UDBUDSPROSPEKT Tilbudsfrist 3. september Mindet 4 og Sydhavnsgade, 8000 Aarhus C Sag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDBUDSPROSPEKT Tilbudsfrist 3. september 2015. Mindet 4 og Sydhavnsgade, 8000 Aarhus C Sag 119231"

Transkript

1 UDBUDSPROSPEKT Tilbudsfrist 3. september 2015 Mindet 4 og Sydhavnsgade, 8000 Aarhus C Sag

2 OFFENTLIGT UDBUD Ejendommene matr. nr. 2148eh og 2148g Århus Bygrunde beliggende Mindet 4 og Sydhavnsgade, 8000 Aarhus C udbydes til salg for Aarhus Havn efter retningslinjerne i Bekendtgørelse om offentlig udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme og Vejledning om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. EJENDOMMENE Begge ejendomme er beliggende i Aarhus centrum i området ved Filmbyen og Dokk1 samt udmundingen for Aarhus Å. Mindet 4 På ejendommen er der ifølge BBR i 1935 med væsentlig om-/ tilbygning i 1962 opført en to etages bygning i gule mursten og med udnyttet sadeltag belagt med tegl. Bygningen opvarmes med ældre fjernvarmeanlæg. Stueplanen er indrettet med en mindre butik (ledig) og et kontorlejemål samt varmestue for havnearbejderne. 1. sal er indrettet med to kontorlejemål (ét ledigt) og et foreningslejemål. Tagetagen udnyttes dels til arkivformål og henstår dels ubenyttet. Under en del af bygningen er der udgravet kælder (frihøjde på ca. 2 meter), der benyttes til arkivformål. Bygningen fremstår med varierende vedligeholdelsesstand og der må påregnes istandsættelse af såvel klimaskærm samt indvendigt i forbindelse med genudlejning samt udnyttelse/ændret anvendelse af tagetagen. Sydhavnsgade Ejendommen i Sydhavnsgade er et ubebygget grundareal, der i henhold til lokalplan 862 er udlagt til parkeringsformål. Ifølge lokalplanen må ejendommen ikke bebygges, men kun anlægges med terrænparkering, som angivet i lokalplanen. Ansvarsfraskrivelse Begge ejendomme udbydes til salg med fuld ansvarsfraskrivelse fra sælgers side, som det er sædvanlig praksis, når Aarhus Havn sælger fast ejendom.

3 Parkeringsareal ved Sydhavnsgade.

4 OMRÅDET Ejendommen er beliggende i det absolutte centrum af Aarhus ved udmundingen for Aarhus Å, der er byens hjerte og naturlige levende bymidte. Langs åen har en række af byens caféer og restauranter adresse. Ejendommen Mindet 4 ligger tæt ved Dokk1 og som nabo til det nuværende Havnehus, der primo 2016 flytter til erhvervshavnen mod syd. Området ved Filmbyen og havnefronten mod Dokk1 er således under kraftig forandring til et nyt og aktivt havnebyrum med bastionsbebyggelsen Dokk1 som et centralt knudepunkt. Dokk1 åbner 20. juni 2015, hvor det bl.a. vil rumme et moderne kommunebibliotek, borgerservice, kontorer, letbanestation (2017) og et fuldautomatisk underjordisk parkeringsanlæg med pladser. Arbejdet med frilægning af den sidste del af Aarhus Å er i foråret 2013 igangsat ved Mindebrogade og afsluttes i år ved åens udmunding til inderhavnen. Efter færdiggørelse af Dokk1 totalrenoveres den omkringliggende havnefront, der vil stå færdig i Fra Mindet 4 er der udsigt over havnen og De Bynære Havnearealer, ligesom stemningen ved cafeerne og restauranterne langs åen, Strøget, stormagasinerne Salling og Magasin samt alle midtbyens øvrige faciliteter er indenfor gåafstand fra ejendommene. Dokk1 vil tillige indeholde stoppested for den kommende letbane i Aarhus, hvor der bliver direkte forbindelse fra Aarhus Syd til Aarhus Nord via centrum og Randersvej med Aarhus Universitet. Mindet 4 Banegården og rutebilstationen ligger ligeledes i gåafstand fra ejendommen. Disse områder er ligeledes under udvikling med det nye City Tower og igangsætningen af projektet Frederiks Plads, ligesom Aarhus Kommune arbejder på at flytte Rutebilstationen til området ved Banegården, hvorefter dette område tillige kan udvikles til bolig- og erhvervsformål. Aarhus Kommune udbyder byggefelter til erhvervsformål til salg ved Filmbyen. Området ved Aarhus Slagtehus og arealerne mod syd/tangkrogen vil ligeledes på sigt blive udviklet til cityformål.

5 Mindet 4 Parkeringsareal ved Sydhavnsgade.

6 SYDHAVNSGADE FAKTA: Matr.nr.: 2148g Århus Bygrunde. Adresse: Ejendommen har pt. ikke en særskilt adresse. Grundareal: m 2. Ejendomsvurdering 2014: Ejendommen er ikke særskilt vurderet. PLANGRUNDLAG: Ejendommen er omfattet af lokalplan nr. 862 fra april 2013, hvori arealet er udlagt til parkeringsformål. Parkeringen skal etableres som terrænparkering og ifølge lokalplanen må der ikke etableres parkeringskælder eller parkeringshus. Ifølge illustrationerne i lokalplanen kan der anlægges ca. 137 parkeringspladser på grundarealet. Hvorvidt det skitserede antal kan optimeres eller realiseres er sælger uvedkommende. STAND VED OVERTAGELSE: Ejendommen overtages som den er og forefindes, idet køber forestår alle arbejder og afholder alle udgifter i forbindelse med fremtidig vedligeholdelse, renovering og eventuel omlægning af parkeringspladser mv. på grundarealet, hvilket skal ske i overensstemmelse med kvalitetsmanualen fra Aarhus Kommune og i øvrigt til retningslinjer Aarhus Kommune angiver i forbindelse med en byggesag. Udover købesummen afholder køber en tredjedel af udgifter til etablering af ny vej og svingbaner i henhold til aftale mellem Aarhus Kommune og Aarhus Havn. Den af Aarhus Kommune udarbejdede kvalitetsmanual for området kan revireres hos CBRE. Køber påtager sig den fulde risiko for eventuelle ændringer i kvalitetsmanualen, mulige disponering/indretning af ejendommen og krav fra Aarhus Kommune. MOMS: Ejendommen sælges som eksisterende parkeringsareal, og derved som salg af en eksisterende momsfri bygning. Købers fremtidige anvendelse og momsforhold er sælger uvedkommende. MILJØFORHOLD: Grundarealet er dels registreret på V1 og V2 niveau, jf. jordforureningsloven. Vejledende illustra on fra Lokalplan 862.

7

8 MINDET 4

9 MINDET 4 PLANGRUNDLAG: Ejendommen er i Aarhus Kommuneplan 2013 beliggende i rammeområde ER, hvoraf det fremgår at områdets anvendelse er fastlagt til erhvervsformål med virksomheder indenfor virksomhedsklasse 4-6. Det er et krav at virksomheder i området er havnerelateret. Ejendommen er tillige bl.a. omfattet af lokalplan 568, hvor anvendelsen er gentaget med den supplering at der ikke må etableres selvstændig kontorvirksomhed eller opføres/indrettes boliger i lokalplansområdet. Det fremgår endvidere af lokalplan 568, at bevaringsværdige bygninger, herunder Mindet 4, ikke må nedrives, ombygges eller på anden måde ændres, herunder ved udskiftning af vinduer eller tagbeklædning, opsætning af skilte, markiser, baldakiner, maling eller beklædning af facader eller lignende, eller gives en ændret ydre fremtræden uden tilladelse fra Aarhus Kommune. Aarhus Kommune har oplyst, at der er igangsat en lokalplanproces, som blandt andet omfatter naboejendommen. Planafdelingen anser det for naturligt, at denne lokalplan tillige kommer til at omfatte ejendommen Mindet 4. Udgangspunktet for den kommende planlægning er, at der ønskes mulighed for at kunne etablere erhvervsbyggeri indenfor virksomhedsklasserne 1-2 som f. eks. kontorer uden krav om, at virksomheden skal være havnerelateret. Der skal påregnes en tidshorisont på ca. 1½ år for den påtænkte ændrede planlægning. PRIVAT FÆLLESVEJ: I skellet mellem ejendommene Mindet 4 og 6 skal der i forbindelse med den fremtidige planlægning i området etableres en privat fællesvej, hvor køber afholder 50% af udgiften til etablering og løbende vedligeholdelse. Det fremgår af deklarationskortet vedrørende den private fællesvej, at der på Mindet 4 kan etableres 9 parkeringspladser, idet sælger er uden ansvar for om dette kan realiseres. BEVARINGSVÆRDI: Ejendommen er i Aarhus Kommuneatlas registreret med bevaringsværdien 4, hvor skalakarakteren er: 1-3: Høj værdi, 4-6 Middel værdi og 7-9: Lav værdi. STAND VED OVERTAGELSE: Ejendommen overtages som den er og forefindes. Under henvisning til ansvarsfraskrivelsen gør sælger opmærksom på, at taget på Mindet 4 trænger til udskiftning, og at der er konstateret en ældre revne i tilbygningen mod sydvest. MOMS: Ejendommen er frivillig momsregistreret og eventuel momsreguleringsforpligtelse overtages af køber. ENERGIFORHOLD: Mindet 4 opvarmes med fjernvarme via ældre varmeanlæg. Energimærkekarakter for Mindet 4: G. MILJØFORHOLD: Mindet 4 er kortlagt på vidensniveau 1 (potentiel forurening).

