1 byggeplads denne viser 4 felter med plads til bygningsbrikker. Hvert felt hører til en bestemt type valuta.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1 byggeplads denne viser 4 felter med plads til bygningsbrikker. Hvert felt hører til en bestemt type valuta."

Transkript

1 Alhambra Et spil af Dirk Henn for 2-6 spillere. De bedste bygmestre fra Europa og den arabiske verden vil bevise deres kunstfærdige arkitektur. Du har fået stillet deres bygningsarbejdere til rådighed og skal med passende forskellige valutaer tilfredsstille leverandørerne med rigelig løn i deres egen valuta. Med din hjælp vil arkader, pavilloner, gemakker, haver, haremmer og tårne skyde op rundt om det berømte Løvespringvand. Må den bedste bygmester sejre. Indhold: 6 startbrikker der viser det berømte løvespringvand. 54 Bygningsbrikker der viser 6 forskellige typer bygninger. Dette er bygningerne der kan bygges i Alhambra. Brikkerne kan have mure på op til 3 sider. 1 byggeplads denne viser 4 felter med plads til bygningsbrikker. Hvert felt hører til en bestemt type valuta. 1 pointtavle her holdes der regnskab med spillerne opnåede point. 12 pointsten der er 2 sten pr. spiller, en bruges til at vise point på pointtavlen og den anden stilles på spillerens startbrik. 108 pengekort i fire forskellige valutaer disse kort bruges til at købe bygningsbrikkerne som man derefter bygger rundt om sit eget Løvespringvand. Valutaerne er Dinare, Dirham, Dukater og Gulden med værdien 1 til 9. 2 pointscoringskort disse bliver blandet ind i bunken med pengekort. 6 reservefelter med pointoversigter. 1 stofpose Mål med spillet I løbet af spillet vil der komme tre pointscoringsrunder. Her scorer spillerne, der har bygget flest bygninger i de seks forskellige typer bygninger, point i henhold til hvilken scoring det er og hvilken type bygning det er. Alle spillere vil også få point for den længste ubrudte bymur spillerne har i deres eget Alhambra. Den spiller der har flest point efter 3. scoringsrunde har vundet spillet. Forberedelse Hver spiller får en startbrik og to pointsten. Pointstenene har samme farve, som spilleren har valgt. Startbrikken lægges på bordet foran spilleren og den ene pointsten lægges på startbrikken. Den anden sten lægges på tårnet på pointtavlen. Bygningspladen lægges midt på bordet og pointtavlen lægges til side på bordet. De 54 bygningsbrikker lægges ned i stofposen.

2 4 tilfældige brikker trækkes ud af posen og lægges på bygningspladen, startende med at lægge på felt 1 og derefter på de følgende felter. Hver spiller får et reservekort, som lægges ned åbent foran sig. Kortet viser fordelingen af bygningsbrikker og deres værdi. De to pointscoringskort tages ud af stakken med pengekort og lægges midlertidigt til side. Resten af bunken med pengekort blandes. Hver spiller får sine startpenge på følgende måde: Spilleren trækker et kort fra pengebunken ad gangen og lægger det åbent foran sig indtil den samlede værdi af pengekortene når 20 eller mere. På denne måde får alle spillerne deres startpenge. Typen af valuta har ingen betydning når startpengene uddeles. Når alle startpengene er uddelt, så tager spillerne deres penge op på hånden og derefter er pengene hemmelige for de andre spillere. Den spiller der har fået færrest pengekort starter. Har flere spillere lige få kort, så er det spilleren med den totale laveste værdi blandt disse spillere der starter. Står det stadig lige, så er det den yngste spiller der starter. 4 pengekort trækkes fra pengekort bunken og lægges åbent på bordet ved siden af byggepladsen. Resten af pengekort bunken deles i fem stakke. Det 1. pointscoringskort blandes ind i stak 2 og det 2. pointscoringskort blandes ind i stak 4. Nu samles pengekort bunken med stabel 5 nederst og stabel 1 øverst. Bunken placeres nu med billedsiden nedad ved siden af byggepladsen. Spillets forløb. Spillet starter med startspilleren og køre derefter i urets retning. Spilleren der har tur skal udføre en af følgende 3 handlinger. Tage penge Købe og placere en bygningsbrik Ombygge sit eget Alhambra Efter hver spillers tur, så bliver pengekortene og bygningsbrikkerne fyldt op til 4 igen. Tage penge Man må tage et valgfrit pengekort af de fire åbne pengekort fra bordet. Hvis den totale værdi af kortene ikke overstiger 5 så må man tage flere kort på en gang. Typen af valuta har her ingen betydning. Købe bygningsbrikker og placere dem. Køb: Man kan købe en bygningsbrik fra bygningspladsen ved at betale minimum den værdi der er trykt på brikken og i den valuta som passer til pladsen hvor brikken ligger. Det er tilladt at betale mere end den påtrykte værdi, men man får ikke byttepenge retur og ens tur slutter herefter. De brugte pengekort lægges på afsmidningsbunken ved siden af byggepladsen. Bygningsbrikken lægges på bordet foran spilleren indtil slutningen på turen.

3 Hvis bygningen blev betalt med præcis det beløb der er påtrykt bygningen, så har spilleren endnu en tur. Nu kan spilleren igen vælge mellem de tre handlinger, tage penge, købe bygning, ombygge Alhambra. Så længe spilleren har tur bliver de købte bygninger ikke erstattet med nye på byggepladsen. Dette sker først når spilleren har foretaget alle sine handlinger og lagt evt. nykøbte bygninger på plads. Placering af bygninger: De nykøbte bygninger skal placeres i slutningen af turen. Spilleren kan vælge at lægge den til i sit Alhambra, eller lægge bygningsbrikken i sit reservefelt. Der kan ligge et valgfrit antal bygninger i reservelageret, men de tæller ikke med når der er tid til pointscoring. Alhambra byggeregler: Når man skal lægge bygninger til i Alhambra gælder følgende regler: Alle bygninger skal lægges i den samme retning som ens startbrik, hvilket betyder at alle tage skal ligge opad i forhold til spilleren. Bygningsbrikken skal lægges opad mindst en anden side på en brik i spillerens Alhambra. De to sider der grænser op ad hinanden skal være ens. Enten er der ingen mure eller der er mure på begge sider. Grænser den lagte brik op til flere brikker på engang, så skal alle sider passe, ellers kan brikken ikke placeres. Hver ny brik skal kunne nås til fods fra startbrikken, uden at det er nødvendig at passere mure. Hver brik skal grænse op til mindst en side på en anden brik, man må ikke lægge en brik til et hjørne på en anden brik. Der må ikke opstå tomme felter i Alhambra. Dvs. et tomt felt omgivet af brikker. Ombygning af Alhambra. Der er tre forskellige muligheder for at ombygge Alhambra. En bygningsbrik kan tages fra reservefeltet og lægges til i Alhambra efter de normale byggeregler. En bygningsbrik kan fjernes fra Alhambra og lægges på reservefeltet. En bygningsbrik fra Alhambra kan byttes ud med en bygningsbrik fra reservefeltet. Bygningsbrikken skal lægges på præcis det felt hvor bygningsbrikken fjernes fra. De normale bygningsregler skal være overholdt. Det er ikke tilladt at fjerne sin startbrik, eller at byttede den ud med en anden brik. Eksempel: Du køber en bygningsbrik med lige penge, og derfor har du endnu en tur. Du køber endnu en bygningsbrik, og igen kan du betale med lige penge. Endnu engang har du tur og denne gang beslutter du at ombygge Alhambra. Du vælger at tage en bygningsbrik ud fra dit Alhambra og bytte den ud med en bygningsbrik fra dit reservefelt. Din tur er nu færdig og som det sidste skal du nu lægge de to nyindkøbte bygningsbrikker til, enten i dit Alhambra eller i det reservefelt. En tur slutter

4 De bygningsbrikker en spiller har købt i sin tur, lægges først til i Alhambra når spilleren er helt færdig med at foretage handlinger. Bygningsbrikkerne skal lægges til i Alhambra efter de normale bygningsregler, eller lægges på spillerens reservefelt. Bygningsbrikkerne kan dog tilbygges i valgfri rækkefølge hvis man har købt mere end en bygning. Hvis der er købt bygninger i turen, så fyldes de tomme felter op med bygningsbrikker fra bunken. Feltet med lavest nummer fyldes først, og derefter fyldes felterne i stigende orden. Hvis der er mindre end fire åbne pengekort, så vendes kort fra bunken indtil der igen er fire pengekort åbne på bordet. Skulle pengebunken blive opbrugt, så tages afsmidningsbunken og blandes. Dette danner den nye trækkebunke. Turen går nu videre til næste spiller. Eksempel: bygningsfelt 2 og 4 er tomme. Den første bygningsbrik der trækkes fra posen lægges på felt 2 og den anden lægges på felt 4. Scoring: I løbet af spillet kommer der 3 scoringsrunder. De 2 første scoringsrunder kommer når scoringskortene vendes i pengekortbunken. Den 3. scoringsrunde kommer når selve spillet er slut. Når et scoringskort vendes, lægges kortet til side og et nyt pengekort vendes. Før næste spiller får tur, bliver scoringen udført. Ved alle tre scoringer bliver der uddelt point for flertal af bygninger samt for længste ydermur. Point for flertal af bygninger For hver bygningstype uddeles der point til den/de spillere der har flest bygninger i hver type. Antallet af point som spilleren modtager, afhænger af typen af bygning. Startende med pavillonen, den blå bygning, optæller hver spiller hvor mange af denne bygningstype hver spiller har i sit Alhambra. Spilleren der har flest pavillonbygninger får det antal point der står i 1. plads kolonnen på scoringskortet. I 1. scoring gives der kun point til 1. pladsen. Ved 2. scoring er der point til spillerne med både flest bygninger og til spilleren med næst flest bygninger. Skulle to eller flere spillere have lige mange bygninger, så deles pointene ligeligt mellem spillerne. Point rundes altid ned til hele tal. Eksempel: to spillere har begge 4 tårne, derfor deler de pointene for 1. og 2. pladsen. 13+6=19 point. Hver spiller får derfor 9 point. Den 3. og sidste runde for scoring finder sted til slut i spillet. Ved den sidste scoring er der også point til spilleren med 3. flest antal bygninger. Se pointtavlerne på reservefeltet. NB! Bygninger der ligger på reservefelterne tæller ikke med. Point for ydermure Ud over point for bygninger, så får spillerne også point for den længste sammenhængende bymur de har i deres eget Alhambra. Hvert brikstykke tæller 1 point. Dobbelte mure, der ligger inde i byen giver ikke point Hver spiller tæller kun den længste mur, og hver spiller registrerer deres point på pointtavlen.

5 Der uddeles point for mure efter hver af de tre scoringer der er i spillet. Spillet slutter Spillet slutter så snart man ikke kan fylde alle bygningsfelterne med bygningsbrikker fra posen, efter en spillers tur. Byggepladsen fyldes med de brikker der er tilbage i posen. De resterende bygningsbrikker gives nu til de spillere der har flest penge på hånden i de valutaer hvor de resterende bygningsbrikker stadig ligger. Skulle to eller flere spillere have lige mange penge i den samme valuta, så får ingen spillere bygningen. Disse bygninger som bliver uddelt til sidst, må nu lægges til Alhambra efter de normale byggeregler. Nu kommer man til den 3. og sidste scoringsrunde. Spilleren der har flest point vinder. Er der flere spillere der har flest point, så deler de sejren. Specialregler for 2 spillere. Reglerne fra det normale spil gælder med følgende ændringer. Der er 3 af hvert pengekort. 1 af disse sorteres fra, så der nu kun er 72 pengekort i bunken. Der er en blind 3. spiller. Denne blinde makker bygger ikke noget Alhambra, men indsamler bygninger Fra starten trækkes 6 tilfældige bygningsbrikker for den blinde makker, som lægges synligt på bordet. Den blinde makker får point for evt. flertal i 1. scoring. Når 1. scoring er afregnet, trækkes 6 nye tilfældige brikker fra posen, og lægges til de andre på bordet ved den blinde makker. Efter 2. scoring får den blinde makker endnu engang bygningsbrikker fra posen. Der trækkes en tredje del af brikkerne fra posen til den blinde makker, dog maks. 6 brikker. Når de to spillere køber en bygningsbrik i deres tur, så har de stadig valget mellem at bygge til i deres eget Alhambra eller lægge brikken på reservepladsen, men det er nu også tilladt at give bygningsbrikkerne til den blinde makker. God fornøjelse med spillet!

Det forrykte kortspil for hele familien. For 2-10 spillere fra 6 år

Det forrykte kortspil for hele familien. For 2-10 spillere fra 6 år Indhold 112 kort 1 sæt regler Det forrykte kortspil for hele familien. For 2-10 spillere fra 6 år SPILLET IDE Det gælder om at være at komme af med alle kort fra hånden, for derved at score så få minuspoint

Læs mere

Bumser og Drager. Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+

Bumser og Drager. Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+ Bumser og Drager Antal spillere: 3-5 Alder: 16+ Spilletid: 40min+ Spillet indeholder: 1 Spilplade (T-shirt) 1 Figur 8 Røde terninger 60 Dårlig Ide kort 6 Karakterplader 6 Vinder emblemer 12 Eventyrkort

Læs mere

Når en spiller tager en vogn, modtager og placerer han kun brikker med forsiden opad på vognen. Brikker med forsiden nedad forbliver på vognen.

Når en spiller tager en vogn, modtager og placerer han kun brikker med forsiden opad på vognen. Brikker med forsiden nedad forbliver på vognen. Ekstra 2 spiller variant De normale spilleregler gennemføres med følgende ændringer: - hver spiller modtager 2 udvidelsesplader, som placeres med forsiden nedad ved siden af zoopladen.- Alle dyre- og yngelbrikker

Læs mere

POWER GRID SPILLEREGLER

POWER GRID SPILLEREGLER POWER GRID SPILLEREGLER FORMÅL Hver spiller repræsenterer et energiselskab som leverer elektricitet til et antal byer. I løbet af spillet køber hver spiller et antal kraftværker i konkurrence med andre

Læs mere

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/pakkeasletregler.html Indhold:

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/pakkeasletregler.html Indhold: 1 / 5 25.6.2008 9:00 Indhold: 1 bro, 1 æsel i træ med plastik kurv, 55 kort, 4 bakker til at samle frugt på, 9 tosidet bro-stykker., 9 æbler, 9 pærer, 9 appelsiner, 9 blommer Før spillet starter 2 / 5

Læs mere

Rækkefølgen af faserne i en spilleomgang Nedenfor ses et resumé af faserne i en spilleomgang, som SKAL udføres i nævnte rækkefølge.

Rækkefølgen af faserne i en spilleomgang Nedenfor ses et resumé af faserne i en spilleomgang, som SKAL udføres i nævnte rækkefølge. 14538i08 2/18/00 4:31 PM Page 1 Rækkefølgen af faserne i en spilleomgang Nedenfor ses et resumé af faserne i en spilleomgang, som SKAL udføres i nævnte rækkefølge. Forstærkningsfase - 1/3 af de besatte

Læs mere

Spilstrategier. 1 Vindermængde og tabermængde

Spilstrategier. 1 Vindermængde og tabermængde Spilstrategier De spiltyper vi skal se på her, er primært spil af følgende type: Spil der spilles af to spillere A og B som skiftes til at trække, A starter, og hvis man ikke kan trække har man tabt. Der

Læs mere

Indhold: God smag er den halve sejr!

Indhold: God smag er den halve sejr! DK Grøntsagskort 12 Forfatter: Jaques Zeimet Grafik: Rolf Vogt Illustrationer: Rolf Vogt Redaktion: Thorsten Gimmler Copyright: DREI MAGIER SPIELE by Schmidt Spiele GmbH Spillere: 2 6 Alder: fra 6 år Spilletid:

Læs mere

VEKTOR. 500 med udsagnsord. TAKTILE LÆRINGSMIDLER

VEKTOR. 500 med udsagnsord.  TAKTILE LÆRINGSMIDLER 500 med udsagnsord Her trænes udsagnsordenes regelmæssige bøjningsformer. Igennem spillet præsenteres spillerne hele tiden for udsagnsordenes endelser, således at udsagnsordenes endelser tydeliggøres og

Læs mere

Sjov med pizza-stykker

Sjov med pizza-stykker Sjov med pizza-stykker Første gang eleverne får materialet i hånden, bør de have tid til selv at undersøge det, så de bliver fortrolige med de forskellige dele. Det kan også være en god idé at lade eleverne

Læs mere

Elasund Rules Forberedelse Marker byggeområdet

Elasund Rules Forberedelse Marker byggeområdet Elasund Rules År efter frygtløse søfarere opdagede og etablerede øen Catan voksede befolkningstallet konstant. Kolonister dukkede op på øen og langs kysten og der opstod en uundværlig handel mellem dem.

Læs mere

Var din tunge i dette spil!

Var din tunge i dette spil! DK Var din tunge i dette spil! Grøntsagskort Forfatter: Jaques Zeimet Grafik: Johann Rüttinger, Lena Kappler Illustrationer: Rolf Vogt Redaktion: Kathi Kappler Copyright: DREI MAGIER SPIELE by Schmidt

Læs mere

e ee Indhold Spillets grundidé E F H Hvor meget farve kan du egentlig se? 12 pilkort 98 farvekort

e ee Indhold Spillets grundidé E F H Hvor meget farve kan du egentlig se? 12 pilkort 98 farvekort Hvor meget farve kan du egentlig se? Wolfgang Warsch Spillere : 2-5 spillere Alder: 8 år+ Varighed: ca. 15 minutter Indhold 12 pilkort 98 farvekort 3 hver i rød gul, grøn og blå forside 10 27 22 14 bagside

Læs mere

Spilstrategier. Indhold. Georg Mohr-Konkurrencen. 1 Vindermængde og tabermængde 2. 2 Kopier modpartens træk 4

Spilstrategier. Indhold. Georg Mohr-Konkurrencen. 1 Vindermængde og tabermængde 2. 2 Kopier modpartens træk 4 Indhold 1 Vindermængde og tabermængde 2 2 Kopier modpartens træk 4 3 Udnyt modpartens træk 5 4 Strategityveri 6 5 Løsningsskitser 7 Spilstrategier De spiltyper vi skal se på her, er primært spil af følgende

Læs mere

Beerpongliga.dk præsenterer

Beerpongliga.dk præsenterer Beerpongliga.dk præsenterer College Table regler Beer pong... 2 Flip Cup... 4 Pyramide... 5 Derby... 7 Beer pong 1) Opstilling/udstyr 1.1) Der spilles 2 mod 2. 1.2) Der spilles med 10 kopper i pyramideform.

Læs mere

Black Jack (21): Sådan spiller man Black Jack. 1. Formålet er at komme så tæt på summen 21 som muligt. Man må ikke overskride 21.

Black Jack (21): Sådan spiller man Black Jack. 1. Formålet er at komme så tæt på summen 21 som muligt. Man må ikke overskride 21. Indhold Black Jack (21):... 3 Whist... 4 Bismarck... 5 Rummy (500)... 6 Casino... 7 Spar Dame... 8 Ruder Syv... 9 Gammel Jomfru... 10 Olsen... 12 Snyd... 13 29... 14 31... 15 Gris... 16 Normale spil Black

Læs mere

Collegetable.dk præsenterer. College Table rød

Collegetable.dk præsenterer. College Table rød Collegetable.dk præsenterer College Table rød Beer pong 1) Opstilling/udstyr 1.1) Der spilles 2 mod 2. 1.2) Der spilles med 10 kopper i pyramideform. 4 bagerst. 3 næst bagerst. Så 2 og én cup forrest.

Læs mere

RAM SPANDEN Ærteposer, spande og vand bliver til vanvittig sjove aktiviteter

RAM SPANDEN Ærteposer, spande og vand bliver til vanvittig sjove aktiviteter RAM SPANDEN Ærteposer, spande og vand bliver til vanvittig sjove aktiviteter Til fødselsdagsselskabet, beach party, picnic, familiedagen eller på legepladsen til enhver tid. Fra 6 til 90 år. Indeholder

Læs mere

Indhold. 120 Dyrekort (hund, ko, æsel, ged, kat, papegøje) 5 Tarantelkort 1 Tango-tarantel (femkantet) Spilleregler.

