Kraftværk til professionel farveproduktion

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kraftværk til professionel farveproduktion"

Transkript

1 Kraftværk til professionel farveproduktion C900S

2 Avanceret dokumentproduktion Det vrimler med udfordringer i printbranchen. Nye muligheder inden for digital udskrivning øger kundens krav til god kvalitet i høj hastighed. Vi gør det muligt for dig at imødekomme kundens krav. Den nye Pro C900S-farveløsning er klassens hurtigste kraftværk. Den er bygget til storproduktion og komplet behandling af selv de mest komplicerede udskrivningsopgaver. Maksimér produktiviteten. Automatisér arbejdsgangen. Nyd brugervenligheden. Reducér produktionstiden. Øg nettoindtjeningen. Professionel udskrivning af store dokumentmængder BLIV PRO Produktivitet. Professionalisme. Progressivitet. Vi stiller vores store erfaring inden for avanceret udskrivning til rådighed for markedet for produktionsprint. Pro -serien imødekommer behovet for professionel udskrivningskvalitet, hastighed, driftssikkerhed og efterbehandling. Pro -maskinerne er robuste, brugervenlige og bygget til opgaven som virksomhedens pulserende hjerte. OPNÅ TOPHASTIGHEDER Klassens højeste hastighed på 90 sider i minuttet i fuldfarve eller sort-hvid. Samme udskrivningshastighed på kraftigt papir (op til 300 g/m²). Indbygget Fiery-server til hurtig dataoverførsel. AUTOMATISÉR EFTERBEHANDLING Efterbehandlingen har altid været den mest tidskrævende del af dokumentproduktionsprocessen. Sådan er det ikke længere. Ricohs Pro C900S klarer arbejdet ved hjælp af en række enestående efterbehandlingsløsninger. Med disse trendskabende løsninger kan I nu skabe komplet efterbehandlede udskrifter og imponere selv den mest krævende kunde.

3 C900S NEM AT HÅNDTERE Pro C900S er udstyret med vores store, brugervenlige farveskærm. Den almindelige skærm bruges til alsidige udskrivningsopgaver, og den forenklede skærm bruges til mindre krævende opgaver. Betjeningen kræver næsten ingen brugeroplæring, og skulle der opstå uregelmæssigheder, kan brugeren selv løse dem ved hjælp af animationer på skærmen. FÆRRE PÅFYLDNINGER Enorm papirkapacitet på A4-ark/ A3-ark. 7 forskellige papirkassetter og automatisk kassetteskift. Nem og hurtig påfyldning af toner og papir. ØG NETTOINDTJENINGEN Giv din virksomhed et forspring. Vi muliggør storproduktion til en overkommelig hardwarepris og med et minimalt behov for brugeroplæring og den omfattende automatisering sparer I både tid og penge. En bred vifte af efterbehandlingsmuligheder gør jer i stand til at tilbyde kunderne nye serviceydelser.

4 Accelerér dine arbejdsprocesser Virksomhedens dokumentbehandling skal holde trit med en verden i høj fart. Pro C900S udfører lynhurtig produktion af farvedokumenter. Kraftigt papir og udskiftning af toner påvirker ikke hastigheden, og I kan dermed overholde alle deadlines. Den logiske betjening gør det muligt for selv nye brugere at fremstille professionelt efterbehandlede dokumenter. Uafbrudt produktivitet MASKINEN, DER HAR DET HELE Basisenheden til Pro C900S indeholder som standard en EFI-serverbaseret teknologi, der sikrer optimal ydelse. Fiery System 8.2 har en Intel Core 2 Duo-processor på 2,16 GHz, 2 GB hukommelse og 2 harddiske på hver 250 GB. For at sikre effektiv ressourcestyring er platformen blevet specialudviklet sammen med Pro C900S controller. KONTINUERLIG PRODUKTION Dobbeltsidet kopiering ved fuld hastighed. Air-Assisted Paper Feed-systemet (luftassisteret papirfremføring) forhindrer fremføring af flere sider på én gang. Rensebakken fjerner automatisk papiret i tilfælde af uregelmæssigheder. En integreret arbejdsgang, der omfatter alle trin fra input til output. UOVERTRUFNE, INDBYGGEDE EFTERBEHANDLINGSMULIGHEDER Hæftning, hulning og dobbelt omslagsindskydning. Fuldautomatisk ringindbinding. Førsteklasses booklet-fremstilling og limindbinding. Stakningskapacitet på ark med tandemstakkere.

5 Nem at bruge Pro C900S store betjeningsskærm i farve gør maskinen ekstremt brugervenlig. Skærmen giver hurtig adgang til maskinens funktioner, og nye brugere kan skifte til en forenklet skærm. Skærmen viser dokumentminiaturer og eksempler, så dokumenterne kan kontrolleres, før de sendes videre i processen eller gemmes. I undgår fejl og sparer tid. Brugervenlig produktion NEMT INPUT OG ENKEL BEHANDLING Pro C900S EFI Fiery-controller gør det nemt at udføre komplicerede udskrivningsopgaver. Overlegen brugervenlighed med logisk opbygget brugergrænsefl ade. LCD-browseren gør det nemt at genudskrive. Nem forberedelse af komplicerede, brugerdefi nerede opgaver med EFI Impose og Compose. NEM VEDLIGEHOLDELSE Du får maksimal system-oppetid og øget produktivitet. Med vores professionelle serviceprogram kan den oplærte bruger endda selv udføre vedligeholdelsen. Enheder, der kan udskiftes af brugeren, omfatter bælterenser, tromlerenser, fremkalderenhed, opladeenhed, OPC-tromle og billedoverførselsenhed. Beholderen til overskydende toner kan udskiftes af alle brugere. NEM FJERNBETJENING Vores FACI-funktion gør det muligt at benytte Command Workstation på Pro C900S. Du skal blot slutte en skærm, et tastatur og en mus til den indbyggede controller. Det er ikke længere nødvendigt at bevæge sig hen til maskinen for at bruge den, og hardwareudgifterne er minimale.

