Der produceres ca. 20 spillefilm om året i Danmark. Filmene er stort set alle støttet af Det Danske Filminstitut (DFI) under de to

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der produceres ca. 20 spillefilm om året i Danmark. Filmene er stort set alle støttet af Det Danske Filminstitut (DFI) under de to"

Transkript

1

2 Der produceres ca. 20 spillefilm om året i Danmark. Filmene er stort set alle støttet af Det Danske Filminstitut (DFI) under de to spillefilmsordninger Konsulentordningen og Markedsordningen. Konsulentordningen støtter film med fokus på den gode fortællekunst. Markedsordningen støtter film med særlig vægt på populærkulturelle kvaliteter. Disse film kan kun opnå støtte, hvis de vurderes at have stor kommerciel gennemslagskraft. 25% af DFIs støttemidler er øremærket børne- og ungdomsfilm.

3 7 myter om dansk Film Dansk film er en succes, både kommercielt og kunstnerisk. Der bliver solgt masser af biografbilletter, folk ser film på TV og VOD, og vi vinder priser ved verdens fineste filmfestivaller. Men digitaliseringen udfordrer dansk films forretningsmodel, fordi indtjeningen på de digitale platforme pr. stream/ transaktion er mange gange lavere, end hvad man tidligere kunne tjene på fx en DVD. Producenterne tjener ikke længere nok på deres film til at kunne investere i nye film. Det er et alvorligt problem for hele filmbranchen og især for udviklingen af nyt talent. Risikovilligheden forsvinder, da det vigtigste bliver at overleve. Men netop risikovilligheden er en af hovedårsagerne til dansk films succes. Vores film debatteres ofte og passioneret i befolkningen, pressen, filmbranchen og blandt politikerne. Det er meget glædeligt, men dialogen er nogle gange præget af myter, som forvrænger den. Her kommer derfor 7 myter om dansk film, som vi mener bør aflives, så vi kan få en god debat blandt alle os, der elsker film lige meget fra hvilket standpunkt, vi står.

4 01 Man kan udregne en films succes på forhånd Stalin spurgte engang sin Kulturmininister: Hvor mange film lavede vi sidste år? Kulturministeren svarede: 150 film. Stalin spurgte så: Hvor mange af dem blev en succes? Kulturminister: Fem film. Stalin: Til næste år, så lad os bare nøjes med at lave de fem! Selvom man i årtier har forsøgt at udregne, hvordan en film bliver en succes, er der lige så mange eksempler på, at udregningen går galt, som den går godt. Distributøren af Bænken (2000), som var en konsulentfilm, mente ikke, at nogen mennesker overhovedet gad se en film om en alkoholiker. Filmen blev sendt ud i kun 8 kopier og uden nævneværdigt lanceringsbudget. Men så eksploderede filmen. Folk væltede ind gennem billetlugerne. Filmen gik i hele 43 uger i biografen og solgte billetter 1. Efter Thomas Vinterberg i 2010 instruerede den benhårde Submarino om to omsorgssvigtede brødre, der vokser op til kriminalitet og heroinmisbrug, henvendte han sig til Filminstituttet for at få støtte til en ny film, denne gang om pædofili. Da Submarino ikke havde trukket folk til billetlugerne, ville det lette svar til Vinterberg have været: afslag. Men heldigvis er Konsulentordningens styrke, at den tør satse risikovilligt, og havde det ikke været tilfældet, så var danskere gået glip af Jagten (2013) og en Oscar-nominering 2. Der findes ingen kommerciel succesformel. Men når danske spillefilm støttes ud fra tanken om risikovillighed, så overraskes vi igen og igen over en films potentiale. Stills: Jagten / Per Arnesen Værelse 304'/ Igor Martinovic Nymphomaniac / Christian Geisnaes

5 02 Man kan nøjes med at satse på de instruktører, der sælger flest billetter Susanne Biers debutfilm Freud flytter hjemmefra (1991) blev set af biografgængere, men hendes Den Skaldede frisør (2012) blev set af Niels Arden Oplevs debut Portland (1996) blev set af 6.495, mens Mænd, der hader Kvinder (2009) blev set af biografgængere. Lone Scherfigs debut Kajs fødselsdag (1990) blev set af , mens hendes Italiensk for Begyndere (2000) blev set af biografgængere 3. Alle tre instruktører havde ikke nævneværdig kommerciel succes på deres debutfilm, men er nogle af de allermest succesfulde i de seneste 20 år. Når man ser på talentordningen New Danish Screen (NDS), viser der sig også meget flotte tal: Martin Zandvliet solgte billetter til sin NDS-film Applaus (2009), mens hans Dirch solgte billetter. Pernille Fischer Christensen solgte ved sin NDS-debut En Soap (2006) billetter og vandt sølvbjørnen på Berlin Film Festival. Hendes næste film Dansen (2008) solgte billetter, og dermed var hendes karriere potentielt i fare. Alligevel støttede DFI hendes tredje film En Familie, - heldigvis, for filmen vandt kritikerprisen på Berlin Film Festival 2010 og solgte iøvrigt billetter. Hendes seneste film En du elsker blev også udtaget til Berlin Film Festival Det er umuligt at vide, om en instruktør vil få en succesfuld karriere, hvor vedkommende både sælger mange billetter, fornyer filmsproget og/eller opnår kunstnerisk anerkendelse. Ofte skal en instruktør skabe 3-4 film, før man kan opleve talentet helt udfoldet.

6 03 Den kunstneriske spillefilm sælger ingen billetter Hvis man ser på biograftallene for de sidste 10 års danske film ( ) 5 for de to ordninger Markedsordningen og Konsulentordningen, er fordelingen af antal solgte billetter således: Markedsordningen (tidligere 60/40-ordningen): 62 titler Samlet biograftal: 15,218,099 billetter Gennemsnitligt billetsalg på 245,453 billetter pr film Konsulentordningen: 110 titler Samlet biograftal: 12,475,213 billetter Gennemsnitligt billetsalg på 113,411 billetter pr film samlet billetsalg Konsulentordningen DE KOMMERCIELLE ORDNINGER Billetsalg til danske film i udlandet Top BILLETSALG Klovn - the movie 855,174 Hvidsten Gruppen - nogen må dø 764,516 Flammen og Citronen 673,764 Jagten 672,512 Den skaldede frisør 644,729 En kongelig affære 528,425 Far til fire - gi'r aldrig op 506,770 Dirch 484,209 Klassefesten 482,583 Hævnen 449,177 Fra til fire - på japansk 430,417 Nynne 425,920 Far til fire - tilbage til naturen 416,940 Sorg og glæde Drømmen 407,850 Far til fire - til søs 402,589 Rejse til Saturn 401,015 Drabet 389,803 Efter brylluppet 388,010 Alle for én 378,514 For det samlede filmoutput er billetsalget altså næsten ligeligt fordelt mellem film støttet ud fra kunstneriske vurderinger, som film støttet ud fra vurderinger af markedspotentiale. For de enkelte film er udsvingene langt større på Konsulentordningen, som i sagens natur tager større chancer. Men ser man på top 20 over periodens danske biograftal er Konsulentordningens film godt repræsenterede med 9 film mod de kommercielle ordningers 11 film. De kunstneriske film sælger altså masser af billetter. Det er skønt, også selvom kommerciel succes jo ikke er hovedformålet med at støtte de kunstneriske film.

7 04 Dansk films succes i udlandet begrænser sig til finkulturelle festivaller Nej. I Perioden blev 48 ud af periodens 92 producerede spillefilm premieresat i udenlandske kommercielle biografer 6. Altså en andel på 52% af de danske spillefilm, som havde potentiale ud over hjemmemarkedet. Det er et imponerende højt tal for så lille et sprogområde I Alt film udlandssalg billetsalg i udland film udlandssalg billetsalg i udland film udlandssalg billetsalg i udland film udlandssalg billetsalg i udland film udlandssalg billetsalg i udland film udlandssalg billet -salg i udland KONSULENTFILM / ALLE FILM Af disse 48 film var 36 produceret under Konsulentordningen og 12 under Markedsordningen. billetter SOLGT TIL DK FILM I ALT I UDLANDET Hvis man ser på antallet af solgte billetter i udlandet fra begge støtteordninger, ser billedet ganske klart ud. Det er nemlig primært film med et stærkt kunstnerisk udtryk, som udlandet interesserer sig for. 92% af de billetter, som publikum i udlandet køber, er til konsulentfilmene. Når man optæller en films biografbilletsalg, et tal som bruges til at vurdere en films kommercielle succes, vil det være retvisende at indføre et udenlands-bio-tal som supplement. Lars von Trier har f.eks solgt biografbilletter i Danmark mellem , mens han i udlandet har solgt hele billetter 7. Konsulentordningen DE KOMMERCIELLE ORDNINGER

8 05 Danskerne vil helst se film i biografen Ja, de danske spillefilm har en meget høj hjemmemarkedsandel 8 i biografen. Alene i 2013 solgte de 19 danske spillefilm i alt biografbilletter, og indtog dermed en hjemmemarkedsandel på 29.6 % 9. Men med digitaliseringen har danskernes filmtilbud ændret sig markant. Film ses nu både i biografen, på TV, VOD på tablets, computer og mobiltelefoner. Normalt opgøres en films kommercielle gennemslagskraft i solgte biografsæder og DVD er. Men biograf- og DVD-tal afspejler ikke længere det fulde publikumsantal. For eksempel solgte Mikkel Munch Fals debutspillefilm Smukke Mennesker (2010) kun biografbilletter 10, men blev til gengæld set af seere på DR2 - ret imponerende eftersom der var VM i håndbold (DK-Serbien) samtidig på TV2. Annette K. Olesens thriller Skytten (2013) solgte billetter i biografen, men blev streamet mere end gange på internettet 13. Danskerne vil altså gerne se film i biografen, men de ser dem også andre steder. 06 Danskerne vil hellere se tv-serier end spillefilm på nettet Selvom TV-serierne er utroligt populære hos publikum, udgjorde spille- og dokumentarfilm 70% af det totale VOD-forbrug i hele verden i Der er altså en fortsat stor efterspørgsel på spillefilm og dokumentarfilm.

9 07 Danske film er enten brede eller smalle Ofte kategoriseres danske film som enten brede eller smalle. Men konventioner som en bred eller smal film er skabt udelukkende ud fra kommercielle succeskriterier og afspejler ikke, at en film kan have kunstnerisk succes eller være med til at flytte dagsorden. Som det er vist tidligere, er sikkerheden for, at en bred film også når det brede publikum og den smalle film kun et smalt publikum ikke til stede. Når man kategoriserer en film som bred eller smal ignorerer man, at film skabt på basis af filmloven defineres af deres evne til at gribe tidsånden, underholde, forny filmsproget, nedbryde tabuer, skabe identifikation, fordybelse og latter. Den gode film er desuden universel. Det er evnen til at fortælle en god historie, der griber mennesker. The Act of Killing / Joshua Oppenheimer

10 DFI-støttede spillefilm og lange dokumentarfilm TITLE Instruktør Ordning ID:A Christian E. Christian Konsulent Beast Christoffer Boe Konsulent Værelse 304 Birgitte Stærmose Konsulent Skyskraber Rune Schjøtt Konsulent Bora Bora Hans Fabian Wulenweber Konsulent Dirch Martin P. Zandvliet Konsulent Julie Linda Wendel Konsulent Magi i luften Simon Staho Konsulent Melancholia Lars von Trier Konsulent Frit Fald Heidi Maria Faisst Konsulent Max Pinlig - sidste skrig Lotte Svendsen Konsulent Juan Kasper Holten Konsulent En familie Pernille Fischer Christensen Konsulent Den kæmpestore bjørn Esben Toft Jacobsen Konsulent Alle for én Rasmus Heide Konsulent 1/2 Revolution Omar Shargawi Dok-konsulent Svend Anne Regitze Wivel Dok-konsulent Love Addict Pernille Rose Grønkjær Dok-konsulent Det gode liv Eva Mulvad Dok-konsulent Klassefesten Niels Nørlev Marked Far til fire - tilbage til naturen Claus Bjerre Marked Ronal Barbaren Thorbjørn Christoffernen, Kresten Vestbjerg Andersen, Philip Einstein Lipski Marked Jensen & Jensen Craig Frank Marked Orla Frøsnapper Peter Dodd Marked Superclásico Ole Christian Madsen Marked Isblomstens hemmelighed Jacob Ley Konsulent Viceværten Katrine Wiedemann Konsulent Marco Macaco Jan Rahbek Konsulent Marie Krøyer Bille August Konsulent Kapringen Tobias Lindholm Konsulent You and Me Forever Kaspar Munk Konsulent Fuglejagten Christian Dyekjær Konsulent Over kanten Laurits Munch-Petersen Konsulent 10 timer til paradis Mads Matthiesen Konsulent Undskyld jeg forstyrrer Henrik Ruben Genz Konsulent Kidd life Andreas Johnsen Dok-konsulent The Act of Killing Joshua Oppenheimer Dok-konsulent Lej en familie A/S Kaspar Astrup Schröder Dok-konsulent Free the Mind Phie Ambo Dok-konsulent Testamentet Christian Sønderby Jepsen Dok-konsulent Putins kys Lise Birk Pedersen Dok-konsulent Max Pinlig på Roskilde - nu med mor Lotte Svendsen Marked

11 Talenttyven Jonatan Spang Marked Sover Dolly på ryggen Hella Joof Marked Far til fire - til søs Claus Bjerre Marked Den skaldede frisør Susanne Bier Marked Gummi T Michael Hegner Marked En kongelig affære Nikolaj Arcel Marked Hvidsten gruppen Anne-Grethe Bjarup Riis Marked Min søsters børn alene hjemme Martin Miehe-Renard Marked Lærkevej - til døden os skiller Mogens Hagedorn Marked Nymphomaniac Lars von Trier Konsulent Sorg og glæde Nils Malmros Konsulent Antboy Ask Hasselbalch Konsulent Spies & Glistrup Christoffer Boe Konsulent The Weight of Elephants Daniel Joseph Borgman Konsulent Only God Forgives Nicolas Winding Refn Konsulent I lossens time Søren Kragh-Jacobsen Konsulent Nordvest Michael Noer Konsulent Jagten Thomas Vinterberg Konsulent Sepideh - drømmen om stjernerne Berit Madsen Dok-konsulent Blodets bånd Pernille Bervald Jørgernsen, Christian Sønderby Jepsen Dok-konsulent Jeg taler til jer - John Kørners verden Jørgen Leth Dok-konsulent Ekspeditionen til verdens ende Daniel Dencik Dok-konsulent Tarok Anne-Grethe Bjarup Riis Marked Olsen Banden på dybt van Jørgen Lerdam Marked Kvinden i buret Mikkel Nørgaard Marked Player Tomas Villum Jensen Marked Skytten Annette K. Olesen Marked Otto er et næsehorn Kenneth Kainz Marked Alle for to Rasmus Heide Marked Min søsters børn i Afrika Martin Miehe-Renard Marked Klassefesten 2 begravelsen Mikkel Serup Marked Far til fire Onkel Sofus vender tilbage Giacomo Campeotto Marked kilder 1 Ib Tardini, producer Bænken 2 Distributøren havde estimeret Jagten til at kunne sælge billetter i biografen + DFI, biotal: 3 DFI, biotal: + Danmarks Statistik: 4 DFI, biotal: 5 DFI, Facts & Figures: 6 Ekkofilm.dk: 7 Ekkofilm.dk: 8 Hjemmemarkedsandel: Den del af det totale antal solgte biografbilletter, som udgøres af de danske film 9 Ekkofilm.dk: bit.ly/1acjxdy 10 DFI, biotal: 11 Gallup, (uge 3, 2011): 12 DFI, biotal: 13 Fra d.23 juni marts 2014 er Skytten blevet downloadet gange på P2P-netværk. P2P-netværk udgør kun en del af det illegale marked online. Kilde, RettighedsAlliancen 14 Jean Luc Ormieres, UniversCine, 2012.

12 Omslag fra Dirch / Jesper Tøfner / Nordisk Film Den danske model, som består af et offentligt/privat partnerskab, har skabt en enestående succes for dansk film igennem de sidste 15 år. Vi skal i 2014 have en ny 4-årig filmaftale i hvilken, vi skal afstikke rammerne for dansk film - også i fremtiden. Vi vil gerne have en passioneret debat båret af facts, ikke myter. De er hermed aflivet. Danske Filminstruktører, 2014 Danish Film Directors ISSN

DET DANSKE BIOGRAFPUBLIKUM DFI FILMBASE / STATISTIK / 2012

DET DANSKE BIOGRAFPUBLIKUM DFI FILMBASE / STATISTIK / 2012 DET DANSKE BIOGRAFPUBLIKUM DFI FILMBASE / STATISTIK / 2012 INDHOLD Baggrund Demografi Top lister Vurdering af filmene Anbefaling Kendskab/Awareness DFI Filmbasen 2 BAGGRUND DFI FILMBASEN er udarbejdet

Læs mere

Den mest støttede film i ordningen var Familien Gregersen med kr. 9,1 mio, den mindst støttede var Niko og de flyvende rensdyr med kr. 3,9 mio.

Den mest støttede film i ordningen var Familien Gregersen med kr. 9,1 mio, den mindst støttede var Niko og de flyvende rensdyr med kr. 3,9 mio. Fra Formandens Bord April 2012 Filmbranchens udfordringer Del VII: DFI: Succes bliver målt i antal solgte billetter Dansk films velbefindende har altid haft biografernes udelte interesse, og det var da

Læs mere

Filmaftale 2011-2014

Filmaftale 2011-2014 Filmaftale 2011-2014 Oktober 2010 Hovedoverskrifterne i regeringens udspil til filmaftalen er: 1. Et sundt og bæredygtigt filmproduktionsmiljø 2. Et fleksibelt og tilpasningsdygtigt støttesystem, der fremmer

Læs mere

DET DANSKE BIOGRAFPUBLIKUM DFI FILMBASE / STATISTIK / 2013

DET DANSKE BIOGRAFPUBLIKUM DFI FILMBASE / STATISTIK / 2013 DET DANSKE BIOGRAFPUBLIKUM DFI FILMBASE / STATISTIK / 2013 INDHOLD Baggrund Publikum Geografi Køn Alder Vurdering Vurdering af filmene Anbefaling af filmene Kendskabsopbygning i medier Biografklub Danmark

Læs mere

Flere folkelige film

Flere folkelige film Flere folkelige film Dansk Folkepartis udspil til en filmaftale 2015-2018. August 2014. Billeder leveret af DFI. Forside fra Klassefesten 2 Begravelsen, 2014, Mikkel Serup, Nordisk Film. Foto: Framegrab.

Læs mere

DANSK FILM Et Fælles Ansvar

DANSK FILM Et Fælles Ansvar Kunstnerisk Succes, Stort Billetsalg og Økonomisk Krise Filmpolitisk oplæg 2014 Foto: Joe Alblas The Salvation DANSK FILM Et Fælles Ansvar Dansk Film Et Fælles Ansvar er Producentforeningens oplæg til

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj 2011 Institution Handelsskolen Minerva Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX Mediefag C Bente Hansen

Læs mere

KØNSDIVERSITET I DANSK FILM

KØNSDIVERSITET I DANSK FILM KØNSDIVERSITET I DANSK FILM AKTIONSGRUPPE 2 Bud på økonomisk lære af DFI s undersøgelse af kønsfordeling i dansk film Deltagere i aktionsgruppe 2 s arbejde: Bo Erhardt, Producent, Nimbus Film Christian

Læs mere

Børn og unges medievaner i forhold til danske og udenlandske spillefilm Det Danske Filminstitut

Børn og unges medievaner i forhold til danske og udenlandske spillefilm Det Danske Filminstitut Børn og unges medievaner i forhold til danske og udenlandske spillefilm Det Danske Filminstitut Bilag 1: Markedsanalyse af spillefilm for børn og unge Oktober 2009 Manto A/S Knabrostræde 30, 1. sal 1210

Læs mere

Filmaftale 2011-2014

Filmaftale 2011-2014 Filmaftale 2011-2014 2014 27. oktober 2010 Med den filmpolitiske aftale for 2011-2014 ønsker regeringen (Venstre og Det Konservative Folkeparti), Dansk Folkeparti, Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti,

Læs mere

FILM TIL ALLE Filmaftale

FILM TIL ALLE Filmaftale Den 9. oktober Regeringens udspil til filmaftale 2019-2023 FILM TIL ALLE Filmaftale 2019-2023 Der skal være et rigt varieret udbud af danske film, der opfylder befolkningens ønsker til dansk film. Der

Læs mere

Træningstider Nørrebro Parken

Træningstider Nørrebro Parken Mandag Træningstider Nørrebro Parken Træner 3m A1 U8- Drenge Årgang 2009, Argentina 3m A2 U8 - Drenge Årgang 2009, Brasilien 3m B1 U8 - Drenge Årgang 2009, Cameroun 3m B2 U8 - Drenge Årgang 2009 U10 -

Læs mere

Andri Steinn Gudjonsson / Filmklipper CV

Andri Steinn Gudjonsson / Filmklipper CV Andri Steinn Gudjonsson / Filmklipper CV Arbejde: Bedraget / Follow The Money Tv-serie - 2016 Sæson 1 / 2 afsnit Instruktør: Jannik Johansen Producer: Anders Toft Andersen, Piv Bernth Fúsi / Virgin Mountain

Læs mere

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

Filmaftale

Filmaftale 27. oktober 2006 Filmaftale 2007-2010 Det er den danske filmbranche - lige fra manuskriptforfattere, instruktører og producenter over distributører og i sidste ende biograferne der har ansvaret for den

Læs mere

RESULTATLISTE Ribe Skydning 15m 2016

RESULTATLISTE Ribe Skydning 15m 2016 05-12-2016 18:12:09 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Ribe Skydning 15m 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 109979 Silas Grønnebæk 11-020 Holsted Skyttekreds 200/08 199/07 399/15 2 114084 Magnus Ølgod

Læs mere

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 MeOS 2015-01-26 10:50:10, Lang, (1/5) Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 Lang (30 / 30) Tid Efter 1. Michael Sørensen OK Øst Birkerød 1:53:30 3:48 (3:48) 2:11 (5:59) 2:58 (8:57) 1:24 (10:21) 3:16 (13:37)

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jon Bang Carlsen (formand), Kathrine Windfeld, Rasmus Heisterberg.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jon Bang Carlsen (formand), Kathrine Windfeld, Rasmus Heisterberg. 22. april 2014 Statens Kunstfonds Legatudvalg for Film Møde nr. 2 Mødedato: 9. og 10. april 2014 Tidspunkt: Kl. 10 16 den 9. april, kl. 10 14 den 10. april Sted: Lokale 6 og Lokale F, Kulturstyrelsen REFERAT

Læs mere

Tune IF Badminton (1) (1) (5) (12) (16)

Tune IF Badminton (1) (1) (5) (12) (16) Herresingle Tirsdag * 1 Kristian Korre 2 ovs 3 Claus Ulriksen 9 12 4 ovs * 5 Torben Rasmussen (3) (5) 16 13 6 ovs 7 Martin Pedersen 16 21 8 7 (5) 8 ovs 9 Peer 10 Jannick Hansen 11 ovs 6 12 (7) (9) 14 18

Læs mere

KØN I DANSK FILM DET DANSKE FILMINSTITUT AUGUST 2018

KØN I DANSK FILM DET DANSKE FILMINSTITUT AUGUST 2018 KØN I DANSK FILM DET DANSKE FILMINSTITUT AUGUST 2018 KØN I DANSK FILM / DET DANSKE FILMINSTITUT 2018 Det Danske Filminstituts målsætning for en bedre kønsbalance i dansk film realiseres blandt andet gennem

Læs mere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere Herresingle U09 B 1. Søren Pedersen (Holsted) 2. Tobias Hansen (Skodborg) 3. Max Bøgedahl (Skodborg) 4. Anne Mia Storm Pedersen (Andst) 5. Christian Huss Eskesen (Gesten) Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen

Læs mere

LAVBUDGETFILM. > præsentation

LAVBUDGETFILM. > præsentation LAVBUDGETFILM > præsentation 17.02.15 FILMAFTALEN 2015-18 > støtte til 12-24 lavbudgetfilm > to budgetstørrelser: under 3 millioner og 6 millioner > ingen krav om biografvisning > både nye og etablerede

Læs mere

INDTÆGTSANALYSE AF DANSKE SPILLEFILM PREMIERE 2003/2007/2011

INDTÆGTSANALYSE AF DANSKE SPILLEFILM PREMIERE 2003/2007/2011 INDTÆGTSANALYSE AF DANSKE SPILLEFILM PREMIERE 2003/2007/2011 DET DANSKE FILMINSTITUT / FEBRUAR 2014 Indtægtsanalyse af danske spillefilm med premiere i hhv. 2003, 2007 og 2011 1. Hovedresultater fra analysen

Læs mere

MERE KLASSEFESTEN OG JAGTEN. MINDRE VON TRIER-KOPIER DANSK FOLKEPARTIS FILMUDSPIL

MERE KLASSEFESTEN OG JAGTEN. MINDRE VON TRIER-KOPIER DANSK FOLKEPARTIS FILMUDSPIL MERE KLASSEFESTEN OG JAGTEN. MINDRE VON TRIER-KOPIER DANSK FOLKEPARTIS FILMUDSPIL 2019-2022 INDHOLD 1. Indledning 3 2. Flere film til det brede publikum 4 Dansk markedsandel på 35 % i 2035 4 Film, der

Læs mere

Resultater. for Hanstholm løbet 2005

Resultater. for Hanstholm løbet 2005 Resultater for Hanstholm løbet 2005 RESULTATER - : KVINDER 4.2 KM 327 EMMA LEU HANSTHOLM 20.40 11 0.00 3 424 LINETTE K LARSEN HANSTHOLM 24.36 9 0.00 8 336 KRISTINA MADSEN THISTED 29.39 12 0.00 24 426 KATHARINA

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 292 874 291,3 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 289 865 288,3 3 14780 Holger W.

Læs mere

UNDERSØGELSE AF KØNSFORDELINGEN I DANSK FILM DET DANSKE FILMINSTITUT JUNI 2016

UNDERSØGELSE AF KØNSFORDELINGEN I DANSK FILM DET DANSKE FILMINSTITUT JUNI 2016 UNDERSØGELSE AF KØNSFORDELINGEN I DANSK FILM DET DANSKE FILMINSTITUT JUNI 016 Undersøgelse af kønsfordelingen i dansk film Indhold 1. Indledning.... Kønsfordelingen i det danske samfund..... Kønsfordelingen

Læs mere

Sammenligning i forhold til salget af svensk film på de internationale markeder. Kulturministerens udvalg om dansk film i udlandet / August 2010

Sammenligning i forhold til salget af svensk film på de internationale markeder. Kulturministerens udvalg om dansk film i udlandet / August 2010 ANALYSE AF DANSK FILMS MARKEDSPOTENTIALE I EUROPA OG NORDEN Sammenligning i forhold til salget af svensk film på de internationale markeder Kulturministerens udvalg om dansk film i udlandet / August 2010

Læs mere

Tile[1,1] of Mosaic[6,2] Page 1 of 12

Tile[1,1] of Mosaic[6,2] Page 1 of 12 Tile[1,1] of Mosaic[6,2] Page 1 of 12???? - 1778 Mourits???? - 1840 Hans Muoritsen Børge Mouritsen???? - 1816 1780-1860 Peder "" Første ægteskab Mourits Marie Andet ægteskab???? - 1837 Anders Andersen????

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 292 293 1167 291,8 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 289 285 1150 287,5 3 14780

Læs mere

RESULTATER: HANSTHOLM LØBET

RESULTATER: HANSTHOLM LØBET 1 RESULTATER: HANSTHOLM LØBET 2006 Hanstholm løbet 2006-4,2 km - piger Navn By Nr Tid Hold PR Ald Total LINETTE K LARSEN HANSTHOLM 565 23,23 H ATELTIK 0.00 10 1 LOUISE POULSEN THISTED 564 26,57 0.00 14

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Hovedmål og -indsatsområder for Det Danske Filminstituts virke,

Hovedmål og -indsatsområder for Det Danske Filminstituts virke, Bilag 2 Hovedmål og -indsatsområder for Det Danske Filminstituts virke, 2011-2014 Som led i udarbejdelse af Rammeaftale 2011-2014 mellem Kulturministeriet og Det Danske Filminstitut er det aftalt, at der

Læs mere

RESULTATLISTE Rødding Skydning 2016

RESULTATLISTE Rødding Skydning 2016 13-03-2016 17:41:59 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Rødding Skydning 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 116598 Nicolai Mathiesen 11-072 Helle Skytteforening 200/12 198/08 398/20 2 99520 Stine Jacobsen

Læs mere

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013 DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013 Klubbens samlede medaljehøst Guld Sølv Bronze 28 (1) 24 (2) 15 (4) TOP 5 Guld Sølv Bronze 1 Birger Frederiksen 6 (1) 3 (1) 2 Karin

Læs mere

ÅRETS DANSKER 1996: BJARNE RIIS

ÅRETS DANSKER 1996: BJARNE RIIS Ugens Gallup nr. 31 1996. Kan offentliggøres i Berlingske Tidende straks. ÅRETS DANSKER 1996: BJARNE RIIS Danskerne kårer for andet år i træk Bjarne Riis til årets dansker i Gallups traditionelle undersøgelse.

Læs mere

FREMAD AMAGER vs HIK KAMPPROGRAM. Torsdag d. 2. april 2015

FREMAD AMAGER vs HIK KAMPPROGRAM. Torsdag d. 2. april 2015 FREMAD AMAGER vs KAMPPROGRAM Torsdag d. 2. april 2015 HIK FREMAD AMAGER 2014/15 1 2 3 4 KIM DREJS ALLAN OLESEN KRISTIAN BO ANDERSEN MIKE MORTENSEN 5 6 7 8 JETMIR ASLANI CHRISTIAN MØLLER MARTIN JENSEN CEM

Læs mere

RESULTATLISTE Blåhøj 15 meter 2015

RESULTATLISTE Blåhøj 15 meter 2015 RESULTATLISTE Blåhøj 15 meter 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 108643 Rasmus Bellahn 10-456 Vejle Skytteforening 199/11 200/09 399/20 G 2 109630 Adrian Olsen 06-012 Arnborg Idrætsforening 199/09 196/09

Læs mere

RESULTATLISTE Pistolturnering 15m - runde 2 DDS SP v.3.14.4.1 Holdkonkurrence: Gruppe 1 - Ung og Klasse 1-4 1 St. Restrup Skf. 32639 Heidi Bergholt Madsen Klasse: 1 283/98 16916 Rune Knudsen Klasse: 1

Læs mere

November 2013 Endelig rapport. Sundhedstilstanden i dansk spillefilmsproduktion

November 2013 Endelig rapport. Sundhedstilstanden i dansk spillefilmsproduktion November 2013 Endelig rapport Sundhedstilstanden i dansk spillefilmsproduktion Indholdsfortegnelse 1. Indledning og sammenfatning 3 1.1. Den danske model for filmproduktion 3 1.2. Opsamling og konklusion

Læs mere

RESULTATLISTE Ølgod Skydning 2014

RESULTATLISTE Ølgod Skydning 2014 RESULTATLISTE Ølgod Skydning 204 Gevær, 5m. - Mesterskab BK 07780 Mads Olesen 05-09 Skjern Skytteforening 200/09 99/06 399/5 Guld 2 88088 Marie Bæk Pagaard 05-09 Skjern Skytteforening 200/2 98/09 398/2

Læs mere

Filmloven har til formål at fremme filmkunst, filmkultur og biografkultur i Danmark.

Filmloven har til formål at fremme filmkunst, filmkultur og biografkultur i Danmark. 1. november 2018 Filmaftale 2019-2023 Der er enighed mellem regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti) og Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Enhedslisten, Alternativet, Radikale

Læs mere

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov 3 km damer 3 km. piger Ganne Louise Tingvold 99 1 94 1 1 97 1 499 1 Fie Bressen 99 1 94 97 99 97 492 2 Lærke M. Hansen 95 98 96 87 92 468 3 Kisten Jensen 9 93 1 84 89 87 459 4 Linda Jodehl 95 86 69 52

Læs mere

Rekorder for damer 12 år og yngre Kortbane Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato:

Rekorder for damer 12 år og yngre Kortbane Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Navn: Tid: Dato: Rekorder for damer 12 år og yngre 50 Fri Navn: Frederikke Hedegaard Tid: 0.30.34 Dato: 19.11.05 100 Fri Navn: Julie Søgaard Tid: 1.06.65 Dato: 30.11.13 200 Fri Navn: Julie Søgaard Tid: 2.27.23 Dato: 01.12.13

Læs mere

Godthåbsvej. Bilag 3. Skema over afsendere af høringssvar og omhandlede emner

Godthåbsvej. Bilag 3. Skema over afsendere af høringssvar og omhandlede emner Bilag 3 Godthåbsvej Skema over afsendere af høringssvar og omhandlede emner A B C D E F G H I J K L Formålet Trafik Støj Slitage Parkering (herunder cykel-p) Plads/hjørne (nedlæggelse af vejudvidelse)

Læs mere

Ringe Sø Marathon Halvmarathon0313 2013-03-16. www.42laps.com 2013-03-16

Ringe Sø Marathon Halvmarathon0313 2013-03-16. www.42laps.com 2013-03-16 1 Jonathan Dahl / Nislevgård / 00:19:05 Nislevgård00:19:48 00:20:30 00:20:07 00:20:13 00:00:33 01:40:18 (00:47) 2 Peder Balle 00:20:16 00:21:37 00:21:35 00:21:08 00:21:09 00:01:42 01:47:30 (00:50) 3 Martin

Læs mere

OKT 2014 TEMA: Filmforlig

OKT 2014 TEMA: Filmforlig 65 OKT 2014 TEMA: Filmforlig 1 LEDER Bagom diskussionerne Kære læser I de seneste måneder har den indledende debat til filmforligsforhandlingerne bølget i medier, på diskussionstråde og ved branchehøringer.

Læs mere

Klasse skydning - Skt Sebastian Cup 2013

Klasse skydning - Skt Sebastian Cup 2013 0 8m + 1m Bar b 00 8 d 1 Frederik Arcus b 1 131 10 341 Nanna Holm Midtfyn b 1 173 157 330 1 a 3 Helge Kaa Broby b 1 144 15 9 0 8m + 1m Comp 1 c 00 13 b 1 Sune Rasmussen TIK c 0 84 84 58 11 b David Thorndal

Læs mere

Allesø Gymnastikforening, Badminton

Allesø Gymnastikforening, Badminton Gymnastikforening, Badminton Gymnastikforening, Badminton Herredouble M-rækken Pulje 1 1 Marco Saouma Christoffer Krogh 2 Thomas G. Hansen Henrik Ellemann 3 Peter Lindegaard Erik Hansen Årslev 1-2 1 1-3

Læs mere

Klubmesterskaber Programmet kan også hentes på:

Klubmesterskaber Programmet kan også hentes på: Klubmesterskaber 2004-2005 Programmet kan også hentes på: Herresingle U-11 Pulje 1 1 Tobias Tofte 2 Jakob Frank 3 Daniel R. 4. 4 Mathias Kolby 5 Nikolaj Bonde 1-2 W.O. (1) 3-4 11/2 11/3 (4) 1-3 11/2 11/3

Læs mere

RESULTATLISTE VHS Nytårsstævne riffel 2015

RESULTATLISTE VHS Nytårsstævne riffel 2015 RESULTATLISTE VHS Nytårsstævne riffel 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 109040 Anna Pejs Wernich Thomsen 01-531 Lindholm Sports Skytte Klub 200/12 200/16 400/28 G 2 113369 Dirch Pedersen 01-550 Løgstør

Læs mere

Kørselsdato : TETR0842

Kørselsdato : TETR0842 Lista Körsven Segerrikaste Bana (P - Bornholms Trav Licens på alla banor Amatör Lind-Holm Stefan (Bh) B Hansen Niels Kristian (Bh) B Jensen Martin Sjøholm (Bh) B Mikkelsen John (Bh) B Pedersen Laura (Bh)

Læs mere

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP.

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP. ENDELIG RESULTATLISTE FOR : HANSTHOLM LØBET 2001 RESULTATER - : 4.2 KM KVINDER 2887 DITTE LEU HANSTHOLM 18.20 33 63.64 1 2889 CECILIE MARDAL SNEDSTED 19.31 17 59.78 2 2878 DORTE SØRENSEN HANSTHOLM 19.48

Læs mere

RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011

RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011 RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011 DDS SP v.3.11.3.2 Gevær, 15m. Mesterskab BK1 1 11697 Asbjørn Risgård Nielsen 01 548 Vilsted Skf. 200/09 200/11 400/20 1 94453 Frederik Axelsen 01 513 Vester

Læs mere

DANSK DOKUMENTARFILM ambitioner og potentiale

DANSK DOKUMENTARFILM ambitioner og potentiale Filmpolitisk oplæg 2014 Foto: Lars Skree - The Look of Silence DANSK DOKUMENTARFILM ambitioner og potentiale INDLEDNING Dansk dokumentarfilm er en massiv dansk og international succes både hvad angår den

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

Aalborg Skyttekreds Jeppestævne, 50 og 200 meter riffel, den juni 2010

Aalborg Skyttekreds Jeppestævne, 50 og 200 meter riffel, den juni 2010 200m Gevær - Mesterskab Klasse JUN 1 01-11019 Simon Vissing 412-Hjørring Skytteforening 146 148 294 / 11 D 2 01-80781 Casper Krogh Frydkjær 412-Hjørring Skytteforening 147 143 290 / 11 D 3 05-79949 Mathias

Læs mere

Filmaftale 2015-2018

Filmaftale 2015-2018 6. november 2014 Filmaftale 2015-2018 Med den filmpolitiske aftale for 2015-2018 ønsker regeringen (Socialdemokraterne og Radikale Venstre) og Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten,

Læs mere

Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00. U 11 A,B,C,D og U 17

Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00. U 11 A,B,C,D og U 17 Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00 U 11 A,B,C,D og U 17 Holsted 10 baner 1-27 09:00 28-54 10:00 55-81 11:00 82-108 12:00 109-135 13:00 136-151 14:00 Holsted 5 baner 200-213 09:00 214-227

Læs mere

Danmarksturnering Luftpistol

Danmarksturnering Luftpistol Danmarksturnering Luftpistol 2012-2013 Resultatliste 9. omgang Danmarksturnering Luftpistol 9. omgang 1. division d Særslev 1 2 582 567 561 1710 18 15423 G A DSB/ASF 1 2 574 572 566 1712 16 15389 S b Maribo

Læs mere

Vadum Stævnet 15m 2014

Vadum Stævnet 15m 2014 Vadum Stævnet 15m 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 103892 Kasper Schultz 01-513 Vester Hassing Skf. 199/09 200/05 399/14 G 2 99838 Nicki R. M. Jensen 01-561 Hobro Egnens Skytteforening 199/09 200/00

Læs mere

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015 Side 1 af 8 09:06:29 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE TKL Forårsstævne 2015 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 10 gevinster af 100,- kr 1 19466 Finn Karlsson 06-005 Ulbjerg Skytteforening

Læs mere

Lindholm Sports Skytte Klub

Lindholm Sports Skytte Klub Lindholm Sports Skytte Klub RESULTATLISTE Januar stævne 2015 21, 23, 24 og 25 januar 2015 Holdkonkurrence: Børnehold 1 Vester Hassing Skf. 113586 Christian Bols Pedersen Klasse: BK1 200/12 108748 Kathrine

Læs mere

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU.

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU. Danmark er et monarki, hvor der bor ca. 5,4 millioner mennesker. Mere end en million er under 17 år. Ligeledes er mere end en million over 60 år. Med andre ord er der ca. 3 millioner mennesker i den erhvervsaktive

Læs mere

Side 1 af 11. Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne i Dall, 29. 30. april 2016. Holdkonkurrence: Hold (cal.22)

Side 1 af 11. Aalborg Skyttekreds Pistolterrænstævne i Dall, 29. 30. april 2016. Holdkonkurrence: Hold (cal.22) Holdkonkurrence: Hold (cal.22) 1 Aalborg Skyttekreds 1 14860 Bo Lykholt Andreasen Klasse: 1 62/29/04 14306 Lars Dyrskjøt Klasse: 1 59/27/07 14453 Birgitte Bæk Larsen Klasse: 3 56/26/04 14823 Elizabeth

Læs mere

RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2015

RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2015 24-10-2015 18:25:50 - DDS SP v.3.15.10.1 RESULTATLISTE Skive Skydning 15m 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 108003 Eva Bundgaard Jacobsen 06-011 Skive Skytteforening 200/10 199/15 399/25 2 93472 Anne

Læs mere

RESULTATLISTE Holstebro stævne 2014

RESULTATLISTE Holstebro stævne 2014 16-03-2014 14:43:29 - DDS SP v.3.14.2.3 RESULTATLISTE Holstebro stævne 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 98883 Lars Andersen 03-010 Videbæk Skytteforening 200/09 199/09 399/18 2 108893 Mads Christensen

Læs mere

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh)

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh) Træningsstald med højest indtjening (ej B-løb) - ***** Kørselsdato Amatörtränare Navn St > D Præmiesum Lund Betina B (Bh). Hansen Niels Kristian B (Bh). Lind-Holm Stefan B (Bh). Henriksen Lise B (Bh).

Læs mere

De Danske Mesterskaber

De Danske Mesterskaber De Danske Mesterskaber 2004 10 M LUFTPISTOL De Danske Mesterskaber 10 meter Luftpistol 7. MARTS 2004 HERNING Ungdom 1 10 deltagere 02 Hold Ungdom 1A 07 deltagere 02 Hold Ungdom 2 8 deltagere 01 Hold Ungdom

Læs mere

15132 Søren Nikolaj Jensen Klasse: 3 261/ Svendåge Zaar Lassen Klasse: 4 249/ Jesper Christiansen Klasse: 4 213/13 Total 998/198 8 Si

15132 Søren Nikolaj Jensen Klasse: 3 261/ Svendåge Zaar Lassen Klasse: 4 249/ Jesper Christiansen Klasse: 4 213/13 Total 998/198 8 Si RESULTATLISTE Pistolturnering 15m - runde 4 DDS SP v.3.14.4.1 Holdkonkurrence: Gruppe 1 - Ung og Klasse 1-4 1 St. Restrup Skf. 16916 Rune Knudsen Klasse: 1 282/96 16504 Erik Mark Klasse: 2 278/92 31855

Læs mere

Hold indrangering Bowling 2015/2016

Hold indrangering Bowling 2015/2016 A GRUPPESNIT: 168 VDL-1 193 175 00710013 Johannes Jørgensen 181 00710015 Hans Græsvig 172 00710017 Steen Hansen 171 DANSK REVISION-1 173 02770011 Daniel Klemmensen 187 02770001 Jens Ole Klemmensen 160

Læs mere

Sydfyns 5 Dags Samlet stilling.

Sydfyns 5 Dags Samlet stilling. Sydfyns 5 Dags 2017. stilling. Bane 1 mænd Navn Tid d Placering Points Tid Placering Points Tid Placering Points Sum Placering Henrik Steen Andersen 00:44:39 2 99 00:48:01 3 98 00:45:58 2 99 296 1 Per

Læs mere

Lolland-Falsters Skytteforbund

Lolland-Falsters Skytteforbund Klasse 1A 1 Mads Andersen Sakskøbing 97 98 195 LFR 2 Tim Skot Larsen Maribo 97 96 193 3 Kasper Ø. Madsen Maribo 96 96 192 4 Lisette Andersen Sakskøbing 97 95 192 5 Jens Agner Sakskøbing 96 93 189 6 Ankita

Læs mere

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012 DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2012 Klubbens samlede medaljehøst Guld Sølv Bronze 26 (1) 21 (2) 15 (4) TOP 5 Guld Sølv Bronze 1 Birger Frederiksen 6 (1) 3 (1) 2 Karin

Læs mere

Undersøgelse af danske animationsfilm

Undersøgelse af danske animationsfilm Undersøgelse af DANSKE ANIMATIONSFILM 2000-2015 1 Undersøgelse af danske animationsfilm 2000-2015 Indhold: Sammenfatning.. side 3 Det generelle biografmarked for animationsfilm i Danmark.....side 4 Danske

Læs mere

Startliste NJ Stafet D17-49

Startliste NJ Stafet D17-49 D17-49 03/05/2018 10:00:00 245Aalborg Orienteringsklub 1 hold 1 1 Anna Vang Bobach 200775 2 Marie-Louise Møller 501932 3 Helle Bobach 200699 246 Aalborg Orienteringsklub 2 hold 2 1 Maja Mærkedahl Lilleør

Læs mere

KLubmesterskab huls spillere

KLubmesterskab huls spillere 18 1 2290 Preben Madsen 85 8 10 6 3 7 11 12 10 15 3 18 34 27 36 32 29 33 37 38 36 41 29 2 1108 Gertrud Bang 81 9 4 10 10 10 7 10 6 13 2 35 25 26 30 36 36 36 33 36 32 28 39 28 3 2292 Vita Madsen 77 1 3

Læs mere

KLubmesterskab huls spillere

KLubmesterskab huls spillere 18 1 2290 Preben Madsen 91 8 10 6 7 11 12 10 15 7 5 18 34 27 36 32 29 33 37 38 36 41 29 33 31 21 28 28 31 2 1108 Gertrud Bang 90 9 10 10 10 7 10 13 8 6 7 35 25 26 30 36 36 36 33 36 32 28 39 28 34 32 33

Læs mere

RESULTATLISTE DDS midt 15 meter pistol stævne 2 runde 2011-2012

RESULTATLISTE DDS midt 15 meter pistol stævne 2 runde 2011-2012 Side 1 af 8 01-12-2011 07:44:33 - DDS SP v.3.11.11.8 RESULTATLISTE DDS midt 15 meter pistol stævne 2 runde 2011-2012 Holdkonkurrence: 15 meter call 22 1 Aulum Skytteforening 31309 Keld Jeppesen Klasse:

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 24. jan 2013. Uge 5, onsdag 30. jan 2013 05/02/2013 14:21. 21:30 Modeugen NU Ny titel. 23:40 Modeugen NU Ny titel

Side 1. Rettelser foretaget torsdag 24. jan 2013. Uge 5, onsdag 30. jan 2013 05/02/2013 14:21. 21:30 Modeugen NU Ny titel. 23:40 Modeugen NU Ny titel Side 1 Uge 5, onsdag 30. jan 2013 21:30 Modeugen NU Ny titel 0-065-13-0301-0 23:40 Modeugen NU Ny titel 0-065-13-0301-0 Side 2 Uge 5, torsdag 31. jan 2013 21:30 Modeugen NU Ny titel 0-065-13-0302-0 23:40

Læs mere

tune if badminton Herresingle Tirsdag * 1 Kristian Korre 2 ovs 8 3 Claus Ulriksen 4 ovs 15 * 5 Torben Rasmussen 6 ovs 7 Martin Pedersen 8 ovs 27

tune if badminton Herresingle Tirsdag * 1 Kristian Korre 2 ovs 8 3 Claus Ulriksen 4 ovs 15 * 5 Torben Rasmussen 6 ovs 7 Martin Pedersen 8 ovs 27 Herresingle Tirsdag * 1 Kristian Korre 2 ovs 8 3 Claus Ulriksen 4 ovs 15 * 5 Torben Rasmussen 6 ovs 7 Martin Pedersen 5 8 ovs 27 9 Peer 6 10 Jannick Hansen 13 11 ovs * 12 Henrik Bjerre 13 ovs 22 14 Kim

Læs mere

Herlufsholm Ok. FSK Orientering Helsingør SOK. FSK Orientering. FSK Orientering Amager Ok

Herlufsholm Ok. FSK Orientering Helsingør SOK. FSK Orientering. FSK Orientering Amager Ok FSK Orientering Helsingør SOK FSK Orientering Herlufsholm Ok FSK Orientering Amager Ok Gruppe H1 (H20, H21, H35) Jeppe Damsgaard Amager OK H21 01:06:03 8 Bjørn Westen Rasmussen FSK Orientering H35 01:08:37

Læs mere

Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt)

Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt) Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt) Point Point Point Point Point Placering 1. afd. 2. afd. 3. afd. 4. afd. I alt Gruppe 1: Kæden Nyborg Kertem. Ørbæk Rygnr.: Fornavn: Efternavn: Klub:

Læs mere

NJ Stafet. 10/05/2018 Offisiell Resultatliste

NJ Stafet. 10/05/2018 Offisiell Resultatliste /5/28 D7-49 Rold Skov OK hold :32:9 247 Ida Riis Madsen 28:2 28:2 2 Laura Bobach 3:56 ::6 3 Gertrud Riis Madsen 3:53 :32:9 2 Aalborg Orienteringsklub hold :52:2 2:3 245 Anna Vang Bobach 35:2 3 7: 35:2

Læs mere

RESULTATLISTE Skive Skydning 50/200m 2015

RESULTATLISTE Skive Skydning 50/200m 2015 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 22-08-2015 16:32:31 - DDS SP v.3.15.6.1 RESULTATLISTE Skive Skydning 50/200m 2015 1 101594 Victor Thomsen 06-001 Viborg Skytteforening 199/15 200/14 399/29 2 112078 Kristoffer

Læs mere

STARTLISTE Skoven - Sletten

STARTLISTE Skoven - Sletten 09:00 1-54 S Jensen / G Andersen 33,1 21 57 M 105 ANDERSEN, Gert 78-1045 A 16,3 20 57 M 104 JENSEN, Sven 78-3400 A 16,8 21-75 M Sørensen / H Rasmussen 43,5 27 57 M 152 SØRENSEN, Michael 78-2705 B 20,7

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

Mødetid Point Placering

Mødetid Point Placering Morten Røge JÆ Kl. 10:15 378 1. Casper Andersen JÆ Kl. 09:45 376 2. Gert Jensen JÆ Kl. 12:30 371 3. Kennet Olesen JÆ Kl. 12:45 369 4. Klaus Rybjerg JÆ Kl. 10:15 367 5. Per Jensen JÆ Kl. 10:00 360 6. Thomas

Læs mere

StævneProgram :31 De Danske Skytteforeninger DDS SP v Februar 2011 RESULTATLISTE FOR Rødding Stævne

StævneProgram :31 De Danske Skytteforeninger DDS SP v Februar 2011 RESULTATLISTE FOR Rødding Stævne StævneProgram 15-03-2011 13:31 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.29 Februar 2011 RESULTATLISTE FOR Rødding Stævne 15m Gevær - Mesterskab Klasse BK1 1 06-88217 Thomas Hansen 006-Bramming Skytteforening

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Nikolaj Duval Larsen 2008 00:57:33 Jonas Blæsbjerg 2009 17:14,21 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen 2003 00:58:43 DRENGE 15-19 ÅR Lasse Ibsen 2003 11:31,67 20:24,55 Tim Dannemand

Læs mere

8 10a Hvidbjerg Finn Hartman Jacobsen 1993 Benkærgaard Poul Sloth 1991 Chr. Bredahl Thomsen 1954 Kristen Madsen Kristensen 1941 Karen Kirstine Graugaa

8 10a Hvidbjerg Finn Hartman Jacobsen 1993 Benkærgaard Poul Sloth 1991 Chr. Bredahl Thomsen 1954 Kristen Madsen Kristensen 1941 Karen Kirstine Graugaa Grøndalvej 1 1a Hvidbjerg Peter Madsen og Maj Lindgaard 2011 Kirkegaard Jens Henning Riis 1972 Jens Nielsen Riis 1934 Jens Peder Jensen 1915 Josef Nielsen 1913 Niels Hoelgaard 1886 Niels Chr. Jensen 1895

Læs mere

RESULTATLISTE Dobbelt i Nørresundby skytteforening

RESULTATLISTE Dobbelt i Nørresundby skytteforening RESULTATLISTE Dobbelt i Nørresundby skytteforening Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 102422 Magnus Andersen 01-514 Vodskov Skytteforening 200/06 199/07 399/13 P 2 105786 Jonas Pedersen 01-503 Vadum Skf. 198/04

Læs mere