År 2009, søndag den 7. juni fra kl til afholdtes

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "År 2009, søndag den 7. juni fra kl. 10.00 til 12.00 afholdtes"

Transkript

1 År 2009, søndag den 7. juni fra kl til afholdtes Ordinær generalforsamling for 2008 i Grundejerforeningen Bramsnæsvig i Sejlklubbens klubhus ved Nagels Rende Dagsordenen var som i h. t. vedtægternes 4 som følger : 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Aflæggelse af regnskab 4. Valg af formand og 3 bestyrelsesmedlemmer, samt 2 suppleanter. 5. Valg af 2 revisorer. 6. Fastsættelse af kontingent. 7. Indkomne forslag. 8. Eventuelt. Formanden, Anker Buurgaard Lionett, takkede for det store fremmøde og bød alle fremmødte hjertlig velkommen og en speciel varm velkomst til årets gæstetaler vor lokale SPAR-købmand Henrik Johansen, Ejby Strandvej 4, der i næsten en time fortalte om sin opvækst på Knudsvej 18 og om de forskellige jobs han havde haft og hans tilbagekomst til Ejby for 5½ år siden. Han fortalte også om mange spændende forhold ved det at være en selvstændig købmand, der i høj grad kunne bestemme selv i modsætning til bestyrerne af discount-butikker og tankstationer, hvilke sidste han havde bestyret flere af for forskellige olieselskaber. Til sidst fortalte han om rygterne m. h. t. hvad der skulle ske ved den tidligere SPAR-butik ved Statoil-tanken på Elverdamsvej i Ejby. Han kaldte det rygter fordi han vidste ikke mere end hvad alle kunne læse i pressen. Lejre Kommune ønskede at nedlægge materielgården på stedet og havde fået et stående tilbud fra Netto om køb af grunden for kr. 2,8 mio., hvis Netto kunne få lov at oprette en butik. Der var imidlertid flere problemer hermed bl. a. fordi materielgården lå i landzone medens parkeringspladsen og den tidligere butik lå i byzone. Så der skulle i al fald en planændring til. Hertil kom at der ville opstå meget store trafikale problemer hvis der kom en Netto-butik på den meget stærkt trafikerede Elverdamsvej. Han selv havde ca. 4 store lastvognstog daglig, der kom med varer til ham på Ejby Strandvej, og hvis en Netto-buktik måske skulle have 6 store lastvognstog om dagen, hvor skulle de holde og læsse af og hvordan skulle de kunne vende? Efter en kort pause gik man så over til den ordinære generalforsamling.

2 2 Ad 1 Valg af dirigent J. C. Frank blev foreslået og énstemmigt valgt. Han indledte med at byde velkommen til Sejlklubben og til klubhuset. Han nævnte at den nye formand for Sejlklubben Poul Jenker, der var til stede til sidst under eventuelt ville orientere om de forskellige planer der var for stedet og for klubben samt dens klubhus. I øvrigt kunne han med forsamlingens fulde tilslutning konstatere, at generalforsamlingen var lovlig varslet og fuld beslutningsdygtig. Ad 2 Bestyrelsens beretning I det forgangne år har det i grundejerforeningen været meget stille og roligt og der er ikke sket de store ting: Bestyrelsen har ikke skulle forholde sig til nogle dispensationer eller orientering fra kommunen i forbindelse med nybyggeri eller tilbygninger. Måske skyldes det som de fleste andre steder at byggeriet næsten har stået stille. Det vil dog forhåbentlig begynde igen. På grundejerforeningens initiativ og andres er der igangsat forsøg på: at få begrænset eller helt stoppet muslingeskrabningen i fjorden. Den er desværre ikke stoppet endnu. at få standset den støjende kørsel med knallerter langs stranden mellem havnen og Nagels Rende, at få Lejre Kommune til at færdiggøre cykelstierne fra Rye til Langtved/Munkholm. Det tidligere amt har udarbejdet færdige projekter og har eksproprieret og dermed betalt for de nødvendige jordarealer. Det er altså kun arbejderne, der mangler at blive udført. Igen i år vil grundejerforeningen opfordre alle til at vedligeholde vores grusveje, lav evt. et lille vejhold på hver vej, der indkalder vejens beboere til 2-3 gange årligt for at fylde og stampe huller på jeres vej, så de er kørbare uden for mange forhindringer. Det kræver 1-3 timers arbejde pr. år og så får I også lidt hygge ud af det! Ejby Strand Østre Vandværk har orienteret om den kommende plan for udskiftning af de gamle jernrør til PVC rør. Dette vil formentligt blive realiseret indenfor de kommende 1-10 år. Udskiftningen vil dog kun ske i det omfang, der sker brud på et jernrør, som så vil blive udskiftet mellem de 2 stophaner, og der vil således ikke ske en systematisk udskiftning. Der er ca. 6 km jernrør, og det antages at det vil koste ca. kr pr. løbende meter, og da man regner med at udskifte ca. 650 m om året, vil udgiften løbe op i ca. 1,3 mill. kr. pr. år. Vort medlemsblad er igen vokset til hele 56 sider!! Medlemsbladet Bramsnæsvig bidrager med en væsentlig indtægt til foreningens kasse. Andre Grundejerforeninger i området herunder Bigården, Ejby Strand, Grønhøj og Præstholmsvænge er også med og bidrager med artikler. Bladet er stadig let læselig og med endnu flere spændende og tankevækkende artikler og indlæg. Tak til alle dem og en overordentlig tak til vores Primus motor og redaktør Allan Augsburg.

3 3 Formændene i bladets tilsluttede foreninger (inklusive de ny) og Bramsnæsvig er enedes om at danne en erfa-gruppe. Gruppen skal mødes jævnligt og udveksle løsninger man har haft på diverse problemer, samt danne fælles front over for myndigheder, organisationer, m.m., der på den ene eller anden måde træder på os, endelig skal der udveksles ideer til hvordan vi kan kitte vores frivillige medlemmer mere sammen i denne lidet foreningsaktive tid. Vi har her fremvist de 2 billeder foræret af Jørn Thomsen malet af Axel W. Larsen. Anette Tonn-Petersen har lovet at skrive en artikel i næste års blad. Vores Æresmedlem Hans E. Bresson bliver 90 år den Han er en af grundejerforeningens stiftere og den sidste nulevende, og i denne anledning hvor vi alle er samlet vil Allan overrække ham en lille gave. Da flere af bestyrelsens medlemmer efterhånden er ved at nå op i årene opfordrer foreningen yngre nuværende eller kommende medlemmer til at stille op til bestyrelsen. Bestyrelsesarbejdet har i de sidste mange år ikke været særligt krævende hverken tidsmæssigt eller arbejdsmæssigt. Det er samtidigt særdeles hyggeligt når bestyrelsen mødes! Man får altid et par gode nyheder med hjem hvad der sker omkring i området. Bestyrelsesmedlemmernes ansvarsområder vil blive lagt ind på vores hjemmeside. Hvem der skal vælges fremgår af dagsordenens punkter 4. og 5. Vor hjemmeside er stadig Hvor I kan følge med via referater fra generalforsamling og en evt. nyhedssektion. Dirigenten forespurgte om der var spørgsmål til formandens beretning. Det var der ikke og den var dermed énstemmigt godkendt. Ad 3 Aflæggelse af regnskab Kassereren Torkild Moustgaard indledte med at gennemgå de forskellige indtægtsposter. De samlede indtægter var på ,80 og med udgifter på ,39 gav det et overskud på ,41. Formuen var på ,23 pr. 31/ Også regnskabet blev uden spørgsmål énstemmigt godkendt. Ad 4 Valg af formand og 3 bestyrelsesmedlemmer, samt 2 suppleanter og Ad 5 Valg af 2 revisorer Formanden Anker Buurgaard Lionett ønskede ikke genvalg som formand

4 4 Allan Augsburg blev valgt som formand Anker Buurgaard Lionett blev valgt som næstformand Kasserer Torkild Moustgaard ønskede af helbredsmæssige årsager ikke genvalg Flemming Pelby blev valgt som ny kasserer Hardy C Hansen blev genvalgt Hardy Walther ikke på valg Steen Skyggebjerg ikke på valg Jette Klarskov Orloff ikke på valg Boye Toft Hansen blev genvalgt som suppleant Mogens Duck Andersen blev genvalgt som suppleant Torkild Moustgaard blev nyvalgt som revisor Anne Birk blev genvalgt som revisor Bestyrelsen er herefter som følger : Formand Allan Augsburg Ejby Havnevej a.s.augsburg@mail.tele.dk Næstformand Anker B. Lionett Niels Hansensvej / lionetts@mail.dk Kasserer Flemming Pelby G. Børresensvej / flemming@pelby.dk Sekretær Hardy Walther G. Børresensvej / w@lther.dk Hardy C. Hansen Edv. Olsensvej / hch@dkt.dk Steen Skyggebjerg G. Børresensvej / sky@vektor.as Jette Klarskov Orloff N. Klarskovvej / jette.orloff@rysensteen.dk Ad 6. Fastsættelse af kontingent Det blev foreslået og énstemmigt vedtaget at kontingentet skal være uændret kr. 100,-. Ad 7. Indkomne forslag Der var ikke indkommet forslag, så punktet blev forbigået. Ad 8. Eventuelt Her gav den nye formand for Sejlklubben Poul Jenker som bebudet af dirigenten en længere og grundig orientering om de forskellige planer der var for stedet og for klubben samt dens klubhus. Om sin baggrund anførte han, at han havde været idrætshøjskolelærer på Ollerup og i mange år også arbejdet for Team Danmark med forhandlinger om og løsning af mange forskellige problemer i relation til kommuner og andre myndigheder og organisationer. Klubben havde nu ca. 175 medlemmer og heraf var ca. 1/3 under 25 år. Det var ikke kun medlemmer fra Ejby, men også fra andre steder til eksempel fra Hvalsø.

5 5 Området forenden af Nagels Rende består af 3 matrikler alle af Ejby by, Rye. Nr. 29c er mod nord og kommunen forlanger at den skrånende græsplæne ikke må bruges til andet end græsplæne. Nr. 25d er den matrikel, hvorpå klubhuset ligger og nr. 39, der ejes af kommunen er matriklen langs vandet. Kommunen ønsker at klubben i fremtiden skal brede sig mod syd. Kommunens plan for området er p. t. i høring og man har i øvrigt anbefalet at der laves en lokalplan med status som et havneområde. Ikke fordi der skal bygges nogen havn, men for at give klubben større råderum. Planerne for udvidelse af klubhuset var hængt op i dette. Man ville bl.a. have indrettet separate rum for omklædning, bad og toilet for drenge/mænd og for piger/kvinder. Han nævnte videre, at i sidste uge af juli og første uge af august skulle unge fra forskellige institutioner om eftermiddagen komme til klubben for at være med i dens aktiviteter og til næste år skulle den være vært for et stort OK-jolle danmarksmesterskab. Allan Augsburg nævnte at sejlklubben havde en stor plads i Grundejerforeningens hjerte og at det var dejligt at den tog sig af de unge. Han efterlyste derefter forslag til aktiviteter og sammen med de øvrige grundejerforeninger, så der kunne komme flere deltagere og man kunne opnå mængderabatter og andre fordele. Jens Hansen G B V 24 syntes også at det var godt med større foreninger og m. h. t. muslingeskrabning anførte han, at man da måtte have en masse viden og erfaring fra Limfjorden. Til det sidste kunne Allan Augsburg svare at det havde man også og der var mange områder i denne fjord, hvor der ikke måtte skrabes på grund af for stillestående vand. Han anførte videre at man givet burde få fat i en professionel undervandsfotograf, der kunne tage en del billeder 1 uge efter skrabning, 2 uger efter og måske 1 og 3 måneder efter. Et medlem anførte at der var en professionel fotograf, Peter Sørensen fra Vintre Møller, og som var med i sejlklubbens bestyrelse. Allan Augsburg fik hans tlf.nr. og ville henvende sig til ham. Han har og Jette Klarskov Orloff foreslog at alle præsenterede sig for hinanden, hvilket man herefter gjorde. Da ingen ønskede yderligere drøftet takkede den afgående formand, Anker Buurgaard Lionett, igen for det fine fremmøde og en speciel tak fik dirigenten. Som referent : Næste års ordinære generalforsamling bliver søndag den 6. juni 2010.

6 Hardy Walther, den 6. juli 2009 Ref.F:\61 G-F Bramsnæs Vig\61G-F B V indk & ref\61ref20-2 fra doc 6

År 2010 søndag den 6. juni fra kl til afholdtes

År 2010 søndag den 6. juni fra kl til afholdtes År 2010 søndag den 6. juni fra kl. 10.00 til 11.45 afholdtes Ordinær generalforsamling for 2009 i Grundejerforeningen Bramsnæsvig i Sejlklubbens klubhus ved Nagels Rende ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Søndag den 29 Maj 2011

Søndag den 29 Maj 2011 Søndag den 29 Maj 2011 Afholdt i sejlklubben Bramsnæs lokaler Nagels rende. Ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Bramsnæsvig ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Kalenderåret 2014 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVSTOKKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVSTOKKEN 25. februar 2016 Referat af ordinær generalforsamling i Torsdag den 25. februar 2016 Kl. 19.30 Dagsorden: Valg af dirigent Walter Larsen (Stokkemarkevej 21) blev enstemmigt valgt som dirigent. Dirigenten

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Bibliotekscafeen, Medborgerhuset Torsdag 27. marts 2014

Ordinær generalforsamling. Bibliotekscafeen, Medborgerhuset Torsdag 27. marts 2014 Ordinær generalforsamling Bibliotekscafeen, Medborgerhuset Torsdag 27. marts 2014 Kalenderåret 2013 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat af

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar 2016 1. Velkomst Mogens Pedersen bød velkommen 2. Valg af dirigent Mogens Pedersen blev valgt 3.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Grundejerforeningen Bramsnæsvigs ordinære generalforsamling for 2014, nr. 54 -afholdt d. 28. juni 2015.

Grundejerforeningen Bramsnæsvigs ordinære generalforsamling for 2014, nr. 54 -afholdt d. 28. juni 2015. Grundejerforeningen Bramsnæsvigs ordinære generalforsamling for 2014, nr. 54 -afholdt d. 28. juni 2015. Referent: bestyrelsesmedlem Jette K. Orloff Dagsorden er i henhold til vedtægternes. 4.: 1 Valg af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Generalforsamling torsdag den 6. marts 2014 kl. 19.30 Usserød skole, Kantinen Pkt. 1. Valg af dirigent. Poul Lodberg, nr. 15, blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Generalforsamlingen afholdtes på Den gamle Kro i Hornslet og der var 32 fremmødte. Formanden

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008:

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Nr. 2 april - 2008 Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Kl 14:00 bød formanden de fremmødte deltagere (vi var 4 ialt) velkommen. Pkt.1 Valg af dirigent: Der fandtes

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening Vedtægter for DøvBlindes Kontaktpersons Forening Foreningens navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er " DøvBlindes Kontaktpersonsforening" - forkortet DBK. 1.2 Foreningen er stiftet den 15.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 9. juni 2012 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 21. maj 2001 Formand Arnold Bruun bød velkommen til generalforsamlingen og særligt til Birgit Brandt fra Århus Amt som bliver forstander for det nye

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 19. april 2008 kl. 10.00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere