Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen."

Transkript

1 Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den Formandens beretning for året Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk hvad Nord-Als Boldklub har stået for i det forløbne år. Januar Marts \ NB på JBU's delegeretmødet med to mand. Old-boys generalforsamling NB generalforsamling på Nørherredhus, for første gang på en fredag. Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen. Maj Start affest-i-by. NB afholder kursus i idræts skader. JBU's 100 års fødselsdag fejres hos NB med arrangementet KLUB". "ÅBEN Juni Juli August September Oktober November NB's miniputter i Odense, spiller mod OB og ser kampen OB-FCK. Besøg fra Letland. NB hjælper med indkvartering m.m. NB's drenge- og pigehold deltager i SØNDER1YLLANDS CUP. STORE LEGEDAG - NB & NH med forskellige aktiviteter på Storegade. Start af "Fodboldskole" på Nord-Als Idrætscenter i samarbejde med DGI, ca. 90 børn deltager. "STREET FODBOLD" med DBU's oppustet stadion på Kvickly's parkeringsplads. NB' s Juniorhold deltager i "Vildbjerg Cup". NB arrangerer JBU' s "Anders And Cup". "Børnehavetræf "- næsten 400 børn leger med NB & NH på Langesø Stadion. Dameholdet vinder Region 4 mesterskabet i 7-mands fodbold. NB deltager med 4 mand i korrununens konference "Fritid & Kultur" Fodboldafslutningsfest med.2.4 ci;ltagere. Anders Ebsen blev "Årets Idrætsmand", Kim Olsen ogmle Maier "Årets Spillere". Afslutningsfest for ungdoms"ltdclingen med 80 børn og 50 voksne. Carlo Meyer fik en anerkendelse fra Nordborg Korrunune for sin indsats for NB. Anders Ebsen kåret som "Månedens Sportsleder" i JydskeVestkysten. Kursus i indendørstræning i Nord-Als Idrætscenter med rekordtilmelding for Region 4 med 35 deltagere, heraf 18 fra NB. Klubkonference om emnet "Seniorfodbold i NB". NB-seniorspillere ser Bundesligakampen HSV -St.Pauli på Volkparkstadion.

2 Side 2 af December NB deltager med 2 mand i JBU region 4's årsmøde i Rødding. JBU holder 100 års jubilæums - "galla" - fest i Århus, NB deltager med to bestyrelsesmedlemmer (med ægtefæller). NB opstiller "juleboder" lørdag og søndag på Storegade NB-julebal i Nord-Als hallen med ca gæster. Det var lidt om vores aktiviteter ved siden af det vigtigste vi beskæftiger os med - nemlig at spille fodbold. Nord-Als Boldklub har i sæsonen 1995 haft i alt 23 hold i turneringen. Jeg har tilladt mig at tælle oldboysafdelingens 4 hold med - de optræder godt nok som en selvstændig afdeling, men er trods alt en del af Nord-Als Boldklub. Hvad antal af hold og medlemstallet angår, har vi i de sidste par år ligget på nogenlunde samme niveau, og er det noget, vi i disse tider må være tilfredse med. Samme kan desværre ikke siges om vores sportslige præstationer specielt på seniorafdelingens indsats. i det forløbne år og her tænker jeg Vi jyder kan ellers være meget stolte, når der tales om fodbold i Danmark. Den jyske dominans i fodboldens verden fortsætter! 1994 vandt Silkeborg mesterskabet, sidste år gik guldet til Ålborg, og i øjeblikket er det AGF, der markerer sig som superligaens bedste hold. Vi er godt nok en del af Jylland, men på dette område har vi bestemt ikke bidraget med ret meget, for at få dette image. Når jeg siger vi, mener jeg ikke kun Nord-Als Boldklub. Vi må desværre se i øjnene, at Sønderjylland for tiden er et "fodbold u-land", som en avis for et stykke tid siden rigtig nok har skrevet. Selvfølgelig er betingelserne hernede lidt anderledes end der, hvor de klubber kommer fra, som vi ser op til. Sønderjylland kan af naturlige grunde ikke dominere i dansk fodbold, men spørgsmålet er, om vi har fået det optimale ud af de muligheder vi nu engang har. Dette spørgsmål må enhver klub med en sportslig målsætning stille sig og tage konsekvenserne af, hvis man er kørt af sporet. Den eneste mulighed er efter min mening at beholde eller højne niveauet. Hvad vi i NB agter at gøre i denne forbindelse kommer jeg ind på senere i min beretning. Det var jo alene myntet på en enkelt afdeling i Nord-Als Boldklub og klubben står jo for mere end kun seniorfodbold. Hvad Nord-Als Boldklub sætter i gang i løbet af et år, har jeg nævnt indledningsvis. Året 1995 har hvad det angår, ikke været anderledes end de tidligere år. Vi har afholdt vore traditionelle aktiviteter og deltaget i alt det, som efter vort skøn gavner foreningen.

