Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget."

Transkript

1 Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Det er ikke altid let at komme ind i et nyt udvalg, og især ikke Ungdomsudvalget som i SAR har for vane at lave en masse gode, spændende og sjove ting. Drejebogen er ikke en facitliste for, hvordan ting skal gøres, men kan bruges som en opslagsbog til at finde ud af hvad man kan lave i løbet af et år eller måske få gode ideer til hvad der kunne være spændende at give sig i kast med. Ikke alle forslag i drejebogen bliver brugt hvert år, for der er faktisk kun 2 ting som Ungdomsudvalget SKAL sørge for hvert år, og det er juleoptog/hygge og klubmesterskab i samarbejde med stævneudvalget. Alt andet er blot bonus, og kan gøres som man har lyst til. Det er heldigvis et udvalg, hvor det gælder om at finde fælles fodslaw med de øvrige ungdomsmedlemmer, og se om vi er til rock og rull i år eller om vi er til ringridning ;0) Det der er allervigtigst er, at tingene økonomisk løber rundt og at der kommer opslag op på både hjemmeside og i stald/ridehus/cafetut, samt at der altid ryddes op efterfølgende. Ungdomsjulefrokost Fastelavn Klubmesterskab Påsketur i Krenkerupskoven Skattejagt Ungdomshygge med overnatning Loppemarked Ringridning Kurser Fællestur til stævne/messe eller andet Halloweenspisning lucia-ridning Vinterfest Klubbens webmaster Palle Thilqvist kan kontaktes på

2 Ungdomsjulefrokost En weekenddag, hvor vi mødes til fælles madlavning, superhygge og eventuel overnatning i lejligheden. Husk at sætte en fornuftig pris for at deltage så flest muligt kan komme med. Lav opslag i god tid og send til webmaster Palle Thilqvist - lav det evt i sjove farver og fed tekst så vi fanger de unges opmærksomhed. Sørg for at få tilladelse fra forældre til dem under 18 år om at det er ok at de deltager og sørg for at der er en af Ungdomsudvalget som overnatter hvis det er en del af festen. Hvis lejligheden skal lånes husk at spørge Bjarne og Dorit om lov og tjek datoen da de jo kan have den udlånt til familie eller andet. Fastelavn Kan evt. afholdes på selve fastelavns søndag eller en af weekendagene før eller efter. Husk at aftale pris, om der både skal være en tønde til hest og til dem uden hest, eller om der overhovedet skal være heste med. Ved indkøb af tønde, slik, fastelavnsboller, kakao eller hvad der nu skal bruges, tal med klubbens kasserer om enten af få et beløb at handle for eller om han/hun gider at være behjælpelig med det. Aftal med Aktivitetsudvalget om at få pyntet op, og hør om det udvalg evt. vil være med i et samarbejde. Husk at det kan være sjovt at få de helt små børn med, dvs. medlemmers børn og andre evt. også. Såfremt man laver det med hest, kunne man jo invitere naboklubber til at deltage. En konkurrence for bedst udklædte kunne være sjovt. Find på en sjov gave som kan vindes. Klubmesterskab Klubmesterskabet plejer at ligge i februar måned. Aftal med Stævneudvalget at I samarbejder omkring dette arrangement for det plejer at blive kæmpestort. Forbered jer på at det bliver 2 lange dage, og at der også er noget forberedelse hertil. Hvordan stævner arrangeres kan ses i drejebogen for stævner.

3 Hav allerede lidt planlagt hvad i kunne tænke jer! Skal det være dækkener, pokaler eller noget helt 3 der skal vindes dette år. Deltagerrosetterne hvad farve skal de være i år (tidligere år har de været mørk og lys lilla eller pink/blå. Hav evt. ønsker til dommere parat, og overvej om det gik godt sidste år, eller om noget skal ændres. MEN VIGTIGST ER Samarbejdet med Stævneudvalget! Dette er en meget stor mundfuld for et Ungdomsudvalg, men stadig en sjov opgave som ruster jer til større opgaver ;0) Påsketur i Krenkerupskoven En påsketur er altid hyggeligt se skoven springe ud mens man rider forbi. Aftal med Bjarne at han hører på Krenkerup om vi må få lov at ride i skoven og hvad prisen er pr. rytter. Inviter alle og inviter cyklende med også. Husk at lave sidste tilmelding da Bjarne skal give Krenkerup besked på antal deltagere. Overvej om der skal fælles madpakke spisning bagefter. Aftal med nogen at der bliver indkøbt/lavet kage og sodavand til et pitstop i skoven Bjarne og Dorit plejer at kende de gode steder ;0) Husk at indsamle penge og enten få kasseren til at betale til Krenkerup eller få Bjarne til at aflevere pengene på godskontoret. Skattejagt Kan evt. laves i forbindelse med påske hvor man leder efter gemte æg i klubben. Eller man kan lave et skattekort med indlagte opgaver. Kortet kan være så lange at man skal ride/cykle efter opgaverne eller man kan bare lave det på Kjeldmosegaard. Overvej om der skal gave til vinderne eller om det skal laves for børn og søskende mens at de andre rider påsketur. Husk at der måske skal bruges hjælpere til et sådan arrangment, så spørg omkring ;0) Ungdomshygge Kan evt. laves som videoaften med alt hvad dertil hører Pyjamasparty med fællesspisning og dans Her er alt jo tilladt kun fantasien sætter grænser for temaet. Hyggen behøver jo heller ikke være om aftenen, men kunne være om eftermiddagen. Hygge over store hesteevents som vises i TV, fx OL, VM eller EM.

4 Husk at aftale lån af lejlighed hvis i ønsker at der skal være overnatning i hygge-arrangementet. Sørg altid for at få forældres tilladelse til at børn under 18 år må deltage i arrangementet. Dette blot for en sikkerhedsskyld og for at ingen kan brokke sig bagefter. Sådan et arrangement kan næsten laves som en mini-ridelejr, idet medlemmer udefra som ønsker at deltage og evt. have hest kan benytte de 3 gæstebokse. Såfremt boksene benyttes aftales evt. pris for lån med bestyrelsen, og der skal som sædvanlig ryddes op i dem efterfølgende. Loppemarked Dette arrangement prøvede Ungdomsudvalget af i samarbejde med Aktivitetsudvalget for første gang i 2011 og det blev en fin succes. Det er et arrangement som kræver lidt forberedelse, idet vi jo skal have samlet kræmmere ind til standene. I 2011 lavede vi stande rundt langs barrierekanten og en række ned midt igennem ridehuset også. Husk at sætte opslag op om der er interesserede kræmmere. Her er det en god ide at sætte i butikker, turist-husene og på klubbens hjemmeside tillige med distriktets hjemmeside. Tjekt listen ud fra sidst om der er nogen af de udstillere som allerede var der sidste år som ønsker at være med igen. Det er derfor vigtigt at få telefon eller mailadresser på interesserede udstillere. Gør jer klart om det kun skal være rideudstyr eller om det kan være alt muligt. Størst publikumssucces og pengesucces får man hvis man må tage ALT med. Første gang spændte vi fra legetøj, over julenisser til dyrefoder og cremeprodukter. Der udregnes hvor mange stande der kan være i ridehuset, og om udenomspladsen skal tages i brug. Stande på 3x3 meter sælges til fx 100 kr stk. og der er ikke borde med. Opkrævningen kan enten blive lavet på dagen eller overføres alt efter hvad vi aftaler i udvalget. Husk at finde personale til Cafeen og overvej hvad der skal sælges sådan en dag og sørg for gode priser. Måske er det smart med 1 til 2 kaffeboder i selve ridehuset. Husk at aftale med Bjarne, at der ordnes ridehus efterfølgende. Stande måles op og sættes af om morgenen, således at kræmmere kan få lov til at komme med deres grej 2 timer før åbningen af arrangementet det tager for nogen ret lang tid at sætte op. Husk at flage ved vejen og på Kjeldmosegaard, få sat loppemarkedsskilte op ved vejen (vi har 2 stk) Sørg for at alle udstillere ved, at der ikke må slås søm i barrieren, og at de skal rydde ALT op efter sig samt at der er rygning forbudt i ridehuset.

5 Sørg for evt. at aftale hvor der kan være ekstra parkering her er det jo smart hvis markedet ligger efter høst, således at en af Bjarnes marker kan benyttes og at der er vagter til at få folk rundt med bilerne. Dagen kræver omkring 6 8 hjælpere. Ringridning. Klubben har ringridersæt dvs. ringe og høje støtter til at hænge snoren op i. Det er mange år siden det har været i brug og umiddelbar bør der være en pokal et sted. Det kunne være en hyggelig tradition at tage op igen, fx i forbindelse med Sct. Hans som arrangeres af Aktivitetsudvalget. Fordelen ved ringridning er, at alle kan være med. Dem der ikke vil ride, kan cykle med ;0) Kurser Det er naturligvis også ok at Ungdomsudvalget arrangerer kurser. Dette kan vi evt. få hjælp til ved Kursusudvalget. Husk at se hvad Kursusudvalget har på programmet i år og lav kurser som henvender sig til de unge i klubben. Det kunne evt. være en dag, hvor man lærte at lave pandebånd, dressur- eller springkurser med en yngre underviser, det kunne være en rideudstyrs forretning som kom forbi for at vise den nyeste kollektion eller noget helt helt andet. Igen er det kun fantasien der sætter grænser. Fællestur til messer, stævner eller lignede Tal sammen om det kunne være hyggeligt at arrangere en fællestur. Der har tidligere været arrangeret ture til DM på Broholm i samarbejde med forældre. Der har også været arrangeret heppeture til holdturneringer i samarbejde med Aktivitetsudvalget. Så igen er det kun fantasien der sætter grænser og inddrag gerne udvalg eller forældre som vil være behjælpelig med evt. at få transport op at stå. Haloween I forbindelse med halloween i oktober kunne der inviteres til fest, enten med eller uden udklædning, med eller uden mad. Man kunne lave ulækker mad, spøgelseskager osv., så alle kom i rette stemning ;0)

6 Man kunne se gyserfilm og overnatte. Der kunne være præmie for bedst udklædte. Tal evt. med Aktivitetsudvalget, som står for oppyntning, om de ville være med til et sådant arrangement. Luciafest, lysfest eller snefest Kært barn kan have mange navne, men lucia hører jo vinteren til og i den mørke tid kunne det være sjovt at lave et arrangement, hvor man red rundt med levende lys i ridehuset og kun havde elektrisk lys fra dommerhus og Cafetut. Aftenen kunne afsluttes med fællesspisning med evt. tema alle i hvidt! Juleoptog Hvert år inviterer Sakskøbing Handelstandsforening til juleoptog i byen. Det er det største på hele Lolland/Falster og ca. 35 foreninger deltager! SAR har i mange år deltaget, men tag pulsen på om folk er interesseret i at deltage, enten med eller uden hest. Optoget kræver en form for udklædning, så det er ikke noget man lige kan lave med venstre hånd, men kræver lidt forberedelse. Sæt evt seddel op for at høre, hvor mange der kunne være interesseret i at deltage, og lav en dag, hvor i brain-stormer og bliver enige om temaet for juleoptoget. Spørg kassereren efter penge, såfremt der er ting der skal indkøbes til dette. Det er naturligvis ikke tilladt at bruge ,- på et sådan optog, men fordi det skulle beløbe sig i 1000 kr. gør ikke noget. Der bliver tilbagebetalt omkring 400 kr. pr. forening på selve dagen for optoget som plejer at ligge den 2 eller 3 søndag i advendt. Men der kommer invitation som sendes til formanden for klubben. Uanset om klubben ønsker at deltage i juleoptoget eller ej, så skal der være julehygge! Det er Ungdomsudvalget som skal invitere til æbleskiver, kakao og gløgg i Cafetutten. Tal med kassereren om at handle eller om vi kan få penge til at handle for. Husk altid at aflevere bonner. Det kan være en fordel af have tilmelding til arrangementet, da man ellers risikerer at have købt alt for mange æbleskiver, eller alt for få ;0) Deltager klubben i juleoptoget plejer julehyggen at ligge ret efter optoget, men deltager vi ikke kan julehyggen jo ligge hvilken som helst weekenddag i december ofte om eftermiddagen. Arrangementet er gratis at deltage i klubben betalt alt hertil ;0)

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Bilag 2 Pauseoplæg v/ Svend Novrup

Bilag 2 Pauseoplæg v/ Svend Novrup Bilag 2 Pauseoplæg v/ Svend Novrup SÅDAN SKAFFER EN SKAKKLUB PENGE OG SPONSORER Så godt som alle skakklubber står ind imellem i den situation, at de har lyst til at arrangere eller afholde noget, de ikke

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Vi håber, at denne brochure kan svare på jeres spørgsmål omkring det at være værtsfamilie. Har I yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Dansk ICYE s sekretariat. Hvis I er interesserede

Læs mere

Dette er et elektronisk eksemplar af PL-intro.

Dette er et elektronisk eksemplar af PL-intro. D E T D A N K E P E J D E R K O R P PL-intro Dette er et elektronisk eksemplar af PL-intro. Brug det i planlægning og til at kopiere fra, men hvis du eller andre har brug for en trykt udgave, er det billigste

Læs mere

Fra ide til færdigt projekt. Guide til projektudvikling i landdistrikterne

Fra ide til færdigt projekt. Guide til projektudvikling i landdistrikterne Fra ide til færdigt projekt Guide til projektudvikling i landdistrikterne Projektudvikling Denne guide er en hjælp til projektudvikling. Hæftet hjælper dig med at komme godt fra start og helt i mål. Ved

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

Fælles spisning både med og uden søskende På tale i en klasse med forældrefest, for at lære hinanden bedre at kende

Fælles spisning både med og uden søskende På tale i en klasse med forældrefest, for at lære hinanden bedre at kende 1. Hvordan arbejder I som nuværende kontaktforældre med kontakt og trivsel? - Hvilken del af arbejdet er det vigtigste, og hvordan kan det gøres bedre? Ikke meget med kontakt og trivsel i klassen Lærer

Læs mere

Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin.

Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin. Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin. Overskrift: Præsentation af undervisningsmateriale. Til læreren. Vi ved, at en betydelig del af eleverne, som går i 7-10 kl. på et eller andet tidspunkt

Læs mere

Hvordan skaber vi som ledere engagement? Hvordan anerkender vi, at medarbejderne tager imod forandringen i forskellige hastigheder?

Hvordan skaber vi som ledere engagement? Hvordan anerkender vi, at medarbejderne tager imod forandringen i forskellige hastigheder? 1 Hvilken forandring skal vi gennemføre? 1 Hvordan skaber vi som ledere engagement? 1 Hvordan får vi sat læringen i system? 2 3 Hvilke vilkår er der for forandringen? Hvordan gør vi? 2 3 Hvordan anerkender

Læs mere

Workshop på Ellegården

Workshop på Ellegården April 2013 Workshop på Ellegården Læs i dette nummer bl.a.: Beretning Styregruppen Beretning Børneholdet Bestyrelsens hjørne Budget Årsprogram Dragthold Aldershvilestævne Begynderdans Redaktørens hjørne

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere

Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet

Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet Fokus: At give konfirmanderne en oplevelse af, at de kan være med til at gøre en forskel i sognet/menigheden og dermed være en del af kirken. Med inspiration

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 STIFTENDE GENERALFORSAMLING 3 FUNDRAISING JDE PR ØKONOMI 4 INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide er lavet for at gøre det let at lave

Læs mere

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010 Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 1, februar 2010 STANDERFEST 3 Fastelavn på havnen.. 6 Formanden har ordet 7 Velkommen støtte til klubbens unge 7 Jolleudvalg 11 Sejlerskole 14 Aktivitetsudvalg

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE Guide til jul - med et barn med autisme af Janni Pilgaard Guide til jul med et barn med autisme Janni Pilgaard Forside og layout: Marie Olofsen Forsideillustration: Jeppe Pilgaard Sørensen KÆRE LÆSER Du

Læs mere

Med denne pjece vil vi gerne byde nye børn og forældre velkommen i børnehuset.

Med denne pjece vil vi gerne byde nye børn og forældre velkommen i børnehuset. Med denne pjece vil vi gerne byde nye børn og forældre velkommen i børnehuset. Det er en stor begivenhed for dit barn og sikkert også for jer, da I skal aflevere det dyrebareste I har, at starte i vuggestue/børnehave,

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

Lejrpladsleje - en Bifrostguide

Lejrpladsleje - en Bifrostguide Lejrpladsleje - en Bifrostguide Lokalestøtte til scenarier og foreningsture En Bifrost-guide til at søge lokalestøtte til dit rollespil ved at bruge lejrpladsleje reglerne af Søren Ebbehøj og Troels Barkholt

Læs mere

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet:

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet: Introduktion til redskabet: er et redskab til at undersøge trivslen i en virksomhed. Det kan bruges i mindre virksomheder med under 20 ansatte og man behøver ikke hjælp udefra. Det kræver dog, en mødeleder

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Forord Dette hæfte er for såvel nye som erfarne grupperådsmedlemmer.

Forord Dette hæfte er for såvel nye som erfarne grupperådsmedlemmer. GRUPPERÅD - sådan Indholdsfortegnelse Spejderarbejde er mere end tidsfordriv! 3 Hvad er et grupperåd? 4 Forudsætninger for at være med i et grupperåd 4 Grupperådet som en kaffeklub eller et aktiv? 5 Grupperådets

Læs mere