Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts :00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum."

Transkript

1 Referat for HB møde, CISV Danmark Tid: 9. marts :00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Formalia: Dirigent: Natascha Lermiin 0. Dagsorden godkendes med følgende input: a. Revisoren kan ikke komme pga. sygdom. b. Under evt. tilføjes skævvridning ml. geografisk medlemsfordeling. c. Sponsorater og Risk Management byttes rundt. d. HB skal indkalde til en ekstraordinær GF. B: Hvilken referattype skal vi benytte til møderne?: Essensreferat med stemmetal. Opsummering med fed skrift og kort beskrivelse af diskussionen til gennemsigtighed i beslutningerne. Sara referer kort efter hvert punkt, og referatet sendes fortsat ud med 72 timers godkendelse. 1. Udvalg og taskforces: 1.1 D&B: RM: Anbefaling ift. Børneattester. D: Attesterne er lige nu et kæmpe arbejde for de frivillige og kontoret. Derfor anbefaler flere fra HB, at indhente attesterne en gang, hvad svarer til, hvis man ansættes som frivillig. Attesterne er vigtige for vores arbejde, og vi skal derfor lede efter løsninger (IT) til at gøre det nemmere. Et forslag til praksis: Medlemssystemet giver besked om, hvor der mangler attester. Derudover er der et ønske om, at indtastningen ikke placeres hos de ansatte men i stedet i udvalgene eller lokalforeningerne, så tiden på kontoret ikke bruges på det. Det påpeges, at rent praktisk er det ikke altid går op med børneattesterne, når man gerne vil inddrage flere i arbejdet. Det påpeges, at arbejdet kun giver mening med attesterne, hvis man gør det, så man er dækket ind i forhold til reglerne og lovgivningen nationalt og internationalt. Beslutningsforslag: Flytte punktet til maj møde, fordi Anders har møde med CISV International i slut marts. Beslutningsforslag fra Claus: Når en profil oprettes er det med naturlig indhentning af børneattest. Hvis man er leder, skal en straffeattest og børneattest hentes, hver gang man skal være leder. Beslutningsforslag fra RM: Hvert tredje år skal der indhentes nye børneattester fra alle frivillige.

2 B: Følgende er besluttet: Når en profil oprettes er det med naturlig indhentning af børneattest. Hvis man er leder, skal en straffeattest og børneattest hentes, hver gang man skal være leder. Beslutningen om 3 års reglen gennemgås på maj mødet, da Anders så har haft mødet med International. 1.1 O: Internationale forsikringer Vi har fået et tilbud på et ekstraforsikring til rejser. Det har RM vurderet ikke kan betale sig, så de har afslået tilbuddet. Det er sket pga. den ikke kan det samme dækning som IHI rejseforsikring. Vi har ikke taget imod tilbuddet om ny forsikring, da den ikke lever op til IHI. 1.2 B: Sponsorerer til CISV v /Winnie Der blev i går afholdt en workshop med mulighederne inden for sponsorater. Her er det vigtigt fremadrettet, at vi søger samlet nationalt fra de virksomheder. Der oprettes en dropbox med en skema over de forskellige muligheder, hvor man kan melde sig til at søge dem. Dropboxen indeholder også gode råd til ansøgningerne og samler info sammen om lejre og datoerne for dem. B: Taskforce godkendes. Køkken taskforce fortsætter deres arbejde i samarbejde med taskforce. 1.3 D & O: Kommunikation: Stefan fremlægger kort de udfordringer, der er i kommunikationen lige nu. Det går forud for en proces om en ny kommunikationsstrategi, der vil tage form over de næste 3 måneder i samarbejde med Sara, ny national sekretær. Der fremhæves, at de forskellige kanaler skal strømlines specielt hjemmesiden skal have en ordentlig omgang og kan med fordel kommunikere til en mere snæver målgruppe med et fokus på, at de frivillige i organisationen kommunikerer gennem en intranetlignende platform i stedet. Dernæst er det HBs ønske at prioritere opdatering af hjemmesiden i arbejdet fremover, så den er aktuel og anvendelig. Til note: Der skal tilbydes træningssessioner i de nye arbejdsveje Processen om brugerundersøgelsen giver bedre mening i efteråret.

3 2. D&B: Ændring af ansøgningsprocedure for IPP og Seminar Camps v/zandra Wamberg D: Der lægges op til input ift. processen: Proceduren med at ansøge gennem lokalforeningerne har fungeret. Den ekstra kontakt inden ansøgningen var god, men der skal følges bedre op på, hvem der er kommet af sted fra hver lokalforening. Det ville give mening at have samme ansøgningsfrist for de forskellige programmer, så det er nemmere at finde rundt i for ansøgerne. Der opfordres til rummelighed i ansøgningsprocessen, så vi har plads på programmerne til nye ansigter/medlemmer. Her påpeges det fra lokalforeningerne at de kommentarer, som de har mulighed for at give med på vejen, er meget vigtig for netop at give plads til nye. Proceduren giver anledning til en større tilknytning mellem den enkelte ansøger og dennes lokalforening. Det har været en udfordring for programmerne med kommunikationsvejene omkring ansøgerne. Det skal en ny intranetplatform undgå til en anden gang. Det er en forudsætning for, at processen kan fungere det næste år. Der efterspørges en samlet tilbagemelding over personer, der tager af sted. Denne sendes ud løbende. IPP efterspørger fast kontaktperson: Der skal stadig tilknyttes en kontaktperson fra hver forening. Meldes der ikke tilbage til udvalgene, så sendes det til formanden B: Ansøgningsproceduren forsætter et år mere med de bemærkninger, der er taget til efterretning ovenfor. Det skal diskuteres igen i efteråret. 3. Økonomi O: Claus gennemgår revisorerklæring: Bemærkninger: Udbetalinger skal i fremtiden godkendes af 2 i foreningen 2014 bliver procedure- år: Vi skal strømline og have let tilgængelige informationsdeling Vi har ikke længere nogen kassebeholdning på kontoret Alle LFer skal komme på C5, dette skal tages op på et HB møde i efteråret, forslaget aflægges af landskassereren Claus roses for det arbejde han har lagt i det sidste år. Beslutningsforslag: Formand og Kasserer skriver under på HBs vegne ved den endelige version. B: Claus og Karin kan skrive under på revisorerklæring på vegne af HB 3.1 Økonomi generelt: D: Der lægges op til en diskussion af, hvad der forstås ved posteringen Materialer:

4 I nogle sammenhænge kan det ekstraordinært give mening at have en t- shirt eller lignende med i aktiviteten. Men under Materialer er det misvisende. B: Det skal kommunikeres til udvalgene, at der under kategorien materialer skal figurere en særskilt tøjpost såfremt man ønsker t- shirt eller lignnede. D: Kan man ikke få en skole eller lignende stillet til rådighed skal pengene til at få et alternativ så stilles til rådighed gennem CISV Danmark? Her nævnes det, at man skal kunne påvise at have søgt midlerne gennem mulighederne hos kommunen, som reelt har krav til at stille lokaler til rådighed. Derudover vendes de generelle problemstillinger omkring at finde lokaler til de forskellige programmer. B: Man skal selvfølgelig gøre hvad man kan for at finde/søge pengene andre steder. Har man udtømt alle muligheder, så skal man kunne søge ved CISV Danmark. Beslutningsforslag: Claus foreslår, at posteringen i budgettet for Uddannelse i årets temaer under NUDD ændres til 0. De midler frigives til at dække udgifter til lokaler under aktiviteter. - Det forslås samtidig, at daglig ledelse kan disponere penge hertil. - Det foreslås samtidig at de, der på nuværende har udfordringer ift. lokaleleje får dem refunderet B: Ovenstående godkendes. Samtidig godkendes det daglig ledelse står for den fremtidige godkendelse, og at Aalborg, Fyn, Vestsjælland og Nykøbing/Falster får dækket deres nuværende udfordring med lokaler. 4. Handleplaner 4.1 D&B: Lederrekruttering v/ Winnie Ramsing og Bitten Warmdahl D: Generelt ser det godt ud og har været en god proces for at sikre kvalificerede ledere. Der mangler på nuværende kun en på Interchange i Hareskov/Værløse. For at optimere arbejdet trænger til en gennemgang af kontaktpersoner, så vi er sikre på, at den rigtige information tilgår de relevante personer. Der opfordres til RM om en procedure for at tjekke ledere, stabe mv. gerne enkelt. Beslutning: Skal lederrekruttering forsætte på denne måde? B: HB vedtager at fortsætte med denne lederrekrutteringsmodel. Winnie er fortsat tovholder. Mailingsystemet skal gennemgås, så adresserne henviser til korrekte kontaktpersoner. 5. Lokalforeninger 5.1 D&B: Status på Interchange udvalg hvordan kommer vi videre? B: HB konstaterede, at det over længere tid har været vanskeligt at få Interchangeudvalget til at fungere tilfredsstillende. En stor uddannelsesweekend står for døren uden

5 tilstrækkelig forberedelse. HB besluttede derfor at bede nye kræfter om at træde til og få wt nyt Interchangeudvalg til at fungere. Det blev besluttet, at Karin kontakter formanden for interchangeudvalget og meddeler dette. Det betyder, at det nuværende udvalg ophører med at fungere med øjeblikkelig virkning, og HB indsætter ny formand. Kit Rasmussen vil blive bedt om at påtage sig ansvaret. HB drøfter behovet om retningslinjer for behandling af klager om til leder og stabe. HB anmoder RM om at komme med et oplæg til procedure herunder klager, ekskludering mv. af medlemmer. Denne vil HB gerne diskutere på maj mødet. Karin laver oplæg til kommissorium til RM. 5.2 Best Practise Punktet bruges fremadrettet til en orientering om det lokale arbejde med input fra Joint Juniors(JJ). Lokalforeningerne ønsker på sigt, at NUDD kan overtage ICUW- weekenderne. Der er et ønske om dialog med NUDD om kontaktpersonens rolle i træningen af ledere. Rollebeskrivelser for kontaktpersonerne udarbejdes af udvalgene. Der undersøges om muligheden for fælles datoer for ansøgningsfristerne og overskuelig kommunikation i den forbindelse. Reklamer på arbejdspladsers intranet for aktiviteter (nå forældrene frem for barnet op til informationsmøderne). 6. Nationalt 6.1 D: Status vedr. arbejde med inklusion NUDD, JB og CFA er inddraget i arbejdet om inklusion af nye CISVere. Der samles nu op på de svar, og startes en dialog om, hvordan programmerne kan arbejde aktivt inklusion. JB har den udfordring, at de står med flest nye, og skal have de gamle til at føle sig som en del af det. Det nævnes, at også informationsmøderne specielt kan være opmærksomhedspunkt for et sted med fokus på åben atmosfære. Anders tager den videre kontakt med CFA og Bitten tager den videre kontakt med NUDD. 6.2 Evaluering af CISV dagen Overordnet en rigtig god dag. Der manglede lidt for de gamle CISVere. Overvej fremadrettet hvor mange tilmeldte, der skal være for at afholde en workshop?

6 Reklamering skal være bedre, mere synlig og sikre flere deltagere. Det gælder for annoncering, program, tilmelding mm. Generalforsamlingen fungerede ikke 100 procent. Der mangler forretningsorden. Bedre koordinering af indholdet i de enkelte workshops. Planlægningsgruppen kan næste år med fordel søge flere inputs fra CISVere om indholdet af dagen. Vi skal huske at trække på hinandens netværk og kapacitet udenfor CISV til opbyggelsen af et godt program. Et ønske om et helt bestyrelseskursus Der var nogle, der synes der manglede lidt musik/underholdning til sidst. Fremadrettet planlægning: Charlotte tager teten på at arbejde videre med et netværk. Charlotte opfordrer HB og udvalg til at overveje møder på Fyn og i Jylland. Generelt er stemningen positiv, men med forbehold for hvilke typer møder, der er tale om. Tanken lige nu har været at undgå større transportomkostninger end nødvendigt, men hvis vi skal flytte vores geografiske medlemsspredning fra primært Kbh- området, kan vi med fordel prioritere således. Dette tages op igen på maj mødet. B: HB indkalder til ekstraordinær generalforsamling d.10. maj kl Dette foregår efter HB fra kl på DUF, Scherfigsvej 5, 2100 Kbh Ø. Kontoret sender indkaldelse ud til meldemmer. 7. Evt. Winnie: Step- up evalueringen skifter hænder til Amager- afdelingen. Anders: Efterspørger en fra HB, der kan tage med til Regional Meeting ( april)- i stedet for Anders, der skal være leder i Portugal. Mette deltager også i mødet i Manchester. Kat vender tilbage til DL inden for et par dage, om hun kan. Claus: Opfordring til at nogen går i spidsen for at arbejde med kendskab til CISV i andre dele af landet. Karin: Stiller sig til rådighed som talsperson for foreningen, også ude i lokalforeningerne. Bitten: Efterspørger koordinering af juniorweekender i årshjul. Charlotte: Opfordring til national rådhuspladsdag i de store byer rundt i DK. Rådhuspladsdag i KBH: 3. onsdag i juli. Sponsorgruppen står for billetter. JB står for planlægningen.

28. maj DL-møde

28. maj DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00.

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. maj 2014 09:00-15:00 Formalia Økonomi Kommunikation Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden O: Status på Økonomi v. Claus O: Årsskrift v. Karin D&B: Hjemmesiden

Læs mere

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Morgenmad Formalia del 1 Tid: 22. november 2014 kl. 09.00-16.00 DUF Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Fra kl. 9 er det muligt at komme og få morgenmad inden mødet formelle

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Formalia del 1 Nationalt

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - HB og GF... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast.... 2 - Opdatering fra bogholder... 2 - Regnskabs- og budgetopfølgning...

Læs mere

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00.

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Dagsorden for HB møde, CISV Danmark Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Min Start Stop Formalia Valg af

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.00 Formalia B:

Læs mere

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Formalia Tid: 20. september 2014 09:00-15:00 Sted: Skanderborg Realskole Adgelgade 129 8660 Skanderborg Bemærk: Konstituering af næstformand og kasserer samt valg af

Læs mere

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf.

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 Ekstraordinær GF... 3 Sidste HB-møde... 3 Næste HB-møde... 4 ILTS... 4 2. Status på økonomi... 4 Budget, regnskab og IT... 4 Tidsplan:... 4 Kommentarer...

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 DL møde 28/1 2014 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte 3 4. Optimering af opgaver 3 5. Status på LF 3 6. Nyheder til hjemmesiden og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. marts 2013 10:00-16:00 Sted: Kastrupgårdskolen Min Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 5 10:00 10:05 dagsorden. Præsentationsrunde 10 10:05

Læs mere

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 Dagsorden a) Valg af dirigent b) Hovedbestyrelsen aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år c) Hovedbestyrelsen aflægger regnskab for

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise Dagsorden for s HB møde Tid: 13. marts kl 9.30-14.30 Sted: Min Start Stop Morgenmad Morgenmad er ikke obligatorisk 30 9.30 10.00 Formalia del 1 B: Valg af mødeleder 5 10.00 10.05 Nationalt Navnerunde og

Læs mere

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter.

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter. DL-møde 26.08 2013 DL-møde 26.08 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul....3 2. Status på økonomi... 5 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 6 4. Status på LF... 6 6. Bordet rundt og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden Dagsorden... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Status, input og opdatering af årshjul....2 - Bogholderstillingen orientering (Jesper og Anders)... 2 - Kontoret indretning med ny ansat (Nanna)...

Læs mere

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 16. september 2012 Tid: 10:00-16:00 HB møde Sted: Roskilde Min Start Stop Formalia Kontor/Nationalt Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Evaluering af Raptim-billetter

Læs mere

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Medlemshåndtering Lokalforeninger Udvalg Sekretæren Bogholder Medlemmer ne Systemansvarlig Indmeldelse Bistår med svar på spørgsmål/henvendels er Kontrol

Læs mere

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 25. november 2012 Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Formalia 1. Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Aktivitetsplaner

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking DL-møde 23.09 2013 DL-møde 23.09 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 3 4. Status på LF... 4 6. Status, input og

Læs mere

Vedtægter for CISV Danmark

Vedtægter for CISV Danmark Vedtægter for CISV Danmark 1 - Navn, tilknytning, hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er CISV Danmark. Stk. 2 - Foreningen er internationalt tilsluttet CISV International. Stk. 3 - Foreningens hjemsted

Læs mere

Referat af HB-møde den

Referat af HB-møde den Referat af HB-møde den 10.03.18. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. Introduktionsrunde Nordjylland: Alex Hendriksen. Aarhus: pr. 1.9. CISV Midtjylland: Liv Pedersen (formand) og Viktoria Torup

Læs mere

Vedtægter for CISV Danmark

Vedtægter for CISV Danmark Vedtægter for 1 - Navn, tilknytning, hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er. Stk. 2 - Foreningen er internationalt tilsluttet CISV International. Stk. 3 - Foreningens hjemsted er Danmark 2 - Formål Stk.

Læs mere

1. Status, input og opdatering af årshjul

1. Status, input og opdatering af årshjul Indholdsfortegnelse 1. Status, input og opdatering af årshjul... 2 - Procedure for valg af udvalgsformænd... 2 - HB møde indhold til infofilen... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast....

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

Straffeattester. Børneattester 2 Straffeattester 1. Tavshedserklæringer 3

Straffeattester. Børneattester 2 Straffeattester 1. Tavshedserklæringer 3 Attester og tavshedserklæringer I har vi en fælles interesse i, at medlemmer i alle aktive funktioner i foreningen kan deltage trygt og sikkert. Vi overholder i denne henseende dansk lovgivning og CISV

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Bemærkninger til sidste ref: Referatet for gf siger at kasseren opfodre til at revisoren skal have en flaske rødvin og chokolade. dette er selvfølgelig den tidligere kassere Dato: 22. oktober 2013 Det

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7 DL-møde 22.05 2013 DL-møde 22.05 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 2. Status på økonomi... 6 Bank... 7 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 7 4. Status på LF... 7 6. Bordet

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 31.08.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Mødedeltagere Daglig Ledelse:, Jesper, Anders, Cecilie, Tone. CISV Danmarks ansatte:, Tina (ref.) Områder 1. Status

Læs mere

Så nærmer årets UWX sig med hastige skridt. Følgende personer skal deltage på UWX:

Så nærmer årets UWX sig med hastige skridt. Følgende personer skal deltage på UWX: Kære UWX-deltager PRECAMP Uddannelsesweekend X Så nærmer årets UWX sig med hastige skridt. Følgende personer skal deltage på UWX: Seminar Camp deltagere IPP deltagere Step Up stabe Step Up ledere Step

Læs mere

building global friendship fyn

building global friendship fyn building global friendship Vedtægter for foreningen CISV Fyn i Navn, hjemsted og tilknytning Stk. i Foreningens navn er CISV Fyn. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Foreningen er stiftet den 17. maj

Læs mere

29. april 2014. DL-møde

29. april 2014. DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab.

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Ifm. revisionen af regnskabet for 2011 manglede der regnskaber fra

Læs mere

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart.

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart. Hovedbestyrelsesmøde Sted: Østerhøjskolen Klakkebjerg 4, 2750 Ballerup /lærerværelset Dato: 18.11.2017 Mødestart: 10.30, let brunch fra kl. 10.00 Forberedelse: Seneste HB referat samt vedhæftede bilag

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Tilskudssystem. Eksempel: Ved Uddannelsesweekend 1 deltager 103 mennesker, der lægges derfor 7 deltagere til for at dække køkkenstabe.

Tilskudssystem. Eksempel: Ved Uddannelsesweekend 1 deltager 103 mennesker, der lægges derfor 7 deltagere til for at dække køkkenstabe. Tilskudssystem De fleste af CISV Danmarks aktiviteter afholdes i lokalforeningerne, og i den forbindelse udbetales tilskud til at dække økonomien. Der er tre typer af arrangementer, CISV Danmark betaler

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv Odense C.

Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv Odense C. Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv. 5000 Odense C. Til stede: Rikke, Emilie, Karen, Albert, Caroline, Betina, Helle, Jette, Laura Afbud: Tine, Ida 1. Step

Læs mere

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 12. maj 2012 Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Mi n Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 3 11:00 11:03 dagsorden.

Læs mere

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d Referat netværksmøde for kliniske undervisere d. 18.09.17 Referent: Stine Ordstyrer: Esra 1. Uddannelsesleder Ane kruse holder oplæg fra 9-10 Ane beretter om skolens tanker omkring opbygningen af dokument

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-03-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. marts 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent. Søren vælges som dirigent.

Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent. Søren vælges som dirigent. Referat af ordinær Generalforsamling den 9. marts 2019 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Ca. 20 fremmødte. Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent.

Læs mere

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde!

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! 29-05-2017 Hvem deltog? Fra Daglig Ledelse: Pernille Kok, Tone Stauning, Cecilie Rasmussen, Anders Kristiansen, Jesper Lykking, Anne Tetens Fra kontoret:

Læs mere

DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato:

DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato: Hovedbestyrelsesmøde Sted: DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato: 17.11.2018 Mødedeltagere: HB samt inviterede udvalg Mødeleder: Jesper Referat Formalia Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Den 6. november 2015 kl Trinity i Fredericia.

Den 6. november 2015 kl Trinity i Fredericia. Referat fra generalforsamling FSDS Den 6. november 2015 kl. 16.30-18.00 Trinity i Fredericia. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning

Læs mere

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede DL-møde 29.10 2013 DL-møde 29.10 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte... 4 4. Optimering af opgaver... 5 5. Status

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 6 3. Status på LF... 6 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde i forbindelse med JM finaler Dato: 21. januar 2017 kl. 10 Aarhus 1900 Mødeleder: Pia Vedel Ankersen Referent: Peder Helmuth Hansen

Læs mere

Formøde, den 7. december 2011

Formøde, den 7. december 2011 Formøde, den 7. december 2011 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Christian Svejgaard, Rasmus Rosenkvist, Sven Lyster, Joan Lindholdt, Tine Christensen, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads- Peter

Læs mere

Nyhedsbrev. CISV Nordsjælland. Oktober 2012. Det kan du se:

Nyhedsbrev. CISV Nordsjælland. Oktober 2012. Det kan du se: Oktober 2012 CISV Nordsjælland Det kan du se: Info aften Her kan du se datoerne for vores kommende infomøder. Siden Sidst Nyt medlemssystem Vi har fået nyt medlemssystem, og her kan du læse hvad det for

Læs mere

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 Kære -deltagere Det er med stor glæde, at vi hermed inviterer Jer til den store Uddannelsesweekend 3, der markerer afslutningen på Jeres oplevelse og uddannelse

Læs mere

Stormøde, generalforsamling og HB-møder v/bitten Warmdahl (D & B) Generalforsamling 2014 v/bitten Warmdahl (O & D & B) Pause Frokost 30 12:30 13:00

Stormøde, generalforsamling og HB-møder v/bitten Warmdahl (D & B) Generalforsamling 2014 v/bitten Warmdahl (O & D & B) Pause Frokost 30 12:30 13:00 Dagsorden, CISV Danmark HBmøde 24. nov. 2013 Formalia Bilag nr. Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. 5 11:00 11:05

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

isvuenmark building qlobal friendship fyn

isvuenmark building qlobal friendship fyn isvuenmark building qlobal friendship cisv FYN GENERALFoRsAMLING D. 8. FEBRUAR 2017 DAGsoRDEN L Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne år 3 Bestyrelsen fremlægger

Læs mere

Ordinær generalforsamling i CISV Fyn tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19 på Sct. Knuds Gymnasium

Ordinær generalforsamling i CISV Fyn tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19 på Sct. Knuds Gymnasium Ordinær generalforsamling i CISV Fyn tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19 på Sct. Knuds Gymnasium Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne år 3.

Læs mere

Offentlig politik for jobansøgere

Offentlig politik for jobansøgere Offentlig politik for jobansøgere 1. Indledning a. Når du søger en ledig stilling, eller sender en uopfordret ansøgning til Bovia, skal du være opmærksom på, at vi i forbindelse hermed behandler personoplysninger

Læs mere

Med denne vedtægtsændring ændrer vi foreningens navn, så foreningens navn stemmer overens med det navn vi til dagligt bruger.

Med denne vedtægtsændring ændrer vi foreningens navn, så foreningens navn stemmer overens med det navn vi til dagligt bruger. Forslag til vedtægtsændringer Ekstraordinær generalforsamling maj 2013 Tilstedeværende - 14 stemmeberettigede: Pia Lykking (Amager), Christian Lykking (Amager), Rasmus Johansen (Amager), Alex Hendriksen

Læs mere

Møde i kommunikationsgruppen - Referat

Møde i kommunikationsgruppen - Referat Møde i kommunikationsgruppen - Referat 08-08-2016 Dagsordenspunkter 1. Nyt fra sekretariatet 2. Evaluering 2015-2016 3. Kommunikationsstrategi og budget 2017-2018 4. Samarbejdsplatform til BRN 5. Årligt

Læs mere

HB-møde d. 12. marts 2017 kl

HB-møde d. 12. marts 2017 kl HB-møde d. 12. marts 2017 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Anders Wulff (Landskasserer), Alex Hendriksen

Læs mere

Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde

Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde 3-2015 06. november 2015 Tid: 26. oktober 2015, kl. 18.00-20.30 Sted: JA, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Til stede: Knud Rose Pedersen (DH), Arne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Til stede:,,,, Lasse Hansen, Allan Pedersen (1. suppleant) og Susanne Stig Hansen (Bladansvarlig) Afbud fra, se punkt 1. Referent: Dagsorden Referat

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6,

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Torsdag den 17. juni 2010 på Experimentarium kl. 15.00 18.00 Deltagere: Nils O. Andersen, Randi Brinckmann Wencke, Claus Hviid Christensen og Wenche Erlien, Gitte Bailey

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017 Ref.: jha Dato: 10. november 2017 Tid: kl. 09:00 11:00 Sted: Hotel Strandtangen Strandvejen 28 7800 Skive Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask (Afbud) Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René Lodal Christensen

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 24. - 25. november 2018. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening

Læs mere

Et nyt tillægspunkt under punkt 5 tilføjes godkendelse af referatet.

Et nyt tillægspunkt under punkt 5 tilføjes godkendelse af referatet. REFERAT Bestyrelsesmøde den 3.4.2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53 Tid: 17.00 20.00, lokale 2 afbud: Lone Christofferesen, Herluf Dose Christensen Dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Arne

Læs mere