Indhold. 120 Dyrekort (hund, ko, æsel, ged, kat, papegøje) 5 Tarantelkort 1 Tango-tarantel (femkantet) Spilleregler. DK Forfatter: Jaques Zeimet Grafik: Rolf Vogt Illustrationer: Rolf Vogt Redaktion: Claudia Wieczorek Copyright: DREI MAGIER SPIELE by Schmidt Spiele GmbH Spillere: 2 5 Alder: Fra 7 år Spilletid: 15 20

Læs mere

Indhold Forklaring til kortene Antal trylletricks Spillets mål Trick nr. 1: BANK PÅ BUNKEN Materiel Hemmelig forberedelse

Indhold Forklaring til kortene Antal trylletricks Spillets mål Trick nr. 1: BANK PÅ BUNKEN Materiel Hemmelig forberedelse DK Fra 8 til 99 år 1 tryllekunstner + publikum Indhold: 61 kort (et spil med 48 kort + 6 kort med bagside på begge sider + 1 kort kort + 6 tryllekort med gule pailletter) Forklaring til kortene: 4 familier

Læs mere

Regler. Matador Qube

Regler. Matador Qube Regler Matador Qube Regler Matador Qube 1 2-6 spillere 8-99 år Indhold: kortspil, protokolblok og regler Spillet i korte træk Opgaven er at indsamle brancher og aktier i samme farve og sikre dine aktiver

Læs mere

120 ords-tæppet. På sporet af ordet

120 ords-tæppet. På sporet af ordet 120 ords-tæppet På sporet af ordet I denne vejledning kan du finde idéer og inspiration til, hvordan du kan bruge 120 ords-tæppet i arbejdet med at få automatiseret de 120 hyppige ord med afsæt i leg og

Læs mere

Flick em Up! Inden spillets start. Scenarie (opsætning) Hold. Lad os spille! Runder. Inden spillet kan starte skal I vælge: En flade at spille på

Flick em Up! Inden spillets start. Scenarie (opsætning) Hold. Lad os spille! Runder. Inden spillet kan starte skal I vælge: En flade at spille på Flick em Up! Inden spillets start Inden spillet kan starte skal I vælge: En flade at spille på Et scenarie Hvilke hold I skal være på. Den bedste flade at spille på. Flick 'em Up! kan spilles på de fleste

Læs mere

Spillet om verdensherredømmet

Spillet om verdensherredømmet Spillet om verdensherredømmet 2004 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdt. Distributed in the Nordic region by Hasbro Nordic, Ejby Industrivej 40, DK-2600 Glostrup, Denmark. www.hasbro.dk 040414538108 K O

Læs mere

10 + SPILLET OM VERDENSHERREDØMMET 2-4. www.hasbro.dk

10 + SPILLET OM VERDENSHERREDØMMET 2-4. www.hasbro.dk SPILLET OM VERDENSHERREDØMMET 2006 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdt. Distributed in the Nordic region by Hasbro Nordic, Ejby Industrivej 40, 2600 Glostrup. www.hasbro.dk Made in Ireland 120614575108

Læs mere

- med kortspil og legetøj

- med kortspil og legetøj - med kortspil og legetøj Dette hæfte er udarbejdet af Karina Pihl Færk og Maria Grove Christensen og tiltænkt FAMILIEMATEMATIK som inspiration til hyggelige matematiske spil og aktiviteter for 0.-2. årgangs

Læs mere

Skak, backgammon & dam

Skak, backgammon & dam Skak, backgammon & dam da Spillevejledning Varenummer: 349 582 Made exclusively for: Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg, Germany www.tchibo.dk Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92630AB6X6VII 2017-07

Læs mere

Højere eller lavere kort?

Højere eller lavere kort? Højere eller lavere kort? 119 ntal spillere: 2 Materialer: Et spil kort og spillebrikker et gælder om at være god til at gætte et kort. Sådan gør du: land 13 kort af samme slags, og læg dem i en bunke

Læs mere

Den skjulte nøgle. Før man spiller første gang, sættes de 12 stickers tilfældigt på de to terninger.

Den skjulte nøgle. Før man spiller første gang, sættes de 12 stickers tilfældigt på de to terninger. Den skjulte nøgle 3-6 spillere i alderen 5-99 Spilletid: 15-20 minutter Igennem tiden har det søde lille spøgelse Leopold hjemsøgt The Thousand Treasures Castle og kender alle dens kringelkroge og gemmesteder.

Læs mere

Spilstrategier, Kirsten Rosenkilde, september 2007 1. Spilstrategier

Spilstrategier, Kirsten Rosenkilde, september 2007 1. Spilstrategier Spilstrategier, Kirsten Rosenkilde, september 2007 1 1 Spilstrategier Spilstrategier De spiltyper vi skal se på her, er spil af følgende type: Spil der spilles af to spillere A og B som skiftes til at

Læs mere

2-6 SPILLERE. Superheltespillet, hvor du handler med ejendomme. www.hasbro.dk

2-6 SPILLERE. Superheltespillet, hvor du handler med ejendomme. www.hasbro.dk Superheltespillet, hvor du handler med ejendomme Spider-Man og alle relaterede figurer: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Spider-Man-filmelementer: 2002-2007 Columbia Pictures Industries, Inc. Alle rettigheder

Læs mere

REGLEN: Et SÆT er tre terninger, hvor den enkelte egenskab er den samme på alle tre ELLER egenskaberne er forskellige på alle tre terninger.

REGLEN: Et SÆT er tre terninger, hvor den enkelte egenskab er den samme på alle tre ELLER egenskaberne er forskellige på alle tre terninger. SET CUBED A Curious Game of Clever Connections Spilleregler Para instrucciones en Español por favor visiten www.setgame.com Pour des instructions en Français veuillez visiter www.setgame.com Für Spielanleitungen

Læs mere

2-6 SPILLERE. FORMÅL MED SPILLET At blive sidste spiller tilbage, efter at alle andre er gået bankerot.

2-6 SPILLERE. FORMÅL MED SPILLET At blive sidste spiller tilbage, efter at alle andre er gået bankerot. Hvis du kender Monopoly og vil spille lidt hurtigere: 1. Start med, at bankøren blander ejendomskortene og giver to til hver spiller. Spillerne betaler med det samme prisen for grundene, de modtager, til

Læs mere

Scrabbleregler. 1 Spillere. 2 Udstyr. 2.1 Ordliste. 2.2 Ure. 2.3 Spillebræt og brikker

Scrabbleregler. 1 Spillere. 2 Udstyr. 2.1 Ordliste. 2.2 Ure. 2.3 Spillebræt og brikker Scrabbleregler Februar 2015 Dette er det officielle regelsæt for Scrabble som spilles i Dansk Scrabbleforenings regi. 1 Spillere a. Der deltager to spillere i spillet. 2 Udstyr 2.1 Ordliste a. Retskrivningsordbogen,

Læs mere

SPIL HURTIGERE MONOPOLY PÅ TID

SPIL HURTIGERE MONOPOLY PÅ TID SPIL HURTIGERE BRAND Hvis du kender MONOPOLY og vil spille lidt hurtigere: 1. Start med, at bankøren blander ejendomskortene og giver 2 til hver spiller. Spillerne betaler med det samme prisen for ejendommene,

Læs mere

DALUM if s Highscore liste

DALUM if s Highscore liste DALUM if s Highscore liste På denne liste, er udført alle rekorder som DALUM if s U13 spillere har opnået. Kravet for at blive optaget på denne liste er at du spiller fodbold i DIF s U13 afdeling. Listen

Læs mere

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/verdensregler.html

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/verdensregler.html 1 / 8 25.6.2008 9:24 2 / 8 25.6.2008 9:24 Indhold: Spilleplade, 30 brikker. 6 i hver farve, 200 kort (191 flagkort, 8 jokerkort, 1 verdenskort), Svarhæfte til Joker spørgsmål, Regler Formål med spillet

Læs mere

Opslagsbog. Eksempler og udførlig forklaring af reglerne til. Det taktiske spil om handel og magt. Settlers Opslagsbog.QXP 11/01/02 10:48 Side 1

Opslagsbog. Eksempler og udførlig forklaring af reglerne til. Det taktiske spil om handel og magt. Settlers Opslagsbog.QXP 11/01/02 10:48 Side 1 Settlers Opslagsbog.QXP 11/01/02 10:4 Side 1 Eksempler og udførlig forklaring af reglerne til Klaus Teuber s THE Det taktiske spil om handel og magt Opslagsbog 1996 Franckh-Kosmos Verlags-GmbH & Co., Stuttgart

Læs mere

Kortspil. Et spil, tusind oplevelser

Kortspil. Et spil, tusind oplevelser Kortspil Et spil, tusind oplevelser 1 Oversigt over kortene i pakken 7 8 9 10 Knægt Top Konge Es 2 Prøv forskellige spil Bedstemor 3-5 7, 8, 9, 10, knægt, konge, es Bedstemor er et kortspil, der ligner

Læs mere

Spillevejledning BENJAMIN SCHWER

Spillevejledning BENJAMIN SCHWER Spillevejledning BENJAMIN SCHWER Copyright - Spiele Bad Rodach 2016 Et taktisk, fantasy-eventyr for 2-4 helte i alderen 6-99 år. Spilidé: Benjamin Schwer Illustration: Jann Kerntke Spilvarighed: ca. 20

Læs mere

Spillebeskrivelse. spillehallen.dk

Spillebeskrivelse. spillehallen.dk Spillebeskrivelse spillehallen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. GENERELT OM ORIENT EXPRESSEN 3 2. ORIENT EXPRESSENS GEVINSTTAVLE 4 3. VALGFRIT SPIL 5 4. ELEFANTSPILLET 5 5. ORIENTEN 7 6. DRAGESPILLET 8 7. GAMEFLASH

Læs mere

RINGENES HERRE-RISK HUSKELISTE

RINGENES HERRE-RISK HUSKELISTE 46233i08 22/8/02 2:32 pm Page RINGENES HERRE-RISK HUSKELISTE FORSTÆRKNINGER. Tag en bataljon for hvert 3. territorium, du har. 2. Tag yderligere bataljoner for de områder, du kontrollerer. 3. Byt territoriekort

Læs mere

Velkommen til det årlige Snegle Grand Prix! Målet med spillet

Velkommen til det årlige Snegle Grand Prix! Målet med spillet Velkommen til det årlige Snegle Grand Prix! I Sneglefart får du mulighed for at styre din snegl hurtigt og sikkert gennem Baghavens farer og blive den første til at nå kompostbunken. Baghaven er fuld af

Læs mere

Læs selv om KORTTRICKS. Erik Bjerre og Pernille Pind Forlaget Mañana

Læs selv om KORTTRICKS. Erik Bjerre og Pernille Pind Forlaget Mañana Læs selv om KORTTRICKS Erik Bjerre og Pernille Pind Forlaget Mañana Læs selv om KORTTRICKS Erik Bjerre og Pernille Pind Forlaget Mañana Korttricks 3 Magi eller matematik? Findes magi? Kan en tryllekunstner

Læs mere

Collegetable.dk præsenterer. College Table grøn

Collegetable.dk præsenterer. College Table grøn Collegetable.dk præsenterer College Table grøn 1) Opstilling/udstyr 1.1) Der spilles 2 mod 2. 1.2) Der spilles med 10 kopper i pyramideform. 4 bagerst. 3 næst bagerst. Så 2 og én cup forrest. 1.3) 66 cl.

Læs mere

5, 10 og 1 4, 5 og 6 7, 11 og 4. 2, 3, 5 og 4 0, 1, 5 og 2 5, 2, 4 og 3. 2, 3, 4 og 1 4, 2 og 3 1, 8, 4 og 3. 5, 3 og 1 3, 4,og 5 3, 4 og 2

5, 10 og 1 4, 5 og 6 7, 11 og 4. 2, 3, 5 og 4 0, 1, 5 og 2 5, 2, 4 og 3. 2, 3, 4 og 1 4, 2 og 3 1, 8, 4 og 3. 5, 3 og 1 3, 4,og 5 3, 4 og 2 skrig Nr. 63 5, 0 og 4, 5 og 6 7, og 4, 3, 5 og 4 0,, 5 og 5,, 4 og 3, 3, 4 og 4, og 3, 8, 4 og 3 5, 3 og 3, 4,og 5 3, 4 og 5, 3, 3 og 7, 3 og, 4, 4 og, -, 3 og 6 6, 3, og 6 og 3, 4, 0 og 9 4 og 4 og 4

Læs mere

Kom med ud og leg. Inspiration til leg og bevægelse ved skovbasen i Dageløkke Skov. For alle

Kom med ud og leg. Inspiration til leg og bevægelse ved skovbasen i Dageløkke Skov. For alle Kom med ud og leg Inspiration til leg og bevægelse ved skovbasen i For alle 10 på stribe - kom med ud og leg Leg er sjov for både unge og gamle. Gang i Fredensborg har samlet 10 lege og dyste, som inspirerer

Læs mere

OVERSIGT OVER REGLER I GRUNDSPILLET OG UDVIDELSER

OVERSIGT OVER REGLER I GRUNDSPILLET OG UDVIDELSER OVERSIGT OVER REGLER I GRUNDSPILLET OG UDVIDELSER Denne oversigt inkluderer alle udvidelserne i Carcassonne Big Box 2, samt TÅRNE og den seneste udvidelse, BROER, BORGE OG BASARER, som er udgivet i 2010.

