Velkommen i Boligkontoret Fredericia

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen i Boligkontoret Fredericia"

Transkript

1 Velkommen i Boligkontoret Fredericia Afdeling 407 Viaduktvej 11-41

2 Udgiver af Info-folder: Afdelingsbestyrelsen Layout: Anker L. Warncke Afdelingsbestyrelsen: Anker L. Warncke (formand) Viaduktvej 17 Telf.: Mobil: Kim Brandt, Viaduktvej 33, 1. th. Tlf.: Erik Pedersen Viaduktvej 31, 1. th. Tlf.: Varmemester: Jan Rehmeier Tlf.: Udenfor kontorets åbningstid: VVS- & El-vagt: Administration: Boligkontoret Fredericia Vesterbrogade 4 Tlf Kontortid dagligt kl torsdag dog kl Internet: Hjemmeside: post@boligfa.dk

3 Det er mig en særlig glæde med denne lille folder at kunne byde velkommen til BOLIGKONTORET FREDERICIA afdeling 407. Du er flyttet ind i et alment boligbyggeri med særlige sociale forpligtelser overfor mennesker med særlige boligbehov. Således har denne afdeling et helt specielt særpræg, fordi Fredericia Kommune har visitationsretten til næsten 70% af lejlighederne. Disse lejligheder er typisk reserveret ældre og gangbesværede mennesker. Netop dette forhold stiller ganske særlige krav til os alle om gensidig omsorg og hensyn, og det er da også derfor, vi i afdelingsbestyrelsen har fundet det naturligt at udgive denne lille Info-folder, som kort fortæller om de regler, som nødvendigvis skal overholdes, for at vi alle kan trives trygt og godt i afdelingen. Vi tror, det er en helt naturlig ting, at vi i vor dagligdag holder øje med, om vore naboer har det godt og ikke er syge, at vi gerne giver hinanden en hjælpende hånd, når dette ønskes, og at vi færdes på boligområdet med en omtanke, der gør det trygt og sikkert for vore gangbesværede medbeboere at færdes med de hjælpemidler, som de er afhængige af. Der findes ikke fællesrum eller lignende i vor afdeling, så vi må forsøge på at komme hinanden ved uden sådanne faciliteter. Vi vil, om der er stemning herfor blandt beboerne, arrangere en sommerfest, hvor vi blot samles i Hyggekrogen ved trappen ned til Ringvejen for enden af Viaduktvej til en bedre middag og hyggeligt samvær. Ende-lig vil vi hvert år i november måned arrangere en julefrokost i Festhuset på Chr. Richardtsvej 1 A.. Arrangementernes gennemførelse forudsætter dog, at der - som nævnt - er stemning herfor blandt beboerne. Og i det daglige vil vi i afdelingsbestyrelsen bestræbe os på at fremme en god og positiv stemning i gensidig respekt og forståelse. Vi tror fuldt og fast på, at et smil og en venlig omgangstone er den bed-ste baggrund for et trygt boligfællesskab. Vi håber, du er enig med os i dette synspunkt. Anker L. Warncke afdelingsformand

4 Regler for brug af vaskehuset: Ved vasketider mellem kl. 10 og kl. 19 benyttes reservationssystemet. Maskinerne i vaskeriet blev fornyet i 2002, men reglerne for brug af vaskeriet er de samme som hidtil. Hvis vasken ikke er påbegyndt senest 30 minutter efter reservationens starttidspunkt, slettes den reserverede tid, og andre kan benyt-te sig af vasketiden. Hvis du ved, at du kommer senere, er det der-for en god idé at sætte en seddel op ved reservationspanelet. Lørdag er forbeholdt udearbejdende. Tiden imellem kl. 19 og kl. 22 kan ikke reserveres forud, men er til fri afbenyttelse. Der kan ikke vaskes imellem kl. 22 og kl. 7. Der kan ikke vaskes om søndagen. Er du færdig før vasketidens udløb, så slet venligst din reservation, så en efterfølgende bruger har mulighed for at starte tidligere. Vær særligt opmærksom på, at hvis nogen har reserveret vasketid efter dig, vil du ikke kunne vælge en funktion, der varer længere end den tid, du har reserveret. Husk også, at vaskeriet er forbeholdt vask af tøj tilhørende beboerne i afdeling 407.

5 Når du er færdig med at vaske, skal du: Gøre rent efter dig, Lukke for varmen, Lukke for vinduerne, Slukke lyset (også på toilettet), Låse dørene (der kan hænge vasketøj i tørrerummet). Eventuel tom emballage fra vaskepulver bedes klappet sammen, så den fylder mindst muligt, Drag omsorg for, at døren mellem vaskeri og tørrerum altid er åben, så ophængt tøj kan tørre, og træværket på vinduer og døre ikke ødelægges af kondens. Benytter du tørrerummet, skal du huske at tømme dette, så snart tøjet er tørt - dog senest den efterfølgende dag kl Trapper og trappevask: På trapper og trappegange må cykler, fodtøj, legeredskaber m.m. ikke henstilles. Handicapkøretøjer (kørestol, rollator etc.) og barnevogne kan dog henstilles under trappen, men på en sådan måde, at det ikke er til gene for andre. Afdelingsmødet besluttede den 10. september 2012, at beboerne fra den 1. januar 2013 ikke længere selv skal vaske trapper. Et rengøringsfirma vil fremover foretage renholdelse af opgange og fællesvaskeri.

6 Miljøstationen: Fredericia er Danmarks bedste til affaldssortering: 10% ender på lossepladsen 33% ender på forbrændingen 57% genbruges. Brug derfor Miljøstationen med omtanke og efter de anvisninger, der er på den. Papkasser og flamingokasser skal klappes sammen/brækkes, så de fylder mindst muligt. De må ikke i hel stand blot anbringes i den grønne affaldsvogn. Ved restaffald bedes man kaste affaldsposerne så langt ind som muligt, så poserne ikke blokerer lige indenfor lemmen. Haveaffald afleveres på pladsen bag redskabshuset ved Miljøstationen. Kasserede brugsgenstande må ikke henstilles ved Miljøstationen. Man må forvente en regning fra boligselskabet for bortskaffelse af det henstillede. Tal eventuelt med varmemesteren.

7 Færdsel mellem husene: Cykling og knallertkørsel mellem husene/på fællesarealerne skal foregå med størst mulig hensyntagen til beboerne. Adgang til området på cykel eller knallert foregår via parkeringspladsen. Bilkørsel er kun tilladt i det omfang, det er arbejdskørsel (dvs. hjemmepleje-/handicapkørsel). Privatkørsel er kun tilladt i forbindelse med af- og pålæsning. Længerevarende ophold med motorkøretøjer/parkering er ikke tilladt. Parkering af biler og cykler m.m.: Cykler, legeredskaber m.m. må ikke henstilles i opgangene eller i kældergangene, men henvises til de cykelstativer og -skure, som forefindes på området. Handicapkøretøjer (kørestol, rollator etc.) kan dog henstilles under trappen, hvis dette kan ske på en sådan måde, at det ikke er til gene for rengøringsselskab eller andre. Parkering af biler og motorcykler må ikke finde sted på boligområdet uden for de etablerede parkeringspladser. Kun personbiler og tilsvarende små varebiler må parkere på parkeringspladserne. På afdelingens parkeringsplads må beboerne ikke henstille erhvervskøretøjer med en totalvægt på over kg, campingvogne, trailere samt uindregistrerede motorkøretøjer. Handicapkøretøjer af enhver art er undtaget. Afdelingsbestyrelsen kan dog give dispensation til, at der må henstilles små trailere på P-pladsen.

8 Kæledyr i afdelingen: Det er tilladt at holde hund i afdelingen, men der skal først ansøges herom hos boligselskabet, og der skal kunne fremvises stambogsattest for hunden. Hunde med en voksen skulderhøjde på mere end 52 cm i henhold til FCI-standard er ikke tilladt. Der kan ikke gives tilladelse til at holde hunde af racerne: Rottweiler Dobermann Schæferhund Gran Danois Amerikansk Bulldog Bull Mastiff Dogo Argentino Fina Brasilieiro Mastino Napolitana Centralasiatisk Ovtcharka Kaukasisk Ovtcharka Tosa Pittbull Great Japanese Dog Amerikansk Staffordshire Terrier (Amstaff) Staffordshire Bull Terrier Bull Terrier eller krydsninger, hvori nogen af ovennævnte hunderacer indgår. Dog er førerhunde undtaget.

9 Følgende elementære regler skal overholdes: Hunden må ikke forrette sin nødtørft i beboernes haver (din egen eller andres) eller i vort boligområde/fællesarealer. Skulle uheldet ske, må efterladenskaberne omgående fjernes. Hunden skal være i snor eller under fuldstændig kommando ved færdsel på boligområdet. Hunden må ikke forulempe/være til gene for mennesker eller dyr. Hunden må ikke genere omgivelserne ved at give hals - hverken nat eller dag. Overtrædelse af disse elementære regler vil medføre advarsel og eventuelt krav om, at hunden skal fjernes. Hundeloven samt hensynet til afdelingens øvrige beboere er naturligvis - sammen med ovenstående - de overordnede kriterier for hundeholdet. Bemærk venligst: Det er kun tilladt at holde stambogsført hund i afdelingen efter forudgående ansøgning. Der kan ikke opnås tilladelse til at holde katte, slanger, krybdyr, aber eller andre dyr.

10 Fodring af ænder og andre fugle:...bør ske under hensyntagen til rottefaren. Fodring af ænderne bør ske ved, at brødet kastes helt ud i vandet, så kun fuglene - ikke rotterne - får gavn af fodringen. Haver: Beboerne vedligeholder selv deres haver. Redskaber hertil kan lånes i redskabshuset, men husk at stille dem tilbage efter endt brug. Alt haveaffald skal bringes til kompostpladsen bag redskabshuset ved Miljøstationen. Væsentlige ændringer af haverne aftales med afdelingsbestyrelsen. Lamelhegn, som opsættes omkring en have, må ikke overstige 120 cm i højden, i skel til nabo dog 180 cm. Bemærk: Det er forbudt at anvende pesticider (sprøjtemidler) af typerne herbicider og fungicider i BOLIGKONTORET FREDERI- CIA s afdelinger. Festlokale: Alle beboere i afdeling 407 er berettigede til at leje festlokalerne på Chr. Richardtsvej nr. 1 a. Henvendelse herom skal ske til: Lis Andersen på telefon: efter kl

11 Hyggekrogen: Vi har gjort et stort arbejde ud af at indrette en Hyggekrog i det ene hjørne af afdelingen, ligesom vi gør meget ud af at holde stedet pænt og indbydende. Alle beboere i afdelingen har ret til frit at benytte pladsen. Døren til Hyggekrogen er forsynet med en hængelås, som altid skal være låst, når Hyggekrogen er ubenyttet. Beboernes hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. Ønsker man at benytte Hyggekrogen til et større arrangement, bør man i god tid orientere om dette ved opsætning af en seddel på opslagstavlen i fællesvaskeriet og evt. i opgangene. Al aktivitet på pladsen skal ske under størst mulig hensyntagen til de nærmeste beboere. Området skal afleveres i opryddet og rengjort stand efter endt aktivitet, og alt affald skal bringes til miljøstationen. Hvis der er stemning herfor blandt afdelingens beboere, arrangerer vi en grillfest i begyndelsen af august måned. I den forbindelse kan alle forvente at blive bedt om en hjælpende hånd efter formåen. Julefrokost: Såfremt der blandt beboerne er stemning herfor, vil der blive arrangeret en julefrokost. Julefrokosten afholdes sidst i november i Festhuset på Chr. Richardtsvej 1a. Også her kan man blive bedt om at give en hjælpende hånd efter formåen.

12 Overordnede, detaljerede ordensregler for afdelingen findes i den HUSORDEN FOR BOLIGKONTORET FREDERICIA, som er udleveret ved indflytningen, og vi skal derfor henvise til denne. Vær dog særligt opmærksom på, at nærværende folder indeholder specielle regler, som kun gælder for afdeling 407. Det drejer sig bl. a. om husdyrhold, brug af fællesvaskeriet, færdsel mellem husene og brug af parkeringsplads, henstillen af visse handicaphjælpemidler under trapperne og brug af Hyggekrogen. Er man i tvivl om, hvilke regler der er gældende, eller hvordan disse skal forstås, er man altid velkommen til at rette henvendelse til afdelingsbestyrelsen eller til Boligkontoret. Husordenen findes også på - vælg afd. 407.

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDE I MARTS 1998 REV. 25. FEBRUAR 2014 1. Færdsel på trapper og i kældergange, samt på de til ejendommen

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 830 ENGELHOLM ALLE VEDTAGET PÅ ORDINÆRE BOERMØDER: 5/3/02, 3/9/02 & 10/3/05 1. Færdsel på trapper, brug af elevator samt færdsel på de til

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 29. MARTS 1999 REV. DEN 18. OKTOBER 2013 1. Trapper og kældergange Al færdsel på trapperne og i kældergangene

Læs mere

Afdeling 3, Enggården - Skørping Boligselskab

Afdeling 3, Enggården - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Generel opførsel... 3 Støj... 3 Fælles udeområder... 3 Færdsel på stier og veje... 3 Husdyr... 3 Indgangsparti... 4 Have... 4 Affald... 4 Vask og tørring...

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 102 NIVÅHØJ II

HUSORDEN VIBO AFDELING 102 NIVÅHØJ II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 102 NIVÅHØJ II REVIDERET OG GODKENDT AF VIBO S JURIST JUNI 2004 REV. 25. JANUAR 2011 1. Al færdsel på trapper og i kældergange, ligesom på de tilhørende frie

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 2601-7. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager hensyn

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 11. juni 2014 H U S O R D E N

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 11. juni 2014 H U S O R D E N H U S O R D E N 1. Generelt a) Som anført i huslejekontrakten har alle lejere pligt til at overholde husordenen. b) Det påhviler endvidere lejerne at sikre, at også deres børn og gæster overholder husordenen.

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2 Husorden Indledning. Husordenen er en del af lejekontrakten. Misligholdelse af husordenen, kan medføre opsigelse/ophævelse af lejekontrakten jf. gældende regler herom. Beboerne opfordres til at anvende

Læs mere

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 31. maj 2011 H U S O R D E N

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 31. maj 2011 H U S O R D E N H U S O R D E N 1. Generelt a) Som anført i huslejekontrakten har alle lejere pligt til at overholde husordenen. b) Det påhviler endvidere lejerne at sikre, at også deres børn og gæster overholder husordenen.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN

ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 28 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden vi er fælles

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

HUSORDEN AFDELING 101 NIVÅHØJ I

HUSORDEN AFDELING 101 NIVÅHØJ I BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN AFDELING 101 NIVÅHØJ I GODKENDT PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE 18. APRIL 2001 REV. 3. FEBRUAR 2015 Opgang: 1 12 1. Færdsel på trapper, skal foregå uden at være til gene for

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M.

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 01.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 01.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 23

ORDENSREGLER AFD. 23 Solbærhaven Solbærhaven Kirsebærhaven ORDENSREGLER AFD. 23 SOLBÆRHAVEN OG KIRSEBÆRHAVEN Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 23 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Afdeling 37 (Solo) Enhver beboer skal efterleve, hvad der hører til god husorden og efterkomme, hvad der i så henseende påbydes af foreningen.

Afdeling 37 (Solo) Enhver beboer skal efterleve, hvad der hører til god husorden og efterkomme, hvad der i så henseende påbydes af foreningen. Afdeling 37 (Solo) Stengade 2 12, Bjerggade 23 35, Sdr. Havnegade 28 36 Søndergade 27 og 44 st. samt 46 I 4, II 4 og III 4 Fælles ordensregler for afd. 37 B42 og afd. 73 SAB Det er vigtigt at tage hensyn

Læs mere

Ordensbestemmelser for Afd. 24, Lyngparken 1A, Arbejdernes AndelsBoligforening. Varde

Ordensbestemmelser for Afd. 24, Lyngparken 1A, Arbejdernes AndelsBoligforening. Varde Ordensbestemmelser for Afd. 24, Lyngparken 1A, Arbejdernes AndelsBoligforening Varde Indholdsfortegnelse Ordensbestemmelser Beboerklagenævn Ordensbestemmelser 1. Generelle bestemmelser A. Ordensreglementet

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Ordensreglement (husorden) for Stenslettehus

Ordensreglement (husorden) for Stenslettehus Ordensreglement (husorden) for Stenslettehus I en ejendom med mange beboere er vi alle mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting og det er derfor naturligt at opstille visse

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

1.1 Lejligheden skal bibeholdes i sin oprindelige form. (Se regler for råderet).

1.1 Lejligheden skal bibeholdes i sin oprindelige form. (Se regler for råderet). FORORD De generelle regler om lejernes benyttelse af lejligheder og lokaler i ejendommen findes i lejekontrakten samt i lejeloven. Ordensreglementet ophæver ikke disse regler, men skal ses som et supplement

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 6 Hendriksholms Blv/Roskildevej

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 6 Hendriksholms Blv/Roskildevej Maj 2008 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 6 Hendriksholms Blv/Roskildevej Funktionærens kontor: Roskildevej 353B, kld. tlf. 3641 3915 Kontortid: Man - fredag kl. 09.00 09.30 Rødovre Boligselskab: Brandholms

Læs mere

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Vedtaget den 15. marts 2006. Det er vigtigt, du som beboer kender dine rettigheder og pligter, som de fremgår af lejekontrakten, denne HUSORDEN, vedligeholdelsesreglementet

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften VIBO afdeling 350, Krogtoften Vedtaget på beboermøde Revideret 13. september 2004 7. februar 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Anlægget... 2 2. Færdsel på området... 2 3. Parkering... 2 4. Cykler, knallerter

Læs mere

Husordensreglement. Indledning

Husordensreglement. Indledning Husordensreglement Indledning En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden - man bliver fælles om mange ting - og derfor er det naturligt

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39 Ranunkelvej 241-323 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 07.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 07.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, ROLATORER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDØRE... 4 DØRSKILTE... 4 FODRING

Læs mere

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden Denne husorden er gældende for alle beboere i Rødovre Boligselskabs afdeling 19 beliggende Brandholms Allé 15-29.

Læs mere

Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab. Ordensreglement. Om levereglerne i og omkring. din bolig

Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab. Ordensreglement. Om levereglerne i og omkring. din bolig Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab DAB Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer?

Læs mere

Indsættes i beboermappen. Afd. 8 - Odinsparken. Generel husorden

Indsættes i beboermappen. Afd. 8 - Odinsparken. Generel husorden Afd. 8 - Odinsparken Generel husorden Gældende fra 6.9.2000 Redigeret på ordinært afdelingsmøde 17.8.2006 Redigeret på ordinært afdelingsmøde 29.08.2012 Redigeret på ordinært afdelingsmøde 04.09.2013 Generel

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE GODKENDT NOVEMBER 1996 REV. 30. APRIL 2014 Velkommen til afdeling 141 Afdelingen har selvfølgelig en husorden, den er ment som en hjælp

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Husorden 1-1015 Egeløvparken

Husorden 1-1015 Egeløvparken Husorden 1-1015 Egeløvparken Vedtaget på afdelingsmødet den 19. maj 2014 Husorden for afdeling 1015 Egeløvparken En boligafdeling som»egeløvparken«kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus Vedtaget på beboermøde Revideret 15. november 1990 26. februar 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 2 1. Affald... 2 2. Altaner / terrasser... 2 3. Bad... 2 4. Brug

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

Husorden. For. Sjællandshuse. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber 3001-2 Sjællandshuse Godkendt på afdelingsmødet den 8.

Husorden. For. Sjællandshuse. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber 3001-2 Sjællandshuse Godkendt på afdelingsmødet den 8. For Sjællandshuse Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 12. Neptunvej 74-82, 91-101

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 12. Neptunvej 74-82, 91-101 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 18 FRITZ MØLLERS VEJ. Varmemesterens kontor: Roskildevej 353 B, kælderen Tlf. 36 41 39 15

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 18 FRITZ MØLLERS VEJ. Varmemesterens kontor: Roskildevej 353 B, kælderen Tlf. 36 41 39 15 September 2012 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 18 FRITZ MØLLERS VEJ Varmemesterens kontor: Roskildevej 353 B, kælderen Tlf. 36 41 39 15 Kontortid: Mandag til fredag kl. 09.00-09.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Husorden afdeling 9 Rønnehegnet

Husorden afdeling 9 Rønnehegnet Vedtaget på beboermøde 1996 Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder også, at der er en række love, vedtægter og regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. I din afdeling

Læs mere

Husorden For beboere i afd Lindeparken

Husorden For beboere i afd Lindeparken Husorden For beboere i afd. 18 - Lindeparken (Revideret 24.08.2016) Almindelige regler I et så stort byggeri som vores må der, af hensyn til alle, være visse retningslinier. For at alt kan gå så gnidningsløst

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

Husorden for Askerød. Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg.

Husorden for Askerød. Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg. Husorden for Askerød Opgangen Trapperummet er et gangområde, der skal være rent og pænt for alle. Opgangen er derfor ikke til ophold og leg. Opgangen skal være ryddet for alt, der kan blokere flugtveje

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 6 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 6 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

Ordensbestemmelser for UNGDOMSBOLIG Afd. 22, Abildvej 20 A - O, Arbejdernes Andels- Boligforening Varde

Ordensbestemmelser for UNGDOMSBOLIG Afd. 22, Abildvej 20 A - O, Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Ordensbestemmelser for UNGDOMSBOLIG Afd. 22, Abildvej 20 A - O, Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Indholdsfortegnelse Ordensbestemmelser Beboerklagenævn ORDENSBESTEMMELSER 1. Generelle bestemmelser

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

Husorden. En af vejene til godt naboskab i afdeling 6-9.

Husorden. En af vejene til godt naboskab i afdeling 6-9. Husorden En af vejene til godt naboskab i afdeling 6-9. Ordensreglementet medvirker til at skabe et godt boligmiljø. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i det og efterlever det. Emnerne står i

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Arbejdernes Andels Boligforening Afdeling 61, Skovkollegiet ORDENSREGLEMENT

Arbejdernes Andels Boligforening Afdeling 61, Skovkollegiet ORDENSREGLEMENT Arbejdernes Andels Boligforening Afdeling 61, Skovkollegiet ORDENSREGLEMENT Juni 2008 (revideret administrativt oktober 2013) Lovgrundlag Lov om leje af almene boliger nr. 987 af 21.10.2009 Indledning

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 09 DIGTERPARKEN IV

HUSORDEN FOR AFD. 09 DIGTERPARKEN IV August 2015 HUSORDEN FOR AFD. 09 DIGTERPARKEN IV I et alment familieboligområde lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve givne retningslinier og regler for ikke

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Husorden. for. Fortunen. Lyngby Boligselskab

Husorden. for. Fortunen. Lyngby Boligselskab Husorden for Fortunen Lyngby Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 10 Generelt En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Man

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden - afd. 12 Borgergade/Nørretorv.

Husorden - afd. 12 Borgergade/Nørretorv. Husorden - afd. 12 Borgergade/Nørretorv. Almindelige regler I et så stort byggeri må der, af hensyn til alle, være visse retningslinier. For at alt kan gå så gnidningsløst som muligt, og alle kan føle

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B Nyrevideret husordensreglement godkendt på ekstraordinært afdelingsmøde 6. maj 2019. Omdelt af ejendomsfunktionæren 22. maj 2019. Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husorden afdeling 14 - Tuestensvej

Husorden afdeling 14 - Tuestensvej Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder også, at der er en række love, vedtægter og regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. I din afdeling er der desuden af beboerne

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT CYKEL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT CYKEL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, CYKEL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 009 Ørstedsgården m.fl. Godkendt på afdelingsmøde den 30.08.2012 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 3. Henning Smiths Vej /Poul Buaas Vej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 3. Henning Smiths Vej /Poul Buaas Vej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 3 Henning Smiths Vej /Poul Buaas Vej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere