Emhættekatalog april 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Emhættekatalog april 2010"

Transkript

1 Emhættekatalog april 2010

2 4 Oversigt 6 Indledning 8 Valg af emhætte 11 Silence Tech 12 Indeklima og ventilation 14 Vedligeholdelse og tilbehør 16 Væghængte design-emfang 24 Frithængende design-emfang 28 Udtræksemhætter 32 Klassiske emhætter 36 Centraludsugning 38 Tekniske data og priser 48 Tilbehør og priser Væghængte design-emfang Emfanget er ikke blot en luftrenser. Emfanget udtrykker holdning og personlighed og må gerne fylde i billedet. Vores væghængte emfang har generelt høj kapacitet og er velegnede til køkkener af normal størrelse. Læs mere på side 16. Frithængende design-emfang Med sin centrale placering i køkkenet i forbindelse med spisning og madlavning kommer emfanget i fokus, og designet bliver af endnu større betydning. Dette kræver emfang med højere kapacitet. Vores frithængende design-emfang leveres med indbygget motor. Læs mere på side 24.

3 Indhold electrolux emhætter 3 Udtræksemhætter Udtræksemhætter skjuler teknikken, og interiøret får mulighed for at tale for sig selv. Løsningen er effektiv og giver mere plads. Du finder flere alternativer til indbygning blandt vores udtræksemhætter på side 28. Klassiske emhætter Klassiske emhætter samt emhætter til indbygning sparer plads, skjules under et overskab og giver godt lys og et effektivt sug lige over kogepladen. Læs mere om vores klassiske emhætter på side 32.

4 4 electrolux emhætter Oversigt Væghængte design-emfang Frithængende design-emfang EFC9441X EFC6441X Side 17 EFC9416X Side 17 EFC90531X Side 18 EFA90245X Side 25 EFC90245X Side 18 EFC7406X Side 19 EFC9680X EFC6680X Side 19 EFA90531X Side 25 EFC9673X Side 20 EFC9486U Side 20 EFC9660X Side 21 EFC1416X Side 26 EFC9505 Side 21 EFC950X EFC650X Side 22 EFC90244X EFC60244X Side 22 EFA9673X Side 26 EFC60131X Side 23 EFC9457U Side 27 Tegnforklaring W Hvid, X Rustfri, U Aluminium, G Sølv. Modelbetegnelser EFC har intern motor. De forskellige bredder på emfangene fremgår af modelbetegnelsen. Den kan være 90, 70, 60 cm.

5 Oversigt electrolux emhætter 5 Udtræksemhætter Klassiske emhætter EFP60466X Side 29 EFP60430W, U, G Side 29 EFT70466W EFT60466W, S Side 33 EFT70405X EFT60405W, X Side 33 EFP60406G Side 30 EFP6460X Side 30 EFT6446W Side 34 EFT6436W Side 34 EFP6426W, X Side 31 EFP6416W Side 31 EFT6426W Side 35 EFT6406W Side 35 EFPC640W Side 37 EFTC640W Side 37

6 6 electrolux emhætter

7 electrolux emhætter 7 Vælg din emhætte med næsvis dygtighed. Spændende design og nye materialer har gjort emhætten til en vigtig udsmykning i køkkenet. Og selvfølgelig skal vi lade øjnene være med og påvirke beslutningen. Men der er tekniske hensyn, som det er let at komme til at glemme. Kapacitet og installationsmuligheder er alfa og omega og det vigtigste kriterium med hensyn til, om du bliver glad for din emhætte. Hvordan bor jeg? Hvilken type ventilation har jeg? Hvor stort er mit køkken? Der opnås et godt køkkenmiljø med emhætter, som ikke støjer, som er lette at rengøre, og som giver ren luft. Det er let at blive forført af alle de nye emhættemodeller med spændende design og nye materialer. Og desværre lader alt for mange øjne og ører være styrende i stedet for næsen. Vi ved simpelthen ikke, hvilken kapacitet der kræves, for at emhætten skal kunne klare sin opgave. Men der findes nogle enkle kontrolspørgsmål, som gør valget lidt enklere, og som er lette at have i baghovedet: Hvordan bor jeg? Hvor stort er mit køkken? Hvilken type ventilation har jeg? Og hvordan er kogesektion/ komfur placeret? Men emhættens opgave er ikke kun at skabe et godt indeklima. Design og decibel er to andre vigtige parametre. Mange af Electrolux emfangene er udstyret med dekorative halogenspots, som ikke blot giver perfekt arbejdslys, men også et lys, der er behageligt at have tændt, når madlavningen er færdig. Med stadig flere åbne plan-løsninger i vores hjem bliver det vigtigere med en lydsvag teknik. Og dette gælder naturligvis ikke mindst emhætter. Der opnås et godt køkkenmiljø med emhætter, som ikke støjer, som er lette at rengøre, og som giver ren luft. Emhætter, som helt enkelt giver os et behageligt miljø, der hvor vi tilbringer det meste af vores tid sammen med venner og familie.

8 8 electrolux emhætter Valg af emhætte Din bolig er afgørende for, hvilken type emhætte du skal vælge. Hvilken slags emhætte og hvilken kapacitet du skal vælge, det afhænger helt af tre forhold: din bolig, køkkenets størrelse og hvordan udsugningsluften skal føres væk. Derefter kommer naturligvis dine ønsker vedrørende emhættens design. Undersøg, hvordan det nuværende ventilationssystem fungerer, før du beslutter dig for, hvilken emhætte du vil købe. Hvis der ikke findes nogen specifik ventilationsløsning, kan du vælge en emhætte med indbygget motor. Det er let at blive lokket af alle de smukke eksemplarer, der i vore dage findes på markedet for emhætter. Men hvordan du bor, og hvilken type system du har i dag, det er af grundlæggende betydning, når du skal vælge en ny emhætte til køkkenet. Undersøg derfor først, hvordan det nuværende ventilationssystem fungerer, inden du beslutter dig for, hvilken emhætte du vil købe. Villa eller rækkehus Hvis der ikke findes nogen specifik ventilationsløsning indbygget i huset, er det muligt at vælge en hvilken som helst emhætte. Men der findes naturligvis undtagelser, som bekræfter reglen. Nogle villaer og rækkehuse har mekanisk ventilation. Mekanisk ventilation medfører, at der findes en motor på loftet, som også arbejder for de øvrige områder som for eksempel badeværelset. Desuden findes der varmevekslere, en ventilationsløsning, som er baseret på at forvarme indkommende luft ved hjælp af den luft, der blæses ud af boligen. Vær opmærksom på dette når du vælger din emhætte. Illustrationerne viser de hyppigst forekommende ventilationsløsninger. Men der kan naturligvis forekomme store afvigelser afhængigt af, hvor emhætten er placeret, og hvordan kanalerne er ført. Derfor er det vigtigt altid at rådføre sig med en installatør eller tale med udlejeren om, hvad der gælder i netop dit tilfælde.

9 Valg af emhætte electrolux emhætter 9 Flerfamilieshuse Hvis du bor i lejlighed, findes der normalt to mulige forskellige ventilationsløsninger. Oftest drejer det sig om en centralventilation med en motor på loftet en såkaldt loftmotor. Et sådant ventilationssystem ventilerer alle lejligheder i hele huset. En anden løsning er naturligt aftræk, og så findes der ingen motor overhovedet. Det kan være en god ide at undersøge først, inden du køber din nye emhætte, hvilket ventilationssystem der findes i huset. Hvis huset har centralventilation eller naturligt aftræk, er der visse begrænsninger, når du skal vælge emhætte. Dette betyder, at du ikke kan installere en traditionel emhætte, fordi emhætten skal være specielt tilpasset til det eksisterende ventilationssystem. Electrolux har modeller der er tilpasset centralventilations anlæg. Hvis du bor i lejlighed, har du enten centralventilation eller naturligt aftræk. Undersøg altid først, hvilket ventilationssystem der findes i ejendommen. Et andet alternativ er en kulfilter-emhætte, hvor aktivt kul renser luften. Luften udskiftes altså ikke, men cirkuleres. En kulfilter- emhætte har ikke helt samme kapacitet som en emhætte, der udskifter luften. Emhætten forudsætter også lidt omtanke og vedlige holdelse. Det aktive kul mister nemlig sin evne til at opsuge lugt efter tre til fire måneder, og så er det tid til at skifte filteret.

10 10 electrolux emhætter Valg af emhætte Hvor stort er køkkenet? Hvilken slags emhætte du skal vælge afhænger helt og holdent af størrelsen på dit køkken. Og naturligvis dine ønsker om emhættens design. Men det er nu heller ikke lige meget, hvordan udblæsningsluften ledes videre. For at vide, hvilken kapacitet emhætten skal have, skal du vide, hvor mange kubikmeter luft køkkenet rummer. Formlen for dette er rummets længde bredde højde. For at bevare et godt indeklima, bør luften udskiftes 5-10 gange i timen. For at opretholde et godt indeklima skal emhætten kunne udskifte luften i rummet cirka ti gange i timen. Kapaciteten måles i, hvor mange liter luft emhætten kan udskifte pr. time. For at vide, hvilken kapacitet emhætten skal have, skal du vide, hvor mange kubikmeter luft køkkenet rummer. Formlen for dette er rummets længde bredde højde. Hvis køkkenet for eksempel er 6 meter langt, 3 meter bredt og har en lofthøjde på 2,5 meter, giver det en luftmængde på 45 m 3. I dette rum skal 45 m 3 luft udskiftes ti gange i timen. Emhættens kapacitet skal derfor være 450 m 3. Når man sammenligner kapaciteten for emhætter fra forskellige producenter, skal man altid være opmærksom på, om den angivne kapacitet gælder for en fritblæsende emhætte, hvor målingen er foretaget ved emhættens udgang eller om der er målt i overensstemmelse med DIN EN 61591, som er den europæiske standard for måling af emhætters kapacitet. DIN EN er en målemetode, som tager udgangspunkt i forhold som hos brugeren. Alle emhætter og emfang fra Electrolux måles i overensstemmelse med DIN EN Du finder samtlige måleværdier i afsnittet med tekniske data. Husk på, at en åben plan-løsning mellem køkken og opholdsrum kræver lidt ekstra kapacitet, fordi det er lettere for luftflowet at cirkulere over en større overflade mm 300 mm Målestandarden DIN EN