Læs mere

Invarianter. 1 Paritet. Indhold

Invarianter. 1 Paritet. Indhold Invarianter En invariant er en størrelse der ikke ændrer sig, selv om situationen ændrer sig. I nogle kombinatorikopgaver hvor man skal undersøge hvilke situationer der er mulige, er det ofte en god idé

Læs mere

ALDER 10+ Approval: ROD. File Name: B _Risk_Core_INST_15.indd. Originator: CF 2 5 SPILLERE

ALDER 10+  Approval: ROD. File Name: B _Risk_Core_INST_15.indd. Originator: CF 2 5 SPILLERE ALDER 10+ 2 5 SPILLERE 0516B7404108 Aa SPILLEVEJLEDNING HASBRO GAMING og HASBRO GAMING-logoet er varemærker, der tilhører Hasbro. 2015 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdt. Produceret af: Hasbro SA, Rue

Læs mere

Spillebeskrivelse. Spillehallen.dk

Spillebeskrivelse. Spillehallen.dk Spillebeskrivelse Spillehallen.dk INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. GENERELT OM EXTREME 3 2. GEVINSTTAVLEN 4 3. SNOWFLASH 5 4. VALGFRIT SPIL 5 5. WILD RIVER 6 6. BUNGEE JUMP 7 7. SKATER 8 8. GAMEFLASH 9 8.1. Frit

Læs mere

Tier-venner ærteposegemmeleg

Tier-venner ærteposegemmeleg Tæl til 10 Mål: Eleverne skal kunne tælle til 10 i stigende og faldende rækkefølge. Antal elever: mindst 10 elever. Du har brug for: Kegler med tallene 1 til 10. (Brug kegleovertræk på 0-keglen og skriv

Læs mere

Regler i BK Esset. Rev. februar Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene.

Regler i BK Esset. Rev. februar Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene. Regler i BK Esset Rev. februar 2017 Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene. Indholdsfortegnelse A. Tjek af korrekt placering mv. B. Inden der meldes C.

Læs mere

Hvordan tjener man penge? Spillets valuta er amerikanske dollars, og penge kan tjenes på tre måder ved at: Hvad transporterer man og hvordan?

Hvordan tjener man penge? Spillets valuta er amerikanske dollars, og penge kan tjenes på tre måder ved at: Hvad transporterer man og hvordan? Wild West Express et brætspil for 2-5 spillere fra 12 år. Indhold Spilleplade, 20 små tog, 10 store tog, 10 desperadobrikker, to sherifbrikker, gods- og passagersymbolbrikker, 30 stationsflag, 18 dynamitbrikker,

Læs mere

PUTT : JORDEN RUNDT PUTT : JORDEN RUNDT PUTT : JORDEN RUNDT. Du får et point, når bolden går i hul.

PUTT : JORDEN RUNDT PUTT : JORDEN RUNDT PUTT : JORDEN RUNDT. Du får et point, når bolden går i hul. PUTT : JORDEN RUNDT Placer tre bolde x fod fra hullet, og putt dem mod hullet. Du får et point, når bolden går i hul. Putt fra: 0 fod 0 fod 0 fod 04 4 fod 05 5 fod 06 6 fod 07 7 fod 08 8 fod 09 9 fod 0

Læs mere

www.hasbro.dk www.monopoly.co.uk

www.hasbro.dk www.monopoly.co.uk THE SIMPSONS & 2007 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Distribueret i Norden af Hasbro Nordic, Ejby Industrivej 40, 2600 Glostrup. Made in Ireland www.hasbro.dk www.monopoly.co.uk

Læs mere

LÆrerVeJLednIng til Skak I SkoLen det SkaL VÆre SJoVt at blive klogere! brug Låget på brættet materialer: Sådan kommer I I gang

LÆrerVeJLednIng til Skak I SkoLen det SkaL VÆre SJoVt at blive klogere! brug Låget på brættet materialer: Sådan kommer I I gang løber 3 point SKOLESKAK SKOLESKAK LÆRERVEJLEDNING til skak i skolen Det skal være sjovt at blive klogere! Dansk Skoleskak og Skolemælk har i samarbejde udviklet dette materiale for at skabe mere leg, læring

Læs mere

DARTREGLER. Ikke alle darts scorer

DARTREGLER. Ikke alle darts scorer DARTREGLER Hvem skal starte? Almindeligt træningsspil kan afgøres ved, at hver spiller kaster en dart. Den, der rammer nærmest bull, starter. Denne form for afgørelse kaldes»middle for diddle«. I nogle

Læs mere

BlackJack. Information. Mindstealder 18 år Billedlegitimation påkrævet

BlackJack. Information. Mindstealder 18 år Billedlegitimation påkrævet Information BlackJack Amager Boulevard 70, 2300 København S Tlf.: 33 965 965, info@casinos.dk www.casinocopenhagen.dk Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense Tlf.: 66 14 78 10, info@casinoodense.dk www.casinoodense.dk

Læs mere

Farfar Anders Farmor Agnes Morfar Carl Mormor Oda. Mor Anita Hunden Kimber Katten Panter Killingen Misser

Farfar Anders Farmor Agnes Morfar Carl Mormor Oda. Mor Anita Hunden Kimber Katten Panter Killingen Misser Hvem tænkes der på? Nr. 42 Farfar Anders Farmor Agnes Morfar Carl Mormor Oda Mor Anita Hunden Kimber Katten Panter Killingen Misser Faster Lillian Moster Gurli Farbror Frede Morbror Frank Far Jens Storesøster

Læs mere

Individuelle kompetencer med bold (læringsmål)

Individuelle kompetencer med bold (læringsmål) 1. Løbe med bold (drible) 2. Retningsskift med bold 3. Rulle med bolden under fodsålen. 4. Korte rytmer med bold 5. Trække bold baglæns med fodsål 6. Sparke til bolden - vristspark 7. Sparke til bolden

Læs mere

Rev. 12.10. 2015. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil

Rev. 12.10. 2015. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil Rev. 12.10. 2015 Spilleregler Bånd oversigt Gevinst oversigt Featurespil Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat med den ønskede indsats: 50 øre, 1 krone eller 5 kroner

Læs mere

Almindelige: Der vælges valgfri trumf mellem de fire farver eller uden trumf.

Almindelige: Der vælges valgfri trumf mellem de fire farver eller uden trumf. WHIST Regler Antal spillere pr. bord: 4 Kortgivning Der benyttes et spil kort med 55 blade inklusiv 3 jokere. Der gives kort med uret, 13 kort til hver spiller samt 3 byttere, der placeres midt på bordet.

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Teenvolley vises. 9.25 Der spilles Teenvolley

Læs mere

Partners er et spil med mange klare regler og en masse uskrevne regler, som varierer alt efter, hvem man spiller sammen med.

Partners er et spil med mange klare regler og en masse uskrevne regler, som varierer alt efter, hvem man spiller sammen med. DM-GUIDEN 2. udgave Forord Velkommen til DM i Partners! Partners er et spil med mange klare regler og en masse uskrevne regler, som varierer alt efter, hvem man spiller sammen med. Ideen med spillet har

Læs mere

AFRIKAS STJERNE TJERNE

AFRIKAS STJERNE TJERNE +. / +. / AFRIKAS STJERNE AFRIKAS STJERNE ST TJERNE TJERNE / +. +. / N R E J T AFRIKAS STJERNE S S A K I R F A Spillet om jagten på kæmpediamanten Spillet om jagten på kæmpediamanten +. / æ n gte k på

Læs mere

brøkspillekort SPIL DIG TIL FÆRDIGHEDER OG FORSTÅELSE

brøkspillekort SPIL DIG TIL FÆRDIGHEDER OG FORSTÅELSE brøkspillekort SPIL DIG TIL FÆRDIGHEDER OG FORSTÅELSE Med disse norske spillekort kan den nødvendige træning af brøker og procenter blive til en leg. Gennem motiverende spil får eleverne mulighed for at

Læs mere

VALGKAMP ET SPIL OM MUDDER, MAGT & MÆRKESAGER

VALGKAMP ET SPIL OM MUDDER, MAGT & MÆRKESAGER ET SPIL OM OM SPILLET Valgkamp handler om at være den politiker der bedst leder sit parti gennem valgkampen. Du bruger terninger til at erobre mærkesager, undgå skandaler og ikke mindst sværte de andre

Læs mere

Teenvolleyskoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00

Teenvolleyskoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Teenvolleyskoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Teenvolleyvises. 9.25 Der spilles

Læs mere

STYRKESPILLET Om Styrkespillet

STYRKESPILLET Om Styrkespillet STYRKESPILLET Om Styrkespillet INDHOLD: 42 kort SPILLETID: ca. 1 time ANTAL DELTAGERE: 2-16 FORBEREDELSE: Styrkespillet kan bruges på 3 forskellige måder (vælg et af de 3 kort med spilleregler: Krig, Debat

Læs mere

5S-processen - Talspil

5S-processen - Talspil LEANREJSEN - Adobe full screen: Ctrl + L Brugerlicens DI ejer alle rettigheder til denne præsentation For filer i formatet Adobe giver DI en brugerlicens til alle danske virksomheder Brugerlicensen giver

Læs mere

POKER. Information. Åbent alle dage fra 14.00-04.00 (Lukket d. 24. december, 25. december åbnes kl. 20.00)

POKER. Information. Åbent alle dage fra 14.00-04.00 (Lukket d. 24. december, 25. december åbnes kl. 20.00) Information Åbent alle dage fra 14.00-04.00 (Lukket d. 24. december, 25. december åbnes kl. 20.00) POKER Entré: 90 kr. Garderobe: 15 kr. Påklædning: Pænt tøj ingen sportstøj Mindstealder 18 år Billedlegitimation

Læs mere

Spillets formål og opsætning

Spillets formål og opsætning Steffen Benndorf og Reinhard Staupe Kun for sjov! Spillere: 2-6 Alder: 8 år og op Spilletid: ca. 15 minutter Spillets formål og opsætning Hver spiller for sit eget ark papir (der er seks forskellige ark)

Læs mere

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn.

CANASTAKLUBBEN. stiftet 20. januar 1995. For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. CANASTAKLUBBEN stiftet 20. januar 1995 For at fremme kammeratlig sammenvær og hygge, for klubbens medlemmer og ikke mindst deres børn. Canasta er et ungt spil, hvori man finder ideer fra flere kortspil.

Læs mere

Regler i BK Esset. Rev. januar Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene.

Regler i BK Esset. Rev. januar Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene. Regler i Rev. januar 2018 Nedenstående regelsæt skal følges for at sikre en korrekt og fair afvikling af spillene. Indholdsfortegnelse A. Tjek af korrekt placering mv. B. Inden der meldes C. Meldinger

Læs mere

Tabeltræning på mange måder

Tabeltræning på mange måder Tabeltræning på mange måder - med afsæt i MI og læringsstile Snoreleg (3 tabellen) 10 elever sidder i en rundkreds. Eleverne nummereres 0, 1, 2.osv. op til 30. Hver elev får altså 3 numre (fx 1, 11 og

Læs mere

Tip til 1. runde af Georg Mohr-Konkurrencen Kombinatorik

Tip til 1. runde af Georg Mohr-Konkurrencen Kombinatorik Tip til 1. runde af - Kombinatorik, Kirsten Rosenkilde. Tip til 1. runde af Kombinatorik Her er nogle centrale principper om og strategier for hvordan man tæller et antal kombinationer på en smart måde,

Læs mere

Banen bliver delt op i to. Man har slalom-aktiviteten på den ene del af banen og Kryds & Bolle på den anden del.

Banen bliver delt op i to. Man har slalom-aktiviteten på den ene del af banen og Kryds & Bolle på den anden del. - med kroner og kærlighed Svendborg Posternes placering og indhold: 1. Slalom og Kryds&Bolle : Skaterbanen ved Bendixens Fiskehandel 2. Hulahop: Havnetrappen 3. Puslespil: Vor Frue Kirke 4. Golf spil &

Læs mere

Noter om opgaver i diskret matematik, Kirsten Rosenkilde, Maj Diskret matematik

Noter om opgaver i diskret matematik, Kirsten Rosenkilde, Maj Diskret matematik Noter om opgaver i diskret matematik, Kirsten Rosenkilde, Maj 2007 1 Diskret matematik Disse noter er en introduktion til skuffeprincippet, grafteori, spilstrategier samt opgaver der kan løses ved farvelægning.

Læs mere

STYRKESPILLET Om Styrkespillet

STYRKESPILLET Om Styrkespillet STYRKESPILLET Om Styrkespillet INDHOLD: 42 kort SPILLETID: ca. 1 time ANTAL DELTAGERE: 2-16 FORBEREDELSE: Styrkespillet kan bruges på 3 forskellige måder (vælg et af de 3 kort med spilleregler: Krig, Debat

Læs mere

Ragnhild Bach Ølgaard: heksenshus@hotmail.com

Ragnhild Bach Ølgaard: heksenshus@hotmail.com Ragnhild Bach Ølgaard: heksenshus@hotmail.com 1 Copyright: Eventyrligvis Spillepladen ligger her: www.eventyrligvis.dk Man kan gå ind på min facebook side og der printe eller downloade spillepladen via

Læs mere

Spillet om GRØDBY! REGLER LÆS BØGERNE!

Spillet om GRØDBY! REGLER LÆS BØGERNE! Spillet om GRØDBY! REGLER Spillet om Grødby spilles af 2-4 deltagere. Du vinder spillet om Grødby ved at erobre modstandernes baser. Enten som rumvæsen, der invaderer byen, eller som menneske, der forsvarer

Læs mere

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/discoveryregler.html

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/discoveryregler.html 1 / 10 25.6.2008 9:03 2 / 10 25.6.2008 9:03 Indhold 2 kort (spilleplader), 2 plastikfolier (benyttes til at lægge over kortet), 1 tjekometer, 28 tjekometer kort, 18 udrustningskort, 210 terræn brikker,

Læs mere

Startlinje 2-10 m Skåle 5-10 m På gulv/væg. Rødt hold Kort Kort. Blåt hold Kort Kort. Grønt hold Kort Kort. Pink hold Kort Kort

Startlinje 2-10 m Skåle 5-10 m På gulv/væg. Rødt hold Kort Kort. Blåt hold Kort Kort. Grønt hold Kort Kort. Pink hold Kort Kort 4 skåle. 4 kegler til startlinje (alternativt stå bag en linje). Øvelse 1. Stafet almindelig - Banen set ovenfra. Startlinje 2-10 m Skåle 5-10 m På gulv/væg Rødt hold Blåt hold Grønt hold Pink hold 2.

Læs mere

Indhold: Spillebræt 5 hære med 40 infanteri-, 12 kavaleri- og 8 artillerienheder i hver 43 kort 2 referencekort 5 terninger

Indhold: Spillebræt 5 hære med 40 infanteri-, 12 kavaleri- og 8 artillerienheder i hver 43 kort 2 referencekort 5 terninger REGLER FOR 2 TIL 5 SPILLERE, FRA 10 ÅR S P I L L E T O M V E R D E N S H E R R E D Ø M M E T 2010 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdt. Produceret af: Hasbro SA, Route de Courroux 6, 2800 Delemont CH Repræsenteret

Læs mere

Brikker til Tekst 2: De tre spindersker

Brikker til Tekst 2: De tre spindersker Spillekort til Læsedysten Læsedysten er et brætspil, som kan anvendes i forbindelse med arbejdet med Bag om læseprøven af Lis Pøhler og Thomas Tønnesen Gyldendal 2018 Brikker til Tekst 2: De tre spindersker

Læs mere

Frimærker. 1 Hvor meget koster frimærkerne? 2 Tegn frimærker, så det passer med beløbet. kr. kr. 57 kr. 98 kr. 108 kr. 132 kr.

Frimærker. 1 Hvor meget koster frimærkerne? 2 Tegn frimærker, så det passer med beløbet. kr. kr. 57 kr. 98 kr. 108 kr. 132 kr. ELEVBOG B SIDE -9 ARBEJDSARK Frimærker DANMARK kr Hvor meget koster frimærkerne? Kontext B Kopimappe Bestillingsnr.: 90 forlag Malling Beck Tegn frimærker, så det passer med beløbet. 7 9 0. ELEVBOG B SIDE

Læs mere

Voms Rev. 1.1. Knægt, Toqu. Konge, Voms 8

Voms Rev. 1.1. Knægt, Toqu. Konge, Voms 8 Generel rang: slår slår slår 3 Slår alt, men værdiløs i udspil. Knægt, Toqu, Giver to lus, når den slår Voms. Må ikke spilles ud før Voms en. Med mindre man har Voms. Konge, Voms, Giver én lus for et stik,

Læs mere

Sum af. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Samlet sum. Navn

Sum af. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Beløb. Samlet sum. Navn Afrund beløb Sum af alle beløb til hele kroner Nr. 27 Navn Runde 1 Runde 2 Runde 3 Runde 4 Runde 5 Runde 6 Samlet sum Navn Runde 1 Runde 2 Runde 3 Runde 4 Runde 5 Runde 6 Sum af alle beløb til hele kroner

Læs mere

12+ 3 6 45+ REGLER DK 2

12+ 3 6 45+ REGLER DK 2 12+ 3 6 45+ REGLER DK 2 INDHOLD SPILLETS FORMÅL Spillet går ud på at bygge byen Metropol med en strategi, så din formue vokser, og du bliver den mest velhavende spiller ved spillets afslutning. Byggetilladelse

Læs mere

Teenvolleyskoleturnering for 20 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00

Teenvolleyskoleturnering for 20 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Teenvolleyskoleturnering for 20 hold timer fra 9.00 til 2.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Teenvolleyvises. 9.2 Der spilles Teenvolley

Læs mere

LÆREBOG SKAT. af Reinar Petersen. 1998 Reinar Petersen, Gråsten 2. udgave

LÆREBOG SKAT. af Reinar Petersen. 1998 Reinar Petersen, Gråsten 2. udgave LÆREBOG I SKAT af Reinar Petersen LÆREBOG I SKAT Side 2 INDLEDNING...3 DELTAGERE...4 KORTENE OG FARVERNES VÆRDI...4 Kortrækkefølgen...4 Kortgivning...5 REGLERNE...5 TYPER SPIL...5 1. Grand...6 2. Trumf...6

Læs mere

Nordisk Matematikkonkurrence. samt Danmarks Matematiklærerforening. Skoleåret 2008 2009 Opgaver ved semifinalen

Nordisk Matematikkonkurrence. samt Danmarks Matematiklærerforening. Skoleåret 2008 2009 Opgaver ved semifinalen Opgave 1 Opdeling af figur I har fået udleveret et ark med syv regulære sekskanter. Inddel dem i 6 6 på syv forskellige måder. Det er kun tilladt at bruge rette linjer. Nedenfor kan I se en af måderne

Læs mere

Dart skydning. Dobbelt finale

Dart skydning. Dobbelt finale Dart skydning Der er to sæt spille kort. Det ene sæt indeholder kortene 7 10 og det andet indeholder kortene Es til Dame. Der trækkes et kort fra hver bunke. Kortene i bunken med værdien 7-10 fortæller,

Læs mere

Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen 2014-2015

Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen 2014-2015 1 Om disse regler Roskilde Amatør Matador klub Regler for sæsonen 2014-2015 1.1 Reglerne er en præcisering og et tillæg til de gængse matadorregler. Såfremt en af nedenstående paragraffer i modstrid med

Læs mere

Koordinationstræning. Formål: Børnene skal lære grundlæggende motorik og bevægelse.

Koordinationstræning. Formål: Børnene skal lære grundlæggende motorik og bevægelse. Koordinationstræning Abekatte streger: Opstil en koordinationsbane som spillerne skal løbe igennem. Lav ikke for svære øvelser i starten, da motorikken ikke er lige god ved alle spillerne, men man kan

Læs mere

Digital Choice 12 + MERE, MERE, MERE!

Digital Choice 12 + MERE, MERE, MERE! MERE, MERE, MERE! Digital Choice Gå ind på mytpchoice.dk for at downloade flere minikategorier. Der er mere end 100 minikategorier at vælge mellem, bl.a. Helte & Heltinder, Science Fiction & Fantasy, Rejser

Læs mere

Bordet rundt. Dobbeltcirkler. Sikrer at alle bidrager, og tilskynder eleverne til at tænke hurtigt. Læreren stiller en opgave, som har mange svar.

Bordet rundt. Dobbeltcirkler. Sikrer at alle bidrager, og tilskynder eleverne til at tænke hurtigt. Læreren stiller en opgave, som har mange svar. Bordet rundt Sikrer at alle bidrager, og tilskynder eleverne til at tænke hurtigt. Læreren stiller en opgave, som har mange svar. Efter tur giver eleverne deres svar på arket, og giver pen og papir videre

Læs mere