Fodboldskolens sponsorer:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fodboldskolens sponsorer:"

Transkript

1

2 FORORD: Varde Idrætsforening takker dig for din interesse for Peugeot Fodboldskole Varde Vi mærker en stor interesse for at være med på netop Vardes fodboldskole, dette tager vi som et udtryk for, at vores mål med Fodboldskolen bliver værdsat af deltagerne, og at vi er i stand til at indfri jeres forventninger. Du er én af de heldige, der nu har sikret dig en billet til en uge i fodboldens tegn. Vi håber, at du også finder 2012-udgaven af Peugeot Fodboldskole Varde for vellykket, samt at fodboldskolen lever op til dine forventninger. TIDSRUM: PRAKTISKE INFORMATIONER: Peugeot Fodboldskole Varde 2012 afvikles på banerne ved Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde i uge 27 (2. juli 6. juli). Hver dag er programsat fra kl. 09:00 til kl. 15:00 (inkl. pauser). Der vil dog være opsyn på Fritidscenteret fra kl. 08:30 til kl. 15:30. FODBOLDSKOLEN: Dette er 6. gang, vi i Varde Idrætsforening afholder vores egen fodboldskole. På fodboldskolen i 2011 deltog således 282 spillere, fordelt med 184 drenge (mod 125 i 2009 og 167 i 2010) og 98 piger (mod 87 i 2009 og 94 i 2010), hvilket vidner om, at vi sammen har fundet den rigtige fodbold-skolemodel. Et stort deltagerantal er ikke et mål i sig selv, hvorimod fodboldskolens målsætning går på kvalitet og oplevelser.

3 Peugeot Fodboldskole Varde s grundlæggende målsætning er: o Deltagerne skal lære noget, - de skal udvikle sig som fodboldspillere o Deltagerne skal få sig rørt, - de skal aktiveres fysisk o Deltagerne skal opleve succes, - de skal føle at ting lykkes for dem o Deltagerne skal trives godt, - de skal have en god social oplevelse Fodboldskolen er ikke kun for de dygtigste fodboldspillere, det skal være sjovt. Det er et klart mål, at alle uanset færdigheder skal have en god oplevelse med hjem. At tilbringe 5 dage sammen med en flok nye kammerater, samt at opleve en ny træner, der har tid til en, og som måske laver tingene på en anden måde. Det er måske dét, der skal til, for at man føler, at man kan lidt af det, som Daniel Agger, Christian Eriksen eller Nicklas Bendtner viser i landskampe. Og når det lykkes, så har vi nået et mål, som vi lægger meget stor vægt på. TILBAGEMELDING FRA ELEVER OG FORÆLDRE: En af forudsætningerne for, at vi kan arrangere en god fodboldskole, er, at vi modtager såvel ros som ris. Vi vil derfor kraftigt opfordre til, at I straks kontakter os, såfremt I, som elever eller forældre, støder på problemer/episoder, som I ikke forstår. Vi kan kun ændre på/forklare forholdene, hvis vi får kendskab til evt. problemområder. Fodboldskolens ansvarlige kan kontaktes på flg. måder: A) i planlægningsperioden (til og med søndag den 1. juli): Eigil Kristensen, eller eigil.kristensen@turbopost.dk B) i uge 27 (mandag til fredag fra kl. 08:30 til kl. 15:30) Ole Mejrup, Mød op på Fritidscenteret i VIF-klublokale ved Sydbank Stadion og få en snak om tingene.

4 Vi ønsker, at Peugeot Fodboldskole Varde skal være et rart, sjovt og udbytterigt bekendtskab for såvel deltagere som forældre. Vi opfordrer dig og/eller dine forældre til at meddele træneren (gerne i form af en lille seddel), hvis du ikke kan deltage i dele af programmet (planlagt fravær) samt i tilfælde af uventet fravær ved et telefonopkald på Vi vil gerne have kendskab til, hvis der er specielle hensyn, der skal tages, eller hvis særlig opmærksomhed er påkrævet i forhold til en deltager. Det kan være medicinforbrug eller lign. BESØG: Forældre og andre interesserede er meget velkomne til at besøge Peugeot Fodboldskole Varde. GRUPPEINDDELINGEN: Vi bruger primært deltagernes fødselsår som grundlag for gruppesammensætningen. Derfor er det meget vigtigt, at vi får besked om (allerede ved billetkøbet eller hurtigst muligt derefter til Fodboldskolelederen), hvis du ikke går i skole og/eller spiller fodbold med drengene/pigerne på din årgang. Dette er det eneste af deltagernes ønsker, som vi vil/kan tage hensyn til ved inddeling af skolens deltagere i grupper.

5 Vi har dårlige erfaringer med især rene pigegrupper, derfor vil grupperne ofte være en blanding af piger og drenge, hvor pigerne godt kan være ældre end drengene. Dette giver nogle meget harmoniske og velfungerende grupper. Vi bruger meget tid og energi på at sammensætte grupperne, derfor kan vi ikke begynde at tage hensyn til alle ønsker. Vores erfaring er, at efter et par timer i selskab med ukendte drenge og piger, så er man glad for de nye bekendtskaber, hvilket også er et af formålene med deltagelse på fodboldskolen. Vi opfordre forældrene til at afdramatisere gruppeproblematikken og til at bakke op om vores inddeling, thi med forældrene som medspiller, så kommer tilfredsheden med de nye kammerater ofte meget hurtigt. TRÆNERE OG TRÆNERASSISTENTER: Alle trænere og trænerassistenter på Peugeot Fodboldskole Varde får et beskedent honorar, hvilket gør det muligt for os at påskønne deres store indsats. Vi forsøger at finde områdets dygtigste (såvel fodboldfagligt som socialt) trænere/trænerassistenter. Trænerne hentes fra et stort område, mens trænerassistenterne hovedsagligt rekrutteres blandt klubbens ældste ungdomsspillere. Således uddannes disse til evt. at kunne træde til som klubtræner, og samtidig opdrages de til at yde en indsats i foreningsregi. Det ligger os meget på sinde, at have dygtige, humørfyldte og pligtopfyldende ledere, hvilket lykkes meget godt, synes vi selv.

6 HUMMEL-TØJPAKKE, PÅ- OG OMKLÆDNING: Deltagerne skal hver dag være omklædte og klar til dagens program senest kl. 09:00 på Sydbank Stadions tribune. Ved afslutning af 1. dagen udleveres HUMMEL-tøjpakken til fodboldskolens deltagere. Tøjet kan så anvendes i den resterende del af ugen. HUSK: det er en MEGET god idé, straks at skrive navn i tøjet, da alle jo har tøj af samme mærke og farver. Første dag har deltagerne selv sportstøj med/på. Tøjet, der udleveres sidst på 1. dagen, kan ikke byttes til andre størrelser, såfremt deltageren har fået tøjet i den bestilte størrelse. Hvis Varde IF er årsag til en fejlleverance, så vil vi (VIF) selvfølgelig gøre alt for at rette fejlen. Intersport er alene formidler af tøjet og kan som sådan ikke drages til ansvar for forkerte størrelser. Butikken kan ej heller tilbyde en ombytning til andre størrelser, ligeledes kan tøjpakkens indhold ikke byttes til andre varer. Alle spørgsmål/ønsker vedrørende tøjet skal rettes til Fodboldskolelederen. Der er mulighed for omklædning og bad på Fritidscenteret. Omklædningsrummene vil være opdelt efter køn og alder, hvilket vil være skiltet ved siden af døren til omklædningsrummet. Man opfordres til ikke at efterlade værdigenstande (mobiltelefoner, penge og lignende) i omklædningsrummene. Selv om der periodevis er ledere på gangene, er alt opbevaring i omklædningsrummene på eget ansvar. NAVNETRYK: I samarbejde med Intersport, Varde, tilbyder vi at trykke navn på tøjet. Navnet skal i så fald bestilles og betales separat. Navnet påtrykkes spilletrøje og sweatshirt (overtrækstrøje) FØR tøjet udleveres sidst på 1. dagen. Skulle der være fejltryk (i forhold til det bestilte), så retter vi (Varde IF/Intersport) selvfølgelig fejlen.

7 VEJRET: Selv om vi har gode forbindelser, kan vi desværre ikke love sol og sommer, derfor vil det være en god idé at medbringe varmt tøj f.eks. til først på dagen. I tilfælde af regnvejr (eller udsigt til dette) vil det ligeledes være en god idé at have skiftetøj i tasken. En dag i vådt tøj kan være meget lang og meget sur. Hvis vi mod forventning skulle få MEGET regnvejr i løbet af ugen, så har vi reserveret Lerpøthallerne. Derfor er det en god idé at medbringe et par indendørssko. DET KAN VÆRE HÅRDT FOR FØDDERNE: En del elever vil få problemer med vabler på fødderne, fordi de skal have fodboldstøvler på i 5-6 timer om dagen i en hel uge. Især kan nye fodboldstøvler give problemer for fødderne, medmindre støvlerne gøres våde inden brug første gang. Et par kondisko i tasken, som kan erstatte støvlerne vil være rart. Fodboldskolen er i besiddelse af isposer, plaster samt vabelplaster. SPISE OG DRIKKE: Med det store antal elever vil frokostpausen afvikles i hold. NYHED: Fodboldskolen kan i samarbejde med Scoremad (Varde Kommune) og Fritidscenterets Cafeteria tilbyde sundt mad hver dag for KUN 100 kr for hele ugen. Bestilling og betaling sker sammen med køb af fodboldskolebillet. Menuen for ugens dage kan ses på og på Deltagerne må medbringe madpakker, som kan indtages i Varde Idrætsforenings klublokale ved Sydbank Stadion.

8 Vi har desværre ikke mulighed for at opbevare madpakker i køleskab, men en lille køletaske kan fint stå i omklædningsrummet sammen med skiftetøjet. Ved spisningen er der ledere til stede. Deltagerne opfordres til at medbringe en drikkedunk hver dag samt til at indtage rigeligt med væske i løbet af dagen. GLEMTE SAGER: Med mange børn i alderen fra 8 år til 15 år kan det vist ikke undgås, at der er enkelte, der glemmer eller bare ikke kan finde sine ting. Hvis tingene bliver indleveret til én af Fodboldskolens ledere, så efterlyses ejeren ved morgensamlingen den følgende dag. Fredag eftermiddag står jo som bekendt i Vandkrigsgudens tegn, her kan tingene ofte blive lidt kaotiske, og man kan let, som en ung dreng eller pige, miste overblikket, derfor står vi efter afslutningen af Fodboldskolen ofte med en del glemte sager. Hvis du skulle mangle noget, kan en forespørgsel hos Fodboldskolelederen derfor være en god idé. KLUBBENS HJEMMESIDE: Dette hæfte med Praktiske Informationer er det sidste papir-materiale, som vi udleverer i forbindelse med Fodboldskolen. Eventuelle nye informationer samt oplysninger om ledernavne og telefonnumre kan ses på Varde Idrætsforenings hjemmeside under: Fodboldskole Dette hæfte kan også hentes/downloades som PDF-fil fra hjemmesiden. Hjemmesidens adresse er: Når vi har afsluttet Fodboldskolen, vil du med tiden kunne finde billeder af grupperne og af aktiviteterne på hjemmesiden.

Informationshæfte Sommer Camps 2012

Informationshæfte Sommer Camps 2012 Informationshæfte Sommer Camps 2012 Indledning Formålet med at lave dette informationshæfte til vores camps, er at sikre at afholdelsen kommer til at foregå i en god atmosfære, og at alle, deltagere, trænere

Læs mere

Velkommen. Organisation Kontakt: Formand RB 27 Ole Larsen. Information og Betaling: Carsten Lindholm

Velkommen. Organisation Kontakt: Formand RB 27 Ole Larsen. Information og Betaling: Carsten Lindholm Velkommen til Øens Hold Cup i Ringe Boldklub. Stævnet, hvor alt er tæt på og inden for kort gå-afstand. Det er nu 14. gang, vi byder velkommen til Øens Hold Cup i samarbejde med Øens Hold / OB. Vi krydser

Læs mere

PROGRAM MIDDELFART JUNI 2017 SPAREKASSE TIL SØNDAG KL FRA FREDAG KL I SAMARBEJDE MED

PROGRAM MIDDELFART JUNI 2017 SPAREKASSE TIL SØNDAG KL FRA FREDAG KL I SAMARBEJDE MED I SAMARBEJDE MED MIDDELFART SPAREKASSE 9. - 11. JUNI 2017 FRA FREDAG KL. 15.00 TIL SØNDAG KL. 15.00 PROGRAM WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/SSKFODBOLDSKOLE Ved spørgsmål kontakt Thomas Larsen thomas60775088@gmail.com

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk Hovedsponsor VBI S FODBOLDSKOLE 2013 VBI fodbold afholder fodboldskole i skolernes sommerferie. I 2012 deltog 74 børn, ca. 15 voksne og unge trænere stod for træningen, mens ca. 10 forældre hjalp med alt

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Velkommen til REMA 1000 SportsCamp Check-in og check-out Spilleregler og opførsel Telefonnumre og campkontor Ugeprogram Pakkeliste

Velkommen til REMA 1000 SportsCamp Check-in og check-out Spilleregler og opførsel Telefonnumre og campkontor Ugeprogram Pakkeliste DayCamp infofolder 2016 Velkommen til REMA 1000 SportsCamp Check-in og check-out Spilleregler og opførsel Telefonnumre og campkontor Ugeprogram Pakkeliste 5 dage med sport, sundhed, sommer, sjov og selvtillid!

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Skole og foreningsliv i bevægelse. Center for Ungdomsstudier (CUR) i samarbejde med DIF og DGI - støttet af Nordea-fonden

Skole og foreningsliv i bevægelse. Center for Ungdomsstudier (CUR) i samarbejde med DIF og DGI - støttet af Nordea-fonden Fodbold som linjefag En skole tilbyder fodboldlinje til 7. klasse i samarbejde med den lokale fodboldklub. Projektet nyder godt af, at der er en del personsammenfald mellem skole og klub i form af lærere

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS TOFTHØJSK LEN Velkommen i Tofthøjskolens DUS Side 2 Velkommen til nye børn Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Tofthøjskolens DUS. Vi håber, vi vil få et godt samarbejde omkring

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 U7-fodbold AAIF forår 2011 Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 Agenda Træner team Spillere Træning Kampe Projekt nye spilletrøjer Forældre www.aabybrofodbold.dk Praktiske informationer Støt klubben Evt.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 1 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012 1 Indholdsfortegnelse Forældre... 3 Klasseråd... 3 Klassekasse... 3 ForældreIntra... 3 Fravær... 3 Kontakt til lærerne... 3 Skole-hjem-samtaler... 3 Lektier... 3 Hverdagen i skolen... 4 Gymnastik... 4

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål Trænerguide 1 Formål Formålet med klubbens aktiviteter er, at det enkelte medlem finder glæde ved fodboldspillet. Det er klubbens ønske at skabe et miljø, hvor samværet og tolerancen overfor andre giver

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011 Verninge Skole Evt. supp. lederovernatning HOG Hinnerup Karlslunde IF Vorup fb Karlslunde IF 14. 16. oktober 2011 Velkommen til Apollo Cup for U-10 drenge i Verninge, som arrangeres i samarbejde mellem

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Holdninger til børneidræt

Holdninger til børneidræt Thyholm Idrætsforening Holdninger til børneidræt 3-10 år Forord Denne folder er ment som en vejledning til forældre, for at tilkendegive klubbens holdninger og give informationer om børneidræt 3-10 årige.

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016

Varde IF Børneafdeling Velkomstfolder 2015-2016 Velkommen til Varde IF Børneafdeling I denne folder finder du lidt praktiske oplysninger til dig og dine forældre inden du starter med at spille fodbold. Hold i Børneafdelingen Træningsfaciliteter Påklædning

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os meget til, at du skal begynde hos os og til at vi modtager dig De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla 2017-2018 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede sig, alt efter

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

Sponsor koncept Pige - Kvindeudvalg

Sponsor koncept Pige - Kvindeudvalg Varde Idrætsforening (VIF) er en fodboldklub med 700 medlemmer, og hold i både eliteog bredde rækker. Klubbens bedst placerede hold, er et dame seniorhold, som spiller i den næstbedste række (1 division)

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015 Stævneprogram Lørdag den 15. august 2015 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE Motalagade 6, 8200 Århus N, Tlf.: 23265305 E-mail: brittm@aarhus.dk Velkommen Vi er en idrætsinstitution normeret til 53 børn, hvoraf de 12 er vuggestuebørn. Institutionen

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9. Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9. Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9 Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017 Ugen der gik: En dejlig almindelig uge er gået. Oktoberdagens skiften af skyer, sol og

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014 Stævneprogram Lørdag den 16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema 1000

Læs mere

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE For elever i 7. og 8. klasse IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSL EV EFTERSKOLES FORÅRSCAMP

Læs mere

Velkommen til Rising Børnehus

Velkommen til Rising Børnehus Velkommen til Rising Børnehus Velkommen Personalet i Rising Børnehus vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Målsætning for førskolegruppen Børnene i førskolegruppen skal opnå glæde ved at gå i skole. De skal være trygge i forhold til de ansatte samt kunne færdes

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os til at se dig. De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte telefonnummer til stuen er: Koden til indgangen

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER PRAKTISKE INFORMATIONER Mødetid Undervisningen starter med morgensang kl. 8.15. Som forældre er man velkommen til at deltage i morgensangen på sidelinjen. Hvis man kommer for sent, bedes man vente i klassen,

Læs mere

VEST BØRNE MEDLEY 2019

VEST BØRNE MEDLEY 2019 INFO SEDDEL VEST BØRNE MEDLEY 2019 Aabybro DEN 30. - 31. MARTS 2019 DGI-Huset Aabybro indgang via AABYBRO SKOLE, Kattedamsvej 26, 9440 Aabybro Arrangører: Aabybro IF Svømning og Dansk Svømmeunion Bassin:

Læs mere

RESULTATET AF ELEV-APV PÅ BAKKESKOLEN, KOLDING 2006

RESULTATET AF ELEV-APV PÅ BAKKESKOLEN, KOLDING 2006 RESULTATET AF Lærerne er gode til at undervise Jeg er glad for mine lærere 9 7 5 3 1 Jeg er glad f or at gå i skole Lærerne skaber god st emning i klassen 12 1 7 5 3 1 Jeg synes, jeg lærer meget i skolen

Læs mere

Elev APV Undersøgelse af elevernes skolemiljø. Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14.

Elev APV Undersøgelse af elevernes skolemiljø. Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14. Elev APV 2014 Undersøgelse af elevernes skolemiljø Skemaet bedes udfyldt senest mandag den 31. marts 14. Målgruppen for undersøgelsen var elever i 08A, 8B, 9A, 9B, 9A, 9B, 9C Undersøgelsesperiode: 17-03-2014

Læs mere

HERNINGHOLM SPEJDER INFO OM: 1. DUKA city Aalborg 2. Familietur 3. Arrangementer indtil sommerferien

HERNINGHOLM SPEJDER INFO OM: 1. DUKA city Aalborg 2. Familietur 3. Arrangementer indtil sommerferien HERNINGHOLM SPEJDER INFO OM: 1. DUKA city Aalborg 2. Familietur 3. Arrangementer indtil sommerferien NB. Dette er VIGTIG INFO som også kan findes på hjemmesiden: www.herningholmspejderne.dk Hej Hej Herningholmspejdere

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Program. Idrætsferielejr. Årets program til alle deltagere.

Program. Idrætsferielejr. Årets program til alle deltagere. Program Idrætsferielejr Årets program til alle deltagere www.dgi.dk Indhold: Velkomst fra Lejrledelsen side 2 Huskeliste side 3 Lejrregler side 4 Adresser Side 5 Lejrbank Side 5 Stillerum Side 5 Program

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO AUGUST 2012 Velkommen til Svebølle SFO Forord Forord Med denne folder vil Svebølle SFO gerne byde nye børn og forældre VELKOMMEN. Formålet med folderen er samtidig at informere vore nye børn og forældre

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole Informationshæfte for Indskolingen Ørslevkloster Skole 2014 2015 11. udgave s. 1 En skole i forandring Ørslevkloster skole er en skole i forandring. I vil opleve en skole, som er anderledes, end da I selv

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til SFO Tusindfryd på Spjald Skole. Her i SFO Tusindfryd er børnene blandet på tværs af årgang, køn og alder. Dette fungerer

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla Revideret november 2014 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Visby Fritidscenter. Bredebro

Visby Fritidscenter. Bredebro INVITATION TIL SOMMERLEJR Visby Fritidscenter VED Bredebro 5. juli 11. juli 2015 Nu er det blevet tid til, at du skal tilmelde dig dette års sommerlejr. I år skal vi til Visby Fritidscenter, der er beliggende

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer INFORMATIONSFOLDER BØRNEHAVEKLASSEN PARKSKOLEN Struer www. parkskolen-struer.dk Kære forældre Samarbejde, tryghed og tillid er nogle af de nøgleord, som har stor betydning i skolens hverdag. Det gælder

Læs mere

Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV

Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV GRATIS AT DELTAGE! Foreninger, klubber og ungdomsskolen arrangerer forskellige gratis aktiviteter for børn og unge. På disse sider kan du læse, hvilke aktiviteter

Læs mere

HAVDRUP SOMMER CUP 2010

HAVDRUP SOMMER CUP 2010 HAVDRUP GYMNASTIK & IDRÆTS FORENING FODBOLDAFDELINGEN www.hgi-fodbold.dk PROGRAM HAVDRUP SOMMER CUP 2010 Søndag den 15. august 2010 ved Havdrup Hallen Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2010... 3

Læs mere

Talentcenter DANMARK. Spillermanual piger /drenge VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL

Talentcenter DANMARK. Spillermanual piger /drenge VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL VOLLEYBALL Talentcenter DANMARK Spillermanual piger /drenge Ta l e n t c e n t e r Ve s t Ta l e n t c e n t e r Ø s t Ta l e n t c e n t e r M a n u a l Ta l e n t c e n t e r 0 0 8 Ta l e n t c e n t e r 0 0 9

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Brenderup Idrætsforening

Brenderup Idrætsforening Velkommen i Brenderup Idrætsforening - Fodboldafdelingen Brenderup Idrætsforening Fodbold Gymnastik Håndbold Badminton Motion Brenderup Idrætsforening holder til i Brenderup Aktivitetscenter, Kirkevej

Læs mere

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Morten Jørgensen Leder Jette Rasmussen - Pædagog Astrid Harmsen Elly Pedersen - Pædagog - Pædagogmedhjælper Studerende (halvårs og 3 mdr.) Gitte Sørensen - Pædagog Jørn

Læs mere