HAUNSTRUPGÅRD Beboerhæfte

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HAUNSTRUPGÅRD Beboerhæfte"

Transkript

1 HAUNSTRUPGÅRD Beboerhæfte Dette hæfte indeholder mange af de oplysninger, man kan have brug for som beboer i Haunstrupgård. Det gælder både, hvis man er ny-indflyttet, eller har boet her i mange år.

2 Praktiske oplysninger til Haunstrupgårds beboere Indhold

3 Velkommen til Haunstrupgård Bestyrelsen byder dig velkommen som beboer i Haunstrupgård. Haunstrupgård, der er færdigbygget i 1942, er en af fsb s ældre ejendomme. Ejendommen er opført og indrettet enkelt og funktionelt af gode materialer. Det er en åben bebyggelse med gode udearealer til både børn og voksne. Haunstrupgård ligger i den åbne del af Østerbro, tæt på både havnen og fælledparken og med ganske kort til byens centrum. Det kan selvfølgelig ses at bygningerne snart er 70 år gamle, men bestyrelsen bestræber sig hele tiden på, dels at sikre en god vedligeholdelsesstandard, og dels at sikre at der ikke bruges flere penge, end at huslejen kan holdes på et rimeligt niveau. Haunstrupgård der har en god beboersammensætning af ældre, børnefamilier og unge, er et godt sted at bo. Vi beder derfor alle, gamle som nye, beboere om at værne om ejendommen og det fysiske / psykiske miljø, så det forsat vil være et godt sted at bo. Mappen her samler mange af de oplysninger man kan få brug for når man er beboer i Haunstrupgård. Med venlig hilsen Bestyrelsen

4 Ejendomskontoret Ejendommens kontor er beliggende: Strandboulevarden København Ø. tlf intern tlf Adresse: Telefontid mandag - onsdag og fredag kl , torsdag kl Træffetid mandag - onsdag og fredag kl , torsdag kl På kontoret er ansat: Driftsleder Jan Christiansen Hjøllund Driftslederassistent Rene Osberg Ejendoms funktionær Carsten Andersen Ejendommens ansatte passer, tilser og vedligeholder ejendommen. Nogle opgaver løser de selv, og til andre rekvirerer de håndværkere udefra. Alle spørgsmål vedrørende ejendommens drift skal rettes til kontoret i åbningstiden. De ansatte kan også være beboerne behjælpelige med svar og løsninger på spørgsmål og problemer i forbindelse med at bo i Haunstrupgård. Hovedkontoret: fsb Rådhuspladsen Kbh. V tlf

5 Beboerdemokrati Haunstrupgård er en afdeling i den almennyttige boligforening fsb. I Haunstrupgård giver beboerdemokratiet dig medbestemmelse over din husleje og din egen boligsituation. Du kan vælge at deltage aktivt i beboerdemokratiet. På et afdelingsmøde (også kaldet beboermøde eller generalforsamling) vælger du og de øvrige beboere en afdelingsbestyrelse. Haunstrupgårds bestyrelse lægger i samarbejde med fsb s administration det kommende års budget for afdelingen. Bestyrelsen drøfter også løbende afdelingens drift og bygningernes vedligeholdelse, og har stor indflydelse på hvilken standard vi ønsker boligerne skal have. På afdelingsmødet er du med til at diskutere og godkende budgettet og hvilke aktiviteter, der sættes i gang i ejendommen. Du kan selv komme med forslag til mødet. Mød derfor op på afdelingsmødet. Der holdes et ordinært møde om året. Ved at bruge din indflydelse på mødet, eller ved at gå ind i det frivillige bestyrelsesarbejde, kan du være med til at præge udviklingen i Haunstrupgård.

6 Dørtelefon, tilslutning og brug Alle lejligheder er forsynet med et telefonstik. I dette stik tilslutter lejeren sin egen telefon. Telefonen vil så uden yderligere tilmeldinger virke som dørtelefon og gratis intern telefon mellem alle Haunstrupgårds lejligheder. De interne telefonnumre er 6-cifret og er lejenummeret med 100 foran f. eks som er nummeret til ejendomskontoret. Dørtelefonen: Hoveddøren åbnes udefra med nøglen til kælder og loft og indefra med håndtaget Hoveddøren åbnes fra lejligheden som følger: Der lyder 2 korte ring Løft røret svar vedkommende (du har 30 sek.) Skal døren åbnes tryk 7 i ca. 5 sek. læg røret på. Skal døren ikke åbnes tryk 9 og læg røret på Hvis det ringer på døren mens du taler i telefonen (2 svage dut) Sig et øjeblik tryk R*87 Svar personen ved døren Skal døren åbnes tryk 7 i ca. 5 sek. Tryk R*87 forsæt samtalen fra før Fejlmeldinger på dørtelefonanlægget meldes straks til ejendomskontoret.

7 Telefon brug af ejendomsnettet Haunstrupgaard har sin egen telefoncentral. Centralen gør det meget billigt at ringe på fastnettet til andre fastnet abonnenter, og gratis at ringe internt i Haunstrupgård. Tilmeldingsskema kan fås på ejendomskontoret. Ved tilmelding bliver du personlig kunde hos telefonselskabet, og levering og betaling er ejendommen uvedkommende, i lighed med hvis du er kunde hos TDC.

8 Beboerlokalerne (leje og brug) Beboerforeningen har indrettet nogle fælleslokaler i ejendommen, som kan benyttes til forskellige arrangementer. Lokalerne kan også lånes af beboere i Haunstrupgård til private sammenkomster. Lokalerne: Lokalerne består af et stort rum med plads til ca. 40 personer, samt entre, toilet og køkken. Der er stole, borde og alt nødvendigt køkkenudstyr og service. Lånerne skal selv medbringe håndklæder, viskestykker og duge, samt alle forbrugsvarer. Lån: Lokalerne lånes via ejendomskontoret, hvor også nøglen skal hentes og afleveres. Ligeledes skal tekniske mangler og defekter meddeles til kontoret. Ansvar: I låneperioden er lokalerne med alt udstyr underlagt lånerens opsyn og ansvar. Brugsregler Lokalerne ligger i ejendommen omgivet af almindelige private lejemål. Bestyrelsen har derfor fundet det nødvendigt at udarbejde et sæt regler for benyttelse af lokalerne, der bedst muligt tager hensyn til, dels at lånerne af lokalerne kan fejre deres mærkedage og holde nogle hyggelige sammenkomster, og dels at de omkringboende lejere kan have et rimeligt uforstyrret privatliv. Reglerne er: Der må holdes sammenkomst i lokalerne fra til alle ugens dage. Lokalerne er tilgængelige fra til for forberedelse og oprydning. Lyset slukker automatisk kl efter dette tidspunkt skal lokalerne være mennesketomme. Adgang til lokalerne må kun ske fra hjørnedøren mod gaden. De andre døre er kun nødudgange, og må kun åbnes i nødstilfælde. Der skal overholdes et rimeligt lydniveau. Høj råben og meget høj musik er ikke tilladt. Lokaler og udstyr skal afleveres ryddeligt og rengjort til aftalt tid. Der skal altid vaskes køkkengulv og alle gulve skal støvsuges. Den beboer der har lejet lokalerne skal altid være tilstede når der er sammenkomst. Betaling: For private sammenkomster betales der 500 kr. til administration, lys, gas, varme og almindelig slitage, samt et depositum på 300 kr. i depositum for nøglen. Depositummet tilbagebetales når lokalerne er synet og godkendt, og nøglen afleveret.

9 Haveanlæg, Grill og Flag Haunstrupgård har 2 haveanlæg, et i gård 1 og et i gård 2. Der er grønt anlæg, borde og bænke, samt legeplads til mindre børn i gård 1. Der er grønt anlæg, legeplads til lidt større børn, borde og bænke, samt Grillplads i gård 2. Alt dette kan anvendes frit af beboerne i Haunstrupgård, og står under beboernes ansvar og opsyn. Det forventes derfor, især ved grillen, at man rydder pænt op efter sig, tømmer og overdækker grillen, slår parasollerne sammen og sætter overtrækket på, når man er færdig med at bruge det. Der kan ikke reserveres tid eller plads i gården eller ved Grillen. Alt anvendes efter princippet først til mølle, men dog med skyldig hensyntagen til at det er et fællesanlæg, så der bør være plads til alle. I gård 1 findes en flagstang med tilhørende vimpel og flag. Vimplen er altid sat. Hvis en beboer ønsker flaget sat i en særlig anledning, kan flaget lånes og afleveres hos inspektøren mod et depositum på 300 kr. Låneren har ansvaret for at flaget håndteres efter alm. danske flagregler, dette indebærer bl.a. at flaget skal nedtages senest ved solnedgang. Når du forlader Grillen bedes du: Ryde pænt op, fjerne flasker og affald. Rengøre grillen (hvis den er for varm, da næste morgen) Lægge låget på Grillen. Slå parasollerne sammen, og sætte overtrækket på.

10 Vaskerierne (reservation og brug) Haunstrupgård har 4 fællesvaskerier fordelt i kælderen. Vaskerierne er pengeløse, og gratis i brugen (driftsudgiften indgår på lige fod med ejendommens andre udgifter i huslejen). Vaskerierne er røgfrie Vaskerierne er kun for Haunstrupgårds beboere, og må ikke benyttes af personer under 16 år. Hvert vaskeri indeholder 3 store vaskemaskiner, 1 strygerulle og 2 tørretumblere, samt diverse vaskekurve og arbejdsborde. Når man ønsker at benytte vaskeriet, låser man sin vaskenøgle fast på en ledig dag og tid. Reserverede vasketider skal respekteres Såfremt man ikke har påbegyndt sin vasketur senest 15 minutter efter starttidspunktet, kan en anden beboer tage maskinerne i brug. Hvis man ikke benytter alle 3 maskiner, eller bliver færdig før ens tid udløber. Opfordrer bestyrelsen til at man lader andre bruge den/de ikke benyttede maskiner, eller lader dem komme til før deres vasketur begynder. Alle beboere får på denne måde den bedste udnyttelse af de maskiner ejendommen har til rådighed. Vaskeriet skal efterlades i pæn og rengjort stand, som man selv ønsker at modtage det. Følgende skal gøres hver gang man har brugt vaskeriet: Tøm og rens sæbeskålen Rengør filteret i tørretumbleren, (nederste plade på forsiden løftes af, og filteret renses) Strygerullen slukkes Der må aldrig bruges rensevæsker, blegemidler eller tøjfarvemidler i maskinerne Defekter og andet meddeles straks til ejendomskontoret, eller der skrives en fejlmelding, som lægges i kontorets brevkasse. Lejeren afmærker straks maskinen som defekt. Vaskerierne benyttes på beboernes eget ansvar. Nøglen er personlig og må ikke overdrages til andre, sker dette kan det medføre erstatningspligt ved skader og merforbrug.

11 Råderetten (nyt køkken, bad og andet) Alle ændringer, forbedringer og vedligeholdelsesarbejder der ikke står nævnt i vedligeholdelsesreglementet, skal der ansøges om hos driftslederen (inspektøren). Intet arbejde må iværksættes før der er givet en skriftlig tilladelse, med vedledning om, hvordan arbejdet skal udføres og betales. Råderet En beboer i Haunstrupgård har, indenfor nærmere fastsatte regler, mulighed for at ændre og modernisere sin bolig. Man skelner mellem den individuelle råderet, og den kollektive råderet. Individuel råderet Alle arbejder under den individuelle råderet betales af lejeren. Under den individuelle råderet kan der laves nye køkkener, bad og mange andre ændringer i lejligheden. Hvis arbejdet på forhånd godkendes som en forbedring af lejemålet, og efter udførelsen synes og godkendes skal der ikke foretages en retablering ved fraflytning, og man kan få godkendt en 10 årig afskrivnings periode, således at hvis man f. eks. Flytter efter 3 år får man 70 % af det investerede beløb udbetalt, flytter man efter 8 år får man 20% udbetalt. Kan arbejdet ikke på forhånd godkendes som en forbedring af lejemålet, kræves der ved fraflytning en retablering af lejemålet på lejers bekostning. Kollektiv råderet Under den kollektive råderet kan beboerne få opsat nyt køkken og Bad efter de nedenfor beskrevne regler. Ved arbejder udført under den kollektive råderet betaler fsb i første omgang arbejdet ved et særligt lån. Når arbejdet er færdigt, betaler lejeren lånet tilbage ved en månedlig lejeforhøjelse i 20 år. Leje forhøjelsen udregnes på baggrund af arbejdets kostpris + omkostninger til FSB. Når der under den kollektive råderet opføres nyt køkken eller bad må et køkken max koste kr. + omkostninger til fsb, og et badeværelse max koste kr. + omkostninger til fsb. Når der renoveres køkkener og bad under ordningen Kollektiv råderet skal alle bygningsregulativer følges, og alt el- og vvs arbejde udføres af autoriserede håndværkere. Særligt ved indretningen Der skal altid afsættes 60 cm. plads til et standard komfur. Der skal afsættes plads til 60cm. vaske- eller opvaskemaskine, hvis det teknisk set er muligt i den pågældende lejlighed. Der skal altid afsættes plads til et køle/frys skab på 60 cm. i bredden og min.190 cm. i højden. Der skal altid være et skuffe- eller skabselement på min. 20 cm mellem komfur og høj skabsside eller væg. Låger og skuffeforsider på køkken- og badeværelsesskabe skal holdes i lyse farver eller lyst naturtræ.

12 Serviceaftaler og vagtordninger i Haunstrupgård Problem Kontakt Telefon Træffetid Stormskade Strømafbrud Sprængte vand- og afløbsrør og lignende Falck Falck Falck Abonnementskode skal oplyses: døgnet rundt Dørtelefon ejendomskontoret eller Mandag, tirsdag,onsdag og fredag kl torsdag kl Telefon Dansk kabel TV Hele ugen også week-end Tv You-See Hverdage Week-end Internet Dansk kabel TV Hele ugen også week-end For samtlige serviceaftaler og vagtordninger gælder, at de er aftalt til at dække ejendommens fællesanlæg og væsentlige fejl og skader på faste installationer. Udenfor ejendomsfunktionærernes normale arbejdstid, kan den enkelte beboer frit kontakte disse vagtordninger ved fejl, mangler eller skader som omtalt ovenfor. Hvis den enkelte beboer tilkalder servicefolk til fejl og mangler der ikke vedrører fællesanlægget, eller til ikke væsentlige fejl og skader på de faste vand- og el anlæg, skal beboeren selv betale regningen. Vi beder beboere der observerer sprængte vandrør, indtrængende regnvand eller fejl på TV eller dataleverancen, straks at melde det til de respektive vagtcentraler.

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Navn: Adresse: Lejl.nr.: lejer Færgely fra den / kl. til den / kl. Antal deltagere i arrangementet (max. 32 personer): Jeg er indforstået med, at jeg personligt er ansvarlig

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes ikke til fester men primært små arrangementer såsom mindre fødselsdage, receptioner m.v. Det er lejerens pligt at sørge for, at gæsterne

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Gældende fra 1. juni 2009 Lokalerne kan lejes af beboere i ABG. Reservationer kan kun ske ved personlig fremmøde, hvor depositum

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3. Ringholmsvej Viaduktvej Bakkevej

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3. Ringholmsvej Viaduktvej Bakkevej Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Ringholmsvej Viaduktvej Bakkevej Stationsvej Lindholm Nærbanevej Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 13. Vi håber du vil føle dig hjemme, og blive glade for at bo her.

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 10. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her.

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ Tlf.: 44 91 60 03 September 2014 PRAKTISKE INFORMATIONER AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret,

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes primært til børnefødselsdage, fødselsdage og andre mindre sammenkomster.

Læs mere

Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig?

Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Ejendomskontoret Indhold Opsigelse af din bolig.... 3 Fraflytning fra din bolig....

Læs mere

Når du flytter fra din bolig.

Når du flytter fra din bolig. Lyngby-Taarbæk kommune Ejendomskontoret Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Indholdsfortegnelse Opsigelse af din

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Orientering om ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Afdeling 14: Abelsvej 72-224 Fælleshus, Abelsvej 156 Juni 2015 Til nuværende og kommende beboere. Efter afholdelse af ordinære afdelingsmøder

Læs mere

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse Huset udlejes kun til beboere i Kyndby Huse samt medlemmer af Kyndbyværkets Personaleforening (KPF) Udlejning aftales på ejendomskontoret enten med den administrative medarbejder i træffetiden eller med

Læs mere

December Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen

December Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen December 2017 Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

Råderetskatalog. Afdeling 28, Nørrebrogade. Om mulighederne for Forbedringer / ændringer Af din bolig

Råderetskatalog. Afdeling 28, Nørrebrogade. Om mulighederne for Forbedringer / ændringer Af din bolig Råderetskatalog Afdeling 28, Nørrebrogade Om mulighederne for Forbedringer / ændringer Af din bolig Vedtaget den 30. januar 2006 Side 2 boligforeningen Østerbo Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hovedregler

Læs mere

DIN BOLIG Når du flytter ud

DIN BOLIG Når du flytter ud DIN BOLIG Når du flytter ud 1 2 Indholdsfortegnelse Opsigelse af din bolig 4 Fraflytning fra din bolig 4 Førsyn af din bolig 4 Fraflytningssynet 5 Beboerrepræsentationens deltagelse i dit fraflytningssyn

Læs mere

Februar Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen

Februar Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen Februar 2016 Velkommen til afdeling 76 Tiendeladen Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til

Læs mere

RÅDERETSKATALOG FOR AFDELING 7

RÅDERETSKATALOG FOR AFDELING 7 Afsnit 5. RÅDERETSKATALOG FOR AFDELING 7 BYAGER VÆNGE, 3460 BIRKERØD Hvad er råderet? Råderetten blev indført ved lov i 1993 og ændret i 2005. Råderetten gælder kun de individuelle lejemål, dvs. ikke fællesarealerne.

Læs mere

Når du flytter ind i din nye bolig.

Når du flytter ind i din nye bolig. Lyngby-Taarbæk kommune Ejendomskontoret Når du flytter ind i din nye bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ind i din nye bolig? Indholdsfortegnelse Velkommen

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 07.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 07.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Taastrup almennyttige Boligselskab Side 1 af 8 sider RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Mandag - fredag 10.00-15.00 Mandag - onsdag 10.00-15.00 77 32 00 01

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Frederiksholm Karré 18. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

Råderetskatalog. Retningslinjer vedr. : Kollektiv / Individuel råderet - Installationsretten.

Råderetskatalog. Retningslinjer vedr. : Kollektiv / Individuel råderet - Installationsretten. Råderetskatalog Retningslinjer vedr. : Kollektiv / Individuel råderet - Installationsretten. 0 Indhold Indhold... 1 Indledning... 2 Kollektiv råderet... 2 Individuel råderet... 2 Forandringer.... 2 Installationer,

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1. Østre Allé, Himmerlandsgade m.v.

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1. Østre Allé, Himmerlandsgade m.v. «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1 Østre Allé, Himmerlandsgade m.v. Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 1. Organisation Boligselskabet BSB Søllerød ejer tre ejendomme: Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 Administrationen

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 62

VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» Ramblaen, Niels Bohrs Vej 36-40 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar

Læs mere

Haderslev Boligselskab. Råderetskatalog. om dine muligheder for at forbedre og forandre din bolig i Haderslev Boligselskab afd.

Haderslev Boligselskab. Råderetskatalog. om dine muligheder for at forbedre og forandre din bolig i Haderslev Boligselskab afd. Haderslev Boligselskab Råderetskatalog om dine muligheder for at forbedre og forandre din bolig i Haderslev Boligselskab afd. 1627 Byhusene Boligselskabet Haderslev/DOMEA Side 1 INDHOLD Lejet men helt

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013

Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013 Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013 Under henvisning til boligoverenskomstens bestemmelser er enhver beboer forpligtet til at iagttage god orden i ejendommen. AFFALD

Læs mere

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Høsterkøb Forsamlingshus Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Forsamlingshuset er beliggende ved siden af Høsterkøb Skole på Nedenomsvej i Høsterkøb. Det er på ca. 167

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Velkommen til. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17, 19

Velkommen til. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17, 19 Velkommen til Godsbanen Afd. 65 Godsbanen 9, 17, 19 Tilrettet version pr. 28. februar 2019 Velkommen til din nye almene bolig Denne folder er til dig, der er ny beboer i Alabu Bolig. Find information om

Læs mere

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Rødovre almennyttige Boligselskab RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Mandag - fredag 10.00-15.00 Mandag - onsdag 10.00-15.00 77 32 00 01 2 06 22 40 Finsensvej

Læs mere

Råderet. Boligafdelingens navn: Afdelingsmødet har vedtaget reglerne for Råderet:

Råderet. Boligafdelingens navn: Afdelingsmødet har vedtaget reglerne for Råderet: Råderet Boligafdelingens navn: Afdelingsmødet har vedtaget reglerne for Råderet: Indledning Når du bor alment, kan du sætte dit eget præg på din bolig. Med råderetten kan du indrette og ombygge din almene

Læs mere

Velkommen til. Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C

Velkommen til. Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Velkommen til Afd. 53 Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Alabu Bolig Brohusgade 2 B, 9000 Aalborg Åbningstider: Mandag - tirsdag - torsdag kl. 07.30-15.00 Onsdag kl. 09.00-17.00 Fredag kl.

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE. «Bruger_Initial»

VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE. «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Orientering om ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Afdeling 12: Prinsessevænget 2-32 Afdeling 13: Prinsessevænget 34-56 November 2012 Til nuværende og kommende beboere. Efter afholdelse af ordinære

Læs mere

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro

RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro BIRKEPARKEN Hørsholm almene Boligselskab RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Ekspedition Beboerservice Telefax Postgiro Mandag - fredag 10.00-15.00 Mandag - onsdag 10.00-15.00 77 32 00 01 2 06 22 40 Finsensvej

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Gældende fra 1. oktober 2016 Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Lokalerne kan lejes af beboere i Vadgårdsparken. Reservationer kan kun ske ved personligt fremmøde,

Læs mere

Råderetsregler 2006. Afd. 13. Præsteskoven 1-109.

Råderetsregler 2006. Afd. 13. Præsteskoven 1-109. Råderetsregler 2006 Afd. 13 Præsteskoven 1-109. Indledning Boligindretning optager mange danskere, og idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige. Råderetten giver lejerne, som har lyst

Læs mere

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 104-262 Afdeling 22 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

ØSTERBY Taastrup almennyttige Boligselskab RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig!

ØSTERBY Taastrup almennyttige Boligselskab RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Taastrup almennyttige Boligselskab RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Råderetskatalog Side 2 INDHOLD Råderetten: Tilpas din bolig til dine behov!...3 Forbedringer og forandringer....3 Udenfor eller indenfor

Læs mere

HUSORDEN LYKKESHOLMS ALLÉ AFD. VIBY J

HUSORDEN LYKKESHOLMS ALLÉ AFD. VIBY J HUSORDEN 2011 AFD. 10 LYKKESHOLMS ALLÉ VIBY J Indhold Generelt... 3 1. Affaldshåndtering... 4 2. Badeværelse og toilet... 4 3. Dybfrysere i skure udhuse... 4 4. Fodring af fugle... 4 5. Fyrværkeri... 5

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 53. Hvidkildevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 53. Hvidkildevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 53 Hvidkildevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

Husorden. For. Afdeling Betty Nansens Allé. Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune

Husorden. For. Afdeling Betty Nansens Allé. Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune Husorden For Afdeling Betty Nansens Allé Boligselskabet for handicappede i Frederiksberg Kommune E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere

Læs mere

Afdeling Sønderpark Ringsted Boligselskab RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig!

Afdeling Sønderpark Ringsted Boligselskab RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Afdeling Sønderpark Ringsted Boligselskab RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Råderetskatalog Side 2 INDHOLD Råderetten: Tilpas din bolig til dine behov!... 3 Forbedringer og forandringer.... 3 Udenfor

Læs mere

Råderetskatalog. boligforeningen aab. www.aab.dk

Råderetskatalog. boligforeningen aab. www.aab.dk Råderetskatalog - inkluderer BESTEMMELSER OM INSTALLATIONSRET OG SKILLEVÆGGE boligforeningen aab www.aab.dk 1 Indhold 1 IndledninG 04 2 Arbejder inde i boligen 05 2.1 Individuelle forbedringsarbejder

Læs mere

Velkommen. til. E/F Elverbo

Velkommen. til. E/F Elverbo Velkommen til E/F Elverbo 10-03-2009 Side 1 Indhold Administrator... 3 Arbejdsweekend... 4 Bestyrelsen... 5 Dørskilte... 6 / email... 7 Gas... 8 Haven... 9 Husorden... 10 Husholdningsaffald... 11 Håndværkere...

Læs mere

Om mulighederne for. Forbedringer / ændringer. af din bolig. Hvad kan du ændre? Skal der retableres? Har du mulighed for godtgørelse?

Om mulighederne for. Forbedringer / ændringer. af din bolig. Hvad kan du ændre? Skal der retableres? Har du mulighed for godtgørelse? Afsnit 8 - Råderets katalog Om mulighederne for Forbedringer / ændringer af din bolig Hvad kan du ændre? Skal der retableres? Har du mulighed for godtgørelse? Vedtaget på Beboermøde den 24 august 2000

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Orientering om ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Afdeling 14: Abelsvej 72-224 Fælleshus, Abelsvej 156 September 2011 Til nuværende og kommende beboere. Efter afholdelse af ordinære afdelingsmøder

Læs mere

Velkommen til. Brohuset Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C

Velkommen til. Brohuset Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Velkommen til Brohuset Afd. 53 Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C 22. januar 2019 Administration og Beboerservice Når der er behov for at få kontakt til ejendomsfunktionæren Brohusgade 2 B,

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Allégården. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad det vil sige

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Orientering om ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Afdeling 14: Abelsvej 72-224 Fælleshus, Abelsvej 156 Oktober 2014 Til nuværende og kommende beboere. Efter afholdelse af ordinære afdelingsmøder

Læs mere

Afdeling 33 RÅDERET. Hvis du vil lave om i din bolig!

Afdeling 33 RÅDERET. Hvis du vil lave om i din bolig! Afdeling 33 RÅDERET Hvis du vil lave om i din bolig! R:\Fraflytning\Råderetskataloger\\2013 til godkendelse i organisationsbestyrelsen\afd 33 Råderetskatalog godkendt 05.09.2013.doc Råderetskatalog Side

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

TÅRNBYPARKENS festsal

TÅRNBYPARKENS festsal Boligorganisationen Tårnbyhuse TÅRNBYPARKENS festsal Ordensreglement og vejledning Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement for festsalen i Tårnbyparken Lokalerne skal være forladt senest klokken

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre det hele lidt

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Afdeling 25 RÅDERET. Hvis du vil lave om i din bolig!

Afdeling 25 RÅDERET. Hvis du vil lave om i din bolig! Afdeling 25 RÅDERET Hvis du vil lave om i din bolig! Råderetskatalog Side 2 INDHOLD Råderetten: Tilpas din bolig til dine behov!... 3 Forbedringer og forandringer.... 3 Udenfor eller indenfor boligen....

Læs mere

KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER. Introduktion

KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER. Introduktion KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER Introduktion OPLYSNINGER OG REGLER FOR SELSKABSLOKALET Hvem kan låne selskabslokalet Selskabslokalet kan udlånes til Kongshvileparkens beboere og til beboere fra andre

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 7

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 7 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 7 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 7. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo i afdeling

Læs mere

RÅDERETSKATALOG I. LEJET MEN HELT DIT EGET... 2 II. FORANDRINGER OG FORBEDRINGER... 2 III. UDEN FOR ELLER INDEN FOR BOLIGEN... 2

RÅDERETSKATALOG I. LEJET MEN HELT DIT EGET... 2 II. FORANDRINGER OG FORBEDRINGER... 2 III. UDEN FOR ELLER INDEN FOR BOLIGEN... 2 DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKB KLOSTERGÅRDEN II KLOSTERGÅRDEN 70-112 3550 SLANGERUP RÅDERETSKATALOG INDHOLDSFORTEGNELSE I. LEJET MEN HELT DIT EGET... 2 II. FORANDRINGER OG FORBEDRINGER.... 2 III. UDEN

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Fortunen, Lyngby Boligselskab. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også,

Læs mere

Lyngby almennyttige Boligselskab side 28 af 33 VIRUMGÅRD RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig!

Lyngby almennyttige Boligselskab side 28 af 33 VIRUMGÅRD RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Lyngby almennyttige Boligselskab side 28 af 33 RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Lyngby almennyttige Boligselskab side 29 af 33 Råderetten: Tilpas din bolig til dine behov! Du har gode muligheder for

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Råderetskatalog. Afdeling 14 Grønnevej

Råderetskatalog. Afdeling 14 Grønnevej Råderetskatalog for Afdeling 14 Grønnevej Domea Hedensted Tørring Råderetskatalog Grønnevej, Tørring Side 2 af 11 INDHOLD 1. Lejet men helt dit eget... 3 2. Forbedringer... 5 3. Forandringer... 7 4. Økonomisk

Læs mere

AFDELING 21. Råderetsregler 2006. Karpedam 2 A - D.

AFDELING 21. Råderetsregler 2006. Karpedam 2 A - D. AFDELING 21 Råderetsregler 2006 Karpedam 2 A - D. Indledning Boligindretning optager mange danskere, og idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige. Råderetten giver lejerne, som har

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN Velkommen i vores afdeling Afdelingsbestyrelsen byder velkommen i afdelingen og håber du må blive glad for at bo her. Vi arbejder for at skabe en

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg Regler for fælleshus A/B Humlebjerg Gældende fra (Vedtaget på generalforsamling) Side 1 af 8 Regler for anvendelse af fælleshuset Hvem er ansvarlig for anvendelse af fælleshuset? Det er til enhver tid

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement Lokalet udlejes primært til børnefødselsdage, juleafslutninger og andre mindre sammenkomster. Lokalet udlejes ikke til større fester. (Max 30 personer) Møblerne

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Amagerbrogade 268, København S UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 39

VELKOMMEN TIL AFDELING 39 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 39 DANAGÅRDEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Vores Vaskeri. VAPNAGAARD Boliger på toppen af Helsingør. Guide og regler for brug af fællesvaskerierne på Vapnagaard

Vores Vaskeri. VAPNAGAARD Boliger på toppen af Helsingør. Guide og regler for brug af fællesvaskerierne på Vapnagaard Vores Vaskeri VAPNAGAARD Boliger på toppen af Helsingør Guide og regler for brug af fællesvaskerierne på Vapnagaard 2 3 Vaskemaskinerne 4 Tørretumbleren/Strygerullen 5 Tørrerummet 6 Aflevering til næste

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER December 2015

PRAKTISKE INFORMATIONER December 2015 POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ PRAKTISKE INFORMATIONER December 2015 AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret på torvet

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej VELKOMMEN TIL AFDELING 71 «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi

Læs mere

Råderetsregler 2014. Afd. 28. Barsøvænget Løjt Kirkeby

Råderetsregler 2014. Afd. 28. Barsøvænget Løjt Kirkeby Råderetsregler 2014 Afd. 28 Barsøvænget Løjt Kirkeby Indledning Boligindretning optager mange danskere, og idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige. Råderetten giver lejerne, som har

Læs mere