Regulativ. for brug af stadepladser i Norddjurs Kommune til torvehandel T E K N I K O G M I L J Ø. Afdeling: Vej og Park Dato: Marts 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regulativ. for brug af stadepladser i Norddjurs Kommune til torvehandel T E K N I K O G M I L J Ø. Afdeling: Vej og Park Dato: Marts 2008"

Transkript

1 Afdeling: Vej og Park Dato: Marts 2008 T E K N I K O G M I L J Ø Regulativ for brug af stadepladser i Norddjurs Kommune til torvehandel Norddjurs Kommune Torvet Grenaa Tlf:

2 Indholdsfortegnelse 1. Administration 2. Særlige bestemmelser for salg 3. Særlige bestemmelser for stadepladser, Torvet, Grenaa 4. Særlige bestemmelser for stadepladser, Møllebækvej, Fjellerup Strand 5. Betaling for stadeplads 6. Stadepladsudgiften 7. Overtrædelse af bestemmelserne 8. Ikrafttrædelse Plan over stadepladser på Torvet, Grenaa Plan over stadepladser på Møllebækvej, Fjellerup Strand 1. Administration 1 I henhold til næringsloven, lov nr. 601 af 10. december 1975 jævnfør lovbekendtgørelse nr. 185 af 25. marts 1988, 14, stk. 1 og 2, har Miljø- og Teknikudvalget efter bemyndigelse af kommunalbestyrelsen fastsat følgende bestemmelser vedrørende torvehandel på Torvet, Grenaa og stadepladser ved Møllebækvej, Fjellerup Strand. 2 Eventuelle uoverensstemmelser i forbindelse med torvemarkedet skal afgøres af kommunen.

3 2. Særlige bestemmelser for salg 3 Torvehandel i Grenaa må kun finde sted onsdage og lørdage fra kl Torvehandel på pladserne ved Fjellerup Strand må kun finde sted i sæsonen fra 1. juni til og med september alle ugens dage uden tidsbegrænsning. 4 Ved torvehandel må der alene sælges næringsmidler fra jordbrug, husdyrhold og fiskeri samt mindre husdyr, fjerkræ og danske husflidsprodukter, desuden blomster, træer og buske. Et husflidsprodukt er en genstand, til hvis fremstilling der ikke kræves håndværksmæssig eller industriel uddannelse og som er fremstillet uden anden medhjælp end ægtefællen og hjemmeværende børn eller børnebørn. 5 Vogne, boder m.v., der anvendes i forbindelse med salg af levnedsmidler, skal godkendes af Fødevareregion Nord. 6 Enhver, der har bopæl i Danmark og er myndig efter dansk lov, kan deltage i torvehandel på de i dette regulativ anførte vilkår. 3. Særlige bestemmelser for stadepladser på Torvet, Grenaa 7 Pladserne nr. 1-7 anvendes til faste stadepladser. Pladserne nr anvendes til leje for en enkelt dag.

4 Biler, som ikke bliver brugt i forbindelse med handelen, må ikke opstilles på pladserne. 8 Torvehandel fra en fast stadeplads eller plads for en enkelt dag må kun finde sted på en af Norddjurs Kommunes pladsmand anvist stadeplads. Norddjurs Kommunes pladsmand er på pladsen i tiderne, hvor markedet foregår for udlejning af stadepladser. Det er ikke nødvendigt at træffe aftale om leje af en fast stadeplads eller en endagsplads i forvejen. Lejen foregår ved første fremmøde på pladsen. Stadepladsen må kun anvendes af den, til hvem den er anvist. 9 Er en fast stadeplads ikke indtaget 1 time efter torvetids begyndelse, kan pladsen for den pågældende dag benyttes af en anden. 10 Personer, der ikke har lejet en fast stadeplads, kan for en enkelt dag leje eventuelle ledige pladser mod betaling til kommunens pladsmand på Torvet. Rækkefølgen for udlejning er efter lejernes ankomst på pladsen. 11 Ingen må indtage større plads, end den lejede stadeplads omfatter. Placeringen samt stadepladsnumre fremgår af vedhæftede plan for Torvet, Grenaa 12 Kommunen kan til enhver tid, når omstændighederne efter

5 kommunens skøn taler herfor, fravige bestemmelserne om stadepladsernes fordeling og størrelse. Kommunen påtager sig intet ansvar eller erstatningskrav overfor faste boder, såfremt disse ved enkelte lejligheder bliver generet af anden benyttelse af Torvet, men i sådanne tilfælde vil de handlende i god tid blive adviseret af Norddjurs Kommune. 13 Stadelejerne skal straks ved torvetidens ophør rydde op, gøre rent samt fjerne alt opstillingsmateriale og affald. Stadelejeren skal efterkomme henstilling i forbindelse med eventuel oprydning fra den af kommunen udnævnte pladsmand. 14 Hver stadelejer må opstille 1-2 parasoller, som skal være ensfarvede mørkegrønne, der vil dog være mulighed for aftale af en anden farve, såfremt de faste lejere kan blive enige om en anden farve. Farven på parasollerne på pladserne for engangslejer: Første gang: Ingen bestemt. Herefter: I samme farve som ved faste pladser. 15 I tilfælde hvor alle stadepladserne er opstaget, og der opstår behov for en yderligere stadeplads for en enkelt dag, og man fra de faste stadepladslejere er enige om at rykke sammen for på den måde at give plads, skal pladsmanden give sin accept til, at den ekstra plads findes på den måde.

