STEMPEL- NYT!! Køb Salg Bytte! Bestyrelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STEMPEL- NYT!! Køb Salg Bytte! Bestyrelsen"

Transkript

1

2 STEMPEL- NYT!! er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej Hvidovre Klubbens hjemmeside: Klubaftener: Hver Tirsdag, fra kl. 19,00 23,00 Bestyrelsen Formand: Lasse Paulsen, Telefon: Mobiltelefon træffes bedst efter kl. 19,00. Næ stformand: Jens Lassen, Kasserer: Niels b Jørgensen. Sekretær: Tommy Gjøl. Bestyrelsesmedlem: Sven Nielsen: Revisor: Erik Nurup. Bladudvalg Bladudvalgets medlemmer: Lasse Paulsen, Erik Nurup, Julius Nielsen, Jan Rasmussen. Hjemmesideansvarlig: Julius Nielsen. Indlæg til bladet, kan afleveres til et af bladudvalgets medlemmer på en klubaften, eller sendes pr mail til formanden,knallertpaulsen@yahoo.dk Køb Salg Bytte! Reservedele til Jawa automatic sælges, jeg har masser af nye dele til Jawa. skærme, tanke, styr, motordele, 2 fabriksnye stel, fælge, Ledningsnet, greb, og meget mere. Henvendelse til Jacques Peschardt. Tlf Masser af Kreidlerdele sælges. Cykler og cykeldele sælges. 1 forhjul til Suzuki Samurai. 250-kr. 1 nyt skærmsæt til Kreidler Mofa. 400-kr. Henvendelse til Lasse Paulsen. tlf SØGES / KØBES. Puch knallerter købes VS MS OG VZ + reservedele købes. Henvendelse til Jens Lassen. Mobil Klubben mangler 2 dæk til en Velo Solex DIVERSE. Hvis du står og mangler dæk til din knallert, har jeg de fleste størrelser liggende, ellers prøver jeg at skaffe dem. Henvendelse til. Kurt Brixius, Silkeborg. Tlf Hvis du mangler transfers til din knallert, enten til tank, stel, eller kædeskærm, så har jeg måske det du mangler. Jeg har transfers til næsten alle de gamle veteranknallerter, til fornuftige priser. Henvendelse til. Tove Isager. Tlf

3 NSU QUICKLY de ka` endnu! FORMANDSNYT!!! V/Lasse Paulsen. Endnu et år er gået i vores lille klub, som nu ikke er så lille mere, Vi er nu 48 medlemmer i klubben, og det synes jeg er ret så imponerende når man tænker på at vi var 5 gutter med interesse i veteranknallerter som stiftede klubben i Alle 5 er i øvrigt stadig medlemmer af klubben. Julen er vel overstået, med endnu et hyggeligt julearrangement, Som vi af pladsmæssige årsager havde flyttet til lærerværelset på Engstrandskolen. Før jul blev jeg ringet op af et medlem fra veteranknallertklubben Aktiv, ved Silkeborg som spurgte mig om vores klub ville have deres stand på den kommende motorcykeludstilling i Bella Center Foræret ganske gratis. Det var jo et fornuftigt tilbud fra det jyske, Og dem har jeg erfaring med at dem skal man skynde sig at sige ja tak til. Det er en stand på 18 m2, så der er kun plads til 7-8 knallerter. Udstillingen finder sted den Februar. Det er mit håb at en masse af vores medlemmer har tid og lyst til at besøge vores stand. (nærmere info inde i bladet). På vores nyligt overståede bestyrelsesmøde, snakkede vi om rengøring og oprydning i vores lokaler, det skal vi alle sammen i fællesskab blive lidt bedre til. Vi vil meget gerne have nedsat et turudvalg, som kan arrangere vores løb og ture og andre aktiviteter, så det ikke altid er de samme mennesker som står for det. Hvis der er nogle medlemmer som har nogle gode ideer, og har tid og lyst til at hjælpe klubben kan man skrive sig på listen på opslagstavlen, vi tager det også op på generalforsamlingen. Formanden. Forsidebilledet: Smith og Co. Automobil anno 1905.

4 Veteranknallert-klubben Stemplet Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446. Referat af bestyrelsesmøde den 15. januar 2009 kl i klblokalet. Tilstede: Erik, Svend, Jens, Niels, Lasse, Tommy (referent). 1. Generalforsamling Eventuelle forslag. Generalforsamling bliver afholdt den 10 marts kl på Lærerværelset på Engstrandskolen. SCO Record På valg er: 1. Ordinært best. medlem Jens Lassen. Vælges for 2 år. 2. Kasserer Niels Jørgensen (som også indgår som ordinært best.medlem). Vælges for 1. år. 3. Suppleant Erik Falk Vælges for 1. år 4. Revisor Erik Nurup. Vælges for 1. år. Bestyrelsen har et forslag: Kontingentet for 2010 forhøjes til 175 kr. Åbningstiderne hver tirsdag fastholdes som noget permanent. Generalforsamlingen skal indkaldes senest 23. februar. Forslag skal være best. i hænde senest 3. marts. 2. Udstilling : Tid: den februar 2009 Sted: Bellacentret. Vi har en mindre stand. Vi forsøger at involvere nye medlemmer. det tilstræbes at der er 1. Velo, 1. Kreidler, 1. Puch. 1. SCO, 1 røvskubber. Der må meget gerne være en knallert, som er i brugbar stand uden restaurering. Udstillingsansvarlige eftersøges ved opslag. 3. Løbsdatoer Der nedsættes et turudvalg, som tager sig af turene. Turansvarlige eftersøges ved opslag og på generalforsamlingen. 4. Rengøring af lokaler, oprydning. Vi er nødt til at gøre oftere rent. Der laves turnus, hvor man kommer ½-1 time for møder og rydder op. Herunder Vinduespudsning wc rengøring, gulvvask, oprydning garage. Denne gang har vi valgt Vores nye medlem Jan Rasmussens nyindkøbte SCO Record fra Dette eksemplar er i meget fin stand, og den starter og kører rigtig fint. Vi glæder os til at se Jan deltage i vores løb på sin SCO.

5 5. Regler for salg af reservedele og forbrugsmaterialer. Yamaha FS1 DX Yamaha fs1 4 gear, var op gennem 70erne drengenes foretrukne knallert. Vi husker sikkert alle sammen denne fine knallert fra vores ungdom. Da firmaet T.Hansen dukker op i midten af 90erne, ændrer denne knallert udseende. Ting som anderøvssæde og profilbagsvinger bliver synonymt med denne knallert, (desværre). Man betaler alle materialer, der forbruges i klubben. Der placeres en bøtte hvor man kan lægge sine bidrag i. Man betaler efter eget skøn. Her er kun tale om forbrugsmaterialer som slibeskiver, bor m.v. og ikke reservedele. Reservedele betales efter skøn foretaget af best. medlem. 6. Færdiggørelse af værksted og regler for brug. Der skal laves plan over, hvad der mangler på værksted. Dette sker på næste medlemsmøde. Her efterlyses frivillige til arbejdet. Tommy laver reglerne færdige og laminerer til opsætning. Det forklares til alle om udlånssedler og værkstedsbookingsliste, der er ophængt på værkstedet. Der sættes hylde op til håndrens ved vask på kontor. der må herefter ikke vaskes sorte hænder på toilet. 7. Stand på stumpemarked Holbæk. Hvem deltager? (kun få personer!) 8. Restaurering af klubknallerter. Svend fortsætter maxiprojekt. Velo Solex udstykkes således at mange deltager med delprojekter. Dette sættes i system. 9. Evt. Der orienteres om knallertforsikringspræmier i næste blad. (Erik). Forslag til merchandicing. Der sælges T-shirts m. logo, emblemer, klistermærker, nøgleringe, krus og hvad man ellers kan finde på. Kan man købe klubrelaterede genstande får medlemmerne større tilknytning. det blev ikke besluttet hvem der gør hvad i forbindelse med dette men der bør nok findes opfindsomme medlemmer, der kan tage sig af denne del i samarbejde mad kassereren. OPGAVELISTE: 1. Udstillere til Bella C. 2. Tur-udvalg 3. Frivillige til rengøring/ oprydning 4. Frivillige til færdiggørelse af værksted. 5. Deltagere til Holbæk 6. Frivillige til restaurering af VeloSolex 7. Frivillige til merchandicing.

6 klubben har fået et af politiets gamle rullefelter foræret. Denne politimand anno 1962 fulgte heldigvis kke med. Her er en gammel fransk reklame for Velo Solex. Vi er flere i klubben der glæder os til at se nogle af vores medlemmer deltage på deres Velo Solexer, på vores ture og løb. Der bliver hvert år arrangeret et Velo Solex rally på Bornholm, og ligeledes et i Skælskør.

7 SIDEN SIDST!!! Siden sidste blad udkom, har vi fået 4 nye medlemmer. VELKOMMEN TIL!! Jannick Collenette. Hvidovre. Puch Maxi. Jan Bo Rasmussen. Hvidovre. SCO 1 gear. Michael Larsen. Grevinge. Yamaha fs 1 4 gear. Poul Andersen. Hvidovre. SCO 3 gear, Diesella. Til Medlemmerne af Veteranknallertklubben Stemplet. Når og hvis i flytter, så vær venlig at ringe til formanden Og oplys om jeres nye adresse og eventuelle nye telefon- Nummer. INFORMATION!! Det er igen tid for kontingentindbetaling. I kan enten betale med den medsendte bankgiro, eller kontant på en klubaften. HUSK kontingentet skal være indbetalt senest 1 Marts 2009, ellers mister man retten til at deltage i vores generalforsamling.

8 Veteranknallert forsikring. Der er kommet en ny forsikrings-annoncør Veteranforsikring Danmark. Det er forårsaget af at Aros har ændret deres tegningsregler og sat præmien op fra ca. 320 kr. til 816 kr. Men efter en samtale med Aros har jeg fået en forklaring og derfor vil jeg nedenfor kort beskrive forsikringsbetingelser for henholdsvis Aros, Veteran-forsikring Danmark og Gartnernes Forsikring administreret gennem Fyns Veteranknallert Klub. Veteranforsikring Danmark, v/ Ole Højgaard tlf Web-adresse: Forudsætninger: Krav om medlemskab af en veteranknallert klub. Veteranknallerten skal være mindst 25 år gammel. Køretøjet skal være historisk korrekt og i original stand. Køretøjet må kun bruges som hobbykøretøj og ikke som dagligt brugs-køretøj. Veterankøretøjet skal tilstræbes opbevaret i lukket og aflåst garage. Forsikringssummen fastsættes efter køretøjets dagsværdi. Forsikringen kan tegnes som en ansvarsforsikring og eller en ansvar+ kaskoforsikring. Der er ingen selvrisiko. Forsikringspræmier for veteranknallert: Dagsværdi i kr. Ansvar + kasko Ansvar alene Fyns Veteranknallert Klub, v/leif Larsen tlf eller Søren Larsen tlf Fyns Veteranknallert Klub og V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S har udarbejdet forsikringstilbud til klubbernes medlemmer gennem Gartnernes Forsikring. Som noget nyt er ordningen nu udvidet til at kunne omfatte en knallert alene til reduceret pris. Forudsætninger: Medlemmet er fører af knallerten. Knallerten er mere end 25 år gammel. Stelnummer og mærke på op til 3 knallerter er registreret under medlemmets navn i klubben. Medlemskab af en veteranknallert klub. Fyns Veteranknallert Klub administrerer ordningen og forsikringspræmien vil blive opkrævet 1 gang årligt. Forsikringspræmier for veteranknallert: 1: Forsikringen dækker op til 3 veteranknallerter på en police til årlig præmie på 610 kr. 2. Forsikringen dækker 1 veteranknallertknallert til årlig præmie på 340 kr. Aros forsikring, tlf aros@aros-forsikring.dk Web-adresse: Forudsætninger: Ansvarsforsikringen er lovpligtig. Den dækker det ansvar, du kan pådrage dig for skader, som du forvolder på andre mennesker og deres ting, når du bruger knallerten. Forsikringspræmie: 816 kr./år Aros har ændret forsikringsbetingelserne for knallerter, så man nu kun har knallertansvarsforsikring for ikke registreringspligtig knallert (30 km) og for registreringspligtig knallert (30 km og 45 km). Det medfører at veteranknallerter forsikres som andre knallerter og der er dermed ingen krav til alder for knallerten. Den væsentligste ændring i forsikringsbetingelserne er på opsigelse: Før var det med 30 dages varsel til udgangen af en måned, Nu er det med 1 måneds varsel til et forsikrings års udløb. Jeg har kontaktet Aros for at høre nærmere om ændringerne og har efter en behagelig samtale fået følgende oplysninger: De nuværende forsikringer, der er tegnet på veteranknallerter, kører indtil videre med den gamle pris ca. 320 kr.; men det kan på nuværende tidspunkt ikke oplyses om det senere vil blive ændret. Ved nytegning af forsikring på veteranknallert alene, bliver prisen 816 kr. det vil sige at de går ind på lige fod med nye knallerter. Hvis man flytter alle sine forsikringer (bil, mc, hus, familie, mv.) over i Aros, kan man tegne en veteranknallert forsikring til den lave pris på ca. 320 kr. Så set med lidt andre øjne, så hjalp Aros veteranknallert klubberne og forbeholdt sig ret til at tilbyde de andre forsikringer (bil, mc, hus, familie mv.) til de medlemmer der tegnede en veteranknallertforsikring, men de benyttede sig ikke af det. Nu har de ændret det, til at man skal samle sine forsikringer hos dem, så kan man få en billig veteranknallertforsikring; så må det enkelte medlem selv beslutte sig.

er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned.

er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. STEMPEL- NYT!! er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens idrætscenter, Hvidovrevej 446. 2650 Hvidovre. Klubbens hjemmeside:

Læs mere

STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned.

STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446. 2650 Hvidovre. Klubben kan

Læs mere

Jubilæums blad nr. 1.

Jubilæums blad nr. 1. Jubilæums blad nr. 1. STEMPEL- NYT!! er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens idrætscenter, Hvidovrevej 446, 2650

Læs mere

Side 12. Fint restaureret Bolinder Munktell

Side 12. Fint restaureret Bolinder Munktell Side 12 Juni kvartal 2014 12. Årgang Medlemsblad Fint restaureret Bolinder Munktell Side 2 Side 11 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil: 4091 8264

Læs mere

STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned.

STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. STEMPEL- NYT!! Er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446. 2650 Hvidovre. Klubben kan

Læs mere

Læs inde i bladet om: Wittler / Malaguti Wooler Futura. Nr. 28 2013

Læs inde i bladet om: Wittler / Malaguti Wooler Futura. Nr. 28 2013 Læs inde i bladet om: Wittler / Malaguti Wooler Futura Nr. 28 2013 Redaktionen er: Bent Petersen, Jan Bo Rasmussen (ansv. h.). Stof til bladet afleveres til et redaktionsmedlem eller indsendes på e-mail

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

LANDSFORENINGEN AUTISME RIBE KREDS. Medlemsblad Juni 2009

LANDSFORENINGEN AUTISME RIBE KREDS. Medlemsblad Juni 2009 LANDSFORENINGEN AUTISME RIBE KREDS Medlemsblad Juni 2009 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Køb / salg / bytte side 2 Tag med til Fun World - Esbjerg side 3 Referat fra generalforsamling 2009 side 4+5 Bestyrelses /

Læs mere

M e d l e m s b l a d

M e d l e m s b l a d Side 12 September kvartal 2014 12. Årgang M e d l e m s b l a d Traktorringridning i Bøjden 2014 Side 2 Side 11 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil:

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010.

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Dagsorden: 1. Protokol 2. Konstituering af ny bestyrelse 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra øvrig best. 5. Siden sidst fra varmemesteren

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/3-2016 Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede 1. Valg af dirigent Søren H 2. Valg af referent Niels Verner 3. Formandens

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser Dækker din Veteran-forsikring, skulle uheldet være ude?? Min gjorde ikke, i stedet blev den opsagt!!! En fortælling, blandet med synspunkter o.a., om en forsikrings-erklæret bastard-bil At ens bil, af

Læs mere

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon.

Struer jernbaneklub. Januar Mh 304 ved Struer MR center vest d samt formanden Egon. Struer jernbaneklub Januar 2005 Mh 304 ved Struer MR center vest d.2004-09-18 samt formanden Egon. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen 97407433 Kasserer: Erik Linaa 97840687 Bestyrelsesmedlemmer: Kim Hansen

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 05. februar 2015 Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 1. Foreningens navn 2. Foreningens formål 3. Foreningens medlemmer 4. Ind- og udmeldelse af foreningen 5. Kontingent 6. Regnskabsåret 7.

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Læs inde i bladet om : Kontingent indbetaling 2014 Rabat-aftale med THansen Indkaldelse til generalforamling 2014. Nr. 30 2014

Læs inde i bladet om : Kontingent indbetaling 2014 Rabat-aftale med THansen Indkaldelse til generalforamling 2014. Nr. 30 2014 Læs inde i bladet om : Kontingent indbetaling 2014 Rabat-aftale med THansen Indkaldelse til generalforamling 2014 Nr. 30 2014 Redaktionen er: Julius Nielsen, Bent Petersen, Sven Nielsen (ansv. h.). Stof

Læs mere

Klubbladet, Veterantrailer.dk

Klubbladet, Veterantrailer.dk Klubbladet, Veterantrailer.dk Klubben har kunnet fejre 3 års fødselsdag. Blad 8. Forår - 2014 Og vi har igen afholdt generalforsamling og klubmøde hos Sussi og Carsten i Ulfborg. Veterantrailer.dk. Blad

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 DAGSORDEN IFØLGE VEDTÆGTERNES 8 1. Valg af dirigent. Kurt Jerritslev blev valgt der konstaterede at generalforsamlingen var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub 17-04-2017 Rev. 27-12-2017 Formand Hans Erik Johansen Repræsentere klubben udadtil (Myndigheder, Nordals Idrætscenter, Ældre sagen m. m.) Indkalde til og ledelse

Læs mere

E-mail. Adresse. Margretelundsvej 2,4640 Faxe. Adresse. vordingborgvej 554,4683 Rønnede. Adresse. Egedevej 14,4640 Faxe. Adresse

E-mail. Adresse. Margretelundsvej 2,4640 Faxe. Adresse. vordingborgvej 554,4683 Rønnede. Adresse. Egedevej 14,4640 Faxe. Adresse FAXE Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon 56 20 30 00 - Fax 56 20 30 01 E-mail kommunen@faxekommune dk KOMMUNE Sendes til kommunens folkeoplysningsudvalg Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev INDGÅET

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Maj. Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang

Maj. Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang Maj Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang 2013 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.: 2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grenen Kunstforening Foreningens hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 FORENINGENS FORMÅL Foreningens formål er at fremme

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

Referat fra Generalforsamling KOM den

Referat fra Generalforsamling KOM den Referat fra Generalforsamling KOM den 24.02.2018 1. Valg af dirigent Freddy Pedersen. 2. Formandens beretning Formandens beretning aflagt af formand Stig Kristensen. 3. Fremlæggelse af revideret driftsregnskab

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Maj 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand & kontaktperson til DT: Steen Andersen, Højensvej 129, Egense Tlf. 2066 2026 Næstformand : Ebbe Jørgensen, Magnavej

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Februar 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindevej

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Alm. Brand Veterankøretøjsforsikring

Alm. Brand Veterankøretøjsforsikring Alm. Brand Veterankøretøjsforsikring en del af Alm. Brand WWW. A L M B R A N D. D K ALM. SUND FORNUFT indhold 2 Nordisk veteran 4 Tegningsregler 2010 4 Præmier for ansvars- og kaskoforsikring 5 Stilstandskaskoforsikring

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004 OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004 Indhold Information 2 Leder 3 Forsidebilledet 4 Ny bestyrelse 4 Campingvogn 5 Hjemmesiden 5 Fordrag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Nyhedsbrev 03. februar 2015

Nyhedsbrev 03. februar 2015 Nyhedsbrev 03. februar 2015 Trædrejning Nu er vi klar med undervisning i trædrejning. Indtil videre er der undervisning hver Tirsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00 Torsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

M e d l e m s b l a d

M e d l e m s b l a d Side 12 September kvartal 2015 13. Årgang M e d l e m s b l a d Nyrenoveret Ferguson Side 2 Side 11 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil: 4091 8264

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

1.1 Klubbens navn er Amager Boldklub Tårnby i daglig tale AB Tårnby. 1.2 Klubbens binavne er: Amager Boldklub af 1970 og Tårnby Boldklub.

1.1 Klubbens navn er Amager Boldklub Tårnby i daglig tale AB Tårnby. 1.2 Klubbens binavne er: Amager Boldklub af 1970 og Tårnby Boldklub. Udkast version 1.3, 10-08-08 Amaliegade 31 DK-1256 København K Tel +45 33 32 20 12 Fax +45 33 32 24 74 Mail lrlaw@lrlaw.dk www.lassenricard.dk Advokataktieselskab Cvr 16725641 V E D T Æ G T E R F O R [

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria. Referat af bestyrelsesmøde den 11. september 2007 kl. 1915 Hos Ejlev Kuur, Egevænget 28, 8310 Tranbjerg. Tilstede: Mariann, Hans Henrik, Ejlev, René og Jacob. Afbud fra

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub Kære bridge-spiller! Velkommen til Islev Bridge Klub. Vi er en aktiv bridgeklub, hvor klublivet bridge, hygge og venskaber er i højsædet, og hvor medlemmerne selv driver

Læs mere

Grundejerforeningen Tyregården. www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com. Velkommen til Generalforsamling 2015

Grundejerforeningen Tyregården. www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com. Velkommen til Generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Tyregården www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com Velkommen til Generalforsamling 2015 Valg referent Valg af revisor - evt. revisor-suppleant Valg referent Valg af revisor evt. revisor-suppleant

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018.

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Midt- og Vestjyllands Politis Sprogforening afholdt den 15. marts 2017 kl. 15.00 generalforsamling. Der deltog 3 medlemmer

Læs mere

Januar 2006. Medlemsblad for

Januar 2006. Medlemsblad for Januar 2006. Medlemsblad for Allinge-Sandvig Byforenings Bestyrelse. Formand: Anders Koefoed Larsen, Kampeløkken 9, 3770 Allinge, tlf. 56 48 06 17, e-mail: akl@vip.cybercity.dk Næstformand: Richardt Bendtsen,

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<<

Motorbådsklubben >>Guldborgsund<< 1. Navn og formål Klubbens navn er Motorbådsklubben Guldborgsund, hvis formål er at danne samlingssted for sejlog motorbådssportens udøvere. Klubben varetager medlemmernes interesser over for myndighederne,

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub 17-04-2017 Rev. 16-12-2018 Formand Hans Erik Johansen Repræsentere klubben udadtil (Myndigheder, Nordals Idrætscenter, Ældre sagen m. m.) Indkalde til og ledelse

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Klubbladet, Veterantrailer.dk

Klubbladet, Veterantrailer.dk Klubbladet, Veterantrailer.dk Blad 2. Vinter 2010 Baggrund: Hæftet er ment som opfølgning på stiftende generalforsamling i Ulfborg d. 12/12 kl. 12 HIP HIP HURRA Klubben er stiftet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Læs mere