NYHEDSBREV. Varme sommernyheder - og nyt varmeanlæg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV. Varme sommernyheder - og nyt varmeanlæg"

Transkript

1 JULI FASTERHOLT HANGGLIDING & PARAGLIDING CENTER 2010 NYHEDSBREV Fotograf: Claus G. Danielsen Varme sommernyheder - og nyt varmeanlæg Nu er det snart 6 måneder siden der sidst udkom et nyhedsbrev. Siden da er der sket mange ting. En af de større er, at vi overvejer meget kraftigt at investere et stort beløb - cirka kr. - i et nyt varmeanlæg til klubhuset. El-regningen har i de sidste par år været kr. om året hvilket er rigtigt meget i betragtning af, hvor få dage vi reelt er til stede i huset. En af synderne var det gamle amerikaner-køleskab, som blev udskiftet sidste år. En anden synder er el-radiatorerne. En elradiator giver én kw varme for hver én kw den forbruger i strøm. Det nye varmeanlæg leverer seks kw varme for hver én kw strøm det bruger. Varmeregningen bliver derfor meget lavere fremover. Måske giver det endda mulighed for at holde huset varmt året rundt. Det er dejligt for medlemmerne og sundt for træhuset. SMARTBOX OPHØRER I 2011 ELEVER I KLUBBEN HVORDAN TILTRÆKKER VI NYE MEDLEMMER?

2 Skal vi fremover trække op med spil? Klubbens optrækssystem fungerer upåklageligt - klubbens paragliderpiloter synes også om systemet. Det er billigt, hurtigt, effektivt og simpelt. Det er ligeledes let at vedligeholde. Desværre er de nuværende biler efterhånden meget slidte og skal på sigt udskiftes. Hvad kan spillet? Det giver meget stabile optræk, det er godt til snoreskoling, det er mobilt (deltagelse i flyshows), det er mere PG-venligt - og så kræver det knap så meget uddannelse som bilførere. Til gengæld er et nyt, moderne spil meget dyrt kr. koster den bedste model. I bestyrelsen vil vi gå hele vejen hvis vi skulle vælge at skifte til spil. Vi overvejede på et tidspunkt at købe en billigere og brugt model for at prøve systemet af. Men vi spurgte os selv: Hvad er det vi gerne vil prøve? Vi ved jo godt, hvad et spil er og hvordan det fungerer. Moderne spil kan iøvrigt rulle linen ud med fuld hastighed som med bil. Det er ligeledes slut med wire-salat. Der er ingen tvivl om, at spillet har potentiale i klubben. Vi leger pt. med tanken om at finansiere det efter et krone til krone princip. Hvis vi kan hente ca kr. i støtte fra f.eks. Tuborgfondet og andre vil vi gerne selv lægge de sidste kr. Vi mener ikke, at klubben har økonomi til at financiere det hele selv. Hvad synes I? Skal vi bruge spil eller bil? Intet er givet på forhånd - men nu er diskussionen skudt igang :-) KUNNE DU TÆNKE DIG AT HJÆLPE MED AT SØGE MIDLER HOS DIVERSE FONDE? KONTAKT DA BESTYRELSEN! TEORIBOG DEN NORSKE HANGGLIDERPILOT WERNER JOHANNESEN HAR REVIDERET OG GENUDGIVET SIN POPULÆRE BOG, DER NÆRMEST HAR STATUS AF DRAGEFLYVER- BIBEL I DANMARK. EFTER EN SÆSON MED DEN ENGELSKE BOG HANG GLIDING FOR BEGINNER PILOTS BENYTTER VI NU IGEN DEN NORSKE BOG I KLUBBEN. SPØRGSMÅL TIL BESTYRELSEN!!!!! BILLEDET TIL VENSTRE ER!!!!! SELVFØLGELIG KUN FOR SJOV.!!!!! MEN I BESTYRELSEN FÅR VI!!!!! OFTE MANGE SPØRGSMÅL,!!!!! SOM MEDLEMMERNE ØNSKER!!!!! SVAR PÅ MED KORT VARSEL -!!!!! NOGLE!GANGE PÅ SELVE!!!!! FLYVEDAGEN. - BEHØVER JEG TAGE MIN PLADSVAGT I MORGEN? JEG FLYVER JO NÆSTEN ALDRIG SELV? - BEHØVER PERSON-X VIRKELIG AT BETALE INDMELDELSESGEBYR? - ER DET OK, AT JEG FLYVER UDEN FORSIKRING, RATINGKORT MV.? KLUBBENS GENERELLE REGLER ER VEDTAGET I FÆLLESSKAB TIL GENERALFORSAMLINGEN OG FREMGÅR AF KLUBHÅNDBOGEN. DET KAN BRINGE BESTYRELSESMEDLEMMERNE I FORLEGENHED, AT DE PÅ EN FLYVEDAG SKAL TAGE STILLING TIL - OG MÅSKE NÆGTE - OM EN PILOT MÅ FLYVE PGA. EN AKUT PROBLEMSTILLING SOM VEDKOMMENDE HAR HAFT MÅNEDER FORUD FOR SÆSONEN TIL AT BRINGE I ORDEN. BESTYRELSEN MODTAGER NATURLIGVIS GERNE HENVENDELSER VEDR. SÆRLIGE FORHOLD. MEN I SÅFALD PR. MAIL TIL DEN SAMLEDE BESTYRELSE OG IKKE TIL ET ENKELT MEDLEM, DER MÅTTE VÆRE TILFÆLDIGT TILSTEDE DEN PÅGÆLDENDE FLYVEDAG. TAK

3 STEMNINGSBILLEDER Fotograf: Claus G. Danielsen Ny paragliding-teoribog Som nævnt på forrige side har vi gen-indkøbt Werner Johannesens bog Hanggliding. Vi opdagede, at selvsamme bog har været skabelon til en norsk bog om paragliding. To erfarne paraglider-piloter har med udgangspunkt i Werners tekst og illustrationer lavet en paraglidingbog. Vi købte et prøveeksemplar, som chefinstruktør Claus Danielsen kiggede igennem. Der blev hurtigt truffet beslutning om, at bogen fremover skulle bruges i klubben. Alle PG-elever får således bogen udleveret som en del at skolingsgebyret. Når vi fremover afholder teoriundervisning i klubben vil det mange gange være oplagt at undervise HG- og PGelever samtidigt. Derfor er det også rart, at bøgerne i deres udgangspunkt er ens med samme måde at forklare emnerne på.

4 DE NYESTE ELEVER DER AKTIVT SKOLER I 2010 HENRIK D. NIELSEN (35 ÅR, HG-ELEV) HAR FLØJET 300 TIMER I SVÆVEFLY. HAR FLØJET LAVT TRÆK BANEN IGENNEM. BOR I AALBORG. CHRISTIAN FRIER (40 ÅR, HG-ELEV) HAR FLØJET SINE FØRSTE FULDE OPTRÆK MED STÅENDE START. HAR SKOLET PÅ SKRÆNT. BOR I HORSENS SØREN PETERSEN (36 ÅR, PG-ELEV) HAR HAFT SKRÆNTDEBUT. MANGLER OPTRÆKS- SKOLING. BOR I BRÆDSTRUP. Yderligere to HG-elever siden deadline på nyhedsbrevet. ULRICH B. CHRISTENSEN (51 ÅR, PG-ELEV) MEGET ERFAREN HG- PILOT. OMSKOLET TIL PG PÅ SKRÆNT. MANGLER OPTRÆKSSKOLING. Velkommen til Pernille & Søren! BOR I BRYRUP. NIKOLAJ GOODGER (26 ÅR, HG-ELEV) HAR FLØJET LAVT TRÆK BANEN IGENNEM. HAR SKOLET PÅ SKRÆNT. BOR I SKIVE. (ER DANSKTALENDE AUSTRALIER) DENNIS R. KOCH (22 ÅR, HG-ELEV) FLYVER SIN EGEN MOYES GTR. HAR GOD ERFARING SOM ELEV I BÅDE OPTRÆK OG SKRÆNT. BOR I SILKEBORG. MATHIS SOBCZAK (18 ÅR, HG-ELEV) FLEMMING LAURIDSENS SØN. HAR HAFT INDLEDENDE GRUNDSKOLING. CASPER SKYUM (29 ÅR, HG-ELEV) HAR HAFT INDLEDENDE GRUNDSKOLING. BOR I FASTERHOLT. BOR I IKAST. Smartbox ophører Aftalen med Smartbox har været en kæmpe success. Både PR-mæssigt, men også som forretning. Mellem og kr. har vi tjent om året takket være Kenneth Bakholms (og senere også Holger Hansens) indsats. Desværre har Smartbox besluttet, at alle deres samarbejdspartenere skal være moms-registrerede. Det harmonerer meget dårligt med vores organisering som momsfritaget idrætsforening - der modtager tilskud via tipsmidlerne. Udover det komplicerede i at føre regnskab med ind- og udgående moms som om vi var en virksomhed, så konsulterede vi en jurist hos DIF, der forklarede os, at vi som moms-fritaget idrætsforening rent juridisk slet ikke må opkræve moms på vores aktiviteter. Som følge heraf ophører aftalen med Smartbox pr. 28. februar 2011.

5 Hvordan rekrutterer vi nye medlemmer? PR-arbejde er som bekendt kommet for at blive. Selv verdens stærkeste varemærker (f.eks. Coca-Cola) reklamerer konstant selvom alle ved, at de findes. Så ingen slipper for at gøre opmærksom på sig selv. Men hvordan? På den ene side kan man sige, at det at flyve for mange er en gammel drøm. Derfor opsøger potentielle elever os af egen drift. På den anden side skal vi også selv gøre opmærksom på sporten. Men hvordan? HANGGLIDING & PARAGLIDING TIL OPEN- BY-NIGHT I DE MIDTJYSKE BYER? Vi har tidligere deltaget med en udstilling til diverse airshows. Her kommer der primært folk, der på forhånd har interesse for luftfart. Derfor burde de også være lettere at rekruttere som elever i modsætning til Hr. og Fru Danmark, hvis vi stillede os op foran indgangen til Bilka. Vi ville sikkert få mange interesserede blikke, men de fleste vil i sidste ende være mere fokuserede på at handle ind med familien. Open-by-night Holstebro, Skive, Viborg, Herning, Ringkøbing og Silkeborg. Eksempler på byer, der alle ligger inden for 1 times kørsel fra Fasterholt. Her afholdes der flere gange open-bynight arrangementer i sommerhalvåret, hvor byens centrum summer af liv når butikkerne holder længe åbent og gågaderne er fyldt med arrangementer. Her kunne vi måske stå med drager og skærme? Handelstandsforeningerne vil sikkert være meget interesserede. Vi er jo spændende blikfang! Det er en oplagt chance for at blive set. Desuden falder disse arrangementer altid torsdag eller fredag aften - så de pågældende medlemmer der skal stå midt på torvet går ikke glip af en flyvedag ved at planlægge deres deltagelse nogle uger frem i tiden :-) Hvornår er der open-by-night næste gang i din by? Er du klar? Sund økonomi Vi var vist alle lidt nervøse da vi til generalforsamlingen i 2010 vedtog en kraftig forhøjelse af kontingentet. Vi kan med glæde konstatere, at økonomien er sund og aktiviteten på pladsen er stor. Desværre har et enkelt medlem dog valgt at melde sig ud som følge af prisstigningen. Vi har nået det budgetterede antal elever. I forbindelse med Smartbox nåede vi budgettet allerede i foråret - muligvis med omsætningsrekord i år! Da sæsonen endnu kun er halvvejs er vi meget fortrøstningsfulde med hensyn til klubbens økonomi. Teoriundervisning Alle klubbens elever er trin-1. Vi skal derfor have afholdt teoriundervisning så de kan bestå trin-2 og trin-3 prøverne. Er der nogen, der vil hjælpe som undervisere? Kontakt i så fald chefinstruktøren. En sjællandsk drageflyverklub i indkøbscentret City2 i Høje-Taastrup. (Fra bladet Dansk Dragesport, oktober 1984)

6 BUMP MIDT PÅ BANEN Grusvejen der løber tværs over banen har i en længere periode ikke været i niveau med resten af banen. Det giver nogle voldsomme bump i optræksbilerne når vi kører over vejen med stor hastighed. Det slider meget på bilerne. Er der nogen der kan hjælpe på den konto? Kan vi få fat i en afretter? Kan nogen hjælpe med at få grusvejen leveleret? Klubbens gruppe på Facebook har nu mere end 100 medlemmer. Alle sammen nogle, der kender nogen, der flyver hang- eller paraglider. En god indgangsvinkel til at tiltrække nye elever og en let måde at skrive til mange personer på én gang.

NYHEDSBREV - APRIL 2011

NYHEDSBREV - APRIL 2011 FASTERHOLT HANGGLIDING & PARAGLIDING CENTER NYHEDSBREV - APRIL 2011 DRAGER, PARAGLIDERE, PARAMOTORER, VIDEO, FLYBOX, AVISARTIKLER OG MEGET MERE! Klubbens store udstilling i Strøgcenteret i Ikast ALL YOU

Læs mere

PG-Nord. Nyhedsbrev. December

PG-Nord. Nyhedsbrev. December PG-Nord Nyhedsbrev 1999 December Bestyrelsen for PG-Nord Formand: Næstformand: Sekretær: Kasserer: Chefinst.: Klubinst.: Christian Wahl Hvidkildevej 28 C 9220 Aalborg Øst tlf: 22176170 mail: 970226@udd.aalsem.dk

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! D. 26. april blev der holdt arbejdsdag på skolen. Det var en rigtig god dag og der blev lavet rigtig mange gode ting til jeres børn.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Struer jernbaneklub. Oktober 2005

Struer jernbaneklub. Oktober 2005 Struer jernbaneklub Oktober 2005 Så er Ag 68 kommet ud af remisen efter den har fået lavet rust i vognkassen og på taget samt blevet malet op og har fået DSB litrering med nummer 50 86 17-44 0 50-0. Bestyrelsen:

Læs mere

Tilstedeværende fra bestyrelsen: Jens Voetmann (formand), Michael Olesen, Birger Strandqvist, Anders Thorup, Søren Egebjerg Pedersen.

Tilstedeværende fra bestyrelsen: Jens Voetmann (formand), Michael Olesen, Birger Strandqvist, Anders Thorup, Søren Egebjerg Pedersen. Repræsentantskabsmøde i DHPU 2. marts 2014 Repræsenterede klubber: Airwave Paraglider Klub, Dragen Nordjylland, Fotopilot, Midtjyllands Drageflyverklub, Parafun, Paragliding Nord, Paraglidingklubben Albatrosserne,

Læs mere

PG-Nord. Nyhedsbrev. Marts

PG-Nord. Nyhedsbrev. Marts PG-Nord Nyhedsbrev 2001 Marts Bestyrelsen for PG-Nord Formand: John Nielsen Fyrkildevej 80, st tv 9220 Aalborg Øst tlf: 98154883 mail: tech@eskon.dk Chefinst.: Palle Bach Jensen Langelandsgade 28, 1 th

Læs mere

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Fremmødt: Bethina, William, Bjarne Andreasen, Pauli, Gunner M, Leif C, Jan Lundkvist, Max Mortensen, Niels Erik Graversen, Troels Christensen, Eva Christensen,

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Landsforeningen LandboSenior.dk

Landsforeningen LandboSenior.dk Nyhedsbrev nr. 72 december 2015 Indhold: 1. Formanden har ordet. 2. Tips- og Lottomidler. 3. Årsmøde 2016. 4. Indkaldelse til generalforsamling. 5. Medlemsopgørelse. 6. Kontingent 2016. 7. Rejse til Sydamerika.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018.

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Midt- og Vestjyllands Politis Sprogforening afholdt den 15. marts 2017 kl. 15.00 generalforsamling. Der deltog 3 medlemmer

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne?

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne? GUIDE til Companys Club Hvad siger vi til kunderne? Hvad handler Companys Club om? COMPANYS CLUB HANDLER OM MODE - OG OM FORDELE, OPLEVELSER OG BONUSSER TIL KUNDER, SOM ELSKER MODE. CALLING ALL FASHIONISTAS!

Læs mere

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN Referat af Generalforsamlingen Lyngby. i den 11. april 2010 kl. 1000 i Formanden indledte generalforsamlingen og bød velkommen til de fremmødte deltagere. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Dagsorden: Stemmeberettigede fremmødt: 26. Fremmødte: Dennis Sørensen Cumulus Allan Grynnerup Dragen 77. Marcus Malmqvist Dragen 77 / Wingman

Dagsorden: Stemmeberettigede fremmødt: 26. Fremmødte: Dennis Sørensen Cumulus Allan Grynnerup Dragen 77. Marcus Malmqvist Dragen 77 / Wingman Referat af repræsentantskabsmødet, 1. marts 2008, Dansk Hanggliding og Paragliding Union afholdt på Fasterholt Hanggliding og Paragliding Center, Brandevej 14, 7330 Fasterholt kl. 13.00-20.30 Dagsorden:

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

3.b)Orientering fra Sekretær LT 2 3.c)Orientering fra Kasser EKH 2 Udsende regninger status 2 Regnskab 3 Kasser posten. 3

3.b)Orientering fra Sekretær LT 2 3.c)Orientering fra Kasser EKH 2 Udsende regninger status 2 Regnskab 3 Kasser posten. 3 Beslutningsprotokol bestyrelsesmøde nr. 4-2012. Sted: Gl. Estrup Dyrskue. Randersvej 4, 8963 Auning vi mødes ved den gamle stald Dato: 03.06.2012 Tid. 11.00 Slut : Ca.15.30 Indkaldte Deltagere: Pernille

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Nyhedsbrev. At tage et valg samt sommer og forhåbentlig sol. Hospitalsenheden Vest Staben. Svært at spå, hvad fremtiden bringer

Nyhedsbrev. At tage et valg samt sommer og forhåbentlig sol. Hospitalsenheden Vest Staben. Svært at spå, hvad fremtiden bringer Nyhedsbrev Nr. 16 den 18. juni 2015: Nyhedsbrev fra Stabens ledelse At tage et valg samt sommer og forhåbentlig sol Svært at spå, hvad fremtiden bringer Folketingsvalg Vinduerne Oprydning Koder Rengøring

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Anime Kita Foreningsrådsmøde 22 November 2007

Anime Kita Foreningsrådsmøde 22 November 2007 Referat Anime Kita Foreningsrådsmøde 22 November 2007 Referent: Louise Johansen 8th February 2008 1 1 Deltagere Louise Johansen Casper Jensen Mike Hallund Claes Borg Silas Agerskov 2 Fremtidige træf Hvad

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Nyhedsbrev 24.5.13 Årgang 8 nr. 5. Nyhedsbrevet. Ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 11. juni kl. 15.30. Kontingentnedsættelse!

Nyhedsbrev 24.5.13 Årgang 8 nr. 5. Nyhedsbrevet. Ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 11. juni kl. 15.30. Kontingentnedsættelse! Årgang 8 nr. 5 Nu er der gået en måned siden konflikten sluttede med et lovovergreb. Jeg kan mærke, at jeg stadig er meget vred over den måde KL (kommunen) og regeringen har handlet på. Vi var til kongres

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev april 2015 Nr. 73 8. årgang Fra den årlige generalforsamling. Tallene i regnskabet granskes og kassereren redegør for tingene. Nellemann & Bjørnkær MJK Limfjorden

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

Arbejdsmarkedet-mit job

Arbejdsmarkedet-mit job Arbejdsmarkedet-mit job Hæren Skrevet af Jakob Dalgaard Matthiesen 9.a 4. november 2009 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse: 1. De fysiske rammer.side 3 2. Produktionsproces.side 3 3. Arbejdsfunktioner/arbejdsstyrke.side

Læs mere

Vedtægter for Paragliding Nord. (PG Nord)

Vedtægter for Paragliding Nord. (PG Nord) Vedtægter for Paragliding Nord (PG Nord) Indholdsfortegnelse 1 Klubbens navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 DHPU... 2 4 Medlemmer... 2 5 Generalforsamling... 2 6 Bestyrelsen... 3 7 Medlemskab og kontingent...

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

STATISTIK hjemmesiden HEI-tennis.dk 2007

STATISTIK hjemmesiden HEI-tennis.dk 2007 STATISTIK hjemmesiden HEI-tennis.dk 2007 Nedenfor lister vi et uddrag af besøgsstatistikken for www.hei-tennis.dk totalt og selvfølgelig specielt med fokus på det sidste år (2007) med en kommentar om hvordan

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - APRIL

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - APRIL MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - APRIL 2015 Kahrius Them-Centret 10 8653 Them Tlf. 40 55 70 22 markedsbogen@kahrius.dk Du modtager dette nyhedsbrev som køber, arrangør eller annoncør i MARKEDSBOGEN 2015

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige

kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige kære forældre, søskende og bedsteforældre, kære medarbejdere og sidst men ikke mindst kære dimittender. Tillykke med overstået - eller tør jeg sige VELoverstået - eksamen. Vi skaber succeser. Det er vores

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM -

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM - BOLIG2019 10 LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK 2019 - PROGRAM - UDSTIL PÅ BOLIG2019! Når I deltager som udstillere på Bolig2019 får I kontakt med andelsboligforeninger og ejere af boligejendomme i de byer,

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015

Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015 Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015 Tilstede: Annika, Mathias, Lykke, Thomas, Anders, Fønns, Rasmus, Hanne, Carsten og Petur 1. Valg af referent [2 min] Referent: Hanne 2. Opfølgning fra sidste møde [15 min]

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1

Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1 Erhvervskvinder Trekantområdet Januar 2011, nr. 1 Velkommen til januarmødet. Tirsdag, den 17. januar kl. 18:00 på hotel Comwell, Kolding Tankefelt terapi effektiv behandling mod f.eks. præsentationsangst

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 28.03 2015

Referat fra generalforsamlingen d. 28.03 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 28.03 2015 Valg af dirigent: Christian Gravesen Valg af referent: Frank Nielsen Ingen indsigelser. Lovlig varslet Bestyrelsens Beretning for 2014 Viborg Flyveklub Lør.

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl. 18.30 i Vig Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen. Afbud fra Ole Larsen.

Læs mere

Skolelederens beretning, generalforsamling 31. marts 2016

Skolelederens beretning, generalforsamling 31. marts 2016 Skolelederens beretning, generalforsamling 31. marts 2016 Det har igen - været et travlt år på skolen, denne gang ikke mindst pga. Byggeriet af børnehaven og faglokalerne. Men måske er det på sin plads

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2018

GUIDE Udskrevet: 2018 GUIDE Øvelse: Afdæk bestyrelsens samlede kompetencer Udskrevet: 2018 Indhold Øvelse: Afdæk bestyrelsens samlede kompetencer.................................... 3 2 Guide Øvelse: Afdæk bestyrelsens samlede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 25. november 2008 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling. Torsdag d. 20. august Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby

Ekstraordinær Generalforsamling. Torsdag d. 20. august Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby Ekstraordinær Generalforsamling Torsdag d. 20. august Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Dagsorden... 3 Præsentation af muligheder

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2003

Nyhedsbrev, november 2003 Nyhedsbrev, november 2003 Så er det længe ventede andet nyhedsbrev i 2003 fra Den Sikre Vej på gaden. Brevet indeholder en beretning af, hvad der er sket i foreningen siden sidst og lidt nyheder fra Camino

Læs mere

Grønsted kommune. Frederik & Mathias Friis 15-05-2015

Grønsted kommune. Frederik & Mathias Friis 15-05-2015 2015 Grønsted kommune Frederik & Mathias Friis 15-05-2015 Indhold Indledning... 2 Metode... 2 Kommunikation... 3 Hvem er målgruppen?... 3 Hvad er mediet?... 3 Hvilken effekt skal produktet have hos afsenderen?...

Læs mere

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde. Generalforsamling d 12/3-16 i Viborg Flyveklub 23 deltagere Dirigent Christian Gravesen Formandens beretning ved Frank Nielsen Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

Dagsorden. Pkt. Beskrivelse Ansvarlig Deadline 1 Valg af referent. Rasmus

Dagsorden. Pkt. Beskrivelse Ansvarlig Deadline 1 Valg af referent. Rasmus Mødested Dato Dato for referat Godkendt Skype 19/08/2010 19/08-2010 Mødetype Referent Bilag DHPU Bestyrelsesmøde Rasmus Deltagere Fraværende Mødestart Strandqvist (BS) Dennis Wolthers (DS) var på arbejde.

Læs mere

Danmarks anlæg. Meldingen fra Vejle Boldklub er klar:

Danmarks anlæg. Meldingen fra Vejle Boldklub er klar: Formanden, Lars Kjeldsen, glæder sig over, at VB Parken nu er en realitet med et stort klubhus og 10 store fodboldbaner foruden baner til fem- og syvmandsfodbold. Meldingen fra Vejle Boldklub er klar:

Læs mere

Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Jørgen Grandt og Rene Petersen

Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Jørgen Grandt og Rene Petersen Side 1 af 5 Afskrift af Facebook-korrespondancen mellem Jørgen Grandt og Rene Petersen JG skrev 7.3.2009 kl. 23:55 Hej Jeg må virkelig sige, at du har haft den store saks langt fremme og i brug på mine

Læs mere

Selvevaluering 2009 10

Selvevaluering 2009 10 Selvevaluering 2009 10 Selvevalueringen er foretaget i 2 klasser i foråret 2010. Lever skolen generelt op til værdigrundlaget? I høj grad 52.6% I nogen grad 47.4% I ringe grad 0% Bliver du under dit ophold

Læs mere

Lærer Pernille Poulsen har undersøgt markedet for hængelåse til skolens ITopbevaringsskabe

Lærer Pernille Poulsen har undersøgt markedet for hængelåse til skolens ITopbevaringsskabe Nyhedsbrev til forældre september 2014. IT Nedenstående gælder elever fra 4. klasse-9. klasse. Skolens IT-vejledere Ida Larsen og Frank Andreasen har følgende anbefalinger vedr. køb at egen computer, tablet

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Kære Bevæg Dig For Livet-styregrupper

Kære Bevæg Dig For Livet-styregrupper Kære Bevæg Dig For Livet-styregrupper Som tidligere skrevet, vil jeg bede jer tage stilling til en række spørgsmål i forhold til jeres udviklingsforløb i samarbejde med DGI Vestjylland, sponsoreret af

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen.

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen. Fra: Rita Vinter Emne: Sarah Dato: 7. okt. 2014 kl. 21.59.33 CEST Til: Janni Lærke Clausen Hej Janni. Jeg vil lige fortælle lidt om Sarah, inden du møder

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

Årgang 21. Nr. 7/2012

Årgang 21. Nr. 7/2012 Årgang 21 Nr. 7/2012 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 4. oktober 2012 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Påklædningsdukker Kære medlemmer!

Læs mere

Beretning 2012-2013. KIRKENS KORSHÆR I HOLBÆK Klosterstræde 5 4300 Holbæk 5943 9090 holbaek@kirkenskorshaer.dk

Beretning 2012-2013. KIRKENS KORSHÆR I HOLBÆK Klosterstræde 5 4300 Holbæk 5943 9090 holbaek@kirkenskorshaer.dk Beretning 2012-2013 KIRKENS KORSHÆR I HOLBÆK Klosterstræde 5 4300 Holbæk 5943 9090 holbaek@kirkenskorshaer.dk Indledning Én gang årligt skal de lokale by-arbejder afgive en skriftlig beretning. I denne

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse!

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Det bedste ved at have en voksenven til min søn er, at han får en oprigtig interesse fra et andet voksent menneske, som vil ham det godt. 2 Så kunne

Læs mere

GENERALFORSMLINGS REFERAT VESTERBY MOTIONSKLUB

GENERALFORSMLINGS REFERAT VESTERBY MOTIONSKLUB Til stede Bernd (Formand) Karim (Bestyrelsesmedlem) Rikke (Bestyrelsesmedlem)) Tine (Bestyrelsesmedlem) Nicolaj (Suppleant) Michael (Suppleant) 8 aktive medlemmer Generalforsamling torsdag d. 10. april

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Medlemsmøde 20. Oktober 2015

Medlemsmøde 20. Oktober 2015 Medlemsmøde 20. Oktober 2015 Velkomst & Dagsorden Velkomst & Orientering v/michael Svendsen Medlemstal & kategorier samt MGP status Økonomi pr. 30.09 og forecast årsregnskab Tidsbestilling & turntider

Læs mere

Struer jernbaneklub. Juli 2005. Så har vi fået gang i Ardelt 121 den 220505 for første gang siden 230603 Mere herom inde i bladet.

Struer jernbaneklub. Juli 2005. Så har vi fået gang i Ardelt 121 den 220505 for første gang siden 230603 Mere herom inde i bladet. Struer jernbaneklub Juli 2005 Så har vi fået gang i Ardelt 121 den 220505 for første gang siden 230603 Mere herom inde i bladet. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen (ewp) 97407433 mobil nr.: 29820125 Kasserer:

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere