Nyt fra Niva Nu. På Tværs. Åbent Hus. Tryghedsvandringer. September 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt fra Niva Nu. På Tværs. Åbent Hus. Tryghedsvandringer. September 2015"

Transkript

1 Nyt fra Niva Nu September 2015 På Tværs Åbent Hus Vi holdt åbent hus i Nivå Nu torsdag d. 27. august kl , hvor beboere og andre interesserede kunne komme forbi og høre mere om efterårets aktiviteter. Det blev en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor mange beboere kom forbi til en snak, og hvor flere meldte sig til nogle af vores efterårsaktiviteter. Tak til alle jer frivillige, der hjalp med at skabe en hyggelig dag med kaffe, kage, snobrød, gratis tøj og sjove aktiviteter for børnene. Tryghedsvandringer Bjarke har deltaget i to tryghedsvandringer arrangeret af Fredensborg Kommune i samarbejde med firmaet Trygge Byer. Den første vandring var orienteret omkring Nivåhøjafdelingerne, mens den anden vandring var orienteret omkring Niverødafdelingerne. Vandringerne har sat fokus på mulighederne for situationel forebyggelse af kriminalitet i området.

2 Børn, unge og familier Trivsel og udvikling i familielivet Glæde i familielivet Forårets forløb af glæde i familielivet blev afsluttet med stor tilfredshed fra deltagernes side. Der har været det største antal deltagere på holdet og et rimeligt stabilt fremmøde. Emner der er blevet talt om har været, parforhold, opdragelse, psykisk og fysisk trivsel samt taget på familieture i naturen. I evalueringen gav deltagerne udtryk for at de følte de lærte noget, at det hjalp dem til at komme ud og at de fik mere overskud i hverdagen. Der starter nyt forløb op i september. Mindspring Vi har i Nivå Nu fået muligheden for at oprette et Mindspring forløb med opstart til september. Vi er i gang med at rekrutterer 4-5 arabiske forældrepar, som skal deltage i det 8 ugers forløb. Formålet er at styrke deltagernes egen handlekraft i forhold til særlige eksilproblematikker, der udspringer af deltagernes egen virkelighed. Det særlige ved metoden er, at grupperne ledes af en frivillig MindSpring-træner med samme sprog og kulturelle baggrund som deltagerne. Hipp Hopp; Nyt 30 ugers Hipp Hopp forløb starter op i slutningen af september måned. Nivå Nu s Familie-og netværksmedarbejder vil være guide for 2 af de familier, som skal deltage i forløbet. Hipp Hopp er et førskole-projekt under Nivå Bibliotek og Medborgercenter. Formålet med projektet er at gøre børnene parate til skolestart, så de på lige fod med deres klassekammerater forbliver aktive og selvstændigt og kan håndtere udfordringer. Ved at deltage i Hipp Hopp bliver forældrene i stand til at skabe rammerne om et aktivt liv i hjemmet. Inspiration til familielivet Familieklubben Der afholdes hver den første tirsdag i måneden familieklub i samarbejde med Nivå Bibliotek og Medborgercenter. Her mødes familier fra hele Nivå, som har børn mellem 0-6 år til hyggelige aktiviteter og fællesspisning. Det er et fint forum, hvor familier fra både ejerboligerne og fra vores afdelinger mødes, inspireres og hygger sig sammen. Babylegestue Frivillige kræfter fra lokalmiljøet har afholdt Babylegestue 4 mandage i foråret, modsat de mandage hvor sundhedsplejerskerne holder sundhedscafe. De frivillige har evalueret første forløb af Babylegestue og besluttet at fortsætte tiltaget i efteråret.

3 Danskkursus I foråret begyndte det første danskhold med seks kvinder, der var ivrige efter at blive bedre til dansk. Holdet blev undervist af Eja, som arbejder frivilligt i Nivå Nu og er uddannet folkeskolelærer med speciale i tosprogsundervisning. Hver mandag i fem uger mødtes holdet og arbejdede intenst med grammatik og udvikling af elevernes danskkundskaber. Vi forsætter med danskhold i efteråret og har planlagt samarbejde med LOF, samtidig laver vi også hold med frivillige lærere. Familieture Tag familien med på sanketur i Nivås natur. Frederik, Osman og Mette arrangerer familieture ud i naturen. Vi samler bær og urter i skoven og finder spiselige planter på stranden eller fanger krabber og stryger rejer. Familieture er for alle familier i afdelingerne, gratis oplevelse, hvor vi lærer om naturens spisekammer. Familietur til Nivå Strand torsdag d. 3. september kl Saml bær og urter søndag d. 13. september Sundhedscafé Sundhedscaféen har holdt åbent hver mandag i ferien. Efter ferien er der igen åbent mandage i lige uger. Der er stor søgning på sundhedscaféerne med mange nye forældre på barsel. Sundhedscaféen bruges også til at starte mødregrupper op. Individuel vejledning Trivselssamtalerne er meget populære og bruges flittigt, hvilket betyder, at der allerede har været en del beboere i år, der har benyttet sig af muligheden. Samtalerne omhandler forskellige ting, lige fra praktisk hjælp med at få kontakt til instanser, personlige dilemmaer til hjælp med jobansøgninger. Aktivitetsplatforme Rigtig mange unge ses på gaden i øjeblikket. Særligt børn i alderen 8-12 år. Aktivitetsplatformen bliver i efteråret fast hver fredag fra kl Der er fokus på naturaktiviteter, men særligt fokus på, at få ungerne videre i noget foreningsliv/klubliv. Henover sommeren havde vi i uge 28 en improviseret sommercamp, da Upload Sommercamp blev aflyst grundet for få tilmeldinger. Vi havde i snit unger, hvilket også har været med til at synliggøre, hvor stort et behov der er for, at vi får indfanget nogle af alle de unger.

4 Brobygning Kører løbende med opfølgning på fritidspas, fastholdelse af børnene samt opfølgning på deres aktiviteter. Start september er afsat til fritidsvejledning på Nivå skole syd (2-5 klasse). Frederik deltager sammen med Janne Lock (Fritidsbutik) og følger op på de unger, der ikke er aktive, og som har bopæl i de almene boligområder. Brobygningen kører løbende, og ungerne bliver sendt ud til de aktivitetstilbud, de ønsker. Kitchenstars 15 elever mellem år fortsætter på kitchenstars holdet. Hen over efteråret vil der være fokus på naturen og spiseligt ukrudt. Derudover vil der blive eksperimenteret i at lave sine egne mælkeprodukter (Yoghurt, smør og oste) samt kornprodukter (surdej, rugbrød etc.). Kitchenstars var med på Kokkedal Byfest, hvor de unge fik anerkendelse og afprøvet forårets streetfood koncept. Kitchenstars er også inviteret til Fredensborg Slotsmarked, hvor de skal sælge forarbejdet ukrudt. Storytellers: Storytellers-holdet nåede endnu en udstilling, da der viste sig en mulighed for at udstille på Biblioteket. Vi holdt en festlig åbningsdag hvor familie og venner deltog og de smukke billeder hang til stor glæde på Biblioteket i en måned. Det har vist sig svært at rekruttere til Storytellers som et ungdomsskolehold, og derfor er vi nu gået i tænkeboks i forhold til at lave andre former for storytellersforløb. Vi har været i dialog med skolen og UngFredensborg i forhold til samarbejdsmuligheder, men er endnu ikke landet på en endelig løsning. Læring i nye rammer: Kører nu som et tilbud for årgang på Nivå Skole Nord. Tilbuddet henvender sig stadig til en gruppe unge (4 stk.), der er særligt udfordret fagligt og socialt. Tilbuddet er knyttet op på en praktikordning, da UUvejledningen har mulighed for at lave praktikforløb for særligt udfordrede unge. Tilbuddet er et 6 ugers forløb, hvor de unge skal have viden om skovning, forarbejdning af træ og produktion af træmøbler. Forløbet bliver til i tæt samarbejde med Skovskolen i Nødebo og Nordsjællands Maskinstation, der laver to særligt tilrettelagte dage for de unge. Projektet vil udover de to dage i skoven indeholde en dag hos en tømrermester samt 4 byggedage, hvor der bliver produceret møbler til området omkring stenbanen. Projektet skal være med til at virkeliggøre nogle håndværksmæssige kompetencer hos de unge, der eventuelt kan tænde en idé om en håndværksmæssig uddannelse. Projektet løber midt september til slut oktober.

5 Uddannelse, beskæftigelse og erhverv Fremskudt beskæftigelse Katrine er rykket ned i Jobcenteret, og derfor sidder Jacob nu alene som fremskudt sagsbehandler i Nivå Nu. Jacob går på pension ved årsskiftet. Den 7. september er der aftalt møde mellem Jobcenteret og Nivå Nu, hvor indholdet af den fremskudte indsats fremover skal drøftes. 18+ Christina tilbyder løbende vejledning til unge, der henvender sig i forhold til enten deres trivsel eller for at få hjælp til at komme videre med enten skole eller arbejde. Der er lige udarbejdet en lille folder om +18 tilbuddet, som vil blive sendt rundt til diverse samarbejdspartnere. Nivå Nu som træningsplatform Der er pt ingen lokale beboere i praktik eller på anden måde i træning hos Nivå Nu. Vi har dog drøftelser med et par af vores frivillige, som muligvis ønsker et praktikforløb her i efteråret. Frivilligt mentorkorps Mentorprojektet, der har været udsat indtil nu, bliver nu startet op. Der er udarbejdet en folder om mentor-rollen, som skal bruges i rekrutteringsarbejdet af mentorer. Og derudover er der planlagt møde med UU for at koordinere rekruttering af mentees. Beboernetværk, inddragelse og demokrati Styrkelse af frivilligkulturen: I samarbejde med Kokkedal På Vej planlægges to kursusaftener for frivillige i efteråret De to kurser omhandler - konflikthåndtering ansigt til ansigt og på de sociale medier. Og hvordan bruger man sit engagement bedst, uden at brænde ud. Vi glæder os til at samle frivillige fra Nivå og Kokkedal til to spændende aftener. Afdelingsbestyrelserne. Mette fortsætter med at besøge afdelingsbestyrelserne og har indkaldt til fællesmøde for alle fem afdelingsbestyrelser. Fællesmødet afholdes to gange årligt. På fællesmøderne lægges der op til samarbejde og udveksling af erfaringer på tværs af afdelingerne. Gåklub Gennem foråret mødtes en gruppe beboere til gåtur hver fredag kl. 10. Tovholder på gåturene var vores praktikant Amal, som også samarbejdede med Nivå Kvindecafe. Vi håber gåturene kan begynde igen her i sensommeren og være en enkel form for motion og socialt samvær for hjemmegående beboere.

6 Hverdagsliv og Naboskab: OnsdagsCafe I Onsdagscafeen mødtes en mindre gruppe beboere frem til juni måned. Cafeen var tænkt som et sted hvor beboere mødes og snakker med naboer. I foråret kørte beboerne selv cafeen, det var en fast gruppe, der deltog, men sidst på sæsonen var tilslutningen ikke så stor. Efter forslag fra beboerne lægges der i den kommende sæson op til at skabe beboercafeer i de enkelte afdelingerne. Nivå Nu støtter op om de frivillige beboere, der ønsker at skabe cafe i deres afdeling. OnsdagsTure I maj og juni fortsatte vores Onsdagsture med deltagelse af forskellige beboere. Vi var afsted på tre ture; et inspirende besøg til Nivås Ringovn, en forårstur til blomsterhaven ved Nivaagårdsamlingen og et spændende besøg hos Krogerup Højskole, hvor vi også lige fik tid til at kigge på Aarstidernes skolehaver. I den kommende sæson fortsætter vi turene Ud og Se blandt andet i samarbejde med Kvindecafeen og Kokkedal på Vej. Første tur er tirsdag d. 1. september hvor vi tager til Frederiksberg og ser teater lavet med og om flygtninge. Har du sagt Hej til din Nabo i dag? På initiativ fra en beboer i Nivåhøj I sætter vi i efteråret gang i et naboskabsprojekt mød din nabo. En arbejdsgruppe bestående af tre frivillige og Mette fra Nivå Nu arbejder på at få beboerne til selv at arrangere møder, kaffeselskaber eller grillaftener for deres naboer. Projektet er støttet af aktivitetspuljen og beboerne kan få op til 500 kr. i tilskud til et socialt arrangement for deres naboer. Nivå Billeder Nivå Billeder er et større projekt, der har samlet 20 borgeres billeder, og som er et kreativt indspark i diskussionen om Nivås image. Den store samling af billeder fra Nivå blev samlet ind kort før Bymødet. Gennem sommeren har billederne været udstillet på Nivå bibliotek. Samlingen, der rummer omkring 500 billeder, blev ophængt på biblioteket med hjælp fra de unge i lommepengeprojektet G2B.

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 Efterårsprogram 2015 Kære beboer Velkommen til Nivå Nu s efterårsprogram 2015. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, som vi laver i dit lokalområde i løbet af efteråret, og du kan finde kontaktoplysninger

Læs mere

Nyt fra Nivå Nu. Børn, unge og familier. Trivsel og udvikling i familielivet. Inspiration til familielivet: Marts 2015

Nyt fra Nivå Nu. Børn, unge og familier. Trivsel og udvikling i familielivet. Inspiration til familielivet: Marts 2015 Nyt fra Nivå Nu Marts 2015 Børn, unge og familier Trivsel og udvikling i familielivet I december 2014 afsluttede vi efterårets forløb af Glæde i familielivet. Nyt forløb er lige startet op primo januar,

Læs mere

Vi fortsætter vores kaffemøder med driften i VIBO og har god glæde af det tættere kollegaskab, der er opstået.

Vi fortsætter vores kaffemøder med driften i VIBO og har god glæde af det tættere kollegaskab, der er opstået. Nyt fra Niva Nu November 2015 På Tværs Tværgående møder Vi fortsætter vores kaffemøder med driften i VIBO og har god glæde af det tættere kollegaskab, der er opstået. I Efteråret har vi stået for to bynetværksmøder

Læs mere

Vi har ansat Ilknur Demirbas som omdeler. Ilknur er 14 år, og hun bor selv i boligområdet.

Vi har ansat Ilknur Demirbas som omdeler. Ilknur er 14 år, og hun bor selv i boligområdet. Nyt fra Niva Nu November 2016 På tværs Bynetværk Siden sommerferien har vi afholdt to bynetværksmøder for frontmedarbejdere, der arbejder med børn, unge og familier. Møderne har været rigtigt godt besøgt

Læs mere

Nyt fra Niva Nu. På Tværs. Børn, unge og familier. Bymøde i Nivå. Trivsel og udvikling i familielivet. Maj 2015

Nyt fra Niva Nu. På Tværs. Børn, unge og familier. Bymøde i Nivå. Trivsel og udvikling i familielivet. Maj 2015 Nyt fra Niva Nu Maj 2015 På Tværs Bymøde i Nivå Nivå Nu var repræsenteret ved Fredensborg Kommunes bymøde i Nivå d. 9/5 med Kitchenstars og to billedudstillinger af henholdsvis lokale amatørfotografer

Læs mere

Nyt fra Niva Nu. På tværs. Børn, unge og familier. Åbent hus. Efterårsprogram. Trivsel og udvikling i familielivet. August 2016

Nyt fra Niva Nu. På tværs. Børn, unge og familier. Åbent hus. Efterårsprogram. Trivsel og udvikling i familielivet. August 2016 Nyt fra Niva Nu August 2016 På tværs Åbent hus Torsdag d. 25. august holdt vi åbent hus i Nivå Nu. Tøjkælderen havde flyttet tøjet udenfor, og Fædreklubben lavede et stort arbejde med at servere gratis

Læs mere

PIXI UDGAVE. Boligsocial helhedsplan

PIXI UDGAVE. Boligsocial helhedsplan PIXI UDGAVE Boligsocial helhedsplan 2018-2021 Velkommen til Nivå Nu 2018-2021 Siden 2009 har vi i den boligsociale helhedsplan Nivå Nu arbejdet for at gøre de almene boligafdelinger i Nivå til et endnu

Læs mere

boligsocial Helhedsplan Nivå nu 2014-2017 - PIXI-udgave

boligsocial Helhedsplan Nivå nu 2014-2017 - PIXI-udgave boligsocial Helhedsplan Nivå nu 2014-2017 - PIXI-udgave Velkommen til Nivå Nu 2014-2017 Nivå er et dejligt sted at bo og i de næste fire år vil Nivå Nu arbejde på, at det bliver et endnu bedre sted at

Læs mere

Referat af styregruppemøde d. 23/2 2015

Referat af styregruppemøde d. 23/2 2015 Referat af styregruppemøde d. 23/2 2015 Til stede: Hanne Heilmann, bestyrelsesmedlem i Nivåhøj III Peter Vilain, afdelingsformand i Nivåhøj III Helge From, afdelingsformand i Kvartererne Ole Månsson, souschef

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel ÅRET DER GIK Tak for deltagelsen ved arrangementerne og tak for jeres engagement i Boligorganisationen Tårnbyhuse og de respektive afdelinger. Vi ser frem

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2019

Nyhedsbrev juni 2019 Nyhedsbrev juni 2019 Særlig Søndag Fælles gåtur på volden med guide Projekt Særlig Søndag var den 26. maj på en samlet gåtur på Fredericias historiske voldanlæg med en guide fra Fredericia Museum, samt

Læs mere

Årsberetning for Samværs- og Aktivitetsstedet Hjorten

Årsberetning for Samværs- og Aktivitetsstedet Hjorten Årsberetning for Samværs- og Aktivitetsstedet Hjorten 2013 2014 Mål for 2013 Evaluering af mål A: Implementering af den narrative teori og metode Personalegruppen i DSI NETTET I og II er gennem tre år

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Kalender: Syddjurs Friskole Ugebrev oktober 2016

Kalender: Syddjurs Friskole Ugebrev oktober 2016 Syddjurs Friskole Ugebrev 40 7. oktober 2016 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kontornyt uge 40 Kalender: 10-11/10:

Læs mere

Vinderidéer Idrættens IdéLab 2019

Vinderidéer Idrættens IdéLab 2019 Vinderidéer Idrættens IdéLab 2019 Ungdommens Folkemøde 2019 5.-6. september 2019 På Ungdommens Folkemøde afholdte DGI workshoppen Idrættens IdéLab 2019, her deltog 270 elever fra hele landet. Seks runder

Læs mere

PIXI-UDGAVE: Stærmosegården Boligsocial helhedsplan 2015-2019

PIXI-UDGAVE: Stærmosegården Boligsocial helhedsplan 2015-2019 PIXI-UDGAVE: Stærmosegården Boligsocial helhedsplan 2015-2019 HVORDAN BLIVER EN HELHEDSPLAN TIL? Helt overordnet er det Landsbyggefonden, der bestemmer, hvad en boligsocial helhedsplan skal indeholde.

Læs mere

AD HOC FRIVILLIGE. fremtidens frivillige vil gerne gøre en indsats på fleksible vilkår. En guide til det lokale arbejde med ad hoc frivillige

AD HOC FRIVILLIGE. fremtidens frivillige vil gerne gøre en indsats på fleksible vilkår. En guide til det lokale arbejde med ad hoc frivillige AD HOC FRIVILLIGE fremtidens frivillige vil gerne gøre en indsats på fleksible vilkår En guide til det lokale arbejde med ad hoc frivillige AD HOC FRIVILLIGE fremtidens frivillige vil gerne gøre en indsats

Læs mere

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold Nyrernes Dag inspirationskatalog Nyrernes Dag er en fast tradition i Nyreforeningen. Siden starten i 2006 har dagen udviklet sig og markeres i dag på forskellig vis rundt om i landet. Dette katalog er

Læs mere

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Nyhedsbrevet Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Et forrygende efterår Det er fornemmelsen når man nu sidder her med den første vintersne og juletræet tændt, kalendergaverne i sækken og børnene i positiv

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Skole-hjemsamarbejde på Blågård Skole

Skole-hjemsamarbejde på Blågård Skole Skole-hjemsamarbejde på Blågård Skole Det skal være sjovt at gå i skole! Blågård Skole Hans Tavsens Gade 4 2200 København N Tlf. 38 77 34 34 mail@blg.kk.dk www.blg.kk.dk Forældrenetværket Brug Folkeskolen

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla Revideret november 2014 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede

Læs mere

I det professionelle netværk Nivå på tværs har vi i efteråret holdt to bynetværksmøder for professionelle, der arbejder med børn, unge og familier.

I det professionelle netværk Nivå på tværs har vi i efteråret holdt to bynetværksmøder for professionelle, der arbejder med børn, unge og familier. Nyt fra Niva Nu Januar 2019 På tværs I det professionelle netværk Nivå på tværs har vi i efteråret holdt to bynetværksmøder for professionelle, der arbejder med børn, unge og familier. Sekretariatet Beslutningen

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Bogtrykkergården afd. 108. Bagergården afd. 142. Rådmandsbo 3B. Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd.

Bogtrykkergården afd. 108. Bagergården afd. 142. Rådmandsbo 3B. Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd. Bogtrykkergården afd. 108 Bagergården afd. 142 Rådmandsbo 3B Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd. 127 HELHEDSPLAN FOR MIMERSGADEKVARTERET Med Helhedsplanen for Mimersgadekvarteret

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

Velkommen til Gymnastikkens Hus!

Velkommen til Gymnastikkens Hus! Velkommen til Gymnastikkens Hus! Gymnastikkens Hus er Fredensborg Kommunes kommende gymnastik- og motorikhal. Her er der mulighed for at lege, lære og dyrke motion og socialt samvær uanset alder og niveau.

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

ER FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE NOGET FOR DIG?

ER FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE NOGET FOR DIG? ER FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE NOGET FOR DIG? Eksempler på frivilligt socialt arbejde og hvad det kan gøre for dig FRIVILLIGT SOCIALT ARBEJDE Hvad er det, og har jeg overhovedet tid til det? Du har måske

Læs mere

Nyt fra Niva Nu. Henvendelser. På tværs. Tryghed og trivsel. Personale. Beboerrådgivning. Naboskabsaktiviteter. Juni 2018

Nyt fra Niva Nu. Henvendelser. På tværs. Tryghed og trivsel. Personale. Beboerrådgivning. Naboskabsaktiviteter. Juni 2018 Nyt fra Niva Nu Juni 2018 På tværs Vi har holdt to bynetværksmøder for professionelle, der arbejder med børn, unge og familier. Møderne styrker det lokale faglige netværk og giver et bedre overblik over

Læs mere

TAG MIG MED HJEM. Byliv og byrum i Nivå Bymidte

TAG MIG MED HJEM. Byliv og byrum i Nivå Bymidte TAG MIG MED HJEM Byliv og byrum i Nivå Bymidte 1 Indhold Byliv i Fremtidens Nivå Bymidte 4 Et nyt mødested i Nivå Bymidte 6 Vi bygger op 8 Implementering af bylivsstrategien og udformning af det midlertidige

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

NYHEDSBREV. Sommer 2018 NYE FILM

NYHEDSBREV. Sommer 2018 NYE FILM NYHEDSBREV Sommer 2018 Skub i forankringen i alle tre byer Med et halvt år tilbage af projektperioden er der efterhånden godt gang i forankringsprocessen i både Aarhus, Viborg og Randers. Det er nu, det

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Projekt Aktivt medborgerskab for hele familien. Aktiviteter vi ved virker

Projekt Aktivt medborgerskab for hele familien. Aktiviteter vi ved virker Projekt Aktivt medborgerskab for hele familien Aktiviteter vi ved virker Formål Det overordnede formål er at inddrage nydanskere i aktiviteter, der bygger på eller inddrager demokratiske processer. Der

Læs mere

- fritidsinstitutionen ved Tingbjerg skole

- fritidsinstitutionen ved Tingbjerg skole - fritidsinstitutionen ved Tingbjerg skole Det kommer I til at høre om Generelt om fritidshjemmet Generelt om pædagogerne Mål og principper for perioden med Maj-børn Organisering og aktiviteter Praktiske

Læs mere

Bestyrelsesmøde i den boligsociale bestyrelse

Bestyrelsesmøde i den boligsociale bestyrelse Mødetitel Bestyrelsesmøde i den boligsociale bestyrelse Dato: 20. feb. 2018 Deltagere: Birgit Bagge, Annette Birkov, Ole Månsson, Bjarke Gudbjerg, Ole Skjellerup, Tanja Bæklund, Mikkel Warming, Torben

Læs mere

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Refsnæs

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Refsnæs ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Refsnæs Den nationale efterskole for unge med synsnedsættelse (8., 9. og 10. kl.) Indholdsfortegnelse Efterskolen for dig, som er ung og har en synsnedsættelse 03 Hvad

Læs mere

2016/2017 MÅL, HANDLINGER OG PÆDAGOGISK BEGRUNDELSE FOR IMPLEMENTERING AF KERNEOMRÅDERNE

2016/2017 MÅL, HANDLINGER OG PÆDAGOGISK BEGRUNDELSE FOR IMPLEMENTERING AF KERNEOMRÅDERNE 2016/2017 MÅL, HANDLINGER OG PÆDAGOGISK BEGRUNDELSE FOR IMPLEMENTERING AF KERNEOMRÅDERNE Indholdsfortegnelse Indledning Pædagogikken i vuggestue og børnehave Mål Pædagogisk begrundelse Handlinger Dokumentation/evaluering

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

Medborgercenter Dalum, Odense SV

Medborgercenter Dalum, Odense SV Medborgercenter Dalum, Odense SV Velkommen til dialog om Medborgercentres betydning for beboere Når det umulige lykkes og det mærkes på boligområdet Kulturhuset Vollsmose 26. sep. 2012 Medborgercenter

Læs mere

Årsberetning for Skørbæk-Ejdrup Naturbørnehave 2012

Årsberetning for Skørbæk-Ejdrup Naturbørnehave 2012 Årsberetning for Skørbæk-Ejdrup Naturbørnehave 2012 Dagsorden: 1. Præsentation af personalet 2. Fokuspunkter 3. Uddannelse for personalet 4. Forældrerådet 5. Indretning/fremtidsplaner 6. Dokumentation

Læs mere

Evaluering af 2017 Fokuspunkter for 2018 Årsplan for 2018

Evaluering af 2017 Fokuspunkter for 2018 Årsplan for 2018 Evaluering af 2017 Fokuspunkter for 2018 Årsplan for 2018 Gemmet Børnehuset Gemmet ved Brønshøj Menighed Gemmet 10 2400 København NV Tlf. 38 60 51 21 E-post gemmet@mail.tele.dk EAN-nr. 5798009693143 Nordea

Læs mere

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Nyt fra Helhedsplanen Vil du være med? Kontakt helhedsplanen Opstart af nye aktiviteter s. 2 s. 3 s. 8 Nyt fra Helhedsplanen

Læs mere

Overbygningen på Hærvejsskolen

Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen er en selvstændig afdeling, der består af 7., 8. og 9. årgang samt specialklasser. Overbygningen har den samme vision som resten af Hærvejsskolen: Vi lægger

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Oktober MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: Alderslyst action 2016 SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8

Oktober MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: Alderslyst action 2016 SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8 Oktober 2016 9 MÅNEDER SOM SOCIAL VICEVÆRT SIDE 4-5 SPOT PÅ: Alderslyst action 2016 SIDE 3 KALENDER OG EVENTS SIDE 7-8 SIDE 2 INDHOLD Seneste Nyt v. Mia Butler Side 3 Social Vicevært 9 måneder gået Side

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla 2017-2018 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede sig, alt efter

Læs mere

UDDANNELSESDAG RED BARNET UNGDOM

UDDANNELSESDAG RED BARNET UNGDOM UDDANNELSESDAG RED BARNET UNGDOM AARHUS MARTS 10 Uanset om du er ny eller erfaren frivillig, så handler uddannelsesdagen om at klæde dig på til de udfordringer, du kan møde i dit arbejde som Vi skal også

Læs mere

1 KURSER FOR FRIVILLIGE I RED BARNET. Kursuskatalog 2012 - kurser for frivillige i Red Barnet

1 KURSER FOR FRIVILLIGE I RED BARNET. Kursuskatalog 2012 - kurser for frivillige i Red Barnet 1 Kursuskatalog 2012 - kurser for frivillige i Red Barnet 2 3 Red Barnets kurser for frivillige Red Barnet udbyder i 2012 en bred vifte af kurser målrettet de frivillige aktiviteter i Red Barnet. Red Barnets

Læs mere

Transport af elever fra. Lellinge. Kriterier for klassedannelse Fagdage/Temauge SFO. Tydeliggøre rammer for klassedannelse.

Transport af elever fra. Lellinge. Kriterier for klassedannelse Fagdage/Temauge SFO. Tydeliggøre rammer for klassedannelse. For Skolerne Brobygning Lellinge Vemmedrup Udarbejdet af skoleledelsen i samarbejde med skolebestyrelsen til information af forældre til børn på Lellinge Skole samt Vemmedrupskolen i forbindelse med den

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

MINI-SØHULEN LÆRINGSMÅL

MINI-SØHULEN LÆRINGSMÅL MINI-SØHULEN LÆRINGSMÅL Velkommen i Mini-Søhulen! Vi håber, I finder jer til rette og føler jer vel modtaget - vi er spændte og forventningsfulde, og glæder os til at se jer. Anni Iversen 01-03-2013 Side

Læs mere

Tilbud om motion og socialt samvær- Vinter og forår 2014

Tilbud om motion og socialt samvær- Vinter og forår 2014 Kontakt: Lokalcenter Kristiansminde Margrethekær 2 4000 Roskilde. Kontakt for tilmelding. Mitra ergoterapeut i Dagcenter Tlf.: 46 31 66 74 Vi mødes over en kop kaffe og taler om alt mellem himmel og jord.

Læs mere

Uddannelsesplan for PAU elever 2014

Uddannelsesplan for PAU elever 2014 Kære Elev Velkommen til Vi glæder os til at lære dig at kende og håber på et godt samarbejde. På de følgende sider kan du læse om hvad vi står for og hvilke krav og forventninger du kan stille til os og

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

UDRUSTNING & TRÆNING. Tilbud til dig fra Kirkeibyen

UDRUSTNING & TRÆNING. Tilbud til dig fra Kirkeibyen UDRUSTNING & TRÆNING Tilbud til dig fra Kirkeibyen EFTERÅR-VINTER 2018 1. 2. 3. 4. 5. 6. PREP Par kursus Me & God 1 Me & God 2 Introkursus Overskift: Den evangelistiske tjenestegave IABC - Åbne arrangementer

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Notat Oversigt over de boligafdelinger, der har søgt om tilskud til boligsociale projekter.

Notat Oversigt over de boligafdelinger, der har søgt om tilskud til boligsociale projekter. Bilag til sag om tilskud til boligsociale projekter Økonomiudvalget den 14. juni 2016 BY, ERHVERV OG MILJØ Dato: 2. juni 2016 Tlf. dir.: 72 30 95 45 E-mail: byogerhverv@balk.dk Kontakt: Hanne Nygård Jensen

Læs mere

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og der skal køres ned i gear. Desværre har vi oplevet at mange har ændret og slettet ferie, efter vi har lavet vores planlægning

Læs mere

I gang med 2007! Godt Nytår! Festerne er færdige og vi skal i gang!

I gang med 2007! Godt Nytår! Festerne er færdige og vi skal i gang! ildeskolenyt! - f jo O I gang med 2007! Godt Nytår! Festerne er færdige og vi skal i gang! December var festernes måned den blev afsluttet med en dejlig juleferie, hvor batterierne blev ladet op, så alle

Læs mere

Indsats Hvordan Hvem Hvornår Succes Undervisningens kvalitet Bedre kvalitet i undervisning. Alle undervisere Faggrupperne Superbrugere

Indsats Hvordan Hvem Hvornår Succes Undervisningens kvalitet Bedre kvalitet i undervisning. Alle undervisere Faggrupperne Superbrugere Handlingsplanen for HG Ballerup (niveau 2) er udarbejdet på baggrund af EUD-afdelingens handlingsplan for 2012 2013 (niveau 1), som har følgende overordnede indsatsområder: - Undervisningens kvalitet -

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Evaluering af 2015 Fokuspunkter for 2016 Årsplan for 2016

Evaluering af 2015 Fokuspunkter for 2016 Årsplan for 2016 Evaluering af 2015 Fokuspunkter for 2016 Årsplan for 2016 Gemmet Børnehuset Gemmet ved Brønshøj Menighed Gemmet 10 2400 København NV Tlf. 38 60 51 21 E-post gemmet@mail.tele.dk www.gemmet10.dk EAN-nr.

Læs mere

Gode råd til kontaktforældre. Rammerne for klassens kontaktforældre

Gode råd til kontaktforældre. Rammerne for klassens kontaktforældre Gode råd til kontaktforældre Der henvises til folderen om Kildegårdsskolen Kontaktforældre, hvor formålet med kontaktforældre samt kontaktforældre rollen er defineret af Kildegårdsskolens bestyrelse. Som

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Kvindeprojekt i København. Tværfagligt samarbejde, helhedsorienteret indsats for udsatte grønlandske kvinder

Kvindeprojekt i København. Tværfagligt samarbejde, helhedsorienteret indsats for udsatte grønlandske kvinder Kvindeprojekt i København Tværfagligt samarbejde, helhedsorienteret indsats for udsatte grønlandske kvinder Første tværfaglige kvindeprojekt i 2008. I forbindelse med strategien for udsatte grønlændere

Læs mere

MINI-SØHULEN LÆRINGSMÅL

MINI-SØHULEN LÆRINGSMÅL MINI-SØHULEN LÆRINGSMÅL Mini-Søhulen Børnene har i overgangen fra børnehave til Mini-Søhulen brug for en pædagogik, der kan bygge bro mellem de to verdener. De to verdener er forskellige i forhold til

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Et tilbud til senhjerneskadede og deres pårørende, om undervisning, rådgivning, samtalegruppe, pårørende cafe, Samværdsgruppe, kreative aktiviteter og værksted.

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

Demens. Tilbud om hjælp, støtte, træning og samvær i hverdagen. Sundhed og Ældre

Demens. Tilbud om hjælp, støtte, træning og samvær i hverdagen. Sundhed og Ældre Demens Tilbud om hjælp, støtte, træning og samvær i hverdagen Sundhed og Ældre Randers kommune arbejder på, at give borgere med demens og deres pårørende, en vifte af tilbud, som kan sættes sammen efter

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

SÆSON B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2018-2019 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Pensionat Kamager Brønderslev Allé 21 2770 Kastrup Sundhed og Trivsel For medarbejdere på Kamager 2012

Pensionat Kamager Brønderslev Allé 21 2770 Kastrup Sundhed og Trivsel For medarbejdere på Kamager 2012 Sundhed og Trivsel For medarbejdere på Kamager 2012 Baggrund Som et resultat af OK08, har arbejdsgiveren pligt til, at rette fokus på sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Der er herpå blevet nedsat et

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

Aktiv Ferie. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Aktiv Ferie. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Aktiv Ferie Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 8 Indhold 1. Introduktion...... 9 2. Projektets aktiviteter....... 10 3. Projektets resultater..... 10 4. Projektets virkning.......... 11 5. Læring

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - om sjov motion og hårdt arbejde. Forløb 29 IDRÆT 2-6 klasse

KOM UD OG LÆR! - om sjov motion og hårdt arbejde. Forløb 29 IDRÆT 2-6 klasse KOM UD OG LÆR! - om sjov motion og hårdt arbejde Forløb 29 IDRÆT 2-6 klasse Engang var børn ikke inde. Kun hvis de skulle i skole eller spise eller sove. Det gælder så ikke længere - for PC, ipad og mobil

Læs mere

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel.

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel. Intro forløb forløbet er lavet til at kunne afvikles over 2 lektioner. 1 Lektion: Gennemgang af konceptet. Jeg snakker ud fra mine egne erfaringer og oplevelser med filosofien. I slutningen af timen får

Læs mere

BLÅGÅRD SKOLE TRYGHED GODE RESULTATER VENSKABER OVERSKUD. www.blg.kk.dk

BLÅGÅRD SKOLE TRYGHED GODE RESULTATER VENSKABER OVERSKUD. www.blg.kk.dk BLÅGÅRD SKOLE www.blg.kk.dk TRYGHED GODE RESULTATER VENSKABER OVERSKUD Foto: Henning Hjorth Velkommen til Blågård Skole Blågård Skole er en moderne folkeskole tæt på, hvor I bor. Vi er en ambitiøs skole,

Læs mere

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl Aktiviteter Juni 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Åbningstider mandag til fredag har vi åbent Fremmøde gennemsnitligt pr. dag: 35-45

Åbningstider mandag til fredag har vi åbent Fremmøde gennemsnitligt pr. dag: 35-45 Dialogskema halvårlig evaluering af Cafe Dagmar Dato: 21. november 2018 Deltagere: Daglig leder Mikkel Benzner, Kirkens Korshær Ringsted og frivillighedskonsulent Trine Testmann, Ringsted Kommune Cafeen/Varmestuen:

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Evaluering af Ungeindsats Himmerland Konklusioner og anbefalinger til Mariagerfjord,

Evaluering af Ungeindsats Himmerland Konklusioner og anbefalinger til Mariagerfjord, Evaluering af Ungeindsats Himmerland Konklusioner og anbefalinger til Mariagerfjord, december 2014 Cabi har evalueret Ungeindsats Himmerland. Dette notat opsummerer og målretter konklusioner og anbefalinger

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Det århusianske samarbejde på vejen mod mere lighed i sundhed. - samarbejde mellem boligområde og kommune

Det århusianske samarbejde på vejen mod mere lighed i sundhed. - samarbejde mellem boligområde og kommune Det århusianske samarbejde på vejen mod mere lighed i sundhed - samarbejde mellem boligområde og kommune Oversigt 1. Baggrund og erfaringer fra 5 års boligsocial sundhedsindsats 2. Hvad gør vi lokalt i

Læs mere