24. marts se side 8. Medlemsblad nr. 67 Marts 2003

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "24. marts se side 8. Medlemsblad nr. 67 Marts 2003"

Transkript

1 Medlemsblad nr. 67 Marts 2003 Jens Nielsens Skrivepult Jersie Forsamlingshus 8 Jazz & viser PORTALEN 6 Karen Bjerresgaard, Lonni Hall Linda Rønning, Anders Ulstrup Forårsudstilling Taastrup Medborgerhus 12 Tårne & Lanterner Arken Generalforsamling Walter Barrientos Greve Borgerhus 4 25 års Jubilæum Mosede Fort 7 Hellen Lassen Klaus Petersen Glyptoteket Skovtur 8 Kunstmarked Ib Braun 10 Munkebio 11 Bestyrelse o.l. 11 Servicemeddelelse 12 Adresse og medlemsnr marts se side 8

2 Fra Jens Nielsens skrivepult : FORÅRSUDSTILLINGEN - - eller lignende må Ungermann også have kendt til, da han lavede denne tegning i Politiken Læg mærke til pornohjørnet oppe til højre. Man bør, nej, man SKAL for sin egen skyld, tage en tur til Sofienholm og se den enorme udstilling af Ungermanns arbejder. Udstillingen slutter 21. april, men skynd jer, hvis I bestemmer jer til at se den en gang mere. Vi her i den mindrebemidlede sydlige del af Københavnsområdet har en meget stor fordel : Vi kan nemt komme til Køge. Der kan man nemlig hos vores SELMA, Brogade 26, stadig købe originalværker af Ungermann - - for billigt! Tlf eller OG SÅ ER DER KRIG PÅ NEDSKÆRINGSKNIVEN : Vi får alle et gok i nøden, også museer og udstillingssteder. Man er nødt til at komme med de sikre trækplastre. ARKEN har indtil 9. juni en udstilling med Heerup. HEERUP MUSEUM må svare igen. Det gør de med Heerup og Musikken ( Det må være blokfløjte ) ligeledes indtil 9. juni! ORDRUPGÅRD har en udstilling om Impressionismens tidsalder. Hvorfor ikke? De har jo billederne! Alice Helland, still going strong på Statens Museum for Kluns ( undskyld Kunst ) åbner samtidig en udstilling med Impressionismen og Norden indtil 23. maj Noget helt andet er : GAMMEL HOLTEGÅRD har ofte helt specielle udstillinger, som man ikke ville forvente her i Danmark. De er ikke specielt aktuelle - moderne eller med på noderne. Grethe og jeg tager næsten altid derop og finder kunstnere, der på en eller anden måde har betydet noget i kunsthistorien. Tidlige franske kunstnere, Islændinge, Egil Jacobsen, Svend Johansen - - og nu har de Fernand Leger med hans teaterdekorationer til den Svenske Ballet i sin tid. Den glæder vi os til. Slutter 27. april. Kik i Krak, det er skidenemt, selv for mig! På denne plads skulle der være et billede af en fløjtespillende Heerup, det er der ikke, i stedet må I nøjes med et stykke tilsendt lyrik: Oh Kost Oh Kost Oh Fejekost Du er min bedste ven! Du fejer hid Du fejer did Nu fejer du igen. Du fjerner skidtet for min fod Og støvet på min vej, Du er en ven så huld og tro Hvad var jeg uden dig! Hvad er dog dette, hører vi læserne henført udbryde? Det er naturligvis en KOST-ODE svarer vi beredvilligt! Hov Hov! gensvarer læserne prompte : Fod rimer aldeles ikke på Tro! Vist gør det da så, replicerer vi - - idet digteren er fra Fyn!

3 ARKEN Museum for Moderne Kunst GENERALFORSAMLING...ja men det glæder vi os da til. Den store, ordinære, årlige generalforsamling vil finde sted en søndag i april. Lovformelig indkaldelse i næste nummer...?...det er da næste nummer det her...? Ja (følg pilen) Arken har for tiden en Heerup udstilling Kunstforeningen Køge Bugt har lavet aftale om en 50 minutters rundvisning på Heerupudstillingen. Vi mødes ved indgangen Onsdag den 23. april kl Entre på gruppebillet er 45 kr. pensionister 35 kr. Max. 30 personer til rundvisningen. Vil du med så tilmeld dig til Bente Bentsen - senest den 12. april tlf Er der ikke tilslutning nok, vil arrangementet blive aflyst og de tilmeldte vil få besked. ORDINÆR GENERALFORSAMLIN G I JERSIE FORSAMLINGSHUS Søndag den 27. april kl Dagsordenen er som den plejer at være: 1 Valg af dirigent 2 Formandens beretning 3 Forelæggelse af det reviderede regnskab 4 Fastlæggelse af kontingent 5 Indkomne forslag 6 Valg af bestyrelse 7 Eventuelt. Herunder overrækkelse af kunstforeningens smukke og aftertragtede skulptur... Husk at medbringe girokvittering for medlemskab for at få lov at købe et lod til kunstlotteriet.

4 HVIS IKKE ANDRE VIL. Greve Borgerhus huset der kun blev en realitet efter Kunstforeningens utrættelige sværdslag med kommunen og som i dag danner rammen om talrige møder, kurser, foredrag, koncerter og udstillinger kan netop nu fejre sit 25 års jubilæum. Lige som så mange andre institutioner af kulturelt tilsnit, mærker også Greve Borgerhus kraftige økonomiske nedskæringer og en deraf følgende fremtid der tegner alt andet end lys og lovende! Men de 25 år huset foreløbig har fået lov at leve, skal imidlertid ikke gå upåagtet hen - - og hvem er egentlig nærmere til at fejre borgerhuset - - hvis ikke andre vil - - end Kunstforeningen. Og det vil blive gjort med vanlig honnør og maner, i form af en reception Lørdag den 10. maj kl De festlige indslag i dagen anledning er ikke endeligt fastlagt i skrivende stund, men vil fremgå af omtale i områdets glimrende lokalpresse!

5 Ud & Se med Jytte! Mød den peruvianske maler og grafiker Walter Barrientos I perioden udstiller den peruvianske maler og grafiker Walter Barrientos i Galleri NB i Roskilde. Efter ferniseringen vil der være et arrangement for Kunstforeningens medlemmer samt medlemmer af Galleriets kunstforening. Her vil Walter Barrientos fortælle os om sine malerier. Walter Barrientos er født i 1960 i Cuzco, Peru. Byen var hovedstad for det historiske Inka Rige. I 1981 kom han til Lima, hvor han uddannede sig på Kunstakademiet i tegning og grafik. I 1982 fortsatte han uddannelsen på Kunstakademiet i Cuzco, hvor han foruden tegning og grafik uddannede sig i maleri. Barrientos fik sin eksamen i 1985 og blev i tillæg prisbelønnet for sit talent. Han fortsatte sin karriere i Frankrig, hvortil han blev inviteret af Kunstakademiet i Montpellier Siden har han deltaget i mange udstillinger i Amerika og Europa, foruden at han i perioder har været ledende professor på grafisk linie på Kunstakademiet i Cuzco samt underviser i Montpellier. Barrientos er i dag bosiddende i Frankrig. Galleriet vil servere et glas vin og sørge for tolk. Hvis der er interesse for spisning efter arrangementet, vil Galleriet undersøge, om der er mulighed for at spise på Snekken, der ligger tæt på galleriet. Dette kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt. Alternativt kunne man spise i Galleriets lokaler. Mødetid og sted: Lørdag den 3. maj 2003 kl Galleri NB Roskilde Gasværk Vindeboder 1, Roskilde Pris uden spisning: 20 kr. for medlemmer 30 kr. for gæster. Tilmelding til Jytte Schou senest den 27. april tlf.: eller Samtidig bedes oplyst, om der er interesse for spisning. Overvejer du en tur til Ægypten eller er du bare nysgerrig, så tag med på Søndag den kl Museumsinspektør, cand.phil. Mogens Jørgensen vil vise os den ægyptologiske samling. Samlingen spænder i tid fra ca f.kr. til de første århundreder af vor tidsregning. Den rummer billeder i sten og træ af guder, mennesker og dyr, opsat i helligdomme og grave. Vi vil bl.a. komme til at se en mumiekrypt med mumier og mumiekister, gravskatte, tempelstatuer og gravstatuer. Vi vil også få noget at vide om ægyptisk historie og den religiøse baggrund for den ægyptiske kunst. Mødetid og sted: Søndag den 15. juni 2003 kl Glyptoteket Vi mødes i forhallen Pris: 20 kr. for medlemmer 30 kr. for gæster. Tilmelding til Jytte Schou senest den 6. juni tlf.: eller Hvis man derefter har mere energi, kan man på egen hånd udforske museet Fidus eller faktum? Liciniergraven og dens portrætter I 1887 erhvervede Carl Jacobsen en gruppe fremragende portrætter fra romersk kejsertid. Et af dem er det berømte portræt af Pompeius den Store. Fundstedet skulle være et adeligt gravanlæg opført til en af Roms fornemste familier, Licinierne. Men en tåge af tvivl hviler over fundets ægthed. Er Licinierportrætterne et enestående stykke romersk historie - eller det rene bedrag?

6 I PORTALEN Forårets udstilling i Portalens Gallerier, byder på et spændende møde med fire kunstnere : Karen Bjerresgaard, Lonni Hall, Linda Rønning og Anders Ulstrup! Karen Bjerresgaard og Lonni Hall, udstiller grafiske tryk og malerier under fællestitlen Jungles and Vivid Diamonds Det første krydsfeldt Udstillingen er den første i en række udstillingskrydsfelter imellem de to kunstnere, hvor de krydser ind over hinandens respektive hovedfelter installation / maleri. I denne udstilling krydser Karen Bjerresgaard feltet og undersøger maleriets væsen i et grafisk udtryk. Karen Bjerresgaard : Jungles De grafiske tryk hun viser i Portalen er koldnåls raderinger, monotypier, der er inspireret af lyrikeren Göran Sonnevi, Sverige, fra digtsamlingen Mozarts Tredje Hjärna. De første tryk i 2002 bliver til udfra titlen : Variationer af sommerfugleformer, der siden hen i 2003 udvikler sig til kradserier af forskellig frugt og insektlignende former og farver; nogle der danser rundt ude i overfladen, andre der holder sig i baggrunden og blander sig med de øvrige farver i et kaotisk drømmelandskab. Lonni Hall : Vivid Diamonds Malerierne består af en serie på tolv mandshøje billeder. Hun har igennem de sifste 10 år bevæget sig stadig længere ind i materien, hvor hun i denne serie malerier transformere de grundlæggende organiske strukturer ind i deres eget univers. Nogle steder er de organiske strukturer nærmest opløst i maleriet, andre steder ligger de yderst i fladen. Linda Rønning har i en årrække arbejdet med kunstneriske udtryksformer som Maleri, objekt, video og lyd, men helliger sig i dag mere og mere maleriet som selvstændigt udtryk. Det er naturen der er drivkraften og indholdet i Linda Rønnings Kunst. Men ikke en kunst der derfor udmønter sig i naturalistiske landskabsbilleder, nærmest tvært imod. Det er naturen og dens talrige aspekter af urkraft der optager Linda Rønning, og som hun gengiver med overbevisende styrke. Anders Ulstrup er maler og jazzmusiker, hvilket tydeligt afspejles i hans billeder, hvor han søger at indfange jazzmusikkens natur, stemning og miljø. Billederne af musikerne postulerer ikke portrætlighed, men ønsker at gengive sammenhængen med nogle af de oplevelser man kan have, når man lytter til musik og oplever musikken leve! Men Anders Ulstups kunstneriske univers handler ikke kun om Jazz. Rejser til Norge har inspireret kunstneren til en række landskabsbilleder, der også bliver vist på udstillingen i Portalen. Der er fernisering på udstillingen, der er arrangeret af Kunstforeningen Køge Bugt, i samarbejde med Portalens Gallerier, lørdag d. 29. marts kl og den kan ses frem til søndag d. 4. maj

7 LIGE UNDER OVERFLADEN I MOSEDE FORT 5. juni juni 2003 Det fordums militærstratetiske kundepunkt i forsvaret af Køge Bugt, Mosede Batteri eller Mosede Fort i daglig tale, stiller atter i år sit dunkle indre til gæstfri rådighed for en kunstudstilling det nok er værd at besøge. På de rustikke vægge kommer der til at hænge billeder af Hellen Lassen.Tidligere kulturredaktør og kunstanmelder på Politiken og selv en aldeles fremragende kunstmaler hvad der er nok så væsentligt. På gulvet i kassematterne kommer der, med udstillingstitlen Lige Under Overfladen til at stå granitskulpturer - af en af de bedst tænkelige billedhuggere i Køge Bugt området Klaus Petersen! En nærmere præsentation af denne kunstner skulle være overflødig, da Klaus i mange år har været fremtrædende medlem af kunstforeningens bestyrelse samt en af hovedkræfterne bag etableringen af kunstudstillingerne i Portalen. Klaus har imidlertid trukket sig helt ud af bestyrelses og udstillingsarbejdet for at hellige sig sin kunst, så vi vil ikke høre et ord om favorisering eller nepotisme. Klaus skulpturer er blevet valgt fordi de passer unikt til fortets rammer og fordi god billedhuggerkunst skal ses og opleves.... Og skulpturerne ikke blot gerne må, men helst SKAL berøres! Udstillingen vil som vanligt på ferniseringsdagen 5. juni Grundlovsdag - blive flankeret af politiske taler og jazzmusik! Åbningstider: Onsdag - fredag Lørdag - søndag Mandag den 23. juni Øvrige mandage og tirsdage lukket Sidste dag søndag den 29. juni UNDER OVERFLADEN Lige hjemkommen efter 2 ½ måned i Indien var jeg henrykt for at få invitationen til at udstille i Mosede Fort. Jeg kom hjem med 70 små billeder, som jeg gerne ville vise samlet, mens jeg endnu havde fuld energi på dem, så det var min umiddelbare ide, at de ville passe fint ind i de rå lokaler som jeg huskede dem helt tilbage til min anmeldertid for 8-10 år siden. Henrykkelsen varede, indtil jeg så lokalerne og spontant oplevede, at de var vidunderlige, men absolut ikke egnede sig til at udstille malerier i, fordi hver væg var et maleri i sig selv. I næsten samme øjeblik blev henrykkelsen afløst af en form for euforisk tilstand, ledsaget af en strøm af indre ( næsten hvide) billeder, jeg gerne ville male til stedet. Først bagefter forbandt jeg mine visioner med en drøm, jeg havde haft lige efter jeg kom tilbage, en af den slags, der er så levende, at man vågner op og tror, nogen har været i rummet. I drømmen klaskede nogen dynger af rødt farvepigment på mine fodsåler, og i samme øjeblik væltede rækker af hvide malerier op gennem hele min krop nedefra. Drømmen afspejler min betagelse af det intense og farvestrålende liv, som foregår i indiske templer, hvor de besøgende klasker farvepigmenter på gudestatuerne sammen med olie, blomster, smørklatter og diverse andet, altsammen så stofligt, sanseligt og med dybfølt hengivelse, at det næsten gør ondt, at vi ikke har noget, der ligner. Så snart jeg så Mosede forts rå lokaler, oplevede jeg det som gave: her er muligheden at omsætte nogle af inspirationerne fra Indiens sansemættede og inderlige spiritualitet til nordisk ekspressitivitet og råhed. Her er der en chance for at inddrage noget af det, der befinder sig under overfladen. Måske er det endda muligt at lave et nordisk alter af en slags. HELLEN LASSEN

8 O. B. S!!! S K O V T U R - (glæd jer). S Æ T allerede nu kryds i kalenderen til Kunstforeningens årlige skovtur SØNDAG den 31. august 2003 Vi kører i bus via Helsingør/Helsingborg til Hallands-åsen, hvor vi skal besøge multikunstneren Jørgen Nash og hustruen Lis Zwick på Drakabygget. Vi medbringer selv frokost og drikkevarer. Eftermiddagskaffe kan købes i Örekelljunga, hvortil Jørgen Nash og Lis Zwick guider os efter besøget hos dem. Her vil de vise os rundt i Kunsthallen inden hjemturen begynder. Jørgen Nash bliver 83 år den 16. marts i år. Samme dag åbner i Galleri Knud Grothe, Jægersborg Alle 11, Charlottenlund, udstillingen med undertitlen Det bedste ved overklassen af pigerne 17 portrætter i olie af fine damer med gæstfrie kys Fødselsdagen fejres på en rejse til Mexico hvor han er i en måned, dernæst en måned i Havana i Cuba, med udstilling begge steder. DR TV1 fejrer også Jørgen Nash. Gennem de seneste tre år har instruktøren Niels Ole Sørensen fulgt Jørgen Nash med et digitalt TV kamera. Resultatet af samarbejdet er blevet en portrætdokumentarfilm Nu ler mit hjerte. Filmen er endnu ikke programsat, men forventes at have premiere i sommeren Udgangspunktet for filmen er 50 timers optagelser, hvor Jørgen Nash portrætteres i sit møde med venner og fjender, publikum og familie samt gennem lange samtaler på Drakabygget. Glæd jer til filmen, som vil være musikbåret med musik fra Gustav Mahler til The Doors og Cornelis Wreeswijk Yours skovtursguide Jytte Bindzus. Altså spændende oplevelser, inden vi personligt skal møde digtermaleren, livskunstneren, rebellen, skovtrolden det aldrig lykkedes at tæmme, The man himself, Jørgen Nash. JAZZ OG VISER I JERSIE FORSAMLINGSHUS MANDAG d. 24. MARTS kl Så ER det sagt, og så gider vi ikke høre nogle sige bagefter : Det vidste vi ikke! Børge har undfanget en rigtig god ide : Han har fundet ud af, at Birthe Nørgård Petersen aldrig har fået lov at synge jazz. Det får hun den aften. Så er der et par gamle sjovere, som kunne tænke sig at fortælle såkaldte sjovere vittigheder. Jens kender I jo. Det er ikke sikkert, i kender Sven Erik, men hans vittigheder kender I garanteret. ( Indrykket af Jens!) Og så kommer musikken. Et par af vore gamle kendinge : Trompetisterne Birger Seehusen og Jon syntes det var længe siden de havde udfordret og spillet med DOCTORS JAZZ Det skulle lykkes d. 24. marts. Vi forhandler stadig med andre fremtrædende jazzmusikere, der tidligere har optrådt sammen med det fine orkester, om de tør stille op igen. Som sagt Skulle nogle ønske at få stedets middag, Helstegt kalvefilet, ovnstegte kartofler, grøntsager og dijonsauce, så ring til Johnnie Hansen tlf eller Dette skal bestilles senest 23. marts. Entrépris kender I fra tidligere tider : 40 kr. for medlemmer 60 kr. for andre.

9 GREVE GYMNASIUM APRIL To: Åbningstider: Lørdag d. 5. april kl Søndag d. 6. april kl Hej Erik Jeg har lige fået engageret folk til caféen ved forårsudstillingen - og håber, at det kan nå at komme med i omtalen i bladet. Lørdag den 5. april: Familieorkestret fra Køge Søndag den 6. april: Hanne og Jørgen fra Karlslunde Begge dage ca. halvanden time fra klokken 14 Hilsen Børge

10 Vi vil i dette og fremtidige numre af vort unikke kunsttidsskrift, stille spalteplads til rådighed for et KUNST mindre kunstmarked, hvor genstande inden for billedkunst, skulptur, litteratur og musik kan købes, sælges eller bortauktioneres. Så mangler I vægplads, eller er reolens hylder blevet for trange, eller er der noget I brændende ønsker at indlemme i samlingen, så send et par ord med en prisidé til redaktøren, og Jeres annonce vil blive bragt i pragtopsætning i først mulige udgave af bladet. Absolut undtaget fra denne regel er dog broderede vesterhavsfiskere og plader med Richard Ragnwald! Kunstforeningen forestiller sig et afkast på beskedne 10% af salgsprisen, til foreningens fortsatte uforfærdede kunstindkøb. SAVNES : IB BRAUN En god kunstner. En dejlig billedhugger. Et menneske, der ofte var besværlig for os andre. Med lad os lige summere op : Uddannelsen på Akademiet var grundig. Han var oplært i de klassiske og moderne stilarter. Han var udlært i sit håndværk, støbte selv sine figurer i bronze i cire perdu princippet. Han kunne det hele. Han havde god vind i sejlene, fordi han lavede småfigurer med mennesker, heste, musikere og dansere. Alt gik godt. I 1983 blev han inviteret i TV sammen med tre andre gode kunstnere for at vise sit arbejde. Han var en slider, og han gjorde det godt. Men der skete det i 1975, at han vandt den offentlige konkurrence om en skulptur til Greve Rådhus. Borgere, hvoraf jeg især kan huske gymnasieelevernes begejstring, og kommunens kunstudvalg gik ind for ham som vinder. Der rejste sig en storm, hvor bl.a. Dansk Folkepartis medlemmer til stadighed skrev smædebreve i lokalaviserne. Borgmester Bach sagde personligt til ham, at han ville springe op og falde ned på, om han havde vundet konkurrencen. HAN skulle nok bestemme. I en offentlig debat slog Ib Braun til lyd for, at han havde lige så meget ret til at blive respekteret for sit håndværk, som dem der var i fagforeningerne, så han ville frabede sig ytringer om Svindel og dårlig kunst fra folk der ikke var interesseret i kunst. Borgmesteren stoppede ham og truede med at vise ham ud, mens de andre fik lov at fortsætte. Fra da af er mit indtryk af Ib, at han fik et knæk, der gjorde ham indadvendt og ligesom altid i forsvarsposition overfor andre. Han forventede utidig kritisk holdning til hans ting. Absolut uden grund. Jeg tror, hans kamp for hans kunst og hans håndværk, gjorde ham for nærtagen. Men vi mistede en god, ja en dejlig kunstner, som vi vil kunne huske. I fremtiden vil vi sige : Ib Braun - Var det ikke ham med Solens Gyldne Øje?. og ham borgmesteren, hvad var det nu han hed?

11 MARKED Og for al tage hul på denne enestående læserservice, lægger vi hårdt ud med en rask lille AUKTION : Romersk elegi 124 sider. Digte og træsnit af Carl-Henning Pedersen. 1971, nummereret 690 Af i alt 800 expl. Uindb. Laveste pris 150 kr. I er velkomne til at byde! Jeg betaler 10% af salgsbeløbet til Kunstforeningen. Jens Nielsen Solrød Byvej 5 Tlf Steen Steensen Blicher: Udvalgte noveller. Stor udgave. 509 s. Smukt skindbind. Ill. s/h og farver af Marlie Brande Beskrevet som et virkeligt kunstværk. Laveste pris 250 kr. Bestyrelse o.l. Formand Jørn Madsen Ø. Strandvej Kasserer Erik Hansen Yderholmvej Sekretær Jytte Schou Annasvej Karlslunde Bestyrelsesmedlemmer: Kirsten Jørgensen Bjergvænget Greve Ditte Ulrich Grønlykkeparken Greve Erik Jensenius Solrød Byvej Helen Lunøe Strandgården 108 Bestyrelsessuppleanter: Sven-Erik Vedel-Hansen Poppelhegnet Camilla Petersen Bøgehegnet 136, st. tv Greve Jytte Bindzus Charlotte Amalies Kvt Revisorer: Axel Svendsen Margrethe Allé Karlslunde Søren Jeppesen Broholms Allé Charlottenlund Revisorsuppleant: Johan Lystrup Annasvej Karlslunde

12 51428 Postbesørget blad 8245 ARC.... OG ANDRE AKTUELLE UDSTILLINGER TÅRNE OG LANTERNER En udstilling på Galleri Lippert med Uffe og Palle! Navnene Uffe og Palle dækker naturligvis over de to fremragende kunstnere Uffe Schønnemann og Palle Christensen der udstiller på Galleri Lippert fra lørdag d. 5. april til fredag d. 25. april. Om Uffes kunst fortæller forfatteren Karsten Lund bl.a.: Intet er hvad det giver sig ud for i maleren Uffe Schønnemanns billeder. Når kunstneren står på en strand i Vorupør, ser han brændingen længst væk, dernæst bådene på land og ind imellem folk i tilsyneladende tilfældig orden. Det er et sindbillede vi får. Bag hver solnedgang luer en eksplosion, i hver en glød er der en mulig brand. Koloristen slår til med knaldrødt drama, eller han slapper af med at kærtegne en kutters former. Men man skal ikke føle sig for sikker. Der lurer et drilsk smil bag skildringen af dens buttede former. Om Palles kunst, fortæller Jens Nielsen indtryk fra en forårsudstilling. Bl.a. : Pludselig kom Palle med jernskulpturer og det er farligt i Danmark, hvor alt jern bliver sammenlignet med Le Gros Robert. Jeg tror Palle følte det. Han skifte-de over til skulpturer han havde støbt i bronze eller andre metaller. Nogle steder pole-ret, nogle steder fuldstændigt råt. Ofte består en Palle skulptur af to, eller flere dele der kan skubbes i forhold til hinanden og danne nye skulpturer nye oplevelser! Spændende skulpturer spændende kunstner! Desværre falder ferniseringen på Uffes og Palles udstilling sammen med tidspunktet for Forårsudstillingen men når man alligevel er ude at kikke på kunst, vil det være en rigtig god ide at lægge vejen omkring af Galleri Lippert i Taastrup. Ellers kan det være man snyder sig selv for en god oplevelse. Fernisering lørdag d. 5. april kl Galleriet har åbent hverdage Lørdage fra kl Søndage Lukket SERVICEMEDDELELSE Som en service over for nye medlemmer, bringer vi atter listen over nyttige adresser på de lokaliteter der normalt huser Kunstforeningens arrangementer. Munkebio Tjørnholmvej 10 Ca. 10 minutters gang fra Solrød S-togstation. Tlf Portalen Portalen 1 Ved Hundige busterminal og S-togstation Tlf Greve Borgerhus Greveager 9 / Lillevangsvej Ca. 10 minutters gang fra Greve S-togstation Tlf Greve Gymnasium Ved Greve S-togstation, Center og Rådhus. Tlf Jersie Forsamlingshus Jersie Landsby Bus 246 fra Solrød S- togstation Tlf NÆSTE BLAD forventes at udkomme i august Deadline er afskaffet Indlevering af stof til næste nummer af dette prægtige tidsskrift, er derfor den 27. juli. Redaktør: Erik Hansen Yderholmvej 10 Tlf.:

Velkommen til et nyt og spændende år i vor forening. Kunstmuseet i Tønder fik i 2012 et af sine bedste besøgstal i museets 40 års levetid, næsten

Velkommen til et nyt og spændende år i vor forening. Kunstmuseet i Tønder fik i 2012 et af sine bedste besøgstal i museets 40 års levetid, næsten MEDLEMSBLADET 2012 2013 Velkommen til et nyt og spændende år i vor forening. Kunstmuseet i Tønder fik i 2012 et af sine bedste besøgstal i museets 40 års levetid, næsten 32.000 besøgende og vor forening

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Randers Kunstforening

Randers Kunstforening Randers Kunstforening Efterår og vinter 2014 Stiftet 3. juni 1851 - landets 3. ældste! Kalender Kunstforeningens arrangementer: omtales i bladet Tirsdag d. 23. september kl. 19: Omvisning i Statsskolens

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 6/201 4

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 6/201 4 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 6/201 4 Jens Ingvard Hansen Hans Ole Madsen Udstiller i Kunstforeningen 6. september - 5. oktober 201 4 Næstved Kunstforening inviterer

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4 Jens Galschiøt 28. juni - 31. august 201 4 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Jens Galschiøt lørdag den 28.juni

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Fabelkunst EVA JOENSEN

Fabelkunst EVA JOENSEN Fabelkunst EVA JOENSEN Fabelagtig kunst... I århundreder har mennesker fortalt hinanden fabler. Fantasier og fortællinger i ord og billeder. God kunst er fabelagtig og Fabelkunst er udtryk, der gør indtryk

Læs mere

MEDLEMSBLADET. CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER

MEDLEMSBLADET. CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER MEDLEMSBLADET CCcCC HANS J. WEGNER ET NORDISK DESIGNIKON FRA TØNDER HUSK DET ÅRLIGE KONTINGENT C HVAD GÅR PENGENE TIL? Gennem dit medlemskab af foreningen Venner af Kunstmuseet i Tønder medvirker du for

Læs mere

Byloppemarked i Troense

Byloppemarked i Troense Byloppemarked i Troense Lørdag og søndag 4.og 5.juni Kl. 10.00-16.00 Den hyggelige nye tradtion med at holde loppemarked i hele Troense by den første weekend i juni er i år den 4. og 5. juni. Sidste år

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv Mødereferat Emne: Aktiv Kunsts Årsmøde Dato: Tirsdag, den 20. januar 2015 - kl. 19:30 Sted: Deltagere: Fuglsanghus, Hørsholm 53 medlemmer af Aktiv Kunst Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsens beretning

Læs mere

Inden udstillingen slutter den 4. november 2014 får du her et godt tilbud og mulighed for endnu en gang at se udstillingen:

Inden udstillingen slutter den 4. november 2014 får du her et godt tilbud og mulighed for endnu en gang at se udstillingen: MEDLEMSBLADET BYD VEN/-INDE/GÆST Der er ved begyndelsen af september måned mere end 20.000 mennesker, der fra nær og fjern har taget turen til Tønder for at se Kunstmuseets særudstilling om møbelarkitekten

Læs mere

NÆSTVED UDSTILLING 29/1 0-27/11 2011

NÆSTVED UDSTILLING 29/1 0-27/11 2011 NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 7/2011 DEN CENSUREREDE NÆSTVED UDSTILLING 2011 29/1 0-27/11 2011 Næstved Kunstforening Inviterer til ferniseringen af Censureret Udstilling Lørdag

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

september 2013 INDHOLD:

september 2013 INDHOLD: 3 september 2013 INDHOLD: Kunst på Borgen onsdag 27. november kl. 16.45... side 2 og 3 Kunstnerportræt af Mogens Nørgård... - 4 og 5 Maleskolen, skovtursreferat og dødsfald... - 6 Aagaard Andersen i brug,

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære Ældreidræt i Greve Kommune - Din vej til sundhed og velvære Oktober 2012 Motion er vigtigt hele livet og det er aldrig for sent at komme i gang! Med denne reviderede udgave af Ældreidrætskataloget er du

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

BRØNSHØJ JAZZ NYT. 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009. Björn Ingelstam Band. Lørdag den 7. februar

BRØNSHØJ JAZZ NYT. 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009. Björn Ingelstam Band. Lørdag den 7. februar BRØNSHØJ JAZZ NYT 21. Årgang Nr. 2 Februar 2009 Björn Ingelstam Band Lørdag den 7. februar Spisning ekskl. entré kr. 80,00 kl. 19.00 Dørene åbnes kl. 18.30 Musikken begynder kl. 20.30 Entré kr. 40,00/60,00

Læs mere

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på INVITATION GENERALFORSAMLING & ÅRSFEST DANMARKS FARVE- OG LIMINDUSTRI FREDAG DEN 10. APRIL 2015 Generelforsamlingen afholdes på Carlsberg Museum & Business Centre Valby Langgade 1, 1799 København V Festmiddagen

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

Fredericia Museums Venners Program 2014-2015

Fredericia Museums Venners Program 2014-2015 Fredericia Museums Venners Program 2014-2015 Dronningensgade set mod nord fra ca. Jyllandsgade. Foto Hugo Matthiessen 1914 VELKOMMEN TIL SÆSON 2014-2015 Vi håber, at rigtig mange vil deltage i vore arrangementer.

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

HUSK 13. NOVEMBER 2013 FOREDRAG OM MALEREN OLUF HØST MUSEUMSDIREKTØR JENS ERIK SANDBERG

HUSK 13. NOVEMBER 2013 FOREDRAG OM MALEREN OLUF HØST MUSEUMSDIREKTØR JENS ERIK SANDBERG MEDLEMSBLADET 24. SEPTEMBER 2013 HUSK UDEN FOR MYLDRETID MØD KUNSTNERNE BAG UDSTILLINGEN HUSK 6. OKTOBER 2013 EKSKURSION TIL KUNSTHALLE I HAMBURG DANSK KUNST FRA ECKERSBERG TIL HAMMERSHØI 2. NOVEMBER 2013

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Maj 2015 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz

Maj 2015 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Maj 2015 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Sæsonens sidste DVK golfmatch sponsor: Christian Boesen www.bolig-udland.dk Vinder i dame rækken Nr. 2 i dame rækken Nr. 3 i Dame rækken Elsa Risvad Margit Sandager

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

PÅSKE I ODSHERRED. Aktiviteter & begivenheder

PÅSKE I ODSHERRED. Aktiviteter & begivenheder PÅSKE I ODSHERRED Aktiviteter & begivenheder 23. marts 12.00 Lørdagsjazz: Hess/AC/Hess - Spacelab. Oplev det unikke resultat af et langvarigt samarbejde mellem 3 af Danmarks absolut bedste internationale

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

Indhold: Aktivitet: Hejs flaget for de små i samfundet Aktivitet: Årets børneven i lokalområdet Aktivitet: Børnebyråd Aktivitet: Barn-dom-stolen

Indhold:  Aktivitet: Hejs flaget for de små i samfundet Aktivitet: Årets børneven i lokalområdet Aktivitet: Børnebyråd Aktivitet: Barn-dom-stolen Indhold: Aktivitet: Hejs flaget for de små i samfundet Aktivitet: Årets børneven i lokalområdet Aktivitet: Børnebyråd Aktivitet: Barn-dom-stolen Aktivitet: Børn bygger i sand Aktivitet: Udstilling af børnekunst

Læs mere

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet

FEBRUAR 2012 NR 4/49. AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K. Tema: Livstræet FEBRUAR 2012 NR 4/49 AFTENENS VISEVÆRTER: Yrsa & Inge K Tema: Livstræet Teatersalen Domus fredag den 23. marts 2012 kl. 20:00. Dørene åbnes kl. 18:30 OPLAGSTAL :350 - Udsendes 5 gange årligt til samtlige

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2015 på Gentofte Rådhus Mandag d. 28/9 Tirsdag d. 29/9 Onsdag d. 30/9 Torsdag d. 1/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til Rådhusdage

Læs mere

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf.

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. Folkemusikseminar i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. 3082 5010 Velkommen 2014 til Folkemusikseminar Folkemusikseminaret i St.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Galleri-MD. Billedkunst. Firmaudstillinger - Kunst & Bolig. Billedkunstner Mette Danielsen. www.galleri-md.dk

Galleri-MD. Billedkunst. Firmaudstillinger - Kunst & Bolig. Billedkunstner Mette Danielsen. www.galleri-md.dk Firmaudstillinger - Kunst & Bolig Billedkunstner Mette Danielsen Billedkunst www.galleri-md.dk Specielarrangemnater for kunstforeninger Der arrangeres også private fremvisninger eller andre særlige arrangementer,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Årets sommerudflugt søndag den 1. juni 2014

Årets sommerudflugt søndag den 1. juni 2014 2 APRIL 2014 INDHOLD: Sommerudflugt 1. juni... side 2-3 To søndagsmatinéer 4. og 11. maj på Arbejdermuseet... - 4-5 Referat fra generalforsamlingen... - 6 Bestyrelsen efter generalforsamlingen... - 7 Maleskolen

Læs mere

MED BILLEDHUGGERENS ØJNE

MED BILLEDHUGGERENS ØJNE MED BILLEDHUGGERENS ØJNE Undervisningsmateriale til særudstillingen ILDSJÆL Anne Marie Carl-Nielsen 150 år BRANDTS, Jernbanegade 13, Odense ( tidligere Fyns Kunstmuseum ) Kære underviser De fire opgaver

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance 1 Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance Indhold: Kort info om hjemmeside m.m. 2 Invitation til Inspirationsdag/instruktørfest 3 Regelsæt for indsendte danse 6 Info om festmiddag m.m. 7 Instruktør søges 8

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

RIBE KUNST MUSEUM RIBE KUNSTFORENING. August. Paula Modersohn-Becker

RIBE KUNST MUSEUM RIBE KUNSTFORENING. August. Paula Modersohn-Becker RIBE KUNST MUSEUM 2005 August Paula Modersohn-Becker RIBE KUNSTFORENING 2 ARRANGEMENTSKALENDER 14. maj 6. november 2005 Udstillingen Hvad med en god historie? Den helt store satsning i sommeren 2005 er

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Den landskendte kunstner Poul Pava udstiller sammen med elever fra Nymarkskolen, Slagelse, i det Røde Tårn.

Den landskendte kunstner Poul Pava udstiller sammen med elever fra Nymarkskolen, Slagelse, i det Røde Tårn. Pressemeddelelse Den landskendte kunstner Poul Pava udstiller sammen med elever fra Nymarkskolen, Slagelse, i det Røde Tårn. - En del af udstillingen er en golfbil produceret af Garia og designet af Poul

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013 Sydfyns Single- single- og og vens Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk Januar 2013 Fredag den 4. januar kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres hakkebøf med stegte

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk, hjemmeside: www.dfbkbh.dk

Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk, hjemmeside: www.dfbkbh.dk Nr. 1 Maj 2011 41. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement PROGRAM 2014 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

AIACE den danske sektion International Forening af Forhenværende EU-Medarbejdere

AIACE den danske sektion International Forening af Forhenværende EU-Medarbejdere AIACE den danske sektion International Forening af Forhenværende EU-Medarbejdere Den årlige ordinære Generalforsamling i 2013 afholdes tirsdag den 23. april 2013 kl. 15.00 på Munkebjerg Hotel ved Vejle

Læs mere

Lolland-Falsters Historiske Samfund

Lolland-Falsters Historiske Samfund Lolland-Falsters Historiske Samfund Program 2014 Årsmødet i Lolland Falsters Historiske Samfund afholdes tirsdag den 29. april 2014 kl. 19.00 på Sukkertoppen, Saxkjøbing Sukkerfabrik Aftenen indledes med

Læs mere

ODD MOE JENS-PETER KELLERMANN

ODD MOE JENS-PETER KELLERMANN ODD MOE JENS-PETER KELLERMANN 28.02.15 17.04.15 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk Galleri Weber har hermed den store glæde at invitere til

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

BYENS STØRSTE UDVALG I MØNTER m.m. finder du hos: JØRN STEN JOHANSEN. Møllevej 9-9400 Nørresundby - Telefon 98 17 31 14

BYENS STØRSTE UDVALG I MØNTER m.m. finder du hos: JØRN STEN JOHANSEN. Møllevej 9-9400 Nørresundby - Telefon 98 17 31 14 aalborg møntsamler forening LISTE NR. 321 336 Februar 2012 Maj 2010 MEDLEMSMØDE tirsdag den 7. februar 2012 i Vejgårdhallens restaurant. Materiale til formidlingssalg er fremlagt til eftersyn fra kl. 19.

Læs mere

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t Ordinær generalforsamling mandag, den 9. februar 2015, kl.: 12:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmeudvalg. 2. Forhandlingsbogen. 3. Formandens beretning.

Læs mere

(helst i almindeligt Word dokument/jpeg billede) Betaling for private indlæg skal betales på kassererens kontor om mandagen mellem kl. 18.30-19.

(helst i almindeligt Word dokument/jpeg billede) Betaling for private indlæg skal betales på kassererens kontor om mandagen mellem kl. 18.30-19. Deadline på Nybøllen 2012 (Alle dage kl. 18.00) 20. februar 9. april 28. maj 9. juli (denne dato er ikke helt fastsat) 27. august 15. oktober 26. november Husk at Nybøllen også er på: www.nybølstenderup.dk

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2008 Kulturelle Vandreture i maj og juni 2008 Således ser der ud en sommerdag i Ishøj Strandpark. Vidste du for eksempel at: vand er nødvendig for al hjerneaktivitet og dermed

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2014

Nyhedsbrev oktober 2014 Kære medlemmer: Nyhedsbrev oktober 2014 Kastellets 350 års dag fejres: Lørdag den 1. november fra klokken 12.00 til 16.00. Læs det store program for dagen i dette Nyhedsbrev. Generalforsamlingen den 9.

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger UDENLANDSKE Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Medlemsblad nr. 96 august 2010

Medlemsblad nr. 96 august 2010 Medlemsblad nr. 96 august 2010 PORTALEN 21.08. - 26.09. M 13 6-7 Arken 6 Jersie Forsamlingshus 27.09. Jazz og Viser 3 Sommervarmens genbrug 2 Skovtur 04.09. Præstø og omegn 5 Jazz i naturen 8-9 Generalforsamling

Læs mere

BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM

BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM BILLEDJAGT PÅ FAABORG MUSEUM Peter Hansen: Kai Nielsen modellerer Mads Rasmussen, 1913 UNDERVISNINGSMATERIALE FOR 4.-6. KLASSE MADS RASMUSSEN OG FAABORG MUSEUM I begyndelsen af 1910 fik konservesfabrikant

Læs mere

Deadline for tilmelding, betaling og anmeldelse af værker er lørdag d. 3. marts 2012 kl. 24.

Deadline for tilmelding, betaling og anmeldelse af værker er lørdag d. 3. marts 2012 kl. 24. KP12 / Betingelser www.kp-spring.dk Bestyrelsen for Kunstnernes Påskeudstilling indbyder hermed til deltagelse i den 66. censurerede Kunstnernes Påskeudstilling KP12. Udstillingen vises i Århus Kunstbygning,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet FEB 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet Lørdag d. 21. marts 2015, kl. 13.00 i Frøslevlejren i Barak W7 (efterskolens cafeteria). Inden generalforsamlingen vil det være muligt at

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

HERLEV BILLEDSKOLE 2015-2016

HERLEV BILLEDSKOLE 2015-2016 HERLEV BILLEDSKOLE 2015-2016 1 PRAKTISKE OPLYSNINGER Adresse Herlev Billedskole Herlev Bygade 30,1 2730 Herlev www.herlevbilledskole.dk billedskolen@herlev.dk Billedskoleleder Niels Christensen Tlf.: 4452

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

Kære medlemmer. Endnu et år er gået, så det er tid til en ny folder, som orienterer om de aktiviteter vi har planlagt for sæsonen 2015/2016.

Kære medlemmer. Endnu et år er gået, så det er tid til en ny folder, som orienterer om de aktiviteter vi har planlagt for sæsonen 2015/2016. EFTERÅRS- OG FORÅRSPROGRAM 2015-2016 Kære medlemmer Endnu et år er gået, så det er tid til en ny folder, som orienterer om de aktiviteter vi har planlagt for sæsonen 2015/2016. Arrangementer I det forgangne

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Indhold. Kalender/overblik til køleskabslågen side 2. Nyt navn, ny struktur og ny bestyrelse side 3. Sundhedsdage + 3 stk. medlemsmøder side 5

Indhold. Kalender/overblik til køleskabslågen side 2. Nyt navn, ny struktur og ny bestyrelse side 3. Sundhedsdage + 3 stk. medlemsmøder side 5 NYHEDSBREV I 2013 SCLEROSEFORENINGEN LOKALAFDELING NORDVESTSJÆLLAND HVA SKER DER? Indhold Kalender/overblik til køleskabslågen side 2 Nyt navn, ny struktur og ny bestyrelse side 3 Lidt kort & rigtig godt

Læs mere

TA MED TIL 1800-TALLET

TA MED TIL 1800-TALLET TA MED TIL 1800-TALLET - For børn og deres voksne Denne folder vil være en spørgelysten rejsemakker, som bringer dig og din familie rundt i museets samling af kunstværker fra 1800-tallet. ARoS ønsker jer

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

LYN G B Y KUNSTFORENINGEN FOR SAMTIDSKUNST

LYN G B Y KUNSTFORENINGEN FOR SAMTIDSKUNST LYN G B Y KUNSTFORENINGEN FOR SAMTIDSKUNST 4Efterår 2010 Marie Irmgard Bingegirl and Bingeboy 40 x 40 cm KUNSTFORENING COBRA-RUMMET I Cobra-rummet ved Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kgs Lyngby udstiller

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Undervisningsmateriale 0.-4. klasse Lidt om Museum Ovartaci Museum Ovartaci er et lidt anderledes kunstmuseum, fordi kunsten her er lavet af kunstnere,

Læs mere

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. januar - marts 2014. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer januar - marts 2014 Svendborgvej 319 Højby 2014 Godt nytår! 2013 var året, hvor vi kunne fejre vort 25 års jubilæum, og året har været et år med mange gode og velbesøgte arrangementer. Ikke

Læs mere