Product Focus Forår 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Product Focus Forår 2015"

Transkript

1 Product Focus Forår 2015

2

3 Fokusprodukter Indendørs Lanceringer Indendørs Opgraderinger Indendørs 1 Chalice 2 Chalice Pro 3 Omega Pro Udendørs 4 FleXity 5 Urba 6 Zoar 7 Chalk 8 Contour 9 ForceLED 10 Jupiter 3 11 Omega LED 12 PopPack LED 13 Primata Pro 14 Primata (LED/T5) 15 Voyager Compact LED 16 Sensalite Udendørs 17 Satin 2 Nedgravet 18 Sunnapak 19 Urbastil 20 Vioo 21 Club LED 22 HiPak Pro LED 23 Leopard LED 24 Pallion LED 25 Tidon LED Udendørs 26 GTLED RS 27 Jalon LED 28 Promenade LED

4

5 1 Chalice En kraftig LED-downlight, som kan erstatte konventionelle CFL-downlights én til én, på op til 1/26W og 2/26W. Chalice har højeffektive dæmpbare LED-pærer (100Llm/W) og en udskæringsdiameter på 200 mm. Den er velegnet til eftermontering og giver en energibesparelse på op til 70 % sammenlignet med CFL-downlights. Med Chalice opnås væsentlige strømbesparelser og mindre vedligeholdelse til en lang række anvendelsesområder, bl.a. kontorer og skoler, generel belysning, boliger samt hoteller og wellnessfaciliteter. Fås med forskellige dæmpbare lysstyrker, bl.a. 1000, 2000 og 3000 lumen, og farvetemperaturer (3000K og 4000K) til alle belysningsbehov. Chalice leveres med fjernstyring for nem og hurtig installation og vedligeholdelse. IP44 klassificeret, farveindeks 80, bred lyskegle og et UGRblændingstal på <22. Chalice leveres klar til nødbelysning.

6

7 2 Chalice Pro En avanceret LED-downlight med højere ydeevne på alle områder. De vigtigste egenskaber omfatter særdeles høj effektivitet (110Llm/W), et farveindeks over 90 og avanceret varmedesign med et specialdesignet LED-modul, som kører ved lav temperatur og sikrer en lang levetid på timer. Med en samlet højde på under 100 mm er Chalice Pro velegnet til montering i lofter med lave hulrum. Den har en særdeles god lyskvalitet og ensartet oplysning. Chalice Pro har en udskæringsdiameter på 150 mm og fås med forskellige reflektoroverflader (satinbrite og mirrorbrite) samt dekorativt tilbehør og vægring. Fås med forskellige dæmpbare lysstyrker, bl.a. 1100, 2000 og 3000 lumen, og farvetemperaturer (3000K og 4000K) til alle belysningsbehov. Chalice har en bred lyskegle og et UGR-blændingstal på <22 som standard og <19 med tilbehør. Chalice leveres klar til nødbelysning og er IP44-klassificeret.

8 3 Omega Pro Et smukt kantbelyst panel med særdeles god blændingskontrol, som tilfører komfort og stil til kontorer og skoler og sikrer en bedre balance mellem arbejde og belysning. Omega Pro har prismatisk Glare ProTech-optik. Dette armatur leverer således klassens bedste blændingskontrol i skærme og overgår kravene i EN12464, samtidig med at der opnås en særdeles høj visuel komfort kombineret med høj effektivitet. På grund af optikken og lysfordelingen kan der desuden monteres 25 % faerre armaturer i store kontorlokaler sammenlignet med tilsvarende armaturer med lysstofrør. Endelig reducerer LED-pærerne med deres høje ydeevne og lave vedligeholdelsesbehov energiforbruget med op til 55 %. Omega Pro kantbelyste paneler har en kanttykkelse på blot 12 mm og tilfører med den glatte, elegante og slanke stil et æstetisk ultramoderne præg. Omega Pro er en alsidig kantbelyst løsning, der fås i flere størrelser, med dæmpning og indbygget nødbelysning. Den er et supplement til den eksisterende Omega-serie fra Thorn.

9

10 4 FleXity En moderne og diskret urban LED-lygte med høj ydeevne, som hurtigt tjener sig ind. FleXity er alsidig og effektiv, og er den første dekorative lygte til master i Thorns sortiment, som kan anvendes i mange forskellige bymiljøer, f.eks. boligområder, gadebelysning, cykelstier og oplysning omkring bebyggelse. FleXity har en ekstra lang vedligeholdelsesfri levetid på timer (B10L80 v/ta25 C) og overspændingsbeskyttelse op til 10KV. Der er ingen komponenter, som skal vedligeholdes, og formen er selvrensende. FleXitys effektive optiske system (90Llm/W), som fås i lysstyrker fra 1450lm til 6320lm (21W til 80W), medfører store energibesparelser. Besparelserne øges yderligere ved hjælp af den særlige optik og den indbyggede natdæmpning med to effekter som standard samt mulighed for andre typer lysstyring. Til maksimering af ydeevnen kan der vælges mellem forskellige diffusere, som sikrer optimal komfort, mens det plane glas forhindrer alt opadvendt lys (ULOR=0).

11

12 5 Urba En alsidig LED-lygte i urban stil, der er designet til os af de verdensberømte arkitekter, byplanlæggere og designere Wilmotte & Industries. Urba er elegant om dagen og afslørende om natten. Denne lygte udstråler kvalitet og innovation og skaber en helt særlig lyssignatur. Den fås i to størrelser op til lumen. Urba har R-PEC-optik og ni forskellige lysfordelingsmuligheder og giver et effektivt LED-lys (op til 100Llm/W), som oplyser bybilledet og opfylder EN13201-lysklasserne S5 til Me2 uden opadvendt lys (ULOR=0). Urbas elegante design uden overflødige designdetaljer kombineret med kontrasterende farvetoner og dikroisk glas gør, at den passer perfekt ind i både moderne og traditionelle miljøer. Urba kan monteres på tre måder (på mast, mur og vandret beslag) med et stort udvalg af koordinerede korte og lange beslag samt søjler og er en komplet og harmonisk belysningsløsning til nybyggeri og renoverede bygninger samt til gade og vej.

13

14 6 Zoar

15 En unik arkitektonisk urban LED-lygte til stier, parker, gader og områder omkring bebyggelse. Den er designet specielt til os af den verdensførende arkitekt Daniel Libeskind. Zoar leveres som standard i en moderne sort strukturfinish med en flot, slank profil og en elegant mast med geometri, der fortsætter fra lygten til masten. Det vipbare LED-armatur tilfører frihed og innovation til belysningsdesignet og gør lygten nem at integrere i miljøet. For at sikre effektiv og behagelig belysning til det aktuelle område kan optikken i Zoar tilpasses med elleve forskellige lysfordelingsmuligheder og to indkapslinger. LED-pærerne og drevet har en levetid på timer, og Zoar er vedligeholdelsesfri og sikrer store omkostningsbesparelser over sin levetid.

16 Lanceringer - Indendørs Forår Chalk Et flot LED-armatur til undervisnings- og mødelokaler med innovativ touchknap for tilpasning og særdeles høj effektivitet (92Llm/W). Touchknappen, der styrer Chalk, overflødiggør den irriterende snor og giver ethvert rum stil og et personligt præg. Chalk skaber et inspirerende og motiverende miljø med direkte og indirekte lysfordeling og fås også med en særlig asymmetrisk lysfordeling specifikt beregnet til oplysning af whiteboards. Versioner med direkte lysfordeling fås i 3300lm og 4100lm og er velegnet til påbygning og nedpendling. Versioner med direkte/indirekte lysfordeling fås i 5100lm og 6800lm og er kun velegnet til nedpendling. En mikroprismatisk kvalitetsdiffuser i akryl sikrer en meget ensartet belysning og blændingskontrol. Contour En meget alsidig og energiøkonomisk kontorbelysningsserie i modulopbygget design med mange monteringsmuligheder og lysteknologier, som passer til ethvert projekt. Contour kan påbygges eller nedpendles enkeltvis eller i fleksible sammenhængende systemer. Den fås med forskellige effektive LED-pærer (90Llm/W) eller T16-lysstofrør (75Llm/W) med indbygget styring, som minimerer strømforbruget, og et stort udvalg af optik, størrelser og farver sikrer fuld fleksibilitet. Optik i høj kvalitet leverer maksimal belysningskomfort i henhold til branchestandarderne, og versionerne med direkte/indirekte lysfordeling har mindst 30 % opadvendt lys med meget nem og hurtig installation, der inkluderer alt tilbehør. Contour er velegnet til møde- og konferencelokaler, undervisningslokaler og receptioner. ForceLED ForceLED er IP66-klassificeret samt støv- og fugttæt og er dermed velegnet til montering i mere krævende miljøer som parkeringshuse, lagerbygninger, tør- og kølelagre samt produktionsanlæg og værksteder. Effektiv LED (40W/61W) leverer hhv og 6000 lumen med en effektivitet på op til 102Llm/W. Det svarer til en gennemsnitlig besparelse på omkring 40 % ved installation som erstatning for et traditionelt armatur med lysstofrør. Der kan opnås yderligere besparelser ved brug af den indbyggede bevægelsesdektektor med mulighed for trådløs master- og slavefunktion.

17

18 Lanceringer - Indendørs Forår Jupiter 3 En praktisk løsning til effektiv direkte/ indirekte lysfordeling. Jupiter 3 har et enkelt design, og armaturet er velegnet til miljøer som skoler, kontorer og områder, hvor mennesker bevæger sig omkring. Jupiter 3 har en karakteristisk hvidmalet stålramme og højeffektive LED-pærer (>85Llm/W) eller T16 lysstofrør (>75Llm/W) med indbyggede energibesparende styrefunktioner. Armaturet fås i versioner til påbygning med direkte lysfordeling og til nedpendling med direkte/indirekte lysfordeling med minimum 30 % opadvendt lys. Øvrige muligheder omfatter en dobbeltparabolsk gitteroptik, mikroprismatisk diffuser eller asymmetrisk gitter. Jupiter 3 er hurtig og nem at installere og vedligeholde. Den kan monteres enkeltvis eller i sammenhængende systemer. Fås også i versioner med nødbelysning. Omega LED Et alsidigt armatur med fleksibel montering, bl.a. indbygget, påbygget eller nedpendlet, ved hjælp af et enkelt monteringskit. Omega LED er fleksibelt og bruger mindre strøm sammenlignet med tilsvarende armaturer til lysstofrør, og det tjener sig derfor hurtigt ind og giver store energibesparelser. IP44-klassificeret og kan anvendes flere steder end de traditionelle anvendelsesområder som gennemgangsarealer og generel oplysning på toiletter og hospitaler. Omega LED er en enkel løsning til eftermontering som erstatning for traditionelle armaturer. Den fås med to forskellige farvetemperaturer (3000K og 4000K) og et højt farvegengivelsesindeks. PopPack LED Et supplement med LED til den populære PopPack-armaturserie med identiske monterings- og tilslutningspunkter (BESAklar), som er velegnet til nybyggeri og renoveringsprojekter. PopPack Eco har en lysstyrke på 3000 til 6800lm og en høj effektivitet (>100lm/W) og reducerer strømforbruget med 40 % sammenlignet med traditionelle armaturer med lysstofrør. Den prismatiske diffuser med struktur har blændingskontrol og er ensartet oplyst. PopPack Eco har en farvetemperatur på 4000K og et meget højt farvegengivelsesindeks på over 80. Det er velegnet til områder som lagerrum, trappeopgange, kældre og parkeringsanlæg. En særlig diffuser, der holder fluer ude, modvirker sorte pletter fra insekter i hele armaturets levetid. Udover BESAmontering kan gennemføringsforbindelse foretages, hvilket reducerer installationsomkostningerne betydeligt.

19

20 Lanceringer - Indendørs Forår Primata Pro Et effektivt skinnearmatur med gennemtestet LED-teknologi. Primata Pro er velegnet både til nyinstallationer og som opgradering til T5- og T8-armaturer under renoveringsarbejde. Særdeles høj energiudnyttelse på op til 136Llm/W giver strømbesparelser på op til 50 % sammenlignet med traditionelle armaturer med lysstofrør. Primata Pro fås med lysstyrker fra 3000 til 7500lm og har en farvetemperatur på 4000K med et farvegengivelsesindeks på 80. Det ar velegnet til brug i industri og detailhandel, logistikhaller, lagerbygninger og supermarkeder. Primata Pro leveres med kombineret lyskilde og diffuseroptik i ét samlet produkt. Installation på eksisterende Primata II-skinne foretages uden brug af værktøj, og mekanisk og elektrisk tilslutning foretages samtidigt ved hjælp af en strammeskrue. Primata (LED/T5) Et særdeles fleksibelt modulopbygget skinnesystem, som sikrer nem projektplanlægning og fås med LED-pærer og T5-lysstofrør. Primata med LED-teknologi leverer et særdeles effektivt (140Llm/W) lys, præcis hvor det skal bruges, med lysstyrker fra 4900 til lumen. sen alt-i-et-løsning, som monteres uden brug af værktøj, til påbygning eller nedpendling, som kombinerer skinne, armatur og optik i én praktisk enhed med automatisk mekanisk tilslutning for hurtig installation af sammenhængende eller separate belysningsløsninger. Primata med T5-lysstofrør har et stort udvalg af specialoptik og armaturhuse, som passer til forskellige anvendelsesområder. Primata er velegnet til brug i industri og detailhandel, logistikhaller, lagerbygninger og supermarkeder og fås i mange prisklasser. Voyager Compact LED Et alsidigt supplement til Thorns kendte nødbelysningssortiment til en fornuftig pris og med lav vedligeholdelse. Velegnet til nye installationer og erstatning for 8W-lysstofarmaturer med direkte lysfordeling. Denne kompakte LED-nødbelysning på 100lm har en 62 % højere effektivitet end armaturer med lysstofrør, og bruger kun 3W i standbytilstand. Compact LED er forseglet iht. IP65 og er velegnet til både udendørs og indendørs montering. Det robuste og støvtætte design, som tåler vandstråler, er egnet til alle flugtveje og åbne arealer. Voyager Compact LED er hurtig og nem at installere og kan fungere både med og uden vedligeholdelse i samme armatur. Kan installeres som en samlet enhed uden brug af monteringskit. Koniske prismer med sideoptik sikrer maksimal ydeevne og afstand. Tekstkit bestilles separat og fås i både ISOog EN-format.

21 16 Sensalite Det første skridt mod komfort og energibesparelse med intelligente armaturer. Sensalite har Thorn-armaturer med sensorer med bevægelsesregistrering, dagslysmåling og infrarød styring. Sensalite-sensorer er velegnede til små kontorer, klasselokaler, lagerrum og gangarealer mm. Med Sensalite-sensorer opnås det rigtige lysniveau automatisk på det rigtige sted og er den perfekte løsning til effektiv belysning. Sensorerne monteres som plug and-play, er nemme at installere og kræver ikke vedligeholdelse. Serien omfatter PIR- og mikrobølgesensorer, som fås i versioner til tænd/sluk eller dæmpning. Sensorerne kan monteres i loft og på overflader og findes desuden i versioner til skinnearmaturer. IR-fjernprogrammeringsenheder fås som ekstraudstyr.

22 Lanceringer - Udendørs Forår Satin 2 Nedgravet En diskret lineær projektørserie med et stort udvalg af statisk og dynamisk belysning, der giver arkitekter og designere kreativ frihed til at skabe liv på facader og omkring bygninger. De fire lysfordelingsfunktioner i Satin 2 Nedgravet omfatter cirkulær intensiv (12 ) og ekstensiv (32 ), elliptisk (12x44 ) og asymmetrisk. LED-standardfarverne er statisk 3000K, 4000K, rød, blå, grøn og dynamisk RGBH. Desuden fås 6000K, gul og variable hvide versioner på bestilling. Satin 2 Nedgravet har en middelhøj profil og fås i fire længder (354, 654, 954 og 1254 mm). Ved installation side om side opnås en ensartet lysstråle, hvor dette kræves. Satin 2 er velegnet til nedgravning og har som standard indbygget drev til monokrome versioner og fjernstyret drev/ DMX-system til dynamiske versioner. Der fås versioner til høje temperaturer til varmt klima (50 C) med fjernstyret gearkasse. Sunnapak Solcellesystemet Sunnapak leverer pålidelig belysning i særdeles høj kvalitet uden mørklagte perioder til lande med temperaturer op til 70 C. Et avanceret strømstyringssystem styrer og overvåger strømforbruget, så batteriets levetid maksimeres. De omfatter forskellige lysintensiteter alt efter tidspunktet og batteriets ladestatus samt brug af bevægelsessensor. Sunnapak er designet til en lang række anvendelsesområder udendørs, bl.a. veje op til Me3, gader op til S4, cykelstier, parkeringspladser, busstoppesteder og industriområder. Systemet leveres som en samlet pakke, der er kompatibel med alle Thorn LED-gadelygter med et strømforbrug på op til 100W. Det fås som standard til Isaro og R2L2 og leveres på bestilling til andre lygter fra Thorn.

23 19 20 Urbastil En blød LED-projektør med lineær lysfordeling til dekorative lyseffekter på arkitektur. Urbastil er et kreativt supplement til Thorns udendørssortiment. Den smalle breddeprofil muliggør æstetisk indbygning i mur eller nedgravning. Urbastil har en meget ensartet lysgengivelse med en tyk indkapsling i frostet glas. En lukket nedgravningskasse muliggør hurtig installation og nem aftagning efter installationen. Installationstilbehør følger med produktet, så installationen foretages præcist. Lige linjer opnås med armaturlængder på 0,5 eller 1 m. Urbastil fås i flere farvetemperaturer (3000K og 4000K). Vioo En usynlig LED-projektør med stor ydeevne til udendørs/indendørs oplysning omkring vinduer. Vioo er et kreativt supplement til Thorns udendørssortiment og giver en præcis ellipseformet lysstråle til fokuseret belysning. Vioo er rektangulær og diskret uden synlige skruer. Den monteres ved hjælp af en clipsmekanisme. Den er desuden lille, så man ikke lægger mærke til den ved montering ved vinduer. Vioo justeres nøjagtigt i monteringspladen og kan tilpasses alle vinduestyper uanset sålbænkens hældning. Den fås i mørk grå eller sølv og med to farvetemperaturer (3000K og 4000K). Tåler anvendelse i havmiljø som standard.

24 Opgraderinger - Indendørs Forår Club LED Et kendt indendørsarmatur, som er opgraderet med effektiv LED-teknologi (78Llm/W) og en kraftigere lysstyrke (1000lm). Club LED har en last på kun 13W og er velegnet til én-til-én udskiftning af traditionelle 28W 2D-armaturer. Den giver en relativ energibesparelse på 63 % og indbygget LEDog drevplatform, som reducerer skyggekast og giver et mere ensartet lys. Club LED er støv- og stænktæt, forseglet iht. IP54 og slagfast iht. IK08. Armaturet fås med varmt hvidt (3000K) og neutralt hvidt (4000K) lys og er velegnet til montering på væg og i loft. Mulighed for montering af sensor for optimal energiudnyttelse. Lang levetid på timer svarer til 13 år uden vedligeholdelse ved 10 timers daglig drift. 3 timers indbygget nødbelysning betyder, et det ikke er nødvendigt at montere separat nødbelysning. Fås også i forkromet version. HiPak Pro LED Et LED-pendelarmatur, som reducerer strømforbruget og vedligeholdelsesomkostningerne. HiPak Pro LED har en op til 45 % højere effektivitet end traditionelle HID-lyskilder. Individuel LED-specialoptik giver præcis lysstyring til montering i stor højde, f.eks. hylder og åbne arealer i industrianlæg, lagerbygninger, logistikfaciliteter og messecentre. To forskellige lysfordelinger, der er egnet til brug til mange forskellige projekter. Armaturets innovative design sikrer optimal varmestyring og lang levetid for LED-pærerne på op til timer. HiPak Pro LED er DALI-dæmpbar eller fås med indbygget passiv infrarød (IR) sensor, som sikrer maksimal energibesparelse. Fås nu også med højfrekvent ballast, som yderligere øger armaturets effektivitet. Leopard LED Det kendte armatur til udendørs og indendørs montering er nu opgraderet med effektiv LED-teknologi (90Llm/W). Serien omfatter en version på 1900lm til direkte erstatning af 38W 2D-armaturer og en version på 1200lm til direkte erstatning af 28W 2D-armaturer. Leopard LED med 1900lm har en last på blot 21W og giver en energibesparelse på 63 % sammenlignet med traditionelle 38W 2D-armaturer. Armaturet er støvtæt og tåler vandstråler, er forseglet iht. IP65 og er slagfast iht. IK10. Leopard LED fås med neutralt hvidt lys (4000K) og er velegnet til montering på væg og i loft. Mulighed for montering af sensor for optimal energieffektivitet. Lang levetid på timer svarer til 13 år uden vedligeholdelse ved 10 timers daglig drift. 3 timers indbygget nødbelysning betyder, et det ikke er nødvendigt at montere separat nødbelysning.

25 24 25 Pallion LED En minimalistisk serie af lave indbyggede armaturer med direkte/ indirekte lysfordeling, som er opgraderet med den seneste LED teknologi. Pallion har nu en endnu større effektivitet (82Llm/W) samt en meget ensartet og god oplysning af væg/loft (3200lm) med en særdeles god ydeevne og økonomi. Pallion opfylder alle belysningsnormer, herunder EN12464, og bidrager til opnåelse af standarder som BREEAM og LEED. Via en kombination af avanceret optisk ydelse og en enkel åben kasse får Pallion et slankt, minimalistisk og moderne design med maksimal lyseffekt ved brug af mindre energi. Med et UGR-blændingstal på <19 og særdeles god farvestabilitet præsterer Pallion en høj ydelse og leverer omgivelseslys til mange forskellige anvendelsesområder indendørs. Tidon LED Et modulopbygget indendørsarmatur i tre konfigurationer: enkelt, dobbelt og trippel, til montering på væg eller i loft. Med spots, der kan drejes op til 30 grader fra lodret med forskellige typer lysfordeling fra smal til bred lyskegle. Tidon LED er nu opgraderet med den nyeste avancerede LED teknologi, som sikrer større effektivitet (op til 80Llm/W), samtidig med energiforbruget reduceres med 30 %. Armaturet fås med to farvetemperaturer (3000K og 4000K) og har en mærkelevetid på timer. Kan dæmpes. Det er velegnet til kontorer og udstillingslokaler samt hoteller. Desuden er Tidon enkel at montere og justere. Tidon-modulerne kan monteres i et næsten ubegrænset antal konfigurationer til specialopgaver i kontorer eller detailbutikker.

26 Opgraderinger - Udendørs Forår GTLED RS GTLED RS er et supplement til den eksisterende tunnelarmaturserie GTLED i form af en version i ultra-korrosionsbestandigt rustfrit stål som alternativ til standardhuset i aluminium. GTLED RS har alle de samme fordele som GTLED, herunder energibesparelser, særdeles behageligt lys og mulighed for gennemføringsforbindelse, der reducerer installationsomkostningerne betydeligt. Armaturet har et funktionelt design uden køleribber og er nemt at rengøre. GTLED RS har avanceret R-PEC-optik, som sikrer perfekt lysfordeling i tunneler med kraftig oplysning af vejen og lavt blændingstal (TI<6). En levetid på timer sikrer minimale vedligeholdelsesomkostninger, og IP66 klassificering og glasindkapslingen iht. IK08 sikrer stor slidstyrke og stabil ydelse i lang tid. GTLED RS har en systemeffekt på op til 130 W for 1 til 6 cd/m²vejbelysningsniveauer. Jalon LED Et rektangulær lodret eller vandret ledelysarmatur til indbygning fås nu i LED version. Jalon LED er et lille (71x108mm) LED-armatur med høj ydelse, asymmetriske lyskegler og en høj lysstyrke (96lm). Armaturet kan monteres både indendørs og udendørs, f.eks. i trappeopgange, omkring bebyggelse og langs stier. Det fås i lodret og vandret version og med to farvetemperaturer (3000K og 4000K). Jalon LED leveres komplet med indbygget drev, LED-lyskilde og indbygningsboks, der kan anvendes til både den lodrette og den vandrette version. Beskyttelse i polystyren medfølger til aflukning af huset under installationen. Indbygningsboksen kan bestilles separat. Promenade LED Med en pullert bliver udelyset en integreret del af det samlede design. Serien er nu opdateret med den seneste LED-teknologi. Der fokuseres på at levere effektiv og behagelig LED-belysning med et islæt af farve og stil langs stier, ved indgangspartier og omkring bebyggelse. Promenade LED er unik med en cylinderformet optik, som er intelligent designet til at rette lys fra kraftige hvide LED-pærer mod jorden, mens andre LED-pærer oplyser enten optikken eller den øverste kegle med farvet lys. Den robuste aluminiumskonstruktion og den kraftige diffuser i polykarbonat med blændfrit bånd er godt beskyttet mod hærværk. Den er forseglet iht. IP65, og optikken forbliver ren, så det flotte udseende og den høje ydeevne bevares.

27

28 Thorn Lighting A/S Stamholmen 155, 5. sal 2650 Hvidovre Tlf.: Fax: års garanti Som globalt ledende belysningsproducent tilbyder Thorn 5 års garanti på hele sit produktsortiment i alle europæiske lande. Gælder fra 1. maj Vi produktoptimerer løbende. Alle beskrivelser, illustrationer og specifikationer er derfor vejledende og kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for trykfejl. Trykt på Luxo Light. Publikationsnr. PROD_FOCUS (DK) Publikationsdato 4/15

Band. Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi

Band. Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi Band Storslået, ensartet bredbåndsbelysning med LED teknologi Udvikling i LED teknologien og Thorn har skabt Band, et innovativt, lineært armatur, der kombinerer det bedste inden for belysningsdesign og

Læs mere

Adelie. Stilsikker og elegant LED lygte med indirekte belysning

Adelie. Stilsikker og elegant LED lygte med indirekte belysning Adelie Stilsikker og elegant LED lygte med indirekte belysning Tidløst design med LED teknologi, der passer til både klassiske og moderne miljøer Behagelig, indirekte belysning skaber en rolig atmosfære

Læs mere

IndiQuattro. Samme udtryk med lavere indbygningshøjde og bedre ydeevne

IndiQuattro. Samme udtryk med lavere indbygningshøjde og bedre ydeevne IndiQuattro Samme udtryk med lavere indbygningshøjde og bedre ydeevne IndiQuattro Med en virkningsgrad på op til 70 % og et nyt, lavere armaturhus på 70 mm har IndiQuattro nu større ydeevne og er endnu

Læs mere

LED-armaturer. Juli Tænker du kortsigtet eller langsigtet? Professionelle el-installatører vælger Philips LED-armaturer

LED-armaturer. Juli Tænker du kortsigtet eller langsigtet? Professionelle el-installatører vælger Philips LED-armaturer LED-armaturer Juli 2018 Tænker du kortsigtet eller langsigtet? Professionelle el-installatører vælger Philips LED-armaturer s 1 Vores belysningsprodukter, -systemer og -services ændrer fuldstændig den

Læs mere

Plane. Udendørsbelysning med LED teknologi

Plane. Udendørsbelysning med LED teknologi Plane Udendørsbelysning med LED teknologi Udvikling i LED teknologien og Thorn har skabt Band, et innovativt, lineært armatur, der kombinerer det bedste inden for belysningsdesign og lyseffekt samt lavt

Læs mere

ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer

ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer Lighting ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer ClearFlood Large ClearFlood Large opfylder de krav, der stilles til en lang række projektørbelysningsanvendelser.

Læs mere

GrandeVille LED designklassiker til alle former for bybelysning

GrandeVille LED designklassiker til alle former for bybelysning Lighting GrandeVille LED designklassiker til alle former for bybelysning GrandeVille LED Idag efterspørger vores kunder et armatur, der både er energibesparende og giver et smukt og behageligt lys. GrandeVille

Læs mere

oplagte valg inden for LED-belysning

oplagte valg inden for LED-belysning Lighting CoreLine Wallmounted det oplagte valg inden for LED-belysning Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, efterspørger kunderne belysningsløsninger, der sikrer dem god lyskvalitet

Læs mere

SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring

SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring Lighting SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring SlimBlend Rectangular, ophængt Ejere og lejere af bygninger ønsker belysning, der opfylder kravene til kontorbelysning. De ønsker også kvalitetslys,

Læs mere

ClearFlood Large den bedste løsning til direkte eftermontering af konventionelle armaturer

ClearFlood Large den bedste løsning til direkte eftermontering af konventionelle armaturer Lighting ClearFlood Large den bedste løsning til direkte eftermontering af konventionelle armaturer ClearFlood Large ClearFlood Large opfylder de krav, der stilles til en lang række projektørbelysningsanvendelser.

Læs mere

Lighting the Future. Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning

Lighting the Future. Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning 5 16 Lighting the Future Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning Reducer energiforbruget - og budgettet Energiforbruget til vejbelysning er en betydelig

Læs mere

Stilstand eller fremgang?

Stilstand eller fremgang? LED-armaturer Januar 2019 Stilstand eller fremgang? Rigtige professionelle vælger Philips LED-armaturer s 1 Vores belysningsprodukter, -systemer og -services ændrer fuldstændig den måde, vi lever på I

Læs mere

EyeKon. Robust, vandalsikkert vægarmatur til udendørs brug

EyeKon. Robust, vandalsikkert vægarmatur til udendørs brug EyeKon Robust, vandalsikkert vægarmatur til udendørs brug EyeKon EyeKon fås i to design og to størrelser i tre forskellige farver, der er velegnet til ethvert udendørs belysningsprojekt IP65 Dagslyssensor

Læs mere

Maxos LED Performer effektiv og præcis linjebelysning

Maxos LED Performer effektiv og præcis linjebelysning Lighting effektiv og præcis linjebelysning Vores kunder ønsker at spare på energien og reducere omkostningerne i forhold til det, de er vant til med traditionel belysning. Samtidig kræves der gode belysningsforhold

Læs mere

områdebelysning ClearFlood Fordele Funktioner

områdebelysning ClearFlood Fordele Funktioner Lighting ClearFlood LEDløsning til sportspladsog områdebelysning ClearFlood ClearFlood er en serie projektører, som gør det muligt at vælge præcis det lumental, der er behov for, til det aktuelle formål.

Læs mere

Modernistisk design. Glamox C70

Modernistisk design. Glamox C70 Modernistisk design Glamox C70 En armaturfamilie med et modernistisk design og optimal lyskvalitet Den slanke Glamox C70 familie af armaturer er designet for at give moderne kontormiljøer et homogent og

Læs mere

Glacier II. Flot, dekorativ pendel med direkte/indirekte lysfordeling

Glacier II. Flot, dekorativ pendel med direkte/indirekte lysfordeling Glacier II Flot, dekorativ pendel med direkte/indirekte lysfordeling Fås i to størrelser; den brede vifte af valgfrie reflektorer og lyskildetyper giver høj ydeevne, energieffektivitet og god lysteknik

Læs mere

Garbo. Roligt, blødt lys fra dekorative væg- og loftarmaturer

Garbo. Roligt, blødt lys fra dekorative væg- og loftarmaturer Garbo Roligt, blødt lys fra dekorative væg- og loftarmaturer Garbo er Thorns nye dekorative familie, der kombinerer et blødt, dæmpet lys med et diskret, klassisk og tidløst armatur Garbo er en ny familie

Læs mere

Kontor. Kontorbelysning. Kombiner et LED-armatur med et intelligent lysstyringssystem for at opnå størst mulig effektivitet og besparelse

Kontor. Kontorbelysning. Kombiner et LED-armatur med et intelligent lysstyringssystem for at opnå størst mulig effektivitet og besparelse er Kontor Kombiner et LED-armatur med et intelligent lysstyringssystem for at opnå størst mulig effektivitet og besparelse Energibesparelser på op til 65% til kontorbelysning: CoreLine Recessed LED34S

Læs mere

ClearFlood LEDløsning. sportsplads- og områdebelysning. ClearFlood. Fordele

ClearFlood LEDløsning. sportsplads- og områdebelysning. ClearFlood. Fordele Lighting LEDløsning til sportsplads og områdebelysning er en serie projektører, som gør det muligt at vælge præcis det lumental, der er behov for, til det aktuelle formål. Denne meget konkurrencedygtige

Læs mere

CoreLine Highbay G3 fremragende lyskvalitet og lavere energi- og vedligeholdelsesomkostn inger

CoreLine Highbay G3 fremragende lyskvalitet og lavere energi- og vedligeholdelsesomkostn inger Lighting CoreLine Highbay G3 fremragende lyskvalitet og lavere energi- og vedligeholdelsesomkostn inger CoreLine Highbay Efter den vellykkede lancering af CoreLine Highbay i 2013 giver opgraderingen til

Læs mere

DecoScene LED magisk lys nedefra

DecoScene LED magisk lys nedefra Lighting DecoScene LED magisk lys nedefra DecoScene LED BBP623 Mange designere mener at uanset anvendelsesområde, er det ideele armatur et usynligt armatur. Og med det indbyggede armaturhus, er overflade

Læs mere

SlimBlend Square høj effekt, avanceret styring

SlimBlend Square høj effekt, avanceret styring Lighting SlimBlend Square høj effekt, avanceret styring Der er efterspørgsel efter kvalitetsbelysning, der opfylder kravene til kontorbelysning. Desuden er der et øget behov for effekter, som gør belysningen

Læs mere

CityCharm Cordoba - Behagelig lysatmosfære i kombination med den bedste ydelse

CityCharm Cordoba - Behagelig lysatmosfære i kombination med den bedste ydelse Lighting CityCharm Cordoba - Behagelig lysatmosfære i kombination med den bedste ydelse CityCharm Cordoba CityCharm Cordoba er designet til anvendelse i byområder, hvor behagelig belysning, stemning og

Læs mere

SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring SlimBlend Rectangular, indbygget

SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring SlimBlend Rectangular, indbygget Lighting SlimBlend Rectangular høj effekt, avanceret styring Der er efterspørgsel efter kvalitetsbelysning, der opfylder kravene til kontorbelysning. Desuden er der et øget behov for effekter, som gør

Læs mere

CoreLine Highbay G3 fremragende lyskvalitet og lavere energi- og vedligeholdelsesomko stninger

CoreLine Highbay G3 fremragende lyskvalitet og lavere energi- og vedligeholdelsesomko stninger Lighting fremragende lyskvalitet og lavere energi- og vedligeholdelsesomko stninger Efter den vellykkede lancering af i 2013 giver opgraderingen til en ny generation af LED endnu lavere samlede ejeromkostninger

Læs mere

Kvadratisk LuxSpace til indbygning høj effektivitet, god lyskvalitet og et elegant design

Kvadratisk LuxSpace til indbygning høj effektivitet, god lyskvalitet og et elegant design Lighting Kvadratisk LuxSpace til indbygning høj effektivitet, god lyskvalitet og et elegant design LuxSpace square, recessed Vores kunder har et ønske om at optimere alle deres ressourcer. Det gælder ikke

Læs mere

Nyd forskellen. Glamox C85-R og C85-S

Nyd forskellen. Glamox C85-R og C85-S Nyd forskellen Glamox C85-R og C85-S Nyd forskellen Glamox C85-R og C85-S I de seneste år har vi set en stigning i brugen af armaturer med brede lysende overflader og ensartet lys. Ikke et ondt ord om

Læs mere

PowerBalance overflademonteret bæredygtig ydelse

PowerBalance overflademonteret bæredygtig ydelse Lighting PowerBalance overflademonteret bæredygtig ydelse Når det kommer til belysning af et kontorlandskab med LED-armaturer, er mange normalt villige til at investere i bæredygtighed, hvis investeringen

Læs mere

Giv din servicestation et løft med smart belysning Mini 300 LED gen3

Giv din servicestation et løft med smart belysning Mini 300 LED gen3 Lighting Giv din servicestation et løft med smart belysning Philips -lysarmaturer kombinerer perfekt produktdesign med moderne LED-teknologi for et højt lysudbytte, som omdanner din servicestation til

Læs mere

Maxos LED Industry innovativ og fleksibel løsning for ideelt lysudbytte

Maxos LED Industry innovativ og fleksibel løsning for ideelt lysudbytte Lighting Maxos LED Industry innovativ og fleksibel løsning for ideelt lysudbytte Maxos LED Kunderne i industrien og i detailhandlen efterspørger belysningsløsninger der kan tjene sig selv ind på kort tid,

Læs mere

SM500T Fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning

SM500T Fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning Lighting Fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning Inden for detailhandelen er onlinesalg i dag i hastig vækst, og hård konkurrence er hverdag. Forhandlere ønsker derfor at skabe oplevelser, som

Læs mere

ClearAccent Indbygget LED-spot til en overkommelig pris

ClearAccent Indbygget LED-spot til en overkommelig pris Lighting ClearAccent Indbygget LED-spot til en overkommelig pris ClearAccent ClearAccent er en indbygget basisspotserie udviklet til at erstatte halogenbaserede armaturer. Den attraktive pris og det høje

Læs mere

LumiStone inspirerende ydelse

LumiStone inspirerende ydelse Lighting LumiStone inspirerende ydelse LumiStone er et nyt designarmatur til kontormiljøer. Det unikke design er skabt i samarbejde mellem Philips og designchef Henning Solfeldt fra PLH Arkitekter. For

Læs mere

discovery evo Alsidighedens mester

discovery evo Alsidighedens mester discovery evo Alsidighedens mester Der findes en Discovery Evo til ethvert formål. Da vi lancerede Discovery, var tanken helt ny. Et skarpt, enkelt og brugervenligt koncept, hvor et enkelt armatur opfylder

Læs mere

Bevar følelsen af at være hjemme helt ud på gaden TownTune, asymmetrisk lyre DR

Bevar følelsen af at være hjemme helt ud på gaden TownTune, asymmetrisk lyre DR Lighting Bevar følelsen af at være hjemme helt ud på gaden TownTune er en armaturserie, der er forberedt til eksisterende og skalerbare byområder, og som tilbyder alle de nyeste innovationer inden for

Læs mere

ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-armatur med intelligent farvet lys

ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-armatur med intelligent farvet lys Lighting ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-armatur med intelligent farvet lys ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 er nemme at installere

Læs mere

CoreLine det oplagte valg inden for LEDbelysning

CoreLine det oplagte valg inden for LEDbelysning Lighting CoreLine det oplagte valg inden for LEDbelysning CoreLine Surface-mounted Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, efterspørger kunderne belysningsløsninger, der sikrer dem god

Læs mere

CoreLine Panel det oplagte valg inden for LED-belysning

CoreLine Panel det oplagte valg inden for LED-belysning Lighting det oplagte valg inden for LED-belysning Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, efterspørger kunderne belysningsløsninger, der sikrer dem god lyskvalitet kombineret med store

Læs mere

SM500T Fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning

SM500T Fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning Lighting Fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning Inden for detailhandelen er onlinesalg i dag i hastig vækst, og hård konkurrence er hverdag. Forhandlere ønsker derfor at skabe oplevelser, som

Læs mere

Armatur katalog Efterår og vinter 2014/2015. OSRAM er lys

Armatur katalog Efterår og vinter 2014/2015. OSRAM er lys Armatur katalog Efterår og vinter 2014/2015 1 Indholdsfortegnelse Interiørarmaturer Downlights ARKTIKA... 3 LEDVANCE L/XL... 12 LEDVANCE AREA/DALI... 4 IVIOS LED III... 13 DIADEM LED... 5 LUMINESTRA LED...

Læs mere

PowerBalance 2 bæredygtig ydelse

PowerBalance 2 bæredygtig ydelse Lighting PowerBalance 2 bæredygtig ydelse PowerBalance gen2 Når det kommer til belysning af et kontorlandskab med LED-armaturer, er mange normalt villige til at investere i bæredygtighed såfremt investeringen

Læs mere

Økonomisk projektørbelysningslø sning til områdebelysning

Økonomisk projektørbelysningslø sning til områdebelysning Lighting Økonomisk projektørbelysningslø sning til områdebelysning CoreLine tempo large er en yderst effektiv serie af projektører, som er designet til 1:1 eftermontering af erstatninger for konventionel

Læs mere

ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-armatur med intelligent farvet lys

ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-armatur med intelligent farvet lys Lighting ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-armatur med intelligent farvet lys ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 er nemme at installere

Læs mere

discovery evo Alsidighedens mester

discovery evo Alsidighedens mester discovery evo Alsidighedens mester Der findes en Discovery Evo til ethvert formål. Da vi lancerede Discovery, var tanken helt ny. Et skarpt, enkelt og brugervenligt koncept, hvor et enkelt armatur opfylder

Læs mere

SmartBalance til indbygning ydelse kombineret med smart design

SmartBalance til indbygning ydelse kombineret med smart design Lighting SmartBalance til indbygning ydelse kombineret med smart design SmartBalance, recessed Mange ønsker indbyggede armaturer med overfladebelysning, som et alternativ til gitterløsninger. De forventer

Læs mere

SmartBalance ydeevne kombineret med smart design

SmartBalance ydeevne kombineret med smart design Lighting SmartBalance ydeevne kombineret med smart design SmartBalance, suspended Selvom funktionel belysning i mange tilfælde er det vigtigste, så vil kunder også gerne have armaturer, der er attraktive

Læs mere

Indbygget LuxSpace høj effektivitet, god lyskvalitet og et stilrent design

Indbygget LuxSpace høj effektivitet, god lyskvalitet og et stilrent design Lighting Indbygget LuxSpace høj effektivitet, god lyskvalitet og et stilrent design LuxSpace Mini, recessed Kunderne fokuserer på at optimere alle deres ressourcer. Det gælder ikke kun deres driftsomkostninger

Læs mere

Indbygget LuxSpace høj effektivitet, god lyskvalitet og et stilrent design

Indbygget LuxSpace høj effektivitet, god lyskvalitet og et stilrent design Lighting Indbygget LuxSpace høj effektivitet, god lyskvalitet og et stilrent design Kunderne fokuserer på at optimere alle deres ressourcer. Det gælder ikke kun deres driftsomkostninger (strøm mv.), men

Læs mere

pleiad g3 Vi ved hvordan man finder en stjerne i loftet

pleiad g3 Vi ved hvordan man finder en stjerne i loftet pleiad g3 Vi ved hvordan man finder en stjerne i loftet At lede efter en stjerne Stjernerne har forundret mennesker igennem tiderne. Mysteriet om deres tilblivelse har altid fascineret videnskabsmænd.

Læs mere

PowerBalance 2 bæredygtig ydelse

PowerBalance 2 bæredygtig ydelse Lighting PowerBalance 2 bæredygtig ydelse PowerBalance gen2 Når det kommer til belysning af et kontorlandskab med LEDarmaturer, er mange normalt villige til at investere i bæredygtighed såfremt investeringen

Læs mere

Copenhagen diskret og tidsløst design

Copenhagen diskret og tidsløst design Lighting Copenhagen diskret og tidsløst design Copenhagen LED Big Copenhagen blev udviklet i samarbejde med Københavns byplanlægning for at forbedre det æstetiske i byens belysning. Armaturets tidløse

Læs mere

en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg

en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg Det naturlige lys vores norm Mennesket har eksisteret i næste to millioner år, og vi har udviklet os i det naturlige lys. Vi har haft elektrisk lys

Læs mere

Økonomisk projektørbelysningsløsni ng til områdebelysning

Økonomisk projektørbelysningsløsni ng til områdebelysning Lighting Økonomisk projektørbelysningsløsni ng til områdebelysning CoreLine tempo stor CoreLine tempo large er en yderst effektiv serie af projektører, som er designet til 1:1 eftermontering af erstatninger

Læs mere

Økonomisk løsning til områdebelysning

Økonomisk løsning til områdebelysning Lighting Økonomisk løsning til områdebelysning CoreLine tempo lille er en yderst effektiv serie af armaturer, som er designet til 1:1 eftermontering af erstatninger for konventionel teknologi, samtidig

Læs mere

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på Light is life ES System ES-SYSTEM designer, udvikler, producerer og integrerer en bred vifte af LED-belysningsløsninger med høj ydeevne og specifikationsklasse til arkitektoniske, industrielle og udendørs

Læs mere

SmartBalance til indbygning ydelse kombineret med smart design

SmartBalance til indbygning ydelse kombineret med smart design Lighting SmartBalance til indbygning ydelse kombineret med smart design Mange ønsker indbyggede armaturer med overfladebelysning, som et alternativ til gitterløsninger. De forventer samtidig, at armaturerne

Læs mere

områdebelysning ClearFlood Fordele

områdebelysning ClearFlood Fordele Lighting ClearFlood LEDløsning til sportspladsog områdebelysning ClearFlood ClearFlood er en serie projektører, som gør det muligt at vælge præcis det lumental, der er behov for, til det aktuelle formål.

Læs mere

Cesar. Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg

Cesar. Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg Cesar Alsidig arkitektonisk projektør til montering på væg Anvendelsesområder Med Cesar serien kan arkitekter og lysdesignere gribe udendørs belysning an på en helt ny måde, der kombinerer kreative løsninger

Læs mere

Rivers. Belysningsfamilien der skiller sig ud fra mængden

Rivers. Belysningsfamilien der skiller sig ud fra mængden Rivers Belysningsfamilien der skiller sig ud fra mængden AMAZON THAMES SEINE DANUBE LOIRE Rivers 02 Rivers er en familie, bestående af fem medlemmer, der tilgodeser høje krav til funktion og design. De

Læs mere

TubeLine LED-enhed optimeret komfort med lineær LED-løsning

TubeLine LED-enhed optimeret komfort med lineær LED-løsning Lighting TubeLine LED-enhed optimeret komfort med lineær LED-løsning TubeLine Lysstofrørbelysning har traditionelt været det foretrukne valg for kunder med behov for en høj grad af visuel komfort. Med

Læs mere

Maxos LED en perfekt indbygget løsning

Maxos LED en perfekt indbygget løsning Lighting Maxos LED en perfekt indbygget løsning Maxos LED er et indbygget, delvist modulopbygget LED-armatur til hylde- og reolbelysning. Takket være den justerbare optik kan lyset rettes præcist mod produkterne

Læs mere

Pentura Mini LED ultraslankt armatur

Pentura Mini LED ultraslankt armatur Lighting Pentura Mini LED ultraslankt armatur Pentura Mini LED Pentura Mini LED er et ekstremt slankt armatur der kombinerer LED'ens energibesparelser med fremragende lysydelse lyst og ensartet lys med

Læs mere

Meget effektivt lysstofrør

Meget effektivt lysstofrør Lighting Meget effektivt lysstofrør MASTER TL5 High Efficiency Eco Den ekstremt effektive TL5 lyskilder (rørdiameter 16 mm) giver nemt store energibesparelser. TL5 lyskilden har fremragende bevarelse af

Læs mere

ColorBlast RGBA Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-projektør med intelligent farvet lys

ColorBlast RGBA Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-projektør med intelligent farvet lys Lighting ColorBlast RGBA Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-projektør med intelligent farvet lys ColorBlast Powercore gen4 RGBW/RGBA ColorBlast RGBA/RGBW Powercore gen4-led-armaturer er nemme at

Læs mere

Copenhagen diskret og tidsløst design

Copenhagen diskret og tidsløst design Lighting Copenhagen diskret og tidsløst design Copenhagen LED Big Copenhagen blev udviklet i samarbejde med Københavns byplanlægning for at forbedre det æstetiske i byens belysning. Armaturets tidløse

Læs mere

DecoScene LED magisk lys nedefra

DecoScene LED magisk lys nedefra Lighting DecoScene LED magisk lys nedefra DecoScene LED BBP623 Mange designere mener at uanset anvendelsesområde, er det ideele armatur et usynligt armatur. Og med det indbyggede armaturhus, er overflade

Læs mere

OptiVision LED gen2 en ny tidsalder inden for smart belysning til fritidssportsområder og andre områder

OptiVision LED gen2 en ny tidsalder inden for smart belysning til fritidssportsområder og andre områder Lighting en ny tidsalder inden for smart belysning til fritidssportsområder og andre områder Philips -projektørsystem er det nyeste inden for LED-teknologi og udgør en komplet belysningsløsning lige fra

Læs mere

CoreLine Recessed Spot det oplagte valg inden for LED-belysning

CoreLine Recessed Spot det oplagte valg inden for LED-belysning Lighting CoreLine Recessed Spot det oplagte valg inden for LED-belysning CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot er en serie indbygningsspots, der kan anvendes i stedet for halogenbaserede armaturer.

Læs mere

Copenhagen diskret og tidsløst design

Copenhagen diskret og tidsløst design Lighting Copenhagen diskret og tidsløst design Copenhagen LED Big Copenhagen blev udviklet i samarbejde med Københavns byplanlægning for at forbedre det æstetiske i byens belysning. Armaturets tidløse

Læs mere

vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort

vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort Specialdesignede AGC-linser som giver minimal blænding Trinløst tilt ± 15º over vejbanen Justering udligner skæve master Fås med forskellige lysstyringssystemer

Læs mere

Pentura Mini LED ultraslankt armatur

Pentura Mini LED ultraslankt armatur Lighting ultraslankt armatur er et ekstremt slankt armatur der kombinerer LED'ens energibesparelser med fremragende lysydelse lyst og ensartet lys med god farvegengivelse. er meget nem at installere, selv

Læs mere

DecoScene LED magisk lys nedefra

DecoScene LED magisk lys nedefra Lighting DecoScene LED magisk lys nedefra DecoScene LED BBP621 Mange designere mener at uanset anvendelsesområde, er det ideele armatur et usynligt armatur. Og med det indbyggede armaturhus, er overflade

Læs mere

Mini Platform LED: effektiv og kompakt. Mini Iridium LED, Mini Koffer² LED, Mini Milewide LED, Mini Copenhagen LED

Mini Platform LED: effektiv og kompakt. Mini Iridium LED, Mini Koffer² LED, Mini Milewide LED, Mini Copenhagen LED Mini Platform LED: effektiv og kompakt Mini Iridium LED, Mini Koffer² LED, Mini Milewide LED, Mini Copenhagen LED Mini Platform LED 2 Mini Platform LED - produktvejledning Mini Platform LED Mini Platform

Læs mere

CoreLine Recessed Spot det oplagte valg inden for LED-belysning

CoreLine Recessed Spot det oplagte valg inden for LED-belysning Lighting CoreLine Recessed Spot det oplagte valg inden for LED-belysning CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot er en serie indbygningsspots, der kan anvendes i stedet for halogenbaserede armaturer.

Læs mere

PowerBalance RC360 den perfekte kombination af bæredygtighed og investeringsafkast

PowerBalance RC360 den perfekte kombination af bæredygtighed og investeringsafkast Lighting PowerBalance RC360 den perfekte kombination af bæredygtighed og investeringsafkast Når det gælder kontorbelysning, er man villig til at investere i en bæredygtig LEDløsning, hvis investeringen

Læs mere

Green outdoor. Giv din lygtepæl fornyet liv

Green outdoor. Giv din lygtepæl fornyet liv Green outdoor Giv din lygtepæl fornyet liv Giv din lygtepæl fornyet liv Omkring to tredjedele af belysningen installeret rundt om i verden er baseret på gamle og ineffektive teknologier. Med tanke på klimaforandringerne

Læs mere

ProAir - uovertruffen kombination af lyskvalitet og effektivitet

ProAir - uovertruffen kombination af lyskvalitet og effektivitet Lighting - uovertruffen kombination af lyskvalitet og effektivitet Butiksdesignere vil have et spot, der passer ind i deres butiksdesign. Detailhandlere har brug for den bedste lyskvalitet og spots, der

Læs mere

LuxSpace til overflademontering høj effektivitet, god synskomfort og et elegant design

LuxSpace til overflademontering høj effektivitet, god synskomfort og et elegant design Lighting LuxSpace til overflademontering høj effektivitet, god synskomfort og et elegant design LuxSpace, surface mounted Kunderne fokuserer på at optimere alle deres ressourcer. Det gælder ikke kun deres

Læs mere

PowerBalance RC360 den perfekte kombination af bæredygtighed og investeringsafkast

PowerBalance RC360 den perfekte kombination af bæredygtighed og investeringsafkast Lighting PowerBalance RC360 den perfekte kombination af bæredygtighed og investeringsafkast PowerBalance RC360B Når det gælder kontorbelysning, er man villig til at investere i en bæredygtig LED-løsning,

Læs mere

Højtydende professionel T8- løsning med LED-rør

Højtydende professionel T8- løsning med LED-rør Lighting Højtydende professionel - løsning med LED-rør Den professionelle Master Value LEDtube er en højtydende LED-løsning, der er ideel til udskiftning af -lysstofrør ved hjælp af til EM-forkoblingsinstallationer

Læs mere

CoreLine SlimDownlight - Det oplagte valg inden for LED-belysning

CoreLine SlimDownlight - Det oplagte valg inden for LED-belysning Lighting CoreLine SlimDownlight - Det oplagte valg inden for LED-belysning er en serie af ultratynde indbygnings- og påbygningssarmaturer, til erstatning for downlight-armaturer baseret på CFL-ni/ CFL-I-teknologi.

Læs mere

TrueLine, ophængt god linje af lys: elegant, energieffektiv og i overensstemmelse med standarderne for kontorbelysning

TrueLine, ophængt god linje af lys: elegant, energieffektiv og i overensstemmelse med standarderne for kontorbelysning Lighting god linje af lys: elegant, energieffektiv og i overensstemmelse med standarderne for kontorbelysning Arkitekter har behov for en belysningsløsning, der passer til arkitekturen i den ejendom, de

Læs mere

Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur

Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur Lighting Iridium gen3 et intelligent og brugervenligt vejbelysningsarmatur Iridium gen3 LED Large Iridium gen3 er det første virkeligt intelligente armatur. Commissioning klares uden problemer, da armaturet

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED Sharp Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende.

Læs mere

LuxSpace til overflademontering høj effektivitet, god synskomfort og et elegant design

LuxSpace til overflademontering høj effektivitet, god synskomfort og et elegant design Lighting LuxSpace til overflademontering høj effektivitet, god synskomfort og et elegant design Kunderne fokuserer på at optimere alle deres ressourcer. Det gælder ikke kun deres driftsomkostninger (strøm

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Notor - et naturligt valg

Notor - et naturligt valg NOTOR Notor - et naturligt valg Fagerhults klassiske armatur Notor fås i flere versioner og kan monteres nedpendlet, påbygget eller indbygget. Notor er det naturlige valg de steder, hvor man vil skabe

Læs mere

TrueLine, ophængt god linje af lys: elegant, energieffektiv og i overensstemmelse med standarderne for kontorbelysning

TrueLine, ophængt god linje af lys: elegant, energieffektiv og i overensstemmelse med standarderne for kontorbelysning Lighting TrueLine, ophængt god linje af lys: elegant, energieffektiv og i overensstemmelse med standarderne for kontorbelysning TrueLine, ophængt Arkitekter har behov for en belysningsløsning, der passer

Læs mere

Mini 300 LED gen2 lyset styres via app

Mini 300 LED gen2 lyset styres via app Lighting Mini 300 LED gen2 lyset styres via app Mini 300 LED gen2 Den yderst effektive Mini 300 LED gen2 er designet til baldakiner på tankstationer og til anvendelsesområder, hvor der er lavt til loftet.

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED Sharp Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende.

Læs mere

SmartForm førsteklasses belysning i et flot og attraktivt design

SmartForm førsteklasses belysning i et flot og attraktivt design Lighting SmartForm førsteklasses belysning i et flot og attraktivt design SmartForm LED BPS460 Vi føler os alle bedre tilpas og yder mere i et venligt, behageligt arbejdsmiljø. SmartFormserien af ophængte

Læs mere

TrueLine, indbygget god linje af lys: elegant, energieffektiv og i overensstemmelse med standarderne for kontorbelysning

TrueLine, indbygget god linje af lys: elegant, energieffektiv og i overensstemmelse med standarderne for kontorbelysning Lighting TrueLine, indbygget god linje af lys: elegant, energieffektiv og i overensstemmelse med standarderne for kontorbelysning TrueLine, indbygget Arkitekter har behov for en belysningsløsning, der

Læs mere

SmartForm førsteklasses belysning i et flot og attraktivt design

SmartForm førsteklasses belysning i et flot og attraktivt design Lighting SmartForm førsteklasses belysning i et flot og attraktivt design SmartForm LED BPS460 Vi føler os alle bedre tilpas og yder mere i et venligt, behageligt arbejdsmiljø. SmartFormserien af ophængte

Læs mere

Metronomis LED leg med lys og skygger

Metronomis LED leg med lys og skygger Lighting Metronomis LED leg med lys og skygger Metronomis LED Torch Metronomis LED er den første armaturserie der tilbyder en palet af miljøvenlige belysningseffekter og som giver et æstetisk udseende.

Læs mere

Meget effektivt lysstofrør

Meget effektivt lysstofrør Lighting Meget effektivt lysstofrør Den ekstremt effektive TL5-lyskilde (rørdiameter 16 ) giver nemt store energibesparelser. lyskilden er optimeret til installationer med krav om højt lysudbytte, og den

Læs mere

TANEO - ARMMONTEREDE OG SYSTEM ARMATUR

TANEO - ARMMONTEREDE OG SYSTEM ARMATUR TANEO - ARMMONTEREDE OG TANEO EN ALSIDIG TALENT FOR OPTIMAL LYSVIRKNING En kompromisløs belysningsløsning er afgørende, uanset hvor dine øjne er sat på prøve. Uanset om fremstilling, montering, kvalitetssikring

Læs mere

CoreLine Downlight det oplagte valg inden for LED-belysning

CoreLine Downlight det oplagte valg inden for LED-belysning Lighting CoreLine Downlight det oplagte valg inden for LED-belysning CoreLine Downlight Den nye CoreLine Downlight er en serie af indbygningsarmaturer fra Philips, der er beregnet til brug som erstatning

Læs mere

Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe. Den nye Luxo LHH

Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe. Den nye Luxo LHH Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe Den nye Luxo LHH Moderne medicinsk undersøgelseslampe Den nye LHH er en naturlig udvikling af vores oprindelige medicinske undersøgelseslampe, der dagligt anvendes

Læs mere

Decoflood² LED bybelysnings-toolbox

Decoflood² LED bybelysnings-toolbox Lighting Decoflood² LED bybelysnings-toolbox Decoflood² LED kombinerer funktionalitet og enkel æstetik og er en del af en omfattende serie af LED-projektørbelysning til arkitektonisk udendørsbelysning.

Læs mere