6 Automatisk efterbehandling giver automatisk merværdi Pro C900S tilbyder den mest komplette række efterbehandlingsmuligheder, der kan kombineres i en enkelt enhed. Flere efterbehandlingsmuligheder uden fl ere investeringer. I kan nu udføre opgaver efter behov og imødekomme kundens ønsker, uanset om det drejer sig om almindelige booklets eller bøger med limet ryg. Den mest alsidige, indbyggede efterbehandlingsløsning FØRSTEKLASSESDOKUMENTER Kunderne forventer elegante præsentationsmaterialer, professionelle farveudskrifter og smukke brochurer. Skab de dokumenter, du ønsker, med Pro C900S robuste arks efterbehandler med 100-arks hæfteenheden. Hulningsenheden (ekstraudstyr) sparer jer for en masse tid og gør dyrt, forhullet papir overfl ødigt. En ryghæftningsenhed er tilgængelig til rentabel efterbehandling af interne dokumenter. AUTOMATISK FREMSTILLING AF BOOKLETS Imponér kunden med professionelle booklets. Pro C900S booklet-efterbehandler producerer nøjagtigt falsede sæt i A5- og A4-format og understøtter automatisk falsning og ryghæftning af booklets på op til 120 sider. Funktionen til produktion af fi rkantet ryg fremstiller booklets, der ser ud og føles som perfekt indbundne bøger. Trimmeren (ekstraudstyr) sørger for en professionel afslutning. AVANCERET Z-FOLDNING Det har aldrig været lettere at indsætte A3-diagrammer og skemaer i A4-præsentationer. Den praktiske Z-foldningsenhed falser automatisk A3-ark til A4 eller A4-dokumenter til A5. Større ark kan nu blive en naturlig del af sæt i mindre formater. Den enkle løsning på komplicerede opgaver. PROFESSIONEL OMSLAGSINDSKYDNING Lav iøjefaldende dokumenter ved at indsætte en fortrykt for- og bagside med den dobbelte omslagsindskyder. Det perfekte valg til fremstilling af produktkataloger, brugermanualer og brochurer, der skal skabe et varigt indtryk.

7 C900S INDBINDINGSKLARE DOKUMENTER Glem alt om at skulle hulle alle dokumenterne offl ine og indsætte hvert enkelt sæt i en hæftemaskine manuelt. Et enkelt tryk på en knap, og GBC Stream Punch III-enheden producerer perfekt hullede og indbindingsklare dokumenter. Behandlingen påvirker ikke Pro C900S outputhastighed. FULDAUTOMATISK RINGINDBINDING Den første fuldautomatiske ringindbinder reducerer tidsforbruget dramatisk. Automatisk hulning og indbinding. Indbindingskapacitet: Op til 50 eller 100 ark, A4-booklets. PERFEKT LIMEDE BØGER Perfect Binder fremstiller booklets af professionel kvalitet med en meget stærk, limet ryg. Enestående: Understøtter brug af store formater til bogsiderne. Indbindingskapacitet: Op til 200 ark, A4- og A5-bøger. Automatisk beskæring af en eller tre kanter og omslagsindskydning som standard. STAKNING AF DOKUMENTER Pro C900S stakker gør store mængder dokumenter klar til efterbehandling et andet sted. En enkelt enhed kan stakke ark, og to enheder kan kombineres. Med arks efterbehandleren bliver det maksimale output ark. Rullevogne letter offl ine-efterbehandling og arkivering.

8 Knivskarpe farver med EFI-teknologi Som professionel i printbranchen genkender man fl otte farver, når man ser dem. Vi ved, at kvaliteten er altafgørende for jer, og med Pro C900S får I den mest avancerede EFI-teknologi, der fi ndes. Den kraftfulde ydelse og de fl eksible arbejdsgange vil helt sikkert imødekomme både jeres og kundens høje kvalitetskrav. Kraftfulde værktøjer sikrer professionel kvalitet AUTOMATISK FARVESTYRING Kalibrér printeren, eller opret og administrér farveprofi ler. Optimal nøjagtighed med ICC-profi ler også fra RGB-dokumenter. Automatisk afbalancering af forskellige farvestyringssystemer. Kontrollér resultatet med prøveudskrifter eller simuleringer. OVERHOLDELSE AF GRAFISKE STANDARDER Kontrollér resultatet, og ret fejl ved hjælp af forhåndsvisninger på skærmen. Halvtonesimulering sikrer perfekt integration i blandede offset/digitale arbejdsgange. Effektiv arbejdsgang med TIFF/IT Hot Folder-fi lter. Pre-fl ight og Image Viewer (ekstraudstyr). GRAFISK PROFESSIONALISME Giv billedbehandlingen et løft med Fiery Graphic Arts Package Premium (ekstraudstyr). Værktøjerne til farvekorrektur, -redigering og -styring er skræddersyede til grafi ktunge miljøer. Professionelle i den grafi ske branche vil kunne benytte EFI Color Profi ler Suite (ekstraudstyr) som en brugervenlig løsning til håndtering af farveprofi ler.

9 Effektiv styring af arbejdsgange Jobprogrammeringen bliver enkel, hurtig og præcis. Med Pro C900S kan selv en ny bruger udføre komplicerede udskrivningsopgaver. Takket være EFI-driverens kompakte, faneinddelte grænsefl ade kan alle fremstille professionelle booklets med nogle få klik. Avanceret dokumentstyring og redigering fuldender det brugervenlige billede. Brugervenlig professionalisme NEM UDFØRELSE AF KOMPLICEREDE OPGAVER Den forbedrede grafi ske arbejdsgang gør det nemt at lave booklets. Automatisk styring af forskellige papirformater. Redigeringsfunktionen arrangerer udskrivningsopgavernes sider til falsning eller beskæring. Layoutfunktionen sørger for korrekt justering af siderne. UDSKRIVNING AF VARIABLE DATA Fremtiden er løsninger, der understøtter variable data, og Pro C900S er derfor som standard udstyret med Fiery FreeForm. Dette brugervenlige værktøj fremstiller effektive 1-til-1-reklamedokumenter. FreeForm opretter og gemmer master-skabeloner, så der nemt kan tilføjes variable data. Løsningen understøtter også PPML og Creo VPS. MAKSIMAL EFFEKTIVITET Træk og slip opgaver til en Hot Folder for at automatisere gentagne opgaver. Få plads til hasteopgaver uden at det påvirker produktiviteten. Sammensæt fl ere dokumenter til en enkelt opgave med Quick Doc Merge. Flyt rundt på opgaver, og få dem udskrevet om natten for at undgå fl askehalse. FLEKSIBLE REDIGERINGSFUNKTIONER Vores Pro C900S er udstyret med EFI Impose et fl eksibelt PDF-værktøj, der gør det nemmere at udføre kompliceret efterbehandling. Det har faktisk aldrig været lettere at samle bøger, manualer, visitkort og dokumenter med variable data og med EFI Compose (ekstraudstyr) får I endnu fl ere funktioner til opsætning af jeres opgaver.