10 MINDET 4 - LEJE OG DRIFT Ejendommen er pt. delvis udlejet, idet der henvises til den som bilag 2 vedlagte lejerfortegnelse. Det bemærkes, at sælger ikke udarbejder fællesregnskab eller vandregnskab, hvorfor disse udgifter pt. afholdes af sælger. Nedenstående driftsbudget er efter istandsættelse af bygningen og lejemålene og genforhandling af nuværende lejekontrakter/genudlejning. Sælger og CBRE er uden ansvar for, om køber kan realisere nedenstående driftsbudget. INDIKATIVT DRIFTSBUDGET - FÆRDIGUDVIKLET EJENDOM Årlig leje i h.t. lejerfortegnelse (bilag 2) kr Parkeringsleje, jf. lejerfortegnelse (bilag 2) kr Ref. driftsudgifter, jf. nedenstående kr kr Driftsudgifter der forudsættes ref. af lejere Grundskyld, skønnet 1) kr Dækningsafgift 2015 kr Forsikring kr Fælles el- og vandforbrug kr Vicevært, snerydning, renhold kr Serviceaftaler kr Fællesregnskab kr kr/m 2 kr Udlejerafholdte driftsudgifter Udvendig vedligeholdelse 40 kr/m 2 kr Administration, estimat 2,5% af årlig leje kr kr Driftsmæssigt overskud ved kontant handel kr Noter: 1) Aarhus Havn betaler i dag grundskyld for et større havneareal ( m 2 ), hvori Mindet 4 indgår. I ovenstående driftsbudget er grundskylden derfor beregnet på basis af ejendommens offentlige vurdering for Ejendomsvurdering Heraf grundværdi Grundskyld, Grundlag skønnet Beregnet grundskyld Sats: 2,46% Det bemærkes, at ejendommen er vurderet beliggende på havnearealet, hvorfor der må påregnes en stigning i vurderingen, såfremt ejendommen frigøres fra det nuværende krav om havnerelateret anvendelse.

11 MINDET 4 Matr.nr.: 2148eh Århus Bygrunde. Adresse: Mindet 4, 8000 Aarhus C. Grundareal: 942m 2, heraf vej 109 m². Ejendomsvurdering 2014: Kr , heraf grundværdi kr Bygningsareal iht. BBR: Sælgers vejledende opmåling: Bebygget areal: 407 m² Kælder: 186 m 2 Bygningsareal: 802 m² Stueplan: 414 m 2 Tagetage: 373 m² 1. sal: 403 m 2 Tagetage (udnyttet): 373 m 2 Tagetage: 284 m 2 Kælder: 185 m² I alt: m 2 Erhvervsareal: m² Boligareal: 0 m² Sælger er uden ansvar for de anførte bygningsarealer. ØVRIGE OPLYSNINGER OVERTAGELSE: Ejendommene overtages den første i måneden efter at eventuelle betingelser fra køber/købernes side er opfyldt alternativt den første i måneden, der ligger 7 hverdage efter handlerne er accepteret af sælger. SIKKERHEDSSTILLELSE: Køber stiller senest fem hverdage efter sælger har meddelt foreløbig accept af købers tilbud en uigenkaldelig anfordringsbankgaranti fra et anerkendt pengeinstitut på 50% af de respektive købesummer for ejendommene. GÆLD UDENFOR KØBESUMMEN: Ingen gæld på nogen af ejendommene. FORSIKRINGSFORHOLD: Ejendommene er forsikret via en koncernforsikringspolice, hvorfor køber forpligtes til at tegne ny forsikring fra overtagelsesdagen. TINGLYSNING: Køber og sælger betaler hver halvdelen af tinglysningsafgiften ved registrering af skøde. BILAG: Bilag 1: Matrikelkort Bilag 2: Lejerfortegnelse for Mindet 4. Bilag 3: Plantegninger for Mindet 4 Bilag 4: Beliggenhed.

12 UDBUDSVILKÅR Ejendommene udbydes til salg for Aarhus Havn efter retningslinjerne i Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme nr. 799 af 24. juni 2011 med tilhørende vejledning nr. 60 af 28. juni Ejendommene udbydes til salg ved tilbudsgivning, idet der ikke er nogen fastsat pris og i øvrigt på betingelser, som fremgår af udbudsmaterialet herunder købsaftaler med tilhørende dokumentsamlinger, som kan revireres ved henvendelse til CBRE A/S. Der er mulighed for at afgive bud på begge ejendomme samlet eller særskilt, idet sælger forbeholder sig retten til frit at vælge mellem de afgivne bud under hensyntagen til reglerne om offentligt udbud. Sælger er ikke forpligtet til at sælge ejendommene og kan således forkaste samtlige tilbud eller forhandle samlet eller særskilt på hver de to ejendomme. BESIGTIGELSE: Alle henvendelser vedrørende ejendommene, herunder besigtigelse, bedes efter aftale med ejeren venligst rettet til: CBRE A/S Frederiksgade Aarhus C Telefon: Kontaktpersoner: Niels Lund Lihn Claus Thomsen Direkte: Direkte: Mobil: Mobil: niels.lund@cbre.com claus.thomsen@cbre.com Købstilbud skal afgives på kontantbasis og angives som et faktisk nominelt beløb. Købstilbud afgives ved udfyldelse af den betingede slutseddel, såfremt køber afgiver sit købstilbud med betingelser udfyldes det af CBRE udarbejdede bilag 0 til slutsedlen, hvori købers betingelser anføres. Købsaftale og eventuelt bilag 0 fremsendes til CBRE A/S, Frederiksgade 1, 4. sal, 8000 Aarhus C. Frist for afgivelse af tilbud: Torsdag den 3. september 2015, kl Købstilbud skal fremsendes i lukket kuvert mærket Tilbud på Mindet 4 og Sydhavnsgade, Aarhus C, og fremsendes som anbefalet brev eller afleveres efter forudgående personlig aftale mod kvittering. Indkomne tilbud er fortrolige indtil et salg har fundet sted, hvorfor åbning af tilbud finder sted for lukkede døre umiddelbart efter fristens udløb. Udbudsprospekt, version: 30. juni 2015.

13 CBRE - DANMARK CBRE er verdens førende ejendomsrådgiver inden for erhvervsejendomme med medarbejdere på kontorer i København og Aarhus. Vi yder professionel rådgivning til virksomheder og tilbyder en bred vifte af serviceydelser både i Danmark og udlandet. Vi sætter en høj standard for kvalitet af vores rådgivning og serviceydelser i et personligt og langvarigt samarbejde med vores kunder. CBRE A/S er en del af CBRE Group, Inc., som er verdens største virksomhed på området med medarbejdere (eksklusiv filialer) fordelt på mere end 370 kontorer i 42 lande. CBRE Group, Inc. er noteret på børsen i New York. CBRE Group er desuden et Fortune 500 og et S&P 500 selskab, og er som de eneste erhvervsejendomsrådgivere blevet udnævnt til at være blandt de 50 Best in Class selskaber af Business Week. CBRE A/S i Danmark blev etableret i 1998, og i dag har selskabet 56 ansatte fordelt på 2 kontorer i henholdsvis København og Aarhus. Denne præsentation er baseret på oplysninger modtaget fra opdragsgiver og Aarhus Kommune. CBRE A/S påtager sig ikke ansvar for eventuelle fejl og mangler, ligesom sælger og CBRE er uden ansvar for de i prospektet anførte arealer, projektmuligheder og hvorvidt den indikerede driftsøkonomi kan realiseres.

14 MATRIKELKORT BILAG 1

15 LEJERFORTEGNELSE BILAG 2 Mindet 4, 8000 Aarhus C Ejendomsnr.: Matr. nr.: 2148eh Århus Bygrunde Aktuel Markedsleje Indflyt- Areal ekskl. Samlet årlig leje Husleje istandsatte Husleje Opsigelses- Uopsiglighed Lejere- Næste Nr. Lejer Anvendelse ning Antal kælder 1) areal 1) 1/ kr./m2 lejemål 2) kr./m2 Deposita varsel Udlejer Lejer gulering regulering Stueplan 1 Ledig (udlejet tidsbegrænset 3)) Butik 63 m² 63 m² Havnearb. Fagforening 4) Kontor m² 85 m² mdr. pr. - - Drøftes hvert 4. år. Varmestue for havnearb m² 260 m² /4 eller 1/ m² 345 m² 1. sal 3 Ledig (Bay Shipping) 5) Kontor 137 m² 137 m² Carl Elgaard Shipping Kontor m² 125 m² mdr % NPI Marinehjemmeværnet Mødelokale m² 130 m² mdr % NPI Tagetage 6 Ledig Arkiv (delvis udnyttet) 284 m² 284 m² Kælder 7 Ledig Arkiv (delvis udnyttet) 185 m² mdr. I alt m² m² Parkering 6) Samlet leje m² m² Noter: 1) Arealangivelser er for de udlejede arealer baseret på oplysninger fra lejekontrakterne. Arealet for den ledige butik i stueplan og havnearbejdernes varmestue er dog baseret på BBR-Meddelelse. Tagetage er baseret på opmåling fra Aarhus Havn. Arealspecifikation i henhold til BBR-Meddelelse Bebygget areal 407 m² Samlet bygningsareal (stue og 1. sal) 802 m² Kælder 185 m² Tagetage 373 m² Tagetage (udnyttet) 373 m² Samlet erhvervsareal m² Det bemærkes, at tagetagen er registreret som værende udnyttet, idet det bemærkes, at den faktiske stand kræver en større istandsættelse inden tagetagen kan udlejes. 2) Den vurderede markedsleje er for istandsatte lejemål, der er udlejet på sædvanlige markedsvilkår uden anvendelsesbegrænsning til nuværende havnerelaterede formål. Ved vurdering af lejen er det lagt til grund, at lejer ud over lejen tillige afholder alle forbrugs- og driftsudgifter med undtagelse af udvendig bygningsvedligeholdelse og udlejers administration. For såvidt angår tagetagen er det lagt til grund at der opnås de nødvendige tilladelser fra relevante myndigheder til renovering af tagetagen til kontorformål, herunder tilladelse til etablering af kviste og ovenlysvinduer. 3) Lejemålet er udlejet til Fonden Jakob med ophør pr. den 30. september ) Det er aftalt mellem lejer og udlejer, at der ikke pt. betales husleje. 5) Lejemålet er pt. udlejet til Bay Shipping, der har opsagt deres lejemål til fraflytning pr. 1. august ) En del af parkeringsarealet er udlejet til DLG og kan opsiges med 3 måneders varsel. Opsigelse skal ske via ejer af ejendommen Mindet 6.

16 MINDET 4 - PLANTEGNINGER BILAG 3 Stueplan 1. sal Plantegningerne er vejledende og ikke målfaste.

17 MINDET 4 - PLANTEGNINGER BILAG 3 2. sal / tagetage Kælder Plantegningerne er vejledende og ikke målfaste.

18 BELIGGENHED BILAG m 750 m 500 m 250 m 750 m 500 m 250 m

Beliggenhed, cash-flow, afskrivning og mulig boligkonvertering

Beliggenhed, cash-flow, afskrivning og mulig boligkonvertering Beliggenhed, cash-flow, afskrivning og mulig boligkonvertering Udlejet til Fitness World A/S med uopsigelighed til 1/9 2021 Strandvejen 32E, 2100 København Ø FAKTA: Matr.nr.: 2700 Udenbys Klædebo Kvarter,

Læs mere

BUTIKSEJERLEJLIGHED I BROBJERGHUS, AARHUS C. Østergade 1, st., 8000 Aarhus C Sag 16395

BUTIKSEJERLEJLIGHED I BROBJERGHUS, AARHUS C. Østergade 1, st., 8000 Aarhus C Sag 16395 BUTIKSEJERLEJLIGHED I BROBJERGHUS, AARHUS C Østergade 1, st., 8000 Aarhus C Sag 16395 Lighthouse/Isbjerget Bestseller Butiksejerlejlighed Østergade 1 Magasin Domkirken Busgadehuset Hotel Scandic Salling

Læs mere

CHARMERENDE BYEJENDOM DIREKTE V/ TORVEPLADSEN. Nytorv 8A-C, 4200 Slagelse

CHARMERENDE BYEJENDOM DIREKTE V/ TORVEPLADSEN. Nytorv 8A-C, 4200 Slagelse CHARMERENDE BYEJENDOM DIREKTE V/ TORVEPLADSEN Nytorv 8A-C, 4200 Slagelse FAKTA: Matr.nr.: 269 Slagelse Bygrunde Adresse: Nytorv 8A-C, 4200 Slagelse Ejendomsvurdering 2014: Kr. 11.700.000, heraf grundværdi

Læs mere

FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM. Over Hadstenvej 48-50, 8370 Hadsten Sag 16271

FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM. Over Hadstenvej 48-50, 8370 Hadsten Sag 16271 FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM Over Hadstenvej 48-50, 8370 Hadsten Sag 16271 OMRÅDET Ejendommen er beliggende i Hadsten, der er en del af Favrskov Kommune. Kommunen er en del af Region Midtjylland,

Læs mere

Stationscenter med udviklingspotentiale. Tåstrup Stationscenter Selsmosevej 2, 2630 Taastrup

Stationscenter med udviklingspotentiale. Tåstrup Stationscenter Selsmosevej 2, 2630 Taastrup Stationscenter med udviklingspotentiale Tåstrup Stationscenter Selsmosevej 2, 2630 Taastrup EJENDOMMEN: Tåstrup Stationscenter er opført i 1973 med etagehøje betonelementer og built-up tag. Ejendommen

Læs mere

JOMFRUSTIEN 8, 6100 HADERSLEV

JOMFRUSTIEN 8, 6100 HADERSLEV JOMFRUSTIEN 8, 6100 HADERSLEV EJENDOMMEN: Jomfrustien 8 er beliggende centralt i Haderslev. Ejendommen er opført i 1907 og ombygget i 1990. Ejendommen er velvedligeholdt og fremstår derfor i god stand.

Læs mere

TORVET 7, 6100 HADERSLEV

TORVET 7, 6100 HADERSLEV TORVET 7, 6100 HADERSLEV EJENDOMMEN: Ejendommen, der er fredet, menes opført omkring ca. 1680, og fremtræder i velvedligeholdt stand. Stueetagen er udlejet til café og spiserestaurant, og har i 1998 gennemgået

Læs mere

Liebhaverejendom - eksklusivt beliggende ved Kgs. Nytorv. Store Kongensgade 22-24, 1264 København K Salgssag nr

Liebhaverejendom - eksklusivt beliggende ved Kgs. Nytorv. Store Kongensgade 22-24, 1264 København K Salgssag nr Liebhaverejendom - eksklusivt beliggende ved Kgs. Nytorv Store Kongensgade 22-24, 1264 København K Salgssag nr. 183517 FAKTA: Matr.nr.: 225 Sankt Annæ Øster Kvarter, København Adresse: Store Kongensgade

Læs mere

MINDRE EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED. Eckersbergsgade 37, 8000 Aarhus C Sag 129061 Kontantpris kr. 8.700.000 Afkast ca. 3,46 % I alt 270 m²

MINDRE EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED. Eckersbergsgade 37, 8000 Aarhus C Sag 129061 Kontantpris kr. 8.700.000 Afkast ca. 3,46 % I alt 270 m² MINDRE EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED Eckersbergsgade 37, 8000 Aarhus C Sag 129061 Kontantpris kr. 8.700.000 Afkast ca. 3,46 % I alt 270 m² EJENDOMMEN: Ejendommen er opført i røde i 1926 med ydermure

Læs mere

BEDSTE BELIGGENHED UDEN TILBUDSPLIGT. Vodroffsvej 5, 1900 Frederiksberg C Sag 108677

BEDSTE BELIGGENHED UDEN TILBUDSPLIGT. Vodroffsvej 5, 1900 Frederiksberg C Sag 108677 BEDSTE BELIGGENHED UDEN TILBUDSPLIGT Vodroffsvej 5, 1900 Frederiksberg C Sag 108677 EJENDOMMEN: Markant boligudlejningsejendom med meget smukt mønstret murværk mod Vodroffsvej. Ejendommen har den bedste

