Vietnam. Ferieidyl i Nordvietnam 16 dage / 13 nætter. Afslapningsferie og forkælelse på flotte strande og dejlige hoteller Her er tid til ægte ferie.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vietnam. Ferieidyl i Nordvietnam 16 dage / 13 nætter. Afslapningsferie og forkælelse på flotte strande og dejlige hoteller Her er tid til ægte ferie."

Transkript

1 Vietnam Ferieidyl i Nordvietnam 16 dage / 13 nætter Afslapningsferie og forkælelse på flotte strande og dejlige hoteller Her er tid til ægte ferie. Men når man nu rejser så langt, så skal vi selvfølgelig også have lidt oplevelser med hjem. På turen er der lagt vægt på at vi bor hyggeligt og charmerende alle steder, og at der er masser af tid til også at holde ferie. Tempoet er langt hen ad vejen dit eget, og der er masser af tid til både at nyde strand og pool, tage på oplevelser i den eventyrlige natur eller gå på opdagelse kulturen. Hele rejsen er tilrettelagt til hjemmefra og I skal blot pakke kufferten og være klar i lufthavnen. Gruppestr. max 16 pers.

2 La Siesta Hotel and Spa Dag 1 Afrejse fra København midt på eftermiddagen med Qatar Airways - via Doha. Bemærk: Alternativt kan også være Emirates, Thai eller lign. Dag 2 Ankomst til Hanoi Int. Airport kl I ankomst hallen modtages i af vores lokale engelsk talende repræsentant som sørger for at køre jer til Jeres dejlige hotel i Hanoi. Resten af dagen og aftenen er til fri disposition. Hotel i Hanoi - 2 nættter La Siesta Hotel and Spa Et lille hyggeligt boutique hotel med blot 50 værelser. Opholdet er i nydelige deluxe værelser på 25m2. Her er minibar, aircondition, hårføn, fladskærms TV, safebox. På hotellet er der der både stemningsfuld bar og egen restaurant. Dertil kommer spa og fitnesscenter. Opholdet er med morgenmad. Hotellet ligger smask i smørhullet af Hanoi Old Town med direkte adgang til at udforske den gamle by som oser af asiatisk kultur og med ægte fransk kolonitids arkitektur.

3 Dag 3 Efter morgenmaden skal vi på byrundtur i Hanoi. Lad dig overraske og se hvad den engelsktalende guide synes I skal opleve i den smukke gamle kolonitidsby. Turen giver et rigtig fint indtryk af Hanoi. Turen afsluttes med en dejlig frokost på en lille lokal restaurant. Således bliver man nu præsenteret for det første rigtige Vietnamesiske måltid og det er aldeles godt og krydderet mad. Eftermiddagen og aftenen er på egen hånd. Måske har I set noget spændende i gerne vil fordybe jer i Måske har I selv noget i tankerne hjemmefra. Guiden kommer også gerne med forslag. Vi anbefaler at bruge et par timer omkring Ba Dinh Square med Ho Chi Minhs Mausolæum, hytte og museum. Ho Chi Minh er landets store fader og grundlægger af Vietnams uafhængighed. En populær og folkekær helt

4 Billeder fra Hanoi

5 Dag 4 Vi har god tid til at nyde morgenmaden og opleve det sidste af Hanoi. Kl forlader vi Hanoi for at køre på landet til Ninh Binh. Mage til smukt område skal man lede længe efter. Køreturen er på knap 100km og tager ca. 2,5 time med en lille pause hvor vi spisers frokost. Vi ankommer først på eftermiddagen til en drøm af et landskab, hvor resten af dagen er til fri disposition.

6 Tam Coc Garden Resort Dag 5 Efter morgenmad på hotellet skal området udforskes. Udsigten og naturen omkring os er helt unikt og en fryd for øjet. Mixet af vand, klipper og rismarker er ubeskrivelig smuk og de specielle limestone klippe danner et landskab som kun er set bedre i Aladdins verden. Vi starter dagen med et besøg i Tam Coc grotterne som kun kan nås med små både. En flot sejltur hvor der er tid til at tage de smukkeste postkort billeder. Vi skal også besøge den antikke by Hoa Lu, som i dag er mere ruiner end ægte bygninger, men som er beliggende med området bedste udsigt 200 trin oppe. Herefter er vi sultne og der er tid til frokost på en lokal restaurant. Vi er tilbage på hotellet over middag, hvor der er tid på egen hånd til afslapning ved poolen eller tage på opdagelse på egen hånd. Bemærk hotellet arrangerer forskellige animationsprogrammer som kokkeskole, kaligrafi kursur, kurve fletning etc. Dette skal aftales med animatonsteam (tillæg). Hotel i Ninh Binh - 3 nættter Tam Coc Garden Resort I Ninh Binh skal vi bo 3 nt på Tam Coc Garden Resort. Et lille charmerende resort med blot 16 rustikke værelser beliggende midt i moders store natur. Her smelter natur og resort sammen i et stort og indbydende naturparadis. Lækkert poolområde til afslapning og solbadning og med udsigt til ris terrasser og limestone klipper overalt. Cykler kan lånes og der er fri wifi i offentlige områder. I hotellets restaurant kan man købe aftensmad eller alternativt tage ind til byen Ninh Binh (10 km).

7 Dag 6 Dejlig morgenbuffet på hotellet. Herefter er dagen fri til egne oplevelser eller ophold ved poolen det perfekte sted at nyde dagen med en god bog. Indenfor kort afstand finder du også masser af smukke og kulturelle steder, som kan nås enten på cykel eller gåben. F.eks. Bich Dong som var kulisse i filmen Indochine, Linh Coc Jetty med mulighed for flere sejlture og besøg i pagoder eller Valley of the Sun. Mulighederne er enorme.

8 Dag 7 For en gang skyld skal vi lidt tidligt op. Straks efter morgenmad tager vi afsked med Ninh Binh og kører til Halon Bay. En tur på 170 km og ca. 4 timer inkl. en pause. Fremme i Halong Bay boarder vi vores Cruise skib og indkvarteres i vore dejlige kahytter. Mon ikke vi så er ved at være sultne? Frokosten serveres mens vi sejler. Det næste døgn bliver I forkælet med oplevelser ikke mindst med naturscenarier der får en til at tabe vejret. Tonkinbugten er fyldt med 200 kalkstensbjerge som i særegne former rejser sig op gennem den jadegrønne havoverflade. Strøet omkring ligger små flydende byer og masser af grotter. Et mesterværk fra naturens side og således også UNESCO fredet, som en af verdens vidunderbørn. Aftensmaden serveres ombord. Dag 8 Morgenmaden denne morgen nydes på Cruise skibet, mens formiddagen kan benyttes til at få de sidste indtryk med af Halong Bay. Inden vi forlader skibet serveres en let brunch. Herefter går det til til Hanoi lufthavn (3,5 time), hvor vi skal med indenrigsfly til Danang / Hoi An. En flyvetur på en times tid. Vi er fremme sidst på eftermiddagen. I Hoi An køres vi direkte til vores hotel for den næste uges tid. Her er basis for masser af afslapning.

9 Glory Legend Cruises Vietnam PROGrAM Skib - 1 nat Glory Legend Cruises Det næste lille døgn tid sejler vi rundt i Halong Bay på Cruise Skibet Glory Legend Cruises. De har mindre skibe med kahytter og en super service ombord. Skibet byder på dejlig soldæk, bar, spiserestaurant mv. Alle kahytter er med eget bad/toilet, stort panorama vindue mod vandet og aircondition. Aldeles indbydende. Fik Certificate of Excellence i 2015

10 Billeder fra Halong Bay

11 Hoi An Beach Resort Hotel i Hoi An - 7 nætter Hoi An Beach Resort Hoi An Beach Resort er vores hjem den næste uges tid. Hotellet ligger total idylisk med Cua Dai stranden på den ene side over en lille vej og De Vong floden på den andet. Hotellet har 2 store og dejlige poolområder med solterrasse, liggestole og parasoller. Der er servering ved både pool og strand, ligesom der kan spises både indedørs eller udepå den store balkon med udsigt over floden. I bor i små bungalows med med 4 lejligheder i hver fordelt på 2 etager. Værelserne er moderne indretttet superhyggelig kolonitidstil. De er ca. 35m2 med telefon, tv, aircondition, skrivebord, hårføn, minibar etc. Dertil kommer dejlig møbleret balkon. Der er fri wifi på hotellet. Der er 5 km til centrum af fantastiske Hoi An en UNESCO bevaret by med en charme du ikke finder mage. Antallet af lækre spisesteder er enormt og skal du have ny garderobe, så står dygtige skræddere klar overalt.

12 Dag 9 Morgenbuffet på hotellet. Formiddagen er fri til at nyde solen, stranden og i det hele taget se omgivelserne godt an. Omkring middagstid finder vi igen en lille lokal restaurant til frokost og herefter er der byrundtur i det antikke Hoi An. Den gamle glemte handelsby som byder på en stemning ud over det sædvanlig. En by man taber sit hjerte til. Oplev gallerier, cafeliv, artshops og skræddere i rå mængder inde i de små smalle gader hvor biler er forbudte. Efter rundvisningen kan i tage med tilbage til hotellet eller blive i byen og spise en romantisk middag og selv tage tilbage til hotellet. Dag Morgenmad på hotellet. Resten af dagen til fri disposition. Hotellet tilbyder forskellige arrangementer som f.eks. Kokkeskole mv. Se bagest for mulige tilkøb af udflugter hvis det har interesse.

13 Billeder fra Hoi An

14 Dag 15 Morgenmad på hotellet. Tid til at pakke og herefter transfer til Danang lufthavn (45 min) hvorfra vi flyver til Hanoi og skifter fly til Qatar Airways. Dag 16 Ankomst i Kastrup kl Hjemrejsen er i gang efter 14 eventyrlige dage. Vi flyver fra Hanoi kl via Doha.

15 UDFLUGTER VESPA TUR Halvdagsudflugt med start i Hoi An. Vi skal på landet og opleve rismarkerne, de små øer i området og de mange landsbyer mens vi kører på Vespa. Undervejs er der masser af små stop hvor vi oplever lokallivet. Turen slutter med en dejlig frokost. Pris kr. 550 FISKE OG LANDBRUGS TUR Halvdagsudflugt som giver dig en god indsigt i hvordan de lokale bønder og fiskere lever en oplevelse på helt tæt hold hvor vi cykler rundt mellem rismarker og floder. Turen byder også på en sejltur shvor vi oplever netfiskernes dagligdag. Pris kr. 350

16 INKL i prisen Hoi An Beach Resort Fly fra København til Hanoi t/r 20 kg. Bagage + 10 kg håndbagage Transfer fra lufthavn til hotel 2 nt. på Hanoi La Siesta Hotel and Spa I Hanoi Formiddagsudflugt i Hanoi inkl. frokost Flot køretur fra Hanoi til Ninh Binh 3 nt. På TamCoc Garden Resort Ninh Binh Formiddagsudflugt i Ninh Binh inkl. frokost Transfer fra Ninh Binh til Cruise skib 1 nt. På Cruise Glory Legend Transfer fra Cruise skib til lufthavn Fly fra Hanoi til Danang t/r Transfer lufthavn til hotel t/r 7 nt. På Hoi An Beach Resort 13 x morgenmad 1 x brunch (på Cruise) 6 x frokost 1 x aftensmad (på Cruise) Engelsk guide / chauffør på udflugter og transfers Rejsegarantifond Hoi An Beach Resort

Vietnam. Ferieidyl i Nordvietnam 23 dage / 21 nætter. Eksempel på flyplan

Vietnam. Ferieidyl i Nordvietnam 23 dage / 21 nætter. Eksempel på flyplan Vietnam Ferieidyl i Nordvietnam 23 dage / 21 nætter Eksempel på flyplan 01.07 Afrejse fra København kl. 14.25 - Ankomst Bangkok kl. 05.00+1 02.07 Afrejse fra Bangkok kl. 07.45 - Ankomst Hanoi kl. 09.35

Læs mere

Det bedste af Vietnam

Det bedste af Vietnam Det bedste af Vietnam En fantastiske rundrejse med National Geograhic/G-Adventures. Rejs fra nord til syd i Vietnam, hvor I kommer tæt på den smukke natur og Vietnams historie. Fra Hanois travle gader

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Hanoi Ha Long Hue Da Nang Hoi An VIETNAM Buon Ma Thuat Ho Chi Minh City Nha Trang Dalat Phan Thiet Højdepunkter i Vietnams smukke landskab 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev Vietnam fra storbyerne

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Store Vietnam. 25 dages rundrejse i Vietnam. Oplevelsesrejser med

Store Vietnam. 25 dages rundrejse i Vietnam. Oplevelsesrejser med 25 dages rundrejse i Vietnam Oplevelsesrejser med Store Vietnam 25 dages rundrejse i Vietnam Hanoi Dien Bien Phu Sapa Hanoi Halongbugten Dong Hoi Huè Hoi An Lak Lake Dalat Cai Be - Saigon Store Vietnam

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Bjergstammer i Nordvietnam

Bjergstammer i Nordvietnam Bjergstammer i Nordvietnam Nordvietnam bjergstammer, risterasser og farvestrålende etniske minoriteter 19 dage; 13.maj 31. maj 2016 I den nordlige, smukke og bjergrige provins Ha Giang, på grænsen til

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

På den lange og meget børnevenlige strandstrand kan man leje liggestole og parasoller, nyde solen og det turkisblå badevand i fulde drag.

På den lange og meget børnevenlige strandstrand kan man leje liggestole og parasoller, nyde solen og det turkisblå badevand i fulde drag. HOTEL MED HALVPENSION CALVI, HOTEL LA CARAVELLE*** Hyggeligt hotel ved god sandstrand. 300 m til centrum. Mindre, velindrettede værelser med udgang til fælles gårdhave eller havudsigt. Halvpension. Transferbus.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter (Maj Oktober 2009) Højdepunkter: Længde: 14 dage / 13 nætter Start: Bangkok Slut: Bangkok Højdepunkter: Bangkok, Dinner Cruise,

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER VIETNAM & CAMBODJA

DANSK STUDIE CENTER VIETNAM & CAMBODJA DANSK STUDIE CENTER VIETNAM & CAMBODJA Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9 UD AF 10 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Sri Lanka Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Unawatuna-stranden

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Maastricht - André Rieu

Maastricht - André Rieu Maastricht - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord André Rieu på hjemmebane i Maastricht Holland og Belgien fra flodsiden

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner!

Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner! 16.11 23.11.2018 Oplev Race to Dubai finalen og spil fantastiske golfbaner! Tag med Golfbreaks på en fantastisk lækker forkælelsesgolfrejse hvor der bliver mulighed for at se masser af golf og kvinderne

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Du kan også opgradere din rejse til det dejlige 5* Hotel Now Larimar All Inclusive Resort

Du kan også opgradere din rejse til det dejlige 5* Hotel Now Larimar All Inclusive Resort LUKSUSFERIE INKL. FLY EFTERÅRSFERIE 2017 I DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK Nyd din efterårsferie i smukke og afslappede omgivelser på Den Dominikanske Republik i Caribien, hvor du kan forkæle dig og din familie

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Unik rundrejse i Diskobugten

Unik rundrejse i Diskobugten Unik rundrejse i Diskobugten Tag på en enestående rejse, hvor du oplever den nye Ilimanaq Lodge ved bygden Ilimanaq og den efterspurgte Glacier Lodge Eqi i ødemarken. Omdrejningspunktet er den verdensberømte

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 Dage / 13 Nætter Bangkok Koh Samui Explorer Start: København Slut: København Højdepunkter: Bangkok og Koh Samui med overnatning på Karma Samui eller Saboey Samui Dag 1

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019.

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. På denne rejse til England vil temaet være»antik og The«, hvor vi bor i byen Oxford, og her vil vi begynde vores rejse

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR

3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 3 DAGE ÅRET RUNDT TAQUILE LEV LOKALT OG BESØG DE FLYDENDE SIVØER EN UNIK MULIGHED FOR AT LEVE LOKALT HOS EN OPRINDELIG KULTUR 01 ARQUIPA TIL TAQUILE I hentes af en minivan og køres den korte strækning

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau

Flodkrydstogt på Donau Flodkrydstogt på Donau Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.395,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib MS Verdi Vidunderlige Buda og Pest Donaus spændende historie Det syngende

Læs mere

Startpakke i Brisbane, Queensland

Startpakke i Brisbane, Queensland Startpakke i Brisbane, Queensland En fantastisk start på rejsen til Queensland, Australien Med en startpakke i Brisbane, kan I starte jeres rejse Down Under på den bedste måde. Vi har samlet fly og de

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere