde den 7. januar 2015 blev sagen behandlet som punkt nr. 5 på dagsordnen. Punkt 1 til Teknisk Udvalgs møde Mandag 26. januar 2015 Notat - Strategi for ladestandere i det offentlige rum Side 1 af 6 På Byrådets møde den 7. januar 2015 blev sagen behandlet som punkt nr. 5 på dagsordnen.

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 20. marts 2019

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 20. marts 2019 HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 20. marts 2019 Sag 181/2018 Københavns Kommune (advokat Anders Valentiner-Branth) mod A (selv) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Københavns Byrets fogedret

Læs mere

Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering!

Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering! Side 1 af 6 Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra! Kære Beboere i Vinkelhuse 1-53, 2770 Kastrup, Bestyrelsen har indgået samarbejde om parkeringsservice og -kontrol med opstart

Læs mere

Parkering på Frederiksberg. - Hvem, hvor og hvad skal det koste?

Parkering på Frederiksberg. - Hvem, hvor og hvad skal det koste? Parkering på Frederiksberg - Hvem, hvor og hvad skal det koste? Kære Frederiksberg-borgere og virksomheder, I de senere år er det blevet vanskeligere at finde en parkeringsplads på Frederiksberg. Det skyldes

Læs mere

Notat. Baggrund. Side 1 af 5

Notat. Baggrund. Side 1 af 5 Notat Vedrørende: Ændrede regler for modregning af parkeringsindtægter provenutab for Randers Kommune og konsekvenser ved indførelse af gratis parkering Sagsnavn: Nedsættelse af statstilskud med indtægter

Læs mere

Standardaftale - Nordhavnen. P-aftale Erhverv MELLEM

Standardaftale - Nordhavnen. P-aftale Erhverv MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Nordhavnen P-aftale Erhverv MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter kaldet UB&H eller Udlejer) og Firmanavn

Læs mere

Standardaftale. P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM

Standardaftale. P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM Kunde nr.: Standardaftale P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1013 København K (Herefter kaldet UB&H eller Udlejer) OG Firmanavn CVR-nr.

Læs mere

NOTAT 1. INDLEDNING ANDERS VALENTINER-BRANTH ADVOKAT HENRIK SAUER ADVOKAT FREDERIKSBERGGADE KØBENHAVN K

NOTAT 1. INDLEDNING ANDERS VALENTINER-BRANTH ADVOKAT HENRIK SAUER ADVOKAT FREDERIKSBERGGADE KØBENHAVN K ANDERS VALENTINER-BRANTH ADVOKAT HENRIK SAUER ADVOKAT FREDERIKSBERGGADE 16 1459 KØBENHAVN K TEL +45 33 11 45 45 FAX +45 33 11 80 81 AVB@NNLAW.DK HS@NNLAW.DK 1. OKTOBER 2018 REF. 67.803 NOTAT OM KOLDING

Læs mere

Kontrakt mellem Aalborg Byråd og Beredskabscenter Aalborg/Parkeringskontrol Nord

Kontrakt mellem Aalborg Byråd og Beredskabscenter Aalborg/Parkeringskontrol Nord Kontrakt mellem Aalborg Byråd og Beredskabscenter Aalborg/Parkeringskontrol Nord Kontrakten specificerer hvilke opgaver Parkeringskontrol Nord i det følgende benævnt P- Nord - skal udføre for Aalborg Byråd,

Læs mere

Bilag: Supplerende spørgsmål vedrørende parkering i Horsens midtby SBSYS sagnr.: P

Bilag: Supplerende spørgsmål vedrørende parkering i Horsens midtby SBSYS sagnr.: P Bilag: Supplerende spørgsmål vedrørende parkering i Horsens midtby SBSYS sagnr.: 05.00.00-P19-1-15 Dette notat omhandler konsekvenserne ved indførelse af følgende ændringer på de offentlige parkeringspladser

Læs mere

Regler for parkering skal være mere gennemskuelige Justitsministeriet

Regler for parkering skal være mere gennemskuelige Justitsministeriet Page 1 of 7 Cookie Kontrol Denne side bruger cookies for at gemme nogle informationer på din computer ACCEPTER COOKIES Læs mere KONTAKT NYT OG PRESSE PUBLIKATIONER KARRIERE Skriv Søgeord MINISTERIET MINISTEREN

Læs mere

Budget 2019 Temaforslag drift Teknik- og Erhvervsudvalget

Budget 2019 Temaforslag drift Teknik- og Erhvervsudvalget Navn på tema: Betalingsparkering i forhold til ny lovgivning alternativ A-E. Alternativ A Drift 1.124 2.214 2.214 2.214 I alt 1.124 2.214 2.214 2.214 Alternativ B Drift 708 1.798 1.798 1.798 I alt 708

Læs mere

Vedtægt For Aalborg Kommunes Parkeringsfond

Vedtægt For Aalborg Kommunes Parkeringsfond Vedtægt For Aalborg Kommunes Parkeringsfond Sagsnr. 2016-015410 Som vedtaget på byrådets møde den x. UDKAST 1. Vedtægtens område og anvendelse Stk. 1. Denne vedtægt indeholder retningslinjerne for Aalborg

Læs mere

Standardaftale Ørestad P-aftale Privat. mellem

Standardaftale Ørestad P-aftale Privat. mellem Kunde nr.: Standardaftale Ørestad P-aftale Privat mellem Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1259 København K (Herefter kaldet UB&H) og Fulde navn CPR-nr. Adresse Postnr./By

Læs mere

Bekendtgørelse af færdselsloven

Bekendtgørelse af færdselsloven 8. oktober 2014 Henrik Bjerring Poulsen Vej og ejendodm Uddrag af LBK nr 1386 af 11/12/2013 Vej og ejendom har indsat de ændringer der følger af lov nr. 169 af 26/02/2014, hvor de tidligere bestemmelser

Læs mere

Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering!

Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering! Side 1 af 5 Information om samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering! Kære Beboere på Padborgvej 1-47. Bestyrelsen har fornyeligt indgået et samarbejde om parkerings-service og -kontrol

Læs mere

Standardaftale - Nordhavnen. P-aftale Privat MELLEM

Standardaftale - Nordhavnen. P-aftale Privat MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Nordhavnen P-aftale Privat MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter kaldet UB&H eller Udlejer) og Navn Cpr nummer

Læs mere

Bilag 3: Notat om udnyttelse af alternativ parkeringskapacitet: tre cases

Bilag 3: Notat om udnyttelse af alternativ parkeringskapacitet: tre cases KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse BILAG 3 Bilag 3: Notat om udnyttelse af alternativ parkeringskapacitet: tre cases Som opfølgning på behandling af Parkering 2015 på Teknik-

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. for manglende billet. Havde kun sedler.

Kontrolafgift på 600 kr. for manglende billet. Havde kun sedler. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2010-0166 Klageren: XX på vegne YY 6840 Oksbøl Indklagede: ARRIVA Tog A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. for manglende billet. Havde

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 25. marts 2014

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 25. marts 2014 HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 25. marts 2014 Sag 291/2013 Tårnby Kommune (advokat René Offersen) mod Forenede Danske Motorejere som mandatar for A (advokat Lennart Fogh) I tidligere instanser

Læs mere

Parkeringskontrol. www.ballerup.dk

Parkeringskontrol. www.ballerup.dk Parkeringskontrol www.ballerup.dk Indhold Baggrund for forslag om parkeringskontrol Parkeringskapacitet generelt og i Ballerup Bymidte Forslag om parkeringskontrol 2 Baggrund Politiet har neddroslet kontrolopgaven

Læs mere

Tillæg til Megalipnyt juni 2016

Tillæg til Megalipnyt juni 2016 Tillæg til Megalipnyt juni 2016 Hillerød kræmmermarked 1 september 4. september 2016 Vi har igen i fået opgaverne med at billettere alle de mange besøgende til markedet samtidig med, at vi fortsat skal

Læs mere

Kontrolafgift på 600 kr. for at rejse uden billet. Havde kun sedler til automaten.

Kontrolafgift på 600 kr. for at rejse uden billet. Havde kun sedler til automaten. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2009-0109 Klageren: XX Indklagede: ARRIVA Klagen vedrører: Kontrolafgift på 600 kr. for at rejse uden billet. Havde kun sedler til automaten.

Læs mere

Forslag. Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering. Lovforslag nr. L 236 Folketinget

Forslag. Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering. Lovforslag nr. L 236 Folketinget Lovforslag nr. L 236 Folketinget 2017-18 Fremsat den 2. maj 2018 af økonomi- og indenrigsministeren (Simon Emil Ammitzbøll-Bille) Forslag til Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge

Læs mere

VILKÅR & BESTEMMELSER

VILKÅR & BESTEMMELSER Parkeringsabonnement v. Udviklingsselskabet By & Havn I/S Område: Ørestad Type: Privat Abonnementet tegnes af: Fulde navn CPR-nr. Adresse Postnr./By Bilens reg.nr. E-mail Tlf. (Herefter kaldet Abonnenten)

Læs mere

Vejledning til kommunerne om krav til parkering i forbindelse med byggeri

Vejledning til kommunerne om krav til parkering i forbindelse med byggeri Vejledning til kommunerne om krav til parkering i forbindelse med byggeri Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41780510 Fax 7262 6790 dch@tbst.dk www.trafikstyrelsen.dk Juni 2017 Vejledning

Læs mere

Forslag til. Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering

Forslag til. Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering Enhed Finansiering Sagsbehandler Nils Majgaard Jensen Koordineret med Sagsnr. 2017-3316 Doknr. 530789 Dato 23-04-2018 Forslag til Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter

Læs mere

J U H L - S Ø R E N S E N

J U H L - S Ø R E N S E N Persondatapolitik Juhl-Sørensen A/S Et af Juhl-Sørensen A/S overordnede mål er, at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Dette gør sig også gældende,

Læs mere

#split# Aftale agtes indgået med ansøger, som vurderes at være bedst kvalificeret ud fra følgende udvælgelses kriterier og vægtning:

#split# Aftale agtes indgået med ansøger, som vurderes at være bedst kvalificeret ud fra følgende udvælgelses kriterier og vægtning: #split# Plan og Miljø Dato: 27. marts 2015 Sags. nr.: 88.12.00-P19-1-15 Sagsbeh.: Jørgen W. Pedersen Lokaltlf.: +4599455513 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545 Fax 9945 4500 raadhus@99454545.dk

Læs mere

Persondatapolitik Revideret dato: 24. maj 2018

Persondatapolitik Revideret dato: 24. maj 2018 Denne persondatapolitik omhandler indsamling, brug og videregivelse af oplysninger med Vitus Bering Innovation Park som dataansvarlig. Formålet med vores persondatapolitik er at give indsigt i hvordan

Læs mere

Parkeringskontrol Vejen Kommune

Parkeringskontrol Vejen Kommune #BREVFLE Vejen Kommune Att.: Chefkonsulent Egil Sønderby Teknik og Miljø 6600 Vejen 06. oktober 2014 Parkeringskontrol Vejen Kommune Tilbud om samarbejde vedrørende Parkeringskontrol i Vejen Kommune. Tak

Læs mere

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX Anlægsejer: Realdania By & Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

Bekendtgørelse om en udligningsordning til finansiering af befordringspligten

Bekendtgørelse om en udligningsordning til finansiering af befordringspligten BEK nr 725 af 24/06/2011 (Gældende) Udskriftsdato: 26. februar 2017 Ministerium: Transport- og Bygningsministeriet Journalnummer: Transportmin., Trafikstyrelsen, j.nr. FS500-000023 Senere ændringer til

Læs mere

Frederiksbergs borgere har nem adgang til en parkeringsplads nær deres egen bolig, og at dette gode er uden væsentlige udgifter for dem,

Frederiksbergs borgere har nem adgang til en parkeringsplads nær deres egen bolig, og at dette gode er uden væsentlige udgifter for dem, AFTALE OM NY PARKERINGSORDNING PÅ FREDERIKSBERG 1. Indledning Borgerne på Frederiksberg har gennem de senere år oplevet et øget pres på byens parkeringspladser. Det er blevet stadig vanskeligere for borgerne

Læs mere

Sort arbejde - Adgang til kontrol på privat grund m. v.

Sort arbejde - Adgang til kontrol på privat grund m. v. - 1 Sort arbejde - Adgang til kontrol på privat grund m. v. Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) I artiklen d. 2. juni 2012 omtalte jeg en del af regeringens lovforslag fra den 25. april 2012

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Tilbud om samarbejde vedrørende Parkeringskontrol i Faaborg-Midtfyn Kommune

Tilbud om samarbejde vedrørende Parkeringskontrol i Faaborg-Midtfyn Kommune #BREVFLE Tilbud om samarbejde vedrørende Parkeringskontrol i Faaborg-Midtfyn Kommune 29. november 2016 Parkeringskontrol Nord Tak for Jeres forespørgsel vedrørende samarbejde om parkeringskontrol i Faaborg-Midtfyn

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 8. oktober 2014

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 8. oktober 2014 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 8. oktober 2014 Sag 295/2013 (1. afdeling) A (advokat Ole Olsen, beskikket) mod Europark A/S (advokat Carsten Eriksen) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i

Læs mere

Tillæg til Megalipnyt august 2013

Tillæg til Megalipnyt august 2013 Tillæg til Megalipnyt august 2013 Hillerød kræmmermarked 29 august -1. september 2013 Vi har igen i fået opgaverne med at billettere alle de mange besøgende til markedet samtidig med, at vi fortsat skal

Læs mere

Campus Service SUND orienterer

Campus Service SUND orienterer Campus Service SUND orienterer 25. januar 2016 Regler for benyttelse af SUND s parkeringsareal i Universitetsparken Af sikkerhedsmæssige årsager og på grund af pladsmangel, skærpes reglerne for benyttelse

Læs mere

Notat. Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011. : Autocamperrådet. : Jane Maindal 1 INDLEDNING

Notat. Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011. : Autocamperrådet. : Jane Maindal 1 INDLEDNING Notat Madevej 13 6200 Aabenraa Danmark T +45 7362 8880 F +45 7362 8881 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011 Projekt: 25.9980.01 Til Fra : Autocamperrådet

Læs mere

Forslag. Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering

Forslag. Lov om nedsættelse af statstilskuddet til kommuner som følge af indtægter fra parkering 2017/1 LSF 236 (Gældende) Udskriftsdato: 21. maj 2019 Ministerium: Økonomi- og Indenrigsministeriet Journalnummer: Økonomi- og Indenrigsmin., j.nr. 2017-3316 Fremsat den 2. maj 2018 af økonomi- og indenrigsministeren

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING 1. INDLEDNING 1.1 Boli.nu, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia (herefter "Boligorganisationen") foretager tv-overvågning af en række arealer

Læs mere

Notat Strategi for ladestandere i det offentlige rum TEKNIK OG MILJØ Kommentering af FDEL s forslag

Notat Strategi for ladestandere i det offentlige rum TEKNIK OG MILJØ Kommentering af FDEL s forslag Punkt 1 til Teknisk Udvalgs møde Mandag 9. marts 2015 05-03-2015 Side 1 af 5 Notat Strategi for ladestandere i det offentlige rum Sagen blev behandlet på Teknisk Udvalgs møde den 26. januar 2015. Udvalget

Læs mere

Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA. Nordfyns Kommune v/bogense Havn og Marina Sejlerkajen 13 5400 Bogense

Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA. Nordfyns Kommune v/bogense Havn og Marina Sejlerkajen 13 5400 Bogense Bogense Havn og Marina Bilag 1 FORPAGTNINGSKONTRAKT FOR TANKANLÆG 8. juni 2015 Sagsnummer 480-2015-73954 Dokument nr. 480-2015-222021 BELIGGENDE BOGENSE HAVN OG MARINA Mellem Nordfyns Kommune v/bogense

Læs mere

Parkeringsudvalg 2017

Parkeringsudvalg 2017 Parkeringsudvalg 2017 Oplæg til generalforsamlingen for Husejerforeningen ABA (H. ABA) Indholdsfortegnelse Introduktion... 1 Formål... 2 Begreber... 2 Afgrænsning og forudsætninger... 2 Tendenser og ønskede

Læs mere

Brugermanual for version 2

Brugermanual for version 2 Side 1 af 6 Brugermanual for version 2 Til brugere af gæstekort via den mobile applikation version 2. E/F Olufsborg Områdenr. 20153 Gældende fra d. 15. oktober 2018 www. Side 2 af 6 Gæstekort via mobil

Læs mere

Statsforvaltningen Hovedstadens udtalelse til en borger

Statsforvaltningen Hovedstadens udtalelse til en borger Statsforvaltningen Hovedstadens udtalelse til en borger Resumé: Statsforvaltningen fandt ikke grundlag for at antage, at en af Dragør Kommune påtænkt parkeringsordning vil være i strid med 107, stk. 2,

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel samt rykkergebyr på 100 kr. Ikke indsendt Ungdomskort indenfor 14-dages fristen.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende rejsehjemmel samt rykkergebyr på 100 kr. Ikke indsendt Ungdomskort indenfor 14-dages fristen. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2014-0321 Klageren: XX 2000 Frederiksberg Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Kontrolafgift

Læs mere

Følgende notat gør nærmere rede for finansieringsmulighederne gennem betalingsparkering.

Følgende notat gør nærmere rede for finansieringsmulighederne gennem betalingsparkering. Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 21. maj 2015 Journal nr. 14/27530 Journal nr. Notat Sagsbehandler Peter Raben Nebeling Telefon direkte 76 16 13 24 E-mail pne@esbjergkommune.dk Finansiering af P-hus ved

Læs mere

SAMHANDELSAFTALE VEDRØRENDE KON- TROL OG OPFØLGNING MED SOCIALE KLAUSU- LER

SAMHANDELSAFTALE VEDRØRENDE KON- TROL OG OPFØLGNING MED SOCIALE KLAUSU- LER Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 166727 SAMHANDELSAFTALE VEDRØRENDE KON- TROL OG OPFØLGNING MED SOCIALE KLAUSU- LER MELLEM

Læs mere

Udtalelse. Udtalelse vedrørende forslag fra Venstre om etablering af 100 nye parkeringspladser til erhvervspolitiske formål

Udtalelse. Udtalelse vedrørende forslag fra Venstre om etablering af 100 nye parkeringspladser til erhvervspolitiske formål Udtalelse Side 1 af 5 Til Aarhus Byråd via Magistraten Udtalelse vedrørende forslag fra Venstre om etablering af 100 nye parkeringspladser til erhvervspolitiske formål 1. Konklusion Venstre Byrådsgruppe

Læs mere

Løsningsforslag 1 Strandgade - Forsætninger med indsnævring til 1 kørespor samt nedlægning af parkeringsplads for enden af Strandgade.

Løsningsforslag 1 Strandgade - Forsætninger med indsnævring til 1 kørespor samt nedlægning af parkeringsplads for enden af Strandgade. Løsningsforslag 1 Strandgade - Forsætninger med indsnævring til 1 kørespor samt nedlægning af parkeringsplads for enden af Strandgade. En forsætning med indsnævring fremkommer ved 2 på hinanden følgende

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING 1. INDLEDNING 1.1 AlmenBo Aarhus (herefter "Boligorganisationen") foretager tv-overvågning af en række arealer mv., hvilket indebærer, at

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. samt 2 rykkergebyrer på hver 100 kr. Glemt abonnementskort, indbetalt 100 kr. på posthus.

Kontrolafgift på 750 kr. samt 2 rykkergebyrer på hver 100 kr. Glemt abonnementskort, indbetalt 100 kr. på posthus. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0026 Klageren: XX 2650 Hvidovre Indklagede: DSB S-tog A/S Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. samt 2 rykkergebyrer på hver 100 kr.

Læs mere

G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION

G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare.dk BESTYRELSEN G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION marts 2002 Bestyrelsen redigeret udgave 260202 Carportene i G/F Astershaven

Læs mere

Oversigt over parkeringsforseelser

Oversigt over parkeringsforseelser 01a 01 STANDSNING FORBUDT 01a. Ved skiltning og ubrudt kantlinje. 510 kr. 0 min. Køretøjet er henstillet, hvor der er et ubetinget standsningsforbud. Dette er markeret enten med den forbudstavle, der betyder

Læs mere

Tilbud vedr. Parkeringskontrol

Tilbud vedr. Parkeringskontrol #BREVFLE Norddjurs Kommune Vej og ejendom Att.: Albert Nielsen Tilbud vedr. Parkeringskontrol 3. marts 2016 Parkeringskontrol Nord Postboks 529 Thomas Boss Gade 6 9100 Aalborg Tilbud om samarbejde vedrørende

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED TV-OVERVÅGNING 1. INDLEDNING 1.1 Fyns Almennyttige Boligselskab (herefter "Boligorganisationen") foretager tv-overvågning af en række arealer mv., hvilket

Læs mere

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS I forbindelse med de nationale databeskyttelsesregler for personoplysninger samt Europa- Parlamentets og Europarådets

Læs mere

Dagsorden for Havnebestyrelsen

Dagsorden for Havnebestyrelsen Dagsorden for Havnebestyrelsen Mødedato 15. august 2016 Tid Kl. 16.00 18.00 Sted Havnekontoret Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen (A)

Læs mere

Betalingsparkering på sygehusenes parkeringsarealer

Betalingsparkering på sygehusenes parkeringsarealer Område: Økonomi Udarbejdet af: Hanne D. Larsen Afdeling: Sundhedsøkonomi E-mail: Hanne.D. Larsen@regionsyddanmark.dk Journal nr.: 11/24485 Telefon: 76631463 Dato: 12. december 2011 Betalingsparkering på

Læs mere

Regler for brugsaftaler med medlemsklubber

Regler for brugsaftaler med medlemsklubber Regler for brugsaftaler med medlemsklubber 2018 Regler for indgåelse af brugsaftaler for landarealer med medlemsklubber 1. Forudsætninger for aftaleindgåelse Stk. 1. ANF er på baggrund af deres brugsretsaftale

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Betalt parkering - alternative forslag. Viborg Kommune

Indholdsfortegnelse. Betalt parkering - alternative forslag. Viborg Kommune Viborg Kommune Betalt parkering - alternative forslag COWI A/S Cimbrergaarden Thulebakken 34 9000 Aalborg Telefon 99 36 77 00 Telefax 99 36 77 01 www.cowi.dk Indholdsfortegnelse 1 Indledning 2 2 Trafikale

Læs mere

Samarbejdsaftale. om badesikkerhed ved Grenå Strand

Samarbejdsaftale. om badesikkerhed ved Grenå Strand Samarbejdsaftale om badesikkerhed ved Grenå Strand Mellem TrygFonden smba (TryghedsGruppen smba) Hummeltoftevej 49 2830 Virum (TF) og Dansk Svømmeunion Ryttergårdsvej 118, 2. sal 3520 Farum (SVØM) og Norddjurs

Læs mere

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris.

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris. Generelle lejebestemmelser De generelle lejebestemmelser er gældende for samtlige ferieboliger formidlet gennem Vacasol International A/S (i det følgende kaldt Vacasol). Vacasols virke er formidling af

Læs mere

Energistyrelsen udtaler sig ikke vejledende om konkrete og/eller verserende sager, men kan udtale sig vejledende om principielle spørgsmål.

Energistyrelsen udtaler sig ikke vejledende om konkrete og/eller verserende sager, men kan udtale sig vejledende om principielle spørgsmål. Kontor/afdeling Vand Dato 23. november 2017 J nr. 2015-5643 Vejledende udtalelse fra Energistyrelsen om betalingslovens 4 c LJH/MLS Energistyrelsen har den 25. september 2017 modtaget en forespørgsel om

Læs mere

Oversigt over forseelser Dato: 01-02-2015 Side 1 af 6

Oversigt over forseelser Dato: 01-02-2015 Side 1 af 6 Side 1 af 6 01a 01 STANDSNING FORBUDT 01a. Ved skiltning og ubrudt kantlinje. 510 kr. 0 min. Køretøjet er henstillet, hvor der er et ubetinget standsningsforbud. Dette er markeret enten med den forbudstavle,

Læs mere

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Den 19. og 20. juni 2015 1 Indhold 1. Udstillingens omfang og karakter... 3 2. Bestilling og fordeling af stande... 3 3. Standleje... 4 4. Tildeling

Læs mere

2016-23. Koncessionsaftale. Center for Park og Vej Frederikshavn Kommune Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn

2016-23. Koncessionsaftale. Center for Park og Vej Frederikshavn Kommune Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Koncessionsaftale For passagerbefordring med Sandormen på Grenen 2016-23 Center for Park og Vej Frederikshavn Kommune Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn 1 Aftalens Parter Koncessionsgiver Koncessionshaver

Læs mere

VELKOMMEN TIL AALBORG UNIVERSITET

VELKOMMEN TIL AALBORG UNIVERSITET VELKOMMEN TIL AALBORG UNIVERSITET Campus Service Vejledning til eksterne samarbejdspartnere VELKOMMEN Vi byder velkommen til medarbejdere i virksomheder, der arbejder for Campus Service på Aalborg Universitet,

Læs mere

E-MÆRKETS RETNINGSLINJER

E-MÆRKETS RETNINGSLINJER Formål og anvendelsesområde Enhver e-mærket webshop er forpligtet til at overholde e-mærkets retningslinjer samt gældende ret. e-mærket påser, at retningslinjerne samt intentionerne bag mærket overholdes

Læs mere

Hvidovre: Stort lyst lager med mange muligheder - kan indrettes efter ønske

Hvidovre: Stort lyst lager med mange muligheder - kan indrettes efter ønske Hvidovre: Stort lyst lager med mange muligheder - kan indrettes efter ønske Central beliggenhed i dynamisk flerbruger ejendom lige ved Hvidovre Station Se film fra ejendommen Hvidovrevej 80 A stuen, 2610

Læs mere

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af HyperCard inden 14 dage samt rykkergebyr på 100 kr.

Kontrolafgift på 750 kr. for manglende forevisning af HyperCard inden 14 dage samt rykkergebyr på 100 kr. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0114 Klageren: Indklagede: XX på vegne af YY. 2791 Dragør Metro Service A/S Klagen vedrører: Ankenævnets sammensætning: Kontrolafgift

Læs mere

Information & besigtigelse. Kontorhotel - fra 1 person + fælles mødelokaler

Information & besigtigelse. Kontorhotel - fra 1 person + fælles mødelokaler Kontorhotel - fra 1 person + fælles mødelokaler Få en god arbejdsplads fra kun kr. 2.035 + moms pr. måned, og hvis du skal bruge lidt arkiv, kan du frit vælge at leje et pænt rum fra kun kr. 490 + moms

Læs mere

KONTRAKT. xxxxxxxxxx 5700 Svendborg (CVR xxxxx) GO2Green Forskerparken. (CVR xxxx) (CVR nr. 31 33 09 55)

KONTRAKT. xxxxxxxxxx 5700 Svendborg (CVR xxxxx) GO2Green Forskerparken. (CVR xxxx) (CVR nr. 31 33 09 55) KONTRAKT mellem Svendborg Kommune xxxxxxxxxx 5700 Svendborg (CVR xxxxx) GO2Green Forskerparken 5700 Svendborg (CVR xxxx) Energilandsby 5762 Fåborgvej 81 5762 Vester Skerninge (CVR xxxx) i det følgende

Læs mere

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER www.plutonvej.dk Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er "NIELSMINDE SYD". Foreningens hjemsted er Aalborg kommune under Retten i Aalborg, der er foreningens

Læs mere

Standardaftale tilrettet Dragør Kommune

Standardaftale tilrettet Dragør Kommune Lovpligtig skorstensfejning Side: 1 af 5 Standardaftale tilrettet Dragør Kommune Lovpligtig skorstensfejning Side: 2 af 5 Standardaftale Udarbejdet af Skorstensfejerlauget af 11. februar 1778 i samarbejde

Læs mere

Information & besigtigelse. Kontorhotel - fra 1 person + fælles mødelokaler

Information & besigtigelse. Kontorhotel - fra 1 person + fælles mødelokaler Kontorhotel - fra 1 person + fælles mødelokaler Information & besigtigelse Få en god arbejdsplads fra kun kr. 1.581 + moms pr. måned, og hvis du skal bruge lidt arkiv, kan du frit vælge at leje et pænt

Læs mere

LEJEPROSPEKT BUDDINGEVEJ 199 2860 SØBORG

LEJEPROSPEKT BUDDINGEVEJ 199 2860 SØBORG LEJEPROSPEKT BUDDINGEVEJ 199 2860 SØBORG Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Flot og effektivt kontordomicil med fordele for alle Gratis parkering, gåafstand til S-tog, bus tæt på og hurtig adgang

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR. 32 44 93 44 Maj 2019 1. Generelt 1.1 Danske Solceller ApS, CVR-nr. 32 44 93 44 (herefter Danske Solceller) sælger og leverer komplette solcelleanlæg

Læs mere

Eventuel optagelse af private fællesveje som offentlige i forbindelse med udvidelse af parkeringszonen

Eventuel optagelse af private fællesveje som offentlige i forbindelse med udvidelse af parkeringszonen 31/10 2014 Eventuel optagelse af private fællesveje som offentlige i forbindelse med udvidelse af parkeringszonen - ofte stille spørgsmål og svar herpå Hvorfor ønsker kommunen at optage vores vej som offentlig?

Læs mere

Medlemsforslag om parkeringsafmærkning (2011-77965). Indstilling og beslutning. Teknik- og Miljøudvalget pålægger Teknik- og Miljøforvaltningen,

Medlemsforslag om parkeringsafmærkning (2011-77965). Indstilling og beslutning. Teknik- og Miljøudvalget pålægger Teknik- og Miljøforvaltningen, KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Parkering NOTAT 26-08-2011 Notat om gul kantstensmarkering 1. Opdrag Medlemsforslag om parkeringsafmærkning (2011-77965). Indstilling og beslutning.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0033 afsagt den 28. januar 2013 ****************************** KLAGER AE (2 voksne/3 børn) v/dj SALGSBUREAU ARRANGØR Peacock Travel A/S Peacock Travel

Læs mere