VVM-screening erstatning af olieudskiller ved Vallensbæk Sø

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VVM-screening erstatning af olieudskiller ved Vallensbæk Sø"

Transkript

1 VVM-SCREENINGEN FOR ERSTATNING AF OLIEUDSKILLER Projekt VVM-screening erstatning af olieudskiller ved Vallensbæk Sø Projektnummer Kundenavn Emne Til Fra Projektleder HOFOR A/S VVM-screening Lone Johnsen m.fl. Claus Goldberg og Frederik Jensen Claus Goldberg Indledning I forbindelse med BaneDanmarks planlægning af ny jernbane fra København til Ringsted er der eksproprieret arealer til anlæg af blandt andet sportracé og banedæmning. Dette omfatter den nordlige del af Vallensbæk Sø, herunder nedlægning af et eksisterende olieudskiller og sandfangs anlæg, der renser vandet fra Mølleåen før tilløb til Vallensbæk Sø. Vallensbæk Sø er reelt et spildevandsteknisk anlæg ejet af kloaksammenslutningen Vallensbæk Mose (KVM). Mellem BaneDanmark og KVM er der på denne baggrund indgået aftale om erstatning. KVM har besluttet at bruge erstatningen på flere tiltag til kompensation for det inddragede volumen af søen og nedlæggelsen af olieudskilleren. Tiltagene omfatter etablering af erstatning for olieudskilleren og reduktionen af Vallensbæk Sø, oversvømmelsesarealer nedstrøms ved Vallensbæk og Tranegilde Moser, renovering af pumpestation ved mosen og etablering, etablering af ny styresystem for regulering af vandniveauer, etablering af system med mobile nødpumper, etablering af en ny nødpumpestation ved Ishøj Havn m.m. Projekterne har en sådan karakter, at det af hensyn til regler om miljøvurdering er vurderet, at der skal gennemføres en VVM screening. Der vil herefter være politisk stillingtagen i de tre involverede kommuner i forhold til eventuel udarbejdelse af VVM-redegørelse.

2 Det er i denne forbindelse besluttet at der skal udarbejdes 2 VVM screeninger for henholdsvis den planlagte erstatning for olieudskiller ved Vallensbæk Sø og for oversvømmelsesarealet af Tranegilde og Vallensbæk moser samt nødpumpestationen ved Ishøj Havn og de andre beskrevne tiltag i Vallensbæk og Ishøj Kommuner. Screeningerne følger de regler, der er indeholdt i VVM redegørelsen (Bek af 15. december 2010) og den tilknyttede vejledning omkring VVM proceduren, der er udarbejdet af Miljøministeriet. Dette notat redegør for VVM-screeningen af erstatningen af olieudskilleren i Vallensbæk Sø. Notatet dække primært den del af projektet, der vedrører anlægsaktiviteter i Høje Taastrup Kommune. I bilag 1 er vedlagt skemaet anvendt til VVM screeningen og i bilag 2 er en udførlig projektbeskrivelse. Placeringen af anlægget Hele anlægget er placeret i den østlige del af Høje Taastrup Kommune i tilknytning til Rødhøjgårdskvarteret og Toftekvarteret. Anlægget er beliggende i områder der i dag anvendes som rekreative grønne områder Placeringen af projektets delelementer fremgår af nedenstående Figur 1. Det omfatter specielt omlægning af vandløb, etablering af regnvandssøer og sandfang ved Rødhøjgårdsvej og Røglegrøften, etablering af sandfang på Mølleåen og ny støjvold vest for motorvejen i den sydlige del af projektområdet ved Røglegrøften. Som det er beskrevet i skemaet til VVM-screeningen vil der være en række tilladelser fra Taastrup Kommune og Fredningsnævnet for København, der vil være nødvendige for at sikre projektets gennemførelse.

3 Figur 1 Placering af de forskellige delelementer i projektet, der vil blive gennemført i Høje Taastrup Kommune. Anlæggets karakteristika Anlægget omfatter etablering af i alt 2 regnvandsbassiner i den nordlige del af projektområdet (hvor 1 af disse bassiner er sektionsopdelte), og i den sydlige del af projektområdet et sandfang, etableringen af en støjvold og en større sektionsopdelt regnvandssø. Formålet med bassinerne er at rense vandet fra de tilhørende vandoplande, inden det udledes videre til recipienterne nedstrøms (St. Vejle Å og Vallensbæk Sø).

4 Bassinerne har følgende karakteristika, hvor nummeringen følger angivelserne på figur 1. (Nummereringen skyldes at et bassin 2 planlagt på et tidligere tidspunkt nu er udgået): Bassin 1 vil dække et areal på m2. Bassin 3a+3b vil dække et areal på m2. Det store sektionsopdelte bassin nord for Røglegrøften (røglegrøft a + b + c + d) vil beslaglægge et areal på m2, Sandfanget på mølleåen vil dække et areal på 25 m2. Jordbundsforholdene og grundvandsniveauerne på stedet for bassinerne har resulteret i at det er planlagt at Bassin 1 og 3 skal udføres med en cirka 10 cm. tyk membran opbygget af bentonit. I det sektionsopdelte bassin i forbindelse med Røglegrøften er en membran ikke nødvendig, da jordbunden her i forvejen har et højt indhold af ler. Det jord som ikke indbygges i konstruktionerne i forbindelse med etableringen af de nye bassiner, vil blive indbygget i en ny støjvold, der planlægges placeres langs motorvejen. Således opnås en bedre støjafskærmning af de nærliggende boligområder. Støjvolden bliver cirka 290 meter lang, har en højde på ca. 10 meter og får et fodaftryk på cirka 55 m. Støjvolden kommer til at beslaglægge et areal på ca m2. Nuværende arealanvendelse Arealerne hvor bassin 1 og 3 (på Figur 1) skal placeres er i dag udlagt som grønne rekreative områder. Områderne er delvis bevokset med forholdsvis ung (cirka 25 år gammel) blandet løvskov. Arealet hvor det store bassin ved Røglegrøften skal placeres anvendes i dag til landbrugsdrift. Arealet for placering af støjvolden er ligeledes omfattet af landbrugsdrift. Langs motorvejen er der en smal uopdyrket stribe, der stedvis har spredt opvækst af buske og småtræer. Nuværende planmæssige forhold Kommune og lokalplaner

5 Arealerne hvor bassinerne, sandfanget og støjvolden skal etableres er i den gældende kommuneplan udlagt som grønne rekreative områder, der skal friholdes for bebyggelse. Etableringen af bassinerne m.m. er ikke til hindring for den fortsatte rekreative anvendelse af områderne og er derfor ikke i strid med denne gældende kommuneplanlægning. Der er ikke udarbejdet lokalplaner for områderne. Om der i forbindelse med projektets gennemførelse skal udarbejdes nye lokalplaner afhænger af Høje Taastrup Kommunens praksis på området. Fredning Bassin nr. 1 og 3 er placeret i et område der er omfattet af en landskabsfredning (fredningsafgørelse nr ). Fredningen har til formål at bevare områderne som grønne rekreative arealer og friholde dem for bebyggelse. Det vurderes af projektet ikke strider mod fredningens overordnede formål. Projektet kræver tilladelse fra Fredningsnævnet for København, men det forventes at der kan indhentes dispensation fra nævnet. Beskyttede naturtyper og arter Projektet inddrager ikke arealer omfattet af naturbeskyttelseslovens 3 (beskyttede naturtyper), eller områder omfattet af udpegning som Natura 2000 områder, internationale beskyttelsesområder i medfør af EU Habitat- og Fuglebeskyttelsesdirektiverne. Der er ikke kendskab til forekomster af dyre- og plantearter omfatte af Habitatdirektivets bilag IV og området rummer ikke nogle potentielle yngleområder for direktivets Bilag IV-paddearter. Det vurderes som overvejende sandsynligt at almindelige flagermusarter som dværgflagermus, brunflagermus, troldflagermus, skimmelflagermus og sydflagermus lejlighedsvis anvender områderne til fouragering. Gennemførelse af projektet med etablering af bassinerne (nye vådområder) vurderes generelt at øge insektproduktionen i nærområdet og vil dermed forøge fødemulighederne for arter af flagermus. Træerne, som vil skulle fældes, er endnu så unge at de ikke er velegnede til at kunne rumme ynglekolonier af flagermus.

6 Den danske rødliste rummer mere end arter af planter og dyr. Det er derfor overvejende sandsynligt at området rummer flere arter der er optaget på den danske rødliste. En screening af de specifikke arealer, hvor bassinerne skal udgraves, har dog ikke givet anledning til fund af arter optaget på listen under kategorierne RE, CR, EN eller VU (sjældne, hensynskrævende, truede eller sårbare). Generelt vurderes det ikke at naturarealerne har en sådan karakter at projektet på nogen måde vil kunne have en væsentlig negativ påvirkning på de nævnte arter. Potentielle miljøpåvirkninger og afværgeforanstaltninger i anlægsfasen Der vil i anlægsperioden være støj fra arbejdende entreprenørmaskiner. Maskinerne er underlagt lovkrav om maksimal støjudsendelse for maskiner til arbejde i det fri, hvilket betyder at støjen fra byggepladsen er kontrolleret. Da anlægsarbejderne foregår tæt på beboelsesområde vil arbejdet finde sted i dagstimerne mellem kl Støjgener bliver reduceret mest muligt, bl.a. vil særlige støjende aktiviteter planlægges, så de så vidt muligt foretages i dagstimerne. Midlertidige aktiviteter såsom støj fra byggeri/anlæg skal anmeldes til Høje Taastrup Kommune. En typisk entreprenørmaskine vil i løbet af en arbejdsdag støje op til 50 db(a) på 100 meters afstand. Nærmere end 50 meter vil støjbelastningen fra en enkelt typisk entreprenørmaskine nå op over 65 db(a). De vejledende støjgrænser på hverdage mellem 7 og 18 på hverdage for byggepladser er på 70 db. De vejledende støjgrænser overskrides derfor ikke. I tørre perioder vil der foregå vanding af kørsels- og arbejdsarealer for at undgå unødige støvgener.

7 Potentielle miljøpåvirkninger og afværgeforanstaltninger i driftsfasen Anlægget vil i driftsfasen ikke udsende anden støj end lyden af rislende vand i bassinerne og de tilhørende vandløbssystemer. Der er tale om et gravitationsanlæg på hele strækningen og der er derfor ikke behov for etablering af pumper. Bassinerne har til formål at rense vandet fra oplandet, inden det føres til Store Vejle Å og Vallensbæk Sø, og der vil i denne renseproces løbende blive sedimenteret slam i bassinerne, som skal oprenses med følgende intervaller: Bassin Rensefrekvens Slammængde per år nr. 1 16,4 år 192 m3 3a 15,5 3b 19,3 5,9 m3 Sandfang 1,1 2 m3 Røglegrøf t a 7,3 76 m3 Røglegrøf 15,1 t b Røglegrøf 30,5 38 m3 t c Røglegrøf t d 140,8 19 m3 Total Figur 2 Oversigt over oprensningsfrekvensen af bassinerne 347 m3 = 416 tons Slammet skal deponeres da der i løbet af en årrække op koncentreres tungmetaller og oliestoffer i slammet. Det forventes af der i gennemsnit skal opgraves og deponeres 347 m3 slam per år, svarende til 416 tons. Af hensyn til den flora og fauna der på sigt vil kunne etablere sig i bassinerne, vil oprensningerne tilstræbes at foregå i perioden fra 1. oktober til 1 marts. Der vil i forbindelse med oprensningerne af slam være periodisk støj fra anlægsmaskiner, som beskrevet under potentielle miljøpåvirkninger i anlægsfasen. Der kan ligeledes kortvarigt forekomme eventulle lugtgener i begrænset omfang i forbindelse med oprensning af slammet, men da oprensningerne primært vil foregå i efterårs- og vinterperioden (hvor temperaturen er lav), vil lugtgenerne være meget begrænsede.

8 Alle bassinerne udføres med svagt skrånende sider i forholdet 1:10 således at børn kan redde sig op, hvis de falder i så drukneulykker undgås. Sammenfatning Etableringen af en erstatning for den nuværende olieudskiller i Vallensbæk Sø er en forudsætning for at opnå en god vandkvalitet i både Store Vejle Å og selve Vallensbæk Sø til glæde for dyr og planter og borgerne i Høje Taastrup Kommune og nabokommunerne. Erstatningen vil blandt bestå i etablering af nye regnvandsbassiner og et sandfang. De nye regnvandsbassiner vil blive integreret i de eksisterende grønne områder og vil fremstå som naturlige småsøer og vandhuller og dermed bidrage positivt til de grønne områders rekreative værdi. Regnvandsbassinerne vil samtidigt betyde flere ynglemuligheder for arter af padder, da det er erfaringen fra lignende projekter, at disse kunstige vandområder hurtigt koloniseres af et naturligt dyre og planteliv. Det vil ligeledes fremme fouragerings muligheder for flagermus i området. Etableringen af en støjvold vil dæmpe støjen fra motorvejen i forhold til det bagvedliggende område. Der vil selvfølgelig i forbindelse med etableringen af projektet og ved oprensninger af slam være mindre gener i form af støj fra entreprenørmaskiner, men det vurderes at denne genepåvirkning vil være væsentligt mindre end de positive miljøeffekter, som det samlede anlæg vil bidrage med.

Etablering af regnvandsbassiner, sandfang og støjvold i Taastrup som erstatning for olieudskiller i Vallensbæk Sø er ikke VVM-pligtigt

Etablering af regnvandsbassiner, sandfang og støjvold i Taastrup som erstatning for olieudskiller i Vallensbæk Sø er ikke VVM-pligtigt Teknik- og Miljøcentret Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup Tlf.: 43 59 10 00 www.htk.dk HOFOR A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S Att. Anne Thorup Eriksen Sendt til ater@hofor.dk Dir.tlf.:

Læs mere

VVM-screening af regnvandsbassiner som erstatning for olieudskiller til St. Vejle Å NOTAT

VVM-screening af regnvandsbassiner som erstatning for olieudskiller til St. Vejle Å NOTAT VVM-screening af regnvandsbassiner som erstatning for olieudskiller til St. Vejle Å NOTAT Teknik- og Miljøcentret Natur og Miljø 22.09.2014 VVM myndighed Høje-Taastrup Kommune Basis oplysninger Projekt

Læs mere

Tillæg nr. 5 til spildevandsplan 2004 2007 for Høje-Taastrup Kommune

Tillæg nr. 5 til spildevandsplan 2004 2007 for Høje-Taastrup Kommune NOTAT TMC - Natur og Miljø 06-11-2014 Tillæg nr. 5 til spildevandsplan 2004 2007 for Høje-Taastrup Kommune Nye basseiner/regnvandssøer Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. KristineTh AcadreDocumentUniqueNu14/27467

Læs mere

NOTAT. Miljøscreening af tillæg nr. 5 til Spildevandsplan for Høje-Taastrup Kommune

NOTAT. Miljøscreening af tillæg nr. 5 til Spildevandsplan for Høje-Taastrup Kommune NOTAT Teknik- og Miljøcentret Natur og Miljø 03-02-2015 Miljøscreening af tillæg nr. 5 til Spildevandsplan 2004-2007 for Høje-Taastrup Kommune Kort beskrivelse af planen Dette tillæg nr. 5 til den gældende

Læs mere

Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre om der er VVM-pligt, jf. kriterier iht. bilag 6 i lovbekendtgørelse nr af 25/10/2018

Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre om der er VVM-pligt, jf. kriterier iht. bilag 6 i lovbekendtgørelse nr af 25/10/2018 Bilag 1. Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre om der er VVM-pligt, jf. kriterier iht. bilag 6 i lovbekendtgørelse nr. 1225 af 25/10/2018 VVM Myndighed Fredericia Kommune Basis oplysninger

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. nr af 23. november 2016]

Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. nr af 23. november 2016] Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. nr. 1440 af 23. november 2016] VVM Myndighed Skive Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Projektet

Læs mere

VVM Myndighed. Notat: VVM-screening for regulering af et afvandingsgrøft ved Hjortkær Fiskeri. 1. Projektbeskrivelse. Indledning

VVM Myndighed. Notat: VVM-screening for regulering af et afvandingsgrøft ved Hjortkær Fiskeri. 1. Projektbeskrivelse. Indledning Notat: VVM-screening for regulering af et afvandingsgrøft ved Hjortkær Fiskeri 1. Projektbeskrivelse VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Regulering af afvandingsgrøft ved

Læs mere

Rensebassiner ved Rødhøjgårdsvej og Røglegrøften. Erstatningsanlæg for olieudskilleranlæg i Vallensbæk Sø

Rensebassiner ved Rødhøjgårdsvej og Røglegrøften. Erstatningsanlæg for olieudskilleranlæg i Vallensbæk Sø Rensebassiner ved Rødhøjgårdsvej og Røglegrøften Erstatningsanlæg for olieudskilleranlæg i Vallensbæk Sø Baggrund: Vandets vej i Store Vejleå til Køge bugt Vallensbæk Sø er et knudepunkt i denne sammenhæng

Læs mere

Bygherre er Ishøj Kommune, Park- og Vejcenter, Baldersbækvej 6, 2635 Ishøj. Tlf , mail

Bygherre er Ishøj Kommune, Park- og Vejcenter, Baldersbækvej 6, 2635 Ishøj. Tlf , mail Basis oplysninger Bilag A Screening for VVM-pligt Bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning nr. 1184 af 6. november 2014

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Skive Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

VVM Redegørelse Regnvandssøer i Høje Gladsaxe Park

VVM Redegørelse Regnvandssøer i Høje Gladsaxe Park VVM Redegørelse Regnvandssøer i Høje Gladsaxe Park - Ikke teknisk resumé Gladsaxe Kommune 24.10.2012 Ikke teknisk resume Gladsaxe Kommune har som et af de vigtigste indsatsområder i spildevandsplanlægningen,

Læs mere

Skuldelev Energiselskab a.m.b.a. Egevej 27, Skuldelev 4050 Skibby Tlf (mobil )

Skuldelev Energiselskab a.m.b.a. Egevej 27, Skuldelev 4050 Skibby Tlf (mobil ) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Opsætning af solfangeranlæg i tilknytning til Skuldelev Kraftvarmeværk Navn og

Læs mere

VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur

VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur Notat Skive Kommune Byg & Miljø Sags id.: 779-2015-36060 Ref.: BKHA Den 24. november 2015 VVM-screening af opførelse af Vaskeplads med olieudskiller på Blegagervej 3, 7884 Fur Indledning Skamol A/S har

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Høje-Taastrup Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf.

Læs mere

Lokalplan Rekreativt område med regnvandssø og støjvold ved Sydskellet i Taastrup

Lokalplan Rekreativt område med regnvandssø og støjvold ved Sydskellet i Taastrup Lokalplan 1.78 Rekreativt område med regnvandssø og støjvold ved Sydskellet i Taastrup 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 1.78 Indhold: Lokalplan 1 Rekreativt område med regnvandssø og støjvold ved Sydskellet

Læs mere

Ikast-Brande Kommune. Screening af areal til skovrejsning. Skovrejsning på Matr. 7f, Borup By, Brande

Ikast-Brande Kommune. Screening af areal til skovrejsning. Skovrejsning på Matr. 7f, Borup By, Brande Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet berører følgende kommuner Skema

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Kriterier iht. bilag 2 i bekendtgørelse nr af 25. oktober 2018

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Kriterier iht. bilag 2 i bekendtgørelse nr af 25. oktober 2018 Skema til brug for screening (VVM-pligt) Kriterier iht. bilag 2 i bekendtgørelse nr. 1225 af 25. oktober 2018 VVM Myndighed Skive Kommune Basis oplysninger Projektbeskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse

Læs mere

Ll. Valby, Slagelse Jorder nyt nr. Ll. Valby, Slagelse Jorder mark og fold,15f 1280kvm. Bilag 2, punkt 1d. undersøges

Ll. Valby, Slagelse Jorder nyt nr. Ll. Valby, Slagelse Jorder mark og fold,15f 1280kvm. Bilag 2, punkt 1d. undersøges Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Slagelse Nordskov (arbejdstitel) er et samarbejde mellem Slagelse Kommune og

Læs mere

Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af fjernvarmeforsyning fra Hørning til Blegind. Se projektforslag på sag nr.:

Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af fjernvarmeforsyning fra Hørning til Blegind. Se projektforslag på sag nr.: Bilag A Skema til brug for screening (VVM - pligt) VVM Myndighed Myndighed: Skanderborg Kommune Ansvarlig Basis oplysninger Titel/beskrivende navn på projekt: Fjernvarmeledning fra Hørning til Blegind

Læs mere

Fjernelse af spærring ODE-708 i Hellerup Å. Faaborg-Midtfyn Kommune, Natur og Landskab, Nørregade Faaborg

Fjernelse af spærring ODE-708 i Hellerup Å. Faaborg-Midtfyn Kommune, Natur og Landskab, Nørregade Faaborg Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt): Fjernelse af spærring ODE-708 i Hellerup Å VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Fjernelse af spærring ODE-708 i Hellerup

Læs mere

For nærmere info om projektet, se VVM-anmeldelsen med tillæg og bilag.

For nærmere info om projektet, se VVM-anmeldelsen med tillæg og bilag. Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) For nærmere info om projektet, se VVM-anmeldelsen med tillæg og bilag. Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Nordvand,

Læs mere

NY OVNLINJE 5 PÅ NORDFORBRÆNDING

NY OVNLINJE 5 PÅ NORDFORBRÆNDING FREMTIDENS NORDFORBRÆNDING NY OVNLINJE 5 PÅ NORDFORBRÆNDING I HØRSHOLM KOMMUNE Del 1 Kommuneplantillæg med miljøvurdering Del 2 Ikke teknisk resume Del 3 VVM-redegørelse Vurdering af levesteder og mulige

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Sønderborg Kommune

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Sønderborg Kommune Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Projekt beskrivelse jf. anmeldelse Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet berører følgende

Læs mere

Dobbeltrettet cykelsti Nørager - Rørbæk Bilag 5

Dobbeltrettet cykelsti Nørager - Rørbæk Bilag 5 Dobbeltrettet cykelsti Nørager - Rørbæk Bilag 5 Anmeldeskema Basisoplysninger Tekst Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail

Læs mere

EJD Screenings afsluttet: 18. april 2017

EJD Screenings afsluttet: 18. april 2017 VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i Bekendtgørelse nr af 23. november 2016.]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i Bekendtgørelse nr af 23. november 2016.] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i Bekendtgørelse nr. 1440 af 23. november 2016.] VVM Myndighed Skive Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Kriterier iht. bilag 2 i bekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Kriterier iht. bilag 2 i bekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017 Skema til brug for screening (VVM-pligt) Kriterier iht. bilag 2 i bekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017 VVM Myndighed Skive Kommune Basis oplysninger Projektbeskrivelse jf. anmeldelsen: Projektet omhandler

Læs mere

AS Telefonnummer og mail: Projektets placering: 11a Dørup By, Voerladegaard AS. X Hvis ja, er der obligatorisk VVM pligt. AS

AS Telefonnummer og mail: Projektets placering: 11a Dørup By, Voerladegaard AS. X Hvis ja, er der obligatorisk VVM pligt. AS Bilag A Skema til brug for screening (VVM - pligt) VVM Myndighed Myndighed: Skanderborg Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Titel/beskrivende navn på projekt: Regulering af Dørup

Læs mere

Husstandsvindmølle på landbrugsejendom. Cirkel Energi, Henrik Olsen. Telefon Valby Overdrev 9, matr. nr. 6 c Valby By, Valby

Husstandsvindmølle på landbrugsejendom. Cirkel Energi, Henrik Olsen. Telefon Valby Overdrev 9, matr. nr. 6 c Valby By, Valby VVM-screeningsskema Vejledning til udfyldning af screeningsskema Skemaet udfyldes med blanding af tekst og afkrydsninger. Nogle punkter skal udelukkende besvares i tekstfeltet. Alle punkter SKAL ledsages

Læs mere

VVM-screening af etablering af recyclingsafdeling. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen den 12. maj 2016.

VVM-screening af etablering af recyclingsafdeling. Afgørelsen er meddelt i miljøgodkendelsen den 12. maj 2016. Afgørelse om ikke VVM-pligt for [anlæg] er indsat i godkendelsen af recyclingsafdelingen og findes sammen med revurderingen af miljøgodkendelsen for hele Grundfos A/S Bilag A Skema til brug for screening

Læs mere

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til eksisterende skov og på andbrugsjord.

Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til eksisterende skov og på andbrugsjord. Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Privat skovrejsning. Skovrejsningsprojektet ønskes gennemført i tilknytning til

Læs mere

Bør under- relevant. 1. Arealbehovet i ha: Anmeldt skovrejsning omfatter ca. 15 ha Tjek tallet

Bør under- relevant. 1. Arealbehovet i ha: Anmeldt skovrejsning omfatter ca. 15 ha Tjek tallet Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Skovrejsning ved Brylle Navn og adresse på bygherre Det Danske Hedeselskab, Klostermarken

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Guldborgsund Kommune, Natur og Miljø VVM screening er foretaget på baggrund af kriterierne i bilag 3 i Bekendtgørelse om vurdering

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Høje-Taastrup Kommune Høje-Taastrup Kommune har den 10. og 13. maj 2011 modtaget anmeldelse af skovrejsning på Stærkendevej

Læs mere

VVM Myndighed Sorø Kommune - j.nr

VVM Myndighed Sorø Kommune - j.nr Dok. nr. 340-2018-18070 Bilag 2 - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 6 i i lov nr. 448 af 10. maj 2017 om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM)]

Læs mere

Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt): Omlægning af strækning af Kejserlungafløbet. VVM Myndighed

Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt): Omlægning af strækning af Kejserlungafløbet. VVM Myndighed Bilag A : Skema til brug for screening (VVM-pligt): Omlægning af strækning af Kejserlungafløbet VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Omlægning af strækning af Kejserlungafløbet

Læs mere

Bilag Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger. Skovridervej Gram

Bilag Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger. Skovridervej Gram Bilag Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Se screeningsnotatet Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projektbeskrivelse jf. anmeldelsen: Projektet omhandler rejsning af 5,43 ha skov ud fra et ønske om mere og sammenhængende

Læs mere

KUNSTENS Ø, ISHØJ ISHØJ KOMMUNE VVM SCREENING. Parallelvej Kongens Lyngby ADRESSE COWI A/S. TLF FAX WWW cowi.

KUNSTENS Ø, ISHØJ ISHØJ KOMMUNE VVM SCREENING. Parallelvej Kongens Lyngby ADRESSE COWI A/S. TLF FAX WWW cowi. ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk ISHØJ KOMMUNE KUNSTENS Ø, ISHØJ VVM SCREENING PROJEKTNR. A0 DOKUMENTNR. 1 VERSION 1 UDGIVELSESDATO

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Kriterier iht. bilag 2 i bekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Kriterier iht. bilag 2 i bekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017 Skema til brug for screening (VVM-pligt) Kriterier iht. bilag 2 i bekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017 VVM Myndighed Skive Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse

Læs mere

VVM-screenings skema ny vej fra den nye by Nye og til Høvej s krydsning af Letbanen Nye

VVM-screenings skema ny vej fra den nye by Nye og til Høvej s krydsning af Letbanen Nye VVM-screening i henhold til 3, stk. 1 og bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning.

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Journal nr. 14/5651 Forelægges TTM August møde VVM Myndighed

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Journal nr. 14/5651 Forelægges TTM August møde VVM Myndighed Skema til brug for screening (VVM-pligt) Journal nr. 14/5651 Forelægges TTM August møde VVM Myndighed Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Opsætning af husstandsmølle (Gaia-Wind

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Holbæk Kommune. Grundejerforeningen To-Bjerg, To-Bjerg 193. Henrik Sørensen, To-Bjerg 53, 4300 Holbæk Kommune. Holbæk Kommune, To-Bjerg

Holbæk Kommune. Grundejerforeningen To-Bjerg, To-Bjerg 193. Henrik Sørensen, To-Bjerg 53, 4300 Holbæk Kommune. Holbæk Kommune, To-Bjerg VVM Screeningsskema Lovhenvisninger /6/ VVM bekendtgørelsen Bekendtgørelse nr. 764 af 23. juli 2014, med senere ændringer, om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i

Læs mere

Bilag 1. VVM-screening vedrørende ændring af vilkår for tankning af fly på Billund Lufthavn

Bilag 1. VVM-screening vedrørende ændring af vilkår for tankning af fly på Billund Lufthavn Bilag 1 VVM-screening vedrørende ændring af vilkår for tankning af fly på Billund Lufthavn Billund Lufthavn har ved brev af 13. september 2012 ansøgt om ændring af gældende vilkår for tankning af fly,

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Skive Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

Fjernelse af spærring i Tange Å ved Kærsholm Mølle. Screenings afsluttet: 9. februar 2015

Fjernelse af spærring i Tange Å ved Kærsholm Mølle. Screenings afsluttet: 9. februar 2015 VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

Projektet vedrører etablering af parkeringspladserne P 8, P9, P10 og P11 og tilhørende forsinkelsesbassin til regnvand på Novo Nordisk i Måløv.

Projektet vedrører etablering af parkeringspladserne P 8, P9, P10 og P11 og tilhørende forsinkelsesbassin til regnvand på Novo Nordisk i Måløv. VVM Screening VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Novo Nordisk Måløv. Etablering af parkeringspladser, øst Tekst Projektet vedrører etablering af parkeringspladserne P

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] Dok. nr. 340-2016-147483 Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] VVM Myndighed Sorø Kommune - j.nr. 340-2016-25577 Basis oplysninger

Læs mere

Bilag 1 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland

Bilag 1 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland Bilag 1 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Stoholmvej 20, 7840 Højslev. Tlf. 2943 9352 mail: Søby Højslev Hallerne <sh_hallerne@mail.dk>

Stoholmvej 20, 7840 Højslev. Tlf. 2943 9352 mail: Søby Højslev Hallerne <sh_hallerne@mail.dk> Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skive Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Nyt solcelleanlæg på taget af Søby-Højslev Hallen. Navn og adresse

Læs mere

ANMELDESKEMA efter VVM-bekendtgørelsens bilag 5

ANMELDESKEMA efter VVM-bekendtgørelsens bilag 5 Tønder Kommune Teknik og Miljø Rådhusstræde 2 6240 Løgumkloster Telefon: 74 92 92 92 E-mail: teknisk@toender.dk ANMELDESKEMA efter VVM-bekendtgørelsens bilag 5 Skemaet udfyldes af bygherren eller dennes

Læs mere

Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Gartneriet Nestler ApS, Lillevang 1, 3650 Ølstykke

Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Gartneriet Nestler ApS, Lillevang 1, 3650 Ølstykke Notat om VVM-screening af ansøgning om vandindvindingstilladelse for Gartneriet Nestler ApS, Lillevang 1, 3650 Ølstykke 1. Projektbeskrivelse Ansøger Thomas Nestler Høyer Anlæg DGU nr. 199.438 Placering

Læs mere

Bilag 5. Matr.nr.: 6gr Vejby By, Vejby Gribskov Kommune

Bilag 5. Matr.nr.: 6gr Vejby By, Vejby Gribskov Kommune Bilag 5 Basisoplysninger Denne anmeldelse vedrører en ny placering af en tidligere anmeldt mast ved Vejby Station. Pga. stor lokal modstand mod at opføre en mast ved stationen, er det pga. nyt beregningsgrundlag

Læs mere

MILJØFORHOLD VED KOPPENBJERGS SVINGENE INDHOLD. 1 Indledning. 2 Lovgrundlag. 1 Indledning 1. 2 Lovgrundlag 1

MILJØFORHOLD VED KOPPENBJERGS SVINGENE INDHOLD. 1 Indledning. 2 Lovgrundlag. 1 Indledning 1. 2 Lovgrundlag 1 ASSENS KOMMUNE MILJØFORHOLD VED KOPPENBJERGS SVINGENE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MIJØSCREENING INDHOLD 1 Indledning 1 2 Lovgrundlag

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger, der ligger til grund for afgørelsen i det vedlagte notat.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger, der ligger til grund for afgørelsen i det vedlagte notat. Dansk Containerindustri (ABC Coating) Limfjordsvej 11 6715 Esbjerg N Att.: Knud Ravn/Dorthe Thrysøe Brevet er sendt eletronisk via: Digtalpostkasse for CVR nr.: 34086427 Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato

Læs mere

Afgørelse Egedal Kommune vurderer, at vandhullet kan etableres uden en særlig vurdering af virkningerne på miljøet (VVM).

Afgørelse Egedal Kommune vurderer, at vandhullet kan etableres uden en særlig vurdering af virkningerne på miljøet (VVM). VVM-screening af sø efter Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 1335 af 6. december 2006. 1. Projektbeskrivelse Den 30. september 2016 Sagsnummer 16/14340 Ansøger Anlæg Placering Ejer Peter Bang Vind, Nordre

Læs mere

Bilag 5 Basisoplysninger

Bilag 5 Basisoplysninger Bilag 5 Basisoplysninger Tekst Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Etablering af omløb ved Mølledam i Hørsholm (Beskrivelse vedlagt) NORFORS I/S Savsvinget

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Lolland Kommune. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Lolland Kommune. Basis oplysninger Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Lolland Kommune Vådområdeprojekt ved Hellenæs Skov. Matr.nr. 1a Hellenæs By, Branderslev Lolland Kommunes Natur-og Miljøteam

Læs mere

Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og på bygherre

Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og  på bygherre Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e-mail på kontaktperson Projektets adresse, matr. nr. og ejerlav Projektet

Læs mere

Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1. Basisoplysninger. (Bilag 5 fra VVM-bekendtgørelsen)

Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1. Basisoplysninger. (Bilag 5 fra VVM-bekendtgørelsen) Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1 (Bilag 5 fra VVM-bekendtgørelsen) Basisoplysninger Tekst Ansøgning om regulering af drænledning fra bassin A27610B til Frisholm Bæk, Frisholm. Projektbeskrivelse

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 16. december 2015] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1832 af 16. december 2015] VVM Myndighed Mariagerfjord Kommune (journalnummer: 06.02.16-P19-5-16) Basis oplysninger

Læs mere

VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev

VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev Skive Kommune Natur & Miljø Sags id.: 779-2016-1045 Ref.: BKHA Den 18. januar 2016 VVM-screening af opførelse af Jordvarmeboringer på Sallingsundvej 86, 7870 Roslev Indledning Energinet DK har søgt om

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Sønderborg Kommune Lovgrundlag: BEK nr. 1184 af 06/11/2014 Projektbeskrivelse jf. anmeldelse Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnummer

Læs mere

Skema til brug for VVM-screening (afgørelse om VVM-pligt)

Skema til brug for VVM-screening (afgørelse om VVM-pligt) Skema til brug for VVM-screening (afgørelse om VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Slagelse Kommune Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Aktiviteter i forbindelse med drift af museum. Slagelse Kommune

Læs mere

Bilag B - VVM-screening Ny boring til Døjringe Vandværk

Bilag B - VVM-screening Ny boring til Døjringe Vandværk Bilag B - VVM-screening Ny boring til Døjringe Vandværk Kriterier iht. bilag 6 i bekendtgørelse af lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (nr. 448 af 10. maj 2017) VVM Myndighed

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Naturstyrelsen (J. nr.: NST )

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Naturstyrelsen (J. nr.: NST ) Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre: Skema til brug for screening (VVM-pligt) Naturstyrelsen (J. nr.: NST-130-00240) Etablering af en

Læs mere

NOTAT. Skema til anmeldelse af projekter omfattet af VVM-bekendtgørelsen 1 Teknik- og Miljøcentret

NOTAT. Skema til anmeldelse af projekter omfattet af VVM-bekendtgørelsen 1 Teknik- og Miljøcentret NOTAT Skema til anmeldelse af projekter omfattet af VVM-bekendtgørelsen 1 Teknik- og Miljøcentret Vejledning til ansøger Skemaet udfyldes af bygherren eller dennes rådgiver baseret på bygherrens viden

Læs mere

Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og på bygherre

Basisoplysninger. Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og  på bygherre Ansøgningsskema til screeningsafgørelse vedr. miljøvurderinger af projekter (VVM; vurderinger af virkninger på miljøet). iht. VVM-bekendtgørelsen (Bek.nr.: 447 af 10. maj 2017) Fra bilag 1 i Bek. om samordning

Læs mere

VVM Screening af Spildevandsslamdepot. VVM Screening. 1. Projektbeskrivelse NOTAT

VVM Screening af Spildevandsslamdepot. VVM Screening. 1. Projektbeskrivelse NOTAT NOTAT VVM Screening af Spildevandsslamdepot VVM Screening 1. Projektbeskrivelse Indledning Bjørn Selvyn, FMT A/S, Hammersholt Erhvervspark 32, 3400 Hillerød, har pr. e-mail d. 23.2.2015 fremsendt ansøgning

Læs mere

VVM-screening af grundvandssænkning og udledning af oppumpet grundvand i forbindelse med separatkloakering af Spentrup

VVM-screening af grundvandssænkning og udledning af oppumpet grundvand i forbindelse med separatkloakering af Spentrup Randers Spildevand A/S e-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og teknik Virksomhedskontoret Laksetorvet DK-8900 Randers Telefon +45 8915 1681 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk Den 17. marts 2017 VVM-screening

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Projekt beskrivelse jf. anmeldelse Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering Projektet berører følgende

Læs mere

NST Etablering af træspuns Bane Danmark Bro 23632, Krogsgaard Møllebæk

NST Etablering af træspuns Bane Danmark Bro 23632, Krogsgaard Møllebæk Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) NST-130-00310 Etablering af træspuns Bane Danmark Bro 23632, Krogsgaard Møllebæk Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

Naturstyrelsen Odense

Naturstyrelsen Odense Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Naturstyrelsen Odense Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Banedanmark udarbejder et beslutningsgrundlag for renovering

Læs mere

Rørlægning af strækninger i den øvre del af Voel Bæk. Screenings afsluttet: 22. september 2016

Rørlægning af strækninger i den øvre del af Voel Bæk. Screenings afsluttet: 22. september 2016 VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

Det anmeldte projekt vedrører etablering af solceller på bebyggelse under opførelse på Stenager 17 og Grundtvigs Allé 196, 6400 Sønderborg.

Det anmeldte projekt vedrører etablering af solceller på bebyggelse under opførelse på Stenager 17 og Grundtvigs Allé 196, 6400 Sønderborg. Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Sønderborg Kommune Projekt beskrivelse jf. anmeldelse Det anmeldte projekt vedrører etablering af solceller på bebyggelse under opførelse på Stenager

Læs mere

Projekt: Skovmosen II. Basis oplysninger. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Projekt: Skovmosen II. Basis oplysninger. Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Skema til brug for screening jf bek om miljøvurdering af planer og konkrete projekter Screeningen vedrører konkret projekt Skovmosen II iht. bilag 6 i bek. af lov om miljøvurdering af planer og programmer

Læs mere

Bilag 5 Basisoplysninger

Bilag 5 Basisoplysninger Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Midlertidig grundvandssænkning langs en strækning af Indkildevej. Grundet etablering af Egnsplanvej skal eksisterende vandledninger på Indkildevej

Læs mere

Etablering af dæmning i grøfttilløb til Sandemandsbækken. Screenings afsluttet: 22. august 2016

Etablering af dæmning i grøfttilløb til Sandemandsbækken. Screenings afsluttet: 22. august 2016 VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

Side 1 af 8. Center Natur og Miljø. Journalnr: P Ref.: Lene Lauridsen Dato: 5. januar Basis oplysninger

Side 1 af 8. Center Natur og Miljø. Journalnr: P Ref.: Lene Lauridsen Dato: 5. januar Basis oplysninger Center Natur og Miljø Journalnr: 01.16.04-P19-22-15 Ref.: Lene Lauridsen Dato: 5. januar 2016 VVM Myndighed Rebild Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Etablering af fjernvarmeledninger

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) Basis oplysninger Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Hans Martin Risgaard Højmark, Skovbrynet 1 C, 8960 Randers SØ Bygherres

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Naturstyrelsen (journalnummer: NST- NST-130-00445) Basis oplysninger

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering

Læs mere

VVM-screening af etablering af Listevirksomhed (K206) på Knastvej 4, 7860 Spøttrup

VVM-screening af etablering af Listevirksomhed (K206) på Knastvej 4, 7860 Spøttrup Dansk Genbrugsisolering Knastvej 4 Oddense 7860 Spøttrup 2. marts 2016 Knastvej 4 - VVM-afgørelse Skive Kommune Byg & Miljø Sags id.: 779-2015-41906 Ref.: BKHA Den 2. marts 2016 VVM-screening af etablering

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 06. november 2014]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr af 06. november 2014] Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 1184 af 06. november 2014] VVM Myndighed Hillerød Kommune Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen:

Læs mere

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016]

Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] Dok. nr. 340-2016-152639 Bilag A - Skema til brug for screening (VVM-pligt) [kriterier iht. bilag 3 i bekendtgørelse nr. 957 af 27. juni 2016] VVM Myndighed Sorø Kommune - j.nr. 340-2016-25570 Basis oplysninger

Læs mere

Anmeldeskema. Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e- mail på bygherre. Tekst Vedlagt

Anmeldeskema. Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e- mail på bygherre. Tekst Vedlagt Anmeldeskema Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Navn, adresse, telefonnr. og e- mail på bygherre Navn, adresse, telefonnr. og e- mail på kontaktperson Tekst Vedlagt Sønderborg Kommune,

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Nordsøkaj 38B - VVMscreening - ingen papirsag Jour nr.: Sagsnr.: Brev nr.: 01.16.04P19-0070 126317 989981 Projektbeskrivelse jf.

Læs mere

VandCenter Syd A/S, Vandværksvej 7, 5000 Odense C. Projektchef Troels K. Bjerre, tlf

VandCenter Syd A/S, Vandværksvej 7, 5000 Odense C. Projektchef Troels K. Bjerre, tlf Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Jordfordeling, fase II Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Jordfordeling, fase II i forbindelse med grundvandsbeskyttelse/skovrejsning

Læs mere

VVM screening af skovrejsning på Rugballegård, Horsens Screeningsskema

VVM screening af skovrejsning på Rugballegård, Horsens Screeningsskema Tværgående planlægning VVM screening af skovrejsning på Rugballegård, Horsens Screeningsskema J. nr. NST-130-00215 juni 2013 Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt)

Skema til brug for screening (VVM-pligt) Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Projekt beskrivelse jf. anmeldelse Der ønskes at etablere i alt 2,13 ha løvskov fordelt på to stykker på henholdsvis 1,01 ha og 1,12 ha, se skovkort.

Læs mere

Bilag 5 Basisoplysninger Tekst

Bilag 5 Basisoplysninger Tekst Anmeldelse af projekter efter VVM-bekendtgørelsens 2 1 Bilag 5 Basisoplysninger Projektbeskrivelse (kan vedlægges) Fjernelse af spærring i Tange Å ved Kærsholm Mølle Navn, adresse, telefonnr. og e-mail

Læs mere

Tillæg nr. 26 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 26 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 26 til Rammeområde 12.OF1 - Offentligt område Lillelund Eng samt 12.OF3 - Offentligt område ved Nordre Kirkegård i Herning Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del

Læs mere

Basisoplysninger Udfyldes af anmelder Kommunens bemærkninger. Gunnar Kanstrup, Kraghave Parkvej 12, 2630 Taastrup, ,

Basisoplysninger Udfyldes af anmelder Kommunens bemærkninger. Gunnar Kanstrup, Kraghave Parkvej 12, 2630 Taastrup, , NOTAT Skema til anmeldelse af projekter omfattet af VVM-bekendtgørelsen 1 Teknik- og Miljøcentret Vejledning til ansøger Skemaet udfyldes af bygherren eller dennes rådgiver baseret på bygherrens viden

Læs mere

Rørlægning af en strækning i den øvre del af Sejling Bæk. Screenings afsluttet: 31. august 2016

Rørlægning af en strækning i den øvre del af Sejling Bæk. Screenings afsluttet: 31. august 2016 VVM-screening Vejledning Skemaet benyttes til screening af projekter for at afgøre, om der er VVM-pligt. Igennem skemaet skal det via en række spørgsmål vurderes, om projektet medfører en given miljøpåvirkning

Læs mere

VVM anmeldelse i forbindelse med miljøgodkendelse/anmeldelse

VVM anmeldelse i forbindelse med miljøgodkendelse/anmeldelse Ansvarlig myndighed Ishøj Kommune Indsendt af Tommy Hamlet Søndergaard Baldersbækvej 6 2635 Ishøj E-mail: 36643@ishoj.dk Telefon 43577768 Indsendt: 04-02-2016 14:39 Ansøgningsnr.: MaID-2016-43 Indsendelse

Læs mere

VVM-screening af Skovrejsning Tylstrupvej 58

VVM-screening af Skovrejsning Tylstrupvej 58 VVM-screening af Skovrejsning Tylstrupvej 58 VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Brønderslev Kommune Tylstrupvej 58, Hjallerup - Ansøgning om tilskud til skovrejsning Se

Læs mere

Projekter omfattet af bilag 2 i Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter, LBK nr. 448 af 10.

Projekter omfattet af bilag 2 i Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter, LBK nr. 448 af 10. Ansøgningsskema Projekter omfattet af bilag 2 i Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter, LBK nr. 448 af 10. maj 2017 Nedenstående skema angiver de oplysninger, som skal indgives

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Genanvendelse af sediment fra Helsingør Nordhavn

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Basis oplysninger Genanvendelse af sediment fra Helsingør Nordhavn Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Tekst Genanvendelse af sediment fra Helsingør Nordhavn Etablering af promenade og jolleplads

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Frederikshavn Kommune. Basis oplysninger

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Frederikshavn Kommune. Basis oplysninger Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Frederikshavn Kommune Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Etablering af 2 boringer til

Læs mere