3 Side 3 af Et mere specielt arrangement var dog en klubkonference som vi afholdt den 18. november. Det var 3. gang i klubbens historie, at vi gennemførte et sådan arrangement og denne gang blev der fokuseret på "seniorfodbold i NB". Vi har valgt dette emne før vi startede turneringen 1995 og det kunne ikke passe bedre efter en sådan sæson. Hvad vi har fået ud af denne konference vil jeg komme ind på senere, når seniorafdelingen skal omtales. Men der blev bestemt ikke kun diskuteret seniorfodbold denne dag - meget vedrørende klubarbejdet generelt, som f.eks. klubbens målsætning eller mangel på samme. Tilsyneladende har vi ikke været dygtige nok til at fortælle alle, at vi i NB har sådan en! Der har også været forholdsvis mange med til at udarbejde den og jeg selv har lagt den frem på generalforsamlingen i 1992 i min første formands beretning. Det var en såkaldt "fem-års-plan" til og med 1996 med vores målsætninger vedrørende det sportslige, medlemstal, kontingentudvikling, trænerudgifter og økonomien generelt. Når denne generalforsamling er overstået, er det en af bestyrelsens første opgaver at gå i gang med at justere målene og tallene. Det skal selvfølgelig gøres i samarbejde med de' involverede personer. Resultatet skal være tilgængelig for alle og der skal ske en løbende justering. Det var et konkret ønske fra konferencedeltagerne og det vil bestyrelsen meget gerne efterkomme. Jeg håber bare, at interessen for vores arbejde også er tilstede når materialet foreligger. Det er nemt at lave en målsætning, at leve op til den er noget helt andet Kikker vi i dag på vores fremtidsvisioner fra denne gang, er tiden nu inde til, at foretage nogle justeringer. Vi var meget gode til at leve op til vores økonomiske og organisatoriske mål, mens de sportslige visioner slet ikke blev indfriet. Det er selvfølgelig også nemmere for en bestyrelse at skaffe penge og få styr på foreningen end at vinde kampe. Ved den første opgave kan man selv arbejde for at nå målet, mens gode resultater på fodboldbanen er afhængig af mange faktorer eller personer, og ikke mindst af skiftende betingelser. Da vi i bestyrelsen for nogen år siden gik i gang med at udarbejde en langsigtet målsætning havde vi en negativ egenkapital på ca kroner som i løbet af 5 år blev til en positiv egenkapital på / 1--.) er-rrv kroner. Så denne side af opgaven har vi løst godt nok. Der går dog lidt af glæden over denne præstation, når enkelte medlemmer mener, at bestyrelsen er for meget fikseret på at tjene penge - som vi fik at vide ved den omtalte konference. Hvis flertallet har samme mening, så er generalforsamlingen det rette forum at ændre kursen i. Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Det betyder i praksis, at beslutninger, der træffes på generalforsamlingen, ikke kan laves om af bestyrelsen, formanden eller andre, men kun ved en senere generalforsamlingsbeslutning..

4 Side 4 af Bestyrelsen skal så loyalt efterleve de pålæg og beslutninger, som vedtages på generalforsamlingen. Træffes der beslutninger, som bestyrelsen "ikke kan leve med", må den stille sit mandat til rådighed - altså træde tilbage. Så vidt er det aldrig kommet i vores forening og det sker med al sandsynlighed hellere ikke i dag. Menjeg nævner det bare, for at skære det "ud i pap", hvor vigtig det er at man kommer på det rette tidspunkt med sin mening og gør sin indflydelse gældende. I har i dag mulighed for at tage stilling til, hvilken kurs Nord-Als Bolklub skal slå ind på fra i år og de næste par år. Vi fra bestyrelsen har selvfølgelig en forestilling og mening om, hvad efter vores mening vil være bedst for klubben. Denne grundholdning vil jeg i min beretning fortælle jer, og så er det op til jer at protestere, hvis I har en anden mening. Jeg har nævnt vores økonomiske situation med den konklusion, at den målsætning vi har sat os for et par år siden, blev opnået. Jeg er også klar over, at en fornuftig foreningsøkonomi ikke er et mål i sig selv, men et middel til at lave de aktiviteter, der er selve formålet med foreningens virke. I denne situation har vi ikke været for bare fem år siden og derfor var det naturligt, med at skabe sammenhæng i økonomien, var en afhovedopgaverne for os. at netop arbejdet Vi er stadig meget afhængige af vores alternative indtægter som Lottospil, Fest-i-by, Julekalender og Juleballet, for at nævne de vigtigste. Men vi er nu i den situation, at et enkelt svigt i den forventede indtjening fra en af disse aktiviteter, ikke kan bringe os i vanskeligheder. Det betyder samtidig også, at dem der står bag disse aktiviteter nu nødvendigvis ikke mere behøver præstere et større overskud fra år til år. Der er igen plads til eksperimenter eller spændende tiltag og det burde gøre arbejdet mere spændende og knap så stressende. Måske ser vi resultatet af dette budskab allerede ved den kommende "Fest-i-by ". Hvordan det gik rent økonomisk med vores festuge sidste år, rar I senere at vide fra vores kasserer. For mig gælder det om at takke NB' s medlemmer i festkomiteen med formanden Sven Erik Frederiksen, Sven Haar og Bjarne Knudsen. Alle 3 har valgt at stoppe efter 3 års arbejde for NB og NH, som er jo vores samarbejdspartner her. De kan være stolte af deres indsats, knap en halv million har de sammen med deres frivillige hjælpere skaffet til klubberne. Endnu engang tak til de tre og til alle som hjalp med til at opnå dette fornemme resultat. Vi var altså nødt til at finde nye medlemmer til komiteen, hvor Nord-Als Boldklub jo altid skal stille med formanden. Det gik hurtigere end ventet med at erstatte disse for os så vigtige personer.

5 Side 5 af Vi fik overtalt Poul-Otto Bonnerup endnu engang til at tage formandsposten og han rar hjælp i komiteen af Birgit Lyngkilde og Heinz Muller. Jeg ønsker den nydannede komite al held og lykke med det kommende arrangement. Vores Lottospil gik ualmindeligt godt i Tak til Carlo Meyer, men en lige så stor tak til alle hans medhjælpere, som sikrer, at vi næsten hver onsdag hele året rundt, kan afvikle et af de bedste lottospil i landsdelen. I denne forbindelse skal der også nævnes, at Carlo fik et velfortjent skulderklap fra Kommunen for det store arbejde han gør for klubben. Primært blev hans indsats ved NB' s Lottospil fremhævet og når vores kasserer senere fremlægger tallene fra 1995, kan enhver se, hvad man mener med det. Juleballet i Nord-Als hallen er stadigvæk meget populært, hvad antallet af deltagere jo bekræfter. Også i 1995 var der langt over 1000 mennesker i hallen, hvad for halballer jo er et enormt tal. Vi må dog erkende at deltagertallene er faldende, selvom vi i år kan give kulden en del af skylden. Anders Ebsen og Karsten Sigsgaard, som også sidste år stod for afviklingen, har dog endnu ikke fået rynker i panden hvad økonomien angår, så det kan altså fortsat betale sig at knokle denne 2. juledag. Tak til alle som hjalp os ved dette arrangement. Det var tre "sværvægtere" fra puljen "alternative indtægter", hvor der også hører med vores engagement i Super-chancen, vores salg af julekalendere og indtægterne fra sponsorer. Kommunal støtte fik vi gennem Nord-Als ordningen og vores kursusudgifter blev dækket af Idrætsfonden for Nord-Als. I Nordborg Kommune har foreningerne gode betingelser og det er vi taknemmelig for. Kassereren gøre. vil under sin beretning komme lidt nærmere ind på alt, hvad i NB har med penge at Vi har i bestyrelsen selvfølgelig gjort os nogle tanker, hvordan NB' s penge skal forvaltes og grundlæggende går vi ind for : At økonomien omkring klubbens primære drift, det vedrører alså NB' s faste aktiviteter som f.eks. selve turnering, administrationen og lønningerne, altid er sikret via vores kalkulerbare indtægter gennem kontingentet og kommunalt tilkud, og delvis via indtægterne fra vores traditionelle "alternative" aktiviteter. Det er sat streg under "delvis", og det betyder, at vi fremover fra denne pulje kun budgetterer med en "worst case" indtægt, d.v.s. i værst tænkelige tilfælde. Er der flere penge i kassen end budgetteret, betragter vi det som "flødeskummet" som vi vil bruge til udvikling og fornyelse i Nord-Als Bolklub.

6 Side 6 af Det er vores grundlæggende holdning til en efter vores mening for NB fornuftig økonomipolitik. Hvordan kan vi nu få glæde af det "flødeskum", som vi har oparbejdet i de seneste år? Her er bestyrelsens oplæg: Der er ingen grund til at forhøje kontingentet, selvom vi forsamlingsbeslutning burde arbejde for årlig stigning på ca. 5 %. ifølge en tidligere general- Vi ligger på et fornuftigt nivau, som også flertallet af deltagerne ved den forny lig afholdte klubkonference har givet udtryk for. Måske skal kontingentet differenceres endnu mere med rabatordninger, som tilgodeser grupper der på grund af deres arbejde, uddannelse eller private forhold ikke "bruger" klubben "fuldt ud". Det var i hvert fald et ønske der kom frem på konferencen. NB har i forvejen sådanne ordninger, men bestyrelsen er selvfølgelig villig til at kigge på yderligere muligheder. Ungdomsafdelingen vil få bedre muligheder for at give deres hold endnu flere oplevelser end kun at spille turneringskampe og gå til træning. Der er afsat flere midler til at deltage i stævner og cups og denne beslutning kan vel ingen have noget imod. I seniorafdelingen har bestyrelsen ingen planer om at bruge flere penge. Seniorafdelingens andel af "udgiftskagen" er stor nok efter vores mening. Tallene får I senere at vide, når Bjarne fremlægger regnskabet. Den sum penge vi har brugt og er villig til at bruge fremover til seniorfodbold harmonerer fortsat godt sammen med vore sportslige ambitioner. Og de er en del højere en det, der blev præsteret det sidste år. De vil fortsat rar gode økonomiske betingelser - og de er med sikkerhed ikke ringere end i andre klubber vi kan sammenlignes med - men de må lære nu, at bruge penge på en mere fornuftig måde. Vi afsætter igen et pænt rammebeløb, som de selv kan disponere over. Ud fra den kasse vil vi dog fremover også betale afdelingens bøder for udeblivelser og udtrækninger i håb om, at man så ved selvjustits rar stoppet den sløsede indstilling fra en del seniorspillere. Nord-Als Boldklub har rigtig mange hjælpere som klubben skylder meget. En tak på en generalforsamling eller ved en anden lejlighed er for de fleste belønning nok. Jeg er ikke altid sikkert på, at alle der gør en indsats for vores forening, føler eller får at vide, at klubben er taknemmelig for deres arbejde for NB. Vi fra bestyrelsen kan ikke være alle steder og er derfor ikke i stand til at hilse på alle, som har krav på det. Derfor vil jeg appellere til alle udvalgsformænd og alle, som sætter et eller andet i gang i NB' s navn, at huske denne lille gestus. Vi har også den mulighed at sige tak for en indsats for klubben i form af en invitation til vores sæsonafslutningsfest eller ved en anden lejlighed. Det er også noget vi fremover vil dyrke mere og bruge lidt mere penge på det.

7 Side 7 af Jeg vil nu forlade emnet "økonomien i NB", og sige lidt om foreningens daglige ledelse. Jeg har taget dette punkt med i min beretning fordi jeg under konferencen har fået indryk af, at mange i grunden ikke så rigtig ved, hvordan vi - bag kulisserne - arbejder i foreningen. Stort set kan man sige, at ca. 100 personer arbejder for at 300 kan spille fodbold! Nogle gør en indsats, når man kalder dem, andre arbejder for os efter en fast plan og så er der en flok, som dagligt mere eller mindre på en eller anden måde er involveret i foreningsarbejdet. Alt dette skal organiseres og det har altid været mit indtryk, at det er vi i Nord-Als Boldklub forholdsvis gode til. Selvfølgelig sker der en gang i mellem en kikser, men hvor der arbejdes laves der også fejl! Det har vores medlemmer tilsyneladende også forståelse for og der er altså ingen grund til, at jeg forsøger på at komme med lange forklaringer, hvad denne side af vores arbejde angår. Men når en del af vores medlemmer mener, at seniorafdelingen ville køre bedre, hvis vi havde en mere synlig ledelse, eller hvis afdelingen blev anderledes organiseret eller hvis informationen fra ledelsen til spilleme ville blive forbedret, er vi nødt til at reagere. I denne sammenhæng skal også nævnes, at samme personer på spørgsmålet "er lederne i NB for dårlige?", med stort flertal svarede "nej". Jeg fortolker det sådan, at vi skal have endnu flere til at arbejde for os! Det passer udmærket sammen med bestyrelsens planer, fordi man i de sidste par år ihærdigt har arbejdet for, at få disse problemer løst, dog uden held. Alt for ofte har vi oplevet at få et "nej tak", når vi spørger folk om at tage et job med bare lidt ansvar i klubben. Men når opfordringen nu også kommer fra de aktives rækker, så er nu puljen, hvor disse personer eventuel kunne rekvireres fra, blevet større og det må være nemmere at få pladserne besat. Vi må se om vores forhåbning passer. Desværre har jeg allerede oplevet de første skuffelser og hvis denne tendens fortsætter, er jeg bange for, at vi snart rar et problem mere. Hvad problemet omkring ledermangel i foreningerne angår, har vi i NB i mange år været priviligerede. Men nu ser det ud til at vi kan komme i samme vanskeligheder, hvis vi ikke finder en forebyggende medicin for denne sygdom. Vi mener for øvrigt, at vi har den! Folk som vil gå ind i ledelsesarbejde i NB kan være sikre på, at de starter i en forening som har rimeligt godt styr på tingene. Ingen bliver overladt til sig selv, fordi man i bestyrelsen bestræber sig på, at planlægge udskiftninger på nøglepladser for at undgå, at nye ikke kan spørge om råd. NB kan også tilbyde gode arbejdsbetingelser og for at lette hverdagens gøremål i klubben, sendes alle som måtte ønske dette, gerne på kurser. Der er altså ikke mange grunde tilbage mere for at sige nej til et job i klubben. Selvfølgelig er NB også for dem, som ganske enkelt bare vil spille fodbold, nyde klublivet og kammeratskabet.

8 Side 8 af Men der må være et fornuftigt forhold mellem denne type medlemmer, og dem, som er villige til at skabe forudsætningerne for det. Forholdet bliver snart skævt i NB! Jeg håber det giver lidt stof til eftertanke hos alle, som holder af Nord-Als Boldklub. Et meget omtalt emne på vores klubkonference var NB' s klubhus. Vores samlingssted har ved denne lejlighed ikke fået de bedste karakterer, men kritikken gik mest på priserne på øl og sodavand samt vor afhængighed af Nord-Als Idrætscenter. Bestyrelsen har i en årrække undret sig over, at der fra senior - og oldboysafdelingens side blev fokuseret så meget på ølpriserne i NB' s klubhus. Andre steder giver man gerne 15 kroner for en øl - men ho~ denne pris en skandale. Det forstår man ikke så rigtig, for hvis man handler hos os, går fortjenesten trods alt i klubkassen og man støtter Nord-Als Boldklub. OS Fra overskuddet kan vi holde vores klubhus i pæn stand og vi har mulighed for at anskaffe os ting og sager som vores medlemmer har gavn af. Så har vi f.eks. sidste år indrettet et legehjørne i klubhuset, sat en sandkasse op udenfor for de helt små og for vores trænere og ledere blev der anskaffet en splinterny kopimaskine. Vi har altid en gratis kop kaffe til dem der besøger klubhuset ved kampe og træning og skal der holdes møder, er alle velkomne til at lave sig en kande kaffe uden at det koster dem noget. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi vi har frivillig arbejdskraft i klubhuset og tjener lidt på de få ting vi har mulighed for at sælge. Jeg håber at det passer, hvad der stod i SPORTEN's november-udgave. Vores medlemmer er ikke utilfredse med at en øl i klubhuset koster 15 kroner - de er sure over, at NB tj ener så lidt ved det. Vi er nu blevet opfordret til at forhandle os frem til en bedre aftale med Nord-Als Idrætscenter omkring klubhuset,og det vil vi selvfølgelig gøre. Det må bare ikke være på bekostning af en forringelse af vores øvrige betingelser for at være på centeret. Jeg håber at alle er enige med os i det. Ellers har klubhuset igen været samlingssted for mange af vores aktiviteter, og det kan også ses. Jeg havde håbet, at vi kunne nå at friske lokaliteterne lidt op inden den nye sæson starter, men det blev ikke til noget i denne omgang. Jeg ved dog, at Mette og Kaj snart sætter det i gang og så må vi jo hjælpe dem, når det er så vidt. Til begge en stor tak for deres indsats for NB, de er i hvert fald ikke skyld i den lidt negative omtale af deres klubhus ved klubkonferencen.

9 Side 9 af I derme sammenhæng vil vi gerne takke for. skal også siges, at vi har et virkeligt godt samarbejde med cafeteriet og det Desværre har vi endnu ikke haft et "officielt" møde med den nye centerleder om det daglige samarbejde mellem NB og centret. Det har vi før haft med jævne mellemrum og var glade for den mulighed, at kunne snakke om tingene som vedrører dette tætte samarbejde. Vi er trods alt storbrugere af centret og det ville være mærkeligt, hvis der ikke var stof nok til et sådant møde. Måske burde vi selv have været initiativtagere i dette anliggende. Vi var passive sidste år, men har nu bedt om et møde i nærmeste fremtid. Jeg vil også sige lidt om vores ungdomsafdeling. Anders vil sikkert komme ind på det samme i sin beretning. Det jeg nævnte før om fare for ledermangel, gælder også for ungdomsafdelingen. Jeg ved hvor meget tid ungdomsudvalget har brugt på at få alle pladserne besat og jeg håber virkelig, at det lykkes dem og de nu kan koncentrere sig om andre ting. Anders, Børge, Verner og Kjeld som darmer ungdomsudvalget har haft rigeligt at se til og arbejdet vil bestemt ikke blive mindre i det kommende år, hvis bare nogle visioner med afdelingen skal opfyldes. Det ville sikkert være nemmere, hvis de kunne få. forstærkning i dette udvalg, og det skulle helst være fra forældrekredsen. Om det har været et godt år for ungdomsafdelingen rar vi at vide senere - det har i hvert fald været et godt år for afdelingens formand Anders Ebsen. Jeg ved, at han ikke er meget for, at jeg igen nævner de udnævnelser han har fået i det forløbne år. Jeg gør det alligevel, for han har virkelig fortjent det. Han blev "årets idrætsmand" i NB og dagbladet JYDSKEVESTKYSTEN udnævnte ham til "månedens sportsleder". Endnu engang et stort tillykke med det, og tak for indsatsen for klubben. Samme tak gælder også ungdomsudvalget, ungdomstrænerne og en flok forældre for deres engagement i den forløbne sæson. For præcis en uge siden holdt vores oldboysafdeling deres generalforsamling. De har styr på tingene og sådan forløb også årsmødet. De har igen haft et fint år og gode sportslige resultater udeblev heller ikke og det ønsker vi dem tillykke med. Mange af deres medlemmer er jo meget engagerede i hele klubben og andre bliver i løbet af et år adskillige gange spurgt om hjælp til diverse jobs. Ofte får vi et venligt nej, men en gang i mellem giver det også bonus og det er vi meget glade og taknemmelige for.

10 Side 10 af Diskussionen om, hvornår det er det rigtige tidspunkt at skifte fra senior - til oldboys fodbold har man nu selv taget op og vi er meget spændte på, om det ændrer noget ved den nuværende situation. Jeg kan dårligt forestille mig, at den lavere kontingentsats alene er skyld i at vores seniorafdeling skrumper ind i takt med vokseværket i oldboysafdelingen. Vi må sætte os sammen og snakke om tingene. Om man fremover spiller under DGI eller JBU har været et stort samtaleemne i old-boys kredse i den sidste tid. Den afgørelse er nu faldet til fordel for JBU på et møde mellem klubberne i sidste uge. Jeg håber der nu er faldet ro over denne sag og at vi kan glæde os til en velorganiseret og spændende turnering. På valg til bestyrelsen i oldboysafdelingen var Chresten Blom og Alfred Hansen og begge blev genvalgt. Formanden Peer Christiansen stiller altså med samme hold og vi glæder os til samarbejdet. Jeg vil også sige lidt om vores kampfordelere. Disse jobs blev varetaget af Birger Andersen og Børge Neesgård. Begge tager sig af opgaven også i den kommende sæson, som for deres vedkommende jo for længst er startet. For mig er deres job et af de vigtigste i klubben, for hvis de kludrer i det, kan det medføre ret så ubehagelige konsekvenser både for spillere og NB. Oven i det står de (altså NB) fremover også som ansvarlige for fordelingen af banerne for vores kampe på Nord-Als Idrætscenter. Denne opgave blev før koordineret af centrets personalet, men er nu overgået til os. Jeg takker for deres indsats og ønsker for dem - og mig selv, at de bliver forskånet for alt for mange flytninger af kampe i den kommende sæson. Der er jo altid en vis risiko for, at ikke alle implicerede rar de nødvendige rettelser. Jeg er "allergisk" over for sådanne episoder - derfor denne personlige andel i dette ønske. NB har en lang liste af hjælpere. Eric Schwab har også i det forløbne år været vores materialeforvalter og det ser ud til, at der nu er rigtig styr på tingene. At holde styr på vores mange bolde (vi har ca. l) er ikke altid let. I det forløbne år har vi dog ikke mistet nær så mange som året før. Det skyldes sikkert, at samtlige børn i nærheden af Idrætscenteret nu burde været forsynet med de eftertragtede læderbolde. Birgit Lyngkilde har igen stået for trøjevask og sidst, men ikke mindst vil jeg nævne vore fanebærere Per Petersen, Bjarne Jensen og Chresten Blom, som er parat når det gælder at markere Nord-Als Boldklub på en værdig måde. Klubben skylder jer alle en tak og det glæder mig, at vi også fremover kan regne med jer.

11 Side 11 af Det samme kan siges om CLUB 22, denne institution i klubben eksisterer fortsat - med meget stabilt medlemstal. Hygge og samvær står i højsædet hos dem, men vi kan regne med dem, når der skal afvikles damefrokost under Fest-i-by, når der holdes lottospil eller ved andre klubarrangementer. Vores klubblad SPORTEN er nu gået ind i årgang 27. Bladet har fået et andet udseende og meddelelser til medlemmerne er blevet mere kompakte. Det er sket af økonomiske grunde, idet vi kunne spare på papir. Personligt mener jeg, at informationernes omfang og aktualitet ikke har lidt herunder. Jeg er nu ikke den rigtige til at give bladet karakter - idet jeg selv fremstiller det - og regner derfor med at andre kommer med indvendinger, hvis de mener noget andet. Ib Anthony er fortsat min medarbejder som sørger for trykning, forsendelse og økonomi. Samtidig bruger vi ham som fotograf i klubben. Tak til Ib. Han er også engageret i afviklingen af vores årlige skolestævne. Stævnet har samme alder som SPORTEN, det blev 27 år gammel i Det er fantastisk, at vi i så mange år har kunnet holde liv i denne meget specielle fodboldturnering. Det lykkedes kun fordi vi altid har haft personer til denne opgave, der var motiverede og engagerede til fingerspidserne. I en årrække har nu Per Møllerskov, Erik Nørskov og Ib Anthony stået for afviklingen af skolernes Nord-Als mesterskab i indendørsfodbold og intet tyder på at de snart ikke gider mere. Det er dejlig for NB og der skal derfor lyde en stor tak til dem og Børge Neesgård som nu hjælper til med at skaffe de mange hjælpere vi har brug for i løbet af de 3 turneringsdage. Fra den 1. til den 3. marts afvikles skolestævne nr. 28 og jeg ønsker alle involverede held og lykke. Mangel på dommere har været slagordet de sidste par år i fodboldverden på vores plan. Det ser ud til at det lysner lidt og også NB har bidraget lidt til, at situationen tilsyneladende har forbedret sig. Vi har udklækket to nye dommere i 1995 og jeg håber, at vi kan gentage dette i nærmeste fremtid. Sven Erik Lund og Steen Isaksen kan nu kalde sig "sort dommer" og ønsker dem mange gode oplevelser på fodboldbanerne rundt omkring. I denne forbindelse vil jeg takke alle som har dømt vores kampe i det forløbne år. Vi spiller ca. kampe i løbet af et år, hvor vi selv skal stille dommere til. Børge Neesgård står for denne opgave og har indtil nu ikke haft de store problemer med at folk til det. Jeg håber at han får samme opbakning også i den kommende sæson. I den sidste del af min beretning vil jeg komme ind på seniorfodbold i Nord Als Boldklub. Jeg vil starte med et par statistiske oplysninger fra afdelingen - og det drejer sig om herreholdene.????

12 ? NI. 9-2' S;?~~-C? /VI 1/ 3 Cf ~ \--l - Side 12 af?/v,ii 3V- Vl - Det er nogenlunde de oplysninger vi normalt får ved en generalforsamling om disse hold. Jeg havde håbet, at vi i år ville la en mere fyldestgørende beretning fra denne afdeling, med det lykkedes desværre ikke. Personen som var engageret til denne opgave, forlod os midt i sæsonen, og derfor blev opgaven overladt til mig. Jeg vil derfor opfordre dirigenten til ved punkt 5 i dagsorden, dvs. "Seniorafdelingens beretning", at indhente forsamlingens accept for, at dette punkt er blevet behandlet sammen med formandens beretning. (Ellers må I høre det samme en gang til!) Indledningsvis har Jeg nævnt, at seniorafdelingens resultater utilfredsstillende har været meget Vi er igen kommet ned på jorden i rekordtid! For kun 2 år siden var alt lyserødt. Vi gik alle stolte rundt, 3 af vore 4 seniorhold rykkede op og selv 1. holdet var i mange uger oprykningskandidat til serie 1. Det var et år med lutter topplaceringer og rekordtilslutning til træning. Året efter kom vi så nogenlunde "helskinnet" gennem sæsonen. Og nu oplevelser fra sæson 1995! Alle hold rykkede ned, dårlig tilslutning til træning og ligegyldighed om holdenes skæbne hos alt for mange spillere. At det gik sportsligt så elendigt, hænger bestemt også sammen med at vi har mistet rigtig mange spillere sidste år. Vi kender årsagerne og må leve med disse vilkår. Men det var deprimerende at se, hvordan en del spillere reagerede på denne situation. I stedet for at man bed tænderne sammen for at la det bedste ud af de nye betingelser, har alt for mange trukket sig tilbage og har set mere eller mindre passivt til, hvordan resten forsøgte at redde stumperne. På klubkonferencen den 18.nov. har jeg i mit oplæg nævnt nogle af disse ting og meget andet, som efter min mening halter i vores seniorafdeling. Problemstillingen blev denne dag meget seriøst behandlet og der foreligger nu en konklusion, som fortæller bestyrelsen, hvad de aktive mener om årsagen til problemerne, og hvordan man efter deres mening kan undgå dem. Jeg har allerede nævnt et par områder vi blev opfordret til at arbejde med og har også sagt, hvordan bestyrelsen ser på sagerne. Her et par meninger om de ting som har med det sportslige og med klublivet at gøre. Der ønskes et seniorudvalg som udelukker arbejder med sager der vedrører seniorfodbold. Det synes vi i bestyrelsen er en god ide. Vi har arbejdet for det nu i et par år, dog uden en tilfredsstillende løsning.

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001.

Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Nord-Als Boldklub 2000 Formandens beretning ved generalforsamlingen fredag den 26.1.2001. Side 1 af 10 Min sidste formandsberetning til NB's generalforsamling får desværre ikke den indledning jeg for 1

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 500 glade piger deltog i NB's PIGE CUP Lørdag den 18. august 2007 blev NB's PIGE CUP afholdt for 6. gang med rekorddeltagelse

Læs mere

Nord-Als Boldklub 20031

Nord-Als Boldklub 20031 1 Nord-Als Boldklub 20031 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 30. januar 2004 Indledning Jeg vil igen indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner.

Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. Stensballe IK vil være den mest attraktive fodboldklub i Horsens og omegn. Vi er en aktiv sportsklub for alle, uanset evner og ambitioner. www.stensballe-ik.dk Side 1 af 11 Sportslige ambitioner Kvalificerede

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 7 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening.

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Præsentation Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Selvom FFK er en forholdsvis ny klub, der bygger på fornyelse,

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 31. årgang - Nr. 1, marts 2000

TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 31. årgang - Nr. 1, marts 2000 TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 31. årgang - Nr. 1, marts 2000 Så ruller bolden igen! Nu er NB's seniorspillerne i gang igen. Lørdag den 5. februar var træningsstart på barne ved NIC ( på billedet byder

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

TRÆNER-LEDER MØDE. 2. marts 2009. Grafik er fjernet af hensyn til størrelsen af filen.

TRÆNER-LEDER MØDE. 2. marts 2009. Grafik er fjernet af hensyn til størrelsen af filen. TRÆNER-LEDER MØDE 2. marts 2009 Disposition Velkomst og præsentation af dagsorden Status generelt i Vodskov IF - Claus Trænerstatus - alle Træningstider 2009 - Ole Nyt omkring fodboldreglerne - Ole Cafeteria

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 Årets pigefodboldklub 2006 Nord-Als Boldklub er blevet valgt som Region 4 s kandidat til Årets Pigefodboldklub. Det blev dog Nørresundby,

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Målsætninger & holdninger

Målsætninger & holdninger Udarbejdet af SVIF Samarbejdsudvalget November 2012 Side 1 08-02-2015 Dette dokument er tiltænkt trænere, holdledere, forældre, spillere og andre med interesse for arbejdet i SVIF. SVIF s Formål At fremme

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2015 Tidspunkt: Tirsdag den 24. februar 2015 Sted: Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu?

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Hovedsponsor for Søften gymnastikforening Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Søften GF Guldsponsorer Kontaktliste: Tak for din interesse i at blive træner i SGF-fodbold. Du kan se frem til mange

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Beretning 2010 FFD 2009.

Beretning 2010 FFD 2009. Beretning 2010 Den 74. tyvende beretning blev så min opgave at fremlægge efter mit første år som formand for en klub jeg kun kan være glad for at være medlem af. Det har været et fantastisk år selv om

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

HUI Generalforsamling 2012. onsdag, den 22. februar kl. 19.30

HUI Generalforsamling 2012. onsdag, den 22. februar kl. 19.30 HUI Generalforsamling 2012 onsdag, den 22. februar kl. 19.30 Dagsorden 1. Formanden (Bestyrelsen) aflægger beretning. 2. a. Kassereren fremlægger afdelingens regnskab til godkendelse. b. Kassereren fremlægger

Læs mere

Præmie overrækkelse kl. 09.15

Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden - Generalforsamling Sektion 21 Præmie overrækkelse kl. 09.15 Søndag den 05. januar 2014 -Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Togo Bjergfelt 0151 Hvalsø

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde. den 3. marts 2013. Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%.

Referat af repræsentantskabsmøde. den 3. marts 2013. Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%. Referat af repræsentantskabsmøde den 3. marts 2013 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%. Valg af dirigent John Wozny blev valgt.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

General forsamling. Generalforsamling 2006

General forsamling. Generalforsamling 2006 General forsamling 2006 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretninger I referatet af sidste års generalforsamling er følgende anført ifm. den vedtagne lovændring: Formanden fortalte at organisationen løbende

Læs mere

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli)

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli) HÅNDBOG for Historie/Formål Boldklubben KR70 opstod på den stiftende generalforsamling den 5. november 1970. Baggrunden for den stiftende generalforsamling var, dels at de i områdets to skoler Kølstrup

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 "Virksomheder, der har udgifter til sponsorering af fx sportsklubber og kulturelle foreninger, modtager ofte reklameydelser i form af omtale af virksomhedens navn og logo på bandereklamer,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 28.02.2012 kl. 19.00 Deltagere: 17 stemmeberettigede medlemmer deltog + et nyt medlem uden stemmeret. Dagsorden. Der var jf. vedtægterne

Læs mere

Enghoff Havnbjerg Butikscenter tlf. 74450840

Enghoff Havnbjerg Butikscenter tlf. 74450840 erlige "krudtugler" er på billedet ses nogle fremragende fodboldspillere. De er simpelthen. bare suveræne, de "snupper" og vinder alt hvad de kommer i nærheden af, det gælder både inden - og udendørs.

Læs mere

Etisk regelsæt for Ishockey Klubben Aarhus

Etisk regelsæt for Ishockey Klubben Aarhus Etisk regelsæt for Ishockey Klubben Aarhus Dette regelsæt vil være gældende for klubbens trænere, ledere, forældre, voksne, børn dommere og officials. Programmet er udarbejdet efter Dansk Ishockey Union

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

AKTIVITETSTILBUD JBU REGION 4

AKTIVITETSTILBUD JBU REGION 4 AKTIVITETSTILBUD JBU REGION 4 Børnefodbold Ungdomsfodbold Seniorfodbold Stævner Indefodbold Kurser INDHOLD Børnefodbold... side 4 Ungdomsfodbold... side 5 Seniorfodbold... side 6 Oldboys, Veteraner og

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

SPILLEREGLER 2014. Lemming IF

SPILLEREGLER 2014. Lemming IF SPILLEREGLER 2014 Lemming IF 1 Kontaktoplysninger: Formand: Jesper Bang jb@lambang.dk 86859111 30521040 Næstformand: Lasse Schultz logjbyg@hotmail.com 25136775 Kasserer: Diana Jørgensen dianamelgaard@hotmail.com

Læs mere

Nord-Als Boldklub's klubblad - 33. årgang - Nr. 2 - februar 2002

Nord-Als Boldklub's klubblad - 33. årgang - Nr. 2 - februar 2002 ,...----------------------------------------- s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 33. årgang - Nr. 2 - februar 2002 Nord-Als Boldklub's veteranhold indendørs som vandt rækken med 48 ud af 8 point og en

Læs mere

NB s pigecup 2004 Lørdag den 7. august blev årets PIGECUP 2004 afviklet ved Nord-Als Idrætscenter.

NB s pigecup 2004 Lørdag den 7. august blev årets PIGECUP 2004 afviklet ved Nord-Als Idrætscenter. SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 35. årgang - Nr. 4 - august 2004 Der er altid fart over feltet når NB s yngste fodboldspillere jagter bolden NB s pigecup 2004 Lørdag den 7. august blev årets PIGECUP

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Generalforsamling - Referat Stubbekøbing, den 23. februar 2013 Mødedato og sted: 22. februar 2013 kl. 17:30 Sted: Mødeleder: Referent: SB s klubhus Benny Larsen Johnny Brincker Bestyrelsesmøde: Dagsorden:

Læs mere

FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF

FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF Nedslidt sandbane Klubhus Sumpet femmands træningsbane Nedslidt

Læs mere

Vi ønsker endnu engang tillykke med valget og takker Henning for hans indsats for klubben.

Vi ønsker endnu engang tillykke med valget og takker Henning for hans indsats for klubben. Henning blev ved foreningens afslutningsfest den 29.oktober 994 drætsmand 994* Han var desværre denne dag forhindret og derfor blev overrækkelsen af pokalen m.m. foretaget på generalforsamlingen den 27.

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 10. marts 2OL4i Valhal, Skolevej 55, Havnbjerg Klubbens formand B6rge Munksgaard bød de 60 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt.

Læs mere

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves.

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves. HH, 15. maj 2013 1582 arbejdsmiljørepræsentanter om hvervet som 3F AMR Hvordan er det at være arbejdsmiljørepræsentant på de mange forskellige virksomheder, hvad har AMR erne brug for og hvordan ser de

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 31. årgang - Nr. 7 - december 2000

TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 31. årgang - Nr. 7 - december 2000 TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 31. årgang - Nr. 7 - december 2000 NB ønsker en rigtig glædelig jul og et godt nytår til alle sine medlemmer og deres familie, alle venner af klubben, alle annoncører

Læs mere

SIFA-Prisen til Louis

SIFA-Prisen til Louis SIFA-Prisen til Louis Medlem af B52/AFC's Seniorudvalg, Louis Schultz Lantow blev forleden hyldet som modtager af SIFA-Prisen 2012. En intetanende Louis fik overrakt prisen på direkte TV i programmet TV-bingo

Læs mere

Avedøre IF - fodbold

Avedøre IF - fodbold Avedøre IF - fodbold Avedøre IF blev stiftet i 1932 I dag har klubben ca. 350 medlemmer Klubben har hold i de fleste rækker fra "poder" til og med superveteraner Klubbens målsætning er at forblive i Danmarksserien

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 39. årgang - Nr. 1 - feb. 2008. Formand Jens Hansen: For Nord-Als Boldklub blev 2007 et godt år

Nord-Als Boldklub s klubblad - 39. årgang - Nr. 1 - feb. 2008. Formand Jens Hansen: For Nord-Als Boldklub blev 2007 et godt år S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 39. årgang - Nr. 1 - feb. 2008 Formand Jens Hansen: For Nord-Als Boldklub blev 2007 et godt år Formandens beretning ved generalforsamlingen For Nord-Als Boldklub

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling.

Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Referat af generalforsamlingen i DMKA den 6. april 2011 Formand Svend Erik Andersen bød velkommen til dette års generalforsamling. Valg af Dirigent Niels Einer Rytter blev valgt som dirigent. Han startede

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Blå Tråd for børnefodbold i Ringe Boldklub

Blå Tråd for børnefodbold i Ringe Boldklub Blå Tråd for børnefodbold i Ringe Boldklub Udgangspunktet for Den Blå Tråd er: Ringe Boldklubs værdigrundlag og målsætning DBU s Holdninger og Handlinger Aldersrelateret træning koncept (ATK) DBUs Børnetræningsmanual

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU

Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde tirsdag den 19. februar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af sidste referat

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af ekstra-ordinær RBBC generalforsamling d.27/10-2009 i RKI

Referat af ekstra-ordinær RBBC generalforsamling d.27/10-2009 i RKI Referat af ekstra-ordinær RBBC generalforsamling d.27/10-2009 i RKI Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse af resultat af forhandlinger med kreditorer 3. Fremlæggelse af budget for dette år, herunder

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Nyheder oktober 09 30/10

Nyheder oktober 09 30/10 Nyheder oktober 09 30/10 Husk at deltage i fremstillingen af julegrønt, til årets julesalg. Det foregår lørdag den 7. november kl. 13. I forbindelse med arrangementet tilbydes fællesspisning efterfølgende,

Læs mere

Langeskov Badminton Klub 5550 Langeskov

Langeskov Badminton Klub 5550 Langeskov Referat af generalforsamlingen den 24. februar 2015 Deltagere: Johnny Klint, Susanne Lyskjær, Carsten Johansen, Arne Lind og Hardy Käehne (bestyrelsen), derudover deltog 14 medlemmer samt dirigenten. Dagsorden:

Læs mere

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00

1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 1. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 6 januar 2014 kl. 19.00 Inviterede: Bestyrelsen: Ole, Bent, Kim, Søren, Erik, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke, Solveig, Birger, og Hanne Østergaard.

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

DET BESKYTTEDE VÆRKSTED ØSTERLUND. tlf. 744547 79 Mellemvej 16,6430 Nordborg. tlf. 74 49 04 50 KLUBKONFERENCE

DET BESKYTTEDE VÆRKSTED ØSTERLUND. tlf. 744547 79 Mellemvej 16,6430 Nordborg. tlf. 74 49 04 50 KLUBKONFERENCE NORD- ALS BOLDKLUB's ii1lubblt\d 26ÅRGA:'-IG B/95 Dec199S DET BESKYTTEDE VÆRKSTED KROGHS BAGERI ThBrorsens Vej 56, Nordborg ØSTERLUND tlf 744547 79 Mellemvej 16,6430 Nordborg & Søvej 3, Langesø tlf 74

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG 2011 Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinier for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

Referat Generalforsamling d. 22. april 2015

Referat Generalforsamling d. 22. april 2015 Referat Generalforsamling d. 22. april 2015 HG Badmintons generalforsamling blev afholdt i mødelokale M1+M2 og der var fremmøde af: Søren Lorentzen, Bent Lund, Lasse Lowater, Brian Vahlkvist, Hans Jørgen

Læs mere