Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen."

Transkript

1 Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den Formandens beretning for året Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk hvad Nord-Als Boldklub har stået for i det forløbne år. Januar Marts \ NB på JBU's delegeretmødet med to mand. Old-boys generalforsamling NB generalforsamling på Nørherredhus, for første gang på en fredag. Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen. Maj Start affest-i-by. NB afholder kursus i idræts skader. JBU's 100 års fødselsdag fejres hos NB med arrangementet KLUB". "ÅBEN Juni Juli August September Oktober November NB's miniputter i Odense, spiller mod OB og ser kampen OB-FCK. Besøg fra Letland. NB hjælper med indkvartering m.m. NB's drenge- og pigehold deltager i SØNDER1YLLANDS CUP. STORE LEGEDAG - NB & NH med forskellige aktiviteter på Storegade. Start af "Fodboldskole" på Nord-Als Idrætscenter i samarbejde med DGI, ca. 90 børn deltager. "STREET FODBOLD" med DBU's oppustet stadion på Kvickly's parkeringsplads. NB' s Juniorhold deltager i "Vildbjerg Cup". NB arrangerer JBU' s "Anders And Cup". "Børnehavetræf "- næsten 400 børn leger med NB & NH på Langesø Stadion. Dameholdet vinder Region 4 mesterskabet i 7-mands fodbold. NB deltager med 4 mand i korrununens konference "Fritid & Kultur" Fodboldafslutningsfest med.2.4 ci;ltagere. Anders Ebsen blev "Årets Idrætsmand", Kim Olsen ogmle Maier "Årets Spillere". Afslutningsfest for ungdoms"ltdclingen med 80 børn og 50 voksne. Carlo Meyer fik en anerkendelse fra Nordborg Korrunune for sin indsats for NB. Anders Ebsen kåret som "Månedens Sportsleder" i JydskeVestkysten. Kursus i indendørstræning i Nord-Als Idrætscenter med rekordtilmelding for Region 4 med 35 deltagere, heraf 18 fra NB. Klubkonference om emnet "Seniorfodbold i NB". NB-seniorspillere ser Bundesligakampen HSV -St.Pauli på Volkparkstadion.

2 Side 2 af December NB deltager med 2 mand i JBU region 4's årsmøde i Rødding. JBU holder 100 års jubilæums - "galla" - fest i Århus, NB deltager med to bestyrelsesmedlemmer (med ægtefæller). NB opstiller "juleboder" lørdag og søndag på Storegade NB-julebal i Nord-Als hallen med ca gæster. Det var lidt om vores aktiviteter ved siden af det vigtigste vi beskæftiger os med - nemlig at spille fodbold. Nord-Als Boldklub har i sæsonen 1995 haft i alt 23 hold i turneringen. Jeg har tilladt mig at tælle oldboysafdelingens 4 hold med - de optræder godt nok som en selvstændig afdeling, men er trods alt en del af Nord-Als Boldklub. Hvad antal af hold og medlemstallet angår, har vi i de sidste par år ligget på nogenlunde samme niveau, og er det noget, vi i disse tider må være tilfredse med. Samme kan desværre ikke siges om vores sportslige præstationer specielt på seniorafdelingens indsats. i det forløbne år og her tænker jeg Vi jyder kan ellers være meget stolte, når der tales om fodbold i Danmark. Den jyske dominans i fodboldens verden fortsætter! 1994 vandt Silkeborg mesterskabet, sidste år gik guldet til Ålborg, og i øjeblikket er det AGF, der markerer sig som superligaens bedste hold. Vi er godt nok en del af Jylland, men på dette område har vi bestemt ikke bidraget med ret meget, for at få dette image. Når jeg siger vi, mener jeg ikke kun Nord-Als Boldklub. Vi må desværre se i øjnene, at Sønderjylland for tiden er et "fodbold u-land", som en avis for et stykke tid siden rigtig nok har skrevet. Selvfølgelig er betingelserne hernede lidt anderledes end der, hvor de klubber kommer fra, som vi ser op til. Sønderjylland kan af naturlige grunde ikke dominere i dansk fodbold, men spørgsmålet er, om vi har fået det optimale ud af de muligheder vi nu engang har. Dette spørgsmål må enhver klub med en sportslig målsætning stille sig og tage konsekvenserne af, hvis man er kørt af sporet. Den eneste mulighed er efter min mening at beholde eller højne niveauet. Hvad vi i NB agter at gøre i denne forbindelse kommer jeg ind på senere i min beretning. Det var jo alene myntet på en enkelt afdeling i Nord-Als Boldklub og klubben står jo for mere end kun seniorfodbold. Hvad Nord-Als Boldklub sætter i gang i løbet af et år, har jeg nævnt indledningsvis. Året 1995 har hvad det angår, ikke været anderledes end de tidligere år. Vi har afholdt vore traditionelle aktiviteter og deltaget i alt det, som efter vort skøn gavner foreningen.

3 Side 3 af Et mere specielt arrangement var dog en klubkonference som vi afholdt den 18. november. Det var 3. gang i klubbens historie, at vi gennemførte et sådan arrangement og denne gang blev der fokuseret på "seniorfodbold i NB". Vi har valgt dette emne før vi startede turneringen 1995 og det kunne ikke passe bedre efter en sådan sæson. Hvad vi har fået ud af denne konference vil jeg komme ind på senere, når seniorafdelingen skal omtales. Men der blev bestemt ikke kun diskuteret seniorfodbold denne dag - meget vedrørende klubarbejdet generelt, som f.eks. klubbens målsætning eller mangel på samme. Tilsyneladende har vi ikke været dygtige nok til at fortælle alle, at vi i NB har sådan en! Der har også været forholdsvis mange med til at udarbejde den og jeg selv har lagt den frem på generalforsamlingen i 1992 i min første formands beretning. Det var en såkaldt "fem-års-plan" til og med 1996 med vores målsætninger vedrørende det sportslige, medlemstal, kontingentudvikling, trænerudgifter og økonomien generelt. Når denne generalforsamling er overstået, er det en af bestyrelsens første opgaver at gå i gang med at justere målene og tallene. Det skal selvfølgelig gøres i samarbejde med de' involverede personer. Resultatet skal være tilgængelig for alle og der skal ske en løbende justering. Det var et konkret ønske fra konferencedeltagerne og det vil bestyrelsen meget gerne efterkomme. Jeg håber bare, at interessen for vores arbejde også er tilstede når materialet foreligger. Det er nemt at lave en målsætning, at leve op til den er noget helt andet Kikker vi i dag på vores fremtidsvisioner fra denne gang, er tiden nu inde til, at foretage nogle justeringer. Vi var meget gode til at leve op til vores økonomiske og organisatoriske mål, mens de sportslige visioner slet ikke blev indfriet. Det er selvfølgelig også nemmere for en bestyrelse at skaffe penge og få styr på foreningen end at vinde kampe. Ved den første opgave kan man selv arbejde for at nå målet, mens gode resultater på fodboldbanen er afhængig af mange faktorer eller personer, og ikke mindst af skiftende betingelser. Da vi i bestyrelsen for nogen år siden gik i gang med at udarbejde en langsigtet målsætning havde vi en negativ egenkapital på ca kroner som i løbet af 5 år blev til en positiv egenkapital på / 1--.) er-rrv kroner. Så denne side af opgaven har vi løst godt nok. Der går dog lidt af glæden over denne præstation, når enkelte medlemmer mener, at bestyrelsen er for meget fikseret på at tjene penge - som vi fik at vide ved den omtalte konference. Hvis flertallet har samme mening, så er generalforsamlingen det rette forum at ændre kursen i. Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Det betyder i praksis, at beslutninger, der træffes på generalforsamlingen, ikke kan laves om af bestyrelsen, formanden eller andre, men kun ved en senere generalforsamlingsbeslutning..

4 Side 4 af Bestyrelsen skal så loyalt efterleve de pålæg og beslutninger, som vedtages på generalforsamlingen. Træffes der beslutninger, som bestyrelsen "ikke kan leve med", må den stille sit mandat til rådighed - altså træde tilbage. Så vidt er det aldrig kommet i vores forening og det sker med al sandsynlighed hellere ikke i dag. Menjeg nævner det bare, for at skære det "ud i pap", hvor vigtig det er at man kommer på det rette tidspunkt med sin mening og gør sin indflydelse gældende. I har i dag mulighed for at tage stilling til, hvilken kurs Nord-Als Bolklub skal slå ind på fra i år og de næste par år. Vi fra bestyrelsen har selvfølgelig en forestilling og mening om, hvad efter vores mening vil være bedst for klubben. Denne grundholdning vil jeg i min beretning fortælle jer, og så er det op til jer at protestere, hvis I har en anden mening. Jeg har nævnt vores økonomiske situation med den konklusion, at den målsætning vi har sat os for et par år siden, blev opnået. Jeg er også klar over, at en fornuftig foreningsøkonomi ikke er et mål i sig selv, men et middel til at lave de aktiviteter, der er selve formålet med foreningens virke. I denne situation har vi ikke været for bare fem år siden og derfor var det naturligt, med at skabe sammenhæng i økonomien, var en afhovedopgaverne for os. at netop arbejdet Vi er stadig meget afhængige af vores alternative indtægter som Lottospil, Fest-i-by, Julekalender og Juleballet, for at nævne de vigtigste. Men vi er nu i den situation, at et enkelt svigt i den forventede indtjening fra en af disse aktiviteter, ikke kan bringe os i vanskeligheder. Det betyder samtidig også, at dem der står bag disse aktiviteter nu nødvendigvis ikke mere behøver præstere et større overskud fra år til år. Der er igen plads til eksperimenter eller spændende tiltag og det burde gøre arbejdet mere spændende og knap så stressende. Måske ser vi resultatet af dette budskab allerede ved den kommende "Fest-i-by ". Hvordan det gik rent økonomisk med vores festuge sidste år, rar I senere at vide fra vores kasserer. For mig gælder det om at takke NB' s medlemmer i festkomiteen med formanden Sven Erik Frederiksen, Sven Haar og Bjarne Knudsen. Alle 3 har valgt at stoppe efter 3 års arbejde for NB og NH, som er jo vores samarbejdspartner her. De kan være stolte af deres indsats, knap en halv million har de sammen med deres frivillige hjælpere skaffet til klubberne. Endnu engang tak til de tre og til alle som hjalp med til at opnå dette fornemme resultat. Vi var altså nødt til at finde nye medlemmer til komiteen, hvor Nord-Als Boldklub jo altid skal stille med formanden. Det gik hurtigere end ventet med at erstatte disse for os så vigtige personer.

