LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE"

Transkript

1 LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge juli 2018 udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole

2 LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Et kursus med plads til alle, der vil lege, glæde sig, nyde sommeren, dyrke fællesskabet og lade sig inspirere af mødet med andre mennesker i Egmont Højskolens omgivelser, hvor der er få meter til strand og hav, sports- og svømmehal. Formiddagene: Inspirerende foredrag med Carsten Islington om fortælling. Ove Dahl tager os med på spændende kriminalhistorier fra sin lange karriere i politiet. Louise Opprud Jacobsen kommer og giver sit bud på, hvor moderne forskning er på vej hen. Endelig slutter vi af med Peter Søvad, som på medrivende vis synger fra højskolesangbogen fra helt nye og sjove vinkler. Eftermiddagene er sammensat således, at man kan vælger mellem følgende fag: Kajak, Maleri, Sejlads, Foto med mobil og tablet, Raku-ler, Yoga og mindfulness, Mad i det fri, Litteratur med fokus på Svend Brinkmann og Højskolesangbogen. Fredagen giver mulighed for at fordybe sig i eftermiddagsfaget, da disse fylder hele dagens program. Der er morgensamling med fællessang for alle. Aftenarrangementerne: Åben svømmehal; Vild med dans; Klatrevæg; Mini adventure; Bålaften. Ugen rundes af med en afslutningesfest, hvor et liveband kommer og spiller op til dans. Børnene fra det sideløbende familiekursus er om eftermiddagen optaget af aktiviteter med børnepassere rundt om på skolen.

3 FOREDRAG FORMIDDAG Tirsdag: Carsten Islington Carsten Islington har fra 1997 lavet tv, radio og optrådt i hele landet med historier for voksne. I 1997 kunne man opleve ham fortælle om sine oplevelser i små vignetter mellem de øvrige udsendelser på det dengang nystartede DR2. Islingtons historier omhandler hans egne oplevelser fra et liv på kanten. En Vesterbrodreng og»city-cowboy«med en helt utrolig livshistorie fyldt med hårde strabadser og sære iagttagelser i selskab med skønne, tvivlsomme kvinder og skæve eksistenser. Onsdag: Ove Dahl Gennem sin mangeårige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste og det værste. Han fortæller om nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem. Pressen skriver:»et spændende, hårrejsende foredrag med en levende foredragsholder. Han er en blændende og naturlig fortæller og gør det med respekt for de mange sårbare sager.«

4 Torsdag: Louise Opprud Jakobsen Hun har rejst i Silicon Valley de sidste 9 år, lavet et hav af executive ture i området for blandt andet Google og United Arab Emirates Space Center. Hun har været Kreativ Chef i Innovation Lab i 8 år, og er i dag Creative Advisor i tænketanken DareDisrupt. Der er en bog på trapperne om kompetencesættet i det 21. Århundrede, som hun lige nu researcher og skriver sammen med det danske Tech-koryfæ Preben Mejer. Lørdag: Peter Søvad Højskolesangbogen og omegn En sangtime med foredragsholderens bud på fællessangens historie (F.eks: Hvem fandt på, at det er en god idé med fællessang? Hvad er formålet med at synge sammen? Hvorfor synger danskerne ikke? og så skal vi naturligvis synge både sange, som er i Højskolesangbogen og sange, som netop ikke er.

5 Yoga og mindfulness Denne uge vil byde på grundlæggende yoga og mindfulness øvelser. De kan laves siddende, stående og liggende. Jeg tager så vidt muligt udgangspunkt i, hvor du er, og hvilke behov du har. Mindfulness vil bl.a. være øvelser i øjeblikkets oplevelser. Øvelserne virker afbalancerende og helende på det hele menneske. EFTERMIDDAGSFAG I løbet af ugen vil du lære øvelser, der ved regelmæssig praksis gør, at krop- v/ Sarah Holm pen blive mere smidig, musklerne afslappede, og celler og organer får fornyet energi. Nervesystemet bliver generelt roligere. Vi vil også komme nærmere ind på filosofien bag yoga og mindfulness, og hvordan det har fundet vej til vesten, hvor det kan hjælpe os med at skabe balance i hverdagen og forbedre din livskvalitet. Højskolesang og fortælling Fællessang og fortælling Sang og musik gør mennesker glade. Ofte forbinder vi gode oplevelser med et stykke musik eller en sang. Vi husker børnesangene, morgensangen i skolen, ungdomsårenes protestsange og de sange, som vi valgte til bryllup og begravelse. Højskolesangbogen er en guldgrube af fin lyrik og smukke melodier, som tilsammen udgør de sange, som forbinder os som folk, og som beskriver og kommenterer den historie, vi er fælles om. Vi skal synge en række udvalgte sange, Sejlads At sejle er at lære at styre og trimme sejl, at kende vejret og vandet og at blive våd, solbrændt og lykkelig. På sejladsholdet sejler vi i de mindre både som Mini 12 er, Twin og Sonar. Bådene er alle velegnede til handicapsejlads. Efter et grundlæggende kursus om færdselsregler på vandet skal vi sejle med og mod hinanden. v/ Birgitte Hansen og jeg vil fortælle om digtere og komponister og om den tid, den enkelte sang er skrevet ind i. Vi skal se film-klip, som supplerer mine fortællinger og så skal have forskellige sjove musikquiz, som sætter din viden og din fantasi på prøve. Vælger du dette fag, skal du have lyst til at synge og lære enkelte nye sange. Alle kan være med. Du skal også holde af at høre en god fortælling og måske give dit besyv med, når gode minder dukker op i dit baghoved. v/ Karin Steen Steffensen Grundelementerne bliver saltvand, solskin og fart over feltet. Vi skal primært sejle på bane og blive gode til at manøvrere bådene. Har du lyst til at konkurrere, føle glæden ved at være på vandet og lære at sejle, så er sejlads et fag for dig.

6 Kajak Tag med ud i kajakken, lær at ro i den og se naturen omkring Hou fra havet! På dette hold vil vi: Introducere dig til kajakken og dens mange muligheder Lære dig teknikker til at manøvrere samt ro sikkert og uden skader Lære dig at redde dig selv og dine medkursister op af vandet efter en»våd udstigning«lege og dyste i kajakkerne Ro små ture Maleri Har du lyst til at male? Har du malet før? Eller er det noget helt nyt, du har lyst til at prøve? Uanset hvor du er, kan du være med til at prøve kræfter med maleriets mange muligheder! I maleri arbejdes der i løbet af ugen med forskellige redskaber som pensler, svampe, malerruller og kunsten i at flette det sammen på lærred. Lærredet og farverne danner v/ Mads Harbo Kurset er for begyndere såvel som øvede roere. Du skal have nogenlunde førlighed i arme og kunne vippe med hoften for at sidde i en havkajak, men vi har også såkaldte sit-on-top kajakker samt dobbeltkajakker, som kan bruges af stort set alle. Her kan man sidde med en hjælper og være med til undervisningen og turene. Skolen har alt udstyret men tag gerne dit eget grej med, hvis du har. v/ Lene Nygård rammen, og vi udforsker, hvad farverne kan udtrykke af forskellige stemninger. Vi bruger tegning, som redskab til at starte et maleri. Vi kommer omkring parafraseportræt og at tegne/male efter model. Der er både bundne og frie opgaver, hvor du kan finde dit eget udtryk. Lærreder kan købes billigt på kurset. Velkommen til maleri!

7 Raku-ler Kurset starter med en let indføring i enkle teknikker til håndfremstilling af mindre keramik til Raku-brænding i åben ild. Alle kan deltage, og alle idéer er go de idéer, det sørger vi for! Vi vil som noget nyt også bruge et groft lermateriale kaldet perlite-ler, som vi kan bruge til at lave massive figurer i og stadigvæk brænde dem i Raku-brænding. Foto og redigering Et billede på Facebook, Instagram, Snapchat, eller bare til familiealbummet vi tager billeder som aldrig før med vores mobiler og tablets. Men vi vil jo også gerne have, at billederne bliver bedst mulige, og her er et kursus, hvor du får styr på teknikken og programmerne. Vi kigger både på det teoretiske bag det»rigtig gode«billede og på det praktiske, når du tager selve billedet. Og så skal vi prøve at blive lidt kreative, når vi placerer motivet i billedet. Idræt Vi skal på opdagelse i idrættens mangfoldighed og kigge nærmere på alle de forskellige dele og elementer, som idrætten kan tilbyde. Vi skal have en uge med høj puls og sved på panden. Vi skal spille, lege, grine, svede og konkurrere hele ugen! Kodeordene er højt humør, høj intensitet og masser af udfordringer. Vælger du faget, skal du være opmærksom på, at det til tider kan blive hårdt, at der oftest konkurreres for at vinde, v/ Thyge Thomasen Du vil komme på en spændende tur ud af huset for at opleve andre dygtige keramikeres verden. Slutteligt vil vi brænde vores Raku-keramik med glasurer og dekorationer i røg og damp i den gasfyrede rakuovn. Derudover kigger vi på, hvad man kan gøre ved alle disse fine billeder; juste- v/ Stevie Kørvell ring, filter, beskæring, opretning, manipulering, upsize, downsize, upload, download og meget mere. Og få nogle af dine billede printet som postkort. Alle smartphones og tablets er»født«med en kamera-app, men de er ikke altid den bedste, så vi vil også kigge på (gratis) alternativer. Hvis vejret er til det, tager vi på en fotosafari i det smukke område omkring højskolen. Medbring (selvfølgelig) din egen smartphone eller tablet (Apple/Android). v/ Rasmus Schmidt og at vi nok ikke kan undgå, at du kommer til at smile. Vi skal både være indendørs, udendørs, i svømmehallen og selvfølgelig også på og i havet! Så medbring masser af godt humør og tøj til det hele! Håber at se jer til en forrygende uge i idrættens tegn!

8 Mad i det fri Ild har altid haft en dragende effekt på os mennesker: Man kan sidde i timer bare og stirre ind i bålet og lade tankerne flyve, og man kan samles om bålet og synge sange og finde fællesskabsånden frem. v/ Iben Lautrop Vi skal ryge fisk og kød, vi skal lave rygeost, vi skal bage kage, lave pizza, bage brød og en masse andet. Og ikke mindst skal vi lade os fortabe i flammernes smukke farver. Så tag dit gamle tøj på og lav mad i det fri. Men ilden og bålet kan jo også bruges til at lave mad- og det er det, vi skal. Litteratur om Svend Brinkmann Svend Brinkmann er en provokerende dansk forfatter, som med bøgerne»stå fast«(2014),»ståsteder«(2016) og»gå glip«(2017) forsøger at give et idékatalog, der kan hjælpe det moderne menneske til en dybere og mere kritisk refleksion over tidens etablerede sandheder.»stå fast«er et opgør med nutidens (selv)udviklingstyranni, og vi skal i stedet tage Nej-hatten på og holde op med at mærke efter i os selv!»ståsteder«er en påmindelse om, hvad der er væsentligt og meningsfyldt i tilværelsen.»gå glip«handler om at nøjes frem for at ville det hele og er et opgør med frygten for at gå glip af noget. v/ Kenneth Krøgholt Du tilbydes en studiekreds, hvor vi bl.a. skal læse og analysere centrale tekster, samt et diskussionsforum, hvor vi skal tale om eksistens i det postmoderne og diskutere Svend Brinkmanns tanker og idéer i en moderne dansk kvontekst. Undervisningsindholdet er en sammensmeltning af filosofiske, psykologiske, kulturelle og samfundspolitiske temaer. Det er ikke nødvendigt at have læst bøgerne for at deltage i undervisningen, og relevante lydbøger og tekstmateriale vil blive udleveret i starten af undervisningsforløbet.

9 AFTENAKTIVITETER Mandag aften: Intro Vi mødes i spisesalen, hvor ugens program bliver gennemgået og der bliver tid til at hilse på hinanden. Forældre og børn mødes og hilser på børnepasserne og aftaler nærmere omkring aflevering og hentning. Tirsdag aften: Vand og klatring Vi åbner svømmehallen for alle. Hvis man hellere vil prøve en tur på skolens klatrevæg, er der ligeledes mulighed for dette. Onsdag aften: Dans Vild med dans bliver et tilbud til dem, der vil prøve kræfter med moderne dans, det primært er inspireret af retro aerobic. Torsdag aften: Mini-adventure Vi vil prøve at arrangere en mini-adventureaften, hvor man kan prøve frisbee, speedbåd, gynger, geochaching, skattejagt. Fredag aften: Bålaften ved stranden Vi satser på godt vejr og mødes ved bålet, når solens sidste stråler forsvinder. Traditionen tro tager vi sanghæfter og guitar med til bålkaffen og laver fællessang under stjernerne. Lørdag aften: Fest Afslutningsmiddag med efterfølgende fest, hvor bandet»playlisten«spiller op til dans.

10 PRAKTISKE OPLYSNINGER Ankomst Mandag den 16. juli mellem kl. 15:00 og 17:00. Afrejse Søndag den 22. juli kl. 12:00. Værelser forlades senest kl. 10:00. Kursuspris Voksne over 17½ år Tillæg for enkeltværelse kr. 300 kr. Ved afbud pga. sygdom får du alle penge retur, hvis du fremsender læge erklæring. Tilskud Hvis du er medlem af DHF og har hjælper, ledsage- eller aflastningsordning, giver DHF tilskud til hjælperens pris, således at prisen bliver kr. Kontakt: Ulla Trøjmer tlf Tilmelding og betaling Vi skal have modtaget din tilmelding senest mandag d. 14. maj enten på vedlagte tilmeldingsblanket eller via vores hjemmeside (se under korte kurser). Herefter fremsendes faktura på deltagerbetaling + evt. tillæg for enkeltværelse, elseng og loftlift. Hele beløbet betales på én gang senest d. 1. juni. Læs nærmere om vilkår og betingelser på vores hjemmeside (se under korte kurser). Hjælpere/hjemmehjælp På Egmont Højskolen findes en lille hjemmehjælpsafdeling, som kan give en hånd med, når du fx skal hente mad ved buffeten, have pakket ud, have gjort rent i begrænset omfang, knappet skjorte, bundet sko osv. Hvis du skal have mere omfattende personlig pleje eller støtte til fx bad, toilet og påklædning i mere end 10 min. morgen og aften, skal du medbringe den hjælp, som du får hjemme. Det vil sige, at din hjemkommune skal overflytte din hjemmehjælp (som du har fået bevilget efter Servicelovens 83, 85 eller 95) til Egmont Højskolen, så vi har midlerne til at ansætte ekstra hjælpere. Hvis du har hjælperordning efter 96, skal du medbringe egne hjælpere. Hvis du IKKE medbringer timer til hjemmehjælp, og hvis du IKKE har oplyst skolen om dit behov for hjælp, vil der IKKE blive stillet hjælp til rådighed. Det er således DIT ANSVAR at sørge for, at bevillingen er på plads, og at skolen er vidende om dit behov for praktisk hjælp, INDEN KURSET STARTER. Husk at afkrydse på tilmeldingsblanketten, at du ønsker et skema omkring hjælpebehov tilsendt. Værelser Skolens værelser er af meget forskellig standard. Det skyldes, at værelserne er bygget i løbet af en årrække, og at krav og behov har ændret sig. Vi håber, at I vil have forståelse for, at værelsesfordelingen sker efter kriterierne: behov og først-til-mølle.

11 Hjælpemidler Skolen har 30 værelser med loftlift, som fordeles efter først-til-mølle-princippet. Eget sejl skal medbringes. Badesæde (væghængt) og badebåre kan lånes, hvis det er forudbestilt. Elseng kan lejes men skal bestilles senest en måned før kursusstart. Vi råder dog kun over et begrænset antal, så bestil kun, hvis du bruger det til hverdag. Leje af loftlift: Leje af elseng: 200 kr. pr. uge 300 kr. pr. uge Alle andre personlige hjælpemidler (fx toiletstol, særlig madras, ekstra puder mv.) skal medbringes. Medbring evt. også egen crosser højskolen har ingen mulighed for udleje. Husk at krydse af på tilmeldingsblanketten om du har brug for loftlift/el-seng. Sengetøj, linned mv. Du skal ikke medbringe dyne, pude, sengelinned og håndklæder. Det er dog en god idé at medbringe et håndklæde til strandbrug, da skolens ikke må medbringes på stranden. Kontor Skolens kontor er åbent alle hverdage mellem kl. 8:00 og 15:00. Her kan du bl.a. hæve kontanter, finde postkort, kuverter, frimærker mv. Henvendelse Charles Hansen Søren Ingvardsen Egmont Højskolen Villavej 25, Hou tlf Odder AALBORG Badeudstyr Husk badetøj og eget badehåndklæde. Egmont Højskolen har verdens bedste badebro ved stranden, samt Vandhalla, Danmarks bedst tilgængelige svømmehal med bl.a. rutsjebane og varmtvandsbassin. Læs evt. mere på vandhalla.dk SVØMMEHALLEN VANDHALLA Du skal selv sørge for hjælp/hjælper i forbindelse med besøg i svømmehallen. BILLUND ESBJERG AARHUS HOU TIRSTRUP KØBENHAVN KASTRUP Med forbehold for fejl og ændringer

12 Ugeprogram LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE juli 2018 Tid Mandag 16/7 Tirsdag 17/7 Onsdag 18/7 Torsdag 19/7 Fredag 20/7 Lørdag 21/7 Søndag 22/7 8:00 Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad 9:00-9:20 9:30-12:00 Foredrag v/ Carsten Islington: Fortælling Foredrag v/ Ove Dahl: Kriminalgåder Foredrag v/ Louise Oppbrud: Innovation Foredrag v/ Peter Søvad: Højskolesangbogen 8:00-12:00 Mokost & afrejse 12:30 Frokost Frokost Frokost Frokost Frokost 14:00-17:00 15:00-17:00 Ankomst & indkvartering 18:00 Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Grillaften Festmiddag Ca. 20:00 19:15 Introaften og velkomst Klatring i hallen Åben svømmehal Vild med dans i hallen Morgensamling Morgensamling Morgensamling Morgensamling Morgensamling Eftermidagsfag Eftermidagsfag Eftermidagsfag Eftermidagsfag Eftermidagsfag Eftermidagsfag Miniadventure Bålaften Farvelfest med live-musik Med forbehold for ændringer. Nærmere program tilsendes før kursusstart.

13 Tilmelding til "Leg, latter og livsglæde" fra den 16. til den 22. juli 2018 NAVN...: ADRESSE...: POSTNR/BY..: (skriv tydeligt med BLOKBOGSTAVER og KUN ÉN voksen pr. blanket) CPR.NR (tilmelding er kun gyldig med cpr.nr.): TLF.NR...: Angiv om dit telefonnummer må vises på deltagerlisten: Ja Nej HAR DU ET HANDICAP? Nej Ja hvilket: BRUGER DU: Elstol Manuel stol Rollator Andet: HVIS DU HAR EGEN HJÆLPER MED, ANGIV: Kommunal hjælperordning Hjælperens navn: Ingen kommunal hjælperordning HVIS DU IKKE HAR EGEN HJÆLPER MED, ANGIV: Jeg har brug for hjælp fra Egmont Højskolen og ønsker spørgeskema tilsendt (se venligst i brochuren i afsnittet om hjælpere/hjemmehjælp) INDKVARTERING (se brochuren) Jeg ønsker enkeltværelse (tillæg kr. 300 pr. uge) Jeg ønsker dobbeltværelse sammen med: Særlige behov i forb. med værelsesindretning: HJÆLPEMIDLER (se brochuren) Jeg har brug for elseng (leje kr. 300 pr. uge) Jeg har brug for loftlift (leje kr. 200 pr. uge). Eget sejl medbringes. Jeg har brug for en forhøjet seng Jeg har brug for badebåre Jeg har brug for badesæde Alle andre hjælpemidler såsom toiletstol, særlig madras, ekstra puder skal du selv medbringe DATO UNDERSKRIFT Husk at udfylde den anden side

14 FAGVALG Angiv 1. og 2. prioritet - du har det samme fag hele ugen, men angiv 2. prioritet i tilfælde af at din 1. prioritet er overtegnet. EFTERMIDDAG: 1. prioritet 2. prioritet Yoga & Mindfulness Højskolesang og fortælling Sejlads Kajak Maleri Raku-ler Foto med mobil og tablet Idræt Mad i det fri Litteratur om Svend Brinkmann KOST Jeg er vegetar Jeg skal have særlig lægeordineret kost. Hvilken: Andet: ER DU MEDLEM AF DHF Nej Ja: Medlemsnr. : Denne tilmeldingsblanket sendes til: Egmont Højskolen Villavej 25 Hou 8300 Odder Husk at udfylde den anden side

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE For børn og voksne Uge 29 16. 22. juli 2018 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE For børn og voksne Ugens fællesnævner og overskrift

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE For børn og voksne Uge 29 17. 23. juli 2017 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE For børn og voksne Ugens fællesnævner og overskrift

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 17. 23. juli 2017 udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift leg, latter og livsglæde. Et kursus

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE Uge 29 18. 24. juli 2016 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE Ugens fællesnævner og overskrift

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 15. 21. juli 2019 udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift er»leg, latter og livsglæde«. Et kursus

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE For børn og voksne Uge 29 15. 21. juli 2019 udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE For børn og voksne Ugens fællesnævner og overskrift

Læs mere

SAMMEN KAN VI MERE. Lykken er. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 2. juli udviklet i samarbejde med:

SAMMEN KAN VI MERE. Lykken er. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 2. juli udviklet i samarbejde med: SAMMEN KAN VI MERE Lykken er Uge 26 26. juni 2. juli 2017 - udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole Lykken er SAMMEN KAN VI MERE at bruge en uge af sin sommerferie på Egmont Højskolen

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 29. juni 5. juli 2015 - udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE... også for dig! Et stort velkommen til uge 27»Handicapidræt for

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 13. 19. juli 2015 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Et

Læs mere

JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE

JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE 22. 28. december 2013 UDKAST - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL JULEKURSUS PÅ EGMONT HØJSKOLEN For første gang i Egmont Højskolens nyere

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 30. juni 6. juli 2014 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE... også for dig! I uge 27 2014 skal vi igen have gang

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med:

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med: SOMMERSJOV I HOU SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 9. 15. juli 2018 udviklet i samarbejde med: Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest rummelige

Læs mere

[ SNAK ] SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 2019

[ SNAK ] SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 2019 SOMMERSJOV I HOU SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 8. 14. juli 2019 [ SNAK ] udviklet i samarbejde med: Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27 Uge 27 2. 8. juli 2012 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig HOVEDFAG Du skal vælge ét og følge dette

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE også for dig! Uge 27 1. 7. juli 2019 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole v4 IDRÆT FOR ALLE også for dig! Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen,

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. det er her, det sker. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 6. august udviklet i samarbejde med

EN PLADS I SOLEN. det er her, det sker. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 6. august udviklet i samarbejde med EN PLADS I SOLEN det er her, det sker Uge 31 31. juli 6. august 2016 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN det er her, det sker Vi glæder os til at byde velkommen

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 4. 10. juli 2016 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE... også for dig! Et stort velkommen til uge 27»Handicapidræt for alle«,

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 15. 21. juli 2013 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Et

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 3. 9. juli 2017 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole ... også for dig! HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Endnu engang vil vi byde velkommen til

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. igen igen! Uge juli 3. august udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole

EN PLADS I SOLEN. igen igen! Uge juli 3. august udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN igen igen! Uge 31 28. juli 3. august 2014 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN igen igen! Vi glæder os til at byde velkommen til Egmont Højskolen,

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. grib dagen! Danmarks mest rummelige højskole. 29. juli 4. august Uge udviklet i samarbejde med

EN PLADS I SOLEN. grib dagen! Danmarks mest rummelige højskole. 29. juli 4. august Uge udviklet i samarbejde med EN PLADS I SOLEN grib dagen! Uge 31 29. juli 4. august 2013 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN» grib dagen!«vi glæder os til at byde velkommen til Egmont Højskolen,

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 FOR BØRN OG VOKSNE 16. 22. juli 2012 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE Ugens fællesnævner og overskrift

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27 Uge 27 2. 8. juli 2012 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig HOVEDFAG Du skal vælge ét og følge dette

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 FOR BØRN OG VOKSNE 15. 21. juli 2013 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE Ugens fællesnævner og overskrift

Læs mere

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE SØLVSMYKKER 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst

Læs mere

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion MIDSOMMER I ASKOV 17.06.19 21.06.19 i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion PROGRAM På kurset får du indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Dagsrytme

Læs mere

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV SOMMERJAZZ PÅ ASKOV 02.06.19 08.06.19 Åbn saxofonkassen, børst støvet af bassen, få rørt tangenterne og find trommestikkerne frem! På dette jazzkursus spiller vi en god gang jazzmusik! Vi dyrker glæden

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN 25.11.18 01.12.18 PROGRAM Hos Grundtvig havde historiefortællingen en kolossal betydning i udviklingen af os som individer og som folk, i dannelsen af nationen og i historiens

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med:

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med: SOMMERSJOV I HOU SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 10. 16. juli 2017 udviklet i samarbejde med: Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest rummelige

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. på kanten. Danmarks mest rummelige højskole. 30. juli 5. august Uge udviklet i samarbejde med

EN PLADS I SOLEN. på kanten. Danmarks mest rummelige højskole. 30. juli 5. august Uge udviklet i samarbejde med EN PLADS I SOLEN på kanten Uge 31 30. juli 5. august 2012 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN» på kanten«vi har nu fornøjelsen af at indbyde alle interesserede

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE også for dig! Uge 27 1. 7. juli 2019 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole IDRÆT FOR ALLE også for dig! Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen,

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. ... også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. ... også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE... også for dig! Uge 27 2. 8. juli 2018 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole IDRÆT FOR ALLE... også for dig! Idræt for alle er først og fremmest en

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE også for dig! Uge 27 1. 7. juli 2019 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole IDRÆT FOR ALLE også for dig! Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen,

Læs mere

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 8. november 15.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe i Spisesalen 18.15 Aftensmad i Spisesalen 19.00 Velkomst ved højskoleforstander Jørgen Kløve

Læs mere

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 6. december 15.00 Indkvartering 17.00 Rundvisning ved højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour 18.15 Aftensmad 19.00 Velkommen og introduktion

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 16. - 22. august 2009 Le, leg og lev vel! Sommerhøjskole arrangeret i samarbejde med Fountainhouse k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 11.08.19 17.08.19 Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

kunsten at fotografere

kunsten at fotografere kunsten at fotografere 07.08.16 13.08.16 Se verden i billeder! Vi gentager successen fra sidste år, med en uges fotografisk fordybelse på Askov Højskole! Kurset er for dig, der hverken er nybegynder eller

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 10.11.19 16.11.19 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre.

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. VIDEO VIDEO 05.07.20 11.07.20 Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. På dette praktiske filmkursus kan du lære at lave korte, skarpe og interessante små film, som kan bruges i privat,

Læs mere

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,-

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,- Sommer Kurser 2014 SOMMERH Puls 14 Er du til sjov og latter, fordybelse og refleksion, god mad og godt selskab, så er det her du skal være. Kom og vær med til en højskoleuge i nysgerrighedens og oplevelsens

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 15.05.17 21.05.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN Uge 26 Udviklet i samarbejde med 27. juni 3. juli 2016 Muskelsvindfonden Danmarks mest rummelige højskole HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN! Hæld nye tanker på tanken har været temaet

Læs mere

Skriv din livshistorie februar 2017

Skriv din livshistorie februar 2017 Skriv din livshistorie 19.-25. februar 2017 Skriv om dit liv - for når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted DANS DANS DANS 01.09.19 07.09.19 i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne. Her kan alle være med både

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

Kunst Litteratur Historie 18.10.15 24.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Kunst Litteratur Historie 18.10.15 24.10.15 ASKOV HØJSKOLE Kunst Litteratur Historie 18.10.15 24.10.15 ASKOV HØJSKOLE KUNST LITTERATUR HISTORIE TURE Heldagsturen går til Slesvig. Vi besøger det interessante Gottorp Slot Museum - hører den spændende historie om

Læs mere

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans 03.09.17 09.09.17 ASKOV HØJSKOLE Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne.

Læs mere

SJÆL I FLAMMER. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 1. juli udviklet i samarbejde med:

SJÆL I FLAMMER. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 1. juli udviklet i samarbejde med: SJÆL I FLAMMER Uge 26 25. juni 1. juli 2018 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole SJÆL I FLAMMER...er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen. At brænde igennem,

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 20.08.17 26.08.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Skriv din livshistorie. 13.-19. november 2016

Skriv din livshistorie. 13.-19. november 2016 Skriv din livshistorie 13.-19. november 2016 Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 15. november 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Ulla Henningsen du hører lidt

Læs mere

juni Sommer Sang Samvær. Sommerhøjskole i samarbejde med SIND. et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND

juni Sommer Sang Samvær. Sommerhøjskole i samarbejde med SIND. et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND 22. - 28. juni 2008 Sommer Sang Samvær Sommerhøjskole i samarbejde med SIND et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde med Landsforeningen

Læs mere

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet -

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Familiekursus Nyreforeningens Familiekursus Kristi Himmelfartsferien 10. til 13 maj 2018

Familiekursus Nyreforeningens Familiekursus Kristi Himmelfartsferien 10. til 13 maj 2018 Familiekursus Nyreforeningens Familiekursus Kristi Himmelfartsferien 10. til 13 maj 2018 for familier, hvor mor eller far er nyre- eller urinvejssyg Praktiske informationer Hvorfor deltage i Nyreforeningens

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Skriv din livshistorie november 2018

Skriv din livshistorie november 2018 Skriv din livshistorie 11.-17. november 2018 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion 19.06.17 23.06.17 ASKOV HØJSKOLE Mandag 19. juni 10.00 Ankomst med kaffe i spisesalen og indkvartering 11.30 Rundvisning ved kursuslederne Ulla

Læs mere

Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

Tank op! Sommerkurser 2015

Tank op! Sommerkurser 2015 Tank op! Sommerkurser 2015 Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrej

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Vores land er et fantastisk forrådskammer. Fra havet, markerne og den vilde natur får vi nogle af verdens fineste råvarer. Dette kursus er for

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017 Sportsweekend 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder 1.-3. september 2017 du er inviteret! Sportsweekend Sportsweekend er weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret,

Læs mere

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans 02.09.18 08.09.18 ASKOV HØJSKOLE Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne.

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Adventskursus 04.12.16 10.12.16 ASKOV HØJSKOLE

Adventskursus 04.12.16 10.12.16 ASKOV HØJSKOLE Adventskursus 04.12.16 10.12.16 ASKOV HØJSKOLE Søndag 4. december 15.00 Indkvartering 17.00 Rundvisning ved højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour 19.00 Velkommen og introduktion til kurset

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 07.07.19 13.07.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 19.08.18 25.08.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 13.05.18 19.05.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 17.09.17 23.09.17 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov I sommeren 2016 fandt tre heldige og ihærdige amatørarkæologer den hidtil største guldskat fra Danmarks vikingetid.

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion 20.06.16 24.06.16 ASKOV HØJSKOLE Mandag 20. juni 10.00 Ankomst med kaffe i spisesalen og indkvartering 11.30 Rundvisning ved kursuslederne Ulla

Læs mere

Daghøjskole Tag på højskole om dagen og sov i din egen seng om natten! 1 uge på højskolen som dagkursist koster kun 1.175,- kr.

Daghøjskole Tag på højskole om dagen og sov i din egen seng om natten! 1 uge på højskolen som dagkursist koster kun 1.175,- kr. Daghøjskole 2018 Tag på højskole om dagen og sov i din egen seng om natten! Bor du i nærheden af Højskolen Marielyst og har lyst til at deltage på kurser og aktiviteter på højskolen så er tilbuddet om

Læs mere