6 4. Særlige regler for stadepladser ved Møllebækvej, Fjellerup Strand. 16 Der er ialt 6 pladser, som kan anvendes til faste stadepladser, og i givet fald de ikke er udlejet, vil de kunne lejes til dagstadepladser. 17 Nærmere aftale om leje af en plads skal ske i forvejen på telefon , Freddy Juul Nielsen, Norddjurs Kommunes Materialegård, som er kommunens pladsmand for stadepladserne. Placering af den lejede plads skal aftale ved henvendelsen. 18 Ingen må indtage mere plads end det areal, man har fået tildelt. Placering samt stadepladsnumre fremgår af vedhæftede plan for Møllebækvej, Fjellerup Strand. 19 Kommunen kan til enhver tid, når omstændighederne efter kommunens skøn taler herfor, fravige bestemmelserne om stadepladsernes fordeling og størrelse. 20 Kommunen påtager sig ikke ansvar eller erstatningskrav overfor faste boder, såfremt disse ved enkelte lejligheder bliver generet af anden benyttelse af parkeringsarealet ved Møllebækvej, og i givet fald der bliver behov for brug af stadepladsarealet vil de handlende i god tid blive adviseret af Norddjurs Kommune. 21 Stadelejeren skal straks efter brug af pladsen rydde op, gøre rent samt fjerne alt opstillingsmateriale og affald, og efterkomme eventuel henstilling om oprydning enten fra Norddjurs

7 Kommune eller pladsmanden. 22 Der må opstilles en parasol på hver stadeplads. 5. Betaling for stadeplads 23 For anvendelse af stadepladser betales en af kommunalbestyrelsen godkendt afgift til Norddjurs Kommune. Afgiften fastsættes hvert år ved budgetlægningen. Afgiften for fast stadeplads på Torvet for hele året betales helårsvis, medens afgiften for fast stadeplads i sommer- og vinterhalvåret beales halvårsvis. Afgiften for stadepladser ved Fjellerup Strand betales samlet for 4 måneder. Afgiften for enkelte dage betales til Norddjurs Kommunes pladsmand mod dags dato kvittering. Pladsmanden indsætter dagsindbetalinger efter sidste torvedag i måneden på konto tilhørende Norddjurs Kommune. Ved tildeling af en fast stadeplads vil den handlende få udleveret en kvittering af pladsmanden på, at pladsen er lejet som fast stadeplads. Der vil så inden kort tid herefter komme en opkrævning på den lejede periode fra Norddjurs Kommune til betaling af lejebeløbet i bank eller på postkontor. Ved ophør af brug af en stadeplads før udløb af brugsaftalen, vil man ikke kunne få tilbagebetalt overskydende lejeafgift, betalingen vil i givet fald ikke kunne overgå til tredje mand.

8 Genudlejning af den pågældende plads skal foregå via kommunens pladsmand. 6. Stadepladsafgifter I 2008 er udgiften følgende: 24 Helårsleje 1.200,00 kr. Vinter - 1. oktober til 31. marts 400,00 kr. Sommer - 1. april til 30. september 1.000,00 kr. 4 måneders leje i Fjellerup 650,00 kr. Dagsbetaling 50,00 kr. 7. Overtrædelse af bestemmelserne 25 I henhold til næringsloven, lov nr. 601 af 10. december 1975 jævnfør lovbekendtgørelse nr. 195 af 25. marts 1988, 27, stk. 1, straffes overtrædelse af de i dette regulativ fastsatte bestemmelser med bøde. 8. Ikrafttrædelse 26 Regulativet træder i kraft den 1. marts 2008 Erstatter regulativ for torvehandel på Torvet, Grenaa, november 2005.

9

10

11 Tillæg til regulativ for brug af stadepladser i Norddjurs Kommune til torvehandel 1 ændres til: I henhold til næringsloven, lov nr. 595 af 14. juni 2011 har Miljø og Teknikudvalget efter bemyndigelse af kommunalbestyrelsen fastsat følgende bestemmelser vedrørende torvehandel på Torvet, Grenaa og stadepladser ved Møllebækvej, Fjellerup Strand. 3 ændres til: Torvehandel i Grenaa må kun finde sted onsdage og lørdage fra kl På søndage kl I perioden fra d. 12. december til d. 24. december må der på alle ugens dage afholdes torvehandel fra kl På søndage dog kun fra kl Torvehandel på pladserne i Fjellerup Strand må kun finde sted i sæsonen fra 1. juni til 30. september alle ugens dage uden tidsbegrænsning. 4 ændres til: Ved torvehandel må der sælges: Udvalgsvarer (f.eks. tøj, sko, smykker), forudsat at man er der mindst en gang om ugen i en periode på mindst fire måneder, og at vilkårene i lukkeloven i øvrigt overholdes. Dagligvarer (varer som forsvinder ved brug, f.eks. mad- og drikkevarer og vaskepulver) undtaget tobak, alkohol, sodavand og chokolade- og sukkervarer. Næringsmidler fra jordbrug, husdyrhold og fiskeri samt mindre husdyr, fjerkræ, desuden blomster, træer, kranse og buske. Danske husflidsprodukter. Et husflidsprodukt er en genstand, til hvis fremstilling der ikke kræves håndværksmæssig eller industriel uddannelse og som er fremstillet uden anden medhjælp en ægtefælle og hjemmeværende børn eller børnebørn. Der indsættes 6, stk.2: Ved torvehandel skal der ved hvert salgssted være et opslag med virksomhedens cvr.nr samt indehaverens navn og adresse på et sted, der er synlig for kunderne. Ved salg af udvalgsvarer, skal disse oplysninger udleveres i skriftlig form til kunden. 7 ændres til: Pladserne nr. 1-8, og anvendes til faste stadepladser eller til leje for en enkelt dag. (markeret rødt)

12 Pladserne nr og anvendes til leje for en enkelt dag, såfremt der ikke er større arrangementer på pladsen. (markeret gult). Biler må ikke opstilles på/ved stadepladserne i perioden fra 1. april 30. september, dog undtaget biler/vogne der er indrettet som en salgsvogn (f.eks. fiskebil, ostebil). Der henvises i stedet til heldagsparkering på parkeringspladserne på Kannikegade og ved Grenaa Rådhus. I perioden fra 1. oktober 31. marts, undtaget perioden fra 12. december til og med 24. december, må der på stadepladserne være biler, såfremt de kan være inden for stadepladsens areal og forudsat at den enkelte stadeplads benyttes. 14 ændres til: Hver stadelejer må opstille 1-2 parasoller, som skal være ensfarvede mørkegrønne, der vil dog være mulighed for aftale om anden farve, såfremt de faste lejere kan blive enige om en anden farve. Farven på parasollerne på pladsen for engangslejer: Første gang: Ingen bestemt Herefter: I samme farve som ved faste pladser. Faste stadepladslejere skal ved møde indgå en kollektiv aftale/husorden med regler for opstilling af borde, fremmøde, kontaktperson til kommunen mv. Herefter skal Norddjurs Kommune godkende regelsættet. Stadepladsholderne skal føre kontrol med det godkendte regelsæt. I tilfælde af problemer med overholdelse af regelsættet skal kontaktpersonen informere Norddjurs Kommune. Kontaktpersonen vil få oplysninger om aflysninger, som skal viderebringes til de øvrige faste stadepladslejere. 25 ændres til: I henhold til næringsloven, lov nr. 595 af 14. juni 2011, jævnfør 9, straffes overtrædelse af de i dette regulativ fastsatte bestemmelser med bøde. 26 ændres til: Ændringerne træder i kraft den og er gældende 1 år fra denne dato. Tillæg til regulativ for torvehandel på Torvet, Grenaa, marts Kim T. Jensen afdelingschef 2

Regulativ. for brug af stadepladser i Norddjurs Kommune til torvehandel TEKNIK OG MILJØ. Afdeling: Vej og Park Dato: Marts 2008

Regulativ. for brug af stadepladser i Norddjurs Kommune til torvehandel TEKNIK OG MILJØ. Afdeling: Vej og Park Dato: Marts 2008 Afdeling: Vej og Park Dato: Marts 2008 TEKNIK OG MILJØ Regulativ for brug af stadepladser i Norddjurs Kommune til torvehandel Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING

REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING 1) Stadepladser I Ringkøbing er der mulighed for torvehandel følgende steder: på Torvet og på Havnen. Se vedhæftede kort. 2) Vareudvalg På stadepladserne kan der

Læs mere

REGULATIV FOR TORVET.

REGULATIV FOR TORVET. REGULATIV FOR TORVET. INDLEDNING. Regulativet danner grundlag for Nykøbing Sjælland Handel & Erhvervs administration af Torvet. Det er udarbejdet på grundlag af 14, stk. 2 i næringsloven og 102, stk. 1

Læs mere

Guldborgsund Kommune. Regulativ for torvehandel

Guldborgsund Kommune. Regulativ for torvehandel Guldborgsund Kommune Regulativ for torvehandel TORVEHANDEL Områderne må benyttes til handel og kulturelle aktiviteter efter forudgående tilladelse fra Guldborgsund Kommune, Vej og Park, Parkvej 37, 4800

Læs mere

Vedtægt for benyttelse af stadepladser. Torvet og Markedspladsen

Vedtægt for benyttelse af stadepladser. Torvet og Markedspladsen Vedtægt for benyttelse af stadepladser Torvet og Markedspladsen 21. juni 2018 2 TORVEHANDELSOMRÅDET Torvehandelsområderne Torvet og Markedspladsen ligger i Ringsted bymidte og er markeret med grøntoning

Læs mere

Vedtægter for Axeltorv og Kampergade i Helsingør 1998

Vedtægter for Axeltorv og Kampergade i Helsingør 1998 Axeltorv set gennem et vindue i Bjergegade 18 omkring 1860. På torvet står byens første jernpost og yderst til højre i billedet ses en del af den olsenske brænderigård. Tegning af August Schwartz Vedtægter

Læs mere

Regulativ for Køge Torv

Regulativ for Køge Torv Regulativ for Køge Torv Indholdsfortegnelse Side Indledning 2 Torvehandel 3 Tildeling af stadepladser 4 Faste stadepladser 4 Løse stadepladser 4 Tidspunktet for torvehandel 5 Hvad må sælges? 5 Fælles bestemmelser

Læs mere

Vilkår for mobilt gadesalg

Vilkår for mobilt gadesalg Vilkår for mobilt gadesalg Halsnæs Kommune Marts 2017 Vilkår for mobilt gadesalg Der skelnes mellem: En lille mobilvogn under 2,5 m² - f.eks. ladcykel, kaffeknallert En større mobilvogn over 2,5 m² - f.eks.

Læs mere

Gaderegulativ for Viborg Kommune

Gaderegulativ for Viborg Kommune Bilag 1: Endelig forslag til "Gaderegulativ for Viborg Kommune" Blå tekst er Park & Vejafdelingens forslag til ændringer. Gaderegulativ for Viborg Kommune I henhold til 102, 103 og 105 i "Lov om offentlige

Læs mere

Gågaderegulativ for Viborg Kommune

Gågaderegulativ for Viborg Kommune Gågaderegulativ for Viborg Kommune I henhold til 102, 103 og 105 i "Lov om offentlige veje" fastsætter Viborg Kommune som vejmyndighed efter samråd med Midt- og Vestjyllands Politi følgende regler for

Læs mere

Salg af varer uden for fast forretningssted

Salg af varer uden for fast forretningssted Salg af varer uden for fast forretningssted (Salg af varer fra mobile udsalgssteder, lagersalg, home-parties, markeder, udstillinger, messer og torvehandel) Baggrund Reglerne om, hvor og hvordan der må

Læs mere

Retningslinjer for mobilt gadesalg

Retningslinjer for mobilt gadesalg Retningslinjer for mobilt gadesalg April 2016 Godkendt af Miljø- og Teknikudvalget Indholdsfortegnelse 1. Generelt 2. Varer 3. Placering 4. Betaling 5. Varighed 6. Fremtoning og renholdelse 7. Ophør og

Læs mere

Regulativ for Køge Torv

Regulativ for Køge Torv Regulativ for Køge Torv Indholdsfortegnelse Side Indledning 2 Torvehandel 3 Tildeling af stadepladser 4 Faste stadepladser 4 Løse stadepladser 4 Tidspunktet for torvehandel 5 Hvad må sælges? 5 Fælles bestemmelser

Læs mere

Gaderegulativ. for Assens Kommune

Gaderegulativ. for Assens Kommune Gaderegulativ for Assens Kommune I henhold til 80, 86 og 89 i Lov om offentlige veje fastsætter Assens Kommune, som vejmyndighed, efter samråd med Fyns Politi, følgende regler for særlig råden over kommunens

Læs mere

Erhvervsudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL

Erhvervsudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Erhvervsudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: AquaDjurs as Langagervej 12, 8500 Grenaa Dato: Onsdag den 4. marts 2015 Start kl.: 12:30 Slut kl.: 15:45 Medlemmer: Jan Petersen (A) Harald Grønlund (I) Torben

Læs mere

Regulativ for pladser, gade og vej i Odder bymidte

Regulativ for pladser, gade og vej i Odder bymidte Regulativ for pladser, gade og vej i Odder bymidte 1.udgave, Plan oktober 2014 1 2 Dok. nr. 727-2014-117770 Indhold Regulativet... 4 Fælles bestemmelser... 6 Administration og ansøgning om tilladelse...

Læs mere

Torvehandel i henhold til Næringslovens 14 må kun finde sted på de anviste stadepladser.

Torvehandel i henhold til Næringslovens 14 må kun finde sted på de anviste stadepladser. 7 Torvehandel Generelle bestemmelser Torvehandel i henhold til Næringslovens 14 må kun finde sted på de anviste stadepladser. Rødt område viser husflidspladser, og grønt område viser stadepladser på Silkeborg

Læs mere

Regulativ for anvendelse af offentlige vejarealer i Næstved Kommune

Regulativ for anvendelse af offentlige vejarealer i Næstved Kommune Regulativ for anvendelse af offentlige vejarealer i Næstved Kommune Juni 2014 Side 1 af 13 Side 2 af 13 Forord De offentlige vejarealer skal bruges til færdsel, men vejarealerne kan også indgå i bymiljøet

Læs mere

Regulativ for gågaden i Hørsholm. Kapitel 1 Indledning. 1. Dette regulativ vedrører Hørsholm Kommunes del af Hovedgaden, som er en kommunal gågade.

Regulativ for gågaden i Hørsholm. Kapitel 1 Indledning. 1. Dette regulativ vedrører Hørsholm Kommunes del af Hovedgaden, som er en kommunal gågade. Gågaden i Hørsholm Kommune - regler for indretning, anvendelse og vedligeholdelse Velkommen til gågaden i Hørsholm. Her skal være plads til et levende handelsog byliv, sikker og tryg færdsel for alle og

Læs mere

Der må kun sælges dagligvarer. Herved forstås varer som forsvinder ved forbrug (fx mad- og drikkevarer).

Der må kun sælges dagligvarer. Herved forstås varer som forsvinder ved forbrug (fx mad- og drikkevarer). Generelt I Faaborg-Midtfyn Kommune gives der tilladelse til mobile salgsenheder, der dækker over en mindre vogn, fx en ladcykel, kaffeknallert, Christiania Cykel og lign. på 2,5 m 2. Der må kun sælges

Læs mere

AFTALE OM SALGSSTADER

AFTALE OM SALGSSTADER Vadehavet J.nr. Ref. Anhra Den 26. februar 2015 AFTALE OM SALGSSTADER AFTALENS PARTER Følgende aftale om opstilling af salgsvogn på Lakolk Strand (Sønderstrand), Rømø, indgås mellem: Miljøministeriet,

Læs mere

GÅGADEN - REGLER FOR INDRETNING, ANVENDELSE OG VEDLIGEHOLDELSE

GÅGADEN - REGLER FOR INDRETNING, ANVENDELSE OG VEDLIGEHOLDELSE GÅGADEN - REGLER FOR INDRETNING, ANVENDELSE OG VEDLIGEHOLDELSE Velkommen til gågaden i Hørsholm. Her skal være plads til et levende handels- og byliv, sikker og tryg færdsel for alle og gode aktiviteter

Læs mere

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn 1 Formål Nedenstående bestemmelser har til formål at sikre en kendt og smidig administration af Brejning Lystbådehavn. 2 Retningslinier Enhver pladshaver/bruger

Læs mere

ANVENDELSE AF GÅGADER TORVE PLADSER FORTOVE SKIVE KOMMUNE

ANVENDELSE AF GÅGADER TORVE PLADSER FORTOVE SKIVE KOMMUNE ANVENDELSE AF GÅGADER TORVE PLADSER FORTOVE SKIVE KOMMUNE Side 2 Gågaderegulativ for Skive er udarbejdet af Skive Kommune, Teknisk Forvaltning i samarbejde med COWI A/S Januar 2007 Fælles spilleregler

Læs mere

Regulativ for særlig råden over vejareal i Sønderborg Kommune.

Regulativ for særlig råden over vejareal i Sønderborg Kommune. Regulativ for særlig råden over vejareal i Sønderborg Kommune. Indledning Anvendelsen af vej- og fortovsarealerne i kommunen skal først og fremmest sikre gode og sikre færdselsforhold, dog er det ofte

Læs mere

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail:

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail: Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand Mellem: Hørsholm Kommune Hørsholm Rådhus Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm (i det følgende kaldet kommunen) Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.:

Læs mere

Praktiske informationer Jul på Torvet i Hillerød 2019

Praktiske informationer Jul på Torvet i Hillerød 2019 Praktiske informationer Jul på Torvet i Hillerød 2019 Til Julehytteholderne For at både I og kunderne får den bedste oplevelse af Julemarkedet i Hillerød, har vi lavet nogle praktiske informationer og

Læs mere

På baggrund af en forsøgsordning foreslås en model for mobilt gadesalg i Aarhus.

På baggrund af en forsøgsordning foreslås en model for mobilt gadesalg i Aarhus. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Magistratsafdeling for Teknik og Miljø Dato 19. december 2018 Mobilt gadesalg i Aarhus På baggrund af en forsøgsordning foreslås en model for mobilt gadesalg

Læs mere

Ramme for. Torve, Cirkuspladser, Grønne områder, Stadepladser, Kommunalt vejareal og arrangementer.

Ramme for. Torve, Cirkuspladser, Grønne områder, Stadepladser, Kommunalt vejareal og arrangementer. Ramme for Torve, Cirkuspladser, Grønne områder, Stadepladser, Kommunalt vejareal og arrangementer. Generelt Del 1 Indhold DEL 1 - Generelt... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Generelle regler og retningslinje...

Læs mere

Betingelser. Bellahøjmarked BHD

Betingelser. Bellahøjmarked BHD Betingelser. Bellahøjmarked BHD Hvidkildevej 66, 2400 København NV Bellahøjmarked torsdag- fredag lørdag - søndag LOPPE SØNDAG: 3x3 meter stand til private, der skal holdes åbent kl. 10.-18. loppestadeholder

Læs mere

REFERAT ØKONOMIUDVALGET

REFERAT ØKONOMIUDVALGET REFERAT ØKONOMIUDVALGET den 03.12.2012 i Borgmesterens Mødeværelse Afbud Ingen SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Brug af eksterne konsulent- og rådgivningsydelser... 4 3 Månedlig rapportering

Læs mere

Forskrift om opbevaring af olie og kemikalier i Norddjurs Kommune

Forskrift om opbevaring af olie og kemikalier i Norddjurs Kommune B Y G O G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: Oktober 2015 Opdateret marts 2019 Forskrift om opbevaring af olie og kemikalier i Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89

Læs mere

Standardaftale - Nordhavnen. P-aftale Erhverv MELLEM

Standardaftale - Nordhavnen. P-aftale Erhverv MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Nordhavnen P-aftale Erhverv MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter kaldet UB&H eller Udlejer) og Firmanavn

Læs mere

BESTEMMELSER FOR BRUG AF VEJ- OG PARKAREAL I DRAGØR KOMMUNE

BESTEMMELSER FOR BRUG AF VEJ- OG PARKAREAL I DRAGØR KOMMUNE 4. juli 2008 BESTEMMELSER FOR BRUG AF VEJ- OG PARKAREAL I DRAGØR KOMMUNE Myndighed 1. Tilladelse til brug af vej- og offentligt parkareal kræver kommunens tilladelse. Området hører under Teknik- og Miljøudvalget,

Læs mere

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Lejemålet omfatter stuehus, samt garage /staldbygning og have som vist på det vedhæftede

Læs mere

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2015 Den 19. og 20. juni 2015 1 Indhold 1. Udstillingens omfang og karakter... 3 2. Bestilling og fordeling af stande... 3 3. Standleje... 4 4. Tildeling

Læs mere

REGULATIV FOR BRUG AF DET OFFENTLIGE RUM

REGULATIV FOR BRUG AF DET OFFENTLIGE RUM REGULATIV FOR BRUG AF DET OFFENTLIGE RUM Byen er til for at blive brugt INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 TORVEHANDEL Varer og lovgivning Stadepladser Torvedage og tidspunkter Betaling El og vand m.v.

Læs mere

Udarbejdet af & Kofoed&Co.

Udarbejdet af   & Kofoed&Co. Udarbejdet af www.oxoreklame.dk & Kofoed&Co. Indholdsfortegnelse Torveregulativet... 5 Information til nye stadeholdere... 6 Information til stadeholdere... 7 Torvehandlerforeningen...13 Informationsstadepladsen...14

Læs mere

Gaderegulativ for Ballerup Kommune Regulativet gælder for alle offentlige vejarealer dvs. veje, gågader, torve samt pladser i Ballerup Kommune.

Gaderegulativ for Ballerup Kommune Regulativet gælder for alle offentlige vejarealer dvs. veje, gågader, torve samt pladser i Ballerup Kommune. MILJØ OG TEKNIK Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato: 13. maj 2013 Tlf. dir.: 4477 2000 E-mail: byggesag@balk.dk Kontakt: Majbritt Marfelt Sagsnr: 2013-4906 Dok.nr:

Læs mere

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt.

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. 1. Foreningen. 1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. Såfremt et medlem ønsker adgang til foreningen, når portene er lukket, kan man ved henvendelse

Læs mere

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug.

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Tremandsmøde i skurvognen på pladsen i Brønsodde Lørdag den 16. april 1988 kl. 10 Man blev enige om, at foreningen skulle hedde BRØNSODDE FISKERI OG BÅDLAUG,

Læs mere

Høring af forslag til lov om næring (ny næringslov)

Høring af forslag til lov om næring (ny næringslov) Erhvervs og Selskabsstyrelsen Att.: Poul Hove ph@eogs.dk 12. november 2010 Høring af forslag til lov om næring (ny næringslov) Dansk Erhverv har modtaget ovenstående lovforslag i høring d. 29. oktober

Læs mere

Regulativ for benyttelse af de offentlige arealer i Vesthimmerlands Kommune

Regulativ for benyttelse af de offentlige arealer i Vesthimmerlands Kommune Regulativ for benyttelse af de offentlige arealer i Vesthimmerlands Kommune Offentlige arealer i dette regulativ er veje, fortove, torvepladser og lignende som ejes af Vesthimmerlands Kommune. Dette regulativ

Læs mere

Forslag til lov om detailsalg fra butikker m.v. (L 158) sammenholdt med gældende love

Forslag til lov om detailsalg fra butikker m.v. (L 158) sammenholdt med gældende love Erhvervsudvalget (2. samling) L 158 - Svar på Spørgsmål 12 Offentligt Forslag til lov om detailsalg fra butikker m.v. (L 158) sammenholdt med gældende love Gældende formulering Lov om butikstid m.v. Lovens

Læs mere

Sammenskrivning af. Lov om kolonihaver

Sammenskrivning af. Lov om kolonihaver Sammenskrivning af Lov om kolonihaver Dette er en sammenskrivning af Lovbekendtgørelse nr. 790 af 21. juni 2007 med følgende ændringslove indarbejdet i teksten: Lov nr. 1571 af 20. december 2006 Lov nr.

Læs mere

Udkast til kontrakt om leje og administration af fiskeret i Gjødelsøerne ved Nymindegab

Udkast til kontrakt om leje og administration af fiskeret i Gjødelsøerne ved Nymindegab Udkast til kontrakt om leje og administration af fiskeret i Gjødelsøerne ved Nymindegab 1 AFTALENS PARTER Herved indgås følgende aftale om leje og administration af fiskeri i Gjødelsøerne ved Nymindegab

Læs mere

Hvad gælder på veje og stier i Svendborg Kommune?

Hvad gælder på veje og stier i Svendborg Kommune? Brug af vejarealet - Opgravning - Arrangement - Container, skurvogn, stillads m.m. - Flagstænger, flagallé - Plakat, banner, juleudsmykning m.m. - Vareudstilling - Udeservering - Stadepladser - Brug af

Læs mere

Standardaftale - Nordhavn. P-aftale Erhverv MELLEM

Standardaftale - Nordhavn. P-aftale Erhverv MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Nordhavn P-aftale Erhverv MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1259 København K (Herefter kaldet UB&H eller Udlejer) OG Firmanavn CVR-nr.

Læs mere

Første udkast til Regulativ for gader, torve og pladser i Vordingborg Kommune

Første udkast til Regulativ for gader, torve og pladser i Vordingborg Kommune Første udkast til Regulativ for gader, torve og pladser i Vordingborg Kommune 1 Kapitel 1 Hvorfor skal der være et regulativ? Regulativet er med til at sikre, at der skabes indbydende byrum i kommunens

Læs mere

Første udkast til. Regulativ for gader, torve og pladser i Vordingborg Kommune

Første udkast til. Regulativ for gader, torve og pladser i Vordingborg Kommune Første udkast til Regulativ for gader, torve og pladser i Vordingborg Kommune Oktober 2013 1 Kapitel 1 Hvorfor skal der være et regulativ? Regulativet er med til at sikre, at der skabes indbydende byrum

Læs mere

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn 1. Generelt Disse regler er vedtaget af bestyrelsen for fonden Marselisborg Havn S/I ( i det følgende kaldet Havnen) og godkendt

Læs mere

Regulativ for gågader og fortovsarealer i Nykøbing Falster

Regulativ for gågader og fortovsarealer i Nykøbing Falster Regulativ for gågader og fortovsarealer i Nykøbing Falster Guldborgsund Kommune Administrative bestemmelser: Gyldighedsområde: Regulativet gælder for gågader og alle fortovsarealer i bymidten. Byrådets

Læs mere

Bekendtgørelse om forældremyndighed, barnets bopæl og samvær m.v.

Bekendtgørelse om forældremyndighed, barnets bopæl og samvær m.v. Bekendtgørelse om forældremyndighed, barnets bopæl og samvær m.v. I medfør af 42 og 45, stk. 3, i forældreansvarsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1085 af 7. oktober 2014, som ændret ved 1 i lov nr. 270

Læs mere

Regulativ for Lyngby Torv

Regulativ for Lyngby Torv Regulativ for Lyngby Torv 5. september 2013 Side 1 Forord Regulativets formål er at sikre, at Lyngby Torv benyttes på en måde, der er i overensstemmelse med Lyngby Taarbæk Kommunes visioner og mål for

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 01.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 01.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Regulativ for benyttelse af offentlige vejarealer 1. Regulativ for benyttelse af offentlige vejarealer i Holstebro City

Regulativ for benyttelse af offentlige vejarealer 1. Regulativ for benyttelse af offentlige vejarealer i Holstebro City Regulativ for benyttelse af offentlige vejarealer 1 Regulativ for benyttelse af offentlige vejarealer i Holstebro City HOLSTEBRO KOMMUNE 2016 Regulativ for benyttelse af offentlige vejarealer 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2019

Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2019 Maskin- og erhvervsudstilling Hjørring Dyrskue 2019 Den 21. og 22. juni 2019 1 Indhold 1. Udstillingens omfang og karakter... 3 2. Bestilling og fordeling af stande... 3 3. Standleje... 3 4. Tildeling

Læs mere

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune Reglement for taxikørsel i Ringkøbing-Skjern Kommune I medfør af 13 stk. 2 i lovbekendtgørelse af nr. 517 af 24. juni 1999 af lov om taxikørsel m.v. med senere ændringer fastsætter Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

Tårnby Kommune. Regulativ for Tømningsordning for samletanke

Tårnby Kommune. Regulativ for Tømningsordning for samletanke Tårnby Kommune Regulativ for Tømningsordning for samletanke 1 Indhold: side 1 Formål 3 2 Gyldighedsområde 3 3 Grundejerens forpligtelser 3 4 Tømning 5 5 Tilmelding og afmelding 5 6 Økonomi 6 7 Henvendelser,

Læs mere

Lov om fremme af energi- og vandbesparelser i bygninger

Lov om fremme af energi- og vandbesparelser i bygninger Side 1 af 6 Lov om fremme af energi- og vandbesparelser i bygninger LOV nr 485 af 12/06/1996 (Gældende) LBK Nr. 837 af 20/09/1996 LBK Nr. 452 af 24/06/1998 LOV Nr. 934 af 20/12/1999 LOV Nr. 450 af 31/05/2000

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T MILJØMINISTERIET Naturstyrelsen Midtjylland Mellem xxxx som lejer og Naturstyrelsen Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T 1. Lejemålet Hastruphus

Læs mere

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Alle ejere og lejere er forpligtet

Læs mere

Kørselsreglement for Taxikørsel. Web udgave TEKNIK OG MILJØ

Kørselsreglement for Taxikørsel. Web udgave TEKNIK OG MILJØ Kørselsreglement for Taxikørsel TEKNIK OG MILJØ Kørselsreglement for taxikørsel i Horsens Kommune I medfør af 13, stk. 2 i lovbekendtgørelse nr. 517 af 24. juni 1999 om taxikørsel m. v. fastsætter Horsens

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads Campingpladsen: udlejer herved sæsonplads nr. til navn: adresse: postnr. og by: tlf.nr.: med følgende hjemmeboende børn under 18 år Børn over 18 år er ikke omfattet af lejeaftalen. Aftalen er indgået for

Læs mere

Regulativ. Lemvig Bymidte

Regulativ. Lemvig Bymidte Regulativ for benyttelse af offentlig vejareal i Lemvig Bymidte LEMVIG KOMMUNE Regulativ for benyttelse af offentlig vejareal i Lemvig Bymidte Indhold Indledning 1 Almindelige bestemmelser 2 Vareudstilling

Læs mere

Retningslinjer for stadepladser Her kan du se, hvilke generelle vilkår du skal overholde

Retningslinjer for stadepladser Her kan du se, hvilke generelle vilkår du skal overholde KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Trafik NOTAT Til TMU Reviderede retningslinjer for stader og mobilt gadesalg (Ændringer er skrevet med blåt) Retningslinjer for stadepladser

Læs mere

Bekendtgørelse om forældremyndighed, barnets bopæl og samvær m.v.

Bekendtgørelse om forældremyndighed, barnets bopæl og samvær m.v. Bekendtgørelse om forældremyndighed, barnets bopæl og samvær m.v. I medfør af 42 og 45, stk. 3, i forældreansvarsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1256820 af 723. december november 20175 som ændret ved

Læs mere

Reglement for Taxikørsel i Vejle Kommune

Reglement for Taxikørsel i Vejle Kommune Reglement for Taxikørsel i Vejle Kommune I medfør af 13, stk. 2 i lovbekendtgørelse nr. 1039 af 8. oktober 2009 af lov om taxikørsel m.v. med senere ændringer fastsætter Vejle Kommune følgende bestemmelser

Læs mere

Tårnby Kommune. Regulativ for Tømningsordning for bundfældningstanke

Tårnby Kommune. Regulativ for Tømningsordning for bundfældningstanke Tårnby Kommune Regulativ for Tømningsordning for bundfældningstanke 1 Indhold: side 1 Formål 3 2 Gyldighedsområde 3 3 Grundejerens forpligtelser 3 4 Tømning 5 5 Tilmelding og afmelding 6 6 Økonomi 6 7

Læs mere

Bekendtgørelse om betaling for foderstofkontrol i )

Bekendtgørelse om betaling for foderstofkontrol i ) Bekendtgørelse om betaling for foderstofkontrol i 2006 1) I medfør af 1, stk. 3, nr. 11, i lov om foderstoffer, jf. lovbekendtgørelse nr. 80 af 2. februar 2000, som ændret ved lov nr. 376 af 28. maj 2003

Læs mere

Regulativ for Tømningsordning for bundfældningstanke i Kalundborg Kommune

Regulativ for Tømningsordning for bundfældningstanke i Kalundborg Kommune Dato Ansvarlig Sags ID. 19. juni 2012 Tins / sulu Regulativ for Tømningsordning for bundfældningstanke i Kalundborg Kommune 1 Formål. Kalundborg Kommune har indført obligatorisk tømningsordning for bundfældningstanke

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2015 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.2 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.47 5. 5.51 5. 5.5 5..................2...............47..51..5. 7. 7. 7. 7. 7. 7.2 7.2 7.27 7.32 7. 7.3 7.5 7.47 7.51 7.5 7.5 7.57 8. 8.

Læs mere

Regulativ for råden over vej-, torve- og parkarealer i Jammerbugt Kommune

Regulativ for råden over vej-, torve- og parkarealer i Jammerbugt Kommune Regulativ for råden over vej-, torve- og parkarealer i Jammerbugt Kommune Indhold: Kapitel 1 Indledning 1.1 Formål 1.2 Regulativets vedtagelse og ikrafttræden Kapitel 2 Generelle bestemmelser 2.1 Ansøgning

Læs mere

Aftale om leje af kommunalt areal

Aftale om leje af kommunalt areal Aftale om leje af kommunalt areal Vedrørende areal på Rørvig Havn, Toldbodvej 87, 4581 Rørvig, matrikel 66a, Rørvig By Rørvig Mellem undertegnede: Odsherred Havne CVR.nr. 29 18 84 59 Snekkevej 9 4500 Nykøbing

Læs mere

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 1. Ordensbestemmelser. 1.1. Al unødvendig kørsel på haveselskabets område er forbudt. Højeste hastighed er max. 10

Læs mere

Standardaftale. P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM

Standardaftale. P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM Kunde nr.: Standardaftale P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1013 København K (Herefter kaldet UB&H eller Udlejer) OG Firmanavn CVR-nr.

Læs mere

aug/2017 wonderfestiwall

aug/2017 wonderfestiwall INFORMATION OG VILKÅR FOR MADBODER PÅ WONDERFESTIWALL 2017 17. 20. aug/2017 wonderfestiwall Ansøgning Ansøgningsfrist for madboder er 1. april 2017 (jo tidligere, jo bedre). Ansøgningerne behandles og

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Revideret regulativ for Birkerød Hovedgade og Stiholmsvej

Revideret regulativ for Birkerød Hovedgade og Stiholmsvej Revideret regulativ for Birkerød Hovedgade og Stiholmsvej Formål Formålet med dette reviderede regulativ er at understøtte et godt og aktivt byliv i Birkerødbymidte gennem klare og enkle regler for, hvordan

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af tobaksafgiftsloven 1)

Forslag. Lov om ændring af tobaksafgiftsloven 1) 2011/1 LSF 82 (Gældende) Udskriftsdato: 9. oktober 2016 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 2011-231-0053 Fremsat den 8. februar 2012 af skatteministeren (Thor Möger Pedersen)

Læs mere

REGULATIV FOR GRENAA MARINA

REGULATIV FOR GRENAA MARINA ~ 1 ~ 06.12. 2010 REGULATIV FOR GRENAA MARINA 1.Generelt Grenaa Marina drives af den selvejende institution Grenaa Lystbådehavns Fond i overensstemmelse med fondens vedtægter. Brugere af Grenaa Marina

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

Taxireglement. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000

Taxireglement. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Taxireglement Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 I medfør af 13, stk 2 i lovbekendtgørelse nr. 1039 af 8. oktober 2009 fastsætter Hedensted Kommune følgende bestemmelser for taxikørsel i kommunen. Almindelige

Læs mere

Regulativ for tømningsordning Esbjerg og Varde kommuner.

Regulativ for tømningsordning Esbjerg og Varde kommuner. Regulativ for tømningsordning Esbjerg og Varde kommuner. Regulativet er fastsat af Esbjerg Kommune, samt Varde Kommune, nedenfor omtalt som Myndigheden. Myndighedsopgaven løses af bopælskommunen. Lovgrundlag

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

Bekendtgørelse om certificeringsordning for transportable konstruktioner

Bekendtgørelse om certificeringsordning for transportable konstruktioner Bekendtgørelse om certificeringsordning for transportable konstruktioner I medfør af 2, stk. 4, 15 A, stk. 2 og 3, og 30, stk. 2, 1. pkt., i byggeloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1178 af 23. september

Læs mere

Gaderegulativ for Viborg Kommune

Gaderegulativ for Viborg Kommune Bilag 1: Endelig forslag til "Gaderegulativ for Viborg Kommune" Rød tekst er Park & Vejafdelingens forslag til ændringer. Blå tekst er Park & Vejafdelingens forslag til sletning Gaderegulativ for Viborg

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR ANVISNING AF OFFENTLIGE LOKALER OG ANLÆG

RETNINGSLINJER FOR ANVISNING AF OFFENTLIGE LOKALER OG ANLÆG RETNINGSLINJER FOR ANVISNING AF OFFENTLIGE LOKALER OG ANLÆG Udlån af ledige, offentlige lokaler og anlæg til brug for folkeoplysende virksomhed sker efter reglerne i Folkeoplysningsloven. Ved udlån af

Læs mere

Udarbejdet af www.oxoreklame.dk & Kofoed&Co.

Udarbejdet af www.oxoreklame.dk & Kofoed&Co. Udarbejdet af www.oxoreklame.dk & Kofoed&Co. Indholdsfortegnelse Torveregulativet... 5 Information nye stadeholdere... 6 Information stadeholdere... 7 Torvehandlerforeningen...13 Informationsstadepladsen...14

Læs mere

Gaderegulativ for Viborg Kommune

Gaderegulativ for Viborg Kommune Bilag 1: Revideret forslag til "Gaderegulativ for Viborg Kommune" Rød tekst er Teknisk Forvaltnings forslag til ændringer. Blå tekst er Teknisk Forvaltnings forslag til sletning Gaderegulativ for Viborg

Læs mere

VEDTÆGT FOR LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNES KIRKEGÅRDE LEDELSE OG ADMINISTRATION

VEDTÆGT FOR LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNES KIRKEGÅRDE LEDELSE OG ADMINISTRATION VEDTÆGT FOR LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNES KIRKEGÅRDE LEDELSE OG ADMINISTRATION Kommunalbestyrelsens afgørelse kan indankes for Kirkeministeriet. 1 Den daglige drift samt ekspeditioner vedrørende kirkegårdene

Læs mere

Vedtægt For Aalborg Kommunes Parkeringsfond

Vedtægt For Aalborg Kommunes Parkeringsfond Vedtægt For Aalborg Kommunes Parkeringsfond Sagsnr. 2016-015410 Som vedtaget på byrådets møde den x. UDKAST 1. Vedtægtens område og anvendelse Stk. 1. Denne vedtægt indeholder retningslinjerne for Aalborg

Læs mere

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Lyngby-Taarbæk Kommune L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Mellem Lyngby-Taarbæk Kommune (nedenfor kaldet ejeren) og Kolonihaveforbundet for Danmark (nedenfor kaldet lejeren) er der dags dato

Læs mere

Skilte og vareudstillingsregulativ

Skilte og vareudstillingsregulativ Skilte og vareudstillingsregulativ Januar 2018 Rev. 12.9.2018 Skilte og Vareudstillingsregulativet Køge Kommune I henhold til 80 stk.1+3, lov om offentlige veje fastsættes hermed forskrifter for råden

Læs mere