10 Vi imødekommer jeres professionelle ønsker Pro C900S er en fl eksibel, digital farveløsning til professionelle grafi ske virksomheder eller kopicentre. Dens enestående integrerede behandling af grafi ktung farveproduktion giver en problemfri synkronisering af alle opgavens processer. Effektivisér produktionen af farvedokumenter RENTABLE BETALINGSLØSNINGER Vær på forkant med udviklingen, og øg indtjeningen. Pro C900S giver følgende fordele: Problemfri og lettilgængelig udskrivning i farver. Understøttelse af udskrivning af variable data. Lave samlede ejeromkostninger. EFFEKTIVE CENTRALE REPROGRAFISKE AFDELINGER Forbliv konkurrencedygtig. Pro C900S giver følgende fordele: Understøttelse af udskrivning af variable data. Hurtigt og driftssikkert udstyr. Lave løbende omkostninger. DET EFFEKTIVE KOPICENTER Gør kunden tilfreds. Pro C900S giver følgende fordele: Nonstop produktion på 90 sider i minuttet (også på kraftigt papir). Minimalt behov for brugerindblanding med Fiery-løsningerne. Indbyggede værktøjer til professionel efterbehandling.

11 Få overblik over alle processer Effektivisér alle arbejdsgange. Vores softwareløsninger gør det muligt at styre alle trin i arbejdsgangen. Redigering af enkeltdokumenter og styring af opgavekøer har aldrig været nemmere. Øg indtjeningen med effektive udskrivningsprocesser og forbedret omkostningsfordeling. Professionelle softwareløsninger PROFESSIONEL KLARGØRINGS- OG SPIDSBELASTNINGSLØSNINGER Den avancerede MicroPress -løsning giver hurtigere produktion af digitale rasterdokumenter: Avanceret styring af udskrivningsopgaver og farver. Banebrydende produktivitet og driftssikkerhed. Effektiv klargøringskapacitet. AVANCERET WEB2PRINT-LØSNING Digital StoreFront giver jeres kunde en helt unik indkøbsoplevelse. En enkel, central platform gør det nemt for kunden at navigere i jeres sortiment af produkter og ydelser. Digital StoreFront understøtter problemfri integration i Pro C900-serien, så kunden oplever et driftsikkert Web2Print-system. PERSONLIGE BILLEDER Personliggør jeres design. DirectSmile er verdens førende software inden for personliggørelse af billeder og baner vejen for et helt nyt kommunikationsunivers. Den naturlige integration af variabel tekst i højkvalitetsfotos giver merværdi til Pro C900S output. Imponér kunderne, og øg svarfrekvensen. KUNDEPROGRAMMER Embedded Software Architecture, der er et Java -kompatibelt program (J2ME ), tilfører Pro -maskinerne helt enestående tilpasningsmuligheder. Ved at anvende brugertilpassede programmer opnås fuld integration i virksomhedens infrastruktur. Du kan fi nde fl ere oplysninger på adressen

12 C900S KOPIMASKINE Kopieringsproces: Tørt, elektrostatisk overførselssystem med fi re tromler og indbygget overførselsbælte Kopieringshastighed: Fuldfarve: 90 kopier i minuttet Sort/hvid: 90 kopier i minuttet Opløsning: dpi Kopiserie: Op til Opvarmningstid: Under 420 sekunder Første udskrift: Under 13,5 sekunder Zoom: 25 til 400 % (i intervaller på 1 %) Hukommelse: Standard: 2 GB Harddisk: 640 GB Papirkapacitet: Standard: 2 x arks papirkassetter¹ 1 x 500-arks papirkassette 2 x arks papirkassette Maksimum: ark Papirformat: Maksimum: 330,2 til 487,7 mm. Papirvægt: Standardkassetter: 60 til 220 g/m² SRA3-elevatorkassette (3./4. kassette): 60 til 300 g/m² Dupleks: 60 til 220 g/m² Størrelse (B x D x H): x x mm Strømkilde: 220 til 240 V, 50/60 Hz Strømforbrug: Maksimum: Under 5,5 kw Energisparetilstand: Under 3,2 kw PRINTER/SCANNER PRINTER MED EFI-CONTROLLER (STANDARD) CPU: Intel Core 2 Duo, 2,16 GHz Udskrivningshastighed: Fuldfarve: 90 udskrifter i minuttet Sort/hvid: 90 udskrifter i minuttet Hukommelse: Standard: 2 GB Harddisk: 500 GB Netværk: TCP/IP, IPv4, IPv6, Apple Talk, SMB Drivere: PostScript 3, PCL5c, PCL6 VDP-format: PPML, Fiery Free Form, Creo VPS Skrifttyper: PCL: 80 skrifttyper PostScript 3 : MM-skrifttyper Grænsefl ade: Ethernet 1000/100/10base-T FACI-funktion: Standard Fiery-hjælpeprogrammer: Fiery Scan, EFI Command Workstation, EFI Web Tools EFI HotFolder, MS Offi ce Filter til HotFolder EFI Virtual Printers, Macintosh Print Center Plug-ins Rush Printing, Print/Process Next Advanced Job Re-Order, Suspend on Mismatch Quick Doc Merge, Schedule Print EFI Fiery ColorWise, Fiery Graphic Arts Package Mixed Media, Paper Catalogue Tab Shift, Insert Tab, Booklet Maker, EFI Impose Fiery Edition, EFI Fiery Free For Fiery VDP Resource Manager Fiery Graphic Arts Package Premium Edition (ekstraudstyr) EFI Color Profi ler Suite (ekstraudstyr) EFI Compose Fiery Edition (ekstraudstyr) SCANNER Scanningshastighed: Sort-hvid og fuldfarve: Maksimum 75 billeder i minuttet (ved 200 dpi) Opløsning: Op til dpi (Netværk, TWAIN) Originalformat: A5 til A3 Outputformater: TIFF (enkelt- eller fl ersidet), PDF (enkelt- eller fl ersidet), JPEG, højkomprimerede PDF-fi ler Medfølgende drivere: Netværk, TWAIN Scan til SMTP Destinationsadresser: Maksimum 500 pr. job Lagring af destinationsadresser: Maksimum Adressebog: Via LDAP, lokalt på harddisken eller via Web Image Monitor Scan til mappe: SMB-, FTP- eller NCP-protokol (med login) Destination: Maksimum 50 mapper pr. job SOFTWARE Standard: Web Image Monitor, TWAIN-driver Ekstraudstyr: DirectSmile, Digital Storefront, MicroPress ANDET EKSTRAUDSTYR 2 x arks SRA3-elevatorkassette, 500-arks multibypassbakke, broenhed, afkølingsblæser, 2-kildes omslagsindskyder, arks efterbehandler med 100-arks hæfteenhed og papirsamlerenhed, hulningsenhed (valg af 2 eller 4 huller, skandinavisk hulningsenhed til 4 huller), ryghæftningsenhed, professionel booklet-efterbehandler, Z-foldningsenhed, GBC StreamPunch III, DLT/A3-kassette, fanebladsenhed, ringindbinder, Perfect Binder (limbinder), stakker, rullevogn til stakker, Data Overwrite Security Unit, VM-kort, forbindelsesstik til tæller/betalingsenhed (type A). Pro C900S-kopimaskinen kan opnå en kopieringshastighed på 90 kopier i minuttet med lagring i hukommelse (60 kopier i minuttet med automatisk dokumentfremfører). ¹ Med den nødvendige indstilling. Du kan få fl ere oplysninger om tilgængelige modeller, ekstraudstyr og software hos din lokale Ricoh-leverandør. ISO9001: 2000-certificeret ISO14001-certificeret Alle mærker og/eller produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive ejere. Specifikationer og det ydre udseende kan ændres uden varsel. Farven på det aktuelle produkt kan afvige fra den farve, der vises i brochuren. Billederne i denne brochure er ikke rigtige fotografier, og de kan derfor afvige en smule fra deres faktiske udseende. Copyright 2009 Ricoh Europe PLC. Alle rettigheder forbeholdes. Denne brochure, dens indhold og/eller layout må ikke ændres og/eller tilpasses, kopieres (hverken helt eller delvist) og/eller integreres i andet arbejde uden forudgående tilladelse fra Ricoh Europe PLC. Kontakt os på nedenstående adresse, hvis du ønsker yderligere information. *RIPROC900S12DAN* EUR - B0309N

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat MP W5100/MP W7140 Den perfekte partner til bredformat Du ved, hvad du kræver af en bredformatprinter. Den skal kunne håndtere arbejdsgange

Læs mere

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min Pro C5100S/5110S Kompakte produktionsprintere til light production Pro C5100S Pro C5110S S/h S/h 65 Farve 80 Farve s/min s/min Høj farveproduktivitet til lave omkostninger I det aktuelle økonomiske klima

Læs mere

Enestående produktionskraftværk

Enestående produktionskraftværk Enestående produktionskraftværk 907EX/1107EX/1357EX De mest alsidige løsninger til dokumentefterbehandling På dagens marked med stigende konkurrence er det afgørende at øge produktionshastigheden, samtidigt

Læs mere

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Fleksible multikommunikationsplatforme MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Løsningen på virksomhedens behov for dokumenthåndtering Løsningen på virksomhedens behov for dokumenthåndtering De højtydende Aficio

Læs mere

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Farve-MFP til SRA3 MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 S/h Farve s/min. 55 S/h Farve s/min. MP C6003SP 60 S/h Farve s/min. Optimér produktiviteten

Læs mere

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Farve-MFP til SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 S/h Farve s/min. 35 S/h Farve s/min. Sæt turbo på dokumenthåndteringen Med Ricohs multifunktionsprintere

Læs mere

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Farve-MFP til SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 S/h Farve s/min. 35 S/h Farve s/min. Sæt turbo på dokumenthåndteringen Med Ricohs multifunktionsprintere

Læs mere

Kraftfulde og kompakte farveløsninger

Kraftfulde og kompakte farveløsninger Kraftfulde og kompakte farveløsninger MP C2050/MP C2550 Omkostningseffektiv farveproduktion til alle kontortyper Kravene til produktion af kontordokumenter bliver stadig højere. Digital distribution, der

Læs mere

Enestående kontorproduktivitet i sort-hvid

Enestående kontorproduktivitet i sort-hvid Enestående kontorproduktivitet i sort-hvid Fra ide til færdigt dokument Hver dag skal store mængder dokumenter håndteres på kontoret. Det kræver en pålidelig og alsidig partner. Med Ricohs MP 6001/MP 7001/MP

Læs mere

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN SP 8300DN Sort-hvid A3-laserprinter Printer SP 8300DN 50 S/h s/min. Højtydende og driftsikker s/h-laserprinter Laserprinteren SP 8300DN leverer en stærk kombination af høj hastighed, alsidighed og driftsikkerhed.

Læs mere

Professionelle farver.

Professionelle farver. printer-kopimaskine Stærk ydelse. Professionelle farver. Fleksibel interface til enhed! Stor pegeskærm i fuld farve er let at anvende og enkel at programmere. Tilpas tastaturet med de funktioner, du bruger

Læs mere

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP Kopimaskine Printer Scanner RICOH MP CW2200SP A1 S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Opnå hurtigt output med denne nye digitale inkjetmultifunktionsprinter, som sætter nye

Læs mere

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digital farve-mfp Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C6502SP MP C8002SP 65 S/h Farve s/min. 80 S/h Farve s/min. Revolutionér produktionen af farvedokumenter Hvis du vil styrke din

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digital sort-hvid multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 S/h s/min. 75 S/h s/min. Aficio MP 9002 90 Farve s/min. Høj produktivitet

Læs mere

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digital sort-hvid multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 S/h s/min. 75 S/h s/min. Aficio MP 9002 90 Farve s/min. Høj produktivitet

Læs mere

MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP

MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP Digital sort-hvid multifunktionsprinter MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 4002AD/SP Aficio MP 5002AD/SP 40 S/h s/min. 50 S/h s/min. Innovative løsninger

Læs mere

Pro C9100/C9110. Højtydende digitale produktionsprintere. Pro TM C9100 C9110. Farve. Farve

Pro C9100/C9110. Højtydende digitale produktionsprintere. Pro TM C9100 C9110. Farve. Farve Pro C9100/C9110 Højtydende digitale produktionsprintere Pro TM C9100 Pro TM C9110 Farve Farve 110 S/h 130 S/h s/min. s/min. Økonomisk og højeffektiv digitalprint Konkurrencen blandt trykkerierne har aldrig

Læs mere

Xerox 700 Digital Colour Press. Digital Colour Press. En kraftfuld performer

Xerox 700 Digital Colour Press. Digital Colour Press. En kraftfuld performer Xerox 700 Digital Colour Press Xerox 700 Digital Colour Press En kraftfuld performer En solid investering for virksomheden Uanset hvilken branche du befinder dig i, skal du tage fornuftige beslutninger,

Læs mere

Pro. C7100/C7100X-serien. Værdiskabende digitale produktionsprintere. Pro TM C7110 -modeller. Pro TM C7100 -modeller. Farve. Farve

Pro. C7100/C7100X-serien. Værdiskabende digitale produktionsprintere. Pro TM C7110 -modeller. Pro TM C7100 -modeller. Farve. Farve Pro C7100/C7100X-serien Værdiskabende digitale produktionsprintere Pro TM C7100 -modeller Pro TM C7110 -modeller Farve Farve 80 S/h 90 S/h s/min. s/min. Tilføj værdi og maksimér ydeevnen Kunder stiller

Læs mere

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Farve-multifunktionsprinter til A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopimaskine Printer Scanner Fax MP C2003SP MP C2003ZSP 20 S/h Farve s/min. 20 S/h Farve s/min. MP C2503SP MP C2503ZSP 25

Læs mere

www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller

www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller bizhub C450 Kontorsystem Den nye kollega kommer Når den nye kollega starter på jobbet, håber chefen, at han er en hurtig,

Læs mere

MP C3002 MP C3502. Digital fuldfarve multifunktionsprinter. Kopimaskine Printer Fax Scanner. 35 S/h. 30 S/h. Aficio MP C3002.

MP C3002 MP C3502. Digital fuldfarve multifunktionsprinter. Kopimaskine Printer Fax Scanner. 35 S/h. 30 S/h. Aficio MP C3002. MP C3002 MP C3502 Digital fuldfarve multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP C3002 Aficio MP C3502 30 S/h Farve s/min. 35 S/h Farve s/min. Perfekte partnere til det travle kontor

Læs mere

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Sort-hvid MFP-serie til A3 MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Printer Kopimaskine Scanner Fax MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP 25 S/h 30 S/h 35 S/h

Læs mere

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow PDS-5000 & PDS-6000 Skabt til kontinuerligt arbejdsflow Dokumentscanning til din virksomhed Hurtig og sikker digital konvertering til scanning og arkivering af store dokumentmængder PDS-5000 & PDS-6000

Læs mere

Nem, hurtig og alsidig scanning

Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 1 Kompakt scanner til arbejdsgrupper Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 2 Nem at bruge for alle Bliv mere effektiv,

Læs mere

CBS Marketing INFORMERER

CBS Marketing INFORMERER CBS Marketing INFORMERER CBS marketing introducerer en helt ny 22. juni 2006 serie af meget spændende storformatprintere! Ultimativ kvalitet - 12 farver MBK BK C PC M PM Y GY PGY R B G ipf5000 og ipf9000

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

Et kraftværk til intensiv produktion i farver

Et kraftværk til intensiv produktion i farver Et kraftværk til intensiv produktion i farver Gør dokumentproduktionen mere elegant Professionel udskrivning af store dokumentmængder Det vrimler med udfordringer i udskrivningsbranchen. Nye muligheder

Læs mere

Xerox 4110. Oversigt. nye højder. med optimal. ydeevne

Xerox 4110. Oversigt. nye højder. med optimal. ydeevne Oversigt Nå nye højder med optimal ydeevne Hjælper dig med at optimere dine resultater hver dag En løsning, mange fordele Brug mindre tid på at vente på kopimaskinen, og få mere tid til andre opgaver.

Læs mere

MP 4002AD/MP 4002SP/ MP 5002AD/MP 5002SP

MP 4002AD/MP 4002SP/ MP 5002AD/MP 5002SP MP 4002AD/MP 4002SP/ MP 5002AD/MP 5002SP Digital sort-hvid multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 4002AD/SP Aficio MP 5002AD/SP 40 S/h 50 s/min. s/min. S/h Innovative løsninger

Læs mere

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Farve-multifunktionsprinter til A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopimaskine Printer Scanner Fax MP C2003SP MP C2003ZSP 20 S/h Farve s/min. 20 S/h Farve s/min. MP C2503SP MP C2503ZSP 25

Læs mere

Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk. Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder

Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk. Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder Den nye Ricoh Pro C751-serie sætter nye standarder for digital light production-print.

Læs mere

bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000

bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000, produktionssystem Innovation som ændrer spillets gang Kommercielle trykkerier har

Læs mere

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Detaljerede specifikationer CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C40 Colour vist med dobbeltsidet automatisk dokumentfremfører og ekstra modul med to magasiner. OUTPUTHASTIGHED CopyCentre TM C32 Colour Digital

Læs mere

Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk. Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder

Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk. Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder Pro C651EX / C751EX / C751 Den næste generation inden for digitaltryk Nyskabende teknologi, der sætter nye standarder Den nye Ricoh Pro C751-serie sætter nye standarder for digital light production-print.

Læs mere

FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE

FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE MASKINE INFO. Automatisk dupleks dokumentfremføring 250 originaler. Blandet standardstørrelser. Enkelt side output Flere side output Betjeningspanel

Læs mere

KONTORAVISEN 1.999,- 22,5 ØRE KOPI PRINT SCAN FRA KUN KR ,- TONERPRIS (FARVE) KUN A4 FARVE NU KUN KR. Læs mere i avisen

KONTORAVISEN 1.999,- 22,5 ØRE KOPI PRINT SCAN FRA KUN KR ,- TONERPRIS (FARVE) KUN A4 FARVE NU KUN KR. Læs mere i avisen KONTORAVISEN TIL KONTORER 2017-2018 A4 FARVEMASKINE MED SUPER LAVE TONERPRISER!!! A4 PRODUKTIONSMASKINE (350ci) TONERPRIS (FARVE) KUN 22,5 ØRE (A4 FARVEKOPI/PRINT) LAD OS BEREGNE HVAD DU/I KAN SPARE OM

Læs mere

Utrolig alsidighed...

Utrolig alsidighed... WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 print kopi scan fax e-mail Utrolig alsidighed... med stærke farver til kontoret WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 Én multifunktionsenhed giver dig alle de vigtige funktioner,

Læs mere

B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE. l B8300

B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE. l B8300 B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE l B8300 PRINTEREN TIL STORE AFDELINGER Alsidighed B8300 er en utroligt alsidig printer, med en imponerende Hvor pladsen er trang, kan mindre kontorer med fordel

Læs mere

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN 315-025 www.brother.dk Printløsninger til din virksomhed De udvidede modeller er kompatibel med en række professionelle løsninger, som kan hjælpe dig med at

Læs mere

bizhub 40P Skabt til produktivitet

bizhub 40P Skabt til produktivitet bizhub 40P Skabt til produktivitet Kontorsystem bizhub 40P bizhub 40P kontorsystem Lille og diskret: stor ydelse Konica Minolta har i den nye bizhub 40P kombineret produktiv udskrivning i sort/hvid med

Læs mere

B2500-serien sort/hvid MFP

B2500-serien sort/hvid MFP B2500-serien sort/hvid MFP De funktioner, du har brug for. Den professionalisme, du ønsker. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP En alt-i-en løsning til den mindre virksomhed, som ønsker professionel dokumenthåndtering

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk Prisliste på printere og multifunktionsprintere for Nyborg Kommune Bemærk, at det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr til de enkelte modeller SKI 50.10 Kopi og Print aftalen er gældende fra den 1. maj 2015

Læs mere

Personlige kopimaskiner 2005/2006

Personlige kopimaskiner 2005/2006 Personlige kopimaskiner 2005/2006 Symbolforklaring Digitale personlige kopimaskiner AXIS NETVÆRKSPRINTADAPTER Giver mulighed for at sætte en printer i netværk, så den kan benyttes af flere brugere. ENERGY

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknologi Blækteknologi UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Udskrivningsmetode

Læs mere

Kort gennemgang af. CopyCentre/ WorkCentre Pro. Systemet tilbyder nogle særlige fordele, der hjælper dig med at udføre opgaven.

Kort gennemgang af. CopyCentre/ WorkCentre Pro. Systemet tilbyder nogle særlige fordele, der hjælper dig med at udføre opgaven. CopyCentre WorkCentre Pro C65/C75/C90 65/75/90 CopyCentre/ WorkCentre Pro Kort gennemgang af Systemet tilbyder nogle særlige fordele, der hjælper dig med at udføre opgaven Indholdsfortegnelse Kopiering

Læs mere

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Betjeningspanel

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Betjeningspanel Betjeningspanel Tilgængelige funktioner kan afhænge af printerens konfiguration. Se Betjeningsvejledning for flere oplysninger om funktioner og indstillinger. 3 5 Udløserhåndtag til lågen til påfyldning

Læs mere

Et fuldautomatisk system

Et fuldautomatisk system Et fuldautomatisk system Optimerer fleksibilitet og effektivitet Manuelle indstillinger er fortid med SI 92, dette gælder også falseindstillinger. Det brugervenlige design gør det muligt at indstille kuverteringssystemet

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

Dynamiske digitale multifunktionelle dokumenthåndteringssystemer til afvikling af dine arbejdsrutiner nu og i fremtiden

Dynamiske digitale multifunktionelle dokumenthåndteringssystemer til afvikling af dine arbejdsrutiner nu og i fremtiden ir6020i/ir5020i business intelligence Dynamiske digitale multifunktionelle dokumenthåndteringssystemer til afvikling af dine arbejdsrutiner nu og i fremtiden Ultimativ intelligent og omkostningsbesparende

Læs mere

C3200. C3000-serien - farve- og sort/hvid printere C3200. C3200n

C3200. C3000-serien - farve- og sort/hvid printere C3200. C3200n C3200 C3000-serien - farve- og sort/hvid printere C3200 C3200n Hvorfor vælge mellem farver og sort/hvid, når du kan få begge dele og endda få hurtigere og flottere udskrifter? 12 farvesider og 20 s/h sider

Læs mere

PR1000e. PR1000e Broderimaskine. Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Broderimaskine. Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e PR1000e PR1000e Broderimaskine Opnå professionelle broderier, hurtigt og nemt med Brother PR1000e 360 x 200 mm broderiareal Høj opløselig ASV LCD touch screen Avanceret dagslys lyssystem Variabel hastighed:

Læs mere

INNOVER, OPRET, UDSKRIV

INNOVER, OPRET, UDSKRIV SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 24", 36" og 44" produktionsprintere INNOVER, OPRET, UDSKRIV CAD-tegninger Reprografier POS-bannere FREMSTILLET TIL PRINT T e k n o l o g i DESIGNET TIL DIT NÆSTE

Læs mere

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK IN-HOUSE PRINT PRODUKTIONS PRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Vejledning til tekniske specifikationer

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Vejledning til tekniske specifikationer Color LaserJet Pro MFP M278-M281 Vejledning til tekniske specifikationer Copyright og licens Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Reproduktion, tilpasning eller oversættelse er, uden forudgående

Læs mere

Farver til alle. Kontorsystem bizhub C200

Farver til alle. Kontorsystem bizhub C200 bizhub C200 Farver til alle Kontorsystem bizhub C200 bizhub C200, kontorsystem Enkel, men kvalificeret: farveudskrivning, der er til at betale Flere og flere virksomheder, der længe var af den overbevisning,

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Inspiration til din kreativitet med en helt ny verden af broderier

Inspiration til din kreativitet med en helt ny verden af broderier Software til personlige broderier Inspiration til din kreativitet med en helt ny verden af broderier Fremstil motiver der kombinerer broderi med udprintede billeder Væk dine broderidrøm PE-Design 8 har

Læs mere

Epson AcuLaser CX37DTNF Laser

Epson AcuLaser CX37DTNF Laser Epson AcuLaser CX37DTNF Laser Description Epson AcuLaser CX37DTNF - Multifunction printer - color - laser - 215.9 x 500 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 24 ppm (printing) - 850 sheets - 33.6 Kbps

Læs mere

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P, kontorsystem Avanceret teknologi, mere brugervenlighed Når der er travlt på kontoret og i afdelingen

Læs mere

(Tilbehør) Ekstra bakke: 530 ark Multifunktionsbakke: 100 ark. Folio. Farve: Ca. 14,0 sekunder, sort/hvid: Ca. 12,0 sekunder

(Tilbehør) Ekstra bakke: 530 ark Multifunktionsbakke: 100 ark. Folio. Farve: Ca. 14,0 sekunder, sort/hvid: Ca. 12,0 sekunder OKI MC363dn Kopi Type Stationær computer Skanningsmetode Color CIS Print-teknologi Digital 4 LED fuldfarve elektrofotografisk udskrivningsmetode Kapacitet for input Bakke 1: 250 ark (Tilbehør) Ekstra bakke:

Læs mere

Epson AcuLaser CX37DNF Laser

Epson AcuLaser CX37DNF Laser Epson AcuLaser CX37DNF Laser Description Epson AcuLaser CX37DNF - Multifunction printer - color - laser - 215.9 x 500 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 24 ppm (printing) - 350 sheets - 33.6 Kbps

Læs mere

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 S/h-multifunktionsprinter til A3 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Kopimaskine Printer Scanner Fax 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 Sort-hvid 30 Sort-hvid 35 Sort-hvid 4055(A)SP 5055(A)SP 6055SP 40 Sort-hvid

Læs mere

Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter

Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter Farver på kontoret Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter C O L O U R FARVER PÅ KONTORET Intelligente farver giver dig et forspring Farver gør indtryk Uanset hvor dine forretninger bringer

Læs mere

Indholdsfortegnelse Introduktion... 5 Start Photoshop Elements 11 (Velkomstskærmen) Opret en ny kalender via Create-menuen... 16

Indholdsfortegnelse Introduktion... 5 Start Photoshop Elements 11 (Velkomstskærmen) Opret en ny kalender via Create-menuen... 16 1 Indholdsfortegnelse Introduktion... 5 Photo Calendar (Kalender) 5 Photo Book (Fotobog)... 6 Contact Sheet (Kontaktark) 7 Billedpakke 8 Photo Collage (Foto collage) 8 Lave et Greeting Card (lykønskningskort)

Læs mere

HP LaserJet P3015. HP Fokuspris 2.170,- ekskl. moms. Varenummer CE525A

HP LaserJet P3015. HP Fokuspris 2.170,- ekskl. moms. Varenummer CE525A HP LaserJet P3015 Effektiv print i en fart med avancerede sikkerhedsfunktoner, der kan udbygges i takt med behovet. Ideel til virksomheder, der har et stort printbehov af fortrolige dokumenter på mange

Læs mere

Brugervejledning. Maskinens egenskaber. Kom godt i gang. Kopimaskine. Fax. Printer. Scanner. Dokumentserver. Web Image Monitor

Brugervejledning. Maskinens egenskaber. Kom godt i gang. Kopimaskine. Fax. Printer. Scanner. Dokumentserver. Web Image Monitor Brugervejledning Maskinens egenskaber Kom godt i gang Kopimaskine Fax Printer Scanner Dokumentserver Web Image Monitor Påfyldning af papir og toner Problemløsning Oplysninger om emner, som ikke er beskrevet

Læs mere

RIGTIG GODE PRISER! 3.995,- SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! 15.995,- SE DET STORE UDVALG

RIGTIG GODE PRISER! 3.995,- SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! 15.995,- SE DET STORE UDVALG TIL KONTORER / 2014 KONTORAVISEN SPÆNDENDE ER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! P-C2660 MFP A4 farve multimaskine med kopi, print, scan, fax* SE DET STORE UDVALG 206CI A3 farve multimaskine med kopi, print,

Læs mere

KONTORAVISEN 389,- SUPER TILBUD 3.995,- SE SIDE 4 A3 FARVE PR. MD. KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN

KONTORAVISEN 389,- SUPER TILBUD 3.995,- SE SIDE 4 A3 FARVE PR. MD. KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN TIL KONTORER / 2015 KONTORAVISEN KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET SE DET STORE UDVALG HER I AVISEN SUPER TILBUD 2500ci A3 farve multimaskine med kopi,

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Professionelle etiketmaskiner til kontoret

Professionelle etiketmaskiner til kontoret Professionelle etiketmaskiner til kontoret Indhold Professionelle DYMO etiketmaskiner kan øge effektiviteten på kontoret. Du kan hurtigt og nemt navngive og identificere LabelManager 120P 4 Enkel etiketmaskine

Læs mere

Xerox WorkCentre 6655 Multifunktionel farveprinter Betjeningspanel

Xerox WorkCentre 6655 Multifunktionel farveprinter Betjeningspanel Betjeningspanel Tilgængelige funktioner kan afhænge af printerens konfiguration. Se Betjeningsvejledning for flere oplysninger om funktioner og indstillinger. 3 4 5 Berøringsskærm Menuer 6 6 Alfanumerisk

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h

Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h bizhub C20 Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h Kontorsystem bizhub C20 bizhub C20, kontorsystem Allround maskine til farver sort/hvid (A4) og avanceret kontorkommunikation Store virksomheder

Læs mere

Lær WorkCentre Pro/CopyCentre at kende

Lær WorkCentre Pro/CopyCentre at kende Lær WorkCentre Pro/CopyCentre at kende Denne pakke er designet til at hjælpe leveringspersonalet med at forklare de tilgængelige funktioner på WorkCentre Pro/CopyCentre med en efterbehandler (ekstraudstyr).

Læs mere

HP LaserJet Pro CM1415-serien af multifunktionsfarveprintere

HP LaserJet Pro CM1415-serien af multifunktionsfarveprintere Fordele Brug en farveberøringsskærm til at udskrive, kopiere, scanne i farver og faxe. Slut denne MFP til et trådløst eller kabelbaseret netværk, og giv dit kontor udskrifter i høj kvalitet med levende

Læs mere

Hurtigt, professionelt og driftssikkert print til arbejdsgrupper og mindre virksomheder. brother.dk

Hurtigt, professionelt og driftssikkert print til arbejdsgrupper og mindre virksomheder. brother.dk Hurtigt, professionelt og driftssikkert print til arbejdsgrupper og mindre virksomheder. brother.dk INDLEDNING BYGGET TIL AT HOLDE Virksomheder har brug for printere, de kan stole på. Derfor består den

Læs mere

HIGH-SPEED PRINT ELLER KOPIER I FARVE ELLER SORT/HVID

HIGH-SPEED PRINT ELLER KOPIER I FARVE ELLER SORT/HVID DSc38u/DSc38u+ HIGH-SPEED PRINT ELLER KOPIER I FARVE ELLER SORT/HVID Kopi Print Fax Scan G Total Document Solutions EN HURTIG, PRODUKTIV FARVE- OG SORT/HVID-LASERPRINTER TIL KONTORER Gestetner DSc38u er

Læs mere

MP C3002/MP C S/h. Digital fuldfarve multifunktionsprinter. Kopimaskine Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502. S/h.

MP C3002/MP C S/h. Digital fuldfarve multifunktionsprinter. Kopimaskine Printer Fax Scanner. Aficio MP C3002. Aficio MP C3502. S/h. MP C3002/MP C3502 Digital fuldfarve multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP C3002 Aficio MP C3502 S/h 30 35 S/h Farve s/min. s/min. Farve Perfekte partnere til det travle kontor

Læs mere

Xerox WorkCentre 7800-modeller Betjeningspanel

Xerox WorkCentre 7800-modeller Betjeningspanel Betjeningspanel Tilgængelige funktioner kan afhænge af printerens konfiguration. Se Betjeningsvejledning for flere oplysninger om funktioner og indstillinger. ABC DEF Menuer GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO 6

Læs mere

Podium View Dokument Kamera Billede Software Brugermanual (MAC)

Podium View Dokument Kamera Billede Software Brugermanual (MAC) Podium View Dokument Kamera Billede Software Brugermanual (MAC) Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 2 2. Systemkrav... 2 3. Installation af Podium View... 3 4. Forbind til hardware... 8 5. Begynd at

Læs mere

Din brugermanual KONICA MINOLTA DI1610 http://da.yourpdfguides.com/dref/589785

Din brugermanual KONICA MINOLTA DI1610 http://da.yourpdfguides.com/dref/589785 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i KONICA MINOLTA DI1610 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Betjeningspanel. Xerox WorkCentre 6655 Farvemultifunktionsprinter Xerox ConnectKey 2.0 Technology

Betjeningspanel. Xerox WorkCentre 6655 Farvemultifunktionsprinter Xerox ConnectKey 2.0 Technology Xerox ConnectKey.0 Technology Betjeningspanel Tilgængelige funktioner kan afhænge af printerens konfiguration. Se Betjeningsvejledning for flere oplysninger om funktioner og indstillinger. 3 4 5 Berøringsskærm

Læs mere

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne.

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider ikke. Lexmark X-serien Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! Hvordan vælger du den bedste multifunktionsløsning til din

Læs mere

15.995,- KONTORAVISEN 2.995,- 22,5 ØRE A3 FARVE MULTIMASKINER HELT NY A4 FARVE MASKINE NYHED! HER OG NU TILBUD! NYHED!

15.995,- KONTORAVISEN 2.995,- 22,5 ØRE A3 FARVE MULTIMASKINER HELT NY A4 FARVE MASKINE NYHED! HER OG NU TILBUD! NYHED! KONTORAVISEN TIL KONTORER 2016 A4 FARVEMASKINE MED MEGET LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER FARVE KOPI/PRINT PRIS FRA KUN 22,5 ØRE HELT NY A4 FARVE MASKINE A4 FARVE MULTIMASKINE KOPI - PRINT - SCAN - FAX NU KUN FRA

Læs mere

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M2xx PLC erne Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Fiery Driver til Mac OS

Fiery Driver til Mac OS 2014 Electronics For Imaging. Oplysningerne i denne publikation er dækket af Juridiske meddelelser til dette produkt. 23. december 2014 Indhold 3 Indhold...5 Brug Fiery Driver til at foretage indstillinger

Læs mere

bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211

bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211 bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211 bizhub 163 og bizhub 211, Kontorsystem Omfattende modularitet når virksomheden vokser Konica Minoltas bizhub

Læs mere

15.995,- Kontoravisen 2.995,- A3 Farve. A4 farve. A4 farvemaskine med meget lave driftsomkostninger. Multimaskiner.

15.995,- Kontoravisen 2.995,- A3 Farve. A4 farve. A4 farvemaskine med meget lave driftsomkostninger. Multimaskiner. Kontoravisen Til kontorer 2016 A4 farvemaskine med meget lave driftsomkostninger FARVE KOPI/PRINT pris fra kun 22,5 ØRE HELT NY A4 FARVE MASKINE A4 farve multimaskine Kopi - print - scan - FAX Nu kun fra

Læs mere

HP LaserJet P2050 Series-printer Vejledning til papir og udskriftsmedier

HP LaserJet P2050 Series-printer Vejledning til papir og udskriftsmedier HP LaserJet P2050 Series-printer Vejledning til papir og udskriftsmedier Copyright og licens 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Reproduktion, tilpasning eller oversættelse er, uden

Læs mere

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER KÆMPE LODTRÆKNING 1. præmie iphone 7 2. præmie ipad Mini 3. præmie Dauphin kontorstol Develop +258

Læs mere

Brugermenu. Kopiering

Brugermenu. Kopiering Kopiering Kopiering Outputfarve Auto-registrering Sort/hvid Farvet 1 farve Reduktion/forstørrelse Proportional % Individuel X - Y % Auto-centrering Variabel % Faste indstillinger Papirvalg 1- eller 2-sidet

Læs mere

Gør dine billeder livagtige og smukke

Gør dine billeder livagtige og smukke W6200 fld Danish OK.qxd 23-2-2004 11:30 Pagina 3 W6200P farveprinter i storformat Gør dine billeder livagtige og smukke OFFICIEL PARTNER W6200 fld Danish OK.qxd 23-2-2004 11:30 Pagina 4 Høj kvalitet og

Læs mere

Hvad er Input Management?

Hvad er Input Management? XP Input Management 2 Hvad er Input Management? På jævnt dansk betyder Input Management indsamling, håndtering og lagring af papirdokumenter. Det omfatter alle typer dokumenter, som f.eks. breve fra kunder

Læs mere

[BILAG 00] Definitioner

[BILAG 00] Definitioner Professionshøjskolen UCC [BILAG 00] Definitioner Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Definitioner til Rammeaftalen... 4 Tekniske definitioner Multifunktionsmaskiner... 6 Indledning Dette bilag indeholder

Læs mere