Læs mere

TORVET 7, 6100 HADERSLEV

TORVET 7, 6100 HADERSLEV TORVET 7, 6100 HADERSLEV EJENDOMMEN: Ejendommen, der er fredet, menes opført omkring ca. 1680, og fremtræder i velvedligeholdt stand. Stueetagen er udlejet til cafe og spiserestaurant, og har i 1998 gennemgået

Læs mere

SALG AF BOLIG-/ ERHVERVSEJENDOM. Rosenvangs Alle 213a, 8270 Højbjerg

SALG AF BOLIG-/ ERHVERVSEJENDOM. Rosenvangs Alle 213a, 8270 Højbjerg SALG AF BOLIG-/ ERHVERVSEJENDOM Rosenvangs Alle 213a, 8270 Højbjerg Ceres Park & Arena Jydsk Væddeløbsbane Mindeparken Fredensvang Runddel Marselisborg Slot Varna Palæ Thors Mølle Marselisborg Dyrehave

Læs mere

Klamsagervej 19-25 8230 Åbyhøj. Velindrettede kontorlejemål i veludbygget erhvervspark

Klamsagervej 19-25 8230 Åbyhøj. Velindrettede kontorlejemål i veludbygget erhvervspark Klamsagervej 19-25 8230 Åbyhøj Velindrettede kontorlejemål i veludbygget erhvervspark For MP Pension udlejes præsentable og velindrettede kontorlejemål. Ejendommene, hvori lejemålene er beliggende, er

Læs mere

SJÆLDENT UDBUDT BUTIKSLOKALE i MARGRETHEGAARDEN. Frederiksgade 12, st. th., 8000 Aarhus C. Sag 142496

SJÆLDENT UDBUDT BUTIKSLOKALE i MARGRETHEGAARDEN. Frederiksgade 12, st. th., 8000 Aarhus C. Sag 142496 SJÆLDENT UDBUDT BUTIKSLOKALE i MARGRETHEGAARDEN Frederiksgade 12, st. th., 8000 Aarhus C. Sag 142496 BELIGGENHED OG OMRÅDET Butikslejemålet er beliggende i hjertet af Aarhus, nær det hyggelige cafémiljø

Læs mere

SMUKT BELIGGENDE SKANDERBORGHUS HOTEL. Dyrehaven 3, 8660 Skanderborg Sag 124379

SMUKT BELIGGENDE SKANDERBORGHUS HOTEL. Dyrehaven 3, 8660 Skanderborg Sag 124379 SMUKT BELIGGENDE SKANDERBORGHUS HOTEL Dyrehaven 3, 8660 Skanderborg Sag 124379 INDLEDNING: Hotel Skanderborghus, der blev indviet i 1961 og moderniseret i 1970`erne af Verner Panton, er beliggende Dyrehaven

Læs mere

KONTOR-KLINIKLOKALER i MARGRETHEGAARDEN. Frederiksgade 12, 1. sal., 8000 Aarhus C Sag

KONTOR-KLINIKLOKALER i MARGRETHEGAARDEN. Frederiksgade 12, 1. sal., 8000 Aarhus C Sag KONTOR-KLINIKLOKALER i MARGRETHEGAARDEN Frederiksgade 12, 1. sal., 8000 Aarhus C Sag 160719 Frederiksgade 12, 1. sal BELIGGENHED OG OMRÅDET Lejemålet er beliggende i hjertet af Aarhus, nær det hyggelige

Læs mere

Totalrenoveret bevaringsværdig erhvervsejendom v/hvidovre St. m/mazda Motor Danmark som hovedlejer Vojensvej 11, 2610 Rødovre

Totalrenoveret bevaringsværdig erhvervsejendom v/hvidovre St. m/mazda Motor Danmark som hovedlejer Vojensvej 11, 2610 Rødovre Totalrenoveret bevaringsværdig erhvervsejendom v/hvidovre St. m/mazda Motor Danmark som hovedlejer Vojensvej 11, 2610 Rødovre FAKTA: Matr.nr.: 1h, Hvidovre By, Hvidovre Adresse: Vojensvej 11, 2610 Rødovre

Læs mere

LYSE KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OLOF PALMES ALLÉ 44, 8200 AARHUS N

LYSE KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OLOF PALMES ALLÉ 44, 8200 AARHUS N LYSE KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OLOF PALMES ALLÉ 44, 8200 AARHUS N EJENDOMMEN OG OMRÅDET Ejendommen er med stor synlighed og fremtræder præsentabel med beliggenheden på hjørnet af Brendstrupgårdsvej

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 6.000.000 kr. Bruttoleje: 340.383 kr. Byggeretter

Læs mere

KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OG RECEPTION OLOF PALMES ALLÉ 44, 8200 AARHUS N

KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OG RECEPTION OLOF PALMES ALLÉ 44, 8200 AARHUS N KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OG RECEPTION OLOF PALMES ALLÉ 44, 8200 AARHUS N EJENDOMMEN OG OMRÅDET Ejendommen er med stor synlighed og fremtræder præsentabel med beliggenheden på hjørnet af Brendstrupgårdsvej

Læs mere

KONTORLEJEMÅL I AROSGAARDEN. Åboulevarden 23-31/Fiskergade 39-43, 8000 Aarhus C Sag 105139

KONTORLEJEMÅL I AROSGAARDEN. Åboulevarden 23-31/Fiskergade 39-43, 8000 Aarhus C Sag 105139 KONTORLEJEMÅL I AROSGAARDEN Åboulevarden 23-31/Fiskergade 39-43, 8000 Aarhus C Sag 105139 De Bynære Havnearealer Bestseller Navitas Aarhus Domkirke Magasin Arosgaarden Europaplads Dokk1 Strøget - Søndergade

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT - EJENDOM TIL SALG FOR AARHUS KOMMUNE - Tilbudsfrist 24. juni True Byvej 8 & 21, 8381 Tilst Sag

UDBUDSPROSPEKT - EJENDOM TIL SALG FOR AARHUS KOMMUNE - Tilbudsfrist 24. juni True Byvej 8 & 21, 8381 Tilst Sag UDBUDSPROSPEKT - EJENDOM TIL SALG FOR AARHUS KOMMUNE - Tilbudsfrist 24. juni 2016 True Byvej 8 & 21, 8381 Tilst Sag 118235 OFFENTLIGT UDBUD: Ejendommen matr. nr. 1a og 1cø True By, Brabrand, beliggende

Læs mere

C.F. RICHS VEJ 103, 2000 FREDERIKSBERG Salgsprospekt - sagsnr. 137328

C.F. RICHS VEJ 103, 2000 FREDERIKSBERG Salgsprospekt - sagsnr. 137328 VELBELIGGENDE EJENDOM PÅ FREDERIKSBERG Alt bliver ledigt til køber. Overtagelse 1/7 2016 63 parkeringspladser på egen grund Kort afstand til Flintholm Station og Metro C.F. RICHS VEJ 103, 2000 FREDERIKSBERG

Læs mere

Velbeliggende byggegrund på 37.577 m 2 centralt i Taastrup. m/mulighed for at bygge optil 15.000 m 2 til erhvervsformål Helgeshøj Allé, 2630 Taastrup

Velbeliggende byggegrund på 37.577 m 2 centralt i Taastrup. m/mulighed for at bygge optil 15.000 m 2 til erhvervsformål Helgeshøj Allé, 2630 Taastrup Velbeliggende byggegrund på 37.577 m 2 centralt i Taastrup m/mulighed for at bygge optil 15.000 m 2 til erhvervsformål Helgeshøj Allé, 2630 Taastrup FAKTA: Matr.nr.: 9d, Høje Taastrup By, Høje Taastrup

Læs mere

TIL SALG. Ejendom til bruger eller investor. Hovedvejen 9, 2600 Glostrup Sag (HT)

TIL SALG. Ejendom til bruger eller investor. Hovedvejen 9, 2600 Glostrup Sag (HT) TIL SALG Ejendom til bruger eller investor Hovedvejen 9, 2600 Glostrup Sag 210271 (HT) EJENDOMMEN Ejendom på i alt 4.422 m² (jf. BBR) med optimal synlighed ud til Hovedvejen indfaldsvej til København -

Læs mere

KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OG MØDEFACILITETER HEDEAGER 3, 8200 AARHUS N SAG

KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OG MØDEFACILITETER HEDEAGER 3, 8200 AARHUS N SAG KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OG MØDEFACILITETER HEDEAGER 3, 8200 AARHUS N SAG 166059 1 LETBANESTOP Letbanen forventes at køre til Skejby i ultimo 2017. 2 EJENDOMMEN OG OMRÅDET Ejendommen er ejet af

Læs mere

TIL SALG. Ejendom til bruger eller investor. Hovedvejen 9, 2600 Glostrup Sag (HT)

TIL SALG. Ejendom til bruger eller investor. Hovedvejen 9, 2600 Glostrup Sag (HT) TIL SALG Ejendom til bruger eller investor Hovedvejen 9, 2600 Glostrup Sag 210271 (HT) EJENDOMMEN Ejendom på i alt 4.396 m² (jf. opmåling) med optimal synlighed ud til Hovedvejen indfaldsvej til København

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Bredgade 17A, 7400 Herning

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Bredgade 17A, 7400 Herning Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Bredgade 17A, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende investeringsejendom med butik, kontorer og boliger lige midt i Herning 13.000.000 kr. Bruttoleje:

Læs mere

Fuldt udlejet produktionsejendom sælges

Fuldt udlejet produktionsejendom sælges Fuldt udlejet produktionsejendom sælges Sag 16243 FINLANDSVEJ 12A, 6100 HADERSLEV Salgspris kontant: 16.350.000 kr. Bruttoleje: 1.407.127 kr. Startforrentning v. kontant handel ca. 8,75% Erhvervsareal

Læs mere

TIL SALG FORELØBIG PRÆSENTATION AF KONTOREJENDOM

TIL SALG FORELØBIG PRÆSENTATION AF KONTOREJENDOM TIL SALG FORELØBIG PRÆSENTATION AF KONTOREJENDOM KIRKEGADE 8 9900 FREDERIKSHAVN Ejendomsmæglerfirmaet Leif Olsen A/S Nikolaj Plads 30 DK 1067 København K Reg.nr. 214556 CVR-nr. 17 26 04 8 Telefon +45 33

Læs mere

TIL SALG. Ejendom til bruger eller investor. Hovedvejen 9, 2600 Glostrup Sag (HT)

TIL SALG. Ejendom til bruger eller investor. Hovedvejen 9, 2600 Glostrup Sag (HT) TIL SALG Ejendom til bruger eller investor Hovedvejen 9, 2600 Glostrup Sag 210271 (HT) EJENDOMMEN Ejendom på i alt 4.390 m² (jf. BBR) med optimal synlighed ud til Hovedvejen indfaldsvej til København -

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup.

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. Salgsprospekt Investeringsejendommen Bredgade 13, 7470 Karup Salgspris kontant: Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. 2.200.000 kr. Bruttoleje (Fuldt udlejet): 230.356 kr. Bruttoleje

Læs mere

VELHOLDT KONTOREJENDOM MED MINDRE LAGER

VELHOLDT KONTOREJENDOM MED MINDRE LAGER VELHOLDT KONTOREJENDOM MED MINDRE LAGER Hammerbakken 19, 3460 Birkerød Ejendommen udbydes til salg. Alt er ledigt til købers anvendelse. Ref. sag nr. 105658/juni 2015 Grunden er delvist indhegnet. Der

Læs mere

BUTIKSLEJEMÅL MED MANGE MULIGHEDER. Åboulevarden 23, st., 8000 Aarhus C Sag 105139

BUTIKSLEJEMÅL MED MANGE MULIGHEDER. Åboulevarden 23, st., 8000 Aarhus C Sag 105139 BUTIKSLEJEMÅL MED MANGE MULIGHEDER Åboulevarden 23, st., 8000 Aarhus C Sag 105139 De Bynære Havnearealer Bestseller Navitas Aarhus Domkirke Magasin Åboulevarden Arosgaarden Europaplads Dokk1 Strøget -

Læs mere

4-STJERNET HOTEL SALE AND LEASE BACK. Nordmarksvej 8, 7190 Billund Sag 139457

4-STJERNET HOTEL SALE AND LEASE BACK. Nordmarksvej 8, 7190 Billund Sag 139457 4-STJERNET HOTEL SALE AND LEASE BACK Nordmarksvej 8, 7190 Billund Sag 139457 LEGOLAND BILLUND TRAV LALANDIA HOTEL SVANEN LEGOLAND Holiday Village GRUNDAREAL EJET AF LALANDIA LALANDIA FERIEHUSE INDLEDNING:

Læs mere

KONTOR-/KLINIKLEJEMÅL TÆT PÅ RÅDHUSPLADSEN. H.H. Seedorffs Stræde 3-5, 1. sal, 8000 Aarhus C Sag 121295

KONTOR-/KLINIKLEJEMÅL TÆT PÅ RÅDHUSPLADSEN. H.H. Seedorffs Stræde 3-5, 1. sal, 8000 Aarhus C Sag 121295 KONTOR-/KLINIKLEJEMÅL TÆT PÅ RÅDHUSPLADSEN H.H. Seedorffs Stræde 3-5, 1. sal, 8000 Aarhus C Sag 121295 H.H. Seedorffs Stræde 3 5 BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende med en attraktiv placering

Læs mere

SALG/LEJE AF KONTOR-/ LAGEREJENDOM I GRENAA. Djursgade 31, 8500 Grenaa

SALG/LEJE AF KONTOR-/ LAGEREJENDOM I GRENAA. Djursgade 31, 8500 Grenaa SALG/LEJE AF KONTOR-/ LAGEREJENDOM I GRENAA Djursgade 31, 8500 Grenaa INDLEDNING Ejendommen Djursgade 31 er yderst velbeliggende i Grenaa Midtby mod udviklingsområdet Dampvæveri-grunden og har siden 1.

Læs mere

SALG AF KONTOR- OG LAGER- EJENDOM I HØJ KVALITET. Samsøvej 10, 8382 Hinnerup

SALG AF KONTOR- OG LAGER- EJENDOM I HØJ KVALITET. Samsøvej 10, 8382 Hinnerup SALG AF KONTOR- OG LAGER- EJENDOM I HØJ KVALITET Samsøvej 10, 8382 Hinnerup INDLEDNING I en længere årrække har ejeren af Samsøvej 10 i Hinnerup drevet egen forretning fra ejendommen, og er på grund af

Læs mere

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM I AARHUS C. Åboulevarden 96, 8000 Aarhus C Sag 163520

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM I AARHUS C. Åboulevarden 96, 8000 Aarhus C Sag 163520 BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM I AARHUS C Åboulevarden 96, 8000 Aarhus C Sag 163520 INDLEDNING Nærværende salgsmateriale omfatter boligudlejningsejendommen Åboulevarden 96, 8000 Aarhus C (nr. 2 på kortet), der

Læs mere

INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG

INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG Agerhatten 5, 5220 Odense SØ Salgspris kontant 19.200.000 kr. Gældende nettoleje p.a. 1.688.722 kr. Nettoleje p.a. lokaler u/udlejning 212.250 kr. Samlet nettoleje p.a. 1.900.972

Læs mere

KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OG MØDEFACILITETER HEDEAGER 1, ST., STOK F, 8200 AARHUS N SAG

KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OG MØDEFACILITETER HEDEAGER 1, ST., STOK F, 8200 AARHUS N SAG KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OG MØDEFACILITETER HEDEAGER 1, ST., STOK F, 8200 AARHUS N SAG 166059 1 LETBANESTOP Letbanen forventes at køre til Skejby i 2017. 2 EJENDOMMEN OG OMRÅDET Ejendommen er ejet

Læs mere

KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OG MØDEFACILITETER HEDEAGER 3, 1. SAL, STOK B, 8200 AARHUS N SAG

KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OG MØDEFACILITETER HEDEAGER 3, 1. SAL, STOK B, 8200 AARHUS N SAG KONTORLEJEMÅL MED FÆLLES KANTINE OG MØDEFACILITETER HEDEAGER 3, 1. SAL, STOK B, 8200 AARHUS N SAG 166059 1 LETBANESTOP Letbanen forventes at køre til Skejby i 2017. 2 EJENDOMMEN OG OMRÅDET Ejendommen er

Læs mere

KONTORLEJEMÅL TIL FREM- LEJE PÅ AARHUS HAVN. Østhavnsvej 37, 1. sal, 8000 Aarhus C Sag 16167

KONTORLEJEMÅL TIL FREM- LEJE PÅ AARHUS HAVN. Østhavnsvej 37, 1. sal, 8000 Aarhus C Sag 16167 KONTORLEJEMÅL TIL FREM- LEJE PÅ AARHUS HAVN Østhavnsvej 37, 1. sal, 8000 Aarhus C Sag 16167 BELIGGENHED OG OMRÅDET For Damco Denmark A/S fremlejes attraktive kontorlokaler beliggende ved containerterminalen

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Funder Kirkevej 71A-B, 8600 Silkeborg. Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3)

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Funder Kirkevej 71A-B, 8600 Silkeborg. Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3) UDBUD Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3) Grundareal 2.064 m² heraf 324 m2 vej Tilbudsfrist mandag 3. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.250.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende

Læs mere

ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT

ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT Sag 11339 FJORDGADE 10, 8930 RANDERS NØ Salgspris kontant (ekskl. moms): 4.000.000 kr. Muligt bruttoetageareal ca. 2.370 m² Grundareal i h.t. tingbog 3.950

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Vestergade 14, 7400 Herning. Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Vestergade 14, 7400 Herning. Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning Salgsprospekt for investeringsejendommen Vestergade 14, 7400 Herning Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning Salgspris kontant: 2.800.000 kr. Bruttoleje: 237.360 kr. Startforrentning

Læs mere

MOMSFRIT BUTIKS OG KONTORLEJE- MÅL i AARHUS C. Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, st. og 1. sal, 8000 Aarhus C

MOMSFRIT BUTIKS OG KONTORLEJE- MÅL i AARHUS C. Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, st. og 1. sal, 8000 Aarhus C MOMSFRIT BUTIKS OG KONTORLEJE- MÅL i AARHUS C Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, st. og 1. sal, 8000 Aarhus C Lejemålets beliggenhed Busstoppesteder Nærliggende offentlige parkeringshuse BELIGGENHED OG

Læs mere

KONTOR-/KLINIKLEJEMÅL TÆT PÅ RÅDHUSPLADSEN. H.H. Seedorffs Stræde 3-5, 8000 Aarhus C Sag 121295

KONTOR-/KLINIKLEJEMÅL TÆT PÅ RÅDHUSPLADSEN. H.H. Seedorffs Stræde 3-5, 8000 Aarhus C Sag 121295 KONTOR-/KLINIKLEJEMÅL TÆT PÅ RÅDHUSPLADSEN H.H. Seedorffs Stræde 3-5, 8000 Aarhus C Sag 121295 BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende med en attraktiv placering tæt på Rådhuset og Hovedbanegården,

Læs mere

VELHOLDT KONTOR-/ LAGEREJENDOM I ODENSE S. Knullen 6, Højby, 5260 Odense S.

VELHOLDT KONTOR-/ LAGEREJENDOM I ODENSE S. Knullen 6, Højby, 5260 Odense S. VELHOLDT KONTOR-/ LAGEREJENDOM I ODENSE S Knullen 6, Højby, 5260 Odense S. Af og lkørsel l E20 Til Odense E20 EJENDOMMEN Entreprenørvirksomheden Per Aarsleff A/S flytter til en større ejendom i Odense.

Læs mere

DETAILLEJEMÅL TÆT PÅ STRØGET OG SALLING. Østergade 31-33, 8000 Aarhus C Sag 121290

DETAILLEJEMÅL TÆT PÅ STRØGET OG SALLING. Østergade 31-33, 8000 Aarhus C Sag 121290 DETAILLEJEMÅL TÆT PÅ STRØGET OG SALLING Østergade 31-33, 8000 Aarhus C Sag 121290 BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende tæt på Søndergade (Strøget). Alle byens faciliteter er i nær afstand,

Læs mere

EJERLEJLIGHED TIL BUTIK / ERHVERV. Nørregade 28/Sjællandsgade 1, 8000 Aarhus C Sag 120887 Kontant kr. 1.995.000 Afkast ca. 6,5 % I alt 127 m²

EJERLEJLIGHED TIL BUTIK / ERHVERV. Nørregade 28/Sjællandsgade 1, 8000 Aarhus C Sag 120887 Kontant kr. 1.995.000 Afkast ca. 6,5 % I alt 127 m² EJERLEJLIGHED TIL BUTIK / ERHVERV Nørregade 28/Sjællandsgade 1, 8000 Aarhus C Sag 120887 Kontant kr. 1.995.000 Afkast ca. 6,5 % I alt 127 m² Butikken er p.t. indrettet med zoner til hhv. udstilling og

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 4.675.000 kr. Bruttoleje: 315.686 kr. Afkast

Læs mere

Salgsprospekt. Boligudlejningsejendommen. Sjællandsgade 59, 7400 Herning. Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær.

Salgsprospekt. Boligudlejningsejendommen. Sjællandsgade 59, 7400 Herning. Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær. Salgsprospekt Boligudlejningsejendommen Sjællandsgade 59, 7400 Herning Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær. lejligheder Salgspris kontant: 5.500.000 kr. Bruttoleje: 334.200 kr.

Læs mere

Jernbanegade 22, 1. th., 6700 Esbjerg Side 1 af 8

Jernbanegade 22, 1. th., 6700 Esbjerg Side 1 af 8 LASSEN ERHVERV OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 087 Skolegade 39, 6700 Esbjerg Erhvervsejendom med stort parkeringsareal i centrum Erhvervsareal: 760 m 2 Kælderareal: 105 m 2 Grundareal: 1.166 m 2 23 parkeringspladser

Læs mere

LET TILGÆNGELIGT LEJEMÅL i VIBY J. Sønderhøj 16, st., 8260 Viby J. Sag

LET TILGÆNGELIGT LEJEMÅL i VIBY J. Sønderhøj 16, st., 8260 Viby J. Sag LET TILGÆNGELIGT LEJEMÅL i VIBY J. Sønderhøj 16, st., 8260 Viby J. Sag 133070 LEJEMÅL LETBANESTOP BELIGGENHED OG OMRÅDET Sønderhøj er beliggende i Viby få kilometer fra Aarhus centrum, tæt ved motorvejen

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Navervej 5, 7430 Ikast. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Ikast

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Navervej 5, 7430 Ikast. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Ikast Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Navervej 5, 7430 Ikast Salgspris kontant: Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Ikast 2.250.000 kr. Bruttoleje: 84.000 kr. Bruttoetageareal

Læs mere

MINDRE EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED. Eckersbergsgade 37, 8000 Aarhus C Sag Kontantpris kr I alt 270 m²

MINDRE EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED. Eckersbergsgade 37, 8000 Aarhus C Sag Kontantpris kr I alt 270 m² MINDRE EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED Eckersbergsgade 37, 8000 Aarhus C Sag 129061 Kontantpris kr. 8.700.000 I alt 270 m² EJENDOMMEN: Ejendommen er opført i røde i 1926 med ydermure i røde teglsten

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holbækvej 32, 4450 Jyderup Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgspris kontant: 1.750.000 kr. Bruttoleje: 277.440 kr. Startforrentning ved kontant handel:

Læs mere

LASSEN ERHVERV. OFFENTLIGT UDBUD Sag nr Tilbudsfrist fredag, den 20. januar 2017 kl Havnearbejdernes Mønstringshus udbydes til salg

LASSEN ERHVERV. OFFENTLIGT UDBUD Sag nr Tilbudsfrist fredag, den 20. januar 2017 kl Havnearbejdernes Mønstringshus udbydes til salg Og i- LASSEN ERHVERV OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 273 Vesterhavsgade 50, 6700 Esbjerg Havnearbejdernes Mønstringshus udbydes til salg Erhvervsareal 872 m 2 Grundareal 1.560 m 2 Velfærdsbygning m.m. Overtagelse

Læs mere

Ejendom i eftertragtet villakvarter sjælden konverteringsmulighed

Ejendom i eftertragtet villakvarter sjælden konverteringsmulighed Ejendom i eftertragtet villakvarter sjælden konverteringsmulighed Baunegårdsvej 73, 2900 Hellerup Salgssag nr. 182115 LUFTFOTO MED MARKERING AF MATRIKLEN INDSÆTTES EJENDOMMEN: Charmerende kontorejendom

Læs mere

LAVE DRIFTSUDGIFTER OG FRI PARKERING. Sønderhøj 5-7, 8260 Viby J. Sag

LAVE DRIFTSUDGIFTER OG FRI PARKERING. Sønderhøj 5-7, 8260 Viby J. Sag LAVE DRIFTSUDGIFTER OG FRI PARKERING Sønderhøj 5-7, 8260 Viby J. Sag 8528-13 LEJEMÅL LETBANESTOP BELIGGENHED OG OMRÅDET Sønderhøj er beliggende i Viby få kilometer fra Aarhus centrum, tæt ved motorvejen

Læs mere

H.C. Andersens Boulevard 27, 1553 København V udbydes til SALG

H.C. Andersens Boulevard 27, 1553 København V udbydes til SALG H.C. Andersens Boulevard 27, 1553 København V udbydes til SALG Dansk Design Centers unikke domicil, tegnet af Henning Larsen Architects, opført år 2000, beliggende overfor Tivoli, tæt på Rådhuspladsen,

Læs mere

Fuldt udlejet butikscenter. Rebæk Søpark Butikscenter Immerkær 27, 2650 Hvidovre

Fuldt udlejet butikscenter. Rebæk Søpark Butikscenter Immerkær 27, 2650 Hvidovre Fuldt udlejet butikscenter v/rødovre St. Rebæk Søpark Butikscenter Immerkær 27, 2650 Hvidovre EJENDOMMEN: Rebæk Søpark Butikscenter er opført i 1966 med ydervægge af letbeton og tagdækning af tagpap. Ejendommen

Læs mere

Salgsprospekt UDBUD af boligudlejningsejendom

Salgsprospekt UDBUD af boligudlejningsejendom Salgsprospekt UDBUD af boligudlejningsejendom Budfrist: 22. januar 2019 kl. 12.00 Sankt Jørgens Vej 11, 5700 Svendborg Mindstepris: Flot og velholdt ejendom Kr. 3.785.000 Ejendommen ligger tæt på gågaden

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Skolegade 8-10, 7400 Herning. Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Skolegade 8-10, 7400 Herning. Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Skolegade 8-10, 7400 Herning Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City Salgspris kontant: 4.100.000kr. Bruttoleje: 367.800 kr. Startforrentning

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom. Små hus på 691 m 2. Adresse Bregnevej Gentofte

NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom. Små hus på 691 m 2. Adresse Bregnevej Gentofte NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom Små hus på 691 m 2 Adresse Bregnevej 18 2820 Gentofte Prisforlangende Kontant kr. 17 mio., svarende til et nettoafkast på 4,70% Ansvarsfraskrivelse Informationer

Læs mere

KONTORLEJEMÅL I AROSGAARDEN. Åboulevarden 23-31, 1 og 2. sal, 8000 Aarhus C Sag 16372

KONTORLEJEMÅL I AROSGAARDEN. Åboulevarden 23-31, 1 og 2. sal, 8000 Aarhus C Sag 16372 KONTORLEJEMÅL I AROSGAARDEN Åboulevarden 23-31, 1 og 2. sal, 8000 Aarhus C Sag 16372 De Bynære Havnearealer Bestseller Navitas Aarhus Domkirke Magasin Europaplads Dokk1 Arosgaarden Strøget - Søndergade

Læs mere

EJERLEJLIGHED TIL BUTIK / ERHVERV

EJERLEJLIGHED TIL BUTIK / ERHVERV EJERLEJLIGHED TIL BUTIK / ERHVERV Nørregade 28/Sjællandsgade 1, 8000 Aarhus C Sag 120887 Kontant kr. 2.695.000 Afkast ca. 6 % I alt 127 m² CAPITAL MARKETS Butikken er p.t. indrettet med zoner til hhv.

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Lillelundvej 10A, 7400 Herning

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Lillelundvej 10A, 7400 Herning Salgsprospekt for investeringsejendommen Lillelundvej 10A, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende kontorejendom udlejet til solid lejer, og med yderligere lejepotentiale. 4.950.000 kr. Bruttoleje:

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 Torvegade 1, 6650 Brørup Velbeliggende forretningsejendom på Torvet i Brørup Pris kontant: Kr. 1.495.000 Areal stueplan 147 m 2 Areal i alt: 310 m 2 Jernbanegade

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holstebrovej 53, 7400 Herning. Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holstebrovej 53, 7400 Herning. Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holstebrovej 53, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom. 1.450.000 kr. Bruttoleje: 123.504 kr. Startforrentning ved

Læs mere

ATTRAKTIVT KONTORLEJEMÅL I MODERNE KONTORHUS SLET PARKVEJ 1-3, 8310 TRANBJERG SAG

ATTRAKTIVT KONTORLEJEMÅL I MODERNE KONTORHUS SLET PARKVEJ 1-3, 8310 TRANBJERG SAG ATTRAKTIVT KONTORLEJEMÅL I MODERNE KONTORHUS SLET PARKVEJ 1-3, 8310 TRANBJERG SAG 150580 EJENDOMMEN Ejendommen er opført i 2001, og ejes af AP Ejendomme A/S. Ejendommen, der tidligere har været anvendt

Læs mere

Salgsprospekt. Domicilejendommen. Marsvej 2, 7430 Ikast. Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler

Salgsprospekt. Domicilejendommen. Marsvej 2, 7430 Ikast. Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler Salgsprospekt Domicilejendommen Marsvej 2, 7430 Ikast Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler Salgspris kontant: 3.400.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 590 m²

Læs mere

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Sag 534649P1 TIL SALG Herning - Drejet 24 Ejendommen har tidligere været anvendt til institution Ejendommen sælges i offentligt

Læs mere

DETAILLEJEMÅL TÆT PÅ STRØGET OG SALLING. Østergade 33, st. th., 8000 Aarhus C Sag 121290

DETAILLEJEMÅL TÆT PÅ STRØGET OG SALLING. Østergade 33, st. th., 8000 Aarhus C Sag 121290 DETAILLEJEMÅL TÆT PÅ STRØGET OG SALLING Østergade 33, st. th., 8000 Aarhus C Sag 121290 Østergade 33, st. th. BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende tæt på Søndergade (Strøget). Alle byens faciliteter

Læs mere

Salgsprospekt. for erhvervsejendommen. Sandagervej 17, 7400 Herning. Erhvervsejendom med store befæstede indhegnede arealer.

Salgsprospekt. for erhvervsejendommen. Sandagervej 17, 7400 Herning. Erhvervsejendom med store befæstede indhegnede arealer. Salgsprospekt for erhvervsejendommen Sandagervej 17, 7400 Herning Erhvervsejendom med store befæstede indhegnede arealer. Salgspris kontant: 5.200.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.041 m² Grundareal

Læs mere

CENTRALT BELIGGENDE INVESTERINGS-/PROJEKTEJENDOM I GRENAA DJURSGADE 31, 8500 GRENAA

CENTRALT BELIGGENDE INVESTERINGS-/PROJEKTEJENDOM I GRENAA DJURSGADE 31, 8500 GRENAA CENTRALT BELIGGENDE INVESTERINGS-/PROJEKTEJENDOM I GRENAA DJURSGADE 31, 8500 GRENAA EJENDOMMEN: Ejendommen Djursgade 31 er yderst velbeliggende i Grenaa Midtby mod udviklingsområdet Dampvæveri-grunden.

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning. Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning. Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade Salgsprospekt for investeringsejendommen Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade Salgspris kontant: 9.200.000 kr. Bruttoleje: 803.661 kr. Startforrentning

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Erhvervsparken 24, 8882 Fårvang. Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Erhvervsparken 24, 8882 Fårvang. Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur UDBUD Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur Grundareal 88.069 m² heraf 336 m² vej Tilbudsfrist mandag 3. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.495.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen

Læs mere

POTENTIELT KONTORLEJEMÅL TIL BL.A. IT-VIRKSOMHED

POTENTIELT KONTORLEJEMÅL TIL BL.A. IT-VIRKSOMHED POTENTIELT KONTORLEJEMÅL TIL BL.A. IT-VIRKSOMHED SLETVEJ 34, 8310 TRANBJERG J Sagsnr. 193757 Visualisering BELIGGENHED Ejendommen er beliggende i Tranbjerg i den sydlige del af Aarhus med kun ca. 10 km.

Læs mere

LETBANESTOP OG FRI PARKERING VED DØREN. Sønderhøj 8, 8260 Viby J. Sag

LETBANESTOP OG FRI PARKERING VED DØREN. Sønderhøj 8, 8260 Viby J. Sag LETBANESTOP OG FRI PARKERING VED DØREN Sønderhøj 8, 8260 Viby J. Sag 8528-12 LEJEMÅL LETBANESTOP BELIGGENHED OG OMRÅDET Sønderhøj er beliggende i Viby få kilometer fra Aarhus centrum, tæt ved motorvejen

Læs mere

INVESTERINGSEJENDOM PRÆSENTATION I SELSKAB. Bolig og erhvervslejligheder i selskab. Grydhøjparken 14B+16A, 8381 Tilst

INVESTERINGSEJENDOM PRÆSENTATION I SELSKAB. Bolig og erhvervslejligheder i selskab. Grydhøjparken 14B+16A, 8381 Tilst INVESTERINGSEJENDOM PRÆSENTATION UDBYDES I SELSKAB Bolig og erhvervslejligheder i selskab Grydhøjparken 14B+16A, 8381 Tilst EJENDOMMEN: Ejendommen er beliggende i et nyere veludbygget erhvervsområde vest

Læs mere

KONTORLEJEMÅL PÅ ATTRAKTIVE SØNDERHØJ SØNDERHØJ 1, 8260 VIBY J

KONTORLEJEMÅL PÅ ATTRAKTIVE SØNDERHØJ SØNDERHØJ 1, 8260 VIBY J KONTORLEJEMÅL PÅ ATTRAKTIVE SØNDERHØJ Sag 8528-10 SØNDERHØJ 1, 8260 VIBY J Statsaut. ejendomsmæglere, MDE, valuar og chartered surveyors København: 7022 9601 Aarhus: 7022 9602 EJENDOMMEN - 70.000 M 2 UDLEJET

Læs mere

Salgsprospekt. for lager- og produktionsejendommen. Genvejen 18, 7451 Sunds. Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by.

Salgsprospekt. for lager- og produktionsejendommen. Genvejen 18, 7451 Sunds. Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by. Salgsprospekt for lager- og produktionsejendommen Genvejen 18, 7451 Sunds. Salgspris kontant: Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by. 2.350.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.018

Læs mere

UNDERVISNINGS-/KONTORLEJEMÅL PÅ ATTRAKTIVE SØNDERHØJ

UNDERVISNINGS-/KONTORLEJEMÅL PÅ ATTRAKTIVE SØNDERHØJ UNDERVISNINGS-/KONTORLEJEMÅL PÅ ATTRAKTIVE SØNDERHØJ Sag 8528-11 SØNDERHØJ 16, 8260 VIBY J Statsaut. ejendomsmæglere, MDE, valuar og chartered surveyors København: 7022 9601 Aarhus: 7022 9602 EJENDOMMEN

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen.

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgsprospekt for ejendommen Fabriksvej 8, 7441 Bording Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgspris kontant: 2.300.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.892 m² Grundareal i h.t. tingbog:

Læs mere

Salgsprospekt. vedrørende butiksejendommen. Lind Hovedgade 21, 7400 Herning. Velbeliggende, synlige tidligere dagligvarebutik med parkeringspladser

Salgsprospekt. vedrørende butiksejendommen. Lind Hovedgade 21, 7400 Herning. Velbeliggende, synlige tidligere dagligvarebutik med parkeringspladser Salgsprospekt vedrørende butiksejendommen Lind Hovedgade 21, 7400 Herning Velbeliggende, synlige tidligere dagligvarebutik med parkeringspladser Salgspris kontant: 4.200.000,- kr. Bruttoetageareal, inkl.

Læs mere

DETAILLEJEMÅL TÆT PÅ STRØGET OG SALLING. Østergade 31 st. tv., 8000 Aarhus C Sag 121290

DETAILLEJEMÅL TÆT PÅ STRØGET OG SALLING. Østergade 31 st. tv., 8000 Aarhus C Sag 121290 DETAILLEJEMÅL TÆT PÅ STRØGET OG SALLING Østergade 31 st. tv., 8000 Aarhus C Sag 121290 Østergade 31, st. tv. BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende tæt på Søndergade (Strøget). Alle byens faciliteter

Læs mere

INDUSTRIEJENDOM MED TILHØRENDE KONTOR. Mådevej 37, 6700 Esbjerg Sag

INDUSTRIEJENDOM MED TILHØRENDE KONTOR. Mådevej 37, 6700 Esbjerg Sag INDUSTRIEJENDOM MED TILHØRENDE KONTOR Mådevej 37, 6700 Esbjerg Sag 237785 BAGGRUND Som led i en strategisk beslutning ønsker Vetco Gray Denmark at udbyde nærværende lager-/produktionsejendom til salg.

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 101

SALGSPROSPEKT Sag nr. 101 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 101 Seestvej 1, 6000 Kolding Fuldt udlejet investeringsejendom Pris kontant: 1.800.000 Afkast 1. år, anslået: 9,1% Årlig lejeindtægt: Kr. 217.930 Etageareal i alt:

Læs mere

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning. Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning.

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning. Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning. Salgsprospekt for butiksejerlejligheden Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning. 1.695.000,- kr. Bruttoleje: 123.225,- kr. Startforrentning

Læs mere

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning

Lejeprospekt. Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning Lejeprospekt Kontorlokaler med udsigt. Merkurvej 302, 7400 Herning Kontorlokaler med udsigt, gratis parkering og stor synlighed tæt på indkøbsmuligheder Samlet areal inkl. andel af fællesareal: 250 m 2

Læs mere

VELBELIGGENDE KONTOREJENDOM I NYT CENTEROMRÅDE

VELBELIGGENDE KONTOREJENDOM I NYT CENTEROMRÅDE VELBELIGGENDE KONTOREJENDOM I NYT CENTEROMRÅDE HØJBOVEJ 1A, 8600 SILKEBORG SAG 16307 OMRÅDET Silkeborg Kommune har omkring 90.000 indbyggere, og Silkeborg er kendt som en af Danmarks smukkest beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Marsvej 5, 7430 Ikast. Velbeliggende industriejendom centralt i Ikast md solid lejer.

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Marsvej 5, 7430 Ikast. Velbeliggende industriejendom centralt i Ikast md solid lejer. Salgsprospekt for investeringsejendommen Marsvej 5, 7430 Ikast. Salgspris kontant: Velbeliggende industriejendom centralt i Ikast md solid lejer. 8.500.000 kr. Bruttoleje: 850.224 kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsinformation. Budfrist: Fredag den 1. december 2017 kl Skolevej 12, Tullebølle, 5953 Tranekær

Salgsinformation. Budfrist: Fredag den 1. december 2017 kl Skolevej 12, Tullebølle, 5953 Tranekær Salgsinformation Skolevej 12, Tullebølle, 5953 Tranekær Budfrist: Fredag den 1. december 2017 kl. 11.00 Tilbud afgives på særlig tilbudsblanket og i lukket kuvert til: Langeland Kommune Infrastruktur Fredensvej

Læs mere

Til salg. Foreløbig præsentation af kontorejendom

Til salg. Foreløbig præsentation af kontorejendom Til salg Foreløbig præsentation af kontorejendom DOMMERGAARD BROGADE 3 5900 RUDKØBING Ejendomsmæglerfirmaet Leif Olsen A/S Nikolaj Plads 30 DK 1067 København K Reg.nr. 214556 CVR-nr. 17 26 04 8 Telefon

Læs mere

Salgsopstilling. Udlejningsejendom med 13 boliglejemål og 3 erhvervslejemål i centrum af Odense. Sælges ved offentligt udbud.

Salgsopstilling. Udlejningsejendom med 13 boliglejemål og 3 erhvervslejemål i centrum af Odense. Sælges ved offentligt udbud. Salgsopstilling Udlejningsejendom med 13 boliglejemål og 3 erhvervslejemål i centrum af Odense Sælges ved offentligt udbud Nørregade 47-49 Etageareal: Boligareal 1.176 m², erhvervsareal 574 m² Grundareal:

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Meget velholdt forretningsejendom i centrum Lækkert nyanlagt gågademiljø foran ejendommen. Gl.Torv 3, 4200 Slagelse.

SALGSPROSPEKT. Meget velholdt forretningsejendom i centrum Lækkert nyanlagt gågademiljø foran ejendommen. Gl.Torv 3, 4200 Slagelse. SALGSPROSPEKT Meget velholdt forretningsejendom i centrum Lækkert nyanlagt gågademiljø foran ejendommen Gl.Torv 3, 4200 Slagelse Sag ERH14119 3 lejemål, to er udlejet - ét er p.t. ledigt... Butik i stueplan,

Læs mere

BUTIKSLEJEMÅL MED MANGE MULIGHEDER. Åboulevarden 23, st., 8000 Aarhus C Sag

BUTIKSLEJEMÅL MED MANGE MULIGHEDER. Åboulevarden 23, st., 8000 Aarhus C Sag BUTIKSLEJEMÅL MED MANGE MULIGHEDER Åboulevarden 23, st., 8000 Aarhus C Sag 105139 De Bynære Havnearealer Bestseller Navitas Aarhus Domkirke Magasin Arosgaarden Europaplads Dokk1 Salling Letbane 2017 BELIGGENHED

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Mårkærvej 11, 2630 Taastrup

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Mårkærvej 11, 2630 Taastrup Ejendomsmæglere, Valuarer, MDE, og Chartered Surveyors, MRICS Salgsprospekt for investeringsejendommen Mårkærvej 11, 2630 Taastrup Fuldt udlejet og fuldt afskrivningsberettiget investeringsejendom udbydes

Læs mere