5 Side 5 af Vi fik overtalt Poul-Otto Bonnerup endnu engang til at tage formandsposten og han rar hjælp i komiteen af Birgit Lyngkilde og Heinz Muller. Jeg ønsker den nydannede komite al held og lykke med det kommende arrangement. Vores Lottospil gik ualmindeligt godt i Tak til Carlo Meyer, men en lige så stor tak til alle hans medhjælpere, som sikrer, at vi næsten hver onsdag hele året rundt, kan afvikle et af de bedste lottospil i landsdelen. I denne forbindelse skal der også nævnes, at Carlo fik et velfortjent skulderklap fra Kommunen for det store arbejde han gør for klubben. Primært blev hans indsats ved NB' s Lottospil fremhævet og når vores kasserer senere fremlægger tallene fra 1995, kan enhver se, hvad man mener med det. Juleballet i Nord-Als hallen er stadigvæk meget populært, hvad antallet af deltagere jo bekræfter. Også i 1995 var der langt over 1000 mennesker i hallen, hvad for halballer jo er et enormt tal. Vi må dog erkende at deltagertallene er faldende, selvom vi i år kan give kulden en del af skylden. Anders Ebsen og Karsten Sigsgaard, som også sidste år stod for afviklingen, har dog endnu ikke fået rynker i panden hvad økonomien angår, så det kan altså fortsat betale sig at knokle denne 2. juledag. Tak til alle som hjalp os ved dette arrangement. Det var tre "sværvægtere" fra puljen "alternative indtægter", hvor der også hører med vores engagement i Super-chancen, vores salg af julekalendere og indtægterne fra sponsorer. Kommunal støtte fik vi gennem Nord-Als ordningen og vores kursusudgifter blev dækket af Idrætsfonden for Nord-Als. I Nordborg Kommune har foreningerne gode betingelser og det er vi taknemmelig for. Kassereren gøre. vil under sin beretning komme lidt nærmere ind på alt, hvad i NB har med penge at Vi har i bestyrelsen selvfølgelig gjort os nogle tanker, hvordan NB' s penge skal forvaltes og grundlæggende går vi ind for : At økonomien omkring klubbens primære drift, det vedrører alså NB' s faste aktiviteter som f.eks. selve turnering, administrationen og lønningerne, altid er sikret via vores kalkulerbare indtægter gennem kontingentet og kommunalt tilkud, og delvis via indtægterne fra vores traditionelle "alternative" aktiviteter. Det er sat streg under "delvis", og det betyder, at vi fremover fra denne pulje kun budgetterer med en "worst case" indtægt, d.v.s. i værst tænkelige tilfælde. Er der flere penge i kassen end budgetteret, betragter vi det som "flødeskummet" som vi vil bruge til udvikling og fornyelse i Nord-Als Bolklub.

6 Side 6 af Det er vores grundlæggende holdning til en efter vores mening for NB fornuftig økonomipolitik. Hvordan kan vi nu få glæde af det "flødeskum", som vi har oparbejdet i de seneste år? Her er bestyrelsens oplæg: Der er ingen grund til at forhøje kontingentet, selvom vi forsamlingsbeslutning burde arbejde for årlig stigning på ca. 5 %. ifølge en tidligere general- Vi ligger på et fornuftigt nivau, som også flertallet af deltagerne ved den forny lig afholdte klubkonference har givet udtryk for. Måske skal kontingentet differenceres endnu mere med rabatordninger, som tilgodeser grupper der på grund af deres arbejde, uddannelse eller private forhold ikke "bruger" klubben "fuldt ud". Det var i hvert fald et ønske der kom frem på konferencen. NB har i forvejen sådanne ordninger, men bestyrelsen er selvfølgelig villig til at kigge på yderligere muligheder. Ungdomsafdelingen vil få bedre muligheder for at give deres hold endnu flere oplevelser end kun at spille turneringskampe og gå til træning. Der er afsat flere midler til at deltage i stævner og cups og denne beslutning kan vel ingen have noget imod. I seniorafdelingen har bestyrelsen ingen planer om at bruge flere penge. Seniorafdelingens andel af "udgiftskagen" er stor nok efter vores mening. Tallene får I senere at vide, når Bjarne fremlægger regnskabet. Den sum penge vi har brugt og er villig til at bruge fremover til seniorfodbold harmonerer fortsat godt sammen med vore sportslige ambitioner. Og de er en del højere en det, der blev præsteret det sidste år. De vil fortsat rar gode økonomiske betingelser - og de er med sikkerhed ikke ringere end i andre klubber vi kan sammenlignes med - men de må lære nu, at bruge penge på en mere fornuftig måde. Vi afsætter igen et pænt rammebeløb, som de selv kan disponere over. Ud fra den kasse vil vi dog fremover også betale afdelingens bøder for udeblivelser og udtrækninger i håb om, at man så ved selvjustits rar stoppet den sløsede indstilling fra en del seniorspillere. Nord-Als Boldklub har rigtig mange hjælpere som klubben skylder meget. En tak på en generalforsamling eller ved en anden lejlighed er for de fleste belønning nok. Jeg er ikke altid sikkert på, at alle der gør en indsats for vores forening, føler eller får at vide, at klubben er taknemmelig for deres arbejde for NB. Vi fra bestyrelsen kan ikke være alle steder og er derfor ikke i stand til at hilse på alle, som har krav på det. Derfor vil jeg appellere til alle udvalgsformænd og alle, som sætter et eller andet i gang i NB' s navn, at huske denne lille gestus. Vi har også den mulighed at sige tak for en indsats for klubben i form af en invitation til vores sæsonafslutningsfest eller ved en anden lejlighed. Det er også noget vi fremover vil dyrke mere og bruge lidt mere penge på det.

7 Side 7 af Jeg vil nu forlade emnet "økonomien i NB", og sige lidt om foreningens daglige ledelse. Jeg har taget dette punkt med i min beretning fordi jeg under konferencen har fået indryk af, at mange i grunden ikke så rigtig ved, hvordan vi - bag kulisserne - arbejder i foreningen. Stort set kan man sige, at ca. 100 personer arbejder for at 300 kan spille fodbold! Nogle gør en indsats, når man kalder dem, andre arbejder for os efter en fast plan og så er der en flok, som dagligt mere eller mindre på en eller anden måde er involveret i foreningsarbejdet. Alt dette skal organiseres og det har altid været mit indtryk, at det er vi i Nord-Als Boldklub forholdsvis gode til. Selvfølgelig sker der en gang i mellem en kikser, men hvor der arbejdes laves der også fejl! Det har vores medlemmer tilsyneladende også forståelse for og der er altså ingen grund til, at jeg forsøger på at komme med lange forklaringer, hvad denne side af vores arbejde angår. Men når en del af vores medlemmer mener, at seniorafdelingen ville køre bedre, hvis vi havde en mere synlig ledelse, eller hvis afdelingen blev anderledes organiseret eller hvis informationen fra ledelsen til spilleme ville blive forbedret, er vi nødt til at reagere. I denne sammenhæng skal også nævnes, at samme personer på spørgsmålet "er lederne i NB for dårlige?", med stort flertal svarede "nej". Jeg fortolker det sådan, at vi skal have endnu flere til at arbejde for os! Det passer udmærket sammen med bestyrelsens planer, fordi man i de sidste par år ihærdigt har arbejdet for, at få disse problemer løst, dog uden held. Alt for ofte har vi oplevet at få et "nej tak", når vi spørger folk om at tage et job med bare lidt ansvar i klubben. Men når opfordringen nu også kommer fra de aktives rækker, så er nu puljen, hvor disse personer eventuel kunne rekvireres fra, blevet større og det må være nemmere at få pladserne besat. Vi må se om vores forhåbning passer. Desværre har jeg allerede oplevet de første skuffelser og hvis denne tendens fortsætter, er jeg bange for, at vi snart rar et problem mere. Hvad problemet omkring ledermangel i foreningerne angår, har vi i NB i mange år været priviligerede. Men nu ser det ud til at vi kan komme i samme vanskeligheder, hvis vi ikke finder en forebyggende medicin for denne sygdom. Vi mener for øvrigt, at vi har den! Folk som vil gå ind i ledelsesarbejde i NB kan være sikre på, at de starter i en forening som har rimeligt godt styr på tingene. Ingen bliver overladt til sig selv, fordi man i bestyrelsen bestræber sig på, at planlægge udskiftninger på nøglepladser for at undgå, at nye ikke kan spørge om råd. NB kan også tilbyde gode arbejdsbetingelser og for at lette hverdagens gøremål i klubben, sendes alle som måtte ønske dette, gerne på kurser. Der er altså ikke mange grunde tilbage mere for at sige nej til et job i klubben. Selvfølgelig er NB også for dem, som ganske enkelt bare vil spille fodbold, nyde klublivet og kammeratskabet.

8 Side 8 af Men der må være et fornuftigt forhold mellem denne type medlemmer, og dem, som er villige til at skabe forudsætningerne for det. Forholdet bliver snart skævt i NB! Jeg håber det giver lidt stof til eftertanke hos alle, som holder af Nord-Als Boldklub. Et meget omtalt emne på vores klubkonference var NB' s klubhus. Vores samlingssted har ved denne lejlighed ikke fået de bedste karakterer, men kritikken gik mest på priserne på øl og sodavand samt vor afhængighed af Nord-Als Idrætscenter. Bestyrelsen har i en årrække undret sig over, at der fra senior - og oldboysafdelingens side blev fokuseret så meget på ølpriserne i NB' s klubhus. Andre steder giver man gerne 15 kroner for en øl - men ho~ denne pris en skandale. Det forstår man ikke så rigtig, for hvis man handler hos os, går fortjenesten trods alt i klubkassen og man støtter Nord-Als Boldklub. OS Fra overskuddet kan vi holde vores klubhus i pæn stand og vi har mulighed for at anskaffe os ting og sager som vores medlemmer har gavn af. Så har vi f.eks. sidste år indrettet et legehjørne i klubhuset, sat en sandkasse op udenfor for de helt små og for vores trænere og ledere blev der anskaffet en splinterny kopimaskine. Vi har altid en gratis kop kaffe til dem der besøger klubhuset ved kampe og træning og skal der holdes møder, er alle velkomne til at lave sig en kande kaffe uden at det koster dem noget. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi vi har frivillig arbejdskraft i klubhuset og tjener lidt på de få ting vi har mulighed for at sælge. Jeg håber at det passer, hvad der stod i SPORTEN's november-udgave. Vores medlemmer er ikke utilfredse med at en øl i klubhuset koster 15 kroner - de er sure over, at NB tj ener så lidt ved det. Vi er nu blevet opfordret til at forhandle os frem til en bedre aftale med Nord-Als Idrætscenter omkring klubhuset,og det vil vi selvfølgelig gøre. Det må bare ikke være på bekostning af en forringelse af vores øvrige betingelser for at være på centeret. Jeg håber at alle er enige med os i det. Ellers har klubhuset igen været samlingssted for mange af vores aktiviteter, og det kan også ses. Jeg havde håbet, at vi kunne nå at friske lokaliteterne lidt op inden den nye sæson starter, men det blev ikke til noget i denne omgang. Jeg ved dog, at Mette og Kaj snart sætter det i gang og så må vi jo hjælpe dem, når det er så vidt. Til begge en stor tak for deres indsats for NB, de er i hvert fald ikke skyld i den lidt negative omtale af deres klubhus ved klubkonferencen.

9 Side 9 af I derme sammenhæng vil vi gerne takke for. skal også siges, at vi har et virkeligt godt samarbejde med cafeteriet og det Desværre har vi endnu ikke haft et "officielt" møde med den nye centerleder om det daglige samarbejde mellem NB og centret. Det har vi før haft med jævne mellemrum og var glade for den mulighed, at kunne snakke om tingene som vedrører dette tætte samarbejde. Vi er trods alt storbrugere af centret og det ville være mærkeligt, hvis der ikke var stof nok til et sådant møde. Måske burde vi selv have været initiativtagere i dette anliggende. Vi var passive sidste år, men har nu bedt om et møde i nærmeste fremtid. Jeg vil også sige lidt om vores ungdomsafdeling. Anders vil sikkert komme ind på det samme i sin beretning. Det jeg nævnte før om fare for ledermangel, gælder også for ungdomsafdelingen. Jeg ved hvor meget tid ungdomsudvalget har brugt på at få alle pladserne besat og jeg håber virkelig, at det lykkes dem og de nu kan koncentrere sig om andre ting. Anders, Børge, Verner og Kjeld som darmer ungdomsudvalget har haft rigeligt at se til og arbejdet vil bestemt ikke blive mindre i det kommende år, hvis bare nogle visioner med afdelingen skal opfyldes. Det ville sikkert være nemmere, hvis de kunne få. forstærkning i dette udvalg, og det skulle helst være fra forældrekredsen. Om det har været et godt år for ungdomsafdelingen rar vi at vide senere - det har i hvert fald været et godt år for afdelingens formand Anders Ebsen. Jeg ved, at han ikke er meget for, at jeg igen nævner de udnævnelser han har fået i det forløbne år. Jeg gør det alligevel, for han har virkelig fortjent det. Han blev "årets idrætsmand" i NB og dagbladet JYDSKEVESTKYSTEN udnævnte ham til "månedens sportsleder". Endnu engang et stort tillykke med det, og tak for indsatsen for klubben. Samme tak gælder også ungdomsudvalget, ungdomstrænerne og en flok forældre for deres engagement i den forløbne sæson. For præcis en uge siden holdt vores oldboysafdeling deres generalforsamling. De har styr på tingene og sådan forløb også årsmødet. De har igen haft et fint år og gode sportslige resultater udeblev heller ikke og det ønsker vi dem tillykke med. Mange af deres medlemmer er jo meget engagerede i hele klubben og andre bliver i løbet af et år adskillige gange spurgt om hjælp til diverse jobs. Ofte får vi et venligt nej, men en gang i mellem giver det også bonus og det er vi meget glade og taknemmelige for.

10 Side 10 af Diskussionen om, hvornår det er det rigtige tidspunkt at skifte fra senior - til oldboys fodbold har man nu selv taget op og vi er meget spændte på, om det ændrer noget ved den nuværende situation. Jeg kan dårligt forestille mig, at den lavere kontingentsats alene er skyld i at vores seniorafdeling skrumper ind i takt med vokseværket i oldboysafdelingen. Vi må sætte os sammen og snakke om tingene. Om man fremover spiller under DGI eller JBU har været et stort samtaleemne i old-boys kredse i den sidste tid. Den afgørelse er nu faldet til fordel for JBU på et møde mellem klubberne i sidste uge. Jeg håber der nu er faldet ro over denne sag og at vi kan glæde os til en velorganiseret og spændende turnering. På valg til bestyrelsen i oldboysafdelingen var Chresten Blom og Alfred Hansen og begge blev genvalgt. Formanden Peer Christiansen stiller altså med samme hold og vi glæder os til samarbejdet. Jeg vil også sige lidt om vores kampfordelere. Disse jobs blev varetaget af Birger Andersen og Børge Neesgård. Begge tager sig af opgaven også i den kommende sæson, som for deres vedkommende jo for længst er startet. For mig er deres job et af de vigtigste i klubben, for hvis de kludrer i det, kan det medføre ret så ubehagelige konsekvenser både for spillere og NB. Oven i det står de (altså NB) fremover også som ansvarlige for fordelingen af banerne for vores kampe på Nord-Als Idrætscenter. Denne opgave blev før koordineret af centrets personalet, men er nu overgået til os. Jeg takker for deres indsats og ønsker for dem - og mig selv, at de bliver forskånet for alt for mange flytninger af kampe i den kommende sæson. Der er jo altid en vis risiko for, at ikke alle implicerede rar de nødvendige rettelser. Jeg er "allergisk" over for sådanne episoder - derfor denne personlige andel i dette ønske. NB har en lang liste af hjælpere. Eric Schwab har også i det forløbne år været vores materialeforvalter og det ser ud til, at der nu er rigtig styr på tingene. At holde styr på vores mange bolde (vi har ca. l) er ikke altid let. I det forløbne år har vi dog ikke mistet nær så mange som året før. Det skyldes sikkert, at samtlige børn i nærheden af Idrætscenteret nu burde været forsynet med de eftertragtede læderbolde. Birgit Lyngkilde har igen stået for trøjevask og sidst, men ikke mindst vil jeg nævne vore fanebærere Per Petersen, Bjarne Jensen og Chresten Blom, som er parat når det gælder at markere Nord-Als Boldklub på en værdig måde. Klubben skylder jer alle en tak og det glæder mig, at vi også fremover kan regne med jer.

11 Side 11 af Det samme kan siges om CLUB 22, denne institution i klubben eksisterer fortsat - med meget stabilt medlemstal. Hygge og samvær står i højsædet hos dem, men vi kan regne med dem, når der skal afvikles damefrokost under Fest-i-by, når der holdes lottospil eller ved andre klubarrangementer. Vores klubblad SPORTEN er nu gået ind i årgang 27. Bladet har fået et andet udseende og meddelelser til medlemmerne er blevet mere kompakte. Det er sket af økonomiske grunde, idet vi kunne spare på papir. Personligt mener jeg, at informationernes omfang og aktualitet ikke har lidt herunder. Jeg er nu ikke den rigtige til at give bladet karakter - idet jeg selv fremstiller det - og regner derfor med at andre kommer med indvendinger, hvis de mener noget andet. Ib Anthony er fortsat min medarbejder som sørger for trykning, forsendelse og økonomi. Samtidig bruger vi ham som fotograf i klubben. Tak til Ib. Han er også engageret i afviklingen af vores årlige skolestævne. Stævnet har samme alder som SPORTEN, det blev 27 år gammel i Det er fantastisk, at vi i så mange år har kunnet holde liv i denne meget specielle fodboldturnering. Det lykkedes kun fordi vi altid har haft personer til denne opgave, der var motiverede og engagerede til fingerspidserne. I en årrække har nu Per Møllerskov, Erik Nørskov og Ib Anthony stået for afviklingen af skolernes Nord-Als mesterskab i indendørsfodbold og intet tyder på at de snart ikke gider mere. Det er dejlig for NB og der skal derfor lyde en stor tak til dem og Børge Neesgård som nu hjælper til med at skaffe de mange hjælpere vi har brug for i løbet af de 3 turneringsdage. Fra den 1. til den 3. marts afvikles skolestævne nr. 28 og jeg ønsker alle involverede held og lykke. Mangel på dommere har været slagordet de sidste par år i fodboldverden på vores plan. Det ser ud til at det lysner lidt og også NB har bidraget lidt til, at situationen tilsyneladende har forbedret sig. Vi har udklækket to nye dommere i 1995 og jeg håber, at vi kan gentage dette i nærmeste fremtid. Sven Erik Lund og Steen Isaksen kan nu kalde sig "sort dommer" og ønsker dem mange gode oplevelser på fodboldbanerne rundt omkring. I denne forbindelse vil jeg takke alle som har dømt vores kampe i det forløbne år. Vi spiller ca. kampe i løbet af et år, hvor vi selv skal stille dommere til. Børge Neesgård står for denne opgave og har indtil nu ikke haft de store problemer med at folk til det. Jeg håber at han får samme opbakning også i den kommende sæson. I den sidste del af min beretning vil jeg komme ind på seniorfodbold i Nord Als Boldklub. Jeg vil starte med et par statistiske oplysninger fra afdelingen - og det drejer sig om herreholdene.????

12 ? NI. 9-2' S;?~~-C? /VI 1/ 3 Cf ~ \--l - Side 12 af?/v,ii 3V- Vl - Det er nogenlunde de oplysninger vi normalt får ved en generalforsamling om disse hold. Jeg havde håbet, at vi i år ville la en mere fyldestgørende beretning fra denne afdeling, med det lykkedes desværre ikke. Personen som var engageret til denne opgave, forlod os midt i sæsonen, og derfor blev opgaven overladt til mig. Jeg vil derfor opfordre dirigenten til ved punkt 5 i dagsorden, dvs. "Seniorafdelingens beretning", at indhente forsamlingens accept for, at dette punkt er blevet behandlet sammen med formandens beretning. (Ellers må I høre det samme en gang til!) Indledningsvis har Jeg nævnt, at seniorafdelingens resultater utilfredsstillende har været meget Vi er igen kommet ned på jorden i rekordtid! For kun 2 år siden var alt lyserødt. Vi gik alle stolte rundt, 3 af vore 4 seniorhold rykkede op og selv 1. holdet var i mange uger oprykningskandidat til serie 1. Det var et år med lutter topplaceringer og rekordtilslutning til træning. Året efter kom vi så nogenlunde "helskinnet" gennem sæsonen. Og nu oplevelser fra sæson 1995! Alle hold rykkede ned, dårlig tilslutning til træning og ligegyldighed om holdenes skæbne hos alt for mange spillere. At det gik sportsligt så elendigt, hænger bestemt også sammen med at vi har mistet rigtig mange spillere sidste år. Vi kender årsagerne og må leve med disse vilkår. Men det var deprimerende at se, hvordan en del spillere reagerede på denne situation. I stedet for at man bed tænderne sammen for at la det bedste ud af de nye betingelser, har alt for mange trukket sig tilbage og har set mere eller mindre passivt til, hvordan resten forsøgte at redde stumperne. På klubkonferencen den 18.nov. har jeg i mit oplæg nævnt nogle af disse ting og meget andet, som efter min mening halter i vores seniorafdeling. Problemstillingen blev denne dag meget seriøst behandlet og der foreligger nu en konklusion, som fortæller bestyrelsen, hvad de aktive mener om årsagen til problemerne, og hvordan man efter deres mening kan undgå dem. Jeg har allerede nævnt et par områder vi blev opfordret til at arbejde med og har også sagt, hvordan bestyrelsen ser på sagerne. Her et par meninger om de ting som har med det sportslige og med klublivet at gøre. Der ønskes et seniorudvalg som udelukker arbejder med sager der vedrører seniorfodbold. Det synes vi i bestyrelsen er en god ide. Vi har arbejdet for det nu i et par år, dog uden en tilfredsstillende løsning.

NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus

NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus NORD-ALS BOLDKLUB 1996 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 31.1.1997 på Nørherredhus side 1 af 11 I år vil jeg begynde min beretning med at vise jer et par overheads, som i grove træk viser

Læs mere

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001.

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Side 1 af 10 Min sidste formandsberetning til NB's generalforsamling får desværre ikke den indledning jeg for 1

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING 2008: Bestyrelsens beretning vil bestå af 2 dele. Først den generelle del, som jeg vil fremlægge. Herefter vil afdelingsformændene supplere med en beretning fra de respektive afdelinger.

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Nord-Als Boldklub 1999 Formandens beretning ved generalforsamlingen den i NB's klubhus

Nord-Als Boldklub 1999 Formandens beretning ved generalforsamlingen den i NB's klubhus 1=------...,...------------------- Nord-Als Boldklub 1999 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 28.1.2000 i NB's klubhus Side 1 af 13 1. Det er nu niende gang jeg skal aflægge en formandsberetning

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv 8 40 år Nord-Als Boldklub Oprindelse Nord-Als Boldklub (NB) er med sine 40 år en forholdsvis ung klub. Klubben er resultatet af en sammenlægning mellem fodboldafdelingerne i Havnbjerg IF og Nordborg IF.

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

5 medlemmer, dette bl.a. for at formanden for udvalget kunne. Formandsberetning 1974.

5 medlemmer, dette bl.a. for at formanden for udvalget kunne. Formandsberetning 1974. Formandsberetning 1974. Kor 5. gang skal der gives en orientering om arbejdet i Nord-Als boldklub. For 5. gang er det regnskabets time for en bestyrelse i Nord-Als boldklub. Hvordan ser det ud sportsligt/

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5

HIF Fodbold. Årgangsbog for U4 & U5 HIF Fodbold Årgangsbog for U4 & U5 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves.

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves. HH, 15. maj 2013 1582 arbejdsmiljørepræsentanter om hvervet som 3F AMR Hvordan er det at være arbejdsmiljørepræsentant på de mange forskellige virksomheder, hvad har AMR erne brug for og hvordan ser de

Læs mere

E R - J U N IO R UNGDOMSAFDELINGEN D A M E RID A M. Formand ERIK NØRSKOV. Kasserer LEIF KJÆRGAARD SVEND WRANG KJELD ANDRESEN

E R - J U N IO R UNGDOMSAFDELINGEN D A M E RID A M. Formand ERIK NØRSKOV. Kasserer LEIF KJÆRGAARD SVEND WRANG KJELD ANDRESEN D A M E RID A M (fra 18 år 115 E R - J U N IO R - 17 årige) UNGDOMSAFDELINGEN SVEND WRANG Træner. Jeg har været træner i NB i ca. 14 år, og det kun i ungdomsafd. Det begyndte på følgende milde; jeg var

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 500 glade piger deltog i NB's PIGE CUP Lørdag den 18. august 2007 blev NB's PIGE CUP afholdt for 6. gang med rekorddeltagelse

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Nord-Als Boldklub 20031

Nord-Als Boldklub 20031 1 Nord-Als Boldklub 20031 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 30. januar 2004 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

fokus på børn og unge

fokus på børn og unge Målrettet fokus fokus på børn og unge I Vodskov gør de meget ud af at sætte børene i fokus. Derfor har DBU kåret dem til årets børneklub. Vodskov IF i Nordjylland er af DBU kåret til Årets Børneklub 2010

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Holdninger til børnefodbold

Holdninger til børnefodbold Holdninger til børnefodbold Information Holdninger til Børnefodbold i KHIF Forord I KHIF er børne- og ungdomsfodbold højt prioriteret og ungdomsudvalget har derfor udarbejdet en børne- og ungdomspolitik,

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

- 40 i baby- og miniton mod 42 ultimo i ungdom mod 98 ultimo i senior mod 24 ultimo i motion/veteran mod 132 ultimo 2008

- 40 i baby- og miniton mod 42 ultimo i ungdom mod 98 ultimo i senior mod 24 ultimo i motion/veteran mod 132 ultimo 2008 Aabybro Badminton Club Formandens beretning ved generalforsamlingen 2010 Badmintonsæsonen 2009/2010 nærmer sig sin afslutning. Det er tid til generalforsamling det er tid til at gøre status på sæsonen

Læs mere

Generalforsamling KGK-seniorklub

Generalforsamling KGK-seniorklub Generalforsamling KGK-seniorklub Tirsdag d. 29. oktober 2013 Dirigent: Referent: Peter Rørdam Anne Rygaard Beretning for Seniorklubben 2013 Når jeg kigger tilbage på året, som gik, tænker jeg, at det var

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 Dagsorden for hovedgeneralforsamling onsdag den 14. januar 2009 kl. 19.30 i Station 14. Til stede: 27 fremmødte 1. Valg af dirigent og to stemmetællere Flemming

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 4 august 2002

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 4 august 2002 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 4 august 2002 Pølsegilde Hvert år i august holder NB det såkaldte pølsegilde ved klubhuset med forskellige aktiviteter, hyggeligt samvær - og

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Lykønskninger til S.C.K. 50 år

Lykønskninger til S.C.K. 50 år Lykønskninger til S.C.K. 50 år Jeg ønsker Sønderborg Cykle Klub hjertelig tillykke med 50-års jubilæet. I mange år har cykleklubben været samlingsstedet for unge og gamle, der har dyrket denne friske og

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. 2008 generelt: 2008 har været et omtumlet år for DFSU. Vi startede uden et Disc Golf udvalg, fik alligevel en fornuftig sæson og DM stablet på benene, da gamle kræfter pustede liv i udvalget, men endte

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 19. januar 1989.

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 19. januar 1989. Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 19. januar 1989. Fodboldåret 1988 er overstået og på generalforsamlingen i aften kan vi lade blikket glide tilbage over fodboldåret 1988, med de

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 7 - dec. 2003 Nord-Als Boldklub ønsker en glædelig jul og et godt nytår til alle sine medlemmer og deres familie, venner af klubben, alle annoncører

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening.

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Præsentation Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Selvom FFK er en forholdsvis ny klub, der bygger på fornyelse,

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00

U7-fodbold AAIF forår 2011. Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 U7-fodbold AAIF forår 2011 Onsdag den 13. april 2011 kl. 20:00 Agenda Træner team Spillere Træning Kampe Projekt nye spilletrøjer Forældre www.aabybrofodbold.dk Praktiske informationer Støt klubben Evt.

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Formanden bød velkommen 1. Valg af dirigent. Ole Weien Svendsen blev valgt Referent Karin Christiansen 2. Formandens beretning. Navneændring af klubben:

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

TEN. JBU's sølvnål. til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende

TEN. JBU's sølvnål. til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 1 - feb. 2004 JBU sølvnål til Bjarne og Anders Der var stående bifald fra de 35 tilstedeværende ved klubbens generalforsamling den 30. januar, da Bjarne

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere