N y h e d s b r e v j u l i

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "N y h e d s b r e v 2 3 2 1. j u l i 2 0 1 4"

Transkript

1 N y h e d s b r e v j u l i Du skal betragte mine nyhedsbreve som en miniavis. Campingpriserne 2014 Der er ikke kommet flere forslag siden sidste nyhedsbrev den 18.april. Der nu kun ganske få dage ind til indstillingsfristen for 2014 udløber. På grundlag af den reglementsskitse, som blev sat på sidste nyhedsbrev, har arbejdsgruppen nu udarbejdet et komplet regelsæt, som en juridisk rådgiver har kigget igennem. Arbejdet har dog også været afbrudt, da jeg blev syg under en campingtur til Ribe. Der er ingen grund til at repetere regelsættet her. Det kan nemlig nu læses på Internettet på denne adresse: eu/awards/awards.htm Sommereferien blev brugt til gennemgående fornyelse af portalens forside. Det har længe irriteret mig, at de mange rubrikker, som nødvendigvis skal være på forsiden, forhindrede mange i at se dem. Jeg VAR blevet advaret om en vis træghed hos brugerne med at scrolle længere ned på en nyhedsside, som en forside til en hjemmeside inderst inde er. Jeg måtte lægge hovedet i blød. Nu hvor mit knæ havde bundet mig til stolen, var det så tiden til at gøre virkelighed af tankerne. Som I ser har jeg samlet alle de faste rubrikker øverst på siden; hver med deres lille rubrik, der alle slutter med ordene læs mere her - denne kryptiske bemærkning dækker over, at det er et link til det pågældende stof. Tilbage står så kun rubrikkens med Ugens Foto, som har en god fast læserskare, der efter forespørgsler ikke mente, at det var en god ide at fjerne miniaturbilledet som et link til selve kommentarsiden. Derefter kommer så hovedaktiviteten LYNTIPS.

2 DIN NYE INDGANGSSIDE TIL CAMPINGPLADSER. Det kan godt være, ar du har læst dette før, men da der til stadigehd kommer nye læsere til vil jeg endnu engang gøre opmærksom på denne side, som er indgangsportalen til alle regioner med campingpladser. Tryk på eu øverst i den lille rubrik finder du dette kort. Klik på det. Herefter kan du bare vælge den region, du ønsker at gæste og derefter vælge den ønskede campingplads. Du skal bide mærke i, at alle pladser er anbefalet af campister. Med alle former for oplysninger, billeder, GPS-koordinater og rutevejledning på et stort kort, hvor du endda kan printe rutevejledningen ud. Det kan ikke gøres nemmere! På enhver regionsside vises campingpladserne også tydeligt på kortet. Der kommer hele tiden nye regioner til. Der er et enkelt punkt, jeg i denne udgave vil snakke lidt om: Sverige. Der er lidt begrebsforvirring omkring regionernes navne. F.eks eksisterer SMÅLAND ikke mere i min verden. Jeg retter mig efter den nye regionsopdeling fra Heri er Småland opdelt til Kalmar, Kronoberg og Jönköpings Län (Amter). Noget lignende gælder også andre regioner. For den svenskkyndige stritter det nok imod vanerne. I det lange løb tror jeg på at det bliver det nemmeste. WEIN, WEIB og TYSK/FRANSK ROMANTIK Slutning af august til ca. medio september (ca dage). Turen er aflyst. Der var som ved det forudgående arrangement alt for lille tilslutning. Med et tema, der primært henvendte sig til generationen 60+ passer det ikke sammen med de øvrige besøgende på min portal. Jeg har ikke økonomisk mulighed for at reklamere på anden måde og slet ikke da, Campingvennernes formand mente, at jeg var en kommercial portal, der skulle tjene på turene. P.t. har jeg tabt lysten til at lave ture for ande - dertil kommer mine øjeblikkelige helbredsproblemer med et sammenbrudt knæ. Skulle jeg få lyst - og mulighed - til at genoptage aktiviteterne, så bliver det i et andet regi end mit eget.

3 Månedens region: BADEN-WÜRTTEMBERG Bare tag det roligt. Overskriften er ikke stavet forkert. Württemberg staves virkelig med 2 tt er. På portalen er det en af de mest udbyggede regioner. Det skyldes især 2 meget flittige indberet-tere. Flemming Raalund og Pia Nygaard. Hvor kunne jeg dog ønske mig, at der var flere af ders kaliber. Nok om det. Baden-Württemberg er en delstat i Tyskland som fungerer som parlamentarisk republik og er Tysklands 3.største af slagsen. Hovedstaden er Stuttgart. Dette sydvestligste hjørne af Tyskland betegnes ofte som landets mest maleriske (hvilken dem fra Bayern nok vil bestride). En kendsgerning er imidlertid, at her ved den øvre Rhin finder man Schwarzwalds højdedrag, Heidelbergs romantik, den milde Neckardal, Bodensøens varme og...listen kan blive næsten uendelig. Tag på opdagelse i regionen, vejene er fine og kør for filen ad de mindre veje..de er hele ulejligheden værd. Motorvejene kan du så bruge til og fra destinationen. Dette område er ikke meget besøgt at skandinaviske campister - og det er lidt synd. Schwarzwald kan sandelig måle sig med sin søster på den anden side af Rhinen, som hedder Alsace. Og vinene er mindst lige så fine, men som resten af Schwarzwald mindre kendt i vore øren. Neckarfloden er kendt af alle, der har besøgt Heidelberg, men lidt længere oppe af floden finder man Stuttgart, hvor Mercedesfabrikkerne har hjemme. Glemmes skal heller ikke de enorme skove, der ligger nord for Neckar (Odenwald) og andre store nationalparker længere inde i landet, hvor romantikken stadig hersker. Link:

4 Combi-Camp: Dansk produceret teltvogn siden 1963 Combi-Camp har igennem årtier været blandt danskernes foretrukne teltvogne. Dens funktionalitet, geniale design og anvendelighed giver den klare fordele frem for andre mærker. En Combi-Camp kan slås op på under 5 minutter. Den har fast gulv i soveafdelingen, og den faste del kan slås op uden brug af pløkker. Det er bl.a. disse egenskaber sammen med den danske kvalitet, der gør Combi-Camp til en af markedets mest populære teltvogne. Et lille stykke dansk industrihistorie. Det hele startede i 1962 hvor dyrlægen i Asnæs Ove Buttenschøn kontaktede fabrikant L.P. Klausen. Ove Buttenschøn havde patent på en teltvogn, nemlig Combi-Camp. Det eneste han manglede var et firma til at sy teltet til vognen. I 1963 overtog L.P. Klausen rettighederne til at producere Combi-Camp. Successen var næsten hjemme fra starten af, og produktionen var på over 6000 enheder om året. Combi-Camp voksende hurtigt og blev mere og mere populær, og i 1969 blev Combi-Camp A/S med Inger og Laurits Klausen som eneaktionærer stiftet. Pga. 70 ernes økonomiske nedtur stagnerede salget af teltvogne, og i 1980 solgte L.P. Klausen Combi-Camp A/S til Henrik Rasmussens virksomhed Scan Camp i Egebjerg ved Nykøbing Sj.. Scan Camp er stadig i familiens eje, og Henriks søn Michael er nu direktør for fabrikken. For at fastholde fremgangen, solgte Scan Camp i 2010 salgsrettighederne på Combi-Camp til hollandske Aart Cook Adventure BV. Det hollandske firma skulle stå for selve salget af teltvognen og for produktionen af teltdugen. Aart Cook er stærke i produktion af telte, produktudvikling og salg og har mange års erfaring med teltvogne og lignede produkter. Vogndelen produceres stadig hos Scan Camp i Egebjerg, og netop ved at ved at indgå et samarbejde med Aart Cook Adventure BV kunne Scan Camp fastholde Combi-Camp som et anerkendt, dansk kvalitetsprodukt. Fremtiden ser lys ud.danskernes ferievaner er ved at ændre sig. Flere og flere fravælger pakkerejser, og søger i stigende grad individuelle rejseformer. Og netop det understøtter Combi-Camp til fulde. Man kan få en Combi-Camp med næsten over alt. Den er let at håndtere og stille op. Og selv små, økonomiske biler kan trække den uden problemer. Det giver en frihed og mulighed for individuelle og afvekslende ferier. De ændrede ferietrends kan man tydeligt mærke hos Combi-Camp. Et stigende salg både i Danmark og i udlandet gør, at der produceres på højtryk hos Scan Camp i Egebjerg. Det sikrer arbejdspladser og bevarer Combi-Camp som et dansk kvalitetsprodukt.

5 ET UDPLUK AF DE SENESTE CAMPINGPLADS INDBERETNINGER: Bjursunds Familj Camping, Sverige Skærgårdscamping når det er bedst uden at være for langt væk fra Danmark. Godt for børn, lysfiskeri o.a. camping_sverige/bjursund.htm Hvis linket ikke virker, så kopier og sæt ind i din Onsevig Camping, Danmark Kun plads til 15 ekvipager, men vel nok Danmarks mest optimale campingplads med en meget udsøgt gourmet restaurant, der formår at tiltrække 1 månedlig bus fuld japanske kræsne husmødre. Tænk sig at flyve fra Japan og køre 160 km ibus til slig oplevelse i Danmark. eu/camping_nydanmark/onsevig.htm Hvis linket ikke virker, så kopier og sæt ind i din Nysted Camping, Danmark En udsøgt campingperle på Lolland med strand og fashionable kvaliteteter på alle plan. Med udsigt over Østersø og adgang til flotte miljøer og seværdigheder. eu/camping_nydanmark/nysted.htm Camping Port Land. Frankrig Ved en af de mest omtalte steder fra WW II på Invasionskysten - og så med 4 stjerner! eu/camping_france/portland.htm Camping Kawan Mitte, Tyskland Det må være den nemme adgang til billige indkøb, der gør pladsen så utrolig populær. Men der er andre kvaliteter. eu/camping_deutschland/mitte.htm Alpencamping Nenzing, Østrig Et snesikkert tip til din næste vinterferie. eu/camping_austria/alpencamping_ nenzing.htm Nord Sam Camping, Østrig (opdatering) Salzburgs bedste opholdssted, som er skandinaviernes foretrukne plads. eu/camping_austria/nordsam.htm fortsættes på sæste side:

6 TILBRING VINTEREN I SOLRIGE NAPOLI Det er en god ide at slå sig ned i Napoli. Det er et godt alternativ til Spanien. Afstanden er sådan nogenlund den samme og mit forslag er autocamperpladsen Castagnaro Parking i Pozzuoli. Her hersker efter sigende en rolig og afslappet atmosfære. Napoli er jo en kulørt og hektisk middelhavsby, fuldt af modsætninger og lidenskaber. Den er på mange måder enestående blandt europæiske storbyer - og både berømt og berygtet. Det sidste skal man ikke lade sig gå på af, værterne har skabt et sikkert og bevogtet område med høje hegn og det er den eneste autocamper park i området. Napoli og autocamperparken ligger i bunden af Napolibugten med korte afstande til både Sorrento, Pompeji, Hercaluneum, vulkan Vesuv og mange andre steder. Kun 500 m fra autocamperparken findes et stort indkøbs-center, hvor der også findes en hel del restauranter. Alt kan nås til fods. Chefen på pladsen hjælper gerne med at planlægge udflugterne. Priserne er ovenud rimelige: 70 dage fås for 70 Euro, 15 dage for 100 Euro og 30 dage for 120 Euro. Tilbuddet gælder for perioden 15.september - 15.december samt for 15.januar til 15.maj. Se nærmere informationer på Nyhed fra Nordsam Camping Familien Lex i Salzburg meddeler, at der har været stigende problemer med folk, der kører ind og ud af pladsen ved nattetid. Man har derfor midt i sæsonen 2014 set sig nødsaget til at indføre begrænsninger desangående. Der er nu - som vi kender det fra andre pladser - installeret bomme. Der er derfor ikke mere muligt at køre ind og ud af pladsen mellem kl Mockritz Camping, Dresden..har haft de samme problemer med autocampister, der ikke forstår, at der skal være nattero. Man har set sig nødsaget til at sige til sådanne, at man ikke kunne køre rundt på pladen kl.½2 om natten for at lede efter en parcel og endda underholde sig højlydt. Der er derfor indført bomsystem der forhindrer adgang efter kl. 23. Man kan dog i begrænset antal holde på pladsen udenfor bommen. Rannveig og Vidar Engh fra Norge får sig en velfortjent røk på Onsevig Camping Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? Send en mail til; redaktion@campisternes-rejseportal.eu Du kan bruge samme mail, hvis du vil optages som fast modtager af nyhedsmailen.

N y h e d s b r e v 2 2 1 8. a p r i l 2 0 1 4

N y h e d s b r e v 2 2 1 8. a p r i l 2 0 1 4 N y h e d s b r e v 2 2 1 8. a p r i l 2 0 1 4 Campingpriserne 2014 Så er tiden hvor alle I derude inviteres med til at deltage med at finde frem til hvem der skal modtage årets priser. Disse uddelinger

Læs mere

Undersøgelses resultater

Undersøgelses resultater Undersøgelses resultater Autocamper adfærds mønster autocamperplads - campingplads Campervenner & autocamper-info.dk November 2015 AUTOCAMPER ADFÆRD JI/2015!1 ! Resultater af autocamper adfærds undersøgelsen

Læs mere

Anbefalinger til campingpladser - i Ringkøbing-Skjern Kommune 2016

Anbefalinger til campingpladser - i Ringkøbing-Skjern Kommune 2016 til campingpladser - i Ringkøbing-Skjern Kommune 2016 1 FORORD Turen rundt til de seks tilmeldte campingpladser, gav et klarsyn over den mangfoldighed af oplevelser de respektive camping -pladser og området

Læs mere

N y h e d s b r e v 1 6 1. o k t. 2 0 1 3

N y h e d s b r e v 1 6 1. o k t. 2 0 1 3 N y h e d s b r e v 1 6 1. o k t. 2 0 1 3 Bruger du dine gratis muligheder? Det er helt uden angreb på din pengepung, hvis du har større udstyr, du gerne vil have solgt. Her er beviset på, at det hjælper:

Læs mere

N y h e d s b r e v 2 1 5. m a r t s 2 0 1 4

N y h e d s b r e v 2 1 5. m a r t s 2 0 1 4 N y h e d s b r e v 2 1 5. m a r t s 2 0 1 4...et appendix til sidste måneds nyhedsbrev. Det er da godt at se, at nyhedsbrevet bliver læst. Nr.20 var netop kommet på gaden, da Jørn Saaby sendte mig en

Læs mere

N y h e d s b r e v 2 5 1 6. a u g u s t 2 0 1 4

N y h e d s b r e v 2 5 1 6. a u g u s t 2 0 1 4 N y h e d s b r e v 2 5 1 6. a u g u s t 2 0 1 4 Du skal betragte mine nyhedsbreve som en miniavis. Pause forude De campister som jeg har mødt rundt omkring i løbet af foråret og forsommeren ved, at jeg

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Rialto Camping*** Campingpladser i Italien. i regionen Veneto SE OMRÅDERNE HER:

Rialto Camping*** Campingpladser i Italien. i regionen Veneto SE OMRÅDERNE HER: Campingpladser i Italien (Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar) Rialto Camping*** SE OMRÅDERNE HER: i regionen Veneto Tilbage til europæisk regionsoversigt Til andre

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Attractie Camp Slagharen

Attractie Camp Slagharen Campingpladser i Nederlandene (Holland): Attractie Camp Slagharen SE OMRÅDERNE HER: Region Overijssel Til andre campingpladser i denne region. Tilbage til europæisk regionsoversigt. Internet: =gebyr Helårsåben:

Læs mere

Nøgletal omkring autocamperturismen.

Nøgletal omkring autocamperturismen. Nøgletal omkring autocamperturismen. 1 INTRODUKTION AF AUTOCAMPERRÅDET Autocamperrådet er stiftet 11. december 2010. Autocamperrådets medlemmer er DK-Autocam og Dansk Autocamper Forening. Autocamperrådets

Læs mere

Tyske campinggæsters holdning til Danmark og danske campingpladser

Tyske campinggæsters holdning til Danmark og danske campingpladser Tyske campinggæsters holdning til Danmark og danske campingpladser Analysen er foretaget på Caravan Salon Düsseldorf i august 2. De 118 deltagende er tilfældigt udvalgt blandt gæsterne på Caravan Salon

Læs mere

Galsklint Camping 2010

Galsklint Camping 2010 Galsklint Camping 2010 Galsklint Camping ved Middelfart på Fyn Vi tog hjemmefra onsdag middag og slog lige vejen indenfor Skanderborg på vejen for til campingpladsen. Vi havde fundet et fotostativ i den

Læs mere

Ferielandet Danmark - camping

Ferielandet Danmark - camping Ferielandet Danmark - camping I skal nu udforske Danmark med campingbriller på. 3 familier eller venner skal på camping, og I skal finde ud af hvorhen, og så skal I også arrangere turen. De har hver især

Læs mere

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder.

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Vi er lige ankommet til camping William i byen Markelfingen helt nede i bunden af Tyskland, vi kigger lige over på Schweiz på den anden side af søen som campingpladsen

Læs mere

Camping. Tajov** Campingpladser i Slovakiet SE OMRÅDERNE HER: også kendt som

Camping. Tajov** Campingpladser i Slovakiet SE OMRÅDERNE HER: også kendt som Campingpladser i Slovakiet (Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar) Camping SE OMRÅDERNE HER: Tajov** også kendt som Camp Velký Dvor eller Camp Big Court i region Banskobystrický

Læs mere

Ebeltoft Strand Camping***

Ebeltoft Strand Camping*** Campingpladser i Danmark (Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar) Ebeltoft Strand Camping*** SE OMRÅDERNE HER: Region Midtjylland Til andre campingpladser i denne region

Læs mere

CAMPING ER FOR ALLE PÅ UNION LIDO I ITALIEN SKREVET AF BJARNE SØBY TIL 20. NOVEMBER 2014.

CAMPING ER FOR ALLE PÅ UNION LIDO I ITALIEN SKREVET AF BJARNE SØBY TIL 20. NOVEMBER 2014. Brugernavn Adgangskode LOG PÅ Glemt din adgangskode? Glemt dit brugernavn? Registrer NYHEDER DEBAT FORUM LINKS OPRET PROFIL søg... REJSER CAMPINGVOGNE AUTOCAMPERE TELTVOGNE FORTELTE TELTE BILER UDSTYR

Læs mere

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping.

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Øgavl Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Vi ansøger ialt om udstykning af 22 grunde fordelt med 20 på en del af matr. nr. 21-ap

Læs mere

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3 Polen 2009 En tur til Gdansk Del 3 Portene fra havnefronten ind til byen Sanne på vej ind i byen Gdansk er en helt utrolig flot og velplejet by. Overalt er der rent og pænt, og alle slags butikker forefindes

Læs mere

ORIENTERING OM CAMPINGRÅDETS ARBEJDE. v/poul Fejer Christiansen, Campingrådets direktør

ORIENTERING OM CAMPINGRÅDETS ARBEJDE. v/poul Fejer Christiansen, Campingrådets direktør ORIENTERING OM CAMPINGRÅDETS ARBEJDE v/poul Fejer Christiansen, Campingrådets direktør STATUS FOR 2012 Alle overnatningerne faldt med 5 % Danske overnatninger faldt med 5 % Udenlandske overnatninger faldt

Læs mere

PG-Nord. Nyhedsbrev. December

PG-Nord. Nyhedsbrev. December PG-Nord Nyhedsbrev 1999 December Bestyrelsen for PG-Nord Formand: Næstformand: Sekretær: Kasserer: Chefinst.: Klubinst.: Christian Wahl Hvidkildevej 28 C 9220 Aalborg Øst tlf: 22176170 mail: 970226@udd.aalsem.dk

Læs mere

N y h e d s b r e v 2 6 5. s e p t e m b e r 2 0 1 4

N y h e d s b r e v 2 6 5. s e p t e m b e r 2 0 1 4 N y h e d s b r e v 2 6 5. s e p t e m b e r 2 0 1 4 Pause forude De campister som jeg har mødt rundt omkring i løbet af foråret og forsommeren ved, at jeg er meget dårligt gående. Det har vist sig at

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer Bårehold i felten Uddrag af noter fra observationer 1: Vi får et kald til Holst Camping-området, og springer i bilen. Det er en ung pige, de har svært ved at komme i kontakt med. Vi får et fix-punkt at

Læs mere

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 LO: Ja, men først vil vi gerne spørge om, du måske kunne beskrive en typisk hverdag her på skolen? E1: En typisk hverdag

Læs mere

Nyhedsbrev 29 14.september 2015

Nyhedsbrev 29 14.september 2015 Nyhedsbrev 29 14.september 2015 Invitation til stor Oktober Fest: Fest: LMC LMC fejrer fejrer 60 års 60 jubilæum års jubilæum fejrer i år 60 års jubilæum. 60 års spændende udvikling skal selvfølgelig fejres,

Læs mere

Skræddersyet MC tur til Frankrig

Skræddersyet MC tur til Frankrig I løbet af vinteren 2012/13 var vi to par, som besluttede, at vi ville en tur til Normandiet og se nogle af mindesmærkerne fra 2. verdenskrigs D-dag i 1944. Vi var ret hurtige enige om,, at vi ikke ville

Læs mere

Sanddobberne Camping ***

Sanddobberne Camping *** Campingpladser i Danmark (Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar) Sanddobberne Camping *** SE OMRÅDERNE HER: Region Sjælland Tilbage til europæisk regionsoversigt Til

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Perspektiver for campismen i Danmark og naturistcampingpladsernes placering heri

Perspektiver for campismen i Danmark og naturistcampingpladsernes placering heri Perspektiver for campismen i Danmark og naturistcampingpladsernes placering heri Danske Naturisters Naturistkonference den 27. oktober 2012 Hotel Nyborg Strand Perspektiver for campismen i Danmark nej

Læs mere

Tal omkring autocamperturismen.

Tal omkring autocamperturismen. Tal omkring autocamperturismen. 1 INTRODUKTION AF AUTOCAMPERRÅDET Autocamperrådet er stiftet 11. december 2010. Autocamperrådets medlemmer er DK-Autocam og Dansk Autocamper Forening. Andre foreninger,

Læs mere

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

Handsker - argumenter og modargumenter

Handsker - argumenter og modargumenter Løsningsforslag www.safehair.eu Handsker - argumenter og modargumenter "Men jeg kan ikke bære handsker, fordi jeg ingen finfølelse har med dem!" Finfølelsen kommer tilbage med tiden! Læger kan sågar udføre

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 326/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 326/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 326/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Korsika, Frankrig, 13.07-28.07.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt 25.616,00 kr. Utilfredsstillende indkvartering,

Læs mere

KAN VENTE P Å E N TEKST OG BILLEDER AF MAI VANILLI

KAN VENTE P Å E N TEKST OG BILLEDER AF MAI VANILLI S T E D E T H V O R D U KAN VENTE TEKST OG BILLEDER P Å E N AF MAI VANILLI D R Ø M Den første, der møder mig på campingpladsen, er en kælen gris med store hjørnetænder. Jeg klør den på ryggen og den grynter

Læs mere

Far. Før du læser bogen. Instruktion: Læs teksten på bagsiden af bogen. Svar på spørgsmålet: 1. Hvorfor vil Henrik ikke være far?

Far. Før du læser bogen. Instruktion: Læs teksten på bagsiden af bogen. Svar på spørgsmålet: 1. Hvorfor vil Henrik ikke være far? Opgaver til Far Navn: Før du læser bogen OPGAVE 1 Instruktion: Læs teksten på bagsiden af bogen. Svar på spørgsmålet: 1. Hvorfor vil Henrik ikke være far? OPGAVE 2 Instruktion: Kig på billedet på forsiden

Læs mere

Fat cykelstyret. Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013

Fat cykelstyret. Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013 Fat cykelstyret Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013 Indledning Denne præsentation er en grafisk fremstilling af de regionale data fra Panorama projektets spørgeundersøgelse.

Læs mere

Bilag D: Transskription af interview med kunde 3 Eric Wanscher

Bilag D: Transskription af interview med kunde 3 Eric Wanscher Bilag D: Transskription af interview med kunde 3 Eric Wanscher Han arbejder hos Deloitte, Viborg og står for at afholde kurser og andre events for medarbejderne. Ligeledes har han sit eget konsulentfirma

Læs mere

Gæstemåling, dansk (engelsk)

Gæstemåling, dansk (engelsk) Danhostel gæsteevaluering. Kopi af online-spørgeskema. Maj 2011 Tak for dit besøg på Danhostel. I forbindelse dit ophold på Danhostel vil vi bede dig om at hjælpe os at give dig og andre gæster en endnu

Læs mere

DILEMMASPIL FOR UNGE SPORTSUDØVERE

DILEMMASPIL FOR UNGE SPORTSUDØVERE Dette er et dilemmaspil, hvor I skal gætte hinandens svar på spørgsmål og dilemmaer om pengespil. Gennem diskussioner og gæt, får de unge fokus på deres egne og kammeraternes spillevaner og holdninger.

Læs mere

CAMPINGfor alle REJSEKLUB. hæve. med. tag. Campingfritid #

CAMPINGfor alle REJSEKLUB. hæve. med. tag. Campingfritid # REJSEKLUB hæve med tag 4 : Klubbens medlemmer ved bagsiden af Notre Dame-kirken. : Rastepladsen på vintervejen fra Lærdal til Flom/Undredal. : I efteråret 06 var klubben på visit i det sydlige Tjekkiet.»

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 side 1 Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. De ord kan sættes som overskrift over julen. Gaven er Guds. Julen

Læs mere

Autocamper Afgifter. Hvorfor denne forskelsbehandling? Hovedpunkter

Autocamper Afgifter. Hvorfor denne forskelsbehandling? Hovedpunkter Skatteudvalget 2015-16 L 69 Bilag 7 Offentligt Autocamper Afgifter Hvorfor denne forskelsbehandling? Hovedpunkter Autocamperen Nuværende afgifter Konsekvenser ved nuværende afgifter Konsekvenser/fordele

Læs mere

Camping 2005. En gennemgang af campingsæsonen 2005 med henblik på overnatninger, beskæftigelse og omsætning

Camping 2005. En gennemgang af campingsæsonen 2005 med henblik på overnatninger, beskæftigelse og omsætning Camping 2005 En gennemgang af campingsæsonen 2005 med henblik på overnatninger, beskæftigelse og omsætning Campingrådet juni 2006 1 Indholdsfortegnelse: 1. Sammenfatning side 3 2. Overnatninger side 3

Læs mere

Bøn: Vor Gud og far Giv os tid god tid til livet med dig i tro og kærlighed. Amen

Bøn: Vor Gud og far Giv os tid god tid til livet med dig i tro og kærlighed. Amen Konfirmation 24. april 2016 Sundkirken 10 Salmer: 749 I østen 369 Du, som gir os liv 14 Tænk, at livet koster livet 192 v. 7-9 Du, som har dig selv 752 v.4-5 Gå da frit 13 Måne og sol Bøn: Vor Gud og far

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Bilag B: Transskription af interview med kunde 1 - Morten Bjergen

Bilag B: Transskription af interview med kunde 1 - Morten Bjergen Bilag B: Transskription af interview med kunde 1 - Morten Bjergen Han er konsulent ved LeaderLab i Viborg og har haft mange forskellige hold ude på Camp Lynderup. Jeg mødte ham på Viborg Landbrugsskole.

Læs mere

Jürgen Dieckert, Irma GmbH, Nürnberg CMT 2016. Udvikling af autocamper turisme.

Jürgen Dieckert, Irma GmbH, Nürnberg CMT 2016. Udvikling af autocamper turisme. Udvikling og betydningen af autocamper pladser for turismen i Tyskland. Dirk Dunkelberg fra Deutschen Tourismusverband var syg og istedet repræsenteret af: Jürgen Dieckert, Irma GmbH, Nürnberg CMT 2016

Læs mere

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Avisforside Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om forsiden til avisen. Hvad forventer du dig af indholdet og giver den dig lyst til

Læs mere

Campingpladser i Norge. (Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar) Karasjok Camping** SE REGIONERNE HER:

Campingpladser i Norge. (Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar) Karasjok Camping** SE REGIONERNE HER: Campingpladser i Norge (Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar) Karasjok Camping** SE REGIONERNE HER: regionen Finnmark (Norsk Lapland) Til andre campingpladser i denne

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

DANSKERNE INVADERER SVERIGE

DANSKERNE INVADERER SVERIGE Ugens Gallup nr. 23 1995. Må offentliggøres straks og senest lørdag den 29. juli 1995 DANSKERNE INVADERER SVERIGE Hver tredje dansker rejser på sommerferie i udlandet, hvor Sverige i år topper som det

Læs mere

Flower Camping Ile d'offard***

Flower Camping Ile d'offard*** Campingpladser i Frankrig (Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar) Flower Camping Ile d'offard*** i regionen Pays de la Loire Landskabet Maine-et-Loire Tilbage til europæisk

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk

Quickguide til www.erhvervskvinder.dk Quickguide til www.erhvervskvinder.dk ErhvervsKvinders hjemmeside er opdelt i en del, som er åben for alle og en del, der er forbeholdt medlemmerne. Viden om ErhvervsKvinder: Vil du vide noget om ErhvervsKvinder?

Læs mere

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12 Fra det gamle testamente: Luk retfærdighedens porte op, jeg vil gå ind og takke Herren! Her er Herrens port, her går de retfærdige ind! Jeg takker dig, for du svarede mig og blev min frelse. Den sten,

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

BILFERIERAPPORT 2015

BILFERIERAPPORT 2015 BILFERIERAPPORT 2015 EN FERIEFORM, SOM LIGGER HJERTET NÆR BILFERIE 2015. 4 KÆRLIGHED PÅ VEJEN. 8 AT REJSE MED FAMILIEN. 10 PÅ VEJEN. 12 FREMTIDEN. 14 Stena Line har lige siden begyndelsen lokket bilrejsende

Læs mere

Camping Santa Tecla****

Camping Santa Tecla**** Campingpladser i Spanien (Her optages dine indberetninger - oplysninger med forbehold og uden ansvar) Camping Santa Tecla**** SE OMRÅDERNE HER: i regionen Galicien Til andre campingpladser i regionen Tilbage

Læs mere

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005 Dansk Camping Union GI'R DIG MERE Medieplan/prisliste 2005 for annonce- CAMPING-FRITID Den helt rigtige kombination Camping-Fritid er Dansk Camping Unions blad, som distribueres gratis til alle unionens

Læs mere

Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt

Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt Følg Rikkes kamp for at tabe 30 kilo Jeg har fundet ud af, at det er helt normalt at sige nej til mad På trods af alle gode intentioner og et solidt team af eksperter i ryggen, har tallet på vægten ikke

Læs mere

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst.

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Kald 4: Hvad er dit behov lige nu. Nu er det tid til at ligge ønskerne lidt væk. Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Men i dag skal vi tale om dit behov.

Læs mere

Ferielandet Danmark - musikfestivaler

Ferielandet Danmark - musikfestivaler Ferielandet Danmark - musikfestivaler I skal nu udforske Danmark med musikbriller på. 3 familier eller venner skal på festival, og I skal finde ud af hvorhen, og så skal I også arrangere turen. De har

Læs mere

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper:

Når du har logget dig ind, ser du Randers Kommunes byvåben midt på siden. I venstre side er der en række mapper: DXP vejledning Generelt: DXP er et værktøj til at fremstille præsentationsmaterialer (foldere, brochurer, løbesedler mv.) DXP egner sig kun til mindre brochurer og lign., da den største skabelon kan rumme

Læs mere

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer 10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer Indledning 10 Vigtigste Ranking Faktorer Agilitor Der findes en lang række faktorer, der har indflydelse på din websites position i Google på forskellige søgeord. Faktisk

Læs mere

Blushøj Camping - Ebeltoft Sent: 18 Sep 2015 23:59:31 +0200 Michael Tolstrup Udvidede muligheder for autocampere i Syddjurs Kommune

Blushøj Camping - Ebeltoft Sent: 18 Sep 2015 23:59:31 +0200 Michael Tolstrup Udvidede muligheder for autocampere i Syddjurs Kommune From: Blushøj Camping - Ebeltoft Sent: 18 Sep 2015 23:59:31 +0200 To: Subject: Udvidede muligheder for autocampere i Syddjurs Kommune Kære Michael, Tak for din mail, vi er glade for at Syddjurs Kommune

Læs mere

DILEMMASPI L FOR UNGE SPORTSUDØVERE. Jeg b de p g lån. n e. e, jeg. får e af m. r d. in fa m. g spil. ilie, v. r de g bru. ke p på sp. an e.

DILEMMASPI L FOR UNGE SPORTSUDØVERE. Jeg b de p g lån. n e. e, jeg. får e af m. r d. in fa m. g spil. ilie, v. r de g bru. ke p på sp. an e. DILEMMASPI L FOR UNGE SPORTSUDØVERE 5 A. Jeg b ru tjene ger kun de p enge B. Je r., jeg g lån får e ller eller er penge andr af m e. C. Je in fa m g spil ilie, v enne ler fo D. Je r r de peng g bru e,

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Poul Pava Børnenes kunstner

Poul Pava Børnenes kunstner Poul Pava Børnenes kunstner Jamen jeg har sgu da ikke brug for anerkendelse fra en eller anden akademiker, som aldrig drev det til noget selv, og så er han professor og kan sidde og nedgøre andre folks

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

Campingpladser i Tyskland. Camping am SE DE TYSKE REGIONER HER: Mühlenteich ***** Rheinland-Pfalz

Campingpladser i Tyskland. Camping am SE DE TYSKE REGIONER HER: Mühlenteich ***** Rheinland-Pfalz Campingpladser i Tyskland Camping am SE DE TYSKE REGIONER HER: Mühlenteich ***** Rheinland-Pfalz Til andre campingpladser i denne region Tilbage til europæisk regionsoversigt Internet: Helårsåben: Ja

Læs mere

Personas! lene@lenenielsen.com. DDA Bar November 2011! Lene Nielsen! lene@itu.dk! lene@lenenielsen.dk! www.personas.dk!!!

Personas! lene@lenenielsen.com. DDA Bar November 2011! Lene Nielsen! lene@itu.dk! lene@lenenielsen.dk! www.personas.dk!!! Personas! DDA Bar November 2011! Lene Nielsen! lene@itu.dk! lene@lenenielsen.dk! www.personas.dk!!! Personas - fra IT til produktinnovation! IT system udvikling! Markedsføring! Kommunikation! Produktudvikling!

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

Hej, alle Hope House venner!

Hej, alle Hope House venner! Hej, alle Hope House venner! Hej, alle Hope House venner Ulrik Susan Varme sommerdage Sommeren er og har været meget varm i år. Hver dag er temperaturen oppe på omkring de 35 grader og om natten 25. Det

Læs mere

Svarene til opgaverne kan I finde i centeret, men ikke kigge før I går hjem!

Svarene til opgaverne kan I finde i centeret, men ikke kigge før I går hjem! Hjerl Hede er fyldt med spændende oplevelser. Mens I nyder alle de spændende ting, kan I med dette hæfte hjælpe Holger Hede Nisse med at finde de tabte bogstaver, så han kan købe ind for Nissemor. Svarene

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

Medlemsbladet. Før du køber telt... Globetrottere rejser trods sygdom. Sprite Cruzer. - årets campingvogn 2012 KANDIS, kærlighed og camping

Medlemsbladet. Før du køber telt... Globetrottere rejser trods sygdom. Sprite Cruzer. - årets campingvogn 2012 KANDIS, kærlighed og camping Medlemsbladet # 05/2012 Før du køber telt... Globetrottere rejser trods sygdom Sprite Cruzer - årets campingvogn 2012 KANDIS, kærlighed og camping EKSTRA: Stort kør selv tillæg 38 Camping-fritid 05/2012

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 108/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 108/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 108/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Cypern, 13.3. 27.3.2004 PRIS: I alt kr. 7.796,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende standard af

Læs mere

Del 10. DAG 20. Fridag med køretur på Lofotenøerne, Midtvejs Dinner og midnatssol.

Del 10. DAG 20. Fridag med køretur på Lofotenøerne, Midtvejs Dinner og midnatssol. Del 10 DAG 20. Fridag med køretur på Lofotenøerne, Midtvejs Dinner og midnatssol. Oprindelig havde jeg planlagt et længere ophold på Sandsletta, hvilket ville give flere muligheder til at komme rundt på

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

Kan gøre noget for autocamperturisme!

Kan gøre noget for autocamperturisme! Kan gøre noget for autocamperturisme Få del i Europas hurtigst voksende turistsegment Af: www.autocamper-info.dk den 27. apr. 2015 JI/2015 Side 1 Der findes 1,7 millioner autocampere i Europa. Deraf er

Læs mere

ORIENTERING. om franske forhold. Ekstraudgave

ORIENTERING. om franske forhold. Ekstraudgave ORIENTERING om franske forhold Ekstraudgave November 2011 Den ny forskudsopgørelse er udsendt fra Skat i Danmark Skat i Danmark har for nylig udsendt den ny forskudsopgørelse for året 2012 til de skatteydere,

Læs mere

Studiestartsapp og medievaner på Science

Studiestartsapp og medievaner på Science Studiestartsapp og medievaner på Science Marts 2014 Ane Sloth Nørgaard Baggrund I foråret og sommeren 2013 fik Vejledning og studieinformation (VEST) udviklet en studiestarts app til de nye studerende.

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer

Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer ANALYSE Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer Resumé Den danske eksport af beklædning og fodtøj slår igen i år alle rekorder. Dansk Erhverv forventer, at de danske virksomheder vil

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 04: Tilfredshed Vi har lavet undersøgelser: En som henvender sig til spillerne, og en som henvender sig til forældrene (se side 7). Samarbejdet med begge parter er vigtigt

Læs mere

SPØRGESKEMA 2015 - UDKAST. Spørgeskema for face to face interview. Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview.

SPØRGESKEMA 2015 - UDKAST. Spørgeskema for face to face interview. Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview. SPØRGESKEMA 2015 - UDKAST Spørgeskema for face to face interview Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview. 1. Hvad er formålet med dit ophold [på/i destination]? Er du på 1. Ferie Besøg

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Opgaver til lille Strids fortælling

Opgaver til lille Strids fortælling ? Opgaver til lille Strids fortælling Klosteret 1. Hvilken farve har det store hus/klostret, som Strid ser, inden han kommer til byen? A. Klostret, det er kalket hvidt. B. Klostret, det er rødt, bygget

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Prædiken til 4. Søndag efter påske konfirmation

Prædiken til 4. Søndag efter påske konfirmation Prædiken til 4. Søndag efter påske konfirmation Salmer: Indgangssalme: DDS 749: I østen stiger solen op Salme før prædikenen: DDS 70: Du kom til vor runde jord Salme efter prædikenen: DDS 478: Vi kommer

Læs mere

Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen

Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen Passion-for-life.dk - handler om at få eller beholde den fulde appetit på livet. At udleve sit fulde potentiale. Her er værktøjer til at tage det første skridt

Læs mere

Turen går til Rhinen, Påsken 2010

Turen går til Rhinen, Påsken 2010 Turen går til Rhinen, Påsken 2010 Opdateret den 14-3-2010 Denne gang er det Birgit og Lars samt Hanna og Ole, der har påtaget sig arbejdet med at planlægge en uforglemmelig Påske tur. Lars har kørt turister

Læs mere

Bilag 3. Interview med Ole Christensen, d. 21.11.2013. Adam: I korte træk - hvad er din holdning dansk medlemskab i EU?

Bilag 3. Interview med Ole Christensen, d. 21.11.2013. Adam: I korte træk - hvad er din holdning dansk medlemskab i EU? Bilag 3 Interview med Ole Christensen, d. 21.11.2013 Adam: I korte træk - hvad er din holdning dansk medlemskab i EU? Ole: Jamen det har jeg en positiv holdning til. Altså de udfordringer vi står overfor

Læs mere

Test din viden om Præpositioner

Test din viden om Præpositioner Ann Kledal og Barbara Fischer-Hansen Test din viden om Præpositioner 9 testopgaver til arbejdshæftet PARAT START 3 knyttet til grundbogen BASISGRAMMATIKKEN Special-pædagogisk forlag Xxxxxxxxx 1 Test din

Læs mere