75. Års Fødselsdag den Foto: Leif Johansen - Tekst: Max Broms

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "75. Års Fødselsdag den 23 02-2014. Foto: Leif Johansen - Tekst: Max Broms"

Transkript

1 75. Års Fødselsdag den Foto: Leif Johansen - Tekst: Max Broms

2 Leif og jeg vil gerne vise en billedkavalkade over foreningens 75 år. Billeder til 75 års jubilæum. Det hele startede som et hold under Bursø Gymnastikforeningen i 1934, men i 1939 skilte holdet sig ud fra Gymnastikforeningen og blev en selvstændig forening. Folkedanserholdet under Gymnastikforeningen tog ud og underholdt mange steder. I 1935 underholdt holdet for Forsvarsbrødrene i Maribo på Olsens Hotel. Efter denne fest skrev en journalist i avisen, at Midtlollandske Folkedansere havde underholdt fra den dag af gik holdet under dette navn. Da holdet så skilte sig ud fra Gymnastikforeningen 23. februar 1939 bibeholdt man navnet Vi har et stort gruppebillede af MLF fra 1939, som havde været en del af Bursø Gymnastikforening.

3 Det var populært at danse folkedans. Folk var bevidst om at holde fast i danskheden. Det startede allerede omkring år 1900, at man blev bevidst om, at hvis den gamle dansekultur ikke skulle forsvinde, måtte man indsamle dansemusik, som de gamle spillemænd spillede og samtidig fik man fat i de gamle dansebeskrivelser - det er det, vi nyder gavn af i dag. Foreningen skulle i 1939 have været en tur til Amerika og danset ved Verdensudstillingen, men på grund af 2. verdenskrig blev det ikke til noget. Alt var ellers tilrettelagt. Fra verdensudstillingen skulle man have danset forskellige steder tværs over Amerika til Californien turen ville have taget ca. et halv år Allerede 2. dec fik foreningen sin først fane af Danmarks Samfundet, MEN der blev først faneindvielse 6 juli 1941, da der foregik så meget, som foreningen ikke var herre over på den tid - Faneindvielsen blev holdt i Holeby Gæstgivergårds have, som i dag stadigvæk bliver brugt til kulturelle aktiviteter i dag hedder stedet Holeby gamle Kro og Kulturhus. Den gang kunne folkedans samle folk, der var ca. 300 tilskuere til denne fest Under krigen var der danseopvisninger/eftermiddags-legestuer bl.a. på Søpavillionen i Rødby Havn. Man gav opvisning, og herefter var der dans med publikum, der manglede aldrig dansere. Det var populært på det tidspunkt at danse. Søpavillionen var stedet, hvor man mødtes helt op i 1970erne. Under krigen var der ca. 500 medlemmer ikke alle aktive i foreningen, men det betød noget for folk, at man tilkendegav, at man støttede op om den danske kultur. Der var 80 børn på 3 hold den gang. Efter krigen blev der danset ved asfaltballer vejene skulle asfalteres, det var en stor begivenhed.

4 Foreningens medlemmer har altid været meget aktive: Sidste i 1940erne og langt op i 1950erne, var medlemmerne statister i Det Kongelige Teaters forestillinger i Hyldedalen i Maribo.

5 1955 I 1955 var vi med i Radiobalet på Olsens Hotel i Maribo, hvor Arne Honoré ledede udsendelsen.

6

7 1963 I 1963 var vi statister i filmoptagelsen til Landmandsliv bygget over en operette frit efter Frits Reuters roman instruktør Erik Balling. Optagelserne foregik med veteranbanen mellem Maribo og Bandholm + på Jernbanestationen i Bandholm. Vi var sammen med Holger Juul Hansen og Helle Virkner en hel dag, og vi spiste og drak kaffe på Bandholm Hotel.

8 1967 Der blev holdt Vinterfester på Holeby Kro i mange år Det var Holeby og Tågerup-Torslunde kommuners Arbejdsledige og pensionister, som var indbudt til fest, vi har et billede fra vinterfest nr. 23, som blev afholdt i Her ser vi et billede at nogle af danserne alle er i lollandsdragter Når der blev danset opvisning, var det en flot helhed, det gav et roligt og smukt billede. Når foreningen var i udlandet, var det en god reklame for Danmark Dame- og herredragten tilsammen viste de rød-hvide farver. Men sidst i 1960erne/først i 1970erne begyndte nogle medlemmer at gøre oprør. De sagde: man skulle tro, det var et soldaterhold, der kom og dansende - de ville danse i andre egnsdragter, for de var indvandrere fra andre egne af landet det gav megen snak. Men tiden gjorde, at flere og flere dansere dansede i andre egnsdagter. Dette gav en ny tid på opvisningerne, nu kunne publikum snakke om, hvor de forskellige egnsdragter var fra.

9 1971 I 1971 laver Nykøbing F Bryghus en serie øl-etiketter med folkedansere. Her fra Lolland bliver det vores forening, som kommer til at pryde etiketten med Poul Jørgensen, som billede i Lollands-dragten. Øllen bliver meget populær, og giver bryghuset god reklame. Øllen eksisterer stadigvæk. Etiketten bliver kåret i Tyskland, som den smukkeste udenlandske øletikette-serie. Vi har her kopi af diplomet.

10 Vi har deltaget i et utal af dansearrangementer lige fra dans på alderdomshjem, dans ved Sankt Hans fester, dans ved høstfester, dans ved Farøbroens indvielse den 2. juni Vi har her udvalgt nogle billeder fra steder, hvor vi har givet opvisninger gennem tiderne: På Krenkerup Slot, åben park, hvor både børnehold og voksen hold gav opvisning, det var i 1978

11 Vi har i mange år været med i Pedersdorf til Rapsblutenfest, hvor der var et utroligt stort publikum det var en fest uden lige vi følte os som stjerner.

12 Vi deltog i Halmiaden på Råhave. Et arrangement på Grønt Center, hvor man viste, hvad Halm kunne bruges til. Vi gav en opvisning der i 1991.

13 Vi har været med i dansens dag i Tivoli i 2010, hvor både børn og voksne deltog.

14

15

16 Vi har mange gange deltaget på Frilandsmuseet i Maribo ved deres forskellige arrangementer.

17 Vi har danset for Kronprinsen og kronprinsessen i Maribo.

18 Her er et billede af Frederik og Mary i Maribo.

19 Vi har lavet en meget vellykket Sønderjysk aften i Holeby Hallen der var kager i alle afskygninger

20 Vi har lavet dilettant og friluftsspil i 1940erne. I 1940erne lavede vi dilettant med Sydlollands Folkedansere, det var den gang, der var en folkedanserforening i Rødby. Vi tager dilettant-aktiviteten op igen i 1981 og 1982 i 1981 optræder vi i Errindlev Forsamlingshus og i 1982 forgår det i Øster Ulslev Forsamlingshus Vi har her et billede af dilettanten i Errindlev forsamlingshus fra 1981.

21 I en årrække laver vi store fastelavnsfester i Holeby Gymnastiksal om eftermiddagen for børn og om aftenen for voksne alle er klædt fantasifuldt ud Her er billeder fra fastelavnsfesten 1989 billede af Preben/Fritz forningens formænd Billede af børn, der slår katten af tønden

22 Hvert år laves der juleafslutning med juletræ, julemand, godteposer og lucia-optog. Vi har her et flot luciaoptog i Holeby Gymnastiksal.

23 1993 samt et billede fra vores sidste Julearrangement 2013 I mange år har der været Julemarked i Holeby Hallen. (Vi har været med fra starten)

24 Folkedansafslutninger blev i starten holdt på Holeby Kro senere i Holeby Hallen og i Errindlev Hallen: I ældre tid sluttede afslutningerne med degnedansen. Her et par billeder af Alice og Poul, og af Mette og Jesper. DEGNEDANSEN: som Alice og Poul Jørgensen dansede var oprindelig den svenske Oxedans. De brugte den ved alle afslutningerne fra De sidste år blev den danset af børnene Mette og Jesper Olsen fra Holeby. Dansen blev også brugt, når man var i udlandet og give opvisning. I Sverige skrev en avis følgende: Degnedansen, den svenske Oxdans, blev danset på dansk maner, som bedste shownummer jublen var sky høj, da fru Jørgensen lod de løsrevne hårtotter smide ned på græsplænen. Senere blev Sønderborg Dobbeltkvadrille afslutningsdansen, Men de senere år har vi ikke haft tradition for at bruge en bestemt afslutningsdans.

25 Vi har her et billede af indmarchen ved afslutningen på Holeby Kro.

26 2012 samt et billede af afslutningen med børn i 2012

27 billede af afslutningen for voksne i 2012

28 Ligeledes er der et billede af Baldans. Foreningen har de senere år haft et hold med baldans.

29 2010 Vi har haft Landsstævne i Maribo i 2010, hvor vi var medarrangør sammen med Landsforeningen Det foregik i hele Maribo, dans og koncerter i Maribo Hallerne + dans og koncerter i Hyldedalen.

30

31

32 2014 Foreningen har i rigtig mange år stået for Lanciers-aftener i januar i Havneskolen i Rødby Havn nu i Holeby Hallen i år var der 270 deltagere i Holeby Hallen. En rigtig fest i det fineste skrud med musik, god instruktør, dans og pause med rødvin og stort ostebord. Et af de helt store arrangementer som er meget populært.

33

34 Ø-ture Hvert 2. år har vi i mange år haft Ø-ture på foreningens program Det har været noget mange medlemmer har set hen til. Vi startede med at tage til Ærø, der fandt man ud af, at Ø-ture skulle foreningen fortsætte med at arrangere, så det er blevet til efterfølgende Ø- ture. Her Samsø.

35 Als Vandrerhjemmet i Sønderborg Dybbøl banke blev også besøgt på ALS turen

36 Fanø - og Skallingen

37 Langeland/Tåsinge

38 Foreningen er også kendt for sine udlandsture de er gået til Holland, Tyskland, Norge, Sverige, Finland, Færøerne, Island og Polen Her er billeder fra nogle af disse ture: Udenlandsrejser: Vi har fra 1956, vort besøg i Holland sammen med Nakskov folkedansere

39 Fra 1958 hvor vi var på en rundtur forskellige steder i Tyskland her er fra en opvisning med Den halve kæde

40 1960 tur til Sverige Vi har ofte været i Sverige en af de første ture var Vätteren rundt, hvor vi besøgte alle byerne omkring Vätteren. i mange år har vi besøgt vores venskabsforening i Värnamo - her i 1986 fra Apladalen og fra krebsegildet, som Värnamofolkedanserne havde arrangeret et rigtig vellykket arrangement, som vi alle husker.

41

42 1997 Så har vi et par billeder fra vores Polens-tur i 1997.

43 Når vi har været i udlandet, har vi selvfølgelig også budt på genvist fra andre lande. Det sidste genvisit var svenskerbesøg i Der besøgte vi bl.a. Engestofte kirke

44 Efterfølgende til middag i Alsø hos Esther

45 Og vi sluttede af med Aftenfest (lo-fest) hos Erik og Majbritt i Errindlev.

46 Andre udflugter kunne være vores Cykelture til Askø -

47 og Fejø.

48 Så har foreningen en børneafdelingen, som en af de få i Region Sjælland, så vidt jeg er orienteret, er der kun 5 foreninger i Region Sjælland, som har børn Vi har her en avisartikel om danseaftener i Holeby Skole gamle danse er på mode i Holeby, dejlig artikel fra 1986

49 Børne-træning med Ann Gitte.

50 Derforuden har der været dansearrangementer for børn: Her følger billeder fra nogle af børnearrangementerne Der har været Børnestævne i Knuthenborg Disse børnestævner blev arrangeret af Hunseby Folkedansere senere af Maribo folkedansere, her er et billede fra 1972

51 1986 Vi har haft børne- og ungdomsstævne i Holeby hallen i 1986

52 Der har været børnestævne i Lalandia med dans i Rødby

53 og ungdomsstævne i Varde

54 2011 Vi har været til børnestævne i Rødovre Centret i 2011

55 1990 Derforuden har vi været på Færøerne i 1990, hvor vi var 59 børn og voksne med på tur. Vi har også været på Island i 2001.

56 For at kunne danse, har vi også måtte have lokaler, hvor vi kunne udøve vores dans. Træningslokaler: 1. træningslokale var i en forretning i Holeby ca. over for lægeboligen Det var frk. Ida Michelsens udstillingslokale på Østervej.

