STEMPEL- NYT!! Køb Salg Bytte! Bestyrelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STEMPEL- NYT!! Køb Salg Bytte! Bestyrelsen"

Transkript

1

2 STEMPEL- NYT!! er medlemsblad for Veteranknallertklubben Stemplet (VKS). Og bladet udkommer cirka hver tredje måned. Klubbens adresse: Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej Hvidovre Klubbens hjemmeside: Klubaftener: Hver Tirsdag, fra kl. 19,00 23,00 Bestyrelsen Formand: Lasse Paulsen, Telefon: Mobiltelefon træffes bedst efter kl. 19,00. Næ stformand: Jens Lassen, Kasserer: Niels b Jørgensen. Sekretær: Tommy Gjøl. Bestyrelsesmedlem: Sven Nielsen: Revisor: Erik Nurup. Bladudvalg Bladudvalgets medlemmer: Lasse Paulsen, Erik Nurup, Julius Nielsen, Jan Rasmussen. Hjemmesideansvarlig: Julius Nielsen. Indlæg til bladet, kan afleveres til et af bladudvalgets medlemmer på en klubaften, eller sendes pr mail til Køb Salg Bytte! Reservedele til Jawa automatic sælges, jeg har masser af nye dele til Jawa. skærme, tanke, styr, motordele, 2 fabriksnye stel, fælge, Ledningsnet, greb, og meget mere. Henvendelse til Jacques Peschardt. Tlf Masser af Kreidlerdele sælges. Cykler og cykeldele sælges. 1 forhjul til Suzuki Samurai. 250-kr. 1 nyt skærmsæt til Kreidler Mofa. 400-kr. Henvendelse til Lasse Paulsen. tlf SØGES / KØBES. Puch knallerter købes VS MS OG VZ + reservedele købes. Henvendelse til Jens Lassen. Mobil Klubben mangler 2 dæk til en Velo Solex DIVERSE. Hvis du står og mangler dæk til din knallert, har jeg de fleste størrelser liggende, ellers prøver jeg at skaffe dem. Henvendelse til. Kurt Brixius, Silkeborg. Tlf Hvis du mangler transfers til din knallert, enten til tank, stel, eller kædeskærm, så har jeg måske det du mangler. Jeg har transfers til næsten alle de gamle veteranknallerter, til fornuftige priser. Henvendelse til. Tove Isager. Tlf

3 NSU QUICKLY de ka` endnu! FORMANDSNYT!!! V/Lasse Paulsen. Endnu et år er gået i vores lille klub, som nu ikke er så lille mere, Vi er nu 48 medlemmer i klubben, og det synes jeg er ret så imponerende når man tænker på at vi var 5 gutter med interesse i veteranknallerter som stiftede klubben i Alle 5 er i øvrigt stadig medlemmer af klubben. Julen er vel overstået, med endnu et hyggeligt julearrangement, Som vi af pladsmæssige årsager havde flyttet til lærerværelset på Engstrandskolen. Før jul blev jeg ringet op af et medlem fra veteranknallertklubben Aktiv, ved Silkeborg som spurgte mig om vores klub ville have deres stand på den kommende motorcykeludstilling i Bella Center Foræret ganske gratis. Det var jo et fornuftigt tilbud fra det jyske, Og dem har jeg erfaring med at dem skal man skynde sig at sige ja tak til. Det er en stand på 18 m2, så der er kun plads til 7-8 knallerter. Udstillingen finder sted den Februar. Det er mit håb at en masse af vores medlemmer har tid og lyst til at besøge vores stand. (nærmere info inde i bladet). På vores nyligt overståede bestyrelsesmøde, snakkede vi om rengøring og oprydning i vores lokaler, det skal vi alle sammen i fællesskab blive lidt bedre til. Vi vil meget gerne have nedsat et turudvalg, som kan arrangere vores løb og ture og andre aktiviteter, så det ikke altid er de samme mennesker som står for det. Hvis der er nogle medlemmer som har nogle gode ideer, og har tid og lyst til at hjælpe klubben kan man skrive sig på listen på opslagstavlen, vi tager det også op på generalforsamlingen. Formanden. Forsidebilledet: Smith og Co. Automobil anno 1905.

4 Veteranknallert-klubben Stemplet Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446. Referat af bestyrelsesmøde den 15. januar 2009 kl i klblokalet. Tilstede: Erik, Svend, Jens, Niels, Lasse, Tommy (referent). 1. Generalforsamling Eventuelle forslag. Generalforsamling bliver afholdt den 10 marts kl på Lærerværelset på Engstrandskolen. SCO Record På valg er: 1. Ordinært best. medlem Jens Lassen. Vælges for 2 år. 2. Kasserer Niels Jørgensen (som også indgår som ordinært best.medlem). Vælges for 1. år. 3. Suppleant Erik Falk Vælges for 1. år 4. Revisor Erik Nurup. Vælges for 1. år. Bestyrelsen har et forslag: Kontingentet for 2010 forhøjes til 175 kr. Åbningstiderne hver tirsdag fastholdes som noget permanent. Generalforsamlingen skal indkaldes senest 23. februar. Forslag skal være best. i hænde senest 3. marts. 2. Udstilling : Tid: den februar 2009 Sted: Bellacentret. Vi har en mindre stand. Vi forsøger at involvere nye medlemmer. det tilstræbes at der er 1. Velo, 1. Kreidler, 1. Puch. 1. SCO, 1 røvskubber. Der må meget gerne være en knallert, som er i brugbar stand uden restaurering. Udstillingsansvarlige eftersøges ved opslag. 3. Løbsdatoer Der nedsættes et turudvalg, som tager sig af turene. Turansvarlige eftersøges ved opslag og på generalforsamlingen. 4. Rengøring af lokaler, oprydning. Vi er nødt til at gøre oftere rent. Der laves turnus, hvor man kommer ½-1 time for møder og rydder op. Herunder Vinduespudsning wc rengøring, gulvvask, oprydning garage. Denne gang har vi valgt Vores nye medlem Jan Rasmussens nyindkøbte SCO Record fra Dette eksemplar er i meget fin stand, og den starter og kører rigtig fint. Vi glæder os til at se Jan deltage i vores løb på sin SCO.

5 5. Regler for salg af reservedele og forbrugsmaterialer. Yamaha FS1 DX Yamaha fs1 4 gear, var op gennem 70erne drengenes foretrukne knallert. Vi husker sikkert alle sammen denne fine knallert fra vores ungdom. Da firmaet T.Hansen dukker op i midten af 90erne, ændrer denne knallert udseende. Ting som anderøvssæde og profilbagsvinger bliver synonymt med denne knallert, (desværre). Man betaler alle materialer, der forbruges i klubben. Der placeres en bøtte hvor man kan lægge sine bidrag i. Man betaler efter eget skøn. Her er kun tale om forbrugsmaterialer som slibeskiver, bor m.v. og ikke reservedele. Reservedele betales efter skøn foretaget af best. medlem. 6. Færdiggørelse af værksted og regler for brug. Der skal laves plan over, hvad der mangler på værksted. Dette sker på næste medlemsmøde. Her efterlyses frivillige til arbejdet. Tommy laver reglerne færdige og laminerer til opsætning. Det forklares til alle om udlånssedler og værkstedsbookingsliste, der er ophængt på værkstedet. Der sættes hylde op til håndrens ved vask på kontor. der må herefter ikke vaskes sorte hænder på toilet. 7. Stand på stumpemarked Holbæk. Hvem deltager? (kun få personer!) 8. Restaurering af klubknallerter. Svend fortsætter maxiprojekt. Velo Solex udstykkes således at mange deltager med delprojekter. Dette sættes i system. 9. Evt. Der orienteres om knallertforsikringspræmier i næste blad. (Erik). Forslag til merchandicing. Der sælges T-shirts m. logo, emblemer, klistermærker, nøgleringe, krus og hvad man ellers kan finde på. Kan man købe klubrelaterede genstande får medlemmerne større tilknytning. det blev ikke besluttet hvem der gør hvad i forbindelse med dette men der bør nok findes opfindsomme medlemmer, der kan tage sig af denne del i samarbejde mad kassereren. OPGAVELISTE: 1. Udstillere til Bella C. 2. Tur-udvalg 3. Frivillige til rengøring/ oprydning 4. Frivillige til færdiggørelse af værksted. 5. Deltagere til Holbæk 6. Frivillige til restaurering af VeloSolex 7. Frivillige til merchandicing.

6 klubben har fået et af politiets gamle rullefelter foræret. Denne politimand anno 1962 fulgte heldigvis kke med. Her er en gammel fransk reklame for Velo Solex. Vi er flere i klubben der glæder os til at se nogle af vores medlemmer deltage på deres Velo Solexer, på vores ture og løb. Der bliver hvert år arrangeret et Velo Solex rally på Bornholm, og ligeledes et i Skælskør.

7 SIDEN SIDST!!! Siden sidste blad udkom, har vi fået 4 nye medlemmer. VELKOMMEN TIL!! Jannick Collenette. Hvidovre. Puch Maxi. Jan Bo Rasmussen. Hvidovre. SCO 1 gear. Michael Larsen. Grevinge. Yamaha fs 1 4 gear. Poul Andersen. Hvidovre. SCO 3 gear, Diesella. Til Medlemmerne af Veteranknallertklubben Stemplet. Når og hvis i flytter, så vær venlig at ringe til formanden Og oplys om jeres nye adresse og eventuelle nye telefon- Nummer. INFORMATION!! Det er igen tid for kontingentindbetaling. I kan enten betale med den medsendte bankgiro, eller kontant på en klubaften. HUSK kontingentet skal være indbetalt senest 1 Marts 2009, ellers mister man retten til at deltage i vores generalforsamling.

8 Veteranknallert forsikring. Der er kommet en ny forsikrings-annoncør Veteranforsikring Danmark. Det er forårsaget af at Aros har ændret deres tegningsregler og sat præmien op fra ca. 320 kr. til 816 kr. Men efter en samtale med Aros har jeg fået en forklaring og derfor vil jeg nedenfor kort beskrive forsikringsbetingelser for henholdsvis Aros, Veteran-forsikring Danmark og Gartnernes Forsikring administreret gennem Fyns Veteranknallert Klub. Veteranforsikring Danmark, v/ Ole Højgaard tlf Web-adresse: Forudsætninger: Krav om medlemskab af en veteranknallert klub. Veteranknallerten skal være mindst 25 år gammel. Køretøjet skal være historisk korrekt og i original stand. Køretøjet må kun bruges som hobbykøretøj og ikke som dagligt brugs-køretøj. Veterankøretøjet skal tilstræbes opbevaret i lukket og aflåst garage. Forsikringssummen fastsættes efter køretøjets dagsværdi. Forsikringen kan tegnes som en ansvarsforsikring og eller en ansvar+ kaskoforsikring. Der er ingen selvrisiko. Forsikringspræmier for veteranknallert: Dagsværdi i kr. Ansvar + kasko Ansvar alene Fyns Veteranknallert Klub, v/leif Larsen tlf eller Søren Larsen tlf Fyns Veteranknallert Klub og V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S har udarbejdet forsikringstilbud til klubbernes medlemmer gennem Gartnernes Forsikring. Som noget nyt er ordningen nu udvidet til at kunne omfatte en knallert alene til reduceret pris. Forudsætninger: Medlemmet er fører af knallerten. Knallerten er mere end 25 år gammel. Stelnummer og mærke på op til 3 knallerter er registreret under medlemmets navn i klubben. Medlemskab af en veteranknallert klub. Fyns Veteranknallert Klub administrerer ordningen og forsikringspræmien vil blive opkrævet 1 gang årligt. Forsikringspræmier for veteranknallert: 1: Forsikringen dækker op til 3 veteranknallerter på en police til årlig præmie på 610 kr. 2. Forsikringen dækker 1 veteranknallertknallert til årlig præmie på 340 kr. Aros forsikring, tlf Web-adresse: Forudsætninger: Ansvarsforsikringen er lovpligtig. Den dækker det ansvar, du kan pådrage dig for skader, som du forvolder på andre mennesker og deres ting, når du bruger knallerten. Forsikringspræmie: 816 kr./år Aros har ændret forsikringsbetingelserne for knallerter, så man nu kun har knallertansvarsforsikring for ikke registreringspligtig knallert (30 km) og for registreringspligtig knallert (30 km og 45 km). Det medfører at veteranknallerter forsikres som andre knallerter og der er dermed ingen krav til alder for knallerten. Den væsentligste ændring i forsikringsbetingelserne er på opsigelse: Før var det med 30 dages varsel til udgangen af en måned, Nu er det med 1 måneds varsel til et forsikrings års udløb. Jeg har kontaktet Aros for at høre nærmere om ændringerne og har efter en behagelig samtale fået følgende oplysninger: De nuværende forsikringer, der er tegnet på veteranknallerter, kører indtil videre med den gamle pris ca. 320 kr.; men det kan på nuværende tidspunkt ikke oplyses om det senere vil blive ændret. Ved nytegning af forsikring på veteranknallert alene, bliver prisen 816 kr. det vil sige at de går ind på lige fod med nye knallerter. Hvis man flytter alle sine forsikringer (bil, mc, hus, familie, mv.) over i Aros, kan man tegne en veteranknallert forsikring til den lave pris på ca. 320 kr. Så set med lidt andre øjne, så hjalp Aros veteranknallert klubberne og forbeholdt sig ret til at tilbyde de andre forsikringer (bil, mc, hus, familie mv.) til de medlemmer der tegnede en veteranknallertforsikring, men de benyttede sig ikke af det. Nu har de ændret det, til at man skal samle sine forsikringer hos dem, så kan man få en billig veteranknallertforsikring; så må det enkelte medlem selv beslutte sig.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Nadia, Holland, Kåre, Steffen, Thorup, Kahtrine, Baagøe Afbud: Parbæk Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

SAB-Nyt Sund lejerøkonom i Svendborg læs mere på g 7 side 6 o

SAB-Nyt Sund lejerøkonom i Svendborg læs mere på g 7 side 6 o SAB-Nyt Sund lejerøkonomi i Svendborg læs mere på side 6 og 7 Ekstraordinære afdelingsmøder i 7, 8, 9 og 11 Beboerne i de tre afdelinger skal stemme om ny antenneleverandør. 13 8 23 3 Svendborg Andels-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Afbud: Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter gang i tiltag for at få mere styr på cafeen. Der er 4 delopgaver;

Læs mere

MEJERISTEN. »Randers afdeling« Pensionist-kontingent. side 3. side 12. Nummer 4 November 2007 84. årgang Udgivet af Danske Mejeristers Fagforening

MEJERISTEN. »Randers afdeling« Pensionist-kontingent. side 3. side 12. Nummer 4 November 2007 84. årgang Udgivet af Danske Mejeristers Fagforening MEJERISTEN side 3»Randers afdeling«side 12 Pensionist-kontingent Nummer 4 November 2007 84. årgang Udgivet af Danske Mejeristers Fagforening MEJERISTEN Medlemsblad for Danske Mejeristers Fagforening Tilsluttet

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Kan foreningens bestyrelse gå af midt i valgperioden?

Kan foreningens bestyrelse gå af midt i valgperioden? OM Foreninger: Kan foreningens bestyrelse gå af midt i valgperioden? Hvordan er reglerne for en forenings bestyrelse, som ønsker at gå af midt i en periode? Kan man overhovedet det? Hvad skal der til for

Læs mere

Illustrationer: Claes Movinnvi Referent: Elizabeth Hjortborg

Illustrationer: Claes Movinnvi Referent: Elizabeth Hjortborg Illustrationer: Claes Movinnvi Referent: Elizabeth Hjortborg 1 Til medlemmerne. Der indkaldes hermed til Studiebyens ordinære generalforsamling: Tirsdag den 20. marts 2013, kl. 19.30 i Helleruplund Kirkes

Læs mere

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave NYHEDSBREV DATO GREVE GANGSPORT ÅRGANG NUMMER 3 MARTS 2013 I denne udgave Bestyrelsens hjørne Medlemmernes hjørne Omtale af generalforsamlingen Kommende aktiviteter Tillæg med referat og vedtægter BESTYRELSENS

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

PADLEN. 494 - februar 2011. Medlemsblad for Lyngby Kanoklub

PADLEN. 494 - februar 2011. Medlemsblad for Lyngby Kanoklub PADLEN Medlemsblad for Lyngby Kanoklub 494 - februar 2011 Lyngby Kanoklub størst Generalforsamling 2011 Årsregnskab 2010 Kriminalrapporten Forsikring Fastelavn Panik Stormødereferat Stands ulykken Begynderkurser

Læs mere

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 1 (34) Marts 2009

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 1 (34) Marts 2009 R O A D S T A R Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 1 (34) Marts 2009 Velkommen til ROADSTAR et nyhedsbrev primært beregnet på udsendelse via e-mail til medlemmerne af MX-5 Club Denmark. Indhold: I dette

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat af: Generalforsamling i Vejle Motorbåd Klub Torsdag, den 10. april 2014 Generalforsamling den 10. april

Læs mere

Fuglene Medlemsblad for Randers fugleforening

Fuglene Medlemsblad for Randers fugleforening Fuglene Medlemsblad for Randers fugleforening 40. Årgang 2015 Juni. Nr. 3 24 Randers Fugleforening Stiftet 22 marts 1950 Formand: Søren Søgaard Ting parken 97, 8950 Ørsted TLF: 2034 9815 Mail: stenaltvej29@hotmail.com

Læs mere

Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN MARTS 2013 NR. 01. l Ny kranløsning på Marselisborg Havn... side 6

Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN MARTS 2013 NR. 01. l Ny kranløsning på Marselisborg Havn... side 6 Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN MARTS 2013 NR. 01 l Ny kranløsning på Marselisborg Havn... side 6 l Kasko- og ansvarsforsikring... side 10 l Solceller på sejlklubbens klubhus...

Læs mere

Formand går. Ny formand valgt. Pension. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening. Juni 2010

Formand går. Ny formand valgt. Pension. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening. Juni 2010 danske taxivognmænds arbejdsgiverforening Formand går Bestyrelsesformand Søren Madsen har trukket sig tilbage. Læs historien side 5. Ny formand valgt Gert Mark valgt som ny formand på ekstraordinær generalforsamling.

Læs mere

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010 Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 1, februar 2010 STANDERFEST 3 Fastelavn på havnen.. 6 Formanden har ordet 7 Velkommen støtte til klubbens unge 7 Jolleudvalg 11 Sejlerskole 14 Aktivitetsudvalg

Læs mere

Bjæverskov Grundejerforening Referat af Generalforsamling tirsdag den 22. marts 2011 kl. 19:30 i Bistroen Halvejen 2, Bjæverskov

Bjæverskov Grundejerforening Referat af Generalforsamling tirsdag den 22. marts 2011 kl. 19:30 i Bistroen Halvejen 2, Bjæverskov Bjæverskov Grundejerforening Referat af Generalforsamling tirsdag den 22. marts 2011 kl. 19:30 i Bistroen Halvejen 2, Bjæverskov Tilstede var der 37 stemmeberettede + 1 fuldmagt. ud af 364 medlemmer Bestyrelsen

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen, Nykøbing Falster November 2014 Vi har haft en god sommer og vi har haft et godt besøg af gæstesejlere! Billedet er fra en tirsdags sejlads, hvor gæsten

Læs mere

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com Formand: Kjeld Larsen Lolle Alle 25, 4891 Toreby L. Tlf. 5168 5830 - email: jkl.lolla@post.tele.dk Næstformand og sekretær: Karin Rasmussen, Grænge Skovvej 108, 4891 Toreby L. Tlf. 6139 1959 - email: karst1010@gmail.com

Læs mere

Bilforsikring 2012. Billigere bilforsikring til gode bilister

Bilforsikring 2012. Billigere bilforsikring til gode bilister Bilforsikring 2012 Billigere bilforsikring til gode bilister Overskud er Velkommen til GF og forsikring med overskud Hos GF er vi ikke som de andre. Vi vil kun forsikre gode bilister i fornuftige biler,

Læs mere

O M V E N D T A P R I L 2 0 1 3

O M V E N D T A P R I L 2 0 1 3 O M V E N D T A P R I L 2 0 1 3 April 2013 Til medlemmerne af Glostrup Grundejerforening Som tidligere sendes som orientering for foreningens medlemmer et referat fra generalforsamlingen den 13. marts

Læs mere

32. årgang Nr. 1 8. januar 2012. Tillykke. Rengøring sønd d. 16. jan. kl. 10 Stamgruppe 2

32. årgang Nr. 1 8. januar 2012. Tillykke. Rengøring sønd d. 16. jan. kl. 10 Stamgruppe 2 32. årgang Nr. 1 8. januar 2012 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Bilforsikring 2011. Billigere bilforsikring til gode bilister

Bilforsikring 2011. Billigere bilforsikring til gode bilister Bilforsikring 2011 Billigere bilforsikring til gode bilister Overskud er Velkommen til GF og forsikring med overskud Hos GF er vi ikke som de andre. Vi vil kun forsikre gode bilister i fornuftige biler,

Læs mere

VIRKSUND LYSTBÅDEHAVN

VIRKSUND LYSTBÅDEHAVN VIRKSUND LYSTBÅDEHAVN www.virksundlyst.dk. E-mail: virksund-lystbaadehavn@privat.dk 18. ÅRGANG NR. 125-6/2008 MEDLEMSBLAD FOR VIRKSUND LYSTBÅDEHAVN Virksund Lystbådehavns bestyrelse og udvalg: Formand...

Læs mere

HospiceNyt/21. Velkommen til HospiceNyt. Læs inde i bladet: 11. årgang April 2011

HospiceNyt/21. Velkommen til HospiceNyt. Læs inde i bladet: 11. årgang April 2011 Støtteforeningen for HospiceSønderjylland HospiceNyt/21 11. årgang April 2011 Foto: Jette Carstensen Velkommen til HospiceNyt HospiceNyt handler denne gang blandt andet om udbygningen af HospiceSønderjylland,

Læs mere

Godt og billigt forsikret

Godt og billigt forsikret 10 MINUTTER med GF Viborg Generalforsamling Se invitationen inde i bladet Godt og billigt forsikret Sammen sparer vi hinanden for meget Hvordan kan din bilforsikring være både god og billig? Svaret er:

Læs mere

HMOK - noter. Nr. 11. Læs i dette nummer: December. Medlemsblad for Hvidovre Motor Klub

HMOK - noter. Nr. 11. Læs i dette nummer: December. Medlemsblad for Hvidovre Motor Klub HMOK - noter Medlemsblad for Hvidovre Motor Klub Nr. 11 December 2008 Læs i dette nummer: Leder 3 RALLYLEDERENS ÅRSBERETNING 5 Medlemsstruktur og kontingent 2009 8 Formandens årsberetning 9 Klubmesterskab

Læs mere