11 Silence tech electrolux emhætter 11 En stilfærdighed, som vi gerne taler meget højt om. Visse tekniske fremskridt gør ikke meget væsen af sig. Silence Tech teknologien er et sådant tilfælde. De emhætter, som er beriget med denne teknik, er næsten øredøvende stille, og det er ikke på bekostning af deres funktions evne. Silence Tech emhætterne har tværtimod stor kapacitet og lavt lydniveau. I Silence Tech emhætterne er motorhjulet ekstra stort. Det betyder, at motorhjulet ikke behøver at rotere så hurtigt for at præstere samme luftmængde som en emhætte med et mindre motorhjul. Fordelen ved at vælge en emhætte med ekstern motor er, at du får højere kapacitet samtidig med, at lydniveauet i køkkenet sænkes betydeligt. For at du kan få optimal ventilation i hjemmet anbefaler vi, at du benytter dig af en autoriseret installatør. Hvad der opleves som lyd henholdsvis som støj er meget individuelt; og en lyd behøver ikke at være kraftig for at virke generende. En svag monoton lyd i baggrunden kan frembringe stor irritation hos den ene og slet ikke registreres af andre. Lyd har også den evne at ændres fra lyd til støj ved en ændring på blot nogle få decibel. Emhætter er typisk omfattet af denne lydproblematik. En brummende emhætte kan ødelægge en god middag så let som ingenting. Emhættens lydniveau har derfor stor betydning, når vi udvikler nye emhætter. Emhætter med Silence Tech Hemmeligheden ved de lydsvage Silence Tech emhætter er egentlig ingen hemmelighed, men bygger på ren logik. I Silence Tech emhætterne er motorhjulet ekstra stort. Det betyder, at motorhjulet ikke behøver at rotere så hurtigt for at kunne blæse samme luftmængde ud som en emhætte med et mindre motorhjul. Motorhjulet er desuden indkapslet i et lydabsorberende materiale og er placeret langt fra fedtfilteret. EFT60466 Silence Tech 50* db *I overensstemmelse med EN db Hvisken Opvaskemaskine TV Græsslåmaskine Torden Jetfly Bibliotek Normal ventilator

12 12 electrolux emhætter Indeklima og ventilation Den rigtige type emhætte giver balance i tilværelsen. Godt indeklima handler om balance. Lige så meget luft, som der suges ud så meget luft skal der også komme ind igen. En åbning for nær ved emhætten er dog ikke den rette metode. Dette påvirker luftcirkulationen og ødelægger undertrykket. En emhætte skal have en kapacitet, der betyder, at luften udskiftes fem til ti gange i timen. Hvis emhætten har overkapacitet, bliver der i stedet koldt, og der opleves træk. Sørg for en balanceret ventilation ved at åbne et vindue eller stille en dør på klem i et tilstødende rum. Men lad der ikke blive gennemtræk. Det er emhættens opgave at udskifte luften i køkkenet og bortlede fedt, lugt og vanddamp. Men når luften suges ud af køkkenet, skal der komme lige så meget luft ind i huset igen. Men ikke for meget. For så skabes der et overtryk i stedet, og balancen ødelægges. Det er årsagen til, at et åbent vindue i køkkenet frembringer den modsatte virkning og ødelægger ventilationen. En emhætte skal have en kapacitet, der betyder, at luften udskiftes fem til ti gange i timen. Hvis emhætten har overkapacitet, bliver der i stedet koldt, og der opleves træk. En emhætte med korrekt kapacitet skaber en god balance og holder køkkenet rent og hygiejnisk. Det undertryk, der opstår, når emhætten er i gang, medfører, at mados og lugt ikke så let spreder sig til andre rum. Start gerne emhætten lidt før, så har undertrykket sat gang i ventilationen, allerede inden madlavningen begynder. Fornuftige metoder til at opnå balanceret ventilation Åbn et vindue eller stil en dør på klem i et tilstødende rum. Men lad der ikke blive gennemtræk. Så opstår der strømhvirvler Ingen virkning En lavt placeret lufttilførsel giver kun ventilation nede over gulvet. Den lugtmættede mados og dampen stiger opad på grund af varmen, men bliver ikke - eller kun i ringe omfang - blandet med og transporteret ud sammen med den tilførte luft. Optimal lufttilførsel Med en højt placeret lufttilførsel foregår ventilationen oppe under loftet og nedad. Den køligere tilførte luft blandes med mados og damp, som hvirvler rundt og føres ud af emhætten.

13 Indeklima og ventilation electrolux emhætter 13 i nærheden af emhætten. Fordelen ved et stort køkken eller alrum er, at hele rummet udluftes, samtidig med at køkkenluften varmes op og derved bedre optager lugt, fugt og andre partikler. Sørg for, at emhætten har en kapacitet, der svarer til køkkenets størrelse. Optimal lufttilførsel Hvis ventilen er lavt placeret, opnås der kun ventilation nede ved gulvet. Madosen og dampen stiger opad på grund af varmen, men bliver da ikke - eller kun i ringe omfang blandet med og transporteret ud sammen med den nye luft. Hvis du i stedet placerer en ventil højt oppe, opstår der luftstrømme oppe under loftet. Hvordan skal udsugningsluften føres bort? Som tommelfingerregel kan man sige, at for hver meter 160 mm rør reduceres kapaciteten med cirka 30 m 3. Jo længere rør og jo flere bøjninger, der er på røret desto mindre kapacitet. Den ideelle placering i henhold til normen ser man sjældent i praksis. Derfor er det vigtigt også at tage hensyn til de bygnings mæssige forudsætninger. Allerede den første rørbøjning og den første meter rør giver emhætten et tab på 15 procent. På den baggrund er det let at forestille sig, hvad der sker, hvis der kræves ikke én, men både tre og fire rørbøjninger. Som tommelfingerregel kan man sige, at for hver meter 160 mm rør reduceres kapaciteten med cirka 30 m 3. Jo længere rør og jo flere bøjninger, der er på røret desto mindre kapacitet. Allerede den første rørbøjning og den første meter rør giver emhætten et tab på 15 procent. Det bedste udsugningsresultat opnås med runde, lige og glatte rør. Plastrør og metalrør er at foretrække. Valg af ventilationsrør Uanset hvor et motorhjul er placeret for transport af luft fra et sted til et andet, opstår der et trykfald. Luften i kanalen skal føres ud af røret; og jo tyndere og længere kanalen er, desto hårdere skal emhætten arbejde. Derfor er det vigtigt at stræbe efter så lille modstand som muligt. Det bedste udsugningsresultat opnås med runde, lige og glatte rør. Plastrør og metalrør er at foretrække. Hvis du er usikker på, hvilke regler der gælder for installation af emfanget, så kontakt en ventilationstekniker. Kapacitet 350 m³/t = 100% 100% 90% 80% 70% 60% A. Rundt rør glat B. Flexrør, aluminium helt udtrukket C. Rektangulært plastrør D. Flexrør, plast helt udtrukket E. Flexrør, plast løst udtrukket A. 82% B. 81% C. 68% D. 64% E. 56% cm rør 90 bøjning 1m rør 1m rør 1m rør 90 bøjning 90 bøjning 1m rør Oversigt over tab af kapacitet ved forskellige rørtyper. Anvendt element

14 14 electrolux emhætter Vedligeholdelse og tilbehør Husk, at emhætten kræver vedligeholdelse og omtanke! Det er let at glemme at vedligeholde emhætten, når den er godt anbragt på sin plads. Gør det ikke! For at vanddamp, fedtpartikler og lugt kan bortledes, kræves der vedligeholdelse, så filtreringen fungerer effektivt. Start emhætten cirka et kvarter, før du begynder madlavningen, og lad emhætten køre i omkring 10 til 20 minutter, efter at madlavningen er afsluttet. Så bliver luften helt ren, og filteret får mulighed for at tørre. Et brugt kulfilter kan give lige så dårligt et resultat som slet ikke at anvende noget filter. Udskift ofte! Rengør alle plast- og metaldele med en opvreden klud med varmt vand og opvaskemiddel (ikke til maskinopvask). Vaskbart aluminiumsfilter Aluminiumsfilteret er et permanent filter. Det består af flere lag aluminiumsnet, der er presset tæt oven på hinanden i en ramme eller en måtte. Filteret består af to eller flere lag og varierer i tykkelse afhængigt af emhætten. Et aluminiumsfilter kan udmærket vaskes i opvaskemaskinen, men der kan opstå nogen misfarvning. Fedtfilter Fedtfilterets opgave er at opsamle fedtpartikler og mados. Der findes forskellige typer og materialer, og når de er nye eller korrekt rengjort, er de alle svært-antændelige med selvslukkende egenskaber. Blandt de filtertyper, som findes på markedet, er det vaskbare aluminiumsfilter det hyppigst anvendte. Kulfilter Kulfilter kan anvendes i alle Electrolux emhætter. Med denne type emhætte og filter renses luften og anvendes derefter igen luften recirkuleres. Filteret består af aktivt kul, som fjerner luftens lugt, inden luften sendes tilbage i køkkenet. Det aktive kul i et normalt kulfilter mister evnen til at opsuge lugt efter tre til fire måneder. Så er det tid for udskiftning.

15 Vedligeholdelse og tilbehør electrolux emhætter 15 Kulfilter, LongLife Til en del emhætter og emfang findes et kulfilter med noget længere levetid; det har betegnelsen LongLife. Det aktive kul i LongLife filteret kan du selv genaktivere. For at gøre det skal du først vaske filteret i opvaskemaskinen og derefter tørre det i ovnen. LongLife filteret har en levetid på cirka tre år. Generelle råd Gør følgende for at opnå bedst virkning, når du anvender kulfilter: Ryst filterkassetten, så granulatet fordeles jævnt. Placér filteret i emhætten. Start emhætten cirka et kvarter, før du begynder at lave mad. På den måde vender du luften i rummet, så den trækkes mod den sugende emhætte. Så snart du begynder at lave mad, vil fedt- og lugtpartikler automatisk blive suget op i emhætten. Lad emhætten køre cirka 10 til 20 minutter, efter at du er færdig med at lave mad. Så bliver luften helt ren, og filteret får mulighed for at tørre. Rengør med jævne mellemrum fedtfilteret, som sidder foran kulfilteret. Et mættet fedtfilter betyder, at kulfilterets effektivitet bliver betydeligt mindre. Et brugt kulfilter kan give lige så dårligt et resultat som slet ikke at anvende noget filter. Udskift ofte! På visse emhætter findes der en indikator, som gør opmærksom på det, når du skal skifte kulfilteret. Denne indikator er en god hjælp til at huske at udskifte kulfilteret med jævne mellemrum. Afmontér ventilatorhjulet, så er emhætten lettere at rengøre. Så er det også lettere at komme til at rengøre motorhuset. Rengør alle plast- og metaldele med en opvreden klud med varmt vand og opvaskemiddel (ikke til maskinopvask). Effektivitet 87% 50% Gammelt kulfilter LongLife kulfilter år 2 år 3 år

16 16 electrolux emhætter Væghængte design-emfang Dine sanser skal beriges ikke berøves. Skønhed afgøres af dine sanser. Og du bestemmer selv, om du vil berige, eller berøve, dine sanseoplevelser. Træder du ind i et hjem, der med lugten alene bærer præg af madlavning og stegeos så er din lugtesans allerede mættet, har forudindtaget dig, og sendt dine øvrige sanseindtryk til tælling. Giv din lugtesans et velfortjent pusterum. Og forær de øvrige sanser en skønhed, der passer dem alle.

17 electrolux emhætter 17 EFC9441X / EFC6441X Unik løsning i flot design. Skråthængende ud fra væggen og med flotte horisontale linier betyder både at emfanget aldrig sidder i vejen. Elegant sort glaspanel på fronten og nem betjening med en elektronisk multifunktionsknap samt Uplight en flot løsning hvor 2 halogen spots lyser op bag emfanget. Kapacitet max 450 m³/time (intensiv 540 m³/time) Bredde 898/598 mm Farve Rustfrit stål Lydniveau min 51 - max 58 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder + intensiv sug. Bemærk! Skorsten i rustfrit stål skal bestilles separat. EFC9416X Med det flotte buede glas svæver emfanget i køkkenet. Med et vingefang på 90 cm dækker emfanget alle kogesektioner. 3 forskellige sugestyrker giver sikkerhed for ren luft i køkkenet under alle forhold. Frækt backlight display gør madlavningen lidt sjovere. Kapacitet max 405 m³/time Bredde 898 mm Farve Rustfrit stål/glas Lydniveau min 49 - max 63 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder Skorsten, B360xD198xH mm Forlængerrør til rustfri skorsten Fjernbetjening TYPE14 K8004M K9456X RM7000 Forlængerrør til skorsten LongLife TYPE20 K9416X

18 18 electrolux emhætter EFC90531X Klassisk elegant emfang med en kraftig kapacitet og en god halogenbelysning som sikrer et godt arbejdslys under madlavningen. Kapacitet max 620 m³/time Bredde 898 mm Farve Rustfrit stål Lydniveau min 50 - max 68 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder EFC90245X Elegant emfang i en kombination af rustfrit stål og glas. Emfanget har 2 kraftige halogenspots, som giver et perfekt lys til madlavningen. Kapacitet max 620 m³/time Bredde 898 mm Farve Rustfrit stål/glas Lydniveau min 50 - max 68 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder Forlængerrør til skorsten EFF72 K9536X Forlængerrør til skorsten EFF72 K9533X

19 electrolux emhætter 19 EFC7406X Flot kombination af stål og aluminium. Den buede skærm er smukt afrundet med en kraftig aluminiumsbue. Kapacitet max 380 m³/time (intensiv 420 m³/time) Bredde 700 mm Farve Rustfrit stål/aluminium Lydniveau min 51 - max 71 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder EFC9680X / EFC6680X Unik form som ikke fylder meget i dybden. Emfanget er således aldrig i vejen, men skaber en flot løsning i køkkenet. 3 forskellige sugestyrker samt intensiv sug. Kraftig halogenbelysning med uplight, der skaber en meget flot effekt opad væggen. Fingertouch-betjening gør emfanget nemt at anvende og let at rengøre. Kapacitet max 500 m³/time (intensiv 640 m³/time) Bredde 898/598 mm Farve Rustfrit stål/glas Lydniveau min 42 - max 59 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder + intensiv sug. Mulighed for tidsindstilling af forsinket stop Forlængerrør til skorsten TYPE160 K7406X Skorsten Forlængerrør til skorsten Fjernbetjening K680X TYPE680 K9680X RM7000 Obs! EFC9680X behøver 2 stk. TYPE680 kulfilter.

20 20 electrolux emhætter EFC9673X Klassisk emfang i rustfrit stål med gråt glas i midten og en flot lysstribe når emfanget er tændt. Silence Tech teknologi, som giver et meget lavt lydniveau. 3 forskellige sugestyrker samt intensiv sug. God belysning med halogenspots. Fingertouch-betjening direkte på glasset. Kapacitet max 554 m³/time (intensiv 714 m³/time) Bredde 898 mm Farve Rustfrit stål/glas Lydniveau min 41 - max 59 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder + intensiv sug. EFC9486U Stilrent i en elegant kombination af aluminium og sort glas. Fingertouchbetjening på det sorte glas gør betjeningen nem at overskue og let at rengøre. Kapacitet max 490 m³/h (intensiv 570 m³/time) Bredde 898 mm Farve Aluminium/sort glas (U) Lydniveau min 46 - max 63 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder + intensiv sug. Mulighed for tidsindstilling af forsinket stop Forlængerrør til skorsten Fjernbetjening TYPE967 K9670X RM7000 Forlængerrør til skorsten LongLife TYPE20 K9486U

21 electrolux emhætter 21 EFC9660X Stilrent designeremfang i rustfrit stål og glas. 3 forskellige sugestyrker samt intensiv sug. Kraftig halogenbelysning sikrer et godt arbejdslys under madlavningen. Fingertouch-betjening på helt blank overflade gør designet fuldendt og emfanget enkelt at montere. Kapacitet max 490 m³/time (intensiv 550 m³/time) Bredde 898 mm Farve Rustfrit stål/glas Lydniveau min 46 - max 63 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder + intensiv sug. Mulighed for tidsindstilling af forsinket stop EFC9505X Rundt emfang i rustfrit stål, med 3 forskellige sugestyrker. Kapacitet max 610 m³/time Bredde 898 mm Farve Rustfrit stål Lydniveau min 50 - max 68 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder Forlængerrør til skorsten Fjernbetjening TYPE20 K9660X RM7000 EFF62

22 22 electrolux emhætter EFC950X EFC650X EFC90244X EFC60244X Klassisk emhætte i rustfrit stål. Enkel betjening med trykknapper. Emfang i rustfrit stål. Enkel betjening med trykknapper. Kapacitet max 351 m³/time Bredde 899/599 mm Farve Rustfrit stål Lydniveau min 46 - max 57 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder Kapacitet max 375 m³/time Bredde 898/598 mm Farve Rustfrit stål Lydniveau min 44 - max 62 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder Forlængerrør til skorsten TYPE29 K9406X Forlængerrør til skorsten TYPE15 K9416X

23 electrolux emhætter 23 EFC60131X Klassisk emhætte i rustfrit stål. Hastigheden reguleres med en skydeknap. Kapacitet max 375 m³/time Bredde 598 mm Farve Rustfrit stål Lydniveau min 42 - max 60 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder TYPE47

24 24 electrolux emhætter frithængende design-emfang Når der skal være plads til de store armbevægelser. Vi bruger mere tid i køkkenet. Det er i dag blevet et af de vigtigste sociale rum i hjemmet det beviser vores boligindretning med al tydelighed. Vi kræver plads til at udfolde os, og vi gider ikke lade os begrænse til modulløsninger der følger køkkenets vægge. Det stiller store krav til vores frithængende emfangløsninger.

25 electrolux emhætter 25 EFA90245X Elegant frithængende emfang i en kombination af glas og stål. Kraftig halogenbelysning og flot design. Kapacitet max 620 m³/time Bredde 898 mm Farve Rustfrit stål Lydniveau min 50 - max 68 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder EFA90531X Klassisk frithængende emfang i rustfrit stål. 4 kraftige halogenspots sørger for at kogeøen bliver godt oplyst. Kapacitet max 620 m³/time Bredde 898 mm Farve Rustfrit stål Lydniveau min 50 - max 68 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder Forlængerrør til skorsten Montagebeslag til kip EFF72 K9506X MT0010 Forlængerrør til skorsten Montagebeslag til kip EFF72 K9506X MT0010

26 26 electrolux emhætter EFC1416X Stilren emhætte i rustfrit stål og bøjet glas. Baggrundsbelyst betjeningspanel med trykknapper giver let btjening. Kapacitet max 400 m³/time Bredde 998 mm Farve Rustfrit stål/glas Lydniveau min 49 - max 63 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder EFA9673X Klassisk frithængende emfang i rustfrit stål. Silence Tech teknologi giver et meget lavt lydniveau. Rustfrit stål kombineret med gråt glas i midten og en flot lysstribe når emfanget er tændt. Kraftig halogenbelysning med Uplight, der skaber en meget flot effekt op mod loftet. Kapacitet max 554 m³/time (intensiv 714 m³/time) Bredde 998 mm Farve Rustfrit stål Lydniveau min 41 - max 59 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder + intensiv sug. Mulighed for tidsindstilling af forsinket stop Forlængerrør til skorsten Montagebeslag til kip TYPE20 K1426X MT0002 Type 967 Forlængerrør til skorsten K9673X Montagebeslag til kip MT0002 Fjernbetjening RM7000

27 electrolux emhætter 27 EFC9457U Stilrent emfang i en elegant kombination af aluminium og sort glas. Finger touch-betjening på det sorte glas gør betjeningen nem at overskue og let at rengøre. 3 sugestyrker samt intensiv sug. Alle indstillinger har valgfri forsinket stop. Kapacitet max 490 m³/time (intensiv 570 m³/time) Bredde 898 mm Farve Aluminium/glas (U) Lydniveau min 46 - max 63 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder + intensiv sug. Mulighed for tidsindstilling af forsinket stop Forlængerrør til skorsten Montagebeslag til kip KF20 K9447U MT0002

28 28 electrolux emhætter Udtræksemhætter At være effektiv uden at springe i øjnene. En udtræksemhætte er genvejen til et smukt køkken. Teknikken er skjult, og interiøret får mulighed for at tale for sig selv. Løsningen er effektiv og giver mere plads. Blandt vores udtræksemhætter finder du flere alternativer, som understreger indtrykket af det personlige køkken uden at tage over og virke dominerende.

29 electrolux emhætter 29 EFP60466X Meget elegant udtræksemhætte. Når emhætten ikke er i brug, ses kun en smal liste. Når du vil bruge emhætten, trækker du det smukt buede glas ud. Glasset danner nærmest en kåbe over dine gryder og pander. Silence Tech teknologi, som giver et meget lavt lydniveau. Kapacitet max 372 m³/time (intensiv 558 m³/time) Bredde 598 mm Farve Rustfrit stål (X) Lydniveau min 38 - max 56 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder + intensiv sug (aktiveres med knap) EFP60430W, U, G På samme emhætte kan du her vælge imellem tre forskellige fronter. Silence Tech teknololi, som giver et meget lavt lydniveau. Kapacitet max 237 m³/time (intensiv 371 m³/time) Bredde 596 mm Farve Hvid (W), Aluminium (U), Silver (G) Lydniveau min 41 - max 46 db(a) Sugestyrke 2 hastigheder + intensiv sug LongLife TYPEEPOR2 LongLife TYPEPOS

30 30 electrolux emhætter EFP60406G Her har du emhætten, som går helt i ét med dit køkken. Denne udtræksemhætte er beregnet til påmontering af dén lysliste du har valgt til resten af dit køkken. Silence Tech teknologi, som giver et meget lavt lydniveau. Kapacitet max 237 m³/time (intensiv 371 m³/time) Bredde 596 mm Farve Grå (uden front) (G) Lydniveau min 38 - max 50 db(a) Sugestyrke 2 hastigheder + intensiv sug EFP6460X Meget lydsvag og flot emhætte til montering i overskab, eller som væghængt med skorstensrør i matchende farve (tilbehør). Silence Tech teknologi og kraftig halogenbelysning. Sugestyrken reguleres ved at trække i fronten jo længere udtræk, desto større sug. Kapacitet max 380 m³/time Bredde 600 mm Dybde 333 mm Farve Rustfrit stål Lydniveau min 41 - max 57 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder TYPEPOS28 Skorstensrør, rustfrit stål LongLife TYPE38 K6460X Skorstensrør min/max: 850/1250 mm.

31 electrolux emhætter 31 EFP6426W, X Diskret udtræksemhætte med afrundet front. Vælg imellem to forskellige farver. Kapacitet max 370 m³/time (intensiv 410 m³/time) Bredde 598 mm Farve Rustfrit stål (X), Hvid (W) Lydniveau min 50 - max 59 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder + intensiv sug EFP6416W Enkel og diskret udtræksemhætte. Kapacitet max 240 m³/time Bredde 598 mm Farve Hvid (W) Lydniveau min 56 - max 64 db(a) Sugestyrke 2 hastigheder TYPE150 TYPE25

32 32 electrolux emhætter Øredøvende stille. Silence Tech emhætter arbejder i det stille. Med Silence Tech får du den største kapacitet kombineret med det laveste lydniveau takket være den nyudviklede teknologi. Faktum er, at en Silence Tech emhætte er så støjsvag, at du ofte vil glemme at slukke den. Med sit helt enkle design passer emhætterne ind i alle køkkener uden at gøre noget større væsen af sig.

33 electrolux emhætter 33 EFT70466W / EFT60466W, S Klassisk Silence Tech emhætte. Med det lave lydniveau bliver madlavningen mere behagelig og det er ikke noget problem at bruge udsugningen optimalt ved at starte den 5-10 minutter inden du går i gang. Fås i 60 eller 70 cm bredde. Silence Tech teknologi, som giver et meget lavt lydniveau. Kapacitet max 313 m³/time (intensiv 410 m³/time) Bredde 695/595 mm Dybde 465 mm Farve Aluminium (S), Hvid (W) Lydniveau min 39 - max 50 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder + intensiv sug EFT70405X / EFT60405W, X klassisk Silence Tech teknologi som giver et meget lavt lydniveau. Du kan vælge imellem 2 forskellige bredder. 3 hastigheder samt intensiv sug og med en flot buet front. To kraftige halogenspots i forkanten giver en effektiv belysning. Kapacitet max 313 m³/time (intensiv 410 m³/time) Bredde 695/595 mm Farve Rustfrit stål (X), Hvid (W) Lydniveau min 39 - max 50 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder + intensiv sug til EFT60466, EFT70466 LongLife TYPE60/70 LongLife TYPE60/70

34 34 electrolux emhætter EFT6446W Klassisk hvid emhætte. Et 11 watt kraftigt lavenergirør sørger for god og effektiv belysning til madlavningen. Kapacitet max 330 m³/time Bredde 598 mm Farve Hvid (W) Lydniveau min 53 - max 65 db(a) Sugestyrke 2 hastigheder EFT6436W Klassisk hvid emhætte. Et 11 watt kraftigt lavenergirør sørger for god og effektiv belysning til madlavningen. Kapacitet max 320 m³/time Bredde 598 mm Farve Hvid (W) Lydniveau min 53 - max 65 db(a) Sugestyrke 2 hastigheder LongLife TYPE60/70 LongLife TYPE60/70

35 electrolux emhætter 35 EFT6426W Hvid emhætte med frontklap i klar plast. Betjening via skydeknapper. Med intensiv sug får du ekstra sugekraft. Kapacitet max 280 m³/time (intensiv 320 m³/time) Bredde 599 mm Farve Hvid (W) Lydniveau min 55 - max 65 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder + intensiv sug EFT6406W Hvid emhætte med frontklap i klar plast. Du kan vælge imellem to forskellige bredder. Betjening via skydeknapper. Kan monteres direkte på væg. Kapacitet max 200 m³/time Bredde 599 mm Farve Hvid (W) Lydniveau min 53 - max 66 db(a) Sugestyrke 3 hastigheder TYPE190 TYPE28

36 36 electrolux emhætter Centraludsugning Sammen med andre. Hvis du bor i lejlighed og vil have en diskret emhætte med effektiv udsugning, kan løsningen være en af vores emhætter som tilsluttes central udsugning.

37 electrolux emhætter 37 EFPC640W Udtræksemhætte som kan tilsluttes varmegenvindingsanlægget eller det centrale udsugningsanlæg i eks. en etageejendom. Kapacitet Afhængig af centralenhed Bredde 598 mm Farve Hvid (W) Belysning PL lavenergirør Lydniveau Afhængig af installation Sugestyrke 1 hastighed EFTC640W Klassisk emhætte som kan tilsluttes varmegenvindingsanlægget eller det centrale udsugningsanlæg i eks. en etageejendom. Kapacitet Afhængig af centralenhed Bredde 598 mm Farve Hvid (W) Belysning PL lavenergirør Lydniveau Afhængig af installation Sugestyrke 1 hastighed

38 38 electrolux emhætter Tekniske data og priser Væghængte emfang Model EFC9441X EFC6441X EFC9416X EFC90531X Type Væghængt Væghængt Væghængt Side Bredde, mm / farve 898/598/Rustfrit stål 898/Rustfrit stål 898/Rustfrit stål Højde, emhætte Højde, min., mm (skorsten tilbehør) Højde, max., mm (skorsten tilbehør) Dybde, mm Rørtilslutning (Ø), mm Max. modtryk, (Pa) Filtertype Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Mulighed for kulfilter Ja Ja Long Life Ja Kulfilters typebetegnelse TYPE14 TYPE20 EFF72 I overensstemmelse med DIN EN Intensiv, m 3 /t 540 Max., m 3 /t Min., m 3 /t Lydniveau, effekt Intensiv, db(a) 62 Max., db(a) Min., db(a) Recirkulation: max., db(a) Recirkulation: min., db(a) Belysning 5 20 W halogen/ 4 20 W halogen 2 20 W halogen 3 20 W halogen El-tilslutning, V Stikkontakt Med jord Med jord Med jord Ledningslængde, m 1,5 1,5 1,8 Totaleffekt, W 275/ Min. afstand over el-komfur, mm Min. afstand over gaskomfur, mm Returventil Ja Ja Ja Nettovægt, kg 18,7/21, ,5 Tilbehørsdele Fjernbetjening RM7000 Forlængerrør til skorsten K8004M/K9456X K9416X K9536X Vejl. pris kr. EFC9441X: EFC6441X: EFC9416X: EFC90531X: EFC9416X EFC9441X EFC6441X EFC90531X Min. 745 Max / Säkerhetsavstånd 500 mm el 650 mm gas

39 Tekniske data og priser electrolux emhætter 39 EFC90245X EFC7406X EFC9680X EFC6680X Væghængt Væghængt Væghængt /Rustfrit stål 700/Rustfrit stål 898/598/Rustfrit stål (skorsten tilbehør) (skorsten tilbehør) Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Ja Ja Ja Long Life EFF72 TYPE160 2 x TYPE W halogen 2 20 W halogen 5 20 W halogen/ 4 20 W halogen Med jord Med jord Med jord 1,8 1,5 1, / Ja Ja Ja 20 19,5 18/24 RM7000 K9533X K7406X K680X/K9680X EFC90245X: EFC7406X: EFC9680X: EFC6680X: EFC90245X EFC7406X EFC9680X EFC6680X Min. 785 Max min 510 max Säkerhetsavstånd 650 mm el 650 mm gas

40 40 electrolux emhætter Tekniske data og priser Væghængte emfang Model EFC9673X Silence Tech EFC9486U EFC9660X Type Væghængt Væghængt Væghængt Side Bredde, mm / farve 898/Rustfrit stål 898/Aluminium 898/Rustfrit stål Højde, emhætte Højde, min., mm Højde, max., mm Dybde, mm Rørtilslutning (Ø), mm Max. modtryk, (Pa) Filtertype Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Baffelfilter/vaskbart Mulighed for kulfilter Ja Long Life Ja Long Life Ja Long Life Kulfilters typebetegnelse TYPE967 TYPE20 TYPE20 I overensstemmelse med DIN EN Intensiv, m 3 /t Max., m 3 /t Min., m 3 /t Lydniveau, effekt Intensiv, db(a) Max., db(a) Min., db(a) Recirkulation: max., db(a) Recirkulation: min., db(a) Belysning 3 20 W halogen 2 20 W halogen 2 20 W halogen El-tilslutning, V Stikkontakt Med jord Med jord Med jord Ledningslængde, m 1,3 1,5 1,5 Totaleffekt, W Min. afstand over el-komfur, mm Min. afstand over gaskomfur, mm Returventil Ja Ja Ja Nettovægt, kg Tilbehørsdele Fjernbetjening RM7000 RM7000 Forlængerrør til skorsten K9670X K9486U K9660X Vejl. pris kr EFC9486U: EFC9673X EFC9660X EFC9486X min 772 max 1230 min 730 max 1160 min 710 max

41 Tekniske data og priser electrolux emhætter 41 EFC9505X EFC950X EFC650X EFC90244X EFC60244X EFC60131 X Væghængt Væghængt Væghængt Væghængt /Rustfrit stål 899/599/Rustfrit stål 898/598/Rustfrit stål 598/Rustfrit stål Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Ja Ja Ja Ja EFF62 TYPE29 TYPE15 TYPE W kertepære 2 40 W kertepære 2 20 W halogen 2 40 W kertepære Med jord Med jord Med jord Med jord 1,5 1,5 1,3 1, Ja Ja Ja Ja 14 11/10 13,8/12 7,4 K9406X K9416X EFC950X: EFC650X: EFC90244X: EFC60244X: Min. 500 Max EFC90244X EFC60244X EFC9505X EFC9406X EFC6406X Min. 818 Max Säkerhetsavstånd 500 mm el 650 mm gas EFC60131X Säkerhetsavstånd 650 mm el 700 mm gas

42 42 electrolux emhætter Tekniske data og priser Frithængende emfang Model EFA90245X EFA90531X EFC1416X Type Frithængende Frithængende Frithængende Side Bredde, mm / farve 898/Rustfrit stål 898/Rustfrit stål 998/Rustfrit stål Højde, min., mm Højde, max., mm Dybde, mm Rørtilslutning (Ø), mm Max. modtryk, (Pa) / Filtertype Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Baffelfilter/vaskbart Mulighed for kulfilter Ja Ja Ja Long Life Kulfilters typebetegnelse EFF72 EFF72 TYPE20 I overensstemmelse med DIN EN Intensiv, m 3 /t Max., m 3 /t Min., m 3 /t Lydniveau, effekt Iintensiv, db(a) Max., db(a) Min., db(a) Recirkulation: max., db(a) Recirkulation: min., db(a) Belysning 4 20 W halogen 4 20 W halogen 4 20 W halogen El-tilslutning, V Stikkontakt Med jord Med jord Med jord Ledningslængde, m 1,8 2,1 1,5 Totaleffekt, W Min. afstand over el-komfur, mm Min. afstand over gaskomfur, mm Returventil Ja Ja Ja Nettovægt, kg ,1 Tilbehørsdele Fjernbetjening Forlængerrør til skorsten K9506X K9506X K1426X Vejl. pris kr. EFA90245X: EFA90531X: EFC1416X: EFA90245X EFC1416X EFA90531X 594 min. 857 max Säkerhetsavstånd 650 mm el 650 mm gas Säkerhetsavstånd 650 mm el 650 mm gas

43 Tekniske data og priser electrolux emhætter 43 EFA9673X Silence Tech Frithængende /Rustfrit stål EFC9457U / Aluminium/vaskbart Ja Long Life TYPE967 Frithængende 898/Aluminium Aluminium/vaskbart Ja TYPE W halogen 4 20 W halogen Med jord Med jord 1,3 1, Ja Ja 41 33,4 RM7000 K9673X K9447U EFC9457U: EFA9673X EFC9457U

44 44 electrolux emhætter Tekniske data og priser Udtræksemhætter Model EFP60466X Silence Tech EFP60430W, U, G Silence Tech EFP60406G Silence Tech Type Udtræks Udtræks Udtræks Side Bredde, mm / farve 598/Rustfrit stål 596/Hvid/Aluminium/Silver 596/Grå (uden front) Højde, min., mm 462, Højde, max., mm Front 35 Front 35 Dybde, mm Rørtilslutning (Ø), mm Max. modtryk, (Pa) Filtertype Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Mulighed for kulfilter Ja Long Life Ja Long Life Ja Long Life Kulfilters typebetegnelse TYPEPOR2 TYPEPOS TYPEPOS28 I overensstemmelse med DIN EN Intensiv, m 3 /t Max., m 3 /t Min., m 3 /t Lydniveau, effekt Intensiv, db(a) Max., db(a) Min., db(a) Recirkulation: max., db(a) Recirkulation: min., db(a) Belysning 2 10 W halogen 1 11 W PL-rør 1 11 W PL-rør El-tilslutning, V Stikkontakt Med jord Med jord Med jord Ledningslængde, m 1,5 1,8 1,8 Totaleffekt, W Min. afstand over el-komfur, mm Min. afstand over gaskomfur, mm Returventil Ja Ja Ja Nettovægt, kg 12,1 10,6 10,4 Vejl. pris kr. EFP60466X: EFP60430W: EFP60430U: EFP60430G: EFP60466X ,4 EFP60430W, U, G , ,5 144 EFP60406G ,

45 Tekniske data og priser electrolux emhætter 45 EFP6460X Silence Tech EFP6426W, X EFP6416W Udtræks Udtræks Udtræks /Rustfrit stål 598/Hvid/Rustfrit stål 598/Hvid Front 35 Front Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Ja LongLife Ja Ja TYPE38 TYPE60/80 TYPE Skorstensrør til EFP6460 K6460, HxBxD: x447x252 mm K6460X, HxBxD: x447x252 mm W halogen 2 40 W kertepære 2 40 W kertepære Med jord Med jord Med jord 1,5 1,5 1, Ja Ja Ja 10,6 10, EFP6426W: EFP6426X: = 138 = EFP6460X 513 EFP6416W ,6 427,2 EFP6426W, X Ø119 19, ,7 375, ,

46 46 electrolux emhætter Tekniske data og priser Klassiske emhætter Model EFT70466W EFT60466W, S Silence Tech EFT70405X EFT60405W, X Silence Tech EFT6446W EFT6436W Type Klassisk Klassisk Klassisk Klassisk Side Bredde, mm / farve 695/Hvid/ 595/Hvid, Aluminium 695/Rustfrit stål 595/Hvid, Rustfrit stål 598/Hvid Højde, min., mm /Hvid Højde, max., mm Front 45 Front 45 Front 45 Front 45 Dybde, mm Rørtilslutning (Ø), mm Max. modtryk, (Pa) Filtertype Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Mulighed for kulfilter Ja Long Life Ja Long Life Ja Long Life Ja Long Life Kulfilters typebetegnelse TYPE60/70 TYPE60/70 TYPE60/70 TYPE60/70 I overensstemmelse med DIN EN Intensiv, m 3 /t Max., m 3 /t Min., m 3 /t Lydniveau, effekt Intensiv, db(a) Max., db(a) Min., db(a) Recirkulation: max., db(a) Recirkulation: min., db(a) Belysning 2 20 W halogen 2 20 W halogen 1 11 W PL-rør 1 11 W PL-rør El-tilslutning, V Stikkontakt Med jord Med jord Med jord Med jord Ledningslængde, m 1,8 1,8 1,8 1,8 Totaleffekt, W Min. afstand over el-komfur, mm Min. afstand over gaskomfur, mm Returventil Ja Ja Ja Ja Nettovægt, kg 10,3/9,6 10,4/9,7 7,4 7,4 Vejl. pris kr. EFT70466W: EFT60466W: EFT60466S: EFT70405X: EFT60405W: EFT60405X: EFT70466W EFT60466W, S EFT70405X EFT60405W, X EFT6446W EFT6436W

47 395 Tekniske data og priser electrolux emhætter 47 EFT6426W EFT6406W EFPC640W EFTC640W Klassisk Klassisk Udtræk central Klassisk/indbygning /Hvid 599/Hvid 598/Hvid 598/Hvid Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Aluminium/vaskbart Ja Ja TYPE190 TYPE W kertepære 2 40 W kertepære 1 11 W PL-rør 1 11 W PL-rør Med jord Med jord Med jord Med jord 1,5 1,5 1,5 1, Ja Ja 8 5,9 7,5 5, EFPC640W EFT6426W EFT6406W Ø EFTC640W

48 48 electrolux emhætter tilbehør Forlængerrør til skorsten Forlængerrør til skorsten på væghængt emfang. Model Til væghængt emfang Dybde (x) Bredde (y) Min. højde (a) Max. højde (b) Vejl. pris kr. a b x y K9680X K9456X EFC6680X EFC9680X EFC6441X EFC9441X K9670X EFC9673X K9486U EFC9486U K9536X EFC90531X K9416X EFC90244X EFC60244X EFC9416X K9660X EFC9660X K9533X EFC90245X K7406X EFC7406X K9406X K9680X K8004M EFC650X EFC950X EFC6680X EFC9680X EFC6441X EFC9441X K6460X EFP6460X Forlængerrør til skorsten på frithængende emfang. Model Til frithængende emfang Dybde (x) Bredde (y) Min. højde (a) Max. højde (b) Vejl. pris kr. K9673X EFA9673X K9447U EFC9457U K9506X EFA90531X EFA90245X K1426X EFC1416X a b x y

49 tilbehør electrolux emhætter 49 Kulfiltre til emhætter Kulfiltre Best. nr. Vejl. pris kr. TYPE60/ TYPEEPOR2 645 TYPEEPOS 645 TYPEEPOS TYPE TYPE TYPE TYPE TYPE EFF TYPE TYPE TYPE60/ TYPE TYPE EFF TYPE TYPE TYPE TYPE Fjernbetjening Med denne smarte fjernbetjening kan alle de væsentligste funktioner på emfanget reguleres på afstand. Best. nr. Anvendes til flg. modeller Vejl. pris kr. RM7000 EFC9441X, EFC6441X, EFC 9680X, EFC6680X, EFC9673X, 695 EFC9660X, EFA9673X

50 50 electrolux emhætter tilbehør Beslag for montage af emfang til kip eller skrå lofter 170 Monteringsbeslag til kip Model Til model Vejl. pris kr. MT0002 EFC1416X MT0002 EFA9673X MT0010 EFA90531X MT0010 EFA90245X Montage af emhætte til kip eller skrå lofter Nyudviklet montage-beslag som kan benyttes ved installation af emhætte til kip eller skråt loft. Beslaget kan justeres fra 0 til 42,5. Beslaget monteres i loftet, og den normale skorsten fra emhætten monteres til beslaget. Emhætten kan ikke benyttes til recirkulation. Så enkelt er det! 0 42,5 (MT0002) 0 45 (MT0010) 1. Monteringsbeslaget fastgøres i loftet. 2. Indstil hældningen og tilspænd låseskruerne. 3. Montér skorstenen på monteringsbeslaget.

51 electrolux emhætter 51

52 Electrolux Home Products Denmark A/S Strevelinsvej Fredericia Den betænksomme design-innovator. Kan du huske sidste gang du åbnede en gave, der fik dig til at sige: Hvordan kunne du dog vide det? Det er jo lige, hvad jeg ønskede mig! Det er den fornemmelse, vi hos Electrolux forsøger at fremkalde hos alle, der vælger eller anvender et af vores produkter. Vi investerer tid, viden og en hel del omtanke i at forudse og skabe de rigtige apparater, som vores kunder virkelig har brug for og ønsker sig. Denne gennemtænkte omhu betyder innovation med indsigt. Ikke design for designets skyld, men design for brugerens skyld. For os betyder design med omtanke, at vi gør apparaterne lettere at anvende og opgaverne sjovere at udføre, så vores kunder føler sig frie til at opleve den ultimative luksus i det 21. århundrede: fred i sindet. Det er vores formål at gøre dette tilgængeligt for flere mennesker i flere områder af deres dagligdag, over hele verden. Thinking of you løftet fra Electrolux betyder mere end blot at opfylde nutidens forbrugeres behov. Det betyder også, at vi ønsker at gøre apparaterne sikre for miljøet nu og for fremtidige generationer. Electrolux. Thinking of You Se mere, om hvordan vi tænker, på PNC nr

FØLGENDE SIDER HÅBER VI, FINDER INSPIRATION: ET OVERFLØDIGHEDSHORN AF IDÉER, SOM KAN HJÆLPE - IT IS YOUR TIME TO SHINE

FØLGENDE SIDER HÅBER VI, FINDER INSPIRATION: ET OVERFLØDIGHEDSHORN AF IDÉER, SOM KAN HJÆLPE - IT IS YOUR TIME TO SHINE SÆT MERE END BLOT GOD MAD PÅ BORDET NÅR DU TILBEREDER ET DEjLIGT MÅLTID, SÆTTER DU DIT AFTRYK - UANSET OM DET ER TIL EN SÆRLIG LEJLIGHED ELLER TIL HVERDAG. DERFOR er ELECTROLUX OPSAT PÅ AT SKABE PRODUKTER

Læs mere

INDHOLD: Design emhætter

INDHOLD: Design emhætter INDHOLD: Design emhætter Design emhætter Generelt Designemhætter fra EXHAUSTO opfylder alle kravene til moderne køkkenventilation, med en ekstra sugeevne op til 300 m 3 /h (ved 100 Pa). Emhætterne anvendes

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte.

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. siemens-home.dk Siemens. Fremtiden flytter ind. Introduktion 05 Stort udvalg af emhætter 06 Forskellige typer emhætter 07 Sådan fungerer en emhætte 08

Læs mere

"ALLE MULIGHEDER" Pat.Pending. THERMEX TRIGGER LINK MODUL

ALLE MULIGHEDER Pat.Pending. THERMEX TRIGGER LINK MODUL 8 YELLOW LINE "ALLE MULIGHEDER" - INTERN MOTOR Bruges oftest p.g.a. enkel installation. TOP LINK MODUL KOGEPLADE Bruges når det ønskes at emfanget tænder og slukker automatisk ved brug af din el-kogeplade.

Læs mere

Køkkenprogram. Efterår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range

Køkkenprogram. Efterår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range Køkkenprogram Efterår 2015 Se mulighederne med Inspiration Range Indhold Køkken Madlavning Ovne... 5 Kompakt...10 Mikrobølgeovne...13 Kogesektioner...15 Komfurer... 28 Emhætter...33 Tilbehør til madlavning...50

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

SILVERLINE ER PÅ FÅ ÅRTIER BLEVET EN AF VERDENS FØRENDE EMHÆTTE PRODUCENTER. FILOSOFIEN ER ENKEL. KVALITET, DESIGN OG PRIS SKAL HÆNGE SAMMEN.

SILVERLINE ER PÅ FÅ ÅRTIER BLEVET EN AF VERDENS FØRENDE EMHÆTTE PRODUCENTER. FILOSOFIEN ER ENKEL. KVALITET, DESIGN OG PRIS SKAL HÆNGE SAMMEN. SILVERLINE ER PÅ FÅ ÅRTIER BLEVET EN AF VERDENS FØRENDE EMHÆTTE PRODUCENTER. FILOSOFIEN ER ENKEL. KVALITET, DESIGN OG PRIS SKAL HÆNGE SAMMEN. VI ER BLIKFANGET OG TRENDEN I DIT KØKKEN. VI FORTSÆTTER MED

Læs mere

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NY EMHÆTTE - og få den rigtige emhætte Gå efter den bedst mulige emhætte 2 Energimærket kan hjælpe dig med at vælge den rigtige emhætte til netop dit behov. Der er også EU-krav til nye emhætters energieffektivitet,

Læs mere

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NY EMHÆTTE - og få den rigtige emhætte Gå efter den bedst mulige emhætte Emhætter skal nu have EU s energimærke. Energimærket kan hjælpe dig med at vælge den rigtige emhætte til netop dit behov. Der er

Læs mere

INDHOLD: Cube, ESL125 > Beskrivelse. Stripe, ESL145AER. Soft, ESL136WER

INDHOLD: Cube, ESL125 > Beskrivelse. Stripe, ESL145AER. Soft, ESL136WER INDHOLD: Cube, ESL125 > Beskrivelse Stripe, ESL145AER Soft, ESL136WER Beskrivelse Cube, ESL125AER, til indbygning Cube kan anvendes til både central og decentral boligventilation. Cube leveres i alufarve

Læs mere

THERMEX BLUE LINE SORTIMENT 2018

THERMEX BLUE LINE SORTIMENT 2018 THERMEX BLUE LINE SORTIMENT 2018 Der tages forbehold for trykfejl. Priser er kun gældende for HusCompagniets kunder. B FJERN- BETJENING LYSDÆMPER KANTSUG Flytbar aftræk bagud eller opad Energibesparende

Læs mere

Køkkenprogram. Forår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range

Køkkenprogram. Forår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range Køkkenprogram Forår 2015 Se mulighederne med Inspiration Range Indhold Køkken Madlavning Ovne... 5 Kompakt...11 Mikrobølgeovne...14 Kogesektioner...16 Komfurer...24 Emhætter... 29 Tilbehør til madlavning...46

Læs mere

ØLAND Design-emhætter HIT Funktionelt og eksklusivt design

ØLAND Design-emhætter HIT Funktionelt og eksklusivt design ØLAND -emhætter HIT Funktionelt og eksklusivt design Indgår i Ølands behovsstyret boligventilationssystem BTV - BF Anvendes i flerfamilieboliger tilkoblet centralt ventilationsanlæg Etageejendomme Kæde/rækkehuse

Læs mere

TILLYKKE MED DIT NYE EMFANG

TILLYKKE MED DIT NYE EMFANG BRUGERVEJLEDNING 2 INDHOLD INTRODUKTION 3 3 4 5 6 9 10 11 12 Tillykke med dit nye emfang Betjening Styring Gode råd om emfang Vedligeholdelse Rengøring af filter Fejlsøgning 5 års garanti TILLYKKE MED

Læs mere

FANTASIA-LINE - RONDIUM DANSK

FANTASIA-LINE - RONDIUM DANSK FANTASIA-LINE - RONDIUM DANSK Montering Fantasia-Line er forsynet med med loftsflange, el-kabel, 2 mtr. flexslange Ø160 mm. OBS! El-installation skal foretages af aut. el-installatør. DANSK Før montering

Læs mere

BETJENINGS- OG MONTAGEVEJLEDNING

BETJENINGS- OG MONTAGEVEJLEDNING IO 00343 EMHÆTTE EFU 601-00, EFU 601-00 X BETJENINGS- OG MONTAGEVEJLEDNING DK Kære Kunde! Den emhætte, som du har modtaget, er et moderne produkt, der er nemt at betjene. Ved hjælp af denne betjeningsvejledning

Læs mere

2013/14 EMHÆTTE PROGRAM

2013/14 EMHÆTTE PROGRAM 2013/14 EMHÆTTE PROGRAM SILVERLINE ER PÅ FÅ ÅRTIER BLEVET EN AF VER- DENS FØRENDE EMHÆTTE PRODUCENTER. FILOSOFIEN ER ENKEL. KVALITET, DESIGN OG PRIS SKAL HÆNGE SAM- MEN. VI ER BLIKFANGET OG TRENDEN I DIT

Læs mere

Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig

Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig Produktoversigt 2013 Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig Oplev Electrolux Inspiration Range Ganske enkelt delikat Kombinér damp og varmluft i madlavningen Fyld det hele ind Opvaskemaskiner der

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning UDTRÆKSEMHÆTTE 1140-1141 - 1143-1150 - 1151-1190

Emhætte Brugsvejledning UDTRÆKSEMHÆTTE 1140-1141 - 1143-1150 - 1151-1190 Emhætte Brugsvejledning UDTRÆKSEMHÆTTE 4-4 - 4-5 - 5-9 www.jgnordic.com Kontaktoplysninger Jilmas Group Nordic ApS Hi Park 99 74 Herning Denmark Tel.: +45 744 - Fax: +45 789 H6.4.4 / REV : Få det bedste

Læs mere

THERMEX BLUE LINE SORTIMENT 2019

THERMEX BLUE LINE SORTIMENT 2019 THERMEX BLUE LINE SORTIMENT 2019 Der tages forbehold for trykfejl. Priser er kun gældende for HusCompagniets kunder. THERMEX TOP LINK PAT. PENDING SÅDAN TÆNDER OG SLUKKER DU EMFANGET HELT AUTOMATISK Med

Læs mere

2012 EMHÆTTE PROGRAM

2012 EMHÆTTE PROGRAM 12 EMHÆTTE PROGRAM SILVERLINE ER PÅ FÅ ÅRTIER BLEVET EN AF VERDENS FØRENDE EMHÆTTE PRODUCENTER. FILOSOFIEN ER ENKEL. KVALITET, DESIGN OG PRIS SKAL HÆNGE SAMMEN. VI ER BLIKFANGET OG TRENDEN I DIT KØKKEN.

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EFP6426/S http://da.yourpdfguides.com/dref/632599

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EFP6426/S http://da.yourpdfguides.com/dref/632599 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

- Tid til luftforandring... Blue-Line

- Tid til luftforandring... Blue-Line - Tid til luftforandring... Blue-Line 2012 PARIS MÅLSKITSE Leveres som vægmodel. Sort glas. Bredde 90 cm. 3 hastigheder. Glastouchpanel. Timerfunktion. Ur. 2 x 2 W LED lys. Luftmængde: 760 m³/t*. Lydniveau:

Læs mere

Betjeningsvejledning VÆG EMHÆTTE. Model EN 60335-2-31

Betjeningsvejledning VÆG EMHÆTTE. Model EN 60335-2-31 Betjeningsvejledning VÆG EMHÆTTE Model EN 60335-2-31 KEND DIN EMHÆTTE 4 1 2 3 1: Betjeningspanel 2: Fedtfilter 2: Lys 3: Emhætte kabinet A E B C D F FIGUR 2 FIGUR 1 VÆGEMHÆTTE Tillykke med Deres nye Silverline

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning INDBYGNINGSEMHÆTTE

Emhætte Brugsvejledning INDBYGNINGSEMHÆTTE Emhætte Brugsvejledning INDBYGNINGSEMHÆTTE 1210 INTRODUKTION TIL PRODUKTET 287,5 48 180 368 287,5 272 300 618 657 300 272 448 487 7 7 48 180 368 4 1 2 2 3 1)Kontrolpanel 2)Belysning 3)Aluminium filter

Læs mere

Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS

Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS Rosix emhætte CRS60W/CRS60SS HN 8863/9068 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Før montering Før emhætten installeres og tages i brug, sørg da for, at den

Læs mere

Kun for udvalgte specialister. Blue-Line 2012/2013. - Tid til luftforandring...

Kun for udvalgte specialister. Blue-Line 2012/2013. - Tid til luftforandring... 2012/2013 Kun for udvalgte specialister. - Tid til luftforandring... PARIS MÅLSKITSE Leveres som vægmodel. Sort glas. 70 og 90 cm. 3 hastigheder. Glastouchpanel. Timerfunktion. Ur. 2 x 2 W LED lys. Mulighed

Læs mere

BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE KRYSTAL

BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE KRYSTAL BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE KRYSTAL SILVERLINE VÆGEMHÆTTE Tillykke med Deres nye Silverline emhætte. For at De kan få størst mulig glæde af emhætten og sikre den længst mulige levetid,

Læs mere

Køkkenprogram Prisliste Efterår 2013

Køkkenprogram Prisliste Efterår 2013 Køkkenprogram Prisliste Efterår 2013 Indhold Madlavning Ovne 4 Kompakt 9 Mikrobølgeovne 12 Kogesektioner 14 GemLine 19 Komfurer 21 Emhætter 25 Køl og frys Køle-/fryseskabe, fritstående 39 Køleskabe, fritstående

Læs mere

BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE

BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE BRUGSVEJLENDNING FOR UDTR ÆKSEMHÆTTE SILVERLINE VÆGEMHÆTTE Tillykke med Deres nye Silverline emhætte. For at De kan få størst mulig glæde af emhætten og sikre den længst mulige levetid, anbefaler vi, at

Læs mere

2013/14 EMHÆTTE PROGRAM

2013/14 EMHÆTTE PROGRAM 13/14 EMHÆTTE PROGRAM SILVERLINE ER PÅ FÅ ÅRTIER BLEVET EN AF VERDENS FØRENDE EMHÆTTE PRODU- CENTER. FILOSOFIEN ER ENKEL. KVALITET, DESIGN OG PRIS SKAL HÆNGE SAMMEN. VI ER BLIKFANGET OG TRENDEN I DIT KØKKEN.

Læs mere

EBM Emhætte Brugsvejledning

EBM Emhætte Brugsvejledning EBM Emhætte Brugsvejledning VÆGMODELLER 3158-3123 INTRODUKTION TIL PRODUKTET 1 2 3 6 1 2 3 6 3158 5 4 3123 5 4 262 262 250 80 20 250 Min (90) 600 (60) 535 Max (90) 980 (60) 915 400 20 80 25 400 500 412

Læs mere

Frithængende Emhætte Brugsvejledning FRITHÆNGENDE EMHÆTTE

Frithængende Emhætte Brugsvejledning FRITHÆNGENDE EMHÆTTE Frithængende Emhætte Brugsvejledning FRITHÆNGENDE EMHÆTTE 4171 Kontaktoplysninger Jilmas Group Nordic ApS Hi Park 399 7400 Herning Denmark Tel.: +45 70104014 - Fax: +45 70131389 H610.4170.02 REV:01 www.jgnordic.com

Læs mere

Advarsler og sikkerhed.

Advarsler og sikkerhed. SM 4229-2 EXT SM 4229-2 INT Advarsler og sikkerhed. Denne emhætte er designet til normal brug ved madlavning i privat husholdning og må kun bruges som sådan. Emhætten er beregnet til netspænding 220 240

Læs mere

2.0.0 Illustrationer. 1.0.0 Indhold

2.0.0 Illustrationer. 1.0.0 Indhold Turbovex TX 30 2.0.0 Illustrationer 1.0.0 Indhold 3.0.0 Generel information 3.1.0 Forord Denne monterings- og driftsvejledning indeholder teknisk information, og informationer om installation og vedligeholdelse

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning FRITHÆNGENDE EMHÆTTER 4114-4130 - 4140-4142 - 4151-4190 - 4200-4203 4240-4250 - 4251

Emhætte Brugsvejledning FRITHÆNGENDE EMHÆTTER 4114-4130 - 4140-4142 - 4151-4190 - 4200-4203 4240-4250 - 4251 Emhætte Brugsvejledning FRITHÆNGENDE EMHÆTTER - 0-0 - - - 90-00 - 0 0-0 - 90 0 0 INTRODUKTION TIL PRODUKTET 70 70 0 0 0 90 70 0 0 0 0 6 70 70 Min 0 Max 00 700 00 Min 0 Max 00 700 00 Min 0 Max 99 660 0

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Solo

Da: Betjeningsvejledning Solo Da: Betjeningsvejledning Solo Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Ventilationssystemer. Airline emhætter

Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Ventilationssystemer. Airline emhætter Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Ventilationssystemer Airline emhætter 2 Airline emhætter Love og normer Airline emhætter Køkkenet vil ofte være familiens

Læs mere

EMH Æ T TER KØKKENTILBEHØR MED EN MISSION

EMH Æ T TER KØKKENTILBEHØR MED EN MISSION EMH Æ T TER KØKKENTILBEHØR MED EN MISSION 201 2/2013 EMHÆTTE KØBSGUIDE En emhættes vigtigste formål er at opretholde et lavt tryk i køkkenet, så mados begrænses mest muligt. Når man vælger emhætte i dag,

Læs mere

Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring

Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring Centralstøvsugere Vi har tænkt på dig som ønsker en brugervenlig, lydsvag og effektiv rengøring Centrale støvsugersystemer fra Electrolux er en lydsvag og effektiv løsning til rengøring af hjemmet. Det

Læs mere

Emfang Enkelt & Elegant

Emfang Enkelt & Elegant Emfang Enkelt & Elegant ELEGANTE EMFANG MED INDUKTIONS- KOGEPLADER THERMEX ELEGANTE EMFANG MED INDUKTIONSKOGEPLADER 3 INDHOLD EMFANG med induktionskogeplader Le Mans - Yellow Line 4-5 Le Mans Blue - Blue

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning VÆGMODEL

Emhætte Brugsvejledning VÆGMODEL Emhætte Brugsvejledning VÆGMODEL 3360 INTRODUKTION TIL PRODUKTET 1 2 6 3 1) Inder Skorsten 2) Ydre Skorsten 3) Front glas/låg 4) Kontrolpanel/Display 5) Belysning 6) Dekorationslys 4 5 25 262 250 350 330

Læs mere

Energibesparende 1-rums varmegenvinding

Energibesparende 1-rums varmegenvinding DUKA ONE Serien Energibesparende 1-rums varmegenvinding DUKA ONE er vores bud på, hvordan der kan opnås en energibesparelse i alle typer af boliger, kontorer, institutioner samtidig med, at der sikres

Læs mere

Emhætte UAH-113 EC. DK...3 Installation...3 Brugsanvisning...6 Indregulering...8

Emhætte UAH-113 EC. DK...3 Installation...3 Brugsanvisning...6 Indregulering...8 Emhætte UAH-113 EC DK...3 Installation...3 Brugsanvisning...6 Indregulering...8 125469/2013-04-10 (2381) INSTALLATION Systemair Emhætte, type UAH-113-EC er beregnet til montering under et standard overskab

Læs mere

Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Ventilationssystemer. Airline emhætter

Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Ventilationssystemer. Airline emhætter Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Ventilationssystemer Airline emhætter 2 Airline emhætter Love og normer Airline emhætter Køkkenet vil ofte være familiens

Læs mere

Brugsvejledning STANDART EMHÆTTE 2240-2250

Brugsvejledning STANDART EMHÆTTE 2240-2250 Brugsvejledning STANDART EMHÆTTE 2240-2250 INTRODUKTION AF EMHÆTTE 6 6 7 7 4 5 2 1 3 5 1 3 4 211 211 172 23,5 Min:572 Max:902 400 80 24 164 172 Min:572 Max:902 400 20 80 350 24 164 23,5 20 350 450 498,589,898

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

Vejledning om ventilation og varmeforsyning

Vejledning om ventilation og varmeforsyning Vejledning om ventilation og varmeforsyning 1. Generel info om ventilationssystemet og varmeforsyning 2. Ventilations - brugervejledning 3. Andre indstillinger 4. Vedligeholdelse, udskiftning af filter

Læs mere

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I DK FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I Monterings- og brugsanvisning 2 DK DK 3 4 DK DK 5 6 DK Følg instruktionerne i denne vejledning nøje. Der hæftes ikke for mulige mangler og skader -

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

FIRENZE / FIRENZE EM

FIRENZE / FIRENZE EM MONTERINGS- OG BETJENINGSANVISNING FIRENZE / FIRENZE EM 2012v2 2 INDHOLD I. Råd og anvisninger II. Komponenter III. Tekniske data IV. Installation 1. Montering (indbygget motor) 2. Montering (ekstern motor)

Læs mere

Curvex emhætte C600SS

Curvex emhætte C600SS Curvex emhætte C600SS HN 9263 Brugervejledning Læs denne brugervejledning grundigt inden installation og brug af emhætten. Før installering Før emhætten installeres og tages i brug, sørg da for, at elnettets

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning LOFTEMHÆTTE

Emhætte Brugsvejledning LOFTEMHÆTTE Emhætte Brugsvejledning LOFTEMHÆTTE 4222 INTRODUKTION AF EMHÆTTEN 245 343 200 30 250 600 503 113 152,5 104 250 104 458 106,5 137,5 280 137,5 555 1 2 3 4 5 6 1. Aftræksstuds 2. Motor Kabinet 3. Emhætte

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

Brugsvejledning For Frithængende emhætte

Brugsvejledning For Frithængende emhætte Brugsvejledning For Frithængende emhætte MODEL EN 6335-2-31 Kære kunde, Vi er overbeviste om I vil blive glade for Jeres nye emhætte og det bliver en fornøjelse at bruge denne. Dette produkt er produceret

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Dansk design og effektiv forbrænding Aduro brændeovnene er skabt med enkle og stilrene linier, skjulte

Læs mere

INDHOLD: Standardemhætter

INDHOLD: Standardemhætter INDHOLD: Standardemhætter Standardemhætter Indbygningsemhætter til central/decentral ventilation med ekstern ventilator - Cube, Stripe, Soft og Contrast. Generelt EXHAUSTO emhætternes konstruktion opfanger

Læs mere

Betjeningsvejledning. Side 1

Betjeningsvejledning. Side 1 DK Betjeningsvejledning Side 1 Sikkerhedsinstruktioner Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at lette installationen, og emfanget kan

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE Brugsanvisning emhætte KD 9570.0 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at sikre maksimal ydeevne

Læs mere

Brugsanvisning EMHÆTTE. Bemærk at denne brugsanvisning dækker flere modeller. Billeder til forklaring stemmer derfor ikke overens til alle modeller.

Brugsanvisning EMHÆTTE. Bemærk at denne brugsanvisning dækker flere modeller. Billeder til forklaring stemmer derfor ikke overens til alle modeller. Brugsanvisning EMHÆTTE Bemærk at denne brugsanvisning dækker flere modeller. Billeder til forklaring stemmer derfor ikke overens til alle modeller. AH SF 1 IX/HA Montering 2 Montering 3 Montering 4 Installation

Læs mere

Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Systemløsninger. Airline emhætter

Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Systemløsninger. Airline emhætter Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Systemløsninger Airline emhætter 2 Airline emhætter Love og normer Airline emhætter Køkkenet vil ofte være familiens centrum

Læs mere

Slim emhætte M602W/M602SS

Slim emhætte M602W/M602SS Slim emhætte M602W/M602SS HN 8395/8397 Brugervejledning VIGTIGT: Læs denne betjeningsvejledning grundigt før installation og brug af emhætten. Sørg for, at strømforsyningen svarer overens med den angivne

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Nova

Da: Betjeningsvejledning Nova Da: Betjeningsvejledning Nova Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

Vejledning om varmeforsyning

Vejledning om varmeforsyning Vejledning om varmeforsyning 1. Generel info om ventilationssystemet 2. Ventilations - brugervejledning 3. Andre indstillinger 4. Vedligeholdelse, udskiftning af filter (a d) 5. Energiråd 1. Generel info

Læs mere

Emhætte Instruktionsmanual. Curved P 60 Curved P 90

Emhætte Instruktionsmanual. Curved P 60 Curved P 90 Emhætte Instruktionsmanual Curved P 60 Curved P 90 INDHOLD 3 Anvendelse 3 Generel sikkerhedsvejledning 6 Installation 9 Betjening 10 Vedligeholdelse 12 Fejlfinding 2 ANVENDELSE Tak for dit valg af denne

Læs mere

Vejledning om ventilation

Vejledning om ventilation Vejledning om ventilation 1. Generel info om ventilationssystemet 2. Ventilations - brugervejledning 3. Andre indstillinger 4. Vedligeholdelse, udskiftning af filter (a d) 5. Energiråd 1. Generel info

Læs mere

EBM Emhætte Brugsvejledning VÆGMODELLER

EBM Emhætte Brugsvejledning VÆGMODELLER EBM Emhætte Brugsvejledning VÆGMODELLER 3262-3341 - 3342-3370 INTRODUKTION TIL PRODUKTET 1 2 6 3 5 Min 820 Max 1200 400 400 262 25 80 20 250 4 420 460 470 470 496 80 1 2 3 5 1 2 3 5 Min 870 Max 1250 20

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

VL Vario bordemfang serie 400 rustfrit stål Bredde 11 cm Aftræk/recirkulation Uden motor og betjeningsknapper

VL Vario bordemfang serie 400 rustfrit stål Bredde 11 cm Aftræk/recirkulation Uden motor og betjeningsknapper Alternative farver Ekstra tilbehør AA414010 Luftføringsskinne til kombination med gaskogetop Nødvendigt tilbehør for installation AD724041 Runde kanalen forbindelse ekstra adapter til VL414 på side AD724042

Læs mere

Projekt katalog. Udvalgte emhætter særligt egnet til projektsalg

Projekt katalog. Udvalgte emhætter særligt egnet til projektsalg Projekt katalog Udvalgte emhætter særligt egnet til projektsalg 2012-2013 Thermex Central-Line - emfang til centralventilation Thermex Central-Line er en fleksibel produktlinie, specielt udviklet til

Læs mere

INVEST LIVING KON. Vandbåren ventilatorkonvektor ULTRATYND, SUPERTYND, DESIGNET

INVEST LIVING KON. Vandbåren ventilatorkonvektor ULTRATYND, SUPERTYND, DESIGNET INVEST LIVING KON Vandbåren ventilatorkonvektor ULTRATYND, SUPERTYND, DESIGNET Ultratynd, vandbåren ventilatorkonvektor - Invest Living KON. Sammenlignet med traditionelle varmeelementer kan Invest Livings

Læs mere

UDTRÆKSEMHÆTTE GLIDE

UDTRÆKSEMHÆTTE GLIDE DK UDTRÆKSEMHÆTTE GLIDE Monterings- og brugsanvisning 10 7 1 5 9 2 3 4 6 8 2 DK DK 3 4 DK DK 5 Anvend figurerne på de foranstående sider med den alfabetiske reference, der er angivet i teksten. Følg instruktionerne

Læs mere

Emhætte Brugsanvisning

Emhætte Brugsanvisning Emhætte Brugsanvisning INDHOLD 1.Introduktion 2.Beskrivelse 3..Montering 4..Bemærkninger vedr. montering 5..Sikkerhedsregler 6 Brug 7 Vedligeholdelse 8..Garantibevis 1 INTRODUKTION 1. Tak, fordi du valgte

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Indbygningsmodul: EM 22, EM 31

Da: Betjeningsvejledning Indbygningsmodul: EM 22, EM 31 Da: Betjeningsvejledning Indbygningsmodul: EM 22, EM 31 Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner,

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Brugsanvisning emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning

Da: Betjeningsvejledning Da: Betjeningsvejledning Side 1 Sikkerhedsinstruktioner skal afbrydes til emfanget, før det rengøres. Sørg for, at der ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Underlagt tekniske forandringer!

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie 34_015 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Emhætte P602WH/P602SS

Emhætte P602WH/P602SS Emhætte P602WH/P602SS HN 10166/10167 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Installation Denne emhætte kan anvendes enten med aftræk eller recirkulation. Emhætten

Læs mere

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Rev.04 april 2013 Side 1 af 18 1.0.0 Indhold MONTAGE, DRIFT OG...1 VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING...1 1.0.0 INDHOLD...2 2.0.0 ILLUSTRATIONER...2 3.0.0 GENEREL

Læs mere

Turbovex TX 250A Turbovex A/S

Turbovex TX 250A Turbovex A/S Turbovex TX 250A Side 1 af 17 1.0.0 Indhold 1.0.0 INDHOLD... 1 1.0.0 INDHOLD... 2 2.0.0 ILLUSTRATIONER... 2 3.0.0 GENEREL INFORMATION... 3 3.1.0 FORORD... 3 3.2.0 ANVENDELSESOMRÅDER... 3 3.3.0 FORKERT

Læs mere

Emhætte E601WH/E602WH

Emhætte E601WH/E602WH Emhætte E601WH/E602WH HN 10164/10165 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Installation Denne emhætte kan anvendes enten med aftræk eller recirkulation. Emhætten

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Nube

Da: Betjeningsvejledning Nube Da: Betjeningsvejledning Nube Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

-2- -11- INTRODUKTION AF APPARATET. Produkt med touch-kontrol produkt 1144 (3 SPD) 1144 (5 SPD) Billede 1 1144-60 1144-90. Figur 1

-2- -11- INTRODUKTION AF APPARATET. Produkt med touch-kontrol produkt 1144 (3 SPD) 1144 (5 SPD) Billede 1 1144-60 1144-90. Figur 1 1144 FUSE 10 FUSE LA MP INTRODUKTION AF APPARATET Produkt med touch-kontrol produkt For at få det bedste ud af din emhætte bør du; *Være opmærksom på tidspunktet for rengøring af aluminiumfiltrene og udskiftning

Læs mere

VÆGEMHÆTTE - INDBYGNING I SKAB SILENZIO

VÆGEMHÆTTE - INDBYGNING I SKAB SILENZIO VÆGEMHÆTTE - INDBYGNING I SKAB SILENZIO 175 432 385 40 225 598 400 2*M4X40 4*M4X20 Kære kunde, Tak for dit køb af vores emhætte. Læs venligst disse instruktioner omhyggeligt for optimal installation,

Læs mere

Din brugermanual HUSQVARNA QC628K

Din brugermanual HUSQVARNA QC628K Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HUSQVARNA QC628K i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Indhold. Din emhætte. Sikkerhed. Brug. Vedligeholdelse. Installation. Appendiks. Beskrivelse 4 Introduktion 4

Indhold. Din emhætte. Sikkerhed. Brug. Vedligeholdelse. Installation. Appendiks. Beskrivelse 4 Introduktion 4 Indhold Din emhætte Sikkerhed Brug Vedligeholdelse Installation Beskrivelse 4 Introduktion 4 Sikkerhedsforskrifter 5 Udsugningssystemer 6 Betjening 7 Rengøring 9 Fedtfiltre 10 Kulfiltre 10 LED-lys 10 Generelt

Læs mere

Emhætte Brugsvejledning

Emhætte Brugsvejledning Emhætte Brugsvejledning UDTRÆKSEMHÆTTE 1200 - Centraludsugning INTRODUCTION OF DEVICE 1 2 3 4 5 198 520 190 149,5 600 500 1. Digitalstyret aftræk 2. Emhætte 3. Kontrol Panel 4. Filter 5. Belysning ADVARSLER

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EFP636K/SK http://da.yourpdfguides.com/dref/632581

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EFP636K/SK http://da.yourpdfguides.com/dref/632581 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i AEG-ELECTROLUX EFP636K/SK i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer.

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. 31_015 Produktguide Køkkenbelysning Arbejdet i køkkenet bliver nemmere, sjovere og mere sikkert, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen. Monter skabsbelysning oven på vægskabene, så du kan

Læs mere

MONTERING DANSK CRYSTALIA-LINE

MONTERING DANSK CRYSTALIA-LINE Thermex Scandinavia A/S Serviceafd.: Farøvej 30 9800 Hjørring Danmark Tlf.: 98 92 62 33 Fax: 98 92 60 04 e-mail: info@thermex.dk THERMEX SCANDINAVIA AB Vagnmakaregatan 3 SE-415 07 Göteborg Tel.: 031 340

Læs mere

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag Portavant Fremtidens skydedørsbeslag Overbevisende elegant og dæmpet Portavant.dk Skydedør med omtanke Nu er det muligt at smække med!en glasdør Portavant - døren, der overbeviser. Døren som beskytter

Læs mere

HRUC-E. Ventilationsaggregat med varmegenvinding. Comair er et varemærke tilhørende Ventilair Group.

HRUC-E. Ventilationsaggregat med varmegenvinding. Comair er et varemærke tilhørende Ventilair Group. HRUC-E Ventilationsaggregat med varmegenvinding Comair er et varemærke tilhørende Ventilair Group. Ventilair Group forbeholder sig retten til at ændre offentliggjorte informationer uden varsel. Besøg derfor

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3

Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3 April 2013 Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3 De fleste af os opholder os inden døre mere end 90 % af tiden. Derfor er indeklimaet meget vigtig for vores sundhed. Mange forskellige

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

Luftfordeling. Airline emhætter. Oversigtsbrochure

Luftfordeling. Airline emhætter. Oversigtsbrochure Luftfordeling Airline emhætter Oversigtsbrochure En effektiv emhætte er afgørende for, at køkkenet kan være familiens samlingspunkt. Der skal være plads til hygge, også når komfur og ovn kører for fuld

Læs mere

Spar op til kr. om året. Spareguide. Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten.

Spar op til kr. om året. Spareguide. Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten. Spar op til 5.000 kr. om året Spareguide Få tips til, hvordan du sparer på varme, vand og el - uden at gå på kompromis med komforten. Spar på varmen Sørg for at indstille alle radiatorer ens (f.eks. på

Læs mere

MONTERINGS- OG BETJENINGSANVISNING

MONTERINGS- OG BETJENINGSANVISNING MONTERINGS- OG BETJENINGSANVISNING BARI I / BARI I EM 2012v3 2 INDHOLD I. Komponenter II. Råd og anvisninger III. Tekniske data IV. Virkemåde V. Installation 1. Montering af ophængsstativ 2. Montering

Læs mere