57 Herefter dansede vi i kælderen på Holeby Bibliotek. Det var i Holeby kommunes Foredragssal

58 Så kom dansen senere til at foregå i Holeby Skoles gymnastiksal

59 Vores mødelokale og opbevaring af alle vore ting har i en periode været på Fuglse Plejehjem.

60 Spillemænd: I 1940erne havde vi et spillemandsorkester der var 1. violin, 2.violin, klarinet, kontrabas, trommer og klaver, de senere år har vi igen samarbejde med en spillemandsgruppe Højreby spillemændene, det er jo dejligt, når historien gentager sig i den retning musik kan vi ikke undvære jo, flere der spiller jo mere festligt bliver vore aftener. Igennem tiderne har vi haft en del spillemænd dem, som har sat deres største præg på øveaftenerne er:

61 Christian Eriksen, Holeby, Verner Andersen fra Sakskøbing og Verner Jørgensen fra Hunseby,

62 senere kom Ove Kock, Birte Broms, Verner Andersen

63 Og nu har vi Frede, Gerd, An-Marie, Ragna og Jeanne fra Højreby spillemændene for de voksne.

64 Og for børnene har vi Anni

65 Og til baldans har vi Vibeke.

66 1989 Syhold - Der har i mange år været syhold i foreningens regi ledet af Britt Zawada sammen med Esther Larsen, før hende har Britts søster Bente været primusmotor, før hende igen var Ragnhild Rasmussen og Mona Jørgensen fra Rødby Havn på.

67 Ragnhild Rasmussen.

68 2000 Foreningen har stået for Spillearrangementer, her er et billede fra år 2000 på Holeby Skole og et billede fra 2011 i Arenaen.

69

70 1979 For at drive en forening er det nødvendigt at have en bestyrelse + ledere. Her har vi et billede fra 1979, hvor alle foreningens formænd gennem tiderne er på + lederne fra den tid og bestyrelsesmedlemmerne.

71 Her er vores nuværende bestyrelse + voksenleder Karin Ditlefsen. Foreningen har haft 3 formænd: Poul Jørgensen , 36 år, Fritz Andresen , 10 år og vores nuværende formand Preben Sørensen 1985 og indtil nu, 29 år. Af ledere gennem tiderne har vi haft: For de voksne Poul Jørgensen, Kehl Johnsson, Mona Frederiksen, Berrit Nielsen, Karin Ditlefsen Og for børnene: Alice Jørgensen, Max Broms, Berrit Nielsen, Ann-Gitte Andersen

72 Ann-Gitte Andersen fik i 1986 Holeby kommunes lederpris Karin Ditlefsen fik i 1993 Holeby kommunes lederpris.

73 Nye ledere, som foreningen har, er Annika og Rasmus, som vi er meget glade for har taget leder-uddannelsen

74 Jubilæer: I 1964 havde foreningen 25 års jubilæum, det blev afholdt i 1965 i Christianssæde Slotspark. Der var ca. 100 tilskuere, det var man meget tilfreds med, fordi man konkurrerede med Dyrskuet i Maribo. Festaftenen blev holdt på Holeby Kro. Man konstaterer i avisen, at man først i 60erne atter ser en stigning i interessen for folkedansen siden krigens dage. I 1979 afholdes foreningens 40 år jubilæum. Folkedanserstævnet afholdes på Holeby Station, hvor Borgmester Fritjof Nielsen holder åbningstalen. Borgmesteren konstaterer, at foreningen er en nem forening i kommunalt henseende, idet han oplyser, at bare foreningen får et lokale at danse i, så hører man ikke mere fra os. Foreningen klarer resten selv, det burde andre lære af. Jubilæumsaftenen blev afholdt i Holeby Hallen. Maribo Bryghus forsynede Jubilæet med specielle jubilæums-pilsener, som avisen konstaterede hurtigt blev drukket.

75 Børneholdet havde tidligere på året holdt jubilæet, hvor 35 børnedansere fra Värnamo havde deltaget. Man havde holdt 2 opvisninger, et i Rødby og et i Holeby, hvor 70 børnedansere havde vist deres kunnen. Et flot syn. Børnene holdt også deres festaften i Holeby Hallen, hvor Civilforsvaret fra Rødby sørgede for, at de blev bespiste.

76 I 1989 holdt man 50 års jubilæum. Jubilæet blev afholdt over en week-end, hvor 600 folkedansere fra hele landet invaderede Holeby. Der var campinglejr ved Holeby Skole. 125 campingenheder + et par hundrede deltagere, som blev indkvarteret på skolen. På ankomstaftenen, om fredagen, blev der grillet i skolegården der var opsat 20 grill-enheder. Om lørdagen var der opvisninger både i Holeby og Rødby. Der var procession med 20 faner og karet med æresmedlemmer gennem Holeby, man startede ved Papirfabrikken og gik op til skolen, hvor der blev afholdt jubilæumsopvisning i Hallen var der spillemandskoncert. Der var børneaktiviteter i Hallen. Jubilæumsmiddagen blev afholdt i hallen, og Civilforsvaret fra Rødby stod for maden. Om aftenen var der legestuer rundt på skolen. Søndag var der kirkegang med spillemandsmusik. Et meget vellykket arrangement var slut. Æresmedlemmer i 1989 Ragnhild Rasmussen, Alice Jørgensen, Louise Hansen og Inger Madsen.

77 I 1999 holdt vi 60 års jubilæum, hvor vi havde besøg af vore svenske venner. Vi holdt jubilæet i Holeby Parken, hvor vi sammen med vore svenske venner fik rejst en maj-stang, som vi dansede omkring. Vi holdt jubilæumsfesten om aftenen i Mediateket, hvor vi fik overrakt en ny fane af Danmarks Samfundet. Vi havde også besøg af Holebys Borgmester Bjarne Larsen.

78

79

80 I 2009 var det så tid til at holde 70 år jubilæum. Det blev holdt med en middag med efterfølgende kage. Ved alle jubilæer var det fantastisk godt vejr, med sol og blå himmel så det kunne ikke være bedre.

81 Folkedans er ikke kun dans meget bygger også på det sociale samvær. Folkedansen er god motion, holder demensen på afstand. Det er meget vigtigt - i de tider - vi lever i, at vi kommer ud og ser andre mennesker og får det sjovt og nyder fællesskabet med andre. Med dette vil Leif og jeg slutte billedkavalkaden om foreningens historie gennem 75 år.

82

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2013/2014 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 20011-2012 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2015/2016 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skol -ens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2010-2011 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne 18-21 år Voksne over 21 år Støttemedlemmer

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Årsberetning 2014. Vi er 60 medlemmer i foreningen i år, incl. 5 passive medlemmer.

Årsberetning 2014. Vi er 60 medlemmer i foreningen i år, incl. 5 passive medlemmer. Årsberetning 2014 I denne sæson 2013/14 kan vi glæde os over et større antal dansere på gulvet hver onsdag aften. Det mærkes, at vi de fleste aftener er 4 kvadriller. Det mærkes ved, at vi fylder rummet

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Hørsholm Folkedanserforenings Års rapport for 2010-2011. I tidsrummet inden den nye sæson startede var vi optaget af:

Hørsholm Folkedanserforenings Års rapport for 2010-2011. I tidsrummet inden den nye sæson startede var vi optaget af: Hørsholm Folkedanserforenings Års rapport for 2010-2011 I tidsrummet inden den nye sæson startede var vi optaget af: Tove Barfod fejrede sin 80 års fødselsdag og fik Tillykke og vin gave fra foreningen.

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

Årsberetning 2012 13. Aabenraa & Omegns Folkedansere

Årsberetning 2012 13. Aabenraa & Omegns Folkedansere Årsberetning 2012 13 Aabenraa & Omegns Folkedansere 2012 har været et ganske fredeligt år for Aabenraa & Omegns Folkedansere uden store begivenheder som jubilæum eller Landsstævne. Til gengæld har det

Læs mere

Jubilæumsstævne 1968/2017

Jubilæumsstævne 1968/2017 Kære Folkedanserforeninger. I 1968 tog man et fantastisk initiativ, det Sjællandske Børne- og Ungdomsstævne blev skabt. Det første stævne blev afviklet i Køge, så det er 50. gang stævnet afholdes i 2017.

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Dans og motion

Dans og motion Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Sept. 2014 31. årgang NR. 1 www.struerfolkedanserforening.dk Dans og motion Hvad er den bedste motion man kan få? For nogen er det en løbetur i skoven, andre

Læs mere

Støt vore annoncører De støtter os

Støt vore annoncører De støtter os Afslutning Folkets Hus 2002 Støt vore annoncører De støtter os Red. Peter Simonsen -24- Foreningens historie - I 1928 var der en flok i Struer der gerne ville danse folkedans, og under frk. Fremming ledelse,

Læs mere

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud:

Jubilæum. Bestyrelsen. November 2011 28. ÅRGANG NR.2. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Bestyrelsen. Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig, så bestyrelsen ser sådan ud: Formand: Anni Juhl Jørgensen Tlf. 97855589 21224575 Mail: ajj-7600@webspeed.dk Næstformand: Kirsten

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009

Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009 Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Brian Johansen, næstformand 6070 9750 Per Petersen

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

Nordisk Hovedstadsstævne i Reykjavik.

Nordisk Hovedstadsstævne i Reykjavik. Taastrup, 2012-08-29 Kjeld Espersen Espersen.kjeld@gmail.com Tlf. 2728 5235 Nordisk Hovedstadsstævne i Reykjavik. Dette stævne var i år lagt til Island og var fra den 16. 19. august. Det var lagt i samme

Læs mere

Hørsholm Folkedanserforenings Års rapport for 2012-2013. Inden den nye sæson startede har vi foretaget os følgende:

Hørsholm Folkedanserforenings Års rapport for 2012-2013. Inden den nye sæson startede har vi foretaget os følgende: Hørsholm Folkedanserforenings Års rapport for 2012-2013 Inden den nye sæson startede har vi foretaget os følgende: Generalforsamling. onsdag. d.25.04.12. Der var god dialog, men klage fra Bjørn ang. manglende

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Marts Årgang Nr. 2

Marts Årgang Nr. 2 Marts 2017 10. Årgang Nr. 2 Husk: Tilmelding til fællesspisning i forbindelse med generalforsamlingen og sidste danseaften den 3. april. 3 4 5 6 7 8 10 11 Indhold Bestyrelsens side Vidste du dette om Jette

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Nr.20 Marts 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen

Læs mere

Formandens beretning for 2018 og 2019.

Formandens beretning for 2018 og 2019. Formandens beretning for 2018 og 2019. 2018 har været et roligt år i forhold til de foregående år, hvor vi både havde Landsstævnet og Det Sjællandske Børnestævne og ikke mindst vores 75 års jubilæum. Medlemstallet:

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Foreningens bestyrelse

Foreningens bestyrelse Nr.21 Oktober 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Brian Johansen, næstformand 6070 9750 Per Petersen 4586 3517 Danseleder:

Læs mere

Nr. 1 september 2014-28. årgang

Nr. 1 september 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Foreningslokalet Nr. 1 september 2014-28. årgang Sommeren er gået med byggerod i Kulturcenteret. Det har været en opgave med overraskelser, at flytte i forbindelse med ombygningen

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

September 2014. Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot

September 2014. Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot September 2014 Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot Årsprogram En glædelig nyhed Landsstævnet i Frederikshavn Dragtholdet

Læs mere

Sverige 2008. En lille beretning fra turen og billeder

Sverige 2008. En lille beretning fra turen og billeder Sverige 2008 Esbjerg Amatør Symfoniorkester var den 9. til den 12. maj 2008 i Sverige for at besøge det svenske kor Bankeryds Kyrkokör og sammen med dem spille Schuberts Messe i G-dur. Koret var på besøg

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

Hjemmeside: GENERALFORSAMLING onsdag den REFERAT incl. BERETNINGER

Hjemmeside:   GENERALFORSAMLING onsdag den REFERAT incl. BERETNINGER GENERALFORSAMLING onsdag den 19.01.2011 19.30 REFERAT incl. BERETNINGER Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere Ref.: Valgt blev Steffen Nielsen, John Gravesen, henholdsvis revisorerne

Læs mere

Musik til sydøsteuropæiske danse

Musik til sydøsteuropæiske danse Musik til sydøsteuropæiske danse Nr. 19 December 2007 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen 4586 5008

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Foreningens hjemmeside: www.hjemstavnsfolkedanserne.dk

I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Foreningens hjemmeside: www.hjemstavnsfolkedanserne.dk 34. årgang nr. 2 November 2007 Foreningens hjemmeside: www.hjemstavnsfolkedanserne.dk I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

KØGE FOLKEDANSERFORENING

KØGE FOLKEDANSERFORENING KØGE FOLKEDANSERFORENING REPRISEN 33 ÅRGANG NR 2 AUGUST 2012 Et billede af dansere fra Nordlek 2012. HUSK VI HAR JUBILÆUM I AUGUST. Afsked. Desværre har vi siden sidst taget afsked med to af foreningens

Læs mere

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken Oktober 2017 Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

2011-20- Menuen: Laks med æggestand. Svinekam med rødkål salat, hvide kartofler grøn salat og skysovs. Rugbrød og boller med pålæg og ost.

2011-20- Menuen: Laks med æggestand. Svinekam med rødkål salat, hvide kartofler grøn salat og skysovs. Rugbrød og boller med pålæg og ost. Forret: Hovedret: Dessert: Natmad: Menuen: Laks med æggestand Svinekam med rødkål salat, hvide kartofler grøn salat og skysovs Citron fromage Rugbrød og boller med pålæg og ost. 1931 Hertil kan købes diverse

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Søndag den 18 Maj 2008 Der deltog 86 skytter og 5 Jæger her ved geværterrænskydningen i Hevring, Vejret var fint med sol og tørvejr hele dagen

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2017 33. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Grøn er vårens hæk, kåben kastes væk Sådan står der i en af vore gamle sange, og nederst på siden

Læs mere

Mandag 13. juli 2015. Tirsdag 14. juli 2015. Onsdag 15. juli 2015. 12:00 02:00 Informations- og stævnekontor åben. 20:00 23:00 Uformel samdans

Mandag 13. juli 2015. Tirsdag 14. juli 2015. Onsdag 15. juli 2015. 12:00 02:00 Informations- og stævnekontor åben. 20:00 23:00 Uformel samdans Mandag 13. juli 2015 12:00 02:00 Informations- og stævnekontor åben 20:00 23:00 Uformel samdans Tirsdag 14. juli 2015 09:00 11:30 Orkesterprøve Spillemandskoncert 10:30 12:00 Historisk byvandring + Domkirken

Læs mere

Avet Om. Avet Om november 2015 1 *

Avet Om. Avet Om november 2015 1 * Avet Om Medlemsblad til medlemmer af Landsforeningen Danske Folkedansere Medlemsmøde 2016 Så nærmer vi os tiden hvor der skal afholde medlemsmøde og valg, derfor har vi behov for at finde nogle der gerne

Læs mere

POSTEN. Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 43. årgang nr. 3 Januar 2017

POSTEN. Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 43. årgang nr. 3 Januar 2017 POSTEN Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 43. årgang nr. 3 Januar 2017 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg 11 Deadlines For Hjemstavnsposten 2016-2017

Læs mere

Førdefestivalen 2013

Førdefestivalen 2013 Førdefestivalen 2013 Kalakan, Baskerland Regnvær på Verftet I år startede festivalen i pøsende regn, det eneste fornuftige var regnslag og gummistøvler, men da var det bare herlig at være på festival.

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler.

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler. Fredag d. 6. marts, var det national trivselsdag. 8 PALS-skoler i kommunen valgte at markere denne dag samlet. PALS-tovholderne havde overordnet planlagt dagen sammen, og der var valgt nogle aktiviteter,

Læs mere

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider HUSK: Klub fritid nu hedder www.klub-skovbo.dk. På hjemmesiden kan I se klubaktiviteterne. Klub Skovbo Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Mandag kl. 19:00-21:30 Sanne Tlf. 24

Læs mere

Årsberetningen 2012. Årsmødet forestiller vi os vil tage ca. en time. Dog alt efter debattens omfang.

Årsberetningen 2012. Årsmødet forestiller vi os vil tage ca. en time. Dog alt efter debattens omfang. Årsmøde 2012 for Ældre Sagen Maribo-Holeby-Rødby. Aftenens program: Hjertelig velkommen til Ældre Sagens årsmøde 2012. Det glæder bestyrelsen at se, at så mange møder op. Årsmødet forestiller vi os vil

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Regionens Elektronisk nyhedsblad

Regionens Elektronisk nyhedsblad Marts 2015 Regionens Elektronisk nyhedsblad Velkommen til Marts udgave af Polka-Posten. Foråret er godt i gang, og snart er det sidste danseaften inden sommersæsonen starter med forskellige hyggelige weekender

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

September 2015 8. Årgang Nr. 3

September 2015 8. Årgang Nr. 3 September 2015 8. Årgang Nr. 3 Pinsetræf i Sverige 2015 Husk: Tilmeldingsfristen den 1. september til legestuen den 26. september 3 4 6 7 7 8 10 11 12 Indhold Bestyrelsens side Præsentation af Lotte Y.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling onsdag den kl i

Referat af Ordinær Generalforsamling onsdag den kl i Referat af Ordinær Generalforsamling onsdag den 13.1.2016 kl. 19.00 i Anlægspavillonen, Tvær Alle s, Ringsted Formanden åbnede generalforsamlingen, hvorefter der blev afholdt et minuts stilhed for dem

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

Z A R. t r i o. December 2014

Z A R. t r i o. December 2014 December 2014 Z A R t r i o Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Bestyrelsen ønsker Kaffeaften med VF Efterårsbal med ZAR trio Kulturfestival Kom til Nordlek 2015 Efterjuletur i Dyrehaven

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Lodbjerg Hede Grundejerforening års jubilæumsfest

Lodbjerg Hede Grundejerforening års jubilæumsfest Lodbjerg Hede Grundejerforening 1967 2017 50 års jubilæumsfest Pinselørdag den 3. juni 2017 på legepladsen ved Birkealle. Indbydelsen kommer tidlig, ja, men gem den eller endnu bedre; meld jer til allerede

Læs mere

Alle opfordres stadig til at annoncere Høst & Loppemarkedet til venner, naboer og alle de andre:

Alle opfordres stadig til at annoncere Høst & Loppemarkedet til venner, naboer og alle de andre: Fredagsnyt d. 9. september, 2016 Nu hverken kan eller skal vi vente længere: I morgen er der Høst & Loppemarked på Gjerndrup Friskole og vi er klar! Elever, forældre og lærere har i de sidste tre dages

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014 Fællesspisning Fredag, den 11. april kl. 18.30 i forsamlingshuset. Menû: Hamburgerryg m/kartofler, aspargessovs og gemûse. Rå frugt

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

September 2016 KORT NYT. Første måned. Kommende begivenheder : Forældredag i Fase : 6.

September 2016 KORT NYT. Første måned. Kommende begivenheder : Forældredag i Fase : 6. Kommende begivenheder September 2016 08.09.2016: Forældredag i Fase 1 12.09-16.09.2016: 6. årg på Bornholm Stadionvej 9e, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33 00 Første måned Skoleåret

Læs mere

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 77 December 2012 I dette nr. kan du læse om:

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 77 December 2012 I dette nr. kan du læse om: Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 77 December 2012 I dette nr. kan du læse om: Nyt fra den skoleleder Nyt fra forældrebestyrelsen Billeder fra 1. klasse Billeder fra 3. klasses luciaoptog på plejehjemmet Skolefesten

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Lyngparkens venner. Udgives af: Jan. - Febr I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder.

Lyngparkens venner. Udgives af: Jan. - Febr I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder. Jan. - Febr. 2018 I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder. Disse + mange flere er til salg! Kom og køb! Udgives af: Lyngparkens venner Hjemmeside: www.lyngparkensvenner.dk

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet

PIs gymnastikhold indtager. opvisningsgulvene. Af Sidsel Andersen, gymnast på PI Opvisningsholdet GYMNASTIKAFDELINGEN... PIs gymnastikhold indtager opvisningsgulvene Af Elisabeth Arnsdorf Haslund, bestyrelsesmedlem i PI-Gymnastik Fotos Gudrun Clausen, skavenfoto.dk Opvisningssæsonen er i fuld gang,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

NYHEDSBREV. April 2005. Venner

NYHEDSBREV. April 2005. Venner NYHEDSBREV April 2005 Venner 1 Velkommen Der er naturligvis igen i år fejret fastelavn på behørig vis i Paletten. De var en dag med mange rigtig flotte børn. I kan læse om både børnehavens og vuggestuens

Læs mere

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år.

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år. Beretning 2014-15 Vi har netop sluttet sæson nr. 21 og alle hold er afsluttet. Sjovt nok har vi en slags 50 års jubilæum, idet Hanne har været instruktør i 21 år, Hans i 19 år, og Birthe i 10 år. Det er

Læs mere