24. marts se side 8. Medlemsblad nr. 67 Marts 2003

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "24. marts se side 8. Medlemsblad nr. 67 Marts 2003"

Transkript

1 Medlemsblad nr. 67 Marts 2003 Jens Nielsens Skrivepult Jersie Forsamlingshus 8 Jazz & viser PORTALEN 6 Karen Bjerresgaard, Lonni Hall Linda Rønning, Anders Ulstrup Forårsudstilling Taastrup Medborgerhus 12 Tårne & Lanterner Arken Generalforsamling Walter Barrientos Greve Borgerhus 4 25 års Jubilæum Mosede Fort 7 Hellen Lassen Klaus Petersen Glyptoteket Skovtur 8 Kunstmarked Ib Braun 10 Munkebio 11 Bestyrelse o.l. 11 Servicemeddelelse 12 Adresse og medlemsnr marts se side 8

2 Fra Jens Nielsens skrivepult : FORÅRSUDSTILLINGEN - - eller lignende må Ungermann også have kendt til, da han lavede denne tegning i Politiken Læg mærke til pornohjørnet oppe til højre. Man bør, nej, man SKAL for sin egen skyld, tage en tur til Sofienholm og se den enorme udstilling af Ungermanns arbejder. Udstillingen slutter 21. april, men skynd jer, hvis I bestemmer jer til at se den en gang mere. Vi her i den mindrebemidlede sydlige del af Københavnsområdet har en meget stor fordel : Vi kan nemt komme til Køge. Der kan man nemlig hos vores SELMA, Brogade 26, stadig købe originalværker af Ungermann - - for billigt! Tlf eller OG SÅ ER DER KRIG PÅ NEDSKÆRINGSKNIVEN : Vi får alle et gok i nøden, også museer og udstillingssteder. Man er nødt til at komme med de sikre trækplastre. ARKEN har indtil 9. juni en udstilling med Heerup. HEERUP MUSEUM må svare igen. Det gør de med Heerup og Musikken ( Det må være blokfløjte ) ligeledes indtil 9. juni! ORDRUPGÅRD har en udstilling om Impressionismens tidsalder. Hvorfor ikke? De har jo billederne! Alice Helland, still going strong på Statens Museum for Kluns ( undskyld Kunst ) åbner samtidig en udstilling med Impressionismen og Norden indtil 23. maj Noget helt andet er : GAMMEL HOLTEGÅRD har ofte helt specielle udstillinger, som man ikke ville forvente her i Danmark. De er ikke specielt aktuelle - moderne eller med på noderne. Grethe og jeg tager næsten altid derop og finder kunstnere, der på en eller anden måde har betydet noget i kunsthistorien. Tidlige franske kunstnere, Islændinge, Egil Jacobsen, Svend Johansen - - og nu har de Fernand Leger med hans teaterdekorationer til den Svenske Ballet i sin tid. Den glæder vi os til. Slutter 27. april. Kik i Krak, det er skidenemt, selv for mig! På denne plads skulle der være et billede af en fløjtespillende Heerup, det er der ikke, i stedet må I nøjes med et stykke tilsendt lyrik: Oh Kost Oh Kost Oh Fejekost Du er min bedste ven! Du fejer hid Du fejer did Nu fejer du igen. Du fjerner skidtet for min fod Og støvet på min vej, Du er en ven så huld og tro Hvad var jeg uden dig! Hvad er dog dette, hører vi læserne henført udbryde? Det er naturligvis en KOST-ODE svarer vi beredvilligt! Hov Hov! gensvarer læserne prompte : Fod rimer aldeles ikke på Tro! Vist gør det da så, replicerer vi - - idet digteren er fra Fyn!

3 ARKEN Museum for Moderne Kunst GENERALFORSAMLING...ja men det glæder vi os da til. Den store, ordinære, årlige generalforsamling vil finde sted en søndag i april. Lovformelig indkaldelse i næste nummer...?...det er da næste nummer det her...? Ja (følg pilen) Arken har for tiden en Heerup udstilling Kunstforeningen Køge Bugt har lavet aftale om en 50 minutters rundvisning på Heerupudstillingen. Vi mødes ved indgangen Onsdag den 23. april kl Entre på gruppebillet er 45 kr. pensionister 35 kr. Max. 30 personer til rundvisningen. Vil du med så tilmeld dig til Bente Bentsen - senest den 12. april tlf Er der ikke tilslutning nok, vil arrangementet blive aflyst og de tilmeldte vil få besked. ORDINÆR GENERALFORSAMLIN G I JERSIE FORSAMLINGSHUS Søndag den 27. april kl Dagsordenen er som den plejer at være: 1 Valg af dirigent 2 Formandens beretning 3 Forelæggelse af det reviderede regnskab 4 Fastlæggelse af kontingent 5 Indkomne forslag 6 Valg af bestyrelse 7 Eventuelt. Herunder overrækkelse af kunstforeningens smukke og aftertragtede skulptur... Husk at medbringe girokvittering for medlemskab for at få lov at købe et lod til kunstlotteriet.

4 HVIS IKKE ANDRE VIL. Greve Borgerhus huset der kun blev en realitet efter Kunstforeningens utrættelige sværdslag med kommunen og som i dag danner rammen om talrige møder, kurser, foredrag, koncerter og udstillinger kan netop nu fejre sit 25 års jubilæum. Lige som så mange andre institutioner af kulturelt tilsnit, mærker også Greve Borgerhus kraftige økonomiske nedskæringer og en deraf følgende fremtid der tegner alt andet end lys og lovende! Men de 25 år huset foreløbig har fået lov at leve, skal imidlertid ikke gå upåagtet hen - - og hvem er egentlig nærmere til at fejre borgerhuset - - hvis ikke andre vil - - end Kunstforeningen. Og det vil blive gjort med vanlig honnør og maner, i form af en reception Lørdag den 10. maj kl De festlige indslag i dagen anledning er ikke endeligt fastlagt i skrivende stund, men vil fremgå af omtale i områdets glimrende lokalpresse!

5 Ud & Se med Jytte! Mød den peruvianske maler og grafiker Walter Barrientos I perioden udstiller den peruvianske maler og grafiker Walter Barrientos i Galleri NB i Roskilde. Efter ferniseringen vil der være et arrangement for Kunstforeningens medlemmer samt medlemmer af Galleriets kunstforening. Her vil Walter Barrientos fortælle os om sine malerier. Walter Barrientos er født i 1960 i Cuzco, Peru. Byen var hovedstad for det historiske Inka Rige. I 1981 kom han til Lima, hvor han uddannede sig på Kunstakademiet i tegning og grafik. I 1982 fortsatte han uddannelsen på Kunstakademiet i Cuzco, hvor han foruden tegning og grafik uddannede sig i maleri. Barrientos fik sin eksamen i 1985 og blev i tillæg prisbelønnet for sit talent. Han fortsatte sin karriere i Frankrig, hvortil han blev inviteret af Kunstakademiet i Montpellier Siden har han deltaget i mange udstillinger i Amerika og Europa, foruden at han i perioder har været ledende professor på grafisk linie på Kunstakademiet i Cuzco samt underviser i Montpellier. Barrientos er i dag bosiddende i Frankrig. Galleriet vil servere et glas vin og sørge for tolk. Hvis der er interesse for spisning efter arrangementet, vil Galleriet undersøge, om der er mulighed for at spise på Snekken, der ligger tæt på galleriet. Dette kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt. Alternativt kunne man spise i Galleriets lokaler. Mødetid og sted: Lørdag den 3. maj 2003 kl Galleri NB Roskilde Gasværk Vindeboder 1, Roskilde Pris uden spisning: 20 kr. for medlemmer 30 kr. for gæster. Tilmelding til Jytte Schou senest den 27. april tlf.: eller Samtidig bedes oplyst, om der er interesse for spisning. Overvejer du en tur til Ægypten eller er du bare nysgerrig, så tag med på Søndag den kl Museumsinspektør, cand.phil. Mogens Jørgensen vil vise os den ægyptologiske samling. Samlingen spænder i tid fra ca f.kr. til de første århundreder af vor tidsregning. Den rummer billeder i sten og træ af guder, mennesker og dyr, opsat i helligdomme og grave. Vi vil bl.a. komme til at se en mumiekrypt med mumier og mumiekister, gravskatte, tempelstatuer og gravstatuer. Vi vil også få noget at vide om ægyptisk historie og den religiøse baggrund for den ægyptiske kunst. Mødetid og sted: Søndag den 15. juni 2003 kl Glyptoteket Vi mødes i forhallen Pris: 20 kr. for medlemmer 30 kr. for gæster. Tilmelding til Jytte Schou senest den 6. juni tlf.: eller Hvis man derefter har mere energi, kan man på egen hånd udforske museet Fidus eller faktum? Liciniergraven og dens portrætter I 1887 erhvervede Carl Jacobsen en gruppe fremragende portrætter fra romersk kejsertid. Et af dem er det berømte portræt af Pompeius den Store. Fundstedet skulle være et adeligt gravanlæg opført til en af Roms fornemste familier, Licinierne. Men en tåge af tvivl hviler over fundets ægthed. Er Licinierportrætterne et enestående stykke romersk historie - eller det rene bedrag?

6 I PORTALEN Forårets udstilling i Portalens Gallerier, byder på et spændende møde med fire kunstnere : Karen Bjerresgaard, Lonni Hall, Linda Rønning og Anders Ulstrup! Karen Bjerresgaard og Lonni Hall, udstiller grafiske tryk og malerier under fællestitlen Jungles and Vivid Diamonds Det første krydsfeldt Udstillingen er den første i en række udstillingskrydsfelter imellem de to kunstnere, hvor de krydser ind over hinandens respektive hovedfelter installation / maleri. I denne udstilling krydser Karen Bjerresgaard feltet og undersøger maleriets væsen i et grafisk udtryk. Karen Bjerresgaard : Jungles De grafiske tryk hun viser i Portalen er koldnåls raderinger, monotypier, der er inspireret af lyrikeren Göran Sonnevi, Sverige, fra digtsamlingen Mozarts Tredje Hjärna. De første tryk i 2002 bliver til udfra titlen : Variationer af sommerfugleformer, der siden hen i 2003 udvikler sig til kradserier af forskellig frugt og insektlignende former og farver; nogle der danser rundt ude i overfladen, andre der holder sig i baggrunden og blander sig med de øvrige farver i et kaotisk drømmelandskab. Lonni Hall : Vivid Diamonds Malerierne består af en serie på tolv mandshøje billeder. Hun har igennem de sifste 10 år bevæget sig stadig længere ind i materien, hvor hun i denne serie malerier transformere de grundlæggende organiske strukturer ind i deres eget univers. Nogle steder er de organiske strukturer nærmest opløst i maleriet, andre steder ligger de yderst i fladen. Linda Rønning har i en årrække arbejdet med kunstneriske udtryksformer som Maleri, objekt, video og lyd, men helliger sig i dag mere og mere maleriet som selvstændigt udtryk. Det er naturen der er drivkraften og indholdet i Linda Rønnings Kunst. Men ikke en kunst der derfor udmønter sig i naturalistiske landskabsbilleder, nærmest tvært imod. Det er naturen og dens talrige aspekter af urkraft der optager Linda Rønning, og som hun gengiver med overbevisende styrke. Anders Ulstrup er maler og jazzmusiker, hvilket tydeligt afspejles i hans billeder, hvor han søger at indfange jazzmusikkens natur, stemning og miljø. Billederne af musikerne postulerer ikke portrætlighed, men ønsker at gengive sammenhængen med nogle af de oplevelser man kan have, når man lytter til musik og oplever musikken leve! Men Anders Ulstups kunstneriske univers handler ikke kun om Jazz. Rejser til Norge har inspireret kunstneren til en række landskabsbilleder, der også bliver vist på udstillingen i Portalen. Der er fernisering på udstillingen, der er arrangeret af Kunstforeningen Køge Bugt, i samarbejde med Portalens Gallerier, lørdag d. 29. marts kl og den kan ses frem til søndag d. 4. maj

7 LIGE UNDER OVERFLADEN I MOSEDE FORT 5. juni juni 2003 Det fordums militærstratetiske kundepunkt i forsvaret af Køge Bugt, Mosede Batteri eller Mosede Fort i daglig tale, stiller atter i år sit dunkle indre til gæstfri rådighed for en kunstudstilling det nok er værd at besøge. På de rustikke vægge kommer der til at hænge billeder af Hellen Lassen.Tidligere kulturredaktør og kunstanmelder på Politiken og selv en aldeles fremragende kunstmaler hvad der er nok så væsentligt. På gulvet i kassematterne kommer der, med udstillingstitlen Lige Under Overfladen til at stå granitskulpturer - af en af de bedst tænkelige billedhuggere i Køge Bugt området Klaus Petersen! En nærmere præsentation af denne kunstner skulle være overflødig, da Klaus i mange år har været fremtrædende medlem af kunstforeningens bestyrelse samt en af hovedkræfterne bag etableringen af kunstudstillingerne i Portalen. Klaus har imidlertid trukket sig helt ud af bestyrelses og udstillingsarbejdet for at hellige sig sin kunst, så vi vil ikke høre et ord om favorisering eller nepotisme. Klaus skulpturer er blevet valgt fordi de passer unikt til fortets rammer og fordi god billedhuggerkunst skal ses og opleves.... Og skulpturerne ikke blot gerne må, men helst SKAL berøres! Udstillingen vil som vanligt på ferniseringsdagen 5. juni Grundlovsdag - blive flankeret af politiske taler og jazzmusik! Åbningstider: Onsdag - fredag Lørdag - søndag Mandag den 23. juni Øvrige mandage og tirsdage lukket Sidste dag søndag den 29. juni UNDER OVERFLADEN Lige hjemkommen efter 2 ½ måned i Indien var jeg henrykt for at få invitationen til at udstille i Mosede Fort. Jeg kom hjem med 70 små billeder, som jeg gerne ville vise samlet, mens jeg endnu havde fuld energi på dem, så det var min umiddelbare ide, at de ville passe fint ind i de rå lokaler som jeg huskede dem helt tilbage til min anmeldertid for 8-10 år siden. Henrykkelsen varede, indtil jeg så lokalerne og spontant oplevede, at de var vidunderlige, men absolut ikke egnede sig til at udstille malerier i, fordi hver væg var et maleri i sig selv. I næsten samme øjeblik blev henrykkelsen afløst af en form for euforisk tilstand, ledsaget af en strøm af indre ( næsten hvide) billeder, jeg gerne ville male til stedet. Først bagefter forbandt jeg mine visioner med en drøm, jeg havde haft lige efter jeg kom tilbage, en af den slags, der er så levende, at man vågner op og tror, nogen har været i rummet. I drømmen klaskede nogen dynger af rødt farvepigment på mine fodsåler, og i samme øjeblik væltede rækker af hvide malerier op gennem hele min krop nedefra. Drømmen afspejler min betagelse af det intense og farvestrålende liv, som foregår i indiske templer, hvor de besøgende klasker farvepigmenter på gudestatuerne sammen med olie, blomster, smørklatter og diverse andet, altsammen så stofligt, sanseligt og med dybfølt hengivelse, at det næsten gør ondt, at vi ikke har noget, der ligner. Så snart jeg så Mosede forts rå lokaler, oplevede jeg det som gave: her er muligheden at omsætte nogle af inspirationerne fra Indiens sansemættede og inderlige spiritualitet til nordisk ekspressitivitet og råhed. Her er der en chance for at inddrage noget af det, der befinder sig under overfladen. Måske er det endda muligt at lave et nordisk alter af en slags. HELLEN LASSEN

8 O. B. S!!! S K O V T U R - (glæd jer). S Æ T allerede nu kryds i kalenderen til Kunstforeningens årlige skovtur SØNDAG den 31. august 2003 Vi kører i bus via Helsingør/Helsingborg til Hallands-åsen, hvor vi skal besøge multikunstneren Jørgen Nash og hustruen Lis Zwick på Drakabygget. Vi medbringer selv frokost og drikkevarer. Eftermiddagskaffe kan købes i Örekelljunga, hvortil Jørgen Nash og Lis Zwick guider os efter besøget hos dem. Her vil de vise os rundt i Kunsthallen inden hjemturen begynder. Jørgen Nash bliver 83 år den 16. marts i år. Samme dag åbner i Galleri Knud Grothe, Jægersborg Alle 11, Charlottenlund, udstillingen med undertitlen Det bedste ved overklassen af pigerne 17 portrætter i olie af fine damer med gæstfrie kys Fødselsdagen fejres på en rejse til Mexico hvor han er i en måned, dernæst en måned i Havana i Cuba, med udstilling begge steder. DR TV1 fejrer også Jørgen Nash. Gennem de seneste tre år har instruktøren Niels Ole Sørensen fulgt Jørgen Nash med et digitalt TV kamera. Resultatet af samarbejdet er blevet en portrætdokumentarfilm Nu ler mit hjerte. Filmen er endnu ikke programsat, men forventes at have premiere i sommeren Udgangspunktet for filmen er 50 timers optagelser, hvor Jørgen Nash portrætteres i sit møde med venner og fjender, publikum og familie samt gennem lange samtaler på Drakabygget. Glæd jer til filmen, som vil være musikbåret med musik fra Gustav Mahler til The Doors og Cornelis Wreeswijk Yours skovtursguide Jytte Bindzus. Altså spændende oplevelser, inden vi personligt skal møde digtermaleren, livskunstneren, rebellen, skovtrolden det aldrig lykkedes at tæmme, The man himself, Jørgen Nash. JAZZ OG VISER I JERSIE FORSAMLINGSHUS MANDAG d. 24. MARTS kl Så ER det sagt, og så gider vi ikke høre nogle sige bagefter : Det vidste vi ikke! Børge har undfanget en rigtig god ide : Han har fundet ud af, at Birthe Nørgård Petersen aldrig har fået lov at synge jazz. Det får hun den aften. Så er der et par gamle sjovere, som kunne tænke sig at fortælle såkaldte sjovere vittigheder. Jens kender I jo. Det er ikke sikkert, i kender Sven Erik, men hans vittigheder kender I garanteret. ( Indrykket af Jens!) Og så kommer musikken. Et par af vore gamle kendinge : Trompetisterne Birger Seehusen og Jon syntes det var længe siden de havde udfordret og spillet med DOCTORS JAZZ Det skulle lykkes d. 24. marts. Vi forhandler stadig med andre fremtrædende jazzmusikere, der tidligere har optrådt sammen med det fine orkester, om de tør stille op igen. Som sagt Skulle nogle ønske at få stedets middag, Helstegt kalvefilet, ovnstegte kartofler, grøntsager og dijonsauce, så ring til Johnnie Hansen tlf eller Dette skal bestilles senest 23. marts. Entrépris kender I fra tidligere tider : 40 kr. for medlemmer 60 kr. for andre.

9 GREVE GYMNASIUM APRIL To: Åbningstider: Lørdag d. 5. april kl Søndag d. 6. april kl Hej Erik Jeg har lige fået engageret folk til caféen ved forårsudstillingen - og håber, at det kan nå at komme med i omtalen i bladet. Lørdag den 5. april: Familieorkestret fra Køge Søndag den 6. april: Hanne og Jørgen fra Karlslunde Begge dage ca. halvanden time fra klokken 14 Hilsen Børge

10 Vi vil i dette og fremtidige numre af vort unikke kunsttidsskrift, stille spalteplads til rådighed for et KUNST mindre kunstmarked, hvor genstande inden for billedkunst, skulptur, litteratur og musik kan købes, sælges eller bortauktioneres. Så mangler I vægplads, eller er reolens hylder blevet for trange, eller er der noget I brændende ønsker at indlemme i samlingen, så send et par ord med en prisidé til redaktøren, og Jeres annonce vil blive bragt i pragtopsætning i først mulige udgave af bladet. Absolut undtaget fra denne regel er dog broderede vesterhavsfiskere og plader med Richard Ragnwald! Kunstforeningen forestiller sig et afkast på beskedne 10% af salgsprisen, til foreningens fortsatte uforfærdede kunstindkøb. SAVNES : IB BRAUN En god kunstner. En dejlig billedhugger. Et menneske, der ofte var besværlig for os andre. Med lad os lige summere op : Uddannelsen på Akademiet var grundig. Han var oplært i de klassiske og moderne stilarter. Han var udlært i sit håndværk, støbte selv sine figurer i bronze i cire perdu princippet. Han kunne det hele. Han havde god vind i sejlene, fordi han lavede småfigurer med mennesker, heste, musikere og dansere. Alt gik godt. I 1983 blev han inviteret i TV sammen med tre andre gode kunstnere for at vise sit arbejde. Han var en slider, og han gjorde det godt. Men der skete det i 1975, at han vandt den offentlige konkurrence om en skulptur til Greve Rådhus. Borgere, hvoraf jeg især kan huske gymnasieelevernes begejstring, og kommunens kunstudvalg gik ind for ham som vinder. Der rejste sig en storm, hvor bl.a. Dansk Folkepartis medlemmer til stadighed skrev smædebreve i lokalaviserne. Borgmester Bach sagde personligt til ham, at han ville springe op og falde ned på, om han havde vundet konkurrencen. HAN skulle nok bestemme. I en offentlig debat slog Ib Braun til lyd for, at han havde lige så meget ret til at blive respekteret for sit håndværk, som dem der var i fagforeningerne, så han ville frabede sig ytringer om Svindel og dårlig kunst fra folk der ikke var interesseret i kunst. Borgmesteren stoppede ham og truede med at vise ham ud, mens de andre fik lov at fortsætte. Fra da af er mit indtryk af Ib, at han fik et knæk, der gjorde ham indadvendt og ligesom altid i forsvarsposition overfor andre. Han forventede utidig kritisk holdning til hans ting. Absolut uden grund. Jeg tror, hans kamp for hans kunst og hans håndværk, gjorde ham for nærtagen. Men vi mistede en god, ja en dejlig kunstner, som vi vil kunne huske. I fremtiden vil vi sige : Ib Braun - Var det ikke ham med Solens Gyldne Øje?. og ham borgmesteren, hvad var det nu han hed?

11 MARKED Og for al tage hul på denne enestående læserservice, lægger vi hårdt ud med en rask lille AUKTION : Romersk elegi 124 sider. Digte og træsnit af Carl-Henning Pedersen. 1971, nummereret 690 Af i alt 800 expl. Uindb. Laveste pris 150 kr. I er velkomne til at byde! Jeg betaler 10% af salgsbeløbet til Kunstforeningen. Jens Nielsen Solrød Byvej 5 Tlf Steen Steensen Blicher: Udvalgte noveller. Stor udgave. 509 s. Smukt skindbind. Ill. s/h og farver af Marlie Brande Beskrevet som et virkeligt kunstværk. Laveste pris 250 kr. Bestyrelse o.l. Formand Jørn Madsen Ø. Strandvej Kasserer Erik Hansen Yderholmvej Sekretær Jytte Schou Annasvej Karlslunde Bestyrelsesmedlemmer: Kirsten Jørgensen Bjergvænget Greve Ditte Ulrich Grønlykkeparken Greve Erik Jensenius Solrød Byvej Helen Lunøe Strandgården 108 Bestyrelsessuppleanter: Sven-Erik Vedel-Hansen Poppelhegnet Camilla Petersen Bøgehegnet 136, st. tv Greve Jytte Bindzus Charlotte Amalies Kvt Revisorer: Axel Svendsen Margrethe Allé Karlslunde Søren Jeppesen Broholms Allé Charlottenlund Revisorsuppleant: Johan Lystrup Annasvej Karlslunde

12 51428 Postbesørget blad 8245 ARC.... OG ANDRE AKTUELLE UDSTILLINGER TÅRNE OG LANTERNER En udstilling på Galleri Lippert med Uffe og Palle! Navnene Uffe og Palle dækker naturligvis over de to fremragende kunstnere Uffe Schønnemann og Palle Christensen der udstiller på Galleri Lippert fra lørdag d. 5. april til fredag d. 25. april. Om Uffes kunst fortæller forfatteren Karsten Lund bl.a.: Intet er hvad det giver sig ud for i maleren Uffe Schønnemanns billeder. Når kunstneren står på en strand i Vorupør, ser han brændingen længst væk, dernæst bådene på land og ind imellem folk i tilsyneladende tilfældig orden. Det er et sindbillede vi får. Bag hver solnedgang luer en eksplosion, i hver en glød er der en mulig brand. Koloristen slår til med knaldrødt drama, eller han slapper af med at kærtegne en kutters former. Men man skal ikke føle sig for sikker. Der lurer et drilsk smil bag skildringen af dens buttede former. Om Palles kunst, fortæller Jens Nielsen indtryk fra en forårsudstilling. Bl.a. : Pludselig kom Palle med jernskulpturer og det er farligt i Danmark, hvor alt jern bliver sammenlignet med Le Gros Robert. Jeg tror Palle følte det. Han skifte-de over til skulpturer han havde støbt i bronze eller andre metaller. Nogle steder pole-ret, nogle steder fuldstændigt råt. Ofte består en Palle skulptur af to, eller flere dele der kan skubbes i forhold til hinanden og danne nye skulpturer nye oplevelser! Spændende skulpturer spændende kunstner! Desværre falder ferniseringen på Uffes og Palles udstilling sammen med tidspunktet for Forårsudstillingen men når man alligevel er ude at kikke på kunst, vil det være en rigtig god ide at lægge vejen omkring af Galleri Lippert i Taastrup. Ellers kan det være man snyder sig selv for en god oplevelse. Fernisering lørdag d. 5. april kl Galleriet har åbent hverdage Lørdage fra kl Søndage Lukket SERVICEMEDDELELSE Som en service over for nye medlemmer, bringer vi atter listen over nyttige adresser på de lokaliteter der normalt huser Kunstforeningens arrangementer. Munkebio Tjørnholmvej 10 Ca. 10 minutters gang fra Solrød S-togstation. Tlf Portalen Portalen 1 Ved Hundige busterminal og S-togstation Tlf Greve Borgerhus Greveager 9 / Lillevangsvej Ca. 10 minutters gang fra Greve S-togstation Tlf Greve Gymnasium Ved Greve S-togstation, Center og Rådhus. Tlf Jersie Forsamlingshus Jersie Landsby Bus 246 fra Solrød S- togstation Tlf NÆSTE BLAD forventes at udkomme i august Deadline er afskaffet Indlevering af stof til næste nummer af dette prægtige tidsskrift, er derfor den 27. juli. Redaktør: Erik Hansen Yderholmvej 10 Tlf.:

Medlemsblad nr. 113. maj 2015. Klaus Petersen Penselkasteren Foto eh

Medlemsblad nr. 113. maj 2015. Klaus Petersen Penselkasteren Foto eh Medlemsblad nr. 113 maj 2015 PORTALEN 18.04. - 22.05. Skulptur 2015 Intra 6 22.08. - 27.09. M13 7 Greve Museum 31.05. - 01.11. Skulptur 2015 Extra 4-5 28.06. Åben have 12 Jersie Forsamlingshus 28.09. Sophisticated

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

GREVE MUSEUM. Skulptur 2014 Extra. Greve Museumshave 1. juni - 19. oktober 2014. Kurator: Geert Daae Funder

GREVE MUSEUM. Skulptur 2014 Extra. Greve Museumshave 1. juni - 19. oktober 2014. Kurator: Geert Daae Funder GREVE MUSEUM Skulptur 2014 Extra Greve Museumshave 1. juni - 19. oktober 2014 Kurator: Geert Daae Funder Skulptur 2014 Extra HVORFOR? FORDI: STEDET: Greve Museums have og gårdsplads. Et lokalmuseum i en

Læs mere

Medlemsblad nr. 106. April 2013

Medlemsblad nr. 106. April 2013 Medlemsblad nr. 106 April 2013 Skovtur 18.08. Carlsberg og Cisternerne 2 PORTALEN 20.04. - 26.05 10.08. - 25.08. Skulptur 2013 Intra 4 31.08. - 06.10. M13 5 Greve Museum 02.06. - 20.10. Skulptur 2013 Extra

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Der kom et julebrev fra Færdselsstyrelsen.

Der kom et julebrev fra Færdselsstyrelsen. Medlemsblad nr. 70 Januar 2004 Godt Nytår 01.01 Redaktionen 1 01.03 Post Danmark 1 Jazz i Jersie Forsamlingshus 19.01 Basement Jazzband 6 PORTALEN 10.01 Kunstnere langs Køge Bugt 2 21.02 Vibeke Juul Johansen

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

EMSBALDETMEDLEMSBLADETMEDLEMSBLADETM

EMSBALDETMEDLEMSBLADETMEDLEMSBLADETM MEDLEMSBLAD ETMEDLEMSBLA DETMEDLEMSBLA BLADETMEDLEMS EMSBALDETM EDLEMSBLSDETMEDLEMSBLADE ETMEDLEMSB LADETMEDLEM SBLADETMEDL EMSBLADETMEDLE HOURS OF DARKNESS AND HOURS OF LIGHT Lørdag den 24. januar 2015

Læs mere

Ib Orla-Jensen 1 4/04-1 3/05 201 2

Ib Orla-Jensen 1 4/04-1 3/05 201 2 NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 3/201 2 Ib Orla-Jensen 1 4/04-1 3/05 201 2 Næstved Kunstforening inviterer til ferniseringen af Ib Orla-Jensen Lørdag den 1 4. april fra kl. 1

Læs mere

Lars Bisgaard Bisau 25/02-25/

Lars Bisgaard Bisau 25/02-25/ NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 2/201 2 Lars Bisgaard Bisau 25/02-25/03 201 2 Næstved Kunstforening inviterer til ferniseringen af Lars Bisgaard Bisau Lørdag den 25. februar fra

Læs mere

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber B I R G I T T E T H O R L A C I U S F R E D E I N G E T R O E L S E N L I N D H O L M 21.09.13-18.10.13 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 3 Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Forårsudstillingen lørdag den 6. april fra

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

JOHNNY SCHMIDT maleri. Åhuset, Brogade 26, Køge. Medlemsblad nr. 71 Februar/marts 2004. Drakabygget Skovtur AFLYST Andre forslag 11

JOHNNY SCHMIDT maleri. Åhuset, Brogade 26, Køge. Medlemsblad nr. 71 Februar/marts 2004. Drakabygget Skovtur AFLYST Andre forslag 11 Medlemsblad nr. 71 Februar/marts 2004 Drakabygget Skovtur AFLYST Andre forslag 11 Generalforsamling 18.04 3 Jazz i Jersie Forsamlingshus 15.03 Jens Winther Quintet 2 PORTALEN 17.04-09.05 Fabrikken for

Læs mere

Medlemsblad nr. 75 April 2005

Medlemsblad nr. 75 April 2005 Medlemsblad nr. 75 April 2005 Selma 2 PORTALEN 09.04. - 08.05. Hyldest til Selma 7 MOSEDE FORT 05.06. - 26.06. Elna Christiansen 6 Jazz i Jersie Forsamlingshus 25.04. Leonardo Pedersens Jazzkapel 3 Ud

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4 Jens Galschiøt 28. juni - 31. august 201 4 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Jens Galschiøt lørdag den 28.juni

Læs mere

MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER

MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER MEDLEMSBLADET NR. 8 ÅRGANG 2 NR. 3 MAJ 2011 FRA KEHNET NIELSENS ATELIER Jeg vil gerne pege på tre meget betydelige kunstudstillinger på det seneste. Først naturligvis den flotte udstilling BLACK AND BLACK

Læs mere

Fabelkunst EVA JOENSEN

Fabelkunst EVA JOENSEN Fabelkunst EVA JOENSEN Fabelagtig kunst... I århundreder har mennesker fortalt hinanden fabler. Fantasier og fortællinger i ord og billeder. God kunst er fabelagtig og Fabelkunst er udtryk, der gør indtryk

Læs mere

Medlemsblad nr. 115. Tilmelding se side 9-10 111. Januar 2016. Hvis du ikke tidligere har udstillet på Kunstforeningens legendariske

Medlemsblad nr. 115. Tilmelding se side 9-10 111. Januar 2016. Hvis du ikke tidligere har udstillet på Kunstforeningens legendariske Medlemsblad nr. 115 Januar 2016 PORTALEN 13.02. - 03.04. Jeff Ibbo 6-7-8 28.01. + 07.02. Rendezvous 11 Jersie Forsamlingshus De har været her 3 Greve Gymnasium 02.04. - 03.04.2016 Forårsudstilling 9-10

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Forår 2016 Et foredrag om livet som kvindelig politibetjent. En verden hvor kvinderne først kom i uniform og blev betragtet og behandlet som ligeværdige

Læs mere

MEDLEMSBLADET. CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER

MEDLEMSBLADET. CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER MEDLEMSBLADET CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER HUSK DET ÅRLIGE KONTINGENT C HVAD GÅR PENGENE TIL? Gennem dit medlemskab af foreningen Venner af Kunstmuseet i Tønder medvirker du for

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS MEDLEMSBLADET KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS Musikeren og komponisten Louise Eckardt Jensen beskrives som en af de nyskabende kunstnere inden for eksperimentel musik. Hun bryder gerne normer og modsætter

Læs mere

Medlemsblad nr. 72 August 2004

Medlemsblad nr. 72 August 2004 Medlemsblad nr. 72 August 2004 PORTALEN 21.08-19.09 Gunnar Saietz Bentemarie Kjeldbæk 6 25.09-24.10 Ulla Diedrichsen 7 Jazz i Jersie Forsamlingshus 27.09 Thomas Stenberg Slingertown 3 Ud & Se med Jytte

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Læs om: Børneworkshop på biblioteket i vinterferien Kunstnere på plejehjem Generalforsamlingen 2016 - Nytårkuren 2016 Rammeaftalen

Læs om: Børneworkshop på biblioteket i vinterferien Kunstnere på plejehjem Generalforsamlingen 2016 - Nytårkuren 2016 Rammeaftalen INFO 1/2016 Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Børneworkshop på biblioteket i vinterferien Kunstnere på plejehjem Generalforsamlingen 2016 - Nytårkuren 2016 Rammeaftalen Børneworkshop på biblioteket

Læs mere

Tekst: Chr. Richardt, 1868 Melodi: Carl Nielsen, 1920

Tekst: Chr. Richardt, 1868 Melodi: Carl Nielsen, 1920 Generalforsamlingen 2013 Jeg vil gerne byde velkommen til generalforsamling og til nye oplevelser i Varde Kunstforening. Men først skal vi synge: Derfor kan vort øje glædes Tekst: Chr. Richardt, 1868 Melodi:

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM

PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM Mandag d.15. april - Lørdag d. 20. april. 2013 Foto: Livstræet af NORLYS FOTO Jubilæumsskrift i anledning af Billund Centrets 40 års jubilæum Jørgen

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

ET AD BL S EM DL J 2012 A E M. 3RN G 3 M GAN ÅR3 1R. N

ET AD BL S EM DL J 2012 A E M. 3RN G 3 M GAN ÅR3 1R. N MEDLEMSBLADET NR. 13 ÅRGANG 3 NR. 3 MAJ 2012 FORMANDEN HAR ORDET Efter generalforsamlingen den 21. marts 2012 har foreningsbestyrelsen konstitueret sig og jeg har påtaget mig formandshvervet. En opgave

Læs mere

Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2

Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2 NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 7/201 2 Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2 Næstved Kunstforening inviterer til jubilæumsudstilling og fernisering af Jens Bohr Lørdag den 20. oktober

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland har været på minicuíse med DFDS til Oslo i november. Her ser du et smukt billede fra busturen til Holmekollen. Efter, at vi havde kørt

Læs mere

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Maj 2014 Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Side 1 PRISER for kontingent 2014: Medlemskab for par:

Læs mere

ITTOQQORTOORMIIT. Medlemsblad nr. 64 August 2002. 10.08-06.10 Portalen Japansk kunst 5. 24.08-01.09 Birkelundgård Jens Nielsen og Ib Tøpfer 3

ITTOQQORTOORMIIT. Medlemsblad nr. 64 August 2002. 10.08-06.10 Portalen Japansk kunst 5. 24.08-01.09 Birkelundgård Jens Nielsen og Ib Tøpfer 3 Medlemsblad nr. 64 August 2002 10.08-06.10 Portalen Japansk kunst 5 24.08-01.09 Birkelundgård Jens Nielsen og Ib Tøpfer 3 08.09 Skovtur 4-01.09 Arken Sigrid Hjertén og Isaac Grünewald 6-29.09 Greve Museum

Læs mere

Medlemsblad nr. 69 Oktober 2003

Medlemsblad nr. 69 Oktober 2003 Medlemsblad nr. 69 Oktober 2003 Solrød Gymnasium 26.11 DogmeOpera 2 Jazz i Jersie Forsamlingshus 17.11 Søndergaard Sørensen 3 07.12 Forsamlingshus jul 8 PORTALEN 11.10 Den Nordiske 6 22.11 Poul Janus Ipsen

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 7/201 4

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 7/201 4 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 7/201 4 Inger Mehlum Jytte Mørch Torben Jørgensen 11. oktober - 9. november 201 4 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Inger

Læs mere

Pernille Struer 26/05-24/06 201 2

Pernille Struer 26/05-24/06 201 2 NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 4/201 2 Pernille Struer 26/05-24/06 201 2 Næstved Kunstforening inviterer til ferniseringen af Pernille Struer Lørdag den 26. maj fra kl. 1 3.00

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Velkommen til et nyt og spændende år i vor forening. Kunstmuseet i Tønder fik i 2012 et af sine bedste besøgstal i museets 40 års levetid, næsten

Velkommen til et nyt og spændende år i vor forening. Kunstmuseet i Tønder fik i 2012 et af sine bedste besøgstal i museets 40 års levetid, næsten MEDLEMSBLADET 2012 2013 Velkommen til et nyt og spændende år i vor forening. Kunstmuseet i Tønder fik i 2012 et af sine bedste besøgstal i museets 40 års levetid, næsten 32.000 besøgende og vor forening

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19:30. i kantinen, Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19:30. i kantinen, Stigsborg Brygge 5, Nørresundby Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19:30 i kantinen, Stigsborg Brygge 5, Nørresundby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 SKRÅNINGEN Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 Der deltog 72 medlemmer i generalforsamlingen og 67 i spisningen. Inden generalforsamlingen fortalte Berit

Læs mere

MEDLEMSBLADET DISFONFINS.DK

MEDLEMSBLADET DISFONFINS.DK MEDLEMSBLADET DISFONFINS.DK to Efter en velbesøgt generalforsamling føler jeg bestyrelsen har fået fuldmagt til at fortsætte i det spor vi gennem tid har fulgt: At formidle kunst og nedbryde afstanden

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 14 C, Næstved

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 14 C, Næstved NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 14 C, Næstved Blad 7/2016 Pontus Kjerrman Tine Hecht-Pedersen 24. september - 30. oktober 2016 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Pontus Kjerrman

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Carl Bloch udstilling på BYU: "The Master's Hand"

Carl Bloch udstilling på BYU: The Master's Hand Carl Bloch udstilling på BYU: "The Master's Hand" Oprettet: 4. januar 2011 Carl Bloch "Mesterens hånd" kunstudstilling åbner på Brigham Young University, Museum of Art Af Marianne Holman Udgivet: onsdag

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 I By- og Landskabsforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningens kantine på Stigsborg Brygge 5,

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 4

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 4 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 4 Jacoob Mathias Knud Verner Knudsen Udstiller i Kunstforeningen i perioden 29. marts - 4. maj 201 4 Næstved Kunstforening inviterer

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Mødet med Dansen Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Bonnie Spliid Jeg er uddannet lærer med liniefag i billedkunst og

Læs mere

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016.

Huskelisten. Bestyrelse: Program for 1. halvår 2016. Program for 1. halvår 2016. Huskelisten Hulemøde: kl. 19.00 i Helligåndshuset Tirsdag 2. februar Tirsdag 1. marts (aflevere tekster til Randers Ugen) Tirsdag 5. april Viseaftener: Kl. 19.30 I pausen kl.

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

Ole Videbæk, Ribe: Uddrag af plakat til udstillingen Ribe-motiver 2010. Kom til generalforsamling søndag, den 9. maj 2010 kl. 14.

Ole Videbæk, Ribe: Uddrag af plakat til udstillingen Ribe-motiver 2010. Kom til generalforsamling søndag, den 9. maj 2010 kl. 14. April 2010 Ole Videbæk, Ribe: Uddrag af plakat til udstillingen Ribe-motiver 2010 Kom til generalforsamling søndag, den 9. maj 2010 kl. 14.00 HUSK også at se udstillingen Ribe-motiver 2010 fra den 21.

Læs mere

DEN 2013. KNU Februar. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36. Årgang Nr. 357. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN 2013. KNU Februar. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36. Årgang Nr. 357. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU Februar DEN 2013 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36. Årgang Nr. 357 Side 1 Lise Linderstrøm 8. februar Vibeke Raae 15. februar Mogens Nielsen 17. februar Redaktionen ønsker

Læs mere

Medlemsblad nr. 111. januar 2015

Medlemsblad nr. 111. januar 2015 Medlemsblad nr. 111 januar 2015 PORTALEN 17.01. - 22.02. Tine Meyer og Torben Bohse 2-3 Bjørn Wiinblad 27.01. Det Blå Hus 6-7 Forårsudstilling 11.04. - 12.04. Tilmelding 5-6 Arken Til 12.04. Michael Anker

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv Mødereferat Emne: Aktiv Kunsts Årsmøde Dato: Tirsdag, den 20. januar 2015 - kl. 19:30 Sted: Deltagere: Fuglsanghus, Hørsholm 53 medlemmer af Aktiv Kunst Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsens beretning

Læs mere

Inden udstillingen slutter den 4. november 2014 får du her et godt tilbud og mulighed for endnu en gang at se udstillingen:

Inden udstillingen slutter den 4. november 2014 får du her et godt tilbud og mulighed for endnu en gang at se udstillingen: MEDLEMSBLADET BYD VEN/-INDE/GÆST Der er ved begyndelsen af september måned mere end 20.000 mennesker, der fra nær og fjern har taget turen til Tønder for at se Kunstmuseets særudstilling om møbelarkitekten

Læs mere

Forestillinger 2004 - Værk i kontekst

Forestillinger 2004 - Værk i kontekst INSPIRATIONSMATERIALE Forestillinger 2004 - Værk i kontekst Esbjerg Kunstmuseum 07.05.-15.08.2004 INTRODUKTION TIL UNDERVISEREN: Forestil dig Asger Jorns Lykkens have (1947) indgå i hele fem forskellige

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs.

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs. November 2008 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Julefællesspisning Fredag 5. december kl. 19.00 Menuen er traditionen tro følgende: - Flæskesteg med brune og hvide kartofler,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på INVITATION GENERALFORSAMLING & ÅRSFEST DANMARKS FARVE- OG LIMINDUSTRI FREDAG DEN 10. APRIL 2015 Generelforsamlingen afholdes på Carlsberg Museum & Business Centre Valby Langgade 1, 1799 København V Festmiddagen

Læs mere

MEDLEMSBLADET ORANGE VIOLET RØD GRØN BLÅ GUL

MEDLEMSBLADET ORANGE VIOLET RØD GRØN BLÅ GUL MEDLEMSBLADET ORANGE VIOLET GRØN RØD BLÅ GUL ORANGE JULEGAVE-IDÉ Vi har den helt rigtige julegave til den, der har alting, - nemlig et medlemskab af vor venneforening. Gaven omfatter: 1 Medlemskab af foreningen

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Bent Andersen fortæller. Nyhedsbrev sommer

Holbæk Arkæologiklub. Bent Andersen fortæller. Nyhedsbrev sommer Holbæk Arkæologiklub Bent Andersen fortæller Nyhedsbrev sommer 2013 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen holdt sit seneste møde den 3. juli, hvor man kunne se tilbage på de tilbud, som foråret havde budt på, lige

Læs mere

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk der er Generalforsamling i SAG Mandag den 13 februar kl. 19.00 se mere side 3 1 Medlemsnyt. Indmeldelser:

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE Målgruppe: mellemtrinnet (eller 2-5. kl.) Undervisningsforløbet er tilrettelagt af Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum og HEART/ undervisning. Booking af undervisningsforløbet

Læs mere

Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100.

Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100. NR. 100 JANUAR 2003 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100. Lad os håbe medlemmerne fremover vil

Læs mere